SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK"

Átírás

1 SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

2 TELJES KÖRŰ TEXTILNYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK A SureColor SC-F sorozat a sebességet, az erőt és a termelékenységet ötvözi a hardvereszközöktől és tintától kezdve a nyomathordozókig és a szoftverekig így kiváló textileket, ruhatermékeket, belső dekorációs és promóciós nyomtatást biztosít. Találja meg a vállalkozása igényeinek megfelelő nyomtatót a modellek széles választékában ez magába foglalja az akár 64" méretű nyomtatást óránként akár 100 m 2 sebesség mellett, illetve a HDK fekete tintát a speciális ruházati nyomtatáshoz. Ehhez adja hozzá az Epson széleskörű szolgáltatásait és támogatását az eredmény egy teljes körű nyomtatási megoldás, méghozzá olyan minőségben és rugalmasság mellett, amelynek köszönhetően vállalkozása továbbra is sikeresen működhet.

3 IPARÁGVEZETŐ MINŐSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY Emelje új szintre a kreativitást az Epson teljes körű festékszublimációs nyomtatási megoldásaival. Válassza azt a modellt, amely megfelel a saját mennyiségre, méretre és formára vonatkozó igényeinek, majd élvezze a problémamentes, teljes körű működést. SureColor SC-F7200 SureColor SC-F9200 Gyors és konzisztens textilnyomtató, amely leegyszerűsíti a hosszú nyomtatási folyamatokat. Az SC-F9200 nyomtatóval a gyorsaság, a minőség és a pontosság egy új szintjét ismerheti meg. Két Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej a nagyobb teljesítmény és a hosszabb élettartam érdekében Gyors nyomtatás akár 100 m 2 /óra sebesség mellett vázlat módban, 56 m 2 /óra sebesség mellett produkciós módban, és 27 m 2 /óra sebesség mellett minőségi módban Nyomtatás a festékszublimációs papírtípusok nagy választékára, 64" (1625 mm) szélességig Kifejezetten megbízható, 40 kg-os automatikus feltekercselő egység +/- 2,5 mm tekercselési pontossággal Gyors száradás a ºC között használható beépített szárítóegységnek köszönhetően Beépített, könnyen utántölthető 2 1,5 literes tintatartály 1 literes tintatasakokkal az egyszerű karbantartás és a hosszabb üzemidő érdekében Epson UltraChrome DS tinta az élénk színekhez, éles kontúrokhoz, finom árnyalatokhoz, kiváló ellenállóképességgel a fénnyel/ mosással szemben, illetve kopás-, és verejtékállósággal HDK fekete tinta a még kiválóbb sűrűségű fekete nyomtatásához, speciális anyagokra Teljes körű megoldás a kiváló minőségű textiltermékek nyomtatásához. Nyomtatás akár 64" (1625 mm) szélességben és akár 58,9 m 2 /óra sebesség mellett Kifejezetten megbízható, nagy pontosságú automatikus feltekercselő egység Gyors száradás a beépített szárítóegységnek köszönhetően Egyszemélyes nyomathordozó-betöltés, automatikus nyomathordozó-feszítésvezérlés Robusztus tekercspapír-tartó, amely megakadályozza a papír elmozdulását a nyomtatás során HDK fekete tinta a még kiválóbb sűrűségű fekete nyomtatásához, speciális anyagokra SureColor SC-F6200 Tökéletes megoldás a kis- és közepes mennyiségű nyomtatási feladatokhoz textilekre és merev nyomathordozókra. Nyomtatás akár 44" (1117 mm) szélességben és akár 63,4 m 2 /óra sebesség mellett Beépített, könnyen újratölthető, 1,5 literes tintarendszer Az elhasznált tintát tároló 2 literes palackok a tinta könnyű és költséghatékony eltávolításához A nagyfelbontású üzemmódnak köszönhetően a merev nyomathordozók fényképminőségű nyomtatása alapfelszereltség HDK fekete tinta a még kiválóbb sűrűségű fekete nyomtatásához, speciális anyagokra

4 SPECIÁLIS HDK FEKETE TINTA SZÖVETNYOMTATÁSHOZ Érjen el valóban kiváló színes teljesítményt a nagy sűrűségű HDK fekete tinta alkalmazásával a nyomtatási megoldás során. A textíliák piacához kifejlesztett tinta kiváló fekete sűrűsége sokkal természetesebb árnyékokat, színárnyalatokat és szürkeárnyalatokat tesz lehetővé. Emellett segíthet a teljes tintafogyasztás csökkentésében is 1. TELJES KÖRŰ EPSON-MEGOLDÁS A SureColor SC-F sorozattal sokkal többre tesz szert, mint egy egyszerű nyomtató: a teljes körű megoldás a folyamat első lépésétől a tökéletes nyomatig bezárólag biztosítja a nagyszerű előnyöket. A hardvereszközöktől, tintától és szublimációs papírtól kezdve a jótállásig és a szervizig minden elem zökkenőmentesen és megbízhatóan működik együtt. NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ MINŐSÉG Nyomtatóink szívét a két nagy teljesítményű PrecisionCore TFP nyomtatófej alkotja. Használatukkal egyedülálló minőségű nyomtatási eredmény érhető el nagy sebesség mellett, amely eredményt biztosítják továbbá a vele együtt használható speciális tintáink, a nagy méretű szárítóegységek, illetve a pontos feltekercselő rendszerek (a részleteket a modell műszaki adataiban olvashatja). A nyomtatók továbbá megfelelnek az Oeko-Tex szabványnak 2. ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉG Keményen dolgozunk azért, hogy a teljesítmény kiváló, a költség ellenben alacsony maradjon. Az olyan elemek, mint a nagy kapacitású tinták és a HDK fekete tinta segítenek a teljes tintafogyasztás csökkentésében 3. Az eredeti tinták és a PrecisionCore nyomtatófej tökéletes összhangban biztosítják a minél kevesebb állásidőt, az alacsony teljesítmény felvételnek köszönhetően pedig energiaköltségei is csökkenni fognak. FANTASZTIKUS MINŐSÉG NAGY SEBESSÉG MELLETT Kiváló eredmény gyorsan, problémamentes nyomtatás az elsőtől az utolsó lépésig. A rendkívül pontos papírkezelésnek, a precíziós nyomtatófejeknek, illetve a gyorsan száradó, tartós tintáknak köszönhetően folyamatosan megfelelhet még a magas igények és a rövid határidők szabta követelményeknek is. EGYEDÜLÁLLÓ SZERVIZ ÉS TÁMOGATÁS Élvezze az egyéves alapgarancia biztosította nyugalmat, vagy kérje az egyik kiterjesztett opciót a még speciálisabb, folyamatos védelem érdekében. Válassza ki az egyik kezelt nyomtatási szolgáltatási programunkat, hogy segíthessünk a lehető legkiválóbb nyomtatási eredmény elérésében, illetve a költségek további csökkentésében 4. Nyomtatási mód Vázlat (1 menet) Gyors (2 menet) Gyártás 2 (3 menet) Gyártás 1 (4 menet) Kiváló minőség 6 menettel Kiváló minőség 8 menettel Nyomtatási sebesség (m 2 /óra)

5 A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS ALKALMAZÁSOK SZÉLES KÖRÉHEZ Legyen kreatív és fedezze fel a kiváló festékszublimációs nyomtatásban rejlő lehetőségeket a SureColor SC-F sorozat nyomtatóival. A lehetőségek száma végtelen az egyedi vagy tömeges mennyiségben készülő sportruházattól a promóciós reklámanyagokon és a lakberendezési cikkeken át a nagyméretű poszterekig. Mindig divatos A színek, a szövetek és tervezési lehetőségek széles választékának segítségével tartson lépést az otthoni felhasználók változó igényeivel. Bármilyen stílusban, és akár egyetlen ruházati cikket vagy nagyobb sorozatban nyomtat, fantáziáját most igazán szabadjára engedheti. Fantasztikus belső terek A fotók személyre szabása a belső terek dekorációjának csupán első lépését jelenti. Nézzen új szemmel a függönyökre, redőnyökre, falikárpitokra, huzatokra, párnákra, babzsákokra, kerámiákra és csempékre, illetve bármilyen műanyagra, MDF vagy fém felületre. Sokoldalú, nagy hatású képek A nagyméretű, valóban feltűnő poszterek üzenetét biztosan mindenki megérti. Használhatja akár a növekvő népszerűségnek örvendő poliészter szövetet, illetve PVC-t, vinilt és papírt a zászlókhoz, a molinókhoz és a kiállítási grafikákhoz. Kreatív ajándéktárgyak és promóciós termékek Használja ki a festékszublimációs folyamat lehetőségeit és hozzon létre lenyűgöző, személyre szabott kiegészítőket a pénztárcáktól az okostelefon tokokon és bögréken keresztül a hátizsákokig.

6 PRECÍZ HARDVER, TÖKÉLETES EREDMÉNY A SureColor SC-F sorozat minden elemében alapvető fontosságú szerepet játszik abban, hogy a teljes körű színes nyomtatási megoldások az elsőtől az utolsó lépésig problémamentesek legyenek. Lézerhegesztésű váz A rázkódást csökkentő, kifejezetten masszív, precíziós mérnöki munkával és robottechnológia használatával készült lézerhegesztésű szerkezetnek köszönhetően biztos lehet a tiszta, éles és konzisztens eredményben. Nagy kapacitású tintatartályrendszer A beépített, újratölthető 1,5 literes kapacitású tintarendszerrel (2 1,5 liter az SC-F9200 esetén) nyugodt szívvel hagyhatja magára hosszabb ideig működni a nyomtatót. Karbantartási igénye minimális és csökkenti a hulladékot, mivel az 1 literes tasakokkal könnyedén utántölthető. Pontos tekercselés, gyors száradás A minőséget a rendkívül pontos tekercselés (+/- 2,5 mm) biztosítja, amely tökéletesen illeszkedik a digitális textiliparban használt hengeres hőprés-rendszerekhez 5. Emellett a ºC hőfokot biztosító beépített szárítóegység is javítja a hatékonyságot. (Mindkét funkció alapfelszereltség az SC-F7200 és az SC-F9200 esetén). A13_0915_broch_everyone_resolution_HU_SC-F-Series-product-range 1 A normál UltraChrome DS fekete tintával összehasonlítva. 2 A SureColor SC-F9200/SC-F7200/SC-F6200 sorozatú nyomtatókban használt négyszínű Epson festékszublimációs tinták a poliészter szöveteken megfelelnek az Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvány I. osztályú termékek felnőttekre, gyermekekre és 36 hónaposnál fi atalabb csecsemőkre érvényes humánökológiai hatásaira vonatkozó előírásainak. Az Oeko-Tex Standard 100 meghatározza a textiltermékekben található káros anyagok tesztfeltételeit. A szabványt a Nemzetközi Textilökológia Kutatási és Tesztelési Szervezet (Oeko-Tex) alkotta meg. 3 A normál fekete tintát használó UltraChrome DS tintakészlettel kapott eredményekkel összehasonlítva. 4 A Print & Save jelenleg az alábbi az országokban érhető el: Nagy-Britannia, Olaszország, Franciaország, Németország, Portugália, Spanyolország, Belgium, Dánia, Finnország, Luxemburg, Hollandia, Svédország, Lengyelország, Románia (a lista a 2015-ös pénzügyi évre vonatkozik). További információkért látogasson el a oldalra. 5 Az optimális minőség érdekében javasoljuk, hogy hagyja a nyomtatott tekercset megszáradni. További információkért forduljon az Epson helyi képviseletéhez. További információkért keresse fel az Epson helyi képviseletét, vagy látogasson el a webhelyre. Epson Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe Infopark sétány 1. II. em. ( I épület) 1117 Budapest Tel: Fax: Ingyenesen hívható ügyfélszolgálat: +36 (1) A védjegyek és a bejegyzett védjegyek a Seiko Epson Corporation vagy a megfelelő tulajdonosok védjegyei. A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta.

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta. EcoTank nyomtatók választéka Akár 3 évre 2 elegendő tinta www.epson.hu/ecotank A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1 Miért válasszon EcoTank nyomtatót? Akár 3 évre elegendő tinta 2 Szabaduljon

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

SureColor SC-F2000. A különbség a technológiában van

SureColor SC-F2000. A különbség a technológiában van SureColor SC-F2000 A különbség a technológiában van Bővítse vállalkozását kiváló minőségű, költséghatékony nyomtatással Legyen szó akár kiskereskedőkről és ambíciózus startup vállalkozásokról, vagy tapasztalt

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

HP Sprocket 200 nyomtató

HP Sprocket 200 nyomtató Adatlap Azonnal nyomtathatsz 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű fényképeket az okostelefonodról. Indulhat a nyomtatás. Oszd meg a pillanatot okostelefonodról az 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű azonnal nyomtatható

Részletesebben

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja TM-T88VI sorozat A POS nyomtatók új generációja Piacvezető megoldások Fedezze fel a legújabb generációs számlanyomtatók választékát a POS nyomtatási megoldások piacvezetőjétől 1. Csúcstechnológiás TM-T88VI

Részletesebben

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON Az Epson bemutatja az A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóinak legújabb WorkForce Pro sorozatát, professzionális eszközöket, melyekkel gyors,

Részletesebben

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban Projektormegoldások A mérete fontos szempont az oktatásban MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Az egyedülálló Epson UltraChrome K3 festéktechnológia felülmúlhatatlan minőségű fekete-fehér és színes nyomtatást tesz

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE LÉPJEN KAPCSOLATBA GYAKRABBAN ÜGYFELEIVEL Tisztában vagyunk azzal, hogy a kiemelkedő ügyfélszolgálat biztosítása a különböző kiskereskedők

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Samondra antracitszürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips Samondra LED kültéri fali lámpa tartós, kiváló minőségű antracit alumíniumból készül. A jól ismert

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser A MultiCopy Colour Laser famentes, fényes fehér, mázolatlan, színes lézernyomtató papír. Lágy felületének és magas fényének köszönhetően, a MultiCopy Colour Laser éles nyomatokat

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

Az igényeknek megfelelő választás...

Az igényeknek megfelelő választás... Clear 1500 Felhasználóbarát, a lehető legjobb ár-érték arányt biztosító lakk Az igényeknek megfelelő választás... Érjen el megfelelő eredményt gyorsan és megfizethetően a Clear 1500 termékkel. Az univerzális

Részletesebben

NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 2 TÖKÉLETES SZÍNEK Ezek a gyors és könnyen kezelhető, 24" és 44" méretű nyomtatók Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszert használnak,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással

Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással RICOH FW770/780 Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással Előrelépés a nagyformátumú másolásban A műszaki területen a határidők rendkívül szorosak, a

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL A PROFESSZIONÁLIS NYOMTATÁS ÚTTÖRŐJE Az Epson mindig is arra törekedett, hogy a professzionális nyomtatókból a lehető legjobb

Részletesebben

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK

CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK www.cni.hu http://www.apigroup.com/ CNI Kft. PRÉGELŐ FÓLIÁK Kapcsolat: Petrohai Balázs, Cégünk a világhírű API GROUP fóliáit képviseli Magyarországon, közel 8 éve, lézerpontos, pormentes egyedi igényeket

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ?

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Fehér Toner Technológia

Fehér Toner Technológia Gépek, eszközök, kellékek 13.0.26275 Hohenstein PRODUCT CLASS 1 SUITABLE FOR BABY & CHILD WEAR Fehér Toner Technológia WHITE COLOR ON EVERYTHING Image trans from Joto Paper Minden jog fenntartva! Ennek

Részletesebben

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója Együttműködés és inspiráció Ez a rövid beüzemelési útmutató végigvezeti Önt az új Epson interaktív megjelenítési

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

Kiskarakteres tintasugaras feliratozók jelölési jellemzői

Kiskarakteres tintasugaras feliratozók jelölési jellemzői Kiskarakteres tintasugaras feliratozók jelölési jellemzői 9000-es sorozat Jelölés és kódolás A folyamatos tintasugaras technológia alkalmas szavatossági idő,logó, alfanumerikus szöveg, 1D és 2D vonalkódok

Részletesebben

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE WorkForce Pro sorozat LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE VERHETETLEN PÁROSÍTÁS A nyomtatási költségek minden vállalkozás számára terhet jelentenek, ezért számos tintapatronméretet kínálunk.

Részletesebben

kyvezérelje az áramlást

kyvezérelje az áramlást . kyvezérelje az áramlást Alfa Laval Unique RV-ST Szabályozószelep Koncepció A Unique RV-ST az Alfa Laval együlékes szelepeinek olyan, harmadik generációja amelyeket arra terveztek, hogy megfeleljenek

Részletesebben

Az ÚJ Leica DISTO X-range

Az ÚJ Leica DISTO X-range Az ÚJ Leica DISTO X-range 2 Leica DISTO X3 és X4 Robusztus kialakítás a nehéz körülményekre Víz és por ellen védett ház IP 65 szabvány 2m ütésálló Tömör gumi ház Mit jelent ez a felhasználónak? Strapabíró

Részletesebben

L 165 I Hivatalos Lapja

L 165 I Hivatalos Lapja Az Európai Unió L 165 I Hivatalos Lapja Magyar nyelvű kiadás Jogszabályok 61. évfolyam 2018. július 2. Tartalom II Nem jogalkotási aktusok HATÁROZATOK Az Európai Tanács (EU) 2018/937 határozata (2018.

Részletesebben

Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban

Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban Mire, mennyit költöttünk? Az államháztartás bevételei és kiadásai 2003-2006-ban Kiadások változása Az államháztartás kiadásainak változása (pénzforgalmi szemléletben milliárd Ft-ban) 8 500 8 700 9 500

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

RAGADJA MEG AZ ALKALMAT!

RAGADJA MEG AZ ALKALMAT! Az akció 2014 november 1-től december 19-ig érvényes. Fenntartjuk a technikai változtatások és fejlesztések jogát; az árak csak kereskedelmi ügyfeleink számára érvényesek; Az összes ár nettó árként értendő

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

3M Novec tisztító aeroszolok

3M Novec tisztító aeroszolok 3M Novec tisztító aeroszolok Megbízható tisztítás Közös jellemzők Széleskörű felhasználási terület Enyhe felületi szennyeződések esetére Közepesen erős felületi szennyeződések esetére Erőteljes felületi

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu

MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu Árjegyzék: www.marker.hu ->Kellékanyagok Watercolour Paper - Radiant White 190 g/m² Élénkfehér, strukturált felületű, matt papír páratlan fekete-fehér és színes reprodukciós

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

Takarítógépek és tartozékaik

Takarítógépek és tartozékaik A TASKI -családot kiváló minôségû, sokoldalú, megbízható és biztonságos gépek alkotják, melyekkel minden padlótisztítási feladatot könnyen, gyorsan és hatékonyan lehet elvégezni. A TASKI gépeket a legújabb

Részletesebben

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók A Canon termékválasztékát megkoronázó A4-es tintasugaras PIXMA nyomtatóval gyorsan és egyszerűen készíthet gyönyörű, tartós nyomatokat. A speciális hordozókezelési

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

BÁMULATOSAN NAGY HATÁS EPSON STYLUS PRO GS6000

BÁMULATOSAN NAGY HATÁS EPSON STYLUS PRO GS6000 BÁMULATOSAN NAGY HATÁS EPSON STYLUS PRO GS6000 ÚJ MÉRFÖLDKŐ AZ OLDÓSZERES NYOMTATÁSBAN Első oldószer alapú, 64 szélességű nyomtatónkkal nagy méretben készíthet tartós és bámulatos nyomatokat. Az új Epson

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel

Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel PHILIPS mybathroom Falilámpa Seabird króm LED Frissüljön fel a gyönyörű természetes fénnyel Csobbanjon egyet a Philips mybathroom Seabird fali lámpa által sugárzott meleg fehér fényben. Így a reggeli és

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2017 HP Development Company, L.P. A jelen dokumentumban közölt információk előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. A HP termékeire és szolgáltatásaira kizárólag az adott

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

1

1 SD/MMC 1 2 3 4 5 HO LD HO LD 6 7 HO LD 8 Menü Lejátszás Fel Le Balra Jobbra Hosszú gombnyomás Kikapcsolás / HangerŒ folyamatos növelése HangerŒ folyamatos csökkentése / / Rövid gombnyomás Belépés a beállítások

Részletesebben

TÉRKÉPEK A LOGISZTIKÁBAN. Miért hasznosak a fuvarozó vállalatoknak a térképek?

TÉRKÉPEK A LOGISZTIKÁBAN. Miért hasznosak a fuvarozó vállalatoknak a térképek? TÉRKÉPEK BTB 1407 H A LOGISZTIKÁBAN A logisztikában elengedhetetlen a helyes irány, a legjobb útvonalak ismerete, ha a küldeményeket pontosan célba szeretnék juttatni. A Stiefel megbízható és pontos térképei

Részletesebben

Hpix Kreatív Fotólabor árlista Fotókidolgozás (képek, kollázsképek)

Hpix Kreatív Fotólabor árlista Fotókidolgozás (képek, kollázsképek) tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db 9x13 cm 1 120,- 30 110,- 1 110,- 100 100,- 1 100,- 100 80,- 300 60,- 500 50,- 10x10 cm** 1 120,- 30 110,- 1 110,- 100 100,-

Részletesebben

SP2B PU szendvicspanel

SP2B PU szendvicspanel A kis hővezetési tényezőt légátnemeresztő párosító, energiahatékony poliuretán (PUR) töltetű panel jelentős megtakarítást tesz lehetővé a fűtési költségek terén. E vékony panel használata esetén a szállítási

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

Fehér festékes nyomtató sorozat. Fehér - forradalmi változás a digitális színes nyomtatás terén, újszerű dizájn

Fehér festékes nyomtató sorozat. Fehér - forradalmi változás a digitális színes nyomtatás terén, újszerű dizájn Fehér festékes nyomtató sorozat Fehér - forradalmi változás a digitális színes nyomtatás terén, újszerű dizájn A fehér nyomtatás ereje CMYW Egyedi fehér nyomtatás, csak az OKI-tól Kreativitása túlszárnyalhatja

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Multifunkciós nyomtató beépített tintatartályokkal a gyors, költséghatékony és megbízható színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb.

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb. Típus SK2000-510 SK2500-510 Osztály SK series SK series Nyomtatási technológia Drop-on-demand Piezo-elektromos Drop-on-demand Piezo-elektromos Nyomtatófej 4/6/8/12(SPT510) 4/6/8(spt510) Nyomat max. szélessége

Részletesebben

Gyártási termelési folyamat és a Microsoft Dynamics AX 2012 R2 logisztikai szolgáltatások

Gyártási termelési folyamat és a Microsoft Dynamics AX 2012 R2 logisztikai szolgáltatások Gyártási termelési folyamat és a Microsoft Dynamics AX 2012 R2 logisztikai szolgáltatások Ez a dokumentum gépi fordítással készült, emberi beavatkozás nélkül. A szöveget adott állapotában bocsátjuk rendelkezésre,

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS Amennyiben rendezvényt, esküvőt, kiállítási tárgyalót vagy díjátadót tervez, a LORAMI elegáns és meglepő funkciókkal rendelkező exkluzív bútorokat kínál Önnek! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer testo 315-3 Párhuzamos CO- és CO 2 mérés, az európai EN 50543 szabványnak megfelelően Párhuzamos és közvetlen CO-/CO 2 mérés C Megfelel az EN 50543 szabványnak Kényelmes

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK

MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK TEXTILIPAR Válogatott terméklista kérjen ajánlatot más típusokra MAGAS ÉLETTARTAM, NAGYOBB TERMELÉKENYSÉG: LUTZ SZÕNYEG- ÉS TEXTILIPARI PENGÉK EGYEDI PENGÉK FÓLIA VEGYI- ÉS ÜVEGSZÁL ORVOSTECHNIKA ÉLELMISZERIPAR

Részletesebben

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015 Interrail Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk!

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

Gyalogkíséretű súrológépek

Gyalogkíséretű súrológépek Gyalogkíséretű súrológépek TENNANT T1 TENNANT T2 TENNANT T300 TENNANT T5 TENNANT 5680 Gyalogkíséretű súrológépek Tagolt, kis és közepes méretű felületek napi takarítására alkalmas takarítógépek. Elsősorban

Részletesebben

LumiStreet egyszerű útvilágítási család

LumiStreet egyszerű útvilágítási család Lighting LumiStreet egyszerű útvilágítási család LumiStreet Sok önkormányzat olyan elavult közvilágítási rendszereket üzemeltet, amelyeket sürgősen le kellene cserélniük, ámde költségvetésük korlátozott.

Részletesebben

3M Járműipar. Promóciók 2015. 09. 01 12. 31.

3M Járműipar. Promóciók 2015. 09. 01 12. 31. 3M Járműipar Promóciók 2015. 09. 01 12. 31. 3M Cubitron II Fíbertárcsa Alkalmazások: Bevonat eltávolítás Hegesztési varrat eltávolítás Előnyök: Hosszú élettartammal rendelkezik Alkalmazásával kevesebb

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam a C60 Creative Plus-t, amellyel Ön új üzletágat létesíthet, illetve virágoztathat

Részletesebben

Az IBCS Hungary Kft. Kellékanyag üzletága és kapcsolódó szolgáltatásai. Vajner Tibor Kellékanyag Üzletág Vezető

Az IBCS Hungary Kft. Kellékanyag üzletága és kapcsolódó szolgáltatásai. Vajner Tibor Kellékanyag Üzletág Vezető Az IBCS Hungary Kft. Kellékanyag üzletága és kapcsolódó szolgáltatásai Vajner Tibor Kellékanyag Üzletág Vezető Tartalom Etikett nyomtatási módok termál-transzfer nyomtatóval Amit a címkéről tudnunk kell

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Hpix Kreatív Fotólabor árlista Fotókidolgozás (képek, kollázsképek)

Hpix Kreatív Fotólabor árlista Fotókidolgozás (képek, kollázsképek) tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db tól Ár/db 9x13 cm 1 120,- 30 110,- 1 110,- 100 100,- 1 100,- 100 80,- 300 60,- 500 50,- 10x10 cm** 1 120,- 30 110,- 1 110,- 100 100,-

Részletesebben

nem vinil és nem is szônyeg, ez

nem vinil és nem is szônyeg, ez nem vinil és nem is szônyeg, ez A tartós, praktikus és vonzó padlóburkolat. Ha szônyegpadló, linóleum, vagy PVC alkalmazásán gondolkodik, van egy új, több elônyt nyújtó lehetôség. Ahol a hosszú élettartam,

Részletesebben