Scala ECE Hungary Kft Budapest, Grand Hotel Margitsziget

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Scala ECE Hungary Kft. 1138 Budapest, Grand Hotel Margitsziget"

Átírás

1 iscala TERMÉKISMERTETŐ Scala ECE Hungary Kft Budapest, Grand Hotel Margitsziget Powered by: Telefon: (1) Fax: (1) Web:

2 A azaz a CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT vagyis az ÜGYFÉL- KAPCSOLATOK KEZELÉSE szerteágazó üzleti terület. Többek szerint egy üzleti stratégia, mások szerint egy üzleti alkalmazás, egy szoftver, egy eszköz, stb. de ide tartoznak a vállalati Hívásközpontok (Call Center) vagy Kapcsolat Központok (Contact Center) is, mint technikai megoldások. ÁTTEKINTÉS Az ügyfélkapcsolat-kezelés (Customer Relationship Management, ) azon folyamatok halmaza, amelyekkel egy vállalat optimalizálni igyekszik a vásárlókkal fenntartott kölcsönös kapcsolatát. A vállalati ERP-rendszerek sok olyan információt tartalmaznak, amelyekre szükség van a hatékony -folyamatok kialakításához, és jelentős számú vállalati erőforrás-tervezési (Enterprise Resource Planning, ERP) folyamat működik közre a hatékony ügyfélkapcsolatkezelésben. A -folyamatok végső soron az ügyfélkapcsolatokkal kapcsolatos költségek csökkenéséhez, az ügyfelek növekvő elégedettségéhez és a szervezet bevételeinek növekedéséhez vezetnek. Ez az alábbi célok kitűzésével is meghatározható: Több vásárló megszerzése Több vásárló megtartása Nagyobb bevétel a vásárlóktól A legtöbb vállalatnál a tipikus forgatókönyv az egész ügyfélkapcsolati életciklust lefedi, a kapcsolat létrejöttétől (egy lista vagy az eladási tevékenységgel járó kutatások alapján), az esetleg szükséges támogatáson keresztül az állandó üzleti kapcsolatig, ismétlődő üzletekkel vagy új termékek vásárlásával. Azok a cégek, amelyek átlátják, hogy folyamatos viszonyról, nem pedig különálló tevékenységekről van szó, sokszor csökkenthetik az értékesítési lehetőségek felderítésére fordított összegeket a meglévő, már ismert, elégedett ügyfelek listájának felhasználásával. Ennek a dokumentumnak nem célja a terület teljeskörű feltérképezése, sem a kioktatás, csakis és kizárólag a Scala által biztosított megoldások bemutatása, valamint a kapcsolódó üzleti folyamatok részleges elemzése.

3 Miért Microsoft az iscala alapja? A Microsoft technológia elterjedtsége magas a Scala által megcélzott kis- és középvállalati szegmensben. iscala Az iscala alapja a Microsoft sikeres terméke. A két szoftvergyártó szorosan együttműködik a Microsoft alkalmazás további fejlesztésében, mely iscala néven került piaci bevezetésre. A Scala a Microsoft funkcionalitását építi be az iscala megoldásba és teszi lehetővé, hogy a Scala vásárlók tovább javítsák üzleti folyamataikat márpedig napjainkban a nagyobb értékesítési sikeresség, a kiemelkedő ügyfélszolgálat és az informált, agilis üzleti döntések létfontosságúak. Az iscala olyan megoldásként került piacra, amely önállóan is működik, integrált az iscala 2.2- vel, illetve más ERP-rendszerekkel is integrálható. A Scala vállalatirányítási (ERP) rendszere is Microsoft technológián alapul és ez az együttműködés határozza meg a Scala technológiai fejlesztését a jövőben is. Microsoft technológia költséghatékony, kiválóan méretezhető megoldás a vállalatok számára. Sajtóközlemény Amsterdam, Hollandia, július 10. A Scala integrálta kollaboratív ERP-rendszerét a Microsoft Office 2003 alkalmazásaival Az iscala és a Microsoft technológia lehetővé teszi az ERP-adatok kezelését a szabványos irodai alkalmazásokból Sajtóközlemény Amsterdam, Hollandia, szeptember 18. A Scala és a Microsoft tovább erősíti kapcsolatát A Scala az elsők között építi a Microsoft új platformjára saját termékeit; megszületett a megállapodás az iscala elindításáról Sajtóközlemény Amsterdam, Hollandia, július 22. A Scala ERP-termékpalettája bővül a Microsoft Business Solutions megoldásával A Scala az első olyan európai ERP-cég, amely a Microsoft -szoftverét kolla-boratív ERPmegoldása részeként kínálja Sajtóközlemény Budapest, november 13. Microsoft Office integrációval bővítette ERP-rendszerét a Scala A Scala és a DSP a globális megjelenés alkalmából rendezett eseményen bemutatta az iscala üzletifolyamat-integrációját Powered by:

4 AZ iscala RÉSZEI SALES FORCE AUTOMATION ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÁS Értékesítés Ügyfél- támogatás szolgálat Marketing funkciók Az iscala értékesítést támogató modulját azért tervezték, hogy az értékesítési csapat munkáját segítse, hatékonyabbá tegye. Legyenek a kollégák akár úton, akár az irodában, on-line vagy offline könnyen, gyorsan, megbízhatóan álljon rendelkezésükre minden olyan információ, amelyre szükségük van ahhoz, hogy az ügyfelekkel kapcsolatos munkájuk a lehető legtöbb profitot hozza a vállalatnak. CUSTOMER SERVICE ÜGYFÉL/VEVŐSZOLGÁLAT Sales Force Customer Automation Service Marketing Automation Ez az iscala modul az adatokat úgynevezett tudásbázisban tárolja. Amikor egy vevőhívás elintézésre kerül, a különleges probléma és annak megoldása bevihető az adatbázisba. Így legközelebb, amikor ismét felmerül ez a kérdés, a vevőszolgálat könnyedén meghatározhatja a helyzetet, és gyorsabban tud megoldással szolgálni. Az ügyfélszolgálat számára az értékesítési, a garancia, a rendelési, a számlázási és az eszközinformációk is hozzáférhetőek, így válik lehetővé az adatok értékelése, és a vevő kérdéseinek pontos és gyors megválaszolása. MARKETING AUTOMATION MARKETING FUNKCIÓK Jelen pillanatban ez a modul még nem elérhető, de fejlesztése már folyik.

5 LEAD-TO-CASH ÜZLETI LEHETŐSÉGTŐL A BEVÉTELIG A (potenciális)vevő (LEAD) (elő)élete egy vállalatnál akkor kezdődik, amikor pl. a cég egyik kereskedője kiszemeli őt, mint üzleti lehetőséget, vagy betelefonál hozzánk, mint érdeklődő. Ezután tevékenységtől függően különböző szinteken kommunikálunk vele: - ajánlatot adunk neki, - tovább tárgyalunk... - és ha elég kitartóak vagyunk megérkezik az első megrendelés (ORDER). Innentől már (a vállalatirányítási rendszerben) dokumentált története van az ügyfél forgalmának (CASH), de a korábbi szakaszban történtek is fontos vezetői kérdésekre adnak választ: - Kik a potenciális ügyfeleim? - Milyen üzleti lehetőségeken dolgozunk? - Mikor tudjuk ezeket realizálni? - Mekkora árbevételre számíthatunk? - Mit igértünk? Kinek? Mikorra? - Mennyi időt és ráfordítást vesz igénybe egy-egy üzletkötés? -... A MEGFELELŐ INFORMÁCIÓ A MEGFELELŐ HELYEN A MEGFELELŐ IDŐBEN Microsoft Office Outlook integráció A már jól ismert, megszokott MS Outlook felület integráltan használható az ügyféladatok, a találkozók, a levelezés, a marketing információk és az értékesítési folyamat állomáspontjainak kezelésére is. Rövid betanulási idő, gyorsabb megtérülés! Teljeskörű vevőinformációk Minden, amit tudni kell a vevőről: ügyféltörténet, nyitott ajánlatok, függő rendelések, korábbi számlák, hitelkeret, fizetési szokások. Jó tudni kinek készülünk eladni! Értékesítési folyamat (Sales Process) A potenciális ügyfelek/vevők (lead) adatainak rögzítése, a lehetőségek minősítése stratégiai fontosságú. Az értékesítési folyamat (lead to order) állomásainak kialakítása testreszabható, a tevékenység átláthatóvá válik. Világos helyzetkép, megalapozott információ a jelentésekhez és a tervezéshez! Lead-routing Ha bizonyos típusú érdeklődőkhöz a legmegfelelőbb tudással rendelkező kollégákat rendeljük, akkor gyorsabb és rugalmasabb lehet a kiszolgálás. Nő a hatékonyság és a vevői elégedettség! Megrendelési folyamat támogatása Az iscala és az iscala 2.2 ERP integrációja lehetővé teszi a megrendelésekhez és azok teljesítéséhez szükséges adatok kétirányú áramlását. Kevesebb adminisztráció mellett több idő jut a vevőkre!

6 Ügyfélkapcsolati rendszer hiányában üzleti lehetőségeink 70%-át elveszítjük, vagy nem használjuk ki! Termékkatalógus Részletes termékinformációk is elérhetők: árazás, engedményrendszer, kiszerelés... Célok Tervek Teljesítmények Milyen céljaink és terveink voltak az időszak elején. Hogyan teljesített a csapat, hogyan az egyes személyek, milyen lehetőségeink vannak még? Testre szabott célok testre szabott értékelés! Terület menedzsment Az iscala a területi alapú értékesítési folyamatot is támogatja. Területi szempontból is láthatóvá válik a teljesítmény! Jelentések, statisztikák Megtekintés, válogatás, testreszabás, előrejelzés, értékelés... Hogy tudjuk, amit tudnunk kell! Marketing anyagok Dokumentum sablonok Elkészíthetők és karbantarthatók azok az információs anyagok és templétek amelyek a mindennapi munkához szükségesek. Egységes arculat - megbízhatóság! Azért választottuk az iscala -et, hogy támogassa piaci tevékenységünket hiszen számos összetett projekten dolgozunk párhuzamosan mondta Nagy Csaba, az Umicore igazgatója. Információk a versenytársakról A konkurenciáról sokat hallunk, a megszerzett információkat időről-időre felhasználjuk. De miért csak a saját feljegyzéseinkre támaszkodjunk? Több szem többet lát! Levelezési listák Hogy könnyebb legyen DM kampányt indítani és új információkat eljuttatni a meglévő- és a potenciális vevőkörnek óta használunk Scala-szoftvereket. Központunk SAP-vel dolgozik, a költségek miatt azonban úgy döntöttünk, hogy továbbra is a Scalánál maradunk. Óriási mennyiségű információval dolgozunk ennek kezelése és elemzése jelentősen segítheti a vezetőség és a kollégák munkáját. Ez az, amit várok az iscala -től.

7 Customer Service Ügykezelés (Case management) Telefonon érkező ügyféligények/panaszok/kérdések felvitele és az ügyintézés követése. Szolgáltatási kérések Bejövő kérések/igények automatikus összekapcsolása a megfelelő ügyintézői területtel. Besorolás (Queuing) Az ügyintézők az eseményeket egy közös várólistára (queue) rögzítik, ahol az egyes területek felelősei könnyedén elérhetik azokat. Irányítás és Workflow A beérkező ügyféligények/panaszok/kérdések automatikusan a megfelelő ügyintézői területhez, a megfelelő döntési szinthez irányítódnak, ahol a felelősök reagálhatnak. Kereshető tudásbázis A beérkező kérdések/kérések, illetve a munkatársak által adott válaszok és megoldások könnyen elérhetővé válnak az egész vállalat számára, ha ezeket az elemeket egy kereshető tudásbázisban tároljuk. Szerződéskezelés Az iscala segítséget nyújt szerződéses paraméterek rögzítéséhez és karbantartásához, illetve az egyes támogatási- és szolgáltatási események pontos számlázásához. kezelés Minden ügyfelekkel kapcsolatos kommunikáció nyomonkövethető a rendszerben, illetve automatikus válaszként elküldhető sablonok szerkeszthetők. Termékkatalógus Részletes termékinformációk is elérhetők: árazás, engedményrendszer, kiszerelés... Jelentések Megtekintés, válogatás, testreszabás, előrejelzés, értékelés...

8 AJÁNLOTT HARDWARE & SOFTWARE KÖRNYEZET iscala Server Hardware Computer/Processor: Dual 700 MHz (vagy magasabb) Intel Pentium (XEON PIII) vagy ezzel kompatibilis egyéb CPU Memory: 1 GB HD: SCSI hardware RAID-5, (minimum 3 disc) Network Card: 10/100 Mbit iscala Server Software Microsoft Small Business Server vagy Microsoft SQL 2000 Standard (latest service pack) Microsoft Exchange Server 2000 (latest service pack) Microsoft Windows 2000 Server Standard vagy Microsoft Windows 2000 Server Advanced with Active Directory Primary Domain Controller (latest service pack) iscala Browser Client Software Microsoft Windows 2000 Professional (latest service pack) vagy Microsoft Windows XP Professional (latest service pack) Microsoft Office 2000 (latest service pack) vagy Microsoft Office XP (latest service pack) AZ iscala ELŐNYEI Az üzleti hatékonyság javítása Alacsony Bekerülési költség Teljes integráció Jobb üzleti döntések Sikeresebb értékesítés Magas szintű Customer Service Megosztott információk Könnyű a használata Könnyen testreszabható Könnyű karbantartani Microsoft Office (Outlook, Excel) iscala 2.2 Crystal Decisions Products Egyéb üzleti rendszerek

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK H-1142 Budapest, Kassai utca 75 Tel.: (+36) 1 872-1300 Fax: (+36) 1 872-1399 Helpdesk: (+36) 1 872-1310 E-mail: info@atsystems.hu Web:

Részletesebben

HOGYAN RACIONALIZÁLJA VÁLLALATÁT ÉS NÖVEKEDJEN NYERESÉGESEN EGySÉGES, ELÉRHETő árú ALKALMAzáS KizáRóLAG KiSVáLLALATOK SzáMáRA

HOGYAN RACIONALIZÁLJA VÁLLALATÁT ÉS NÖVEKEDJEN NYERESÉGESEN EGySÉGES, ELÉRHETő árú ALKALMAzáS KizáRóLAG KiSVáLLALATOK SzáMáRA SAP megoldások részletesen SAP megoldások kis- és közepes méretű vállalatoknak SAP Business One HOGYAN RACIONALIZÁLJA VÁLLALATÁT ÉS NÖVEKEDJEN NYERESÉGESEN EGySÉGES, ELÉRHETő árú ALKALMAzáS KizáRóLAG KiSVáLLALATOK

Részletesebben

IPARÁGI MEGOLDÁS Kiadványterjesztésre Microsoft Dynamics alapon

IPARÁGI MEGOLDÁS Kiadványterjesztésre Microsoft Dynamics alapon IPARÁGI MEGOLDÁS Kiadványterjesztésre Microsoft Dynamics alapon A Microsoft Dynamics CRM moduljai Értékesítés Az üzleti lehetôségek Az értékesítési folyamatok Az értékesítési tervek optimalizálása Faxszolgáltatások

Részletesebben

NETVISOR XAPT ESETTANULMÁNY

NETVISOR XAPT ESETTANULMÁNY NETVISOR XAPT ESETTANULMÁNY Duplázott a Dynamics Microsoft Dynamics NAV mellett CRM A fejlett CRM-szolgáltatásokat kínáló bevezetési projekt egyik fő célja az SFA (sales force automation) megvalósítása

Részletesebben

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

2015. április 1 évfolyam 1. szám. Folyamatkezelés és hatékonyság ügyfélszemmel

2015. április 1 évfolyam 1. szám. Folyamatkezelés és hatékonyság ügyfélszemmel 2015. április 1 évfolyam 1. szám Folyamatkezelés és hatékonyság ügyfélszemmel Az üzleti alkalmazások új világa Partner Partner Client Client Partner Partner Partner Partner Client Client www.oriana.hu

Részletesebben

Az SAP vállalatirányítási rendszer

Az SAP vállalatirányítási rendszer Debreceni Egyetem Informatikai Kar Az SAP vállalatirányítási rendszer Az SAP EBP elektronikus beszerzést támogató rendszer bemutatása az E.ON Hungária Zrt. példáján keresztül Témavezető: Dr. Kárpáti Tibor

Részletesebben

Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára. A megoldás áttekintése

Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára. A megoldás áttekintése Vállalatirányítási megoldás kisés középvállalatok számára A megoldás áttekintése Tartalom Bevezetés 3 SAP Business One: legfontosabb különbségek 4 Üzleti előnyök 5 A funkciók áttekintése 6 Pénzügy 8 Az

Részletesebben

LÉPÉSRÔL LÉPÉSRE. vagyonkezelôi leányvállalatnál is bevezettük. Késôbb további SAP megoldásokat vezettünk

LÉPÉSRÔL LÉPÉSRE. vagyonkezelôi leányvállalatnál is bevezettük. Késôbb további SAP megoldásokat vezettünk 16 SAPINFO.HU/iparági megoldás folytatás a 13. oldalról ért az új káreseményt bejelentô, vagy függô ügyei állása iránt érdeklôdôvel., a beszélgetésbôl eredô, begépelt információ automatikusan eljut az

Részletesebben

Microsoft Dynamics NAV 2009 Egyszerű, intelligens, innovatív.

Microsoft Dynamics NAV 2009 Egyszerű, intelligens, innovatív. Microsoft Dynamics NAV 2009 Egyszerű, intelligens, innovatív. A középméretű szervezeteknek készült Microsoft Dynamics NAV 2009 gyorsan megvalósítható, egyszerűen konfigurálható és könnyedén használható,

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben

Logisztika (Logistics)

Logisztika (Logistics) Logisztika (Logistics) ÁTTEKINTÉS Minden olyan cég számára, amely árukat vagy szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára, kritikus fontosságú az áruk megfelelő helyre, megfelelő mennyiségben és állapotban

Részletesebben

Szolgáltatás felügyelet (Service Management)

Szolgáltatás felügyelet (Service Management) Szolgáltatás felügyelet (Service Management) ÁTTEKINTÉS Marad-e le az Ön szervezete bevételi lehetőségekről csak azért, mert nem tud lépést tartani a szolgáltatások iránti igényekkel, vagy nem képes azonosítani

Részletesebben

Üzleti Szolgáltatás Automatizálás. Idő- és költségnyilvántartás Számlázás Projektmenedzsment Vezetői információ Erőforrás-tervezés Könyvelés

Üzleti Szolgáltatás Automatizálás. Idő- és költségnyilvántartás Számlázás Projektmenedzsment Vezetői információ Erőforrás-tervezés Könyvelés Üzleti Szolgáltatás Automatizálás Idő- és költségnyilvántartás Számlázás Projektmenedzsment Vezetői információ Erőforrás-tervezés Könyvelés Üzleti Szolgáltatás Automatizálás Mennyire tükrözik a valóságot

Részletesebben

Debreceni Egyetem Informatikai Kar BEVEZETÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ÜZLETI FOLYAMATOK FELMÉRÉSE A BAROMFIUDVAR 2002 KFT-NÉL.

Debreceni Egyetem Informatikai Kar BEVEZETÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ÜZLETI FOLYAMATOK FELMÉRÉSE A BAROMFIUDVAR 2002 KFT-NÉL. Debreceni Egyetem Informatikai Kar SAP RENDSZER BEVEZETÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ÜZLETI FOLYAMATOK FELMÉRÉSE A BAROMFIUDVAR 2002 KFT-NÉL Témavezető: Dr. Kárpáti Tibor Egyetemi adjunktus Külső konzulens: Kovács

Részletesebben

Microsoft Dynamics AX Globális megoldás

Microsoft Dynamics AX Globális megoldás Microsoft Dynamics AX Globális megoldás Merre akarja vezetni a vállalatát? A globális piac éles versenyében az alkalmazottak jelentősen hozzájárulhatnak a vállalat fejlődéséhez, az összetett üzleti kihívások

Részletesebben

- kompromisszumok nélkül. Komplex dokumentummenedzsment; rugalmas folyamatkezelés; biztonságos archiválás!

- kompromisszumok nélkül. Komplex dokumentummenedzsment; rugalmas folyamatkezelés; biztonságos archiválás! Komplex dokumentummenedzsment; rugalmas folyamatkezelés; biztonságos archiválás! Million Documents. Thousand Movements. One Solution. - kompromisszumok nélkül DMSone DMSone termékcsalád DMSone Ultimate

Részletesebben

IFS Termelésirányítás

IFS Termelésirányítás Termelésirányítás Megközelítésünk világos és egyszerã komponensek és integráció biztosítva a rendkívüli agilitást, valamint a lépésrõl lépésre történõ fejlõdést a kiterjesztett vállalatok irányába 3 Rugalmas

Részletesebben

Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény. Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul. Termékismertető

Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény. Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul. Termékismertető Kevesebb ráfordítással, jobb eredmény Manufacturing Support Modul Gyártást támogató modul Termékismertető www.turuls.com A Turul MSM modulról a Turul Standard megoldáshoz kapcsolódó Turul MSM modul a gyártási

Részletesebben

Szakdolgozat. Konzulens: Dr. Pitlik László egyetemi docens. Menedzsment információs rendszerek alkalmazása és fejlesztése gyakorlati nézőpontból

Szakdolgozat. Konzulens: Dr. Pitlik László egyetemi docens. Menedzsment információs rendszerek alkalmazása és fejlesztése gyakorlati nézőpontból Szent István Egyetem GTK - BKH Gazdálkodás és Menedzsment Szak Levelező tagozat Szakdolgozat Konzulens: Dr. Pitlik László egyetemi docens Menedzsment információs rendszerek alkalmazása és fejlesztése gyakorlati

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés SZINTÉZIS SAAS Szolgáltatási szerződés SaaS szolgáltatás nyújtására 2012.06.30. Szolgáltatási szerződés szoftver mint szolgáltatás nyújtásáról 1 Tartalomjegyzék 1 PREAMBULUM... 4 2 ALAPVETŐ MŰKÖDÉSI ELŐÍRÁSOK...

Részletesebben

Beton Manager. BetonManager. Vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatoknak. Termékismertető. Legyen egy jó programja 2007.

Beton Manager. BetonManager. Vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatoknak. Termékismertető. Legyen egy jó programja 2007. Vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatoknak Termékismertető Legyen egy jó programja 2007. a számítógép, a, Tartalom Problémák és megoldásuk 2 Mi mindent nyer Ön? 6 3 legfőbb előny, amit a nyújt

Részletesebben

IPARÁGI MEGOLDÁS Élelmiszeripari gyártó és nagykereskedő cégek részére. Microsoft Dynamics alapon

IPARÁGI MEGOLDÁS Élelmiszeripari gyártó és nagykereskedő cégek részére. Microsoft Dynamics alapon IPARÁGI MEGOLDÁS Élelmiszeripari gyártó és nagykereskedő cégek részére Microsoft Dynamics alapon A Microsoft Dynamics NAV moduljai Pénzügy főkönyv vevők és követelések szállítók és kötelezettségek tárgyi

Részletesebben

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI MEGOLDÁS Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára. Microsoft Dynamics alapon

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI MEGOLDÁS Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára. Microsoft Dynamics alapon Egyedi termékek gyártásával foglalkozó vállalatok számára Microsoft Dynamics alapon 2 A Microsoft Dynamics NAV moduljai Pénzügy főkönyv vevők és követelések szállítók és kötelezettségek tárgyi eszközök

Részletesebben

Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig

Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig Láthatóság, vezetés és kontroll az üzleti lehetőségtől a nyereségig Kinek ajánljuk? Az SAP Business One-t ajánljuk azon kis- és közepes méretű vállalkozások számára, amelyek mindennapi működését olyan

Részletesebben

Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne)

Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne) Dokumentumkezelő rendszerek (DMS) (DMSOne) Tartalomjegyzék Dokumentumkezelő rendszerek (DMS)... 1 A szükséges rendszer meghatározása: a dokumentumkezelési audit... 3 A rendszer szükséges funkcionalitása

Részletesebben

1. Bevezetés. 2. Az ERP rendszerek kialakulása

1. Bevezetés. 2. Az ERP rendszerek kialakulása 1. Bevezetés Az intézmények, hivatalok hatékony működtetésében, a cégek, vállalatok világában és a köztük folyó piaci versenyben egyre fontosabbá válik az általuk felhasznált informatikai rendszerek minél

Részletesebben

2000. TAVASZ ZÖLDNÉ ROSKA MARIETTA TÁVOKTATÁS: E-LEARNING LÓVARÁZS

2000. TAVASZ ZÖLDNÉ ROSKA MARIETTA TÁVOKTATÁS: E-LEARNING LÓVARÁZS 2000. TAVASZ e-gazdaság hatékonyság és versenyelőny ZÖLDNÉ ROSKA MARIETTA TÁVOKTATÁS: E-LEARNING LÓVARÁZS Tartalom: Felülnézet 5 interjú Zöldné Roska Mariettával Az informatika humanizálása 6 Bemutatjuk

Részletesebben

A CRM hatalma avagy ügyfélkezelés a magyar általános vállalati gyakorlatban

A CRM hatalma avagy ügyfélkezelés a magyar általános vállalati gyakorlatban Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar Vezetéstudományi Intézet A CRM hatalma avagy ügyfélkezelés a magyar általános vállalati gyakorlatban PhD értekezés Mester Csaba Témavezető: Veresné Dr. Somosi Mariann

Részletesebben

Microsoft Dynamics NAV üzleti megoldás Vállalatirányítás és CRM

Microsoft Dynamics NAV üzleti megoldás Vállalatirányítás és CRM Microsoft Dynamics NAV üzleti megoldás Vállalatirányítás és CRM Fedezze fel, hogyan segíti vállalkozását a Microsoft Dynamics NAV Fejlődjön gyorsabban A Microsoft Dynamics NAV kis-és középvállalatok számára

Részletesebben