NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700"

Átírás

1 NYOMTATÁS IGÉNY SZERINT EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

2 2 TÖKÉLETES SZÍNEK Ezek a gyors és könnyen kezelhető, 24" és 44" méretű nyomtatók Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszert használnak, így kiváló minőségű és professzionális nyomtatást tesznek lehetővé. A pontos, élethű és tartós színekkel most másképp nyomtathatja ki POS, CAD/GIS és egyéb anyagait. Táguló színvilág Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszer Epson UltraChrome tinták Vivid magenta Cián Sárga Fotófekete Mattfekete Sokoldalú használat a kétféle fekete tintával A tintakészletben mattfekete és fotófekete tinta is helyet kapott, így maximális minőség érhető el a kiválasztott papíron, beleértve a fényes fotópapírt is. A nyomtató automatikusan választja ki az adott papírhoz megfelelő tintát, így kényelmesebben és gyorsabban végezheti a nyomtatást. A vivid magenta szín szélesebb színteret és pontosabb színreprodukciót nyújt. Ez különösen a kék, bíbor, vörös és narancs színeknél észrevehető, így nyomatai minden eddiginél természetesebbek és élethűek lesznek. Hosszabb élettartamú nyomatok A kinyomtatott anyagok fényállósága kiváló, így hosszabb ideig megőrzik színeiket és minőségüket, bárhol is használja őket. A speciálisan kialakított pigmentfestékek vízállóak, így nagyobb hatást érhet el hosszabb ideig akár kültéren is. Kiváló színstabilitás Az Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszer használatával a nyomatok gyorsan megszáradnak és stabilizálódnak. A tintarendszer tökéletes színeket biztosít, a nyomatok pedig nyomtatás után azonnal kezelhetők.

3 GYORS, HATÉKONY NYOMTATÁS 3 Az Epson Stylus Pro 7700 és 9700 az Epson legújabb technológiáit alkalmazza, amelyek segítségével pontosan, megbízhatóan és hatékonyan végezheti professzionális nyomtatási feladatait. A legjobb minőségű eredményt kapja anélkül, hogy a sebesség csökkenne. Jobb eredmény nagyobb sebességgel NYOMTATÁSI SEBESSÉG ÖSSZEHASONLÍTÁSA* Egyszerű irodai papír Sebesség (360x720 dpi) (360x360 dpi) Minőségi (720x720 dpi) (360x720 dpi) Maximális minőség (720x1440 dpi) (720x720 dpi) Az eddigi legfejlettebb nyomtatófej az Epson kínálatában Tökéletes alakú festékcseppek Enhanced Matte Paper Sebesség (720x720 dpi) (360x720 dpi) Minőségi (720x1440 dpi) (360x720 dpi) Maximális minőség (720x1440 dpi) (1440x720 dpi) Színkód: Epson Stylus Pro 9700/7700 Epson Stylus Pro 9450/ Idő (perc) Az új Epson MicroPiezo TFP nyomtatófej nagyobb teljesítményű és rendkívül tartós. Precízen dolgozik együtt az Epson UltraChrome Vivid Magenta tintarendszerrel; tökéletesen kör alakú pontokat helyez el a papíron ún. szatellit cseppek képződése nélkül. Az Epson változó cseppméret technológiája akár 3,5 pikoliteres cseppek szórására is képes, ami tökéletes egyenletességet és részletgazdagságot ad. A nyomtatók gyorsabban dolgoznak a minőség romlása nélkül. Ezt olyan fejlett tömörítési és kibontási eljárásokkal érik el, amelyek felgyorsítják az adatátvitelt a nyomtatás során. Automatikus fúvókaellenőrzés A rendszer egy érzékelő segítségével ellenőrzi a fúvóka állapotát, és szükség esetén megtisztítja a nyomtatófejet, így tovább nyomtathat fennakadások nélkül. Működése automatikus, nem használ fel papírt, maximum 15 másodpercet vesz igénybe, és akár felügyelet nélküli nyomtatások között is elvégzi a rendszer, így még nagyobb nyugalomban dolgozhat. 720x720 dpi üzemmód 1400x1400 dpi üzemmód Speciális üzemmód vonalrajzok készítéséhez A speciális 1440x1440 dpi felbontású üzemmód meghatározott papírtípusokkal használható vonalrajzok és alfanumerikus karakterek éles megjelenítése érdekében. Ebben az üzemmódban kiváló minőségben és gyorsabban nyomtathat.

4 4 EGYSZERŰ ÉS PROFESSZIONÁLIS A sokféle szolgáltatás megkönnyíti a nyomtatás folyamatát, így a nyomtató alkalmazkodik nyomtatási szokásaihoz. A gyors hálózati csatlakozás, az egyszerű és áttekinthető vezérlés, illetve a zökkenőmentes üzemeltetés és karbantartás alapszolgáltatás. Kétféle tintapatronméret Kétféle patronméret közül választhat. A 350 és 700 ml-es patronokkal maximalizálhatja a hatékonyságot a lehető legkevesebb patroncserével. Színes LCD kijelző Az élénk színű LCD kijelző segítségével egyszerűen felügyelheti a nyomtató minden funkcióját a tintaszinttől és gyorstisztítástól a papírvágáson át a nyomtatási feladat törléséig. A jól látható gombokkal és a 320x200 képpontos színes képernyő segítségével mindig kézben tarthatja a készülék működését. Egyszerű papírkezelés Tinta megnevezése Tisztítás Papíradagoló görgő nyitása és zárása Az új, orsó nélküli tekercspapírtartó egyszerűbbé teszi a papírcserét és kevesebb helyet foglal. Bármilyen típusú, méretű és előfeszítés igényű papír kezelésére képes. Válthat a 2" és 3" pozíció között, a készülék automatikusan kezeli a ferde befűzést és a papír előfeszítését. Felfüggesztés/feladat törlése Vonalkód nyomtatása Tintapatron foglalat fedele nyitva Papírvágás Az új papírvágó körkés tartósabb, finoman és tisztán végzi a vágást másodpercek alatt, és bármilyen tekercspapírtípus vágására képes, így kézi vágásra nincs szükség. A vonalkódnyomtatás segítségével egyszerűen számontarthatja papírkészletét. Nyomtasson vonalkódot a cserélendő tekercsre, és annak következő felhasználásakor tudni fogja, hogy mennyi papír maradt tekercsen. Így nem fordulhat elő, hogy nyomtatás közben kifogy a papír. Többféle csatlakoztatási lehetőség A nyomtatók 100Base TX/10Base T Ethernet hálózati csatlakozóval rendelkeznek, így egyszerűen telepíthetők és megoszthatók az irodában vagy a stúdióban. Az USB 2.0 csatlakozó lehetővé teszi a gyors adatfeldolgozást.

5 TELJESKÖRŰ IRÁNYÍTÁS 5 Az intelligens szoftverekkel a legjobbat hozhatja ki a nyomtatóból, nyomon követheti a nyomtatás minden egyes szakaszát, így egyszerűbbé és gyorsabbá válik a munka. Új nyomtatóillesztő program Az új nyomtatóillesztő egyszerűen használható és testreszabható, és a kívánt információkat igény szerint jeleníti meg. Többféle nyomtatási- és papírbeállítás közül választhat, az Epson LFP Remote Panel 2 Utility programmal pedig különféle funkciókat használhat a szoftverfrissítéstől az egyéni oldalbeállításig. HDI illesztőprogram A nyomtatók tartalmazzák az AutoCAD által használt Heidi Device Interface (HDI) grafikai támogatásához szükséges illesztőket, így nagy sebességet és pontosságot érhet el. Új layout manager A többféle elrendezési lehetőség hatékonyabbá teszi a különféle alkalmazásokban és méretekben készített munkák nyomtatását. Lehetőség van tekercspapírra illesztésre és a szabad elrendezésre, valamint a papírfelület kihasználásának optimalizálására, így csökken a papírveszteség. Epson CopyFactory szoftver Ezzel a szoftverrel egyetlen gombnyomással szkennelhet és nagyíthat kis dokumentumokat nagyobb formátumra a képminőség romlása nélkül, így nem kell nagy méretű képeket tárolnia a számítógépén. A fejlett szolgáltatások közé tartozik a ferde befűzés automatikus korrekciója, a színegyeztetés és a szöveg felülírása.

6 6 MEGFELEL AZ IGÉNYEKNEK Ezekkel a nyomtatókkal kiváló minőségű, lélegzetelállító nyomatokat készíthetünk, amelyek megállják helyüket az üzleti szegmenstől az oktatási szféráig. Az ipari szabványoknak megfelelő minőség, pontosság és terhelhetőség ötvözete nyújtja mindazt, amire szüksége lehet munkája során. Rugalmas nyomtatási megoldások Az üzleti, POS és oktatási felhasználáshoz egyaránt kiváló minőséget biztosító Epson Stylus Pro 7700 és Epson Stylus Pro 9700 segítségével kreatívan és hatékonyan dolgozhat. A korábban külső cégre bízott munkákat házon belül, gyorsabban és hatékonyabban elvégezheti, a munkaidőn túl is magára hagyható nyomtató segítségével pedig a legszorosabb határidőket is tartani tudja. Kereskedelem Egyszerűen hozhat létre látványos és tartós, beltéri vagy kültéri posztereket és különböző anyagokat. Tökéletes és költséghatékony megoldás az eladáshelyi poszterek és reklámtáblák nyomtatásához. Eladáshelyi reklámtáblák/pos Nyomtatás azonnal és igény szerint Reklám/kirakat Oktatás A nyomtatók ideálisak iskolákba és más oktatási intézményekbe, könyvtárakba, múzeumokba és közhivatalokba. Lehetővé teszik a színes oktatási anyagok kiváló minőségű, költséghatékony és gyors nyomtatását. Oktatási anyagok Professzionális minőségű poszterek Anyagok különböző eseményekhez CAD és GIS felhasználók Házon belül nyomtathat térképeket, rajzokat és terveket. A mérnök- és építészirodák, tervezői részlegek és közhivatalok professzionális minőségű nyomatokat készíthetnek bemutatókra és archiválás céljára mindezt gyorsan, költséghatékonyan és egyszerűen. Adatelemzések Megbízható minőség Speciális vonalrajzok

7 7

8 TERMÉKJELLEMZŐK EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 NYOMTATÁSI ELJÁRÁS Nyomtatófej Fúvókakonfiguráció Nyomtatási irány NYOMTATÁSI MINŐSÉG Maximális felbontás Minimális festékcsepp méret TINTARENDSZER Tinta Színek Tintapatron foglalat Tintapatron kapacitás NYOMTATÁSI SEBESSÉG PAPÍRKEZELÉS Papíradagolási mód Tekercspapírtartó Tekercspapír Tekercs méretei (szélesség) Vágott lap (szélesség) Nyomtatási terület (szélesség) Vastagság VEZÉRLŐPANEL Automatikus nyomtatófej-igazítási technológia, automatikus fúvókaellenőrző technológia, új Epson LUT technológia 10 csatornás Epson MicroPiezo TFP 360 fúvóka x 10 sor Kétirányú nyomtatás, egyirányú nyomtatás 1440x1440 dpi (2880x2880 dpi RIP-pel), Epson változó cseppméret technológia 3,5 pl Epson UltraChrome Vivid Magenta technológia 5 színkomponensű pigmentfesték (C, VM, Y, PK, MK) 5 patronfoglalat 350 ml és 700 ml Maximális minőség (720x720 dpi) A1-es méret egyszerű irodai papíron: 3,6 perc* Maximális sebesség (360x360 dpi) A1-es méret egyszerű irodai papíron: 0,7 perc (kb. 43 m2/h)* Egyedi lapbehúzás Tekercspapírtartó 2"-es mag: Max ø 103 mm (~45 m) 3"-es mag: Max ø 150 mm (~202 m) 24": 254 mm 610 mm 44": 254 mm 1118 mm 24": mm 44": mm 24": Tekercspapír: 406 mm 610 mm, vágott lap: 210 mm 610 mm 44": Tekercspapír: 406 mm mm, vágott lap: 210 mm mm 0,08 1,50 mm 2,5" színes LCD fehér háttérvilágítással TINTAPATRONOK Az Epson Stylus Pro 7700 és Epson Stylus Pro 9700 nyomtatók gyárilag 110 ml-es kezdőpatront tartalmaznak Fotófekete Mattfekete Cián Vivid magenta Sárga Tintapatron kapacitás: 350 ml és 700 ml ILLESZTŐPROGRAM CSATLAKOZÓK Alapkiépítésben: Nagy sebességű USB 2.0 Ethernet 10Base-T/100Base-TX VEZÉRLŐKÓD MEMÓRIA MÉRETEK/SÚLY Méret (szélesség x hosszúság x magasság) Súly ELEKTROMOS MŰSZAKI ADATOK Feszültség Teljesítményfelvétel ZAJSZINT KÖRNYEZETI JELLEMZŐK Hőmérséklet Páratartalom KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ TARTOZÉKOK Windows XP (32/64bit), Vista (32/64bit), Mac OS X vagy újabb, X86 32bit Linux (Ubuntu, Fedora, Debian, SUSE, Mandriva), speciális: HDI illesztő az AutoCAD programhoz ESC/P raszter, ESC/P2, ESC/P3 Nyomtató: 256 MB, hálózat: 64 MB Epson Stylus Pro 7700 (24"): 1356x667x1209 mm Epson Stylus Pro 9700 (44"): 1864x667x1209 mm Epson Stylus Pro 7700 (24"): 80 kg Epson Stylus Pro 9700 (44"): 115 kg A méret- és súlyadatok hozzávetőlegesek, és tartalmazzák a nyomtatóállványt AC V 50/60 Hz Üzemi: 70 W, alvó módban: kevesebb mint 16 W, készenlétben: kevesebb mint 1 W <50dB(A) Üzemi: C Tároláskor: C Üzemi: 20-80% (páralecsapódás nélkül) Tároláskor: 5-85% (páralecsapódás nélkül) Tekecspapír adapter: C12C Automatikus feltekercselő egység: C12C (csak SP 9700) Pótpenge az automata vágóhoz: C12C Hulladékfesték tartály: C12C Az Epson Stylus Pro 7700 és 9700 készülékek tulajdonosai opcionális garancia meghosszabbítás vásárlásával ingyenesen hozzáférhetnek a MyEpsonPrinter.eu információs és kezelési rendszerhez. Ezzel a megoldással távolról, az interneten keresztül figyelheti és kezelheti Epson nagyformátumú nyomtatóit. Bárhol tartózkodik, hozzáférhet az aktuális állapot- és költség információkhoz, ben kaphat értesítést pl. a festékszint csökkenéséről, így nyomtatóit a legnagyobb termelékenységgel és a legjövedelmezőbben használhatja. További információt a webhelyen talál. JÓTÁLLÁS 1 éves helyszíni javítás Meghosszabbítható 3 évre, ahol elérhető A LEGJOBB MINŐSÉG ÉRDEKÉBEN MINDIG EREDETI EPSON TINTÁT ÉS PAPÍRT HASZNÁLJON. Nyomtatási méret: A1 *Kerékpáros kép A1 méretben nyomtatva a nyomtatási sebesség összehasonlításához Pro_7700_9700 1HU 09/09 Epson Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe Infopark sétány 1. II. em. ( I" épület) 1117 Budapest Tel: Fax: Ingyenesen hívható ügyfélszolgálat: A védjegyek és a bejegyzett védjegyek a Seiko Epson Corporation vagy a megfelelő tulajdonosok védjegyei. A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Az egyedülálló Epson UltraChrome K3 festéktechnológia felülmúlhatatlan minőségű fekete-fehér és színes nyomtatást tesz

Részletesebben

C13T636100 C13T636200 C13T636300 C13T636400 C13T636500 C13T636600 C13T636700 C13T636800 C13T636900 C13T636A00 C13T636B00

C13T636100 C13T636200 C13T636300 C13T636400 C13T636500 C13T636600 C13T636700 C13T636800 C13T636900 C13T636A00 C13T636B00 TERMÉKLEÍRÁS EPSON STYLUS PRO 7900 EPSON STYLUS PRO 9900 NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA Nyomtatási eljárás Fúvókakonfiguráció Nyomtatási irány NYOMTATÁSI MINŐSÉG Maximális felbontás Minimális festékcsepp-méret

Részletesebben

A SZÍNEK FORRADALMA EPSON STYLUS PRO 7900 EPSON STYLUS PRO 9900

A SZÍNEK FORRADALMA EPSON STYLUS PRO 7900 EPSON STYLUS PRO 9900 A SZÍNEK FORRADALMA EPSON STYLUS PRO 7900 EPSON STYLUS PRO 9900 TARTALOMJEGYZÉK A profik választása 03 Pontosság, gyorsaság és tökéletes színek 04 A nyomtatás művészete 06 Tökéletes képek 07 Több szín,

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

BÁMULATOSAN NAGY HATÁS EPSON STYLUS PRO GS6000

BÁMULATOSAN NAGY HATÁS EPSON STYLUS PRO GS6000 BÁMULATOSAN NAGY HATÁS EPSON STYLUS PRO GS6000 ÚJ MÉRFÖLDKŐ AZ OLDÓSZERES NYOMTATÁSBAN Első oldószer alapú, 64 szélességű nyomtatónkkal nagy méretben készíthet tartós és bámulatos nyomatokat. Az új Epson

Részletesebben

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók

Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók Canon PIXMA ip4600 Tintasugaras nyomtatók A Canon termékválasztékát megkoronázó A4-es tintasugaras PIXMA nyomtatóval gyorsan és egyszerűen készíthet gyönyörű, tartós nyomatokat. A speciális hordozókezelési

Részletesebben

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN Műszaki adatok Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 43 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 5,9 mp alatt Fekete nyomtatási minőség (legjobb)

Részletesebben

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen

Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, opcionális fax Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:

Részletesebben

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 és SC-P9000 NYOMTATÁS VALÓSÁGHŰ SZÍNEKKEL A PROFESSZIONÁLIS NYOMTATÁS ÚTTÖRŐJE Az Epson mindig is arra törekedett, hogy a professzionális nyomtatókból a lehető legjobb

Részletesebben

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Multifunkciós nyomtató beépített tintatartályokkal a gyors, költséghatékony és megbízható színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és

Részletesebben

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta.

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta. EcoTank nyomtatók választéka Akár 3 évre 2 elegendő tinta www.epson.hu/ecotank A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1 Miért válasszon EcoTank nyomtatót? Akár 3 évre elegendő tinta 2 Szabaduljon

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web

Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxolás, web Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): ISO, lézernyomtatóval összehasonlítható:akár

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc)

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc) MFC-295CN Hálózatos színes tintasugaras multifunkciós készülék fax funkcióval Tulajdonságok: Kompakt méret - ideális asztali eszköz Gyors, 27 lpp színes és 33 lpp mono nyomtatási sebesség Keret nélküli

Részletesebben

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb.

banner, Háló, Pontozott fólia, PVC, Vinyl, stb. Típus SK2000-510 SK2500-510 Osztály SK series SK series Nyomtatási technológia Drop-on-demand Piezo-elektromos Drop-on-demand Piezo-elektromos Nyomtatófej 4/6/8/12(SPT510) 4/6/8(spt510) Nyomat max. szélessége

Részletesebben

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK TELJES KÖRŰ TEXTILNYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK A SureColor SC-F sorozat a sebességet, az erőt és a termelékenységet ötvözi

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE WorkForce Pro sorozat LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE VERHETETLEN PÁROSÍTÁS A nyomtatási költségek minden vállalkozás számára terhet jelentenek, ezért számos tintapatronméretet kínálunk.

Részletesebben

Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató

Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató Samsung Xpress SL-M2675F multifunkciós lézernyomtató Funkciók Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás A nyomtatás műszaki adatai Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 26 oldal percenként

Részletesebben

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON Az Epson bemutatja az A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóinak legújabb WorkForce Pro sorozatát, professzionális eszközöket, melyekkel gyors,

Részletesebben

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv

UJJLENYOMAT OLVASÓ. Kezelői Kézikönyv UJJLENYOMAT OLVASÓ Kezelői Kézikönyv 2 Funkció leírása Belépés programozási módba MESTER kód megváltoztatása Új felhasználói ujjlenyomat hozzáadása Felhasználói ujjlenyomat törlése F1/F2-S egyszerűsített

Részletesebben

HP Sprocket 200 nyomtató

HP Sprocket 200 nyomtató Adatlap Azonnal nyomtathatsz 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű fényképeket az okostelefonodról. Indulhat a nyomtatás. Oszd meg a pillanatot okostelefonodról az 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű azonnal nyomtatható

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

Nyomtató. A nyomtató igen hasznos kiviteli periféria. A nyomtató feladata, hogy az információt papíron (esetleg fólián, CD-n...) megjelenítse.

Nyomtató. A nyomtató igen hasznos kiviteli periféria. A nyomtató feladata, hogy az információt papíron (esetleg fólián, CD-n...) megjelenítse. Nyomtató A nyomtató igen hasznos kiviteli periféria. A nyomtató feladata, hogy az információt papíron (esetleg fólián, CD-n...) megjelenítse. Nyomtatók csoportosítása: Ütő (impact) nyomtatók Kalapács vagy

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Színes kültéri. Reklámtábla installáció

Színes kültéri. Reklámtábla installáció Színes kültéri LED Reklámtábla installáció JU-JO Engineering Bt LED Specialista www.illur.hu Email: illur@illur.hu Tartalom Áttekintés Technikai leírás Tulajdonságok Rendszer csatlakozások Szerkezeti rajz

Részletesebben

Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással

Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással RICOH FW770/780 Nagyformátumú másoló Gyors és magas minőségű A0 méretű nyomtatás helytakarékos kialakítással Előrelépés a nagyformátumú másolásban A műszaki területen a határidők rendkívül szorosak, a

Részletesebben

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw. M476 sorozat. Adatlap. Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw. M476 sorozat. Adatlap. Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában Adatlap HP Color LaserJet Pro MFP M476 sorozat Teljes körű csatlakoztathatóság a munka szolgálatában A HP Color LaserJet Pro többfunkciós készülék segítségével minden munkatárs kiváló minőségű színes anyagokat

Részletesebben

Digitális hangszintmérő

Digitális hangszintmérő Digitális hangszintmérő Modell DM-1358 A jelen használati útmutató másolása, bemutatása és terjesztése a Transfer Multisort Elektronik írásbeli hozzájárulását igényli. Használati útmutató Óvintézkedések

Részletesebben

Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect.

Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect. Ha szeretné a legújabb fejlesztéseket a jelöléseiben használni PrintJet ADVANCED - a teljes körű jelöléstechnikai megoldás Let s connect. Ipari jelöléstechnika rendszerek Rendszerezett jelölések az optimalizált

Részletesebben

Funkciók. Szolgáltatások:

Funkciók. Szolgáltatások: Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, beolvasás, digitális küldés, beolvasás csatlakoztatott USB tárolóra (opcionális fax, fejlett papírkezelés) Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: A nyomtatás

Részletesebben

Használati útmutató PAN Aircontrol

Használati útmutató PAN Aircontrol Használati útmutató PAN Aircontrol Air Quality meter Tartalom 1. Bevezető... 2 2. Szállítmány tartalma... 3 3. Általános biztonsági útmutatások... 3 4. A készüléken lévő szimbólumok magyarázata... 4 5.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

ACR122U-A9. NFC USB intelligens kártyaolvasó. Műszaki Specifikáció V3.04 verzió

ACR122U-A9. NFC USB intelligens kártyaolvasó. Műszaki Specifikáció V3.04 verzió ACR122U-A9 NFC USB intelligens kártyaolvasó Műszaki Specifikáció V3.04 verzió Fenntartjuk a változtatás jogát előzetes értesítés nélkül info@u2fkeys.eu 1.oldal Tartalomjegyzék 1. Bevezetés...3 2. Jellemzők...4

Részletesebben

HP Deskjet 1010 series

HP Deskjet 1010 series HP Deskjet 1010 series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 1010 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 1010 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 Be gomb jelzőfénye... 5 Automatikus kikapcsolás...

Részletesebben

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam a C60 Creative Plus-t, amellyel Ön új üzletágat létesíthet, illetve virágoztathat

Részletesebben

Sharp MX-M850. Általános. Másoló

Sharp MX-M850. Általános. Másoló Sharp MX-M850 Nagy termelékenység Oldal/perc: 85 fekete-fehér Papír kapacitás: Std 3000 Max 8050 Kimagasló nyomdai eszköz elsıosztályú megbízhatóság és teljesítmény biztosítására tervezve Széleskörő finisher

Részletesebben

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

SureColor SC-F2000. A különbség a technológiában van

SureColor SC-F2000. A különbség a technológiában van SureColor SC-F2000 A különbség a technológiában van Bővítse vállalkozását kiváló minőségű, költséghatékony nyomtatással Legyen szó akár kiskereskedőkről és ambíciózus startup vállalkozásokról, vagy tapasztalt

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE 715 7 ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL Használati útmutató 1. Műszaki adatok: Beltéri egység Ÿ Anyag: műanyag +alumínium övezet Ÿ Telepítési mód: falra Ÿ TV rendszer:

Részletesebben

Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket

Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket Phaser 8860/8860MFP A4-es méret Színes nyomtató/többfunkciós nyomtató Xerox Phaser 8860 színes nyomtató / Phaser 8860MFP többfunkciós nyomtató Közelítse meg másképp a színeket Phaser 8860/8860MFP nyomtató/többfunkciós

Részletesebben

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel)

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) A mikroprocesszoros futómű-diagnosztizáló berendezés valamennyi személy és könnyű tehergépkocsi

Részletesebben

Canon PIXMA MG6150. Funkciók

Canon PIXMA MG6150. Funkciók Canon PIXMA MG6150 Tintasugaras multifunkciós készülékek Nagy teljesítményű, Wi-Fi multifunkciós készülék színvonalas laborminőségű nyomtatással és az intelligens érintésvezérlés egyszerűségével. A külön

Részletesebben

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11 DELL Vostro 5459 - MONET14SKL1605_011_UBU-11 (MONET14SKL1605_011_UBU-11) Bruttó ár: 204.990 Ft Termékcsalád: Vostro Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ KÖZÖS SZÓRAKOZÁS KELTSE ÉLETRE A JÁTÉKOT SZÉLESVÁSZNÚ KÉPPEL Kedvenc játékai még izgalmasabbak lesznek, ha nagy képernyőn játszik velük. Vesse bele magát

Részletesebben

QL PROFESSZIONÁLIS CÍMKENYOMTATÓK

QL PROFESSZIONÁLIS CÍMKENYOMTATÓK QL PROFESSZIONÁLIS CÍMKENYOMTATÓK Egyszerűen használható Professzionális megjelenés Egyedi méretű címkék Word / Excel / Outlook kompatibilis Ingyenes címkeszerkesztő szoftver a csomagban A címkézés nagyszerűsége

Részletesebben

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás www.primeralabel.eu Digitális címke nyomtatás Használja a megbízható és költséghatékony Primera CX1200e-s színes címke nyomtatót lehetőségeinek, bevételeinek

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL

VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL VIDEÓ KAPUTELEFON SZÍNES CMOS KAMERÁVAL CIKKSZÁM: HD-2253 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméket választotta! Ez a videó kaputelefon könnyen telepíthető, használata egyszerű. A legoptimálisabb

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Samsung Xpress SL-M2070W többfunkciós lézernyomtató

Samsung Xpress SL-M2070W többfunkciós lézernyomtató Samsung Xpress SL-M2070W többfunkciós lézernyomtató Funkciók Szolgáltatások Nyomtatás, másolás, szkennelés A nyomtatás műszaki adatai Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 20 oldal percenként Első lap

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

OFFICEJET PRO 8000. Felhasználói kézikönyv A811

OFFICEJET PRO 8000. Felhasználói kézikönyv A811 OFFICEJET PRO 8000 Felhasználói kézikönyv A811 HP Officejet Pro 8000 (A811) nyomtatósorozat Felhasználói kézikönyv Szerz i jogok 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Hewlett-Packard

Részletesebben

MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu

MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu MARKER INFORMATIKA KFT. www.marker.hu Árjegyzék: www.marker.hu ->Kellékanyagok Watercolour Paper - Radiant White 190 g/m² Élénkfehér, strukturált felületű, matt papír páratlan fekete-fehér és színes reprodukciós

Részletesebben

HP Deskjet 2540 All-in-One series

HP Deskjet 2540 All-in-One series HP Deskjet 2540 All-in-One series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 2540 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 2540 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 A vezérlőpanel funkciói... 5 A vezeték

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója

A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója A KVDST440 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója Műszaki adatok Mérési tartomány: (-33...+500) C Pontosság: max. a mért érték ±2 %-a, ill. ±2 C (amelyik nagyobb) Felbontás: 0,1 C (200 C felett 1

Részletesebben

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG KIJELZŐ CSATLAKOZTATÁS Átlós méret Képernyő típusa Képarány Képernyőterület Képernyő színei Felbontás Válaszidő Frissítési frekvencia LCD-képernyő betekintési szöge Fényerősség Kontrasztarány Háttérfény-érzékelő

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Vezeték nélküli beállítások...6 Állapotjelző fények...7

Részletesebben

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez CSB rack Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez Sikerre programozva H ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ ONLINE ÜZEMI ADATRÖGZÍTÉSHEZ A CSB rack

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Telepítési, üzembe helyezési útmutató

Telepítési, üzembe helyezési útmutató Telepítési, üzembe helyezési útmutató Biztonsági előírások..........................1 A nyomtató összeállítása......................2 A nyomtató üzembe helyezése..................3 A nyomtató összekötése

Részletesebben

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW

CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW CLX-6260FD / 6260FR / 6260FW Színes multifunkciós lézernyomtató Minden vállalatnak Valódi színek fénysebességgel Gyors és gazdaságos színes nyomtatás A mai vállalkozásoknak tudniuk kell, hogy minőségi

Részletesebben

Panasonic faxok és multifunkciós készülékek

Panasonic faxok és multifunkciós készülékek Panasonic faxok és multifunkciós készülékek KX-FC962HG-T 9,6 kbps modem sebesség Vezetékes és vezetéknélküli (DECT) kézibeszélı 6 db kézibeszélı használatának lehetısége Belsı beszélgetés a kézibeszélık,

Részletesebben

Lenovo Ideapad G E301PAHV

Lenovo Ideapad G E301PAHV Lenovo Ideapad G50-45 - 80E301PAHV (80E301PAHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Lenovo Notebook / Lenovo Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: AMD Quad-Core Processzor jellemző: A4-6210 1,80GHz

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv HP Deskjet 1280 Felhasználói Kézikönyv Szerzői jogok 2005 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1. kiadás, 2/2005. Az előzetes írásbeli engedély nélküli másolás, átvétel

Részletesebben

Professzionális és ipari szektor egységes arculat, eltérő teljesítmények

Professzionális és ipari szektor egységes arculat, eltérő teljesítmények Professzionális és ipari szektor egységes arculat, eltérő teljesítmények MODULARITÁS, KEZELHETŐSÉG ÉS ENERGIATAKARÉKOS SZABÁLYZÁS: a három alapelv a hosszú tervező- és fejlesztőmunka eredménye. A Sistem

Részletesebben

S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com

S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com S600 Series használati útmutató 2009. november www.lexmark.com Géptípus(ok): 4446 Modell(ek): W01, WE1 Tartalom Biztonsági tájékoztató...6 A nyomtató bemutatása...7 Köszönjük, hogy ezt a nyomtatót választotta!...7

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii i7. Multimédiás Távirányító

Felhasználói Kézikönyv. Rii i7. Multimédiás Távirányító Felhasználói Kézikönyv Rii i7 Multimédiás Távirányító 1. Bevezetés Ez egy vezetéknélküli távirányító lézeres mutatóval és USB vevőegységgel. Alkalmas irodai és otthoni használatra, illetve közlekedési

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 9234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. LCD Kijelző... 3 5. Működési leírás... 3 6. Karbantartás...

Részletesebben

HP Photosmart 5520 series

HP Photosmart 5520 series HP Photosmart 5520 series Tartalom 1 HP Photosmart 5520 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Állapotjelző fények és gombok...7 Tartalom

Részletesebben

HP Color LaserJet Professional CP5225 nyomtatósorozat

HP Color LaserJet Professional CP5225 nyomtatósorozat Adatlap HP Color LaserJet Professional CP5225 sorozat Sokoldalú és kedvező árú A3 asztali, mely a levelezőlapoktól a túlméretes dokumentumokig mindenféle színes üzleti nyomtatási igényt kielégít. A HP

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550, 216-7017,

Részletesebben

A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők,

A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők, SI3300 / SI3500 AUTOMATIKUS BORÍTÉKOLÓGÉP A Gemsys borítékolóival hatékonnyá tehetik a postai munkafolyamatokat. Levelek, számlák, bérjegyzékek, prospektusok, körlevelek, értesítők, borítékolása egy munkafolyamaton

Részletesebben

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus H8PS Digitális pozícionáló Kiváltja a mechanikus pozícionálókat Kompatibilis az abszolút kódadókkal Maximális fordulat: 1600 1/min Nagyméretû LCD-kijelzõ 8 / 16 / 32 db tranzisztoros kimenet 96 x 96 mm-es

Részletesebben

A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója

A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója A KVDST410 típusú infravörös hőmérő kezelési útmutatója Műszaki adatok Mérési tartomány: (-33...+500) C Pontosság: max. a mért érték ±2 %-a, ill. ±2 C (amelyik nagyobb) Felbontás: 0,1 C (200 C felett 1

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Funkciók Szolgáltatások: Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Normál

Funkciók Szolgáltatások: Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: A nyomtatás műszaki adatai Nyomtatási sebesség (fekete): Normál Funkciók Szolgáltatások: Nyomtatás, másolás, lapolvasás USB-re, digitális kézbesítés, választható faxolás és magas szintű papírkezelés Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott: Igen A nyomtatás műszaki

Részletesebben

Wi-Fi beállítási útmutató

Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi- Csatlakoztatás a nyomtatóhoz Csatlakoztatás számítógéphez Wi-Fi útválasztón keresztül A számítógép közvetlen csatlakoztatása Csatlakoztatás intelligens eszközhöz Wi-Fi

Részletesebben

METRIPACK KFT. Hódmezővásárhely

METRIPACK KFT. Hódmezővásárhely METRIPACK KFT. Hódmezővásárhely VIPColor Technologies A VIPColor Technologies több, mint egy évtizede fejleszt, gyárt és szállít digitális nyomtatási megoldásokat 35 országba világszerte. A VIPColor megoldásokat

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban Projektormegoldások A mérete fontos szempont az oktatásban MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Elektromos asztali olajsütők

Elektromos asztali olajsütők A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ Estia 5-ös sorozat Főbb jellemzők Hűtés, fűtés és használati melegvíz termelés Kompresszor szabályozási tartománya 10 és 100% között van Nincs szükség kiegészítő segédfűtésre

Részletesebben

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926

Használati útmutató. Videó kaputelefon PNI DF-926 Használati útmutató Videó kaputelefon PNI DF-926 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Az áramütés elkerülése érdekében ne nyissa ki a készülék fedelét, csak egy erre szakosított személy jelenlétében.ha a készülék megköveteli

Részletesebben