V É G Z É S - t. INDOKOLÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "V É G Z É S - t. INDOKOLÁS"

Átírás

1 KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u Postafiók 166. Tel: 06-1/ Fax: 06-1/ Ikt. sz.:d.570/8/2015. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S - t. A Döntőbizottság a Skinest Rail AS (Möisa 4 Tallin, Estonia, 13522, képviseli: Réczicza Dentons Europe LLP Ügyvédi Iroda, Dr. Kohlrusz Milán ügyvéd, 1061 Budapest, Andrássy út 11., a továbbiakban: kérelmező) által a Budapesti Közlekedési Zrt. (1980 Budapest, Akácfa u. 15., a továbbiakban: ajánlatkérő) Budapesti M3 metróvonal járműparkjának korszerűsítéssel egybekötött felújítása és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások és eszközök szállítása tárgyú közbeszerzési eljárás ellen benyújtott jogorvoslati kérelme alapján megindított jogorvoslati eljárásban a közbeszerzési eljárást lezáró szerződés megkötését engedélyezi. A végzés ellen jogorvoslatnak nincs helye. INDOKOLÁS A Döntőbizottság a D.570/2015. sz. jogorvoslati eljárásban rendelkezésére álló iratok, a kérelmező jogorvoslati kérelme, az ajánlatkérő szerződéskötés engedélyezés iránt benyújtott kérelme és annak mellékleteit képező okirati bizonyítékok alapján az alábbi tényállást állapította meg: Az ajánlatkérő a november 21. napján feladott és az Európai Unió Hivatalos Lapjában november 22. napján 2014/S sz. alatt közzétett részvételi felhívásával a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) Második Része szerinti tárgyalásos közbeszerzési eljárást indított. Az ajánlatkérő felhívása VI.2. pontjában közölte, hogy a szerződés nem kapcsolatos európai uniós alapokból finanszírozott projekttel és/vagy programmal.

2 2 A december 30-i jelentkezési határidőig a következő társaságok nyújtottak be jelentkezést: SKODA TRANSPORTATION A.S., az ALSTOM Transport, a Metrowagonmash Nyrt., Constuccione y Auxiliar de Ferrocarriles SA, Reloc SA, a KELET-ÚT Kft. és a kérelmező. Az ajánlatkérő a részvételi szakasz összegezését február 26-án küldte meg a részvételre jelentkezők részére. Eszerint érvényes ajánlatot nyújtott be a SKODA TRANSPORTATION A.S., a ALSTOM Transport, a Metrowagonmash Nyrt., a Constuccione y Auxiliar de Ferrocarriles SA és a kérelmező. Az ajánlatkérő az ajánlattételi felhívást és a dokumentációt az érvényes részvételi jelentkezést benyújtó cégek számára február 27-én küldte meg. A tárgyalási alapul szolgáló ajánlatokat április 8-ig kellett benyújtania. A beadási határidőre ajánlatot a SKODA TRANSPORTATION A.S., a Metrowagonmash Nyrt., a Constuccione y Auxiliar de Ferrocarriles SA és a kérelmező tett. Az ALSTOM Transport visszalépett a közbeszerzési eljárás folytatásától. A végleges ajánlatokat az ajánlatkérő május 28-án bontotta fel. Erre az előírt határidőre a kérelmező és az Metrowagonmash Nyrt. tett végleges ajánlatot, a SKODA TRANSPORTATION A.S. nem tett végleges ajánlatot. Az ajánlatkérő mindkét ajánlattevő felé ismételten hiánypótlási felhívásokat küldött. Az ajánlatkérő július 8-án kézbesítette az ajánlattevőknek az összegezést. Az összegezés szerint az ajánlatkérő a kérelmező ajánlatát érvénytelennek nyilvánította több műszaki paraméter nem megfelelőségére tekintettel Az egyetlen érvényes és egyben nyertessé nyilvánított ajánlatot a Metrowagonmash Nyrt. tette. A kérelmező július 17. napján benyújtott jogorvoslati kérelmet a Döntőbizottsághoz az ajánlatkérő eljárást lezáró döntésével szemben. Kérelmében közölte, hogy előzetes vitarendezést nem kezdeményezett. Jogorvoslati kérelmében 8 pontban kifogásolta az ajánlatkérő ajánlatát érvénytelenné nyilvánító döntését. A kérelmező a továbbiakban a nyertes ajánlattevő ajánlatát kifogásolta 5 műszaki paraméter tekintetében. Kifogásolta továbbá, hogy az ajánlatkérő üzletit titokra hivatkozva nem engedélyezte számára a nyertes ajánlatba való betekintést, valamint külön kifogásolta az egyenlő elbánásmód és esélyegyenlőség elvének alapelvi sérelmét. A Döntőbizottság hiánypótlást követően a jogorvoslati eljárást augusztus 4-én indította meg. Az ajánlatkérő augusztus 5-én a szerződés

3 3 megkötésének engedélyezése iránt nyújtott be kérelmet a Döntőbizottsághoz, melyben az alábbiakat adta elő: Az M3 metróvonal gördülő járműállománya amortizálódott, melyet az egyre gyakoribbá váló, a leggondosabb karbantartással sem megelőzhető járműmeghibásodások is mutatnak. Alapvetően a járművek műszaki elhasználódottsága okolható azért, hogy az elmúlt években a vonalon nagyszámú volt a jármű meghibásodásból eredő késést, menetkimaradást okozó forgalmi zavar. A forgalmi következményeket a menetkimaradások alakulása jelzi. A közötti időszakban 3344 menetkimaradás történt az M3 vonalon. Rögzíthető, hogy ez a műszaki állapotokra visszavezethető, determinált folyamat. A járművek vonali meghibásodásoknak jelentős része túlmelegedéssel és füstöléssel jár, ami az alagúti üzemben utasbiztonsági szempontból nem megengedhető. Az előforduló üzemzavarok, az ezeket kísérő füstjelenségek - amelyek még akkor is veszélyforrást jelentenek, ha a túlmelegedés egyébként nem okoznak tüzet - a legkörültekintőbb, legjobban megszervezett menekítés mellett is pánikot kelthet az utasok között. Sajnálatos módon volt olyan eset is, amikor tüzet okozott a járművön keletkező meghibásodás. Szerencsére a szerelvény a tűz keletkezésekor az alagútban, egy tároló vágányon állt és így az utasok élete, testi épsége nem került veszélybe. A tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a tűz tovább terjedjen, de egy motorkocsi teljesen kiégett és egy másik is tűzkárt szenvedett. Az elektromos hibák megelőzése érdekében a BKV független minősítő szervezettel is felülvizsgáltatta az M3 vonal járműparkjának elektromos rendszerét. Ennek eredményeként készült el a mellékelt vizsgálati jelentés az M3 vonalain közlekedő járművek elektromos berendezéseinek kockázatelemzéséről és a villamos okból bekövetkező tűzesetek megelőzését szolgáló felülvizsgáltról. A nagy tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi cég, a TÜV Rheinland InterCert Kft. a jelentésben bemutatja azokat a műszaki kockázati tényezőket, amelyek túlmelegedést okozó meghibásodásokhoz vezethetnek. A jelentésben a következőket állapította meg: Az M3 vonalon jelenleg közlekedő metrókocsik többsége a gyártójuk által tervezett élettartamukat jelentősen túlhaladták, a futásteljesítményeik pedig a tervezettek közelében járnak. A túlfutott járművek forgalomból történő kivonási lehetőségei korlátozottak, ezért a járműpark további elöregedése várható. ( )

4 4 A vizsgálataink, valamint felméréseinek eredményei és a kockázatértékelés azt mutatják, hogy a metrókocsik jelenlegi állapota, meghatározott helyeken komoly kockázatot jelent a villamos áram hőhatása miatt bekövetkező hő szempontjából. A hibák előfordulására példa a csatolt, Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság egyik, tűzesetről készült tűzvizsgálati jelentése, illetve annak mellékletét képező műszaki szakértői vélemény is. A tűzeset azonban csak az egyik következménye lehet a metrókocsik nem megfelelő műszaki állapotának. A járművek életkorából adódóan számos olyan egyéb, műszaki rendellenesség következhet be bármikor, ami közvetlen vészhelyzetet eredményez. Tájékoztatásul csatoljuk az M3 metróvonalon előfordult vonathibák adatait évekre vonatkozóan. Ez mutatja, hogy az elmúlt években az érintett vonalon 4048 darab vonathiba történt, ebből 36 esetben volt már füstöléssel járó, konkrét tűzveszély. Mindezen hibák a vonalon közlekedő teljes járműpark leállítását tehetik szükségessé, ami az M3 metró vonal lezárását eredményezi. Ezen vonalon a metró járművek időszakos pótlására sincs lehetőség más vasúti járművel. Mindez nemcsak feltételezés, hanem bármikor megtörténhet, mint ahogy történt például a 2009-es S-Bahn esetében is Berlinben, ahol a német közlekedési hatóság leállította a járműállomány nagy részét. Az M3 metróvonal infrastruktúrája és az azon használt gördülőállomány állapota olyannyira kritikus, hogy a jelenlegi műszaki színvonal mellett reális veszéllyé vált, hogy bármelyik pillanatban le kell állítani. A személy- és vagyonbiztonsággal kapcsolatos kockázat folyamatosan nő, és jelenlegi ismereteink alapján bizonyossággal senki nem tudja megbecsülni, hogy ez a kockázat mikor emelkedik arra a szintre, amikor adminisztratív beavatkozásként a metró leállítása lesz szükséges. A mielőbbi szerződéskötés tehát kiemelt közérdek, ez szolgálja a közszolgáltatási tevékenység ellátásbiztonsága folyamatosságának fenntartását. A leállás, amely bármikor bekövetkezhet, gazdasági hatásaira tekintettel is súlyos nemzetgazdasági következményekkel, károkkal jár. Ennek alátámasztására közöljük az alábbi számítást, mely annak hatásait mutatja be, hogy abban az esetben, ha a metrókocsik az ismertetett műszaki okokból leállításra kerülnek, az milyen plusz költségeket eredményez társasági és nemzetgazdasági szinten.

5 5 Hangsúlyozni kell, hogy a kieső metró teljesítmény más vasúti tartalék jármű bevonásával nem pótolható, hanem kizárólag a BKV által biztosított autóbusszal történő pótlással valósítható meg. Külső buszos erőforrás igénybevétele esetén a lenti, bemutatott költségek jelentős emelkedést mutatnának. a számítás során éves tényadatból számított 1 havi átlagos ezer férőhely kilométerre jutó közvetlen költségadatokat vettünk alapul, a metró ágazatban létszám racionalizálási lépések nem kerülhetnének végrehajtásra, hiszen a felújítás folyamatában és lezárása után is szükség lesz a már kiképzett, gyakorlattal rendelkező metrót üzemeltető személyi állományra, a metró üzemszünet eredményeként megtakarítható: o a metró járműüzemeltetés (vontatási áram) 100%-ban, o a metró járművek karbantartása (anyagjellegű költségek) 80%-ban, o a metró infrastruktúraüzemeltetés (anyagjellegű költsége) 10%-ban (a leállás ideje alatt is biztosítani szükséges a rendelkezésre állást), o a metró infrastruktúra karbantartás (anyagjellegű költsége) 100%- ban (feltételezésünk szerint a leállás ideje alatt nem történik karbantartás), a teljes kieső férőhely kilométer teljesítmény BKV által külső erőforráshoz képest olcsóbban üzemeltetett autóbuszokkal kerül pótlásra (nem került vizsgálatra, hogy ez kapacitásilag egyáltalán teljesíthető-e). Amennyiben külső szolgáltató bevonása válik szükségessé (mint az feltételezhető), annak költségigénye azonos teljesítménynél magasabb a BKV-s költségigényhez viszonyítva. Az alábbi táblázat egy hónapra számítva mutatja be az BKV Zrt. vonatkozásában a gazdasági hatást. Megnevezés Érték Kieső Metró teljesítmény (ezer fhkm) Járműüzemeltetés anyagjellegű (vontatási áram) megtakarítása (ezer Ft) Járműkarbantartás anyagjellegű megtakarítása (ezer Ft) Infrastruktúra üzemeltetés anyagjellegű (vontatási áram) megtakarítása (ezer Ft) Infrastruktúra karbantartás anyagjellegű megtakarítása (ezer Ft)

6 6 Kieső Metró teljesítmény megtakarítása (ezer Ft) Többlet Autóbusz teljesítmény (ezer fhkm) Járműüzemeltetés anyagjellegű (vontatási gázolaj) többlet költségigénye (ezer Ft) Járműüzemeltetés személyi jellegű (járművezető) többlet költségigénye (ezer Ft) Járműkarbantartás anyagjellegű többlet költségigénye (ezer Ft) Járműkarbantartás személyi jellegű többlet költségigénye (ezer Ft) Többlet Autóbusz teljesítmény többlet költségigénye (ezer Ft) Társasági hatás (BKV Zrt.) többlet költségigény (ezer Ft) A többletutazási időből adódó társadalmi veszteség Mivel az autóbuszpótlás a felszíni közlekedési hatások (torlódás, némiképp eltérő útvonal) okán menetidő többletet okoz, ennek társadalomra történő hatása a HEATCO állandó értékének felhasználásával számszerűsíthető. Az autóbusszal történő utazási idő a teljes vonalon mintegy 21 perc, azaz 0,35 óra többlet időfelhasználást eredményez a metróhoz viszonyítva. Megnevezés Érték Többlet menetidő (óra) 0,35 HEATCO állandó hivatásforgalomban 3,991 (ezer Ft/utasóra) Havi átlagos utasszám (fő; év) Utasóra veszteségidő (óra) Veszteség (ezer Ft-ban) A modell figyelembevételével megállapítható, hogy az egy havi M3 teljes vonalú autóbuszpótlásból adódó többlet menetidő mintegy 23 milliárd Ft mértékű társadalmi veszteséget okoz havonta. Egyéb hatások: A gazdasági számítás kiegészítéseként figyelembe kell venni a teljes metrópótlás alábbiakban felsorolt (nehezen számszerűsíthető) egyéb hatásait is: az autóbusz közlekedés magasabb környezet terhelést-, jelentősen nagyobb mértékű CO2 kibocsátást eredményez;

7 7 további többletet okoz a felszíni forgalomirányítás szervezése és folyamatos lebonyolítása; a felszíni közlekedésben a jelentős számú autóbusz jármű megjelenése egyes útszakaszokon megoldhatatlan torlódásokat, akár a közlekedés ellehetetlenülését is eredményezheti. A fentiek miatt Budapest Főváros prioritásában egyik, ha nem a legfontosabb beruházása a metróvonal és járműparkjának megújítása, stabilan fenntartható üzemének biztosítása. Az elöregedett járműpark felújítása a műszaki és biztonsági szempontokat figyelembe véve is az egyik legsürgetőbb feladat, ennek elmaradása, avagy elhúzódása már rövidtávon ellehetetlenítheti az utasforgalom lebonyolítását. Tekintettel arra, hogy a BKV az üzemeltetés során biztonságot veszélyeztető kockázatokat nem vállalhat, a szaporodó meghibásodási esetek miatt a gördülőállomány további részének a forgalomból kivonása is, akár az M3 leállítása is reális közelségbe kerülhet! Társaságunk jövő év közepétől tervezi megkezdeni az M3 vonal infrastrukturális létesítményeinek a felújítását is, ami a vonal egyes részein a forgalom időszakos szüneteltetésével fog járni. Ahhoz, hogy a felújított járműveknek a vonal adottságaihoz illeszkedő kialakítását, megbízható üzemét ellenőrizni lehessen szükséges, hogy legalább az elkészült prototípus szerelvény az egész vonalon végezhessen próbafutásokat. E miatt a jármű-felújítási szerződéskötés aláírásának késedelme a későbbiekben a vonali infrastruktúra felújításánál is fennakadásokat, egyeztetési nehézségeket eredményez. A Döntőbizottság az alábbiak szerint vizsgálta meg az ajánlatkérő szerződéskötés engedélyezése iránt előterjesztett kérelmét. A Kbt (7) bekezdése szerint amennyiben jogorvoslati kérelmet [137. (2) bekezdés] vagy kezdeményezést [140. ] nyújtanak be, a szerződést - a (3) bekezdés szerinti esetben a jogorvoslati eljárással érintett részre vonatkozó szerződést - az ügy érdemében hozott vagy a közbeszerzési ügy befejezését eredményező határozat meghozataláig nem lehet megkötni, kivéve, ha a Közbeszerzési Döntőbizottság a szerződés megkötését engedélyezi [144. (4) bekezdés]. Amennyiben időközben a nyertes ajánlattevő ajánlati kötöttsége lejárt, az ajánlatkérő akkor köthet vele szerződést, ha a nyertes ajánlattevő nyilatkozik, hogy ajánlatát fenntartja. A Kbt (9) bekezdése szerint a Közbeszerzési Döntőbizottság a kérelem benyújtását követően haladéktalanul gondoskodik a kérelemmel érintett eljárás megnevezésének, tárgyának, az ügyfelek megnevezésének és a kérelem

8 8 megérkezése időpontjának a Közbeszerzési Hatóság honlapján történő közzétételéről. A Kbt (4) bekezdése szerint amennyiben halasztást nem tűrő kiemelkedően fontos érdek vagy közérdek védelme (ideértve a nemzetgazdasági okot) indokolja, a Közbeszerzési Döntőbizottság az ajánlatkérő kérelmére végzéssel engedélyezheti a szerződés megkötését, ha annak előnyei meghaladják a szerződéskötéssel járó hátrányokat. A kérelemben a halasztást nem tűrő kiemelkedően fontos érdeket vagy közérdeket (nemzetgazdasági okot) meg kell jelölni, valamint a kérelem benyújtásával egyidejűleg a Közbeszerzési Döntőbizottság rendelkezésére kell bocsátani a kérelem benyújtását megalapozó indok igazolására szolgáló dokumentumokat. E bekezdés alkalmazásában közérdek különösen a közszolgáltatási tevékenység ellátásbiztonsága folyamatosságának fenntartása. A minősített beszerzési eljárás, valamint a védelmi beszerzési eljárás tekintetében közérdek különösen a védelmi vagy biztonsági érdek. A Közbeszerzési Döntőbizottság a kérelemről annak beérkezésétől számított öt napon belül dönt, a végzés ellen jogorvoslatnak nincs helye. A Kbt (5) bekezdése szerint a Közbeszerzési Döntőbizottság haladéktalanul gondoskodik - a minősített beszerzéssel, vagy minősített beszerzési eljárással, a védelmi beszerzéssel vagy a védelmi beszerzési eljárással kapcsolatos jogorvoslati eljárás kivételével - a szerződés megkötését engedélyező végzésének a Közbeszerzési Hatóság honlapján történő közzétételéről. A Kbt (4) bekezdése kógensen határozza meg azokat a feltételeket, melyek alapján a szerződés megkötése engedélyezhető. A jogalkotó olyan kógens feltételeket határozott meg, halasztást nem tűrő kiemelkedően fontos érdek, illetőleg közérdek védelme, ideértve a nemzetgazdasági okot. A jogalkotó közérdekké minősítette e körben a közszolgáltatási tevékenység ellátásbiztonsága folyamatosságának fenntartását is. Mindezekre vonatkozóan az ajánlatkérőnek bizonyítási kötelezettsége áll fenn. A Kbt. a fenti kivételes körülmények igazolása esetén teszi csak lehetővé a szerződéskötés engedélyezését. A Döntőbizottság megvizsgálta az ajánlatkérő által becsatolt okirati bizonyítékokat, értékelte, összevetette a szerződés megkötésével és annak elmaradásával járó előnyöket, hátrányokat és az ügy összes egyéni jellemzőjét. E körben szükséges annak kiemelt figyelembevétele, hogy jelen közbeszerzési eljárás és annak tárgya kiemelten fontos közérdekű beszerzésre irányul. Közismert, hogy az M3 Metró szerelvényei elavultak, balesetveszélyesek és azok haladéktalanul felújításra szorulnak. Ezen tényeket az ajánlatkérő a

9 9 becsatolt okirati bizonyítékokkal is alátámasztotta. A Döntőbizottság arra is figyelemmel volt, hogy az ajánlatkérő saját forrásból valósítja meg a beszerzést. Így az a kérelmezői feltevés, hogy a beszerzés jelentős részben uniós forrásból valósul meg, nem valós. A Döntőbizottság a fentiek alapján a kiemelkedően fontos közérdek védelme szükségességét megállapította. A Döntőbizottság álláspontja szerint a szerződés megkötésének engedélyezése meghaladja a szerződéskötéssel járó hátrányokat, így megállapíthatónak ítélte a szerződéskötés engedélyezését. A fentiekre tekintettel tárgybani esetben engedélyezte a Döntőbizottság a Kbt (4) bekezdése alapján a szerződés megkötését. A végzés elleni jogorvoslatot a Kbt (4) bekezdés ötödik mondata zárja ki. Budapest, augusztus 5. Dr. Szaller Ottó sk közbeszerzési biztos Ságodi Nándor sk közbeszerzési biztos Dr. Telek Katalin sk közbeszerzési biztos A kiadmány hiteléül: Liszi Barbara Kapják: 1. Réczicza Dentons Europe LLP Ügyvédi Iroda, Dr. Kohlrusz Milán ügyvéd (1061 Budapest, Andrássy út 11.) 2. Budapesti Közlekedési Zrt. (1980 Budapest, Akácfa u. 15.) 3. Metrowagonmash Nyrt. ( Mityisi város, Moszkvai Járás, Koloncova u. 4., Oroszország) 4. Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles, SA José Miguel Iturrioz, Beasain (Guipúzcoa), Spanyolország) 5. SKODA TRANSPORTATION A.S. (Borská 2922/ Pizen Csehország) 6. Irattár

V É G Z É S - t. INDOKOLÁS

V É G Z É S - t. INDOKOLÁS KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Postafiók 166. Tel: 06-1/882-8594 Fax: 06-1/882-8593 dontobizottsag@kt.hu Ikt. sz.:d.499/9/2014. A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

V É G Z É S - t. A végzés ellen fellebbezésnek helye nincs, és bírósági felülvizsgálata sem kérhetı. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. A végzés ellen fellebbezésnek helye nincs, és bírósági felülvizsgálata sem kérhetı. I N D O K O L Á S Ikt. sz.: D.118/9/2013. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

A végzés ellen fellebbezésnek, külön jogorvoslatnak helye nincs. I N D O K O L Á S

A végzés ellen fellebbezésnek, külön jogorvoslatnak helye nincs. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Ikt.sz.: D. 581/ 7 /2010. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta

Részletesebben

V É G Z É S - t. Az eljárás során felmerült költségeiket ezt meghaladóan a felek maguk viselik.

V É G Z É S - t. Az eljárás során felmerült költségeiket ezt meghaladóan a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.73/10/2017. A Közbeszerzési

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S-t.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S-t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt.sz.: D. 782 /4 /2010.

Részletesebben

V É G Z É S -t. Az eljárás során felmerült további költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S -t. Az eljárás során felmerült további költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZE RZÉSI DÖ NTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.:D.989/15/2016. A Közbeszerzési

Részletesebben

Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t.

Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.:D.752/4 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

V É G Z É S - t. INDOKOLÁS

V É G Z É S - t. INDOKOLÁS Ikt. sz.: D.243/9/2013. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó utca 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG

KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.915/5/2016. A Közbeszerzési

Részletesebben

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM

SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM SZTERÉNYI ÜGYVÉDI IRODA RECHTSANWALTSSOZIETÄT LAW FIRM 1011 BUDAPEST, FŐ UTCA 14-18. Címzett: Kérelmező részére E-mail útján Másolatban: Valamennyi ajánlattevő részére E-mail útján Küldi: dr. Szterényi

Részletesebben

Az új közbeszerzési törvény

Az új közbeszerzési törvény Az új közbeszerzési törvény D r. K u r u c s a i M a r g i t e l n ö k K ö z b e s z e r z é s i D ö n t ő b i z o t t s á g Az új Kbt. Ötödik Része, a jogorvoslat 1 2011. évi CVIII. törvény a közbeszerzésekről

Részletesebben

1026 Budapest, Riadó u Pf.: 166. Tel.: 06-1/ , fax: 06-1/ V É G Z É S t.

1026 Budapest, Riadó u Pf.: 166. Tel.: 06-1/ , fax: 06-1/ V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.38/4/2014. A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

V É G Z É S - t. A felek maguk viselik a jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket.

V É G Z É S - t. A felek maguk viselik a jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.914/4/2015. A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.301/2/2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt. sz.: D.644/ 12/2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

Európai Közösségek Vízügyi, energiaipari, szállítási és távközlési ágazatok Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások

Európai Közösségek Vízügyi, energiaipari, szállítási és távközlési ágazatok Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 1/5 HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2009/S 77-111132 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN Szolgáltatás I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): BKV Zrt. Műszaki

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi V É G Z É S t. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776 Fax: 336-7778 E-mail cím: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu Ikt. sz.: D.725

Részletesebben

3. A Közbeszerzési Döntőbizottság illetékessége Magyarország egész területére kiterjed.

3. A Közbeszerzési Döntőbizottság illetékessége Magyarország egész területére kiterjed. A Közbeszerzési Döntőbizottságra vonatkozó, az elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény mellékletének II.4. pontjában meghatározott közérdekű adatok 1. A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S - t. I N D O K O L Á S KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D. 409/3/2011. A Közbeszerzési

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:287430-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Villamos energia 2015/S 156-287430 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

HU-Budapest: Villamosmotor-javítási és -karbantartási szolgáltatások 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN.

HU-Budapest: Villamosmotor-javítási és -karbantartási szolgáltatások 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:271565-2011:text:hu:html HU-Budapest: Villamosmotor-javítási és -karbantartási szolgáltatások 2011/S 164-271565 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Részvételi felhívást tartalmazó hirdetmény közzétételével indított tárgyalásos eljárásban Formaruha beszerzése kiszolgálással (eljárás száma: T-337/13.) 1. Az ajánlatkérő neve, címe,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vízvezeték- és fűtésszerelési anyagok 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

Magyarország-Budapest: Vízvezeték- és fűtésszerelési anyagok 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:34584-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vízvezeték- és fűtésszerelési anyagok 2015/S 021-034584 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Megbízási keretszerződés feladatírói és nemzetközi

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:229621-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2014/S 128-229621 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16)

Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) Villamos energia beszerzése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-103/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK I. KÖTET AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ajánlattételi szakasz 2016. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Villamos energia beszerzése

Részletesebben

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés

M&M COMPUTER. Előzetes vitarendezés Előzetes vitarendezés M&M COMPUTER Számítás- és Irodatechnikai Kereskedelmi Kft. 7623 Pécs, Mártírok u. 42. Telefon: 72-516-516 Fax:72-516-529 e-mail : info@mmcomputer.hu http://www.mmcomputer.hu Az ajánlatkérő:

Részletesebben

V É G Z É S t. I N D O K O L Á S

V É G Z É S t. I N D O K O L Á S Ikt. sz.: D.609/11/2015. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8592, fax: 06-1/882-8592 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 078-135876. Tájékoztató az eljárás eredményéről. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 078-135876. Tájékoztató az eljárás eredményéről. Árubeszerzés 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:135876-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Villamos energia 2014/S 078-135876 Tájékoztató az eljárás eredményéről Árubeszerzés

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2011/S 28-046614

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2011/S 28-046614 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:46614-2011:text:hu:html HU-Budapest: Hitelnyújtási szolgáltatások 2011/S 28-046614 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

PÁLYAVASÚTI BESZERZÉSI IGAZGATÓSÁG ESZKÖZ- ÉS VÁLLALKOZÁS BESZERZÉSI IRODA

PÁLYAVASÚTI BESZERZÉSI IGAZGATÓSÁG ESZKÖZ- ÉS VÁLLALKOZÁS BESZERZÉSI IRODA PÁLYAVASÚTI BESZERZÉSI IGAZGATÓSÁG ESZKÖZ- ÉS VÁLLALKOZÁS BESZERZÉSI IRODA CÍMZETT: ABC Group Kft. ajánlattevő 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor utca 48. és Fazakas Építésziroda Kft. 1051 Budapest, Sas utca

Részletesebben

Budapesti közösségi közlekedési eszközök és közlekedési köztéri reklámhelyek reklám célú hasznosítása - helyesbítés

Budapesti közösségi közlekedési eszközök és közlekedési köztéri reklámhelyek reklám célú hasznosítása - helyesbítés Budapesti közösségi közlekedési eszközök és közlekedési köztéri reklámhelyek reklám célú hasznosítása - helyesbítés Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/33 1 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Eljárás

Részletesebben

Szolgáltatások

Szolgáltatások urvey 2016 Help us improve the service and the website. Szolgáltatások 66146 2016 Enquête TED 2016 Aidez nous 26/02/2016 S40 Szolgáltatások További információ Tárgyalásos eljárás Magyarország Budapest:

Részletesebben

HU-Budapest: Vasúti pályaépítési anyagok és kellékek 2012/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

HU-Budapest: Vasúti pályaépítési anyagok és kellékek 2012/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:293454-2012:text:hu:html HU-Budapest: Vasúti pályaépítési anyagok és kellékek 2012/S 178-293454 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 17-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 17-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata

Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata Csanádpalota Város Önkormányzatának Közbeszerzési szabályzata Csanádpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII törvény (a továbbiakban: Kbt.) 22. (1) bekezdése

Részletesebben

Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján. Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök november 22.

Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján. Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök november 22. Tipikus jogsértések a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásai alapján Dr. Puskás Sándor KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG elnök 2016. november 22. A közbeszerzési eljárások előkészítése A szerződések nyilvántartása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 13. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Alacsony padlójú buszok 2011/S

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Alacsony padlójú buszok 2011/S 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28948-2011:text:hu:html HU-Budapest: Alacsony padlójú buszok 2011/S 18-028948 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 28. napján tartandó rendes testületi ülésére Tárgy: Javaslat eljárást lezáró döntés meghozatalára a Balatonkenese,

Részletesebben

V É G Z É S - t. INDOKOLÁS

V É G Z É S - t. INDOKOLÁS KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Postafiók 166. Tel: 06-1/882-8594 Fax: 06-1/882-8593 dontobizottsag@kt.hu Ikt. sz.:d.351/8/2014. A Közbeszerzési Döntőbizottság

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Kompresszor 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Kompresszor 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:268788-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Kompresszor 2014/S 149-268788 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

HU-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

HU-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2011/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:301585-2011:text:hu:html HU-Budapest: Sínpálya és tartozékai 2011/S 184-301585 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése

Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése 1 Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése I. Az eljárás megindítása előtti kötelezettségek: (közvetlen támogatási szerződéshez kapcsolódó

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére)

KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére) KÖZBESZERZÉSI SZAKVÉLEMÉNY (a bíráló bizottság jogorvoslati eljárást követő ülésére) Közbeszerzés tárgya: Szentendre Város Önkormányzata Vállalkozási szerződés Szentendre Duna-korzó árvízvédelmi gát programmal

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Fogaskerék és fogaskerék-áttétel 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban.

Magyarország-Budapest: Fogaskerék és fogaskerék-áttétel 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:143530-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Fogaskerék és fogaskerék-áttétel 2014/S 082-143530 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről

A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről A Közbeszerzési Döntőbizottság figyelem felhívása a konzorciumok jog- és ügyfélképességéről A Közbeszerzési Döntőbizottság a konzorciumok jog- és ügyfélképességével kapcsolatosan a következőkben ismertetett

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Egyenruha 2017/S Tájékoztató az eljárás eredményéről Közszolgáltatások. A közbeszerzési eljárás eredménye

Magyarország-Budapest: Egyenruha 2017/S Tájékoztató az eljárás eredményéről Közszolgáltatások. A közbeszerzési eljárás eredménye 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:10693-2017:text:hu:html -: Egyenruha 2017/S 007-010693 Tájékoztató az eljárás eredményéről Közszolgáltatások A közbeszerzési

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1075 Budapest,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:325938-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2015/S 179-325938 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről. A közbeszerzési eljárás eredménye. Szolgáltatásmegrendelés

Tájékoztató az eljárás eredményéről. A közbeszerzési eljárás eredménye. Szolgáltatásmegrendelés 1 / 5 Ez a hirdetmény a weboldalán: udl?uri=:notice:10094-2019:text:hu:html -: IT-szolgáltatások: tanácsadás, szoftverfejlesztés, internet és támogatás 2019/S 006-010094 Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot.

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D. 532/5 /2008. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

V É G Z É S - t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

V É G Z É S - t. A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/882-8594, fax: 06-1/882-8593 E-mail: dontobizottsag@kt.hu Ikt.sz.: D.89/10/2016. A Közbeszerzési

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Tárgyalásos eljárás - EKR000771032018 Eredménytelen közbeszerzési eljárás Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Országgyűlés Hivatala Kgfb. és casco biztosítási

Részletesebben

A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik.

A jogorvoslati eljárás során felmerült költségeiket a felek maguk viselik. Ikt.sz.: D.959/ 13/2010. KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2014. július 09-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 130/2014. (VII. 09.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. július 09-én megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza

Részletesebben

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013.

HÉV járművek átalakításának tervezése. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2013. HÉV járművek átalakításának tervezése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-218/2013. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2013. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Aszód Város Önkormányzata Átdolgozott Szabályzat (4. pályázati elem) BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Készítette: CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. Közigazgatási Igazgatósága 2014. október 1 A gazdaság verseny tisztaságának

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vasúti és egyéb járművek berendezéseinek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2015/S

Magyarország-Budapest: Vasúti és egyéb járművek berendezéseinek javítása, karbantartása és kapcsolódó szolgáltatások 2015/S 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:126746-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vasúti és egyéb járművek berendezéseinek javítása, karbantartása és kapcsolódó

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 3-as villamos vonalán felújítás; Napfény utcai útátjáró és a csatlakozó ívek teljes felépítménycseréje (eljárás száma: BKV Zrt. TB-91/16) 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:267386-2013:text:hu:html Magyarország-Budapest: Mozgólépcső alkatrészei 2013/S 153-267386 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

HU-Budapest: Tömegközlekedési buszok 2013/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

HU-Budapest: Tömegközlekedési buszok 2013/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:155367-2013:text:hu:html HU-Budapest: Tömegközlekedési buszok 2013/S 091-155367 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:141835-2011:text:hu:html HU-Budapest: Távközlési szolgáltatások 2011/S 87-141835 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

HU-Budapest: Buszjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2013/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Szolgáltatásmegrendelés

HU-Budapest: Buszjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2013/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Szolgáltatásmegrendelés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:215056-2013:text:hu:html HU-Budapest: Buszjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2013/S 125-215056 Ajánlati/részvételi felhívás

Részletesebben

Kúria mint felülvizsgálati bíróság Kfv.III / 2016 /7 számú ítélete

Kúria mint felülvizsgálati bíróság Kfv.III / 2016 /7 számú ítélete Kúria mint felülvizsgálati bíróság Kfv.III.37.279 / 2016 /7 számú ítélete Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/98 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: Fővárosi Bíróság ítélete KÉ Eljárás fajtája: Közzététel

Részletesebben

Tisztelt Döntőbizottság! A FŐTAXI ZRt (1087 Budapest, Kerepesi út 15.) kérelmező képviseletében eljárva, az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Koss

Tisztelt Döntőbizottság! A FŐTAXI ZRt (1087 Budapest, Kerepesi út 15.) kérelmező képviseletében eljárva, az Országgyűlés Hivatala (1055 Budapest, Koss 1!:f>irmS7r:rtrí-S h(i/.13i.tii! ;YIi\j 11AjY)S.^G i)ü!vfoil!/ 7-1 ;Sn6 Közbeszerzések Tanácsa Közbeszerzési Döntőbizottság 1026 Budapest, Riadó u. 5. jogorvoslati eljárás kezdeményezése iránti kérelme

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi: V É G Z É S -t

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi: V É G Z É S -t KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Ikt.sz.: D.652/ 11/ 2010.. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról - Autóbusz és Trolibusz, HÉV, Villamos, Metró és MFAV járművekhez gördülőcsapágyak beszerzése (I.

Tájékoztató a szerződés módosításáról - Autóbusz és Trolibusz, HÉV, Villamos, Metró és MFAV járművekhez gördülőcsapágyak beszerzése (I. Tájékoztató a szerződés módosításáról - Autóbusz és Trolibusz, HÉV, Villamos, Metró és MFAV járművekhez gördülőcsapágyak beszerzése (I. Rész) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/143 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása

HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása HÉV üzletág kiválásához kapcsolódó könyvvizsgálói feladatok ellátása versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Szoftverfejlesztési szolgáltatások 2017/S Tájékoztató az eljárás eredményéről. A közbeszerzési eljárás eredménye

Magyarország-Budapest: Szoftverfejlesztési szolgáltatások 2017/S Tájékoztató az eljárás eredményéről. A közbeszerzési eljárás eredménye 1 / 6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:71181-2017:text:hu:html -: Szoftverfejlesztési szolgáltatások 2017/S 039-071181 Tájékoztató az eljárás eredményéről A közbeszerzési

Részletesebben

Közzététel dátuma: Iktatószám: 4016/2016 CPV Kód: ; ;

Közzététel dátuma: Iktatószám: 4016/2016 CPV Kód: ; ; Tájékoztató a szerződés módosításáról - Semmelweis Egyetemen alkalmazott integrált medikai (MedSolution) - gazdálkodási (SAP) rendszer üzemeltetése, karbantartása, rendszerkövetése, fejlesztése Közbeszerzési

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalay u. 10-14. ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Keretszerződés tréneri kiegészítő képzés,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Fagyásgátló készítmények 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

Magyarország-Budapest: Fagyásgátló készítmények 2014/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:419789-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Fagyásgátló készítmények 2014/S 238-419789 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes

Részletesebben

Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményéről

Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás eredményéről MÁTÉSZALKA VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 4701. Mátészalka, Hősök tere 9. Tel.: 44/501-358 Fax: 44/501-360 Száma: 304-29/2007 Tájékoztatás a panelprogram kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2015/S

Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei 2015/S 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:305614-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Vasúti mozdonyok és villamos-motorkocsik, gördülőállomány és ezek alkatrészei

Részletesebben

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gumiabroncs vulkanizálása 2011/S

Tagállamok - Szolgáltatásra irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Gumiabroncs vulkanizálása 2011/S 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:251346-2011:text:hu:html HU-Budapest: Gumiabroncs vulkanizálása 2011/S 151-251346 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Tolna Város Önkormányzata (7130 Tolna, Hősök tere 1.) 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

Alacsonypadlós, városi, midi autóbuszok bérlése - felhívás módosítása

Alacsonypadlós, városi, midi autóbuszok bérlése - felhívás módosítása Alacsonypadlós, városi, midi autóbuszok bérlése - felhívás módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/119 Beszerzés tárgya: Alacsonypadlós, városi, midi autóbuszok rendelkezésre tartása Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Távbeszélő és adatátviteli szolgáltatások 2018/S Tájékoztató az eljárás eredményéről

Magyarország-Budapest: Távbeszélő és adatátviteli szolgáltatások 2018/S Tájékoztató az eljárás eredményéről 1 / 6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:147249-2018:text:hu:html -: Távbeszélő és adatátviteli szolgáltatások 2018/S 066-147249 Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Kazánjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Magyarország-Budapest: Kazánjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2015/S Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:87767-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Kazánjavítási és -karbantartási szolgáltatások 2015/S 050-087767 Ajánlati/részvételi

Részletesebben

Normatív Határozat. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete március 22-i rendkívüli ülésén az alábbi napirendet fogadja el:

Normatív Határozat. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete március 22-i rendkívüli ülésén az alábbi napirendet fogadja el: 2013. március 22-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 43/2013. (III. 22.) sz. NORMATÍV Kth. 2013. március 22-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot:

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T-ot: KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024. Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel.: 336-7776 Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D. 226/8 /2009. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban:

Részletesebben

35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára AJÁNLATI FELHÍVÁS

35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára AJÁNLATI FELHÍVÁS 35 milliárd forint összegű középlejáratú hitelkeret biztosítása refinanszírozás céljára versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-429/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. november AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

CNG üzemanyag beszerzésre vonatkozó szerződés módosítása

CNG üzemanyag beszerzésre vonatkozó szerződés módosítása CNG üzemanyag beszerzésre vonatkozó szerződés módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/114 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 EUHL Eljárás

Részletesebben

HU-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2013/S 005-005351. Tájékoztató az eljárás eredményéről Egyes ágazatokban

HU-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2013/S 005-005351. Tájékoztató az eljárás eredményéről Egyes ágazatokban 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:5351-2013:text:hu:html HU-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2013/S 005-005351 Tájékoztató az eljárás eredményéről Egyes ágazatokban

Részletesebben

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza..

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza.. 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Részletesebben

FT-1180/SZTE/ /T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum

FT-1180/SZTE/ /T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum FT-1180/SZTE/2018-20/T/2018/SZTE - Komplett Hibrid műtő kialakítása és szállítása - részvételi felhívás 2. korrigendum Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/105 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról - Lengéscsillapítók, valamint homokoló és homokszóró berendezések javítása

Tájékoztató a szerződés módosításáról - Lengéscsillapítók, valamint homokoló és homokszóró berendezések javítása Tájékoztató a szerződés módosításáról - Lengéscsillapítók, valamint homokoló és homokszóró berendezések javítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/146 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény

Részletesebben

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:127809-2010:text:hu:html HU-Miskolc: Értékjelzéssel ellátott papír 2010/S 85-127809 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról - BKV Zrt. kötöttpályás vasúti hálózatán hegesztések elvégzése (II. Rész)

Tájékoztató a szerződés módosításáról - BKV Zrt. kötöttpályás vasúti hálózatán hegesztések elvégzése (II. Rész) Tájékoztató a szerződés módosításáról - BKV Zrt. kötöttpályás vasúti hálózatán hegesztések elvégzése (II. Rész) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/143 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Utazási irodák szolgáltatásai és hasonló szolgáltatások 2017/S Tájékoztató az eljárás eredményéről

Magyarország-Budapest: Utazási irodák szolgáltatásai és hasonló szolgáltatások 2017/S Tájékoztató az eljárás eredményéről 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:268446-2017:text:hu:html -: Utazási irodák szolgáltatásai és hasonló szolgáltatások 2017/S 131-268446 Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

Az új közbeszerzési törvény

Az új közbeszerzési törvény Az új közbeszerzési törvény D r. N a g y Á g n e s f ő o s z t á l y v e z e t ő K ö z b e s z e r z é s e k T a n á c s a 1 Nyílt eljárás Meghívásos eljárás Tárgyalásos eljárás - hirdetmény közzétételével

Részletesebben

HU-Budapest: Szigetelt huzalok és kábelek 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Árubeszerzés

HU-Budapest: Szigetelt huzalok és kábelek 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Árubeszerzés 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:8815-2011:text:hu:html HU-Budapest: Szigetelt huzalok és kábelek 2011/S 6-008815 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

HU-Budapest: Faanyag 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Árubeszerzés

HU-Budapest: Faanyag 2011/S AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:264509-2011:text:hu:html HU-Budapest: Faanyag 2011/S 160-264509 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN Árubeszerzés

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt.

AJÁNLATI FELHÍVÁS. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. A BKV Zrt. irat- és dokumentumkezelő rendszerének komplett üzemeltetése Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-284/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS

Részletesebben

Közbeszerzési Hatóság közleménye

Közbeszerzési Hatóság közleménye Közbeszerzési Hatóság közleménye A Közbeszerzési Hatóság - a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 187. (2) bekezdésének ab) alpontjával, valamint az r) ponttal összhangban

Részletesebben

Európai Közösségek Vízügyi, energiaipari, szállítási és távközlési ágazatok Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Szoftverellátási szolgáltatások

Európai Közösségek Vízügyi, energiaipari, szállítási és távközlési ágazatok Tárgyalásos eljárás. HU-Budapest: Szoftverellátási szolgáltatások 1/6 HU-Budapest: Szoftverellátási szolgáltatások 2009/S 219-315329 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN Szolgáltatás I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): Budapesti

Részletesebben