Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára"

Átírás

1 Epson üzleti megoldások Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára

2 Ismerje meg megoldásainkat Érjen el nagyobb hatékonyságot és interaktivitást az Epson innovatív üzleti megoldásaival. A könnyedén csatlakoztatható és használható megoldások a hatékonyabb munkavégzést segítik elő, a legújabb funkciók pedig új, lenyűgöző lehetőségeket nyitnak a munkatársak számára a megosztás és az együttműködés terén. Ismerje meg, hogy megoldásaink hogyan képesek leegyszerűsíteni az üzleti munkafolyamatot.

3 Üzleti hatékonyság Minden vállalkozás a lehető leghatékonyabb szeretne lenni. Az Epson üzleti megoldásai ebben segítenek. Ez jelenthet gyorsabb nyomtatást, kiválóbb kivetítést vagy továbbfejlesztett szkennelést. Ide tartozhatnak továbbá az irodán kívül használt, hatékonyabb és megbízhatóbb megoldások is, vagy csak egyszerűen a fejlesztés alatt álló, innovatív technológiák (pl. a kiterjesztett valóság) előnyeinek kihasználása. A technológiának köszönhetően az Epson segíthet a hatékonyabb és egyben termelékenyebb munkavégzésben. Kombinált megjelenítési megoldásaink megkönnyítik az együttműködést, hiszen bármilyen mérethez és térhez megfelelőek. Az Epson interaktív kijelző mérete akár 100" méretig is növelhető Full HD felbontásban, tehát bármilyen beállítás esetén ideális a használata. A Workforce Pro RIPS az első oldalt 3,5-szer gyorsabban 1 nyomtatja ki a hasonló lézernyomtatókhoz képest, a WorkForce Enterprise pedig az akár 100 lap/perc nyomtatási sebességre is képes. A Moverio okosszemüveg és a kiterjesztett valóság segítségével hatékonyabb távoli tanácsadást, raktárfelvételt és képzési megoldásokat érhet el. A biztonságos szkennelés és a BYOD tárgyalótermi megoldások megkönnyítik a távoli munkavégzést, utóbbival a teremben mindenki megtekintheti a prezentációt még akkor is, ha Ön az irodán kívül van. Nyomtasson és szkenneljen útközben könnyű, kompakt mobilszkennerekkel és -nyomtatókkal, amelyek segítségével a dolgozók távolról is beolvashatják a fontos dokumentumokat, vagy megoszthatnak nyomtatott anyagokat. Növelje hatékonyságát az Epson termékeivel, amelyeknek kisebb a karbantartási igényük, így kevesebb a leállási idő.

4 Pénzügyi előnyök A hatékonyság elengedhetetlen eleme a vállalkozásnak. Az Epson üzleti megoldásai ugyanakkor kézzel fogható, gyors pénzügyi előnyöket is biztosítanak, amelyek elősegítik a nyereség növekedését. Az egyszerű és átlátható nyomtatási megoldások mögött nincsenek rejtett költségek, így Ön nyugodtan tervezheti a költségvetést. A RIPS (Replaceable Ink Pack System, azaz cserélhető tintacsomag technológia) azt jelenti, hogy a vállalkozás 4,5-szer több nyomtatot 2 képes ugyanolyan költség mellett előállítani. A WorkForce Pro RIPS nyomtatók akár 96%-kal alacsonyabb energiafelvételt 3 biztosítanak a lézernyomtatókhoz képest, így csökkentve az energiaköltségeket. Oldalanként akár 50%-ot takaríthat meg a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest. 4 Csökkentheti a kiszervezés költségeit, mivel a címkéket, a nagyformátumú nyomatokat és a lemezeket is elkészítheti házon belül. A csekkeket átláthatóan és biztonságosan dolgozhatja fel, illetve automatikusan küldhet belőlük egy szkennelt verziót helyi szerverére a multifunkciós csekkszkennerrel. Az Epson üzleti tintasugaras nyomtatóinak használatával ügyfeleink két év alatt az energiaköltségeken akár 65,7 m összeget, továbbá akár tonna CO 2 -kibocsátást takaríthatnak meg. 5 Ön vajon mennyit tudna megtakarítani? A megtakarítás-kalkulátorral megtudhatja, mennyit takaríthat meg a WorkForce Pro használatával.

5 Magasabb szintű biztonság A vállalati biztonság sosem volt még ennyire fontos. Az Epson segítségével pedig a lehető legbiztonságosabb helyen tudhatja vállalkozását. Az Epson üzleti megoldásai segítenek abban, hogy megfeleljen az adatokra vonatkozó összes aktuális szabályozásnak, továbbá a vállalkozás igényeinek megfelelően igazítható biztonsági szinteket vezetnek be. Ez az Ön számára teljes nyugalmat, a vállalkozás számára pedig a lehető legkevesebb leállást jelenti. A pénzügyi és személyes információk legkörültekintőbb és leghatékonyabb kezelésével megfelelhet az adatvédelmi szabványoknak. A nyomtatott bizalmas információkhoz való hozzáférést a WorkForce Pro nyomtatók biztonsági PIN-kód funkciójával korlátozhatja. A nyomtatott anyagok kiadása kulcskóddal és hozzáféréssel. A legújabb biztonsági és titkosítási protokollok használata például IPSEC és IEEE802.1x. Biztonságos szkennelés és küldés a titkosított PDF-ekkel. A bizalmas információk hamisítás ellen védett DVD-ken történő tárolásával akár 100 évig is biztosíthatja a biztonsági mentés biztonságát. Az Epson üzleti tintasugaras nyomtatók használatával a felhasználók akár 22,2 m összeget takaríthatnak meg évente az energiaköltségeken 5

6 Átalakíthat bármilyen üzleti környezetet Gyorsabb nyomtatás alacsonyabb költség mellett A WorkForce Pro RIPS nyomtatók számos alapvető előnyt biztosítanak a vállalkozások számára. A gyorsabb nyomtatásnak köszönhetően kiválóbb hatékonyságot biztosítanak, ugyanakkor a lézernyomtatókhoz képest jelentősen alacsonyabb költség mellett. A nyomtatók akár 96%-kal 3 csökkentik az energiafogyasztást, illetve akár 99%-kal 3 csökkentik a hulladék mennyiségét. Nagy mennyiségű nyomtatás Az irodák legkiválóbb igáslovának számító WorkForce Enterprise nyomtatók akár 100 lap/perc sebességgel képesek a nyomtatásra. Sokoldalúságuknak köszönhetően ezek a nyomtatók képesek akár A3+ méretben is nyomtatni, illetve mérettől függetlenül bármilyen részleg és vállalkozás rugalmasan használhatja őket.

7 Az adatok védelme és tárolása Elfelejtheti a nyomtatott anyagok tárolásához szükséges teret, illetve a tartósság hiányát. Szkenneljen és tárolja el az adatokat a Discmaker használatával, így akár 100 évig biztosíthatja azokat. Okosabb munkavégzés az okosszemüveggel Növelje a működési hatékonyságot a kiterjesztett valóság (AR) és a Moverio okosszemüveg használatával, amely a munkakörnyezetet megtartva rögzít képeket, így lehetővé téve a kézi beavatkozás nélküli képzést, a vizuális támogatást és a 3D digitális megjelenítést.

8 Tegye az együttműködést hatékonyabbá Dolgozzanak közösen a fájlokon és a dokumentumokon, így a megbeszélések izgalmasabbá, az együttműködés pedig könnyebbé válik. Az Epson kombinált tábla/ projektor megoldásai egy méretezhető, akár 100" méretű, Full HD kijelzőt használnak, így a PC egy nagy méretű, interaktív kijelzővé válik. Nyomtatás bárhonnan Nyomtasson, szkenneljen és vetítsen ki útközben a könnyű, kompakt mobilszkennerek, -nyomtatók és kivetítési megoldások segítségével. A készülékén tárolt megbeszélési jegyzeteket vagy képeket elküldheti nyomtatásra az irodába. A projektorokhoz az Epson iprojection alkalmazással távolról is hozzáférhet, a szkennelt dokumentumokat pedig az Epson DocumentScan segítségével nyithatja meg. A készülék sokoldalúsága kiterjed az Apple AirPrint és a Google Cloud Print szolgáltatással való kompatibilitásra is.

9 Tegye egyszerűbbé a szkennelést! A WorkForce lapbehúzós szkennerekkel az A4-es dokumentumok kiváló minőségű digitális verzióit hozhatja létre gyorsan és hatékonyan. A készülék akár 65 oldalt képes percenként szkennelni 300 dpi mellett (képpont/ hüvelyk), tehát a dokumentumokat bárhol a világon gyorsan szerkesztheti, megoszthatja és elküldheti. Érjen el nagy hatást! Az Epson SureColor nagy formátumú nyomtatói kiváló színeket, részleteket és pontosságot nyújtanak geomappinghez, CAD-rajzokhoz, feliratokhoz és prezentációkhoz.

10 Egyszerűsített rendszerezés Készítsen erős és tartós címkéket különböző színű és típusú szalagokra. A LabelWorks címkenyomtatók biztosítják minden jelentés, erőforrás, eszköz, anyag és kábel megfelelő címkézését, így azok könnyen megtalálhatók.

11 Megoldások az okosabb munkavégzéshez Csökkentse a nyomtatási költségeket Csak az elkészült nyomtatásért fizet, és havonta mindössze egyetlen számla érkezik az Epson menedzselt nyomtatási szolgáltatásokért. A szolgáltatás megkönnyíti a költségek pontos előrejelzését és a nyomtatási költségek csökkentését, így Ön tisztában lehet a kiadásaival. Továbbá az adminisztráció is kevesebb lesz, hiszen a kellékanyagok cseréje automatikusan történik még mielőtt a kellékanyag elfogyna. Vetítsen a kezében tartott eszközről Az iprojection használatával könnyedén csatlakoztathat egy ios- vagy Android-készüléket egy, a hálózatra csatlakoztatott kijelzőhöz. Nem csupán arra van lehetősége, hogy bármilyen fájlt, képet, prezentációt vagy videót megosszon, hanem a fájlokat közvetlenül az eszközről láthatja el megjegyzésekkel a kijelzőn. Nyomtasson a táblagépéről vagy az okostelefonjáról Az Epson Connect segítségével a nyomatokat közvetlenül a készülékről küldheti el az irodának. Tökéletes megoldás, ha például azonnal ki szeretné nyomtatni a megbeszélés jegyzeteinek tábláról készült fotóját, vagy egy fontos t szeretne kollégáival megosztani, amikor éppen nincs az irodában.

12 Business Imaging Solutions Fedezze fel, hogy az Epson és partnereinek megoldásai hogyan használják ki a nyomtatókban, a multifunkciós nyomtatókban (MFP-k) és a dokumentumszkennerekben rejlő lehetőségeket, hogyan igazíthatók a vertikális piaci igények kielégítéséhez, hogy a kis- és középvállalkozásoktól egészen a nagyvállalatokig megfeleljenek az igényeknek. Az Epson multifunkciós készülékek egyszerűen integrálhatók a környezetbe Az Epson és partnerei Business Imaging, azaz vállalati képalkotási megoldásai könnyebb integrációt tesznek lehetővé, méghozzá a meglévő környezetek megzavarása nélkül mindezt azért, hogy a napi működést hatékonyabbá tegyék. Tekintse meg az Epson és partnerei által kínált szoftvermegoldások teljes választékát és a rendszerkompatibilitásra vonatkozó információkat: Akár oldal folyamatos nyomtatás 6 Ismerjen meg több innovatív üzleti megoldást.

13 Esettanulmány Kiválóbb minőség és megtakarítás az Epson segítségével Új lehetőségek felfedezése Egyes iparágakban a munkavégzés minősége jelentősen függ a használt eszközöktől. A csúcstechnológiát hasznosító vállalatok kerülnek az élvonalra. Ezt teszi az Eliofototecnicabarbieri, amely nyomtatási vállalat széles körben kínál megoldásokat a digitális nyomtatástól és a kommunikációs termékektől kezdve az adatbáziskezelésig és a GIS-környezetben történő földrajzi és környezetvédelmi adatfeldolgozásig a térképek előállítása céljából. Akármi is legyen a végcél, a vállalat a teljes folyamatot biztosítja a nyomtatástól a terjesztésig, méghozzá gyorsan, hatékonyan és profizmussal; kiváló minőségű termékeket és széles körű támogatást biztosítva ügyfelei számára.

14 A siker kulcsa a megújulás Az évek során a vállalat a megújulás jegyében úgy döntött, hogy két parmai telephelyén modernebb és nagy teljesítményű Epson-nyomtatóval váltja fel számos elavult plotterét. Le kellett cserélnünk a régi plottereket magyarázza az Eliofototecnicabarbieri marketing- és IT-menedzsere, Andrea Nicoli Mivel már nem nyújtottak olyan minőséget, amelyre az ügyfeleknek szüksége van ma. Az Epson új megoldásai biztosították azt a kiváló minőségű nyomtatást, amellyel idő és költség is megtakarítható. A változás előtt különféle teszteket végeztünk, amelyek megmutatták, hogy az Epson megoldásai egyértelműen jobbak a teljesítmény és a fogyasztás tekintetében, mint a korábban használt modellek. Ennek eredményeképpen vállalatunk sikeresen bővítette kínálatát a képzőművészet irányába, amely egy gyorsan bővülő iparág, és amelyben nem csak a nyomtatásra korlátozódó, teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani: utómunkálatokat is biztosítunk a képekhez, és a fényképészek konzultációt is igénybe vehetnek. Az új berendezésekkel már képesek vagyunk a szükséges mennyiséget kiváló minőségben és rövid idő alatt kinyomtatni: mindezt annak köszönhető, hogy sikeresen integráltuk a nagy sebességű, hatékony és kiváló teljesítményű nyomtatókat a termelési környezetbe. Ez a fejlesztés kétségkívül jelentős minőségbeli javulást eredményezett. Andrea Nicoli Marketing- és IT-vezető

15 A nagy teljesítményű, modern nyomtatók az ügyfelek minden igényének megfelelnek A nagy formátumú, nagy sebességű, négy színnel rendelkező SC-T7200 színes nyomtató optimalizált teljesítményt biztosít a grafikus tervezőprogramok, a CAD-tervek és a GIStérképek számára a dinamikus termelési környezetben. A képfeldolgozási teljesítménynek és a nagy nyomtatási sebességének köszönhetően az Eliofototecnicabarbieri négy modellt választott ki, amelyek teljesítik a teljesítményre és a rugalmasságra vonatkozó követelményeket. A reklámmunkához a vállalat egy SureColor SC-S40600 nyomtatót használ, amely többféle nyomathordozót támogató, nagy teljesítményű gép, és specifikus funkcióival, mint például az automatikus nyomtatófej-karbantartással és a tintaköd-visszagyűjtő rendszerrel biztosítja a magas szintű termelékenységet. A SureColor SC-P20000 és SC-P9000V fényképnyomtató az Epson PrecisionCore MicroTFP nyomtatófejével rendkívüli eredményeket nyújt akár 2400 x 1200 dpi felbontással a professzionális nyomatok előállításához és a színtesztek elvégzéséhez, az előállítandó képek méretének függvényében. Az SC-P20000 akár 162,6 cm széles papír kezelésére is alkalmas, és az Epson UltraChrome Pro 10 színt tartalmazó tintáit használja a kivételes minőségű, egységes nyomtatásért, beleértve a gazdag fekete színt is, a nagy sűrűségű fotó és mattfekete tintáknak köszönhetően. Az SC-P9000V az akár 112,8 cm méretű papír kezelésére is alkalmas, és az UltraChrome HDX 10 színű, bíborszínű tintával ellátott pigmenttinta segítségével a Pantone által minősített színek 99%-át képes biztosítani.

16 Védje a bolygó jövőjét Az Epsonnál pontosan tudjuk, mennyire fontos a zöldebb bolygó támogatása a jövő generációi érdekében. Teljesítse környezetvédelmi célkitűzéseit: akár 99%-kal kevesebb hulladék a WorkForce Pro RIPS 3 (Replaceable Ink Pack System) rendszer segítségével; akár 96%-kal kevesebb energiafogyasztás a WorkForce Pro nyomtatókkal 3, és kétszeres nyomtatási sebesség feleannyi teljesítményfelvétel mellett a WorkForce Enterprise sorozat 7 segítségével Csökkentse a teljesítményfelvételt interaktív vetítési megoldásaink gazdaságos módban való használatával, amely egyben hosszú lámpaélettartamot is biztosít Csökkentse ökológiai lábnyomát, használjon olyan szkennereket, amelyeknek nincs szükségük bemelegedési időre, és csökkentse energiafogyasztását a beépített ReadyScan technológia segítségével Alacsonyabb energiaköltségek az Epson üzleti tintasugaras nyomtatóinak használatával ügyfeleink két év alatt az energiaköltségeken akár 65,7 m összeget takaríthatnak meg 5 Alacsonyabb CO 2 -kibocsátás az Epson üzleti tintasugaras nyomtatóinak használatával ügyfeleink két év alatt akár tonna CO 2 -kibocsátást takaríthatnak meg 5 Tudja meg, mennyit takaríthat meg Kalkulátorunkkal kiszámíthatja, mennyi energiát és CO 2 -t takaríthat meg egy WorkForce Pro nyomtató segítségével a vállalati környezetben.

17 akár 92 %-kal 96 %-kal 94 %-kal 3,5x kevesebb CO 2 a lézernyom - kevesebb energiafogyasztás kevesebb hulladék a lézernyom- gyorsabb a lézernyom- tatókhoz képest 5 a lézernyom- tatókhoz képest 3 tatókhoz képest 1 tatókhoz képest 3 A7843_Corporate-Vertical_Brochure_1HU_10/18 1 BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információkért látogasson el a oldalra 2 BLI által végzett tesztek, 2015 áprilisát megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, a közzététel idejéig tesztelt készülékekkel való összehasonlításban. További információkért látogasson el a oldalra 3 BLI által végzett tesztek, 2017 februárját megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információkért látogasson el a oldalra 4 A WF-C5000 sorozat összehasonlítása az IDC 2017 júniusát megelőző 12 hónapos mérése alapján a Nyugat-Európában és Közép-Kelet-Európában értékesített 10 legjobb színes lézernyomtatóval történt, amelyek nyomtatási sebessége 1 30 oldal/perc. A CPP-adatok a augusztusi GAP-intelligenciajelentésből származnak, és a németországi, franciaországi és egyesült királyságbeli átlagos (a GAP alapján euróban megadott) árakat használják. Az Epson-értékek az XXL-tintacsomagok ajánlott kiskereskedelmi árán alapulnak (5000 oldalas kapacitás az IEEE/ISO 24711/24712 szerint). A versenytársak modelljeinek árait a legalacsonyabb rendelkezésre álló lapköltség alapján számítottuk. 5 A nyersanyagok gyártása és feldolgozása, illetve a kellékek gyártása alapján. Az Epson módszertana alapján vizsgálva: 1. A kalkuláció csak a CO 2 kibocsátását veszi figyelembe üvegházhatást okozó környezetterhelésként. 2. A kalkuláció eredménye önbevalláson alapszik. (Nem került sor harmadik fél általi ellenőrzésre). 3. Az LCA Pro JEMAI-adatbázisban közzétett CO 2 -együtthatót használtuk (kg-co 2 /egység). 6 Nagy kapacitású tintaegység megközelítőleg akár oldal kapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információkért látogasson el a weboldalra. Telepítéskor a tintapatronokban csak a nyomtató üzembehelyezéséhez elegendő tinta van, a normál működéshez új tintapatront kell vásárolni vagy biztosítani. 7 A lézernyomtatók általában oldal/perces nyomtatási sebesség mellett 1500W-ot használnak fel, a WorkForce Enterprise alacsony, 180W 320W teljesítményfelvétellel rendelkezik, és akár 100 oldal/perc sebességgel nyomtat. 8 A legnagyobb piaci részesedés az 500 lumen vagy nagyobb fényerejű projektorok körében. (A felmérést a Futuresource Consulting Limited végezte 2001 és 2016 között) További információért keresse fel az Epson magyarországi képviseletét, vagy látogasson el a webhelyre. Epson Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe Infopark sétány 1. II. em. ( I épület) 1117 Budapest Tel: Fax: Ingyenesen hívható ügyfélszolgálat: +36 (1) A védjegyek és a bejegyzett védjegyek a Seiko Epson Corporation vagy a megfelelő tulajdonosok védjegyei. A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak. 8

Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára

Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára Epson üzleti megoldások Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára Ismerje meg megoldásainkat Érjen el nagyobb hatékonyságot és interaktivitást az Epson innovatív üzleti megoldásaival. A könnyedén

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta.

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta. EcoTank nyomtatók választéka Akár 3 évre 2 elegendő tinta www.epson.hu/ecotank A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1 Miért válasszon EcoTank nyomtatót? Akár 3 évre elegendő tinta 2 Szabaduljon

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON Az Epson bemutatja az A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóinak legújabb WorkForce Pro sorozatát, professzionális eszközöket, melyekkel gyors,

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE LÉPJEN KAPCSOLATBA GYAKRABBAN ÜGYFELEIVEL Tisztában vagyunk azzal, hogy a kiemelkedő ügyfélszolgálat biztosítása a különböző kiskereskedők

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója Együttműködés és inspiráció Ez a rövid beüzemelési útmutató végigvezeti Önt az új Epson interaktív megjelenítési

Részletesebben

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE WorkForce Pro sorozat LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE VERHETETLEN PÁROSÍTÁS A nyomtatási költségek minden vállalkozás számára terhet jelentenek, ezért számos tintapatronméretet kínálunk.

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban Projektormegoldások A mérete fontos szempont az oktatásban MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK TELJES KÖRŰ TEXTILNYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK A SureColor SC-F sorozat a sebességet, az erőt és a termelékenységet ötvözi

Részletesebben

Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONY KÖZSZOLGÁLTATÁS KEVESEBBÉRT Tudjuk, hogy a kiváló közszolgáltatás biztosítása minden környezetben más kihívásokkal

Részletesebben

Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONYSÁGRA FEJLESZTVE. AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZVE. A mai felgyorsult, kompetitív üzleti világban Önnek olyan technológiára van szüksége, amely garantálja

Részletesebben

Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONY PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK KEVESEBB RÁFORDÍTÁSSAL Olyan intelligens nyomtatási, szkennelési és projektormegoldásokat

Részletesebben

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ?

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Multifunkciós nyomtató beépített tintatartályokkal a gyors, költséghatékony és megbízható színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Az egyedülálló Epson UltraChrome K3 festéktechnológia felülmúlhatatlan minőségű fekete-fehér és színes nyomtatást tesz

Részletesebben

Házimozi projektorok. Lépjen az akció sűrűjébe

Házimozi projektorok. Lépjen az akció sűrűjébe Házimozi projektorok Lépjen az akció sűrűjébe Otthoni szórakozás Típus EB-S05 Natív felbontás SVGA (800 x 600) Natív képarány 4:3 Színesfény-kibocsátás (lumen) 3200 Kontrasztarány 15 000:1 Vetítési arány

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok A mobil eszközök száma világszerte rohamosan növekszik és jelentős kiegészítőjévé, sok esetben helyettesítőjévé vált a hagyományos számítógépeknek.

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA

AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA Dolgozzon intelligensebben és együttműködve Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati szervezet

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

Raktározás és logisztika

Raktározás és logisztika Raktározás és logisztika Az általánosan használt szállítási címkeméretek elérhetők a TD-4000 és TD- 4100N modelleknél, továbbá a beépített vágóegység használatával egyéni címkék is készíthetők, így rengeteg

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

HP ENVY 7640 e-all-in-one series

HP ENVY 7640 e-all-in-one series HP ENVY 7640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás

Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás WorkForce Pro WF-C869R tintasugaras nyomtató Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás Teljesítmény összhangban a környezettel 84 000 1 oldal megbízható teljesítmény Akár 95%-kal kevesebb energia 2 Bemutatjuk

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

KIP 900 SZÍNES SZÉRIA

KIP 900 SZÍNES SZÉRIA Gyorsabb, Okosabb, Hatékonyabb KIP 900 SZÍNES SZÉRIA SYSTEM K SOFTWARE KIP 970 KIP 980 KIP 990 Gyorsabb, Okosabb, Hatékonyabb KIP 900 SZÍNES SZÉRIA Gyorsabb - A legfejlettebb magas követelményű széles

Részletesebben

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja TM-T88VI sorozat A POS nyomtatók új generációja Piacvezető megoldások Fedezze fel a legújabb generációs számlanyomtatók választékát a POS nyomtatási megoldások piacvezetőjétől 1. Csúcstechnológiás TM-T88VI

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

HP ENVY 5640 e-all-in-one series

HP ENVY 5640 e-all-in-one series HP ENVY 5640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

CHS - Brother téli katalógus. 3 év. GARANCIA regisztráción alapuló A tartalomból:

CHS - Brother téli katalógus. 3 év. GARANCIA regisztráción alapuló   A tartalomból: CHS - Brother 2014. téli katalógus 3 év A tartalomból: "A csavaros eszű legkisebb" Mono lézernyomtatóhoz csavarhúzó szettet adunk! Árcsökkenés Brother MFC-1810E csak pár napig hihetetlenül jó áron! Le

Részletesebben

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak. Az

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

USB-eszköz megosztása a hálózaton...3. USB-nyomtató megosztása...5. Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával...

USB-eszköz megosztása a hálózaton...3. USB-nyomtató megosztása...5. Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával... Prémium funkciók Tartalom USB-eszköz megosztása a hálózaton...3 USB-nyomtató megosztása...5 Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával...6 A NETGEAR genie alkalmazás...8 2 USB-eszköz

Részletesebben

NGP Áttekintés. GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu

NGP Áttekintés. GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu NGP Áttekintés GEMSYS EUROPE Kft. 1147 Budapest, Gervay u. 92. www.muratec.hu www.gemsys.hu Tartalom Mi az NGP? Miért az 1.szegmensű fax gép a kiválasztott? Milyen funkciókat kínál az NGP-vel ellátott

Részletesebben

Rendelési kód Nettó ár (Ft)

Rendelési kód Nettó ár (Ft) OKI HIVATALOS ÁRLISTA Érvényes: 2015. Május 1-től új árlista kiadásáig Az akciókért tekintse meg honlapunkat! mátrix készülékek Rendelési kód Nettó ár (Ft) Leírás 9 tűs nyomtatók ML 280DC 01138610 107

Részletesebben

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL A PROFESSZIONÁLIS NYOMTATÁS ÚTTÖRŐJE Az Epson mindig is arra törekedett, hogy a professzionális nyomtatókból a lehető legjobb

Részletesebben

A Xerox átfogó válasza a kkv-k dokumentumkezelési problémáira 2014/02/11

A Xerox átfogó válasza a kkv-k dokumentumkezelési problémáira 2014/02/11 KKV fókusz az MPS piacon A Xerox átfogó válasza a kkv-k dokumentumkezelési problémáira 2014/02/11 Általános tendenciák Teljes piac Vs Xerox, 2013 YOY Piac Xerox 103.778 db +20% 5.170 db +1,5% +5% Forrás:

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

EGÉSZSÉGÜGYI CSOPORT: KLINIKAI VIZSGÁLATOK

EGÉSZSÉGÜGYI CSOPORT: KLINIKAI VIZSGÁLATOK EGÉSZSÉGÜGYI CSOPORT: KLINIKAI VIZSGÁLATOK NÖVEKVŐ SZÁMOK, SEBESSÉG ÉS KOMPLEXITÁS 2 A gyógyszeripar egy új fázisba ér a gyors növekedés a nagyobb bevizsgálási kapacitáson alapszik, amely elősegíti az

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ KÖZÖS SZÓRAKOZÁS KELTSE ÉLETRE A JÁTÉKOT SZÉLESVÁSZNÚ KÉPPEL Kedvenc játékai még izgalmasabbak lesznek, ha nagy képernyőn játszik velük. Vesse bele magát

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók A Canon termékválasztékát megkoronázó A4-es tintasugaras PIXMA nyomtatóval gyorsan és egyszerűen készíthet gyönyörű, tartós nyomatokat. A speciális hordozókezelési

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra IMZ220 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a IMZ220 mobil nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor

DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor KÖLTSÉGHATÉKONY FELHŐALAPÚ MOBIL MEGOLDÁSOK A TERVEZŐ ALKALMAZÁSOKBAN Cservenák Róbert Autodesk Cloud AutoCAD WS Ingyenes

Részletesebben

Nyomtató. A nyomtató igen hasznos kiviteli periféria. A nyomtató feladata, hogy az információt papíron (esetleg fólián, CD-n...) megjelenítse.

Nyomtató. A nyomtató igen hasznos kiviteli periféria. A nyomtató feladata, hogy az információt papíron (esetleg fólián, CD-n...) megjelenítse. Nyomtató A nyomtató igen hasznos kiviteli periféria. A nyomtató feladata, hogy az információt papíron (esetleg fólián, CD-n...) megjelenítse. Nyomtatók csoportosítása: Ütő (impact) nyomtatók Kalapács vagy

Részletesebben

Az optimalizált irodatechnikai rendszer

Az optimalizált irodatechnikai rendszer Az optimalizált irodatechnikai rendszer Dokumentum menedzsment konferencia 2010. május 12. Hotel Marriott, Budapest Papp Attila Péter üzletfejlesztési vezető Konica Minolta Magyarország Tartalom Eszközpark

Részletesebben

Sterilization line E9 MED

Sterilization line E9 MED Sterilization line E9 MED E9 MED biztonság mindenkinek A minőségi sterilizálás biztonsága Az E9 Med használata rendkívül egyszerű: egy speciális folyamatvezérlővel van felszerelve, amely végigvezeti Önt

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató B verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc)

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc) MFC-295CN Hálózatos színes tintasugaras multifunkciós készülék fax funkcióval Tulajdonságok: Kompakt méret - ideális asztali eszköz Gyors, 27 lpp színes és 33 lpp mono nyomtatási sebesség Keret nélküli

Részletesebben

Tedd meg velünk a következő lépésedet!

Tedd meg velünk a következő lépésedet! Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek - termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak.

Részletesebben

Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE A BETEGELLÁTÁS SZÁMÁRA FEJLESZTVE. AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZVE. Az Epsonnál tisztában vagyunk azokkal a problémákkal és kihívásokkal, amelyekkel

Részletesebben

ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC LÉNYEGES JELLEMZŐK

ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC LÉNYEGES JELLEMZŐK ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC Takarítson meg energiát és csökkentse a hulladék mennyiségét ezzel a megbízható, kiszámítható nyomtatási költséggel rendelkező és minimális felhasználói beavatkozást

Részletesebben

HP Sprocket 200 nyomtató

HP Sprocket 200 nyomtató Adatlap Azonnal nyomtathatsz 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű fényképeket az okostelefonodról. Indulhat a nyomtatás. Oszd meg a pillanatot okostelefonodról az 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű azonnal nyomtatható

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Asztali PC kínálatunk:

Asztali PC kínálatunk: Asztali PC kínálatunk: Alfa Office PC Processzor: Intel Pentium Dual Core G3420-3,20GHz Memória: 4GB DDR-III 99 291 Ft + ÁFA Alfa II Offfice PC Processzor: Intel Pentium Dual Core G3460-3,50GHz Memória:

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató A verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

SureColor SC-F2000. A különbség a technológiában van

SureColor SC-F2000. A különbség a technológiában van SureColor SC-F2000 A különbség a technológiában van Bővítse vállalkozását kiváló minőségű, költséghatékony nyomtatással Legyen szó akár kiskereskedőkről és ambíciózus startup vállalkozásokról, vagy tapasztalt

Részletesebben

Tedd meg velünk. Keresd meg a megfelelő PIXMA nyomtatót otthonodba. you can

Tedd meg velünk. Keresd meg a megfelelő PIXMA nyomtatót otthonodba. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Keresd meg a megfelelő PIXMA nyomtatót otthonodba. you can Elegáns és innovatív PIXMA nyomtatóink tökéletesen illeszkednek otthonodba és életstílusodhoz, több okos

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZQ510 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZQ510 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZQ510 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZQ510 mobil nyomtatóval új követelményeket állított fel a

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft.

SDL Trados szervermegoldások. Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. SDL Trados szervermegoldások Szekeres Csaba SDL Trados partner szekeres.csaba@m-prospect.hu M-Prospect Kft. Fókuszban A fájlalapú fordítási memória korlátai SDL TM Server 2009 A fájlalapú terminológiai

Részletesebben

Dióhéjban a fogyasztásszabályozásról

Dióhéjban a fogyasztásszabályozásról Dióhéjban a fogyasztásszabályozásról Bevétel generálása a vállalkozás energiatermelő berendezéseivel Terméksorozat 2017. szeptember A fogyasztásszabályozásban (DSR) rejlő erő Energia a teljesítményhez

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

Kategóriák szerinti web-szűrés, állományok titkosítása és NAC. Mindez mobilon. - Sophos Mobile Control 4.0

Kategóriák szerinti web-szűrés, állományok titkosítása és NAC. Mindez mobilon. - Sophos Mobile Control 4.0 Kategóriák szerinti web-szűrés, állományok titkosítása és NAC. Mindez mobilon. - Sophos Mobile Control 4.0 Kiss Attila Sophos Advanced Sales & Mobile Control Engineer - TMSI Kft. ITBN 2014 IT Biztonsági

Részletesebben

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök TARTALOM 2 3 7 7 8 8 8 9 9 9 10 10 PRIMON APP KEZELÔFELÜLET PRIMON App 6.0 újdonságok PRIMON App PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök További újdonságok PRIMON App felület már A4-es

Részletesebben

Informatika 9. évf. Alapfogalmak. Informatikai alapismeretek I.

Informatika 9. évf. Alapfogalmak. Informatikai alapismeretek I. Informatika 9. évf. Informatikai alapismeretek I. 2013. szeptember 12. Készítette: Gráf Tímea Alapfogalmak Hardver: A számítógép alkotórészeinek összessége. Szoftver: A számítógépre írt programok összessége.

Részletesebben

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Négyfunkciós üzleti tintasugaras nyomtató, amely segít a nyomtatási költségeket akár 50%-kal, az energiafogyasztást pedig akár 80%-kal csökkenteni Értékelés: Még nincs értékelés

Részletesebben

2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice.

2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. Hogyan válasszunk gazdaságosan nyomtatót? Szakmai konferencia 2014. május 20. Perjési

Részletesebben

AirPrint útmutató. B verzió HUN

AirPrint útmutató. B verzió HUN AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DN/L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN AirPrint útmutató Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik. MFC-J450DW Megjegyzések meghatározása

Részletesebben