PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához"

Átírás

1 PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók: 2 2. Pályázati feltételek és kategóriák: Videó pályázat Fotó pályázat 2 3. Pályázat formai követelményei: Videó pályázat Fotó pályázat 3 4. Díjazás és a nyeremények átvétele: Videó pályázat Fotó pályázat 3 5. Pályamunkák beküldése: Videó pályázat Fotó pályázat 4 6. Pályázatok értékelése, eredményhirdetés: 4 7. Szerzői és személyiségi jogi feltételek: 5 8. Támogatók 5 9. Technikai segítség videó pályázat esetén Kérdések 6

2 1. Általános tudnivalók: A Tarr Kft. a Távközlés világnap és az Internet világnapja alkalmából középiskolai diákok és felsőoktatási hallhatók számára videó, míg általános iskolai tanulók részére fotópályázatot ír ki. A pályázaton résztvevők hozzájárulnak jelen Szabályzatban foglaltakhoz. 2. Pályázati feltételek és kategóriák: 2.1. Videó pályázat A Tarr Kft. az Internet Világnapja (2014. május 18.) alkalmából videó pályázatot hirdet középfokú és felsőfokú képzésben résztvevő diákok számára. Szeretsz a telefonoddal videót készíteni és megosztani? Íme, itt lehetőség, hogy ne csak a vacsorádat posztold! Nevezz a Tarr Kft. video versenyére! A pályázaton azok a középfokú és felsőfokú képzési intézmények diákjai vehetnek részt, akik tanuló jogviszonnyal rendelkeznek és még nem töltötték be a 26 életévüket, valamint akik iskolája a Tarr Kft. szolgáltatási területén található. A települések listája megtalálható a oldalon. 18 éves korig a nevezőknek szülői beleegyezéssel lehet pályázni. A Tarr Kft. a video pályázat esetében olyan pályamunkákat vár, amelyeket kampányaiban, kiadványaiban a Tarr Kft. image-nek megfelelően fel tud használni. 1. kategória: Az Internet és veszélyei Várunk minden olyan alkotást, melynek témája az internet veszélyeinek bemutatása, a veszélyek elkerülésének módjai. Mutasd be, TE hogyan védekezel az internet veszélyeivel szemben, hívd fel barátaid figyelmét a lehetséges veszélyekre! 2. kategória: Internet reklámfilm Úgy gondolod unalmasak a TV-ben futó reklámfilmek? Itt a lehetőség, hogy megmutasd, TE hogyan csinálnád! Készíts reklámfilmet a Tarr Kft. internet szolgáltatásáról! Tehát például bemutatható, hogy a Tarr-nál a hirdetett sávszélességgel száguldhatsz, hiszen van amikor nem hátrány a gyorsaság! Netezz pont olyan gyorsan, mint ahogyan az ígéret szól, megfizethető árak mellett! 2.2. Fotópályázat A Tarr Kft. a Távközlés Világnapja (2014. május 17.) alkalmából fotópályázatot hirdet általános iskolások 5-8 osztályos tanulók (általános iskolai felső tagozat részére. 1. kategória: Cuki állatok Csinálj képet kedvencedről! A pályázat témája az állatvilág, így a fénykép éppúgy készülhet saját házi kedvencről, mint bármely vadállatról. 3. Pályázat formai követelményei: 3.1. Videó pályázat Minek kell megfelelnie a filmeknek:

3 A film hossza: 1. kategória: 30 vagy 60 másodperc 2. kategória: 10, 15 vagy 25 másodperc File formátum: mpeg Fotó pályázat File-típus: JPEG, a legmagasabb képminőséggel elmentve. Méret: hosszabbik oldal, fekvő kép esetén 1400 pixel, álló kép esetén 1000 pixel. Minimális eredeti méret: 2592 x 1944 pixel (5 Mpixel). Mobiltelefonnal készített fotók esetében: legalább 800 x 600 pixel, illetve érvényes EXIF információkkal kell rendelkeznie. A megadott paraméterektől eltérő digitális anyagokat nem áll módunkban elfogadni. Pályázó tudomásul veszi, hogy a bekért nagyfelbontású képek feltöltése hiányában a kiíró kizárhatja őt a pályázatból. 4. Díjazás és a nyeremények átvétele: Az nyeremények előzetes egyeztetést követően a Tarr Kft. ügyfélszolgálati irodáiban, vagy előzetesen egyeztetett helyszínen vehetők át Videó pályázat Nyeremények a videót készítő diákok számára: 1. kategória 2. kategória 1. helyezett: Ft 2. helyezett: Ft 3. helyezett: Ft A díjazott pályaművek készítői 5 darab belépőjegyet kapnak a zalaegerszegi AquaPark Vizicsúszda és Élményparkba. 1. helyezett: Ft 2. helyezett: Ft 3. helyezett: Ft A díjazott pályaművek készítői 5 darab belépőjegyet kapnak a zalaegerszegi AquaPark Vizicsúszda és Élményparkba. Nyeremények a videót készítő diákok iskolái részére: Kategóriánként az 1. helyezettek iskoláit a Tarr Kft forint értékben támogatja Fotó pályázat Nyeremények:

4 1. helyezett: Fényképezőgép Ft értékben 2. helyezett: Fényképezőgép Ft értékben 3. helyezet: Fényképezőgép Ft értékben 5. Pályamunkák beküldése: Pályamunkák beérkezési határideje: július 31. Mindenki csak a saját maga által készített pályaművel pályázhat. Egy pályázó kizárólag egy pályamunkát adhat be Videó pályázat A pályamunkákat kérjük feltölteni a oldalra, valamint a jelentkezést megküldeni a elektronikus levélcímre. Az tartalmazza a youtube videó linkjét, a mű címét, az alkotó(k) nevét, korát, iskoláját (címmel), osztályát vagy évfolyamát, a kapcsolattartási telefonszámot, kitöltött és aláírt jogi nyilatkozatot scannelt formában (18 év alatt a szülő, vagy nevelő által kitöltött jogi nyilatkozatot). A szükséges jogi nyilatkozat megtalálható és letölthető a Tarr Kft. weboldalán. Amennyiben a beadott pályamű tartalmaz bármilyen nem a pályázó által készített művet vagy annak részletét (zene, film, fotó), akkor a pályamunkához csatolni kell a felhasznált mű készítőinek (kiadó, ill. jogtulajdonos) írásos beleegyezését, vagy szabadon felhasználható zeneszám esetén annak forrását. A videofilmet kérés esetén a pályázó köteles átadni eredeti formában a Tarr Kft részére. Az ehhez szükséges technikai adatokat az erre irányuló kérés tartalmazza. Kérjük a pályázókat, hogy a jelenetkezében csatoljanak egy rövid leírást, amely elmagyarázza, hogyan kapcsolódik a videó a pályázati kiíráshoz és mire szeretnék vele felhívni a figyelmet. A pályázati anyagok beadásakor minden résztvevő köteles feltüntetni a pályamű megalkotásakor használt technikát (eszköz, valamint képfeldolgozó szoftver) Fotópályázat A pályamunkákat kérjük megküldeni a elektronikus levélcímre. A pályázaton legalább 5 megapixel (2562x1936) felbontású eredeti képpel lehet részt venni, melynek kicsinyített 1400x1000 pixeles változatát kell megküldeni. Az tartalmazza a mű címét, az alkotó(k) nevét, korát, iskoláját (címmel), osztályát vagy évfolyamát, a kapcsolattartási telefonszámot, kitöltött és szülő, vagy nevelő által aláírt ellenjegyzett jogi nyilatkozatot. A szükséges jogi nyilatkozat megtalálható a Tarr Kft. weboldalán. A fotót a pályázó kérés esetén köteles átadni a Tarr Kft. részére az előírt minimális digitális formában. 6. Pályázatok értékelése, eredményhirdetés: Fontos: csak azok a pályamunkák vehetnek részt a versenyen, amelyekhez a jogi nyilatkozat beérkezett!

5 A pályázatok elbírálásánál az egyedi ötlet, a kreativitást lesz a legfőbb értékelési szempont. Így a video pályázatra akár mobiltelefonnal készített filmekkel is lehet jelentkezni. A pályamunkákat a Tarr Kft. által kijelölt szakmai zsűri értékeli. A zsűri mind a fotópályázat, mind a videoklip kategóriában egy 1., egy 2., egy 3. díjat adhat ki. A zsűrinek joga van a díjat nem kiadni. A Tarr Kft. különdíjjal értékelheti a legviccesebb, legkifejezőbb alkotásokat. A Tarr Kft. a kiválasztott képeket és a legjobbnak ítélt videókat közönségszavazatra bocsáthatja. Eredményhirdetés: A pályázat eredményhirdetésére augusztus 15-én kerül sor. A nyertesek nevét és a mű címét a Tarr Kft. weboldalán és Facebook oldalán teszi közé. A Tarr Kft. a beérkezett munkákból rendezett válogatott kiállításra Szekszárdi Szüreti Napok alkalmából kerül sor. A video pályázatra beérkezett munkákból kiválogatott filmeket többek között a Tarr Kft. facebook oldalán is bemutatjuk. 7. Szerzői és személyiségi jogi feltételek: Pályázni kizárólag olyan fotókkal és videóval lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók/videofilm mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Tarr Kft-t mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni. Pályázó a pályázat megküldésével kijelenti, hogy szerzői- vagyoni jogai kizárólagos jelleggel, tér és időbeli korlátozás nélkül a TARR Kft-t illetik meg. A Tarr Kft. a videók/fotók kiállítása során biztosítja, hogy a pályázó neve fel legyen tüntetve. 8. Támogatók A fotópályázat támogatója: Animal Planet A videó pályázat támogatója: Discovery Networks A videó pályázathoz az AquaCity belépőjegyeket az AquaCity Vizicsúszda és Élménypark, Zalaegerszeg biztosítja. 9. Technikai segítség videó pályázat esetén Videoklip esetében, amennyiben a beadott pályamű tartalmaz bármilyen nem a pályázó által készített művet vagy annak részletét (zene, film, fotó), akkor a pályamunkához csatolni kell a felhasznált mű készítőinek (kiadó, ill. jogtulajdonos) írásos beleegyezését. Szabadon felhasználható zeneművek pl: A pályázati anyagok formai és technikai követelményei:

6 A Tarr Kft. a videoklip kategóriában elfogadja a mobiltelefonnal készített pályamunkákat. Videofile technikai feltételei: lehetőleg mp4 formátum A file-nevek nem tartalmazhatnak szóközt, egyéb speciális karaktert! 10. Kérdések Esetlegesen felmerült kérdéseket kérjük ben megküldeni a címre. Az eket a megkeresést követő 2 munkanapon belül megválaszoljuk.

Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel.

Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel. Pályázati kiírás Újpest Önkormányzata és az Újpesti Sajtó Kft. fotópályázatot hirdet Újpesti Élet-képek 2015 címmel. A pályázat céljai, témái I. Sportos Újpest Sportolók munka közben, résztvevők a sportpartyn,

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával

A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával A XI. Napfényes Fesztivál plakátpályázata az Elixír Magazin támogatásával 1. A pályázat kiírója: Napfényes Élet Alapítvány, 1056 Budapest, Belgrád rkp. 26. www.napfenyes.hu Néhány szó a pályázat kiírójáról:

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Digitális világ tanára pályázat 1. A pályázat témája A MediaSmart Hungary Oktatási Kft. és a Telenor Magyarország Zrt. (tov. Szervező vagy Szervezők) pályázatot hirdet óvodapedagógusok,

Részletesebben

FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA a 2011. október 26. napján kelt módosításokkal egységes szerkezetbe foglaltan

FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA a 2011. október 26. napján kelt módosításokkal egységes szerkezetbe foglaltan FOTÓPÁLYÁZAT RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA a 2011. október 26. napján kelt módosításokkal egységes szerkezetbe foglaltan A TIGÁZ Zrt. fotópályázatot hirdet ÖNKÉNTESSÉG témakörében. A pályázat kapcsolódik a Társaság

Részletesebben

Add Friend dalszövegíró verseny Pályázati felhívás a Merlin Communications pályázatára

Add Friend dalszövegíró verseny Pályázati felhívás a Merlin Communications pályázatára Add Friend dalszövegíró verseny Pályázati felhívás a Merlin Communications pályázatára 1. Pályázati felhívás A Disney Add Friend kampánya keretében meghirdetett dalszövegíró pályázat célja, hogy felhívja

Részletesebben

ITT VAGYOK, RAGYOGOK!

ITT VAGYOK, RAGYOGOK! 7. GYEREK ARC - PÁLYÁZATI KIÍRÁS ITT VAGYOK, RAGYOGOK! (Beérkezési határidő: 2014. április 15. kedd) Kedves földi barátaim! Bizonyára emlékeztek rá, hogy nagy rajongója vagyok a ti meseszép bolygótoknak,

Részletesebben

www.novellapalyazat.hu, www.irodalmipalyazat.hu, www.verspalyazat.hu, www.irodalmipályázat.hu

www.novellapalyazat.hu, www.irodalmipalyazat.hu, www.verspalyazat.hu, www.irodalmipályázat.hu Második New York Irodalmi Páholy Helyszíni Szépírói Verseny /vers és rövid próza/ 2012.12.02 Tartalomjegyzék 1 Kiíró... 2 2 Helyszíni irodalmi pályázat meghatározása... 2 3 A pályázat alapadatai... 2 4

Részletesebben

A pályázat célja A fenntarthatósági témákra nyitott, és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók motiválása.

A pályázat célja A fenntarthatósági témákra nyitott, és azokat rendszeresen feldolgozó újságírók motiválása. hello holnap! Sajtódíj Pályázati felhívás A pályázat kiírója A Magyar Telekom Nyrt. és a Magyar Telekom hello holnap! mozgalom kezdeményezésére alakult Fenntarthatósági Média Klub tagjai (Magyar Telekom,

Részletesebben

Van egy perced? Alkoss!

Van egy perced? Alkoss! Van egy perced? Alkoss! A Salver Productions Kft. együttműködésben a Hungarofest Nonprofit Kft.-vel művészeti pályázatot hirdet 14 és 30 év közötti fiataloknak A Pályázat bemutatása: Örkény István életművének

Részletesebben

A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata

A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata A Nestlé Hungária Kft. NESCAFÉ 3IN1 MARKETINGVERSENY elnevezésű promóciójának részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési

Részletesebben

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A nyereményjáték lebonyolításában

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI KIÍRÁS FIREFOX MOBILE APPFEJLESZTŐI PÁLYÁZAT 1. A pályázat témája Itt az alkalom, hogy kiemelt szerepet kapj a Mozilla által fejlesztett Firefox OS rendszerű okostelefonok népszerűsítésében:

Részletesebben

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát!

Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! Az Astellas Pharma, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete és a Magyar Gyermekorvosok Társasága együttműködésében Keressük a világ legkedvesebb gyermekorvosát! Astellas Gyermekrajz Pályázat a hazai

Részletesebben

A Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Közművelődési Intézete közműveldési intézményvezetői tanfolyamot indít.

A Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Közművelődési Intézete közműveldési intézményvezetői tanfolyamot indít. Hírlevél XVI. évfolyam 210. szám 2011. november A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közművelődési Szakmai Tanácsadó és Szolgáltató Intézetének információs havilapja A Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Közművelődési

Részletesebben

III. évfolyam 4. szám 2012. január 30 2012. február 12.

III. évfolyam 4. szám 2012. január 30 2012. február 12. III. évfolyam 4. szám 2012. január 30 2012. február 12. I. Pályázatok oktatási intézmények számára Új kiírások I.1.Sajátos nevelési igényű gyerekek integrációja TÁMOP-3.4.2.A-11/1...3.oldal I.2. Pályázat

Részletesebben

NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2015 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA /adatvédelmi és adatkezelési előírások/

NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2015 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA /adatvédelmi és adatkezelési előírások/ NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2015 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA /adatvédelmi és adatkezelési előírások/ I. A RENDEZVÉNY CÉLJA / PREAMBULUM A rendezvénysorozat célja,

Részletesebben

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége kiírja a 33. Magyar Sajtófotó Pályázatot.

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége kiírja a 33. Magyar Sajtófotó Pályázatot. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége kiírja a 33. Magyar Sajtófotó Pályázatot. A pályázatra elsősorban a hazai és határon túli sajtó munkatársainak jelentkezését várjuk, de a megmérettetés a korábbi

Részletesebben

Tervezz játékot! Lehet logikai, kártya, táblás, akár szerepjáték. játékhoz egyedi kiegészítő. Szelfi fotópályázat diákoknak

Tervezz játékot! Lehet logikai, kártya, táblás, akár szerepjáték. játékhoz egyedi kiegészítő. Szelfi fotópályázat diákoknak PÁLYÁZAT A homoludens.hu Egyesület célja, hogy minél többen ismerjék meg a hagyományos társasjátékozás örömét. Pályázhatnak XIII. kerületi lakosok és a kerületben élő és/vagy tanuló diákok. Részletes információ:

Részletesebben

NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2014 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA

NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2014 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2014 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA I. A RENDEZVÉNY CÉLJA / PREAMBULUM A rendezvénysorozat célja, hogy az abban résztvevők és/vagy a rendezvényt

Részletesebben

NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2015 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA /adatvédelmi és adatkezelési előírások/

NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2015 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA /adatvédelmi és adatkezelési előírások/ NAGY KERESÉS NAPJA, MAGYARORSZÁG 2015 /Márkák és Minőség Napja rendezvénysorozat/ VERSENYSZABÁLYZATA /adatvédelmi és adatkezelési előírások/ I. A RENDEZVÉNY CÉLJA / PREAMBULUM A rendezvénysorozat célja,

Részletesebben

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT. EZ A VÁGYAM, ERRE GYŰJTŐK! ELNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK, A JÁTÉK IDŐTARTAMA 1.1. A Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt.

Részletesebben

A Bunge Zrt. Vénusz Naptábor 2014 Nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Bunge Zrt. Vénusz Naptábor 2014 Nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA A Bunge Zrt. Vénusz Naptábor 2014 Nyereményjáték RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA A nyereményjáték elnevezése: Vénusz Naptábor 2014 promóció. A nyereményjáték szervezője: Bunge Zrt. (Cg. 01-10-041976, székhely:

Részletesebben

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak!

Pályázati kiírás. Rajzodat a kitöltött jelentkezési lappal együtt küldd el postán vagy juttasd el személyesen az Őrzők Alapítványnak! Pályázati kiírás Egy kórterem is lehet MENŐ! Rajzold meg a legszuperebb kórházi szobát a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeinek! Rajzpályázat 6-9 és 10-14 éveseknek (Beérkezési határidő: 2013. október

Részletesebben

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata A Magyar Cukor Zrt. által szervezet A legcukibb jelmezverseny elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Magyar Cukor Zrt. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési

Részletesebben

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata

Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata Játék az egész világ (On joue sur la terre) fotópályázat szabályzata 1: szervezés és a verseny dátumai (magyar nyelvű kivonat) A párizsi Fondation Alliance française (székhely: 101 Boulevard Raspail 75006

Részletesebben

Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték

Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték Részvételi feltételek és játékszabályzat NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték A NESCAFÉ Szeretem a reggelt nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója: Nestlé Hungária Kft.

Részletesebben

EGY NAP MŰHOLDAK NÉLKÜL. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata

EGY NAP MŰHOLDAK NÉLKÜL. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata EGY NAP MŰHOLDAK NÉLKÜL A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Űrvilág támogatásával az ENSZ Világűrhét alkalmából

Részletesebben

2011. december 19 2012. január 2.

2011. december 19 2012. január 2. 2011. december 19 2012. január 2. Tartalom: I. Pályázatok oktatási intézmények számára Új kiírások! I.1. Ingyenes számítógépek, multifunkciós eszközök, és Tablet PC-k pályázat....3.oldal I.2. Pályázat

Részletesebben

Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás

Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás Járműipari Design Hétvége Járműtervezési Versenyfelhívás A MOBILIS Közhasznú Nonprofit Kft. a Széchenyi István Egyetemmel és a Mérnökök a Járműves Műszaki Felsőoktatásért elnevezésű civil szervezettel

Részletesebben