JEGYZŐKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK május 30. napján megtartott testületi üléséről 49-58/2013. (V. 30.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 2013. május 30. napján megtartott testületi üléséről 49-58/2013. (V. 30."

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV SÓLY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK május 30. napján megtartott testületi üléséről Határozatok száma: 49-58/2013. (V. 30.)

2 Só[y 1(jjzség Onkormánuzata tjjik..áái Lász{6 1(árofy powármester 8193 S6fy xpssutn u. 57. tel: MEGHívó Sóly Község Önkormányzat Képviselő-testülete május 30-án (csütörtök) 17: 00 órakor tartja következő testületi ülését, melyre ezúton meghívom. Az ülés napirendje: Az ülés helye: Sóly, Művelődési Ház Kossuth L. u ) Átfogó értékelés a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Előterjesztő: Kovács János György jegyző 2.) Tájékoztató a közcélú közfoglalkoztatottak által végzett munkáról Előterjesztő: Vajda Géza alpolgármester 3.) Tájékoztató a Sólyom ünnep szervezéséről Előterjesztő: Bánkutiné Mihalcsik Márta IKSZT vezető 4.) Sóly Község Településfejlesztési koncepció módosítása Előterjesztő: Bikádi László Károly polgármester 5.) Vegyes ügyek 6.) Szociális kérelmek S Ó 1Y, május 22. Bikádi László Károly s. k. polgármester

3 JELENLÉTI ív Sóly Község Önkormányzat Képviselő-testületének üléséről Az ülés helye: Sóly, Művelődési ház Az ülés ideje: május 30. (csütörtök) 17: 00 Sóly Község Önkormányzat Képviselő-testülete: 1. Bikádi László Károly polgármester 2. Gőbölös Gyula I 3. Győre József Tibor 4. Csincsi Éva Mária 5. Vajda Géza alpolgármester Jelen vannak még: 1. Kovács János György jegyző ~ r 2. Bánkutiné Mihalesik Márt. IKSZT vezető I -==a:",-~'!0,., Lj: ~J 3. Gáspár Lajos a sólyi Szőlőhegyi Kertbarátok Egyesület tafa ---+, ~.::::-<-+.Iko'- \ Pongráczné Virág Violetta jegyzőkönyvvezető?of;'--- U '-v-s\ U~ \s

4 1 JEGYZŐKÖNYV Sóly Község Önkormányzata Képviselő-testületének Helye: Időpont ja: Sóly Művelődési Ház május 30. csütörtök perc Jelen vannak: Sóly Község Önkormányzat Képviselő-testülete: Bikádi László Károly polgármester Csincsi Éva Mária képviselő Vajda Gáza alpolgármester : Győre József Tibor képviselő Jelen vannak még: Kovács János György jegyző Bánkutiné Miha1csik Márta IKSZ;r vezető Gáspár Lajos a sólyi Szőlőhegyi Kertbarátok Egyesületi tag Pongráczné Virág Violetta jegyzőkönyvvezető 1. Napirend előtt Bikádi László Károly polgármester köszönti a megjelent vendégeket és a képviselőket. Jelenléti ív alapján megállapítja, hogy a testület határozatképes 5 főből 4 fő jelen van, hiányzik Göbölös Gyula képviselő. Javaslatot, tesz az ülés napirendjének módosítására miszerint a testületi ülésen megjelent sólyi lakosok ügyével, kezdjen a Képviselő-testület. A javaslatot a képviselő-testület határozathozatal nélkül elfogadja. A ülés napirendje: 1.) Átfogó értékelés a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Előterjesztő: Kovács János György jegyző 2.) Tájékoztató a közcélú közfoglalkoztatottak által végzett munkáról Előterjesztő: Vajda Géza alpolgármester 3.) Tájékoztató a Sólyom ünnep szervezéséről Előterjesztő: Bánkutiné Mihalcsik Márta IKSZT vezető 4.) Sóly Község Településfejlesztési koncepció módosítása Előterjesztő: Bikádi László Károly polgármester 5.) Vegyes ügyek 1. Veszprémi Kistérség Többcélú Társulás Társulási Megállapodása 2. Észak- Balatoni Térség Regionális Települési SzilárdhuUadék -kezelési Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodása 3. Sportpálya pályázat 4. Fűnyíró vásárlás 5. Régi kerítés elemek értékesítése: 6. Esélyegyenlőségi program 7. Támfal

5 2 6.) Szociális kérelmek Előterjesztő: II. Napirend 1. Vegyes ügyek Bikádi László Károly polgármester Bikádi László Károly polgánnester: Fejt József és felesége sólyi lakosok kéréssel fordulna a Képviselő-testület felé. Kéri őket, hogy adják elő kérésüket. Fejt József sólyi lakos: Segítségért fordulnak a Képviselő-testülethez mareius 4-én halálos kimenetelű autósbaleset történt a házuktól nem messze. Egy várpalotai származású fiatal tűzoltóautóvezető a helyszínen meghalt. A gyászoló család egy fényképes keresztet állítottak fiuk emlékének. A gyászoló szülökkel több esetben is hosszasan beszéltek, és szépen kérték, hogy a keresztet inkább oda helyezzék ahol elhunyt, mivel őket minden egyes alkalommal felkavarja a látvány. Átadja a szót feleségének. Fejt Józsefné sólyi lakos: Elmondja, hogy szüleit is autóbalesetben vesztette el ezért őt kifejezetten, nagyon zavarja a látvány, amit a lakása összes ablakából és az ajtón kilépve is azonnal azt látja. Már az lenne a kérésük, hogy fejfát ne csak hátrább tegyék, hanem ha lenne rá lehetőség inkább a temetőbe méltó helyre, helyezzék át. Sajnos a hozzátartozók már velük nem állnak szó ba, ezért fordulnának a Képviselő-testülethez. Bikádi László Károly polgánnester: Kegyeleti probléma a közútkezelő is inkább nem foglakozik vele, pár évvel ezelőtt még kifejezetten tiltották, most csak nem lépnek fel ellene bár most is szabályellenes. A Képviselő-testület sajnos ez esetben tehetetlen, csak egy támogató határozatot tud hozni. Kovács János György jegyző: Megjegyzi, hogy sajnos az Önkormányzatnak nincs hatásköre ez esetben. Az út a Magyar Közútkezelő Zrt tulajdonában van. Mint a sólyi állampolgárok képviselőjeként maximálisan együtt éreznek a gyászoló családdal is de, más életét nem tehetik tönkre, és nem nyomoríthatják meg. Több kérdés és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak a Képviselő-testület támogatásáról a sólyi Fejt családdal együtt. 49/2013. ev. 30.) határozat Sóly Kozség Önkormányzat Képviselő- Testülete együttérzését fejezi ki a március 4-én életét vesztett fiatal tűzoltóautó vezető halála miatt. Emlékére felállított kereszt viszont zavarja az ott élőket.

6 3 Sóly Község Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza Bikádi László Károly polgármester, hogy a Magyar Közútkezelő Zrt-tét keresse meg az "emlékhely" eltávolítása miatt, mivel az elhunyt emlékére felállított kereszt zavarja az ott élőket. Határidő: azonnal 17: 20 perckor a sólyi Fejt család elmegy a testületi ülésről. Rajnai László sólyi lakosnak is lenne a Képviselő-testülethez szóbeli előterjesztése. Rajnai László sólyi lakos: Panaszolja, hogy a gyerekek rendszeresen labdák miatt. bemásznak a kerítésen keresztül a kertbe abeesett Tájékoztatja Rajnai Lászlót és a Képviselő-testület tagjait, hogya sólyi Sportpálya pályázatot megnyerték. Átadja a szót Győre József Tibor képviselönek. hogy a pályázat részletei ismertetése. Győre József Tibor képviselő: A sólyi Sportpálya tervezett kialakításával kapcsolatban elmondja, hogy a pályát 5 méter magas labdafogó háló fogja körbevenni. Fontos, hogy az itt élő gyerekek kultúrált körülmények között tudjanak sportolni. A pályát gumilapokkal fogják bevonni, így szinte nem is lehet majd hallani a labda pattogását. A Képviselő-testület hosszasan tárgyalt a sportpálya helyéről. Rajnai László sólyi lakos: Megjegyzi, hogy nem fog beletörődni, ellenzi, hogy a háza mellé kerüljön egy ilyen létesítmény, mert véleménye szerint ez értékcsökkentő az ingatlan értékére vonatkozóan. 17: 25 perckor Rajnai László sólyi lakos elmegy a Képviselő-testületi ülésről. 2. Átfogó értékelés a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Előterjesztő: Kovács János György jegyző Kovács János György jegyző: A második napirendi pont az Önkormányzat évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló beszámoló. Az előterjesztést a Képviselő-testület tagjai előzőleg megkapták. Kotzó Lászlóné készítette, nagyon részletes az előterjesztés, ami egy év munkáját foglalja össze. Kérdezi, hogy van e valakinek kérdése vagy hozzászólása a napirendi ponthoz. Több kérdés és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak a évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról, szóló beszámolóról.

7 4 "'-, 50/2013JV. 30) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő Testülete Az Önkormányzat 2012, evz gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló beszámolót megtárgyalta és elfogadta. A Képviselő-testület felkéri a jegyző!, hogy az értékelést a Veszprém Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala részére küldje meg. Sóly Község Önkormányzat évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló beszámoló ajegyzőkönyv melléklete tartalmazza. Határidő: május Tájékoztató a közcélú közfoglalkoztatottak által végzett munkáról Előterjesztő: Vajda Géza alpolgármester Vajda Géza alpolgármester: A harmadik napirendi pont a tájékoztatás a közcélú foglalkoztatottak által végzett munkáról. Az előző évekhez hasonlóan most is a közterületek karbantartása volt a legfontosabb, a virágosítás, fűnyírás, öntözés. Megjegyzi, hogy sajnos szakember most nem volt a közfoglalkoztatottak között, hogy lehessen kőműves, asztalos vagy ácsmunkákat rájuk bízni. A közfoglalkoztatottak munkájukat tisztességgel ellátták. Kérdezi, hogy a tájékoztatással kapcsolatban van valakinek kérdése? Győre József Tibor képviselő: Jelenleg 3 fő dolgozik, és megjegyzi, hogy sajnos nincs férfi közöttük. Az önkormányzat minden közmunka programmal kapcsolatos pályázaton részt vesz és kihasznál. Tájékoztatja a jelenlévő Képviselő-testület tagokat, hogy korábban beadott kulturális segítő pályázatot novemberre eltolták. Az erre szánt központi költségvetésből a keretösszeg nem tette lehetővé, hogy már tavasztól megkezdjék a munkákat a segítők. Vajda Géza alpolgármester: Megjegyzi, hogy a nők végzik a fűnyírást a fűnyíróval. Az ipari fűnyíró már régen elromlott Juhász Tibor akkori polgármester javítatta, de nem az eredeti alkatrészeket használták fel, így az rövid időn belül újra elromlott. Győre József Tibor képviselő: Javasolja, hogy meg kell nézni az elromlott fűnyírót, hogy milyen alkatrészekre lenne szükség és ez milyen költségekkel, járna. A fűnyíró felújítása biztosan olcsóbb lenne, mintha egy újat venne az Önkormányzat.

8 5 A javaslattal egyetért és több kérdés, és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak a közfoglalkoztatottak által végzett munka szóbeli tájékoztatásáról. 51/2013. ev. 30.) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő- Testülete jóváhagyja a közfoglalkoztatottak által végzett munkáról szóló szóbeli tájékoztatást. Határidő: azonnal 4.) Tájékoztató a Sólyom ünnep szervezéséről Előterjesztő: Bánkutiné Mihalcs~k Márta IKSZT vezető Bánkutiné Mihalcsik Márta IKSZT vezető: A évben a költségvetésbe nem került külön pénzkeret elkülönítésre, a Sólyom ünnepre, így gyakorlatilag nulla forintból kell kihozni a költségét. Ennek ellenére sikerült összeállítani egy programtervezetet. Ünnepélyes keretek között lehetne megemlékezni, hogy Az 1000 éves Sólyi Templom nemzeti emlékhellyé lett nyilvánítva. A testvértelepülésről Kisbaconból is kb. 40 f~ jelezte, hogy jönne, hogy itt ünnepélyes keretek között vennék át az okleveleket a kettős állampolgárságuk ról. Az Erdélyből érkező családokat egy éjszakára kell elszállásolni itt Sólyba családoknál. Szombaton délelőtt érkeznének és vasárnap, délután már utaznának is el. A Légierő Zenekar is eljönne, fellépne. A sólyi Nyugdíjas Dalkörnek is egyre színvonalasabb a műsora. A nőnapi és a férfinapi műsorból is lesz ízelítő. Kézműves játszóházat lehetne tartani az érdeklődőknek. Ilyászát és távcsöves bemutató is lehetne. Csögör Gábor műsorát is sokan szívesen látogatták, aki kb Ft-ért el tudna jönni. Sziránszki Krisztián pedig kb Ft-ért tartana egy fergeteges utcabált. Nemez kiállítást itt a nagy terembe lehetne tartani. Akisgyerekeknek ugrálóvárat ért lehetne rendelni. A Sólyból elszármazottak műsort is lehetne tartani július 6-án, szombaton kerülne megrendezésre, egy napra koncentrálódna. E- autó elektromos autókat lehetne kipróbálni, és lenne vasárnap szokás szerint, lehetne focimérkőzés. Gáspár Lajos a sólyi Szőlőhegyi Kertbarátok Egyesület tagja: A sólyi Szőlőhegy is besegítene, valószínűleg egy kis borral tudnák támogatni a rendezvényt. Javasolja viszont, hogy párhuzamosan ne legyenek programok a faluban és a Szőlőhegyen is. Egy napot nem lehet megosztani. Az ő véleménye az, hogy inkább a szüreti felvonuláskor legyenek a Szőlőhegyen programok. Megköszöni Bánkutiné Mihalcsik Márta munkáját, a programokkal jónak és kivitelezhetőnek tartja. Több kérdés és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak a Sólyom ünnep szervezésével kapcsolatos tájékoztatóról.

9 .....,'-..,-.'. -~-':. 6 nélkül és tartózkodás nélkül az alábbi, határozatát hozta: 52/2013. ev. 3O.) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő- Testülete jóváhagyja a Sólyom ünnep szervezéséről szóló szóbeli tájékoztatást. Határidő: azonnal 5. ) Sóly Község Településfejlesztési koncepció módosítása Előterjesztő: Bikádi László Károly polgármester A Planteus Kft elkészítette a Településfejlesztési koncepció módosítását. Kovács János György jegyző: A kiegészítéseket kiemelte. Az elfogadás után ezt még a szakhatóságoknak meg kell küldeni. Kérdezi, hogyatémával kapcsolatban van e valakinek kérdése vagy hozzászólása. Több kérdés és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak a Településfejlesztési koncepció módosításának elfogadásáról. 53/2013. ev. 30.) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a Sóly Község Településfejlesztési Koncepció mádositását, amit a Piante us Kft -től (8273 Monoszlá, Fő u. 23.) Németh Ferenc településrendezési vezető tervező és Varga Orsolya okleveles településmérnök készített el a Képviselő-testület részére. Sóly Község Településfejlesztési Koncepciá módosítását a jegyzőkönyv melléklete tartalmazza. Határidő: folyamatos

10 7 6.) Vegyes ügyek Veszprémi Kistérség Többcélú Társulás Társulási Megállapodása: Kovács János György jegyző: A Veszprémi Kistérség Többcélú Társulás a Társulási Megállapodását egységes szerkezetbe foglalta, amihez kérik a Társulási Megállapodás elfogadását. Kérdezi, hogyatémával kapcsolatban van e valakinek kérdése vagy hozzászólása. Több kérdés és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak a Veszprémi Kistérség Többcélú Társulás Társulási Megállapodás elfogadásáról. 54/2013. (v 30.) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő- Testülete jóváhagyja a Veszprémi Kistérség Többcélú Társulás Társulási Megállapodásának egységes szerkezetű mádositására irányuló megállapodás-tervezetét. A Veszprémi Kistérség Többcélú Társulás Társulási Megállapodást a jegyzőkönyv melléklete tartalmazza. Határidő: május Észak- Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék -kezelési Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodása: Kovács János György jegyző: Az Észak- Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék -kezelési Önkormányzati Társulás egységes szerkezetű Társulási Megállapodást egy határozattal kell a Képviselőtestületnek elfogadnia. Kérdezi, hogyatémával kapcsolatban van e valakinek kérdése vagy hozzászólása. Több kérdés és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak 55/2013.«30.) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő- Testülete az Észak- Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék -kezelési Önkormányzati Társulás Társulási

11 8 Megállapodásának a Társulási Tanács 13/2013. (IV 26.) ÉBRSZHK- IT határozatával kezdeményezett mádositásait elfogadja. Ezzel egy időben az Észak- Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladékkezelési Önkormányzati Társulás Alapító Okirata hatályát veszti. A Képviselő-testület felkéri Bikádi László Károly polgármestert, hogy az elfogadó határozatot tartalmazó jegyzőkönyvi kivonatot a Társulásnak megküldje. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármester, hogy az Alapító Okirat és a Társulási Megállapodás helyébe lépő, a mádositásokat tartalmazó egységes szerkezetű Társulási Megállapodást aláírja. Határidő: folyamatos Sportpálya pályázat: Mint a testületi ülés elején ismertette a sólyi Sportpálya pályázatot az Önkormányzat megnyerte. A hivatalban a pénzügyi csoportnak lesz majd feladata, hogy a évi költségvetésbe megtalálják a megoldási lehetőségeket a pályázat megvalósulásához. A pályázatra Ft lett betervezve ennek kell majd az ÁFA részét kifizetnie az Önkormányzatnak. Győre József Tibor képviselő: Megjegyzi, hogy az ÁFA összegének a finanszírozását biztosan majd egy áthidaló banki költséggel lehet majd megoldani Fűnyíró vásárlás: Vajda Géza alpolgármester: A most használt fűnyírók nem ipari fűnyírók, jó lenne egyet vásárolni. Válaszolja, hogy sajnos nincsen rá fedezet az idei költségvetésben. Kovács János György jegyző: Megjegyzi, hogy legalább három árajánlatot szerezzen be, utána még mindig dönthet az Önkormányzat, hogy szeretne e vásárolni fűnyírót Régi kerítéselemek értékesítése: Vajda Géza alpolgármester: A régi sólyi Művelődési ház kerítéselemeit szeretné megvásárolni. Mivel ezek a kerítés elemek használaton kívül vannak, felhasználni már nem tudja az Önkormányzat ezért el, lehet ezeket adni. Az idei évben minden plusz bevételnek örül az Önkormányzat. Javasolja, hogy Bánkutiné Mihalcsik Márta IKSZT vezetővel együtt mérjék le, és ócskavas áron kerüljön kiszámlázásra. Kérdezi, hogyatémával kapcsolatban van e valakinek kérdése vagy hozzászólása. Több kérdés és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak, a régi kerítéselemek értesítéséről.

12 9 Sóly Község Önkormányzata Képviselő-testülete három igen szavazattal ellenszavazat nélkül és egy tartózkodással az alábbi.határozatát hozta: 56/2013. ev. 30.) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő- Testülete jóváhagyja, hogy Vajda Géza 8193 Sóly, Kossuth L. u. 3/1 szám alatti lakos részére a számla kiállítása napján aktuális ócskavas áron értékesíti Sóly Község Önkormányzatának tulajdonában lévő a helyi Művelődési ház használaton kivüli kerítéselemeit. A megvásárolni kívánt kerítéselemek Bánkutiné Mihalcsik Márta IKSZT vezető jelenlétében kerülnek lemérésre és dokumentálásra. A számla e dokumentum alapján kerül kiállításra. Határidő: folyamatos Esélyegyenlőségi program: Bánkutiné Mihalcsik Márta IKSZT vezető: Tájékoztatásul közli a Képviselő-testület tagjaival, hogy július l-éig el kell készíteni Sóly Település Esélyegyenlőségi Programot. Amelyik településnek nincs ilyen programja az a továbbiakban, nem pályázhat semmire sem. Fórumot kell majd összehívni. Mivel ez egy nagy munka ezért ezt munkaidőben nem tudja elvégezni. Kérdése az, hogy az Önkormányzat milyen segítséget tudna neki adni. Javasolja, hogy az Esélyegyenlőségi program elkészítése után a Képviselő-testület az Önkormányzat pénzügyi helyzetét figyelembe véve Bánkutiné Mihalcsik Márta IKSZT vezető részére egy-egyszeri összeget állapítsanak meg. Kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak a javaslatról. 57/2013.«30.) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő Testülete jóváhagyja, hogy Bánkutiné Mihalcsik Márta IKSZT vezető részére az Esélyegyenlőségi program elkészítése után az Önkormányzat pénzügyi helyzetét figyelembe véve dijazásba részesítsék. Határidő: folyamatos

13 ",' Támfal: "- A Kossuth Lajos úton a Beke Lászlóékkal szemben a támfal megcsúszott. Meg kell vizsgálni, hogy a támfal kinek a terül etén helyezkedik el, mert annak kell kijavítania. Vajda Géza alpolgármester: Véleménye szerint ki kell mérni a területet. Megjegyzi, hogy más tulajdonán, állami pénzen nem kellene földterületet kimérni. Kérdezi, hogyatémával kapcsolatban van e valakinek kérdése vagy hozzászólása. Több kérdés és hozzászólás hiányában kéri a Képviselő-testület tagjait, hogy szavazzanak a támfal kérdésével kapcsolatosan. 58/2013. ev. 30.) határozat Sóly Község Önkormányzat Képviselő Testülete felhatalmazza Bikádi László Károly polgármestert, hogy a Magyar Közútkezelő Zrt-t levélben keresse meg a Sóly belterület 90/5 helyrajziszámon található támfallal kapcsolatban. Határidő: folyamatos Mivel több hozzászólás nem történt Bikádi László Károly polgármester perckor bezárta a testületi ülést. Bikáéi ászló Károly Polgármester * t~ '", "1"..~ ~... '1; J ~ K~vacs!,ános Györ f e..". jegyzo ~ :-..: <" - -. ~/." - ~/.:;:;.,;t,::' / *' 7. *

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-20/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. október 30-án (szerdán) 15.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendes nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2015. június 24. 8.30 óra Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők: Pálffy

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bagi Polgármesteri Hivatal tárgyalójában 2014. április 24.-én megtartott képviselőtestületi

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bagi Polgármesteri Hivatal tárgyalójában 2014. április 24.-én megtartott képviselőtestületi 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bagi Polgármesteri Hivatal tárgyalójában 2014. április 24.-én megtartott képviselőtestületi ülésén. Jelen vannak: Tóth Gábor polgármester, Dr. Balatoni Gyöngyi alpolgármester,

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 21-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 44-46/2011. (VI. 21.) d, rendeletei: Iktatószáma:

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. április 27. napján 16.30. órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én 14,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én 14,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Szám: V/100-12/2015. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én 14,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 4 - én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 4 - én tartott nyílt üléséről 170/20/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 4 - én tartott nyílt üléséről Határozatok: 167/2014. (XII.4.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Testület a szóbeli előterjesztést 3 igen szavazattal az ülés napirendjére felvette.

JEGYZŐKÖNYV. A Testület a szóbeli előterjesztést 3 igen szavazattal az ülés napirendjére felvette. Miskolc Megyei Jogú Város Szlovák Nemzetiségi Önkormányzata JK: 271.024-20/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 11.

Részletesebben

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v

VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311. J e g y z ő k ö n y v VERPELÉT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 3351 Verpelét, Kossuth Lajos u. 73. Tel.: 36-559-300/fax.:36-559-311 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014.02.25-én 17:00 órakor Verpelét Város Önkormányzat hivatalos helyiségében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miskolc Megyei Jogú Város Ukrán Nemzetiségi Önkormányzata 80.053- /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Ukrán Nemzetiségi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. június 17. napján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. január 29-én megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. január 29-én megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. január 29-én megtartott üléséről 1-7/2007. (01. 29.) ÖK. sz. határozat 1/2007. (II. 9.) ÖK. sz. rendelet Készült: Ceglédbercel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen nem vett részt: Fodorné Szabó Erika képviselő Tanácskozási joggal részt vett: Fortuna János jegyző

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen nem vett részt: Fodorné Szabó Erika képviselő Tanácskozási joggal részt vett: Fortuna János jegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Berente Önkormányzatának képviselő-testülete 2013. június 20-án a Polgármesteri Hivatal tárgyalójában megtartott rendkívüli nyilvános ülésén, melynek kezdési időpontja 13,00 óra. Jelen

Részletesebben

MÁLYINKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE. 2015. június 23. napján megtartott rendkívüli testületi ülésének JEGYZŐKÖNYVE

MÁLYINKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE. 2015. június 23. napján megtartott rendkívüli testületi ülésének JEGYZŐKÖNYVE MÁLYINKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2015. június 23. napján megtartott rendkívüli testületi ülésének JEGYZŐKÖNYVE 34/2015. (VI.23.) határozat A Bánhorváti Szivárvány Óvoda intézményhez való

Részletesebben

2013. szeptember 12. Rendkívüli nyílt ülés

2013. szeptember 12. Rendkívüli nyílt ülés 588-19 /2013. PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. szeptember 12. Rendkívüli nyílt ülés Rendeletek: Határozatok: 169/2013.(IX.12.) 170/2013.(IX. 12.) 171/2013.(IX. 12.) 172/2013.(IX.

Részletesebben

GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 187 GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. november 8. napján 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 188 Határozat 84/2012. (XI. 8.) Közös önkormányzati

Részletesebben

NAPIRENDI PONTOK: 4. Az önkormányzat gazdálkodásáról szóló 2011. évi I. félévi beszámoló elfogadása (írásos előterjesztés)

NAPIRENDI PONTOK: 4. Az önkormányzat gazdálkodásáról szóló 2011. évi I. félévi beszámoló elfogadása (írásos előterjesztés) Képviselő-testületének 2011. szeptember 13-án megtartott nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 112-123 / 2011. (IX. 13.) számú határozatok d. rendeletek: 13/2011. (IX. 14.) önkormányzati

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 23-án 14 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata, 2653

Részletesebben

Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.: 46 466-101

Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.: 46 466-101 Ónod Község Önkormányzata 3551 Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.: 46 466-101 Jegyzőkönyv Ónod Képviselő-testülete 2008. április 17-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről A testületi ülésen a mellékelt jelenléti

Részletesebben

1. napirendhez: Döntés a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatási igény benyújtásáról.

1. napirendhez: Döntés a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatási igény benyújtásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 4-én 8.00 órakor kezdődő nyílt rendkívüli testületi ülésén, a Polgármesteri Hivatal, 2230 Gyömrő, Szabadság út 1. alpolgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8478 Somlójenő, Petőfi u. 99. Szám: 214-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlójenő Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. szeptember 12-én

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Révfülöp Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. július 6-án (hétfőn) 08.00 órai kezdettel tartott rendkívüli ülésről.

Jegyzőkönyv. Készült: Révfülöp Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. július 6-án (hétfőn) 08.00 órai kezdettel tartott rendkívüli ülésről. Jegyzőkönyv Készült: Révfülöp Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. július 6-án (hétfőn) 08.00 órai kezdettel tartott rendkívüli ülésről. Az ülés helye: Községháza Szontagh Tamás terme Jelen

Részletesebben

Keszeg Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 14. számú. J e g y z ő k ö n y v e

Keszeg Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 14. számú. J e g y z ő k ö n y v e Keszeg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14. számú J e g y z ő k ö n y v e Készült: Keszeg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. augusztus 3-án a Polgármesteri Hivatalban megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban JEGYZŐKÖNYV Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: 23/2013.(V.29.) A község háziorvosi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Bácsszentgyörgy Község Képviselő-testülete 9/2012. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Bácsszentgyörgy község képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető,

JEGYZŐKÖNYV. Vincze András jegyző, Dr.Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. március 20-án de. 7,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésének alkalmából. Jelen vannak: Beke

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. I. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 20. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: 2011. november 9-én megtartott soron kívüli üléséről 2 J e g y z ő k ö n y v Készült: Martonvásár Város

Részletesebben

Csetény-Szápár Község Önkormányzat. Képviselőtestületei 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.:.. /2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Csetény-Szápár Község Önkormányzat. Képviselőtestületei 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.:.. /2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény-Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületei 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.:.. /2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csetény és Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületeinek 2015.december

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 5/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről. Ülés helye: Rábai Miklós Művelődési Ház házasságkötő terme

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 1. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. JANUÁR 25.) Határozat: 1/2016. - 6/2016. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester Endrész

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mocsáry Balázs polgármester Naszvadi Sándorné és Blahó Sándor képviselőket javasolja jegyzőkönyv hitelesítőnek.

Jegyzőkönyv. Mocsáry Balázs polgármester Naszvadi Sándorné és Blahó Sándor képviselőket javasolja jegyzőkönyv hitelesítőnek. Jegyzőkönyv Készült: A Csévharaszt Község Polgármesteri Hivatal Dísztermében 2011. szeptember 22-én megtartott képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről. Jelen vannak: a csatolt jelenléti ív szerint.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. október 19-én megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, -, - Zakariás Zoltán Vilmos alpolgármester, - Góz Mihály,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2013. október 30-án 18 órától megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. 2013. október 30-án 18 órától megtartott üléséről 1 Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2852. Kecskéd, Vasút u. 105. Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. október 30-án 18 órától megtartott üléséről Helye:

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2012. augusztus 13.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2012. augusztus 13-án 15.00 órakor

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Marton János képviselő: kijelenti, hogy személyes érintettség okán tartózkodni kíván a szavazástól.

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok: Marton János képviselő: kijelenti, hogy személyes érintettség okán tartózkodni kíván a szavazástól. Jegyzőkönyv Készült: a 2012. június 7. napján 16.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester Békefi

Részletesebben

19/2012. sz. jegyzőkönyv

19/2012. sz. jegyzőkönyv 19/2012. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott képviselő-testületi ülésről, mely 2012. december 13-án 8 órakor kezdődött Jelen vannak: Zsiros Sándorné polgármester,

Részletesebben

Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Rendeletek: JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről 2/2014.(II.06.) Önkormányzat 2014. évi költségvetése 3/2014.(II.06.) Az

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Hernádnémeti Önkormányzat Képviselő-testülete 3564 Hernádnémeti, Kossuth u. 38. sz. Száma: 1-21/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Hernádnémeti Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 26-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 105-108 / 2011. (VII. 26.) számú határozatok

Részletesebben

5/2013. JEGYZŐKÖNYVE

5/2013. JEGYZŐKÖNYVE Borsosberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2013. március 27-én 9.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülésről Ülés helye: Borsosberény

Részletesebben

2015. március 16-án (hétfő) du. 15.00 órára

2015. március 16-án (hétfő) du. 15.00 órára H O S S Z Ú P Á L Y I N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 4 2 7 4 H o s s z ú p á l y i, S z a b a d s á g t é r 6. T e l : 5 2 / 3 7 5-5 1 1, 5 2 / 5 9 8-4

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2010. október 9-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Javaslat a képviselő-testület

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. augusztus 18-án. megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. augusztus 18-án. megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. augusztus 18-án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 11/2015. (VIII.19.) önkormányzati rendelet a temetőkről és a temetkezésről 198/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. április 16. napján 12,00 órakor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községi Önkormányzat hivatali

Részletesebben

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jelen vannak: Térmeg György Csonka Csaba Dr.Jaskó Sándor Vinklár László polgármester

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2010. november 10-én (szerdán) 16.00 órakor megtartott ülésérıl Készült: Páty Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. november

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Iktatószám: P-199-27/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete 2012. szeptember 20. napján 14:00 órakor tartott rendkívüli nyílt ülésén Jelen vannak: Kossa Lajos polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 21-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 21-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 21-én megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Tartalmazza a :

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2010./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

14/2009. m u t a t ó j a.

14/2009. m u t a t ó j a. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a. 14/2009 A Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 27- én megtartott ülésen felvett, hangfelvétellel rögzített jegyzőkönyv

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Gara Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 8/2013. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. június 13. napján megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

1./ A rendezési tervet érintő akutális kérdések megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester

1./ A rendezési tervet érintő akutális kérdések megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. július 18. napján 19.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A képviselő-testület

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d. 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d. 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nádasd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2011. február 10-én (csütörtökön) 18 órakor a Széchenyi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Hazai és EU-s források terhére kiírt pályázatok benyújtásával kapcsolatos döntéshez javaslattétel. Előadó: Pap Tibor polgármester

Jegyzőkönyv. 1. Hazai és EU-s források terhére kiírt pályázatok benyújtásával kapcsolatos döntéshez javaslattétel. Előadó: Pap Tibor polgármester I-1/3-9/2009.ikt.sz. Jegyzőkönyv Készült: Dévaványa Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában 2009. május 25-én megtartott Pénzügyi- Ellenőrző- Önkormányzati Vagyonkezelő Bizottság nyílt ülésén. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Hatvan Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. augusztus 24-én 14 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Városháza kistanácskozó terme. Jelen vannak:

Részletesebben

Szám: 334-4/2013. N é m e t b á n y a

Szám: 334-4/2013. N é m e t b á n y a Szám: 334-4/2013. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 18. napján 8 óra 30 perckor megtartott Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. JÚNIUS 30-ÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. JÚNIUS 30-ÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Alap község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. ' 25/221-102, 6 25/220-370 8 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. JÚNIUS 30-ÁN TARTOTT NYILVÁNOS

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3-11/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18.-án megtartott nyilvános üléséről - 1 - Izsák Város Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2008. október 30-i üléséről Jelen vannak: l./ Tóth Ferencné polgármester 2./ dr. Berecz Botond alpolgármester 3./ Dudás Béla képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült: Sződ Község Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében, 2015. február 5. napján 18.00 órakor megtartott Sződ Község Képviselő-testületének üléséről. Napirendi pontok:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzői irodavezető. Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzői irodavezető. Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2015. január 26-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Pusztaföldvár Község Önkormányzat Pusztaföldvár,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. augusztus 19-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. augusztus 19-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében. PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 1/ 1 63 /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. augusztus 19-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete : 8738 Nemesvid, Rákóczi u. 2.; : 85/420-766, fax: 85/521-011, +3630/ 742-0232 e-mail:onkormanyzat@nemesvid.t-online.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

16/2015.(IV.8.) határozat

16/2015.(IV.8.) határozat ülésének könyvéből. 16/2015.(IV.8.) határozat 1) Bénye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a településrendezési eszközök módosításának előkészítése kapcsán megvitatta a település területére vonatkozó

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2013. december 12-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2013. december 12-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. december 12-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 121/2013.(XII.12.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Vázsnok Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. március 22. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Sásd, Városháza tanácskozóterme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 7/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. április 25-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban

Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 18,00 órai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Szám: 18/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Jelen vannak: Katona Imre polgármester Gróf Zoltán

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 8/2010. (II.08.) Kth. sz. határozat

Jegyzőkönyv. 8/2010. (II.08.) Kth. sz. határozat Ügyiratszám: 23-11/2010. Jegyzőkönyv Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. február 8-án, 15,00 órakor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Helye: Faluház, Salföld Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. január 15.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. január 15. Ügyszám: 16-5/2015. JEGYZŐKÖNYV Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének nyilvános üléséről 2015. január 15. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület az ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület az ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta. Jegyzőkönyv Készült: a 2012. augusztus 30. napján du. 19.00 órakor megkezdett soronkövetkező rendes nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László

Részletesebben

Szám: 1/3/19/2012. Jegyzőkönyv

Szám: 1/3/19/2012. Jegyzőkönyv Szám: 1/3/19/2012. Jegyzőkönyv Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 19-én (hétfőn) 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester. Suga László alpolgármester Csorba Tibor képviselõ. Mertusné Varga Katalin képviselõ

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester. Suga László alpolgármester Csorba Tibor képviselõ. Mertusné Varga Katalin képviselõ J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselõ-testületének 2010. január 28-án 14.00 órai kezdettel megtartott nyílt ülésérõl. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 21-én, 7:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete 25/2013. SZÁMÚ

Fertőd Város Képviselő-testülete 25/2013. SZÁMÚ Fertőd Város Képviselő-testülete 25/2013. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2013. október 8. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban 1

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 24-én 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 24-én 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Szám: 1/3/19/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 24-én 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Községháza Szontágh

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2014. JEGYZŐKÖNYVE

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2014. JEGYZŐKÖNYVE Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2014. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2014. október 2-án 16.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Faluház tárgyalóterme, 2657

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2./ Zalányi Dent Fogorvosi Kft-vel fogászati alapellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés megkötése

JEGYZŐKÖNYV. 2./ Zalányi Dent Fogorvosi Kft-vel fogászati alapellátásra vonatkozó feladat-ellátási szerződés megkötése JEGYZŐKÖNYV Készült Tök község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 28-án (pénteken) 18 óra 30 perckor a Művelődési Házban (2073 Tök, Kútvölgy 14.) megtartott rendkívüli üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. július 22-én 11.00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. július 22-én 11.00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. július 22-én 11.00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről Jelen vannak: Térmeg György Jákobné Szász Erika Dr. Jaskó Sándor Csonka

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV HAJMÁSKÉR TELEPÜLÉSI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 2013. április 18. napján megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV HAJMÁSKÉR TELEPÜLÉSI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 2013. április 18. napján megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV HAJMÁSKÉR TELEPÜLÉSI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 2013. április 18. napján megtartott üléséről Határozatok száma: 10-1312013. (IV. 18.) határozat JELENLÉTI ív Hajmáskér

Részletesebben

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32.

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32. Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 8293. Vigántpetend, Kossuth u. 32. Szám: 119-5/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: 192-24/2011. Készült: 3 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-27/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal tanácsterme Szuhakálló, Kossuth L. út 7. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 27- án, 7:45 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

14 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 7-én 17 órakor megtartott üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 7/2013.(II. 7.) A

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2. Járási hivatal kialakításával kapcsolatosan Dömösről és Pilismarótról átadandó státuszok tekintetében kötött megállapodás jóváhagyása

Jegyzőkönyv. 2. Járási hivatal kialakításával kapcsolatosan Dömösről és Pilismarótról átadandó státuszok tekintetében kötött megállapodás jóváhagyása Jegyzőkönyv Készült: 2012. október 25-én megtartott rendes üléséről Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselők Dr. Szabó Attila jegyző Jegyzőkönyvvezető:

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-21/2015. Jegyzőkönyv mely készült 2015. október

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. március 19-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Bartha Alajosné polgármester, Dávid Lajosné, Gáspár János, Huszár Sándor, Ilyésné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. dr. Papp Botond Eörs Vidáné Wéber Adrienn

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. dr. Papp Botond Eörs Vidáné Wéber Adrienn J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének 2010. november 29-i rendkívüli üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Dosztály László Baski Mária

Részletesebben

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 110-11/2015. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

Jegyzőkönyv. Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről Jegyzőkönyv Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről Az ülés helye: Időpontja: Vállalkozói Inkubátorház 2094 Nagykovácsi Kossuth L. utca 78. 2015. július 27.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről 290/1/2015. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről Rendelet: 1/2015. (II.17.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2011. október 25. napján megtartott rendes ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E RENDELET száma 16/2011.(X.26.) önkormányzati rendelet 17/2011.(X.26.) önkormányzati

Részletesebben