Tárgy: Dr. Simon Imre képviselő lemondása. - A közgyűlés egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 001/1991. (I.24.) közgy.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tárgy: Dr. Simon Imre képviselő lemondása. - A közgyűlés egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 001/1991. (I.24.) közgy."

Átírás

1 Tárgy: Dr. Simon Imre képviselő lemondása - A közgyűlés egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 001/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése dr. Simon Imre képviselő a városi közgyűlés tagságáról történő lemondását tudomásul veszi. Tárgy: Menetrendszerinti autóbusz-közlekedés díjának megállapítása - A közgyűlés 16 szavazattal az alábbi határozatot hozta: 002/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése a menetrendszerinti autóbuszközlekedés díjának megállapítása ügyében a mai ülésen nem dönt. Felkéri a Városgazdálkodási és Városfejlesztési Bizottságot, hogy a lehető legrövidebb időn belül kérjen a VOLĹN Vállalattól további információkat, ismételten tárgyalja meg az előterjesztést és azt a legközelebbi közgyűlés ülésére terjessze be. A bizottság ülésére hívja meg a közgyűlés tagjait, ahol a képviselőknek módjukban lesz a részadatokba betekinteni. Felelős: Vízhányó László a Városgazdálkodási és Városfejlesztési Bizottság elnöke Határidő: február 14. Tárgy: Tájékoztató az évi költségvetés készítéséről és a működés átmeneti finanszírozásáról. (Szóbeli) - A közgyűlés 30 szavazattal - ellenszavazat nélkül - az alábbi határozatot hozta: 003/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése tudomásul veszi Domokos László alpolgármester által szóban előterjesztett évi költségvetés készítéséről és a működés átmeneti finanszírozásáról szóló tájékoztatót és elfogadja a költségvetés készítésére vonatkozó ütemezést az alábbiak szerint: - a közgyűlés február 14-én tárgyalja a költségvetést első fordulóban,

2 február 20-án költségvetéssel összefüggő közmeghallgatást tart, február 28-án tárgyalja a végleges költségvetést. Felelős: Domokos László alpolgármester Kesjár Mátyás a Költségvetési Bizottság elnöke Határidő: ütemezés szerint Tárgy: A város sportjának évi finanszírozása - A közgyűlés az alábbi határozatot hozta: 004/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése a Sport Albizottság és a Költségvetési Bizottság előterjesztésében a város sportjára vonatkozó javaslatot megtárgyalta és az alábbi határozatot hozza: A közgyűlés támogatja és segíti a Békéscsabai Előre SC-nél a kor követelményeihez és elvárásaihoz igazodó, az egyesület egészére vonatkozó szevezeti átalakítást és korszerűsítést, a hatékony gazdálkodás és vállakozásra való törekvést. A Sport Albizottság által felvázolt elosztással egyetértve: - 10 sportág támogatására az évi költségvetésben - az egyes sportágaknál megjelölt előírások figyelembe vétele esetén - 11 millió Ft-ot biztosít - Hozzájárul a folyamatos működés érdekében a 11 millió Ft 1/3 részének kiutalásához. - A diáksport körében jelentkező feladatok ellátására további 1,2 millió Ft-ot biztosít, a tömegsportszintű rendezvények és akciók támogatására az évi költségvetésben külön 300 E Ft-ot biztosít. (Lakótelepi SE ) Az induláshoz a fenti összegek 1/6-od részének kiutalásához hozzájárul. A közgyűlés megbízza a Sport Albizottságot, hogy a Sportcsarnok, valamint sportlétesítmények működtetésére, üzemeltetésére készítse elő a pályázati kiírást az intézmények esetében külön-külön - a hasznosítást nem meghatározva -, és terjessze elő a következő közgyűlések egyikére. Utasítja a Polgármesteri Hivatal Ideiglenes Terv- és Pénzügyi, valamint az Ifjúsági és Sport szervezetét, a fent megjelölt összegek átutalásával kapcsolatos feladatok végrehajtására.

3 Felelős: Maczák János a Sport Albizottság elnöke, az összegek átutalásával kapcsolatos feladatok végrehajtására megbízott ideiglenes szervezetek megbízott vezetői Határidő: folyamatos, a pályázat meghirdetésére február 15. Tárgy: Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlésének és Bizottságainak egyes működési szabályairól szóló határozat kiegészítése - A közgyűlés az alábbi határozatot hozta: 005/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése az december 21-iki ülésen elfogadott Szervezeti és Működési Szabályzatot az alábbiakban egészíti ki: A II. fejezet ("a közgyűlés működése") 10. pontja rendeletalkotás") a következő g., ponttal egészül ki: ("határozathozatal, "g., A Közgyűlés döntéshozatalából ki kell zárni azt a képviselőt, akit, vagy akinek a hozzátartozóját az ügy személysen érinti. A kizárásról az érintett képviselő kezdeményezésére, vagy bármely képviselő javaslatára a közgyűlés dönt. A döntéshez minősített többség szükséges." "Városgazdálkodási és Városfejlesztési Bizottság - Városfejlesztési programok és tervek kidolgozása - Várospolitikai kérdésekkel foglalkozó előterjesztések - Városrendezési tervek és megvalósításuk - Közcélú munka lehetőségeinek felmérése, lakosság, szövetkezetek, intézmények szervezése a közcélú munka végzésére - A város közlekedése - Környezetvédelem - Kommunális feladatok - Helyi energiaszolgáltatás - Köztemető fenntartás - Helyi közkutak és közterületek fenntartása - Településtisztaság Biztosítása - Helyi tűzvédelem - Lakásgazdálkodás - Lakásértékesítés Kulturális Bizottság - Oktatási, művelődési és sportágazat működtetésével kapcsolatos feladatok - Oktató-nevelő munka feltételeinek biztosítása - Közművelődéssel, tudománnyal, művészettel, sporttal kapcsolatos koordinációs tevékenység

4 Népjóléti Bizottság A bizottság feladatköre a következő bekezdéssel egészül ki: - Szociális lakások elosztása - A helyi szociális jellegű támogatási rendszerek kidolgozása" A Költségvetési Bizottság és a Gazdasági Vállalkozási Bizottság feladatkör-megosztását tovább kell pontosítani. Felelős: az egységes szerkezetbe foglalt szöveg kiadásáért: dr. Simon Mihály jegyző az egyeztetésért: Kesjár Mátyás a Költségvetési Biz. elnöke Dobóvári Ildikó Gazdasági Vállalkozási Biz. elnöke Határidő: február 28. Tárgy: Az 1990.évi tanácstagi alap pénzmaradványának felhasználása - A közgyűlés 26 szavazattal az alábbi határozatot hozta: 006/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése az évi tanácstagi alap pénzmaradványát képviselői alapként a következők szerint használja fel: Képviselő neve Körzetszám Felhaszn.alap Ft-ban Dr. Vécsei László Dr. Sarkadiné dr.lukovics Éva Dr. Vécsei László Dr. Sarkadiné dr.lukovics Éva Pap János Maczák János Herczeg Tamás ifj. Mekis András Szeverényi Pál Szeverényi Pál Baczóvszki Pál Tímár Imre Kis Sándor Kis Sándor évi áthúzódó kifizet ÖSSZESEN: A felhasználás a képviselő döntése szerinti célra, június 30-ig történjen meg. A felhasználás célját az Ideiglenes Műszaki Szervezetnél kell bejelenteni, aki a lebonyolítást végzi, és intézi az adminisztrációs teendőket is. Ninncs akadálya annak, hogy a képviselők a rendelkezésre álló pénzt megegyezéssel közösen használják fel.

5 Felelős: a felhasználásért: a képviselők, a lebonyolításért: Kmetykó János főépítész mb. vezető Határidő: június 30. Tárgy: Békéscsaba, Felsőnyomás 317. ingatlan 3. számú lakásának értékesítése - A közgyűlés 24 szavazattal - 1 ellenszavazattal, 2 tartózkodással - az alábbi határozatot hozta: 007/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése a Békéscsaba, Felsőnyomás 317. ingatlan hármas számú lakására vevőnek SZOSZKI JÁNOST, Békéscsaba, Felsőnyomás 317. kettes számú lakásának tulajdonosát kijelöli 30 ezer forintos vételárral. Felelős: dr.kovács Zoltán Ideiglenes Igazgatási Szervezet megbízott vezetője az adás-vételi szerződés elkészítéséért, Csepelényiné Fekete Mária Ideiglenes Művelődési Szervezet mb. vezetője a végrehajtásért Határidő: 1991.január 31. Tárgy: Szolnoki Közúti Igazgatóság Békés Megyei Főmérnökségének elhelyezése - A közgyűlés 16 szavazattal - 1 ellenszavazattal, 11 tartózkodással - az alábbi határozatot hozta: 008/1991. (I.24.) közgy. 1./ Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése hozzájárul a Közúti Igazgatóság elhelyezésére vonatkozó megállapodás felbontásához. A megállapodás felbontása esetén ,- Ft-ot, azaz Négymillió-Nyolcszázhatvanezer forintot évben visszafizet a Békés Megyei Tanács VB. jogutódjának, a Békés Megyei Önkormányzatnak. Az összeg visszafizetése esetén a Közúti Igazgatóság elhelyezésével kapcsolatban Békéscsaba Megyei Jogú Várost semmilyen elhelyezési kötelezettség nem terheli. 2./ A Közgyűlés felhatalmazza a jegyzőt a megállapodás felbontására vonatkozó irat aláírására és utasítja, hogy a Sallai u. 2. szám alatti épület bérleti díjával kapcsolatos igényeket érvényesítse. 3./ A ,- Ft kiadást az évi költségvetésben tervezni kell. Felelős: a megállapodás felbontásáért és a bérleti díj érvényesítéséért dr.

6 Simon Mihály jegyző a kiadás szervezésért : Domokos László alpolgármester Határidő: február 28. Tárgy: Csereszerződés a Békés Megyei Földhivatallal. - A közgyűlés 26 szavazattal - 1 ellenszavazattal, 1 tartózkodással - az alábbi határozatot hozta: 009/1991. (I.24.) közgy. 1./ Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése a békéscsabai 214.sz. tulajdoni lapon 14 hrsz. alatt felvett és a békéscsabai 4286 sz. tulajdoni lapon 4446 hrsz. alatt felvett ingatlanok cseréjéhez hozzájárul. Felhatalmazza a jegyzőt a csereszerződés aláírására. 2./ A csereszerződés megkötése után a város tulajdonába kerülő 14 hrsz. alatti Széchenyi út 5.sz. ingatlant Békéscsaba Megyei Jogú Város ingyenesen visszaadja a Római Katolikus Egyház tulajdonába. Felhatalmazza a jegyzőt a szükséges iratok elkészítésére és aláírására. Felelős: dr. Simon Mihály jegyző Határidő: február 28. Tárgy: Ifjúsági Ház igazgatójának felmentése és pályázat kiírása - A közgyűlés az alábbi határozatot hozta: 010/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése felhatalmazza a polgármestert arra, hogy Ivanics Katalint az Ifjúsági Ház igazgatóját a munkajogi szabályok által megengedett idôpőntban a rá vonatkozó felmondási és felmentési idő figyelembevételével igazgatói munkaköréből mentse fel, egyben az előterjesztésben foglalt módosított pályázatot tegye közzé. A pályázatot a Békés Megyei Népújságban és egy országos napilapban kell közzétenni. Felelős: Pap János polgármester Határidő: értelem szerint Tárgy: Tájékoztató a Thermál Invest Befektetési és Gyógyidegenforgalmi Részvénytársaságról, évi működéséről

7 - A közgyűlés a Thermál Invest Befektetési és Gyógyidegenforgalmi Részvénytársaságról, évi működéséről szóló tájékoztatót tudomásul vette. Tárgy: Tájékoztató a Thermál Invest Befektetési és Gyógyidegenforgalmi Részvénytársaságról, évi működéséről - A közgyűlés az alábbi határozatot hozta: 011/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése megbízza a Gazdasági Vállakozási Bizottságot a Thermál Invest RT. és a város között korábban tervezett üzleti ügyeket (tőkeemelés és részvényjegyzés) vizsgálja meg és alkosson véleményt. Bizottság elnöke Határidő: március 31. Felelős:Dobóvári Ildikó a Gazdasági Vállakozási Tárgy: Jókai utca - Andrássy út - Gyóni G. utca - Csaba utca által határolt terület hasznosítására vonatkozó pályázati kiírása. - A közgyűlés a "Békéscsaba kereskedelmi központjának kialakítása" című tervpályázat kiírásával kapcsolatos ügyet a Városgazdálkodási és Városfejlesztési Bizottság gondozására bízza. A testület a tényleges hasznosítás és tulajdoneladásban dönt majd. Tárgy: Egészségügyi Szakközépiskola pályázata - A közgyűlés 24 szavazattal - ellenszavazat nélkül - az alábbi határozatot hozta: 012/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése egyetért az Egészségügyi Szakközépiskola tárgyi és személyi feltételeinek figyelembe vételével az emelt szintű, felsőfokú szakoklevelet nyújtó képzés beindításával. Az es tanévtől egy hagyományos és két emelt szintű, speciális képzést adó osztály indítására ad engedélyt. A képzés időtartama a speciális osztályoknál év. Felelős: Ideiglenes Művelődési Szervezet, illetve a beiskolázásra az Egészségügyi Szakkközépiskola igazgatója Határidő: a határozat továbbításra azonnal, a beiskolázásra értelem szerint Tárgy: Megyei Munkaügyi Tanácsi képviselet - A közgyűlés 23 szavazattal az alábbi határozatot hozta:

8 013/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése a Megyei Munkaügyi Tanácsba képviselettel dr. Sarkadiné dr. Lukovics Éva képviselőt bízza meg. Felelős: a határozat közléséért dr. Simon Mihály jegyző Határidő: február 15. Tárgy: Hosszú Szilárd mandátum vizsgálata - A közgyűlés egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 014/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése felkérte a Választási Bizottság elnökét, hogy az MSZP által jelölt Hosszu Szilárd mandátumát vizsgálja meg és a következő ülés első napirendje előtt terjessze a közgyűlés elé. Felelős:dr. Pénzes Ágnes a Városi Választási Bizottság elnöke Határidő: február 14. Tárgy: Zárt ülés elrendelése 015/1991.(I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése a további bejelentések tárgyalásához zárt ülést rendel el. Tárgy:Képviselők, bizottsági tagok és tisztségviselők díjazása -A közgyűlés megtárgyalta a képviselők, bizottsági tagok díjazásásra vonatkozó előterjesztést. Álláspontját az alábbiakban alakította ki, melynek alapján el kell készíteni az önkormányzati rendelet-tervezetet: A képviselőségért Ft, a bizottsági tagságért (külső-belső) Ft, bizottsági elnöki tisztség ellátásáért Ft juttatás jár január 1-től. Az albizottságokat a közgyűlés feladattal küldje ki, díjazás eseti megbízással az elvégzett munka után jár. A képviselőket közlekedési költségtérítés címén egységesen összvonalas autóbuszbérlet illeti meg. (Aki helyközi járattal is közlekedik, annak két db bérlet.)

9 Tárgy: Tisztségviselők napidíjának megállapítása - A közgyűlés 21 szavazattal az alábbi határozatot hozta: 016/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése hivatkozva a 23/1989. MT. számú rendeletre a tisztségviselők részére havi 8 napot figyelembe véve az alábbi kiküldetési átalányt állapítja meg: Pap János polgármeste havi Domokos László alpolgármester havi Molnár György alpolgármester havi dr. Simon Mihály jegyző havi Ft, 640,- Ft, 640,- Ft, 640,- Ft Felelős: a számfejtésért és a kifizetésért Szakál Józsefné a Polgármesteri Hiv. Ideigl. Terv- és Pü. Sz.mb. vez. Határidő: értelem szerint Tárgy:Apparátusban és az intézményekben dolgozók bérfejlesztése - A közgyűlés egyetért azzal, hogy az apparátusban és az intézményekben dolgozók január 1-jétől visszamenőleg egységesen 20 százalékos bérfejlesztésben részesüljenek. Tárgy: Polgármester és alpolgármesterek fizetésének megállapítása - A közgyűlés 16 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 017/1991.(I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése január 1-től visszamenőleg Pap János polgármester havi bérét a mindenkori miniszteri fizetés 80 % Ft-ban, Domokos László alpolgármester, Molnár György alpolgármester és dr. Simon Mihály jegyző havi bérét a mindenkori miniszteri fizetés 75 %-ában állapítja meg. Felelős: Pap János polgármester Határidő: folyamatos Tárgy: Képviselők elmúlt évi munkájának költségtérítése - A közgyűlés 16 szavazattal az alábbi határozatot hozta: 018/1991. (I.24.) közgy.

10 Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése egyetért azzal, hogy a képviselők az elmúlt évi munkájukért egységesen Ft/fő költségtérítésben részesüljenek, amit a mardvány terhére kell elszámolni. Utasítja a jegyzőt, hogy a kifizetésekről intézkedjen. Felelős: dr. Simon Mihály jegyző Határidő: február 5. Tárgy: Jeszenszki Sándor faszobrász ajándéka - A közgyűlés egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 019/1991. (I.24.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése Jeszenszki Sándor faszobrász által készített és a városnak ajándékozott állami címerért jegyzőkönyvi köszönetet fejezi ki. Felkéri a polgármestert és a jegyzőt, hogy a köszönetet a művésszel közölje. Felelős: Pap János polgármester, dr. Simon Mihály jegyző Határidő: február 15.

H A T Á R O Z A T Békéscsaba Város Képviselő-testülete az alakuló ülésen megválasztott polgármester fizetését Ft összegben állapította meg.

H A T Á R O Z A T Békéscsaba Város Képviselő-testülete az alakuló ülésen megválasztott polgármester fizetését Ft összegben állapította meg. Tárgy: A helyi Választási Bizottság elnökének tájékoztatója az önkormányzati választás eredményéről. - A képviselő-testület "A helyi Választási Bizottság elnökének tájékoztatója az önkormányzati választás

Részletesebben

Tárgy: SZMSZ módosítás. - A közgyűlés 23 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 073/1991. (IV.11.) közgy. H A T Á R O Z A T

Tárgy: SZMSZ módosítás. - A közgyűlés 23 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 073/1991. (IV.11.) közgy. H A T Á R O Z A T Tárgy: SZMSZ módosítás - A közgyűlés 23 igen szavazattal az alábbi 073/1991. (IV.11.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése a bizottságokat döntési jogkörrel ruházza fel és kötelezi a bizottságok

Részletesebben

Tárgy: Városi munkaerőhelyzet elemzése. - A közgyűlés 24 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozta: 250/1991. (X.31.) közgy.

Tárgy: Városi munkaerőhelyzet elemzése. - A közgyűlés 24 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozta: 250/1991. (X.31.) közgy. Tárgy: Városi munkaerőhelyzet elemzése - A közgyűlés 24 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül az alábbi 250/1991. (X.31.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése megköszönve dr. Nagy Ágnes, a Békés

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Tárgy: Tóth József képviselő mandátumának vizsgálata és megbízólevél átadása. - Tóth József képviselő átvette a megbízólevelet.

Tárgy: Tóth József képviselő mandátumának vizsgálata és megbízólevél átadása. - Tóth József képviselő átvette a megbízólevelet. Tárgy: Tóth József képviselő mandátumának vizsgálata és megbízólevél átadása - Tóth József képviselő átvette a megbízólevelet. Tárgy: Békéscsaba Megyei Jogú Város élsportjának általános helyzete és további

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 18-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2005. október 17. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2005. október 17. (hétfő) 16 óra Ifjúsági,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 133/2013. (VIII. 26.) JÜB határozat

Jegyzőkönyv. 133/2013. (VIII. 26.) JÜB határozat SOPRON MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Száma: 40174 70/2013. Jegyzőkönyv Készült: Jelen vannak: A Jogi és Ügyrendi Bizottság 2013. augusztus 26. napján 15:30 kor a Városháza (Fő

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-2/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

Molnár György az alpolgármesteri feladatot társadalmi megbizatásban látja el február 1-jei hatállyal.

Molnár György az alpolgármesteri feladatot társadalmi megbizatásban látja el február 1-jei hatállyal. Tárgy: Egyetértés a Békéscsabai Regionális Munkaerőfejlesztő és Képző Központ igazgatójának kinevezésével kapcsolatban - A közgyűlés 26 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással az alábbi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. augusztus 27-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Ajkai Közös

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE március 29-én tartott soronkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvi

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE március 29-én tartott soronkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvi BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2000. március 29-én tartott soronkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: 2000-2001. évi szennyvízcsatorna fejlesztési forrás módosítása - A

Részletesebben

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése

1. Sárvár, Alkotmány u. 53. II. emelet 9. szám (hrsz: 1339/2/A/9) alatt található ingatlan értékesítése SÁRVÁR VÁROS POLGÁRMESTERE 9600 Sárvár, Várkerület 2. Pf. 78. Fax.: 95/323-555, Tel.:95/ 320-265, Tx 37-417 ELŐTERJESZTÉS Előterjesztés az elővásárlási joggal nem érintett Sárvár, 1339/2/A/9 hrsz-ú, Sárvár,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 7-én 11.30 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

3./ Egyéb zárt ülési ügyek 1. Lakáscsere támogatás iránti ismételt kérelem

3./ Egyéb zárt ülési ügyek 1. Lakáscsere támogatás iránti ismételt kérelem BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. sz. I. 260-12/2003. M E G H Í V Ó Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlésének ülését 2003. december 11-én (csütörtök) de. 9.00

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 12-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 12-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. május 12-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal házasságkötő terme

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 59-3/2017/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

Tárgy: Szeverényi Pál interpellációja és képviselői kérdése

Tárgy: Szeverényi Pál interpellációja és képviselői kérdése Tárgy: Szeverényi Pál interpellációja és képviselői kérdése - Szeverényi Pál képviselő a szemétszállítási díj alapjára vonatkozó kérdésre adott választ elfogadta. A lakossági közműépítés utólagos hozzájárulásának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2008. április 15-én tartott munkaterv szerinti nyilvános üléséről Jelen voltak: Dr. Ferenczi Attila bizottság elnöke Mezei Zsolt bizottsági

Részletesebben

A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság Közgyűlésének 1/2004. számú határozata

A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság Közgyűlésének 1/2004. számú határozata 1/2004. számú határozata A Közgyűlés az előterjesztésnek megfelelően a következő személyeket jelölte ki a Szavazatszámláló Bizottság tagjainak: Sasinszki Ágnes Boris Mihály Szepesi János Arago Befektetési

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-128/2007. 06/2007. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2007. május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 256/2007. (V.10.) B-L.Ö.h. 22 igen szavazattal, egyhangúlag tárgyalásra elfogadta

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300 Fax: 52/557-302 E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 6728-1/2017. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 16-án tartott 148/2016. (XI. 16.) Kth. számú határozat Tárgy: 2016. november havi jelentés elfogadása Felsőzsolca Város Önkormányzat

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Előterjesztés

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Előterjesztés BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTEJlÉTőL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV. 669-2/2012. Előadó: Márton László Mell: 2db Postacím: 5601 Pl 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

I. HATÁROZAT KIVONAT

I. HATÁROZAT KIVONAT Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-217 /2014. 10/2014. I. HATÁROZAT KIVONAT a 2014. június 26-ai rendkívüli képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 172/2014.

Részletesebben

Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült.

Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült. 1 Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült. Napirendi pontok: 1. Előterjesztés ingatlancsere lebonyolítás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V október 18-án órakor a Humán és Népjóléti Bizottság ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V október 18-án órakor a Humán és Népjóléti Bizottság ülésén. A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 01/00037-017/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. január 30. napján megtartott zárt üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterem Jelen vannak: Bukodi Károly

Részletesebben

NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 5/2012 (IV.12.) önkormányzati rendelete

NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 5/2012 (IV.12.) önkormányzati rendelete NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 5/ (IV.12.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat. évi költségvetéséről szóló 3/. (II.13.) önkormányzati rendelet módosításáról Nyírpazony Község

Részletesebben

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV 2009. október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI 83/2009./X.13./kt.határozat: 84/2009./X.13./kt.határozat: 85/2009./X.13./kt.határozat: 86/2009./X.13./kt.határozat:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 1 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 3. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/10/2015. Helyszín: Időpont: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 TÜSKEVÁR Szám: 125-36/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tüskevár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 15-én (kedden) 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja

dr. Endrédy Renáta osztályvezető, a Jegyző megbízottja Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/20-43/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 3-án, 18:00 órai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV - FELJEGYZÉS JELENLÉTI ÍV

JEGYZŐKÖNYV - FELJEGYZÉS JELENLÉTI ÍV SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK LAKÁSÉPÍTÉSI ÉS FENNTARTÁSI BIZOTTSÁGA 9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3. JEGYZŐKÖNYV - FELJEGYZÉS Tárgy: Lakásépítési és Fenntartási Bizottság ülése Helyszín:

Részletesebben

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat március 28-i határozatai

Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat március 28-i határozatai Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat 2014. március 28-i határozatai 12/2014. (III.28.) SZKT határozat 4 igen, 0 nem és 0 fő tartózkodott A Csabaszabadi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testülete jegyzőkönyv

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete február 15-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete február 15-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 39-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. február 15-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-2/26/2007. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. november 15-én megtartott

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2017. május 30-án 11.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: 1. 59-5/2017. Postacím: 5601Pf112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66) 523-804 MEGHÍVÓ A Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 21-én megtartott alakuló ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 21-én megtartott alakuló ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Péteri Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5 igen szavazattal, 39/2011. (III.24.) SZÁMÚ HATÁROZAT (A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Monori Rendőrkapitányság Gyömrői Rendőrőrsének 2010. évi szakmai

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 185/2010. (XII. 22.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2010. december 22-ei ülés napirendi pontjait elfogadja. Felelős: Dr. Kukorelli László ülésének könyvéből.

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 20/2015. (IX. 18.) önkormányzati rendelet A 2015. évi költségvetésről szóló

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat október 19-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. október 19-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 218/2018. (10.19.)-től 222/2018. (10.19.)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÉS. 11. napirendi pontjához

KIEGÉSZÍTÉS. 11. napirendi pontjához KIEGÉSZÍTÉS a Közgyűlés 2006. május 12-én tartandó ülésének 11. napirendi pontjához a Pályázatok közgyűlési döntést igénylő kérdései című előterjesztéshez Tisztelt Közgyűlés! I.) Tájékoztatás Szeged Megyei

Részletesebben

A Bizottság a napirendek tárgyalása során a nyílt ülés 8. és 9. pontját a zárt ülés után tárgyalta. Jkv.író

A Bizottság a napirendek tárgyalása során a nyílt ülés 8. és 9. pontját a zárt ülés után tárgyalta. Jkv.író Fogyatékosügyi Bizottság 2019. április 23-án (kedd) 17 órai kezdettel a POHI Nagytanácstermében (1211 Bp. Szent Imre tér 10. fsz. 5.) megtartott üléséről. Napirend előtt: 50/2019.(IV.23.)SZEFOB Fogyatékosügyi

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. február 17. napján 16.30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u 59. 7/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-én a bezi Községházban megtartott

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pénzügyi Bizottsága 2009. augusztus 11-én tartott soron kívüli nyilvános üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal III számú tárgyalója Jelen vannak: Fodor Lajos bizottsági elnök Molnár

Részletesebben

Ramocsaháza/Nyíribrony/Nyírkércs Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2012. (XII.) H a t á r o z a t a

Ramocsaháza/Nyíribrony/Nyírkércs Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2012. (XII.) H a t á r o z a t a Ramocsaháza/Nyíribrony/Nyírkércs Község Önkormányzat Képviselő-testületének /2012. (XII.) H a t á r o z a t a A Ramocsaházi Közös Önkormányzati Hivatal alapító okiratáról A Képviselő-testület: 1. A Ramocsaházi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 228-2012015. Előadó: Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: 2 db Hiv. sz.: - Postacím: 5601Pf112. Telefon: (66) 523-801

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből 184/2016. (V. 19.) Kt. határozat Tárgy: Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata megtárgyalta Pongrácz Tamás ad-hoc bizottsági elnök Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata tárgyú előterjesztését

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ V AR OS. Békéscsaba, Szent István tér 7. NYIL V AN OS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal egyszerű többséget igényel!

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ V AR OS. Békéscsaba, Szent István tér 7. NYIL V AN OS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal egyszerű többséget igényel! BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ V AR OS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.:. 1. 990-2/2014. Előadó: Belanka Zsolt Mell. : Munkaterv Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801 NYIL V AN

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS J E G Y Z Ő J E 4400 Nyíregyháza Kossuth tér 1. Ügyiratszám:51.917/2008. IX. Ügyintéző: Márföldiné Kotricz Erzsébet /Jánosik Istvánné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-11/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014.szeptember 10-én (szerdán) 14 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről R E N D E

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 30-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének január 30-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300 Fax: 52/557-302 E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu Ikt. sz.: 1093-1/2014. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. lkt. sz.: IV. 65412015. Előadó: Csizmadia Bernadett Mell.: 2 db Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf. 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax:

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 49412015. Előadó: Dr. Tőgye Ildikó, Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: 1 db- Hiv. sz.: - Postacím: 5601 Pf 112.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Jelen vannak Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. február 29-én 13.00 órai kezdettel megtartott ülésén. Polgármesteri Hivatal Mogyorósbánya,

Részletesebben

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b.

Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről. Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve. b. Bököny Község Képviselő-testülete 2012. augusztus 30-i rendes üléséről Ikt. szám: 588-19/2012. a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai (107-113/2012.) TÁRGYSOROZAT 1./ Tudásoddal segítsd a vidéket

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Domokos László és Molnár György alpolgármesterek a képviselő-testület előtt az esküt letették.

Domokos László és Molnár György alpolgármesterek a képviselő-testület előtt az esküt letették. Tárgy: Alpolgármester választása - A képviselő-testület 27 szavazattal - ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodással - az alábbi 017/1990. (XI.8.) képv. Békéscsaba Város Képviselő-testülete MOLNÁR GYÖRGYÖT

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

A Gazdasági Bizottság 192/2014. számú határozatával az előterjesztést 11 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett támogatta.

A Gazdasági Bizottság 192/2014. számú határozatával az előterjesztést 11 igen szavazattal és 1 tartózkodás mellett támogatta. 2 Tisztelt Közgyűlés! Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 6/2007. (II.9.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: SzMSz) 9. -a értelmében a közgyűlés féléves

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2015.01.21 i rendes testületi ülésről: 1/2015. (I.21.) számú határozat Báta Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja napirendre tett

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. A választás eredményéről szóló tájékoztató elfogadása

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. A választás eredményéről szóló tájékoztató elfogadása 1 Községi Önkormányzat Nemeskér 7-1/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 27/2014.(X.23.) 28/2014.(X.23.) 29/2014.(X. 23.) 30/2014.(X.23.) 31/2014.(X.23.) 32/2014.(X. 23.) 33/2014.(X.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-10//2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 03-án 14.30 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés

Részletesebben

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. K I V O N A T a képviselő-testület 2013. március 13-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA. JEGYZŐKÖNYV amely készült

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA. JEGYZŐKÖNYV amely készült RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-5/2/2014. Helyszín: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú tárgyalójában

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja:

Fedőlap. Az előterjesztés közgyűlés elé kerül. Az előterjesztés tárgyalásának napja: Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2016.08.11. Javaslat a Vasmű út 41. Irodaház Kft. projekt társaságként történő kijelölésére és a társaság részére történő

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8293 Vigántpetend Száma: 270-6 /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 19-én (csütörtökön ) 18 órai

Részletesebben

73/2013. (VII. 03.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

73/2013. (VII. 03.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 73/2013. (VII. 03.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCETOMAJ TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE UZSA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT

Részletesebben