3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni."

Átírás

1 Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 95., továbbiakban Szervező ) Én és a média címmel rajz- és fotópályázatot hirdet saját készítésű alkotások beküldésére. I. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1. A pályázatra 9-16 év közötti, magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező gyerekek jelentkezhetnek. A kiskorú pályázó nevében annak törvényes képviselője jár el (a kiskorú és a törvényes képviselő együtt: Pályázó ) a pályázat beadásától kezdődően. 2. A pályaművek leadása a pályázati kiírás közzétételétől (2015. március 16.) számított 6 héten belül lehetséges. A pályázatok beküldési határideje: április Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. 4. A rajzok készítéséhez bármilyen rajz-, festő-, színező technika felhasználható, digitális technikával készült képeket azonban nem fogadunk el. A fotók készítéséhez bármilyen típusú fényképezőgép használható, az egyetlen kritérium, hogy ne legyen digitális utómunka a képeken. 5. Egy Pályázó egy pályaművel indulhat a versenyen. 6. A fotókat és a rajzokat elektronikus formában várjuk a címre, a rajzokat postai úton is kérjük elküldeni az 1088 Budapest, Reviczky utca 5. címre. A borítékon kérjük feltüntetni a következőket: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Én és a média rajz- és fotópályázat. 7. A rajz vagy a fotó elektronikus beküldésével a Pályázók elfogadják az internetes pályázás feltételeit, és azt magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik. Továbbá elismerik, hogy a nevezés szülői hozzájárulással és felügyelettel történt. 8. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a pályaművel a Szervező teljes körűen maga rendelkezik. A Pályázó és a Pályázó törvényes képviselője nyilatkozik arról, hogy megismerte, megértette és elfogadja a részvételi szabályzatban foglaltakat. II. A PÁLYÁZAT MENETE 1. A pályázatokat a játékszabályzat feltételeinek teljesítése értelmében a Szervező

2 megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő Pályázó bármely okból nem felel meg a játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett Pályázót a játékból kizárja. 2. Azok a pályaművek, amelyek az I. pontban leírt előírásoknak nem felelnek meg, a pályázatból automatikusan kizárásra, míg az érvényes pályaművek számítógépes rögzítésre kerülnek. 3. A pályázat benyújtási időpontjának az az időpont minősül, amikor a Pályázó pályaműve a játékszabályzatban megadott címre beérkezik. Rajzok esetében a pályázat csak akkor érvényes, ha a Pályázó legkésőbb a pályázati határidő utolsó napján a pályaművet postai úton is feladja. 4. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Pályázó részéről bármilyen módon összeférhetetlen vagy sértő magatartást tapasztal, vagy ennek a megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Pályázót azonnali hatállyal kizárja a játékból. III. ÉRTÉKELÉS ÉS DÍJAZÁS 1. Az értékelés szempontjai: a beérkezett alkotások díjazásáról az NMHH és a Bűvösvölgy munkatársaiból álló zsűri dönt. Két korcsoportban (9-12 évesek és évesek) osztunk ki egy-egy fődíjat. Emellett a Facebookon lájkversenyt is indítunk rajz- és fotó kategóriában külön-külön (itt nem osztjuk korcsoportokra a Pályázókat). Az a két alkotás, amelyik a legtöbb szavazatot kapja, díjazott lesz. A lájkverseny április 28-án indul és május 15-ig tart. 2. Eredményhirdetésre május 18-én kerül sor. A nyertesek nevét a Bűvösvölgy Médiaértésoktató Központ Facebook oldalán közzétesszük, valamit ben és telefonon is értesítjük őket. 3. Mindegyik pályamű csak egyszer díjazható. 4. A díjak pénzre vagy más vagyoni értékű dologra vagy jogra nem válthatók, és a díjátvételre vonatkozó jog nem ruházható át másra. 5. Az érvényes pályázatot beküldők között 4 különdíjat is kiosztunk (1-1 különdíj a 9-12 éves korosztályban fotó- és rajz kategóriában, 1-1 különdíj a éves korosztályban fotó- és rajz kategóriában). A nyertesek soron kívül látogathatnak el osztálytársaikkal együtt Bűvösvölgybe szeptember elején. A csapatoknak ingyenes utaztatást és ellátást biztosítunk. 6. Az a nyertes Pályázó, - akivel a kapcsolatot május 28-ig nem sikerült felvenni, vagy - akinek a hitelt érdemlő személyazonosítására bármely okból nem kerülhet sor, vagy - aki bármely okból nem veszi át a díjat az előre egyeztetett időpontban a nyereményét véglegesen elveszti, és a díj átvételére nem jogosult.

3 IV. FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS JOGOK 1. Pályázni csak olyan művel lehet, amelyet még nem hoztak nyilvánosságra, és amelynek szerzői jogával a Pályázó korlátozás nélkül rendelkezik. A pályázat csak akkor érvényes, ha a Pályázó a pályaművel más versenyen nem ért el eredményt, és a pályamű vonatkozásában harmadik személynek felhasználási jogot nem adott. 2. A Pályázó tudomásul veszi, hogy szerzői jogdíj a pályázaton részt vevő rajzzal kapcsolatban nem illeti meg. 3. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a benyújtott pályamű elkészítésével vagy nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért a magyar jog szabályai szerint felel, ideértve a jogsértéssel kapcsolatos anyagi felelősséget is. 4. A Pályázó visszavonhatatlanul hozzájárul nevének a pályaművel kapcsolatban történő nyilvánosságra hozatalához. 5. A beküldött anyagokat nem áll módunkban visszaszolgáltatni. 6. A Pályázó által megadott elérhetőségeket a Szervező az adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a Pályázó külön beleegyezésével adja ki. V. ADATVÉDELEM 1. A Pályázó és törvényes képviselője hozzájárulnak a pályázattal kapcsolatosan megadott személyes adataik teljes körű kezeléséhez a pályázatban meghatározott célból, ezen célok megvalósulásáig, ellenszolgáltatás nélkül. A Szervező a nyertesek adatait törvényi felhatalmazás alapján, törvényi kötelezettség teljesítése érdekében kezelheti. 2. Az NMHH a pályázatnál használt címet harmadik személynek nem adja ki. 3. A Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beérkezett pályaműveket a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ Facebook-oldalán közzétegyük a Pályázó nevével és a pályamű címével együtt. VI. EGYÉB 1. A Szervező és a Pályázó tudomásul veszik, hogy a jelen pályázattal kapcsolatos jogviták elbírálására a Polgári perrendtartásról szóló évi III. törvény szabályai szerint hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróság jogosult. 2. A nyertesek helyett a nyereményhez közvetlenül kapcsolódó közterheket a Szervező fizeti.

4 3. A nyeremények minőségi hibájáért, meghibásodásáért a Szervező nem vállal felelősséget, az ezekkel kapcsolatos igényt a nyertes a nyereményekhez kapcsolódó jótállás vagy szavatosság keretén belül jogosult érvényesíteni. 4. A pályázaton nem vehet részt a Szervező, a lebonyolító, valamint a játék szervezésében részt vevő harmadik személy(ek), és mindezen személyek közeli hozzátartozói. 5. A pályázatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése) a Szervező nem vállal felelősséget. 6. A Szervező fenntartja magának a jogot jelen szabályzat megváltoztatására. A Szervező a szabályzat módosítását a oldalon és a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ Facebook oldalán teszi közzé. 7. További információért keresse Búzás Annamáriát. Elérhetősége: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság H95 Projekt 1088 Budapest, Reviczky utca 5. Tel.:

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. MIRE ELÉG 2 NAP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Mire elég 2 nap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője: Sony Mobile Hungary

Részletesebben

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI NEGRO ANNO IDŐKAPSZULA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.

Részletesebben

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ARANY FÁCÁN EZ VAGYOK ÉN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ!

Részletesebben

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN,

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata 1. A Játék szervezője A Nagy Diák IQ-teszt nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Diákhitel Központ Zrt. (székhelye: 1027

Részletesebben

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Magyar Cukor Zrt. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT 1. A pályázat témája Itt az alkalom, hogy kiemelt szerepet kapj a Mozilla által fejlesztett Firefox OS rendszerű okostelefonok népszerűsítésében:

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat 1. A Játék leírása 1.1. Az Aqua Danubius 2000 Kft (1126 Budapest, Böszörményi út 3/A., továbbiakban: Szervező) a jelen szabályzatban részletezett nyereményjátékot szervezi bármely megjelölt és résztvevő

Részletesebben

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ,

(c) megtippeli az oldalon feltüntetett kérdésre a választ, Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o. által szervezett Teljes energiával a nyereményekért fogyasztói nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Adatkezelési szabályzata 1. Az Energizer Group Polska Sp. Z.o.o.(székhely:

Részletesebben

KINCSVADÁSZAT STÍLUSOSAN JÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

KINCSVADÁSZAT STÍLUSOSAN JÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KINCSVADÁSZAT STÍLUSOSAN JÁTÉK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1. A JÁTÉK

Részletesebben

SPAR Kapd el, ha tudod JÁTÉKSZABÁLYZAT

SPAR Kapd el, ha tudod JÁTÉKSZABÁLYZAT SPAR Kapd el, ha tudod JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://sparhuseg.hu

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

AzAlba Plaza által szervezett 2015. évi, Alba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű nyereményjátékjátékszabályzata ( Játékszabályzat )

AzAlba Plaza által szervezett 2015. évi, Alba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű nyereményjátékjátékszabályzata ( Játékszabályzat ) AzAlba Plaza által szervezett 2015. évi, Alba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű nyereményjátékjátékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. AzAlba Plaza Robogj velünk a nyárba! elnevezésű

Részletesebben

A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T

A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T A D A T K E Z E L É S I S Z A B Á L Y Z A T I. A szabályzat célja, általános rendelkezések A jelen szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) célja, hogy rögzítse a G-Build kft. (székhelye: 4400, Nyı regyháza,

Részletesebben

2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat. Párizsi Kaszinó

2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat. Párizsi Kaszinó 2015. február 25- március 3-ig Teljes versenyszabályzat Párizsi Kaszinó 1. PONT: A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Air France SA (a továbbiakban: a Szervező ; 126 748 775 euró törzstőkével, a Bobigny Cég- és Kereskedelmi

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Pannora Kft (székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2 4/14, cégjegyzékszám: 09 09 016831, nyilvántartó hatóság: Debreceni Járásbíróság mint

Részletesebben

AZ MVM PARTNER ZRT. LÉPJEN BE KÖRÜNKBE! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

AZ MVM PARTNER ZRT. LÉPJEN BE KÖRÜNKBE! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA AZ MVM PARTNER ZRT. LÉPJEN BE KÖRÜNKBE! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Előzmények MVM Partner Zrt. hűséges és pontosan fizető vállalati ügyfelei jutalmazása céljából

Részletesebben

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat

Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Lájkold és nyerj Forma 1 Diákjegyet! promóciós játék - Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen az Festival Travel International Kft., a Meex oldal, Meex Lounge Debrecen, MEEX Lounge Szeged Facebook

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek

Általános Felhasználási Feltételek Általános Felhasználási Feltételek Bevezetés Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján (http://www.huniojob.com/) és aldomainjein történő jogviszonyokra terjed ki. Jelen Ászf folyamatosan elérhető a következő

Részletesebben

Iratkozzon fel az emag hírlevelére! REKLÁMKAMPÁNY SZABÁLYZATA

Iratkozzon fel az emag hírlevelére! REKLÁMKAMPÁNY SZABÁLYZATA Iratkozzon fel az emag hírlevelére! REKLÁMKAMPÁNY SZABÁLYZATA 1. A KAMPÁNY SZERVEZŐJE 1.1. Az Iratkozzon fel az emag hírlevelére! reklámkampány szervezője a S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. bukaresti székhelyű

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat Adatkezelési nyilatkozat 1. Bevezető Royal Life Holding Kft. (1191 Budapest, Corvin körút 4.) (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (Tervezet)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (Tervezet) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (Tervezet) Amely létrejött egyrészről: Név: Országos Egészségfejlesztési Intézet Székhely: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. PIR szám: 630061 Adószám: 16606416-2-43 Statisztikai számjel:

Részletesebben

FHB Van 5 jó érvünk a Netbankolásra! Játékszabályzat

FHB Van 5 jó érvünk a Netbankolásra! Játékszabályzat FHB Van 5 jó érvünk a Netbankolásra! Játékszabályzat 1. A Játék időtartama 1. szakasz: 2014. április 01. napjának 00.00 órájától 2014. április 30. napjának 24.00 2. szakasz: 2014. május 01. napjának 00.00

Részletesebben