APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTŐI PÁLYÁZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTŐI PÁLYÁZAT"

Átírás

1 APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTŐI PÁLYÁZAT Részvételi- és Pályázati Szabályzat A PÁLYÁZAT LEÍRÁSA Az Appra magyar! mobilalkalmazás-fejlesztői pályázat (a továbbiakban Pályázat ) felsorakoztatja és bemutatja a magyar piacra készült vagy magyar fejlesztők által létrehozott mobil-megoldásokat, így támogatva a hazai digitális kreativitást. A Pályázat a szakmai körökön kívül megszólítja a felhasználói közönséget, edukációs, ismeretterjesztő céllal, csökkentve a digitális írástudatlanságot. A Pályázat célja a hazai IKT iparág katalizálása, a hazai fejlesztésű okostelefon- és táblagép-alkalmazások elkészülésének és piaci elterjedésének elősegítése, és az ezeket az alkalmazásokat fejlesztő magyar vállalatok, szervezetek és magánszemélyek iránti figyelem felkeltése. A Pályázat ezt a célt egy évente megrendezendő nyilvános alkalmazásfejlesztői verseny kiírásával és lebonyolításával kívánja elérni. FONTOSABB SZEREPVÁLLALÓK A Pályázat létrehozásában és lebonyolításában az alábbi szervezetek működnek közre: A Pályázat kiírója (a továbbiakban Kiíró ): Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). A Pályázat védnöke (a továbbiakban védnök ): Bódi Gábor, NHIT, elnök A Pályázat szakmai támogatói (a továbbiakban Szakmai támogatók ): A Pályázat további támogatóinak (a továbbiakban Támogatók ) listája megtalálható a Pályázat honlapján ( RÉSZTVEVŐKRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK - A Pályázaton bármely vállalat, illetve bármely EU-s állampolgárságú magánszemély (a továbbiakban Résztvevő ) részt vehet, kivéve a Fővédnökök, Szakmai támogatók, valamint a Szervező alkalmazottait, illetve a Ptk b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Pályázaton történő indulás feltétele továbbá, hogy a Résztvevő elfogadja a Pályázati feltételeket. ALKALMAZÁSOKRA VONATKOZÓ FELTÉTELEK A Pályázatra bármely alkalmazás nevezhető, ha teljesíti a következő feltételeket: A résztvevő rendelkezik a nevezni kívánt alkalmazás jogaival, tulajdonosként, megrendelőként, ügynökségként vagy fejlesztőként.

2 Az alkalmazás fejlesztése Magyarországon történt vagy a magyar piacra készült. A magyar nyelv megléte előny, de nem kötelező. Felhasználói appok esetében az alkalmazás szabadon letölthető (ingyenes vagy fizetős) az Apple itunes Store, Google Google Play, Microsoft Windows Store 1 alkalmazás-piacterekről, b2b appok esetében az elérhetőség más módon is biztosítható. Az alkalmazás legkorábban augusztus 1-én jelent meg vagy azóta jelentős frissítést kapott és jelenleg is aktív terméktámogatást élvez, a funkciók működnek, szolgáltatások esetén a szolgáltatás elérhető vagy az alkalmazás üzletileg aktív. NEVEZÉS A Pályázatra a Pályázat honlapján ( elérhető, a résztvevő nevezésére szolgáló online űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A nevezés határideje november 5., 23:59. A beérkezett nevezéseket a Szervező megvizsgálja, szükség esetén további információkat kér be, és jóváhagyja vagy elutasítja a nevezést. A Szervező döntésével szemben jogorvoslati lehetőség nincs. A nevezés során megadott adatok kezelését a jelen Pályázathoz tartozó Adatkezelési nyilatkozat szabályozza. Egy résztvevő tetszőleges számú alkalmazást nevezhet. Az alkalmazás nevezésekor ki kell választani azt a kategóriát, amiben az alkalmazás indul. A kategóriák a következőek: Az év legjobb életmód alkalmazása Minden olyan mobilmegoldás, ami a felhasználók hétköznapjait kényelmesebbé, hatékonyabbá teszi, attól függetlenül, hogy ez egy használható funkciót, szolgáltatást, adatbázist, eszközt vagy szolgáltatást takar. Ide tartozik többek között a fogyasztói produktivitás, egészségügy, fitnesz, háztartás, időjárás, utazás, közlekedés témakör. A nevezéshez az alkalmazás alapadatai, elérhetőségei, működési leírás és kötelezően csatolandó fényképes/videós illusztráció szükséges. Az év legjobb szórakoztató alkalmazása Minden olyan alkalmazás, ami haszontalan, a szabadidő kellemes eltöltését célozza. Ide tartoznak a játékok, játékos oktató programok, média alkalmazások, tartalomszolgáltatást becsatornázó appok. A nevezéshez az alkalmazás alapadatai, elérhetőségei, működési leírás és kötelezően csatolandó fényképes/videós illusztráció szükséges. Az év legjobb üzleti alkalmazása Minden olyan alkalmazás, aminek felhasználása üzleti környezetben, munka segítésére, munkafolyamatok támogatására történik. Minden olyan alkalmazás ebbe a kategóriába tartozik, 1 A Windows Store-ban asztali alkalmazások (Desktop Application) is találhatók ezek nem nevezhetők a Pályázatra.

3 amivel a felhasználó pénzt kereshet. A b2b alkalmazások mellett üzleti folyamatok mobilos iterációi, produktivitás appok, menedzsment- és távmenedzsment eszközök tartoznak a körbe. A nevezéshez az alkalmazás alapadatai és a működést bemutató esettanulmány, opcionálisan csatolandó videós bemutató szükséges. Az év legjobb kereskedelmi alkalmazása Minden olyan alkalmazás, ami vásárlási, kártyás vagy egyéb fizetési lehetőséget tartalmaz (nem beleértve a freemium modellben működő játékok in-app purchase opcióit) vagy egyéb vásárláshoz, kereskedelemhez köthető támogató funkciót lát el. A kategóriába tartoznak a kereskedelmi láncok, üzletek mobilos shopjai, online jegyvásárlás, ételrendelés, katalógusok, számlafizető megoldások, alternatív fizetési megoldások, illetve valutaváltók, kalkulátorok, üzletkeresők. A nevezéshez az alkalmazás alapadatai és a működést bemutató demó videó és képernyőképek szükségesek. Fődíj - Az év platformsemleges alkalmazása A fenti kategóriáktól független Az év platformsemleges alkalmazása fődíjat a legjobbnak ítélt olyan alkalmazás nyerheti meg, amely mind az Android, mind az ios, mind a Windows platformon elérhető. Egy alkalmazás több kategóriában is nevezhet, ebben az esetben az érintett kategóriák nevezési kritériumait külön-külön is teljesítenie kell. A beérkezett nevezéseket a Szervező megvizsgálja, szükség esetén további információkat kér be, és jóváhagyja vagy elutasítja a nevezést. A Szervező döntésével szemben jogorvoslati lehetőség nincs. A nevezés során megadott adatok kezelését a Pályázathoz tartozó Adatkezelési nyilatkozat szabályozza. SZAKMAI ELBÍRÁLÁS A Pályázatra nevezett és jóváhagyott alkalmazásokat 6 fős, elismert szakemberekből álló zsűri (a továbbiakban Szakmai zsűri ) bírálja el. Az elbírálás tartalmi, minőségi és platformtámogatási szempontok mérlegelésével történik. A szempontok a következők: Az ötlet eredetisége milyen hasonló alkalmazások vannak a piacon, mennyiben hoz újat a pályázatra beadott alkalmazás. A felhasználási terület jelentősége potenciális célközönség mérete, alkalmazás kiterjeszthetősége, hasznossága Platformtámogatás Android, ios, Windows verziók megléte, különböző képernyőméretek támogatása, kidolgozottsága, cloud megoldások, átjárhatóság. Használhatóság felhasználói élmény, betanulás nehézsége, kezelhetőség, érthetőség Dizájn grafikai megoldások, interfész, platformnak megfelelő minták használata

4 A pályázat kiírója a nevezés lezárását követően a fenti szempontok alapján előszűrést végez, ezt követően a szakmai zsűri a shortlistre került alkalmazásokat értékeli, minden zsűritag kategóriánként 5 alkalmazást jelöl a döntő körbe. Kategóriánként az öt legtöbb jelölést gyűjtő alkalmazás jut tovább. A kategóriák győzteseiről és az év alkalmazása címről a szakmai zsűri közösen, saját maga által meghatározott módszertan szerint, de a kiírásban szereplő kritériumok és szempontok alapján dönt. KÖZÖSSÉGI ELBÍRÁLÁS A versenyre benevezett alkalmazásokat a szélesebb közönség egy online szavazás keretei között értékelheti. A közönségszavazás a rendezvény weboldalán keresztül történik várhatóan október :01 kezdettel2. A közönségszavazás a díjkiosztó napján, a program szerinti időpontban zárul. A legtöbb szavazatot kapott fejlesztés kapja meg az Appra magyar! közönségdíját. A közönségszavazás független a shortlist-től, így olyan alkalmazás is elnyerheti a Közönségdíjat, amely nem került be a verseny shortlist-jébe. DÍJAK A díjakról részletesen a weboldalon adunk tájékoztatást. A nyeremények adó- és járulék költségei Szervezőt vagy a nyeremény felajánlóját, de semmiképpen sem a nyertest terhelik. GYŐZTESEKRE VONATKOZÓ FELTÉTELEK A győztesek a Pályázaton történő hivatalos nevezéssel elfogadják az Appra magyar! versenyszabályzatát, feltételeit. A döntőbe jutott fejlesztések fejlesztői, tulajdonosai vállalják, hogy a kiválasztást követően 2 hónapig rendelkezésre állnak a gálához kapcsolódó médiaaktivitásokban (interjúk, cikkek, stb). ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Pályázatban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Pályázati Szabályzat automatikus elfogadását jelenti. Azokhoz az alkalmazásokhoz, amelyek nevezését Szervező elfogadja, és a verseny honlapján feltűnteti, a felhasználók hozzászólhatnak, arról kérdést tehetnek fel. Ezeket a hozzászólásokat nem moderálja, és azokra nem válaszol. Az ezekre való reagálást az alkalmazást feltöltő feladatának tekinti. A Pályázatra alkalmazást benevezőknek lehetősége van legális módon a Pályázatát népszerűsíteni, szavazókat toborozni, ezzel a közönségdíj elnyerésének esélyeit növelni. A szavazási rendszer jogtalan feltörése, vagy kijátszása, vagy bármely arra mutató jel Résztvevő azonnali kizárását, és minden általa a Pályázatra jelölt alkalmazás azonnali törlését vonja maga után. 2 Az időpont változtatásának jogát Szervező fenntartja magának.

5 A Pályázatra nevezett alkalmazások, és azok bemutatkozó anyagai nem tartalmazhatnak a közerkölcsöt sértő, vagy emberek nyugalmának megzavarására alkalmas elemeket. Amennyiben a Pályázatra benevezett alkalmazásban személy(ek) is szerepel(nek), a Pályázat nyilvános közzétételéhez szükséges beleegyezés(ek) megszerzése a Résztvevő feladata és felelőssége, amelyért a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Amennyiben a Pályázatban szereplő személy azzal fordul a Szervezőhöz, hogy nem járul(t) hozzá a képmásának, illetve nevének a felhasználásához, úgy Szervező a pályázatot kizárja a versenyből, és erről értesíti a Résztvevőt azzal, hogy az alkalmazást a verseny oldaláról eltávolítja. A Pályázatra benyújtott alkalmazás(ok)ban használt zene vagy a Résztvevő által készített zene, mix stb. csak saját tulajdonú vagy szabadon felhasználható lehet, s ez a Résztvevő feladata és felelőssége, amelyért a Szervező semminemű felelősséget nem vállal. Plágium gyanúja és/vagy harmadik személy szerzői és/vagy szomszédos jogainak megsértése esetén Szervező a pályázatot kizárja a versenyből. Az alkalmazás feltöltésével a Résztvevő a Szervező részére a pályázatának térbeli és időkorlát mentes felhasználásához beleértve az esetleges jogdíjmentes reklámcélú felhasználást, sugárzását engedélyezi. A Pályázatra nevezett alkalmazás(ok) nem tartalmazhat(nak) olyan tartalmat, amely a Pályázat Fővédnökeit, Szakmai támogatóit, Támogatóit, valamint a Szervező, illetve ezek bármelyik üzleti partnerét rossz színben tűnteti fel, valamint megtévesztő, vagy összehasonlító reklámot. Az esetleges ilyen tartalmú alkalmazásokat a Szervező értesítés nélkül kizárhatja a versenyből. ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT Az adatszolgáltatás az érdeklődő részéről önkéntes és hozzájáruláson alapul. Az adatkezelés célja, hogy a Szervező segítséget nyújtson a Pályázónak nyerési esélyei növelésében. A jelentkezésre szolgáló adatlap kitöltésével és beküldésével a Résztvevő feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy az abban megadott adatait Szervező ezzel a céllal kezelje, és ben, illetve telefonon tájékoztatót, reklámcélú közleményeket küldjön, illetve kérdéseket intézzen hozzá. Adatait a Szervező bizalmasan kezeli, azokhoz kizárólag a Szervező munkatársai férhetnek hozzá. A Résztvevő kiegészítő adatait az online jelentkezési felületen bármikor módosíthatja. Törzsadatainak módosítását az info@appramagyar.hu címen kérheti, továbbá ugyanezen a címen indokolás nélkül megtilthatja adatai további kezelését. A fenti célból kezelt adatokat a Szervező mindaddig megőrzi, amíg Résztvevő valamely alkalmazása az appramagyar.hu weboldalon megtalálható. Adatkezelő kijelenti, hogy csak a versennyel kapcsolatban kommunikál ben, illetve telefonon.

APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT

APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT APPRA MAGYAR! MOBILALKALMAZÁS- FEJLESZTÉSI PÁLYÁZAT Részvételi- és Pályázati Szabályzat A PÁLYÁZAT LEÍRÁSA Az Appra magyar! mobilalkalmazás-fejlesztési pályázat (a továbbiakban Pályázat ) felkészíti a

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A nyereményjáték lebonyolításában

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat OBO VIDEÓPÁLYÁZAT Pályázati kiírás és szabályzat Az OBO Bettermann Hungary Kft. videópályázatot hirdet A környezetvédelem menő! címmel a környező települések tanulói számára. A pályázat célja a fiatal

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak

Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak Művészeti kreativitás verseny középiskolásoknak A pályázat adatai A pályázat témája: Ritmus A pályázat célja: ösztönözni az erdélyi és határon túli középiskolás hallgatókat művészi (zenei és/vagy képzőművészeti)

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu A Szlogen játék szervezője A www.wellness-szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat Játék(a továbbiakban:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program

PénzOkos plakáttervező pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program PénzOkos plakáttervező pályázat Pályázati kiírás és szabályzat Pénziránytű-BankVelem Program A PontVelem Nonprofit Kft. az alábbi pályázatot hirdeti meg a Pénziránytű- BankVelem Program keretében. A pályázat

Részletesebben

A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek

A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek Felhasznál ási Feltételek A Szerethető Munkahelyek Díj 2019 elnevezésű versenyre vonatkozó játékszabályzat és f elhasználási fe ltételek 1. Szerethető Munkahelyek Díj 2019 verseny A verseny 2019. május

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT COCA-COLA TESTÉBRESZTŐ DÍJ PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT A Coca-Cola Testébresztő Program 2015-ben ünnepli 10. születésnapját. Az évforduló alkalmából a Coca-Cola Testébresztő program pályázatot hirdet azok számára,

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ

INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ XIX. MAGYAR NYÍLT INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZAT 2017 TARTALOMJEGYZÉK Pályázati felhívás Pályázati kiírás Nevezési lap PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Pályázó! A Párizsi székhelyű FIABCI nemzetközi ingatlanszakmai

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK. Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1113 Budapest, Bocskai út

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK. Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1113 Budapest, Bocskai út NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK Szervező I.: Szervező II.: A Nyeremény felajánlója: A jelen játékszabályzattal érintett nyereményjáték megnevezése: A jelen játékszabályzat közzétételének

Részletesebben

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának

A FBAMSz évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának A FBAMSz 2018. évi Biztosításszakmai Nagydíjához kapcsolódó nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2018. július 3. - 2018. szeptember 7. 1. A játék szervezője A Független Biztosítási Alkuszok

Részletesebben

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat

Alkotó Energia Közönségszavazás március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Alkotó Energia Közönségszavazás 2018. március 1. március 14. Hivatalos Részvételi- és Adatkezelési Szabályzat Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. (székhelye: 7030 Paks, Hrsz.: 8803/17.) (továbbiakban Szervező)

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

Mobil fizetési megoldások alkalmazása a GUIDE@HAND alkalmazás családban

Mobil fizetési megoldások alkalmazása a GUIDE@HAND alkalmazás családban Mobil fizetési megoldások alkalmazása a GUIDE@HAND alkalmazás családban Kaposi Gábor MTA SZTAKI elearning osztály A GUIDE@HAND család bemutatása GUIDE@HAND Budapest (2011) Egy-egy városról szolgáltat turiszrkai

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

Pályázati Kiírás. Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016

Pályázati Kiírás. Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016 Pályázati Kiírás Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. Smart City Micro Solutions pályázat 2016 Előzmények; a pályázat célja Az Okos Jövő Innovációs Klaszter Nonprofit Kft. mint a szakmában elismert

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

Játékszabályzat. A játékban résztvevő kijelenti, hogy: - kizárólag saját tulajdonú vagy kizárólagos használatában/hasznosításában lévő

Játékszabályzat. A játékban résztvevő kijelenti, hogy: - kizárólag saját tulajdonú vagy kizárólagos használatában/hasznosításában lévő Játékszabályzat I. A Játék szervezője A PRAKTIKER Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. által az Ombrello Média Kft-vel (akinek adatgyűjtési közösen szervezett játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére

Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére Adatvédelmi nyilatkozat a weboldal látogatói részére Jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a Lőkös Gábor Egyéni vállalkozó üzemeltető által működtetett, www.kalvariacukraszda.hu domain néven és aldomain

Részletesebben

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata

Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata Az Én Színes Európám rajzverseny versenyszabályzata 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Robogj a nyereményekért! elnevezésű, 2014. február 3-tól 2014. március 7-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY

Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY Kastély Erdélyben DESIGN VERSENY P R O I E C T C O - F I N A N T, A T D E : A KASTÉLY ERDÉLYBEN DESIGNVERSENYÉNEK HIVATALOS SZABÁLYZATA SZERVEZŐ: A PONT Csoport designversenyt hirdet az alábbi szabályzatnak

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat 1. Jelen részvételi- és rajzpályázat szabályzatban bemutatásra kerülő, a Cleartex Stúdió Kft. 2016 telén meghirdetett "Rajzold le legkedvesebb Karácsonyi

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA

A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA A NAP-HOLD EGYESÜLET I LOVE JÓ Képeslaptervező PÁLYÁZATA A Nap-Hold Egyesület Kampány: I love JÓ Tudatos vásárlás és fogyasztás szemléletformáló kampány Fejér megyében - KEOP 6.1.0/B/11-2011-0078 keretében

Részletesebben

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Ahogy én láttam - Élményeim a Gyulai Várfürdőben A Gyulai Várfürdő Kft. (5700 Gyula, Várkert u. 2., adószáma: 11049755-2-04) Facebook oldalán (https://www.facebook.com/varfurdo)

Részletesebben

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás 2018 2018. június 11. 2018. június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont (székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

Az OTP Bank Mikrofonpróba nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Az OTP Bank Mikrofonpróba nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata Az OTP Bank Mikrofonpróba nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A nyereményjáték lebonyolításában

Részletesebben

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL TERASZ BUDAPEST PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BUDAPEST 2014. 2 TARTALOMJEGYZÉK 1. A PÁLYÁZAT CÉLJA 2. A PÁLYÁZAT KIÍRÓJA ÉS LEBONYOLÍTÓJA 3. A PÁLYÁZÓK KÖRE 4. DÍJAK 5. A PÁLYÁZATI ANYAG TARTALMA,

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány (székhely:

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

VELUX Magyarország Kft. Tetőtéri álom nyereményjáték szabályzat

VELUX Magyarország Kft. Tetőtéri álom nyereményjáték szabályzat VELUX Magyarország Kft. Tetőtéri álom nyereményjáték szabályzat Részvételi- és Játékszabályzat Mit lehet nyerni? A nyereményjáték három nyertese fejenként három darab 3-rétegű üvegezéssel ellátott Standard

Részletesebben

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 nyereményjáték! (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője:

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei A mineside.hu (IFH-Ker. Kft, Adószám: 14694543-2-13) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

A Bubbles Mobilapp - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata

A Bubbles Mobilapp - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles Mobilapp - promóció részvételi feltételei és játékszabályzata A Bubbles mobilapp promóciót (a továbbiakban: Játék vagy Promóció) Szervezőként a Bubbles International Zrt. (9027 Győr, Kandó Kálmán

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest

ARANY ECSET Pályázati szabályzat. 2016, Budapest ARANY ECSET 2016 Pályázati szabályzat 2016, Budapest Tartalom 1. Arany Ecset 2016... 3 2. A pályázat menete... 3 1. fázis - pályázati anyagok beküldése... 3 2. fázis - nyitott közönségszavazás és a beérkezett

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. OTP Bank - Mindig kéznél! elnevezésű PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Az OTP Bank Nyrt. OTP Bank - Mindig kéznél! elnevezésű PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA (a továbbiakban: Játékszabályzat ) Az OTP Bank Nyrt. OTP Bank - Mindig kéznél! elnevezésű PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője: A OTP Bank - Mindig kéznél! elnevezésű promóció

Részletesebben

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE

A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE A RAJZVERSENY RÉSZLETES SZABÁLYZATA ÉS FORGATÓKÖNYVE 1.) A Versenyszabályzat a Verseny tekintetében jogi kötőerővel rendelkező megállapodás. A versenybe való jelentkezés előfeltétele a Versenyszabályzat

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

AZ ÖN VÁROSA LESZ EURÓPA KÖVETKEZŐ OKOSTURISZTIKAI FŐVÁROSA?

AZ ÖN VÁROSA LESZ EURÓPA KÖVETKEZŐ OKOSTURISZTIKAI FŐVÁROSA? AZ ÖN VÁROSA LESZ EURÓPA KÖVETKEZŐ OKOSTURISZTIKAI FŐVÁROSA? INFORMÁCIÓS ADATLAP 1. AZ ÖN VÁROSA LESZ EURÓPA KÖVETKEZŐ OKOSTURISZTIKAI FŐVÁROSA? Az Európai Parlament előkészítő tevékenységével összhangban

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE 5-6. évfolyam részére A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-3.9.2-16-2017-00055. Humán kapacitások fejlesztése Bükkábrányban és térségében című pályázat keretein belül a 2017/2018.

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név: cím. Csapattagok Név.

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név:  cím. Csapattagok Név. 1. sz. melléklet JELENTKEZÉSI LAP Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Név: E-mail cím: Telefonszám: Csapattagok Név Egyetem, kar, szak Évfolyam E-mail cím Telefonszám Pályamunka neve/címe:

Részletesebben

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata

Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata Ariston Bónusz Program online részvételi szabályzata A Program szervezője Az Ariston Thermo Hungária Kft. (továbbiakban: "Szervező") promóciót szervez (továbbiakban: "Program"), amelyben azon, a 1. pontban

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat

Csillagpont a Te szemeddel. videópályázat Csillagpont a Te szemeddel videópályázat Részvételi feltételek A Magyarországi Református Egyház Csillagpont a Te szemeddel elnevezéssel videópályázatot hirdet magyarországi és határon túli diákok számára

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat 1. A pályázat témája A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. (tov. Szervező vagy Szervezők) pályázatot hirdet óvodapedagógusok,

Részletesebben

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat)

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 1. Játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által

Részletesebben

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára ESTÖRI KREATÍV TÖRTÉNELMI VERSENY Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára 2016/2017-es tanév témakiírása: Az Esterházy család egy kivételes karrier a 17. században

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei

A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A játékszabályzatban foglaltak rögzítik a versenyben való részvétel szabályait és feltételeit, valamint

Részletesebben

Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20.

Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20. Köpönyeg.hu Nyereményjáték és adatkezelési szabályzat Karácsonyi nyereményjáték 2015. december 1 20. 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője

Részletesebben