Scala ECE Hungary Kft Budapest, Grand Hotel Margitsziget

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Scala ECE Hungary Kft. 1138 Budapest, Grand Hotel Margitsziget"

Átírás

1 iscala TERMÉKISMERTETŐ Scala ECE Hungary Kft Budapest, Grand Hotel Margitsziget Powered by: Telefon: (1) Fax: (1) Web:

2 A azaz a CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT vagyis az ÜGYFÉL- KAPCSOLATOK KEZELÉSE szerteágazó üzleti terület. Többek szerint egy üzleti stratégia, mások szerint egy üzleti alkalmazás, egy szoftver, egy eszköz, stb. de ide tartoznak a vállalati Hívásközpontok (Call Center) vagy Kapcsolat Központok (Contact Center) is, mint technikai megoldások. ÁTTEKINTÉS Az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer Relationship Management, ) azon folyamatok halmaza, amelyekkel egy vállalat optimalizálni igyekszik a vásárlókkal fenntartott kölcsönös kapcsolatát. A vállalati ERP-rendszerek sok olyan információt tartalmaznak, amelyekre szükség van a hatékony -folyamatok kialakításához, és jelentős számú vállalati erőforrás-tervezési (Enterprise Resource Planning, ERP) folyamat működik közre a hatékony ügyfélkapcsolatkezelésben. A -folyamatok végső soron az ügyfélkapcsolatokkal kapcsolatos költségek csökkenéséhez, az ügyfelek növekvő elégedettségéhez és a szervezet bevételeinek növekedéséhez vezetnek. Ez az alábbi célok kitűzésével is meghatározható: Több vásárló megszerzése Több vásárló megtartása Nagyobb bevétel a vásárlóktól A legtöbb vállalatnál a tipikus forgatókönyv az egész ügyfélkapcsolati életciklust lefedi, a kapcsolat létrejöttétől (egy lista vagy az eladási tevékenységgel járó kutatások alapján), az esetleg szükséges támogatáson keresztül az állandó üzleti kapcsolatig, ismétlődő üzletekkel vagy új termékek vásárlásával. Azok a cégek, amelyek átlátják, hogy folyamatos viszonyról, nem pedig különálló tevékenységekről van szó, sokszor csökkenthetik az értékesítési lehetőségek felderítésére fordított összegeket a meglévő, már ismert, elégedett ügyfelek listájának felhasználásával. Ennek a dokumentumnak nem célja a terület teljeskörű feltérképezése, sem a kioktatás, csakis és kizárólag a Scala által biztosított megoldások bemutatása, valamint a kapcsolódó üzleti folyamatok részleges elemzése.

3 Miért Microsoft az iscala alapja? A Microsoft technológia elterjedtsége magas a Scala által megcélzott kis- és középvállalati szegmensben. iscala Az iscala alapja a Microsoft sikeres terméke. A két szoftvergyártó szorosan együttműködik a Microsoft alkalmazás további fejlesztésében, mely iscala néven került piaci bevezetésre. A Scala a Microsoft funkcionalitását építi be az iscala megoldásba és teszi lehetővé, hogy a Scala vásárlók tovább javítsák üzleti folyamataikat márpedig napjainkban a nagyobb értékesítési sikeresség, a kiemelkedő ügyfélszolgálat és az informált, agilis üzleti döntések létfontosságúak. Az iscala olyan megoldásként került piacra, amely önállóan is működik, integrált az iscala 2.2- vel, illetve más ERP-rendszerekkel is integrálható. A Scala vállalatirányítási (ERP) rendszere is Microsoft technológián alapul és ez az együttműködés határozza meg a Scala technológiai fejlesztését a jövőben is. Microsoft technológia költséghatékony, kiválóan méretezhető megoldás a vállalatok számára. Sajtóközlemény Amsterdam, Hollandia, július 10. A Scala integrálta kollaboratív ERP-rendszerét a Microsoft Office 2003 alkalmazásaival Az iscala és a Microsoft technológia lehetővé teszi az ERP-adatok kezelését a szabványos irodai alkalmazásokból Sajtóközlemény Amsterdam, Hollandia, szeptember 18. A Scala és a Microsoft tovább erősíti kapcsolatát A Scala az elsők között építi a Microsoft új platformjára saját termékeit; megszületett a megállapodás az iscala elindításáról Sajtóközlemény Amsterdam, Hollandia, július 22. A Scala ERP-termékpalettája bővül a Microsoft Business Solutions megoldásával A Scala az első olyan európai ERP-cég, amely a Microsoft -szoftverét kolla-boratív ERPmegoldása részeként kínálja Sajtóközlemény Budapest, november 13. Microsoft Office integrációval bővítette ERP-rendszerét a Scala A Scala és a DSP a globális megjelenés alkalmából rendezett eseményen bemutatta az iscala üzletifolyamat-integrációját Powered by:

4 AZ iscala RÉSZEI SALES FORCE AUTOMATION ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÁS Értékesítés Ügyfél- támogatás szolgálat Marketing funkciók Az iscala értékesítést támogató modulját azért tervezték, hogy az értékesítési csapat munkáját segítse, hatékonyabbá tegye. Legyenek a kollégák akár úton, akár az irodában, on-line vagy offline könnyen, gyorsan, megbízhatóan álljon rendelkezésükre minden olyan információ, amelyre szükségük van ahhoz, hogy az ügyfelekkel kapcsolatos munkájuk a lehető legtöbb profitot hozza a vállalatnak. CUSTOMER SERVICE ÜGYFÉL/VEVŐSZOLGÁLAT Sales Force Customer Automation Service Marketing Automation Ez az iscala modul az adatokat úgynevezett tudásbázisban tárolja. Amikor egy vevőhívás elintézésre kerül, a különleges probléma és annak megoldása bevihető az adatbázisba. Így legközelebb, amikor ismét felmerül ez a kérdés, a vevőszolgálat könnyedén meghatározhatja a helyzetet, és gyorsabban tud megoldással szolgálni. Az ügyfélszolgálat számára az értékesítési, a garancia, a rendelési, a számlázási és az eszközinformációk is hozzáférhetőek, így válik lehetővé az adatok értékelése, és a vevő kérdéseinek pontos és gyors megválaszolása. MARKETING AUTOMATION MARKETING FUNKCIÓK Jelen pillanatban ez a modul még nem elérhető, de fejlesztése már folyik.

5 LEAD-TO-CASH ÜZLETI LEHETŐSÉGTŐL A BEVÉTELIG A (potenciális)vevő (LEAD) (elő)élete egy vállalatnál akkor kezdődik, amikor pl. a cég egyik kereskedője kiszemeli őt, mint üzleti lehetőséget, vagy betelefonál hozzánk, mint érdeklődő. Ezután tevékenységtől függően különböző szinteken kommunikálunk vele: - ajánlatot adunk neki, - tovább tárgyalunk... - és ha elég kitartóak vagyunk megérkezik az első megrendelés (ORDER). Innentől már (a vállalatirányítási rendszerben) dokumentált története van az ügyfél forgalmának (CASH), de a korábbi szakaszban történtek is fontos vezetői kérdésekre adnak választ: - Kik a potenciális ügyfeleim? - Milyen üzleti lehetőségeken dolgozunk? - Mikor tudjuk ezeket realizálni? - Mekkora árbevételre számíthatunk? - Mit igértünk? Kinek? Mikorra? - Mennyi időt és ráfordítást vesz igénybe egy-egy üzletkötés? -... A MEGFELELŐ INFORMÁCIÓ A MEGFELELŐ HELYEN A MEGFELELŐ IDŐBEN Microsoft Office Outlook integráció A már jól ismert, megszokott MS Outlook felület integráltan használható az ügyféladatok, a találkozók, a levelezés, a marketing információk és az értékesítési folyamat állomáspontjainak kezelésére is. Rövid betanulási idő, gyorsabb megtérülés! Teljeskörű vevőinformációk Minden, amit tudni kell a vevőről: ügyféltörténet, nyitott ajánlatok, függő rendelések, korábbi számlák, hitelkeret, fizetési szokások. Jó tudni kinek készülünk eladni! Értékesítési folyamat (Sales Process) A potenciális ügyfelek/vevők (lead) adatainak rögzítése, a lehetőségek minősítése stratégiai fontosságú. Az értékesítési folyamat (lead to order) állomásainak kialakítása testreszabható, a tevékenység átláthatóvá válik. Világos helyzetkép, megalapozott információ a jelentésekhez és a tervezéshez! Lead-routing Ha bizonyos típusú érdeklődőkhöz a legmegfelelőbb tudással rendelkező kollégákat rendeljük, akkor gyorsabb és rugalmasabb lehet a kiszolgálás. Nő a hatékonyság és a vevői elégedettség! Megrendelési folyamat támogatása Az iscala és az iscala 2.2 ERP integrációja lehetővé teszi a megrendelésekhez és azok teljesítéséhez szükséges adatok kétirányú áramlását. Kevesebb adminisztráció mellett több idő jut a vevőkre!

6 Ügyfélkapcsolati rendszer hiányában üzleti lehetőségeink 70%-át elveszítjük, vagy nem használjuk ki! Termékkatalógus Részletes termékinformációk is elérhetők: árazás, engedményrendszer, kiszerelés... Célok Tervek Teljesítmények Milyen céljaink és terveink voltak az időszak elején. Hogyan teljesített a csapat, hogyan az egyes személyek, milyen lehetőségeink vannak még? Testre szabott célok testre szabott értékelés! Terület menedzsment Az iscala a területi alapú értékesítési folyamatot is támogatja. Területi szempontból is láthatóvá válik a teljesítmény! Jelentések, statisztikák Megtekintés, válogatás, testreszabás, előrejelzés, értékelés... Hogy tudjuk, amit tudnunk kell! Marketing anyagok Dokumentum sablonok Elkészíthetők és karbantarthatók azok az információs anyagok és templétek amelyek a mindennapi munkához szükségesek. Egységes arculat - megbízhatóság! Azért választottuk az iscala -et, hogy támogassa piaci tevékenységünket hiszen számos összetett projekten dolgozunk párhuzamosan mondta Nagy Csaba, az Umicore igazgatója. Információk a versenytársakról A konkurenciáról sokat hallunk, a megszerzett információkat időről-időre felhasználjuk. De miért csak a saját feljegyzéseinkre támaszkodjunk? Több szem többet lát! Levelezési listák Hogy könnyebb legyen DM kampányt indítani és új információkat eljuttatni a meglévő- és a potenciális vevőkörnek óta használunk Scala-szoftvereket. Központunk SAP-vel dolgozik, a költségek miatt azonban úgy döntöttünk, hogy továbbra is a Scalánál maradunk. Óriási mennyiségű információval dolgozunk ennek kezelése és elemzése jelentősen segítheti a vezetőség és a kollégák munkáját. Ez az, amit várok az iscala -től.

7 Customer Service Ügykezelés (Case management) Telefonon érkező ügyféligények/panaszok/kérdések felvitele és az ügyintézés követése. Szolgáltatási kérések Bejövő kérések/igények automatikus összekapcsolása a megfelelő ügyintézői területtel. Besorolás (Queuing) Az ügyintézők az eseményeket egy közös várólistára (queue) rögzítik, ahol az egyes területek felelősei könnyedén elérhetik azokat. Irányítás és Workflow A beérkező ügyféligények/panaszok/kérdések automatikusan a megfelelő ügyintézői területhez, a megfelelő döntési szinthez irányítódnak, ahol a felelősök reagálhatnak. Kereshető tudásbázis A beérkező kérdések/kérések, illetve a munkatársak által adott válaszok és megoldások könnyen elérhetővé válnak az egész vállalat számára, ha ezeket az elemeket egy kereshető tudásbázisban tároljuk. Szerződéskezelés Az iscala segítséget nyújt szerződéses paraméterek rögzítéséhez és karbantartásához, illetve az egyes támogatási- és szolgáltatási események pontos számlázásához. kezelés Minden ügyfelekkel kapcsolatos kommunikáció nyomonkövethető a rendszerben, illetve automatikus válaszként elküldhető sablonok szerkeszthetők. Termékkatalógus Részletes termékinformációk is elérhetők: árazás, engedményrendszer, kiszerelés... Jelentések Megtekintés, válogatás, testreszabás, előrejelzés, értékelés...

8 AJÁNLOTT HARDWARE & SOFTWARE KÖRNYEZET iscala Server Hardware Computer/Processor: Dual 700 MHz (vagy magasabb) Intel Pentium (XEON PIII) vagy ezzel kompatibilis egyéb CPU Memory: 1 GB HD: SCSI hardware RAID-5, (minimum 3 disc) Network Card: 10/100 Mbit iscala Server Software Microsoft Small Business Server vagy Microsoft SQL 2000 Standard (latest service pack) Microsoft Exchange Server 2000 (latest service pack) Microsoft Windows 2000 Server Standard vagy Microsoft Windows 2000 Server Advanced with Active Directory Primary Domain Controller (latest service pack) iscala Browser Client Software Microsoft Windows 2000 Professional (latest service pack) vagy Microsoft Windows XP Professional (latest service pack) Microsoft Office 2000 (latest service pack) vagy Microsoft Office XP (latest service pack) AZ iscala ELŐNYEI Az üzleti hatékonyság javítása Alacsony Bekerülési költség Teljes integráció Jobb üzleti döntések Sikeresebb értékesítés Magas szintű Customer Service Megosztott információk Könnyű a használata Könnyen testreszabható Könnyű karbantartani Microsoft Office (Outlook, Excel) iscala 2.2 Crystal Decisions Products Egyéb üzleti rendszerek

Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél

Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél Budapest, 00.0. Jakab Ákos Sárközi Szabolcs CRM ügyfélkapcsolatok kezelése A cégről Tevékenység Microsoft szoftverek beszerzésében CRM, vállaltirányítási

Részletesebben

1 Copyright 2011, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. Insert Information Protection Policy Classification from Slide 7

1 Copyright 2011, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. Insert Information Protection Policy Classification from Slide 7 1 Copyright 2011, Oracle and/or its affiliates. All rights 2011 November 8 th Budapest Fel a fellegekbe! Oracle alkalmazások szolgáltatásként az Oracle CRM, ERP, HR Visky Máté Vezető CRM Tanácsadó Sonnevend

Részletesebben

I. CRM elmélete és gyakorlata. II. Stratégiai elemek. III. Strukturális megoldások

I. CRM elmélete és gyakorlata. II. Stratégiai elemek. III. Strukturális megoldások Transzformáció -CRM Értékesítési stratégiák I. CRM elmélete és gyakorlata II. Stratégiai elemek III. Strukturális megoldások 1 Customer Relationship Management egy filozófia Értékesítés Ügyfél Marketing

Részletesebben

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás

Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor PM10 Üzleti intelligencia megoldás Infor Üzleti intelligencia (Teljesítmény menedzsment) Web Scorecard & Műszerfal Excel Email riasztás Riportok Irányít Összehangol Ellenőriz Stratégia Stratégia

Részletesebben

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció

IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció IV/1. sz. melléklet: Vállalati CRM, értékesítési terület funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2.1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete) meghatározza

Részletesebben

Folyamatok rugalmas irányítása. FourCorm Kft.

Folyamatok rugalmas irányítása. FourCorm Kft. Folyamatok rugalmas irányítása FourCorm Kft. www.frckft.hu 1 Dokumentumok áramlása Gyakran szekvenciális Rengeteg felesleges másolat Információk alacsony rendelkezésre állása Nincs szolgálati út- és határidőfigyelés

Részletesebben

SAP Business One. Áttekintés, gyakorlati ismertetı. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Áttekintés, gyakorlati ismertetı. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 technológia Minimum hardver- és szoftverkövetelmények Technológia Technológia Az is kétszintő kliens/szerver architektúrán alapul. A szerver a Microsoft

Részletesebben

1964 IBM 360 1965 DEC PDP-8

1964 IBM 360 1965 DEC PDP-8 VIIR Vállalatirányítási Integrált Információs rendszerek I. (Történeti áttekintés - TEI) Szent István Egyetem Információgazdálkodási Tanszék 2006. 1 Ki mikor kapcsolódott be az információs társadalomba?

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

SAP Business One. Méretre szabás. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Méretre szabás. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Méretre szabás Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Felhasználói menü Jogosultságok Felhasználói felület Felhasználói táblák, mezık Felhasználói menü Felhasználói menü Felhasználói menü

Részletesebben

Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor. Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft.

Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor. Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft. Átfogó megoldás a számlafolyamatok felgyorsításához ELO DocXtractor Laczkó Kristóf ELO Digital Office Kft. Bálint András Prognax Kft. Áttekintés Struktúrált és egyéb Információk bármely forrásból dokumentumok

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.26. A HostWare CRM segítséget nyújt felhasználói számára a költséghatékony marketingmunka terén. Az ügyfelekkel való átlátható kommunikáció biztosításához integrálja a legelterjedtebb

Részletesebben

PROVICE. üzleti és informatikai tanácsadás

PROVICE. üzleti és informatikai tanácsadás CHANGEPOINT ALKALMAZÁSA TANÁCSADÓ CÉGNÉL (PROVICE KFT. ESETPÉLDA) PROVICE Üzleti és Informatikai Tanácsadó Kft. 1027 Budapest, Kapás u. 11-15. Tel: + 36 1 488 7984 Fax: + 36 1 488 7985 E-mail: provice@provice.hu

Részletesebben

Ügyfélkapcsolat menedzsment rendszerek nyílt forráskódú szoftverekkel. Herdon Miklós, Kaderják Gyula, Simon András

Ügyfélkapcsolat menedzsment rendszerek nyílt forráskódú szoftverekkel. Herdon Miklós, Kaderják Gyula, Simon András Ügyfélkapcsolat menedzsment rendszerek nyílt forráskódú szoftverekkel Herdon Miklós, Kaderják Gyula, Simon András Mi a CRM? A Customer Relationship Management, vagyis az ügyfélkapcsolat-menedzsment kifejezés

Részletesebben

Teamcenter, a Siemens PLM megoldása tervezési folyamatok kezelésére. Sallay Péter. Kasuba-Tóth Endre

Teamcenter, a Siemens PLM megoldása tervezési folyamatok kezelésére. Sallay Péter. Kasuba-Tóth Endre Teamcenter, a Siemens PLM megoldása tervezési folyamatok kezelésére Sallay Péter ügyvezető igazgató peter.sallay@graphit.hu Kasuba-Tóth Endre PLM tanácsadó endre.kasuba-toth@graphit.hu www..hu Tartalom

Részletesebben

MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM)

MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) MICROSOFT DYNAMICS AX ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELÉS (CRM) A Microsoft Dynamics AX rendszer CRM modulja segítségével a vállalat maximálisan kiaknázhatja ügyfélkapcsolatait, és növelheti eredményességét. Minden

Részletesebben

Fábián Zoltán Hálózatok elmélet

Fábián Zoltán Hálózatok elmélet Fábián Zoltán Hálózatok elmélet Több, mint levelező szerver Címlisták Határidőnaplók Több féle üzenetküldési rendszer (Mail, hang, azonnali, FAX ) Megosztott erőforrások Protokollok: POP3, IMAP, SMTP,

Részletesebben

Palaczk Péter A marketing folyamatok adattárház alapú támogatása

Palaczk Péter A marketing folyamatok adattárház alapú támogatása Palaczk Péter A marketing folyamatok adattárház alapú támogatása A hatékony marketingtámogatás alapjai Infrastrukturális feltételek Működő vállalati adattárház Megbízható ügyféladatok Beüzemelt adatbányászati

Részletesebben

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben.

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben. Logisztikai szolgáltatók integrációja B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben Külső logisztikai szolgáltatók integrációja interdiszciplináris web-alapú platformon The logistic domai under the 6th Fram

Részletesebben

IT Szolgáltatás Menedzsment az oktatási szektorban - 90 nap alatt költséghatékonyan

IT Szolgáltatás Menedzsment az oktatási szektorban - 90 nap alatt költséghatékonyan IT Szolgáltatás Menedzsment az oktatási szektorban - 90 nap alatt költséghatékonyan Bácsi Zoltán Bedecs Szilárd Napirend Közép Európai Egyetem (CEU) bemutatása IT stratégia kialakítása Változás előtt Termék

Részletesebben

Speciális ügyfélkapcsolati igények Önkiszolgáló ügyfelektől az előfizető nyilvántartásig

Speciális ügyfélkapcsolati igények Önkiszolgáló ügyfelektől az előfizető nyilvántartásig Speciális ügyfélkapcsolati igények Önkiszolgáló ügyfelektől az előfizető nyilvántartásig Rigó Tamás műszaki igazgató Ker-Soft Számítástechnikai Kft. tamas.rigo@kersoft.hu Tartalom Miről is lesz szó? Fellépő

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

A USER Kft - mint Open Text partner - bemutatása

A USER Kft - mint Open Text partner - bemutatása A USER Kft - mint Open Text partner - bemutatása SAP konferencia 2008.szeptember 22. Tihany Copyright 2008 Open Text Inc. All rights reserved. Kárász Vilmos Sales Manager USER KFT vilmos.karasz@user.hu

Részletesebben

Technológiai igénymenedzsment és projektportfólió-menedzsment

Technológiai igénymenedzsment és projektportfólió-menedzsment Technológiai igénymenedzsment és projektportfólió-menedzsment Tantárgy: TECHNOLÓGIAMENEDZSMENT Dr. Danyi Pál, egy. docens 2016.04.04. 1 Főbb üzleti szolgáltatások, mint az IT támogatások célterületei Távközlési

Részletesebben

CRM ügyfélkapcsolatok kezelése

CRM ügyfélkapcsolatok kezelése CRM ügyfélkapcsolatok kezelése Horváth Bianka Vállalkozásmenedzsment Intézet Óbudai Egyetem Miért van szükség CRMrendszerre? A cégek túlnyomó többségének ma már van legalább számlázóprogramja, vagy akár

Részletesebben

TECHNOLÓGIAI IGÉNYMENEDZSMENT

TECHNOLÓGIAI IGÉNYMENEDZSMENT TECHNOLÓGIAI IGÉNYMENEDZSMENT 2017. március 22. Dr. Danyi Pál GTK MVT, egyetemi docens MAI TÉMÁK IT alkalmazások és típusaik Igényportfolió készítés Igénymenedzsment Üzleti terv készítés 2017. MÁRC. 22.

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

MEE 56_DÉMÁSZ_BG_20090910 2009. szeptember 10. Oldal: 1.

MEE 56_DÉMÁSZ_BG_20090910 2009. szeptember 10. Oldal: 1. Oldal: 1. DÉMÁSZ MIRTUSZ munkairányító rendszer alapú üzleti folyamat integráció. Benke Gábor MEE 56. Vándorgyűlés Balatonalmádi 2009.09 Oldal: 2. TARTALOM Miért fontos az üzleti folyamatok integrációja?

Részletesebben

ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT.

ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT. ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT. Pylon 94 Kft. Zalaegerszeg Egyedi gyártás, kisszériás sorozatgyártás, 100% bérmunka 100% Magyar tulajdon 200 Fős létszám, (35 fő szellemi) 4.2 Mrd Ft forgalom Közel 300 aktív

Részletesebben

Vállalatirányítás könnyedén.

Vállalatirányítás könnyedén. Vállalatirányítás könnyedén www.eniac.hu ENIAC Computing Két évtizedes szakmai tevékenységünk és több száz vállalat átvilágítása során szerzett tapasztalataink garantálják, hogy üzleti ügyei biztos kezekben

Részletesebben

Az alábbiak közül melyek a vállalati stratégia típusok?

Az alábbiak közül melyek a vállalati stratégia típusok? Az alábbiak közül melyek a vállalati stratégia típusok? Piacorientált, dinamikus, jövőorientált, integratív Költségvezető, megkülönböztető, koncentráló HELYES Innovatív, stabilizáló, leépítő Vízió, misszió

Részletesebben

Vezetői információs rendszerek

Vezetői információs rendszerek Vezetői információs rendszerek Kiadott anyag: Vállalat és információk Elekes Edit, 2015. E-mail: elekes.edit@eng.unideb.hu Anyagok: eng.unideb.hu/userdir/vezetoi_inf_rd 1 A vállalat, mint információs rendszer

Részletesebben

Pentaho 4: Mindennapi BI egyszerűen. Fekszi Csaba Ügyvezető 2011. október 6.

Pentaho 4: Mindennapi BI egyszerűen. Fekszi Csaba Ügyvezető 2011. október 6. Pentaho 4: Mindennapi BI egyszerűen Fekszi Csaba Ügyvezető 2011. október 6. 1 2 3 4 5 Bevezetés Pentaho-ról röviden - áttekintő Mindennapi BI egyszerűen a Pentaho 4 újdonságai Pentaho összefoglaló Alkalmazás

Részletesebben

Mobilizált értékesítési folyamat

Mobilizált értékesítési folyamat Scolvo Sales Scolvo Sales A Scolvo elkötelezett amellett, hogy a legjobb mobil megoldásokat nyújtva segítse ügyfelei belső és külső folyamatainak javításában és vevőik hatékonyabb kiszolgálásában. A Scolvo

Részletesebben

Globális trendek lokális stratégiák. Kovács András

Globális trendek lokális stratégiák. Kovács András Globális trendek lokális stratégiák Kovács András CLOUD KOLLABORÁCIÓ FOLYAMATFEJLESZTÉS CRM MOBILITÁS ALKALMAZÁSOK PLATFORMOK Strausz János FUJITSU Sales Operations Manager Veres Zsolt IBM Magyarország

Részletesebben

Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig

Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig Kinek ajánljuk? Az SAP Business One-t ajánljuk azon kis- és közepes méretű vállalkozások számára, amelyek mindennapi működését olyan

Részletesebben

BMD Rendszerkövetelmények

BMD Rendszerkövetelmények BMD Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények BMD 1. SZERVER Az alábbiakban áttekintést nyerhet azokról a szerver rendszerkövetelményekről, melyek szükségesek a BMD zavartalan működéséhez. Ezen felül

Részletesebben

Dokumentumok Information kezelése? Management Információ - management. Professzionális dokumentumkezelés hiteles másolat készítés. Offisys Kft.

Dokumentumok Information kezelése? Management Információ - management. Professzionális dokumentumkezelés hiteles másolat készítés. Offisys Kft. Dokumentumok Information kezelése? Management Információ - management Professzionális dokumentumkezelés hiteles másolat készítés Offisys Kft. 2014.10.16 Professzionális dokumentum menedzsment Rendszerezetten

Részletesebben

Rózsa Tünde. Debreceni Egyetem AGTC, Pannon Szoftver Kft SINCRO Kft. Forrás: http://www.praxa.com.au/practices/erp/publishingimages/erp_visual.

Rózsa Tünde. Debreceni Egyetem AGTC, Pannon Szoftver Kft SINCRO Kft. Forrás: http://www.praxa.com.au/practices/erp/publishingimages/erp_visual. Rózsa Tünde Debreceni Egyetem AGTC, Pannon Szoftver Kft SINCRO Kft Forrás: http://www.praxa.com.au/practices/erp/publishingimages/erp_visual.jpg 2 Kutatási célok Tématerület rövid áttekintése A kiválasztást

Részletesebben

Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe a CRM implementációs projektekben Jógyakorlatok: mire figyeljünk a CRM tervezés közben.

Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe a CRM implementációs projektekben Jógyakorlatok: mire figyeljünk a CRM tervezés közben. Mire figyeljünk a CRM rendszerek tervezésekor? Gyakorlati tapasztalatok Komáromi András Bevezetés: Mi a CRM? A tervezési fázis helye és szerepe Miért fontos a tervezési fázis? A tervezési fázis helye és

Részletesebben

Üzleti folyamatmenedzsment: - káoszból rendet!

Üzleti folyamatmenedzsment: - káoszból rendet! Üzleti folyamatmenedzsment: - káoszból rendet! Tóth Bálint WebSphere Brand Sales Manager IBM Magyarország balint.toth@hu.ibm.com, +36-20-8235554 2011. 10. 19. Komplexitás a vállalaton belül Vállalat Munkatársak

Részletesebben

Elektronikus Szolgáltatások Hirdetménye. Érvényes: 2013. május 24-től

Elektronikus Szolgáltatások Hirdetménye. Érvényes: 2013. május 24-től Elektronikus Szolgáltatások Hirdetménye Érvényes: 2013. május 24-től 1. A Bank a GRÁNIT NetBank, GRÁNIT MobilBank, GRÁNIT Ügyfélterminál, GRÁNIT TeleBank, valamint GRÁNIT SMS szolgáltatások keretében az

Részletesebben

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu

Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Ön a jogi feladataira koncentrálhat, az informatikai hátteret mi biztosítjuk. Arconsult Kft. (1) 225-8810 info@arconsult.hu www.eugyved.hu Elektronikus cégeljárás Szoftver és hardver megoldások Ügyviteli

Részletesebben

Ügyfélszolgálati képernyők

Ügyfélszolgálati képernyők Ügyfélszolgálati képernyők avagy ami az ügyfélből még kilátszik Philippovich Ákos +36 30 555 4 666 philippovich@t-online.hu Operátori felület Történeti áttekintés A technológia és az igények fejlődése

Részletesebben

Dokumentum kompozíció

Dokumentum kompozíció Dokumentum kompozíció Dokumentum kompozíció: Központilag létrehozott és menedzselt megszemélyesített tranzakciós, igény alapú és interaktív dokumentumok előállítása Elérhető előnyök: ügyfél elégedettség

Részletesebben

Cégelme szoftver leírás

Cégelme szoftver leírás Cégelme szoftver leírás Név: Cégelme 1.0. Operációs rendszer: Windows Xp, Windows Vista. Működési felület: saját programfelület és részben internetes böngészői felület, háttérben MySQL adatbázis és Linux

Részletesebben

Üzleti folyamatok a felhőben. ECM Szakmai Kongresszus 2011.október 4.

Üzleti folyamatok a felhőben. ECM Szakmai Kongresszus 2011.október 4. Üzleti folyamatok a felhőben ECM Szakmai Kongresszus 2011.október 4. Mi is a SkyPort? Üzleti modell Beruházás -> Költség Tervezhető Skálázható le és fel Gyenge lekötés Kulcsrakész informatikai eszköz

Részletesebben

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható

Az OpenScape Business rendszerek egységes architektúrára épülnek: Rugalmas, skálázható és megbízható Rugalmas, skálázható és megbízható Az OpenScape Business rendszer a kis- és közepes vállalkozások változatos igényeinek minden szempontból megfelelő korszerű, egységes kommunikációs (UC) megoldás. A rendszer-felépítése

Részletesebben

1. AZ AUDITPRO RENDSZER ÁTTEKINTÉSE... 2 2. ALAPVETÕ TELEPÍTÉS... 12 3. AZ AUDITPRO TELEPÍTÉSE ÉS FELÜGYELETE HÁLÓZATOKON... 14 5. EREDMÉNYEK...

1. AZ AUDITPRO RENDSZER ÁTTEKINTÉSE... 2 2. ALAPVETÕ TELEPÍTÉS... 12 3. AZ AUDITPRO TELEPÍTÉSE ÉS FELÜGYELETE HÁLÓZATOKON... 14 5. EREDMÉNYEK... RENDSZERGAZDÁK KÉZIKÖNYVE A telepítési adathordozó a termék cseh és angol nyelvû verzióját is tartalmazza. A www.auditpro.biz weboldalon található, öt számítógéphez használható próbaverzióból is telepítheti

Részletesebben

Alkalmazásokban. Dezsényi Csaba Ovitas Magyarország kft.

Alkalmazásokban. Dezsényi Csaba Ovitas Magyarország kft. Tudásmodellezés Kereskedelmi Alkalmazásokban Dezsényi Csaba Ovitas Magyarország kft. Tudásmenedzsment Adat -> Információ -> Tudás Intézményi tudásvagyon hatékony kezelése az üzleti célok megvalósításának

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment Ügyfélkapcsolat-kezelés Integrált vállalatirányítás Iparágak Üzleti intelligencia Üzleti folyamatmenedzsment Rendszerfejlesztés Logisztika és disztribúció Rendszerintegráció Üzleti tanácsadás, oktatás

Részletesebben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben

Papír helyett elektronikus űrlap. Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Papír helyett elektronikus űrlap Szabadság és interaktivitás az űrlapkezelésben Csamangó András SAP tanácsadó Creative 4U Kft., Budapest 2010 Bemutatás 2002-ben alakult SAP Service Partner fő tevékenység:

Részletesebben

Kedves Viszonteladó Partnerünk,

Kedves Viszonteladó Partnerünk, Kedves Viszonteladó Partnerünk, A Panda Security 2011. január 15-i dátummal bevezeti a képzés alapú támogatási rendszerét magyarországi viszonteladói számára. Az új rendszerben azokat a viszonteladókat

Részletesebben

Az időtényező szerepe a cég logisztikai költségeiben

Az időtényező szerepe a cég logisztikai költségeiben Hogyan csökkentheti költségeit versenytársainál nagyobb mértékben? Dr. Szegedi Zoltán c. egyetemi tanár, Az MKT Logisztikai Szakosztályának elnöke Az időtényező szerepe a cég logisztikai költségeiben zoltan.szegedi@ameropa.hu

Részletesebben

IPARÁGI MEGOLDÁS Kiadványterjesztésre Microsoft Dynamics alapon

IPARÁGI MEGOLDÁS Kiadványterjesztésre Microsoft Dynamics alapon IPARÁGI MEGOLDÁS Kiadványterjesztésre Microsoft Dynamics alapon A Microsoft Dynamics CRM moduljai Értékesítés Az üzleti lehetôségek Az értékesítési folyamatok Az értékesítési tervek optimalizálása Faxszolgáltatások

Részletesebben

Advancé technologies bemutatja

Advancé technologies bemutatja Advancé technologies bemutatja Kiboard TM, hatékonyság és ellenőrzés, bárhol Első Budapest BI Meetup Budapest, October 29th Mi az a Kiboard TM? Kiboard TM egy vezetői információs rendszer (VIR) ami arra

Részletesebben

Cégbemutató, rövid áttekintés. Keszler Mátyás Territory Manager, Hungary

Cégbemutató, rövid áttekintés. Keszler Mátyás Territory Manager, Hungary Cégbemutató, rövid áttekintés Keszler Mátyás Territory Manager, Hungary Üdvözli a Globális cég, központja Baar, Svájc Alapítás éve: 2006 A bevétel és az ügyfél szám folyamatos növekedése Eredmény (M, USD)

Részletesebben

DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer

DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer DOCUMENTA.HU képzésszervezési és adminisztrációs rendszer A képzési tevékenység, az információ-, a tudásátadás professzionális folyamatait fogja össze egységes rendszerré a DOCUMENTA.HU online informatikai

Részletesebben

A JC360 alkalmazás erre kínál megoldást.

A JC360 alkalmazás erre kínál megoldást. AZ IRODA OTTHON A JC360 alkalmas eszköz arra, hogy minden munkavállaló a munkavégzés helyétől és idejétől függetlenül kimutathassa és dokumentálhassa munkáját. A vezetők szerint a távmunka bevezetésének

Részletesebben

NetWare 6. bemutató. Szittya Tamás. ügyvezető igazgató. The Power to Change

NetWare 6. bemutató. Szittya Tamás. ügyvezető igazgató. The Power to Change NetWare 6 bemutató The Power to Change Szittya Tamás ügyvezető igazgató NetWare 6 három vélemény A NetWare 6 az iparág vezető hálózati operációs rendszerévé válik az üzleti szférában. NetWare 6 sleeping

Részletesebben

Agenda. 1. Parkoló rendszer 2. Használt tehnológiák 3. I. modul 4. II. modul 5. Piaci előnyök 6. Szolgáltatások

Agenda. 1. Parkoló rendszer 2. Használt tehnológiák 3. I. modul 4. II. modul 5. Piaci előnyök 6. Szolgáltatások Parkoló rendszer Agenda 1. Parkoló rendszer 2. Használt tehnológiák 3. I. modul 4. II. modul 5. Piaci előnyök 6. Szolgáltatások 1. Parkoló rendszer 1. Parkoló rendszer Egy olyan komplex rendszer, mely

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

Enterprise extended Output Management. exom - Greendoc Systems Kft. 1

Enterprise extended Output Management. exom - Greendoc Systems Kft. 1 Enterprise extended Output Management exom - Greendoc Systems Kft. 1 exom - Greendoc Systems Kft. 2 Sokféle bementi adatformátum kezelése Adatok fogadása különböző csatornákon Előfeldolgozás: típus meghatározás,

Részletesebben

Windows Server 2012: a felhő OS

Windows Server 2012: a felhő OS Windows Server 2012: a felhő OS Minden alapképesség gyökeresen átalakul: biztonság, fájlszerver, hálózat, storage, szerver és desktop virtualizáció, távelérés, felügyelet Az operációs rendszer több, korábban

Részletesebben

Hardverkarbantartás. szerviz 3% 13% Számítógépes hardver 18%

Hardverkarbantartás. szerviz 3% 13% Számítógépes hardver 18% Trendek az informatikai fejlesztések területén Sasvári Péter Bevezetés Az informatika az információ rendszeres és automatikus elsősorban számítógépek segítségével történő feldolgozásával és továbbításával

Részletesebben

Üzleti tervezés, modellezés és többváltozatú előrejelzés Somfai Zoltán Brand Manager

Üzleti tervezés, modellezés és többváltozatú előrejelzés Somfai Zoltán Brand Manager Üzleti tervezés, modellezés és többváltozatú előrejelzés Somfai Zoltán Brand Manager 1 The Cost Busters Max. 3-6 hónap bevezetési idő 9-12 hónapos megtérülés Azonnali költségcsökkentő hatás Kalkulálható

Részletesebben

CRM rendszerek implementálása

CRM rendszerek implementálása Szűts István Budapesti Műszaki Főiskola, Keleti Károly Gazdasági Kar, szuts@bmf.hu Bátori Zoltán Nyugat-Magyarországi Egyetem, Közgazdaságtudományi Kar, batori@ktk.nyme.hu Absztrakt: A CRM rendszerek olyan,

Részletesebben

Vasúti és kapcsolódó elektronikus jegyrendszer fejlesztése a MÁV Csoportban Garamvölgyi Erzsébet projektvezető, MÁV SZK Zrt.

Vasúti és kapcsolódó elektronikus jegyrendszer fejlesztése a MÁV Csoportban Garamvölgyi Erzsébet projektvezető, MÁV SZK Zrt. Vasúti és kapcsolódó elektronikus jegyrendszer fejlesztése a MÁV Csoportban Garamvölgyi Erzsébet projektvezető, MÁV SZK Zrt. Vasúti jegyértékesítési rendszerek fejlődése 1986 1999 2004 2013 2015 2017 Konfigurációk

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

Exact Synergy Enterprise Időtervezés & Számlázás

Exact Synergy Enterprise Időtervezés & Számlázás Exact Synergy Enterprise Időtervezés & Számlázás Füles Károly, Lengyel Attila 2009 Exact Tartalom Az Exact-ról Exact Synergy Enterprise áttekintés Exact Synergy az Accace Kft-nél Ajánlattól a fizetésig

Részletesebben

Oracle Enterprise Manager: Az első teljesértékű felhő üzemeltetési megoldás

Oracle Enterprise Manager: Az első teljesértékű felhő üzemeltetési megoldás 2011 November 8. New York Palota Hotel Boscolo Budapest Oracle Enterprise Manager: Az első teljesértékű felhő üzemeltetési megoldás Sárecz Lajos, Vezető tanácsadó Oracle Hungary Átfogó felhő üzemeltetés

Részletesebben

Újdonságok. Jancsich Ernő Ferenc

Újdonságok. Jancsich Ernő Ferenc Újdonságok Jancsich Ernő Ferenc Microsoft Dynamics NAV o Világszerte, több, mint 110 000 ezer kis- és középvállalat választotta a Microsoft Dynamics NAV rendszert növekedésének támogatásához. o Ez közel

Részletesebben

Információ menedzsment

Információ menedzsment Információ menedzsment Szendrői Etelka Rendszer- és Szoftvertechnológiai Tanszék szendroi@witch.pmmf.hu Szervezetek felépítése Szervezetek közötti információáramlás Információ fogadás Elosztás Új információk

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal

Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal Lengyel Attila Tartalom Az Exact-ról Synergy Enterprise áttekintés Emberi erőforrás menedzsment Legfrissebb információk az Európai Uniós pályázatokról Közben

Részletesebben

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ 1 Mobil eszközök növekedési trendje 2 A mobil eszközök előnyei Támogatják a mobilitást, könnyű velük utazni, terepen munkát végezni Széles applikáció

Részletesebben

Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál

Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál Szolgáltatás Orientált Architektúra a MAVIR-nál Sajner Zsuzsanna Accenture Sztráda Gyula MAVIR ZRt. FIO 2009. szeptember 10. Tartalomjegyzék 2 Mi a Szolgáltatás Orientált Architektúra? A SOA bevezetés

Részletesebben

E mail titkosítás az üzleti életben ma már követelmény! Ön szerint ki tudja elolvasni bizalmas email leveleinket?

E mail titkosítás az üzleti életben ma már követelmény! Ön szerint ki tudja elolvasni bizalmas email leveleinket? E mail titkosítás az üzleti életben ma már követelmény! Ön szerint ki tudja elolvasni bizalmas email leveleinket? Egy email szövegében elhelyezet információ annyira biztonságos, mintha ugyanazt az információt

Részletesebben

ADATTÁRHÁZ MENEDZSMENT ÉS METAADAT KEZELÉS

ADATTÁRHÁZ MENEDZSMENT ÉS METAADAT KEZELÉS ADATTÁRHÁZ MENEDZSMENT ÉS METAADAT KEZELÉS Gollnhofer Gábor JET-SOL Kft. Nyilvántartási szám: 503/1256-1177 TARTALOM Bemutatkozás Adattárház menedzsment szemszögből Mi kell a sikeres adattárházhoz? Kérdések

Részletesebben

ELO Digital Office ERP integráció

ELO Digital Office ERP integráció ELO Digital Office ERP integráció Lázár Péter ECM Business Unit Manager peter.lazar@itelligence.hu Enterprise Content Management www.elo.com Miért kell ERP integráció? Hozzáféréseket szabályozni és auditálni

Részletesebben

Microsoft Dynamics NAV 2009 Egyszerű, intelligens, innovatív.

Microsoft Dynamics NAV 2009 Egyszerű, intelligens, innovatív. Microsoft Dynamics NAV 2009 Egyszerű, intelligens, innovatív. A középméretű szervezeteknek készült Microsoft Dynamics NAV 2009 gyorsan megvalósítható, egyszerűen konfigurálható és könnyedén használható,

Részletesebben

VIR alapfogalmai. Előadásvázlat. dr. Kovács László

VIR alapfogalmai. Előadásvázlat. dr. Kovács László VIR alapfogalmai Előadásvázlat dr. Kovács László Információ szerepe Információ-éhes világban élünk Mi is az információ? - újszerű ismeret - jelentés Hogyan mérhető az információ? - statisztikai - szintaktikai

Részletesebben

Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában

Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában Globális ellátási lánc menedzsment a National Instruments gyakorlatában Kertész Csaba, Horváth Gergő 2015 október 16. Agenda Az NI bemutatása Ellátási lánc, ellátási lánc menedzsment Az NI egységei, kapcsolatai

Részletesebben

Növelje a területi munkatársak hatékonyságát!

Növelje a területi munkatársak hatékonyságát! Növelje a területi munkatársak hatékonyságát! Az R&R Software FusionR SFA vállalati mobilitás megoldása Az R&R Software Zrt. FusionR SFA mobil vállalati alkalmazása a 2002 óta folyamatosan gyűjtött mobil

Részletesebben

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül!

Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! www.minervatel.hu Felhő alapú telefon és Call Center beruházási költség és rizikó nélkül! Kisvállalkozásoktól nagyvállalatokig. Mindenki számára elérhetően. Virtuális telefonközpont. Egyedi telefonrendszerek.

Részletesebben

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél Cégünkről Piacvezető üzleti- és reklámajándék tárgy nagykereskedelem 20 éve a piacon Központi iroda és raktár (6.000m 2 ) Budapesten Front office irodák

Részletesebben

Webáruházak forgalmának alakulása 2001-2010

Webáruházak forgalmának alakulása 2001-2010 PartnerBolt Webáruházak forgalmának alakulása 2001-2010 Forrás: GKIeNet Kft. Miben tud segíteni egy webáruház? Új értékesítési csatorna, olyan vevőket tudunk elérni vele akiket eddig nem A meglévő vevőket

Részletesebben

2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver. Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner

2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver. Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner 2023 ban visszakeresné 2002 es leveleit? l Barracuda Message Archiver Tóth Imre Kereskedelmi Igazgató Avisys Kft Barracuda Certified Diamond Partner 1 Tartalom A Barracuda Networks Termékportfólió IT üzemeltetés

Részletesebben

Copyright 2012, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved.

Copyright 2012, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Oracle Felhő Alkalmazások: Gyorsabb eredmények alacsonyabb kockázattal Biber Attila Igazgató Alkalmazások Divízió 2 M I L L I Á RD 4 1 PERC MINDEN 5 PERCBŐL 5 6 Ember használ mobilt 7 FELHŐ SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Mecséri Ildikó kereskedelmi és minőségirányítási vezető ebolt Kft Minőségirányítás Kinek hasznos a minőségirányítás? Egy bizonyos méret felett fontos A nagy

Részletesebben

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi

Vertikális Piac. Hotelek & Kaszinók. Oktatás. Szállítás. Kiskereskedelem. Off-site ellenőrzés. Ingatlan - lakossági. Kormány. Property kereskedelmi Történet Vezető fejlesztő a felügyeleti technológiában 20 éves fejlesztési tapasztalat Dél-Afrikai központi iroda Értékesítés az egész EU-ban és technikai támogatás Globális lábnyom Kiterjedt vertikális

Részletesebben

SZOFTVERSZERZŐDÉS (2. RÉSZ) SAP SZOFTVEREK FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS TÁMOGATÁSÁRÓL

SZOFTVERSZERZŐDÉS (2. RÉSZ) SAP SZOFTVEREK FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS TÁMOGATÁSÁRÓL SAP DMS azonosító:.. SAP SRM azonosító:.. SZOFTVERSZERZŐDÉS (2. RÉSZ) SAP SZOFTVEREK FELHASZNÁLÁSÁRÓL ÉS TÁMOGATÁSÁRÓL Amely létrejött a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény alapján a Fővárosi

Részletesebben

Könnyedén. és természetesen OPTEAMUS

Könnyedén. és természetesen OPTEAMUS Könnyedén és természetesen OPTEAMUS 01 Bevezetô Könnyedén és természetesen A számítógépes programok könnyen elboldogulnak a számokkal és ûrlapokkal, de legtöbbjük tehetetlenül áll a természet, az emberi

Részletesebben

Vezetői információs rendszer

Vezetői információs rendszer Vezetői információs rendszer A stratégiai tervezés (általában a tervezés) elemzések, döntések, választások sorozata, melynek során a stratégiai menedzsmentnek elemeznie kell a környezetet, a szervezet

Részletesebben

IBM Software Group Archiválási technológiák - tartalomkezelés Kovács László Az információ kezelésének evolúciója Struktúrált adatok kezelése '60s Alkalmazások '70s Adatbázisok alkalmazásokra optimalizálva

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

A minisztériumok és háttérintézményeik központi ellátását támogató web-es portál és munkafolyamat menedzsment-rendszer funkcionális működése

A minisztériumok és háttérintézményeik központi ellátását támogató web-es portál és munkafolyamat menedzsment-rendszer funkcionális működése A minisztériumok és háttérintézményeik központi ellátását támogató web-es portál és munkafolyamat menedzsment-rendszer funkcionális működése Workflow - Tájékoztató 2014. november 250/2014. (X. 2.) Korm.

Részletesebben

A vállalkozás sikerének tényezi. Termék, szolgáltatás Erforrások Információtechnológia 2005.12.08. 1

A vállalkozás sikerének tényezi. Termék, szolgáltatás Erforrások Információtechnológia 2005.12.08. 1 A vállalkozás sikerének tényezi Termék, szolgáltatás Erforrások Információtechnológia 2005.12.08. 1 A siker két egymást segít eleme az IT-ben ERP rendszerek alkalmazása Outsourcing 2005.12.08. 2 A vállalati

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben