Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata"

Átírás

1 Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg A nyereményjáték lebonyolításában együttműködő partner: Mito Social Kft Budapest, Nádor u. 23. Cégjegyzékszám: Cg A Nyereményjáték (továbbiakban: Játék) időtartama A Játék június :00 órától július :00 óráig tart. A közönségszavazás 1. fordulójának lezárása július 4. 24:00 éjfélkor történik. A közönségszavazás 2. fordulója július között kerül megrendezésre a közönség a döntőbe jutott 20 zenekarra adhatja le szavazatát, a közönségszavazás 2. fordulója július 16- án 20:00 órakor zárul. 3. Részvételi feltételek és Versenyszabályzat A Játék 1. fordulójában részt vehet minden olyan a Veszprémi Utcazene Fesztivál szervezői által előválogatott zenész vagy zenekar, aki a Szervező által meghatározott feltételeknek megfelelő video pályázatát legkésőbb június 14. délig beküldi az e- mail címre. A játék 2. fordulójában részt vehet a Veszprémi Utcazene Fesztivál 20 fellépője, akikre vonatkozóan július között a szavazást a Szervező újraindítja. 4. A Játék menete: Előválogatás, elődöntő: június 16- án az OTP Bank Facebook és iwiw oldalán (www.facebook.com/otpbank.hu, meghirdeti a Veszprémi utcazene elnevezésű játékot. A Játékban a Szervező zenész tehetségeket keres, és bocsájt közönségszavazásra, melynek eredményeként a legtöbb szavazatot kapó zenész vagy együttes fellépési lehetőséget kap a július között megrendezésre kerülő Veszprémi Utcazene Fesztiválon. A részvétel feltétele video alapú pályázati anyag beküldése június 14. déli 12:00 óráig az e- mail címre. A pályázati anyag beküldésekor pályázó az étesítéshez szükséges adatokkal együtt önkéntes hozzájárulását adja a felvételek Szervező általi felhasználásához A Pályázatnak az alábbi követelményeknek kell megfelelnie: A Pályázat lehet 1 darab a zenészt/zenekart bemutató videofelvétel melyen a jelentkező egy videoklipje látható. Pályázati - a nevezésre szánt - anyagoknak a következő technikai feltételeknek kell megfelelniük:

2 Minimum 20, de legfeljebb 360 másodperces, MB- nál nem nagyobb méretű fájlokat várunk -.avi,.mpg,.mov, vagy.wmv formátumban. 4.2 A Pályázók által feltöltött file- ok, adatok hiányosságáért/hibájáért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal. 4.3 a, Amennyiben ugyanazt a Pályázatot több Pályázó is benyújtja, a Szervező az elsőként beérkezett Pályázatot tekinti eredetinek, azaz az elsőként beérkezett Pályázat vesz részt a Játékban, de a Szervező úgy is dönthet, hogy valamennyi azonos Pályázatot kizárja a Játékból (különösen, de nem kizárólagosan abban az esetben, amennyiben az érkezési sorrend nem vagy nem teljes biztonsággal állapítható meg). A Pályázó, mint szerző: A Pályázatot csak annak készítője küldheti be. A Pályázó a Pályázat beküldésével igazolja, hogy a Pályázaton való részvétele semmilyen módon sem sérti harmadik személyek (személyiségi, szerzői stb.) jogait, és minden esetlegesen érintett 3. személytől rendelkezik megfelelő engedéllyel a Pályázaton való részvételre, a Pályázat beküldésére. A Pályázó szavatolja, hogy harmadik személyeknek nincs olyan joga, amely a Szervezőt a Pályázat jelen Játékszabályzat szerinti felhasználásában korlátozná vagy megakadályozná (így különösen, de nem kizárólagosan: a Pályázó semmiképpen sem küld be másoktól átvett, lemásolt, átdolgozott pályaműveket). 4.3 b) A Pályázó által beküldött pályamű (szellemi alkotás) felhasználásának joga a feltöltés időpontjától tér,- idő,- és módbeli korlátozás nélkül térítésmentesen a Szervezőt illeti, ideértve különösen a művek többszörözését, terjesztését, nyilvános előadását, nyilvánossághoz való közvetítését sugárzással, vagy másként. A 4.3 pontban foglaltak betartásáért a Pályázó teljes körű felelősséggel tartozik mind a Szervező, mind harmadik személyek felé. A 4.3 a) pontban foglaltak Pályázó általi betartását a Szervező nem köteles ellenőrizni, és azok Pályázó általi be nem tartásáért a Szervező semmilyen módon sem felel. A jelen pályázati kiírásnak és feltételeknek nem megfelelő anyag, illetve ugyanannak az anyagnak a többszöri feltöltése, illetve a fent megjelölt időszakon kívüli feltöltés nem jelenti a pályázatra történő nevezést. Azonos tartalmú anyagok közül kizárólag az elsőként feltöltött kerül értékelésre, és annak beküldője vehet részt a pályázaton. A pályázatra történő nevezés a jelen pályázati kiírás és feltételek teljes körű elfogadását jelenti. 4.4 A beérkezett Pályázatokat a Veszprémi Utcazene Fesztivál szervezői, a játék Szervezője, illetve a játék lebonyolításában résztvevő partner ügynökség közösen bírálja el, majd tölti fel az iwiw és Facebook oldalak szavazó alkalmazásaiba a közönségszavazás 1. fordulójához. Ilyen módon összesen maximum 20 felvétel kerül feltöltésre. A szavazás 1. fordulójából a 20 pályázó közül 1 pályázó juthat tovább a közönségszavazás 2. Fordulójába. 4.5 A Veszprémi utcazene fesztivál 20 fellépőjéről videofelvétel készül.

3 A Játékosok a jelen Játékszabályzat elfogadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk felvétel készüljön, ami a a és a oldalakon közzétételre kerül. 4.6 Fődíj nyertes kiválasztása: A 20 továbbjutott Pályázó által beküldött videók július 13- án kikerülnek az és a oldalakra. Az oldalak rajongói egy erre a célra létrehozott alkalmazás segítségével szavazhatnak a Pályázókra a 2. fordulóban. A szavazás július 13- tól július :00 óráig tart. A fődíjat, azaz az Ft- ot az a Pályázó nyeri, aki a legtöbb szavazatot kapta. Egy szavazó több szavazatot is leadhat, de minden videóra csak egyet. 4.7 A szavazás nyertesének kiválasztása: A szavazás időtartama alatt, minden ötödik napon a szavazók is nyerhetnek. A szavazást követően, - amennyiben szeretnének indulni a szavazók között kiírt versenyen - válaszolniuk kell egy kérdésre. Amennyiben jól válaszoltak, a leggyorsabb válaszadó nyeri az aznapi nyereményt (2 db nagyszínpadbérletet a veszprémi Utcazene Fesztiválra). A nyertes napok a következők: június :00 órától, június :00 órától, június :00 órától, július :00 órától, július :00 órától. 5. Nyeremények: A díjakért, valamint a díjátadás lebonyolításáért az esemény szervezője, a Veszprémi Utcazene Fesztivál Kft. felelős. Fődíj: Ft Szavazók nyereményei: 5 db 2 fő belépésére jogosító nagyszínpad bérlet a Veszprémi Utcazene Fesztiválon. A nyertesnek előzetesen szükséges egyeztetnie a Veszprémi Utcazene Fesztivál rendezvényszervezőivel az e- mail címen, vagy a as telefonszámon. 6. Pályázók és nyertesek értesítése: A döntőre bejutott Pályázót Szervező a jelentkezési lapon megadott e- mail címeken keresztül értesíti július :00 óráig. A fődíj (közönségdíj), azaz a 2. forduló nyertesét a Veszprémi utcazene Fesztivál szervezői július 16- án a helyszínen kihirdetik ki. 7. Nyeremény átvétele: Az esemény szervezője a Veszprémi Utcazene Fesztivál Kft. a fődíj átadásának módjáról a nyertesekkel történő egyeztetést követően intézkedik. Az OTP Bank, mint a Játék szervezője kizárólag a Játék szervezéséért felel. A díjjal, illetve a díj átadásával kapcsolatban a Veszprémi Utcazene Fesztivál Kft.- t teljes körű felelősség terheli. A szavazás nyertesei a díjakat a rendezvény helyszínén vehetik át. A nyereményeket személyi jövedelemadó illetve egyéb illeték nem terheli.

4 8. Általános rendelkezések 8.1 A Játékban való részvétel önkéntes. 8.2 A Pályázó a Pályázat elküldésével elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Részvételi Feltételeket és Játékszabályzatot, és azokat feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Pályázó a Részvételi Feltételeket - annak bármely rendelkezése tekintetében - nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékból kizárásra kerül. 8.3 A Részvételi Feltételeket a Szervező és a Játék lebonyolításban együttműködő partnere a és a internet címen teszi közzé. A Szervező és a Játék lebonyolításban együttműködő partnere a promóció teljes időtartama alatt biztosítják a Részvételi Feltételek előbbi címeken való elérhetőségét. 8.4 A nyeremény átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyerteseket terhelik. 8.5 A Játék nyertesei vállalják, hogy nevük, címük (kizárólag a település megjelölésével) és fényképük nyilvánosságra hozható, és a Szervező és/vagy annak megbízottja minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza, valamint marketing célokra felhasználja. A Pályázó/nyertes hozzájárul a nyereményátadás alkalmával a Szervező által készített fénykép-, hang - illetve videó felvétel készítéséhez, és azok nyilvánosságra hozatalához, időbeli, térbeli és felhasználási módbeli korlátozás nélküli, térítésmentes felhasználásához. A nyertesek a Szervező kérésére ezt aláírásával megerősített nyilatkozatban is elismerik A játék lebonyolításában együttműködő partner a rajta kívül álló okból bekövetkező, az alkalmazások futási felületén (Facebook, iwiw) felmerülő olyan meghibásodásokért, amelyek az alkalmazás működésének átmeneti, időszakonként visszatérő, vagy végleges leállását, szünetelését, illetve az alkalmazás céljának elérését akadályozó, illetve meghiúsító egyéb körülmények bekövetkezését eredményezik, semmilyen módon nem felel, az ezekből kifolyólag felmerült károkért helytállni nem tartozik. 9. Adatvédelem 9.1. A Játékban való részvétel önkéntes. A játék során szolgáltatott személyes adatokat a Szervező valamint a Pályázó írásbeli felhatalmazása alapján a Mito Social Kft. abból a célból dolgozza fel, hogy a Játék nyertesét megállapítsa. Adatkezelési nyilvántartási ügyszám: bejelentés alatt 2. Az adatkezelő az OTP Bank Nyrt., a részvételi feltételek meglétének ellenőrzését a Szervező végzi el, az adatfeldolgozó a Mito Social Kft. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra A Játékosok a Játékban való részvételükkel minden tekintetben elfogadják a Részvételi Szabályzat minden rendelkezését, a Szervező és a Játék lebonyolításában együttműködő partner pedig szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező, valamint a Játék lebonyolításában részt vevő partner ig kezeli a Játékosok adatait. 10. Együttműködő partnerek és kizárt személyek

5 A Játékot az OTP Bank Nyrt. szervezi. A Játék lebonyolításban együttműködő partnere a Mito Social Kft. A Játékban nem vehetnek részt a Szervező munkavállalói, a Játékkal kapcsolatos megbízottai, alvállalkozói, továbbá az előbbiek közeli hozzátartozói, illetve akik a jaték marketing céljainak megvalósulásában közvetlen szerepet vállalnak, valamint azok közeli hozzátartozói a Ptk b) pont szerint.

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407 A promóció

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Kártyanaptár nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u.

Részletesebben

AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA AZ OPTIPOL KFT. LIW LEWANT SZEMÜVEGKERET PRÓBA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. Az Optipol Kft. (székhely: 3531 Miskolc, József u. 41.,

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték

Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték A NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója: Nestlé Hungária Kft.

Részletesebben

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból.

2.6 Szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket automatikusan kizárja a Játékból. MIRE ELÉG 2 NAP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK SZABÁLYZATA, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Mire elég 2 nap elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) szervezője: Sony Mobile Hungary

Részletesebben

A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és. játékszabályzata

A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és. játékszabályzata A Drukka.hu iphone 4S és Laptop - Asus játék részvételi- és játékszabályzata 1. A Játék szervezője és együttműködő partnerek A iphone 4S és Laptop - Asus Nyereményjáték (továbbiakban Nyereményjáték vagy

Részletesebben

MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MASTERCARD PRICELESS SPECIALS KEDVEZMÉNYPROGRAM ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Szervező A nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl (székhely: Chaussee de

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

VÁSÁROLJ ALBUMOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

VÁSÁROLJ ALBUMOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA VÁSÁROLJ ALBUMOT ÉS NYERJ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Vásárolj albumot és nyerj! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Nagykereskedelmi

Részletesebben

A nyeremények pénzre át nem válthatóak. A sorsoláson felül minden regisztráló 6 év kiterjesztett garanciát kap összesen a készülékére.

A nyeremények pénzre át nem válthatóak. A sorsoláson felül minden regisztráló 6 év kiterjesztett garanciát kap összesen a készülékére. Nyerőklíma.hu játékszabályzat I. A játék szervezője, időtartama, nyeremény A Nyerőklíma.hu játékában (továbbiakban: játék) való részvétel ingyenes, és önkéntes, de vásárláshoz és szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Rajzpályázat 2014 MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti

Részletesebben

SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT

SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT SPAR KUTYA-CICA SZÉPSÉGVERSENY JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://sparsajatmarka.hu

Részletesebben

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS

SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS SOPRONI - TANKCSAPDA 25 ÉV OPTIMIZMUS 25 ÉV ROCK N ROLL ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ JÁTÉKSZABÁLYZATA ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN,

Részletesebben

JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA JÉGRESZÁLLÁS NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Jégreszállás elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl (székhely: Chaussée de Tervuren

Részletesebben

Amerika Kapitány. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei

Amerika Kapitány. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei Amerika Kapitány elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és részvételi feltételei 1. A Játék szervezője A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24.

Részletesebben

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A CAFÉ+CO KFT. DESIGNER BÖGRE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Designer bögre elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a café+co Ital- és Ételautomata

Részletesebben

2.3 Szervező kizárólag azokat a Pályázatokat fogadja el, amelyek regisztrálása 2015. június 12. 00:00 és 2015. szeptember 30. 23:59 közé esik.

2.3 Szervező kizárólag azokat a Pályázatokat fogadja el, amelyek regisztrálása 2015. június 12. 00:00 és 2015. szeptember 30. 23:59 közé esik. REGISZTRÁCIÓJÁVAL NYERJEN ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Regisztrációjával nyerjen értékes ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

SX4 S CROSS PLAZA PROMÓCIÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SX4 S CROSS PLAZA PROMÓCIÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SX4 S CROSS PLAZA PROMÓCIÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1 A SX4 S CROSS PLAZA PROMÓCIÓ elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar

Részletesebben

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A JÁTÉK IDŐTARTAMA

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A JÁTÉK IDŐTARTAMA SX4 S CROSS PLAZA PROMÓCIÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1 A SX4 S CROSS PLAZA PROMÓCIÓ elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar

Részletesebben

Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Nyerjen a Vitatigrissel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1, A játék szervezője: A Hűségem gyümölcse program keretében lebonyolított Nyerj a Vitatigrissel!

Részletesebben

A Bunge Zrt. Vénusz Varázskészlet nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Bunge Zrt. Vénusz Varázskészlet nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA A Bunge Zrt. Vénusz Varázskészlet nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték elnevezése: Vénusz Varázskészlet postai promóció A nyereményjáték szervezője: Bunge Zrt. (Cg. 01-10-041976,

Részletesebben

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében

Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Chip sztorik nyereményjáték a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervezésében Kérjük, olvassa el figyelmesen a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által a Szabad a Gazdi Facebook oldalon

Részletesebben

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Magyar Cukor Zrt. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MASTERCARD NYEREMÉNYJÁTÉK elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a MasterCard Europe Sprl

Részletesebben

Szövegértési verseny szabályzat (A nyereményjáték szabályzatot erre a szövegre kattintva pdf formátumban is letöltheti!)

Szövegértési verseny szabályzat (A nyereményjáték szabályzatot erre a szövegre kattintva pdf formátumban is letöltheti!) Szövegértési verseny szabályzat (A nyereményjáték szabályzatot erre a szövegre kattintva pdf formátumban is letöltheti!) Ha szeretnéd regényeinket még jobban megismerni, vegyél részt a Dream-rajongók szövegértési

Részletesebben

A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata

A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési

Részletesebben

INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA ADATGYŰJTŐ PROMÓCIÓ. NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA ADATGYŰJTŐ PROMÓCIÓ. NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA ADATGYŰJTŐ PROMÓCIÓ. NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A DotcommerceDay elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Neo Interactive Kft.

Részletesebben

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat Johnson & Johnson/FIFA promóció az Aldi-ban Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. A Johnson & Johnson Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.) (továbbiakban: Szervező) sorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben