Signals Machine használati utasítás. 1. Stratégia Trendkorrekciós Kitörés (Trend Correction Breakout)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Signals Machine használati utasítás. 1. Stratégia Trendkorrekciós Kitörés (Trend Correction Breakout)"

Átírás

1 Signals Machine használati utasítás 1. Stratégia Trendkorrekciós Kitörés (Trend Correction Breakout) Az első stratégia nem egy mindennapos jelenség. Nagyjából 1-3 naponta találkozhatunk ilyen jellel. Ez a stratégia nagyon specifikus jeleket keres a piac korrekcióiban. Az évek során nagyon hasznosnak találtam ezt a patternt a kereskedésekben. Amikor a rendszer talál egy lehetséges beszállási pontot, automatikusan küld egy szignált, ami így néz ki: Felkínál két lehetőséget, vagy elfogadjuk, és pozíciót nyitunk, vagy kihagyjuk, és várunk a következő jelre. Ha elfogadja a jelzést, a rendszer elhelyez egy buy/sell utasítást az elfogadott beállításoknak megfelelően. Ha elutasítja, nem történik semmi folyamán részt vettem egy trader versenyen, ahol ezt a stratégiát alkalmazva (büszkén mondhatom) az első helyen végeztem. Hogy miért? Mert ez a stratégia produkált a legnagyobb százalékban profitos beszállási lehetőségeket. De, 2007, 2008, 2010, és a kereskedéssel töltött éveim többsége (bár mind pozitív volt), nem érte el a 2009-es év hasznát pip pip pip pip Lássuk, mit hoz 2011!

2 Hogyan működik? Ahogy mondtam, ez a stratégia egyedi jeleket keres a korrekciókban. Akár hiszik, akár nem, ez csak a GBP/USD devizapárra alkalmazható, próbáltam más párokon is, de azokon nem volt eredményes. Amikor a korrekciós pattern megjelenik, az algoritmus kivárja a kritikus trendtörést, és amint ez bekövetkezik, figyelmeztet. Ez a stratégia két lehetőséggel jár: ha csak az alap Signals Machine-t vette meg, kap egy szignált beállított stop-pal és célárral, mint azt az előző képen is látja. Ha a 2. csomagot is megvette a Trade Management robottal, azt ajánlom, válasszon egyet az automatikus kereskedési menedzsment opciók körzül, méghozzá a moving average metódust az alapbeállításokkal. Legjobb kiszállási pont meghatározás ennél a stratégiánál: Strenght Pillars: Ez a stratégia a trenddel megy. Ebből adódóan érdemes megbizonyosodni, hogy buy esetén a GBP, sell esetén az USD erősebb (ellenőrizzük az oszlopokat a bal felső sarokban) Ne szálljunk be egy nagyon erőteljes mozgás után, vagy ha már kereskedtünk kétszer az adott irányba rövid időn belül. Nem számít, hogy minden jelzés a beszállás mellett szól, és a Strenght Pillar is támogatja nagy a veszély, hogy a piac visszafordul. Az alábbi képen ezt szemléltetem: Volt egy komoly esés, és 3 sell szignál, hogy lépjünk be. Ha ezek után kapunk még egy jelzést, hagyjuk ki. Az esély, hogy jó irányba halad tovább a trend, minimális, jobb várni egy erősebb jelet. Volatilis piacon használjuk, ha oldalazó piacon kapunk ilyen jelet, egyszerűen hagyjuk ki!

3 Profi trader, aki szívesebben menedzseli a saját tradjeit? Ha Ön veterán trader, és szívesebben felügyeli saját maga a kereskedést, lezárhatja azt akkor, mikor a piac egy erősebb ellenálláshoz (buy esetén), vagy egy erősebb támaszhoz (sell esetén) ér. Amennyiben megvásárolta a trading management robotot, nyugodtan rábízhatja a pozíció zárását. Tipp: Rész-lot zárás: lezárhatja kereskedésének egy részét is (nem kell az egészet), ha duplán kattint az aktuális kereskedésen, majd az ablak megnyílása után adjon meg akkora lot mennyiséget, amennyit le kíván belőle zárni, majd kattintson a sárga lezárás gombon. A képen az 1.80 lot-os kereskedésből csak egy részt zárunk le. Példa: Ha a kereskedés közeledik a célárunkhoz, de közel van a következő resistance/support (ellenállás/támasz) szinthez, érdemes lezárni a kereskedés minimum 60%-át. A maradékot hagyhatjuk tovább menni, de ne felejtsük el hozzáállítani a stop/loss-t a legutolsó low/highhoz. (lásd a képen)

4 Természetesen a gyakorlott traderek haszálhatják a saját stratégiájukat. A kezdők pedig használják a megadott beszállási, kiszállási pontokat, ez automatikusan beállításra kerül a trade elfogadása után. A legfontosabb ennél a stratégiánál a jó beszálló, tehát bizonyosodjunk meg róla, hogy nincs egy, a kereskedés irányával ellentétes erős árszint a közelben, a lezárásnál pedig hagyjuk az előre megadott stop/loss-t dolgozni.

5 2. Stratégia Visszafordulási Pont (Safe Reversal Point) A legjobban oldalazó piacon működik, illetve olyan esetekben, amikor a piac még nem döntötte el, merre megy tovább. Ez a stratégia a piac által blokkolt árakra jellemző jeleket keres. Potenciális kitörési szinteket keres, ami követi/megfordítja a trendet. Amint látja, ez egy nagyon tiszta oldalazó mozgás, vagy, ahogyan én hívom: a blokkolt árak területe. A rendszer dönt, hogy valószínűbb-e a trend folytatása, esetleg közeleg egy trendfordulás. Ebben a példában folytatólagos eső (medve) trend látható, a zöld vonal jelzi a beszállási árszintet, a piros nyíl a beszállási pont, az alsó piros vonal a célár, a felső a stop/loss szint. Ez a stratégia impresszív, 70%-os (vagy jobb) sikerrel kecsegtet, amennyiben Ön követi az utasításokat: Buy signal > erős ellenállási szint közel a beszállási ponthoz -> hagyjuk ki Sell signal -> erős támasz szint közel a beszállási ponthoz -> hagyjuk ki Buy/Sell -> erős elmozdulás után -> hagyjuk ki

6 A képen látható: egy erős felfelé irányuló mozgás után a következő buy jelzést jobb kihagyni, mert 250 pip elmozdulás 4-5 gyertyából nagyon sok, nagy valószínűséggel vége az ezirányú mozgásna, de a piac ad még néhány hamis jelet. Ellenben, ha ellentétes jelet kapunk, érdemes beszállni, valószínűsíthető a siker. Folytatva az előző példát:

7 Nagyon gyors mozgás után nagyjából 70% az esély az ellentétes irányú mozgásra: Sell signalnál pont az ellenkezője. Példa: Olyan helyzetekben, mikor a piac tett egy tiszta mozgást, majd korrigált, és kapunk egy jelet az eredeti mozgás irányába, menjünk vele, kövessük a piacot. Ezek a legjobb, legerősebb jelzések. Például: lefelé irányuló mozgás/kisebb visszateszt felfelé/újraindul lefelé

8 Ajánlott idő a kereskedésre: (magyar idő szerint) h (GMT 5.00 a.m p.m.) Stop Loss, Target Price Ha megvásárolta a teljes szoftvercsomagot, számos lehetősége van a pozíció menedzselésére. (teljes leírás a kezelési utasításban) Gyakorlott felhasználók: Ajánlom, hogy manuálisan állítsák be a célárat 2x annyi pip-re, mint az eredetileg megadott, majd zárják a pozíció 60%-át az eredeti célár közelében. Ezután, a pozíció maradékát hadd menedzselje le a beépített robot. (amennyiben megvásárolta a teljes csomagot) Például: Nyitott egy pozíciót 1.0 lottal. A célár 50 pip-re van a beszállási ártól. Változtassa a célárat 100 pip-re a beszállási ártól. Zárja a pozíció 60%-át, mikor elérte az eredeti (50 pip) célárat. (0.6 lot-ot zárunk) Hagyjuk, hogy a kereskedés nyitva hagyott részét a robot menedzselje le. Ha nem vette meg a teljes verziót, csak fogadja el a célárat, ami alapértelmezésben jött a szignállal. Nem kell aggódnia, ha követi az utasításaimat, a szabályokat, és az ajánlott szignálokat, hamarosan le lesz nyűgözve.

9 3. Stratégia Extrém Kitörés (Extreme Breakout) Napon belüli stratégia. Egy viszonylag egyszerű algoritmuson alapul, ami speciális jelek után kutat a chart high/low pontjain, az 1 perces chart-tól az 1 órásig bezárólag. Amikor talál egy megfelelő beszállási pontot, szignállal figyelmeztet. De honnan tudjuk, mikor szálljunk be? Semmi probléma, nem kell a számítógépét őriznie egész nap! Bár ez a szignál naponta többször is jelentkezhet, elég hallótávolságon belül lennie, hiszen a szoftver hangjelzéssel (esetleg ben) figyelmeztet! A figyelmeztetés egy függő utasításra hívja fel a figyelmet. Ha ezt elfogadjuk, egy vételi/eladási utasítást helyez el. Ez a brókernek szól, hogy GBP/USD devizapáron vegyen/adjon el a megfelelő árfolyamon. Amikor a piac eléri az adott beszállási árat, az utasítás végrehajtódik, élővé válik. Amennyiben nem fogadjuk el a szignált, nem történik semmi. Ha megvásároltuk a robotot, itt is választhatunk több menedzselési opciót, mint például: - kiszállási pont meghatározása technikai analízissel - kiszállási pont meghatározása csúszó stoppal - célár elérése A sárga vonal beszállási árszint, jelzővonal, amennyiben az ár eléri, élővé válik a kereskedés. A piros a stop/loss szint, a zöld a célár. Ha megkapjuk ezt a jelzést, dönthetünk, hogy beszállunk, vagy nem. Amennyiben igen, a kereskedés besorolódik. Ha nem-et nyomunk, nem történik semmi, a szoftver elkezdi keresni a következő beszállási pontot.

10 Ebben a példában, ha igen-t nyomtunk, beszálltunk a kereskedésbe, és szép profitot realizáltunk nagyjából egy óra alatt. Hadd adjak Önnek néhány tanácsot ezzel a kereskedési stratégiával kapcsolatban: Ez egy napon belüli stratégia. Ehhez a stratégiához volatilis piac a megfelelő, amennyiben a piac oldalaz (esetleg ünnepeken, banki szabadnapokon) ne alkalmazzuk. A kereskedésre megfelelő idő (magyar idő szerint): (gmt 7.00 a.m a.m.) (gmt 1.00 p.m p.m.) A kereskedési időn kívüli próbálkozás nagyban ronthatja az eredményeket. Ha beállítottuk a bróker időzónáját (Broker.GMT.Shift input), a szoftver figyelmeztet minket, hogy megfelelő-e az időpont a kereskedésre: Amennyiben nincs ideje kereskedni ebben az időintervallumban, és nem vásárolta meg a Signals Machine Trade Cloner ( kereskedés másoló ) alkalmazást, mely automatikusan belépteti a kereskedésekbe (a szoftver készítőjének kereskedései alapján), ajánlom, hogy az Expert Advisor (a pozíció menedzselő robot) beállításaiban a Use.Strategy.3 beállítását állítsa false -ra. Ilyenkor nem keres jeleket ezen stratégia alapján. Bővebb magyarázat a beállításokról a használati utasításban. Látni fogja, hogy a stop/loss beállítás 20 pip-en lesz (magába foglalva a spread-et), a célár pedig 30 pip-en. Miután 15 pip profitban van, állítsa át a stop/loss-t a beszállási árra. (0-ba húzzuk a stop-ot) Ez automatikusan történik, amennyiben megvásárolta a teljes csomagot, mely magában foglalja a pozíció menedzselő robotot. Ha már benne van egy kereskedésben, NE lépjen be még egybe ugyanazzal a stratégiával, míg az előző be nem fejeződött! Még akkor sem, ha ugyanabba az irányba kap jelzést. (Például a benne van egy buy pozícióban, még ha még egy buy jelzést kap, akkor se!) Még egy fontos pont, és nagyon határozottnak kell lennie Önmagával szemben ezzel kapcsolatban: amennyiben volt már 3 egymást követő profitos, ill. 3 egymást követő vesztett kereskedése, HAGYJA ABBA aznapra a kereskedést! Másnap is lesz nap, másnap is lesznek jó beszállási pontok.

11 A chart bal oldalán láthatja a strenght pillar -okat (a devizák egymáshoz képesti erősségét jelző oszlopok). Használja őket, ahelyett, hogy vakon beszáll a kereskedésbe. Tehát, ha kap egy BUY jelzést, jobban jár, ha csak akkor száll be, amennyiben a GBP erősebb, mint az USD. SELL jelzésnél pedig az USD legyen erősebb, mint a GBP. NAGYON FONTOS SZABÁY: ha már 15 pip profitban van, húzza a stop/losst-t nullába (a beszállási árhoz). Nagyon fontos, és megmentheti a pénzét rosszul sikerült kereskedéseknél. Ez automatikusan is történhet, amennyiben megvásárolta a pozíció menedzselő robotot, amennyiben nem, várja meg a 15 pip profitot, és állítsa át a stop/loss-t manuálisan. Most pedig hadd osszam meg Önnel a személyes tapasztalataimat, és kereskedési stratégiámat, melyeket értelmezzen SZIGORÚAN KÖVETENDŐ SZABÁLYKÉNT! Ezt a stratégiát minden hónap elején alkalmazom, minden hónap elsejével kezdve. A cél minden hónapban (nem napi, hanem HAVI) 100 pip elérése. Amennyiben 100 pip veszteségben vagyok, szintén abbahagyom az adott hónapra! Amennyiben elérem a havi célt (+100 pip), vagy a havi limitet (-100) pip, abbahagyom ezt a stratégiát. Felteheti a kérdést, miért pont 100 pip? Miért nem 200, vagy 500? A válasz egyszerű: 100 pip profit = 10 % nyereséggel, amennyiben ezt a stratégiát 1:10 tőkeáttétes számlán használja. Például, ha van egy $1000 számlája, Ön $ ral kereskedik, vagyis 0.1 lot-tal. 0.1 lot-tal kereskedve minden pip elmozdulás $1, tehát ha eléri a 100 pip-et, keresett $100-t, mely a tőke 10%-a. A másik ok az, hogy nem könnyű napon belüli tradernek lenni. Ha nincsenek meghatározott céljai, és korlátai, könnyen hibákat véthet, melyek kihatnak a profitjára, és ezzel együtt a lelki állapotára. Ezért ajánlom, hogy apró, elérhető célokat és korlátokat tűzzön ki maga elé, és amint elérte ezeket, hagyja abba a kereskedést. Én általában a hónap első 3-5 napján elérem a céljaimat, ill. korlátaimat ezzel a stratégiával.

12 A Forex Signals Machine szépsége abban rejlik, hogy 3 eltérő stratégiát alkalmaz, és ha eléri a céljait/korlátait az egyikkel, a másik két stratégia szerint tovább kereskedhet. Mindenesetre, ajánlom, hogy kövesse a szabályokat: - Hónap elején kereskedjen. A kezdet valahogy mindig volatilisebb, mint a hónap többi része. - Csak a megfelelő időintervallumokban kereskedjen. - Ne lépjen be egy kereskedésbe, amíg az előzőt le nem zárta. - Állítsa 0-ba a stop-ot, amint elérte a 15 pip profitot - Legyenek tiszta céljai (100 pip!) - Ne kereskedjen, ha a piac nem elég volatilis. - Ha egymást követően van 3 sikeres/sikertelen kereskedése, hagyja abba aznapra. Szeretném emlékeztetni, hogy minden, amit tennie kell: KÖVETNI A SZABÁLYOKAT! Nincs szükség bonyolult technikai analízisre, vagy a piac őrzésére. Kérem, olvassa el néhányszor ezt a leírást, igyekezzen megtanulni, melyik stratégia alkalmazásához mi szükséges! Sikeres kereskedést!

4. lépés: pozíció zárása

4. lépés: pozíció zárása 4. lépés: pozíció zárása Miután megtanultuk miként történhet egy adott pozíció megnyitása, akár vételi (long) akár eladási (short) megbízásról is legyen szó, azt is tudnunk kell, hogyan lehet lezárni őket

Részletesebben

Kezdjük el! Amit tudnia kell, mielőtt elkezdi használni a robotot

Kezdjük el! Amit tudnia kell, mielőtt elkezdi használni a robotot Kezdjük el! Mielőtt felinstallálná a wallstreet forex robotot a gépére, és elkezdené azt használni egy élő számlán, kérem olvassa el figyelmesen ezt a leírást: nagyban befolyásolhatja a jövőbeli profitját.

Részletesebben

HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4

HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 Felhasználói kézikönyv Tartalom: A HOTfx4 indítása A HOTfx4 felhasználói felülete Hogyan helyezzünk el megbízást Hogyan módosítsunk megbízást Hogyan helyezzünk el függő megbízást

Részletesebben

Pénz-és kockázatkezelés

Pénz-és kockázatkezelés Pénz-és kockázatkezelés X-Trade Brokers Magyarországi Fióktelepe Soós Róbert Egy befektetési stratégia elemei 1. Meg kell határozni a belépési és zárási pozíciókat. 2. Pénz-és kockázatkezelés 3. Pszichológia

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI

MIRROR TRADING KEZELÉSI MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ MANUÁLIS KERESKEDÉS 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

A technikai elemzés alapjai

A technikai elemzés alapjai A technikai elemzés alapjai Mi a technikai elemzés? Grafikonok vizsgálata múltbéli árfolyammozgásokból következtetés a várható árfolyammozgásra Kiválóan tükröződik a piacon megjelenő tömeg gondolkodása/érzelmei

Részletesebben

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: helpdesk@erstetrader.hu Telefon: (06 1) 23 55 169. 1 Kockázatfeltáró

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI

MIRROR TRADING KEZELÉSI MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ BASKET MEGBÍZÁS DEVIZAKOSÁR KÖVETÉSE 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

A deviza bináris opció bemutatása

A deviza bináris opció bemutatása A deviza bináris opció bemutatása Fx bináris opció: az fx bináris opció a legújabb termékcsoport, amit a Buda-cash Trader rendszerben ajánlunk ügyfeleink számára. Folyamatosan frissülő árakon a hat legtöbbet

Részletesebben

SmartOrder 2 Használati utasítás

SmartOrder 2 Használati utasítás SmartOrder 2 Használati utasítás (2013 november) ActivTrades PLC 1 Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók... 3 2. Telepítés... 3 3. Az alkalmazás indítása... 3 4. Az alkalmazás frissítése... 5 5. Többnyelvű

Részletesebben

Swing Charting Játék az idővel (2.)

Swing Charting Játék az idővel (2.) Swing Charting Játék az idővel (2.) A megelőző cikkben olyan árfolyam ábrázolási és elemzési módszereket ismertettem, ahol az idő nem lineárisan, hanem az árfolyammozgás jelentősége alapján jelent meg.

Részletesebben

Budapest Live Trading Show. Birger Schäfermeier Private Trader Portfolio Manager bschaefermeier@quantcapital.de

Budapest Live Trading Show. Birger Schäfermeier Private Trader Portfolio Manager bschaefermeier@quantcapital.de Budapest Live Trading Show Birger Schäfermeier Private Trader Portfolio Manager bschaefermeier@quantcapital.de Profitábilis Daytrading Stratégiák Figyelj, és tanulj a profi tradertől! kereskedési alapszabályok

Részletesebben

Buy Offer (Vétel az eladási áron) Vételi limit áras megbízás az éppen aktuális legjobb eladótól.

Buy Offer (Vétel az eladási áron) Vételi limit áras megbízás az éppen aktuális legjobb eladótól. 1 Ask (Legjobb eladó) Hívják offer árnak is. Az adott instrumentumra a legjobb eladási ár. Ezen az árfolyamon nyithatunk long pozíciót. Példaként véve a deviza kereskedést, ezen az áron vehető meg a fix

Részletesebben

BetBulls Chartrajzoló

BetBulls Chartrajzoló BetBulls Chartrajzoló Ez a modul alkalmas a részvényadatok gyertyamintás megjelenítésére, az indikátorok ábrázolására, valamint statisztika készítésére. Két fő modulból áll: Chart rajzoló modul Statisztika

Részletesebben

Hunter008 Trendvonal Stratégia Kelvin Lee Stratégiája alapján.

Hunter008 Trendvonal Stratégia Kelvin Lee Stratégiája alapján. Trendvonal Stratégia Kelvin Lee Stratégiája alapján. 1 Rajzold be a Big Bosst Nagyfőnököt Illetve horizontálisan a támasz és ellenállási szinteket! Ez havi chartot jelent. Mindenképpen nevezd át a trendvonalat

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÉLES JELZÉS MÁSOLÁS 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform a http://www.tradency.com/

Részletesebben

Pozíció nyitása és megbízás hozzárendelése a Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszerében

Pozíció nyitása és megbízás hozzárendelése a Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszerében Pozíció nyitása és megbízás hozzárendelése a Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszerében Pozíció nyitása és megbízás hozzárendelése a Buda-cash Trader V2 Pro rendszerben Ügyfeleink többféleképpen

Részletesebben

Pozíciómenedzsment December :30. A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva.

Pozíciómenedzsment December :30. A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. Pozíciómenedzsment 2016. December 13. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

MetaTrader 4/5 Android. Használati Utasítás

MetaTrader 4/5 Android. Használati Utasítás 1 MetaTrader 4/5 Android Használati Utasítás 2 Tartalomjegyzék Hogyan töltse le az MT4/5 alkalmazást Androidra... 3 Hogyan lépjen be élő számlájára, vagy készítsen új demo számlát... 3 1. Quotes... 4 a.

Részletesebben

A kockázatkezelés eszközei

A kockázatkezelés eszközei A kockázatkezelés eszközei 2015. Június 23. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Hibrid. Forex Zóna. Hibrid. A profik robotja. Ismertető. w w w. f o r e x z o n a. t o z s d e. h u Oldal: 1

Hibrid. Forex Zóna. Hibrid. A profik robotja. Ismertető. w w w. f o r e x z o n a. t o z s d e. h u Oldal: 1 Forex Zóna Hibrid A profik robotja Ismertető w w w. f o r e x z o n a. t o z s d e. h u Oldal: 1 A Hibrid olyan robot, amely képes a teljesen önálló kereskedésre, ám a leginkább arra hivatott, hogy jelentős

Részletesebben

Forex Kereskedés. Forex Kereskedés

Forex Kereskedés. Forex Kereskedés Forex Kereskedés Forex kialakulása Forex előnyei / hátrányai P/L kalkuláció Letét Kereskedési idők Működési struktúra Kamat Kereskedési stílusok Gazdasági mutatók Brókercégek típusai Trükkös brókerek Brókerválasztás

Részletesebben

Belépés Éles és Demo számlára

Belépés Éles és Demo számlára Belépés Éles és Demo számlára Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: : concordetrader@con.hu Telefon: : (+36 1) 489

Részletesebben

Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés

Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés Az első részben ismertettük az opciók általános tulajdonságait, előnyeit, hátrányait. Általánosságban, még azt lehet hozzátenni, hogy bár nem egyszerű

Részletesebben

XTB TŐZSDEVERSENY 2012

XTB TŐZSDEVERSENY 2012 2. KERESKEDÉSI FELÜLETEK (PLATFORMOK) Két kereskedési felületet ajánlunk a verseny során: MetaTrader nemzetközileg ismert online tőzsde kereskedési platform, illetve xstation a web-böngésző alapú felület.

Részletesebben

Tartalom Belépés a számlára Beállítások ablak 22 Beállítási lehetőségek első belépéskor Pozíciók ablak 23 Bemutató túra indítása Élő megbízások

Tartalom Belépés a számlára Beállítások ablak 22 Beállítási lehetőségek első belépéskor Pozíciók ablak 23 Bemutató túra indítása Élő megbízások y 1 Tartalom Belépés a számlára 3 Beállítási lehetőségek első belépéskor 4 Bemutató túra indítása 5 Főképernyők 6 Termék keresése 7 Áttekintés ablak 8 Árfolyam figyelő listák (Watchlist) 9 Árfolyam figyelő

Részletesebben

Technikai indikátorok

Technikai indikátorok Technikai indikátorok Trendindikátorok Momentum indikátorok Forgalom alapú indikátorok Volatilitást mérő indikátorok Az Ichimoku indikátor TheBetBulls.com 1 Divergenciák Az a jelenség, amikor az ármozgás

Részletesebben

Concorde WebTrader kezelési útmutató

Concorde WebTrader kezelési útmutató Concorde WebTrader kezelési útmutató Rövid ismertető a ConcordeWebTrader kereskedési rendszerhez Mi a Concorde WebTrader? Gyors és egyszerű A Concorde által biztosított Concorde WebTrader egy egyszerűen

Részletesebben

Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken:

Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken: Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken: email: concordetrader@con.hu telefon: (+36

Részletesebben

MetaTrader 4 Kézikönyv

MetaTrader 4 Kézikönyv MetaTrader 4 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalat fokozása érdekében

Részletesebben

MetaTrader 5 Kézikönyv

MetaTrader 5 Kézikönyv MetaTrader 5 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalata fokozása érdekében

Részletesebben

TECHNIKAI ELEMZÉS FORMÁCIÓK, ALAKZATOK, CHARTOK ELEMZÉSE

TECHNIKAI ELEMZÉS FORMÁCIÓK, ALAKZATOK, CHARTOK ELEMZÉSE TECHNIKAI ELEMZÉS FORMÁCIÓK, ALAKZATOK, CHARTOK ELEMZÉSE Japán gyertyák Mik is azok a japán gyertyák? A japán gyertyák a technikai elemzés alapját adják. Egy gyertya minden fontos információt tartalmaz

Részletesebben

Spike-trader_1.1 expert leírása

Spike-trader_1.1 expert leírása Spike-trader_1.1 expert leírása A program MetaTrader4-hez készült Expert Advisor (EA) a Spike-trader.com Spike stratégiájának támogatására. Elsődleges feladata előre beállított szintenként automatikus

Részletesebben

Pszichológia, Önismeret, Önkontroll

Pszichológia, Önismeret, Önkontroll Pszichológia, Önismeret, Önkontroll Kass Zoltán zoltan.kass@xtb.hu 70/341-2180 X-Trade Brokers Magyarországi Fióktelepe Bank kontra Online Trading Mi kell a 100% éves profithoz Egy befektetési stratégia

Részletesebben

A kockázatkezelés alapjai

A kockázatkezelés alapjai A kockázatkezelés alapjai 2016. Május 31. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Pozíció nyitása megbízással

Pozíció nyitása megbízással Pozíció nyitása megbízással Pozíció nyitása megbízással: Amennyiben Ön a jelenlegi árfolyamszintnél kedvezőbb, esetleg kedvezőtlenebb árszinten szeretne belépni a piacra a Buda-cash Trader V2 Pro lehetőséget

Részletesebben

MetaTrader Iphone-ra. Használati utasítás

MetaTrader Iphone-ra. Használati utasítás MetaTrader Iphone-ra Használati utasítás 1 Tartalomjegyzék Hogyan töltse le az MT4/5 alkalmazást iphone-ra* és ipa/re*... 3 Hogyan lépjen be már létező számlájára, vagy készítsen új demo számlát... 3 1.

Részletesebben

A pozíciókezelés eszközei

A pozíciókezelés eszközei A pozíciókezelés eszközei 2016. június 21. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

SmartLines Kézikönyv. Élő chat: Telefon: +44 (0) Fax: +44 (0)

SmartLines Kézikönyv.   Élő chat:  Telefon: +44 (0) Fax: +44 (0) SmartLines Kézikönyv E-mail: support@activtrades.com Élő chat: www.activtrades.com Telefon: +44 (0)207 680 7300 Fax: +44 (0)207 680 7301 1 Áttekintés A chart Trendlineok használatával új, kiterjesztett

Részletesebben

Az első lépések és a kereskedés alapjai. Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes

Az első lépések és a kereskedés alapjai. Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes Az első lépések és a kereskedés alapjai Varjú Péter - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes 1 Az első lépésektől Előkészületek Kereskedés Kereskedési napló Terv készítése Belépési stratégia Adminisztráció

Részletesebben

A tőzsdézés tévhitei, misztériumai

A tőzsdézés tévhitei, misztériumai 2 A tőzsdézés tévhitei, misztériumai A közgondolkodásban a tőzsde világa misztikus és elérhetetlen dolognak tűnhet. Természetesen ez nem így van, a tőzsdézés ma már mindenki számára elérhető pénzkereseti

Részletesebben

Money és Risk Management

Money és Risk Management Money és Risk Management Antimartingale rendszerek módszerek modellek technikák Kreatív Stop kockázatok Kockázatcsökkentés Profitmaximalizálás Stop Loss megbízások A kereskedésünk legfontosabb része, mely

Részletesebben

Grafikonalakzatok felismerése a sikeres kereskedés érdekében

Grafikonalakzatok felismerése a sikeres kereskedés érdekében Grafikonalakzatok felismerése a sikeres kereskedés érdekében X-Trade Brokers Magyarországi Fióktelepe Kass Zoltán www.xtb.hu Trendvonal Támasz és Ellenállás Ellenállás - Az a szint ahol a piac valószínűleg

Részletesebben

Devizapiac a gyakorlatban. Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25.

Devizapiac a gyakorlatban. Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25. Devizapiac a gyakorlatban Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25. Equilor Az Equilor Befektetési Zrt. A Budapesti Értéktőzsde alapító tagja A befektetővédelmi Alap és a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület

Részletesebben

Az én kereskedési stratégiáim és szabályrendszerem

Az én kereskedési stratégiáim és szabályrendszerem Az én kereskedési stratégiáim és szabályrendszerem 1. Ne agyalj fölöslegesen! Fontos figyelmeztetések Ha első ránézésre nem egyértelmű a trend iránya és a belépési szignál, akkor hagyd a fenébe és lépj

Részletesebben

44. Hét 2009. Október 29. Csütörtök

44. Hét 2009. Október 29. Csütörtök Napii Ellemzéss 44. Hét 2009. Október 29. Csütörtök Összegzés Szinte nem tudunk olyan ismertebb instrumentumot felmutatni amely a tegnapi napon pozitív teljesítményt nyújtott volna. Az amerikai tőzsdeindexek

Részletesebben

Mikor vásároljak, vagy adjak el részvényeimből?

Mikor vásároljak, vagy adjak el részvényeimből? Mikor vásároljak, vagy adjak el részvényeimből? 2017. Április 25. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk:

Részletesebben

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: helpdesk@erstetrader.hu Telefon: (06 1) 23 55 151. 1 Kockázatfeltáró

Részletesebben

SOLARCAPITAL MARKETS ZRT. WWW.SOLARCAPITAL.HU SOLAR@SOLARCAPITAL.HU. Összefoglaló

SOLARCAPITAL MARKETS ZRT. WWW.SOLARCAPITAL.HU SOLAR@SOLARCAPITAL.HU. Összefoglaló Napi Elemzés 2010. szeptember 13. INDEXEK Záróérték Napi változás (%) Dow Jones IA 10462.84 +0.46% S&P 500 1109.58 +0.49% Nasdaq 100 1892.34 +0.33% DAX 6214.77-0.11% BUX 23045.71-1.08% EURHUF 283.83-0.22%

Részletesebben

Kereskedési technikák

Kereskedési technikák Kereskedési technikák 2009. október 1. Varjú Péter - ERSTE Broker Az Mielıtt A belépési elsı piacra lépés pozíció elıtt lépünk elemzése érdemes + szem Nota elıtt Bene tartani; Gyöngyszemek Mik a céljaim?

Részletesebben

3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén)

3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén) 3.Lépés: Pozíciónyitás az XTB MetaTrader platformban (devizapárok, indexek és árupiaci termékek esetén) A befektetés célja a CFD piacon, a nyitási ár és a zárási ár közötti különbségen profitot realizálni.

Részletesebben

Hozzáférési szintek és Időzónák használata

Hozzáférési szintek és Időzónák használata Hozzáférési szintek és Időzónák használata Áttekintő Net2 A Hozzáférési Szint a Net2 szíve. Mindegyik egy kapcsolatot határoz meg az ajtók és azon időszakok között, amikor a felhasználó jogosult a használatukra.

Részletesebben

Tőzsdepszichológia. X-Trade Brokers Magyarországi Fióktelepe. Soós Róbert. www.xtb.hu

Tőzsdepszichológia. X-Trade Brokers Magyarországi Fióktelepe. Soós Róbert. www.xtb.hu Tőzsdepszichológia X-Trade Brokers Magyarországi Fióktelepe Soós Róbert Egy befektetési stratégia elemei 1. Meg kell határozni a belépési és zárási pozíciókat. 2. Money Management 3. Pszichológia Miért

Részletesebben

Bevezető a profit kb. 300% nem szabad ilyet csinálni piac-semleges opciós prémiumokból Call és Put opciókat shortoltunk hónapról hónapra

Bevezető a profit kb. 300% nem szabad ilyet csinálni piac-semleges opciós prémiumokból Call és Put opciókat shortoltunk hónapról hónapra 1 Bevezető A történet 212 márciusában kezdődik és 213 áprilisáig tart, a profit kb. 3%. A cím pedig egyértelművé teszi: nem szabad ilyet csinálni. És, hogy miért a tiltás, az alábbiakban kiderül. Kezdetben

Részletesebben

CFD kereskedés a gyakorlatban

CFD kereskedés a gyakorlatban CFD kereskedés a gyakorlatban Equilor Befektetési Zrt. Nemzetközi szemlélet helyi tapasztalatok A 20 éves Equilor Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító tagja valamint a Magyar Kockázati és Magántőke

Részletesebben

Kockázatkezelés, finanszírozás avagy a hosszútávú siker útja. Vaszkó Szabolcs - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes

Kockázatkezelés, finanszírozás avagy a hosszútávú siker útja. Vaszkó Szabolcs - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes Kockázatkezelés, finanszírozás avagy a hosszútávú siker útja Vaszkó Szabolcs - ErsteBroker Befektetési igazgató-helyettes 1 Attitüd vs befektetendő tőke Attitűd definiálása Mik a céljaim? Befektetendő

Részletesebben

RiskNtmPro dokumentáció

RiskNtmPro dokumentáció RiskNtmPro dokumentáció A RiskNtmPro egy pozícióba lépést megkönnyítő, kockázatkezelést segítő expert advisor, mely gombok segítségével tetszőleges méretű, kockázatú pozíciót tud nyitni, vagy piaci megbízást

Részletesebben

Buda-Cash Trader Használati Útmutató

Buda-Cash Trader Használati Útmutató Buda-Cash Trader Használati Útmutató 1. Forex Kereskedés... 4 1.1 Spot Forex Kereskedés... 6 1.2 Forex Trade Orders - Kereskedési Megbízások elhelyezése... 7 1.3 Forex Options - Forex opciók... 8 1.4 Határidős

Részletesebben

CDC 2000 Vezérlő 2.Működési módok Asian Plastic

CDC 2000 Vezérlő 2.Működési módok Asian Plastic 2.1 Rendszer teszt Menü 00 Bekapcsoláskor a 00 számú menü jelenik meg a képernyőn 3 mp időtartamig, amíg az elektromos rendszer teszteli önmagát. A menüben megjelenő információk gép specifikusak, változtatni

Részletesebben

A gyorskereskedési jegy felépítése

A gyorskereskedési jegy felépítése A gyorskereskedési jegy felépítése Nagyobb rálátás, átláthatóság Forex CFD Forex A forex gyorskereskedési jegy felépítése FX Opciós termék ikon Segítségével válthat a spot FX és FX opciók között KERESŐ

Részletesebben

Új generációs Mobile Trader. Funkciókat bemutató dokumentum

Új generációs Mobile Trader. Funkciókat bemutató dokumentum Új generációs Mobile Trader Funkciókat bemutató dokumentum 1 Tartalomjegyzék: Világszínvonalú mobil kereskedés bemutatása. Hozzáférés a piac legfejlettebb mobil kereskedési rendszeréhez. Számlaösszesítő............................................................3

Részletesebben

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat.

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat. Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat. 1 1. Cél spread-ek A honlapon megtalálhatóak az egyes devizakeresztekre vonatkozó

Részletesebben

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat.

Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat. 1 Az alábbiakban az Erste Traderen folytatott devizapiaci kereskedés működéséről és az azt érintő szabályokról olvashat. 1. Cél spread-ek A honlapon megtalálhatóak az egyes devizakeresztekre vonatkozó

Részletesebben

Alap letét Az alapletét a szükséges fedezet összege, amellyel a befektetőnek rendelkeznie kell a számláján ahhoz, hogy megnyithasson egy kontraktust.

Alap letét Az alapletét a szükséges fedezet összege, amellyel a befektetőnek rendelkeznie kell a számláján ahhoz, hogy megnyithasson egy kontraktust. 1 450 különböző termék kereskedhető, 21 különböző tőzsdéről érhetők el kontraktusok. Energiahordozók (pl.: olaj, földgáz), nemesfémek (arany, ezüst) devizák, kötvények, mezőgazdasági termények (búza, narancs),

Részletesebben

Módszerek a veszteségek megakadályozására ebook. BefektetésTITKOK

Módszerek a veszteségek megakadályozására ebook. BefektetésTITKOK Módszerek a veszteségek megakadályozására ebook BefektetésTITKOK Módszerek a veszteségek megakadályozására ebook - Tartalomjegyzék - 1.1. Mindenkinek lesznek veszteséges pozíciói 1.2. Nézzük meg, a gyakorlatban

Részletesebben

Haladó kereskedési stratégiák

Haladó kereskedési stratégiák Haladó kereskedési stratégiák 2015. április 21. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Motorizált infravörös vonali füstérzékelő. Kiegészítő információ

Motorizált infravörös vonali füstérzékelő. Kiegészítő információ Motorizált infravörös vonali füstérzékelő Kiegészítő információ HU 1. Többzónás kábelezés Amikor egy hagyományos tűzjelző vezérlőpanel (FCP) egy zónájához több mint egy rendszervezérlőt használ, fontos

Részletesebben

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AUTOMATIZÁLT MÁSOLÁS, STRATÉGIA KÖVETÉSE

MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AUTOMATIZÁLT MÁSOLÁS, STRATÉGIA KÖVETÉSE MIRROR TRADING KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AUTOMATIZÁLT MÁSOLÁS, STRATÉGIA KÖVETÉSE 1 A következő linken érhető el az online felület: http://platform.tradency.com/b138/fxgurumirrortrading/ A kereskedési platform

Részletesebben

Belépés Éles és Demo számlára I.

Belépés Éles és Demo számlára I. Belépés Éles és Demo számlára I. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: helpdesk@erstetrader.hu Telefon: (06 1) 235

Részletesebben

Mikor vásároljak, vagy adjak el részvényeimből?

Mikor vásároljak, vagy adjak el részvényeimből? Mikor vásároljak, vagy adjak el részvényeimből? 2017. Szeptember 11. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk:

Részletesebben

Kategóriák Fedezeti követelmények

Kategóriák Fedezeti követelmények 1 Válasszon kedvére a világ 20 különböző tőzsdéjét leképező 6.000 különböző CFD közül. Az elérhető tőkeáttétel akár 10-szeres is lehet. Long és short pozíció nyitására egyaránt van lehetőség, akár napon

Részletesebben

Markers stratégia építő program leírása

Markers stratégia építő program leírása Markers stratégia építő program leírása A program felépítése A stratégia építő modult a grafikon alatt találjuk. Két részt érdemes elkülöníteni. Az első a felső sor, ahol a majdani stratégiáról találunk

Részletesebben

21. Hét 2010. május 28. Péntek

21. Hét 2010. május 28. Péntek Napii Ellemzéss 21. Hét 2010. május 28. Péntek Összegzés A felületes szemlélő azt is mondhatja, hogy a május 6-i mélypontról való felállás játszódik le a piacokon, azonban sok, igen fontos különbséget

Részletesebben

SOLARCAPITAL MARKETS ZRT. WWW.SOLARCAPITAL.HU SOLAR@SOLARCAPITAL.HU. Összefoglaló

SOLARCAPITAL MARKETS ZRT. WWW.SOLARCAPITAL.HU SOLAR@SOLARCAPITAL.HU. Összefoglaló WWW.CAPITAL.HU @CAPITAL.HU Napi Elemzés 2010. október 19. INDEXEK Záróérték Napi változás (%) Dow Jones IA 11143.70 +0.73% S&P 500 1184.71 +0.72% Nasdaq 100 2104.15 +0.31% DAX 6516.63 +0.37% BUX 23407.53-0.03%

Részletesebben

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Első lépések:... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési kulcs... 4 Felhasználói adatok... 5 Telepítő csomagok

Részletesebben

32. Hét 2009. augusztus. 04. Kedd

32. Hét 2009. augusztus. 04. Kedd Napii Ellemzéss 32. Hét 2009. augusztus. 04. Kedd Összegzés Felesleges is vezetı makrogazdasági hírt keresni, hiszen a lényeg, hogy az amerikai piacok minden hírt pozitívan értékelve jutottak több havi

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

WHS NanoTrader Free Használati útmutató Utolsó frissítés: 2015/09/20

WHS NanoTrader Free Használati útmutató Utolsó frissítés: 2015/09/20 WHS NanoTrader Free Használati útmutató Utolsó frissítés: 2015/09/20 Page 1 of 16 Tartalom A NanoTrader Free kezdőoldal... 3 B - Chartbeállítások... 4 C - Megbízások és Pozíciók menedzselése... 5 D Chartok

Részletesebben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben 2015. szeptember 22. 17:30 Sándor Dávid Vezető elemző A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva.

Részletesebben

Risk és Money Management

Risk és Money Management TheBetBulls.com 1 Risk és Antimartingale rendszerek módszerek modellek technikák Stop kockázatok Kockázatcsökkentés Profitmaximalizálás Stop Loss megbízások TheBetBulls.com 2 A kezdeti feltételek meghatározása

Részletesebben

Év zárása és nyitása 2015-ről 2016-ra

Év zárása és nyitása 2015-ről 2016-ra Év zárása és nyitása 2015-ről 2016-ra Ebben az évben a megszokottól eltérően, új programot kell telepíteni. Ennek lépései: 1. lépjen ki a DszámlaWIN programból (FONTOS!). Amennyiben hálózatban használják

Részletesebben

A japán gyertyák használata

A japán gyertyák használata A japán gyertyák használata www.elemzeskozpont.hu Mire használható ez az ebook? Az ebook-ban ismertetésre kerülő anyag szükséges az elemzeskozpont.hu weboldalon megjelenő technikai elemzések értelmezéséhez.

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben 2016. február 23. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk:

Részletesebben

Kereskedési Tippek Technikai Alapon by AutoChartist

Kereskedési Tippek Technikai Alapon by AutoChartist Kereskedési Tippek Technikai Alapon by AutoChartist 1 Bevezetés Kereskedési Tippek Technikai Alapon by AutoChartist Az AutoChartist egy sokoldalú árszint és alakzat felismerő szoftver, amely a beállított

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. GPS* SOLAR óra. A világ mind a 39 időzónáját felismeri.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. GPS* SOLAR óra. A világ mind a 39 időzónáját felismeri. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. Jellemzők: GPS* SOLAR óra. Egyetlen gomb megnyomásával beállíthatjuk a pontos helyi időt bárhol a világon. Az óra a GPS műholdak jeleit fogadva gyorsan beáll a pontos időre. A világ

Részletesebben

Forex szótár

Forex szótár Forex szótár 1 A Aktíva: A devizakereskedelem kontextusában jog arra, hogy a másik féltől adott összegű devizát kapjunk mérleg aktíva (pl. kölcsön), vagy adott jövőbeli időpontban lezáratlan határidős

Részletesebben

Milyen egy sikeres kereskedési stratégia?

Milyen egy sikeres kereskedési stratégia? Milyen egy sikeres kereskedési stratégia? 2017. November 07. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk:

Részletesebben

Kereskedési ötletek a gyakorlatban

Kereskedési ötletek a gyakorlatban Kereskedési ötletek a gyakorlatban 2016. január 26. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Lehetőségek a tőzsdézésben Egy kis ízelítő...

Lehetőségek a tőzsdézésben Egy kis ízelítő... 1/9.oldal Lehetőségek a tőzsdézésben Egy kis ízelítő... Bevezető gondolatok: Szeretném bemutatni pár kép segítségével, hogy a tőzsdézésben igen nagy lehetőségek vannak. A grafikonokon bemutatott belépési

Részletesebben

Saxo Bank A kockázatkezelés alapszabályai

Saxo Bank A kockázatkezelés alapszabályai 1 Saxo Bank A kockázatkezelés alapszabályai Saxo Bank Bevezető Azok a kereskedők mondhatják magukat sikeresnek, akik világosan értelmezhető szabályokat hoznak létre saját magunknak és ezeket a szabályokat

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

A DEVIZATŐZSDE TECHNIKAI ÉS FUNDAMENTÁLIS ELEMZÉSE

A DEVIZATŐZSDE TECHNIKAI ÉS FUNDAMENTÁLIS ELEMZÉSE A DEVIZATŐZSDE TECHNIKAI ÉS FUNDAMENTÁLIS ELEMZÉSE MÁNDÓ MILÁN 2008 ZALAEGERSZEG Friss - 2016. április 8. : Ez a TDK dolgozat 2008-ban íródott. Elnézést a sok nyelvtani hibáért. Valószínűleg azért olvasod

Részletesebben

45. Hét 2009. November 05. Csütörtök

45. Hét 2009. November 05. Csütörtök Napii Ellemzéss 45. Hét 2009. November 05. Csütörtök Összegzés Az előző napi enyhe pozitív teljesítmény után várakozásainknak megfelelően a főbb indexek emelkedéssel kezdték a kereskedést, több ázsiai

Részletesebben

[ábra] Dugja be a fényérzékelő csatlakozóját a Chronis L vezérlés homloklapján erre a célra kialakított aljzatába.

[ábra] Dugja be a fényérzékelő csatlakozóját a Chronis L vezérlés homloklapján erre a célra kialakított aljzatába. SOMFY BELSŐ FORDÍTÁS Fényérzékelő HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Ahhoz, hogy Ön optimálisan ki tudja használni a fényérzékelő által kínált előnyöket, kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati útmutatót. Kérdések,

Részletesebben

Évváltási teendők

Évváltási teendők Évváltási teendők 2018-2019 Évváltási tájékoztató az Iratkezelő szakrendszerhez eddig csatlakozott, illetve az előrehozott csatlakozó nagyvárosok részére. Tisztelt Felhasználók! Jelen tájékoztatóban szereplő

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

Binance használati útmutató

Binance használati útmutató Binance használati útmutató A legdinamikusabban fejlődő platformról van szó. 1 éve váltak igazán népszerűvé, azóta a legnagyobb bankokat verik profitban. Jó díjakkal dolgoznak, felhasználó barát, elérhető

Részletesebben

Stratégia létrehozása Markers grafikonrajzoló programban

Stratégia létrehozása Markers grafikonrajzoló programban 1. RSI stratégia elkészítése Stratégia létrehozása Markers grafikonrajzoló programban Ebben a leírásban egy egyszerű stratégiát fogunk elkészíteni, amely a méltán népszerű Relative Strenght Indexet használja

Részletesebben