Adatszolgáltatások a Vodafone-tól

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Adatszolgáltatások a Vodafone-tól"

Átírás

1 Adatszolgáltatások a Vodafone-tól A 21. században az üzleti élet egyik legfontosabb eleme a kommunikáció, az információ áramlása. Ennek ellenére egy üzletember mégsem tud egész nap a számítógépe elôtt ülni, levelekre várni és a híreket böngészni. A megoldást a vezeték nélküli rendszerek és szolgáltatások jelentik, melyek segítségével akár út közben is el lehet intézni a legfontosabb ügyeket. A Vodafone olyan különleges megoldásokat kínál, melyek nap mint nap segíthetik vállalkozása kommunikációját: bármikor felkattinthat az internetre, bárhol jár, elolvashatja jeit, vagy elküldhet fontos dokumentumokat munkatársainak. Az így közvetlenül beérkezett információk alapján pedig folyamatosan frissítheti napi teendôit, így idôt takaríthat meg. Lapozzon tovább ebben a dokumentumban, és ismerje meg a Vodafone adatszolgáltatásait.

2 Internet a Vodafone-tól! Javítsa cége hatékonyságát hordozható internettel! A Vodafone vezeték nélküli internettel függetlenítheti munkáját az irodai környezettôl, hatékonyabban kihasználhatja munkaidejét, és növelheti rugalmasságát. Meglévô vezetékes elôfizetés mellé, vagy annak kiváltására ajánljuk Hordozható, így a munkával járó utazás, vagy más, irodában történô munkavégzés sem okozhat gondot Villámgyorsan, a vezetékes internetszolgáltatáshoz hasonló élménynyel ezhet, honlapokat böngészhet, kapcsolódhat cége belsô hálózatára, és használhatja a világháló összes szolgáltatását vezeték nélkül, szélessávon kapcsolódhat az internetre Szélessávú hálózatunkat folyamatosan bôvítjük, ennek köszönhetôen a szélessávú internet jelenleg már a lakosság több mint 60%-a számára elérhetô. Részletes városra, utcára, házszámra lebontott hálózati lefedettségünket megtekintheti weboldalunkon: pillanatok alatt, könnyedén telepíthetô és használható Néhány egyszerû lépésben pillanatok alatt telepíthetô és használható eszközöket kínálunk Az internet várakozás, fúrás, kábelezés nélkül használatba vehetô Önállóan igénybe vehetô, Vodafone Internet elôfizetésen túl más elôfizetés nem feltétel Hogyan mûködik a mobil szélessáv? Többféle módon internetezhet a Vodafone szélessávú hálózatán. Asztali számítógépe esetén Laptop vagy netbook esetén Csatlakoztassa az USB sticket a számítógéphez, a böngészést biztosító program pedig automatikusan telepíti önmagát. Laptophoz vagy netbookhoz a mobiltelefon és az USB stick mellett az elegáns megjelenésû VMC adatkártyát is használhatja, ha készüléke támogatja. Az internetezésre alkalmas mobiltelefont adatkábellel vagy infravörös port, illetve Bluetooth segítségével kapcsolhatja össze a számítógéppel. Mobiltelefon esetén Telefonja böngészôjével is elérheti az internetet, amihez elegendô egy internetopciót rendelnie, így a telefonja kijelzôjén, vagy akár a telefont a számítógéphez csatlakoztatva is használhatja a világhálót.

3 Válasszon fix havidíjas csomagot, ha a kiszámítható költség a fontos az Ön számra! A havidíjban foglalt adatforgalom felett a le és feltöltési sebességet lassítjuk Különféle internetcsomagokat alakítottunk ki, hogy megtaláljaa szokásainak és elvárása i- nak megfelelôt Az Internet Basic csomagot heti néhány óra böngészésre, ezésre javasoljuk. Kiváló választás vezetékes internet elôfizetés mellé is! Az Internet Medium csomagot a rendszeres használathoz és böngészéshez javasoljuk. Az Internet Extra csomag teljes értékû internet szolgáltatást nyújt a világháló rendszeres használatához, illetve a vezetékes elôfizetés kiváltásához. Válasszon alábbi csomagjaink közül, ha az állandóan magas szolgáltatás minôség a fontos az Ön számára! A havidíjban foglalt adatforgalom felett forgalomarányos díjazás lép életbe A Vodafone Internet 1G csomagot heti néhány óra böngészésre, ezésre javasoljuk. Kiváló választás vezetékes internet elôfizetés mellé is! A Vodafone Internet 5G csomagot a rendszeres internetezéshez kínáljuk.

4 Internetopciók meglévô telefon elôfizetéshez Internet a telefon kijelzôjén Az internetes oldalakat ma már ugyanúgy lehet böngészni a mobiltelefon képernyôjén, mint a számítógépen bárhol, bármikor! Ezáltal jelentôsen javítható a saját és a beosztottak munkájának hatékonysága, idôt és ezáltal pénzt takaríthat meg Bárhol : GPRS-en is kiváló ügyfélélmény, nem kell hozzá 3G így az ország 97%-án jó lefedettség! Bármikor: ma már párszáz Ft-ért napi használatra bôven elegendô adatmennyiséget kínálunk, amelyet a mobiltelefon tarifa mellé opcióként lehet igényelni A mobiltelefon mindig kéznél van, így külön eszköz nélkül, bárhol, bármikor rendelkezésre áll a mobilinternet! Válasszon fix díjas Mobilweb opcióink közül, melyek nagy elônye, hogy garantáltan nem szállnak el költségei! VTP Internet a telefonon keresztül (modemként használva azt) Az USB kulcs 2GB memóriát tartalmaz A megoldás lényege, hogy az internetet külön eszköz (mint pl. stick vagy adatkártya) vásárlása nélkül érheti el, elegendô csupán megfelelô telefonját számítógépéhez csatlakoztatnia. A VTP szoftver honlapunkról díjmentesen letölthetô, de a kényelmes használat érdekében a szoftvert egy USB kulcs is tartalmazza. Az USB kulcs 2GB memóriát tartalmaz, így adatok tárolására is használható. A megoldás használatához valamelyik Vodafone Internet opció megrendelése ajánlott. A kulcsot egy megfelelô telefonhoz csatlakoztatva, majd azt a telefonnal együtt a számítógép USB portjába helyezve az internetezést biztosító program automatikusan telepítôdik a számítógépre. A mûvelet több számítógépen is elvégezhetô, és a továbbiakban a kulcs akár adatok tárolására is használható.

5 Internetezzen külföldön is a Vodafone-nal! Havidíjas elôfizetôink részére A Vodafone internetszolgáltatások külföldön is elérhetôek A Vodafone World nemzetközi roaming szolgáltatás díjzónái szerinti számlázás lép életbe Eszközök az internethez Az internet használatához szüksége van egy adatkártyára vagy egy USB stickre, amellyel a hordozható vagy az asztali számítógépet egyaránt csatlakoztathathatja a vezeték nélküli, szélessávú internetre. A HSDPA technológiával lefedett területeken a minimális le- és feltöltési sebesség az ÁSZF 3.sz. mellékletében meghatározott (jelenleg 150/40 kbit/s), amelyet a szolgáltató az esetek 80%-ában garantál. Vodafone Connect Roaming Kedvezô áron, mindössze bruttó Ft napidíjért internetezhet külföldön. A napidíj 50 MB adatforgalmat foglal magába. A számlázás az elsô roaming adatkapcsolat létrejöttével kezdôdik: ezt követôen 24 órán keresztül 50 MB adatforgalomig internetezhet vagy olvashatja jeit. Az 50 MB fölötti adatforgalmat a forgalom alapú GPRS roaming díjak alapján számlázzuk ki. A fel nem használt adatmen nyiség nem vihetô át a következô számlázási periódusra. A szolgáltatás elônyei 1 MB adatforgalmat mindössze bruttó 64 forintért használhat! Az elsô idô alapú roaming adattarifa Magyarországon Az 50 MB adatforgalmat korlátlan számú adatkapcsolattal használhatja Az 50 MB-os adatforgalmat 24 órán belül több olyan hálózaton is felhasználhatja, ahol a Vodafone Connect Roaming tarifa igénybe vehetô Mindössze bruttó Ft napidíjért internetezhet külföldön

6 Office Box Komplett irodai telekommunikációs megoldás induló kisvállalatoknak és vállalkozásoknak Csökkentse irodai távközlési költségeit és növelje hatékonyságát az Office Box-szal! A Vodafone új megoldásával már egy elôfizetéssel és egy eszköz (Huawei B970) használatával komplett irodai szolgáltatáshoz juthat. A szolgáltatás elônyei vezeték nélüli internet eléréshez jut több munkaállomás (Wifi kapcsolat segítségével), valamint kiválthatja vezetékes elôfizetését, hiszen meglévô asztali telefonját az eszközhöz csatlakoztatva vezetékes (és mobil) számon is elérhetô lesz. Miért jó? Csökkentheti irodai telekommunikációs költségeit: Kiválthatja meglévô vezetékes telefon és internet elôfizetését, Az asztali telefon külön opciós díj nélkül csatlakoztatható a vállalati Wireless Officehoz, így díjmentesen hívhatja a céges mobil elôfizetéseket (amennyiben azokra is megrendeli a Wireless Office szolgáltatást), 300 perc díjmentes beszélgetést biztosítunk, amely minden belföldi hálózatba irányuló hívásra felhasználható. Mobilitást ad, könnyedén költöztethetô a teljes irodai hálózat. Gyors beüzemelés, külön program telepítése nem szükséges. A Vodafone Magyarország 3G/HSDPA és GPRS hálózatának korlátlan* használata internetezésre egyszerre több felhasználó számára is. Beépített tûzfal garantálja az internetezôk biztonságát. * A hálózat védelme érdekében a számlázási ciklusban elért 5Gb felett a szolgáltató lassíthatja az adatforgalmat. Kinek ajánljuk? Kisvállalatoknak, vállalkozásoknak akik racionalizálni szeretnék irodai távközlési költségeiket, akiknek fontos a mobilitás, a könnyû költöztethetôség pl. ügyfelekhez vagy partnerekhez történô kitelepüléshez, akik most indulnak, és szeretnék gyorsan beüzemelni irodai telekommunikációs rendszerüket. Huawei B970 router További infok:

7 Wireless Office Vállalaton belüli díjmentes hívások a nap bármely idôszakában. A szolgáltatás elônyei Egyedi Céges Mobilhálózat: mobilon korlátlanul, ingyenesen érhetik el egymást a kollégák, továbbá átirányíthatják hívásaikat is. Rövid hívószámok: A vezetékes mellékekhez hasonlóan, a munkatársak rövid hívószámon is elérhetik egymást, amely akár megegyezhet a vezetékes mellék számával. Hívásátadás: Folyamatban lévô hívását átadhatja (továbbkapcsolhatja) például egyik kollégájának, hasonlóan, mint a vezetékes alközpontok esetén. Konferenciabeszélgetés: Összekapcsolhat akár öt hívást is mobilja segítségével, és így gyors, hatékony megbeszélést folytathat. Hívásai konferenciabeszélgetés esetén is díjmentesek a Wireless Office hálózaton belül. Költségkontroll: A Hívásszétválasztás az üzleti és a magánjellegû hívások elkülönítésében nyújt segítséget. Internetes adminisztrációs felület: Az Elektronikus Számlainformációs szolgáltatás segítséget nyújt a vállalati telefonkönyv karbantartásához, rövid hívószámok, valamint a Költségkontroll beállításaihoz. Hangposta: A Szolgáltató a Wireless Office elôfizetôk részére a Profi Hangposta szolgáltatását biztosítja, melynek segítségével a beérkezett üzeneteikrôl SMS útján értesítést kapnak, és bármilyen telefonkészülékrôl meghallgathatják azokat. Vállalati telefonkönyv: SMS-ben és WAP-on is könnyedén elérheti kollégái telefonszámát. Kinek ajánljuk? Azoknak a cégeknek ajánljuk, ahol a munkatársak fôként telefonon tartják a kapcsolatot egymással, és akiknek fontos a költséghatékony kommunikáció.

8 Mi az a BlackBerry? A BlackBerry olyan szolgáltatás melynek segítségével útözben olvashatja vállalati és magán jeit, azonnal válaszolhat azokra, megnézheti és aktualizálhatja naptárbejegyzéseit, valamint elérheti cím- és telefonlistáját is. Mit nyújt a BlackBerry szolgáltatás? Szeretné, ha jei útközben is bármikor elérnének Önhöz? üzenetei BlackBerry-jére is megérkeznek, akár egy SMS a telefonjára. Az üzenetek mellékleteit (pl. Microsoft Word, Excel, PowerPoint, pdf, képek stb.) megtekintheti, és továbbküldheti partnereinek, kollégáinak. Szeretne gyorsan és egyszerûen böngészni a világhálón? BlackBerry készülékével ezt most könnyedén megteheti. Szeretné multimédiás eszközként is használni telefonját? A BlackBerry-készülékek zenehallgatásra, fényképek és videók készítésére is tökéletesen alkalmasak. Szeretne könnyen tájékozódni telefonja segítségével? A beépített GPS-vevôvel és a hozzá tartozó térképpel gyorsan célba ér. Szeretné alacsonyan tartani az adatforgalmi költségeit? A BlackBerry tömöríti az adatforgalmat, így költségtakarékos. Folyamatosan kapcsolatban lehet munkatársaival és ügyfeleivel, akár külföldön is! BlackBerry több mint egy egyszerû kliens! Költséghatékony Egyedi üzenetkezelésének köszönhetôen az üzenetekbôl mindig csak 2 kbyte-ot tölt le. Ahogy olvassa a felhasználó, úgy tölti le mindig a következô 2 kbyte-ot, így csökkentve az adatforgalmat. Csatolmánykezelés üzenetei csatolt dokumentumait megnyithatja, elolvashatja, továbbíthatja (jpg, doc, xls, ppt, gif, tif). Roaming Európa legnagyobb részén, valamint a terngerentúlon is számos országban folyamatos kapcsolat biztosított a vállalattal és az ügyfelekkel. Külföldi hálózat esetén is, ha megfelelô a lefedettség, akkor néhány másodpercen belül olvashatjuk a nekünk küldött üzeneteket. Egyszerû készülékbeállítás A készülék néhány egyszerû lépéssel beállítható, további letöltésekre, installálásra nincs szükség. Titkosított adatforgalom A BlackBerry szolgáltatás maximális biztonságot nyújt mind a fogadott, küldött és tárolt adatok tekintetében, így az adatokhoz nem tud illetéktelen személy hozzáférni. BlackBerry-megoldások Kis- és középvállalkozásoknak Kisvállalatok, egyéni vállalkozók számára ajánljuk, akik internetes címmel @fre ). Akár 10 különbözô címrôl küldhet és fogadhat eket, és külön postaládákat állíthat be címenként. A beállítás egyszerû, mindössze néhány kattintással megoldható a telefonon vagy a webes kezelôfelületen.

9 BlackBerry Irodán kívül is intézheti ügyeit! A BlackBerry a hatékony idôbeosztás ideális eszköze. A munkavégzéshez és a döntéshozatalhoz szükséges minden információhoz gyors, biztonságos hozzáférést biztosít. BlackBerry Storm TM 9500 BlackBerry egy felsôkategóriás mobiltelefon Mobil Egyszerre akár 10 (vállalati vagy magán) cím kezelésére is képes. A leveleket gyorsan és kényelmesen megírhatja a QWERTY billentyûzet segítségével. Internet Egy kattintással kapcsolódhat a világhálóhoz, amelyen a HSDPA lefedettségi területen belül szélessávon szörfözhet. Multimédia A munka mellett fontos a kikapcsolódás is. A BlackBerry természetesen errôl is gondoskodik. Fotózhat, zenét hallgathat, de akár videókat is nézegethet a Vodafone live!-on, ahol további szórakoztató tartalmak is várják. GPS-navigáció és térkép A BlackBerry-vel nem téved el, hiszen akár GPS-vevôként is használhatja, amely a készülékkel elérhetô világtérképen megmutatja a helyes utat. BlackBerry Bold TM 9000

Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák

Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák Internet a -tól 2 Te is szeretnél kötöttségek nélkül internetezni? Akkor itt az alkalom, hogy megismerd mind azokat a lehetôségeket a -nál, amelyek segítségével

Részletesebben

Internet. Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1

Internet. Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1 Internet Szolgáltatások, eszközök és tarifák 2009/1 Internet a -tól Te is szeretnél kötöttségek nélkül internetezni? A Internet segítségével vezeték nélkül, szélessávon kapcsolódhatsz az internetre, hordozható

Részletesebben

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. november 15- i hatállyal az Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: I. A Díjszabás A. fejezet 5. és

Részletesebben

Céges tarifacsomag ajánlat

Céges tarifacsomag ajánlat Céges tarifacsomag ajánlat 1. Prémium A Díjcsomag Prémium A Díjcsomag készülékek 1. Apple iphone 8 Plus 256 GB 40 000 Ft 2. Apple iphone 8 Plus 64 GB 10 000 Ft 3. Apple iphone 8 256 GB 20 000 Ft 4. Apple

Részletesebben

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft

Smarttarifa Ft. Havidíjban foglaltak 50 MB. 39 Ft. 49 Ft. Havidíjban nem foglaltak. 43 Ft. 43 Ft 2,5 Ft Smarttarifa 1 1 890 Ft korlátlan Facebook 50 MB 39 Ft 49 Ft 43 Ft 43 Ft Smarttarifa 2 3 190 Ft korlátlan Facebook 250 MB 32 Ft 36 Ft 39 Ft 39 Ft Smarttarifa 3 5 290 Ft korlátlan Facebook, email, böngészés

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

A PCMCIA adatkártyát csak hordozható számítógépeddel tudod használni.

A PCMCIA adatkártyát csak hordozható számítógépeddel tudod használni. Internet azonnal! Mobilinternet egyszerően! Használatra kész internet-hozzáférés papírmunka, várakozás és hőségnyilatkozat nélkül! Ha azonnal szeretnéd élvezni a Pannon mobil szélessávú internet nyújtotta

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ

MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ MTSZSZ TELENOR FLOTTA TÁJÉKOZTATÓ Három kedvezményes tarifánk a követező: Minimum, Gazdaságos és Korlátlan tarifacsomag Minimum tarifa Új, alacsony havidíjú csomagunk, amely kizárólag új előfizetéssel,

Részletesebben

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére.

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. Munkavállalói Felelősségbiztosítás! Generali Biztosító ajánlatai http://www.liganet.hu/page/387/html/generali-biztositasok.html

Részletesebben

Hatályba lépés: december 06.

Hatályba lépés: december 06. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. december 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s

0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s 0 Mbit/s Okos Ráadás 1500 Okos Ráadás 3000 Okos Ráadás 4500 Okos Ráadás 7500 Okos Ráadás Irodai Okos Ráadás Red Díjcsomag neve Kínált letöltési sebesség - 3G 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42 Mbit/s 42

Részletesebben

Vodafone-internetszolgáltatásra

Vodafone-internetszolgáltatásra Ajánlat a K-Systems Bt. részére Vodafone-internetszolgáltatásra 2010. 04.20. Mozgó üzletkötő Név: Kiss Klaudia corporate account manager Mobil: 70 948 9292 Fax: 70 288 4647/3329 E-mail: klaudia.kiss@vodafone.com

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

Hatályba lépés: április 15.

Hatályba lépés: április 15. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. április 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Egyoldalú

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. április 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező vagy vagy VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. augusztus 5. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Az Üzleti

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet 1 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 6 1.1. A díjfizetés alapelvei... 6 1.2. Ügyfélelszámolás...

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Most igazán megéri tarifát váltani! Vodafone Power to you Flotta Red Beszélgess korlátlanul a Flotta Reddel és válaszd hozzá az új iphone 5C-t! Flotta Go Vagy válaszd az LG Optimus L5 II-t a Flotta Go+

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára nyújtott Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.4. Választható szolgáltatáscsomagok

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet 1 A./ HAVI ELŐFIZETŐI DÍJAS (UTÓLAG FIZETŐ) SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS... 9 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó

Részletesebben

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat. Kínált letöltési sebesség (Mbit/s) 150* Kínált feltöltési sebesség (Mbit/s) 20*

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat. Kínált letöltési sebesség (Mbit/s) 150* Kínált feltöltési sebesség (Mbit/s) 20* Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat Díjcsomag neve 100 MB Adatjegy* Kínált letöltési sebesség 150* Kínált feltöltési sebesség 20* Garantált letöltési sebesség Garantált feltöltési

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

Vodafone Mobil Kormányzat. Ürögi Zsolt értékesítési igazgató 2011. november 3.

Vodafone Mobil Kormányzat. Ürögi Zsolt értékesítési igazgató 2011. november 3. Vodafone Mobil Kormányzat Ürögi Zsolt értékesítési igazgató 2011. november 3. A közös siker érdekében Amit nyújtunk: Stratégiai partnerség az Önkormányzatokkal. Világvezető, innovatív 3G szolgáltatás.

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.04.13. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. április 13-ától Készítés időpontja: 2015.03.10. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről

Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről Tájékoztató Vodafone dolgozói mobil flotta szolgáltatás igénybevételéről A Szegedi Tudományegyetem a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, a dolgozók és azok hozzátartozói részére, kedvezményes mobil szolgáltatásra

Részletesebben

Hatályba lépés: november 10.

Hatályba lépés: november 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2014.06.01. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2014. június 1-jétől Készítés időpontja: 2014.04.28. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 14.

Hatályba lépés: szeptember 14. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 14. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

TUDJUK, HOGY MINDEN IDEJÉT A VÁLLALKOZÁSÁBA FEKTETI, EZÉRT MI IS MINDEN IDŐNKET ÖNNEK ADJUK

TUDJUK, HOGY MINDEN IDEJÉT A VÁLLALKOZÁSÁBA FEKTETI, EZÉRT MI IS MINDEN IDŐNKET ÖNNEK ADJUK TUDJUK, HOGY MINDEN IDEJÉT A VÁLLALKOZÁSÁBA FEKTETI, EZÉRT MI IS MINDEN IDŐNKET ÖNNEK ADJUK BUSINESS M KORLÁTLAN ÜZLETI MOBILDÍJCSOMAG korlátlan alapdíjas beszélgetés és sms belföldön, valamennyi belföldi

Részletesebben

Számlás Mobil Internet tarifacsomagok

Számlás Mobil Internet tarifacsomagok Pannon Mobil Internet tarifacsomagok 1. Pannon számlás Mobil Internet tarifacsomagok - netezzen bárhonnan, bármikor 2. Pannon kártyás Mobil Internet tarifacsomagok - mobil internet egyszerően, szerzıdéskötés

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt.

Invitel Távközlési Zrt. Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek egyéni előfizetők számára Internet Protokollon keresztül nyújtott műsorterjesztési (IPTV) Szolgáltatásra, valamint

Részletesebben

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások

Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/A Melléklet Domino lezárt Előre fizetett (Domino) mobil szolgáltatások Lezárt díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. L E Z Á R T D Í J C S O M A G

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal.

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. I. Törzsszöveg 1. 4. Az előfizeti szolgáltatás

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Budapest, 2014. szeptember 11. Tisztelt Partnerünk! TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ MASZ MOBIL FLOTTÁVAL KAPCSOLATOS DÍJAKRÓL ÉS TEENDŐKRŐL! A MASZ és a Telenor között új Keretszerződés jött létre komplex mobil távközlési

Részletesebben

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata

2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére július 15-tól hatályos változata 2.K Melléklet Vodafone Fiataloknak Surf promóció Részvételi feltételek egyéni előfizetők részére 2011. július 15-tól hatályos változata Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a,,vodafone Fiataloknak

Részletesebben

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat Mobil Online Start Csomagban foglalt adatforgalom (le- és feltöltés - GB) 0,001 A napi elérési díjban foglalt 1 MB adatforgalmi kereten felüli adatforgalom díja megkezdett 0,1 MB-onként 4,9 Ft módokra

Részletesebben

DÍJSZABÁS ELŐRE FIZETETT MOBILSZOLGÁLTATÁS ESETÉN, DOMINÓS ÜGYFELEK RÉSZÉRE

DÍJSZABÁS ELŐRE FIZETETT MOBILSZOLGÁLTATÁS ESETÉN, DOMINÓS ÜGYFELEK RÉSZÉRE DÍJSZABÁS ELŐRE FIZETETT MOBILSZOLGÁLTATÁS ESETÉN, DOMINÓS ÜGYFELEK RÉSZÉRE 1 Az üzletszabályzat 2. számú melléklete Jelen díjszabás 2013. október 1. napjától érvényes és hatályos Az előfizetői szerződés

Részletesebben

Laptopnet Vállalati Internet 2GB

Laptopnet Vállalati Internet 2GB Díjcsomag neve Laptopnet Vállalati Internet 2GB Kínált letöltési sebesség 7,00 Kínált feltöltési sebesség 2,00 Garantált letöltési sebesség szolgáltatók között Garantált feltöltési sebesség szolgáltatók

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. szeptember 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet 1 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 7 1.1. A díjfizetés alapelvei... 7 1.2. Ügyfélelszámolás...

Részletesebben

Chat alkalmazások igénybe vehető -

Chat alkalmazások igénybe vehető - Díjcsomag neve Hipernet Light Kínált letöltési sebesség 5,00 Kínált feltöltési sebesség 1,00 Garantált letöltési sebesség szolgáltatók között Garantált feltöltési sebesség szolgáltatók között Csomagban

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel!

Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel! Beszéljetek egymással díjmentesen Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara flotta előfizetéssel! MESZK Kamara kedvez i mény Power to you Díjmen tesség * Alacso ny percdíj * Flotta csoporton belül és belföldön.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. október 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. számú Díjszabás mellékletének

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. december 4. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. 1. Az

Részletesebben

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS:

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2016. május 23-ától Készítés időpontja: 2016.04.19. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA. Hatályba lépés: szeptember 7.

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA. Hatályba lépés: szeptember 7. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. 1. Az

Részletesebben

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat Mobil Online 50 MB Csomagban foglalt adatforgalom (le- és feltöltés - GB) 0,049 forgalmi keret túllépése esetén 33Ft/0,01 Mb módokra vonatkozó VoIP nem vehető igénybe - Mobil Online 100 MB Csomagban foglalt

Részletesebben

Korlátlan mobilinternetet kínáló, okostelefonra optimalizált tarifacsaládot indít a Telenor

Korlátlan mobilinternetet kínáló, okostelefonra optimalizált tarifacsaládot indít a Telenor Az új Telenor Hello Data számlás csomagok korlátlan mobilinternet hozzáférést kínálnak belföldön, a négytagú tarifacsalád egyes csomagjait a tarifába foglalt hanghívás mennyisége különbözteti meg egymástól.

Részletesebben

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek

2. J melléklet Üzleti Duó promóció. Induló költségek 2. J melléklet Üzleti Duó promóció 2011. december 1-től visszavonásig hatályos Részvételi Feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben foglalt ajánlat jogszabályváltozás

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. május 15-étől Készítés időpontja: 2018.05.14. Tartalomjegyzék

Részletesebben

ami nincs a képen, de benne van Szakértelem Felelősség Csapatmunka Odafigyelés

ami nincs a képen, de benne van Szakértelem Felelősség Csapatmunka Odafigyelés www.uzletitelekom.hu ami nincs a képen, de benne van Szakértelem Felelősség Csapatmunka Odafigyelés Üzleti ajánlataink 2013. augusztus 1-jétől Az Ön vállalkozása is megérdemli a minőségi kommunikációs

Részletesebben

Hatályba lépés: május 26.

Hatályba lépés: május 26. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

hálózatsemlegesség egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

hálózatsemlegesség egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat hálózatsemlegesség egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat dominos És havidíjas hang díj kínált mobilinternet kiegészítők DÍJCSOMAG NEVE Domino NapiNet és NapiNet Kínált letöltési sebesség 10,0 Kínált

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. szeptember 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. Üzleti ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: április 11.

Hatályba lépés: április 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. április 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

A szerződésben feltüntetett árak a mindenkori ÁFA-t nem tartalmazzák!

A szerződésben feltüntetett árak a mindenkori ÁFA-t nem tartalmazzák! 1.1. sz. melléklet "m-flott 2017 tarifacsomagok díjai FŐKÁRTYÁK Alap szolgáltatások díjai Nettó díjak Nettó díjak Nettó díjak Nettó díjak Nettó díjak Nettó díjak Tarifacsomag neve A1 A2 A4 A7 A13 A24 Kedvezményes

Részletesebben

Hatályba lépés: június 1.

Hatályba lépés: június 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA (2) Hatályba lépés: 2015. június 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Súlya: 66g Színes, grafikus kijelző GPRS WAP WAP, MMS. Mp3 lejátszó Infravörös port, Bluetooth. Diktafon, Kihangosítás. Súlya: 81g GPRS WAP, WAP, MMS

Súlya: 66g Színes, grafikus kijelző GPRS WAP WAP, MMS. Mp3 lejátszó Infravörös port, Bluetooth. Diktafon, Kihangosítás. Súlya: 81g GPRS WAP, WAP, MMS Motorola K1 Súlya: 102g,, 115 750 20970 Motorola Q9h - HSDPA Motorola V3 Súlya: 134g,,,, MP3/AAC zene lejátszó,, Infraport, Microsoft Windows Mobile 6.0, 2 MPixeles kamera, 2.0 stereo,, 140MB belső memória

Részletesebben

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek Kedves Ügyfelünk A havidíjas számlán való könnyebb eligazodás érdekében tekintse át számlamagyarázónkat, amelyből megismerheti a legfontosabb információkat, valamint bemutatjuk, hogy mit jelentenek a számlán

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.07.21. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.07.21. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. július 21-étől Készítés időpontja: 2015.06.17. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés:

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés: 1 Tartalom Kérdés:... 1 Javaslat:... 1 Megjegyzés:... 1 Villanyszerelőknek korlátlan... 2 Lakosságnak, korlátlan... 5 Villanyszerelőknek, lakosságnak másodperc alapú... 8 Kérdés: Hogy, hol lehet szerződést

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek

! A tarifacsomag módosítása után kiállított első számlában számlázott tételek Kedves Ügyfelünk A havidíjas számlán való könnyebb eligazodás érdekében tekintse át számlamagyarázónkat, amelyből megismerheti a legfontosabb információkat, valamint bemutatjuk, hogy mit jelentenek a számlán

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet 1 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 6 1.1. A díjfizetés alapelvei... 6 1.2. Ügyfélelszámolás...

Részletesebben

Hatályba lépés: április 30.

Hatályba lépés: április 30. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. április 30. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 1.

Hatályba lépés: június 1. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA (2) Hatályba lépés: 2015. június 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. december 12. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

Üzleti osztható internet opciók Üzleti Fix osztható tarifákkal

Üzleti osztható internet opciók Üzleti Fix osztható tarifákkal 2 D/2 Melléklet Üzleti internet opciók Üzleti Fix tarifákkal Részvételi Feltételek üzleti előfizetők részére 2011. december 1-től hatályos Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi

Részletesebben

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék

3. számú melléklet. Tartalomjegyzék 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2018. április 24-étől Készítés időpontja: 2018.03.22. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Fizetés módja: Csoportos beszedési megbízás Ft

Fizetés módja: Csoportos beszedési megbízás Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Hatályba lépés: július 1.

Hatályba lépés: július 1. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági Általános

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet

Üzleti Általános Szerződési Feltételek. 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. számú Üzleti Díjszabás Melléklet 1 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 6 1.1. A díjfizetés alapelvei... 6 1.2. Ügyfélelszámolás...

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatálybalépés: 2013. május 2. Ezúton értesítjük Tisztelt Előfizetőinket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: április 1.

Hatályba lépés: április 1. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. április 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: október 1.

Hatályba lépés: október 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. A)

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok

Bajnokok vagyunk együtt. Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok Bajnokok vagyunk együtt Telekom Veszprém szurkolói díjcsomagok VÁLASSZ A KEDVEZMÉNYES TELEKOM VESZPRÉM SZURKOLÓI DÍJCSOMAGOK KÖZÜL, MERT EZZEL A SZURKOLÓI EGYESÜLETET IS TÁMOGATOD! A TELEKOM AZ ELŐFIZETŐI

Részletesebben

Mobilinternet, TANTUSZ-bővítés

Mobilinternet, TANTUSZ-bővítés Takács Péter hírközlési fogyasztói jogok képviselője Sajtótájékoztató NHH, 2009. április 22. Mobilinternet, TANTUSZ-bővítés WWW.HFJK.NHH.HU 2 A mobilinternet-szolgáltatás egyre népszerűbb A szolgáltatást

Részletesebben