Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ""

Átírás

1 Megbízási szerződés amely létrejött egyrészt: (lakcím:.; szem.ig.szám:...) és (lakcím:...; szem.ig. szám: ) mint megbízó a továbbiakban: Megbízó, másrészről a másrészt: KRIO ZRt. (Székhely: 1155 Budapest, Ivánka Pál u. 21.; Cg ; Képviselő: Dr. Balogh István vezérigazgató) mint megbízott a továbbiakban: Megbízott vagy KRIO ZRt. között a mai napon, az alábbi helyen, a következő feltételekkel Előzmények A KRIO ZRt. sejtbanki tevékenységgel foglalkozó cég (hímivarsejtek, női ivarsejtek, valamint köldökzsinórvér eredetű őssejtek fagyasztása és tárolása), amely valamennyi engedéllyel rendelkezik tevékenysége végzéséhez A KRIO ZRt. egyik tevékenysége a köldökzsinór vér fagyasztása és tárolása. Ennek kiemelt jelentősége abban van, hogy a köldökzsinór vérben található őssejtek megfelelő környezetbe kerülve képesek bizonyos sejtekké, illetve szövetekké alakulni és ezzel a hiányzó sejt vagy szövetféleség funkcióját át tudják venni. (Részletes tájékoztató a szerződés 1. számú mellékletében található.) 1.3. Megbízott kifejezésre juttatja azon szándékát, hogy tevékenységét magas szakmai színvonalon teljesítse amit speciális technikai háttér biztosít, törekszik a páciensek egyedi kéréseinek kiszolgálására, és kiemelt figyelmet fordít az adat és ügykezelés bizalmasságára Felek előkészítő megbeszéléseket folytattak, amelyek alapján az alábbi feltételekkel megkötik jelen szerződést (a továbbiakban: Szerződés).

2 2 A Szerződés tárgya és időtartama Megbízó megbízza a KRIO ZRt.-t, hogy születendő gyermekének köldökzsinór vérét amelyet Megbízó a 4. pontban meghatározottak szerint átadott és amelyet Megbízott igazoltan átvett (a továbbiakban: Minta) fagyasztva tárolja A Minta elsősorban sajátcélú felhasználás céljából kerül levételre, fagyasztásra és tárolásra Megbízó gyermekétől. Felek megállapodnak abban, hogy Megbízó kérése esetén Megbízott a Mintát köteles nem saját célú felhasználásra is kiadni Megbízónak Megbízott a megbízást elvállalja, s kijelenti, hogy annak teljesítéséhez szükséges képzettséggel, tapasztalattal rendelkezik, s szerződéses kötelezettségének képes eleget tenni A fagyasztva tárolás időtartama azaz jelen megbízási szerződés ideje a Megbízó rendelkezésének megfelelően. (..) év. Jelen szerződés szerint a tárolás utolsó napja: év december hó 31. napja. A szerződés a lejárta után meghosszabbítható. Felek megállapodnak abban, hogy Megbízott a szerződéses időtartam lejártát megelőző legalább 30 nappal korábban felkeresi Megbízót a szerződés meghosszabbítása érdekében. A megbízási díj Megbízó a KRIO ZRt. részére díj fizetésére köteles. A díjak hét díjcsomagban kerülhetnek kifizetésre. Az évente fizetendő díjcsomag három részből áll: a gyűjtőszett árából, az alapdíjból, és az analízis díjából. A másik öt díjcsomag (5 éves, 10 éves, 15 éves, 20 éves, 20 éves komplex, VIP) minden díjat tartalmaz, nincs évente fizetendő díj. Mindegyik díj mértékét az aktuális árjegyzék tartalmazza, amely a Szerződés 2. számú melléklete Az alapdíj a 2. számú mellékletben meghatározott szolgáltatás csomag díja, amely tartalmazza az első év tárolási díját is. Évente fizetendő díj esetében a gyűjtőszett ára, az alapdíj és az analízis díja a Szerződés megkötésekor esedékes. Megbízott ezekről számlát köteles kiállítani Minden további év után az esedékes éves tárolási díjat előre, a tárgyévi január hónap 31- éig kell megfizetnie Megbízónak. Megbízott az éves díjról számlát köteles kiállítani kivéve, ha a Felek abban állapodnak meg, hogy Megbízó egy összegben fizeti meg több év tárolási díját előre A jelen szerződés megkötésének évében hatályos éves díjat a 2. számú mellékletben meghatározott aktuális árjegyzék tartalmazza. A KRIO ZRt. minden év december hónap 15. napjáig tájékoztatást küld Megbízónak a következő évben esedékes díjakról.

3 3 Megbízott az éves díjat legfeljebb az infláció értékével emelheti kivéve, ha Megbízó a tárolási díjat több évre már egy összegben előre megfizette, ebben az esetben ugyanis a Megbízó által fizetendő tárolási díj első alkalommal abban az évben emelhető a hivatalos inflációs index mértékével, amikor az előző bekezdés szerint a Megbízó ismételten tárolási díj megfizetésére válik kötelessé A fizetés történhet készpénzben vagy részletfizetés esetében átutalással a Megbízott K&H Bank Rt-nél vezetett számú számlájára. A fizetés akkor tekintendő teljesítettnek, amikor Megbízott bankszámláján az átutalt összeg jóváírásra kerül Megbízó tudomásul veszi, hogy a teljes éves díj megfizetésével tartozik akkor is, ha a KRIO ZRt. szolgáltatását nem egész naptári évre veszi igénybe. Ennek megfelelően Megbízó kijelenti, hogy ha a jelen megbízási jogviszony év közben bármely ok miatt megszűnik, a már kifizetett éves díj visszaigénylésére nem jogosult Amennyiben Megbízó az éves díjat nem fizeti meg határidőben a Minta feletti rendelkezési jog a KRIO ZRt-re száll feltéve, hogy Megbízott a Megbízót szerződésszerű teljesítésre legalább 15 napos határidő tűzésével írásban felszólította Amennyiben a Minta átadásakor Megbízó nem kéri a fagyasztást, a jelen Szerződés aláírásakor kifizetett díjat a gyűjtőszett árának levonása után Megbízott visszafizeti. A Minta átvétele-átadása Megbízott jelen szerződés aláírásával egyidejűleg átad Megbízó részére egy darab gyűjtőszettet, amelyhez részletes tájékoztató (3. számú melléklet) és egy bemutató CD-t is tartozik. Mindezek átvételét Megbízó jelen szerződés aláírásával elismeri és nyugtázza Megbízott jelen szerződés aláírásával egyidejűleg átad Megbízó részére egy gyűjtési adatlapot (4. számú melléklet), amelyet a szülést levezető szakorvossal Megbízó köteles kitöltetni és aláírattatni. Megbízott átad továbbá egy szállítási adatlapot (5. számú melléklet), amelyet a beszállító személy tölt ki Megbízott jelen szerződés aláírásával egyidejűleg átad Megbízó részére egy, az anyára vonatkozó kórelőzményi adatlapot (6. számú melléklet), amelyet a szülést levezető szakorvossal, vagy háziorvossal Megbízó köteles kitöltetni és aláírattatni Megbízó kötelezettséget vállal arra, hogy a szülést megelőzően Megbízott rendelkezésére bocsátja az anyára vonatkozó mikrobiológiai vizsgálatok eredményeit, vagy igazolja, hogy ezen vizsgálatok már folyamatban vannak. A szükséges vizsgálati adatok listáját az 1. számú melléklet tartalmazza.

4 Megbízó tudomásul veszi Megbízott azon tájékoztatását, hogy a Mintát csak akkor köteles átvenni, ha Megbízó kijelenti, hogy a 4.1. pontban szereplő gyűjtőszettbe a köldökzsinórvér az előírásoknak megfelelően került be, a hőmérséklete az előírt tartományban van, alvadékmentes, és legalább 40 ml a térfogata A Minta átvételének további feltétele a 4.2. és 4.3. pontban meghatározott adatlapok maradéktalan kitöltése, illetve a 4.4. pontban szereplő vizsgálati eredmények átadása Megbízott részére annak székhelyén. Megbízó tudomásul veszi, hogy az adatlapokon és vizsgálati leleteken szereplő adatokat és információkat Megbízott nem tudja ellenőrizni, úgyhogy azok helyességéért, valódiságáért és pontosságáért Megbízó felel Abban az esetben, ha a fenti feltételek nem teljesültek maradéktalanul, Megbízott tájékoztatja Megbízót a hiányosságok következményeiről, kockázatáról és vagy javasolja a Minta lefagyasztását, vagy nem. Amennyiben a Minta nem fagyasztható, úgy a gyűjtőszett árának levonása után fennmaradó díjat Megbízott visszafizeti Amennyiben Megbízott nem javasolja a lefagyasztást, de Megbízó mégis kéri a szolgáltatást, a körülményeket és a helyzet leírását a Felek jegyzőkönyvben rögzítik, amely jelen szerződés mellékletévé válik A KRIO ZRt. a fagyasztás után akkor javasolja a további tárolást, ha a Minta mikrobiológiailag negatív és a potenciális későbbi felhasználásra elegendő sejtszámmal rendelkezik. Amennyiben a Minta a fenti kritériumoknak nem felel meg és Megbízó nem kéri a további tárolást, úgy a minta tárolási díját Megbízott visszafizeti. Felek jogai és kötelezettségei A KRIO ZRt. a köldökzsinórvér minták fagyasztva tárolását kizárólag a jogszabályokban és a működésre vonatkozó szabályoknak megfelelően végezheti Fagyasztandó mintaként kizárólag az anya által szült gyermekek mintái vehetők át. Mivel a megszületett gyermektől kerül levételre a köldökzsinórvér, a gyermek cselekvőképtelensége miatt arról törvényesen csak törvényes képviselője rendelkezhet. Megbízó jelen szerződés aláírásával büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a születendő gyermek törvényes képviselője Megbízó jogosult megismerni az elkészült egészségügyi dokumentációban szereplő adatokat, illetve joga van ahhoz, hogy ezekről tájékoztatást kérjen. Az egészségügyi dokumentációval Megbízott, az abban szereplő adatokkal Megbízó rendelkezik. Megbízó rendelkezési nyilatkozatát a mélyfagyasztás során keletkezett adatokról a 7. számú melléklet tartalmazza. Megbízott jogosult arra, hogy az ellátás során tudomására jutott, a megbízással kapcsolatos műveletek ellátásában részt vevő személyek egészségügyi és személyes adatait kezelje, de azokat köteles bizalmasan kezelni és csak az arra jogosulttal közölheti.

5 Megbízót az átadott Minta felhasználása tekintetében rendelkezési jog illeti meg., amelynek terjedelmét a 8. számú melléklet tartalmazza A letétbe helyezett Minta a Megbízó írásbeli rendelkezése alapján, a megfelelő orvosi eljárást végző, akkreditált egészségügyi szolgáltató, vagy maga a Megbízó részére szolgáltatható ki. Az Európai Unión belüli kiszállítás díjmentes, míg az Unión kívülre történő kiszállítás részleteit, feltételeit és költségét a Felek külön megállapodásban rögzítik A tárolt Minta felhasználását, kiadását, illetőleg megsemmisítését a KRIO ZRt. folyamatosan nyilvántartja a Fagyasztási Naplóban, amelynek meg kell felelnie a 30/1998. (VI.24.) NM. rendelet 9. számú mellékletében foglalt előírásoknak Amennyiben a Mintát a tárolás helyéről nem a Megbízó kívánságára szállítják el, a KRIO ZRt. köteles a szállítás során biztosítani a sérülésmentességet, továbbá Megbízót az átszállításról haladéktalanul tájékoztatnia kell Megbízó köteles haladéktalanul bejelenteni Megbízottnak, ha lakhelye (elérhetősége) megváltozott. Megbízó tudomásul veszi, hogy ez a szerződésszerű együttműködés elengedhetetlen feltétele. Megbízott a bejelentés elmulasztásából eredő károkért felelősséget nem vállal Megbízó vállalja, hogy a szülést követően a gyermek vércsoportjára vonatkozó adatot, valamint a szülés után legalább négy hónap elteltével az anya ismétlő vérvizsgálatának eredményeit eljuttatja Megbízottnak Megbízó kijelenti, hogy a Minta mélyfagyasztásáról és tárolásáról részletes tájékoztatást kapott, az erről szóló tájékoztató füzetet, a mellékelt árlistával egyetemben elolvasta, a benne foglaltakat megértette, a tervezett eljárással egyetért és annak elvégzésére a KRIO ZRt. szakszemélyzetét felkéri Megbízó tudomásul veszi, hogy a mélyfagyasztás során a sejtek egy része a legkörültekintőbb eljárás ellenére is károsodik, így optimális esetben sem érhető el 100%- os túlélés Megbízó tájékoztatást kapott arról, hogy a tároló-berendezés rendelkezik szünetmentes áramforrással, így esetleges áramszünet esetén is biztosítva vannak a fagyasztva tárolás megfelelő körülményei. Megbízott teljeskörű felelősséget vállal a minták fagyasztását és tárolását illetően, kivéve a vis major eseteket. Titoktartási kötelezettség Megbízott kötelezettséget vállal arra, hogy sem a szerződés időtartama alatt, sem annak bármely okból történő megszűnése esetén harmadik Féllel nem közli, nem hozza nyilvánosságra, nem reprodukálja, nem sokszorosítja, nem értékesíti és a jelen Szerződésen kívüli célra semmilyen módon fel nem használja, illetve más számára nem teszi hozzáférhetővé a Szerződés teljesítése során tudomására jutott szóbeli vagy írásbeli,

6 6 műszaki, jogi, üzleti információkat, tényeket, adatokat, dokumentumokat, egyéb információkat, kivéve, ha a közléshez vagy felhasználáshoz Megbízó előzetesen írásban hozzájárult. E titoktartási kötelezettség időkorlátozás nélkül kötelezi Megbízottat. Egyéb rendelkezések A Szerződésben nem szabályozott kérdésekre a Magyar Köztársaság érvényes és hatályos jogszabályai az irányadók Bármely vita eldöntésére, amely a Szerződésből vagy azzal összefüggésben, annak megszegésével, megszűnésével, érvényességével vagy értelmezésével kapcsolatban keletkezik, a Felek alávetik magukat hatáskörtől függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság vagy a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének A Szerződés azon a napon lép hatályba, amely napon azt mindkét Fél (cégszerűen) aláírta és legalább a gyűjtőszettet Megbízó megfizette A Megbízott szervezetében bekövetkezett változás esetén a jelen Szerződésben foglalt jogok és kötelezettségek jogutódjaira átszállnak. Jogutódlásnak tekintendő a Feladatok ellátásának más szervezetre való átszállása is. A jogutódlás tényéről a Megbízott Megbízót köteles írásban tájékoztatni. Amennyiben nincs jogutód, úgy Megbízott írásban köteles tájékoztatni Megbízót. Megbízó jogosult a mintát, és a hozzá tartozó egészségügyi dokumentációt elvinni, vagy elvitetni Megbízott kijelenti, amennyiben a szervezetében bekövetkezett változás jogutód nélkül történik meg, a minták tárolását a szerződésben előírt ideig a változás ellenére szavatolja. Megbízott kijelenti, hogy rendelkezik olyan szerződéssel, amely ilyen esetekre nézve garantálja a minták zavartalan tárolását Megbízott kijelenti, hogy a Szerződés érvényességéhez a Szerződést aláíró vezető tisztségviselő aláírásán kívül más személy, testület hozzájárulása nem szükséges Amennyiben a Szerződés valamelyik rendelkezése, vagy rendelkezésének egy része érvénytelen, vagy végrehajthatatlan lenne, úgy ez nem érinti a Szerződés más részeinek érvényességét. A Felek kötelezik magukat arra, hogy az érvénytelenné, vagy végrehajthatatlanná vált rendelkezést olyan rendelkezéssel helyettesítik, amely a lehető legjobban megfelel a Szerződés céljának és a Felek szerződés-kötéskori akaratának. A Felek ezen megállapodása érvényes a Szerződés értelmezésére, továbbá a Szerződés elválaszthatatlan részét képező mellékletekre is Amennyiben Megbízó a minta tárolását előre kifizette, és a tárolási idő alatt a minta Megbízó kívánságára orvosi felhasználásra került, úgy Megbízott a fennmaradó évek tárolási költségét visszafizeti.

7 7 Jelen megállapodás 2 példányban, magyar nyelven készült. Felek a jelen, összesen 7 oldalból és 7.8. pontból álló Szerződést elolvasták, értelmezték és ezt követően jóváhagyólag, mint szándékaikkal mindenben megegyező okiratot az utolsó oldalon saját kezűleg (cégszerűen) aláírták, míg a többi oldalon kézjegyükkel látták el. Budapest, Megbízott Megbízó Megbízó Tanúk: 1. 2.

8 8 A Szerződés elválaszthatatlan részét képezik a következő mellékletek: 1. számú melléklet: Tájékoztató füzet 2. számú melléklet: Árjegyzék 3. számú melléklet: Gyűjtő-szetthez tartozó tájékoztató 4. számú melléklet: Gyűjtési adatlap 5. számú melléklet: Szállítási adatlap 6. számú melléklet: Anya kórelőzményi adatlapja 7. számú melléklet: Rendelkezési nyilatkozat az adatokról 8. számú melléklet: Rendelkezési nyilatkozat a felhasználásról

9 9 4. számú melléklet GYŰJTÉSI ADATLAP Alulírott.. az.. Intézet (Klinika, Kórház) orvosa kijelentem, hogy év hónap napján a. kódszámú minta levétele az előírtaknak megfelelően történt. A szülés időpontja: év hónap nap óra Az anya neve:.. Az újszülött neve: Dátum:. Az orvos aláírása és pecsétje

10 10 5. számú melléklet SZÁLLÍTÁSI ADATLAP Alulírott.. (lakhely: ; szem. ig.: ) kijelentem, hogy a mintát az előírtaknak megfelelően, vagyis a 4-25 o C (négy és huszonöt Celsius fok) közötti tartományban tartottam, és a levételtől számított 36 (Harminchat) órán belül a KRIO ZRt. székhelyére szállítottam. A minta azonosítója:.. Az anya neve:.. Az újszülött neve: Dátum:. A szállító aláírása Tanúk: A fenti mintát átvettem. Budapest, Az átvevő aláírása

11 11 6. számú melléklet A YA KÓRELŐZMÉ YI ADATLAPJA Az anya neve:.. Születési hely és idő: TAJ szám:. Lakhelye:.. 1. Ismert immunológiai betegségei és kezelésük leírása: 2. Ismert haematológiai betegségei és kezelésük leírása: 3. Ismert fertőzőbetegségei és kezelésük leírása: 4. Status: Dátum:. Az orvos aláírása és pecsétje

12 12 7. számú melléklet RE DELKEZÉSI YILATKOZAT a krioprezerváció során keletkezett adatokról Sorszám: Kelet: Alulírott... és.. büntetőjogi felelősségünk tudatában kijelentjük, hogy a...intézetben (klinikán) a...sorszámon nyilvántartott krioprezervációs eljárás során felvett adatok a) rögzítéséhez, nyilvántartásához és kezeléséhez, valamint b) a jogszabály szerinti célok teljesítése érdekében történő felhasználásához hozzájárulunk. Dátum:. Anya aláírása Apa aláírása Tanúk: 1 2

13 13 8. számú melléklet RE DELKEZÉSI YILATKOZAT köldökzsinórvér eredetű őssejt (KZSV) felhasználásáról Sorszám: Kelet: Alulírott... és.. büntetőjogi felelősségünk tudatában kijelentjük, hogy a...intézetben (klinikán) a...sorszámon nyilvántartott krioprezervációs eljárás során a. nevű gyermekünktől levett KZSV sejteket (Minta) mélyfagyasztás és későbbi felhasználás céljából letétbe helyezzük a KRIO Rt-nél. Ezennel kifejezetten kijelentjük és hozzájárulunk ahhoz, hogy a Mintát amennyiben a Szerződés szerinti tárolási idő alatt nem kerül felhasználásra, és a szerződést nem kívánjuk meghosszabbítani a tárolási idő leteltét követően, úgy a KRIO ZRt. megsemmisítse, vagy donáció céljára felhasználja. Ezennel kifejezetten kijelentjük és hozzájárulunk ahhoz, hogy a Mintát amennyiben a Szerződés a 2.4. pontban meghatározott időtartam előtt bármely, a Megbízónak felróható ok miatt is megszűnik a KRIO ZRt. megsemmisítse, vagy donáció céljára felhasználja. Tudomásul vesszük, hogy a letétbe helyezett KZSV Minta felett a rendelkezés jogát mint törvényes képviselők együttesen, vagy külön-külön gyakoroljuk. Dátum:. Anya aláírása Apa aláírása Tanúk: 1 2

... (lakcím:.; szem.ig.szám: (lakcím...; szem.ig. szám: ) mint megbízó a továbbiakban: Megbízó,

... (lakcím:.; szem.ig.szám: (lakcím...; szem.ig. szám: ) mint megbízó a továbbiakban: Megbízó, amely létrejött egyrészt: Megbízási szerződés köldökzsinórvér tárolására... (lakcím:.; szem.ig.szám: ) és (lakcím...; szem.ig. szám: ) mint megbízó a továbbiakban: Megbízó, másrészt: KRIO Intézet Sejt-és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A köldökzsinórvér, köldökzsinór szövet és placenta eredetű köldökzsinórvér feldolgozására, fagyasztására és fagyasztva tárolására vonatkozó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) I. Szerződő felek 1. KRIO

Részletesebben

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről

amely létrejött egyrészről Hajdúnánási Református Egyházközség Székhely: Postacím. Képviseli: mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó), másrészről MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS-tervezet Önkormányzati, állami, egyházi, nonprofit fenntartású bentlakásos intézmények korszerűsítése című pályázati felhíváshoz Pályázatírás tárgyában amely létrejött egyrészről Hajdúnánási

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

Megbízási Keretszerződés Befektetési Tanácsadásra. név:... lakcím:... szem. ig. sz:... adóazonosító jel:... ügyfél azonosító:...

Megbízási Keretszerződés Befektetési Tanácsadásra. név:... lakcím:... szem. ig. sz:... adóazonosító jel:... ügyfél azonosító:... Megbízási Keretszerződés Befektetési Tanácsadásra Amely létrejött egyrészről név:... lakcím:... szem. ig. sz:... adóazonosító jel:... ügyfél azonosító:... mint megbízó (a továbbiakban: Megbízó) másrészről

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről Viselt név (a bemutatott igazolvány szerint) : e-mail cím : Lakcím: SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Elektronikus aláírással kapcsolatos fokozott biztonságú, közigazgatási célra alkalmas

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés

Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Kereskedelmi ügynöki szerzõdés Amely létrejött egyrészrõl a POINTERNET-DB Elektronikus Kereskedelmi Kft. (székhely: 1029 Budapest, Ördögárok u. 142., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-685342, adószám: 11961143-2-41,

Részletesebben

K I V O N A T. Javaslat energiamenedzsment megbízási szerződés aláírására

K I V O N A T. Javaslat energiamenedzsment megbízási szerződés aláírására BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 35/2010 K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 14-én megtartott rendes nyilvános ülésén készült

Részletesebben

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS

1. sz. melléklet MEGÁLLAPODÁS MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata (2800 Tatabánya, Fő tér 6., bankszámlaszám: OTP Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága 11740009-15384481-00000000, adószám:

Részletesebben

10) A Hitelesítés Szolgáltató kijelenti, hogy megfelel a magyar közigazgatási elvárásoknak, beleértve a kapcsolódó ajánlásokat és specifikációkat is.

10) A Hitelesítés Szolgáltató kijelenti, hogy megfelel a magyar közigazgatási elvárásoknak, beleértve a kapcsolódó ajánlásokat és specifikációkat is. Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., HSZ Szolgáltatási Szerződés Személyi tanúsítvány v2.7, Budapest SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS A szerződés azonosítója:... Nyilvános közigazgatásban is felhasználható,

Részletesebben

ÁTVÁLLALÁSI SZERZŐDÉS. Környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettség átvállalási szerződés

ÁTVÁLLALÁSI SZERZŐDÉS. Környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettség átvállalási szerződés ÁTVÁLLALÁSI SZERZŐDÉS Környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettség átvállalási szerződés amely létrejött egyrészről a PAPYRUS HUNGÁRIA Kereskedelmi Zrt. Adószám: 10840807-2-43 KSH törzsszám: 10840807-5229-114-01

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI TÁRSAS VÁLALKOZÁSOK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és

Részletesebben

mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett:

mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: 2. sz. melléklet M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S T E R V E Z E T mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGBÍZÓ ADATAI Megrendelő

Részletesebben

Megbízási szerződés. ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám) (telefonszám) (e-mail)

Megbízási szerződés. ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám) (telefonszám) (e-mail) Megbízási szerződés Mely létrejött egyrészről ( név) (születési hely,idő) (lakcím) (igazolvány szám) (telefonszám) (e-mail) továbbiakban Megbízó, másrészről a Creative Soul Kft. Székhely: H-8230 Balatonfüred

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. - együttesen Felek (külön-külön a Fél) - között, alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek mellett:

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. - együttesen Felek (külön-külön a Fél) - között, alulírott napon és helyen, az alábbi feltételek mellett: ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS A jelen szerződés létrejött egyrészről: Cégnév: Cardnet Zrt. Székhely: 1135 Budapest; Reitter Ferenc utca 46-48. Cégjegyzékszám: 01-10-042150 Adószám: 10821886-2-41 a továbbiakban:

Részletesebben

FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS

FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS Szerződés száma:.. Felhasználási hely száma:. Bekötés szám:.... I. Szerződést kötő felek: FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS 20 m 3 /h alatti gázmérő névleges összteljesítménnyel rendelkező alapdíjas, nem

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Dr. Vass Miklós Alapítvány a Megváltozott Fejlődésmenetű Gyermekek Fejlesztéséért szervezettel kötendő együttműködési megállapodásról

ELŐTERJESZTÉS A Dr. Vass Miklós Alapítvány a Megváltozott Fejlődésmenetű Gyermekek Fejlesztéséért szervezettel kötendő együttműködési megállapodásról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/142, 144 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Dr. Vass Miklós Alapítvány

Részletesebben

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF)

Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) Recobin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Recobin Kft.) Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban: ÁSZF) 1. Az ÁSZF alkalmazása 1.1. A Recobin Kft. szállításai és szolgáltatásai ha a

Részletesebben

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra

II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra. Szerződés befektetési tanácsadásra II. 3. Szerződésminta befektetési tanácsadásra Jelen melléklet azon a napon lép hatályba, amelyen a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a befektetési tanácsadási tevékenység végzését az Alapkezelő

Részletesebben

Tájékoztatási útmutató genetikai vizsgálat elvégzéséhez és a minta biobankban történő elhelyezéséhez

Tájékoztatási útmutató genetikai vizsgálat elvégzéséhez és a minta biobankban történő elhelyezéséhez Melléklet Tájékoztatási útmutató genetikai vizsgálat elvégzéséhez és a minta biobankban történő elhelyezéséhez MU-KK-01.6.1.3 M01 1 / 2 A humángenetikai adatok védelméről, a humángenetikai vizsgálatok

Részletesebben

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE)

M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE) M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S É S C S A T L A K O Z Á S I N Y I L A T K O Z A T (KÜLFÖLDI MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE) mely létrejött egyrészről DHANVANTARI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI SZERZŐDÉS

ÉRTÉKESÍTÉSI SZERZŐDÉS Az elemek és akkumulátorok hulladékainak visszavételéről szóló 181/2008. (VII. 8.) Korm. rendelet 9. (4) bekezdése szerinti ÉRTÉKESÍTÉSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a(z) Ramiris Europe Kft Székhely:

Részletesebben

Energia menedzsment megbízási szerződés

Energia menedzsment megbízási szerződés Energia menedzsment megbízási szerződés mely létrejött egyrészről a székhely: cégjegyzékszám: adószám: képviseletében:.. Társaság,..... mint megbízó - a továbbiakban Megbízó - - másrészről a Get-Energy

Részletesebben

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint,

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint, LifeBOX SZERZŐDÉS A LifeBOX internetes tartalomszolgáltatás, műsor gyártás-és sugárzás kizárólagos jogbirtokosa a Varga és Zsótér Bt.(székhely : 1117.Budapest, Bercsényi u.26.fszt.3. adószám : 21816408-2-43,

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. a Megyei Közgyűlés 2006.február 17-i ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. a Megyei Közgyűlés 2006.február 17-i ülésére Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Alelnöke 6211/2006. E l ő t e r j e s z t é s a Megyei Közgyűlés 2006.február 17-i ülésére Tárgy: Megállapodás a Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulással egyes kötelező megyei

Részletesebben

Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100

Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100 Városi Önkormányzat Képviselő - testülete Szociális Bizottsága 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Tel: 35/ 550-100 KÉRELEM ÉTKEZTETÉS IGÉNYBEVÉTELÉHEZ I. 1. Az ellátást igénybe vevő adatai: Név:... Születési

Részletesebben

BÉRLETI SZERZŐDÉS. 1) A felek megállapodnak abban, hogy a Bérlő bérbe vesz, Bérbeadó pedig bérbe ad a bérlővel

BÉRLETI SZERZŐDÉS. 1) A felek megállapodnak abban, hogy a Bérlő bérbe vesz, Bérbeadó pedig bérbe ad a bérlővel BÉRLETI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről a ORATTI Kft. (2340 Kiskunlacháza, Rákóczi út 147. Adószáma:14534542-2-13) továbbiakban, mint Bérbeadó, másrészről: Cég neve: Székhelye: Adószáma: Bankszámlaszáma:

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés Amely létrejött Egyrészről Cégnév: Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám: Képviselő/név, tisztség: Kapcsolattartó/név, telefonszám, email Felelős műszaki vezető név, telefonszám, email:

Részletesebben

ÁTVÁLLALÁSI SZERZŐDÉS. Környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettség átvállalási szerződés

ÁTVÁLLALÁSI SZERZŐDÉS. Környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettség átvállalási szerződés ÁTVÁLLALÁSI SZERZŐDÉS Környezetvédelmi termékdíj fizetési kötelezettség átvállalási szerződés amely létrejött egyrészről a PAPYRUS HUNGÁRIA Kereskedelmi Zrt. Adószám: 10840807-2-43 KSH törzsszám: 10840807-5229-114-01

Részletesebben

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére

SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére 1023 Budapest, Bécsi út 4. T: 06-1-224-6278, F: 06-1-214-2224 honlap: www.vitaminep.hu e-mail: vitaminep@vitaminep.hu SZERZŐDÉS személyes egészségterv készítésére mely létrejött egyrészről a VITAMIN Egészségpénztár

Részletesebben

ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft.

ELTE Origó Nyelvi Centrum Kft. mely létrejött egyrészről VÁLLALKOZÓI KERETSZERZŐDÉS Székhely: 1082 Budapest, Baross u. 62., Adószám: 23932742-2-42, Cégjegyzék szám: 01-09-985260, Számlaszám: OTP Bank 11708049-20000844 Képviseletre jogosult

Részletesebben

TITOKTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS. amely létrejött egyrészről. cégszerű megnevezés:... (székhelye: nyilvántartást vezető cégbíróság neve:...

TITOKTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS. amely létrejött egyrészről. cégszerű megnevezés:... (székhelye: nyilvántartást vezető cégbíróság neve:... TITOKTARTÁSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről cégszerű megnevezés:.......... (székhelye:........., nyilvántartást vezető cégbíróság neve:......., cégjegyzék száma:........., adószám:......, képviselő

Részletesebben

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI

I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA II. KIADÓ ADATAI ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK (továbbiakban Előfizetési Feltételek ) a Silver Kiadó Kft által kiadott La Femme magazin (továbbiakban Kiadvány ) előfizetésére I. ÁLTALÁNOS ELŐFIZETÉSI FELTÉTELEK HATÁLYA

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása. Kétviselő-testületi döntés alapján közlekedésfejlesztési pályázatot nyújtottunk be.

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása. Kétviselő-testületi döntés alapján közlekedésfejlesztési pályázatot nyújtottunk be. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK A köldökzsinórvér, köldökzsinór szövet és placenta eredetű köldökzsinórvér feldolgozására, fagyasztására és fagyasztva tárolására vonatkozó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSES FELTÉTELEK (ÁSZF) I. Szerződő felek 1.

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI. Bevezető A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

Kivitelezési szerződés

Kivitelezési szerződés Kivitelezési szerződés amely létrejött egyrészről: részben ERSTE BANK HUNGARY Zrt.által nyújtott kölcsönből, utófinanszírozással... (székhelye:...; cégjegyzékszáma:...,...; statisztikai azonosítója:...;

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Iktatószám: 9693/2014. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

JÖVŐVÁR PÁLYÁZAT. Referencia szerződés minta 2005.

JÖVŐVÁR PÁLYÁZAT. Referencia szerződés minta 2005. JÖVŐVÁR PÁLYÁZAT Referencia szerződés minta 2005. A mintaszerződés tájákoztató jelleggel készült. A szerződés tárgya, hogy a Jövővár Pályázaton nyertes, megvalósult épületek bemutatásra kerülhessenek,

Részletesebben

Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Települési önkormányzatok részére

Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Települési önkormányzatok részére Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Települési önkormányzatok részére 1. A szerződő felek: Név: Tempo-Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. mint Megbízott (a továbbiakban:

Részletesebben

ENGEDMÉNYEZÉSI SZERZŐDÉS

ENGEDMÉNYEZÉSI SZERZŐDÉS SZT-. ENGEDMÉNYEZÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Pér Község Önkormányzata mint engedményező (cím: 9099 Pér, Szent Imre utca 1.; törzsszám: 727837; adószáma: 15727835-2-08; képviseletében eljár:

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSBA TÖRTÉNŐ BEFOGADÁS

ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSBA TÖRTÉNŐ BEFOGADÁS 1041 Budapest, István út 14. 231-3179, Fax.: 231-3191 lakas.osztaly@ujpest.hu Hivatali ügyfélkapu elérhetőség: IVKERPMH, KRID: 701127129 Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat POLGÁRMESTERI HIVATAL

Részletesebben

Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS

Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS ELOSZTÓI CSATLAKOZÁSI ÉS FEJLESZTÉSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről az Cégnév: Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zártkörűen Működő Részvénytársaság Rövidített cégnév: Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Székhely

Részletesebben

Megbízott és Megbízó a Rendelet 9. szerint én egymással Közfeladatellátási Szerződést (továbbiakban Szerződés) kötöttek.

Megbízott és Megbízó a Rendelet 9. szerint én egymással Közfeladatellátási Szerződést (továbbiakban Szerződés) kötöttek. M E G B Í Z Á S I S Z E R Z Ő D É S a TOP-6.8.2-15-PC1-2016-00001 Pécs Paktum projekthez kapcsolódó kötelező nyilvánosság biztosítása feladatok ellátása tárgyában, utófinanszírozás keretében amely létrejött

Részletesebben

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS ADATFELDOLGOZÁSI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név/Cégnév: MASA Könyvelő és Rendszefejlesztő Kft. Székhely: 1039 Budapest, Deák utca 5. Cégjegyzékszám: 01-09-712052 Adószám: 12959561-2-41

Részletesebben

SZOFTVER SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS (szerződés azonosító:...)

SZOFTVER SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS (szerződés azonosító:...) SZOFTVER SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS (szerződés azonosító:...) A jelen Szoftver Szolgáltatási Szerződés ( Szerződés ) létrejött egyrészről a GRAPHISOFT SE Zrt. (1031 Budapest, Záhony u. 7. (Graphisoft Park

Részletesebben

RANDOM HOZAMSZÁMLÁRA VONATKOZÓ SZERZŐDÉS

RANDOM HOZAMSZÁMLÁRA VONATKOZÓ SZERZŐDÉS 27. sz. melléklet ügyfélszám: RANDOM HOZAMSZÁMLÁRA VONATKOZÓ SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről A RANDOM CAPITAL Broker Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1053 Budapest, Szép utca 2., nyilvántartja

Részletesebben

HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS 2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről ALTEO Energiakereskedő Zrt. Székhelye: 1131 Budapest, Babér u. 1-5. Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-047253 Adószáma:

Részletesebben

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A TECHNOLÓGIAIPARTNER-KERESŐ SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Bevezető A Hipavilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft.(a továbbiakban: Szolgáltató) értékesítő tevékenységként

Részletesebben

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S amely létrejött egyfelől - képviselője: - székhely: - számlaszám: - adószám: - cégjegyzékszám: mint Bérlő, másfelől a M6 L.O.G Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft. - képviselője:.

Részletesebben

NYUGDÍJ-ELŐTAKARÉKOSSÁGI SZÁMLÁKRA VONATKOZÓ KERETSZERZŐDÉS

NYUGDÍJ-ELŐTAKARÉKOSSÁGI SZÁMLÁKRA VONATKOZÓ KERETSZERZŐDÉS NYUGDÍJ-ELŐTAKARÉKOSSÁGI SZÁMLÁKRA VONATKOZÓ KERETSZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe (székhelye: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10.; cg.: 01-17-000381), mint

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

Kérelem a szociális étkeztetés igénybevételéhez

Kérelem a szociális étkeztetés igénybevételéhez Kérelem a szociális étkeztetés igénybevételéhez 1. Az ellátást igénybe vevő adatai: Név: Születési neve: Anyja neve: Születési helye, időpontja: Lakóhelye: Tartózkodási helye: Állampolgársága: Bevándorolt,

Részletesebben

FIZETŐ VÁRAKOZÓHELYEK ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉSE Egységes szerkezetbe foglalva.

FIZETŐ VÁRAKOZÓHELYEK ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉSE Egységes szerkezetbe foglalva. FIZETŐ VÁRAKOZÓHELYEK ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉSE Egységes szerkezetbe foglalva. amely létrejött egyrészről Debrecen Megyei Város Önkormányzata (4024 Debrecen, Piac u. 20. képviseletében: Kósa Lajos polgármester),

Részletesebben

DIGITÁLIS TERJESZTÉSI SZERZŐDÉS

DIGITÁLIS TERJESZTÉSI SZERZŐDÉS DIGITÁLIS TERJESZTÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött alulírott napon és helyen egyrészről a GarageLive Kft. Cím: 2483 Gárdony-Agárd, Vasút u. 19. Képviseli: Forray Tamás ügyvezető Adószám: 25154498-1-07 Cégjegyzékszám:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. GLOBÁLPED Kft.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. GLOBÁLPED Kft. 218/2012. (VIII.31.) sz. Ökt. határozat 1. sz. melléklete MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Megbízó megnevezése és címe: Megbízott adatai: Kazincbarcika Város Önkormányzata Szitka Péter polgármester Cég megnevezése:

Részletesebben

M I N T A P É L D Á N Y!

M I N T A P É L D Á N Y! MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amelyet egyrészről a Nemzeti Eszközkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1024 Budapest, Margit körút 85-87.; statisztikai számjel: 23501904-6820-114-01; adószám: 23501904-2-

Részletesebben

INTRUM JUSTITIA KÖVETELÉSKEZELŐ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZAT KÖVETELÉSKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGRE (FOGYASZTÓI ÜZLETÁG)

INTRUM JUSTITIA KÖVETELÉSKEZELŐ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZAT KÖVETELÉSKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGRE (FOGYASZTÓI ÜZLETÁG) INTRUM JUSTITIA KÖVETELÉSKEZELŐ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZAT KÖVETELÉSKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGRE (FOGYASZTÓI ÜZLETÁG) 7/2015. (XI.01.) 1. A Szerződés tárgya A Megbízott kötelezettséget

Részletesebben

az önszerveződő közösségek pénzügyi támogatása iránt

az önszerveződő közösségek pénzügyi támogatása iránt PÁLYÁZATI ADATLAP az önszerveződő közösségek pénzügyi támogatása iránt 1. sz. melléklet 1 Az önszerveződő közösség neve: Az önszerveződő közösség címe: A szervezet jogállása: A szervezet telefon-, faxszám,

Részletesebben

A Decs Kulturális, Oktatási és Sport Életének Fejlesztéséért Közalapítvánnyal kötendő kölcsönszerződés megvitatása

A Decs Kulturális, Oktatási és Sport Életének Fejlesztéséért Közalapítvánnyal kötendő kölcsönszerződés megvitatása Az előterjesztés száma: 56/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2015. március 5-én, 18-órakor megtartandó rendkívüli ülésére A Decs

Részletesebben

RAKTÁRBÉRLETI SZERZŐDÉS MŰVI KÖZRAKTÁROZÁSRA

RAKTÁRBÉRLETI SZERZŐDÉS MŰVI KÖZRAKTÁROZÁSRA 1. oldal RAKTÁRBÉRLETI SZERZŐDÉS MŰVI KÖZRAKTÁROZÁSRA amely létrejött a (1) NÉV KORONA KÖZRAKTÁR ZRT. 1053 Budapest, Szép utca 2. Adószám: 14750698-2-41 Cégjegyzékszám: Cg.01-10-046370 Képviseli: Területi

Részletesebben

1. oldal. együttes elnevezésük szerint: Szerződő Felek között, alulírott helyen és időben az alábbiak szerint:

1. oldal. együttes elnevezésük szerint: Szerződő Felek között, alulírott helyen és időben az alábbiak szerint: 1. oldal Szerződésszám: 2016-DS/ SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Fokozott biztonságú elektronikus aláíráshoz és bélyegzőhöz kapcsolódó bizalmi szolgáltatásokhoz és nem minősített időbélyegzés szolgáltatáshoz igénybevételéhez

Részletesebben

Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS

Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS 4. számú melléklet Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről Székhelye: 1131 Budapest, Babér utca 1-5. Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Adószám:.. Bankszámlaszáma: Képviselő: Mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a mai napon az alábbi feltételekkel. SZEGEDI RENDÉSZETI SZAKGIMNÁZIUM Cím: 6728. Szeged, Bajai út. 14., 6701. Szeged Pf. 495. Telefon: (62) 559-577, (30) 394 8958 Fax: (62) 559-579, BM tel.: 33/1397, Fax: 33/1162 E-mail:iskola@szrszg.hu Web:

Részletesebben

SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT

SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT SZABOLCS SZATMÁR BEREG MEGYEI MÉRNÖKI KAMARA ESZKÖZ BÉRBEADÁSI SZABÁLYZAT 2015. október 1 Az Eszköz Bérbeadási Szabályzat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Mérnöki Kamara (székhely: 4400 Nyíregyháza, Kálvin

Részletesebben

Weboldalkészítés - keretszerződés

Weboldalkészítés - keretszerződés Weboldalkészítés - keretszerződés 1. A szerződő felek Jelen szerződés létrejött egyrészről a........... (....), továbbiakban mint Megrendelő, másrészről az ALTAweb Kft. (1135 Bp., Petneházy u. 70-72.)

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére

Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére Megállapodás LEI kód igénylésben való közreműködésre, valamint a származtatott ügyletek kereskedési adattárba történő bejelentésére amely létrejött egyrészről a (1053, Budapest, Szép u. 2., Cg.: 01-10-046204),

Részletesebben

Vételi jogot biztosító szerződés

Vételi jogot biztosító szerződés Vételi jogot biztosító szerződés ingatlanra Vételi jogot biztosító szerződés amely létrejött egyrészről családi és utónév: születési családi és utónév:. születési hely és idő:.. anyja neve:... lakcím:....

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET november 17-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET november 17-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 224/2016. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2016. november 17-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a Főváros Szabó Ervin

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALÁNAK VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYZATA Hajdúhadház, 2012. június 18. A VEZETÉKES ÉS RÁDIÓTELEFONOK HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYZATA

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS a Művelődési ház használatba adásáról

MEGÁLLAPODÁS a Művelődési ház használatba adásáról Ügyiratszám: MEGÁLLAPODÁS a Művelődési ház használatba adásáról Amely létrejött egyrészről Zalahaláp Község Önkormányzata székhelye: 8308 Zalahaláp, Petőfi tér 4. képviseli: Bedő Lajos Sándor polgármester

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

4. számú melléklet. Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS. Amely létrejött, egyrészről

4. számú melléklet. Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI SZERZŐDÉS. Amely létrejött, egyrészről 4. számú melléklet formázott: Könyv címe, Betűtípus: Book Antiqua, 11,5 pt, Nem Félkövér, Nem Dőlt formázott: Középre zárt Szerződés minták 20 m3/óra alatti felhasználók esetén HATÁROZOTT IDEJŰ FÖLDGÁZ-KERESKEDELMI

Részletesebben

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS

ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS ELÕFIZETÕI SZOLGÁLTATÁSI SZERZÕDÉS Helyi wireless hálózaton történõ Internet szolgáltatás igénybevételére 1. Szerzõdõ felek: Szerzõdés száma: A szolgáltató adatai A szolgáltató neve: SYSCON-INFORMATIKA

Részletesebben

Bizományi szerződésminta

Bizományi szerződésminta Bizományi szerződésminta Amely létrejött Megbízó : Bizományos: Név: Név: Capmaci Kft. Cím: Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 181. E-mail cím: E-mail cím: capmaci@capmaci.hu Tel.: Tel.: 06 30 401 77 81 Adószám:

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozó - Könyvelő Iroda

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozó - Könyvelő Iroda MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS Vállalkozó - Könyvelő Iroda amely létrejött egyrészről 1. családi és utónév (születési név), házassági név:... 2. lakcím:... 3. születési hely, idő:... 4. állampolgárság:... 5. anyja

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 33/2014.(III.13.) HATÁROZATA. A városi sportpálya bérbeadásáról

Jegyzőkönyvi kivonat DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 33/2014.(III.13.) HATÁROZATA. A városi sportpálya bérbeadásáról Jegyzőkönyvi kivonat Készült Demecser Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 13. napján a Demecseri Polgármesteri Hivatal A épülete (4516. Demecser, Kétezer-egy tér 1.) Polgármester Irodájában

Részletesebben

Szállítási szerződés a. Fővárosi Vízművek Zrt. és a. Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt.,

Szállítási szerződés a. Fővárosi Vízművek Zrt. és a. Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt., Szállítási szerződ a a Getronics Magyarország Kft., 99999 Informatika Kft., M&S Informatikai Zrt., NET 54 Üzleti Kommunikáció Kft. között A KEF által megkötött KM0101NETH11 számú keretmegállapodás alapján

Részletesebben

Szerződés száma:. Megbízási szerződés

Szerződés száma:. Megbízási szerződés Szerződés száma:. Megbízási szerződés amely létrejött egyrészről: Gyomaendrőd Város Önkormányzata (5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. ) Adószám: 15725527-2-04 képviseli: Várfi András polgármester (Tel.:

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYÛLÉSÉNEK. 282/1997.(XI.24.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYÛLÉSÉNEK. 282/1997.(XI.24.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYÛLÉSÉNEK 282/1997.(XI.24.) számú h a t á r o z a t a a Nyíregyházi Ipari Park elõkészítõ és a Parkba történõ befektetés-szervezõ munkákra szóló szerzõdések megtárgyalására

Részletesebben

2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. Amely létrejött, egyrészről

2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS. Amely létrejött, egyrészről 2. melléklet A HATÁROZOTT IDEJŰ VILLAMOS ENERGIA ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött, egyrészről ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. Székhelye: 1055 Budapest, Honvéd utca 20/A Cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-045985

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZDÉS. Tolna Megyei Területfejlesztési Tanács Székhelye: 7100 Szekszárd, Szent István tér Adószáma:

MEGBÍZÁSI SZERZDÉS. Tolna Megyei Területfejlesztési Tanács Székhelye: 7100 Szekszárd, Szent István tér Adószáma: 1 MEGBÍZÁSI SZERZDÉS 1. sz. melléklet Amely egyrészrl mint Megbízó (továbbiakban: Megbízó) Neve: Tolna Megyei Területfejlesztési Tanács Székhelye: 7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13. Adószáma: 18855788-1-17

Részletesebben

OM azonosító szám: Budapest, Szentendrei út 83. Tel./Fax: ,

OM azonosító szám: Budapest, Szentendrei út 83. Tel./Fax: , K É P Z É S I S Z E R Z Ő D É S Mely létrejött egyrészről: Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 83.; intézményi OM azonosító: 102648; IB intézményi

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés amely létrejött egyrészről, Név: Smart Track Kft Székhely: Kecel, József Attila u. 2/1 Cégjegyzéket vezető bíróság: Bács-Kiskun Megyei Bíróság Cégbírósága Cégjegyzékszám: 03-09-117427

Részletesebben

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról

Szerződés Munkáltatói hozzájárulás megadásáról 1037 Budapest, Montevideo utca 5. Tel: (06 1) 248-2270, Fax: 319-5333 E-mail: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu Honlap: www.medicinapenztar.hu Bankszámlaszám: 12100011-10014932 Szerződés Munkáltatói hozzájárulás

Részletesebben

KIVONAT. H a t á r o z a t

KIVONAT. H a t á r o z a t KIVONAT A Képviselő-testület 2017. február 23-án megtartott üléséről készült jegyzőkönyvből 72/2017. Kth. A központi alapellátási orvosi ügyelet ellátásához szükséges Kiskunhalas, Nagy Szeder István utcai

Részletesebben

FGSZ FÖLDGÁZSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZATA JEGYZŐKÖNYV A CSATLAKOZÁSI SZERZŐDÉSEK, FEJLESZTÉSI MEGÁLLAPODÁSOK

FGSZ FÖLDGÁZSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÜZLETSZABÁLYZATA JEGYZŐKÖNYV A CSATLAKOZÁSI SZERZŐDÉSEK, FEJLESZTÉSI MEGÁLLAPODÁSOK JEGYZŐKÖNYV BERUHÁZÁS AKTIVÁLÁSÁT KÖVETŐ ELSZÁMOLÁSRÓL Csatlakozási szerződések (betáplálási pont, kiadási pont), Fejlesztési megállapodás pénzügyi lezárására továbbiakban Jegyzőkönyv, amely létrejött

Részletesebben

1. Eladó kijelenti, hogy 1/1 részbeni kizárólagos tulajdonát képezi az alábbi ingatlan:

1. Eladó kijelenti, hogy 1/1 részbeni kizárólagos tulajdonát képezi az alábbi ingatlan: Ikt.sz.: PVV Zrt. ADÁSVÉTELI ELŐSZERZŐDÉS B-10-00-01 VERZIÓ: 3.0 mely létrejött egyrészről a PVV Pécsi Városüzemelési és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: Pécs, Búza tér 8/b. szám,

Részletesebben

Számlaváltási meghatalmazás. belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében

Számlaváltási meghatalmazás. belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében Számlaváltási meghatalmazás belföldön, azonos pénznemben vezetett lakossági fizetési számlák tekintetében Alulírott Számlatulajdonos Családi és utónév: Születési családi és utónév: Anyja születési neve:

Részletesebben

TELEKALAKÍTÁSSAL VEGYES INGATAN ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

TELEKALAKÍTÁSSAL VEGYES INGATAN ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS TELEKALAKÍTÁSSAL VEGYES INGATAN ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS amely létrejött BÁN ZALÁN ÉS BÁN-ANDRÁSI SZILVIA GÁRDONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT között * 2019. április. napján 1 TELEKALAKÍTÁSSAL VEGYES INGATAN ADÁSVÉTELI

Részletesebben

Letéti Szerződés a(z)... számú hitelügylethez

Letéti Szerződés a(z)... számú hitelügylethez Letéti Szerződés a(z)... számú hitelügylethez amely létrejött egyrészről Fundamenta-Lakáskassza Zrt. székhelye: 1052 Budapest, Váci utca 19-21., cg.: 01-10-043304) továbbiakban mint Letevő vagy Hitelező

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. Beszámoló a Dr. Vass Miklós Alapítvány számára megállapított támogatás felhasználásáról

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. Beszámoló a Dr. Vass Miklós Alapítvány számára megállapított támogatás felhasználásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Beszámoló a Dr. Vass Miklós

Részletesebben

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Szilágyi Zita egyéni vállalkozó VIRTUÁLIS TÁMOGATÓ Szolgáltatásai Igénybevételére Vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I. Általános rendelkezések 1.1. Szilágyi Zita egyéni vállalkozó (székhely: 2000

Részletesebben