Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE"

Átírás

1 Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

2 HATÉKONY PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK KEVESEBB RÁFORDÍTÁSSAL Olyan intelligens nyomtatási, szkennelési és projektormegoldásokat fejlesztünk ki, amelyekkel a megfelelőség helyett a szolgáltatásra koncentrálhat. Gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá tehetjük munkafolyamatait. Innovatív technológiánk növeli a cégen átáramló nagy mennyiségű adat és dokumentáció pontosságát és hatékonyságát, így kevesebb időt kell azzal töltenie, hogy a cég jó hírneve és az előírások miatt aggodalmaskodik. Engedje meg, hogy segítsünk gondoskodni cége hatékonyságáról, az adatvédelemről és a költségek előreláthatóságáról, hogy Ön a kiemelkedő pénzügyi szolgáltatásokra összpontosíthasson.

3 Szerezzen teljes rálátást a pénzügyekre! Bevált megoldásaink nem tartalmaznak rejtett költségeket: már a kezdetektől pontos rálátást biztosítanak az előnyökre. Az Epsontól megszokott maximális értéket nyújtják az előrelátható nyomtatási költségektől a hosszú élettartamú kellékanyagokon át a stresszmentes megoldásokig, méghozzá a költségvetési kereteket tiszteletben tartva. Garantálja adatainak biztonságát! A kihívást az jelenti, hogy miként védheti meg az érzékeny adatokat a termelékenység vagy a szolgáltatás színvonalának romlása nélkül. A megoldásainkkal könnyen egyszerűsítheti folyamatait, egyben arra ösztönözheti az alkalmazottait, hogy a legjobb gyakorlatokra, az adatbiztonságra és az ügyféligényekre koncentráljanak. Fejlessze a hatékonyságot! Egész vállakozásában segítünk növelni a hatékonyságot innovatív megoldásainkkal, melyek segítségével a munkatársak professzionális módon, egymással együttműködve dolgozhatnak. Védje a környezetet! Csendesebb, hőmentes technológiáink segítenek a teljesítményfelvétel, a hulladéktermelés, illetve a tároláshoz szükséges hely csökkentésében, valamint egészségesebb munkakörnyezetet teremthet használatukkal, miközben még pénzt is spórolhat.

4 A MEGFELELŐSÉG HELYETT KONCENTRÁLJON A SZOLGÁLTATÁSRA! Érjen el kiemelkedő eredményeket! Díjnyertes WorkForce Pro nyomtatóink gyorsak, gazdaságosak és környezetbarátok, így kiváló minőségű eredményt biztosítanak kevesebb állásidővel, sőt a vezeték nélküli nyomtatásnak köszönhetően még a kígyózó sorokat is csökkentik. Fejlessze az együttműködést! Interaktív projektoraink könnyen teremtenek kapcsolatot a különböző helyen dolgozó alkalmazottak között a valós idejű megosztás és a fontos dokumentumok jegyzetelésének segítségével. Ráadásul a vetítőfelületük is méretezhető, így szinte bármilyen méretű helyiségben megfelelő megoldást biztosítunk. RECEPCIÓ Takarítson meg időt a forgalmas időszakokban! Dolgozzon fel pénzügyi dokumentumokat gyorsan és könnyedén! A gyors nyomtatásra képes mátrixnyomtatókkal lecsökken a nyomtatásra fordított idő, így felgyorsul a tranzakciók sebessége is amit az ügyfelek és az ügyintézők is értékelni fognak. Biztosítson hatékony szolgáltatást! Dolgozza fel a csekkeket minél gyorsabban, és automatikusan küldjön belőlük egy szkennelt verziót helyi szerverére a multifunkciós csekkszkennerrel.

5 Ragadja meg az emberek figyelmét! Tartson hatásos, minőségi prezentációkat könnyen kezelhető és megbízható, fix telepítésű projektorainkkal amelyek alacsony birtoklási költségek mellett kevés karbantartást igényelnek, és stabil teljesítményt nyújtanak. Tegye az irodát hatékonyabbá Ez a kis méretű, ám nagy teljesítményű kézi címkenyomtató bármilyen munkahelyet szervezettebbé tehet ideális dokumentumkezeléshez és névcímkék készítéséhez is. A LabelWorks segítségével könnyedén készíthet sötétben világító, fluoreszkáló, átlátszó, fémes vagy vasalható címkéket. TÁRGYALÓ IRODA Védje a pénzügyi adatokat! Takarítson meg időt és pénzt: hozzon létre saját, hamisítás ellen védett lemezeket tárolásra és archiválásra, amelyeket akár 100 évig sem szükséges újraírnia! Tegye egyszerűbbé a szkennelést! Nagy sebességű szkennereink a Document Capture Pro szoftverrel együtt lehetővé teszik, hogy dokumentumait közvetlenül az Ön által kiválasztott adathordozóra szkennelje.

6 SZEREZZEN TELJES RÁLÁTÁST A PÉNZÜGYEKRE! Nem csak megfizethető technológiát nyújtunk, hanem egyben befektetést is a pozitív változásba. A hozzáadott érték ott kezdődik, hogy teljes mértékben bízhat minden befektetésében. Biztosnak kell lennie benne, hogy a következő informatikai megoldása hosszú távon sem jár megemelkedett költségekkel, és hogy valódi, mérhető hatékonyságot és megtakarításokat ér el a segítségével. Nagy teljesítményű, kevés karbantartást igénylő technológiáink bizonyítottan időt és pénzt spórolnak Önnek, hála a hosszú élettartamú kellékanyagoknak és a lecsökkent mennyiségű segítségkérő hívásnak. Csökkentse a nyomtatási költségeket! A WorkForce Pro nyomtatóink segítenek kordában tartani a kiadásokat, miközben az elvárásainak megfelelő kiváló minőséget nyújtanak. Spóroljon akár 50%-ot oldalanként a konkurens színes lézernyomtatókhoz képest! 1 Nyomtasson akár 4,5-szer többet a WorkForce Pro RIPS (Replaceable Ink Pack System) technológiánkkal! 2 Nyomtasson akár oldalt tintacsere nélkül a WorkForce Pro RIPS nyomtatónkkal! 3 Ellenőrizze egyszerűen a használatot, hogy csökkenthesse az indokolatlan vagy nem engedélyezett nyomtatási kiadásokat! Akár 4,5X több nyomat a WorkForce Pro RIPS nyomtatóval 2

7 Kevesebb fennakadás, fix költség mellett Az Epson Print & Save egy olyan professzionális nyomtatási szolgáltatási csomag, amely nyugalmat biztosít fix havi díjért, amely tartalmazza a kellékanyagokat, a hároméves helyszíni jótállást, valamint a kellékanyagok kezelését. Csökkentse nyomtatási költségeit 15-40%-kal ahhoz képest, mint ha a kellékanyagokat és a karbantartási szolgáltatásokat külön rendelné meg 4. Ellenőrizze a nyomtató- és a kellékanyag-használatot, hogy a kellékanyagok mindig rendelkezésre álljanak. Ösztönözze a költséghatékony együttműködést! Az EB-1400Wi multifunkciós tárgyalótermi rendszerünk kiváló minőséget nyújt, megfizethető áron. Kombinálja az ultra rövid vetítési távolságú projektorok, az interaktív táblák és a papír flipchart táblák előnyeit egyetlen integrált rendszerben! Felügyelje és vezérelje teljes projektorflottáját az EasyMP szoftverrel, és csökkentse a karbantartások számát és a teljesítményfelvételt! Bővítse ki számítógépe interaktivitását egyszerűen és alacsony költségekkel az asztali webes kommunikációs programokkal, mint a Lync és a Skype, és emelje a tárgyalások színvonalát! Bármekkora teremhez méretezhető, maximum 100 hüvelykes vetítőfelület Hozzon létre háromszor élénkebb színeket, mint amelyeket az 1 chipes DLP-projektorok nyújtanak 5 Fedezze fel, mennyit takaríthat meg nyomtatás közben, ha az Epsont választja! Használja a teljes birtoklási költség kiszámítására szolgáló kalkulátort:

8 GARANTÁLJA ADATAINAK BIZTONSÁGÁT! Felejtse el a szigorúan bizalmas üzleti adatok megőrzésének kockázatát, és fejlessze tovább munkamódszereit. A pontos jelentések elkészítése érdekében először saját munkája felett kell megszereznie az irányítást kezdve a folyamatoktól és adatfelhasználástól a dokumentációk kezeléséig. Megoldásaink segítenek abban, hogy biztonságba helyezze adatait, és betartsa az adatvédelmi protokollokat a pénzügyi és személyes információk körültekintő és hatékony kezelésével. Biztosítsa a védelmet minden nyomat számára WorkForce Pro nyomtatóink tele vannak olyan funkciókkal, amelyek a pénzügyi út minden állomásán segítik a bizalmas adatok megőrzését. Biztonságos digitális tárhely akár 100 évre Nyomtasson biztonságban a PIN-kód funkció használatával a WorkForce Pro nyomtatóink segítségével! Használja a legújabb biztonsági és titkosítási protokollokat, mint például az IPSEC és IEEE802.1x Őrizze meg a titkos információkat és nyomtasson az Ön által választott nyomtatóval, az Print for Enterprise funkció segítségével! Növelje a használat feletti ellenőrzést, hogy korlátozhassa az érzékeny információkhoz való hozzáférést!

9 Szkennelés, mentés és biztonság Szkenneljen és osszon meg fontos dokumentumokat az üzleti szkennereinkkel: biztos lehet benne, hogy információit több szintű biztonság védi. Szkenneljen közvetlenül biztonságos, jelszóval védett PDF-fájlba! Korlátozza a szkennerhez való hozzáférést a kezelőpanel jelszavas védelmével! Határozza meg előre a mentés célmappáját, hogy biztosíthassa a meglévő adatvédelmi irányelveknek való megfelelést! Központosítsa az összes hálózatra kötött szkennerét a Document Capture Pro szoftver segítségével! Védje meg a digitális adatokat! Nagy mennyiségű pénzügyi adattal foglalkozik, amelyet biztonságos módon kell tárolni. Discproducer készülékeink könnyű és megbízható megoldást kínálnak a bizalmas adatok védelmére. Készítsen hamisítás elleni védelemmel ellátott CD, DVD és Blu-ray lemezeket a teljes nyugalom érdekében Akadályozza meg a lemezek illetéktelen eltávolítását a PIN-kóddal védett zár segítségével Védje meg az adatokat az adatvesztéstől, az illetéktelen felhasználástól, a módosítástól, illetve a mágneses tér, a víz, a páratartalom és a vírusok hatásától A csekkek pontos feldolgozása Csekkszkennereink páratlan pontosságukkal jelentősen csökkentik az esetleges hibák esélyét a csekkfeldolgozás során. Automatikusan küldjön szkennelési adatokat a kijelölt szerverre, hogy garantálja a biztonsági protokolloknak való megfelelést! Szűrje ki a háttérzajt az olvasható, hibamentes szkennelés érdekében! Készítsen pontos MICR-beolvasásokat a kiváló szkennelésfelismeréssel

10 FEJLESSZE A HATÉKONYSÁGOT! Megoldásaink segítenek egyesíteni az embereket, termékeket és folyamatokat, így optimalizált hatékonyságra számíthat egész vállalkozásában. Vezesse be a zavartalan munkavégzést, és tegye lehetővé, hogy a dokumentumkezelő folyamatok legkisebb változása is új termelékenységi lehetőségeket teremtsen. Így támogatási csapata más feladatokra koncentrálhat, az alkalmazottak pedig az ügyfelek dokumentumaival foglalkozhatnak, és különböző helyekről működhetnek együtt. A problémák megszüntetése A WorkForce Pro nyomtatók úgy lettek kialakítva, hogy hatékonyak és megbízhatók legyenek, így folyamatosan rendelkezésre állnak, amikor jó minőségű eredményre van szüksége, az állásidő pedig minimális. A nyomtatókellékek beszerzésére fordított idő csökkentése a nagy kapacitású patronokkal Nyomtasson akár oldalt tintacsere nélkül a WorkForce Pro RIPS nyomtatónkkal! 3 Válasszon henger, fixáló- vagy átvivő egység nélküli nyomtatót, hiszen ezek kevesebb alkatrésszel rendelkeznek, a kialakításuk robusztus, és rendkívül megbízhatóak! Nyomtasson bárhonnan az okostelefonjáról vagy táblagépéről az Epson Connect szolgáltatással! 6 Érjen el jó minőségű eredményt mobileszközeinkről, például a világ legkisebb és legkönnyebb vezeték nélküli A4 nyomtatójával! 7 Akár oldal nyomtatása tintacsere nélkül 3

11 Hatékonyabb nyilvántartás Növelje teljesítményét hagyományos üzleti, csekk- és számlakönyvszkennereinkkel, amelyek lehetővé teszik a fontos pénzügyi dokumentumok gyors megosztását és biztonságos tárolását! A Document Capture Pro megoldás segítségével az információkat kedvére rögzítheti, konvertálhatja és kioszthatja a meglévő dokumentumtároló rendszerének megfelelően Küldje el gyorsan a beszkennelt fájlokat a kedvenc felhőalapú szolgáltatásával a Scan-to-Cloud segítségével! 6 Érje el a lehető legmagasabb MICR pontosságot multifunkciós csekkés utalvány szkennereinkkel! Csökkentse a sorban állást gyors és hatékony, multifunkciós, színes szkennerrel felszerelt betétkönyv nyomtatóinkkal! Rendszerezés bárhol LabelWorks címkézőink megkönnyítik a rendszerezést. Tartós címkék tervezése, létrehozása és nyomtatása közvetlenül okostelefonról vagy táblagépről, az ilabel alkalmazással 8 Rendezze a dokumentumokat, csomagokat és berendezéseket sokféle elegáns, tartós stílussal A pénzügyi adatok gyors biztosítása Discproducer készülékeinkkel percek alatt digitalizálhatja a legfontosabb dokumentumokat és adatokat. Mentsen Blu-ray, DVD és CD lemezre a hamisítás elleni védelemmel ellátott tároláshoz, amely a kiírás után nem módosítható vagy manipulálható! Adatvédelem 100%-os vírusvédelemmel A CoverPlus segítségével kiterjesztheti termékjótállását, így nyugodtabban dolgozhat

12 VÉDJE A KÖRNYEZETET! Mutasson példát a környezetvédelmi célkitűzések megvalósítása során, és közben takarítson meg pénzt! Nagy nyomás nehezedik Önre, hogy jövőbe mutató stratégiát alkalmazzon. A tisztább, csöndesebb és hőmentes technológiáinkkal lecsökkentheti teljesítményfelvételét, hulladéktermelését, a tároláshoz szükséges helyet és a szállítási költségeket, így pozitív képet alakíthat ki vállalatáról a közvélemény, az ügyfelek és a tulajdonosok számára. Kipróbált megoldásainkkal biztosítja környezetbarát szemléletét, és egészségesebb munkakörnyezet alakít ki már ma és a jövőben is. Nyomtatás tisztább technológiával A WorkForce Pro nyomtatók PrecisionCore technológiájának segítségével elérheti környezetvédelmi céljait. A hőmentes technológiánknak köszönhetően csökkentheti a kibocsátást és a ventilátor zajszintjét Csökkentse energiafogyasztását a lézernyomtatókhoz és fénymásolókhoz képest akár 96%-kal a WorkForce Pro nyomtatókkal 9 Nyomtasson akár oldalt tintacsere nélkül a WorkForce Pro RIPS nyomtatóval! 3 Az energiafelhasználás csökkentése akár 96% -kal a WorkForce Pro nyomtatókkal 9

13 Gazdaságos funkciók A projektoraink innovatív technológiákkal segítenek elérni környezetvédelmi céljait. Használjon környezetbarátabb funkciókat, például a gazdaságos módot a lámpa fogyasztásának csökkentésére! Kövesse nyomon minden berendezésének környezetvédelmi hatékonyágát egyetlen helyről az EasyMP segítségével! Tárolás a jövőre gondolva A Discproducer készülékek időtálló tervezése és fejlesztése biztosítja az adattárolás hatékonyságát és gazdaságosságát. Tárolja adatait biztonságosan, és csökkentse az erőforrásigényt, hiszen a CD lemezek esetén 100 évig nincs szükség újraírásra, DVD és Blu-ray lemezek esetén pedig 50 évig! Válassza a Blu-ray -technológiát, amely B szintű TÜV-tanúsítványt kapott: ez a legkisebb fogyasztást jelenti az összes hosszú távú adattárolási megoldás közül Hatékonyságoptimalizálás A könnyű használatra és gyors kezelésre tervezett szkennereinkkel csökkenthető a környezetre gyakorolt hatás. Csökkentse az energiafogyasztását az alvó üzemmódot aktiváló ReadyScan technológiával, a bemelegedési idő kiiktatásával! Válassza technológiánkat kompakt kialakításáért, amely kevesebb értékes erőforrást használ fel a gyártás, csomagolás és szállítás során! Váltson most! Váltson most a WorkForce Pro tintasugaras sorozat nyomtatóinak használatára, és csökkentse környezetterhelését!

14 Esettanulmány A PROVINZIAL NEVŰ BIZTOSÍTÁSI BRÓKERCÉG AZ EPSON TINTASUGARAS NYOMTATÓIRA TÁMASZKODIK A Provinzial széles körű biztosítási szolgáltatásokat kínál az élet legkülönfélébb területein. Az egyik fő németországi fiókban a munkatársak napi szinten adnak tanácsot számtalan ügyfélnek, kezelik a beérkező kéréseket és árajánlatokat készítenek, amelyeket digitális és nyomtatott formában is iktatnak. Kai Vogt helyettes fiókigazgató és kollégái korábban egy nagy lézernyomtatót és másolót használtak. Aztán a nagy mennyiségű nyomtatnivaló miatt, a fiók egy második lézernyomtatót is beszerzett. De most egy Epson WorkForce Pro WF-5690DWF készüléket használnak. Kiváló csere Korábban csak lézernyomtatókat használtunk, így eleinte szkeptikus voltam a tintasugaras változattal kapcsolatban mondta el Kai Vogt, helyettes fiókvezető. De aztán hamar ráébredtem, hogy tévedtem. A színes nyomtatás túl drága volt mondta Vogt. Természetesen nagyon hasznos színes grafikákat nyomtatni szükség esetén, főleg az ügyfeleknek. A WorkForce Pro WF-5690DWF, egy négyfunkciós készülék, amely nagyjából 50%-kal csökkentette a lapköltséget a hasonló, színes lézernyomtatókhoz képest. És akkor még figyelembe se vettük a jelentősen alacsonyabb teljesítményfelvételt. Különösen kedveljük az Epson készülékében, hogy a nyomtató nem csak gazdaságos, hanem viszonylag halk is. Az irodán többen osztozunk, így az ügyfelekkel folytatott beszélgetést nem zavarja meg a nyomtatás magyarázta el Vogt.

15 Ideális megoldás kisebb irodák számára Könnyen kezelhető, csendes és kevesebb helyet igényel Lenyűgöző minőség A WorkForce Pro WF-5690DWF készüléket a könnyű integrációt szem előtt tartva terveztük, így a hálózati telepítés egyértelmű feladat volt. A kezelése szintén nagyon egyszerű mondta Vogtz. Az intuitív, nagy, színes érintőképernyő gyors hozzáférést enged az összes funkcióhoz, a nyomatok minősége pedig lenyűgözött bennünket, különösen most, hogy színesek lettek. A festék is gyorsan szárad, így a szövegkiemelők sem kenik el. Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak vagy a szkennelésnek, másolásnak és faxolásnak köszönhetően a feladatokat gyorsan el lehet végezni. A közvetlenül USB-memóriáról vagy memóriára történő nyomtatás és a szkennelés szintén lehetséges. A nyomtatás biztonságát a PIN-kódos feladatkiadás erősíti meg. Összességében nagyon elégedettek vagyunk: a WorkForce Pro nagyon gyorsan nyomtat és a minőség igazán kiemelkedő. Egy másik előny számunkra, hogy a mérete sem túl nagy. Így a miénkhez hasonló, kisebb irodákban is elfér. Nem tudom eléggé ajánlani az Epson WorkForce Pro nyomtatóját mondta Vogt. Engedje, hogy segítsünk a költségek csökkentésében és a hatékonyabb munkavégzésben! További információkért látogasson el a következő weboldalra:

16 1. További információért látogasson el a oldalra! 2. BLI által végzett tesztek, 2015 áprilisát megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, a közzététel idejéig tesztelt konkurens készülékkel való összehasonlításban. További információért látogasson el a oldalra! 3. A hozzávetőleges oldalkapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információkért látogasson el a oldalra! 4. Megtakarítás az olyan árakkal összehasonlítva, amelyek nem foglalják magukban a tartozékokat és a garanciát 5. A szín fényerejét (színesfény kibocsátás) az IDMS szabványnak megfelelően mérték. A színek fényereje a használati körülményektől függően változik. A legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, korszerű egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a június és május közötti NPD-adatok, illetve a első és harmadik negyedéve közötti PMA Research-adatok alapján. További információért látogasson el a weboldalra! 6. Az Epson iprint vezeték nélküli kapcsolatot igényel. Az Epson Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson Scan-to-Cloud szolgáltatás internetkapcsolatot igényel. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a weboldalra! 7. A piacon augusztusban kapható A4-es tintasugaras nyomtatókkal összehasonlítva. A termékek méretei, súlya és specifikációi a gyártók weboldalain feltüntetett értékek 8. A LabelWorks LW-600P és LW-1000P verziókkal kompatibilis. Töltse le az Epson ilabel alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból 9. BLI által végzett tesztek, 2015 áprilisát megelőző két hónapos vizsgálati időszakban, konkurens készülékek adott csoportjával összehasonlítva, az Epson megbízása alapján. További információért látogasson el a oldalra! A2750_Finance_Brochure_1HU_05/16 További információkért keresse fel az Epson magyarországi képviseletét, vagy látogasson el a következő weboldalra: Epson Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe Infopark sétány 1. II. em. ( I épület) 1117 Budapest Tel: Fax: Ingyenesen hívható ügyfélszolgálat: +36 (1) A védjegyek és a bejegyzett védjegyek a Seiko Epson Corporation vagy a megfelelő tulajdonosok védjegyei. A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONY KÖZSZOLGÁLTATÁS KEVESEBBÉRT Tudjuk, hogy a kiváló közszolgáltatás biztosítása minden környezetben más kihívásokkal

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONYSÁGRA FEJLESZTVE. AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZVE. A mai felgyorsult, kompetitív üzleti világban Önnek olyan technológiára van szüksége, amely garantálja

Részletesebben

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE LÉPJEN KAPCSOLATBA GYAKRABBAN ÜGYFELEIVEL Tisztában vagyunk azzal, hogy a kiemelkedő ügyfélszolgálat biztosítása a különböző kiskereskedők

Részletesebben

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON Az Epson bemutatja az A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóinak legújabb WorkForce Pro sorozatát, professzionális eszközöket, melyekkel gyors,

Részletesebben

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban Projektormegoldások A mérete fontos szempont az oktatásban MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta.

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta. EcoTank nyomtatók választéka Akár 3 évre 2 elegendő tinta www.epson.hu/ecotank A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1 Miért válasszon EcoTank nyomtatót? Akár 3 évre elegendő tinta 2 Szabaduljon

Részletesebben

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ?

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE WorkForce Pro sorozat LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE VERHETETLEN PÁROSÍTÁS A nyomtatási költségek minden vállalkozás számára terhet jelentenek, ezért számos tintapatronméretet kínálunk.

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE A BETEGELLÁTÁS SZÁMÁRA FEJLESZTVE. AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZVE. Az Epsonnál tisztában vagyunk azokkal a problémákkal és kihívásokkal, amelyekkel

Részletesebben

Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára

Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára Epson üzleti megoldások Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára Ismerje meg megoldásainkat Érjen el nagyobb hatékonyságot és interaktivitást az Epson innovatív üzleti megoldásaival. A könnyedén

Részletesebben

AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA

AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA Dolgozzon intelligensebben és együttműködve Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati szervezet

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója Együttműködés és inspiráció Ez a rövid beüzemelési útmutató végigvezeti Önt az új Epson interaktív megjelenítési

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Házimozi projektorok. Lépjen az akció sűrűjébe

Házimozi projektorok. Lépjen az akció sűrűjébe Házimozi projektorok Lépjen az akció sűrűjébe Otthoni szórakozás Típus EB-S05 Natív felbontás SVGA (800 x 600) Natív képarány 4:3 Színesfény-kibocsátás (lumen) 3200 Kontrasztarány 15 000:1 Vetítési arány

Részletesebben

Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás

Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás WorkForce Pro WF-C869R tintasugaras nyomtató Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás Teljesítmény összhangban a környezettel 84 000 1 oldal megbízható teljesítmény Akár 95%-kal kevesebb energia 2 Bemutatjuk

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Raktározás és logisztika

Raktározás és logisztika Raktározás és logisztika Az általánosan használt szállítási címkeméretek elérhetők a TD-4000 és TD- 4100N modelleknél, továbbá a beépített vágóegység használatával egyéni címkék is készíthetők, így rengeteg

Részletesebben

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatás Az egyedülálló Epson UltraChrome K3 festéktechnológia felülmúlhatatlan minőségű fekete-fehér és színes nyomtatást tesz

Részletesebben

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli Projektor portfólió Belépő szint Standard Kompakt standard Asztalszéli Közeli vetítésű Ultra közeli vetítésű Belépő szint PJ S2240 6 PJ X2240 6 PJ WX2240 6 Közeli vetítésű PJ X4241N 7 PJ WX4241N 7 Asztalszéli

Részletesebben

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc)

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc) MFC-295CN Hálózatos színes tintasugaras multifunkciós készülék fax funkcióval Tulajdonságok: Kompakt méret - ideális asztali eszköz Gyors, 27 lpp színes és 33 lpp mono nyomtatási sebesség Keret nélküli

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

HP Sprocket 200 nyomtató

HP Sprocket 200 nyomtató Adatlap Azonnal nyomtathatsz 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű fényképeket az okostelefonodról. Indulhat a nyomtatás. Oszd meg a pillanatot okostelefonodról az 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű azonnal nyomtatható

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék

Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Epson L565 színes küls? tintatartályos multifunkciós készülék Multifunkciós nyomtató beépített tintatartályokkal a gyors, költséghatékony és megbízható színes nyomtatáshoz, másoláshoz, szkenneléshez és

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC LÉNYEGES JELLEMZŐK

ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC LÉNYEGES JELLEMZŐK ADATLAP WorkForce Pro WF-C869RDTWFC Takarítson meg energiát és csökkentse a hulladék mennyiségét ezzel a megbízható, kiszámítható nyomtatási költséggel rendelkező és minimális felhasználói beavatkozást

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja TM-T88VI sorozat A POS nyomtatók új generációja Piacvezető megoldások Fedezze fel a legújabb generációs számlanyomtatók választékát a POS nyomtatási megoldások piacvezetőjétől 1. Csúcstechnológiás TM-T88VI

Részletesebben

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása TARTALOMJEGYZÉK 1. Minden felhasználó számára Bevezetés... 3 A kézikönyv használatáról... 3 Védjegyek... 4 Mi az a RICOH Smart

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Epson WorkForce Pro WF-5620DWF Négyfunkciós üzleti tintasugaras nyomtató, amely segít a nyomtatási költségeket akár 50%-kal, az energiafogyasztást pedig akár 80%-kal csökkenteni Értékelés: Még nincs értékelés

Részletesebben

DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor

DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor KÖLTSÉGHATÉKONY FELHŐALAPÚ MOBIL MEGOLDÁSOK A TERVEZŐ ALKALMAZÁSOKBAN Cservenák Róbert Autodesk Cloud AutoCAD WS Ingyenes

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai.

Újrahasznosítási. Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai. Újrahasznosítási ipar Fenntartható bigbag zsákjaink csomagolási megoldásai www.lcpackaging.com Kiváló minőség, 100%- os újrahasznosíthatóság 02 A bigbag zsákok vezető szakértője az újrahasznosítási iparágban

Részletesebben

13. óra op. rendszer ECDL alapok

13. óra op. rendszer ECDL alapok 13. óra op. rendszer ECDL alapok 1. Mire szolgál az asztal? a) Az ideiglenesen törölt fájlok tárolására. b) A telepített alkalmazások tárolására. c) A telepített alkalmazások ikonok általi gyors elérésére.

Részletesebben

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN Műszaki adatok Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 43 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 5,9 mp alatt Fekete nyomtatási minőség (legjobb)

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

S11. Elvárásain felüli érték. Caring for Life through Innovation

S11. Elvárásain felüli érték. Caring for Life through Innovation S11 Elvárásain felüli érték Caring for Life through Innovation Nagyobb érték és jobb diagnózis S11 Elvárásain felüli érték A SonoScape új szoftver platformjával rendelkező S11-et kifejezetten a problémamentes

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK

SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK SureColor SC-F sorozatú festékszublimációs nyomtatók NAGY TELJESÍTMÉNY, KIVÁLÓ NYOMATOK TELJES KÖRŰ TEXTILNYOMTATÁSI MEGOLDÁSOK A SureColor SC-F sorozat a sebességet, az erőt és a termelékenységet ötvözi

Részletesebben

HEOS TM. by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által

HEOS TM. by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által HEOS TM by Denon Vezeték nélküli hangrendszer a Denon által JÁTSZON LE ZENÉT AZ EGÉSZ HÁZBAN. Amikor eljön az összejövetel ideje, csoportosítsa a HEOS hangszórókat úgy, hogy a egész ház beteljen hanggal.

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások

Korrvu Select. Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Az Ön igényeihez illeszkedő megoldások Korrvu Select Sokoldalú csomagolási megoldás A Sealed Air már több mint 50 éve piacvezető a védőcsomagolások gyártása területén. Sikerünket annak köszönhetjük,

Részletesebben

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére.

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. HASZNÁLATI ESETEK KATALÓGUSA Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. A Yammer használati eseteinek katalógusa

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Innovatív nyomdai megoldások a CODEX Zrt. fejlesztése alapján. Copyright 2014 CODEX Zrt. All rights reserved

Innovatív nyomdai megoldások a CODEX Zrt. fejlesztése alapján. Copyright 2014 CODEX Zrt. All rights reserved Innovatív nyomdai megoldások a CODEX Zrt. fejlesztése alapján Az 1988-ban alapított, menedzsment tulajdonosi irányítása alatt fejlődő CODEX Zrt. számtalan, Magyarországon egyedi és egyben megfizethető

Részletesebben

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam a C60 Creative Plus-t, amellyel Ön új üzletágat létesíthet, illetve virágoztathat

Részletesebben

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento Élvezd a csendet csendes mérés hőmérséklet/páratartalom Nincsenek zavaró zajok:

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra IMZ220 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a IMZ220 mobil nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő:

Processzorsebesség: 800 MHz Nyomtatónyelvek: HP PCL 5e, HP PCL 6, HP Postscript Level 3 emuláció, közvetlen PDF (v 1.7) nyomtatás Képernyő: Műszaki adatok Nyomtatási sebesség (fekete): Normál:Akár 33 oldal percenként (A mérés az ISO/IEC 24734 használata alapján, a tesztdokumentumok első sorozatának kihagyásával történt. További információ:

Részletesebben

CHS - Brother téli katalógus. 3 év. GARANCIA regisztráción alapuló A tartalomból:

CHS - Brother téli katalógus. 3 év. GARANCIA regisztráción alapuló   A tartalomból: CHS - Brother 2014. téli katalógus 3 év A tartalomból: "A csavaros eszű legkisebb" Mono lézernyomtatóhoz csavarhúzó szettet adunk! Árcsökkenés Brother MFC-1810E csak pár napig hihetetlenül jó áron! Le

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

KIP 900 SZÍNES SZÉRIA

KIP 900 SZÍNES SZÉRIA Gyorsabb, Okosabb, Hatékonyabb KIP 900 SZÍNES SZÉRIA SYSTEM K SOFTWARE KIP 970 KIP 980 KIP 990 Gyorsabb, Okosabb, Hatékonyabb KIP 900 SZÍNES SZÉRIA Gyorsabb - A legfejlettebb magas követelményű széles

Részletesebben

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt.

BUDGET-IT Prezentáció. NAVIGATOR Informatika Zrt. BUDGET-IT Prezentáció NAVIGATOR Informatika Zrt. PIACI HÁTTÉR A BUDGET-IT szolgáltatás A BUDGET-IT szolgáltatás legfőbb előnyei Kiknek készült a BUDGET-IT? PIACI HÁTTÉR Jelenlegi gazdasági helyzet Gazdasági

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

INFORMATIKAI SZABÁLYZAT

INFORMATIKAI SZABÁLYZAT INFORMATIKAI SZABÁLYZAT HATÁLYOS: 2011. MÁRCIUS 30.-TÓL 1 INFORMATIKAI SZABÁLYZAT Készült a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és a szerzői

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók

Részletesebben

12. óra op. rendszer 1

12. óra op. rendszer 1 12. óra op. rendszer 1 1. Mire szolgál az asztal? A telepített alkalmazások ikonok általi gyors elérésére. 2. Fejezze be a mondatot. A tűzfal funkciója, hogy... biztosítsa a számítógép hálózati védelmét

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ KÖZÖS SZÓRAKOZÁS KELTSE ÉLETRE A JÁTÉKOT SZÉLESVÁSZNÚ KÉPPEL Kedvenc játékai még izgalmasabbak lesznek, ha nagy képernyőn játszik velük. Vesse bele magát

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató B verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM A mi LED szakértelmünk segít az Ön üzleti sikereiben Az

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA P O R T F O L I Ó 2008 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Produkció alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben