Az Ön eredményességét növelő kialakítás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Ön eredményességét növelő kialakítás"

Átírás

1 Q Q Q8 Q Q8 Q9 Q Q8 Q Q8 Q7 Q78 Q88 Q98 Az Ön eredényességét növelő kialakítás Több rakodó, szélesebb odellválaszték és új funkciók Rakodóink és unkaeszközeink Q Q Q Q Q Q HU

2

3 A holokrakodó, aely büszkévé tesz Ugye, hogy nagyszerű újra egélni a helyes választás visszatérő érzését? Már többször egtapasztalhatta ezt. Ugyanis, a Quicke figyel az Ön igényeire, ivel rakodóink traktorra illesztései a karbantarthatóság sze előtt tartásával kerülnek kialakításra. A inőségtől az Ön terelékenységének növeléséig inden téren növekedésre törekszünk. A részletek sze előtt tartása időt takarít eg Önnek, hogy végeredényként láthassa azt, hogy holokrakodója hogyan axializálja traktora képességeit. Győztes helyzetet jelent ez Önnek, traktorának és jövedelezőségének. A Quicke Diension a i legújabb traktoros holokrakodó sorozatunk, aely ár a világszerte jól isert Quicke rakodók előnyeit - int az egyedülálló design, a különleges részegységek és a rendkívüli teljesítény - tovább optializálta.

4 zilárdság KÖNYÖKLEMEZ. Átlapolás a gészárak könyök hajlatánál. A gészárak dupla C profil kialakítása ezen a ponton könyökleezzel van egerősítve. PÁRATLAN ERŐ AZ ÖN IGÉNYEIHEZ. Ellenállás a statikus és csavaró terheléseknek, aely tulajdonságok rokon értelűek a piacvezető holokrakodó kifejezéssel. Mindezt egkapja Ön a gészárak iker U-profil kialakításának köszönhetően, aelyek tetszetős külső egjelenése a traktor oldalon ügyesen elhelyezett hegesztési varratoknak köszönhető. KIEGYENSÚLYOZOTT STABILITÁS ÉS TARTÓS- SÁG. A gészárak és a keresztösszekötő találkozásánál kialakított erősítések a Quicke rakodók kipróbált és tesztelt részletei, aelyek egyben a gond nélküli hosszú élettartaot is biztosítják a rakodó száára. A keresztösszekötő elhelyezése kiváló kilátást és a holokrakodó optiális illesztését biztosítja az adott traktortípushoz. SZIKLA SZILÁRD TÁMASZTÓLÁBAK. Az erős kialakítás és az illeszkedő design teszi lehetővé a Quicke rakodók gyors és egyszerű csatlakoztatását. Nincs szükség szerszáok alkalazására és nincsenek különálló alkatrészek.

5 Az Ön ereje Az erő kifejtése, az egy dolog. Az erő axializálása a űködtetések teljes sora ellett, az egy teljesen ás dolog. TELJES TERHELÉS NAGY SZÖGELFORDULÁS MEL- LETT. Ezek a tulajdonságok hozzájárulnak a Quicke dokuentáltan agas színvonalú terelékenységéhez és használhatóságához. Terészetesen az eredeti unkaeszközök tervezési szepontjai és kialakítása is fontos szerepet játszik, aely tovább optializálja unkaeszközei használatát és kapacitását. Ez az, aire Önnek feltétlen szüksége van a unkája során, hogy a legtöbbet hozza ki traktora képességeiből inden nap, évről évre. Ennek okán i folyaatosan fejlesztjük terékeinket, így eredényezve a piac legsokoldalúbb együttesét, aely előnyeit kihasználva inden téren kifizetődő beruházásnak száít Önnek. Érezze a teljes egelégedettséget unkanapja végén. Magas inőség, aely inden évben bizonyít. Az erő, aely kifizetődő és hosszan tart ez fontos része az egyedülálló Quick érzésnek. OPTIMÁLIS TERHELÉSELOSZLÁS. A kopakt és forára préselt csapágyház karcsúbb és közelebb helyezkedik el a biztosító csaphoz. Így lehetőség nyílik a biztosító csap rövid, de erős kialakítására, ai a széles U tartónak axiális stabilitást biztosít, így téve lehetővé a ai odern farok nehéz rakodási unkáinak elvégzését. SZUPER ERŐS SEGÉDALVÁZ. A Quicke rakodók Delta segédalvázai rendkívül nagy teherbírásra éretezett, és pontos kialakítású nagy felfekvő felületekkel rendelkeznek. Részeleei, int a széles U tartó és a átérőjű zárócsap képessé teszi a rakodót a bonyolult és nehéz unkák elvégzésére az évek hosszú során át. ERŐ ÉS ÖTLETESSÉG MINDEN RÉSZLETBEN. Minden forgócsap galvanizált és a Quicke egyedülálló egoldásával biztosított. Az eszközhordozó keretnél a csapok különösen erősek, ugyanis az itt jelentkező terhelések kiváltképpen erőteljesek. Az alakos biztosító lap és a kopakt gui gyűrű kizárja az axiális játékot, bent tartja a kenőanyagot, és indkét oldalról lezárja a forgócsapot.

6 részletek Exkluzív részletek, csak az Ön száára Egyszerűsítse unkáját, nyerjen időt, axializálja kényelét és biztonságát. Ezek indig jelentős irányelvei voltak a több int éves últtal rendelkező Quicke rakodósorozat gyártásnak. Fáradhatatlan a törekvésünk a tökéletes holokrakodó elkészítésére az Ön és gazdatársai részére a világ inden táján. Ez egybe esik (vagy talán kissé egelőzi) a növekvő teljesítényű és egyre agasabb űszaki színvonalú traktorok gyors fejlődésével. Hogyan sikerülhet ez nekünk? Egy dolog biztos: Ön a világon ne talál olyan holokrakodót, aely annyi hasznos űködtetéssel és fejlett technikai egoldással rendelkezik, int a Quicke. A holokrakodó, aelynél az új ötletek tartozékként jelennek eg, valaint inden apró részlet a lehető legnagyobb előny és használhatóság elérése érdekében kerül átgondolásra. Önnek, traktorának és üzleti sikereinek javára. TERMELÉKENYSÉGET NÖVELŐ ESZKÖZCSERE. Fedezze fel az egyedülálló eszközcsere rendszerünket. Az eszközhordozó keretet 8 -kal átfordítva a fülkéből tisztán láthatóvá válnak a unkaeszköz felfogató kapói, így biztosítva a axiális ellenőrzést. ULTRA KOMFORTOS SOFTDRIVE. Bárhol is használja rakodóját a legsiább vezetés élénye az Öné. Ez a agas fejlettségi szintű lengéscsillapító rendszer és LCS rakodóvezérléssel együttes kobinációja a leghatékonyabban képes a rakodó és segédalváz, valaint a traktor és gépkezelője terheléseinek hatékony csillapítására. A SoftDrive aktiválása a vezetőfülkéből elektroos kapcsoló segítségével kivitelezhető. LOCK & GO, AMELY AZ ÖN BIZTONSÁGÁT FOKOZZA. Próbáljon eg a Lock & Go rendszernél kényelesebb kapcsolódási rendszert találni. Ez a fejlesztés időt takarít eg Önnek a koproisszuentes biztonság egléte ellet. Nincsenek különálló alkatrészek, és ne szükséges szerszá használata. Ön a lehető legkisebb fáradtsággal, egyszerűen csatlakoztathatja és kapcsolhatja szét rakodóját. KOMPAKT MUNKAESZKÖZHELYZET JELZŐ. A jól elhelyezett unkaeszközhelyzet jelző ne sérülékeny, tartós kialakítású. Könnyen beállítható és háro eltérő helyzetet lehet vele eghatározni az eltérő unkaeszközök függvényében, hogy pontosan eghatározható legyen a unkaeszköz talajjal bezárt szöge.

7 A Q COMPACT SZELEPTÖMB TÖBBRÉTŰ ELŐNYÖKKEL. A központilag elhelyezett elosztó szeleptöb kialakításának köszönhetően száos előnnyel rendelkezik. Pontos vezérlést biztosít a rakodó űködtetéséhez, és optiális erőt nyújt a nagy teljesítényigényű feladatokhoz. A szeleptöb elhelyezése optiális kilátást biztosít a gépkezelő száára, és a védőeleeknek köszönhetően tartós üzeeltetést tesz lehetővé. Az olyan részegységek, int az elforduló plug-in csatlakozások és a sugárzásra érzéketlen csővezetékek a rakodó hosszú élettartaához járulnak hozzá. SELECTO FIX SELECTO FIx. Időt és bosszúságot takarít eg. Nagyon jó segítség a haradik vagy negyedik űködtetéssel rendelkező rakodók esetén. Egy egyszerű ozdulattal, ég nyoás alatt is könnyedén csatlakoztatható a unkaeszköz hidraulika. KÜLÖNÖSEN KÖNNYŰ KAR- BANTARTÁS csak Önnek. Minden forgáspont védőtetővel van ellátva, aely egakadályozza a víz bejutását és a kenőanyag szétfröccsenését nagynyoású tisztítás esetén, így óvva a otorháztetőt, a szélvédőt és az Ön ruházatát! MINDIG PONTOSAN, A CLIC-ON ÁLTAL. Az autoata eszközreteszelő beépített biztonsági űködtetéssel rendelkezik, aely csak egyféle képpen azaz biztonságosan zárja az eszközt. Maxializálja a biztonságot, és inializálja az állásidőt. Q LOCK HIDRAULIKUS MUNKAESZKÖZ RETESZELÉS. Egyszerű és kényeles unkaeszköz csere anélkül, hogy elhagyná a vezetőfülkét. A Q Lock a haradik űködtetéssel van összeköttetésben. A Q Copact Valve beépített be/ki űködtetését használva könnyedén cserélheti az eszközöket, vagy űködtetheti hidraulikus unkaeszközeit. Q LINK PRECÍZ PÁRHUZAMVEZETÉS. A hatékony párhuzavezetés a Q Link nevet kapta. A raklapvillát indig azonos helyzetben tartja a talajszinttől a axiális agasságig. Az erős kialakítás lehetővé teszi a bálák és raklapok kiváló kezelését. Aennyiben kanálra vált át, átállítás nélkül ugyan az a pontos párhuzavezetés áll az Ön rendelkezésére. 7

8 ki 8 ELLENÁLLÓ CSŐVÉDELEM. A csővédele óvja a vezetékeket a napfénytől, egőrzi állagukat és összetartja azokat, így javítva a kilátást is. Mostantól inden Quicke Diension rakodón alap tartozék. TÖKÉLETES SZÍNFEDETTSÉG. Tetszetős és hasznos. A Q Link ne csak a tökéletes párhuzavezetésért felelős. Lehetőség van a párhuzavezetők traktorazonos színben való kialakítására. Ez száos traktortípushoz rendelkezésre áll. Alap kialakításként a párhuzavezető ezüstszínű. KILÁTÁS-OPTIMALIZÁLT KIALAKÍTÁS. Nincsenek vezetékek vagy csövek, aelyek a kilátást akadályoznák. Így ne tud a kosz vagy anyagaradvány felhalozódni, ég akkor se, ha kiegészítő eleekkel látja el rakodóját. Ezek a Q Vision szeel látható előnyei, ahol a vezetékek és csövek a gészárakban védve futnak. ELŐNY MINDENEK ELŐTT. Mint indig a Quicke rakodóknál, a keresztösszekötő a géen essze elöl helyezkedik el. Ez száos előnnyel jár. Példaként elíthető a fronthidraulika száára biztosított nagyobb hely, és a unkaeszközre való jobb rálátás. Szintén ennek köszönhetően a rakodó hátrébb illeszthető a traktorra, aely növeli a stabilitást, és jobb vezetési tulajdonságokat biztosít.

9 alakítás Hatékonyság a szeélyre szabott kialakításnak köszönhetően Száunkra a Quickenél a tervezés ne csak forákat és vonalakat jelent. A rakodók kialakításának szintén fontos tényezője, hogy a lehető legjobb előnyökhöz juttassuk Önt. Évente több ezer unkaórát szánunk terékfejlesztésre a legkisebb csaptól a gészárig terjedően. Nyilvánvaló törekvésünk, hogy űszaki egoldásaink az Ön unkáját hatékonyabbá, biztonságosabbá és ergonóikusabbá tegyék. Jutalunk indaz a sok pozitív visszajelzés, aely a traktortulajdonosoktól a világ inden részéről érkezik hozzánk. Ez a tudat biztosít inket arról, hogy seilyen ás holokrakodó se úlja felül a Quicke rakodókat átgondoltságukban és alaposan vizsgált kialakításaikban. Ezen helyzetünket tovább építve és erősítve törekszünk arra, hogy az Ön választása indig ránk essen. Az Ön igényei ezáltal a ieink is egyben. Aeddig Ön ne elégedett, i se lehetünk azok. Ezért száunkra a design és kialakítás indig többet jelent, int egy egyszerű fora. KÖNNYŰ TRAKTOR- KARBANTARTÁS. Jeles példája a Quicke jól átgondolt egoldásainak, aely itt is gyakorlati előnyökhöz juttatják Önt. A függőleges segédalváz és a karcsú csapágyház bőséges helyet biztosít traktora napi karbantartási unkáihoz. A KIALALKÍTÁS ELŐNYEI NAP MINT NAP. Ahhoz, hogy jól lásson inden körülények között, a Quicke ötletesen kialakított keresztösszekötője ne takarja el a ellső fényszórókat. Ez képessé teszi traktora és rakodója használatát a nap bárely szakában. Isét egy kiváló példa arra, hogy a Quicke tervezői erre a részletre is külön időt fordítottak. VILÁGSZÍNVONALÚ PORSZÓRÁSI ELJÁRÁS. A Quicke, sikereit a odern gyártási folyaatokba forgatja vissza. Rakodóink festőüzeében, aely a világ legodernebbjének száít, a részegységek az összeszerelés előtt kerülnek festésre, így a végeredény indig tökéletes. Tartós és ellenálló porszórásos felületkezelés biztosítja a kivételesen jó rozsdavédelet. 9

10 Q Level nagyobb terelékeny ség az új erítési-szög által Tökéletesített kanálhasználat az optiális unkaszögek által ás szóval, egyszerű erítés, jobb kihasználtság, kevesebb kiszóródás. Mindez a legutóbbi Quicke fejlesztésnek köszönhetően Q Level. Hogyan tehetjük jobbá rakodója és traktora kihasználtságát? Ez az a kérdés, aelyet folyaatosan felteszünk agunknak, és ez fejlesztési filozófiánk is egyben, aely a Quicke-et a piac vezető fejlesztőjének helyére eelte. Legutóbbi fejlesztésünk a Q Level, aely teljesen új szintre eeli a kanállal történő unkavégzés hatékonyságát. A gyakorlatban a Q Level képessé teszi a kanál - erítését.9 * agasságban. Ebben a agasságban a korábbi rakodóodellekhez képest ez % növekedést jelent. Ennek eredényeképpen kevesebb a kiszóródás a kanál élénél, vagy hátfalánál. A NÖVELT MERÍTÉSI SZÖG alacsony agasságban kevesebb kiszóródást eredényez. A GYÁRTMÁNYFEJLESZTÉS inden felhasználó javára szolgál. A Q Level kialakítása egy sor tényezőnek, köztük az eszközozgató unkahenger optializálásának is köszönhető. Ez is jó példa arra, hogy hogyan fordítjuk fejlesztői szakértelünket a felhasználók hasznára. NAGYOBB MERÍTÉSI SZÖG MÁR ALACSONY MAGASSÁGBAN. A Q Level képessé teszi a kanál - erítését.9 agasságban. - 9 c OPTIMÁLIS KANÁL TERVEZÉS. A Q Level kialakítása egy sor tényezőnek köszönhető. Eszközozgató unkahengereink erősödésével gyártási szakértelünk is gazdagodott. Ez is azt példázza, hogy fejlesztésünk indig a felhasználók tapasztalataira is táaszkodik. * Változhat a rakodó típusának függvényében.

11 Egy technológiai áttörés a agasfokú kezelési kényele érdekében A Loader Control Syste egalkotásával az Ålö cég alátáasztotta vezető helyzetét a agas inőségű holokrakodó gyártók között. Az LCS TM száos űszaki előnyt egyesít egy rendszerben: Teljesen új szeleptöb. Az egyedi LCS TM szeleptöb a jelen és a jövő holokrakodóinak űködtetéséhez és követelényeihez lett kifejlesztve. Ezáltal olyan vezérlés válik lehetővé, aelyet seelyik ásik gyártó ne tud nyújtani. b eépített gyorscsatlakozó*, aely időt takarít eg, és óvja a környezetet. Teljesen újszerű elektronikus joystick, aely hüvelykujjal űködtethető, így javítva a kezelési tulajdonságokat és az ergonóiát. A fejlesztés inden részlete előnyöket jelent Ön és traktora száára egyaránt. Együtt nyithat eg teljesen új távlatokat a rakodóvezérlés, kezelési kényele, hatékonyság és biztonság terén. őszétől inden Quicke és Tria holokrakodó alapkiszereltségben (LS rendszerű traktorok esetében) az LCS TM vezérléssel kerül forgaloba. A ár korábban értékesített rakodók és traktorok utólagosan is elláthatóak a rendszerrel. Üdvözöljük a jövőben! *opció

12 Egy rendszer szátalan előnnyel A szeleptöb Gyorscsatlakozó Az optiális vezérléshez és űködési tulajdonságokhoz. Az LCS TM szívét az egyedülálló szeleptöb alkotja. Ez a világ egyetlen szeleptöbje, aely célzottan a holokrakodó vezérlések űködtetéséhez és követelényeihez lett kifejlesztve. Ebből a koproisszuok nélküli egoldásból több előny is szárazik: Kiváló vezérlési tulajdonságok, rövid reakcióidők és az optializált folyadékáralási értékeknek köszönhetően a közvetlen kezelési érzet indez a terhelés értékétől függetlenül indegyik űködési tartoányban. A szeleptöb különlegesen jó energia-hatékonyságának köszönhetően a űködtetés alacsonyabb üzeanyagfelhasználást is eredényez. További előnyök: A terhelésfüggetlen olajáralás határtalan ellenőrzést biztosít nagy terhek esetén is. A rakodó sebessége így indig azonos indegy ekkora teher van a unkaeszközben. Könnyebben kivitelezhető kevert szabályozás, int pl. süllyesztés és ürítés együtt. Az Ålö LCS TM Open Center szeleptöbök azonos üzeelési tulajdonságokkal bírnak, int az Ålö LCS TM Load Sensing szeleptöbök. Mindkét szeleptöb a terhelésérzékelés elvén alapul. Energiatakarékos alacsonynyoású olajfeltöltés. Az állandó olajtöltöttségnek köszönhetően nincs késleltetés és ne alakul ki kavitáció a unkahengerekben. A szelepek a süllyesztési és ürítési pozícióban úszó helyzetbe kapcsolhatóak. Ezáltal a rakodó és a unkaeszközök hidraulika rendszerének csatlakoztatása leegyszerűsödik. A kopakt kialakításuknak köszönhetően a szeleptöbök könnyen, a gépkezelő kilátásának akadályozása nélkül helyezhetők el. Intelligens és egyszerűen kezelhető, beépített elektroos csatlakozóval ellátva Az új, lapos csatlakozófelületű gyorscsatlakozó az egyedülálló kialakításának és beépített elektroos csatlakozójának köszönhetően az LCS TM fontos elee. Az átgondolt kialakítás időt takarít eg, és környezetkíélő is egyben. A kopakt kialakítás a forgó csatlakozókkal egyszerű űködtetést tesz lehetővé akár egy kézzel is. A gyorscsatlakozó kialakítása lehetővé teszi a nyoás alatti össze és szétkapcsolást. Minden gyorscsatlakozó résolajentes lapos felületű kialakítással bír, aely egyszerűen tisztítható és karbantartható. További előnyök: A szeleptöb és a csőcsatlakozások lapos gyorscsatlakozó kialakításúak. Az egyesített gyorscsatlakozó egység a beépített zárószerkezetének köszönhetően egyszerűen kezelhető. Alapkialakításként különálló gyorscsatlakozókkal szállítva, aelyek szintén lapos csatlakozó felülettel rendelkeznek. Műszaki adatok Max. tápláló rendszernyoás: Max. visszafolyóági nyoás: Elővezérlő nyoás: Max. ajánlott olajára Open Center rendszernél: Max. ajánlott olajára Load Sensing rendszernél: Max. olajára rakodó felé: bar bar bar l/perc l/perc 9 l/perc

13 Joystick Melyik joystick felel eg az Ön igényeinek? Az elektronikus, vagy a hagyoányos bowdenes vezérlés? Öné a döntés, hogy elyik lehetőség felel eg legjobban Önnek és traktorának. Az alábbi űködési áttekintés segít a döntésben: Hüvelykujj vezérlésű elektronikus joystick Egykaros echanikus vezérlés Kijelző háttérvilágítással Proporcionális eelő-, és süllyesztő űködtetés Proporcionális erítő-, és ürítő űködtetés Úszóhelyzet a süllyesztés funkcióhoz Úszóhelyzet az ürítés funkcióhoz Autoata olajfeltöltés a süllyesztés során Autoata olajfeltöltés az ürítés során. hidraulikaűködtetés*. hidraulikaűködtetés* Kíéletes átkapcsolás a. funkcióra eszközűködtetéshez Hidraulikus unkaeszköz reteszelés* Gyorsenü Lengéscsillapítás be-/kikapcsolás* Lassú unkasebesség választás teknős jelkép Rázófunkció Elektronikus, és a hüvelykujj űködtetésnek köszönhetően kezelőbarát Az egység idegrendszere az ElectroDrive LCS TM Professional egy hüvelykujj űködtetésű joystick, aely jobb ergonóiáról és kezelési tulajdonságokról gondoskodik. Jelentősen növeli a kezelési pontosságot, és könnyed unkavégzést tesz lehetővé iniális fizikai terhelés ellett. A joystick rögzítése az un. hattyúnyak kialakításnak köszönhetően különösen flexibilis. Így inden gépkezelő a száára legegfelelőbb unkahelyzetet tudja beállítani. A joystick ergonóikus felületei és rögzítése csökkentik a vibrációk és lökésszerű terhelések átvitelét, aelyek az egyenetlen talajon való közlekedés során jelentkeznek. Ezen felül fontos előnyt jelent a kezelőbarát enürendszerrel ellátott nagy éretű kijelző, aely kitűnő áttekinthetőséget és gyors beavatkozást biztosít inden rakodási űvelethez. További előnyök: Fejlett és egyedülálló elektronikus joystick vezérlés. A rakodóvezérlés a hüvelyk- és utatóujj, ill. csak a hüvelykujj segítségével történhet. Ergonóiailag optializált arkolat. Különösen hosszabb unkafolyaatok esetén jelentős. Jól áttekinthető kijelző háttérvilágítással. A kijelző tisztán látható éjjel és nappal egyaránt. Az elektronikus joystick két eltérő kialakításban hozzáférhető: ElectroDrive LCS TM Professional és EasyDrive LCS TM. Így az LCS TM az eltérő igényeknek is egfeleltethető. Továbbra is, int alapkialakítás az ErgoDrive LCS TM bowdenes űködtetésű egykaros rakodóvezérlés is elérhető. ElectroDrive LCS TM Professional EasyDrive LCS TM ErgoDrive LCS TM Vizuális AAC-funkció eszköz visszaállítás Szállítási helyzet lengéscsillapítással* Nyoásentesítés. hidraulikaűködtetés be-/kikapcsolása Zárolt. hidraulikaűködtetés* Állandó átfolyás a. hidr. űködtetéshez ennyiségállítással*. hidraulikaűködtetés be-/kikapcsolás* Gyors unkasebesség választás nyúl jelkép Beállítások enü A. hidraulikaűködtetés beállítása A. hidraulikaűködtetés be/ki helyzetének beéllítása, +/- Prograozható gyorsválasztó-gob Kilenc fokozatban állítható rázófunkció Háro fokozatban állítható teknősfunkció Eelő-, és süllyesztősebesség beállítása teknősfunkcióban Ürítő-, és erítősebesség beállítása teknősfunkcióban Kijelzőkontraszt beállítása Diagnosztika enü Gyári beállítások visszaállítása Szervizenü Más lehetőségek Résolajentes lapos felületű csatlakozók Gyorscsatlakozó beépített elektroos csatlakozóval* Beépített akkuulátor Porvédele A traktor rendszernyoását ne befolyásoló szeleptöb Szeleptöb beépített előelegítő funkcióval * rakodófelszereltségtől függő

14 Válassza Ön is a világ piacvezetőjét Párhuzavezetéses rakodógéek Szögelfordulás*, in. erítési szög in. ürítési szög 8 8 Eelőagasság, billenési pontban,,,,7 unkaeszköz aljáig *,9,,, 8 Eelőerő a billenési pontban Eelőerő a billenési pont előtt 8 -rel Felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel Eelőerő 9 bar ellett. A billenési pontban, talajszinten*** A billenési pontban, ax. eelőagasságban*** rel a billenési pont előtt, talajszinten rel a billenési pont előtt,, éteren rel a billenési pont előtt, ax. agasságban 8 9. Max. felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel Rakodó töege 8 Traktor éret Kb. -7 LE, 7- kw** Kb. -8 LE, 7- kw** Kb. -8 LE, 7- kw** Kb. - LE, -7 kw** Max. egengedett traktortöeg *A unkaeszköz függvényében változhat. **A otorteljesítény, a traktor töege és érete befolyásolhatja a rakodóválasztást. ***Eszköz nélkül.

15 terékek,7,9,,,,,,,7,7,9, Kb. - LE, -7 kw** Kb. - LE, -7 kw** Kb. 8- LE, -9 kw** Kb. 8- LE, -9 kw** Kb. - LE, 7- kw** Kb. - LE, 7- kw**

16 Párhuzavezetéses rakodógéek Szögelfordulás*, in. erítési szög in. ürítési szög 9 Eelőagasság, billenési pontban,,,9,9 unkaeszköz aljáig *,,,, 8 Eelőerő a billenési pontban Eelőerő a billenési pont előtt 8 -rel Felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel Eelőerő 9 bar ellett. A billenési pontban, talajszinten*** A billenési pontban, ax. eelőagasságban*** rel a billenési pont előtt, talajszinten 9 8 -rel a billenési pont előtt,, éteren rel a billenési pont előtt, ax. agasságban 77. Max. felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel 87 8 Rakodó töege Traktor éret Kb. -9 LE, 9- kw** Kb. -9 LE, 9- kw** > LE, > kw** > LE, >9 kw** Max. egengedett traktortöeg *A unkaeszköz függvényében változhat. **A otorteljesítény, a traktor töege és érete befolyásolhatja a rakodóválasztást. ***Eszköz nélkül.

17 terékek Párhuzavezetés nélküli rakodógéek Szögelfordulás* in. erítési szög in. ürítési szög 8 8 Eelőagasság billenési pontban,,,,7,, unkaeszköz aljáig*,9,,,,7,9 Eelőerő 9 bar ellett. A billenési pontban, talajszinten A billenési pontban, ax. eelőagasságban rel a billenési pont előtt, talajszinten rel a billenési pont előtt,, éteren rel a billenési pont előtt, ax. agasságban Max. felszakító erő a billenési pont előtt 8 -rel 8 8 Rakodó töege 8 Traktor éret, kb. -7 LE -8 LE -8 LE - LE 8- LE - LE 7- kw** 7- kw** 7- kw** -7 kw** -9 kw** 7- kw** Max. egengedett traktortöeg 7

18 Designed and anufactured by Ålö TM Ålö Deraland KFT. H-7 Kaposvár, Ezredév u. - Tel.: + 8-7; Fax: Mail: Web: Ålö AB Brännland, SE-9 7 Ueå, Sweden Tel: + ()9 7 Fax: + () A tájékoztató füzetben beutatott holokrakodók kiegészítő berendezéseket tartalaznak. Egyes terékek külön kiegészítőként szerezhetők be. Bizonyos terékek ne találhatóak eg inden piacon. A holokrakodóval, és unkaeszközeivel végzett unka ne veszélytelen. A ne szakszerűen kivitelezett unkavégzés, aradandó sérülésekhez és károkhoz vezethet. Ezért legyen figyeleel környezetére, indig gondoljon rá, és tartsa be az összes vonatkozó törvényt és előírást. Mindig figyelesen olvassa át a rendelkezésre bocsátott kézikönyveket. Mindig csak eredeti alkatrészeket és tartozékokat alkalazzon. Az Ålö terékpalettája folyaatos fejlesztés alatt áll. Fenntartjuk agunknak a jogot, a űszaki tartalo, ár és típusok indenkori független változtatására., Az Ålö AB. védjegyei. Rendelési szá:

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF5400 125-145 Nagyobb teljesítmény, több lehetőség, nagyobb termelékenység Új kínálati paletta a közepes teljesítménykategóriában 5 modell: 125 145 LE JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY

p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 1 171-269 LE MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY - TELJESÍTMÉNY VEZÉRLÉS 131-228 LE NÉVLEGES TELJESÍTMÉNY p_bts 10C0007 BR INB_Layout 1 10/09/13 11:37 Pagina 2 4.

Részletesebben

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés

p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 10:10 Pagina 1 273-389 le maximális teljesítmény - teljesítmény vezérlés p_bts 10C0005 BR INB 10-10 sn_layout 1 28/01/13 09:45 Pagina 2 4. OLDAL TERMELÉKENYSÉG

Részletesebben

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel

Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel Új 6030 as Premium Traktorok 100 155 LE (97/68 EC) 110 180 LE maximális teljesítmény az intelligens motorvezérléssel 6030 Premium Traktorok A teljesen új 6030 Premium sorozatú traktorokat a szerteágazó

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

Power Partner. T Széria. T120 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190

Power Partner. T Széria. T120 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190 H Power Partner T Széria T10 T130 T140e T150 T160 T170 T180 T190 Power Partner Tartalom Valtra T modellek és Sisu diesel motorok az Ön igényei szerint 45 Sebességváltómı és hidraulika az Ön igényei szerint

Részletesebben

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más Használati utasítás Technogym, The Wellness Company, Excite és CPR (figuratív) a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. A Smartkey és a TGS key az itt illusztrált

Részletesebben

ez egy álomszerű világ.

ez egy álomszerű világ. Amikor a levegő megváltoztatja az életünk minőségét, ez egy álomszerű világ. Samsung Érzékekre hangolva A környezettudatosság jegyében alkotta meg a Samsung új környezetbarát légkondicionálóját. Ezen környezettudatos

Részletesebben

Samsung SUR40 for Microsoft Surface Venue Readiness Guide UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2011. DECEMBER 6.

Samsung SUR40 for Microsoft Surface Venue Readiness Guide UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2011. DECEMBER 6. Samsung SUR40 for Microsoft Surface Venue Readiness Guide UTOLSÓ FRISSÍTÉS: 2011. DECEMBER 6. 1 Szerzői jogi nyilatkozat Copyright 2011 Samsung Electronics Co., Ltd., 416, Maetan 3-Dong, Yeongtong-Gu,

Részletesebben

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009

www.markabolt.hu mosógépek, mosó-szárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 mosógépek, mosószárítók, mosogatógépek és szárítógépek 2009 2 electrolu energiatakarékos megoldások Takarítson meg időt, energiát és védje a környezetet! Ha minden 10 éves vagy annál régebbi gépet kicserélnénk

Részletesebben

Innováció. képes újság nem csak a sűrített levegőről. évfolyam 2012/1. Ne becsülje le a kompresszorok szervizigényét

Innováció. képes újság nem csak a sűrített levegőről. évfolyam 2012/1. Ne becsülje le a kompresszorok szervizigényét Innováció évfolyam 2012/1 képes újság nem csak a sűrített levegőről A megújult GA 30-90 család >> 2. oldal Magasnyomású ok >> 5. oldal Ne becsülje le a ok szervizigényét >> 7. oldal Csavarok Innováció

Részletesebben

Piac Technika Értékesítés Promóció Egészség Jog

Piac Technika Értékesítés Promóció Egészség Jog opedelec! Piac Technika Értékesítés Promóció Egészség Jog Áttekintő CÉL CÍMZETTEK FORMÁTUM FELÉPÍTÉS A GoPedelec kézikönyv bevezetést kíván nyújtani a pedelecnek a társadalom és a gazdaság számára nyújtandó

Részletesebben

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT A járműkínálat minősége Az új Euro 6 DAF termékválaszték. Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért. Az új,

Részletesebben

Minden a gyújtótekercsekről

Minden a gyújtótekercsekről Gyújtástechnológia Dízel hidegindítási technológia Hűtés Érzékelők Minden a gyújtótekercsekről Technikai információk, 7. sz. Perfection Beépített tökéletesség built in 2 Tartalomjegyzék Bevezetés 3 A szikragyújtású

Részletesebben

VICTRIX PRO 80-100 - 120 1 I

VICTRIX PRO 80-100 - 120 1 I Használati útmutató figyelmeztetések HU VICTRIX PRO 80-100 - 120 1 I *1.036116ITA* Kedves Vásárlónk! Gratulálunk, hogy egy csúcsminőségű Immergas terméket választott, amely hosszú ideig fogja az Ön kényelmét

Részletesebben

MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL

MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL www.monroe-eu.com MINDEN, AMIT A FELFÜGGESZTÉSRŐL TUDNI KELL TARTALOMJEGYZÉK I -MŰSZAKI ÁTTEKINTÉS 1. A FELFÜGGESZTÉSI RENDSZER.................................

Részletesebben

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt.

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Kiválasztási útmutató VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével 98% Hatásfok Jobb energiafelhasználás és csökkenő költségek

Részletesebben

Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház

Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház Biztonságos kényelem YTONG Kész Ház 2 A legjobb választás a saját otthonért YTONG az otthonához vezetõ biztos választás Az ember egyik legfõbb vágya, hogy olyan otthont teremtsen a családjának, a szeretteinek,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

7. A technológiai folyamat környezeti, gazdasági és biztonsági problematikája

7. A technológiai folyamat környezeti, gazdasági és biztonsági problematikája A technológiai folyaat környezeti, gazdasági és biztonsági probleatikáa 7. A technológiai folyaat környezeti, gazdasági és biztonsági probleatikáa Mint iseretes, az anyagi avak előállitása, vagyis a terelés,

Részletesebben

kékvilág A tanulás soha nem ér véget Stratégiák, tippek és új megközelítések Inspiráció Az agyad te magad vagy Interjú Manfred Spitzer professzorral

kékvilág A tanulás soha nem ér véget Stratégiák, tippek és új megközelítések Inspiráció Az agyad te magad vagy Interjú Manfred Spitzer professzorral kékvilág 2011.4 Inspiráció Az agyad te magad vagy Interjú Manfred Spitzer professzorral Biztonság Rázva, nem keverve Az Aston Martin V8 motorblokkalaptestek biztonságos leválasztása Hatékonyság A tubusra

Részletesebben

ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF

ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF ACTIVA S 7345/7347 243-306 LEMF 02 www.masseyferguson.com 8. oldal Válassza ki az Önnek megfelelő vágóasztalt 12. oldal Cséplés és leválasztás 14. oldal Magtartály, tisztítószekrény és növénymaradvány-kezelés

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

2001/2 BIZTONSÁG AZ ÉLETÉRT! MUNKAVÉDELMI, MÛSZAKI

2001/2 BIZTONSÁG AZ ÉLETÉRT! MUNKAVÉDELMI, MÛSZAKI 2001/2 MUNKAVÉDELMI, MÛSZAKI FEJLESZTÕ ÉS GYÁRTÓ SZÖVETKEZET 1095 Budapest, Soroksári út 164. Tel.: 281-19-47 Fax: 281-19-47 E-mail: vektor@vektorsz.hu www.vektorsz.hu BIZTONSÁG AZ ÉLETÉRT! TARTALOM 2001.

Részletesebben

ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014

ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014 ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁD NAGYOBB HATÉKONYSÁG NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS 2013 / 2014 ÚJ LAKOSSÁGI LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ 2013 / 2014 KÖSZÖNTJÜK ÚJ LAKOSSÁGI TERMÉKCSALÁDUNK KATALÓGUSÁBAN A Panasonic új termékcsaládja

Részletesebben

TOPPER-NCT TNL-100AL, -120AL és -130A

TOPPER-NCT TNL-100AL, -120AL és -130A GÉPKÖNYV a TOPPER-NCT TNL-100AL, -120AL és -130A CNC vezérlésű esztergához NCT Ipari Elektronikai Kft. H -1148 Budapest Fogarasi u. 7. Tel:(+36-1) 46 76 300 Telefax:(+36-1) 46-76-309 TARTALOMJEGYZÉK...

Részletesebben

DeltaSol AL. RESOL DeltaSol AL *11202116* Összeszerelés Csatlakoztatás Kezelés Hibakeresés Rendszerpéldák. Kézikönyv

DeltaSol AL. RESOL DeltaSol AL *11202116* Összeszerelés Csatlakoztatás Kezelés Hibakeresés Rendszerpéldák. Kézikönyv RESOL DeltaSol AL Összeszerelés Csatlakoztatás Kezelés Hibakeresés Rendszerpéldák DeltaSol AL *11202116* 11202116 Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a RESOL készüléket. Kérjük olvassa el alaposan a jelen

Részletesebben

90+ A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása. Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz

90+ A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása. Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása Az ECL Comfort termékcsaláddal elektronikus szabályozók optimális

Részletesebben