A CIB GOLD NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA. A CIB Gold Játék szervezője a Sanoma Media Budapest Zrt.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A CIB GOLD NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA. A CIB Gold Játék szervezője a Sanoma Media Budapest Zrt."

Átírás

1 A CIB GOLD NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA A jelen nyereményjáték- szabályzat (a továbbiakban: a szabályzat) a Sanoma Media Budapest Zrt. által üzemeltetett marieclaire.hu weboldalon megjelenő CIB Gold Játékra (a továbbiakban: a játék) vonatkozik. A játékban való részvétel feltételei és a játék szabályai az alábbiak. A CIB Gold Játék szervezője a Sanoma Media Budapest Zrt. A CIB Bank Zrt. a nyeremény átadója. 1. A játékban résztvevő személyek A játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött internet- felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi (+36- os) mobil- előhívószámmal és érvényes e- mail címmel rendelkezik (a továbbiakban: a játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: - a szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk b.); - A CIB Bank tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk b.); - a játék lebonyolításában közreműködő cég, a Sanoma Digital Media Zrt. tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. A játékos a játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen szabályzatot. 2. A játék leírása A játékos a oldalon a CIB Gold Játék menüpont alatt tud játszani. A menüpontban 2 db feleletválasztós és egy 1 db tippelős kérdésre kell válaszolnia, majd adatait (név, születési év, irányítószám, lakcím, telefonszám, e- mail cím) megadnia, hogy részt vehessen a játékban. A feleletválasztós kérdéseknél 4 előre meghatározott válaszlehetőségből kell kiválasztani a helyes választ. A tippkérdés valamely adatra vonatkozó kérdés, amely esetén egy adott számot kell a játékosoknak a lehető legpontosabban meghatározniuk.

2 A nyereményre azok a játékosok esélyesek, akik helyesen válaszoltak az 1. és a 2. kérdésre, és a 3. (tippelős) kérdésre helyes választ adtak, vagy ha helyes választ adó játékos nem volt, akkor olyan választ adtak, mely a leginkább megközelíti a helyes választ. A Játék kérdései: 1) Mikor jött létre a CIB Bank Zrt. alapító elődje, a Közép- európai Nemzetközi Bank Rt.? ) Mi a CIB Bank prémium kategóriájú lakossági bankkártyájának a neve? CIB MasterCard Arany bankkártya CIB MasterCard Gold bankkártya CIB MasterCard Golden bankkártya CIB MasterCard Prémium bankkártya 3) Tippelje meg, összesen hány vásárlás típusú tranzakciót végeztek a CIB Bank által kibocsátott lakossági MasterCard Gold betéti- és hitelkártyákkal augusztus órától augusztus óráig! A 3. kérdéshez kapcsolódó fogalmak: Vásárlás típusú hitelkártya- tranzakció: olyan, forintban vagy devizában történő vásárlás, melynek könyvelése a hitelkártya- vagy bevásárlókártya- számlán augusztus órától augusztus óráig történt. 3. A játék időtartama A játék szeptember óra és szeptember 29., között zajlik. A teljes játékidőszakot figyelembe véve az előbbiekben meghatározott időtartam kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek. 4. A nyertesek kiválasztása A nyertesek az alábbi módon kerülnek kiválasztásra: Az a 13 játékos nyeri a jelen szabályzat 5. pontjában meghatározott nyereményt (minden egyes nyertes 1 darab nyereményt kap), aki

3 - a játék időtartama alatt a marieclaire.hu weboldalon a CIB Gold Játék menüpontban történő regisztrációval és a kért adatok hiánytalan megadásával jelentkezett a játékra, valamint - az 1. és a 2. kérdésre helyesen válaszolt, és a 3. (tippelős) kérdésre adott tippje a helyes választ eltalálta, vagy a leginkább megközelítette azt. Amennyiben 13- nál több olyan válaszadó lesz, aki az első két kérdésre helyesen válaszolt, és a harmadik kérdésre a helyes, vagy a helyes megoldáshoz képest a legjobb tippet adta le, akkor közülük azon 13 játékos nyer, akik időben hamarabb adták le válaszaikat. A rendszer automatikusan menti a válaszok elküldésének idejét. Az 1. és a 2. kérdésre helyesen válaszoló és a tippkérdés helyes megoldását a legjobban megközelítő választ adó 3 játékos nyeri a 3 db kétszemélyes belépőt a Marie Claire Fashion Days zártkörű estjére, az 1. és a 2. kérdésre helyesen válaszoló és a tippkérdés helyes megoldását sorrendben utánuk a legjobban megközelítő választ adó 10 játékos pedig az 5 db átváltoztatjuk nyereményt a szombati napra, és az 5 db átváltoztatjuk nyereményt a vasárnapi napra, tippük helyességének sorrendjében. (Az 5. pontban részletezve) Amennyiben 13- nál több olyan válaszadó lesz, aki az első két kérdésre helyesen válaszolt, és a harmadik kérdésre a helyes, vagy a helyes megoldást legjobban megközelítő tippet adta le, akkor közülük az a tizenhárom Résztvevő nyer, akik időben hamarabb adta le kvízlapját a promóció ideje alatt. Egy személy csak egyszer vehet részt a játékban. A többször regisztráló játékosokat a játék szervezője kizárja a játékból. A regisztrációval a játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak, és beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer, akkor neve és lakhelyének neve mindenki számára látható módon megjelenjen a weboldalon a sorsolástól számított 6 hónapig. A játékra történő jelentkezés kizárólag ezen feltételek együttes teljesülése esetén érvényes. A nyertesek kihirdetésének időpontja: szeptember 30., A nyerteseket szeptember 30- án e- mailen és/vagy telefonon értesítjük, ezért különösen fontos ezen adatok pontos megadása. 5. Nyeremények A játék nyereményei az alábbiak: db kétszemélyes belépő a Marie Claire Fashion Days zártkörű estjére,. október 4- én 10 db CIB Café átváltoztatjuk tanácsadás (5 nyertesnek a szombati olvasói napon, október 5- én., 5 nyertesnek a vasárnapi olvasói napon, október 6- án ), valamint egy- egy Ft- os ruhavásárlási utalvány A nyeremények másra át nem ruházhatók és pénzre át nem válthatók.

4 Az átváltoztatási tanácsadás nyertesei új sminket, frizurát és vásárlási utalványt kapnak az átváltoztatás során. Az egyes nyertesek által nyert átváltoztatjuk tanácsadás pontos időpontjáról a nyerteseket a nyertesek kihirdetésekor a regisztráció során megadott telefonos vagy e- mailes elérhetőségeiken tájékoztatjuk. 6. A nyeremények átadása A játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, illetve a nyereményről történt értesítést követően a nyertes legkésőbb az általa nyert átváltoztatjuk tanácsadásnak a szervező által meghatározott kezdő időpontjáig a nyeremény átvétele érdekében nem jelent meg a nyeremény átvételének a helyszínén, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe. A nyertes a nyeremény átvételének helyszínén nevének és a szervező által, a regisztráció során megadott e- mail címre küldött azonosító szám megadásával azonosítja magát a helyszínen lévő hostess- nél. Amennyiben valamely nyertes legkésőbb az általa nyert átváltoztatjuk tanácsadásnak a szervező által meghatározott kezdő időpontjáig a nyeremény átvétele érdekében nem jelenik meg a nyeremény átvételének a helyszínén, helyette pótnyertes hirdetésére nem kerül sor. A 3 nyertest, akik a zártkörű estre nyerték a belépőt, telefonon értesítjük, és regisztrációs listára tesszük, név e- mail cím és azonosító szám megadása alapján be tudnak jönni az eseményre. 9. Adatkezelés A játékosok a játékban való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy - megadott adataik (név, születési év, e- mail cím, település, telefonszám) a Sanoma mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Sanoma minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül, a nyertesek kiválasztása és értesítése, illetve a nyertesek kiválasztásáig érkező reklamációk kezelése céljából, legfeljebb a nyertesek kiválasztását követő 6 hónapig kezelje; A játékosok tudomással bírnak arról, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvénynek (Infotv.) megfelelően (i) tájékoztatást kérhetek a Sanoma Média Budapest Zrt nél kezelt adatokról; a tájékoztatást az adatkezelő írásban adja meg, (ii) jogszabály eltérő rendelkezése hiányában kérheti a Média Budapest Zrt nél kezelt személyes adatai helyesbítését, törlését, zárolását, valamint (iii) tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen, (iv) az Infotv. által meghatározott esetekben sor kerülhet a tájékoztatás megtagadására, és amennyiben az adatkezelő a tájékoztatást megtagadja, továbbá amennyiben a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmet nem teljesíti, úgy jogosult bírósághoz, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., postacím: 1534 Budapest, Pf.: 843, honlap: telefon: +36 (1) , fax: +36

5 (1) , központi e- mail cím: fordulni. Az előzőekben meghatározott tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben az adatkezelő költségtérítést állapíthat meg. Amennyiben a játékos adatai jövőbeli felhasználáshoz mégsem kíván hozzájárulni, nevének és lakcímének megadásával írásban postai úton (1037 Budapest, Montevideo u. 9.), vagy elektronikus levélben (marieclaire@sanomamedia.hu) kérheti adatai törlését a szervezőtől, a nyertesek kötelező adatkezelésén túlmenően. A szervező a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között. 10. Felelősség kizárása Az adatok hiányosságáért (névelírás, helytelen válasz stb.), értesítési cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési késedelemért a Sanoma nem vállal felelősséget. A játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Sanomának nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a játékosokat terheli. A Sanoma a nyeremények hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Sanoma kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a játékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Sanoma nem vállal felelősséget azért, ha a játék időtartama alatt a játék, illetve a játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. 11. Egyéb Amennyiben a játékosok a játékkal vagy a nyereményekkel kapcsolatban kommunikálni kívánnak a szervezővel, úgy a marieclaire@sanomamedia.hu e- mail címen tehetik ezt meg. Kelt: Budapest, szeptember 12.

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a

A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (a továbbiakban: Szervező) által üzemeltetett Szallas.hu, oraatallitas.hu, szallasguru.hu

Részletesebben

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK SZABÁLYOK, RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetjük! Kérjük, játék előtt alaposan tanulmányozza át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között.

A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között. Nyerd meg a címlapruhát! JÁTÉK 1.A játék leírása: A játék során 1 darab piros Daalarna címlapruhát sorsolunk ki, az online nyereményjátékon feltett kérdésekre helyesen válaszolók között. 2. A játék időtartama:

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

MTT Játék Szabályzat

MTT Játék Szabályzat MTT Játék Szabályzat 1. A Játékban résztvevő személyek A Tolkien Nyereményjátékokban és a Tolkien Kvíz játékban részt vehet minden Internet-felhasználó belföldi magánszemély, aki Magyarországon tartózkodási

Részletesebben

Játékszabályzat az Óraátállítás kutatás nyereményjátékhoz

Játékszabályzat az Óraátállítás kutatás nyereményjátékhoz Játékszabályzat az Óraátállítás kutatás nyereményjátékhoz A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szallas.hu Kft. (3529 Miskolc, Lévay utca 2. 1. em.,) által az alábbi webes

Részletesebben

TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK. Pályázati feltételek

TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK. Pályázati feltételek TOPJOY XMAS INSTAGRAM NYEREMÉNYJÁTÉK Pályázati feltételek A jelen Pályázati feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkoznak Maspex Olympos Kft. (6032 Nyárlőrinc, Fő u. 1.) TOPJOY XMAS elnevezésű pályázatára

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 nyereményjáték! (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA TOLNAI NÉPÚJSÁG VB TIPP JÁTÉK 2018 NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

A Magyar Narancs weboldalán ( meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata

A Magyar Narancs weboldalán (  meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata A Magyar Narancs weboldalán (www.magyarnarancs.hu) meghirdetett Nyerj Hidegháborút! játék szabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat a Magyar Narancs Kft (székhely:1094 Budapest, Páva utca 8.,

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Hearst Central Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által üzemeltetett www.ellemagazin.hu weboldalon

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével:

A Játékban részt vehet minden az alábbi 2. pontban meghatározott természetes személy, az alábbi feltételek együttes teljesülésével: Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. (1086 Budapest, Dankó u. 4-8., továbbiakban: Szervező) által Magyarország területén 2019. 03. 18. és 2019. 04. 18. között szervezett AVATAR KIÁLLÍTÁS NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

KIA Motors Hungary Tavaszi szerviz akció nyereményjátékának szabályzata

KIA Motors Hungary Tavaszi szerviz akció nyereményjátékának szabályzata KIA Motors Hungary Tavaszi szerviz akció nyereményjátékának szabályzata A Kia Motors Hungary Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-714708, székhely:1117 Budapest Budafoki út 56, adószám: 12045503-2-44 a továbbiakban

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Gumi-Profi Temam Kft. (a továbbiakban: Szervező) az Autoguminet.hu nevű online portál hivatalos facebook

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

Nye reményját é k sz a b ál y z at

Nye reményját é k sz a b ál y z at Nye reményját é k sz a b ál y z at A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Cutler Fitness Center Kft. (7627 Pécs, Bokor utca 6.) által üzemeltetett, www.cutlerpecs.hu/szabalyzat20180609.pdf

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Hearst Central Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által kiadott ELLE című magazin, 2016/08 lapszámában

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap

A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap A megye 7 csodája szavazás 2019 Print Játékszabályzata- Békés Megyei Hírlap 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2018. július 9. 0:00 órától 2018. szeptember 9. 24:00

Részletesebben

Síelők.hu általános játék- és adatkezelési szabályzat

Síelők.hu általános játék- és adatkezelési szabályzat Síelők.hu általános játék- és adatkezelési szabályzat 1. Játékok szervezője 1.1. A nyereményjátékok (a továbbiakban "Játék, Kampány") szervezője a Síelők Betéti Társaság (1161 Budapest, Szent Korona u.

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Hearst Central Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által üzemeltetett, www.ellemagazin.hu weboldalon

Részletesebben

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata

NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK. FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata NYERJ TV-T A FLAVONNAL! NYEREMÉNYJÁTÉK FLAVON GROUP KFT. hivatalos promóciós játékszabálya és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője a Flavon Group Kft. cím: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19.,

Részletesebben

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás június június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Bridgestone Abroncs Kitartás Kihívás 2018 2018. június 11. 2018. június 17. JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont (székhely: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 19.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat. Auditor vagyok kampány

Nyereményjáték szabályzat. Auditor vagyok kampány Nyereményjáték szabályzat Auditor vagyok kampány Preambulum Jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) célja, hogy meghatározza azokat az elveket és feltételeket, amelyek a Deloitte

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A VKSZ Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. nyereményjátékot szervez, amelynek részvételi feltételeit és szabályait (a továbbiakban: Játékszabályzat ) az alábbiakban határozza

Részletesebben

VIP Card játék játék- és adatkezelési szabályzat

VIP Card játék játék- és adatkezelési szabályzat VIP Card játék játék- és adatkezelési szabályzat 1. Játék szervezője 1.1. A nyereményjáték (a továbbiakban "Játék, Kampány") szervezője az ÁRKÁD Budapest Örs vezér tere Bevásárlóközpont (üzemeltető: ECE

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu

Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat és Legjobb Szlogen Közönségdíj Játékszabályzat Wellness-Szallas.hu A Szlogen játék szervezője A www.wellness-szallas.hu Legjobb Szlogen Közönségszavazat Játék(a továbbiakban:

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT NYERJEN PÁROS FORMA 1 BELÉPŐJEGYET A PIRELLIVEL! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Tippeld meg a hét kérdését és nyerj!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 11. 23. 12:00 perctől 2015. 12. 13. 23:59 percig tartó "Tippeld meg a hét kérdését

Részletesebben

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata

PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata PRIMA-PROTETIKA Kft. játékszabályzata 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat PRIMA-PROTETIKA Kft. továbbiakban: Szervező) által meghirdetett Csaba Kártya játékra vonatkozik, (a továbbiakban: Játék),

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT Duna Plaza facebook Playmobil nyereményjáték 2015.04.30. 2015.05.03. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Duna Plaza üzemeltetője, a Duna Plaza Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 178. adószám: 13096052-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) A(z) Duna Plaza Duna Plaza-CEWE közös nyereményáték ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Nyereményjátékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T

H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T M T V A N E M Z E T E K L I G Á J A J Á T É K! H I V A T A L O S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T 1. A nyereményjáték szervezője: Az MTVA Nemzetek Ligája játék! (a továbbiakban: Játék) szervezője a Médiaszolgáltatástámogató

Részletesebben

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT VÁSÁROLJON AZ ALOLDALRÓL ÉS NYERJE MEG A 30 000 FT-OS HEXBUG TONY HAWK PÁLYASZETTET! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

Társasházi OpticHome nyereményjáték szabályzat.

Társasházi OpticHome nyereményjáték szabályzat. Társasházi OpticHome nyereményjáték szabályzat. A nyereményjáték szabályzat (továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a ZNET Telekom Zrt. (8866 Becsehely Kossuth út. 55.) által üzemeltetett, www.zt.hu weboldalon

Részletesebben

Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat

Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat Karácsonyi Nyereményjáték Szabályzat Nyereményjáték szervezője a JátékNet.hu Kft. (székhely: 2089 Telki, Öreghegyi út 4/a, a továbbiakban: JátékNet). A jelen nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban:

Részletesebben

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Collagen Cocktail Irány Róma! elnevezésű Valentin napi nyereményjátékának hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN RÉSZT VENNI, AKI A VALENTIN NAPI AKCIÓ

Részletesebben

ALDI Karácsony játékszabályzat

ALDI Karácsony játékszabályzat ALDI Karácsony játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

Töltse le Gátizomtorna füzetünket és nyerjen tabletet promóciós játék, a továbbiakban: Játék.

Töltse le Gátizomtorna füzetünket és nyerjen tabletet promóciós játék, a továbbiakban: Játék. PROMÓCIÓS JÁTÉK ELNEVEZÉSE Töltse le Gátizomtorna füzetünket és nyerjen tabletet promóciós játék, a továbbiakban: Játék. 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A játék szervezője a Brightly Kommunikációs Ügynökség Korlátolt

Részletesebben

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat

ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat ÁrTúró Gyümölcsjósdája játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott http://www.facebook.com/aldi.magyarorszag

Részletesebben

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat

Hivatalos Részvételi és Programszabályzat Hivatalos Részvételi és Programszabályzat I. A Program szervezője Az "Idén az ünnepelt adja az ajándékot! promóció (a továbbiakban: Program) szervezője HENKEL Magyarország Kft. (székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Profession.hu Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.) által üzemeltetett, www.munkahelyek.hu/ jatek weboldalon

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata

Balaton régió fotópályázat 2012. hivatalos játékszabályzata Balaton régió fotópályázat 2012 hivatalos játékszabályzata 1 Megnevezés: Balaton régió fotópályázat 2012 (a továbbiakban Játék ) Szervezők: SG Marketing Kft. (1149 Budapest, Limanova tér 12.), Aktimania

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat

Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat Támogass minket egy egyszerű Facebook megosztással! Facebook játék- és adatkezelési szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány (székhely:

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték

Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték Sissy pendrive nyereményjáték Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Nyereményjáték Szervezője A Penny Market Kft. (székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület, 5. számú főút, 21.

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Töltsd ki kérdőívünket és nyerj egy tabletet nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

Játékszabályzat Magyar Nemzet - Andrássy Rezidencia hotel előfizetői-nyereményjáték

Játékszabályzat Magyar Nemzet - Andrássy Rezidencia hotel előfizetői-nyereményjáték Játékszabályzat Magyar Nemzet - Andrássy Rezidencia hotel előfizetői-nyereményjáték A jelen játékban a Szervező, illetve a szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői,

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Central Médiacsoport Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által üzemeltetett @marieclairehungary instagram

Részletesebben

A Brumi Maci Halloween boltja Nyereményjáték Hivatalos Játékszabályzata

A Brumi Maci Halloween boltja Nyereményjáték Hivatalos Játékszabályzata A Brumi Maci Halloween boltja Nyereményjáték Hivatalos Játékszabályzata A Boti-Co Kft. (székhely: 1095 Budapest, Mester utca 13., Cg.: 01-09-717380; továbbiakban: Szervező), mint szervező és adatkezelő

Részletesebben

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat

ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat ALDI Iratkozz fel, és nyerj! Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője és az adatvédelem Jelen szabályzat vonatkozik az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (továbbiakban: ALDI) által kezelt, karbantartott

Részletesebben

"Tampax Sampling BALATON SOUND program

Tampax Sampling BALATON SOUND program "Tampax Sampling BALATON SOUND program Hivatalos játékszabályzat 1. A Program szervezője 1.1 A Tampax Sampling BALATON SOUND program (továbbiakban: Program) Szervezője és Adatkezelője (továbbiakban: Megbízó)

Részletesebben

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szervező: Vince Magazinkiadó Kft. (székhely: Göd, 2131 Termálfürdő körút 2/b) a továbbiakban: Szervező ). Az előkészítésben és lebonyolításban (adatfeldolgozóként is)

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Vagyonvill-Miskolc Kft. (3530 Miskolc, Nagyváthy János utca 15.) által üzemeltetett, https://www.facebook.com/vagyonvillmiskolc

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. 2. A Játékban kizárólag a Játék időpontjában 18 évét betöltött, cselekvőképes természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos)

JÁTÉKSZABÁLYZAT. 2. A Játékban kizárólag a Játék időpontjában 18 évét betöltött, cselekvőképes természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos) JÁTÉKSZABÁLYZAT Az MS E-Commerce Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot szervez. (továbbiakban: Játék). A Játék lebonyolításában közreműködik az Intermedius

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti. Magyar Nemzeti Galéria Gránit Bank Frida nyereményjáték A szervezés során a Szépművészeti Múzeum Magyar Nemzeti Galéria (1014 Budapest, Szent György tér 2.) és a Gránit Bank Zrt. (székhely: 1095 Budapest,

Részletesebben

Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzat

Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzat Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzat 1. A játék és a szervező Jelen szabályzat a Vingardium Borliget (továbbiakban: Szervező) által kezelt, karbantartott Facebook oldalán futó üzenőfali villámjátékra

Részletesebben

A(z) Nyír Plaza Anyák Napi Fotózás ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat )

A(z) Nyír Plaza Anyák Napi Fotózás ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) A(z) Nyír Plaza Anyák Napi Fotózás ( Nyereményjáték ) Hivatalos Szabályzata ( Szabályzat ) Kérjük olvasd át a Nyereményjátékban való részvétel felhasználási feltételeit, mivel a Játékban való részvétel

Részletesebben

Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték

Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték Hivatalos játékszabály Kiskegyed és Tesco Üzletsor nyereményjáték 1. A Játék szervezője A Karácsonyi nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője az Axel Springer- Budapest

Részletesebben

CauseArt Platform az Értő olvasásért országos nyereményjáték hivatalos részvételi-, játék- és adatvédelmiszabályzata

CauseArt Platform az Értő olvasásért országos nyereményjáték hivatalos részvételi-, játék- és adatvédelmiszabályzata CauseArt Platform az Értő olvasásért országos nyereményjáték hivatalos részvételi-, játék- és adatvédelmiszabályzata 1. Jelen Játékszabályzat a CauseArt Platform Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1138

Részletesebben

Egészségügyelet.hu - Nyereményjáték szabályzat

Egészségügyelet.hu - Nyereményjáték szabályzat Egészségügyelet.hu - Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Bonmedibon Kft. által üzemeltetett www.egeszsegugyelet.hu domain cím alatti Nyereményjátékokra

Részletesebben