TőzsdeKirály 2014 Kereskedési Verseny Versenyszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TőzsdeKirály 2014 Kereskedési Verseny Versenyszabályzat"

Átírás

1 TőzsdeKirály 2014 Kereskedési Verseny Versenyszabályzat 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A Szabályzatban használt kifejezések jelentése a következő: 1) Verseny - jelenti a TőzsdeKirály 2014 kereskedési versenyt, amely a jelen Szabályzat feltételei szerint kerül megrendezésre. 2) Szabályzat - jelenti a jelen, TőzsdeKirály 2014 kereskedési verseny szabályzatot. 3) Szervező - jelenti a Buda-Cash Zrt-t, melynek székhelye 1118 Budapest, Ménesi út 22. (a továbbiakban Szervező ). 4) Résztvevő jelenti azt a személyt, aki megfelel a Verseny Szabályzatában meghatározott részvételi feltételeknek.

2 5) Verseny Számla - jelenti azt, a Résztvevő számára megnyitott és fenntartott, Buda-Cash MetaTrader online kereskedési számlát (ügyfél pénz fedezet DEVIZA Letét (G)), amely a Verseny keretében lebonyolított tranzakciók végzésére használható. 6) Induló Tőke - jelenti azt az összeget, amely a verseny kezdetén, a Verseny Számlán található Saját Tőke (Equity). 7) Tőke - a Verseny Számla Saját tőke (Equity) egyenlege. 2. A Verseny Magyarországon kerül megrendezésre. 3. A Verseny tárgya online befektetési verseny nagykorú természetes személyek és vállalkozások számára. 4. A Verseny kezdetét megelőzően a Résztvevők kötelesek elolvasni, és a regisztrációs folyamat során elfogadni a Verseny Szabályzatát. 5. A Verseny nem minősül szerencsejátéknak, vagy sorsolásnak. A rangsor és a nyertesek kiválasztása a Résztvevők közül a Verseny Szabályzata szerint történik, melynek során a pénzügyi eszközökre, piacokra, a kereskedés alapelveire és a kereskedési rendszerre vonatkozó tudás és tapasztalat is szükséges. 2. Nyeremény Biztosítója 1. A Verseny Nyereményeit a Szervező biztosítja.

3 3. A VERSENY RÉSZTVEVŐI 1. Az bekezdésében foglaltaknak megfelelően a Verseny Résztvevője csak olyan cselekvőképes nagykorú természetes személy illetve vállalkozás lehet, akinek a Versenyre nevezését a Szervező elfogadta a 4. -ban foglaltak szerint. 2. A Versenyre jelentkezni a Verseny honlapján keresztül lehet. 3. A Versenyben nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai, korábbi alkalmazottai, vezető testületi tagjai, és a fent említett személyek közeli hozzátartozói. 4. A fenti bekezdésében hivatkozott közeli hozzátartozó alatt a Ptk. 8:1. (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott személyek értendők. 5. A Szervezőnek jogában áll fenti bekezdéseiben foglalt részvételi feltételeknek való megfelelés ellenőrzése. 6. Fenntartva a 3. lenti 7. bekezdésében foglaltakat, a Verseny Résztvevőinek száma nincs korlátozva. 7. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Verseny ideje alatt bármikor felfüggessze újabb Résztvevők Versenyre való jelentkezésének lehetőségét, erről a Résztvevőket a Verseny honlapján tájékoztatja. 4. JELENTKEZÉS A VERSENYRE 1. A Versenyre jelentkezni szándékozó személyek jelentkezésüket október 02. és november óra között nyújthatják be, a Verseny honlapján található, erre szolgáló nyomtatvány kitöltésével (Verseny regisztráció), a bekezdésében foglalt korlátozás mellett.

4 2. A Versenyre a bekezdésében foglaltaktól eltérő időben, vagy formában történő jelentkezés nem kerül elfogadásra. 3. A Versenyben való részvétel (amely előfeltétele annak, hogy a Résztvevő a Nyereményt elnyerhesse) feltétele, hogy a Résztvevő a jelentkezési regisztrációban kért minden információt a valóságnak megfelelően adjon meg, illetve legkésőbb november 13-án 17:00-ig a Verseny platformon* éles kereskedési számlát nyisson. 4. Az a Résztvevő, aki a valóságnak nem megfelelő adatokat szolgáltat, a Versenyből kizárható, illetve elveszíti a nyeremény megszerzésére való jogot. 5. A Résztvevő nem vehet részt a Versenyben, ha a bekezdésében hivatkozott jelentkezési nyomtatványt nem továbbította a Szervezőhöz, illetve az a Szervező által nem került elfogadásra a bekezdésében meghatározott időszak során. 6. A Versenyben való részvétel jogáról, illetve a Versenyből való kizárás ügyében a Szervező saját belátása szerint, önállóan jogosult dönteni. 7. A Résztvevő köteles megőrizni belépési azonosítóját és jelszavát, azokat nem közölheti senkivel. A Szervező kizárja a felelősségét azon veszteségekért, vagy károkért, amelyek azért következtek be, mert a belépési azonosítót és/vagy a jelszót harmadik felekkel közölték. 8. A szervező fenntartja a jogot, hogy a verseny ideje alatt, a versenyre való jelentkezés lehetőségét bármikor újból megnyissa. 5. VERSENYNAPTÁR 1. A Verseny kezdete november 16-án óra. 2. A Verseny befejeződik február 17-én órakor.

5 3. A hivatalos végeredmény közzétételének, illetve a nyeremények átadásának ideje és módja a Verseny honlapján közlésre kerül február 19-én óráig. 6. A VERSENYFELTÉTELEK 1. A verseny ideje alatt a Résztvevők pénzt nem vehetnek le, csak befizethetnek a Verseny Számlájukra. 2. A Résztvevők feladata a Tőke befektetése pénzügyi eszközök vásárlásával vagy eladásával a Verseny platformon*, az ott elérhető árakon. 3. Az elszámolások során az adott pénzügyi eszköznek a Szervező pontban említett kereskedési rendszereiben közzétett piaci ára használatos. 4. A fő versenyfeladat a Verseny Számlán elhelyezett Induló Tőkéből minél nagyobb hozamot elérni a Verseny kezdetétől a végéig. 5. A versenyeredmények kiszámítása a következő képlettel történik: Elért hozam % = versenyszámla aktuális saját tőke versenyszámla induló tőke** - 1 * 100 **Amennyiben a résztvevő a Verseny ideje alatt befizet vagy átutal pénzt a Verseny Számlára, akkor az automatikusan hozzáadódik az induló tőkéhez, és a hozam annak alapján kerül kiszámításra. 7. A Szervező a Verseny ranglistájánál, illetve a helyezések eldöntésénél kizárólag a pozitív hozamokat veszi figyelembe. 6. A Verseny folyamán, a Verseny platformon* elérhető összes termékkel lehet kereskedni.

6 7. Az egyenrangú versenyfeltételek miatt a verseny ideje alatt minden versenyző az Express díjcsomag feltételei mellett kereskedhet. 7.. A VERSENY SZABÁLYAI 1. A résztvevőnek a Verseny platformon* éles kereskedési számlával, és rajta minimum 100 ezer HUF-al vagy azzal egyenértékű egyéb devizával (USD, EUR) kell rendelkeznie, legkésőbb november 13-án óráig. (Az ajánlott számlanyitási összeg 300 ezer HUF) 2. A verseny díjazottjainak minimum 29 db. tranzakciót kell kötniük számlánként a verseny ideje alatt. 3. A résztvevők maximum 3 db. saját kereskedési alszámlával (különböző devizanemű) vehetnek részt a versenyen. A külön alszámlák eredményei nem összeadhatóak. 4. Minden résztvevő számára új Verseny Számla megnyitása szükséges, függetlenül attól, hogy résztvevő már rendelkezik Verseny platformon* éles kereskedési számlával. 5. A Versenyszabályzatban nem érintett általános internetes kereskedési szabályokat a Buda-Cash Zrt. üzletszabályzata tartalmazza. 8. INFORMÁCIÓK A VERSENY FOLYAMÁN 1. A Verseny folyamán a Szervező a legjobban teljesítő 5 Résztvevő ranglistáját a Verseny honlapján közzéteszi. 2. A Résztvevőknek a Verseny folyamán közzétett ranglistákba történő besorolása az előző nap végi számlaérték alapján történik, amely figyelembe veszi a Verseny Számla nyitott, illetve lezárt pozícióit egyaránt.

7 9. A NYERTESEK KIVÁLASZTÁSA 1. A Verseny Nyerteseit a Szervező a Résztvevők Verseny Számláin, a verseny végén elért százalékos eredményei alapján választja ki. 2. A Verseny Nyertese az a Résztvevő, aki a Verseny végén a legmagasabb hozamot éri el. 3. Amennyiben legalább két Résztvevő azonos %-ot ér el, akkor közülük az a Nyertes, aki több tranzakciót kötött. Ha a Résztvevők ugyanannyi tranzakciót kötöttek, közülük az a Nyertes aki a Versenyre korábban nyújtott be jelentkezést. 10. A NYEREMÉNYEK ODAÍTÉLÉSÉNEK SZABÁLYAI 1. A Verseny Nyertese ahogyan ezt a bekezdése meghatározza (egymillió) Forintot, a második helyezett (ötszázezer)forintot, a harmadik helyezett pedig (kettőszázötvenezer) Forintot kap. A feltüntetett nyeremények nettó összegek. A pénzdíjak a nyertesek Buda-Cash Brókerház Zrt-nél vezetett számlájára kerülnek átvezetésre. 2. A Nyeremények a Verseny lezárását követően kerülnek átadásra. 3. A nyeremény átvételi feltétele, hogy a Nyertes megjelenjen a nyereményátadáson. A nyeremény átvételi feltétele továbbá hogy a Résztvevő bemutassa a személyazonosságát igazoló igazolványát/útlevelét. Az a Nyertes, aki nem érkezik meg a nyeremény átadásra, vagy nem mutat be megfelelő igazolást a személyazonosságáról, végérvényesen elveszíti a jogát a nyereményre. Ilyen esetben a nyereményt a Szervező a rangsor szerint következő második legjobb Résztvevő számára biztosítja. Kivételes esetekre a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a nyereményt akkor is átadja a Nyertesnek, ha a jelen pontban írt feltételek nem teljes körűen teljesülnek.

8 4. A Verseny eredmény kihirdetését követő 14 napon belül a Nyerteseknek, a Szervezővel egyeztetett módon, meg kell adniuk a nyeremény átvételének módját. 5. Ha nem jön létre megállapodás a bekezdésében foglaltakra, a Szervező jogosult a nyeremény átvételének módját meghatározni, amely a Nyertesre nézve kötelező. 6. A Szervező a Verseny eredményeinek kihirdetésétől számított 14 napon belül kapcsolatba lép a Nyertessel en keresztül, és legalább háromszor megkísérli a telefonos kapcsolatfelvételt is. Amennyiben nem sikerül kapcsolatot létesíteni a Nyertessel a fent említett módon, akkor a rangsor szerinti második legjobb Résztvevő kapja a nyereményt. 7. Ha a Résztvevőt kizárják a Versenyből, abban az esetben nem jogosult a nyeremény megszerzésére. 11. PANASZOK 1. A Versennyel kapcsolatos panaszok, a panasz alapjául szolgáló esemény bekövetkezésétől számított 2 napon belül, kizárólag elektronikus úton nyújthatók be, a Verseny honlapján feltüntetett címre. 2. A panaszban fel kell tüntetni a Résztvevő vezeték- és keresztnevét, pontos levelezési címét, e- mail címét, valamint a panasz részletes leírását, illetve alapját. Az a panasz, amely nem felel meg ezen feltételeknek, nem kerül elbírálásra. 3. A panaszokat a Szervező bírálja el, a kézhezvételt követő 7 napon belül. 4. A Szervező döntése a panaszt illetően végleges, és nem fellebbezhető. A Résztvevőt a Szervező döntéséről értesíteni kell a Verseny jelentkezési lapján meghatározott címén.

9 12. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME 1. A Verseny összes Résztvevője a felhasználóneve (a regisztrációnál megadott becenév) alatt szerepel a Versenyben, és személyes adatait a Szervező bizalmasan kezeli. 2. A Résztvevő beleegyezik személyes adatainak a Szervező általi kezelésébe a Szervező marketing céljaira, továbbá hogy a Szervező termékekre vonatkozó promóciós ajánlatokat küldjön számára. 3. A Szervezőnek jogában áll a Verseny Nyerteseinek nevét a Verseny honlapján közzétenni, amely közzétételhez a Résztvevő a versenyre történő jelentkezéssel hozzájárul. 4. A Szervezőnek jogában áll a díjazott Résztvevők fényképét közzétenni a Verseny honlapján, vagy más médián keresztül, ezt a feltételt a Résztvevő a versenyre történő jelentkezéssel elfogadja. 5. A Szervező a Résztvevők személyes adatait a pontjában leírtakon kívül, kizárólag a Résztvevő beleegyezésével jogosult közzétenni. 6. Nem érintve a bekezdésében foglaltak érvényesülését, a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a Verseny honlapján a Versenyre vonatkozó aktuális, avagy időszaki statisztikákat tegyen közzé. 7. A Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a bekezdésben foglaltakon túlmenően egyéb információkat közöljön a Verseny lefolytatásával kapcsolatban. 8. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Résztvevők felhasználóneveinek (becenevek) listáját illetve az elért hozamokat közzétegye a Verseny honlapján, illetve más médiák útján.

10 9. Jelen Versenyszabályzatban nem érintett adatkezelési kérdésekben Buda-Cash Zrt. adatkezelési szabályzata ( az alkalmazandó. 10. A Résztvevők nem jogosultak ellenértékre a bekezdéseiben foglaltakkal kapcsolatban. 13. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK 1. A Versenyre történő jelentkezéssel illetve a részvétellel a Résztvevő elfogadja a Verseny Szabályzatát. 2. A Szervezőnek jogában áll a Versenyt érvényteleníteni és leállítani a saját belátása szerint, bármely okból. 3. A Szabályzat megtalálható a Verseny honlapján. 4. A Szervező fenntartja a jogot a Szabályzat módosítására. A módosított feltételek a bekezdésében meghatározott helyen érhetők el. 5. A bekezdésében meghatározott esetben, a módosított Szabályzat a közzététel napján lép hatályba. 6. A Szervező nem vállal felelősséget semmilyen számítógépes, szoftveres, internet, telefon, egyéb technikai vagy hardware probléma vagy egyéb más rendellenesség miatt amely a Verseny Résztvevőinél felmerülhet a Versenyben történő részvétellel kapcsolatban. 7. A Szervező nem felelős a telekommunikációs kapcsolat zavaraiért, adatátviteli hibákért vagy a kereskedési rendszer zavaraiért, amelyek a Verseny eredményre hatással lehetnek.

11 8. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Résztvevő adatai megváltoznak, és ez a nyeremények átadását lehetetlenné teszi, illetve, ha a Szervező által meghatározott időpontban a Résztvevő nem veszi át a nyereményt a Résztvevő érdekkörébe tartozó okból. 9. Szervező nem vállal felelősséget azon veszteségekért, melyek a lejáró CFD termékek automatikus kifutásából (lejáratkori automatikus zárásából) erednek. Szervező kifejezetten javasolja, hogy: - Versenyző kísérje figyelemmel a lejáró CFD termékek lejárati időpontját - Versenyző időben gondoskodjon a lejáró CFD-k lejárat előtti hosszabbításáról Termék Lejárati Időpontok a Buda-Cash MetaTrader-en: 10. Minden további, jelen Szabályzatban nem szabályozott esetben a Buda-Cash Brókerház Zrt. üzletszabályzata alapján kell eljárni.

12 11. A jelen Verseny Szabályzatra a magyar jog az irányadó. Ezen Szabályzat október 02-án lép hatályba. Verseny platform* A Buda-Cash Zrt. által működtetett Buda-Cash MetaTrader kereskedési rendszer Budapest, 2014 október 01.. Tölgyesi Péter Vezérigazgató.. Gyarmati János Vezérigazgató

1. A Szabályzatban használt kifejezések jelentése a következő:

1. A Szabályzatban használt kifejezések jelentése a következő: "XTB Tőzsde Kupa JÁTÉKSZABÁLYZAT" 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A Szabályzatban használt kifejezések jelentése a következő: 1) Verseny az XTB [Kereskedési] Tőzsde Verseny 2012 elnevezésű, online befektetési

Részletesebben

FHB TranzAKTÍV Játékszabályzat

FHB TranzAKTÍV Játékszabályzat FHB TranzAKTÍV Játékszabályzat 1. A Játék időtartama 2013. szeptember 01. napjának 00.00 órájától 2013. november 30. napjának 24.00 óráig. 2. A Játék szervezője FHB Bank Zrt. 1082 Budapest, Üllői út 48.

Részletesebben

a. Az ügyfelek a Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny során tetszőleges számú kereskedési számlával rendelkezhetnek.

a. Az ügyfelek a Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny során tetszőleges számú kereskedési számlával rendelkezhetnek. IronFX Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny Feltételek és kikötések 1. Az IronFX Global meghirdeti a Monaco Super Race Forex Kereskedési Versenyt. 2. Az Monaco Super Race Forex Kereskedési Versenyen

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Váltson E-gázszámlára és nyerjen akár 1 millió forintot nyereményjátékának módosított részvételi- és játékszabályzata Érvényes 2016. június 14-től. 1. A játék szervezője A játék szervezője

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név: cím. Csapattagok Név.

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név:  cím. Csapattagok Név. 1. sz. melléklet JELENTKEZÉSI LAP Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Név: E-mail cím: Telefonszám: Csapattagok Név Egyetem, kar, szak Évfolyam E-mail cím Telefonszám Pályamunka neve/címe:

Részletesebben

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Fre nyereményjáték 2017 ősz (október 2. november 2.)

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Fre nyereményjáték 2017 ősz (október 2. november 2.) JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Freemail nyereményjáték 2017 ősz (október 2. november 2.) 1.A Játék szervezője és a Játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a New

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

HIRDETMÉNY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. ( Szervező ) ÜGYFELET AJÁNLOK SZÁMLANYITÁSI AKCIÓJÁHOZ

HIRDETMÉNY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. ( Szervező ) ÜGYFELET AJÁNLOK SZÁMLANYITÁSI AKCIÓJÁHOZ HIRDETMÉNY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. ( Szervező ) I. Hirdetmény ÜGYFELET AJÁNLOK SZÁMLANYITÁSI AKCIÓJÁHOZ Az Akció időtartama: 2015.11.10-től 2016.07.18-ig UniCredit Ügyfelet

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Robogj a nyereményekért! elnevezésű, 2014. február 3-tól 2014. március 7-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció /Promóciós szabályzat kisvállalati ügyfelek részére/ A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel!

Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Ingatlan.com Nyerj az albérleteddel! Nyereményjáték- és adatkezelési szabályzat (2014. július 24-től 2014. szeptember 3-ig) 1 Játék szervezője és a Játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata

Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A promóció szervezője A Szabaduljon meg a papírtól és nyerjen! elnevezésű promóció (a továbbiakban: Promóció

Részletesebben

DiBook karácsonyi nyereményjáték

DiBook karácsonyi nyereményjáték DiBook karácsonyi nyereményjáték 1. A nyereményjáték szervezője szervező: Markweb Kft. (a továbbiakban: Szervező) székhelye: 1021 Budapest, Versec sor 9. cégjegyzékszáma: 01-09-920767 2. A nyereményjáték

Részletesebben

FHB Go Online Játékszabályzat

FHB Go Online Játékszabályzat FHB Go Online Játékszabályzat 1. A Játék időtartama 2014. február 01. napjának 00.00 órájától 2014. március 31. napjának 24.00 óráig. 2. A Játék szervezője FHB Bank Zrt. 1082 Budapest, Üllői út 48. 3.

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás 2018 2018. június 11. 2018. június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont (székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. július 1-je és július 31-e között szervezett Nyerjen Ízek és Érzések magazin egyéves előfizetést nyereményjáték feltételei.

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A 30 000 FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám:

Részletesebben

AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE KamatHozó Netrisk online bankszámlanyitási ajánlat részvételi szabályzata (továbbiakban: Szabályzat)

AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE KamatHozó Netrisk online bankszámlanyitási ajánlat részvételi szabályzata (továbbiakban: Szabályzat) AXA BANK EUROPE SA MAGYARORSZÁGI FIÓKTELEPE KamatHozó Netrisk online bankszámlanyitási ajánlat részvételi szabályzata (továbbiakban: Szabályzat) 1. A kampány meghirdetője Az AXA Bank Europe SA Magyarországi

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt A Netrisk.hu Zrt. Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017. 10. 24. 2017. 11. 26. 1. A Játék szervezője A Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjáték

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt, (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei

Játékszabályzat. 1. A Játékban való részvétel általános feltételei Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2016. szeptember 12-e és szeptember 18-a között szervezett Benyák Zoltán: A nagy illúzió nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban

Részletesebben

ÉRTÉKPAPÍR KONDÍCIÓS LISTA. I. Standard értékpapír számlavezetési szolgáltatások díjai

ÉRTÉKPAPÍR KONDÍCIÓS LISTA. I. Standard értékpapír számlavezetési szolgáltatások díjai Érvényes: 2014. július 1. Meghirdetve: 2014. július 1. Jelen Hirdetményben feltüntetett kondíciók a 2014.02.03. napján vagy azt követően megkötött szerződésekre vonatkoznak. Jelen Hirdetmény a lakossági

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

FHB Van 5 jó érvünk a Netbankolásra! Játékszabályzat

FHB Van 5 jó érvünk a Netbankolásra! Játékszabályzat FHB Van 5 jó érvünk a Netbankolásra! Játékszabályzat 1. A Játék időtartama 1. szakasz: 2014. április 01. napjának 00.00 órájától 2014. április 30. napjának 24.00 2. szakasz: 2014. május 01. napjának 00.00

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.)

Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA. NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) Új Nissan Pulsar és Note Nyílt Napok! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA NISSAN SALES CEE Kft. ( : 2014. november 3-8.) 1) 1.1. Az Új Nissan Pulsar és Note Nissan Nyílt Napok promóciós játék (a továbbiakban: Nyereményjáték

Részletesebben

ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE

ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE ÜGYFÉLMEGÁLLAPODÁS JOGI SZEMÉLY RÉSZÉRE JOGI SZEMÉLY KÉPVISELŐJE Utónév (Keresztnevek): Vezetéknév: Születési hely: Személyi igazolvány/útlevélszám: Lejárati dátum: Lejárat nélküli Lakcímkártya szám: Állampolgárság

Részletesebben

A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban, most vásárlási utalvánnyal akciójának részvételi feltételei

A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban, most vásárlási utalvánnyal akciójának részvételi feltételei K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1/20/30/70) 335 3355 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu A K&H Bank Zrt. számlanyitás az új nyíregyházi bankfiókban,

Részletesebben

CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére

CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére 1 CIB Welcome Ügyfélajánló Program promóció Promóciós szabályzat lakossági és kisvállalati ügyfelek részére A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

PRIVÁT ÜGYFÉLCSOPORT ÉRTÉKPAPÍR KONDÍCIÓS LISTA

PRIVÁT ÜGYFÉLCSOPORT ÉRTÉKPAPÍR KONDÍCIÓS LISTA Érvényes: 2017. november 27. Meghirdetve: 2017. november 27. Jelen Hirdetményben feltüntetett kondíciók a 2014.02.03. napján vagy azt követően megkötött szerződésekre vonatkoznak. Jelen Hirdetmény a meghatározott

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi feltételek... 3 IV. Sorsolás...

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

ALDI Karácsony játékszabályzat

ALDI Karácsony játékszabályzat ALDI Karácsony játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

BOOK24 karácsonyi promóció A főnyeremény leírása és szabályzata Londoni utazás és Harry Potter tematikus út

BOOK24 karácsonyi promóció A főnyeremény leírása és szabályzata Londoni utazás és Harry Potter tematikus út BOOK24 karácsonyi promóció A főnyeremény leírása és szabályzata Londoni utazás és Harry Potter tematikus út 1. A promóció szervezője szervező: Book24 Zrt. (a továbbiakban: Szervező) székhelye: 1021 Budapest,

Részletesebben

PRIVÁT ÜGYFÉLCSOPORT ÉRTÉKPAPÍR KONDÍCIÓS LISTA

PRIVÁT ÜGYFÉLCSOPORT ÉRTÉKPAPÍR KONDÍCIÓS LISTA Érvényes: 2014. július 1. Meghirdetve: 2014. július 1. Jelen Hirdetményben feltüntetett kondíciók a 2014.02.03. napját megelőzően megkötött szerződésekre vonatkoznak. A Hirdetményben feltüntetett kondíciókra

Részletesebben

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék

Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék Yves Rocher Játékszabályzat Samsung játék (2015. május 1-től 2015. június 30-ig) 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője az www.yves-rocher.hu-t

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN 1. AZ IDEI ÉVBEN LEJÁRÓ TBSZ TREZOR 2012 SZÁMLÁM ÁLLOMÁNYÁT (RÉSZBEN VAGY EGÉSZBEN) SZERETNÉM

Részletesebben

Szeminárium és napi tréning exkluzív ajánlat

Szeminárium és napi tréning exkluzív ajánlat Szeminárium és napi tréning exkluzív ajánlat 1. Bevezetés 1.1.1. Az XM (a továbbiakban Vállalat vagy XM ) a nicosiai cégbíróságon a HE 251334 nyilvántartási számon bejegyezett Ciprusi Befektetési Cég és

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Fotózkodj szülinapunkon és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN 1. AZ IDEI ÉVBEN LEJÁRÓ TBSZ TREZOR 2011 SZÁMLÁM TELJES ÁLLOMÁNYÁT SZERETNÉM LEKÖTÉSI NYILVÁNTARTÁSBAN

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T M T V A N E M Z E T E K L I G Á J A J Á T É K! H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T 1. A nyereményjáték szervezője: Az MTVA Nemzetek Ligája játék! (a továbbiakban: Játék) szervezője a Médiaszolgáltatástámogató

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

A CIB GOLD NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA. A CIB Gold Játék szervezője a Sanoma Media Budapest Zrt.

A CIB GOLD NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA. A CIB Gold Játék szervezője a Sanoma Media Budapest Zrt. A CIB GOLD NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA A jelen nyereményjáték- szabályzat (a továbbiakban: a szabályzat) a Sanoma Media Budapest Zrt. által üzemeltetett marieclaire.hu weboldalon megjelenő CIB Gold Játékra

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig

A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig 1. SZERVEZŐ CÉG: A PROMOD ÚJ ILLATAI FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2015. OKTÓBER 10-TŐL 15-ig A PROMOD ÚJ ILLATAI c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod Hungary

Részletesebben

AZ ERSTE TRADER 2019 KERESKEDESI VERSENY JÁTÉKSZABÁLYZATA

AZ ERSTE TRADER 2019 KERESKEDESI VERSENY JÁTÉKSZABÁLYZATA ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT. 1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26. Telefon: 06 1 235 5100 Cégjegyzékszám: E-mail: info@ersteinvestment.hu Telefax: 06 1 235 5190 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Web: www.ersteinvestment.hu

Részletesebben

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata

A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A STADLBAUER Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

A regisztrációkor a játékban részt vevő minden adatot megadott, és a megadott adatok valósak.

A regisztrációkor a játékban részt vevő minden adatot megadott, és a megadott adatok valósak. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. december 6 és 26-a között szervezett Karácsonyi ajándékeső Hannah Browntól! nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel

Részletesebben

Fair számlacsomag kampány Hirdetmény

Fair számlacsomag kampány Hirdetmény Fair számlacsomag kampány Hirdetmény A Sberbank Magyarország Zrt. (székhely: 1088, Budapest, Rákóczi út 7., Cg. szám: 01-10-041720, Nyilvántartásba vevő hatóság a Fővárosi Törvényszék, a továbbiakban Bank

Részletesebben

A deviza bináris opció bemutatása

A deviza bináris opció bemutatása A deviza bináris opció bemutatása Fx bináris opció: az fx bináris opció a legújabb termékcsoport, amit a Buda-cash Trader rendszerben ajánlunk ügyfeleink számára. Folyamatosan frissülő árakon a hat legtöbbet

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Álomcsapat nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben