Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE"

Átírás

1 Epson egészségügyi megoldások AZ EGÉSZSÉGÜGY AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

2 A BETEGELLÁTÁS SZÁMÁRA FEJLESZTVE. AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZVE. Az Epsonnál tisztában vagyunk azokkal a problémákkal és kihívásokkal, amelyekkel Ön naponta szembenéz. Ezért fejlesztettük ki a hozzáadott értéket tartalmazó megoldásainkat, hogy segítsünk az adminisztrációs nyomás csökkentésében és a folyamatos munkát lehetővé tévő környezet megteremtésében, így Ön a kiváló személyes betegellátás nyújtására koncentrálhat. Megoldásaink kifejlesztésénél a bizalmas adatok védelmét, a mindennapi feladatok leegyszerűsítését és a különböző feladat- és hatáskörök támogatását tartottuk szem előtt. Azért vagyunk, hogy segítsünk megteremteni a betegbiztonságot, felgyorsítani a betegellátást és folyamatos hatékonyságot biztosítani a költségvetés keretein belül.

3 A részletek pontos meghatározása A betegbiztonság elsődleges fontosságú, de az emberi hibák az élet részei. Igény szerint kialakított megoldásainkkal a létfontosságú információk tisztán láthatók, míg a bizalmas adatok rejtve maradnak, így ezek a megoldások segítik a szükségtelen kockázatok elkerülését, és közben biztosítják a betegek magánjellegű adatainak védelmét. Tökéletes magabiztosság A technológiának segítenie kell, nem pedig hátráltatnia az azonnali és minőségi egészségügyi szolgáltatást. A nagy teljesítményű, kevés beavatkozást igénylő megoldásaink a megbízhatóság, az egyszerű használat és a környezetbarát működés jegyében készültek. Teljes rálátás a pénzügyekre A befektetési döntések prioritásainak meghatározásához tisztában kell lennie a teljes birtoklási költséggel. Az előre látható költségeknek, a hosszú élettartamú kellékanyagoknak, a felhasználás szabályozásának, a megfizethető árnak és az alacsonyabb működési költségeknek köszönhetően a megoldásaink maximális értéket és teljes átláthatóságot biztosítanak. Tökéletesített munkafolyamat A szükséges adminisztratív feladatok időrablók lehetnek, és befolyásolhatják a betegellátás folyamatosságát. Intuitív megoldásainkat különböző, nagy leterheltségű környezetekhez terveztük, hogy az egészségügyi szakemberek gördülékenyen haladhassanak a munkafolyamatokkal, és a betegekre koncentrálhassanak.

4 LEGYEN A BETEG AZ ELSŐ A kritikus részletek meghatározása Különböztesse meg a betegeket, a gyógyszereiket és a kezeléseiket a fontos információk jól látható kiemelésével és az apró eltérések kihangsúlyozásával. Címkenyomtatóinkkal igény szerint nyomtathat nagyon tartós gyógyszer- és labormintacímkéket, akár eltérő színekben is, a nagyobb pontosság és a jobb olvashatóság érdekében. A manuális munkafolyamatok mennyiségének csökkentése Integrálja a kritikus papírmunkát a digitális munkafolyamatba az egészségügyi feljegyzéseknek és a betegek állapotváltozásainak az elektronikus nyilvántartásba történő közvetlen szkennelésével. Szkennereink segítenek felgyorsítani az információk megosztását, többféle biztonsági lehetőséget kínálnak a bizalmas adatok védelmére, és minimálisra csökkentik az űrlapok kitöltésére fordított időt. KÓRTEREM GYÓGYSZERTÁR Hatékony és gazdaságos nyomtatás Töltsön kevesebb időt a papírok kinyomtatásával, akármilyen nagy mennyiségről legyen is szó, és közben tartsa felügyelet alatt a kényes információkhoz való hozzáférést. A kevés beavatkozást igénylő WorkForce Pro nyomtatóink jobb válaszidőt, hosszú élettartamú kellékanyagokat és jelszavas védelmet biztosítanak, így magabiztosan kezelheti az adatokat. Címkenyomtatás egyszerűen Készítsen egy vagy több címkét akár útközben is a LabelWorks nyomtatóinkkal. Emelje ki a fontos információkat jól látható címkékkel, és cseréljen gyorsan és könnyen a szalagot, hogy minimálisra csökkentse az állásidőt.

5 VÁRÓTEREM Egyszerűbb együttműködés Vitassa meg a betegek eseteit anélkül, hogy jegyzeteket kellene gépelnie, és konzultáljon valós időben más helyen tartózkodó szakemberekkel a munkahelye elhagyása nélkül. Interaktív projektoraink sokkal hatékonyabb digitális folyamattá teszik az együttműködést flipchartok, táblák vagy síkképernyős kijelzők használata nélkül. OKTATÁS KONZÍLIUM Idő- és pénztakarékos adattárolás Tárolja biztonságosan az orvosi adatokat papíralapú irattári költségek nélkül, és készítsen nagy mennyiségben hamisítás ellen védett lemezeket egyetlen tintapatronkészlettel. A CD, DVD vagy BD lemezeken található fájlokat a Discproducer készülékeinkkel archiválhatja és visszakeresheti anélkül, hogy 100 éven belül újra kellene írnia a lemezeket, így biztonságosan tárolhatja és megoszthatja a betegadatokat tartalmazó fájlokat az adatvesztés és az illetéktelen használat veszélye nélkül. Az eredmények megtekintése jobb módszerekkel Hozza ki a legtöbbet a kiterjesztett valóságból, és az eljárások során használja ki a technológiát a betegek kulcsfontosságú adatainak áttekintéséhez. A Moverio intelligens szemüvegeink lehetővé teszik az adatok és a képek egyidejű megjelenítését, így segítenek gyorsabban reagálni, javítják a hatékonyságot és lerövidítik a kezelési időt.

6 A RÉSZLETEK PONTOS MEGHATÁROZÁSA Azonosítsa jól látható módon az információkat, a mintákat és a tárolókat, hogy biztosítsa az információk folyamatos áramlását és az adatok biztonságát. A fontos orvosi információknak pontosnak, láthatónak és elérhetőnek kell lenniük azok számára, akiknek szüksége van rájuk. Mivel azonban az adatvédelem is fontos, nagy a nyomás, hogy az információkat biztonságos módon tároljuk, és megvédjük a betegeket és az adataikat a megelőzhető hibáktól, illetve megóvjuk az adatokat a jogosulatlan hozzáféréstől és a rendeltetésnek nem megfelelő kezeléstől. Igény szerint kialakított megoldásainkkal könnyen gondoskodhat az olyan apró részletekről, amelyek kifejezetten fontossá válhatnak. A fontos adatok védelme vagy kiemelése A WorkForce Pro nyomtatók kiváló színhatást biztosítanak, és további biztonsági funkciókkal rendelkeznek, így az információk jól láthatók, de emellett megfelelően védettek is lesznek. A PIN-kódos engedélyezéssel biztosítsa, hogy a bizalmas adatok a megfelelő kezekben maradjanak. Emelje ki a kulcsfontosságú részleteket színkódos űrlapokkal ez segít az olyan tévedések elkerülésében, amelyek negatív hatással lehetnének a betegekre. Biztonságosabb digitális munkafolyamat létrehozása Biztonságos szkennereink segítenek a papíralapú dokumentumokat a digitális adatbázisba integrálni, így sokkal valószínűtlenebbé válik, hogy fontos állapotváltozásokat tartalmazó oldalak eltűnnek vagy rossz helyre kerülnek. Hozza létre újra a kritikus egészségügyi dokumentumokat kivételes részletességgel többek között a negatívokat, a fényképeket és a röntgenfelvételeket is. Szkennelje a papíralapú dokumentumokat közvetlenül a betegek elektronikus nyilvántartásába a mellékelt szoftverrel. Szkennelje a dokumentumokat biztonságos, jelszóval védett PDF-fájlba a megőrzéshez. Az információk pontos reprodukálása Hívja fel a figyelmet a fontos részletekre az Epson címkenyomtatóival. Emelje ki a fontos információkat a labormintákon és a gyógyszertárolókon részletes, színes címkékkel. Nyomtasson gyorsan kompakt, de hatásos figyelmeztetéseket és biztonsági címkéket. Készítsen rendkívül tartós címkéket, amelyek ellenállnak a víznek, a hőnek és a hidegnek.

7 A partnereink 91%-a véli úgy, hogy problémát jelent a betegek biztonsága 1 Tegye tisztán láthatóvá az orvosi felvételeket. Interaktív projektorainkkal megoszthatja és megvitathatja az aprólékos információkat a szakemberekkel a biztonságos adatbázisba történő mentés előtt. Reprodukáljon kiváló minőségű szürkeárnyalatos felvételeket, például röntgenfelvételeket a DICOM-szabvány szerint 2 Dolgozzon együtt másokkal bizalmas orvosi adatokon a betegeknek fenntartott területektől távol. Tárja fel az orvosi képek finom részleteit a magas színesfény kibocsátás (CLO) az átlagos 1 chipes DLP projektorokhoz képest háromszor nagyobb fényerőt biztosít 3. A bizalmas adatokhoz való hozzáférés felügyelete A Discproducer készülékek megbízható módszert jelentenek a betegek adatainak, orvosi fájljainak, röntgen- és CTfelvételeinek biztonságos tárolására, megosztására és visszakeresésére akár 100 éven keresztül is. Készítsen hamisítás ellen védett CD és DVD lemezeket. Akadályozza meg a lemezek illetéktelen eltávolítását a PIN-kóddal védett zár segítségével. Védje meg az adatokat az adatvesztéstől, az illetéktelen felhasználástól, a módosítástól, illetve a mágneses tér, a víz, a páratartalom és a vírusok hatásától.

8 TÖKÉLETES MAGABIZTOSSÁG Érje el, hogy a komoly kihívásokkal szembenéző környezete csúcsteljesítményen működhessen rövidebb reakcióidőkkel és kevesebb megszakítással. A magasszintű megbízhatóság minden egészségügyi környezetben fontos, és a korszerű egészségügyi technológiának többféle módon is bizonyítania kell. Ösztönösen és könnyen használhatónak kell lennie, minimális ráfordítási és fenntartási igénnyel kell rendelkeznie, csökkentenie kell az állásidőt, és elég rugalmasnak kell lennie ahhoz, hogy megfeleljen többféle szakember igényeinek is. A nagy teljesítményű, kevés beavatkozást igénylő megoldásaink mindent biztosítanak, amire a betegellátási szolgáltatások folyamatos nyújtásához szüksége lehet. A várakozási idő csökkentése A WorkForce Pro nyomtatók minimalizálják az állásidőt a szükséges dokumentumok kinyomtatása közben még nagy mennyiségek esetén is, így több idő tölthető a betegekkel. Nyomtasson akár oldalt tintacsere nélkül a RIPS (Replaceable Ink Pack System) technológiát használó WorkForce Pro nyomtatókkal 4. Próbálja ki a megszakítás nélküli nyomtatást a RIPS (Replaceable Ink Pack System) rendszerű, multifunkciós WorkForce Pro nyomtatókkal. Csökkentse a felhasználói beavatkozások számát és növelje a hatékonyságot a könnyen használható kezelőfelület és a megbízható működés segítségével, bemelegedési idő nélkül. Integrálja könnyen a WorkForce Pro nyomtatókat a meglévő infrastruktúrába. A CoverPlus segítségével kiterjesztheti a termék jótállását, így nyugodtabban dolgozhat. A kommunikáció egységesítése Az Epson projektorokat úgy terveztük, hogy könnyen integrálhatók legyenek a meglévő IT-infrastruktúrákba, így az együttműködés a helyek és eszközök között biztosított. Vezérelje az akár ezer projektorból álló projektorflottáját az Epson EasyMP szoftverrel. Vetítsen közvetlenül okostelefonról vagy táblagépről az iprojection alkalmazással 5.

9 Gyorsabb információmegosztás Intelligens szkennereink segítségével gyorsan átalakíthatja papíralapú dokumentumait digitális adatokká, és megoszthatja munkatársak csoportjaival, hogy az információk többféleképpen felhasználhatók legyenek. Csökkentse minimálisra a beavatkozást és az ismétlődő műveleteket a friss információknak az elektronikus betegadatokba történő közvetlen beszkennelésével. Gyorsan sajátítsa el a Document Capture Pro intuitív felhasználói felületének használatát, külön oktatás igénye nélkül. Szüntesse meg a bemelegedési időt a ReadyScan technológiával, és takarítson meg energiát az alvó móddal. Egyedi címkék nyomtatása igény szerint ColorWorks színes címkenyomtatóink elég rugalmasságot biztosítanak a szükséges címkék megfelelő időben történő kinyomtatásához, a beteg- és gyógyszerlisták gyors változásainak megfelelően. Nyomtathat kis mennyiségű címkét gyorsan, vagy nagy tételszámban igény szerint. Használjon előre meghatározott színkódokat az időtakarékosság érdekében a gyógyszerek pontos azonosítására. Csökkentse a hulladék mennyiségét a címkék szükség szerinti mennyiségben történő nyomtatásával, igény szerint. A betegek a középpontban A Discproducer készülékek lehetővé teszik a feljegyzések lemezre írását, miközben Ön fontosabb sürgős feladatokkal foglalkozhat. Készítsen óránként 30 CD-t, 15 DVD-t vagy 8 BD lemezt, felügyelet nélkül. Elég egy archiválás, és biztos lehet benne: a CD, DVD vagy Blu-ray lemezek újraírására 100 évig nincs szükség. A Blu-ray disc lemezek B szintű TÜV-tanúsítást kaptak, ez a legkisebb fogyasztást jelenti az összes adattárolási megoldás közül. Tárolja az adatokat a papíralapú tárolás költségei és kényelmetlensége nélkül és tegye lehetővé, hogy a betegek magukkal vihessék a fontos kórtörténetüket. Készítsen nagy mennyiségű lemezt egyetlen tintapatronkészlettel, így könnyebb archiválni és előkeresni az adatokat. Váltson most! Váltson most a WorkForce Pro tintasugaras termékcsalád nyomtatóinak használatára, és csökkentse a vállalat környezetterhelését.

10 SZEREZZEN TELJES RÁLÁTÁST A PÉNZÜGYEKRE! Az Epson által biztosított egészségügyi technológia maximális hozzáadott értéket tartalmaz rejtett költségek nélkül. A költségek jelentette nyomás növekszik, és a beruházásokkal kapcsolatban óvatosan kell döntéseket hozni. Az átláthatóság elsődleges fontosságú, így a folyamatos költségeknek a vételárhoz hasonlóan egyértelműnek kell lenniük. Biztosnak kell lennie abban is, hogy a kiválasztott technológia sikeres, fenntartható, és könnyen alkalmazkodik a jövőbeli változásokhoz. Az Epson költséghatékony megoldásainál a hosszú távú érték egyértelmű a fantasztikus eredményektől kezdve a versenyképes árakon át az időtakarékosságig és a hatékonyságig. Érték hosszú távon A WorkForce Pro nyomtatóink segítenek kordában tartani a kiadásokat, miközben az elvárásainak megfelelő kiváló minőséget nyújtanak. A nagy kapacitású, helytakarékos, színenként cserélhető tintapatronok hosszabb élettartamúak és egyszerűen cserélhetők, hiszen csak a kifogyott színt kell kicserélnie. A WorkForce Pro RIPS nyomtatók a megosztott nyomtatóflották és a kiszámítható költségek előnyeit ötvözik. Növelje a használat feletti ellenőrzést, hogy korlátozhassa az érzékeny információkhoz való hozzáférést, és csökkentse a nyomtatási kiadásokat. Vegye kézbe nyomtatási költségeit az Epson Print Performance mindenre kiterjedő menedzselt nyomtatási szolgáltatásával. Nagyobb termelékenység 50%-kal alacsonyabb oldalankénti költséggel 6

11 A nyomtatási költségek kezelése Az Epson Print & Save szolgáltatással havi fix díj ellenében ellenőrizheti a nyomtatás kihasználtságát és a kellékanyagokat, így nem érhetik meglepetések. Csökkentse nyomtatási költségeit 15-40%-kal ahhoz képest, mint ha a kellékanyagokat és a karbantartási szolgáltatásokat külön rendelné meg 7. Kövesse nyomon a nyomtatási mennyiségeket, és rendeljen kényelmesen kellékanyagokat az online felületünkön. A teljes körű jótállás nyugodt munkavégzést biztosít. Egyszerűbb munkafolyamatok Intelligens szkennereink támogatják a hatékony munkafolyamatokat, így az egészségügyi szakemberek a lehető legjobban kihasználhatják a munkaidejüket. Szkenneljen adatokat közvetlenül az adatbázisba, hogy a digitális dokumentumok mindig naprakészek és könnyen megoszthatók legyenek. Töltse fel a beszkennelt fájlokat automatikusan a felhőalapú szolgáltatásokba a Scan-to-Cloud megoldással 8. A nagy sebességű szkennereink segítségével segítse elő az információk áramlását az osztályok, részlegek és rendelők között. Időtakarékosság és kevesebb utazás Kedvező árú interaktív projektoraink az együttműködés szem előtt tartásával készültek, és hozzáadott értékű alternatívát jelentenek a síkpaneles képernyőkhöz képest, nagyobb vetített képpel, további költségek nélkül. A csoportok valós időben tarthatnak értekezletet, oszthatják meg egymással és tárgyalhatják meg az orvosi eseteket, bárhol is tartózkodjanak. Vegyen részt közvetlen értekezleteken és konzultációkon máshol tartózkodó szakemberekkel együtt anélkül, hogy el kellene hagynia munkahelyét. Tekintse át és frissítse a napi betegállapot-adatokat és kezeléseket feljegyzések készítésével tábla üzemmódban, kézi jegyzetelés nélkül. Kombináljon és jelenítsen meg egyszerre két tartalmat két különálló forrásból az osztott képernyős kivetítéssel. Fedezze fel, mennyit takaríthat meg nyomtatás közben, ha az Epsont választja! Használja a teljes birtoklási költségek kiszámítására szolgáló kalkulátort:

12 TÖKÉLETESÍTETT MUNKAFOLYAMAT Tapasztalatok ötvözése, valós idejű együttműködés, több feladat egyidejű elvégzése és rugalmasabb munkavégzés. A minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása sok időt vesz igénybe, és rengeteg munkával jár, ezért komoly előnyökre lehet szert tenni egy hatékonyabb gyakorlat bevezetésével. A mobil eszközökkel és a kevés beavatkozást igénylő technológiákkal javítani lehet az utazás közbeni hatékonyságon, a reakcióidőkön, és biztosítható a zökkenőmentes betegellátás. Sokoldalú megoldásaink segítségével mindenki szabadon a betegekre összpontosíthat akár a távgondozásban, akár egy forgalmas orvosi rendelő recepciósaként dolgozik valaki. Kapcsolat a szakértőkkel Interaktív projektoraink lehetővé teszik a digitális információk hálózaton keresztüli megosztását így a sürgős esetek megvitathatók egy csoportként, illetve távoli szakértőkkel is. Az Epson iprojection alkalmazással közvetlenül megoldható a kivetítés okos mobileszközökről 5. Csökkenthetők a klinikai kockázatok, mivel kevésbé valószínű, hogy a frissítések műszakváltáskor elvesznek. Digitalizálható a munkafolyamat a hagyományos táblák és flipchartok leváltásával, amelyek nem mindig olvashatók jól és nehézkesebb velük az információrögzítés. Csökkentse az átlagos napi 5 perc időt, amelyet az emberek azzal töltenek, hogy eljussanak a központi nyomtatókhoz 9

13 Könnyen elérhető dokumentumok A WorkForce Pro nyomtatók segítségével idő takarítható meg azokban az esetekben, amikor egyébként az egészségügyi szakembernek egy központi nyomtatószobába kellene eljutnia a nyomtatott anyagokért. Helyezzen el több kedvező árú nyomtatót több helyen a hatékonyság növelése érdekében. Nyomtasson távolról okostelefonról, laptopról vagy táblagépről az Epson Connect szolgáltatással 8. Csökkentse a késéseket a nyomtatási feladatok és sorok helyi irányításával. Szervezettség utazás közben is A LabelWorks segítségével növelhető a hatékonyság a dokumentumokkal végzett munka és a fájlok frissítése során. Tervezzen, hozzon létre és nyomtasson címkéket okostelefonokról vagy táblagépekről közvetlenül, az Epson ilabel alkalmazással 10. Nyomtasson különféle címkéket néhány egyszerű lépésben. Cseréljen szalagokat gyorsan és könnyedén az állásidők csökkentése érdekében. Rövidebb kezelési idő A Moverio intelligens szemüveg képeket és adatokat vetít a valós környezetre; használható lejátszóként vagy fejen viselhető kijelzőként a folyamatok felgyorsítása érdekében. Kézi beavatkozást nem igénylő kiterjesztett valóság, illetve HD- és 3D-tartalmak jeleníthetők meg ezzel a megfizethető, kétlencsés, áttetsző, intelligens szemüveggel. Növelje a betegellátás hatékonyságát, mivel a diagnózis felállítása, illetve a konzultáció és a kezelés során az eredmények áttekintése kevesebb időt vesz igénybe. Érdeklődjön a konkrét igények szerint tervezett, egyedi megoldások iránt. Szoftvermegoldások Felügyelje a projektorok teljes flottáját az Epson EasyMP szoftverrel. Vezéreljen több mint 1000 projektort egyetlen interfész segítségével. Vetítsen okostelefonról vagy táblagépről származó tartalmat közvetlenül. Vezérelje a teljes flottát egyetlen központi helyről.

14 Esettanulmány HATÉKONYABB OKTATÁS PROJEKTOROKKAL, KISEBB ENERGIAFOGYASZTÁSÚ NYOMTATÓK A Német Cukorbetegség-kutató Központ egyik tanulmánya szerint csak Németországban nagyjából 6 millió cukorbeteg 11 él. A nemek tekintetében nincs jelentős különbség, azonban a betegség kockázata számottevően nő a korral. A tanulmány előrejelzése szerint 2030-ra a cukorbetegek száma eléri majd a 8 milliót, ez a teljes lakosság majdnem 10 százaléka. Az 1983-ban alapított Cukorbeteg-gondozó Klinika egy vészhelyzeti kórház diabetes mellitus betegséggel diagnosztizált személyek számára, emellett egy elismert státuszú szakorvosi rendelőintézet. Az épület több mint 155 ággyal rendelkezik, és több mint embert kezelnek benne évente. A számos iroda és oktatóhelyiség felszereltségét az Intézet az Epson nyomtatás- és vetítéstechnológiája segítségével biztosítja. Vetítés A klinika különféle képzési létesítményeinek egyik fő tevékenységi területe visszajelzések és információk biztosítása a cukorbetegségben szenvedők számára a szokásaikkal kapcsolatban. A betegképzési kurzusok mellett a program részét képezik az alkalmazottaknak szóló szemináriumok és egyéni oktatások is a témakörök széles választékában. Ezen szerteágazó ismeretanyag hatékony átadása érdekében a klinika Epson EB-1900 projektorokat telepített mind a nyolc oktatóhelyiségébe, illetve egy G-sorozatú projektort a nagy előadóterembe. Már a 2000-es évek eleje óta alkalmazunk Epsonprojektorokat. magyarázza Daniel Schleßmann, a Diabetes- Klinik Bad Mergentheim GmbH & Co KG informatikai vezetője. Kísérleteztünk más gyártók megoldásaival is, de ez végül nem fizetődött ki. Az Epson egyszerűen jobb minőségű vetített képet tud biztosítani. A képzési kurzusokra jelentős hatással vannak azok az ismeretek, amelyeket a betegek egymástól tanulnak meg, különösen az olyan témakörök esetében, mint az étrend, az edzés és a cukorbetegség napi szintű velejárói. Az előadásokhoz megjegyzések és észrevételek fűzhetők, amelyeket utána összegyűjtenek, és elérhetővé tesznek. Az egyik helyiségben a normál projektor mellett egy rövid vetítési távolságú EB-1400 projektort is alkalmaznak próbajelleggel. A csatlakoztatott Epson multimédiás táblával együtt ez lehetővé teszi az adatok elektronikus feldolgozását és elmentését.

15 A WorkForce Pro segítségével gond nélkül ki lehet nyomtatni akár havi oldalt is. Jelenleg az oktatódiákat konvertáljuk Full HD minőségű és interaktív tartalmakká. Ez pedig időbe telik mondja Schleßmann, de rengeteg új lehetőséget kínál a képzési kurzusaink fejlesztéséhez. Középtávú célunk, hogy további interaktív, rövid vetítési távolságú projektorokat telepítsünk, amelyek képesek Full HD vagy nagyobb (pl. WUXGA) felbontásban megjeleníteni a képzési kurzusok anyagait. A klinika informatikai részlege rendkívül könnyűvé tette a projektorok használatát minden résztvevő számára. Az oktatóknak pedig segítséget jelent, hogy a helyiségek felszereltsége azonos. A notebookok és más források csatlakoztathatósága érdekében a helyiségek könnyen hozzáférhető, modern interfészekkel, például HDMI-vel rendelkeznek. Schleßmann elégedett az eszközök könnyű karbantarthatóságával: A kiváló képminőség mellett az Epsonprojektorok lámpáinak élettartama is jó. Az általunk használt projektorok közül mindössze egynek a lámpáját kellett cserélni az elmúlt két évben, pedig sokat használjuk az eszközeinket. A projektorok által létrehozott tiszta kép jelentős segítség a képzések során. Nyomtatási megoldások Az irodák napi nyomtatási szükségleteiről összesen 66 Epson WorkForce Pro nyomtató és multifunkciós készülék gondoskodik. Mindegyik képes színes nyomtatásra, és szabványos papírra nyomtatják a szokásos irodai dokumentumokat: leveleket, megrendeléseket, számlákat stb. A betegadatokhoz (amelyek A3+ méretűek) a klinika a WorkForce Pro WF8590DWF készüléket használja. Emellett a jó színvisszaadási tulajdonságuknak köszönhetően nincs többé szükség előrenyomtatott dokumentumokra. Ma már minden dokumentumunkat mi magunk nyomtatjuk ki, magyarázza Schleßmann. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell külső nyomdáktól előnyomatokat rendelnünk, vagyis nem kell a nyomatokra várnunk, és a költséges tárolással sem kell foglalkoznunk. Ennek köszönhetően most sokkal rugalmasabbak vagyunk. A nyomtatók általában a munkaállomáshoz közel találhatók, de nem csak azért, hogy az alkalmazottaknak ne kelljen messzire menniük, és minimális megszakításokkal tudjanak dolgozni, hanem azért is, mert az olyan kényes információkat, mint a betegadatok, soha nem szabad őrizetlenül hagyni. Segítünk csökkenteni az energiafogyasztást és javítani az egészségügyi szolgáltatás minőségét. További információkért látogasson el a következő weboldalra:

16 1. Betegbiztonság az Európai Unióban: 2014, Európai Bizottság 2. Orvosi diagnosztikához nem használható 3. A szín élénkségét (színesfény kibocsátás) az IDMS szabványnak megfelelően mérték. A színesfény kibocsátás a használati körülményektől függően változik. A legnépszerűbb Epson 3LCD üzleti és oktatási projektorok, korszerű egychipes DLP projektorokkal összehasonlítva a június és május közötti NPDadatok, illetve a első és harmadik negyedéve közötti PMA Research-adatok alapján. További információért látogasson el a weboldalra. 4. Hozzávetőleges oldalkapacitás. A tényleges kapacitás a kinyomtatott képektől és a használati körülményektől függ. További információkért látogasson el a oldalra. 5. Vezeték nélküli csatlakoztathatóság szükséges a projektorhoz 6. További információkért látogasson el a oldalra. 7. Megtakarítás az olyan árakkal összehasonlítva, amelyek nem tartalmazzák a tartozékokat és a garanciát. 8. Az Epson iprint vezeték nélküli kapcsolatot igényel. Az Epson Print, az Epson Remote Print Driver és az Epson Scan-to-Cloud szolgáltatás internetkapcsolatot igényel. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a oldalra. 9. Egy átlagos személy sétálási sebessége (1 kilométer 10 perc alatt) alapján ( Az európai nyomtatási nyargalás A napi 500 méteres szélsebes tanulmány, Epson) 10. A LabelWorks LW-600P és LW-1000P verziókkal kompatibilis. Töltse le az Epson ilabel alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. 11. DZD: A2749_Healthcare_Brochure_1HU_05/16 További információkért keresse fel az Epson magyarországi képviseletét, vagy látogasson el a webhelyre. Epson Europe B.V. Magyarországi Fióktelepe Infopark sétány 1. II. em. ( I épület) 1117 Budapest Tel: Fax: Ingyenesen hívható Ügyfélszolgálat: +36 (1) A védjegyek és a bejegyzett védjegyek a Seiko Epson Corporation vagy a megfelelő tulajdonosok védjegyei. A termékinformációk előzetes értesítés nélkül változhatnak.

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK

NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓD, AMELLYEL AZ ALKALMAZOTTAK RUGALMASABBAN DOLGOZHATNAK Jusson magasabbra a vállalkozásával Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati

Részletesebben

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban

Projektormegoldások. A vetítőfelület mérete fontos szempont az oktatásban Projektormegoldások A mérete fontos szempont az oktatásban MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ?

Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? Epson tárgyalótermi megoldások PROJEKTOR VAGY SÍKPANELES KÉPERNYŐ? MIRE FIGYELJEN ODA, HA VETÍTŐFELÜLETET VAGY MEGJELENÍTŐT KERES? Ez az útmutató bemutatja a méretének, a költséghatékonyságnak és a képminőségnek

Részletesebben

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson kiskereskedelmi megoldások KISKERESKEDELEM AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE LÉPJEN KAPCSOLATBA GYAKRABBAN ÜGYFELEIVEL Tisztában vagyunk azzal, hogy a kiemelkedő ügyfélszolgálat biztosítása a különböző kiskereskedők

Részletesebben

Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Az Epson pénzügyi, banki és könyvelési megoldásai PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONY PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK KEVESEBB RÁFORDÍTÁSSAL Olyan intelligens nyomtatási, szkennelési és projektormegoldásokat

Részletesebben

Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson megoldások az állami szektorban AZ ÁLLAMI SZEKTOR AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONY KÖZSZOLGÁLTATÁS KEVESEBBÉRT Tudjuk, hogy a kiváló közszolgáltatás biztosítása minden környezetben más kihívásokkal

Részletesebben

AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA

AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA AZ ÜZLETI EGYÜTTMŰKÖDÉS JAVÍTÁSÁNAK NÉGY EGYSZERŰ MÓDJA Dolgozzon intelligensebben és együttműködve Nem számít, hogyan értékeli a vállalkozása jelenlegi teljesítményét, szinte minden vállalati szervezet

Részletesebben

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta.

EcoTank nyomtatók választéka. A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1. Akár 3 évre 2. elegendő tinta. EcoTank nyomtatók választéka Akár 3 évre 2 elegendő tinta www.epson.hu/ecotank A világ elsőszámú külsőtartályos nyomtató gyártója 1 Miért válasszon EcoTank nyomtatót? Akár 3 évre elegendő tinta 2 Szabaduljon

Részletesebben

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS

Epson WorkForce Pro sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS sorozat VÁLTOZÓBAN AZ ÜZLETI NYOMTATÁS LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON Az Epson bemutatja az A4-es üzleti tintasugaras nyomtatóinak legújabb WorkForce Pro sorozatát, professzionális eszközöket, melyekkel gyors,

Részletesebben

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója

EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások. Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója EB-1400 sorozat tárgyalótermi megoldások Az interaktív megjelenítés rövid beüzemelési útmutatója Együttműködés és inspiráció Ez a rövid beüzemelési útmutató végigvezeti Önt az új Epson interaktív megjelenítési

Részletesebben

Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE

Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE Epson üzleti megoldások AZ ÜZLET AZ ÖN SZEMSZÖGÉBŐL NÉZVE HATÉKONYSÁGRA FEJLESZTVE. AZ ÖN SZÁMÁRA TERVEZVE. A mai felgyorsult, kompetitív üzleti világban Önnek olyan technológiára van szüksége, amely garantálja

Részletesebben

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE

LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE WorkForce Pro sorozat LÉZERSEBESSÉG FÉLÁRON ÜZLETI IGÉNYEKRE TERVEZVE VERHETETLEN PÁROSÍTÁS A nyomtatási költségek minden vállalkozás számára terhet jelentenek, ezért számos tintapatronméretet kínálunk.

Részletesebben

Házimozi projektorok. Lépjen az akció sűrűjébe

Házimozi projektorok. Lépjen az akció sűrűjébe Házimozi projektorok Lépjen az akció sűrűjébe Otthoni szórakozás Típus EB-S05 Natív felbontás SVGA (800 x 600) Natív képarány 4:3 Színesfény-kibocsátás (lumen) 3200 Kontrasztarány 15 000:1 Vetítési arány

Részletesebben

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt.

Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Költséghatékony és tartós megoldások otthoni irodáknak, illetve kis- és közepes vállalatoknak egyaránt. Canon i-sensys FAX-L150 Canon i-sensys FAX-L170 Canon i-sensys FAX-L3000 Egyszerűen használható és

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára

Epson üzleti megoldások. Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára Epson üzleti megoldások Kiváló választás bármilyen vállalkozás számára Ismerje meg megoldásainkat Érjen el nagyobb hatékonyságot és interaktivitást az Epson innovatív üzleti megoldásaival. A könnyedén

Részletesebben

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja

TM-T88VI sorozat. A POS nyomtatók új generációja TM-T88VI sorozat A POS nyomtatók új generációja Piacvezető megoldások Fedezze fel a legújabb generációs számlanyomtatók választékát a POS nyomtatási megoldások piacvezetőjétől 1. Csúcstechnológiás TM-T88VI

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére.

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. HASZNÁLATI ESETEK KATALÓGUSA Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. A Yammer használati eseteinek katalógusa

Részletesebben

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint multifunkciós lézernyomtató sorozata, az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára

ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára ÜDVÖZÖLJÜK LEGKISEBB LÉZEREINK VILÁGÁBAN! Megérkeztek a Brother új mononyomtatói és multifunkciós gépei! Kisirodák és otthoni felhasználók számára Modellek HL-1110E DCP-1510E MFC-1810E Kisiroda/Otthoni

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli

Projektor portfólió. Belépő szint. Kompakt standard. Standard. Ultra közeli vetítésű. Közeli vetítésű. Asztalszéli Projektor portfólió Belépő szint Standard Kompakt standard Asztalszéli Közeli vetítésű Ultra közeli vetítésű Belépő szint PJ S2240 6 PJ X2240 6 PJ WX2240 6 Közeli vetítésű PJ X4241N 7 PJ WX4241N 7 Asztalszéli

Részletesebben

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ

LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ LEGYEN RÉSZE A JÁTÉKNAK! EPSON KIVETÍTŐK JÁTÉKHOZ KÖZÖS SZÓRAKOZÁS KELTSE ÉLETRE A JÁTÉKOT SZÉLESVÁSZNÚ KÉPPEL Kedvenc játékai még izgalmasabbak lesznek, ha nagy képernyőn játszik velük. Vesse bele magát

Részletesebben

Kis méretben hatalmas tudás

Kis méretben hatalmas tudás Kis méretben hatalmas tudás Canon ir1133 Canon ir1133a Canon ir1133if Ez a kompakt multifunkciós készülék alapfelszereltségként kétoldalas dokumentumkiadási funkcióval, és opcionális Wi-Fi kapcsolattal

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok

Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok Mobil nyomtatás működési elv és megoldás választási kritériumok A mobil eszközök száma világszerte rohamosan növekszik és jelentős kiegészítőjévé, sok esetben helyettesítőjévé vált a hagyományos számítógépeknek.

Részletesebben

Információ menedzsment

Információ menedzsment Információ menedzsment Szendrői Etelka Rendszer- és Szoftvertechnológiai Tanszék szendroi@witch.pmmf.hu Szervezetek felépítése Szervezetek közötti információáramlás Információ fogadás Elosztás Új információk

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

Bemutatkozik a BIZMUT EHS szakértőktől XXI. Század igényeihez igazodva

Bemutatkozik a BIZMUT EHS szakértőktől XXI. Század igényeihez igazodva e-ehs szoftverek egyéni igényekre szabva Bemutatkozik a BIZMUT EHS szakértőktől XXI. Század igényeihez igazodva 1. e-hulladékkezelő Tervezés, szervezés és együttműködés Egyszerűbb gyorsabb - biztonságosabb

Részletesebben

Raktározás és logisztika

Raktározás és logisztika Raktározás és logisztika Az általánosan használt szállítási címkeméretek elérhetők a TD-4000 és TD- 4100N modelleknél, továbbá a beépített vágóegység használatával egyéni címkék is készíthetők, így rengeteg

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

S11. Elvárásain felüli érték. Caring for Life through Innovation

S11. Elvárásain felüli érték. Caring for Life through Innovation S11 Elvárásain felüli érték Caring for Life through Innovation Nagyobb érték és jobb diagnózis S11 Elvárásain felüli érték A SonoScape új szoftver platformjával rendelkező S11-et kifejezetten a problémamentes

Részletesebben

HP Sprocket 200 nyomtató

HP Sprocket 200 nyomtató Adatlap Azonnal nyomtathatsz 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű fényképeket az okostelefonodról. Indulhat a nyomtatás. Oszd meg a pillanatot okostelefonodról az 5 7,6 cm ( x 3 hüvelyk) méretű azonnal nyomtatható

Részletesebben

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök TARTALOM 2 3 7 7 8 8 8 9 9 9 10 10 PRIMON APP KEZELÔFELÜLET PRIMON App 6.0 újdonságok PRIMON App PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök További újdonságok PRIMON App felület már A4-es

Részletesebben

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Heron HD3430 vonalkód olvasó A Datalogic Heron HD3430 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc)

Tintasugaras Fotónyomtatás Nyomtatási sebesség Mono max 33 ppm (oldal per perc) MFC-295CN Hálózatos színes tintasugaras multifunkciós készülék fax funkcióval Tulajdonságok: Kompakt méret - ideális asztali eszköz Gyors, 27 lpp színes és 33 lpp mono nyomtatási sebesség Keret nélküli

Részletesebben

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can

Tedd meg velünk. Irodai PIXMA készülékek termékválaszték. you can Tedd meg velünk a következő lépésedet! Irodai PIXMA készülékek termékválaszték you can Canon PIXMA nyomtatók a vállalkozások számára A Canon PIXMA nyomtatók hatékony, gyakorlati megoldást nyújtanak. Az

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3678 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3678 vonalkód olvasó A Zebra LI3678 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja

A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja Be there, be adaptive, sell more A mobil értékesítési hálózatok többcsatornás értékesítési platformja a Formula/400 megoldása Leadtől a jutalékig Az eszközfüggetlen, Mobile First platformon kialakított

Részletesebben

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható!

CLOSER TO YOU. FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! CLOSER TO YOU FONA XPan 3D Teljes felvétel, azokról a területekről is, ami eddig nem volt látható! FONA XPan 3D 85x85 mm-es teljes látómező Egyetlen exponálás során a teljes látómezőről (85x85 mm) képet

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LI4278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LI4278 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LI4278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3608 vonalkód olvasó A Zebra LI3608 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ ZEBRA DS2278 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2278 vonalkód olvasó A Zebra DS2278 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési

Részletesebben

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. 0 verzió HUN AirPrint útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a használati útmutatóban végig az alábbi ikont használjuk: Megjegyzés A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző helyzetek kezelésére,

Részletesebben

DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor

DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor DWG fájlok megosztása, megtekintése és szerkesztése bárkivel, bárhol, bármikor KÖLTSÉGHATÉKONY FELHŐALAPÚ MOBIL MEGOLDÁSOK A TERVEZŐ ALKALMAZÁSOKBAN Cservenák Róbert Autodesk Cloud AutoCAD WS Ingyenes

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

A DLD használatának feltételei:

A DLD használatának feltételei: A DLD használatának feltételei: DLD Short Range DLD Wide Range Egy WLAN kapcsolattal rendelkező irodai számítógép Egy folyamatos internetkapcsolattal rendelkező irodai számítógép Egy, a számítógéphez csatlakoztatott

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Gryphon GD4100 vonalkód olvasó A Datalogic Gryphon GD4100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2208 vonalkód olvasó A Zebra DS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek. Energy Online - szinte ingyen

Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek. Energy Online - szinte ingyen Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek Energy Online - szinte ingyen Energiafelügyelet a legmodernebb eszközökkel Intelligens és célirányos információ akkor és ahogy Ön szeretné Napjainkban már végtelen

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra IMZ220 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a IMZ220 mobil nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása

A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása A RICOH Smart Device Connector felhasználói számára: A készülék konfigurálása TARTALOMJEGYZÉK 1. Minden felhasználó számára Bevezetés... 3 A kézikönyv használatáról... 3 Védjegyek... 4 Mi az a RICOH Smart

Részletesebben

HP ENVY 7640 e-all-in-one series

HP ENVY 7640 e-all-in-one series HP ENVY 7640 e-all-in-one series Tartalomjegyzék 1 Hogyan történik?... 1 2 Első lépések... 2 A nyomtató részei... 3 Kezelőpanel és állapotjelző fény... 5 Útmutató a papírokról... 8 Töltsön papírt a nyomtatóba...

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan I QD2100 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan I QD2100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS2208 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS2208 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ. Biztonság és kényelem az ujjhegyében ÉRINTŐKÉPERNYŐS KEZELŐ Biztonság és kényelem az ujjhegyében INT TSG A kicsi és elegáns kialakítás modern és hagyományos enteriőr esetén is biztosítja az INT TSG tökéletes környezetbe illeszkedését. érintőképernyős

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS1203 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS1203 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan QD2400 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan QD2400 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap

Részletesebben

Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás

Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás WorkForce Pro WF-C869R tintasugaras nyomtató Üzleti célokra tervezve Hatékony megoldás Teljesítmény összhangban a környezettel 84 000 1 oldal megbízható teljesítmény Akár 95%-kal kevesebb energia 2 Bemutatjuk

Részletesebben

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN

HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN HP LASERJET ENTERPRISE M 506 DN Műszaki adatok Fekete nyomtatási sebesség: Normál: Akár 43 oldal percenként Első lap kinyomtatása (üzemkész) Fekete: Akár 5,9 mp alatt Fekete nyomtatási minőség (legjobb)

Részletesebben

Sterilization line E9 MED

Sterilization line E9 MED Sterilization line E9 MED E9 MED biztonság mindenkinek A minőségi sterilizálás biztonsága Az E9 Med használata rendkívül egyszerű: egy speciális folyamatvezérlővel van felszerelve, amely végigvezeti Önt

Részletesebben

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA

icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon by MACSA Tiszta. Gyors. Megfizethető. AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA AZ ESÉLY A VÁLTÁSRA icon, az új lézerjelölő a Macsa-tól Az icon egy specialista a Macsa-tól. Ez az új, kiskarakteres jelölő felszámolja a

Részletesebben

Tegyünk nagyszerű dolgokat!

Tegyünk nagyszerű dolgokat! Tegyünk nagyszerű dolgokat! Ismerős Természetes környezet Multiplatform Nagyobb hatékonyság Letöltés Ismerős és minden elődjénél jobb Ismerős felületa Windows 10 a jól ismert Windows-élményt nyújtja még

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel

OZEKI Phone System. A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére. A jövő üzleti telefon rendszere SMS. Mobil mellékek. Összhang az IT-vel A jövő üzleti telefon rendszere A jövő vállalati telefon rendszerének 4 alappillére SMS Mobil mellékek Webtelefon Üzenetküldés Összhang az IT-vel É rdemes elolvasni! Ajánlatkérés Kérem, töltse ki az űrlapot,

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

MimioMobile Felhasználói kézikönyv. mimio.com

MimioMobile Felhasználói kézikönyv. mimio.com MimioMobile Felhasználói kézikönyv mimio.com 2013 Mimio. Minden jog fenntartva. Az utolsó módosítás kelte: 2013.09.03.. A jelen dokumentum és a szoftver, illetve azok részeinek bármilyen formában és módon

Részletesebben

2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye.

2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Letöltés! 1. kiadás 2008 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. A Nokia tune a Nokia Corporation hangvédjegye.

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz

READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz READy Suite: mobil és fix kiolvasó hálózat fogyasztásmérőkhöz Drive-by Okos telefon Multiterm Pro Kézi eszközzel történő mérőkiolvasás USB Meter Reader Fix hálózat Automatizált mérőleolvasás fix hálózaton

Részletesebben

ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek

ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek BUSINESS ASSURANCE ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek XXII. Nemzeti Minőségügyi Konferencia jzr SAFER, SMARTER, GREENER DNV GL A jövőre összpontosít A holnap sikeres vállalkozásai

Részletesebben