MATASZ VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MATASZ VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE"

Átírás

1 MATASZ VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE MATASZ VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE KÖZGYŰLÉSE Helyszín: 8200 Veszprém Táborállás park as terem Időpont: óra Jelenlévők: az egyesület tagjai, 19 fő Napirend: 1.MATASZ Veszprém Megyei Egyesület évi munkájáról beszámoló 2.MATASZ Veszprém Megyei Egyesület évi programja 3.Egyebek 1. A MATASZ Veszprém Megyei Egyesülete évi munkájának rövid értékelése A MATASZ Veszprém Megyei Egyesület a fenti helyszínen és időpontban 19 fő jelenlétében meghallgatta az elnökség beszámolóját, amelyet a kiegészítésekkel együtt egyhangú szavazással elfogadott évben fő feladatunknak tekintettük, hogy az egyesület elnökségének útmutatásai, kitartó munkája mellett egy év alatt egyesületté jegyeztessük be szervezetünket /ügyvéd segítsége nélkül/. A Veszprémi Törvényszék a Magyar Tartalékosok Szövetsége Veszprém Megyei Egyesületének február 9. napján kelt 8.Pk / 2014/7. számú végzését, március 4-i hatállyal jogerőre emelte. Tájékoztatlak benneteket, hogy a Veszprémi Törvényszék a MATASZ Veszprém megyei szervezetét, egyesületként számon bejegyezte. Elnökségünk, egyesületünk tagsága nevében szeretném megköszönni a MATASZ országos elnökségének, az egyesületek vezetőinek, a megalakításához nyújtott iránymutató hozzáállását, operatív segítségét. Megnevezésünk a továbbiakban MATASZ VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE. Következő kiemelt feladatként kezeltük az általános iskolások felső tagozatos diákjainak APRÓD PROGRAM néven honvédelmi alapismereteket közlő, pálya orientációs szakköri program beindítását a általános iskolai tanévben. Három iskolában, nagyon jó hatásfokkal, eredményesen működik a képzés. Összesen 45 fő apróddal foglalkozunk, heti rendszerességgel, akik egyesületünk 18 év alatti tagságát növelik. A program saját készítés, az iskolák által elfogadott! Két általános iskola érdeklődése folyamatban, van jó hírünk. 2. A MATASZ Veszprém Megyei Egyesülete évben végrehajtott feladatai A évet hagyományosan Balatonfűzfőn kezdtük január 12-én, ahol méltóképpen megemlékeztünk a helyőrségi katonai alakulatok képviselőivel és a civil szervezetekkel a Doni áttörésről. Szentmisét celebrált tagtársunk Szécsi Ferenc plébános, tábori segédlelkész, majd a Hősök emlékfalához koszorút helyeztünk el a kegyeleti megemlékezésen.

2 Január között három tagtársunk részt vett és nagyszerűen helytállt, a XV. Doni Hősök Emléktúrán, Eger végcéllal ezért elismerés illeti bajtársainkat. A zárónapon Demeter Ferenc alelnök úrral részt vettünk a Dobó István téri parádén, a koszorúzáson, a szentmisén, majd az esti órákban a rendezvény zárásaként a vacsorán. Itt került átadásra a Felső-Bajor csoportból Ulrich Blatzek altiszt /Unteroffizier d R./ úr részére a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatának átadására, amelyet egyesületünk korábbi vezetése felterjesztésére kapott, kiváló munkájáért, bajtársi együttműködésért. Február 5-én megtartottuk éves közgyűlésünket, ahol számot adtunk a év elvégzett munkájáról, meghatároztuk a év feladatait és beadtuk a Veszprémi Törvényszékre az utolsó hiánypótlást. Február 26-i válaszlevélben még két apró módosítást rendeltek el. Február 6-án részt vettünk a Rádiótechnikai Csapatok Napja rendezvényén. Február 10-én Rainer Pál történész előadását hallgattuk meg Három testvér az I. világháborúban címmel a Laczkó Dezső Múzeumban. Február 26-ra tervezett Magyar Honvédség síbajnokság Eplényben elmaradt, az idén, ha a pálya alkalmas lesz, közgyűlésünk határozata értelmében csapatot kell, hogy indítsunk. Március 15-i helyőrségi, valamint Veszprém Megyei Jogú Város ünnepségén részt vettünk és az utóbbi rendezvényen, az elnökség koszorúzott, a Dózsa téren. Március 31. A hónap és annak is a vége az éves tagdíj rendezésének az ideje, amely a évre, 2.000,-Ft/év összegben került meghatározásra. Kérlek, benneteket arra, hogy ebben az évben is mindannyian feleljünk meg a kijelölt dátumig, a befizetés teljesítésével. MATASZ tag a továbbiakban is csak az lehet, aki az esedékes tagsági díjat befizette. Április 10-én részt vettünk a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Veszprémi Egyesülete által rendezett ünnepségen a Jutas-pusztai repülős és ejtőernyős emlékműnél. Megemlékeztünk az április 12-én lezuhant ejtőernyős és repülő bajtársainkról. Elhelyeztük az emlékműnél a megemlékezés koszorúját. Május 8-10-én részt vettünk a Veszprémi Gizella Napok keretében a Katonák a művészetekben kiállítás megnyitóján a Veszprémi Petőfi színházban. Május 9-én részt vettem Budapesten a MATASZ küldöttgyűlésén egyesületünk képviseletében. Ezen a napon került sor a "Tekerj a sereggel" Balatont körbekerülő kerékpártúra, amelyen a MATASZ Veszprém Megyei Egyesületének csapata is részt vett és sikeresen teljesítette a Keszthelyről elindult, a 210 km-es távot. Május 20-án Veszprémben, a Petőfi színházban részt vettem a Honvédelem Napja alkalmából megtartott ünnepi állománygyűlésen. Május 22-én ünnepélyes kertek között megtörtént az Agóra Veszprém 8200 Veszprém Táborállás park 1. szám alatti épület projektzáró rendezvénye, érthetőbben befejeződött székhelyünk, a volt Hemo felújítása. A klubhelyiségünk a régi helyszínen, felújítva rendelkezésünkre áll.

3 Május 26-án volt tagtársunk Gödri Dezső nyá. alez. úr a Magyar Honvédség halottjának síremlék avatásán vettünk részt, ahol a megemlékezést én tartottam. Május 29-én a Veszprémi Szent Imre helyőrségi templomban részt vettünk a Hősök napi ökumenikus istentiszteleten. Május 31-én Balatonfűzfőn részt vettünk a Hősök vasárnapja rendezvényen amelyet a város, a civil szervezetek és Szécsi Ferenc plébános, kisegítő tábori lelkész szervezett. Az emléktáblánál elhelyeztük az egyesület nevében, a megemlékezés koszorúját. Június 9-én több mint hétszáz általános és középiskolás részvételével megrendezésre került Veszprémben a "Jutasi Őrmester Túra" nevű iskolai honvédelmi vetélkedő és túra. A szervező katonai alakulat parancsnoka egyesületünktől is személyi támogatást kért, amelynek örömmel tettünk eleget. Porga Gyula Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere levélben köszönetét fejezte ki egyesületünknek. Június 12-én a Veszprémi Helyőrségi Sportpályán egyesületünk tagjai közül sokan részt vettünk Dr. Vasvári Tibor nyá. ezds. úr tagtársunk és szervező csapata invitálására a 8. LEP- CSRP találkozón. Toborzó pontot állítottunk fel, amelyen a megjelent tartalékosok, nyugdíjasok között propagáltuk szervezetünk, egyesületünk tevékenységét. Demeter Ferenc alelnök úr, kedves segítőivel pedig, egy nagyon finom ebédet főzött nekünk. Ezen a rendezvényen ebben az évben is részt kívánunk venni, minél többen jelentkezzetek. Június 15-én részt vettünk az 54. Veszprém Radarezred csapatünnepén, családi nap és nyugdíjas találkozóján. Június ig Demeter Ferenc nyá. alaz. alelnök úr Lipcsében az országos szervezet tagjaival, részt vett a 12. Német - Magyar partnerszemináriumon. Augusztus 11-én jóváhagytam az Apród Programot, Balassa Endre nyá. tzls. alelnök úr három általános iskola a Báthory, a Deák és a Bocskai iskola részére kiküldte azt. Augusztus 14-én Nagyboldogasszony ünnepe, a Repülők napja alkalmából, a Magyar Veterán Repülők Szövetsége, együttműködésben a Veterán Repülők és Ejtőernyősök Veszprémi Egyesületével - a korábbi évek hagyományainak megfelelően az idén is meghívott bennünket központi megemlékezésre. Az esemény a Táborállás park területén, állított emlékműnél került megrendezésre. Augusztus 19-én részt vettem a veszprémi helyőrségben települő katonai alakulatok, Állami ünnepünk Augusztus 20-a alkalmából megrendezett ünnepi állománygyűlésén. Augusztus 25-én Reményi József Kórházvonattal a Don kanyarban című kiállításon mondtam köszöntőt Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának aulájában. A kiállítást Véghné Reményi Mária a lánya nyitotta meg, amely szeptember 8-ig volt látható. Köszönöm Demeter Ferenc nyá. alez. alelnök úr, szervező munkáját, segítségét, az ő érdeme, hogy ez a rendkívül érdekes anyag Veszprémbe bemutatásra kerülhetett. Szeptember 5-7-én Dr. Csutorás Gábor az országos szövetség delegációjának tagjaként Olaszországban Monte Tombában vett részt megemlékezésen.

4 Szeptember 18-án részt vettünk Kossuth Lajos születésének 213. évfordulójára megtartott ünnepi megemlékezésen és koszorúzáson. Október 3-án Szentendrén részt vettünk a Magyar Tartalékosok napja és a Szövetség megalakulásának 14. évfordulójára szervezett lő versenyen és ünnepi megemlékezésen. Dr. Csutorás Gábor nyá. alez úr, a Honvédelmi miniszter Honvédelemért kitüntető cím III. fokozat kitüntetésében, Papp Zsuzsanna nyá. zászlós a Magyar Tartalékosok Szövetsége emlékplakettje kitüntetésben részesült. A lövészeti versenyen háromfős csapatunk, Papp Zsuzsanna nyugállományú zászlós, csapatkapitány vezetésével igen jól szerepelt. Október 6-án a Veszprémi helyőrségparancsnok meghívására, az Aradi vértanúk és Gróf Batthyány Lajos miniszterelnök mártírhalálának emlékére, ünnepi megemlékezésen és ökumenikus istentiszteleten vettünk részt. Ugyanezen a napon délután részt vettünk Veszprém Megyei Jogú Város által szervezett megemlékezésen a Török Ignácz utcai Aradi Vértanúk emlékművénél, ahol egyesületünk nevében koszorút helyeztem el. Október 22-én részt vettünk a veszprémi katonai alakulatok által, Nemzeti Ünnepünk október 23-a tiszteletére megrendezett ünnepi állománygyűlésen, a Városi Művelődési Központban. Október 30-án Halottak napi megemlékezésen vettünk részt a veszprémi temetőkben, utána halottak napi szentmisén pedig, a Szent Imre Helyőrségi templomban. November 11-én a HM Tábori Lelkészi Szolgálat Katolikus Szolgálati Ág, veszprémi helyőrségi templomunk Búcsú ünnepén szentmisét tartott, amelyen néhányan részt vettünk. December 2-án részt vettem a Megyeháza Szent István termében megtartott jubileumi koncerten, ahol a Magyar Honvédség Légierő Zenekar 30 éves születésnapját ünnepeltük. A zenekart és annak vezetőjét levélben köszöntöttem. December 17-én részt vettünk a Magyar Honvédség Légierő Zenekar jubileumi, karácsonyi koncertjén és 30 év- 30 kép fotókiállítás megnyitóján. 3. Tagsági létszám alakulása A taglétszámunk január 1-én 26 fő volt, január 7-én 30 fő, plusz a 45 fő apród, akiknek avatása március hónapban fog megtörténni, tehát jelenleg 75 fővel működik egyesületünk. 4. Gazdálkodási tevékenység A éven végrehajtott feladatainkhoz a MATASZ országos elnökségtől támogatást nem kaptunk, 2014-es évben sem, persze ez így nem igaz, mert a koszorúzások költségeit megkaptuk és a központilag elhatározott útiköltséget. Saját zsebből finanszírozzuk egyesületünket, végezzük kitűzött feladatainkat. A évi programjaink biztosítására az országos elnökségtől, ,-Ft-ot igénylünk. 5. Társadalmi, hagyományőrző tevékenység A MATASZ Veszprém Megyei Egyesülete társadalmi és hagyományőrző tevékenységét a 2. pontban kronológiai sorrendben beterjesztettem, nem ismétlem.

5 évi program év fő feladatának egyesületünk közgyűlésének értelmében az APRÓD PROGRAM folytatását és kiterjesztését jelölte meg. Január: Február: Március: Április: Május: Június: MATASZ VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE ÉVI PROGRAMJA MATASZ Veszprém Megyei Egyesület közgyűlése Veszprém VMK Simon-Jójárt Sándor- Hegyi Sándor Doni hősök megemlékezésen részvétel Balatonfűzfő (koszorú) Györe Gyula Részvétel a Doni Hősök Emléktúrán fős csapat indítása Seregélyes András Klubnap, elnökségi ülés Apród program féléves értékelése Balassa Endre Részvétel a Rádiócsapatok Napja rendezvényen Balassa Endre Részvétel a Magyar Honvédség síbajnokságán Kaptúr József- Lantos Imre Részvétel MH. Légi Vezetési és Irányítási Központ csapatünnepén Demeter Ferenc Klubnap, elnökségi ülés Megemlékezések március 15-ről (Veszprém több helyszín, koszorúk) Simon-Jójárt Sándor Előadás a MH Légierő helyzetéről Sáfár Albert dd.tbk. Klubnap Apród Programban résztvevő általános iskolák számára honvédelmi nap/vetélkedő rendezése Balassa Endre Tavaszváró Demeter Ferenc Klubnap Hősök napja megemlékezés, Honvédelmi Nap- vetélkedő (Veszprém, Balatonfűzfő koszorúk) Dr. Csutorás Gábor Részvétel a Tekerj a sereggel rendezvényen Apródok avatása Balassa Endre Klubnap Részvétel a LEP-CSRP találkozón Dr. Vasvári Tibor Részvétel az Úszó Erőd rendezvényen Lantos Imre Jutasi Őrmester Emléktúra, Veszprém Balassa Endre

6 Július: Augusztus: Szeptember: Október: November: December: Folyamatos: Klubnap A Pákozdi Emlékhely meglátogatása Dr. Csutorás Gábor Klubnap Megemlékezés Nagyboldogasszony ünnepe alkalmából Veszprém Repülős emlékmű Simon-Jójárt Sándor MATASZ Veszprém Megyei Egyesület családi és sportnap Demeter Ferenc Részvétel Hajmáskéren, a falunapon (BHTA-val közösen) Seregélyes András Klubnap Nemzetközi tartalékos lövészet Ausztria Demeter Ferenc (Hochfilzen) Részvétel a nemzeti katonai zarándoklaton Györe Gyula Részvétel az I. világháborús megemlékezésen Dr. Csutorás Gábor (Olaszország, Monte Tomba) Klubnap Aradi vértanúk megemlékezés (Veszprém, Balatonfűzfő- Tobruk, koszorúk) Szécsi Ferenc Három ország két nap menet (Németország, bajor tartalékosok meghívása) Demeter Ferenc Klubnap Mindenszentek, Halottak napi megemlékezés Szécsi Ferenc Éves közgyűlés (beszámoló) Simon-Jójárt Sándor Klubnap MATASZ Veszprém Megyei Egyesületének karácsonyi ünnepsége Demeter Ferenc Írásbeli megállapodás szerinti együttműködés létrehozása a megye, működő katonai alakulataival, katonai hagyományőrzőkkel, egyesületekkel. Klubnapok órakor kezdődnek, a VMK klubhelyiségében Apród program (előadók, avatás, minősítés, évzárás, év tervezése, beindítása) Helyőrség alakulatainak rendezvényein a MATASZ képviselete (meghívás alapján) Szent Imre Helyőrségi templom eseményein való részvétel Kapcsolat felvétel egyesületekkel, szövetségekkel, intézményekkel 7. Támogatási igény

7 Központi költségvetésből: Apród Program működési támogatása, objektum látogatás, avatás ,- Iskolai honvédelmi vetélkedő, sportnap díjazása ,- Összesen: ,- 8. Saját bevétel Tagdíj ,- Veszprém Megyei Jogú Város támogatása ,- Vállalkozói támogatás ,- Összesen: ,- Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Elnökség! Kérem a MATASZ VESZPRÉM MEGYEI EGYESÜLETE évben végzett munkájáról szóló beszámoló jelentését elfogadni, valamint a évi programját befogadni szíveskedjenek. Szerény anyagi jellegű igényünket támogatni szíveskedjenek. Veszprém, január 10-én Tisztelettel: Simon-Jójárt Sándor János nyá. ezds. elnök MATASZ Veszprém Megyei Egyesülete

MUNKATERV. a 2011-es évre

MUNKATERV. a 2011-es évre BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2011-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

MUNKATERV. a 2012-es évre

MUNKATERV. a 2012-es évre 1 BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2012-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

MUNKATERV a 2010-es évre

MUNKATERV a 2010-es évre BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2010-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Tájékoztató előadások megtartása az európai és a világ konfliktus gócairól és azok kezelésének helyzetéről;

Részletesebben

Program- és feladatterv 2014. évre

Program- és feladatterv 2014. évre HONVÉD BAJTÁRSI EGYESÜLET SÁRBOGÁRD Program- és feladatterv 201 évre Fsz. Központilag szervezett rendezvények: 1. BEOSZ küldöttgyőlés, választmányi ülés 201 április 2. BEOSZ-KDR tagegyesületi ök értekezlete

Részletesebben

Képek a megemlékezésről

Képek a megemlékezésről 2012 Közgyűlések Felderítő Napi megemlékezés 2012. november 11.: az immár hagyományosan a családtagok részvételével tartott ünnepi megemlékezésünkre rendkívül kulturált környezetben, a Művészetek Palotájában

Részletesebben

CSELEKVÉSI TERV 2013. /tervezet/

CSELEKVÉSI TERV 2013. /tervezet/ HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - közhasznú szervezet- 8000 Székesfehérvár, Malom u. 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255 E-mail: htbk.szfvár@regiment.hu CSELEKVÉSI TERV 2013. /tervezet/

Részletesebben

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége:

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: 2010. január 14. a Sátoraljaújhelyi Városvédő és Szépítő Egyesülettel, az Eötvös József Klubbal közösen megemlékezést

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - közhasznú szervezet- 8000 Székesfehérvár, Malom u. 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255 E-mail: htbk.szfvár@regiment.hu CSELEKVÉSI TERV 2014. /tervezet/

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a 2013. június 26-i Választmányi ülés napirendjéhez

HÁTTÉRANYAG a 2013. június 26-i Választmányi ülés napirendjéhez HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - közhasznú szervezet- 8000 Székesfehérvár, Malom u. 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255 E-mail: htbk.szfvár@regiment.hu HÁTTÉRANYAG a 2013. június

Részletesebben

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15.

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. Szám: KOZP/921/3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat 2016.

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére 10220-1/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2010. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

9.00 a Széchenyi emléktáblánál (Hősök tere 7.) néma koszorúzás egy szál virággal

9.00 a Széchenyi emléktáblánál (Hősök tere 7.) néma koszorúzás egy szál virággal KOSZORÚZÁSOK ÉS MEGEMLÉKEZÉSEK OKTÓBER 19-én pénteken 9.30 a Romek emlékoszlopnál (Szentpéteri kapu) Közreműködnek a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói 10.30 Ünnepi műsor a Miskolci Egyetemen 12.00

Részletesebben

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2012. Időpont idő Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja. Téltemetés és Kiszebáb égetés

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2012. Időpont idő Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja. Téltemetés és Kiszebáb égetés HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2012. Időpont idő Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja Február 17. 15.00 Nagyiskola Kisiskola Petőfi S. utca Téltemetés és Kiszebáb égetés

Részletesebben

MUNKATERV a 2014-es évre

MUNKATERV a 2014-es évre 1 BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI EGYESÜLETE MUNKATERV a 2014-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai fegyverzet-ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

A Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE

A Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége 1126 Budapest, Böszörményi út 21. : 1531 Bp., Pf. 28 : 355-1182, 224-5151 Fax: 224-5157 BM : 36-101, Fax: 36-108 Email: foig@nbsz.gov.hu Adószám: 181 82147-1-43

Részletesebben

KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2012.

KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2012. KÖZSÉGI ESEMÉNYNAPTÁR Bodrogkeresztúr 2012. Január: 08. Vízszentelés Helye: Római Katolikus templom 10. Bábszínház: A három kismalac 20. Megemlékezés a Magyar Kultúra Napjáról 22. Vince napi borszentelés

Részletesebben

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15.

VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. VESZPRÉMI LENGYEL NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Szabadság tér 15. Szám: KOZP/921/5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat 2016.

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi készülődés Dohóczki Mónika

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Alapítvány 20/283-2013 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Nyt.szám: HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email htbk.szfvar@regiment.hu,

Részletesebben

Előterjesztés. -a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsághoz

Előterjesztés. -a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsághoz NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA ALPOLGÁRMESTER 4400 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-510; FAX: +36 42 524-501 E-MAIL: ALPOLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám:

Részletesebben

JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYE

JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYE JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYE 2015-2016 Magyar Tartalékosok Szövetsége Jász-Nagykun-Solnok Megyei Szervezete Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Elnökség! A megyei szervezet 2015. évi tevékenységének értékelését

Részletesebben

KÖRÖSLADÁNY VÁROS 2015. ÉVI RENDEZVÉNY NAPTÁRA

KÖRÖSLADÁNY VÁROS 2015. ÉVI RENDEZVÉNY NAPTÁRA KÖRÖSLADÁNY VÁROS 2015. ÉVI RENDEZVÉNY NAPTÁRA Dátum óra rendezvény helyszín rendező/felelős Január 23. (péntek) 17.00 Magyar Kultúra Napja Január 28. 13.00 Csudajó játszóház könyvtár könyvtár Február

Részletesebben

Nándorfehérvári diadal emléknapja: július 22.

Nándorfehérvári diadal emléknapja: július 22. Nándorfehérvári diadal emléknapja: július 22. Hunyadi János és Kapisztrán János seregei 558 évvel ezelőtt, 1456. július 22-én állították meg a Nándorfehérvárt ostromló oszmán hadat. A győztes csata emlékére

Részletesebben

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48.

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. Szám: KOZP/868/5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat 2016. március 4-én

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja ek 2011-ben Mezőszilas községben időpontja címe/elnevezése tervezett programja helyszíne szervezője/felelőse 2011. február 25. 9 órától 12 óráig Óvoda nyitogató A leendő ovisok fogadása az óvodában, ismerkedés

Részletesebben

Rendezvénynaptár 2015.

Rendezvénynaptár 2015. Rendezvénynaptár 2015. Hónap Nap Időpont Program Helyszín Szervező Január 18. 15 00 Magyar Kultúra Napja Művelődési Ház Művelődési Ház 30. közgyűlése Művelődési Ház Február 13. Tűzoltó közgyűlés Művelődési

Részletesebben

A HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezetének 2014. évi PÉNZÜGYI TERVE BEVÉTELEK

A HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezetének 2014. évi PÉNZÜGYI TERVE BEVÉTELEK számú melléklet a /2014/ számhoz. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete számú melléklet a /2014/ számhoz. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email

Részletesebben

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016 HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016 Időpont Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja Január 19. Vasúti emlékmű A németek kiűzésének napja, megemlékezés Német Nemzetiségi Január

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3/2018. (II.05.) számú költségvetési határozatának 2. számú módosításáról (a jegyzőkönyv 3. sz. melléklete)

Jegyzőkönyv. 3/2018. (II.05.) számú költségvetési határozatának 2. számú módosításáról (a jegyzőkönyv 3. sz. melléklete) Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kaposvár, Kossuth tér 1. szám alatti hivatali helyiségben 2018. május 28.

Részletesebben

Kitüntető címek, szolgálati jelek, érdemjelek, dísztőr, oklevél, emléktárgy és emlékgyűrű adományozása a ZMNE ünnepélyes tanévnyitóján

Kitüntető címek, szolgálati jelek, érdemjelek, dísztőr, oklevél, emléktárgy és emlékgyűrű adományozása a ZMNE ünnepélyes tanévnyitóján Kitüntető címek, szolgálati jelek, érdemjelek, dísztőr, oklevél, emléktárgy és emlékgyűrű adományozása a ZMNE ünnepélyes tanévnyitóján A Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere Állami Ünnepünk 2010. augusztus

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 23-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 23-i ülésére 1612-1/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 23-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2011. évi módosított rendezvénytervének

Részletesebben

A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS JÚNIUS 30-I ÜLÉSÉRE

A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS JÚNIUS 30-I ÜLÉSÉRE E LŐTERJESZTÉS A FEJÉR MEGYEI KÖZGYŰLÉS 2016. JÚNIUS 30-I ÜLÉSÉRE 12. IKTATÓSZÁM: 35-6/2016. MELLÉKLET: - DB. TÁRGY: Tájékoztató a közgyűlés két ülése között történt fontosabb eseményekről ELŐTERJESZTŐ:

Részletesebben

MATASZ Heves Megyei Szervezet évi beszámoló jelentése

MATASZ Heves Megyei Szervezet évi beszámoló jelentése MATASZ Heves Megyei Szervezet Munkácsi Sándor t. ezredes +36-70/6196121 +36-36/316-891 MATASZ Heves Megyei Szervezet 2018. évi beszámoló jelentése 1.) A 2018. év feladatai végrehajtásának rövid (pár mondatos)

Részletesebben

1/2015. (IV. 3.) számú Közgyűlési határozat

1/2015. (IV. 3.) számú Közgyűlési határozat 1/2015. (IV. 3.) számú Közgyűlési határozat az előterjesztésnek megfelelően elfogadja az Oroszlányi Bányász Hagyományőrző Fúvószenekari Egyesület 2014. évi tevékenységéről szóló beszámolót. A beszámoló

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 351-9/2017. 1. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

Részletesebben

Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február

Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február 09. Terápiás foglalkozás (kutyával) Alapítványi Ház 09. Katolikus bál 13. Hamvazószerda Katolikus templom 16. KISZE

Részletesebben

FELSŐZSOLCA VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

FELSŐZSOLCA VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE FELSŐZSOLCA VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. ÉVI MUNKATERVE I. TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJA ÉS NAPIRENDJE JANUÁR 19. 1. Köztisztviselői teljesítménykövetelmények alapját képező kiemelt célok meghatározása

Részletesebben

BAJTÁRSI EGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 1134. Budapest, Gidófalvy u. 1/b Tel: 3322-500/117858, HM: 02-117858 Ügyintéző: Erdős László ezds. (2365-111/ HM.25032) Nyt.szám: sz.példány BAJTÁRSI EGYESÜLETEK

Részletesebben

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48.

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. Szám: KOZP/868/12/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat 2016. október

Részletesebben

Állami kitüntetések elnökhelyettese. Országos Etikai Bizottság elnöke. Felügyelő Bizottság elnöke. Számvizsgáló Bizottság elnöke

Állami kitüntetések elnökhelyettese. Országos Etikai Bizottság elnöke. Felügyelő Bizottság elnöke. Számvizsgáló Bizottság elnöke Kedves Bajtársnőnk, Bajtársunk! Tisztelt Látogató! Összeállításunkban 2015. május 14-től megtekinthetik azokat a fontosabb eseményeket, programokat, amelyeken részt vettünk, vagy amelyeket mi szervezetünk.

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Nyt.szám: HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email htbk.szfvar@regiment.hu,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Molnár György igazgató

Jegyzőkönyv. Molnár György igazgató Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14. II/12. sz. alatti székhelyén 2014. december 1-én 10.30-kor megtartott üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Pályázati azonosító: CSSP-NEPDALKOR A pályázat megvalósult: támogatásával.

BESZÁMOLÓ. Pályázati azonosító: CSSP-NEPDALKOR A pályázat megvalósult: támogatásával. BESZÁMOLÓ Pályázati azonosító: CSSP-NEPDALKOR-2018-0252 A pályázat megvalósult: támogatásával. A dr.barsi Ernő Népdalkör és Citeraegyüttes a pályázaton elnyert támogatást a szerződésben foglaltak szerint

Részletesebben

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019 HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2019 Időpont Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja 3. Horgászbörze 25. Március 5. Március 14. 17:00 16.00 Lőrincze L. Ált. iskola Téltemető

Részletesebben

JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására

JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására Ózd, 2012. március 22. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke

Részletesebben

Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, lebonyolított program Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett,

Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, lebonyolított program Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, Oldal 1 / 10 Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Kft) Mezőtúr Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) 2019. év Január Rendezvény neve Időpont Rendezvény szervezője

Részletesebben

A Miniszterelnökség a Civil Alap 2014 keretében a Magyar Holokauszt Emlékév 2014 programjaira 2013 őszén pályázatot írt ki. Egyesületünk A lapátosok

A Miniszterelnökség a Civil Alap 2014 keretében a Magyar Holokauszt Emlékév 2014 programjaira 2013 őszén pályázatot írt ki. Egyesületünk A lapátosok A Miniszterelnökség a Civil Alap 2014 keretében a Magyar Holokauszt Emlékév 2014 programjaira 2013 őszén pályázatot írt ki. Egyesületünk A lapátosok serege és az emlékezet címmel beadott pályázatára elnyert

Részletesebben

Települési Rendezvény Naptár 2009.

Települési Rendezvény Naptár 2009. Települési Rendezvény Naptár Időpont Rendezvény megnevezése A rendezvény helyszíne február 14. február 21. március 15. 18 órakor március 21. április 4. 10 órától Iskolai farsangi bál A rendezvényszervező

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc

JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc JEGYZŐKÖNYV a Fényszaruiak Baráti Egyesületének Közgyűléséről II. 2014. május 23. 17 óra 30 perc J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. május 23-án (péntek) a jászfényszarui Városháza Dísztermében 17 óra

Részletesebben

A klub 2010. évi programja.

A klub 2010. évi programja. A 2010. ÉV ESEMÉNYEI A klub 2010. évi programja. A hazai társadalmi, gazdasági körülmények figyelembe vételével, anyagi lehetőségeink további szűkülésével számolva jelöljük meg 2010. évi céljainkat. Ezért,

Részletesebben

REGIMENT VETERÁNOK KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ÉS A MAGYAR HONVÉDSÉG BUDAPESTI NYUGÁLLOMÁNYÚAK KLUBJA NEMZETBIZTONSÁGI TAGOZAT PROGRAM

REGIMENT VETERÁNOK KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ÉS A MAGYAR HONVÉDSÉG BUDAPESTI NYUGÁLLOMÁNYÚAK KLUBJA NEMZETBIZTONSÁGI TAGOZAT PROGRAM REGIMENT VETERÁNOK KÖZHASZNÚ EGYESÜLET ÉS A MAGYAR HONVÉDSÉG BUDAPESTI NYUGÁLLOMÁNYÚAK KLUBJA NEMZETBIZTONSÁGI TAGOZAT PROGRAM 2014. január 1. december 31. BUDAPEST Békés, boldog Eredményekben gazdag Új

Részletesebben

Versenykiírás (Tervezet)

Versenykiírás (Tervezet) - 1 - XIII. MEBSZ- MATASZ Bajtársi Találkozó, Versenykiírás (Tervezet) I. Általános rész A Magyar Ejtőernyősök Bajtársi Szövetsége a Magyar Tartalékosok Szövetségének Csongrád megye szervezete, valamint

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR. Székesfehérvári Szervezete

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR. Székesfehérvári Szervezete HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Kiemelkedően közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom u 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255. e-mail:htbk.szfvár@regiment.hu

Részletesebben

Vasvár Dr. Bendefy László Városi Könyvtár

Vasvár Dr. Bendefy László Városi Könyvtár Időpont Rendezvény neve Rendezvény helyszíne Programszervező Elérhetősége 2008. január 5. A titok- Kamráktól a jégtrónusokig (India, Nepál, Tibet) vetített képes előadás 2008. január 5. Jeles napok- népszokások

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Szakmai beszámoló Az utolsó töltényig című vándorkiállításról

Szakmai beszámoló Az utolsó töltényig című vándorkiállításról Szakmai beszámoló Az utolsó töltényig című vándorkiállításról Az utolsó töltényig című vándorkiállítás a második világháború befejezésének 70. évfordulójára rendezett tárlat, mely a muzeológia eszközeivel

Részletesebben

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM INTÉZMÉNYI ÜNNEPEK ÉS MEGEMLÉKEZÉSEK RENDJE

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM INTÉZMÉNYI ÜNNEPEK ÉS MEGEMLÉKEZÉSEK RENDJE SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM INTÉZMÉNYI ÜNNEPEK ÉS MEGEMLÉKEZÉSEK RENDJE Szeged, 2013. október 28. Intézményi ünnepek és megemlékezések rendje a Szegedi Tudományegyetemen 1 A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban:

Részletesebben

Magyar Máltai Lovagok Szövetsége. Magyar Delegáció beszámolója a. 2013.06.24. 2014.06.23. közötti időszakról

Magyar Máltai Lovagok Szövetsége. Magyar Delegáció beszámolója a. 2013.06.24. 2014.06.23. közötti időszakról 1 Magyar Máltai Lovagok Szövetsége Magyar Delegáció beszámolója a 2013.06.24. 2014.06.23. közötti időszakról A Delegáció jelenlegi létszáma: 78 fő, (46 %) a teljes létszám 168. Az elmúlt évben elhunyt

Részletesebben

Program: 1. nap 9.00 9.45 Regisztráció

Program: 1. nap 9.00 9.45 Regisztráció Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Ha problémája van a megjelenítéssel, kattintson ide. Novemberi küldöttgyűlés A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21-22-én tartja a Hotel

Részletesebben

PÁLYÁZAT / KONKURS a kerületi nemzeti kisebbség rendezvényeire

PÁLYÁZAT / KONKURS a kerületi nemzeti kisebbség rendezvényeire 1 PÁLYÁZAT / KONKURS a kerületi nemzeti kisebbség rendezvényeire 1. A pályázó adatai: 1.1. Neve: Budapest Főváros XVII. kerületi Lengyel Kisebbségi Önkormányzat 1.2. Székhelye: 1173. Budapest, XVII. kerület,

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

IV. Rákosmenti Hagyományőrző Rendvédelmi és Katonai Napok

IV. Rákosmenti Hagyományőrző Rendvédelmi és Katonai Napok IV. Rákosmenti Hagyományőrző Rendvédelmi és Katonai Napok Negyedik alkalommal rendezték meg a Rákosmenti Hagyományőrző Rendvédelmi és Katonai Napokat június 12-14. között. A program fővédnöke Hende Csaba

Részletesebben

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete elnöke és alelnöke a KASZ MUNKAVÁLLALÓKÉRT. kitüntetésben részesítette Müller Jánosnét,

A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete elnöke és alelnöke a KASZ MUNKAVÁLLALÓKÉRT. kitüntetésben részesítette Müller Jánosnét, IIDddd A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete elnöke és alelnöke a KASZ MUNKAVÁLLALÓKÉRT kitüntetésben részesítette Müller Jánosnét, a Nógrádker Zrt. Szakszervezeti Bizottságának titkárát, a KASZ

Részletesebben

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín 2019.02.7 Csütörtök Vámos Miklós: Legközelebb majd sikerül 2019.02.8 Péntek Világjárók Hátizsákkal Vietnámtól Mexikóig 2019.02.14.

Részletesebben

Január. Február. 02. szombat 18 óra. 15. péntek 18 óra. 19. kedd 17 óra 22. péntek 17 óra

Január. Február. 02. szombat 18 óra. 15. péntek 18 óra. 19. kedd 17 óra 22. péntek 17 óra Január 02. 15. 19. kedd 22. 23. 30. 01. hétfő 06. 16:30 12. Újévi koncert R: Jánossomorjai Fúvós Egyesület tel.: 20/435-8431 www.jfe.hu Megemlékezés a doni áttörés 67. évfordulója alkalmából H: Kalafszky

Részletesebben

A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.)

A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.) Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Novemberi küldöttgyűlés A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.) Program:

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. Adószám: 18689156-1-13 Bejegyző szerv: PEST MEGYEI BÍRÓSÁG Regisztrációs szám: 1100 SZENTJÁNOSBOGÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2099. Dobogókő, Fény utca 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2003. Fordulónap: 2003. december

Részletesebben

M K L E. Magyar Katonai Logisztikai Egyesület ELNÖKSÉGI ÜLÉS EMLÉKEZTETŐ

M K L E. Magyar Katonai Logisztikai Egyesület ELNÖKSÉGI ÜLÉS EMLÉKEZTETŐ M K L E Magyar Katonai Logisztikai Egyesület Nytsz: 56/2008 1. sz. példány ELNÖKSÉGI ÜLÉS EMLÉKEZTETŐ Készült: 2008. 12. 01.-én 17. 30 óra. Helye: Budapest, Lehel út MH LEK 3. objektum Logisztikai Szakgyűjteményt

Részletesebben

J A V A S L A T a 2013. évi városi imázs költségvetési keret felosztására

J A V A S L A T a 2013. évi városi imázs költségvetési keret felosztására J A V A S L A T a 2013. évi városi imázs költségvetési keret felosztására Ózd, 2013. március 28. Előterjesztő: Városimázsért és Nemzetközi Kapcsolatokért Felelős Tanácsnok Oktatási, Kulturális és Sport

Részletesebben

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2012. (...) Öh. sz. határozata

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2012. (...) Öh. sz. határozata Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2012. (...) Öh. sz. határozata Biatorbágy Város Önkormányzata és intézményei, valamint a lakosság civil szerveződéseinek 2012. évi kulturális és rendezvényi

Részletesebben

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48.

VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. VESZPRÉMI UKRÁN NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Rózsa u. 48. Szám: KOZP/868/6/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat 2016. április 1-jén

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

1/ 4. Budapest Főváros XVII. kerületi Lengyel Kisebbségi Önkormányzat SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU

1/ 4. Budapest Főváros XVII. kerületi Lengyel Kisebbségi Önkormányzat SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU 1/ 4 Ikt.szám: 18-204/4/2005. Budapest Főváros XVII. kerületi Lengyel Kisebbségi Önkormányzat SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU J E G Y Z Ő K Ö N Y V PROTOKÓŁ amely készült a

Részletesebben

MATASZ Fejér Megyei Szervezetének BESZÁMOLÓJA a 2015-ös évről, és TERVE a 2016-os évre

MATASZ Fejér Megyei Szervezetének BESZÁMOLÓJA a 2015-ös évről, és TERVE a 2016-os évre MATASZ Fejér Megyei Szervezetének BESZÁMOLÓJA a 2015-ös évről, és TERVE a 2016-os évre Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Elnökség! A megyei szervezet 2015. élvi tevékenységének értékelését elfogadásra, illetve

Részletesebben

1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU

1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU 1/6 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLETI LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SAMORZĄD MNIEJSZOŚCI POLSKIEJ W 17-TEJ DZIELNICY BUDAPESZTU Ikt.szám: 18-3/4/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V PROTOKÓŁ amely készült a Lengyel

Részletesebben

Fiatalok a Kultúráért Közhasznú Egyesület

Fiatalok a Kultúráért Közhasznú Egyesület FAKULT Egyesület 2023 Dunabogdány, Hegy u.7. Fiatalok a Kultúráért Közhasznú Egyesület 2008. ÉVI K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S E 1 Dunabogdány, 2009. május 20. Tóth László FAKULT Egyesület

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

HONISMERETI SZAKKÖR. Készítette: Rémai Lászlóné

HONISMERETI SZAKKÖR. Készítette: Rémai Lászlóné HONISMERETI SZAKKÖR Készítette: Rémai Lászlóné Foglalkozás száma: 1-2 A foglalkozás anyaga: Alakuló foglalkozás. A szakkör célja, feladata, kapcsolódás a történelem tantárgyhoz. Anyag és eszközhasználat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jásd Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 28-án (hétfőn) 18 órai kezdettel megtartott üléséről. Ülés helye: Önkormányzat tanácsterme Jelen

Részletesebben

Beszámoló Taggyűlés Szegeden március 08. án került sor a Szegedi MEE. Szervezet évi Beszámoló

Beszámoló Taggyűlés Szegeden március 08. án került sor a Szegedi MEE. Szervezet évi Beszámoló Beszámoló Taggyűlés Szegeden szakmai előadással és virágokkal 2018. március 08. án került sor a Szegedi MEE. Szervezet 2017. évi Beszámoló Taggyűlésére: - a NŐNAP alkalmával, virággal köszöntöttük a női

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i ülésére 5604-1/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2016. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

6 2011. október HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS Egyéni Atlétika Verseny - Szarvas, 2011. 09. 27. A III-IV. korcsoportnak (5-8.osztály) megrendezett atlétika versenyen, minden tanuló, abban a versenyszámban indulhatott,

Részletesebben

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 11-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi

Részletesebben

JUBILEUMI VÁCI HÉT 2014. FEBRUÁR 10 MÁRCIUS 7.

JUBILEUMI VÁCI HÉT 2014. FEBRUÁR 10 MÁRCIUS 7. JUBILEUMI VÁCI HÉT 2014. FEBRUÁR 10 MÁRCIUS 7. KEDVES INTÉZMÉNYVEZETŐ! Egy ünnepi programfüzetet tart a kezében, amely a Váci Mihály Gimnázium fennállásának 50. évfordulója alkalmából színes, tartalmas,

Részletesebben

INTÉZMÉNYÜNK AZ ÁMK ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA (JOGELŐDEJE A TENGELICI ÁLLAMI ELEMI / ÁLTALÁNOS ISKOLA)

INTÉZMÉNYÜNK AZ ÁMK ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA (JOGELŐDEJE A TENGELICI ÁLLAMI ELEMI / ÁLTALÁNOS ISKOLA) KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS INTÉZMÉNYÜNK AZ ÁMK ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA (JOGELŐDEJE A TENGELICI ÁLLAMI ELEMI / ÁLTALÁNOS ISKOLA) ALAPÍTÁSA 100. ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLTE 2006.09.02-án szombaton. KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Intézményünk

Részletesebben

A BEOSZ 2013. évi programja munka és rendezvényterve

A BEOSZ 2013. évi programja munka és rendezvényterve BAJTÁRSI EGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Alapítva: 1990.02.27. Cím: 1087 Budapest, Kerepesi u. 29/b. Telefon/Fax: 06-1-210-7513, HM: 06-1-474-1111 / 26-846, 26-847 Mobil: elnök: 06-20-973-0351; ügyv. elnök:

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/162-1/2015/I. Ea: Varga Erika Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

EFOP Múltunk a jelenben a jövőért! Iskolaközpontú helyi együttműködések támogatása a Tarjáni Német Nemzetiségi Általános Iskolában

EFOP Múltunk a jelenben a jövőért! Iskolaközpontú helyi együttműködések támogatása a Tarjáni Német Nemzetiségi Általános Iskolában EFOP-1.3.9-17-2017-00012 Múltunk a jelenben a jövőért! Iskolaközpontú helyi együttműködések támogatása a Tarjáni Német Nemzetiségi Általános Iskolában SZAKMAI BESZÁMOLÓ Legyen ünnep az ünnep és méltó a

Részletesebben

MATASZ NŐI TAGOZAT

MATASZ NŐI TAGOZAT 1 MATASZ NŐI TAGOZAT 2015-2016 Tisztelt Elnökség! Tisztelt Elnök Úr! A 2015. év értékelését, illetve a 2016 évre vonatkozó elképzeléseinket az alábbiak szerint terjesztjük be. 1.) 2015. év feladatai végrehajtásának

Részletesebben

ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009.

ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009. ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009. Esemény Időpont Helyszín Szervező Újévi Koncert január 3. Ritmus zenekar, Évnyitó túra Január 3. Ökumenikus imahét Január 14. Mesevetélkedő Január 19. Jókai

Részletesebben

XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat

XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat Az idei évben is megvalósul a figyelemfelhívó és ismerető programokkal színesített városi és megyei Közbiztonsági Rendezvénysorozat. Az alábbiakban összegezzük, milyen

Részletesebben

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént.

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

Szeptember. 14 péntek 7:45. felvételi tájékoztató iskolánkról leendő 5. és 9. évfolyamos diákjaink szüleinek. 17 hétfő 17:00

Szeptember. 14 péntek 7:45. felvételi tájékoztató iskolánkról leendő 5. és 9. évfolyamos diákjaink szüleinek. 17 hétfő 17:00 Szeptember 2 vasárnap 9:00 tanévnyitó 9:30 Veni Sancte szentmise az 1-4. évfolyamnak 3 hétfő 1. tanítási nap 14:00-17:30 zeneiskolai beiratkozás régi és új hangszeres növendékeknek helyszín: az általános

Részletesebben

Majnay Gábor Osztályvezető úr részére Tárgy: Szakmai beszámoló 2015.évről

Majnay Gábor Osztályvezető úr részére Tárgy: Szakmai beszámoló 2015.évről SZEKSZÁRD MEGYE JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA Szekszárd Béla tér Tárgy: Szakmai beszámoló 2015.évről Kérésére az alábbiakban beszámolok a Liszt Ferenc Pedagógus Kórus Kiemelkedő Művészeti Együttes

Részletesebben

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG 2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG JANUÁR Település Időpont Rendezvény Zalalövő Január 15. Informatikai és családi nap Nagylengyel Január 22. Asztalitenisz bajnokság Nagylengyel Január

Részletesebben

2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ

2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ 2012. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR DÖBRÖKÖZ február március Időpont Rendezvény megnevezése Szervező Helyszín 2012. február 16. vagy 23. 2012. február 25. Könyvtárhasználat - Nemzetközi energiahatékonysági nap

Részletesebben