PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A FORMATERVEZÉSI NÍVÓDÍJ ELNYERÉSÉRE 2002

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A FORMATERVEZÉSI NÍVÓDÍJ ELNYERÉSÉRE 2002"

Átírás

1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A FORMATERVEZÉSI NÍVÓDÍJ ELNYERÉSÉRE 2002 A nyilvános pályázatot a Gazdasági Minisztérium, az Oktatási Minisztérium és a Magyar Formatervezési Tanács hirdeti meg. A pályázat célja: új és példaértékű magyar termékek bemutatása, a hazai termékek nemzetközi versenyképességének javítása a formatervezés eszközeivel, a kiemelkedő színvonalú formatervezés elismerése. Pályázatok az alábbi termékcsoportokban nyújthatók be: Bútorok és lakásfelszerelések Csomagolóeszközök Gépek, gépi berendezések, szerszámok és műszerek Gyógyászati eszközök és berendezések Háztartási gépek és berendezések Közlekedési- és szállítóeszközök Közszükségleti iparcikkek Nyilvános terek berendezései Ruházati termékek, textiliák, alapanyagok és kellékek Sport- és szabadidőeszközök, játékok Számítástechnikai, híradástechnikai és elektronikai eszközök Szilikátipari késztermékek (üveg, porcelán, kerámia) PÁLYÁZATI FELTÉTELEK A pályázaton olyan gyártott, vagy kereskedelmi forgalombahozatalra érett formatervezett, 3 évnél nem régebbi termékkel lehet részt venni, amely a Magyar Köztársaság területén készült és döntő részben hazai alkotók munkája. Pályázni csak olyan termékkel lehet, amelynek szellemi tulajdonjoga más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát nem sérti. A pályázatot belföldi székhelyű jogi személyek, jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok és egyéni vállalkozók, valamint magyar állampolgárságú és magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személyek egyaránt benyújthatnak. Pályázat benyújtási határidő: szeptember 6.

2 Pályázni a jelentkezési lap és az abban megjelölt mellékletek benyújtásával lehet. A jelentkezési laphoz a következő mellékleteket kell csatolni: A jelentkezési laphoz csatolt nyilatkozat, kitöltve. A termék leírása, műszaki adatok. A terméket és annak jellemző részleteit bemutató illusztráció (legalább 13x18 cm méretű színes fénykép, digitális fénykép, diapozitív, vagy videó felvétel). A termékre vonatkozó egyéb dokumentumok (pl. gépkönyv, prospektus, használati útmutató, stb.). A termékről kiállított vizsgálati bizonylat, teszt, értékelés, tanusítvány, termékbiztonság igazolása, kereskedelmi forgalomhoz előírt dokumentumok másolata, stb. Lezárt borítékban az alkotók személyi adatai (név, anyja neve, adószáma, születési helye és ideje, lakcím), továbbá a pályázati díj összegének tervezett megosztása az alkotók között. A lezárt borítékok közül a szervezők kizárólag a díjazásra javasolt pályaművekhez csatolt borítékokat bontják fel, a többit felbontás nélkül visszaküldik a pályázóknak. A pályázatot egy példányban, postán kell eljuttatni a Magyar Szabadalmi Hivatal, Magyar Formatervezési Tanács Irodájához, NIF 2002 jelöléssel ellátva. A beérkezési határidő: szeptember 06. Cím: Magyar Szabadalmi Hivatal Magyar Formatervezési Tanács Irodája 1370 Budapest 5, Pf. 552 Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. Egy pályázatban csak egy termék, vagy termékcsalád szerepelhet. Érvénytelen a pályázat, amennyiben: - a pályázati feltételeknek nem felel meg, - hiányos a mellékelt dokumentáció, - a határidőn túl érkezik be. A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSA Az értékelés két lépcsőben történik: Előzsűrizés. A beküldött dokumentáció alapján a zsűri dönt a pályaművek bekéréséről a második fordulóra. Termékzsűrizés. A zsűri ajánlásokat tesz a díjakra és oklevelekre vonatkozóan a Magyar Formatervezési Tanács felé, valamint kiválasztja a kiállításra javasolt pályaműveket.

3 A zsűri döntéséről a pályázók írásban kapnak értesítést, a döntés nem fellebbezhető meg. A zsűri tagjai: Prof. Lengyel István elnök Dr. Huszay Gábor alelnök formatervező, az Iparművészeti Egyetem és az Esseni Egyetem Formatervezési Tanszékének vezetője, a Német Formatervezők Társaságának elnöke okl. közlekedésmérnök, mérnök-közgazdász, a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség főigazgatója Dr. John Richards Droppa Judit Müller István mérnök, brit kulturális attasé, a British Council igazgatója Munkácsy díjas textiltervező, a Magyar Iparművészeti Egyetem rektora okl. gépészmérnök, gazdasági mérnök Dr. Nemeskéri Gyula a Magyar Ergonómiai Társaság főtitkára Dr. Vadas József művészettörténész, design szakíró Simon Károly Takács Sándor Ferenczy Noémi díjas formatervező, az Iparművészeti Múzeum főigazgatója építész, belsőépítész Zsótér László Ferenczy Noémi díjas tervezőgrafikus, Eper Grafikai Stúdió ÉRTÉKELÉSI SZEMPONTOK A formatervezés színvonala, a forma minősége: a forma célszerűsége, a forma újszerűsége, eredetisége, a forma esztétikai értéke, a kivitelezés színvonala. A termék műszaki színvonala és minősége: innováció a termékkoncepcióban, a műszaki tartalom korszerűsége, versenyképessége (nemzetközi összehasonlításban), a termékbiztonság igazolása.

4 A termék piaci megjelenése, termékkomunikáció: a kísérő dokumentáció tartalma és színvonala, a termék arculata, a csomagolás minősége és formai kialakítása. Környezetvédelem: anyag- és energiatakarékos gyártás és használat, a felhasznált anyagok fajtái és mennyisége, a gyártási hulladékok újrahasznosítása, környezetkímélő csomagolás alkalmazása. A pályaművek elbírálására a zsűrizésre kijelölt helyszínen kerül sor. A begyűjtés helyszínéről és időpontjáról a pályázók értesítést kapnak. A nem szállítható pályaművek elbírálása a beküldött dokumentáció alapján történik. DÍJAZÁS A pályázati követelmények alapján legszínvonalasabbnak ítélt termékek elnyerik az Ipari Formatervezési Nívódíj és a NIF 2002 megkülönböztető minőségjel teljes körű viselésének jogát. A díjazott termékek alkotói oklevélben és pályázatonként forint alkotói díjban részesülnek. A Nívódíjra javasolt termékek közül a legjobb értékelést kapott pályamű elnyeri az Ipari Formatervezési Miniszterelnöki Különdíjat. A termék alkotói oklevélben és közösen forint alkotói díjban részesülnek. A kiemelkedő pályaművek elismerésére különdíjat ajánlottak fel: - Oktatási Minisztérium, - Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma, - Magyar Szabadalmi Hivatal, annak a pályázónak, aki az iparjogvédelmi szempontokat is érvényesítve nemzetközi rangú alkotást hoz létre. BEMUTATÁS Az értékelésnél a zsűri által megszabott pontszámot meghaladó pályaművek kiállításra kerülnek az Ipari Formatervezési Pályaművek kiállítás keretében, az Iparművészeti Múzeumban november között. A kiállítás költségét a pályázat kiírói fedezik. A pályaműveknek a benyújtás helyére történő szállítása, majd a kiállítás utáni elszállítása a pályázó feladata, a kiállítás szervezőjével egyeztetett időben és módon. A kiállított termékre vonatkozóan a szabadalom, a formatervezési- vagy a használati mintaoltalom megszerzéséről a pályázónak kell gondoskodnia. A kiállított termékeket a

5 jogszabályok alapján a kiállítás első napjától számított hat hónapig kiállítási kedvezmény illeti meg. A kiállítási kedvezmény igénybevételével a termék kiállításon történő nyilvánosságra jutása nem zárja ki a fenti oltalmak megszerzését. A díjazott és kiállított termékekről a terméket, tervezőt és előállítót bemutató magyarangol nyelvű színes kiadvány készül, mely hazai és külföldi terjesztésre kerül. A díjazott termékekről készült fotók és termékleírások az Interneten is megjelennek. Az elismerésben részesült termékekről további bemutató anyagok is készülnek. EREDMÉNYHIRDETÉS Az ünnepség időpontjáról a szervezők értesítést küldenek. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A pályázattal kapcsolatban hívható telefonszám: Budapest, május. 22.

6

7 Beérkezési határidő (kísérő dokumentációval): szeptember 06. Nyilvántartási szám: JELENTKEZÉSI LAP a évi Ipari Formatervezési Nívódíj elnyerésére 1. A pályázó neve és címe: 2. A termék előállítójának neve és címe: 3. A termék megnevezése (ahogyan a továbbiakban szerepelni fog): 4. Termékcsoport megnevezése: 5. Kapcsolattartó neve és beosztása: Telefon: Telefax: 6. A pályázat beadása: Magyar Szabadalmi Hivatal Magyar Formatervezési Tanács Irodája 1370 Budapest 5, Pf. 552 Dátum: (cégszerű aláírás)

8

9 NYILATKOZAT A tervező(k) és a gyártó(k) egyetértenek a(z) termék nevezésével a Nívódíjas Ipari Forma 2002 pályázatra, és kijelentik, hogy az eleget tesz az alábbi feltételeknek: - Magyarországon tervezték és gyártják. - A forgalombahozatal előírásainak megfelel. - Nyilvános bemutatása, forgalombahozatala három évnél nem régebben történt. - A pályázó szavatosságot vállal azért, hogy a pályamű más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát nem sérti, valamint, hogy a pályamű per, igény és tehermentes. Amennyiben ezekre állapítottan más személy a pályázat kiíróival szemben igényt érvényesítene, a pályázó köteles közvetlenül helyt állni. Dátum:. Cégszerű aláírás:..

10

11 MELLÉKLETEK 1. Nyilatkozat 2. A termék leírása, műszaki adatok 3. A termék képi bemutatása (fotó, digitális fotó, CD, video, stb.) 4. A termékre vonatkozó egyéb dokumentumok (pl. gépkönyv, prospektus, használati útmutató, stb.) 5. A termékről kiállított vizsgálati bizonylat, teszt, értékelés, tanusítvány, termékbiztonság igazolása, kereskedelmi forgalombahozatalhoz előírt dokumentumok másolata, stb. 6. Lezárt borítékban: az alkotók adatai (neve, anyja neve, szem. ig. száma, adószáma, születési helye és ideje, lakcíme.) 7. Egyéb mellékletek:... Dátum: Cégszerű aláírás:.

Magyar termék nagydíj

Magyar termék nagydíj Magyar termék nagydíj A Magyar Termék Nagydíj Pályázati Rendszer 2015. évi Pályázati Felhívása és Eljárásrendje A HIPAvilon Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség, az INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft.,

Részletesebben

INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ

INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ XVI. MAGYAR INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZAT 2014 TARTALOMJEGYZÉK Pályázati felhívás Pályázati kiírás Nevezési lap PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Pályázó! A FIABCI Magyar Tagozata ( a Magyar Ingatlanszakmai

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett az alábbiakban

Részletesebben

2013. ÉVI DÉL-ALFÖLDI INNOVÁCIÓS DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ. Szeged, 2013. április

2013. ÉVI DÉL-ALFÖLDI INNOVÁCIÓS DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ. Szeged, 2013. április 2013. ÉVI DÉL-ALFÖLDI INNOVÁCIÓS DÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Szeged, 2013. április A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság szakmai közreműködésével a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi

Részletesebben

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL. Rögtön jövök! ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ BUDAPEST 2013.

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL. Rögtön jövök! ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ BUDAPEST 2013. FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL Rögtön jövök! ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ BUDAPEST 2013. TARTALOMJEGYZÉK 1. AZ ÖTLETPÁLYÁZAT CÉLJA... 3 2. AZ ÖTLETPÁLYÁZAT TÁRGYA... 4 3. AZ ÖTLETPÁLYÁZAT KIÍRÓJA ÉS LEBONYOLÍTÓJA...

Részletesebben

Év Homlokzat Felújítási Terve 2015 és Dorog Város családiházas ingatlanok hőszigetelése, nyílászáró cseréje Részletes pályázati kiírás

Év Homlokzat Felújítási Terve 2015 és Dorog Város családiházas ingatlanok hőszigetelése, nyílászáró cseréje Részletes pályázati kiírás Dorog Város Kommunális Közalapítványa, Dorog Város Képviselő-testülete és a Baumit Kft. (továbbiakban: Kiíró) az előző évben kiírt sikeres pályázatok alapján 2015. évre ismét nyílt és nyilvános pályázatot

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a 2015. évi Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíj elnyerésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. a 2015. évi Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíj elnyerésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2015. évi Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíj elnyerésére A Magyar Formatervezési Tanács nevében eljáró Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala meghirdeti a 2015. évi Moholy-Nagy

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzati Hivatal 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 2. Tel:56/505-385 Tfax:56/505-370 stiegler.beata@jnszm.hu számú példány PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ a Mezőtúr és Környéke Víz-,

Részletesebben

Mottó: Nem a siker elérése a művészet, hanem annak rendszeres megismétlése. A 2010. évi Magyar Termék Nagydíj Pályázat meghirdetése.

Mottó: Nem a siker elérése a művészet, hanem annak rendszeres megismétlése. A 2010. évi Magyar Termék Nagydíj Pályázat meghirdetése. Mottó: Nem a siker elérése a művészet, hanem annak rendszeres megismétlése. A 2010. évi Magyar Termék Nagydíj Pályázat meghirdetése. 2010.-ben tizenharmadik alkalommal hirdette meg a Magyar Termék Nagydíj

Részletesebben

1. számú melléklet MŰSZAKI TARTALOM

1. számú melléklet MŰSZAKI TARTALOM MŰSZAKI TARTALOM az Energiahatékonyság és megújuló energiaforrás használatát fokozása az önkormányzatoknál elnevezésű, tervezett pályázat keretein belül a siófoki Krúdy Gyula Szakközépiskola és Szakiskola

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A FELSŐOKTATÁSI TANKÖNYV- ÉS SZAKKÖNYVTÁMOGATÁSI PÁLYÁZAT CÉLJAIRÓL ÉS A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEIRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A FELSŐOKTATÁSI TANKÖNYV- ÉS SZAKKÖNYVTÁMOGATÁSI PÁLYÁZAT CÉLJAIRÓL ÉS A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEIRŐL FELSŐOKTATÁSI TANKÖNYV- ÉS SZAKKÖNYVTÁMOGATÁSI PÁLYÁZAT 2006 TÁJÉKOZTATÓ A FELSŐOKTATÁSI TANKÖNYV- ÉS SZAKKÖNYVTÁMOGATÁSI PÁLYÁZAT CÉLJAIRÓL ÉS A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEIRŐL TARTALOM I. Általános tájékoztató

Részletesebben

A Szépirodalmi Szakmai Kollégium pályázati felhívása. A Népmûvészeti Szakmai Kollégium pályázati felhívása

A Szépirodalmi Szakmai Kollégium pályázati felhívása. A Népmûvészeti Szakmai Kollégium pályázati felhívása 306 NKA HÍRLEVÉL TARTALOMJEGYZÉK A Képzõmûvészeti Szakmai Kollégium pályázati felhívása 307 A Szépirodalmi Szakmai Kollégium pályázati felhívása A Népmûvészeti Szakmai Kollégium pályázati felhívása Az

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő adatai Szervezet: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Címzett: Joó István polgármester Cím: Fő tér 3. Postai irányítószám:

Részletesebben

A Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Közművelődési Intézete közműveldési intézményvezetői tanfolyamot indít.

A Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Közművelődési Intézete közműveldési intézményvezetői tanfolyamot indít. Hírlevél XVI. évfolyam 210. szám 2011. november A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közművelődési Szakmai Tanácsadó és Szolgáltató Intézetének információs havilapja A Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Közművelődési

Részletesebben

Pályázati Útmutató. A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap felhívásainak vissza nem térítendő támogatásokat kínáló pályázati kiírásaihoz

Pályázati Útmutató. A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap felhívásainak vissza nem térítendő támogatásokat kínáló pályázati kiírásaihoz Pályázati Útmutató A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap felhívásainak vissza nem térítendő támogatásokat kínáló pályázati kiírásaihoz 1 Tartalom Tartalom...2 A. A TÁMOGATÁSOK CÉLJA ÉS HÁTTERE...4

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett, az alábbiakban

Részletesebben

F E L H Í V Á S 1. A PÁLYÁZAT TÁRGYA

F E L H Í V Á S 1. A PÁLYÁZAT TÁRGYA F E L H Í V Á S 1. A PÁLYÁZAT TÁRGYA A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ( továbbiakban: Kiíró) felhívást tesz közzé a 2014. november 28. és 2015. január 04. napja között a Budapest, V. kerület Városháza

Részletesebben

_1yíJf. számú előterjesztés

_1yíJf. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere _1yíJf. számú előterjesztés Előterjesztés a Gazdasági és Pénzügyi Bizottság részére a "Vállalkozási szerződés keretében a Kőbányai Hírek

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

III. évfolyam 12. szám 2012. május 21-2012. június 3. I.1. Országos tanulmányi versenyek meghirdetése a 20126 2013. tanévre..3.

III. évfolyam 12. szám 2012. május 21-2012. június 3. I.1. Országos tanulmányi versenyek meghirdetése a 20126 2013. tanévre..3. III. évfolyam 12. szám 2012. május 21-2012. június 3. I. Pályázatok oktatási intézmények számára Új kiírások I.1. Országos tanulmányi versenyek meghirdetése a 20126 2013. tanévre..3.oldal 1.2. Kinél fessünk?

Részletesebben

Metró területén hűtő-klíma és hőszivattyú berendezések karbantartása, javítása és szükség esetén telepítése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-462/14.

Metró területén hűtő-klíma és hőszivattyú berendezések karbantartása, javítása és szükség esetén telepítése (Eljárás száma: BKV Zrt. T-462/14. Metró területén hűtő-klíma és hőszivattyú berendezések karbantartása, javítása és szükség esetén telepítése (Eljárás száma: ) KIEGÉSZÍTŐ IRATOK 2015. június 16. A. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. Az eljárás 1.1.

Részletesebben

Ajánljuk továbbképzéseinket a Kulturális szakemberek továbbképzése a szolgáltatásfejlesztés érdekében c. pályázati felhívásához

Ajánljuk továbbképzéseinket a Kulturális szakemberek továbbképzése a szolgáltatásfejlesztés érdekében c. pályázati felhívásához Hírlevél XVII. évfolyam 215. szám 2012. április A Bács Kiskun Megyei Önkormányzat Közművelődési Szakmai Tanácsadó és Szolgáltató Intézetének információs havilapja Ajánljuk továbbképzéseinket a Kulturális

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett az alábbiakban

Részletesebben

2011. évi KERESKEDELEMFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2011. évi KERESKEDELEMFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Nemzeti Külgazdasági Hivatal 2011. évi KERESKEDELEMFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest, 2011. november 30. A fejezeti kezelésű előirányzatok felhasználásának szabályairól szóló 33/2011. (VIII. 31.)

Részletesebben

II. fejezet: ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐK RÉSZÉRE

II. fejezet: ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐK RÉSZÉRE II. fejezet: ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐK RÉSZÉRE 1/28. oldal 1. A munkák leírása 1.1 Az ajánlatkérés tárgya Paks Város Önkormányzata (továbbiakban: ajánlatkérő) által a Közbeszerzési törvény III. rész VI.

Részletesebben

HU-Várpalota: Benzin 2010/S 227-346939 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Várpalota: Benzin 2010/S 227-346939 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/12 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:346939-2010:text:hu:html HU-Várpalota: Benzin 2010/S 227-346939 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának. Pályázati Felhívás Tervezete A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának Pályázati Felhívás Tervezete a Tatabánya 107,0 MHz helyi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására A MÉDIASZOLGÁLTATÁSI LEHETŐSÉG PÁLYÁZTATÁSA Tatabánya

Részletesebben

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat (1163 Budapest, Havashalom utca 43.) Budapest XVI. kerületben térfigyelő rendszer kiépítése és üzemeltetése tárgyú általános egyszerű

Részletesebben