A ház, a kert és a kivitelezés szakértôje

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A ház, a kert és a kivitelezés szakértôje"

Átírás

1 A ház, a kert és a kivitelezés szakértôje

2 Ha valaki 50 évvel ezelôtt szerszámot, építôanyagot, festéket vagy valami mást keresett, üzletrôl üzletre kellett járjnia, hogy mindent megtaláljon. Amikor divat lett a "csináld magad" mozgalom a az elsôk között volt, aki ezt

3 A ház, a kert és a kivitelezés szakértôje 1 A törénete 50 évvel ezelôtt kezdôdött és már régen sikertörténetté vált. az ötletet megvalósította Németországban az alábbi koncepcó szerint: és a kivitelezés szakáruháza, ahol a hobbibarkácsolók és a profik mindent megtaláltak egy helyen. A kezdettôl fogva széles szakválasztékot kínált, hozzáértô szakmai tanácsokat, vásárlóorientált szolgáltatást és barkácsolnak, számos európai országban megtalálják az utat szakáruházaink- A a ház, a kert korrekt árakat nyújtott. ba, mert itt kényelmesen Ez a koncepció a vásárlók körében is nagy sikert aratott. Cégünk Európában továbbra is a legjobbak közé tartozik. Azok, akik szívesen vásárolhatnak és praktikus tanácsokat kaphatnak szakembereinktôl.

4 A koncepció 2 > 3 Az újító szellem sikere. Újító szellemû üzletpolitikánk célja mindig is az volt, hogy összekapcsolja a különbözô szaküzleteket óta a vásárlók, akik kiváló minôségû termékeket keresnek, mindezt egy helyen találják meg - gyorsan és kényelmesen. Az elsô szakáruház, amely ma is a vásárlók rendelkezésére áll, Mannheimban, 600 m²-en nyílt meg és számos osztállyal várja ma is vásárlóit. Pár év elteltével a koncepció tovább fejlôdött és bebizonyosodott, hogy az ötletnek van jövôje ben Heidelbergben nyitotta meg kapuját következô szakáruházunk. Az áruválasztékban elôször voltak megtalálhatók csempék, szônyegpadlók és lámpák. Termékek, amelyek napjainkban is nagyon keresettek.

5 Választékunk Szerszámok, gépek és tartozékok Szerszámok, gépek, akkumulátoros fúrók, fûrészek, magas nyomású mosók, stb.. Aki meg akarja könnyíteni otthon a barkácsolást, nálunk kiváló minôségû profi szerszámokat talál. Elektromos felszerelések Kapcsolók, csatlakozóaljzatok, kábelek stb. Vásárlóink nálunk komplett elektromos szerelési anyagokat vásárolhatnak. A biztonsággal kapcsolatos kérdésekre képzett szakeladóink örömmel válaszolnak. Lámpák és világítás Mennyezeti lámpák, Tiffany-lámpák, egyedi, formatervezett lámpák. Mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelôt. Szaniter Fürdôkádak, zuhanykabinok, wc-k. Természetesen nemcsak széleskörû választékkal rendelkezünk, hanem hasznos tanácsokkal is szolgálunk a beépítéshez, szereléshez. Csempék Csempék és járólapok, márvány és szükséges tartozékok. Itt sem marad teljesítetlen kívánság. Festékek és lakkok Ecset, henger, fólia, csiszolópapír, festékkeverés. Minden, ami a festéshez szükséges, itt megtalálható. Vasáruk Csavarok, anyák, szögek, láncok, kötelek stb. Minden kapható hagyományos és különleges méretben és kidolgozásban. Építési elemek Ablakok, ajtók, lépcsôk, valamint rengeteg praktikus tipp a profiktól. Faáru és lapszabászat Parketták, panelek, deszkák és lécek, minden, ami a fához kapcsolódik. A faanyagot a vásárló kérésére természetesen méretre vágjuk. Építôanyagok Építési vegyi anyagok, kátránypapír, szigetelôanyag, purhab stb. Minden, ami az építésnél nem hiányozhat. Tapéták és függönytartozékok Tapéták, álmennyezet, parafa, stb. nagy választékban. Függönytartozékok, rolók és zsaluk. Most már új színekbe öltöztetheti lakását. Képkeretek és dekorációk Képkeretek, selyemvirágok és további dekorációs ötletek a szép otthonhoz. Városi kert Díszkutak, terrakotta edények, szobanövények, kaspók, fûnyírók, sövénynyírók, kerti szerszámok, valamint faiskola. Mindent az ápolt, virágzó kertért és balkonért.

6 A filozófia 4 > 5 Az ötlet másolható, a sikere nem. A fennállása nyújtott átfogó köszönhetôen minden óta létrehozott egy olyan filozófiát, amely minden munkaterületen és szinten érvényesül. Az üzletpolitikai célok elérése, a vásárlóknak szolgáltatások, a velük való állandó kapcsolattartás ugyanúgy vállalati filozófiánkhoz tartozik, mint az ôszinte párbeszéd a munkatársakkal. Ennek munkatársunk lelkesen és teljes szaktudásával dolgozik teljesítményünk folyamatos javításán.

7 Ez a Erôs vásárlóorientáltság Szaktanácsadás Szolgáltatás minden területen Vásárlási élmény a vásárlónak Hiánytalan áruválaszték Magas minôségi színvonal Nagyon jó ár-érték arány Szakképzett munkatársak Lehetôség a felelôsségvállalásra Kis létszámú menedzsment

8 Profi termékek 6 > 7 A 15 osztály lenyûgözô, a minôségi termék azonban még inkább. Egyedi koncepciónk áruházaink belsô kialakításában is tükrözôdik. A világos és kellemes környezetben könnyedén eljut a keresett osztályra. Az áttekinthetô árukihelyezésnek köszönhetôen a kívánt termék is gyorsan megtalálható. Osztályainkon minden vásárló megtalálja azt, amit keres. Szakértô tanácsokat és számtalan szolgáltatást kínálunk díjtalanul.

9 Különbözô márkák átfogó termékkínálata és nagy választéka mellett alig valamint regionális vállalkozások árucikkei közül is válogathat. marad teljesítetlen kívánság - a csavartól a profi felszerelésig. A vezetô gyártók termékei mellett a vásárló a minôségi márkás termékei,

10 A minôség 8 > 9 Választékunk összeállítása egészen egyszerû: Mindenbôl csak a legjobbat. Egy terméket csak akkor veszünk fel a választékunkba, ha megfelelt belsô minôségellenôrzési kapható, akkor saját elôírásaink szerint gyártatjuk le. Az eredmény számtalan minôségi márka, amely ha nagy mennyiségben vásárolunk, akkor egyes termékek olcsóbbak - és ezt az árkedvezményt továbbadjuk Vásárlóinknak. követelményeinknek. Ha kizárólag a -nál Azért, hogy kínálatunkat egy termékcsoport egy terméke a megkövetelt minôségben nem található. Azonban nem csak a minôség, hanem az ár is számít. Mert, folyton új termékekkel bôvíthessük, beszerzésünk az egész világra kiterjed.

11 Azonban sok minôségi termék érkezik a szakáruház közvetlen közelébôl is. Ez egyrészt erôsíti a helyi gazdaságot, másrészt ezzel elkerülhetô a környezetszennyezô szállítás. Központi részt vesznek a nemzetközi szakvásárokon és így mindig friss információkkal rendelkeznek az ígéretes újdonságokról. Ebbôl vásárlóink is profitálnak, hiszen a vásárokon látott újdonságokat elsôként beszerzôink rendszeresen a -ban találják meg. Amennyiben a termék a megkövetelt minôségben nem kapható, akkor saját elôírásaink alapján legyártatjuk. Az eredmény önmagáért beszél: minôségi márkák elérhetô áron, amit csak a kínál. Ezek mellett a vásárló számos márkaterméket is megtalál.

12 A munkatársak 10 > 11 Minden cég annyira jó, amennyire a munkatársai. Nem csoda, hogy a ebben is az élen áll. Azok a cégek, amelyek hosszútávon gondolkodnak, és sikert akarnak elérni, építenek a motivált és lelkes munkatársakra. Elmondható, hogy a munkaerô képzése és fejlesztése fôként a kereskedelemben tartozik a sikeres üzletpolitikához, hiszen saját munkatársaink a legjobb reklámhordozói a -filozófiának. Ôk közvetítik a vásárlóknak, mit értünk mi szolgáltatás alatt. Optimális szolgáltatás és elégedett vásárlók elképzelhetetlenek belsô kommunikáció nélkül. A lapos szervezeti struktúra megkönnyíti az új ötletek megvalósítását.

13 Így a rugalmasan akar lépni és kihívásokat tud a trendekre és a változásokra reagálni. Lelkesedés és saját kezdeményezés az összes munkatárs számára magától értetôdô. Egy példa erre a belsô ötletbörze, amely mindig új kihívásokat jelent. Aki szakmailag elôre keres, nálunk jó helyen jár. Munkatársainknak intenzív tréningeken kínálunk komplett képzési programot. A képzés tartalmaz termékismeretet, szaktanácsadást, aktuális piaci információkat valamint biztonsági és környezetvédelemi témákat. Szakáruházainkban és központunkban egyaránt, minden munkatárs hozzájárul cégünk sikeréhez.

14 A fejlôdés 12 > 13 Új szakáruházak Európa-szerte! Keresünk: - minimum m²-es telkeket, jó közlekedési adottságokkal, nél több lakossal rendelkezô városok vonzáskörzetében - ipari ingatlanokat, raktárakat és gyárcsarnokokat... - akár céggel együtt is Kínálunk: - attraktív építészeti megoldásokat - korrekt értékelést - egyszerû és diszkrét lebonyolítást - a régió erôsítését - munkahelyteremtést IZLAND FINNORSZÁG NORVÉGIA SVÉDORSZÁG ÉSZTORSZÁG OROSZORSZÁG ÉSZAK- ÍRORSZÁG LETTORSZÁG ÍRORSZÁG DÁNIA LITVÁNIA NAGY BRITANNIA FEHÉROROSZORSZÁG HOLLANDIA BELGIUM LENGYELORSZÁG NÉMETORSZÁG LUXEMBURG CSEH UKRAJNA KÖZTÁRSASÁG SZLOVÁKIA FRANCIAORSZÁG MOLDÁVIA SVÁJC AUSZTRIA UNGARN SZLOVÉNIA ROMÁNIA OLASZORSZÁG HORVÁTO. BOSZNIA- HERCEGOVINA PORTUGÁLIA SZERBIA BULGÁRIA SPANYOLORSZÁG MONTENEGRO MACEDÓNIA ALBÁNIA GÖRÖG- ORSZÁG TÖRÖKORSZÁG A sikerre lehet építeni, tehát tovább fejlôdünk. A ott létesít keresésén dolgoznak. árumennyiséget is átvesszük. új szakáruházakat, illetve a már meglévô szakáruházakat ott építi át, ahol azt szakvélemények és elemzések alátámasztják. Expanziós stratégiánk részeként munkatársaink Németországban és Európaszerte új telephelyek Cégünk, mint a ház, a kert és kivitelezés szakértôje, szívesen vásárol telkeket és ingatlanokat (pl.:fa- és építôanyag-kereskedések, raktár- és gyárcsarnokok, nagy kertészetek). Adott esetben a munkatársakat és a meglevô álló Elôfeltétel: Az ingatlanoknak nagyobb városok vonzáskörzetében kell elhelyezkedniük és jó közlekedési adottságokkal kell rendelkezniük. Ezen kívül a telek mérete el kell érje a legalább m²-t.

15 A önállóan és bizalmasan kezelünk. Nem csak a vásárlók, vásárol és épít, de bérleti konstrukcióra is nyitottak vagyunk. Azok a cégek, Cégünk, mint építtetô, természetesen mindig ügyel arra, hogy építményei hanem az álláskeresôk, valamint a mesteremberek és a kisüzemek is profitálnak akik csak pár év múlva a mindenkori építészeti a -ból és gondolkodnak eladáson, már most felvehetik velünk és tájbeli adottságoknak megfeleljenek. a cég nem utolsósorban a megbízható adóbevételrôl a kapcsolatot. Minden A minden is gondoskodik. megkeresést magától értetôdôen diszkréten esetben a régió gazdagodását szolgálja. Kérdései vannak? Forduljon hozzánk bizalommal. BAUHAUS Service Center Magyarország BAUHAUS SZAKÁRUHÁZAK Kereskedelmi Bt Dunakeszi, Pallag u. 9. Telefon: / Fax: /

16 Szponzorálás 14 > 15 Az ember a sportban csak akkor jó, ha mindig jobb lesz. Ez a -ra is igaz. A már sok éve elkötelezetten támogatja a sportot. A fogalmak, mint pl.: dinamika és motiváció ugyanúgy megtalálhatók a sportban, mint a mindennapi munkában. A cél mindenhol: "Jobbnak lenni, mint a versenytársak - de nem mindenáron." A a sport esetében nem csak reklámcélokból aktív, és áll az elsô sorban. A, mint szponzor sok egyesületet támogat és az élsportban ugyanúgy képviselteti magát, mint az egyesületekben, ahol tömegsportot ûznek.

17 Más szavakkal: Futball-, könnyûatlétika-, Találkozhatnak Sportszerûség síugrás- és jégkorong a hirdetéseivel mindenekelôtt. Akár nemzeti, akár nemzetközi sporteseményekrôl legyen közvetítéseknél hirdetéseink mindig képben vannak. A sporton kívül cégünk az élet más területein óriásplakátokon, rádióreklámokban és újsághirdetésekben is. szó, a neve is jelen van. mindenhol felbukkan.

18 A jövô Több mint 200 szakáruház Európában 16 A jó ötlet mindig eléri célját. Határok nélkül. A politika és a gazdaság rendelkezik egész Spanyolországban, során az országok helyi elôírásait mindig mozgásban van Európában: Ausztriában, Svájcban, Svédországban, ugyanúgy figyelembe vesszük, és Európa összenô. Csehországban, Szlovéniában, mint a hagyományokat. Így Ezt a fejlôdést követve Dániában, Észtországban, Törökországban. harmonikusan beilleszkedünk a már a tovább Finnországban, A további országok meglévô gazdasági struktúrába terjeszkedik Európa Horvátországban, ezután következnek. és megmutatkozik, hogy egy jó számos országában. Izlandon, Magyarországon, Ma már a ötlet mindenütt egyetértésre talál Ma már cégünk több Németországban, a kelet-európai országok ebben az esetben az a jó ötlet, ami mint 200 szakáruházzal Norvégiában, piacán is aktív. Ennek a BAUHAUS sikere mögött áll. Irány Európa: A hisz a határok nélküli sikerben. Több mint 200 szakáruházzal képviseltetjük magunkat szerte egész Európában és ez a szám csak növekedhet.

19 Ausztria Cseh Köztársaság Dánia Észtország Finnország Horvátország Izland Németország Norvégia Spanyolország Svájc Svédország Szlovénia Törökország Magyarország

20 Service Center Magyarország BAUHAUS SZAKÁRUHÁZAK Kereskedelmi Bt Dunakeszi Pallag utca 9. Telefon: (36) Fax: (36)

MINDENRE VAN KÉSZ ÖTLETE?!

MINDENRE VAN KÉSZ ÖTLETE?! Budapesti Gazdasági Főiskola KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ SZAK Levelező tagozat Európai üzleti tanulmányok szakirány MINDENRE VAN KÉSZ ÖTLETE?! AVAGY A PRAKTIKER LEHETSÉGES MARKETING

Részletesebben

A bővítési folyamat megértése

A bővítési folyamat megértése Európai Bizottság A bővítési folyamat megértése Az Európai Unió bővítési politikája Előszó az új üzleti lehetőségek létrehozása, valamint az egységes piacon megjelenő, gyorsan növekvő nemzetgazdaságok

Részletesebben

Közvetlen értékesítés az Európai Unióban, illetve a magyarországi Zepter Kft. sorsa az Európai Unióba lépés után...5 I. A közvetlen értékesítés...

Közvetlen értékesítés az Európai Unióban, illetve a magyarországi Zepter Kft. sorsa az Európai Unióba lépés után...5 I. A közvetlen értékesítés... Közvetlen értékesítés az Európai Unióban, illetve a magyarországi Zepter Kft. sorsa az Európai Unióba lépés után...5 I. A közvetlen értékesítés...5 1.1. Bevezetés...5 1.2. Mi a közvetlen értékesítés?...7

Részletesebben

1. A magyar és az EU-tagállamok festőinek összehasonlítása

1. A magyar és az EU-tagállamok festőinek összehasonlítása 1. A magyar és az EU-tagállamok festőinek összehasonlítása Az európai festők, szobafestők, mázolók és fényezőmunkások összetételének, struktúrájának széleskörű összehasonlítása nagyon bonyolult feladat

Részletesebben

Ügyfelünk a Daikin. Áruelosztás könnyedén

Ügyfelünk a Daikin. Áruelosztás könnyedén Ügyfelünk a Daikin Áruelosztás könnyedén 20 000 küldemény, 15 ország, egyetlen globális logisztikai partner Hogyan juttathatunk el évente 20 000 küldeményt a 15 különböző országban található ügyfeleinkhez?

Részletesebben

Europ Assistance Magyarország Kft. tevékenységének és piacának bemutatása, stratégiai elemzése

Europ Assistance Magyarország Kft. tevékenységének és piacának bemutatása, stratégiai elemzése BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR Külgazdasági szak Nappali tagozat Nemzetközi marketing szakirány Europ Assistance Magyarország Kft. tevékenységének és piacának bemutatása, stratégiai

Részletesebben

A Bosch jövőképe Értéket teremtünk értéket terjesztünk

A Bosch jövőképe Értéket teremtünk értéket terjesztünk A Bosch jövőképe Értéket teremtünk értéket terjesztünk Vezető technikai és szolgáltató vállalatként világszerte kihasználjuk erőteljes fejlődési lehetőségeinket. Olyan megoldásokkal kívánjuk a mindennapi

Részletesebben

ÖT ÉVE AZ EURÓPAI UNIÓBAN 200 KÉRDÉS 200 VÁLASZ AZ EURÓPAI UNIÓRÓL

ÖT ÉVE AZ EURÓPAI UNIÓBAN 200 KÉRDÉS 200 VÁLASZ AZ EURÓPAI UNIÓRÓL ÖT ÉVE AZ EURÓPAI UNIÓBAN 200 KÉRDÉS 200 VÁLASZ AZ EURÓPAI UNIÓRÓL Nálunk megtalálja a választ Ha kérdése van az Európai Unióval vagy Magyarország EU-tagságával kapcsolatban, hívja munkanapokon 10 és 18

Részletesebben

SZERVIZ MEGOLDÁSOK Az Ön nyugalma a mi küldetésünk

SZERVIZ MEGOLDÁSOK Az Ön nyugalma a mi küldetésünk SEGÍTJÜK AZ ÖNÖK ÜZLETÉT SZERVIZ MEGOLDÁSOK Az Ön nyugalma a mi küldetésünk Közel Önhöz A Toyota Material Handling Europe vállalat törekszik rá, hogy minden ügyfeléhez közel legyen. Bár a világ vezetó

Részletesebben

A vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának a folyamata, amelyben a vállalkozó biztosítja a szükséges időt és erőfeszítést, vállalva a

A vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának a folyamata, amelyben a vállalkozó biztosítja a szükséges időt és erőfeszítést, vállalva a A vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának a folyamata, amelyben a vállalkozó biztosítja a szükséges időt és erőfeszítést, vállalva a várható pénzügyi, pszichikai és társadalmi kockázatot,

Részletesebben

Egész Európa jelképe AZ EURÓPAI ZÁSZLÓ

Egész Európa jelképe AZ EURÓPAI ZÁSZLÓ Európa Tanács Európai Unió Egész Európa jelképe AZ EURÓPAI ZÁSZLÓ www.coe.int europa.eu.int Európa Tanács Európai Unió Egész Európa jelképe AZ EURÓPAI ZÁSZLÓ AZ EURÓPAI ZÁSZLÓ AZ EURÓPAI ZÁSZLÓ TIZENKÉT

Részletesebben

KORAI FEJLESZTÉS SZAKPOLITIKAI AJÁNLÁSOK

KORAI FEJLESZTÉS SZAKPOLITIKAI AJÁNLÁSOK KORAI FEJLESZTÉS SZAKPOLITIKAI AJÁNLÁSOK Bevezetés A jelen anyag célja, hogy áttekintést adjon az Európai Ügynökség a Sajátos Nevelési Igényű Tanulók Oktatásának Fejlesztéséért (továbbiakban: Ügynökség)

Részletesebben

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN. A linképítés jelentős szerepe

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN. A linképítés jelentős szerepe MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN A linképítés jelentős szerepe Konzulens: Damjanovich Nebojsa Vendégoktató Ujfalusi Anna Nappali tagozat Kereskedelem

Részletesebben

Vállalati Társadalmi Felelőségvállalás: Jó Gyakorlatok és Ajánlások

Vállalati Társadalmi Felelőségvállalás: Jó Gyakorlatok és Ajánlások Vállalati Társadalmi Felelőségvállalás: Jó Gyakorlatok és Ajánlások A DESUR projekt az INTERREG IVC program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) társfinanszírozásával valósul meg. ÍNDICE

Részletesebben

A SZOCIÁLIS GAZDASÁG AZ EURÓPAI UNIÓBAN

A SZOCIÁLIS GAZDASÁG AZ EURÓPAI UNIÓBAN A SZOCIÁLIS GAZDASÁG AZ EURÓPAI UNIÓBAN A CIRIEC (A Köztulajdonú, Szociális és Szövetkezeti Gazdaság Nemzetközi Kutató- és Tájékoztatóközpontja) által az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság részére

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK HU HU HU EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2011.4.5. COM(2011) 173 végleges A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK

Részletesebben

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900 Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (felhasználási engedély) Ez a dokumentum a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási

Részletesebben

Informatikai biztonsági részstratégia

Informatikai biztonsági részstratégia [MITS] Informatikai biztonsági részstratégia [IBRS] II. kötet NEMZETKÖZI KITEKINTÉS Készült: az Informatikai és Hírközlési Minisztérium megbízása alapján 2003. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 10 2. INFORMATIKAI

Részletesebben

VALEUR. Európa minden nyelve kincs. Európa minden nyelve kincs. A projekt koordinátorai: Joanna McPake és Teresa Tinsley A B C D

VALEUR. Európa minden nyelve kincs. Európa minden nyelve kincs. A projekt koordinátorai: Joanna McPake és Teresa Tinsley A B C D A B C D Európa minden nyelve kincs A projekt koordinátorai: Joanna McPake és Teresa Tinsley Munkatársak: Peter Broeder, Laura Mijares, Sirkku Latomaa és Waldemar Martyniuk VALEUR Európa minden nyelve kincs

Részletesebben

Az innovációs és ipari parkok szerepe az innováció erősítésében

Az innovációs és ipari parkok szerepe az innováció erősítésében Ipargazdasági Kutató és Tanácsadó Kft. 1117 Budapest, Dombóvári út 17-19. Tel.: (36 1) 204-2951 (36 1) 204-2970 Fax: (36 1) 204-2953 E-mail:ipargazd@t-online.h Internet:http://www.ikt.hu Az innovációs

Részletesebben

TANÁCSADÁSI ESET GYAKORLATOK

TANÁCSADÁSI ESET GYAKORLATOK TANÁCSADÁSI ESET GYAKORLATOK Dr. Poór József Budapest-Gödöllő 2013-2014. Ez a dokumentum kizárólag a Szent István Egyetem vezetés-szervezés tanácsadási szakirány oktatásban résztvevő hallgatók számára

Részletesebben

magyar egészségügy Zöld könyv

magyar egészségügy Zöld könyv magyar egészségügy Zöld könyv Tartalomjegyzék Mi a zöld könyv? 4 6+! 4 I. Általános rész 6 Mi valósult meg eddig az egészségügyi reformból 6 Miért? 6 Dilemmák világszerte II. Részletes rész 1 3 1) Valódi

Részletesebben

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Indulj el! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Köszöntő Mindenkinek van egy álma vagy legalábbis ötlete, elképzelése arra vonatkozóan,

Részletesebben

anorama A kohéziós politika 2014 és 2020 között inforegio Növekvő lendülettel [2013. TÉL 48. SZÁM]

anorama A kohéziós politika 2014 és 2020 között inforegio Növekvő lendülettel [2013. TÉL 48. SZÁM] anorama [2013. TÉL 48. SZÁM] inforegio A kohéziós politika 2014 és 2020 között Növekvő lendülettel Beszélgetés José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével A megreformált politika 10 pontban

Részletesebben

passion for passion precision for precision A FRAISA csoport üzleti jelentése

passion for passion precision for precision A FRAISA csoport üzleti jelentése passion for passion precision for precision 3/14 A FRAISA csoport üzleti jelentése Igazgatótanács és ügyvezetés A Fraisa csoport igazgatótanácsa és ügyvezetése (balról jobbra) Josef Maushart Prof. Dr.

Részletesebben

A BOLOGNAI FOLYAMAT ÉS MAGYARORSZÁGI BEVEZETÉSÉNEK TAPASZTALATAI

A BOLOGNAI FOLYAMAT ÉS MAGYARORSZÁGI BEVEZETÉSÉNEK TAPASZTALATAI BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI GAZDÁLKODÁS SZAK Nappali tagozat Külgazdasági vállalkozások szakirány A BOLOGNAI FOLYAMAT ÉS MAGYARORSZÁGI BEVEZETÉSÉNEK TAPASZTALATAI

Részletesebben

Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával

Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával Köszönetnyilvánítás Ez a kézikönyv a CoESS (Biztonsági Szolgáltatók Európai Szövetsége)

Részletesebben

1.1.1 Közlekedési hálózat: úthálózat, vasúthálózat, vízi, légi közlekedés 5

1.1.1 Közlekedési hálózat: úthálózat, vasúthálózat, vízi, légi közlekedés 5 1 A KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓ HELYZETÉNEK ÁTTEKINTŐ ELEMZÉSE 1 A Közép-magyarországi régió Budapestet és Pest megyét foglalja magába, területe 6.919 km 2, ezzel az ország területének 7,4%-át teszi ki.

Részletesebben

A kritikus információs infrastruktúrák meghatározásának módszertana ENO Avisory Kft., 2009

A kritikus információs infrastruktúrák meghatározásának módszertana ENO Avisory Kft., 2009 A kritikus információs infrastruktúrák meghatározásának módszertana ENO Avisory Kft., 2009 Szerzők: Dr. Haig Zsolt, Hajnal Béla, Dr. Kovács László, Dr. Muha Lajos, Sik Zoltán Nándor Copyright ENO Advisory

Részletesebben

Virtuális tér valóságos üzlet

Virtuális tér valóságos üzlet e(szes)-tanulmányok Virtuális tér valóságos üzlet 2005. Dr. Eszes István A tanulmány / esettanulmány csak oktatási célra használható! Másolása és kereskedelmi forgalomba hozatala tilos. Virtuális tér valóságos

Részletesebben