NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700"

Átírás

1 NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

2 2 TÖKÉLETES SZÍNEK Ezek a gyors és könnyen kezelhető, 24" és 44" méretű nyomtatók Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszert használnak, így kiváló minőségű és professzionális nyomtatást tesznek lehetővé. A pontos, élethű és tartós színekkel most másképp nyomtathatja ki POS, CAD/GIS és egyéb anyagait. Táguló színvilág Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszer Epson UltraChrome tinták Vivid magenta Cián Sárga Fotófekete Mattfekete Sokoldalú használat a kétféle fekete tintával A tintakészletben mattfekete és fotófekete tinta is helyet kapott, így maximális minőség érhető el a kiválasztott papíron, beleértve a fényes fotópapírt is. A nyomtató automatikusan választja ki az adott papírhoz megfelelő tintát, így kényelmesebben és gyorsabban végezheti a nyomtatást. A vivid magenta szín szélesebb színteret és pontosabb színreprodukciót nyújt. Ez különösen a kék, bíbor, vörös és narancs színeknél észrevehető, így nyomatai minden eddiginél természetesebbek és élethűek lesznek. Hosszabb élettartamú nyomatok A kinyomtatott anyagok fényállósága kiváló, így hosszabb ideig megőrzik színeiket és minőségüket, bárhol is használja őket. A speciálisan kialakított pigmentfestékek vízállóak, így nagyobb hatást érhet el hosszabb ideig akár kültéren is. Kiváló színstabilitás Az Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszer használatával a nyomatok gyorsan megszáradnak és stabilizálódnak. A tintarendszer tökéletes színeket biztosít, a nyomatok pedig nyomtatás után azonnal kezelhetők.

3 GYORS, HATÉKONY NYOMTATÁS 3 Az Epson Stylus Pro 7700 és 9700 az Epson legújabb technológiáit alkalmazza, amelyek segítségével pontosan, megbízhatóan és hatékonyan végezheti professzionális nyomtatási feladatait. A legjobb minőségű eredményt kapja anélkül, hogy a sebesség csökkenne. Jobb eredmény nagyobb sebességgel NYOMTATÁSI SEBESSÉG ÖSSZEHASONLÍTÁSA* Egyszerű irodai papír Sebesség (360x720 dpi) (360x360 dpi) Minőségi (720x720 dpi) (360x720 dpi) Maximális minőség (720x1440 dpi) (720x720 dpi) Az eddigi legfejlettebb nyomtatófej az Epson kínálatában Tökéletes alakú festékcseppek Enhanced Matte Paper Sebesség (720x720 dpi) (360x720 dpi) Minőségi (720x1440 dpi) (360x720 dpi) Maximális minőség (720x1440 dpi) (1440x720 dpi) Színkód: Epson Stylus Pro 9700/7700 Epson Stylus Pro 9450/ Idő (perc) Az új Epson MicroPiezo TFP nyomtatófej nagyobb teljesítményű és rendkívül tartós. Precízen dolgozik együtt az Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszerrel; tökéletesen kör alakú pontokat helyez el a papíron ún. szatellit cseppek képződése nélkül. Az Epson változó cseppméret technológiája akár 3,5 pikoliteres cseppek szórására is képes, ami tökéletes egyenletességet és részletgazdagságot ad. A nyomtatók gyorsabban dolgoznak a minőség romlása nélkül. Ezt olyan fejlett tömörítési és kibontási eljárásokkal érik el, amelyek felgyorsítják az adatátvitelt a nyomtatás során. Automatikus fúvókaellenőrzés A rendszer egy érzékelő segítségével ellenőrzi a fúvóka állapotát, és szükség esetén megtisztítja a nyomtatófejet, így tovább nyomtathat fennakadások nélkül. Működése automatikus, nem használ fel papírt, maximum 15 másodpercet vesz igénybe, és akár felügyelet nélküli nyomtatások között is elvégzi a rendszer, így még nagyobb nyugalomban dolgozhat. 720x720 dpi üzemmód 1400x1400 dpi üzemmód Speciális üzemmód vonalrajzok készítéséhez A speciális 1440x1440 dpi felbontású üzemmód meghatározott papírtípusokkal használható vonalrajzok és alfanumerikus karakterek éles megjelenítése érdekében. Ebben az üzemmódban kiváló minőségben és gyorsabban nyomtathat.

4 4 EGYSZERŰ ÉS PROFESSZIONÁLIS A sokféle szolgáltatás megkönnyíti a nyomtatás folyamatát, így a nyomtató alkalmazkodik nyomtatási szokásaihoz. A gyors hálózati csatlakozás, az egyszerű és áttekinthető vezérlés, illetve a zökkenőmentes üzemeltetés és karbantartás alapszolgáltatás. Kétféle tintapatronméret Kétféle patronméret közül választhat. A 350 és 700 ml-es patronokkal maximalizálhatja a hatékonyságot a lehető legkevesebb patroncserével. Színes LCD kijelző Az élénk színű LCD kijelző segítségével egyszerűen felügyelheti a nyomtató minden funkcióját a tintaszinttől és gyorstisztítástól a papírvágáson át a nyomtatási feladat törléséig. A jól látható gombokkal és a 320x200 képpontos színes képernyő segítségével mindig kézben tarthatja a készülék működését. Egyszerű papírkezelés Tinta megnevezése Tisztítás Papíradagoló görgő nyitása és zárása Az új, orsó nélküli tekercspapírtartó egyszerűbbé teszi a papírcserét és kevesebb helyet foglal. Bármilyen típusú, méretű és előfeszítés igényű papír kezelésére képes. Válthat a 2" és 3" pozíció között, a készülék automatikusan kezeli a ferde befűzést és a papír előfeszítését. Felfüggesztés/feladat törlése Vonalkód nyomtatása Tintapatron foglalat fedele nyitva Papírvágás Az új papírvágó körkés tartósabb, finoman és tisztán végzi a vágást másodpercek alatt, és bármilyen tekercspapírtípus vágására képes, így kézi vágásra nincs szükség. A vonalkódnyomtatás segítségével egyszerűen számontarthatja papírkészletét. Nyomtasson vonalkódot a cserélendő tekercsre, és annak következő felhasználásakor tudni fogja, hogy mennyi papír maradt tekercsen. Így nem fordulhat elő, hogy nyomtatás közben kifogy a papír. Többféle csatlakoztatási lehetőség A nyomtatók 100Base TX/10Base T Ethernet hálózati csatlakozóval rendelkeznek, így egyszerűen telepíthetők és megoszthatók az irodában vagy a stúdióban. Az USB 2.0 csatlakozó lehetővé teszi a gyors adatfeldolgozást.

5 TELJESKÖRŰ IRÁNYÍTÁS 5 Az intelligens szoftverekkel a legjobbat hozhatja ki a nyomtatóból, nyomon követheti a nyomtatás minden egyes szakaszát, így egyszerűbbé és gyorsabbá válik a munka. Új nyomtatóillesztő program Az új nyomtatóillesztő egyszerűen használható és testreszabható, és a kívánt információkat igény szerint jeleníti meg. Többféle nyomtatási- és papírbeállítás közül választhat, az Epson LFP Remote Panel 2 Utility programmal pedig különféle funkciókat használhat a szoftverfrissítéstől az egyéni oldalbeállításig. HDI illesztőprogram A nyomtatók tartalmazzák az AutoCAD által használt Heidi Device Interface (HDI) grafikai támogatásához szükséges illesztőket, így nagy sebességet és pontosságot érhet el. Új layout manager A többféle elrendezési lehetőség hatékonyabbá teszi a különféle alkalmazásokban és méretekben készített munkák nyomtatását. Lehetőség van tekercspapírra illesztésre és a szabad elrendezésre, valamint a papírfelület kihasználásának optimalizálására, így csökken a papírveszteség. Epson CopyFactory szoftver Ezzel a szoftverrel egyetlen gombnyomással szkennelhet és nagyíthat kis dokumentumokat nagyobb formátumra a képminőség romlása nélkül, így nem kell nagy méretű képeket tárolnia a számítógépén. A fejlett szolgáltatások közé tartozik a ferde befűzés automatikus korrekciója, a színegyeztetés és a szöveg felülírása.

6 6 MEGFELEL AZ IGÉNYEKNEK Ezekkel a nyomtatókkal kiváló minőségű, lélegzetelállító nyomatokat készíthetünk, amelyek megállják helyüket az üzleti szegmenstől az oktatási szféráig. Az ipari szabványoknak megfelelő minőség, pontosság és terhelhetőség ötvözete nyújtja mindazt, amire szüksége lehet munkája során. Rugalmas nyomtatási megoldások Az üzleti, POS és oktatási felhasználáshoz egyaránt kiváló minőséget biztosító Epson Stylus Pro 7700 és Epson Stylus Pro 9700 segítségével kreatívan és hatékonyan dolgozhat. A korábban külső cégre bízott munkákat házon belül, gyorsabban és hatékonyabban elvégezheti, a munkaidőn túl is magára hagyható nyomtató segítségével pedig a legszorosabb határidőket is tartani tudja. Kereskedelem Egyszerűen hozhat létre látványos és tartós, beltéri vagy kültéri posztereket és különböző anyagokat. Tökéletes és költséghatékony megoldás az eladáshelyi poszterek és reklámtáblák nyomtatásához. Eladáshelyi reklámtáblák/pos Nyomtatás azonnal és igény szerint Reklám/kirakat Oktatás A nyomtatók ideálisak iskolákba és más oktatási intézményekbe, könyvtárakba, múzeumokba és közhivatalokba. Lehetővé teszik a színes oktatási anyagok kiváló minőségű, költséghatékony és gyors nyomtatását. Oktatási anyagok Professzionális minőségű poszterek Anyagok különböző eseményekhez CAD és GIS felhasználók Házon belül nyomtathat térképeket, rajzokat és terveket. A mérnök- és építészirodák, tervezői részlegek és közhivatalok professzionális minőségű nyomatokat készíthetnek bemutatókra és archiválás céljára mindezt gyorsan, költséghatékonyan és egyszerűen. Adatelemzések Megbízható minőség Speciális vonalrajzok

7 7

8 TERMÉKJELLEMZŐK EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 NYOMTATÁSI ELJÁRÁS Nyomtatófej Fúvókakonfiguráció Nyomtatási irány NYOMTATÁSI MINŐSÉG Maximális felbontás Minimális festékcsepp méret TINTARENDSZER Tinta Színek Tintapatron foglalat Tintapatron kapacitás NYOMTATÁSI SEBESSÉG PAPÍRKEZELÉS Papíradagolási mód Tekercspapírtartó Tekercspapír Tekercs méretei (szélesség) Vágott lap (szélesség) Nyomtatási terület (szélesség) Vastagság VEZÉRLŐPANEL Automatikus nyomtatófej-igazítási technológia, automatikus fúvókaellenőrző technológia, új Epson LUT technológia 10 csatornás Epson MicroPiezo TFP 360 fúvóka x 10 sor Kétirányú nyomtatás, egyirányú nyomtatás 1440x1440 dpi (2880x2880 dpi RIP-pel), Epson változó cseppméret technológia 3,5 pl Epson UltraChrome Vivid Magenta technológia 5 színkomponensű pigmentfesték (C, VM, Y, PK, MK) 5 patronfoglalat 350 ml és 700 ml Maximális minőség (720x720 dpi) A1-es méret egyszerű irodai papíron: 3,6 perc* Maximális sebesség (360x360 dpi) A1-es méret egyszerű irodai papíron: 0,7 perc (kb. 43 m2/h)* Egyedi lapbehúzás Tekercspapírtartó 2"-es mag: Max ø 103 mm (~45 m) 3"-es mag: Max ø 150 mm (~202 m) 24": 254 mm 610 mm 44": 254 mm 1118 mm 24": mm 44": mm 24": Tekercspapír: 406 mm 610 mm, vágott lap: 210 mm 610 mm 44": Tekercspapír: 406 mm mm, vágott lap: 210 mm mm 0,08 1,50 mm 2,5" színes LCD fehér háttérvilágítással TINTAPATRONOK Az Epson Stylus Pro 7700 és Epson Stylus Pro 9700 nyomtatók gyárilag 110 ml-es kezdőpatront tartalmaznak Fotófekete Mattfekete Cián Vivid magenta Sárga Tintapatron kapacitás: 350 ml és 700 ml ILLESZTŐPROGRAM CSATLAKOZÓK Alapkiépítésben: Nagy sebességű USB 2.0 Ethernet 10Base-T/100Base-TX VEZÉRLŐKÓD MEMÓRIA MÉRETEK/SÚLY Méret (szélesség x hosszúság x magasság) Súly ELEKTROMOS MŰSZAKI ADATOK Feszültség Teljesítményfelvétel ZAJSZINT KÖRNYEZETI JELLEMZŐK Hőmérséklet Páratartalom KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ TARTOZÉKOK Windows XP (32/64bit), Vista (32/64bit), Mac OS X vagy újabb, X86 32bit Linux (Ubuntu, Fedora, Debian, SUSE, Mandriva), speciális: HDI illesztő az AutoCAD programhoz ESC/P raszter, ESC/P2, ESC/P3 Nyomtató: 256 MB, hálózat: 64 MB Epson Stylus Pro 7700 (24"): 1356x667x1209 mm Epson Stylus Pro 9700 (44"): 1864x667x1209 mm Epson Stylus Pro 7700 (24"): 80 kg Epson Stylus Pro 9700 (44"): 115 kg A méret- és súlyadatok hozzávetőlegesek, és tartalmazzák a nyomtatóállványt AC V 50/60 Hz Üzemi: 70 W, alvó módban: kevesebb mint 16 W, készenlétben: kevesebb mint 1 W <50dB(A) Üzemi: C Tároláskor: C Üzemi: 20-80% (páralecsapódás nélkül) Tároláskor: 5-85% (páralecsapódás nélkül) Tekecspapír adapter: C12C Automatikus feltekercselő egység: C12C (csak SP 9700) Pótpenge az automata vágóhoz: C12C Hulladékfesték tartály: C12C Az Epson Stylus Pro 7700 és 9700 készülékek tulajdonosai opcionális garancia meghosszabbítás vásárlásával ingyenesen hozzáférhetnek a MyEpsonPrinter.eu információs és kezelési rendszerhez. Ezzel a megoldással távolról, az interneten keresztül figyelheti és kezelheti Epson nagyformátumú nyomtatóit. Bárhol tartózkodik, hozzáférhet az aktuális állapot- és költség információkhoz, ben kaphat értesítést pl. a festékszint csökkenéséről, így nyomtatóit a legnagyobb termelékenységgel és a legjövedelmezőbben használhatja. További információt a webhelyen talál. JÓTÁLLÁS 1 éves helyszíni javítás Meghosszabbítható 3 évre, ahol elérhető A LEGJOBB MINŐSÉG ÉRDEKÉBEN MINDIG EREDETI EPSON TINTÁT ÉS PAPÍRT HASZNÁLJON. Nyomtatási méret: A1 *Kerékpáros kép A1 méretben nyomtatva a nyomtatási sebesség összehasonlításához Pro_7700_9700 1HU 09/09 Epson Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe Infopark sétány 1. II. em. ( I" épület) 1117 Budapest Tel: Fax: Ingyenesen hívható ügyfélszolgálat: A védjegyek és a bejegyzett védjegyek a Seiko Epson Corporation vagy a megfelelő tulajdonosok védjegyei. A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Fedezze fel az új és jövedelmező lehetőségek tárházát

Fedezze fel az új és jövedelmező lehetőségek tárházát Fedezze fel az új és jövedelmező lehetőségek tárházát / Sokoldalúság, innováció és minőség: ezek a VersaUV sorozat legfontosabb jellemzői. A VersaUV LEC-540 (137cm széles) és LEC-330 (76cm széles) integrált

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató. Használati útmutató (ez az útmutató)

Üzembe helyezési útmutató. Használati útmutató (ez az útmutató) Üzembe helyezési útmutató Tudnivalókat tartalmaz a nyomtató összeszerelésével és a nyomtatószoftver telepítésével kapcsolatban. Használati útmutató (ez az útmutató) Részletesen ismerteti a nyomtató funkcióit,

Részletesebben

Használati útmutató NPD4756-00 HU

Használati útmutató NPD4756-00 HU NPD4756-00 HU Tartalomjegyzék Bevezetés Szerzői jogok és védjegyek... 11 Az útmutató használata... 12 Egyezmény... 12 Illegális másolatok és nyomtatványok... 13 Termékjellemzők... 13 Jellemzők... 13 Fejezet

Részletesebben

Alakítsa át a munkavégzés módját.

Alakítsa át a munkavégzés módját. WorkCentre 7830/7835/7845/7855 A3-as méretű színes többfunkciós berendezés Xerox WorkCentre 7800 sorozatú többfunkciós berendezés Alakítsa át a munkavégzés módját. A legintelligensebb technológiai beruházások

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MFC-5890CN MFC-6490CW. Verzió 0 HUN

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MFC-5890CN MFC-6490CW. Verzió 0 HUN HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MFC-5890CN MFC-6490CW Verzió 0 HUN Ha fel szeretné hívni a vevőszolgálatot Kérjük, adja meg az alábbi információkat a későbbi beazonosításhoz: Típusszám: MFC-5890CN és MFC-6490CW (karikázza

Részletesebben

Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével

Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével ir5880c/ci ir6880c/ci Multifunkciós nyomtatók Nagy teljesítményű fekete-fehér készülék a színes nyomtatás lehetőségével ir5880c/ci / ir6880c/ci FOGJA MUNKÁRA AZ INTELLIGENS SZÍNES KÉSZÜLÉKET SMART COLOUR

Részletesebben

Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára

Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára Közzétéve: 2012 március - augusztus Dell XPS 14z Inspiron XPS Alienware Vostro Tartozékok és perifériák Tartalom 4-7

Részletesebben

Csak könnyedén! Az új, felhasználóbarát Útmutató móddal

Csak könnyedén! Az új, felhasználóbarát Útmutató móddal Csak könnyedén! Az új, felhasználóbarát Útmutató móddal Objektív: AF-S DX NIKKOR 18 55 mm f/3.5 5.6G VR Expozíció: Rekesz-előválasztásos mód, 1/200 másodperc, f/8 Fehéregyensúly: Automatikus ISO érzékenység:

Részletesebben

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra.

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra. ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Színes többfunkciós rendszer Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 többfunkciós rendszer Ragyogó színek. Nap mint nap. Dokumentumról dokumentumra. Tegye színesebbé napi üzletvitelét

Részletesebben

AL-2021 AL-2041 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS AL-2021 AL-2041

AL-2021 AL-2041 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS TÍPUS AL-2021 AL-2041 TÍPUS AL-0 AL-0 DIGITÁLIS TÖBBFUNKCIÓS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁS AL-0 Oldal TARTALOM... BEVEZETŐ... PAPÍR BEHELYEZÉSE...9 SZOFTVER TELEPÍTÉSE.. FÉNYMÁSOLÓ FUNKCIÓK 5 NYOMTATÓ FUNKCIÓK...7 LAPOLVASÓ

Részletesebben

A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a

A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a készüléket. Használati útmutató A készülékhez az alábbi

Részletesebben

I AM YOUR GUIDE. iamnikon.com

I AM YOUR GUIDE. iamnikon.com I AM YOUR GUIDE iamnikon.com Élvezze a szépséget Élvezze az egyszerűséget DX-formátumú, 14,2 tényleges megapixeles CMOS-képérzékelő EXPEED 2 a Nikon új képfeldolgozó motorja ISO érzékenység: 3200 (ISO

Részletesebben

SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA. AR-M165 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer

SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA. AR-M165 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer AR-M6 AR-M207 Digitális többfunkciós rendszer SZKENNELJEN SZÍNESBEN, FAXOLJON: LÉPJEN BE A HATÉKONY TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉKEK VILÁGÁBA SHARP DOKUMENTUMKEZELŐ MEGOLDÁSOK IRODÁJA NAPI IGÉNYEIT KISZOLGÁLÓ MINDENT

Részletesebben

AR-M165 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer

AR-M165 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer AR-M6 AR-M207 Digitális Multifunkciós Rendszer SHARP DOCUMENT SOLUTIONS MEGOLDÁS EGYETLEN KÉSZÜLÉKBEN AZ ÖSSZES IRODAI FELADATRA Napjaink egyre több képi információt hordozó, felgyorsult ütemű üzleti kommunikációjával

Részletesebben

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA IDEÁLIS TÁRS VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA A Nikon COOLPIX fényképezőgépekkel könnyedén megörökítheti az emlékezetes pillanatokat. Legyen szó baráti találkozókról, akciódús

Részletesebben

Version 1.1. Readiris 14 Windows. Felhasználói útmutató. 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi

Version 1.1. Readiris 14 Windows. Felhasználói útmutató. 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi Version 1.1 Readiris 14 Windows Felhasználói útmutató 10/29/2012 I.R.I.S. Products & Technologies dgi Readiris TM 14 - Felhasználói útmutató Tartalomjegyzék Readiris bemutatása... 1 Újdonságok a Readiris

Részletesebben

TC7200.20 Wireless Voice Cable Gateway Felhasználói kézikönyv

TC7200.20 Wireless Voice Cable Gateway Felhasználói kézikönyv TC7200.20 Wireless Voice Cable Gateway Felhasználói kézikönyv Oldal 1 / 82 Az eszköz biztonságos használata Biztonsági előírások Ezt a terméket az európai és a helyi biztonsági előírások alapján gyártották,

Részletesebben

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ

EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ EGY NIKON COOLPIX VAGYOK A NIKON COOLPIX KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP-CSALÁD VAGYOK 2011. TAVASZ Iamnikon.com SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ VAGYOK Készüljön fel egy nem mindennapi világra. 18x, stílusos előadásban.

Részletesebben

ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015

ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015 ÚJ OTTHONI TERMÉKCSALÁD MÉG NAGYOBB HATÉKONYSÁG MÉG TÖBB MEGTAKARÍTÁS 2014-2015 ÚJ OTTHONI LEVEGŐ-LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ 2014 / 2015 2 Jobb élet, jobb világ : a Panasonic Csoport új szlogenje jól tükrözi a

Részletesebben

Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS. A készülék szétnyitása és töltése. Az alkalmazás telepítése. Párosítás és csatlakoztatás.

Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS. A készülék szétnyitása és töltése. Az alkalmazás telepítése. Párosítás és csatlakoztatás. Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS A készülék szétnyitása és töltése Az alkalmazás telepítése Párosítás és csatlakoztatás Halkeresés Szonár működési tudnivalók Kezdő képernyő Fő képernyő Intelligens

Részletesebben

MemoStangOne RENDSZER

MemoStangOne RENDSZER MemoStangOne RENDSZER KEZELÉSI LEÍRÁS A MemoStangOne fantázia nevű (EL-04/MB típusú) őrjárat, vagy egyéb munkafolyamat ellenőrző rendszer, ember által kiváltott villamos érintkezés alapján csekkol. Ennek

Részletesebben

hp officejet 6100 series all-in-one

hp officejet 6100 series all-in-one hp officejet 6100 series all-in-one kezelési útmutató Copyright Hewlett-Packard Company 2002 Minden jog fenntartva. Jelen dokumentum semelyik része sem fénymásolható, sokszorosítható és fordítható le más

Részletesebben

TELJES DIGITÁLIS KÉPALKOTÁSI RENDSZER

TELJES DIGITÁLIS KÉPALKOTÁSI RENDSZER TELJES DIGITÁLIS KÉPALKOTÁSI RENDSZER Mi mindennel ellátjuk Önt Készítse fényképeit a Nikon Teljes Digitális Képalkotási Rendszer segítségével Tehát Önnek van egy digitális tükörreflexes fényképezőgépe

Részletesebben

Dr. Pétery Kristóf: CorelDRAW 12 alapvető rajzparancsok

Dr. Pétery Kristóf: CorelDRAW 12 alapvető rajzparancsok 2 Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is. Kiadja a Mercator Stúdió Felelős kiadó a Mercator Stúdió vezetője Lektor: Gál Veronika Szerkesztő: Pétery István

Részletesebben

hp psc 2200 series all-in-one

hp psc 2200 series all-in-one all-in-one kezelési útmutató Copyright Hewlett-Packard Company 2002 Minden jog fenntartva. A dokumentum bármely részének fénymásolása, újbóli el állítása vagy bármely más nyelvre történ fordítása a Hewlett-Packard

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv SELECTA 16

Felhasználói kézikönyv SELECTA 16 Felhasználói kézikönyv SELECTA 16 FIGYELMEZTETÉS Védje a kamerát, az akkumulátort és a többi tartozékot a nedvességtől és az esőtől, hogy megelőzze a tűzeseteket és az elektromos áramütést. Az U.S.A. vevői

Részletesebben

Első az ipari képfeldolgozásban

Első az ipari képfeldolgozásban lső az ipari képfeldolgozásban Képfeldolgozó rendszerek Képszenzorok 3D lézerszkennerek (profiler-ek) Vezető az ipari képfeldolgozásban és az ipari kódolvasásban A ognex a világ legkeresettebb képfeldolgozásban

Részletesebben

Hegesztő és plazmavágó berendezések. 6. kiadás

Hegesztő és plazmavágó berendezések. 6. kiadás Hegesztő és plazmavágó berendezések 6. kiadás 2 Hegesztés- és vágástechnológia Az ESAB több mint 100 éve vezető szerepet játszik a hegesztés- és vágástechnológiák megújításában. Folyamatosan dolgozunk

Részletesebben

90+ A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása. Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz

90+ A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása. Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Felhasználási útmutató az ECL Comfort szabályozókhoz A gyors munkavégzés kulcsa az alkalmazás könnyű kiválasztása Az ECL Comfort termékcsaláddal elektronikus szabályozók optimális

Részletesebben

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. június Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az Európai Unión belül a készüléket élettartama végén szelektív gyűjtőhelyre

Részletesebben