AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik."

Átírás

1 AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik.

2 Üdvözöljük az AEG GoZSÜToK világában FEDEZZE FEL A HOLNAP ÍZEIT Ha ezeket a sorokat olvassa, akkor Ön valószínűleg szeret főzni. Talán éppen a tökéletes sütőt keresi. Egy AEG gőzsütő minden egyes alapanyagból kihozza a benne rejlő maximumot. Azt a leheletnyi pluszt, amitől az étel igazán egyedülálló, valóban tökéletes lesz. Az AEG gőzsütővel úgy főzhet, mint a professzionális séfek. Kényelmesen és könnyedén. A gőzsütés két legfontosabb előnyét élvezheti otthon, saját konyhájában. Először is, a hő gyorsabban átjárja az ételeket, így azok gyorsabban elkészülnek. Másodszor pedig, ahelyett,hogy kiszáradnának, a húsok szaftosak, a sütemények puhák maradnak. A gőzben ugyanis az ételek megőrzik nedvességtartalmukat, függetlenül attól, hogy mennyi ideig vannak a sütőben. Mivel az AEG gőzsütők a hagyományos, forró levegővel történő sütésben is kiemelkedően jók, garantáljuk, hogy az ételek ellenállhatatlanul ropogósra sülnek. Amit ma íznek nevezünk, az csupán az előfutára annak az új íz-élménynek, mellyel holnap találkozunk. Néhány éve például Japánon kívül még sehol nem vették számba az Umamit (az ötödik íz az édes, sós, savanyú és keserű mellett), ma pedig világszerte elfogadott önálló ízként. Az ételeink elkészítésének precíz kis részletei meghatározzák az ízét néhány perc, pár fok vagy a melegítés módja, egyaránt hatással van arra, hogy milyen lesz az étel íze. Ezért nagyon keményen dolgozunk azon, hogy készülékeinkkel pontosan úgy tudja elkészíteni az ételeket, ahogy szeretné. Azt szeretnénk, hogy a legjobb ízeket és aromákat hozza ki minden falatból függetlenül attól, hogy nevezik azt ma, vagy akár holnap. Gőzprogramok Húsmérő A energiaosztály

3 Szakácskönyv és recept alkalmazás Ha most AEG gőzsütőt vásárol, mi abban segítünk Önnek, hogy a lehető leggyorsabban, a legtöbbet hozza ki új sütőjéből. Megajándékozzuk Önt egy exkluzív szakácskönyvvel, melyet kifejezetten a gőzsütőkhöz állítottunk össze. Miután megvásárolta új AEG gőzsütőjét, töltse ki a oldalon található promóciós felületen a regisztrációs lapot, és mi 15 napon belül elküldjük Önnek AEG szakácskönyvét. De elküldheti postán vagy ben is (a blokk vagy számla másolatával együtt) a nyomtatott regisztrációs kártyát, amit a pénztárnál vehet át. Ráadásul, okos telefonjára, vagy táblagépére (ios és Android platformra is) letöltheti angol nyelvű recept alkalmazásunkat, mely nem csak a gőzsütőkhöz készült izgalmas recepteket tartalmazza, hanem egy interaktív útmutatót is. Az itunes-ban AEG Steam Cooking, a Google Play-en AEG Steam oven néven találja meg. Ennek segítségével pillanatok alatt felfedezheti, mi mindenre képes új sütője, és gyorsan, könnyedén meg is tanulhatja, hogyan hozhatja ki belőle a legtöbbet. Töltse le az alkalmazásokat!

4 MERJEN MÁS LENNI Mivel tálalná a céklát? Elsőre talán nem a serrano sonka és a szarvasgomba jut eszébe, pedig fenséges kombináció. A titok a megfelelő párosítás. Ehhez merni kell másnak lenni, kíváncsian, új megközelítésből ránézni a megszokott alapanyagokra. Legyen kreatív a konyhában, mert csak így tud belekóstolni fantasztikus, új ízekbe. Az ételek párosítása tudomány. A különböző ételek akkor jók együtt, ha az íz-komponenseik hasonlóak. A fő illatanyagok (melyek meghatározzák milyen lesz az illatuk) elemzéséből ez kiderül. Szerencsére, nem kell tudósnak lennie ahhoz, hogy élvezni tudja a párosítás izgalmas eredményét. Az AEG új, FullTaste rendszerű gőzsütői a legjobbat hozzák ki minden ételből bármilyen alapanyagokkal is kísérletezik.

5 A GoZ MIATT LESZ ENNYIRE FINOM Bármi legyen is a kedvenc étele, biztosak vagyunk benne, hogy az igazán fantasztikus ízek jövője a gőz. Semmihez sem hasonlítható a gőzben sült étel íze és állaga. Ellenállhatatlanul ízletes és szaftos lesz, miközben kívül ropogós kérget kap. Tíz évvel ezelőtt, mi mutattuk be az első multifunkciós gőzsütőt. Ma pedig, az AEG kínálatában találja a legnagyobb gőzsütő választékot. Intelligens modelljeink automatikusan beállítják a gőz mennyiségét, a megfelelő páratartalmat és hőfokot, így optimális körülményeket biztosítanak mindenféle étel elkészítéséhez. A fejlett FullTaste technológiának köszönhetően az új AEG gőzsütőkben készült ételek minden eddiginél finomabbak és gusztusosabbak lesznek. A gozben... Nem keverednek össze az ízek Amikor többféle ételt süt egyszerre, nem veszik át egymás ízét. Szaftos marad az étel Nem szárad ki sütés közben. Megmaradnak a tápanyagok Az étel megőrzi a tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Egyenletesen átsül az étel Egyenletesen sül át minden egyes falat, kívül és belül. Energiatakarékosabban lehet sütni Egyenletesebb a hőeloszlás, mint a hagyományos sütőprogramoknál, ezért gőzben alacsonyabb hőmérsékleten sülnek az ételek.

6 KIVÉTELES ÍZ ÉS TEXTÚRA A FullTaste rendszerű ProCombi gőzsütőkben mindig optimális a gőz mennyisége, és a hőmérséklet. Ezért a gőzprogramok a legjobbat hozzák ki ételeiből. Akár pirít, süt, grillez, vagy éppen párol valamit, biztos lehet benne, hogy kivételesen finom lesz. SousVide program Megőrzi az alapanyagok intenzív ízét, ezért ellenállhatatlanul finomak lesznek az ételek. VarioGuide program A sütő automatikusan beállítja az ideális hőmérsékletet, páratartalmat és sütési időt. Vital (100% gőz) Megőrzi a tápanyagokat és a természetes ízeket A könnyű finoman fűszerezett ételek, pl. halak, zöldségek, rizs vagy kuszkusz gyors, és egészséges elkészítéséhez. Interval (25% gőz) Csodálatosan szaftos marad az étel A gőzben az étel megőrzi természetes nedvességtartalmát, s közben kívül ropogós kérget kap. Kompakt és sztenderd méretben is kapható. ProCombi Plus sütőink tökéletesen illenek bármilyen stílusú konyhába Interval+ (50%gőz) Sütéshez és a maradék étel felmelegítéséhez Tökéletes a nagy nedvességtartalmú friss vagy fagyasztott étel sütéséhez. Hőlégkeveréses sütés Klasszikus, ropogós ételhez Forró levegő, gőz nélkül, pirításhoz, sütéshez vagy grillezéshez.

7 Procombi EXTRA FUNKCIÓK Egyenletes sütés Egyenletesen sül meg minden étel, függetlenül attól, hol van a sütőtérben. Húshőmérő Folyamatosan méri az étel belső hőmérsékletét, ezért biztos nem marad nyers az étel, de nem is lesz túlsütve. A csend hangja A SoftMotion technológiának köszönhetően a sütőajtó mindig finoman és csendben csukódik be. Hűvös érintés A sütőajtón hővisszaverő réteg van, ami a sütőtérben tartja a hőt. Az ajtó külső része csak 20 fokkal lesz melegebb a szobahőmérsékletnél. Nyoma sincs Az ujjlenyomatok nem hagynak nyomot a sütő fém keretén a speciális bevonat miatt. Süssön egyszerre többet Az extra nagy tepsi 20%-kal nagyobb, mint egy hagyományos sütőtepsi. XXL CAPACITY Az alkotás szabadsága XXL méretű sütőtér, 9 rugalmasan használható sütési szinttel.

8 PROcOMBI PLuS GoZSÜTo Az AEG gőzsütő termékcsalád BS836480HM Multifunkciós gőzsütő sous-vide programmal, 3 kombinált gőzprogrammal, 220 beépített recepttel, nagy méretű érintőkapcsolós kijelzővel MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: lassú sütés, nedves hőlégbefúvás, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, sous-vide program, gőz regenerálás, felső sütés, hőlégkeverés, turbo grill, joghurt, aszalás, gyors grill, félkész étel, Vital gőz, grill, nedves sütés, száraz sütés, közepes nedvességű sütés, melegen tartás, alsó sütés, kenyérsütés, átsütés, kiolvasztás, kelesztés Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 20 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A

9 PROcOMBI PLuS kompakt GoZSÜTo Az AEG gőzsütő termékcsalád KS M Kompakt, multifunkciós gőzsütő sous-vide programmal, 3 kombinált gőzprogrammal, 115 beépített recepttel, nagy méretű érintőkapcsolós kijelzővel MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: átsütés, kiolvasztás, melegen tartás, felső sütés, gyors grill, gőz regenerálás, lassú sütés, száraz sütés, kelesztés, közepes nedvességű sütés, aszalás, hőlégkeverés, félkész étel, nedves hőlégbefúvás, turbo grill, Vital gőz, pizza, joghurt, grill, tányérmelegítés, tartósítás, Sous Vide program, nedves sütés, alsó sütés, kenyérsütés, Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 20 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A

10 Az AEG gőzsütő termékcsalád Az AEG gőzsütő termékcsalád BS M BS731410HM BS M Multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, 100 előre programozott recepttel, nagy méretű érintőkapcsolós kijelzővel. Multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, 25 előre programozott recepttel, nagy méretű érintőkapcsolós kijelzővel. Multifunkciós gőzsütő 3 kombinált gőzprogrammal, 25 előre programozott recepttel, közepes méretű érintőkapcsolós kijelzővel. MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: aszalás, nedves hőlégbefúvás, ECO sütés, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, Interval+ gőz, újramelegítés gőzzel, hőlégkeverés, turbo grill, alsó sütés, ECO gőz, kenyérsütés, gyors grill, félkész étel, Vital gőz, átsütés, grill, hagyományos sütés, interval gőz, kiolvasztás, melegen tartás, kelesztés, lassú sütés Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 20 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: alsó sütés, kiolvasztás, ECO sütés, ECO gőz, gyors grill, félkész étel, Vital gőz, grill, interval gőz, melegen tartás, lassú sütés, nedves hőlégbefúvás, pizza, Interval+ gőz, alsó-felső sütés, hőlégkeverés, turbo grill Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 20 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A MaxiKlasse sütő extra nagy sütőtérrel Sütőfunkciók: Interval+ gőz, alsó sütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, turbo grill, interval gőz, melegen tartás, lassú sütés, nedves hőlégbefúvás, hőlégkeverés, pizza, ECO sütés, ECO gőz, gyors grill, félkész étel, Vital gőz, grill Négyrétegű üvegajtó Finoman csukódó sütőajtó Teleszkópos sütősín Húshőmérő Elmenthető 1 saját recept Hőmérsékleti tartomány: C Energiaosztály: A

11 Az új AEG gőzsütőkben minden eddiginél finomabb ételeket készíthet Az intelligens páratartalom érzékelőnek és a FullTaste rendszernek köszönhetően a gőzsütőben mindig optimális a páratartalom és a hőmérséklet a csodálatos ízű, és tökéletes állagú ételek elkészítéséhez

AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET. Egyedülálló ízek, aromák és textúrák.

AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET. Egyedülálló ízek, aromák és textúrák. AEG gőzsütők FEDEZZE FEL AZ AEG GOZSÜTOKET Egyedülálló ízek, aromák és textúrák. ÜDVÖZÖLJÜK AZ AEG GOZSÜTOK VILÁGÁBAN Ha ezeket a sorokat olvassa, akkor Ön valószínűleg szeret főzni. Talán éppen a tökéletes

Részletesebben

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba

SütÆk. Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SütÆk Az j pirolitikus funkci k precizit st s tisztas got hoznak a konyh ba SÜTŐK Pirolízis 2.0 ~ a beépített öntisztítás legfejlettebb módja PIROLÍTIKUS A Fagor már a kezdetektől élen járt a pirolitikus

Részletesebben

EOB8851AA... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EOB8851AA... HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EOB8851AA...... HU SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK............................................................ 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK..............................................................

Részletesebben

RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ

RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ HU RÉSZLETES HASZNÁLATI UTASÍTÁS KOMBINÁLT KOMBINÁLT GŐZ SÜTŐHÖZ www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmát! E részletes használati utasítás célja, hogy megkönnyítse

Részletesebben

háztartási 08 gépek 09

háztartási 08 gépek 09 08 09 háztartási gépek 08 09 háztartási gépek _A Fagor vigyáz a családra és a környezetre energiatakarékos A legjobb energiahatékonysági minősítés: A+ Energiaosztály A Fagor Innovation háztartási gépei

Részletesebben

Háztartási gépek 2016

Háztartási gépek 2016 1 Vásárlási segédlet Háztartási gépek 2016 Az itt bemutatott termékek közül nem biztos, hogy mindegyik kapható az áruházban. Pontos információért érdeklődj az eladóknál, vagy tekintsd meg a www.ikea.hu

Részletesebben

Beépíthető készülékek Konyhastúdiók 2013/2014

Beépíthető készülékek Konyhastúdiók 2013/2014 Beépíthető készülékek Konyhastúdiók 2013/2014 Professzionális megoldások otthonra. Az Electrolux közel 100 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális konyhai és mosodai készülékgyártás terén. Ezzel

Részletesebben

2016-2017 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK

2016-2017 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK 2016-2017 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2016 2017 Akár egy korábbi kedvencét készíti el, akár új ízekkel kísérletezik, az a legfontosabb, hogy az étel íze és textúrája pontosan olyan legyen, amilyennek

Részletesebben

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők

sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19-20 old. multifunkciós 20-21 old. Sütők sütők pirolítikus 18 old. oldalról nyíló 19 old. multifunkciós plusz 19- old. multifunkciós -21 old. Sütők _minőségi ételek csak az élelmiszer típusát kell megadni A többiről a sütő gondoskodik: beállítja

Részletesebben

20 1 4 /2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015

20 1 4 /2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015 2014/2015 BEÉPÍTHETŐ KÉSZÜLÉKEK KONYHASTÚDIÓK 2014-2015 A tökéletes ételkészítés művészet és tudomány egyszerre. A legújabb technológiai megoldásokkal és széles termékválasztékkal támogatjuk Önt ebben.

Részletesebben

Újdonságok. Miele beépíthető készülékek

Újdonságok. Miele beépíthető készülékek Újdonságok Miele beépíthető készülékek Újdonság! Kamrás vákuumozó fiók Az új vákuumozó fiók sokféle felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Alapfunkciója nagyon egyszerű: a vákuumtasakból, amelybe az élelmiszert

Részletesebben

beépíthető háztartási készülékek

beépíthető háztartási készülékek 2006 beépíthető háztartási készülékek tartalom 4-5 sütők 6-7 beépíthető sütők 8 aláépíthető sütők 9-12 főzőlapok 13-15 páraelszívók 16-19 hűtő- és fagyasztókészülékek 20-22 mosogatógépek 2 mindent egy

Részletesebben

beépíthetà készülékek

beépíthetà készülékek beépíthetà készülékek 2005 innováció Az innováció könnyè használat, energiamegtakarítás, szabadidà, megnyerà külsà. Ezek a temékek a Fagor Innováció legabb eredményei. A termékek generációja, a legkorszerèbb

Részletesebben

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és

A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és A Fagor elérhetæ közelségbe hozza a harmóniát Dőljön hátra, és élvezze a Fagor új konyhai koncepciójának pazar látványvilágát! Tökéletes harmónia és esztétikai egyensúly várja. A Fagor sütői, mikrohullámú

Részletesebben

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l A Benoit extra szűz olívaolaj könnyű gyümölcs ízesítéssel és lágy virágillatával az igazi olíva íz fantasztikus élményét nyújtja ízlelőbimbóinak.

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből

Fantasztikus ízek a gőzsütőkből Fantasztikus ízek a gőzsütőkből A titkos hozzávaló: a gőz Electrolux gőzsütők Fantasztikus ízek a gőzsütőből Könnyedén készíthet csodálatos fogásokat egy Electrolux gőzsütőben. Csak adjon egy kis gőzt

Részletesebben

EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO

EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO EEB8585PO EOB8851AA EOB8851AO HU GŐZÖLŐS SÜTŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK...4 3. TERMÉKLEÍRÁS...7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ

Részletesebben

Az Új Ururu Sarara FTXZ-N + RXZ-N

Az Új Ururu Sarara FTXZ-N + RXZ-N Egy technológiai mestermű, ami teljes kényelmi megoldást biztosít hűtés, fűtés, légtisztítás, szellőztetés, párásítás és szárítás terén Az első R32-es hűtőközeggel üzemelő lakossági légkondicionáló berendezés

Részletesebben

A mi ötleteink. Az Ön otthona.

A mi ötleteink. Az Ön otthona. Indesit Company Mo.H.Kft. Alkotmány utca 2. fszt. H-054 Budapest (Hungary) Ügyfélszolgálat: +6-40-98-99-00 Beépíthető termékek Beépíthető termékek Ed. 05/ hotpoint.hu A mi ötleteink. Az Ön otthona. A Hotpoint-Aristonnak

Részletesebben

Egy nap a. TEKA világában

Egy nap a. TEKA világában Egy nap a TEKA világában TEKA KONYHAGÉPEK 2016 HL SZÉRIA, igazi megoldás a jó pillanatokhoz A HL széria számtalan előnnyel rendelkezik, mely megkönnyíti a háziasszonyok életét. A HL sütők, mikrohullámú

Részletesebben

Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40

Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40 Használati és üzembehelyezési utasítás 3IFT-22 3IFT-40 Tartalomjegyzék Általános leírás...3 Használat...6 Hogyan kapcsoljuk be a f z zónákat?... 6 Kiegészít zóna (az üvegkerámiás f zési zónánál)... 6 Hogyan

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárló! Adattábla Gratulálunk a vásárlásához! Győződjön meg a saját szemeivel termékeink megbízhatóságáról.

Részletesebben

Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel. Minden szükségletnek megfelelő kombipároló

Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel. Minden szükségletnek megfelelő kombipároló Maximális teljesítmény minimális helyigénnyel Minden szükségletnek megfelelő kombipároló Éppen olyan kombipároló, amilyenre szüksége van Az okos szakácsok már régóta tudják: aki hatékonyan főz, sikeresen

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató BY9314001 HU Használati útmutató 2 www.aeg.com TARTALOMJEGYZÉK 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK.............................................. 3 2. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK................................................

Részletesebben

KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 4 CF-56 VM

KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 4 CF-56 VM KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 4 CF-56 VM Kerámia f z felület elektromos t zhely FIGYELEM!. A készülék üzembehelyezése és használatbavétele el tt kérjük figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót..

Részletesebben

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten

IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén. IQpoach funkció Főzés pontosan a megfelelő hőmérsékleten FŐZŐLAPOK 41 IQpro funkció Főzés maraton nagyon könnyedén Az IQpro funkcióval egyszerű készíthetünk el olyan ételeket, amelyek hosszabb főzési időt igényelnek lassú előmelegítéssel vagy alacsony hőmérsékleten

Részletesebben

HU Használati útmutató 2 Tűzhely RO Manual de utilizare 37 Aragaz 47795IQ-MN 47795IQ-WN 47995IQ-MN

HU Használati útmutató 2 Tűzhely RO Manual de utilizare 37 Aragaz 47795IQ-MN 47795IQ-WN 47995IQ-MN HU Használati útmutató 2 Tűzhely RO Manual de utilizare 37 Aragaz 47795IQ-MN 47795IQ-WN 47995IQ-MN 2 TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 5 3. TERMÉKLEÍRÁS... 8 4. AZ ELSŐ

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos pirolitikus sütő Elektromos pirolitikus sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja

Részletesebben

Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő.

Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő. Új beépíthető készülékek 2010. Megérint a jövő. Új speedmatic kompakt mosogatók a Siemens-től Az első beépíthető mosogató, amely minden konyhatervbe beleillik Egy álomkonyha kialakításánál egyetlen tökéletes

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCE 32 BIH TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCE 32 BIH. A készülék típusazonosítója: 220-240 V/50 Hz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCE 32 BIH TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCE 32 BIH. A készülék típusazonosítója: 220-240 V/50 Hz Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Teljesítményfelvétel: Grill teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény: Meleg levegõ teljesítmény:

Részletesebben

1. versenyfeladat 2015/16 KELETI MANÓK. Energiazabálók és energiamatuzsálemek listája

1. versenyfeladat 2015/16 KELETI MANÓK. Energiazabálók és energiamatuzsálemek listája 1. versenyfeladat 2015/16 Energiazabálók és energiamatuzsálemek listája KELETI MANÓK Minden résztvevő háztartás képviselőjével megbeszéltük, hogy térképezze fel és mérje meg a kölcsönadott energiafogyasztás

Részletesebben

61700M Üvegkerámia főzőfelület Használati- és szerelési útmutató

61700M Üvegkerámia főzőfelület Használati- és szerelési útmutató 61700M Üvegkerámia főzőfelület Használati- és szerelési útmutató Kedves Vásárló! Kérjük, hogy ezt a Használati útmutatót gondosan olvassa el és az abban foglaltakat maradéktalanul tartsa be. Ha a készüléktől

Részletesebben

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások

Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások HU Használati, beszerelési és csatlakoztatási utasítások Elektromos sütő Elektromos sütő Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük vásárlását. Bízunk benne, hogy hamarosan megbízhatónak fogja találni termékeinket.

Részletesebben

Süssük 220 C-on 25 percig.

Süssük 220 C-on 25 percig. 4. TÉSZTA Pizzatészta (350 gr.) 200 ml víz 3 evőkanál olívaolaj 350 gr "0" minőségű fehér liszt 1 tasak szárított (*) vagy 25 g friss Vegye ki a gépből és gyúrja át újra. Tekerje föl és hagyja pihenni

Részletesebben

Használati útmutató HU 1

Használati útmutató HU 1 Használati útmutató HU 1 Tartalom Biztonsági információk... 3 Készülékleírás... 7 Alapbeállítások... 9 Alap funkciók... 10 Speciális funkciók... 13 Működés közben... 15 Milyen edény használható?... 16

Részletesebben

THE SCRAPER MIXER PRO KM 8011 PROFESIONÁLNÍ MIXÉR PROFESIONÁLNY MIXÉR SZAKMAI MIXER

THE SCRAPER MIXER PRO KM 8011 PROFESIONÁLNÍ MIXÉR PROFESIONÁLNY MIXÉR SZAKMAI MIXER THE SCRAPER MIXER PRO PROFESIONÁLNÍ MIXÉR PROFESIONÁLNY MIXÉR SZAKMAI MIXER KM 8011 PROFESSZIONÁLIS MIXER TARTALOM 5 Biztonság az első helyen 10 Ismerkedjen meg új Catler készülékével 12 Összeszerelés

Részletesebben

A főzés. Készítette: Rybár Petra

A főzés. Készítette: Rybár Petra A főzés Készítette: Rybár Petra Mi a főzés? A főzés egy olyan konyhatechnológiai hő közlési művelet, melynek során az előkészített nyersanyagot valamilyen folyadékban (víz, tej, csontlé, húslé, bor stb.)

Részletesebben

gyógyszer-információs alkalmazás

gyógyszer-információs alkalmazás gyógyszer-információs alkalmazás Mi a PHARMINDEX Mobil alkalmazás? 2 Regisztráció a PHARMINDEX Online weboldalra 2 Alkalmazás telepítése 3 1. Keresés 4 2. Telepítés 4 3. Megnyitás 4 4. Aktiválás 5 Adatbázis

Részletesebben

FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3

FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3 FOTÓKATALIZÁTOROS LEVEGİTISZTÍTÓ MODELL AP-3 HASZNÁLATI UTASÍTÁS Gratulálunk a levegıtisztító megvásárlásához. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy megismerje a készülék megfelelı

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. DX-16.46K/DX-20.62K/DX-28.88K/DX-29.80DK Borhűtő. (A képen a DX-28.88K modell látható.)

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. DX-16.46K/DX-20.62K/DX-28.88K/DX-29.80DK Borhűtő. (A képen a DX-28.88K modell látható.) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-16.46K/DX-20.62K/DX-28.88K/DX-29.80DK Borhűtő (A képen a DX-28.88K modell látható.) FIGYELEM! HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL FIGYELMESEN A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT! 1 TARTALOM 1 BIZTONSÁGI

Részletesebben

DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG

DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG TARTALOM 2 Gratulálunk 3 Biztonság az első helyen 4 A konyhai mérleg leírása 5 A konyhai mérleg használata 8 Karbantartás TARTALOM 1 Gratulálunk az új konyhai mérlegének megvásárlásához.

Részletesebben

Professor. Kisméretű sütő PT250B. Használati utasítás. Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást!

Professor. Kisméretű sütő PT250B. Használati utasítás. Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást! Professor Kisméretű sütő PT250B Használati utasítás Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást! A készüléket kizárólag otthonában, háztartásbeli célokra alkalmazza!

Részletesebben

Használati és Karbantartási útmutató DECOR 900 TCS. beépíthető sütő

Használati és Karbantartási útmutató DECOR 900 TCS. beépíthető sütő HU DE Használati és Karbantartási útmutató DECOR 900 TCS beépíthető sütő HU HASZNÁLATI UTASÍTÁS Köszönjük, hogy az általunk gyártott terméket választotta. Bízunk benne, hogy ez a háztartási készülék hosszú

Részletesebben

minicool Tipus: DS20-60 Szabadonálló és aláépithető változat DS 200 DS 300 DS 400 DS 600 Használati utasítás 207.5368.08

minicool Tipus: DS20-60 Szabadonálló és aláépithető változat DS 200 DS 300 DS 400 DS 600 Használati utasítás 207.5368.08 minicool DS 200 DS 300 DS 400 DS 600 Tipus: DS20-60 Szabadonálló és aláépithető változat Használati utasítás HU 207.5368.08 Mielőtt a hűtőkészüléket üzembe helyezi, kérjük figyelmesen olvassa el ezt a

Részletesebben

EKC51350OW. HU Tűzhely Használati útmutató

EKC51350OW. HU Tűzhely Használati útmutató EKC51350OW HU Tűzhely Használati útmutató 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 5 3. TERMÉKLEÍRÁS... 7 4. AZ ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT...8 5. FŐZŐLAP - NAPI

Részletesebben

FIGYELMEZTETÉS. Súlyos vagy halálos sérülés veszélyének jelzésére szolgáló ikon

FIGYELMEZTETÉS. Súlyos vagy halálos sérülés veszélyének jelzésére szolgáló ikon FIGYELMEZTETÉS A sérülések, balesetveszély elkerülése és helytelen használat elkerülése érdekében olvassa el az alábbi tájékoztatót, majd őrizze meg. A gép további használóihoz is juttassa el a tájékoztatót.

Részletesebben

6.9. Tálalás, felszolgálás, értékesítés

6.9. Tálalás, felszolgálás, értékesítés 6.9. Tálalás, felszolgálás, értékesítés JOGHÁTTÉR 62/2011. (VI. 30.) VM rendelet 17. (1) Az elkészült ételt a tálalás megkezdése előtt ellenőrizni kell. Kiszolgálni, felszolgálni csak érzékszervileg megfelelő

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SIEMENS HM423200H http://hu.yourpdfguides.com/dref/3564678

Az Ön kézikönyve SIEMENS HM423200H http://hu.yourpdfguides.com/dref/3564678 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

MODERN FÉNYFORRÁSOK ÉS ÁLLOMÁNYVÉDELEM. - Világítástechnika a múzeumi és levéltári gyakorlatban -

MODERN FÉNYFORRÁSOK ÉS ÁLLOMÁNYVÉDELEM. - Világítástechnika a múzeumi és levéltári gyakorlatban - MODERN FÉNYFORRÁSOK ÉS ÁLLOMÁNYVÉDELEM - Világítástechnika a múzeumi és levéltári gyakorlatban - Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves résztvevők! SLIDE1 Koltai György vagyok, és tisztelettel köszöntöm Önöket

Részletesebben

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA

PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA PROFESSIONAL A WHIRLPOOL PROFESSZIONÁLIS VILÁGA 2012 WHIRLPOOL Professzionális készülékekek A Whirlpool a már jól ismert háztartási készülékek mellett professzionális és ipari felhasználásra is gyárt nagy

Részletesebben

JEGYZÉK. A - kémlelőablakos fedél. B - vezérlőpult. C - kenyérsütő edény D - keverőlapátok. E - mérőcsésze. f1 - evőkanál. F - dupla mérőkanál

JEGYZÉK. A - kémlelőablakos fedél. B - vezérlőpult. C - kenyérsütő edény D - keverőlapátok. E - mérőcsésze. f1 - evőkanál. F - dupla mérőkanál JEGYZÉK A - kémlelőablakos fedél B - vezérlőpult C - kenyérsütő edény D - keverőlapátok E - mérőcsésze F - dupla mérőkanál G - horog tartozék a keverőlapátok kivevéséhez b - LCD kijelző f - evőkanál f

Részletesebben

ÓVINTÉZKEDÉSEK A LÉGKONDICIONÁLÓVAL KAPCSOLATBAN

ÓVINTÉZKEDÉSEK A LÉGKONDICIONÁLÓVAL KAPCSOLATBAN BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK Tilos áram alatt levő készüléket üzembe helyezni. Az üzembe helyezést és a szervizelést/javítást szakembernek kell végeznie, a gyártó előírásaival és a helyi biztonsági normákkal

Részletesebben

Ezek az útmutatások hamarosan weboldalunkon is elérhetőek lesznek: www.whirlpool.eu

Ezek az útmutatások hamarosan weboldalunkon is elérhetőek lesznek: www.whirlpool.eu FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK Ezek az útmutatások hamarosan weboldalunkon is elérhetőek lesznek: www.whirlpool.eu AZ ÖN ÉS MÁSOK BIZTONSÁGA RENDKÍVÜL FONTOS Ez a kézikönyv és maga a készülék fontos biztonsági

Részletesebben

A stílus azzal kezdődik, ami belül van.

A stílus azzal kezdődik, ami belül van. A stílus azzal kezdődik, ami belül van. Bemutatakozik a Paul Mitchell NEURO, elektromos, hajformázó termékcsalád. Finomhangolt, precíziós eszközök, professzionális felhasználók számára. Egy kreatív ötlet,

Részletesebben

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 600-3200 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő)

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 600-3200 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S NILAN VPM 600-3200 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) NILAN VPM 600-3200 Ipari hővisszanyerős szellőztető hűtéssel

Részletesebben

hu Használati utmutató

hu Használati utmutató hu Használati utmutató Robert Bosch Hausgeräte GmbH Carl-Wery-Straße 34 81739 München Cod. 9000419785 H www.bosch-home.com Tartalomjegyzék Biztonsági el írások................. 5 A készülék.........................

Részletesebben

Üvegkerámia főzőfelület ZVM 64X. Szerelési- és használati útmutató. http://www.markabolt.hu/

Üvegkerámia főzőfelület ZVM 64X. Szerelési- és használati útmutató. http://www.markabolt.hu/ Üvegkerámia főzőfelület ZVM 64X Szerelési- és használati útmutató Kedves Vásárló! Kérjük, hogy ezt a Használati útmutatót gondosan olvassa el és az abban foglaltakat maradéktalanul tartsa be. Tartsa a

Részletesebben

>KX@ +DV]QiODWL XWDVtWiV >UR@,QVWUXFŘLXQL GH XWLOL]DUH

>KX@ +DV]QiODWL XWDVtWiV >UR@,QVWUXFŘLXQL GH XWLOL]DUH >KX@ +DV]QiODWL XWDVtWiV >UR@,QVWUXFŘLXQL GH XWLOL]DUH +% % +% 6 +% 7 +% 5 %HpStWKHWŌ V WŌ &XSWRU vqfrusrudelo Tartalomjegyzék[hu] Használatiutasítás Biztonsági tanácsok és figyelmeztetések... 2 Beszerelés

Részletesebben

ÉTEL ELŐKÉSZÍTÉS/KONYHA

ÉTEL ELŐKÉSZÍTÉS/KONYHA Hónap/év:.20 DÁTUM ALÁÍRÁS MEGJEGYZÉSEK 01. 02. 03. 04. 05. 06. 07. 08. 09. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. MINDEN TÉTEL NAPI LEGALÁBB EGYSZERI TISZTÍTÁSA

Részletesebben

Köszönjük Önnek, hogy megvásárolta a mi új fagyasztóspultunkat, amelynek használatához nagyon sok sikert kívánunk.

Köszönjük Önnek, hogy megvásárolta a mi új fagyasztóspultunkat, amelynek használatához nagyon sok sikert kívánunk. HU Fagyasztópult Kedves Vásárló! Köszönjük Önnek, hogy megvásárolta a mi új fagyasztóspultunkat, amelynek használatához nagyon sok sikert kívánunk. A fagyasztópult háztartási használatra készült. A fagyasztópult

Részletesebben

MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA

MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA MŰANYAGOK FELDOLGOZÁSA Etázsszerszámok előnyei A termelékenység növelésének egyik lehetséges módja az etázsszerszámok alkalmazása a fröccsgépen, amelyekkel a záróerő emelése nélkül majdnem megduplázható

Részletesebben

DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502

DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER e l e c t r o n i c DARÁLÓ ÉS TURMIXGÉP B-502 TISZTELT VÁSÁRLÓ! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés

Részletesebben

[hu] Használati utasítás

[hu] Használati utasítás [hu] Használati utasítás HR745536H Főzőhely á Tartalomjegyzék[hu] Használati utasítás Fontos biztonsági előírások...3 A károsodások okai...6 Süt sérülése...6 Alsó fiók sérülése...6 Elhelyezés, gáz- és

Részletesebben

Hűtővitrin. Üzembe helyezés előtti tudnivalók

Hűtővitrin. Üzembe helyezés előtti tudnivalók Hűtővitrin HU Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. A hűtővitrin háztartási alkalmazásra, italok 0

Részletesebben

Használati útmutató X9-s Iperespresso kávégéphez

Használati útmutató X9-s Iperespresso kávégéphez Használati útmutató X9-s Iperespresso kávégéphez Általános működtetési szabályok Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és a garanciára vonatkozó hivatkozásokat. A kávégépet csak földelt konnektorba

Részletesebben

Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja. Új életérzés

Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja. Új életérzés Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja Új életérzés 2 Tapasztalja meg a Geberit AquaClean érzést! Napjainkban a víz szerves része mindennapi személyes higiéniánknak. Tisztít, felfrissít, és

Részletesebben

MG music H Shiatsu zene-ülésrátét Használati útmutató

MG music H Shiatsu zene-ülésrátét Használati útmutató MG music H H Shiatsu zene-ülésrátét Használati útmutató Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm, Germany Tel.: +9 (0)731 / 39 89-1 Fax: +9 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Csomagolás

Részletesebben

Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás

Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás TERVEZET 2013.március. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás Jóváhagyta: Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság 201?, TARTALOMJEGYZÉK I. Általános

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Gáz-elektromos sütő CFH-564 B NAT

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ. Gáz-elektromos sütő CFH-564 B NAT KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Gáz-elektromos sütő CFH-564 B NAT 1 Ezt a készüléket az érvényben lévõ rendelkezések szerint kell felszerelni és csak jól szellõzött helyiségben szabad használni. Felszerelés és üzembe

Részletesebben

coffee wakes up the world Kezelési útmutató Kávéfõzõgép Magyar 01.01.001

coffee wakes up the world Kezelési útmutató Kávéfõzõgép Magyar 01.01.001 coffee wakes up the world Kezelési útmutató Kávéfõzõgép Magyar 01.01.001 Típussor 1300 Rend. sz.: 33 2467 5160 Kiadás 09.2009 Bemutatás és általános leírás Gratulálunk Önnek a WMF kávéfõzõgép megvásárlásához.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A TEKA TMW 22 BI-S ÉS A TMW 22 BI-T TÍPUSÚ MIKROHULLÁMÚ SÜTŐKHÖZ TMW 22 BI-S, BI-T 1 A használati útmutatóhoz Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy a TEKA termékét választotta. Biztosak

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS

BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS BESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI EL ÍRÁS A FÉG KONVEKTOR ZRT. által gyártott gázkonvektorok el írásában leírtak kizárólag megfelel képesítéssel rendelkez gázszerel k részére készültek B ESZERELÉSI ÉS JAVÍTÁSI A

Részletesebben

Régi módszer, jó módszer...

Régi módszer, jó módszer... Régi módszer, jó módszer... A kukorica a pontycentrikus hazai hazai horgászat máig kiemelkedő jelentőségű csalija.. Régebben a filléres és a lófogú kukoricát kedvelték. A filléresnek onnan a neve, hogy

Részletesebben

RC 2, RC 3 PLUS, RC 3 PLUS CROM

RC 2, RC 3 PLUS, RC 3 PLUS CROM Steba raclette süt RC 2, RC 3 PLUS, RC 3 PLUS CROM Használati útmutató és jótállási jegy Az Európai Unióban forgalomba hozza: STEBA GmbH & Co KG Pointstr.2. D-96129 Strullendorf Magyarországon forgalomba

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GRILLES MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ. Modell: OM-023D

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GRILLES MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ. Modell: OM-023D HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GRILLES MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ Modell: OM-023D Kérjük, hogy saját biztosnága érdekében az első használat előtt figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót és őrizze meg! Ha rendeltetése

Részletesebben

Az Ön kézikönyve DELONGHI BDM 1200. S http://hu.yourpdfguides.com/dref/3390977

Az Ön kézikönyve DELONGHI BDM 1200. S http://hu.yourpdfguides.com/dref/3390977 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

ALTEM Nagy hatékonyságú osztott kompakttípusú DC inverteres levegő-víz hőszivattyú

ALTEM Nagy hatékonyságú osztott kompakttípusú DC inverteres levegő-víz hőszivattyú ALTEM Nagy hatékonyságú osztott kompakttípusú DC inverteres levegő-víz hőszivattyú Optimális éves átlagos hatásfok az inverter szabályozású kompresszornak köszönhetően Kompakt beltéri egység, melyhez közvetlen

Részletesebben

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár.

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár. 10002 Kürtőskalács készítő (kicsi) Anyaga: fa + fém Mérete: 64 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 20 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű Súlya: 535 g Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el.ne

Részletesebben

Működési elv (1. ábra) A főzőberendezések többségére jellemző elektromágneses tulajdonságokon alapul.

Működési elv (1. ábra) A főzőberendezések többségére jellemző elektromágneses tulajdonságokon alapul. E D F GB I NL P DK SF S GR RU PL H CN NO EZ A TERMÉK HÁZTARTÁSI HASZNÁLTRA KÉSZÜLT. A SZABÁLYTALAN BESZERELÉSBŐL ILLETVE NEM RENDELTETÉSSZERŰ VAGY HELYTELEN HASZNÁLATBÓL EREDŐ ESETLEGES SZEMÉLYI VAGY ANYAGI

Részletesebben

Az Ön kézikönyve AEG-ELECTROLUX E6831-4-A R05 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2627743

Az Ön kézikönyve AEG-ELECTROLUX E6831-4-A R05 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2627743 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató AEG-ELECTROLUX E6831-4-A R05. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

10749047 NUK ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ Tartalomjegyzék 1. Fontos információk az első használat előtt. 2. Leírás. 2.1. Rendeltetés. 2.2. Funkciók. 2.3.

10749047 NUK ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ Tartalomjegyzék 1. Fontos információk az első használat előtt. 2. Leírás. 2.1. Rendeltetés. 2.2. Funkciók. 2.3. 10749047 NUK ELEKTROMOS MELLSZÍVÓ Tartalomjegyzék 1. Fontos információk az első használat előtt. 2. Leírás. 2.1. Rendeltetés. 2.2. Funkciók. 2.3. Ellenjavallatok. 2.4.Mellékhatások. 2.5.Szimbólumok. 3.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCL 32 BIS TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCL 32 BIS. A készülék típusazonosítója: 38 kg 230 V 50 Hz

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MCL 32 BIS TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MCL 32 BIS. A készülék típusazonosítója: 38 kg 230 V 50 Hz Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Teljesítményfelvétel: Grill teljesítmény: Meleg levegõ teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény:

Részletesebben

Használati útmutató. CombiSteam Pro Gőzölős sütő EOB9956VA

Használati útmutató. CombiSteam Pro Gőzölős sütő EOB9956VA HU Használati útmutató CombiSteam Pro Gőzölős sütő EOB9956VA 2 www.electrolux.com TARTALOM 1. BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK...3 2. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 4 3. TERMÉKLEÍRÁS... 7 4. KEZELŐPANEL...8 5. AZ ELSŐ

Részletesebben

Grillez és süt automata STEBA G 80/31 modell. Használati útmutató és jótállási jegy

Grillez és süt automata STEBA G 80/31 modell. Használati útmutató és jótállási jegy Grillez és süt automata STEBA G 80/31 modell Használati útmutató és jótállási jegy Az Európai Unióban forgalomba hozza: STEBA GmbH & Co KG Pointstr.2. D-96129 Strullendorf Magyarországon forgalomba hozza:

Részletesebben

Hódítsa meg a luxust és a vízi utazás új horizontjait

Hódítsa meg a luxust és a vízi utazás új horizontjait Hódítsa meg a luxust és a vízi utazás új horizontjait Az FX Cruiser HO valódi elrelépés a luxus és a teljesítmény terén. Minden részlet kidolgozásának az volt a célja, hogy izgalmat vigyen a vezeti élménybe

Részletesebben

10 gyors és olcsó szendvicskrém

10 gyors és olcsó szendvicskrém 10 gyors és olcsó szendvicskrém Miért készítsünk szendvicskrémet? Mert a házilag készített szendvicskrémek olcsók. Az újdonság élményét hozzák a készen vásárolt kenyérrevalók között. Új ízeket varázsolnak

Részletesebben

KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ KOMBINÁLT T ZHELY 4CH-64MSP B 4CH-64MSP X 4CH-64MS B 4CH-64MS X

KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ KOMBINÁLT T ZHELY 4CH-64MSP B 4CH-64MSP X 4CH-64MS B 4CH-64MS X KEZELÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ KOMBINÁLT T ZHELY 4CH-64MSP B 4CH-64MSP X 4CH-64MS B 4CH-64MS X 1 FIGYELEM! 1. A készülék üzembehelyezése és használatbavétele el tt kérjük figyelmesen olvassa el a kezelési

Részletesebben

SMD Kiforrasztó Állomás. Hőmérséklet kontroll, Digitális kijelző, Antisztatikus kivitel SP-HA800D

SMD Kiforrasztó Állomás. Hőmérséklet kontroll, Digitális kijelző, Antisztatikus kivitel SP-HA800D SMD Kiforrasztó Állomás Hőmérséklet kontroll, Digitális kijelző, Antisztatikus kivitel SP-HA800D Figyelem! A fúvóka hőmérséklete 400 C, ezért nem megfelelő használat esetén sérülést, tüzet vagy egyéb veszélyt

Részletesebben

New Boracay ZE_IB&IM_DB68-05691A-00_HU.indd 1 2015/12/4 13:38:14

New Boracay ZE_IB&IM_DB68-05691A-00_HU.indd 1 2015/12/4 13:38:14 New Boracay ZE_IB&IM_DB68-05691A-00_HU.indd 1 2015/12/4 13:38:14 Az ön új klímaberendezésének tulajdonságai 2-step cooling (2 lépéses hűtés) A 2 lépéses hűtés funkció gyorsan lehűti a helyiséget a kívánt

Részletesebben

Használati útmutató. Tűzhely ZCV540G1WA

Használati útmutató. Tűzhely ZCV540G1WA HU Használati útmutató Tűzhely ZCV540G1WA Tartalom Biztonsági információk 2 Biztonsági utasítások 3 Termékleírás 6 Az első használat előtt 7 Főzőlap - Napi használat 7 Főzőlap Hasznos tanácsok és javaslatok

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MWL 20 BIT TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MWL 20 BIT. A készülék típusazonosítója:

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A MWL 20 BIT TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat MWL 20 BIT. A készülék típusazonosítója: Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat A gyártó védjegye: A készülék típusazonosítója: Teljesítményfelvétel: Grill teljesítmény: Mikrohullámú kimenõ teljesítmény: Mikrohullámú frekvencia: Szükséges

Részletesebben

Használati útmutató. www.gorenje.com

Használati útmutató. www.gorenje.com Használati útmutató HU www.gorenje.com Köszönjük a készülék megvásárlásával irántunk tanúsított bizalmát! E részletes használati utasítás célja, hogy megkönnyítse a termék használatát. Az utasításokon

Részletesebben

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV. KAZETTÁS Split klímaberendezés AUYA-36LATN AUYA-45LATN

KEZELÉSI KÉZIKÖNYV. KAZETTÁS Split klímaberendezés AUYA-36LATN AUYA-45LATN KEZELÉSI KÉZIKÖNYV KAZETTÁS Split klímaberendezés AUYA-36LATN AUYA-45LATN Őrizze meg ezt a kézikönyvet, hogy később is elolvashassa FUJITSU GENERAL LIMITED FJ_OM_AUYA_36-45LATN_9378015012_hu TARTALOM BIZTONSÁGTECHNIKAI

Részletesebben

KOMBI KÁVÉFŐZŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MODEL: OCCM-4611. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és

KOMBI KÁVÉFŐZŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MODEL: OCCM-4611. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és KOMBI KÁVÉFŐZŐ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MODEL: OCCM-4611 Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg jövőbeni hivatkozásokra. FONTOS ÓVINTÉZKEDÉSEK Ezen elektromos készülék

Részletesebben

ELEKTROMOS PROGRAMOZHATÓ FŐZŐAUTOMATA

ELEKTROMOS PROGRAMOZHATÓ FŐZŐAUTOMATA ELEKTROMOS PROGRAMOZHATÓ FŐZŐAUTOMATA HASZNÁLATI KÖNYV Kérem, olvassa el a használati könyvet, mielőtt üzembe helyezi a főzőautomatát! Importőr: Bitalon Kft, Pécs www.avair.hu, biofa@hu.inter.net Mit tud

Részletesebben

HU BEÉPÍTHETŐ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK Használati útmutató: Beszerelés Karbantartás Használat PVL6KHT46. www.nardi.hu

HU BEÉPÍTHETŐ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK Használati útmutató: Beszerelés Karbantartás Használat PVL6KHT46. www.nardi.hu BEÉPÍTHETŐ ELEKTROMOS FŐZŐLAPOK Használati útmutató: Beszerelés Karbantartás Használat PVL6KHT46 1 Ezt a berendezést a gyárból való kikerülés előtt szakértő és hozzáértő személyzet tesztelte és fejlesztette

Részletesebben

2,6 millió magyar család életében 2015. szeptember 1-je fordulópontot jelent. Ekkortól lépett életbe az Európai Unió új szabálya, mely alapjaiban

2,6 millió magyar család életében 2015. szeptember 1-je fordulópontot jelent. Ekkortól lépett életbe az Európai Unió új szabálya, mely alapjaiban 2,6 millió magyar család életében 2015. szeptember 1-je fordulópontot jelent. Ekkortól lépett életbe az Európai Unió új szabálya, mely alapjaiban változtatja meg a magyarok által választható és vásárolható

Részletesebben

HR HÍRLEVÉL. 2010. Május

HR HÍRLEVÉL. 2010. Május HR HÍRLEVÉL 2010. Május MUNKAÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK Munkaügyi audit Munkaügyi szerviz Munkaügyi tanácsadás Munkaügyi ellenırzésre felkészítı oktatások RECRUITMENT / OUTSOURCING PÉNZÜGY- SZÁMVITEL Szakemberek

Részletesebben

Kandalló - egy kicsit részletesebben

Kandalló - egy kicsit részletesebben Ezen az oldalon a kandalló egyik ma már széles körben elterjedt típusával, a kályhacsempével körbeburkolt, találó elnevezésű un."csempekandallóval", annak felépítésével, tulajdonságaival foglalkozunk.

Részletesebben