KECSKEVAJAS HAND PROTECTION CREAM

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KECSKEVAJAS HAND PROTECTION CREAM"

Átírás

1

2 TESTÁPOLÁS

3 KECSKEVAJAS HAND PROTECTION CREAM KECSKEVAJAS KÉZÁPOLÓ KRÉM Kiszerelés: 75 ml Ft Ez a krém tökéletes a száraz és repedezett kéz ápolására. Valódi bőrápoló összetevői, mint a kecskevaj, a mangóvaj, az allantoin, és a körömvirág selymessé varázsolja és hidratálja a bőrt, valamint A-,C- és E-vitaminokkal látja el. Mindennapos használatával megelőzhető a kéz idő előtti öregedése. Használja minden reggel és este.

4 KECSKEVAJAS BODY LOTION KECSKEVAJAS HIDRATÁLÓ TESTÁPOLÓ KRÉM Kiszerelés: 75 ml Ft Ez a puha testápoló könnyen felszívódik és nem hagy maga után foltos réteget. Értékes összetevői kiváló hidratálást biztosítanak és segítik a bőr regenerálását. Különleges golgotavirág-olaj összetevője gazdag telítetlen zsírsavakban, A- és E-vitamint is tartalmaz, így mindennapos használatával megőrizhető a bőr rugalmassága. Használja minden este, fürdés után.

5 KECSKEVAJAS JOINT BALM KECSKEVAJAS ÍZÜLETBALZSAM REUMÁS PANASZOKRA Kiszerelés: 75 ml Ft Ez a balzsam ízületi, ín- és izomfájdalmak helyi kezelésére szolgál. Erősíti az érfalakat, támogatja a keringést. Azonnal könnyít a fájdalmakon, hűsít, miközben hidratálja a száraz bőrt és értékes A, B, C, D-vitaminokkal látja el. Gyorsan és könnyen felszívódik. Használja közvetlenül a fájó testrészeken kissé bemasszírozva.

6 SZŐLŐMAG OLAJ Kiszerelés: 200 ml Ft Egy antioxidánsokban gazdag testápoló olaj. Gazdag gyümölcs sav és telítetlen zsírsav tartalmának köszönhetően a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését. Különleges tulajdonsága, hogy képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani. Alkalmas száraz, érett, és zsíros bőr ápolására is. Illatosítható illóolajokkal és olajkompozíciókkal. Használat előtt ajánlott a bőrt benedvesíteni, hogy könnyebben és egyenletesebben felszívódjon.

7 OLAJKOMPOZÍCIÓK KISZERELÉS: 50 ML Gondosan összeállított, finom esszenciákkal illatosított olajkeverékeink kitűnőek bőrápoláshoz és krémpakolás készítéséhez, arcra és testre. Olajkompozícióink mesterséges adalékanyagoktól, színezékektől, paraffin olajoktól és szilikon olajoktól mentesek. FRESH UP OLAJKOMPOZÍCIÓ Ft Édes mandula-, szezám- és kókusz olaj, valamint áfonya, menta, citrom, és rozmaring esszenciákkal. Illata gyümölcsösfriss. Ideális hűsítő, felfrissítő bőrápoló bármilyen bőrtípusra. SPARKLING OLAJKOMPOZÍCIÓ Ft Édes mandula-, olíva- és argán olajokkal, valamint pezsgő, vetiver és papaya esszencia olajokkal, melyek szikrázóan friss illatot biztosítanak. Bármilyen bőrtípusra, de kifejezetten száraz, érzékeny bőrre ajánljuk. RED ROSES OLAJKOMPOZÍCIÓ Ft Édes mandula-, argán- és lenmag olajokkal, valamint rózsa és frangipani esszencia olajokkal, melyek könnyű, érzéki, rózsás illatot biztosítanak. Különösen ráncos, idősödő bőrre ajánljuk használatát. TIME TOGETHER OLAJKOMPOZÍCIÓ Ft Szezám-, olíva-, lenmag- és argán olajokkal, valamint frangipani, citrom és papaya esszencia olajokkal, melyek gyümölcsös-virágos, vágykeltő illatot biztosítanak. Bármilyen bőrtípusra kiváló.

8 CHOCOLATE BODY CREAM TEST- ÉS ARCÁPOLÓ KRÉM Kiszerelés: 250 ml Ft Minden bőrtípusra férfinak nőnek egyaránt ideális. Hidratálja, táplálja, feszesíti és védi a bőrt. Kellemes csokoládé illata aroma terápiaként is működik, anti-stressz hatású. A krém tartalmaz mandula olajat, egy különleges solar szűrőt és A-, C- és E-vitaminokat is. bőrtisztítás után, gyengéd masszázzsal alkalmazza egész testén.

9 BAMBOO CREAMOIL BAMBUSZOLAJ KRÉM NAGYON SZÁRAZ BŐRRE Kiszerelés: 250 ml Ft Ez a krém arcra és testre egyaránt használható. Bambusz kivonatot és tengeri kollagént tartalmaz. Nagyon tápláló és azonnal felszívódik, helyre állítja a bőr rugalmasságát, tónusát és új, ragyogó hatást biztosít. bőrtisztítás után, gyengéd masszázzsal alkalmazza egész testén.

10 KÓKUSZOLAJ Kiszerelés: 200 ml Ft A kókuszolaj ideális testápoló, hiszen hatékonyan és tartósan hidratálja bőrét, megvédi a külső környezeti hatásoktól. Szobahőmérsékleten a kókuszolaj szilárd, de kézmelegben egy pillanat alatt elolvad. A szűz olaj egyik ismertetőjegye, hogy kellemes, de nem túl tömény kókuszillata van. Használja testápolóként, illetve táplálja, erősíti, egészségessé és csillogóvá varázsolja haját is. Beállítja a fejbőr optimális működését, megszűnteti a korpaképződést.

11 THE WHEEL SCRUB FINOM SZEMCSÉJŰ VANÍLIÁS TESTRADÍR Kiszerelés: 250 g Ft Lágy bőrradír mely egyesíti a vanília granulátumok édes illatát a Bora Bora finom szemcséjű homokjával. Táplál, re-mineralizál, méregtelenít, helyreállítja a sejtek anyagcseréjét. Az egzotikus virágok illata aromaterápiás hatású. Regenerálja és megelőzi a bőr öregedését. Használja hetente egy-két alkalommal a sima és hibátlan bőrért. Körkörös mozdulatokkal radírozva, testen és arcon egyaránt alkalmazható.

12 THE GOLD ELIXÍR HIDRATÁLÓ TESTÁPOLÓ OLAJ Kiszerelés: 200 ml Ft Ez a száraz olaj egyesíti a tamanu olaj, az avokádó- és a szőlőmag olaj erejét. A tápláló antioxidánsokban gazdag olaj kiváló stressz-oldó hatású, emellett selymessé, puhává varázsolja a száraz bőrt. Használja zuhanyzás után, hogy bőre kiszáradását helyreállítsa.

13 PEPPER AROMA SCRUB AROMATERÁPIÁS TESTRADÍR Kiszerelés: 350 g Ft A pepper scrub holt-tengeri só, tiszta növényi olajok, harmonizáló és pihentető illóolajok (bors, édes narancs, levendula, majoránna, rozmaring), valamint a meleg, fűszeres, mirha keveréke, amely megújítja a bőrt. Puha, sima és enyhén illatosított bőrt kapunk a radír után. Használja heti rendszerességgel, gyengéden átmasszírozva bőrét.

14 SHEA VAJ 150 ml Ft 250 ml Ft A shea vaj sárgásfehér színű növényi zsiradék, amely egy Közép- Afrikában élő fa terméséből készül. Gazdag zsírsav-tartalma mellett sok A-, E- és F-vitamint tartalmaz. Könnyen felszívódik a bőrbe és hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét. A shea vaj titka, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. Az ekcémás bőr tüneteit gyorsan csökkenti. Sokáig változatlan minőségű marad, nehezen avasodik. Használja naponta, lehetőleg este, megtisztított bőrén.

15 NÁDCUKROS RADÍR HIDRATÁLÓ RADÍR ÉDES MANDULA OLAJJAL ÉS E VITAMINNAL Kiszerelés: 150 g Ft Testradírozás hidratálással és táplálással. Ez a barnacukros testradír eltávolítja az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, illetve egy védő filmréteget képez a bőrön. Az illata pedig mámorító. vigye fel a terméket a száraz bőrre és körkörös mozdulatokkal végezzen testradírozást, majd hagyja néhány percet hatni, végül zuhanyozzon le.

16 ALAKFORMÁLÁS

17 ADVENTURE KÁVÉOLAJ BŐRFESZESÍTÉSRE, NARANCSBŐRRE Kiszerelés: 50 ml Ft Könnyen és mélyen felszívódik, vérkeringést serkentő hatású, növeli a bőr mélyebb rétegeinek víztartalmát. Narancsbőr (cellulit) kezelésére és testápolóként is kiváló. Koffeintartalma miatt látványos bőrfeszesítő és alakformáló hatású. Használja fürdés után, a bőrébe bemasszírozva.

18 RAXODO FESZESÍTŐ KRÉM, TÓNUSTALAN BŐRRE Kiszerelés: 250 ml Ft A legproblémásabb területeken a karok belső részén, combon, hason és a fenéken soha nem késő Raxodo-t használni, mely egy hidratáló és anti-aging testápoló krém. Visszaadja a bőr rugalmasságát és feszesíti a tónustalan területeket. Tökéletes minden életkorban megelőzésre illetve azonnali hatás elérésére. a problémás területekre, nedves bőrébe masszírozza be. Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt!

19 GEL MARINE NYIROKFOKOZÓ, FOGYASZTÓ KRÉM KÖTÖTT CELLULIT KEZELÉSÉRE Kiszerelés: 250 ml Ft Egy gél utánozhatatlan fogyasztó hatással, gazdag aktív hatóanyagokkal. A spirulina (tengeri alga) stimuláló hatása a zsírbontásra keveredik a borostyán kiváló nyirokfokozó hatásával. Látványos eredményeket érhet el vele, rendszeres alkalmazásával. Használata során a méregtelenítés azonnal beindul. minden reggel és este lokálisan vigye fel a problémás területekre lentről felfelé haladva. Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt!

20 REDUCING THERMOAKTÍV CELLULIT CSÖKKENTŐ, FOGYASZTÓ HATÁSÚ KRÉM Kiszerelés: 250 ml Ft Természetes lipo-fogyasztó anyagokat tartalmaz, mint a birs kivonat. Ez a termék lokális zsírégető, bármilyen alkati vagy túlsúly okozta zsírégetésre alkalmas. Rendkívül gazdag E vitaminban és borostyánban. Visszaadja a bőr rugalmasságát, alkalmas ödémás területek kezelésére, felgyorsítja a perifériás mikro keringést. minden reggel és este lokálisan a túlsúlyos területekre kenje fel könnyű masszázzsal, lentről felfelé haladva. Enyhe bőrpírt okoz, ennek a hatása kb. 30 perc alatt teljesen elmúlik. Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt!

21 MODELING NARANCSBŐR ELLENI KRÉM Kiszerelés: 250 ml Ft Minden bőrtípusra alkalmas, hajszálér-tágulatos bőrre is. Ha rövid idő alatt kell látványos eredményt elérni, akkor ez a tökéletes megoldás. Aktív összetevői a birs, borostyán, növényi kollagén, izlandi moszat kivonat és az ázsiai tigrisfű. minden reggel és este lokálisan a narancsbőrös területekre kenje fel könnyű masszázzsal, lentről felfelé haladva. Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt!

22 SNELLING FOGYASZTÓ, ÖDÉMA CSÖKKENTŐ, ZSÍRÉGETŐ KRÉM Kiszerelés: 250 ml Ft Eltüntetni a drasztikus diéták, gyors súlycsökkenések nyomait. A snelling újraépíti a testkontúrt, fokozza a nyirokkeringést, stimulálja energikusan a drenázs folyamatokat és feszessé teszi a bőrt. Aktív összetevői a koffein, citrom esszencia, borostyán, édes narancs esszencia és a levendula. minden reggel és este a cellulitos területekre kenje fel könnyű masszázzsal, lentről felfelé haladva. Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt!

23 DERMOLASTIL FESZESÍTŐ, RUGALMASSÁGOT VISSZAADÓ KRÉM Kiszerelés: 250 ml Ft Ideális otthoni termék a striák kialakulásának megelőzésében illetve a kialakult striák ellen is. Aktiválja a kollagén rostok szintézisét. A bőr hidratált és rugalmas lesz, ezáltal megakadályozza az újabb striák kialakulását. reggel és este körkörös mozdulatokkal vigye fel a krémet a problémás területekre. Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt!

24 BEAUTY MAMMA SMAGLIATURE TERHESSÉGI CSÍKOKAT MEGELŐZŐ KRÉM Kiszerelés: 250 ml Ft Aktív koncentrátum C-vitaminnal és növényi olajokkal. Rendkívüli rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek. Kizárólag természetes eredetű összetevőkből. Fokozza a bőr nyúlási képességét a terhesség alatt. masszírozza gyengéden a hasra, mellre és combokra, reggel és este. A termék biztonságosan használható még a szoptatás ideje alatt is.

25 BEAUTY MAMMA CELLULITE ANTI-CELLULITE KRÉM Kiszerelés: 250 ml Ft Narancsbőr elleni krém, serkenti a keringést, csökkenti a vizesedést. Folyamatos használattal eltávolítja a helyi zsírpárnákat és segít visszaállítani a régi alakot a szülést követően. reggel és este az érintett területeken, gyors masszázzsal vigye fel a krémet, mindig a szív felé alulról felfelé haladva. A termék biztonságosan használható még a szoptatás ideje alatt is.

26 EGYÉB TERMÉKEINK

27 FEKETE SZAPPAN FT Pontos receptjét Ghánában titokként őrzik, de annyit elárulhatunk, hogy főleg shea vajból, kókuszolajból és kakaóbabból készül. Bőrtípustól függetlenül alkalmazható. SHEA-MARULA SZAPPAN FT Levendula és rozmaring illóolajokat adtuk shea vaj és marula olaj keverékéhez. Felfrissít, javítja a nyirokkeringést és eltávolítja az elhalt hámréteget. Szinte újjá varázsolja bőrét. AKOMA SZAPPANOK KISZERELÉS: 100 G-145 G Természet adta, organikus alapanyagokból készült, legnagyobbrészt finomítatlan shea vajat tartalmazó szappanok. Bár hasonlók, mégis sokban különböznek egymástól. Színük, illatuk, hatásuk más és más, de közös bennük, hogy mesterséges adalékot, illatanyagot és színezéket még nyomokban sem tartalmaznak. Egytől-egyig fair trade termékek. SHEA-ZABLISZT SZAPPAN FT Egy kellemes, enyhén narancsos illatú szappan zabliszttel. Kifejezetten a száraz bőr ápolására ajánlunk. Gyengéden távolítja el az elhalt hámréteget és beállítja a bőr optimális zsírtermelését. használható mindennapos tisztálkodásra, babák mosdatásához, borotválkozáshoz, hajmosáshoz. Száraz bőr, ekcéma kezelésénél a shea vaj ideális kiegészítője.

28 AFRIKAI FOLYÉKONY FEKETE SZAPPAN (NATÚR, CITROMFŰ ÉS MENTA ILLATBAN) Kiszerelés 250 ml Ft Folyékony afrikai fekete szappan organikus összetevőkből. Összetételében nem különbözik a szilárd fekete szappantól, de az állaga teljesen folyékony. Javasolt ekcéma, pikkelysömör és száraz bőr gyógyítására. Látványos gyógyulást eredményez gyulladt, pattanásos bőr esetében is. Használja mindennapos tisztálkodásához, arctisztításhoz vagy akár hajmosáshoz is.

29 AKOMA NATÚR AJAKÁPOLÓ 5 ml Ft 10 ml Ft Natúr, finomítatlan olajokból, illóolajokból és organikus méhviaszból kevert, valóban tiszta ajakápolók. Mesterséges összetevőt nem tartalmaz, hatékony a kirepedezett ajkak gyógyításában, véd a hideg, a szél és az UV-sugárzás hatásai ellen. Használja mindennap, akár többször is.

30 ILLÓOLAJOK Kiszerelés: 10 ml Ft Kiválóak általános illatosításra vagy szauna felöntésekhez, 100% töménységű illóolajak. Alkalmasak krémek, olajok illatosítására is. ANANÁSZ ILLÓOLAJ Kellemes gyümölcsös, intenzív trópusi-édes illat. PEZSGŐ ILLÓOLAJ Szikrázóan elegáns pezsgő illat. Igazi ünnepi hangulatot teremt. PAPAYA ILLÓOLAJ Nagyon különleges és intenzív édes-trópusi illat. KÓKUSZ-MANGÓ ILLÓOLAJ Különleges gyümölcsös illat, a mennyei édes kókusz és a gyümölcsös mangó csábító keveréke. PÉZSMA ILLÓOLAJ Intenzív, mély, kellemes, vágykeltő illat. Nők és férfiak egyértelmű kedvence.

31 PARFÜMÖK

32 PREMIER FIGUIER EAU DE TOILETTE 50 ml Ft 100 ml Ft Játékosan elegáns fügeparfüm. A mediterrán nyár inspirálta: oly meglepő, mint az első csók, dédelgető, mint az árnyék, egy forró napon. Kókusztej, mandulatej, őszibarack, bors és szantálfa. Egyszerre érezhetjük a húsos füge gyümölcsös aromáját, a levelek zöldes jegyeit, valamint az ágak és a törzs fás illatát.

33 TIMBUKTU EAU DE TOILETTE 50 ml Ft 100 ml Ft Bertrand Duchaufour illatmágus emléke az egzotikus és vad Maliról. Zöld mangó, rózsabors, kardamom, karo-karoundé virág, tömjén, papíruszfa, pacsuli, vetiver és benzoin. Mély, gazdag és titokzatos illat, mely rendkívül érzéki a férfiak és a nők bőrén egyaránt.

34 BATUCADA EAU DE TOILETTE 50 ml Ft 100 ml Ft Egy színes, vibráló parfüm, mely felidézi nekünk a forró brazil nyarat. Először a caipirinha illata tölti meg orrunkat: a lime és a cukornád léből nyert aromás cachaca egyvelege. Majd következik az alkotás szíve trópusi virágokkal tiaréval és ilang-ilanggal. Végül a Batucada a brazil tengerpartra csal, ahol a vízparti szélbe egy kis kókusz keveredik...

35 NUIT DE TUBÉREUSE EAU DE PARFUM 50 ml Ft 100 ml Ft Korántsem a megszokott tubarózsa-alkotás: a szokatlan, szikrázó mangó-kardamom páros a fejjegyek között, majd az angyalgyökér és a rengeteg rózsabors teszi valóban különlegessé a kompozíciót. A legmeglepőbb, hogy akár férfibőrön is nagyon izgalmas, de a hölgyeknek nincs miért aggódniuk: az illat szívdöglesztő és kifejezetten tartós.

36

37

CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN

CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN CLASSIC DAY & NIGHT CREAM, MATURE SKIN RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI-ÉJSZAKAI KRÉM PROBLÉMÁS ÉS ÉRETT BŐRRE Kiszerelés: 50 ml 13 800 Ft Regenerálja és védi a bőrt a korai öregedéstől, gazdag bőrápoló és tápláló

Részletesebben

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT

Paula Seling, énekesnő. Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Paula Seling, énekesnő Gerovital Plant A krémek királynője HAVASI GYOPÁR, ÖKO-TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KIVONAT Original www.farmec.ro Gerovital by Gerovital Plant Új, tartósítószer-mentes formula! A Gerovital

Részletesebben

BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre

BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre MARKETING ANYAG BÖRTÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ száraz börre Elérhető: 2011 Január Száraz test 1. A test bizonyos területein (térdek, könyök, karok, stb) a bör sokkal vékonyabb Kevesebb a faggyútermelödés és így

Részletesebben

Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül!

Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül! Termékeim jó minőségű kecsketejjel, sheavajjal készülnek. Garantáltan mesterséges színezék és illat nélkül! Kecsketej: A kecsketej természetes ahasav forrás, amely finoman hámlasztja a bőr fáradt felső

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

Fedezd fel újra a fiatalságod!

Fedezd fel újra a fiatalságod! Fedezd fel újra a fiatalságod! SOD Öregedést gátló szuperenzim www.gerovital.hu A felfedezéseiről nemzetközileg híres Dr. Ana Aslan professzorasszony, a neves geriáter és gerontológus fejlesztette ki az

Részletesebben

VITALITÉ MINÉRALE. Test és lélek frissítők (SPA sorozat otthonra):

VITALITÉ MINÉRALE. Test és lélek frissítők (SPA sorozat otthonra): VITALITÉ MINÉRALE (SPA sorozat otthonra): A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - SPA kezelés otthon - Kiegészítő ápolás - Kellemes közérzet, relaxáció és vitalítás - Mindennapi használatra A sorozat termékei: NAPI ÁPOLÁS

Részletesebben

Szabóné Schmidt Mária +36203866434 maria.fittlady@gmai.com. www.vipgroup.net. MILLENIUM Gél. Gyengéd Gondoskodás

Szabóné Schmidt Mária +36203866434 maria.fittlady@gmai.com. www.vipgroup.net. MILLENIUM Gél. Gyengéd Gondoskodás www.vipgroup.net Szabóné Schmidt Mária +36203866434 maria.fittlady@gmai.com MILLENIUM Gél Gyengéd Gondoskodás Segít a bőrnek a szabad gyökök elleni küzdelemben Mélyen hidratál külsőleg és belsőleg Javítja

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KEZELÉS 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE, SPF20

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! BETEGTÁJÉKOZTATÓ TERVEZET BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

Részletesebben

Ultrahangos mélymasszázs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYVUM2. Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Ultrahangos mélymasszázs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYVUM2. Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Ultrahangos mélymasszázs HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GYVUM2 Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a használati

Részletesebben

3.990 Ft. 5.750 Ft. 5.750 Ft. Adam férfi szaunaszoknya. Barna Hamam férfi szaunaszoknya. Bordo Hamam férfi szaunaszoknya. Szaunabolt. szaunabolt.

3.990 Ft. 5.750 Ft. 5.750 Ft. Adam férfi szaunaszoknya. Barna Hamam férfi szaunaszoknya. Bordo Hamam férfi szaunaszoknya. Szaunabolt. szaunabolt. Adam férfi szaunaszoknya Adam férfi szaunaszoknya. 100% 180g/2m darázsmintás pamut anyagból fehér színben tép záras kivitelben. Könny kényelmes viselet a szaunában és a pihen térben egyaránt. 3.990 Ft

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS SZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉD SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉD KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3. TÖKÉLETES

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8320 Védőszemüveg 8320 Védőszemüveg Az új generáció: 8320 szemüvegek. Fantasztikus kialakítás, ultra könnyű súly és a legjobb komfortérzet intenzív használat esetén is. Az 8320 napszemüvegként is kapható. D-33520-2009 02

Részletesebben

FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDELEM 2013 MARKETING ANYAG A KOCKÁZATOS NAPSUGARAK UVA: ÖREGÍT Az UVA sugarak hosszabb hullámhosszal behatolnak a bőr irharétegébe és felelősek az érett bőr öregedéséért és a ráncokért. UVB: ÉGET

Részletesebben

LES HYDRO-NUTRITIVES

LES HYDRO-NUTRITIVES LES HYDRO-NUTRITIVES Hidratáló védő terméksorozat száraz, vízhiányos bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A hidratáció és a vízveszteség visszaállítása. - A hidratáció fenntartása az epidermiszben. - Táplálás

Részletesebben

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat

LES REVITALISANTES. Öregedéstkésleltető, védő terméksorozat LES REVITALISANTES terméksorozat A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Visszaállítja a bőr ragyogását szépségét. - Reaktívizálja a sejtek energiáit a fáradt, fakó bőrnél. - Fokozza a bőr fesszességét. - Simítja és nyugtatja

Részletesebben

Sebgyógyító növények. Sebgyógyító növények

Sebgyógyító növények. Sebgyógyító növények Sebgyógyító növények A bőr normál fiziológiai gyógynövények állapotának fenntartásában, sokszor nélkülözhetetlenek a bőrt érő fertőzések, egyes sérülések bőrtünetek, keze A lassan gyógyuló bőrelváltozások

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként!

10/11. Akár 50% megtakarítás kupononként! 2015 10/11 Akár 50% megtakarítás kupononként! Szépségápolás/Baba Egészség Háztartás/Egyéb A részleteket keresse a hátoldalon! Beváltható: 2015.10.01-től 2016.01.31-ig. 10% kedvezmény vásárlása végösszegéből!

Részletesebben

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets

KEZELÉSEK 2013. A természet szépségtitkai Organic Secrets A FitoFruit márka története 1996-ban kezdődött. Petre László úr a Rosa Graf Németországban élő, de magyar származású vegyésze, a Heitland & Petre Int. GmbH. tulajdonosa vetette fel, hogy szívesen alkotna

Részletesebben

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit.

Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. trnd Projektmenetrend Biovanne plus+ szépségvitamin: Értékes tápanyagokkal tölti fel hajunk, bőrünk és körmünk szöveteit. Projektblog: www.trnd.hu/biovanne trnd kapcsolattartód: tiana@trnd.hu Ismertebbé

Részletesebben

A masszázsról Indiából Egyiptomban, Kínában és az ókori görögöknél Magyarországon modern tudományos svéd masszázs svéd masszázs

A masszázsról Indiából Egyiptomban, Kínában és az ókori görögöknél Magyarországon modern tudományos svéd masszázs svéd masszázs A masszázsról A masszázs egyike az egyik legősibb fizioterápiás gyógymódoknak. Olyan tevékenység, amelyet valamilyen fizikai fájdalom hatására mindenki ösztönösen alkalmaz. A masszázs az érintésen keresztül

Részletesebben

KÍNAI DATOLYALÉ (JUJUBA) KONCENTRÁTUM

KÍNAI DATOLYALÉ (JUJUBA) KONCENTRÁTUM KÍNAI DATOLYALÉ (JUJUBA) KONCENTRÁTUM TIENS KÍNAI DATOLYALÉ (JUJUBA) KONCENTRÁTUM A TIENS Kínai datolyalé koncentrátum a legkiválóbb minőségű jujuba gyümölcs (kínai datolya) aranyselyem fajtájának kivonatából

Részletesebben

Weleda tréning. Dobogókő 2012

Weleda tréning. Dobogókő 2012 Weleda tréning Dobogókő 2012 A Weleda úttörő a természetes kozmetikumok terén 1921 1967 1976 1989 1975 1977 1986 Weleda a kezdet Dr. phil. Rudolf Steiner * 27. Februar 1861 30. März 1925 Dr. med. Ita Wegman

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Patentex oval hüvelykúp Patentex oval hüvelykúp Mielőtt alkalmazni szeretné

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját.

Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projektmenetrend NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalítók: Fedezzük fel az arcbőr fiatalítás új módját. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/nivea-cellular trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

Fenkart táblás csokoládé kínálat

Fenkart táblás csokoládé kínálat Fenkart táblás kínálat Ízesített k Advent Ét 70% Karamellás tej Mogyorós-Áfonyás Tej Kíváló tej kítűnő kakaóból és igazi vanilliából.pekándióval, keshudióval, pisztáciával és csilagokkal. 40%-os kakaótartalom.

Részletesebben

Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között

Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között Dr. Nyári Tibor Bár a digitális technológia nagyon sokat fejlődött, van még olyan dolog, amit a digitális fényképezőgépek nem tudnak: minden körülmények között tökéletes színeket visszaadni. A digitális

Részletesebben

BABAÁPOLÁS. Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Komplex bôrlágyító kezelés

BABAÁPOLÁS. Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Komplex bôrlágyító kezelés BABAÁPOLÁS Oilatum Bõrápolási tanácsadó kicsiknek és nagyoknak! Tartalom Ekcémás kisbabák és gyermekek bôrápolásáról Ekcémás kisbabák és gyermekek bôrápolásáról 3 A lényeg a bôrlágyítás 4 Trükkök, hogy

Részletesebben

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 03. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Az illóolajok növényi részek természetes kivonatai. Sajtolással, lepárlással,

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

FM GROUP Magyarország

FM GROUP Magyarország FM GROUP Magyarország FM GROUP Termékkatalógus No 19. 2013/2014 A TERMÉSZETES szépség mindig divatban Tartalomjegyzék \\// A Classic Kollekció illatszerei kétségkívül legnépszerűbb termékeink közé tartoznak.

Részletesebben

5in1 Rádiófrekvenciás-Kavitációs többpólusú Bi -Tripoláris Vákuumos rendszer. Használati utasítás

5in1 Rádiófrekvenciás-Kavitációs többpólusú Bi -Tripoláris Vákuumos rendszer. Használati utasítás 5in1 Rádiófrekvenciás-Kavitációs többpólusú Bi -Tripoláris Vákuumos rendszer Használati utasítás 1. 40Khz Kavitáció Beállítás: 1. Állítsa be az időt 2. Állítsa be az erősséget, növelje vagy csökkentse

Részletesebben

Egészséges táplálkozás:

Egészséges táplálkozás: KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁS Egészséges táplálkozás: Az egészséges :egy megfelelően összeállított menü, a szervezetnek szükséges energia és tápanyag mennyiséget biztosítja ahhoz, hogy tartósan egészségesek maradjunk.

Részletesebben

JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK

JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK B-4372 Gyermek könyökmankó JÁRÁST SEGÍTŐ ESZKÖZÖK Alsóvégtag sérülés, rendellenesség esetén a 2 db könyökmankó használata teljes tehermentesítést biztosít járás közben. Alumínium szerkezet, állítható magasság.

Részletesebben

LES PURIFIANTES. Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre:

LES PURIFIANTES. Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre: LES PURIFIANTES Bőrműködést szabályozó, fertőtlenítő sorozat zsíros és vegyes bőrre: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az epidermisz tisztítása. - A problémás bőr állapotának javítása. - A túlzott faggyúműködés

Részletesebben

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA - LÚGOSÍTÁS

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA - LÚGOSÍTÁS HRI GREEN BASE Lúgosító kapszula TESTÜNK ERŐINEK VALAMENNYI ÖSSZETÉTELE KÖZÜL A SAVAK HATÁSA A LEGKÁROSABB /Hippokratész/ Az utóbbi időben egyre többet lehet hallani szervezetünk elsavasodásáról. Dr. Robert

Részletesebben

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT!

KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! KÉNYEZTESSE TESTÉT ÉS TÁPLÁLJA A BÔRÉT! AZ ORIFLAME piperecikkek széles skálájával áll rendelkezésére. Finom illatú szappanokat, szépítô testápolókat, a hajat ragyogóvá varázsoló samponokat és a lábat

Részletesebben

Szépség a szalonkezelések élvonalából!

Szépség a szalonkezelések élvonalából! HYDRADERMIE Élvezet és hatékonyság a szépségápolásban A Hydradermie egy kivételes, egyedülálló kezelés: hatására rövid idő alatt a bõr ismét hidratált, friss és ragyogó lesz. A kezelés sajátossága, hogy

Részletesebben

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat?

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? SZÉPSÉG WORKSHOP Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? Aprotie Organics Fedezzük fel a természetes bőrápolás élményét! Aprotie Organics Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásakor kifejezetten

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL

ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGOK 2012 ŐSZ-TÉL ENZIM PEELING, 100ml ENZYMPEELING Az Enzim Peeling minden kozmetikai arckezelésben alkalmazható, érzékeny és aknés / vegyes bőrre is, mivel használatával mechanikai igénybevétel

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK)

Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK) Epoch ESSENTIAL OILS (ILLÓOLAJOK) ILLATVARÁZS Fedezze fel az érzékek világát Kiszerelés: 15 ml A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE A modern életstílus gyakorta ellehetetleníti azt a becses kapcsolatot, ami a világhoz

Részletesebben

A kudzu és a leszokás

A kudzu és a leszokás A kudzu és a leszokás A kudzu hagyományos alkalmazásai generációról generációra szálltak a távol-keleti gyógyítók kö A kudzu (pueraria lobata) általában az ázsiai országokban növő kúszónövény. Nagyon gyorsan

Részletesebben

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember

Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2013 Szeptember Feszesítö Lifting Krém 777 Gazdag Feszesítö Lifting krém MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 Szeptember Bőr feszesség Feszesség hiánya a vendég szemszögéböl A bőr elveszíti tónusosságát Barázdák és ráncok

Részletesebben

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat.

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat. Nyomelemek, ásványi anyagok: Nevükhöz hűen csak nyomokban, egészen icipici mennyiségben szükségesek a szervezet számára, ugyanakkor ez a nagyon kicsike mennyiség egyben létfontosságú is! Néhány rövid mondat

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

TÖRTÉNETÜNK itocare 1996 fitocare

TÖRTÉNETÜNK itocare 1996 fitocare fitocare TERMÉKISMERTETŐ 2016 TÖRTÉNETÜNK A fitocare márka története 1996-ban kezdődött. Petre László úr, a német ROSA GRAF kozmetikai márka európai hírű, magyar származású de Németországban élő kozmetikai

Részletesebben

2015 augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 augusztusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! NEMCSAK SZÍNező, HANEM SOKKAL TÖBB ANNÁL! Sokoldalúság: színezéstől a 2 árnyalat világosításig.

Részletesebben

weber.pas topdry Terméksegédlet Problémák és megoldások Termékelőnyök Feldolgozásra kész, pasztaszerű, finomszemcsés, homlokzati díszítő fedővakolat

weber.pas topdry Terméksegédlet Problémák és megoldások Termékelőnyök Feldolgozásra kész, pasztaszerű, finomszemcsés, homlokzati díszítő fedővakolat weber.pas topdry ÚJ Termékelőnyök Feldolgozásra kész, pasztaszerű, finomszemcsés, homlokzati díszítő fedővakolat FELHASZNÁLÁSI TERÜLET Termék: Új és régi házak fedővakolataként Színes homlokzatok kialakítására

Részletesebben

Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör. Kezelés. Elérhetö: 2012 szeptember

Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör. Kezelés. Elérhetö: 2012 szeptember Gyönyörüen tiszta és ragyogó bör Kezelés Elérhetö: 2012 szeptember Fokozódik az érdeklödés a nök körében a szalonkezelések iránt KORÁBBAN A szépségszalonoknak csak néhány vendégük volt Arckezelésre járni

Részletesebben

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne)

AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) AMINTAmed KEZELÉS ZSÍROS, PROBLÉMÁS BŐRRE (seborrea oleosa és acne) A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás

Részletesebben

Csomagolási segédlet

Csomagolási segédlet Csomagolási segédlet Tartalom 1. Csomagolási alapelvek... 3 2. Gumiabroncs... 4 3. Kerékpár... 5 4. Elektronikai cikkek... 6 5. Fehéráru (csak külön szerződéssel, egyedi díjszabással adható fel)... 7 6.

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 35 582 03 Hűtő-, klíma- és hőszivattyú

Részletesebben

Sziluett Mozgásstúdió. Mosonmagyaróvár

Sziluett Mozgásstúdió. Mosonmagyaróvár Sziluett Mozgásstúdió Mosonmagyaróvár Szia Varga Lászlóné Ági vagyok, a Sziluett Mozgásstúdió vezetője. Valamikor nagyon régen egy számmisztikai elemzésen azt mondták nekem, hogy a sport szeretetére és

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE

TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE TERMÉKISMERTETŐ KIZÁRÓLAG ORVOSOK ÉS GYÓGYSZERÉSZEK RÉSZÉRE Inkontinencia vizelettartási zavar Az inkontinencia probléma Magyarországon közel egymillió embert érint, a női lakosság 0%-át és a férfi lakosság

Részletesebben

Nu Skin Hajápoló Samponok

Nu Skin Hajápoló Samponok Nu Skin Termékinformációs oldal Nu Skin Hajápoló Samponok Láthatóan fiatalosabb haj mindössze 7 nap alatt Kezdje az alapoknál az egészséges, fényes haj felépítését! Tudományosan bizonyított tény, hogy

Részletesebben

HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE. Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei

HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE. Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei HASZNOS TANÁCSOK KÁNIKULA IDEJÉRE Klímaváltozás különös tekintettel a hőhullámokra okozta káros egészségi hatások és megelőzésének lehetőségei A 90-es évek elején még kevéssé volt a figyelem előterében

Részletesebben

Bejelentett (különleges táplálkozási célú) egyéb élelmiszerek

Bejelentett (különleges táplálkozási célú) egyéb élelmiszerek Bejelentett (különleges táplálkozási célú) egyéb élelmiszerek Megnevezés Kiszerelés bejelentés száma előállító/bejelentő Milupa lp-flakes alacsony fehérjetartalmú gabonapehely 375 g 1496/2006 Numil Kft

Részletesebben

avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban

avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban avagy, hogyan lehetünk hatékonyabbak (nemcsak) a hivatásunkban Rendszerek, amelyekben élünk: Család Munkahely Baráti kör Iskolai közösség stb. - meghatározott rend szerint működnek rend, törv rvények

Részletesebben

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 májusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Kedves Fodrász Kollégák! Hansági-Bozsó Orsolya vagyok, fodrász és háromgyermekes édesanya. Nem saját

Részletesebben

BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH

BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH BYAS PROFESSIONAL HOME BEAUTY HI-TECH A BŐRÖREGEDÉS FOLYAMATA HOGYAN ÖREGSZÜNK a hyaluronsav természetes termelése már 25 30 éves kor között elkezd lelassulni A BŐR HYALURONSAV TARTALMA A KOR ELŐREHALADTÁVAL,

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR ÚJDONSÁGOK 2013 TAVASZ - NYÁR 1. HYALURONSAVAS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KIT (15 KEZELÉS) 2. GÖRGŐS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 3. SZÍNEZETT KAMILLA PASZTA 4. SPECIÁLIS FÉNYVÉDŐ ARCRA ÉS TESTRE,

Részletesebben

AQUABIT. Egyrétegű vízszigetelő paszta teraszokhoz és beton alapokhoz

AQUABIT. Egyrétegű vízszigetelő paszta teraszokhoz és beton alapokhoz AQUABIT Egyrétegű vízszigetelő paszta teraszokhoz és beton alapokhoz A termék: Az egy innovatív vízszigetelő termék: egykomponensű, felhasználásra kész, vízes bázisú speciális gyanta amely polisztirén

Részletesebben

8 egészségügyi probléma, ami ellen hatékony a krumpli

8 egészségügyi probléma, ami ellen hatékony a krumpli A gyógyító burgonya 1975 Futónaptár.hu A burgonya nemcsak tápláló, hanem gyógyító tulajdonságai is vannak állapították meg szovjet kutatók. Valószínőleg része volt a burgonyának a skorbut megszüntetésében

Részletesebben

AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik.

AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik. AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik. Üdvözöljük az AEG GoZSÜToK világában FEDEZZE FEL A HOLNAP ÍZEIT Ha ezeket a sorokat olvassa,

Részletesebben

Elhelyezési és kezelési tanácsok

Elhelyezési és kezelési tanácsok A szigetelőlemezeket síkfelületen, időjárási hatásoktól különösen esőtől és nedvességtől védetten kell tárolni. A lemezek legyenek szárazok a felhelyezéskor is. Kezelés és munka közben a széleket óvja

Részletesebben

Andis AGR+ akkumulátoros 35W+ nyírógép állatorvosoknak. * kozmetikusi, állatorvosi célra egyaránt

Andis AGR+ akkumulátoros 35W+ nyírógép állatorvosoknak. * kozmetikusi, állatorvosi célra egyaránt AGR+ Andis AGR+ akkumulátoros 35W+ * erős, tölthető, kábel nélkül használható nyírógép * kozmetikusi, állatorvosi célra egyaránt * 1 órás akkumulátoros működés - töltési idő 1 óra * Sensa Charge - intelligens

Részletesebben

Fontos tudnivalók a sikeres befőzéshez

Fontos tudnivalók a sikeres befőzéshez Fontos tudnivalók a sikeres befőzéshez Kedves Vásárlónk, kedves Háziasszonyok! A Befőző géppel új értelmet nyer a lekvárkészítés, egyszerűbb és egészségesebb lesz, mint hinnék! A Weck befőző géppel való

Részletesebben

&CONTOURING. Art of. The STROBING

&CONTOURING. Art of. The STROBING The Art of Art.-Nr. 298000.54 STROBING &CONTOURING ICB innovative cosmetic brands GmbH Gaußstraße 13 / 85757 Karlsfeld/Germany Phone: +49 (0) 8131 390-05 www.make-up-factory.com A D E R M AT O L O G P

Részletesebben

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására.

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Summer Time Krém 15 ml, 50 ml Tartalmas, tápláló krém stresszelt, igénybe vett és irritált bőrre.

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

Ismerkejen meg a Chia maggal!

Ismerkejen meg a Chia maggal! Ismerkejen meg a Chia maggal! A Chia mag egyedülállóságát annak Omega köszönheti, 3 hogy néhány -at, antioxidánst, alapvető tápanyag kálciumo Az aztékok egyik alapélelmiszere Chia mag, volt másnéven a

Részletesebben

Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék

Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék Vivamax fotonterápiás bırápoló készülék Termékkód: GYVS6 Használati utasítás Üzembe helyezés elıtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! - 2 - Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék...3 Mőszaki adatok...3

Részletesebben

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l Törődjön többet EGÉSZSÉGÉVEL 2016. február 29 - március 26. K I E M E LT A J Á N L ATA I N K Bioextra Grapefruit Mag Kivonat csepp INTERHERB Vital Zöld Kávé &Garcinia tabletta A Bioextra Grapefruit mag

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Betegtájékoztató Aprovel 300 mg tabletta (Sanofi Pharma Bristol-Myers Squibb

Részletesebben

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl A téli hónapokban sem kell lemondanunk az egészséges zöldségekrõl és gyümölcsökrõl. Számos fajtájuk télen is bõvelkedik vitaminokban, gyakori fogyasztásukkal

Részletesebben

Enoba-Homeo hasfájásra. Deprobe-Homeo fogzásra. Tentoba-Homeo alvászavarokra. Imoba-Homeo immunerősítésr

Enoba-Homeo hasfájásra. Deprobe-Homeo fogzásra. Tentoba-Homeo alvászavarokra. Imoba-Homeo immunerősítésr Enoba-Homeo hasfájásra Deprobe-Homeo fogzásra Tentoba-Homeo alvászavarokra Imoba-Homeo immunerősítésr MN cons leaflet hun 16.indd 1 2016. 03. 17. 16:1 Ha gyermeke hasfájós, nincs egyedül ezzel a problémával.

Részletesebben

Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás

Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás TERVEZET 2013.március. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás Jóváhagyta: Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság 201?, TARTALOMJEGYZÉK I. Általános

Részletesebben

10 gyors és olcsó szendvicskrém

10 gyors és olcsó szendvicskrém 10 gyors és olcsó szendvicskrém Miért készítsünk szendvicskrémet? Mert a házilag készített szendvicskrémek olcsók. Az újdonság élményét hozzák a készen vásárolt kenyérrevalók között. Új ízeket varázsolnak

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

natúr kozmetikai termékcsalád

natúr kozmetikai termékcsalád natúr kozmetikai termékcsalád www.drriedl.hu Segítünk, hogy boröd természetes fényében ragyogjon! 2 A tökéletes, személyre szabott bőrápolási rutin kialakítása nem egyszerű. Segítünk neked abban, hogy

Részletesebben

Grillezés grillpácok, receptek

Grillezés grillpácok, receptek A sütés, főzés egy komplett eseménnyé nőheti ki magát, főként nyáron, hiszen ez az évszak vitathatatlanul a jókedv, a szórakozás, és nem utolsó sorban a grill partik időszaka. A grillezésnek számtalan

Részletesebben

KOZMETIKUS. I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai. II. A szakképesítés munkaterülete

KOZMETIKUS. I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai. II. A szakképesítés munkaterülete KOZMETIKUS I. A szakképesítés Országos Képzési Jegyzékben szereplő adatai 1. Szakképesítés azonosító száma: 51 7812 01 2. Szakképesítés megnevezése: Kozmetikus II. A szakképesítés munkaterülete 1. A szakképesítéssel

Részletesebben

C-vitamin, a csodafegyver

C-vitamin, a csodafegyver C-vitamin, a csodafegyver Az egyre újabb divatos csodaszerekről C-vitamin. hallva sem szabad elfelejtkeznünk arról, hogy az egészségünk e Biztos, hogy már mindent tud róla? 1 / 7 Immunrendszerünk őre Ismert,

Részletesebben

Új! Dr.Hauschka testápoló tejek

Új! Dr.Hauschka testápoló tejek Új! Dr.Hauschka testápoló tejek Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka testápoló tej termékcsalád most két új taggal, a Levendula-szantálfa Testápoló balzsammal és a Mandula Testápoló balzsammal

Részletesebben

Termékkatalógus 2016.

Termékkatalógus 2016. Hasítókúp kínálatunk 70, 90, valamint 120 mm átmérőjű hasítókúpokból áll. Átmérő (mm) Hossz (mm) 70 220 90 250 120 300 Az összes kúp edzett, cserélhető véggel szerelt. A kúp anyaga: 20MnCr5 Póthegyek anyaga:

Részletesebben

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: TÜNDÖKLÉS

SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: TÜNDÖKLÉS SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: TÜNDÖKLÉS Elérhető: 2012 március 1 A fáradt arcbőr A fáradtság jelei láthatóak a bőrön. A fáradtság okai: Kor Stressz Rossz étkezés Dohányzás Alváshiány Az arcon látható következmények:

Részletesebben

Dilatációs profilok és esztrich dilatációs profilok

Dilatációs profilok és esztrich dilatációs profilok 40 Dilatációs profilok és esztrich dilatációs profilok Blanke FLOOREX 5,0 flexibilis ûanyag töréspont keény ûanyag 48,0 0,8 A Blanke FLOOREX egy seleges, tetején fugázható tágulási profil, két oldalán

Részletesebben

Ajánlott wellness termékek Melina kádcsalád, Liner, Miron és Denia zuhanyprogram

Ajánlott wellness termékek Melina kádcsalád, Liner, Miron és Denia zuhanyprogram Melina Nem láncolom magam kivágásra ítélt fákhoz, nem járom a háborgó tengert bálnavadász hajókat üldözve, de megteszem, ami tőlem telik. Szelektíven gyűjteni a hulladékot, nem égetni feleslegesen a villanyt,

Részletesebben