Számlás Mobil Internet tarifacsomagok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Számlás Mobil Internet tarifacsomagok"

Átírás

1 Pannon Mobil Internet tarifacsomagok 1. Pannon számlás Mobil Internet tarifacsomagok - netezzen bárhonnan, bármikor 2. Pannon kártyás Mobil Internet tarifacsomagok - mobil internet egyszerően, szerzıdéskötés nélkül Számlás Mobil Internet tarifacsomagok Pannon számlás Mobil Internet tarifacsomagok Oda viszi az internetet, ahová akarja, s közben ugyanúgy szörfözhet a világhálón, ezhet, ahogyan azt megszokta, immáron mobil szélessávon! Aktuális internet ajánlatunk Pannon Internet gyerekjáték csatlakozni A Pannon Internettel könnyő dolga lesz. Egyszerően csak megveszi, hazaviszi, percek alatt telepíti és máris netezhet. Bármilyen számítógéphez könnyedén csatlakoztathatja, és akár magával is viheti. Ráadásul az akciós idıszakot követıen bármikor válthat az 5 Gbyte-os és a 10 Gbyte-os csomagok között. Most kétszer annyit internetezhet!

2 Melyik Mobil Internet csomagot választja? Most akcióban! *0 Ft az egyszeri csatlakozási díj! Az akció egyszeri csatlakozási díja a ig megkötött Mobil Internet elıfizetésekre vonatkozik, az akció ideje után az ÁSZF szerinti egyszeri csatlakozási díj érvényes. ** " Dupla forgalmi keret 0 Ft-os havidíjért 3 hónapon át" akció a és között Mobil Internet 100MB, 5GB, 10GB tarifacsomagokkal kötött új elıfizetésekre érvényes - eszköz vásárlása nélkül 1 éves, kedvezményes eszköz vásárlása esetén 2 éves hőségnyilatkozat aláírásával - és a szerzıdéskötéstıl számított elsı 3 hónapra vonatkozik. Az akciós idıszakot követıen a tarifacsomagok az ÁSZF szerinti díjon és feltételekkel vehetıek igénybe. A havidíjban foglalt forgalmi keret nem vihetı át a következı hónapra, valamint kizárólag belföldön a Pannon hálózatán belül használható fel. Tarifacsomag váltási szándék a Pannon Ügyfélszolgálatán jelezhetı. 0 Ft-ért Öné lehet az adatátviteli eszköz (adatkártya vagy USB-modem), Mobil Internet 5 GB vagy 10 GB tarifacsomag vásárlása és kétéves, tarifacsomagra vonatkozó hőségnyilatkozat aláírása esetén! Ft kedvezménnyel Öné lehet az adatátviteli eszköz (adatkártya vagy USB-modem), Mobil Internet 100 MB tarifacsomag vásárlása és kétéves, tarifacsomagra vonatkozó hőségnyilatkozat aláírása esetén. A Mobil Internet megrendelhetı tarifacsomagként, illetve meglevı vagy új számlás elıfizetés mellé kiegészítı szolgáltatásként. A mobil internetezéshez szükség van egy adatátviteli eszközre, ami lehet BEÉPÍTETT 3G MODEM, külsı adatkártya, vagy USB-modem. A mobil internet tarifacsomagok a Pannon mobil szélessávú hálózatának használatát teszik lehetıvé.

3 Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy új számlás elıfizetés értékesítésekor a tarifacsomagban foglalt forgalmi keret az elsı számlazárásig csak idıarányosan használható fel. További részletes információk a tarifacsomagokról és mobil internetezésrıl: illetve a Pannon 1220 telefonszámon elérhetı ügyfélszolgálatán. Laptopjával vagy asztali számítógépével internetezne? Most 3 egyszerő lépésben megteheti! Pannon Mobil Szélessáv Lefedettség Egyre több településen érhetı el a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító (3G/UMTS) szolgáltatás. A lefedettséggel kapcsolatos bıvebb információért hívja a Pannon információs vonalát a 1220-as számon, vagy tekintse meg az aktuális térképet a Pannon honlapján:

4 Mit hozzon magával a szerzıdéskötéshez? 1. Cég / gazdálkodó szervezet (rt., kft., kkt., bt., stb.): Eredeti cégpapírokat fogadunk el! A) bejegyzett cég: a) 1 hónapnál nem régebbi cégkivonat - Cégbíróságtól, vagy - közjegyzı által hitelesített, vagy - IM Cégnyilvántartási és Céginformációs Szolgálatától szárm. bélyegzett másolat b) aláírási címpéldány (lehet 30 napnál régebbi is): önálló vagy együttes + meghatalmazás: ha nem az ügyfél az aláíró (max. 30 napos, 2 tanú aláírta, mindkét fél neve, anyja neve, lakcíme, sz. ig. száma szerepel) c) bélyegzı: ha az aláírási címpéldányon van céges bélyegzı d) bankszámlaszerzıdés vagy a bankszámlavezetı bank igazolása e) érvényes személyazonosító okmányok (valamelyik variáció): 1. "karton" (keményfedelő) régi személyi igazolvány 2. "régi" (puhafedelő) személyi igazolvány 3. "új" (kártyás) személyi igazolvány + lakcímkártya 4. "új" (kártyás) jogosítvány + lakcímkártya 5. útlevél + lakcímkártya - nem fogadható el: régi típusú jogosítvány B) elıtársaság (bejegyzés alatt): uaz, mint fenn; kivéve: a) cégbírósági tanúsítvány (kft.: 30 nap; bt., rt.: 60 nap): tartalma: teljes + rövid cégnév, székhely, adószám, KSH-azonosító, cégbíróságra beadás dátuma b) alapító okirat / társasági szerzıdés: minden tag aláírta, ügyvéd ellenjegyezte 2. Magánszemély: a) az alábbiak közül két fényképes, érvényes személyazonosító okmány bemutatása szükséges: 1. karton (keményfedelő) régi személyi igazolvány 2. régi (puhafedelő) személyi igazolvány 3. régi (puhafedelő) személyi igazolvány + lakcímkártya 4. új (kártyás) személyi igazolvány + lakcímkártya 5. új (kártyás) jogosítvány + lakcímkártya 6. régi típusú jogosítvány 7. útlevél + lakcímkártya b) még egy dokumentum (valamelyik az alábbiak közül): 1. érvényes bankkártya (hitelkártya) 2. adókártya 3. 1 hónapnál nem régebbi kereseti igazolás 4. 3 hónapnál nem régebbi, az állandó lakcímre szóló, kifizetett közüzemi számla 5. nyugdíjas igazolvány Ha nincs meg minden igazolványa: készfizetı kezes mutatja fel (kezességvállalási nyilatkozat mellett) 3. Egyéni vállalkozó: a) személyazonosító okmányok (ld. fent) b) vállalkozói igazolvány Kártyás Mobil Internet tarifacsomagok

5 Használatra kész internet-hozzáférés, akár eszközzel is, gyorsan, papírmunka és várakozás nélkül! Ha azonnal szeretné élvezni a Pannon mobil szélessávú internet nyújtotta szabadságot, elég bejönnie egyik üzletünkbe és leemelni a polcról az Ön számára legmegfelelıbb csomagot. Nincs szükség helyszíni elıfizetés megkötésére, pár perc múlva már a világhálón barangolhat! Rendszeres internethasználat és az azt biztosító eszköz egy csomagban Rendszeres internethasználat és az azt biztosító eszköz egy csomagban: HSDPA USB modem Praktikum Expressz adat elıfizetéssel, Mobil Internet 5 GB csomaggal! A csomag ára május 1-jétıl a készlet erejéig bruttó Ft helyett Ft. Az elsı havi internet használati díjat a csomag tartalmazza, ezután a havidíj bruttó Ft. A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kb-ként 0,12 Ft. Az USB modem asztali és hordozható számítógéphez egyaránt használható! Az USB modem könnyen használható, gyors internet-hozzáférést biztosít a Pannon mobil szélessáv hálózatán, a jelenlegi összes mobil adatátviteli technológiát támogatja (HSDPA/3G/EDGE/GPRS). Az USB modem és a hozzá szükséges internet csomag használatával gyors, helytıl független böngészésre, e- mailezésre, egyszóval kényelmes internetezésre, sıt, SMS-ek küldésére és fogadására is van lehetıség. PCMCIA adatkártya Praktikum Expressz adat elıfizetéssel, Mobil Internet 5 GB csomaggal! A csomag ára augusztus 18-ától a készlet erejéig Ft. Az elsı havi internethasználati díjat a csomag tartalmazza, ezután a havidíj bruttó Ft. A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kb-ként 0,12 Ft. A PCMCIA adatkártyát csak hordozható számítógépeddel tudod használni. A PCMCIA adatkártya könnyen használható, gyors internet-hozzáférést biztosít a Pannon mobil szélessáv hálózatán, a jelenlegi összes mobil adatátviteli technológiát támogatja (HSDPA/3G/EDGE/GPRS). A PCMCIA adatkártya és a hozzá szükséges internetcsomag használatával gyors, helytıl független böngészésre, ezésre, egyszóval kényelmes internetezésre, sıt, SMS-ek küldésére és fogadására is van lehetıséged.

6 Express adatkártya Praktikum Expressz adat elıfizetéssel, Mobil Internet 5 GB csomaggal! A csomag ára augusztus 18-ától a készlet erejéig Ft. Az elsı havi internethasználati díjat a csomag tartalmazza, ezután a havidíj bruttó Ft. A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kb-ként 0,12 Ft. Az Express adatkártyát csak hordozható számítógépeddel tudod használni. Az Express adatkártya könnyen használható, gyors internet-hozzáférést biztosít a Pannon mobil szélessáv hálózatán, a jelenlegi összes mobil adatátviteli technológiát támogatja (HSDPA/3G/EDGE/GPRS). Az Express adatkártya és a hozzá szükséges internetcsomag használatával gyors, helytıl független böngészésre, ezésre, egyszóval kényelmes internetezésre, sıt, SMS-ek küldésére és fogadására is van lehetıséged. Ha Ön már rendelkezik adatkártyával vagy USB modemmel az internetezéshez, esetleg telefonját használná modemként, vagy mobiltelefonról internetezne, csak egy internet-elérést biztosító csomagra van szüksége. A Praktikum Expressz + Mobil Internet 100 MB csomagot akkor ajánljuk, ha Ön számítógépén alkalmanként internetezik, vagy ha mobiltelefonján rendszeresen böngészik a világhálón. A csomag ára bruttó 3490 Ft, ami 500 Ft kezdıegyenleget tartalmaz! Az elsı havi internet használati díjat a csomag tartalmazza, ezután a bruttó havidíj 1990 Ft. A Mobil Internet 100 MB csomag havi 100 MB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kb-ként 1,00 Ft. Ha Ön már rendelkezik adatkártyával vagy USB modemmel az internetezéshez, esetleg telefonját használná modemként, és gyakran internetezik, egy olyan internet-elérést biztosító csomagra van szüksége, ami ezt biztosítja: a Praktikum Expressz + Mobil Internet 5 GB csomagot ajánljuk. A csomag ára bruttó 6990 Ft, ami 500 Ft kezdıegyenleget tartalmaz! Az elsı havi internet használati díjat a csomag tartalmazza, ezután a bruttó havidíj 5990 Ft. A Mobil Internet 5 GB csomag havi 5 GB forgalmi keretet foglal magában, ezen túl a bruttó forgalmi díj 10 kbként 0,12 Ft.

7 Tudnivalók: - A havidíjban foglalt forgalmi keret belföldi igénybevétel esetén, bármely számlázási idıszakban felhasználható. A forgalmi keret felhasználását követıen a szolgáltatás forgalmi díj megfizetésével vehetı igénybe. A szolgáltatásokkal kapcsolatos további információ az Általános Szerzıdési Feltételekben található. Telefonos ügyfélszolgálat: Pannon infovonal: A Praktikum tarifacsomag esetében a belföldi, nemzetközi és roaming forgalmi díjak mérése egyperces egységekben történik, kivéve az emelt díjas szolgáltatást (hívás alapon), ahol a számlázási egység egy másodperc. Minden megkezdett egység díjköteles. A Praktikum csomag érvényességi ideje egy év. - A kezdıegyenleg felhasználható beszélgetésre, SMS-küldésre, illetve a 100 MB vagy 5 GB forgalmi keret felhasználását követıen a forgalmi díj megfizetésére. A kezdı egyenleg továbbá beszámításra kerülhet bármely Mobil Internet csomag következı havi elıfizetési díjába.

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet 1 A./ HAVI ELŐFIZETŐI DÍJAS (UTÓLAG FIZETŐ) SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS... 10 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó

Részletesebben

3. sz. melléklet. Készítés időpontja: 2012.06.13. Tartalomjegyzék

3. sz. melléklet. Készítés időpontja: 2012.06.13. Tartalomjegyzék 3. sz. melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2012. július 16-ától Készítés időpontja: 2012.06.13. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Hatályos: 2015. március 1-jétől Készítés időpontja: 2015.01.28. Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez

Hatályos: 2015. március 1-jétől Készítés időpontja: 2015.01.28. Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez 5. SZÁMÚ MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ Hatályos: 2015. március 1-jétől Készítés időpontja: 2015.01.28 A SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK Amit magával

Részletesebben

Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató. Vodafone Power to you

Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató. Vodafone Power to you Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató Vodafone Power to you Tartalomjegyzék 1. Első lépések a telefonálásig...4 1.1. SIM kártya...4 1.2. Akkumulátor...4 1.3. PIN kód...4 1.4. PUK kód...5 1.5. Ügyfélbiztonsági

Részletesebben

Pannon GSM Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. Érvényes: 2008. december 9-étől

Pannon GSM Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. Érvényes: 2008. december 9-étől _ Pannon GSM Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2008. december 9-étől Készítés időpontja: 2008.11.06. Utolsó módosítás időpontja: 2008.10.19. KÖZPONTI

Részletesebben

1/B. melléklet. Érvényes: 2012. január 1-jétől. Készítés időpontja: 2011.11.30 TARTALOMJEGYZÉK I. DÍJSZÁMÍTÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 4

1/B. melléklet. Érvényes: 2012. január 1-jétől. Készítés időpontja: 2011.11.30 TARTALOMJEGYZÉK I. DÍJSZÁMÍTÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 4 1/B. melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) KÜLÖNÖS SZABÁLYAI és DÍJSZABÁSA Kártyás, illetve Új Generációs Kártyás előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2012. január

Részletesebben

Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek 2010. november 12-től hatályos változata

Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek 2010. november 12-től hatályos változata Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek 2010. november 12-től hatályos változata A módosított feltételek a hatályba lépés napjától feladott rendelésekre alkalmazandóak. A Vodafone Online Shop a www.vodafone.hu/shop

Részletesebben

Központi Ügyfélszolgálat telefonszáma: 1220 Pannon Infovonal: 06 20 200 0000 Honlap: www.pannon.hu

Központi Ügyfélszolgálat telefonszáma: 1220 Pannon Infovonal: 06 20 200 0000 Honlap: www.pannon.hu Központi Ügyfélszolgálat telefonszáma: 1220 Pannon Infovonal: 06 20 200 0000 Honlap: www.pannon.hu Az Általános Szerzôdési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM Távközlési Zrt. bemutatótermeiben és internetes

Részletesebben

Pannon GSM Távközlési Rt. Általános Szerződési Feltételek

Pannon GSM Távközlési Rt. Általános Szerződési Feltételek Pannon GSM Távközlési Rt. Általános Szerződési Feltételek az Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), illetve az Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2006.

Részletesebben

LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS

LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Telenor példánya LAKOSSÁGI SZÁMLÁS/ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS egyéni előfizetőként történő kezelés esetén ver. 00 EES PST 000 024 1. AZ ELŐFIZETŐ ADATAI vezetéknév:... keresztnév:...

Részletesebben

felfedező Telenor A felfedezés szabadsága 2013. 1. szám Egyenleginfó és feltöltés, számlabefizetés, ajánlatok, hasznos infók. 40.

felfedező Telenor A felfedezés szabadsága 2013. 1. szám Egyenleginfó és feltöltés, számlabefizetés, ajánlatok, hasznos infók. 40. Telenor felfedező 2013. 1. szám A felfedezés szabadsága Új, All-in tarifák A korlátlan itthoni élménybeszámolókhoz! 5. és 24. oldal MyTelenor alkalmazás Egyenleginfó és feltöltés, számlabefizetés, ajánlatok,

Részletesebben

1/A számú melléklet. Hatályos: 2014. február 13-ától Készítés időpontja: 2014.02.12. TARTALOMJEGYZÉK

1/A számú melléklet. Hatályos: 2014. február 13-ától Készítés időpontja: 2014.02.12. TARTALOMJEGYZÉK 1/A számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) KÜLÖNÖS SZABÁLYAI és DÍJSZABÁSA Számlás előfizetői szolgáltatáshoz Hatályos: 2014. február 13-ától Készítés időpontja:

Részletesebben

1/A számú melléklet. Hatályos: 2014. július 25-étől Készítés időpontja: 2014.06.30. TARTALOMJEGYZÉK I. SZÁMLÁZÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

1/A számú melléklet. Hatályos: 2014. július 25-étől Készítés időpontja: 2014.06.30. TARTALOMJEGYZÉK I. SZÁMLÁZÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 1/A számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) KÜLÖNÖS SZABÁLYAI és DÍJSZABÁSA Számlás előfizetői szolgáltatáshoz Hatályos: 2014. július 25-étől Készítés időpontja:

Részletesebben

Vodafone Magyarország zrt. Lakossági Általános Szerződési Feltételek

Vodafone Magyarország zrt. Lakossági Általános Szerződési Feltételek Az Általános Szerződési Feltételek legutóbbi módosításának hatálybalépési dátuma: 2012. január 9. Az Általános Szerződési Feltételek készítésének dátuma: 1999. november 26. Vodafone Magyarország zrt. Lakossági

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás)

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Érvényes: 2012. január 1-jétől Készítés időpontja: 2011.11.30. A

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás)

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Hatályos: 2013. április 2-ától Készítés időpontja: 2013.02.28. A

Részletesebben

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén:

All-In és Start. tarifacsomagok. Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In és Start tarifacsomagok Tarifacsomagok 2 év tarifamegtartással, e-komfort csomaggal, belföldi használat esetén: All-In XL (XXL kategória) számlás tarifacsomag ban foglalt kedvezmények nélkül esetén

Részletesebben

Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek és Adatvédelmi tájékoztató 2015. március 23-tól változata

Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek és Adatvédelmi tájékoztató 2015. március 23-tól változata Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek és Adatvédelmi tájékoztató 2015. március 23-tól változata A módosított feltételek a hatályba lépés napjától feladott igénybejelentésekre, illetve megrendelésekre

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás)

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Hatályos: 2013. január 1-jétől Készítés időpontja: 2012.12.03. A

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2. számú Melléklet 1 A számhordozási eljárás Szolgáltató által alkalmazott szabályai 1 Definíciók... 3 2 A számhordozási eljárás általános szabályai... 4 2.1 A

Részletesebben

Telephant Távközlési és Telekommunikációs Szolgáltató Zártkörően mőködı Részvénytársaság

Telephant Távközlési és Telekommunikációs Szolgáltató Zártkörően mőködı Részvénytársaság Telephant Távközlési és Telekommunikációs Szolgáltató Zártkörően mőködı Részvénytársaság Általános Szerzıdési Feltételek vezetékes mősorjel-elosztási szolgáltatáshoz Készítés dátuma: Utolsó módosítás dátuma:

Részletesebben

TESCO MBL Zrt. Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek

TESCO MBL Zrt. Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek Tesco Mobile Általános Szerződési Feltételek A Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek legutóbbi módosításának hatálybalépési dátuma: 2012. március 1. A Tesco Mobile Lakossági Általános

Részletesebben

Elôfizetôi Szerzôdés ADSL szolgáltatás igénybevételére

Elôfizetôi Szerzôdés ADSL szolgáltatás igénybevételére i Szerzôdés ADSL szolgáltatás igénybevételére 1. oldal, összesen: 6 1 A szerzôdés tárgya, szerzôdô felek 1.1 Az (1161 Budapest, Rózsa u. 34/a., adószám: 13172590-2-42, telefon: 06-1-405-6000, e-mail: info@next-it.hu,

Részletesebben

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet

Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. számú Lakossági Díjszabás Melléklet 1 A./ HAVI ELŐFIZETŐI DÍJAS (UTÓLAG FIZETŐ) SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ DÍJSZABÁS... 10 1. Az előfizetői szolgáltatásokhoz kapcsolódó

Részletesebben

A hatálybalépés időpontja: 2015. AUGUSZTUS 1. Hatályos: 2015.08.01. 1/93

A hatálybalépés időpontja: 2015. AUGUSZTUS 1. Hatályos: 2015.08.01. 1/93 blue mobile ÁSzF a Magyar Telekom Nyrt. blue mobile előre fizetett mobil rádiótelefon és Internet-hozzáférés, ellátás szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja:

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. Postafon Általános Szerződési Feltételek

Vodafone Magyarország Zrt. Postafon Általános Szerződési Feltételek Postafon Általános Szerződési Feltételek A Postafon Általános Szerződési Feltételek legutóbbi módosításának hatálybalépési dátuma: 2012. január 1. A Postafon Általános Szerződési Feltételek készítésének

Részletesebben

A hatálybalépés időpontja: 2015. JANUÁR 1. Hatályos: 2015.01.01. 1/143

A hatálybalépés időpontja: 2015. JANUÁR 1. Hatályos: 2015.01.01. 1/143 MOL mobile ÁSzF a Magyar Telekom Nyrt. MOL mobile előre fizetett mobil rádiótelefon és Internet-hozzáférés, ellátás szolgáltatására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei A hatálybalépés időpontja:

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. Postafon Általános Szerződési Feltételek

Vodafone Magyarország Zrt. Postafon Általános Szerződési Feltételek A Postafon Általános Szerződési Feltételek legutóbbi módosításának hatálybalépési dátuma: 2012. július 1. A Postafon Általános Szerződési Feltételek készítésének dátuma: 2009. november 20. Vodafone Magyarország

Részletesebben

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa Gyakran feltett kérdések UPC PARTNERKÁRTYÁVAL 2 ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYEK 1) Miért hasznos nekem a upc partnerkártya 2? A upc partnerkártya 2 tudatos használatával Ön éves szinten több ezer forint megtakarítást

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon, Mobil Internet és Műsorterjesztési szolgáltatás) Hatályos: 2014. július 1-jétől Készítés időpontja:

Részletesebben