Hatékony információtárolás. visszakeresés. you can THEREFORE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hatékony információtárolás. visszakeresés. you can THEREFORE"

Átírás

1 Hatékony információtárolás és visszakeresés THEREFORE you can

2 Azonnali hozzáférés a kulcsfontosságú információkhoz, a hatékonyság maximalizálása Az információ az üzlet vérkeringése, és a hatékony döntéshozatal gerince is egyben. Ezért elkeserítô, ha az ember átlag napi négy órát tölt információk keresésével*. A Therefore gyorsan kiküszöböli ezeket a hatékonysági hiányokat egy könnyen implementálható dokumentumkezelô rendszer bevezetésével, amely mindenki számára biztosítja a szükséges információkhoz való azonnali hozzáférést, gazdaságos és biztonságos módon. Beolvasás Elosztás Tárolás Kezelés Therefore Szerver Keresés Együttmûködés Visszanyerés Könnyû fájlkezelés a Therefore módszerével Egyszerûen szólva a Therefore lehetôvé teszi, hogy az üzleti információkat elektronikus iratszekrénybe helyezze el. Az alkalmazással rögzített tartalmakat, képeket, dokumentumokat, jelentéseket és más, üzletileg fontos információkat tárolhat, rendezhet és kereshet vissza. A tárolt információk megkeresése egyszerû az univerzális felhasználói felületen, vagy az interneten, ezért a munkatársaknak minimális betanításra van szükségük a sokkal hatékonyabb munkamódszer eléréséhez. Információtípusok elektronikus tárolása Manapság az információk sokféle formátumban és sokféle forrásból érkeznek. A Therefore számára ez nem jelent problémát. A papírdokumentumok, elektronikus fájlok, vonalkódok és üzenetek mind-mind könnyen kezelhetôk a Therefore alkalmazással. * AIIM Európa 2009

3 A Therefore megoldással rögzített tartalmakat, képeket, dokumentumokat, jelentéseket és más, üzletileg fontos információkat tárolhat, rendezhet és kereshet vissza. Extra biztonság és rugalmasság A Therefore lehetôvé teszi a felhasználói jogosultságok pontos és könnyû definiálását, így nagyobb biztonsági szint érhetô el. A rendszermérnök központilag konfigurálhat és definiálhat üzleti szabályokat. Továbbá, az alkalmazás automatikusan digitális aláírást rendel minden dokumentumhoz. Jogszabályi megfelelôség Az új megôrzési szabályzat segíti a vállalkozást a jogszabályoknak való megfelelôségben azzal, hogy megadott idôtartam után engedélyezi a dokumentumok törlését, vagy a régi verziók megsemmisítését. Az üzletre szabva Az egy felhasználós, belépô szintû rendszerektôl a nagyvállalati, ezer fôt kezelni képes változatig a Therefore teljes mértékben skálázható megoldás. Felhasználók és beviteli eszközök, pl.: dokumentumszkennerek és multifunkciós eszközök hozzáadása bármikor lehetséges, így a rendszer együtt növekedhet a vállalkozással. A THEREFORE jogosultságalapú hozzáférést és tárolást biztosít minden dokumentumtípushoz.

4 A felhasználóknak nincs szükségük dokumentumkezelési elôismeretekre a vállalaton belüli információmenedzsment forradalmasításához. Az információk beolvasása, tárolása és visszakeresése teljesen intuitív, így bárki, aki felhasználói szinten ért a számítógéphez, gyorsan beletanulhat a jóval hatékonyabb módszerek alkalmazásába. Mostantól bárki könnyedén megtalálhatja a szükséges információt Keresés, rendezés és csoportosítás Az új megjelenésû Navigator lehetôvé teszi a keresések valós idejû szûkítését, és több keresési eredmény is megjeleníthetô egy idôben. A keresések globális vagy lokális sablonként is menthetôk, majd saját igényekhez mérten testre szabhatók. Karakterfelismerés támogatása A Therefore alkalmazásban található, piacvezetô karakterfelismerô motor lehetôvé teszi a beolvasott dokumentumok elmentését kereshetô PDF vagy PDF/A formátumban. Gyorsan és könnyedén kereshet a szövegrészletek között, és mivel a dokumentumok a Microsoft Indexing szolgáltatásával kerülnek indexelésre a teljes körû szöveges keresés is megoldott. Megtekintés, küldés, módosítás és nyomtatás Az újratervezett Therefore Viewer a dokumentumokat a Therefore rendszerben jeleníti meg, lehetôvé téve azok szerkesztését, elosztását vagy nyomtatását. Egy adott dokumentumtípushoz tartozó natív alkalmazás segítségével, teljes hozzáférést biztosít annak beágyazott funkcióihoz, és lehetôvé teszi a szerkesztést az adott alkalmazáson belül. Beolvasás, indexelés és archiválás A dokumentumok rendkívül gyorsan és precízen beolvashatók a Canon dokumentumszkennerekkel vagy multifunkciós készülékkel, és a Capture Client lehetôvé teszi az automatikus indexelést is a gyorsabb munka érdekében. A képjavítási beállítások segítségével a beolvasott kép minôségének javítása könnyedén elérhetô. Therefore webes hozzáférés A webkliens biztonságos hozzáférést biztosít az információkhoz bárhol és bármikor, és ugyanazt a funkcionalitást tartalmazza, mint a Therefore Navigator és a Viewer. THEREFORE forradalmasítja az információk kezelését és megosztását a vállalaton belül.

5 Az új megjelenésû Navigator támogatja a keresések valós idejû szûkítését, és egyszerre több keresési eredmény egyidejû megjelenítését. A Therefore Viewer-ben megjelenítheti, elforgathatja, megjegyzésekkel láthatja el és kinyomtatja a Therefore alkalmazásban tárolt dokumentumokat, valamint mindemellett 250 különbözô fájlformátum lekezelésére képes.

6 A bevezetés gyors eredményeket hoz A Therefore drámaian javítja az információk használatát, de még fontosabb, hogy hatékonyabbá teszi a munkamódszereket is. A mûködésének központja a nagy teljesítményû Therefore Solution Designer, amellyel rugalmasan definiálhatók a munkafolyamatok eljárásai és a tárolási szabályzatok, egyszerûen kezelhetôk a beállítások, és új liszensz-ek importálhatók. Ezáltal a felhasználó teljes körû képet kap a vállalat mûködésérôl, és gyorsabban megtérül a befektetése is. Fájlok ERP alkalmazások Multifunkciós eszköz COLD/ERM nagygépes kimenet Therefore Server Biztonsági mentés Web Böngészô Dokumentumszkenner Munkaállomás THEREFORE probléma nélkül együttmûködik a Windows alkalmazásokkal, többek között a Word, Excel és a PowerPoint programokkal.

7 Mivel a Therefore beépül a meglévô munkafolyamatokba, könnyedén érhetô el gyors és látványos eredmény egyszerre több részleg esetében is. Például: HR Pénzügy Jogi osztály Logisztika IT Növelje a hatékonyságot a Therefore Workflow segítségével Ez a rendkívül hatékony funkció lehetôvé teszi az olyan munkafolyamatok létrehozását, mellyel jelentôsen javíthatja a cégen belüli információáramlást*. A szerkeszthetô sablonokkal a folyamatok vizuálisan megjeleníthetôk, és a drag-and-drop funkcióval könnyû a papíralapú munkafolyamatokat digitálissá alakítani. Mivel az egyes feladatok napokban, órákban vagy percekben fejezhetôk ki, könnyen megjeleníthetô, hogy ki mit csinál és mikor, ezzel gyorsan megnövelhetô a folyamatok hatékonysága. Integráció a Microsoft SharePoint 2007 alkalmazással A SharePoint vásárlók kihasználhatják az integráció elônyeit a Therefore alkalmazással, és javíthatják az üzlet számára fontos papíralapú információk beolvasását és kezelését. A Therefore a SharePoint alatt dolgozik és vezérli a dokumentumok indexelését és tárolását. Ezáltal az ügyfelek továbbra is használhatják a SharePoint felhasználói felületét és funkcióit, de ugyanakkor élvezhetik a hatékony dokumentumbeolvasás, tárolás és integráció további elônyeit, amelyeket a Therefore biztosít. Csökkenti a Sharepoint adatbázisának méretét is, ezáltal az adatok mennyiségétôl függetlenül annak mûködése felgyorsul. Asztali integráció a Windows alkalmazásokkal A Therefore együttmûködik az összes Windows alkalmazással, többek között a PowerPoint, Word és Excel programokkal. A rendszer a dokumentumokat és kapcsolódó indexadataikat a standard Windows alkalmazások menüibe ágyazódott paranccsal menti. Ezzel lehetôvé válik a teljeskörû verziókövetés és a komplett audit-történet megtekintése. SAP, Microsoft Dynamics NAV integráció A Therefore közvetlen integrációt biztosít a meglévô SAP, MS Dynamics NAV rendszerekkel. Központi tárolóként mûködik az üzlet számára fontos információk esetében, amelyek így könnyebben megoszthatók és felhasználhatók. üzenetek tárolása Az ek tárolása egyre fontosabb a jogszabályi megfelelôség szempontjából. A Therefore lehetôvé teszi az ek könnyû, biztonságos és megbízható tárolását. Microsoft Exchange A Therefore lehetôvé teszi az üzenetek és mellékleteik automatikus tárolását a Therefore dokumentumarchívumban, a Microsoft Outlook felhasználói felület módosítása nélkül. IBM Lotus Notes A Therefore lehetôvé teszi a felhasználóknak az üzenetek és mellékleteik tárolását a dokumentumarchívumban. * A Workflow funkció a Therefore Business Edition változatában INGYENESEN érhetô el.

8 Specifikációk: Therefore Server Windows XP, Vista 32 bit Változat Personal Edition Workgroup Edition Business Edition Egy felhasználó 5-10 felhasználó 5+ felhasználó Windows Server 2003 Windows Server 2008 Windows Server bites Windows Server bites multi-szerverek különbözô helyeken Kliens Windows XP, Vista 32 bit Microsoft IE 6 és újabb (Web Access) Mozilla Firefox 1.04 és újabb (Web Access) Több nyelv támogatása Testre szabható felületek (Navigator és Viewer) Integrált workflow Therefore dokumentum munkafolyamat Grafikus felhasználói felület, drag-and-drop munkafolyamat-tervezô Biztonság és jogosultságok Windows beépített biztonság Therefore jogosultságkezelô szerver Documentum adminisztráció Verziókövetés Digitális aláírások Annotációk (TIFF dokumentumok) Megôrzési idôtartamok kezelése (ILM) Dokumentum formátumok Nem saját fájlformátum Egy/többoldalas TIFF PDF, kereshetô PDF és PDF/A Eredeti formátum (elektronikus dokumentumok) Adatbázis Microsoft SQL Server 2005/2008 Microsoft SQL Server Express Edition1 ORACLE 9 vagy újabb IBM DB2 8 vagy újabb ORACLE 9 or later IBM DB2 8 or later Tárolás Elterjedt típusok (pl. DAS, NAS, SAN és helyi RAID) (e.g. DAS,NAS,SAN & local RAID) Integrált szkennelés Therefore Capture Client (vonalkód/ocr) További szkennelési integráció Kofax Capture Therefore MFP alkalmazás ecopy ShareScan ecopy Desktop Kötegelt szkennelés Sorfájl tördelése (COLD) ASCII szöveg, normál szöveg, XML és PDF archiválás Microsoft Outlook Microsoft Exchange Server IBM Lotus Notes IBM Lotus Notes Integráció külsô szoftverekkel Microsoft Office Windows Explorer Microsoft Dynamics NAV SAP R/3 Microsoft SharePoint Server 2007 Beépülô modulok külsô gyártóktól PlanetPress Egyedi integráció Therefore API 1 Microsoft korlátozások nagyobb telepítések esetén. További információkért forduljon a Microsofthoz. A Microsoft, Windows, Vista, Windows Server, Outlook, SQL Server, SharePoint, NT, Excel, Internet Explorer és a PowerPoint a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az ecopy, ShareScan és Desktop az ecopy, Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. A SAP és az R/3 az SAP AG védjegyei vagy bejegyzett védjegyei Németországban és néhány más országban. Az Oracle az Oracle Corporation és/vagy leányvállalatai bejegyzett védjegye. Az IBM, DB2 és a Lotus Notes az International Business Machines Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban, más országokban, vagy mindkettôben. A PlanetPress az Objectif Lune Inc. bejegyzett védjegye. A Kofax Capture a Kofax, Inc., védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A Mozilla és a Firefox a Mozilla Foundation bejegyzett védjegyei. Canon Inc. Canon Europa Magyar nyelvû kiadás Canon Europa 2009 (0509)

ELOprofessional 2011. Vállalati tartalomkezelés: Enterprise Content Management Dokumentumkezelés Archiválás Workflow

ELOprofessional 2011. Vállalati tartalomkezelés: Enterprise Content Management Dokumentumkezelés Archiválás Workflow Fejlesztés és innováció, az Ön sikeréért ELOprofessional 2011 Vállalati tartalomkezelés: Enterprise Content Management Dokumentumkezelés Archiválás Workflow >> A vállalatról Tisztelt Hölgyem! Tisztelt

Részletesebben

Jó iratkezelés nélkül nincs hatékony ügyintézés! Gyors adminisztrációs folyamatok; egyszerű információelérés

Jó iratkezelés nélkül nincs hatékony ügyintézés! Gyors adminisztrációs folyamatok; egyszerű információelérés Gyors adminisztrációs folyamatok; egyszerű információelérés Million Documents. Thousand Movements. One Solution. ü Európai Unió által ajánlott MOREQ szabványt alapul véve, teljes mértékben helyettesíti

Részletesebben

ELO ECM Suite 9 Just Better Business

ELO ECM Suite 9 Just Better Business ELO ECM Suite 9 - A legújabb funkciók ELO ECM Suite 9 Just Better Business Vállalati tartalomkezelés www.elo.com ELO ECM Suite 9 - A legújabb funkciók ELO ECM Suite 9 Just Better Business Az intelligens

Részletesebben

Megoldások az együttmûködésre Az üzleti célkitûzések kielégítése Mi az újdonság az IBM Lotus Notes és a Lotus Domino 8 szoftverekben?

Megoldások az együttmûködésre Az üzleti célkitûzések kielégítése Mi az újdonság az IBM Lotus Notes és a Lotus Domino 8 szoftverekben? Megoldások az együttmûködésre Az üzleti célkitûzések kielégítése Mi az újdonság az IBM Lotus Notes és a Lotus Domino 8 szoftverekben? Frissítse munkamódszerét! Az üzlet gyorsan elillan segítse alkalmazottjait,

Részletesebben

Az ELO termékskála összehasonlítása

Az ELO termékskála összehasonlítása Az ELO termékskála összehasonlítása Enterprise Content Management I Dokumentummenedzsment I Archiválás I Workflow I www.elo.com Az ideális architektúra minden szervezet számára Minden vállalatnak a saját

Részletesebben

Version 1.1. Readiris 14 Windows. Felhasználói útmutató. 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi

Version 1.1. Readiris 14 Windows. Felhasználói útmutató. 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi Version 1.1 Readiris 14 Windows Felhasználói útmutató 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi Readiris TM 14 - Felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Readiris bemutatása... 1 Újdonságok a Readiris

Részletesebben

Kliens oldali erős autentikáció RSA Authentication Manager-el

Kliens oldali erős autentikáció RSA Authentication Manager-el Kliens oldali erős autentikáció RSA Authentication Manager-el...A következő dokumentum az RSA Authentication Manager termékét mutatja be. Ennek a dokumentumnak a segítségével a kívánt termékről alapszintű

Részletesebben

Alakítsa át a munkavégzés módját.

Alakítsa át a munkavégzés módját. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3-as méretű színes többfunkciós berendezés Xerox WorkCentre 7800 sorozatú többfunkciós berendezés Alakítsa át a munkavégzés módját. A legintelligensebb technológiai beruházások

Részletesebben

ELOoffice 10 Egyszerűen. Jobban. Szervezett.

ELOoffice 10 Egyszerűen. Jobban. Szervezett. Egyszerűen. Jobban. Szervezett. Az Ön ELO partnere: ELO Digital Office Kft., Budapest 1117, Kékperje utca 6. http://www.elo.com - info-hungary@elo.com ELO Digital Office CH AG, Industriestr. 50b, CH-8304

Részletesebben

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R

I N T E G R Á L T R E N D S Z E R INTEGRÁLT RENDSZER Négy biztonsági rendszerről alkotott tapasztalatunkat és tudásunkat egyesítettük: tűzjelző, riasztórendszer, kamera- és beléptetőrendszer létrehozni egy felületet amely egy létesítmény

Részletesebben

Operációs rendszer és fájlkezelés Windows 7-tel

Operációs rendszer és fájlkezelés Windows 7-tel Dr. Pétery Kristóf Windows 7-tel ECDL és számítógép kezelői vizsga előkészítő 2. Mercator Stúdió 2011. Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is. Kiadja a Mercator

Részletesebben

AR-M165 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer

AR-M165 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer AR-M6 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer SHARP DOCUMENT SOLUTIONS MEGOLDÁS EGYETLEN KÉSZÜLÉKBEN AZ ÖSSZES IRODAI FELADATRA Napjaink egyre több képi információt hordozó, felgyorsult ütemű üzleti kommunikációjával

Részletesebben

SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA. AR-M165 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer

SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA. AR-M165 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer AR-M6 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA SHARP DOKUMENTUMKEZELŐ MEGOLDÁSOK IRODÁJA NAPI IGÉNYEIT KISZOLGÁLÓ MINDENT

Részletesebben

Információ és kommunikáció Microsoft Windows XP

Információ és kommunikáció Microsoft Windows XP Információ és kommunikáció Microsoft Windows XP Tananyag TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS...9 HÁLÓZATI ALAPISMERETEK...9 SZERVEREK, MUNKAÁLLOMÁSOK...9 HÁLÓZATOK MÉRETEI...10 HELYI HÁLÓZATOK...10 VÁROSI HÁLÓZATOK...10

Részletesebben

Windows Small Business Server 2003

Windows Small Business Server 2003 Windows Small Business Server 2003 Kisvállalatokra optimalizálva A Small Business Server 2003 legfontosabb elônye talán az, hogy képes a Windows kiszolgálórendszereknél megszokott szolgáltatásokat, teljesítményt

Részletesebben

Iratkezelés. Nem csak tárolás, Iratkezelés. Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás

Iratkezelés. Nem csak tárolás, Iratkezelés. Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás Iratkezelés Nem csak tárolás, Iratkezelés 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás

Részletesebben

ESET Smart Security. telepítési útmutató

ESET Smart Security. telepítési útmutató ESET Smart Security telepítési útmutató A telepítési útmutatóból megismerheti a szoftver újdonságait, és segítséget kap a telepítéshez. Az egyes funkciókat részletesen a szoftverhez tartozó kézikönyvbôl

Részletesebben

Szkenner kezelési útmutató

Szkenner kezelési útmutató Felhasználói kézikönyv Szkenner kezelési útmutató 1 2 3 4 5 6 7 Beolvasott fájl küldése e-mailben Szkennelt fájlok küldése mappákba Fájlok tárolása a szkenner funkcióval Beolvasott fájlok kézbesítése Eredeti

Részletesebben

WINDOWS SERVER 2003 END OF SUPPORT

WINDOWS SERVER 2003 END OF SUPPORT WINDOWS SERVER 2003 END OF SUPPORT Rövid útmutató az áttéréshez Gál Tamás Datacenter Technical Specialist Microsoft Magyarország v-tgal@microsoft.com Tartalom Bevezetés... 3 Támogatással és nélküle...

Részletesebben

Google Drive használata

Google Drive használata Google Drive használata WEB: https://drive.google.com/ A Google Drive egy ún. felhő-alapú szolgáltatás, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez tartozó adathordozón (pl.

Részletesebben

E-LEARNING RENDSZER KIÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDTETÉSE

E-LEARNING RENDSZER KIÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDTETÉSE E-LEARNING RENDSZER KIÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDTETÉSE a szakmai tevékenységhez kapcsolódó informatikai, kommunikációs feltételek biztosítása és fejlesztése A tanulmány célja, hogy a STRATOSZ és tagvállalatai részére

Részletesebben

Xpandrive virtuális storage rendszer

Xpandrive virtuális storage rendszer Költséghatékonyabb és gyorsabb adatelérés az Xpandrive virtuális storage rendszerrel Enterprise Xpandrive virtuális storage rendszer Termékismertető Xpandrive, a hatékony tárhelymenedzselőrendszer Az Enterprise

Részletesebben

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antivirus telepítési útmutató A telepítési útmutatóból megismerheti a szoftver újdonságait, és segítséget kap a telepítéshez. Az egyes funkciókat részletesen a szoftverhez tartozó kézikönyvbôl

Részletesebben

Windows operációs rendszerek története..

Windows operációs rendszerek története.. Windows operációs rendszerek története.. A ma már gyakorlatilag mindenki által legalább hallomásból ismert operációs rendszer pályafutását egy egyszerű, kiegészítő segédprogramként kezdte, amely az MS-DOS

Részletesebben

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató A L K A L M A Z Á S V E R Z I Ó J A : 1 5. 0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában,

Részletesebben

Kaspersky Anti-Virus Felhasználói útmutató

Kaspersky Anti-Virus Felhasználói útmutató Kaspersky Anti-Virus Felhasználói útmutató A L K A L M A Z Á S V E R Z I Ó J A : 1 5. 0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában,

Részletesebben

ELO Dokumentumkezelő és archiváló szoftver

ELO Dokumentumkezelő és archiváló szoftver ELO Dokumentumkezelő és archiváló szoftver ELOoffice 8.0 2009. május ELO Digital Office http://www.elo.com Copyright 2009 ELO Digital Office GmbH Minden jog fenntartva Tartalom Tartalom... 2 Telepítés...

Részletesebben

MemoStangOne RENDSZER

MemoStangOne RENDSZER MemoStangOne RENDSZER KEZELÉSI LEÍRÁS A MemoStangOne fantázia nevű (EL-04/MB típusú) őrjárat, vagy egyéb munkafolyamat ellenőrző rendszer, ember által kiváltott villamos érintkezés alapján csekkol. Ennek

Részletesebben

Javaslat Vezetői Információs Rendszer bevezetésére Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban Döntés-előkészítő tanulmány

Javaslat Vezetői Információs Rendszer bevezetésére Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban Döntés-előkészítő tanulmány Javaslat Vezetői Információs Rendszer bevezetésére Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalban Döntés-előkészítő tanulmány Gyöngyös Város Önkormányzata 2014. szeptember 30. 1 Tartalomjegyzék 1 A dokumentum célja...

Részletesebben

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved.

Copyright 2012 EMC Corporation. All rights reserved. 1 Intelligens adatkinyerés, hiteles archiválás megvalósítása EMC Captiva termékkel 2 Tartalom EMC Captiva nagyvállalati megoldás EMC Captiva 7 új képességek áttekintése Hiteles másolatképzés és archiválás

Részletesebben