APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT"

Átírás

1 APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT Részvételi- és Pályázati Szabályzat A PÁLYÁZAT LEÍRÁSA Az Appra magyar! mobilalkalmazás-fejlesztési pályázat (a továbbiakban Pályázat ) felkészíti a magyar társadalmat a korszerű informatikai megoldások hatékonyabb felhasználására, így csökkentve a digitális írástudatlanságot. A Pályázat célja a hazai ICT iparág katalizálása, a honi fejlesztésű okostelefon- és táblagép-alkalmazások elkészülésének és piaci elterjedésének elősegítése, és az ezeket az alkalmazásokat fejlesztő magyar vállalatok, szervezetek és magánszemélyek iránti figyelem felkeltése. A Pályázat ezt a célt egy évente megrendezendő nyilvános alkalmazásfejlesztői verseny kiírásával és lebonyolításával kívánja elérni. FONTOSABB SZEREPVÁLLALÓK A Pályázat létrehozásában és lebonyolításában az alábbi szervezetek működnek közre: A Pályázat kiírója (a továbbiakban Kiíró ): Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). 1 A Pályázat fővédnöke (a továbbiakban Fővédnökök ): A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Infokommunikációért Felelős Államtitkársága. A Pályázat szakmai támogatói (a továbbiakban Szakmai támogatók ): az Apcom, az Apple magyarországi hivatalos disztribútor partnercége, a Microsoft Magyarország Kft, továbbá a Magyar Telekom, a Telenor és az enet. A Pályázat további támogatóinak (a továbbiakban Támogatók ) listája megtalálható a Pályázat honlapján ( A Pályázat szervezője (a továbbiakban Szervező ): Event & More Produkciós Iroda Kft. RÉSZTVEVŐKRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK - A Pályázaton az alkalmazást fejlesztő vállalat és az alkalmazás tulajdonosa is (a továbbiakban Résztvevő ) részt vehet, kivéve a Szervező alkalmazottai illetve a Ptk b. pontjában 1 A verseny költségeinek fedezetét a Pályázat támogatói biztosítják, a pénzügyi felelősséget Pályázat kiírója nem viseli.

2 meghatározott közeli hozzátartozói. A Pályázaton az induló személyétől függetlenül mindenféleképpen az alkalmazás fejlesztőit díjazzák. A Pályázaton történő indulás feltétele továbbá, hogy a Résztvevő elfogadja a Pályázati feltételeket. ALKALMAZÁSOKRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK A Pályázatra bármely alkalmazás nevezhető, ha teljesíti a következő feltételeket: Fejlesztője vagy tulajdonosa a Résztvevő Magyar nyelvű (ez természetesen nem zárja ki, hogy további nyelveken is elérhető legyen) Letölthető az alábbi alkalmazásboltok közül egyből vagy többől: Apple itunes Store, Google Google Play, Microsoft Windows Store 2 vagy Windows Phone Store Legkorábban július 1-jén tették közzé alkalmazásboltban Amennyiben az alkalmazás használata olyan kötöttséget tartalmaz, amelynek használata a zsűri számára nem feltétlen biztosított (pl. pénzügyi tranzakcióhoz köthető valós számlakörnyezet stb.), megfelelő demókörnyezet áll rendelkezésre RÉSZTVEVŐK NEVEZÉSE A Pályázatra a Pályázat honlapján ( elérhető, a résztvevők nevezésére szolgáló online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A nevezés határideje november 15., 23:59. A beérkezett nevezéseket a Szervező megvizsgálja, szükség esetén további információkat kér be, és jóváhagyja vagy elutasítja a nevezést. A Szervező döntésével szemben jogorvoslati lehetőség nincs. A nevezés során megadott adatok kezelését a jelen Pályázathoz tartozó Adatkezelési nyilatkozat szabályozza. ALKALMAZÁSOK NEVEZÉSE A Pályázatra Pályázó a Pályázat honlapján elérhető, az alkalmazások nevezésére szolgáló online űrlap kitöltésével nevezhet alkalmazást. A nevezés határideje november 15., 23:59. Egy résztvevő tetszőleges számú alkalmazást nevezhet. Az alkalmazás nevezésekor ki kell választani azt a kategóriát, amiben az alkalmazás indul. Egy alkalmazás csak egy kategóriában nevezhető. A kategóriák a következők: 2 A Windows Store-ban asztali alkalmazások (Desktop Application) is találhatók ezek nem nevezhetők a Pályázatra.

3 Élet/Mód minden, ami a mindennapi életünk során hasznos vagy érdekes lehet Közhasznú gyógyítást, vagy fogyatékkal élők életét, közügyekben való eligazodást, ezzel kapcsolatos ügyintézést, segítő alkalmazások Játék minden, ami szórakoztató Üzleti üzleti vagy egyéb munkát segítő alkalmazások. (pl. banking, produktivitás) Oktatás a gyerekek vagy felnőttek tanulását, szórakozását segítő és támogató alkalmazások A beérkezett nevezéseket a Szervező megvizsgálja, szükség esetén további információkat kér be, és jóváhagyja vagy elutasítja a nevezést. A Szervező döntésével szemben jogorvoslati lehetőség nincs. A nevezés során megadott adatok kezelését a jelen Pályázathoz tartozó Adatkezelési nyilatkozat szabályozza. SZAKMAI ELBÍRÁLÁS A Pályázatra nevezett és jóváhagyott alkalmazásokat 6 fős, elismert szakemberekből álló zsűri (a továbbiakban Szakmai zsűri ) bírálja el. Az elbírálás tartalmi, minőségi és platformtámogatási szempontok pontozásával történik, egy alkalmazás legfeljebb 114 pontot kaphat. A szempontok a következők: Az alkalmazás ötletének eredetisége van-e más hasonló alkalmazás a piacon, mennyiben hoz újat a pályázatra beadott alkalmazás. Erre a szempontra minimum 1, maximum 30 pont adható. A felhasználási terület jelentősége az adott kategórián belül mekkora körben használható és/vagy mennyire fontos feladatot lát el az alkalmazás. Erre a szempontra minimum 1, maximum 30 pont adható. Kidolgozottság/felhasználói élmény az adott platformon, azaz a támogatott platformok száma és a kivitelezés minősége az egyes platformokon. A pályázatban használható okostelefon-platformok listája: Android, iphone, Windows Phone, a táblagép-platformok listája: Android, ipad, Windows 8/RT. Erre a szempontra minimum 1, maximum 54 pont adható. A platformtámogatásra adott pontok számítása a következőképpen történik: platformtámogatási pontszám = okostelefon-szorzószám okostelefon-összpontszám + táblagép-szorzószám táblagép-összpontszám A számítás egyes elemeinek leírása: Az okostelefon-szorzószám a támogatott okostelefon-platformok számától függ. Ha az alkalmazás egy platformon érhető el, a szorzószám 1. Ha két platformon érhető el, a szorzószám 2. Ha három platformon érhető el, a szorzószám 3.

4 Az okostelefon-összpontszám attól függ, mennyire teljes funkcionalitást és felhasználói élményt nyújt, milyen stabil és gyors az alkalmazás az egyes támogatott platformokon. Erre a szempontra platformonként minimum 0, maximum 3 pont, összesen tehát maximum 9 pont adható. A táblagép-szorzószám a támogatott táblagép-platformok számától függ. Ha az alkalmazás egy platformon érhető el, a szorzószám 1. Ha két platformon érhető el, a szorzószám 2. Ha három platformon érhető el, a szorzószám 3. A táblagép-összpontszám attól függ, mennyire teljes funkcionalitást és felhasználói élményt nyújt, milyen stabil és gyors az alkalmazás az egyes támogatott platformokon. Erre a szempontra platformonként minimum 0, maximum 3 pont, összesen tehát maximum 9 pont adható. Három példa a platformtámogatási pontszám megértéséhez: A résztvevő egy gyártóra összpontosít, alkalmazása az iphone és ipad platformokon fut, ezért az okostelefon- és a táblagép-szorzószám is 1. Az alkalmazás megvalósítása mindkét platformon példás, gazdag funkciókat és felhasználói élményt nyújt, gyors és stabil, így a maximális 3-3 pontot kapja. A platformtámogatási pontszám így = 6 pont. A résztvevő két okostelefon-platformra összpontosít, eredetileg Androidra készült alkalmazása Windows Phone platformon is fut, ezért az okostelefon-szorzószám 2. A megvalósítás Androidon és Windows Phone-on egyaránt 2-2 pontot kap, tehát az okostelefon-összpontszám 2 x (2 + 2) = 8. Az app elérhető Android- és Windows-táblagépen is, ezért a táblagép-szorzószám 2. A megvalósításért itt is 2-2 pont jár, így a táblagép-összpontszám is 8. A platformtámogatási pontszám így = 16 pont. A résztvevő valamennyi platformra elkészíti alkalmazását, ezért az okostelefon- és a táblagépszorzószám is 3. A megvalósítás azonban gyenge, így valamennyi platformon mindössze 1 pontot kap. A platformtámogatási pontszám tehát 3 x ( ) + 3 x ( ) = 18 pont. Az alábbi példák segítenek az elbírálási szempontok összhatásának megértésében: Kiemelkedő alkalmazás egyetlen gyártó platformjain Közepes alkalmazás két platformon Gyenge alkalmazás valamennyi platformon Az alkalmazás ötletének eredetisége A felhasználási terület jelentősége Kidolgozottság/felhasználói élmény az adott platformon Okostelefon (Android) 2 1 Okostelefon (iphone) 3 1 Okostelefon (Windows Phone) 2 1 Táblagép (Android) 2 1 Táblagép (ipad) 3 1 Táblagép (Windows 8/RT) 2 1 Támogatott okostelefon-platformok száma Támogatott táblagép-platformok száma Platformtámogatás összpontszáma

5 Alkalmazás összpontszáma A kategóriától független Év Alkalmazása 2013 díjat csak olyan alkalmazás nyerheti meg, amely mind az Android, mind az ios, mind a Windows legalább egyik (telefon vagy táblagép) platformján elérhető. A Szakmai zsűri november 15., azaz a nevezési időszak lezárulta után, minden kategóriában kiválaszt 3 alkalmazást, ezek kerülnek a döntőbe. DÖNTŐ A Pályázat két szakaszból áll: november :59 után a Résztvevők által regisztrált pályázati anyagokat a zsűri értékeli a Szakmai elbírálás fejezetben kifejtett elbírálási szempontok alapján. Az így legjobbnak ítélt kategóriánként 3, összesen 15 pályamű alkotja a Pályázat shortlistjét. A shortlistre beválogatott pályaművek vesznek részt az Appra magyar! gálán, a Pályázat döntőjén. A döntőben a beválogatott fejlesztések röviden bemutatkozhatnak 3. A 15 döntős pályamű bemutatása után a zsűri megszavazza az év legjobbnak ítélt alkalmazását (Az Év Alkalmazása 2013), valamint az egyes kategóriák nyerteseit. A rendezvény szponzorai további különdíjat adhatnak, amelyről előzetesen tájékoztatják a zsűrit és a verseny szervezőjét. Az online közönségszavazás lezárul a gála kezdetével, a szavazatokat a megnyitó kezdetétől közjegyző jelenlétében összesítik. Miután minden kategóriában megegyezés született a győztest illetően, a zsűri eredményt hirdet. KÖZÖSSÉGI ELBÍRÁLÁS A versenyre benevezett alkalmazásokat a szélesebb közönség egy online szavazás keretei között értékelheti. A közönségszavazás a rendezvény weboldalán keresztül történik várhatóan szeptember :01 kezdettel 4. A közönségszavazás a gála kezdetével zárul. A közönségszavazás feltételei: - egy szavazó akárhány alkalmazásnak adhat 1 pontot ( Like-ot ), de egy alkalmazásnak csak 1 pontot ( Like-ot ). - minden szavazó elfogadja mind a Facebook, mind az Appra magyar! felhasználási feltételeit, szabályait A legtöbb szavazatot kapott fejlesztés kapja meg a Sanoma közönségdíját. 3 A bemutatkozás nem feltétlenül élőszóban történik. 4 Az időpont változtatásának jogát Szervező fenntartja magának.

6 A minél nagyobb és szélesebb elérés érdekében javasolt, de nem kötelező a Pályázatra nevezett alkalmazásokat ingyenesen letölthetővé tenni a verseny időtartama alatt. A közönségszavazás független a shortlisttől, így olyan alkalmazás is elnyerheti a Sanoma közönségdíjat, amely nem került be a verseny shortlistjébe. DÍJAK Az egyes kategóriák győztesei és a Sanoma közönségdíj nyertese forint értékű ösztöndíjprogramban részesülnek, amelyben a nyertesek egyéni igényei és választása alapján összeállított szakmai és nyelvi képzések kaphatnak helyet. Az Év Alkalmazása díj nyertese kapja meg a verseny fődíját: a győztes csapatból 1 fő fejlesztő részt vehet 3 hónapon át a dublini MasterCard Innovation Lab munkájában. A fődíjat a MasterCard és a Gránit Bank közösen ajánlották fel. A kategória nyertesek és az Év Alkalmazása díjazottja is bemutatkozási riportlehetőséget kapnak az Inforádió műsorában. A nyeremények adó- és járulék költségei Szervezőt vagy a nyeremény felajánlóját, de semmiképpen sem a nyertest terhelik. GYŐZTESEKRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK A shortlistre bejutott fejlesztések fejlesztői vállalják, hogy a kiválasztást követően 2 hónapig rendelkezésre állnak a gálához kapcsolódó médiaaktivitásokban (interjúk, cikkek, stb). A zsűri fődíját elnyerő csapat Dublinba utazó tagja vállalja, hogy az utazásról és tapasztalatairól beszámolót ír (minimum heti 1 poszt karakter terjedelemben) az Appra Magyar! online felületein, valamint a fejlesztő csapat tagjai a gálát követő 3 hónapban a média rendelkezésére állnak. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Pályázatban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Pályázati Szabályzat automatikus elfogadását jelenti. Azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyek nevezését Szervező elfogadja, és a verseny honlapján feltűnteti, a felhasználók hozzászólhatnak, arról kérdést tehetnek fel. Ezeket a hozzászólásokat nem moderálja, és azokra nem válaszol. Az ezekre való reagálást az alkalmazást feltöltő feladatának tekinti. Kiíró és Szervező fenntartja magának a jogot, hogy az olyan hozzászólásokat, amelyek bármilyen jogszabályba ütköznek, törli. A Pályázatra alkalmazást benevezőknek lehetősége van legális módon a Pályázatát népszerűsíteni, szavazókat toborozni, ezzel a Sanoma közönségdíj elnyerésének esélyeit növelni. A szavazási rendszer

7 jogtalan feltörése, vagy kijátszása, vagy bármely arra mutató jel Résztvevő azonnali kizárását, és minden általa a Pályázatra jelölt alkalmazás azonnali törlését vonja maga után. A Pályázatra nevezett alkalmazások, és azok bemutatkozó anyagai nem tartalmazhatnak a közerkölcsöt sértő, vagy emberek nyugalmának megzavarására alkalmas elemeket. Pályázó azzal, hogy a pályázatát hivatalosan benevezi, akként nyilatkozik, hogy az általa benevezett mű nem sérti harmadik személyek személyhez fűződő, szerzői és/vagy szomszédos jogát. Amennyiben a Pályázatra benevezett alkalmazásban személy(ek) is szerepel(nek), a Pályázat nyilvános közzétételéhez szükséges beleegyezés(ek) megszerzése a Résztvevő feladata és felelőssége, amelyért a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Amennyiben a Pályázatban szereplő személy azzal fordul a Szervezőhöz, hogy nem járul(t) hozzá a képmásának, illetve nevének a felhasználásához, úgy Szervező a pályázatot kizárja a versenyből, és erről értesíti a Résztvevőt azzal, hogy az alkalmazást a verseny oldaláról eltávolítja. A Pályázatra benyújtott alkalmazás(ok)ban használt zene vagy a Résztvevő által készített zene, mix stb. csak saját tulajdonú vagy szabadon felhasználható lehet, s ez a Résztvevő feladata és felelőssége, amelyért a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Plágium gyanúja és/vagy harmadik személy szerzői és/vagy szomszédos jogainak megsértése esetén Szervező a pályázatot kizárja a versenyből. Az alkalmazás feltöltésével a Résztvevő a Szervező részére a pályázatának térbeli és időkorlát mentes felhasználásához beleértve az esetleges jogdíjmentes reklámcélú felhasználást, sugárzását engedélyezi. A Pályázatra nevezett alkalmazás(ok) nem tartalmazhat(nak) olyan tartalmat, amely a Pályázat Fővédnökeit, Szakmai támogatóit, Támogatóit, valamint a Szervező, illetve ezek bármelyik üzleti partnerét rossz színben tűnteti fel, valamint megtévesztő, vagy összehasonlító reklámot. Az esetleges ilyen tartalmú alkalmazásokat a Szervező értesítés nélkül kizárhatja a versenyből. ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT Az adatszolgáltatás az érdeklődő részéről önkéntes és hozzájáruláson alapul. Az adatkezelés célja, hogy a Szervező segítséget nyújtson a Pályázónak nyerési esélyei növelésében. A jelentkezésre szolgáló adatlap kitöltésével és beküldésével a Résztvevő feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy az abban megadott adatait Szervező ezzel a céllal kezelje, és ben, illetve telefonon tájékoztatót, reklámcélú közleményeket küldjön, illetve kérdéseket intézzen hozzá. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása. Az adatkezelésre kizárólag a Szervező jogosult, az adatokat a Szervező bizalmasan kezeli, azokhoz kizárólag a Szervező munkatársai férhetnek hozzá. A Résztvevő kiegészítő adatai módosítását az info@appramagyar.hu címen kérheti, továbbá ugyanezen a címen indokolás nélkül megtilthatja adatai további kezelését. Résztvevő nyilatkozhat úgy, hogy Szervező adatait átadhatja harmadik félnek.

8 A fenti célból kezelt adatokat a Szervező mindaddig megőrzi, amíg Résztvevő valamely alkalmazása az appramagyar.hu weboldalon megtalálható. Adatkezelő kijelenti, hogy csak a versennyel kapcsolatban kommunikál ben, illetve telefonon. Adatkezelő a Résztvevők alábbi személyes adatait kezeli: név, cím, telefonszám, cím. Cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy nyilatkozatához a törvényes képviselőjének hozzájárulása szükséges

APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTŐI PÁLYÁZAT

APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTŐI PÁLYÁZAT APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTŐI PÁLYÁZAT Részvételi- és Pályázati Szabályzat A PÁLYÁZAT LEÍRÁSA Az Appra magyar! mobilalkalmazás-fejlesztői pályázat (a továbbiakban Pályázat ) felsorakoztatja

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A nyereményjáték lebonyolításában

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek

A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek Felhasznál ási Feltételek A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek 1. Szerethető Munkahelyek Díj 2019 verseny A verseny 2019. május

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

Játékszabályzat. A játékban résztvevő kijelenti, hogy: - kizárólag saját tulajdonú vagy kizárólagos használatában/hasznosításában lévő

Játékszabályzat. A játékban résztvevő kijelenti, hogy: - kizárólag saját tulajdonú vagy kizárólagos használatában/hasznosításában lévő Játékszabályzat I. A Játék szervezője A PRAKTIKER Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. által az Ombrello Média Kft-vel (akinek adatgyűjtési közösen szervezett játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat OBO VIDEÓPÁLYÁZAT Pályázati kiírás és szabályzat Az OBO Bettermann Hungary Kft. videópályázatot hirdet A környezetvédelem menő! címmel a környező települések tanulói számára. A pályázat célja a fiatal

Részletesebben

TakkART KösszMűvészeti pályázat

TakkART KösszMűvészeti pályázat TakkART KösszMűvészeti pályázat Pályázati kiírás Az ember itt kevés a szeretetre Elég, ha hálás legbelűl ezért-azért; egyszóval mindenért Valójában két szó, mit ismerek, bűn és imádság két szavát. Az egyik

Részletesebben

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat)

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 1. Játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának A FBAMSz 2018. évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2018. július 3. - 2018. szeptember 7. 1. A játék szervezője A Független Biztosítási Alkuszok

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás 2018 2018. június 11. 2018. június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont (székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 nyereményjáték! (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője:

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu A Szlogen játék szervezője A www.wellness-szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat Játék(a továbbiakban:

Részletesebben

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által Nyári utazási biztosítás akció - Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban:

Részletesebben

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT COCA-COLA TESTÉBRESZTŐ DÍJ PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT A Coca-Cola Testébresztő Program 2015-ben ünnepli 10. születésnapját. Az évforduló alkalmából a Coca-Cola Testébresztő program pályázatot hirdet azok számára,

Részletesebben

A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között.

A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között. Nyerd meg a címlapruhát! JÁTÉK 1.A játék leírása: A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között. 2. A játék időtartama:

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT. HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT HAJRÁ MAGYAROK! Szurkolói Cupcake-verseny 1. A Central Médiacsoport Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., a továbbiakban: Szervező) által szervezett pályázati nyereményjátékban

Részletesebben

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BUDAPEST 2014. 2 TARTALOMJEGYZÉK 1. A PÁLYÁZAT CÉLJA 2. A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA ÉS LEBONYOLÍTÓJA 3. A PÁLYÁZÓK KÖRE 4. DÍJAK 5. A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA,

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére

Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére Az Országos Bírósági Hivatal elnöke Fókuszban a bíróság címmel pályázatot hirdet amatőr fotográfusok részére PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ 2016. november 8., kedd, 12 óra PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HELYE Országos Bírósági

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név: cím. Csapattagok Név.

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név:  cím. Csapattagok Név. 1. sz. melléklet JELENTKEZÉSI LAP Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Név: E-mail cím: Telefonszám: Csapattagok Név Egyetem, kar, szak Évfolyam E-mail cím Telefonszám Pályamunka neve/címe:

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

A Fashion Trend Center és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjátéka. JOY Fashion Trend Award hivatalos játékszabálya

A Fashion Trend Center és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjátéka. JOY Fashion Trend Award hivatalos játékszabálya A Fashion Trend Center és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjátéka 1. A játék szervezője JOY Fashion Trend Award hivatalos játékszabálya A Joy Fashion Trend Award elnevezésű nyereményjáték

Részletesebben

ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest

ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest ARANY ECSET 2016 Pályázati szabályzat 2016, Budapest Tartalom 1. Arany Ecset 2016... 3 2. A pályázat menete... 3 1. fázis - pályázati anyagok beküldése... 3 2. fázis - nyitott közönségszavazás és a beérkezett

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA

A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA A Nap-Hold Egyesület Kampány: I love JÓ Tudatos vásárlás és fogyasztás szemléletformáló kampány Fejér megyében - KEOP 6.1.0/B/11-2011-0078 keretében

Részletesebben

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak A pályázat adatai A pályázat témája: Ritmus A pályázat célja: ösztönözni az erdélyi és határon túli középiskolás hallgatókat művészi (zenei és/vagy képzőművészeti)

Részletesebben

TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK. Pályázati feltételek

TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK. Pályázati feltételek TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK Pályázati feltételek A jelen Pályázati feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkoznak Maspex Olympos Kft. (6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.) TOPJOY XMAS elnevezésű pályázatára

Részletesebben

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL ÖSSZMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe Kft. fejlesztései

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

JÁTÉK SZABÁLYZAT a weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére

JÁTÉK SZABÁLYZAT a   weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére JÁTÉK SZABÁLYZAT a www.zsifi.org weboldal látogatói és regisztrált felhasználói részére 1. A nyereményjáték szervezője A Közönségszavazás Nyerj jegyet Izraelbe! (a továbbiakban: Játék vagy Nyereményjáték

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat 1. A pályázat témája A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. (tov. Szervező vagy Szervezők) pályázatot hirdet óvodapedagógusok,

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Éva magazin és az F&F közös nyereményjátéka hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Éva magazin és az F&F közös felhívása a A legstílusosabb család 2017-ben elnevezésű

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

VELUX Magyarország Kft. Tetőtéri álom nyereményjáték szabályzat

VELUX Magyarország Kft. Tetőtéri álom nyereményjáték szabályzat VELUX Magyarország Kft. Tetőtéri álom nyereményjáték szabályzat Részvételi- és Játékszabályzat Mit lehet nyerni? A nyereményjáték három nyertese fejenként három darab 3-rétegű üvegezéssel ellátott Standard

Részletesebben

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat 1. Jelen részvételi- és rajzpályázat szabályzatban bemutatásra kerülő, a Cleartex Stúdió Kft. 2016 telén meghirdetett "Rajzold le legkedvesebb Karácsonyi

Részletesebben

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program PénzOkos plakáttervező pályázat Pályázati kiírás és szabályzat Pénziránytű-BankVelem Program A PontVelem Nonprofit Kft. az alábbi pályázatot hirdeti meg a Pénziránytű- BankVelem Program keretében. A pályázat

Részletesebben

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOSTVAGYOK játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. Man of the year 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az Man of the year 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője a

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat Csillagpont a Te szemeddel videópályázat Részvételi feltételek A Magyarországi Református Egyház Csillagpont a Te szemeddel elnevezéssel videópályázatot hirdet magyarországi és határon túli diákok számára

Részletesebben

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel!

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2014. július 24-től 2014. szeptember 3-ig) 1 Játék szervezője és a Játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

Az OTP Bank Mikrofonpróba nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Az OTP Bank Mikrofonpróba nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata Az OTP Bank Mikrofonpróba nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A nyereményjáték lebonyolításában

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz

JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz JÁTÉKSZABÁLY A VUK mennyezeti lámpa nyereményjátékhoz A játékra történő jelentkezéssel a játékosok kifejezetten elfogadják, magukra nézve kötelezőnek ismerik el a következő játékszabályt (a továbbiakban:

Részletesebben

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata 1: szervezés és a verseny dátumai (magyar nyelvű kivonat) A párizsi Fondation Alliance française (székhely: 101 Boulevard Raspail 75006

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK. Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1113 Budapest, Bocskai út

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK. Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1113 Budapest, Bocskai út NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK Szervező I.: Szervező II.: A Nyeremény felajánlója: A jelen játékszabályzattal érintett nyereményjáték megnevezése: A jelen játékszabályzat közzétételének

Részletesebben

Mobil fizetési megoldások alkalmazása a GUIDE@HAND alkalmazás családban

Mobil fizetési megoldások alkalmazása a GUIDE@HAND alkalmazás családban Mobil fizetési megoldások alkalmazása a GUIDE@HAND alkalmazás családban Kaposi Gábor MTA SZTAKI elearning osztály A GUIDE@HAND család bemutatása GUIDE@HAND Budapest (2011) Egy-egy városról szolgáltat turiszrkai

Részletesebben

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat PRIMA-PROTETIKA Kft. továbbiakban: Szervező) által meghirdetett Csaba Kártya játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék),

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT 1. A pályázat témája Itt az alkalom, hogy kiemelt szerepet kapj a Mozilla által fejlesztett Firefox OS rendszerű okostelefonok népszerűsítésében:

Részletesebben

FISHINDA CHRISTMAS GAME JÁTÉKSZABÁLYZAT

FISHINDA CHRISTMAS GAME JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 FISHINDA CHRISTMAS GAME JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: "FISHINDA CHRISTMAS GAME" (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: FISHINDA Kft.; Székhely:

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT

RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT RECEPTVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője és lebonyolítója a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. (székhely: 8749 Zalakaros,

Részletesebben

Pályázati Kiírás. Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016

Pályázati Kiírás. Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016 Pályázati Kiírás Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016 Előzmények; a pályázat célja Az Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. mint a szakmában elismert

Részletesebben

PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: Republic Group

PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: Republic Group PÁLYÁZAT KIÍRÓJA: A Magyarország vezető, díjakkal többszörösen elismert márkastratégiai és marketingstratégiai tanácsadó- és reklámügynökségi csoportja. Több, mint 10 éve dolgozunk azon, hogy ügyfeleinknek

Részletesebben

Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának

Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Ügyfélből milliomos promóciós nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016. 11. 02. 2017. 01. 01. 1. A játék szervezője Az Ügyfélből milliomos nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben