(Egységes szerkezetbe szedve)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "(Egységes szerkezetbe szedve)"

Átírás

1 Csólyospálos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/ 2013.(III.6.) önkormányzati rendelete a községi önkormányzat 2013.évi költségvetéséről (8/2013.(VI.28.), 11/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelettel módosítva) (Egységes szerkezetbe szedve) Csólyospálos Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdés f) pontjában, az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 23. (1) bekezdésében, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény (4) bekezdés b. pontja alapján Csólyospálos Község Önkormányzata évi költségvetéséről az alábbi rendeletet alkotja. 1. A rendelet hatálya kiterjed a képviselő-testületre, bizottságára, intézményeire Csólyospálos és Kömpöc Községek körjegyzőségére (Csólyospálosi Közös Önkormányzati Hivatalra), a Csólyospálosi Nyitnikék Óvodára (1)A helyi önkormányzat évi költségvetésének bevételi és kiadási főösszegét e/ft-ban ezen belül a költségvetési bevételek összegét: e/ft-ban költségvetési kiadások összegét: e/ft-ban állapítja meg. (2)A költségvetési hiány belső finanszírozására az előző évek pénzmaradványa szolgál. Működési hiány: e Ft Felhalmozási hiány: e Ft a./ A helyi önkormányzat és intézményei bevételi és kiadási főösszegét forrásonként, címenként és feladatonként csoportok és kiemelt ok szerinti bontásban a rendelet 1. melléklete tartalmazza I.) Működési bevételek 1. Intézményi működési bevétel e/ft 2. Önkormányzatok sajátos működési bevételei e/ft 1 Módosította a 11/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelet 1., hatályba lépés szeptember 25.

2 3. Működési támogatások e/ft 4. Egyéb működési bevételek e/ft 5. Normatív hozzájárulás e /Ft II.) Felhalmozási bevételek Koncessziós díj e/ft Támogatási kölcsönök visszatérülése 500 e/ft Költségvetési bevételek összesen: e/ft b.) Az Önkormányzat 2013 évi költségvetési kiadásai csoportok kiemelt szerinti bontásban a rendelet 2. melléklete mutatja be. I. Személyi juttatások e/ft Munkáltatót terhelő járulék e/ft Dologi kiadások e/ft Intézmény finanszírozás e/ft - Körjegyzőség, Közös Hivatal e/ft - Csólyospálosi Nyitnikék Óvoda e/ft Támogatásértékű működési kiadás e/ft Társadalom- szocpol-és egyéb juttatás e/ft II. Felhalmozási kiadások Beruházások e/ft Felújítási kiadás/áfával/ e/ft Támogatások, kölcsönök nyújtása 600 e/ft (3) A helyi önkormányzat és intézményei bevételi és kiadási főösszegét forrásonként, címenként és feladatonként a rendelet 1. számú melléklete tartalmazza. Az 1/a számú melléklet a költségvetési bevételeket és kiadásokat kötelező, önként vállalt, állami bontásban mutatja be. (4) Magyarország 2013.évi központi költségvetéséről szóló 2012.évi CCIV. törvény 2., 3.számú mellékletben meghatározott helyi önkormányzatok általános működésének és ágazati feladatainak támogatása jogcímeket, valamint a helyi önkormányzatok által felhasználható központosított okat a rendelet 2. számú melléklete tartalmazza. Csólyospálos Község Önkormányzata által a lakosságnak juttatott támogatásokat, szociális jellegű ellátásokat 3. számú melléklet mutatja be.

3 Támogatásértékű működési kiadásokat a 4. számú melléklet tartalmazza 3. (1) A helyi önkormányzat évre a foglalkoztatottak létszámát 31,9 főben határozza meg. A feladatonkénti létszámkeretet a rendelet 5. számú melléklete tartalmazza. (2) A helyi önkormányzat évre a közfoglalkoztatottak engedélyezett létszámkeretét 2 főben határozza meg. 4. Az 1. (2) bekezdés szerinti költségvetési bevételeit és költségvetési kiadásait figyelembe véve a költségvetési egyenleg összege e Ft, melyből (a) a működési hiány e Ft (b) a felhalmozási hiány e Ft 5. Az önkormányzat az 1. (1) bekezdés szerinti költségvetési működési és felhalmozási hiány finanszírozásáról az előző évi pénzmaradvány felhasználásával gondoskodik. 6. Az Önkormányzat 2013.évben nem tervez olyan fejlesztési célokat, melyek megvalósulásához Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló 2011.évi CXCIV törvény 3..(1) bekezdése szerint adósságot keletkeztető ügylet megkötése válhat szükségessé. 7. Csólyospálos és Kömpöc Községi Önkormányzatok által közösen működtetett költségvetési szerv támogatási a : Körjegyzőség (Közös Hivatal): e Ft Csólyospálos Községi Önkormányzat által működtetett költségvetési szerv a: Nyitnikék Óvoda Csólyospálos e Ft 8. Költségvetési szervek vezetői a kiemelt kiadási ok közötti önálló átcsoportosítási jogkört nem gyakorolhatnak. 9. (1) A képviselő-testület a Polgármesterre ruházza át a szabad pénzeszközök törvényben szabályozott betétként való éven belüli elhelyezéséről és visszavonásáról való döntés jogát. (2) A helyi önkormányzat valamint az által irányított költségvetési szervei harminc napon túli elismert tartozásállományának mértéke eléri az éves eredeti kiadási ának 10%-át

4 vagy és e tartozását egy hónapon belül nem tudja harminc nap alá szorítani, a Képviselő-testület a költségvetési szervhez önkormányzati biztost jelöl ki. (3) Az Önkormányzat valamint az általa irányított költségvetési szervek követeléséről lemondani csak a törvényben vagy külön önkormányzati rendeletben meghatározott esetekben és módon lehet. (4) Az Önkormányzat tekintetében a nemzeti vagyonról szóló törvényben előírt versenyeztetés kötelező, ha az érintett vagyontárgy forgalmi értéke a 10,0 millió forintot meghaladja. (5) A képviselő-testület az első negyedév kivételével- negyedévenként, a tárgyévi munkatervében meghatározott időpontokban, de legkésőbb az éves költségvetési beszámoló elkészítésének határidejéig, december 31-ei hatállyal módosítja a költségvetési rendeletét. 10. Hitelfelvételi ügyekben a 13..(4) bekezdésben foglalt munkabér hitel kivételével - kizárólagosan a Képviselő-testület dönt a polgármester és a körjegyző együttes előterjesztése alapján. 11. E rendelet mellékletét képezik a Képviselő-testület részére tájékoztatásul bemutatott következő mérlegek és kimutatások (1) a) 1. számú melléklet: Az önkormányzat évi költségvetési mérlege közgazdasági tagolásban b.) 1/a. számú melléklet bevételek és kiadások címenkénti és tevékenységenkénti részletezése c.) 2. számú melléklet: Költségvetési támogatások d.) 3. számú melléklet: Társadalom és szociálpolitikai juttatás e.) 4. számú melléklet: Támogatásértékű működési kiadás f.) 5. számú melléklet: Létszám kimutatás 12. Az államháztartásról szóló 2011.évi CXCV. törvény 109. (6) bekezdésének felhatalmazása alapján, a helyi önkormányzatnak rendeletben kell megállapítania, a kiadások készpénzben történő teljesítésének eseteit. a) készlet, kis értékű tárgyi eszköz beszerzése, b) tartós tárgyi eszközök beszerzése indokolt esetben (a polgármester, vagy a költségvetési szerv vezetőjének indokolt esetben adott előzetes egyedi engedélye alapján)

5 c) kiküldetési kiadások, d) reprezentációs kiadások, e) kisösszegű szolgáltatási kiadások, f) társadalom- és szociálpolitikai juttatások, ellátottak pénzbeli juttatásai közül: átmeneti segély, temetési segély. g) vásárlási előleg /élelmiszer, üzemanyag/ 30 napon belüli elszámolási kötelezettséggel h) államigazgatási eljárásokkal kapcsolatos díjak teljesíthetők i.) lakásépítés és vásárlás támogatása képviselő-testületi döntés alapján, j.) postai szolgáltatás, kézbesítés költségei, k.) munkavállalók nem rendszeres személyi juttatásai, amennyiben az érintett munkavállaló kérése alapján a költségvetési szerv pénzkezelési szabályzatában erre felhatalmazott személy a kifizetést engedélyezi (bérlettérítés) l.) közfoglalkoztatottak juttatásai, m.) vásárlási előleg. A 2013.évi költségvetés módosításának, végrehajtásának szabályai 13. (1)A községi önkormányzat a költségvetést (bevételek beszedést, kiadások teljesítését) a költségvetési törvény, az államháztartási törvény, költségvetési szervek tervezésének, gazdálkodásának, beszámolásának rendjéről szóló 368/2011(XII..31.) Korm. rendelet, az önkormányzati SZMSZ, valamint a képviselő-testületi rendelet előírásainak megfelelően a Körjegyzőség útján hajtja végre. (2)Az Intézmények részére jóváhagyott, illetőleg az év közben a Képviselő-testület által módosított kiadási ok nem léphetőek túl. (3)A polgármester a jogszabályi előírások szerint tájékoztatja a Képviselő-testületet a költségvetés helyzetéről. (4)A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az illetmények illetőleg munkabérek határidőben történő kifizetését munkabérhitel felvételével biztosítsa. (5)A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a hatáskörébe tartozó szociális költségvetési ok felett a rendelkezési jogot gyakorolja. Az általa hozott döntésekről a soron következő képviselő-testületi ülésen adjon tájékoztatót. (6) A Képviselő-testület az Áht. rendelkezése alapján felhatalmazza a polgármestert, hogy a helyi önkormányzat bevételeinek és kiadásainak módosítását és a kiadási ok közötti átcsoportosítás lehetőségét esetenként 500 e Ft-ig végrehajtsa.

6 (7) A képviselő testület az első negyedév kivételével június, szeptember, és decemberi ülésén módosítja az önkormányzat költségvetési rendeletét. (8)Az Önkormányzat tekintetében a nemzeti vagyonról szóló törvényben előírt versenyeztetés kötelező, ha az érintett vagyontárgy forgalmi értéke a e Ft-ot meghaladja. (9) Az önkormányzat követeléséről lemondani csak törvényben vagy külön önkormányzati rendeletben meghatározott esetekben és módon lehet. 14. Az önkormányzat kiadása teljesítéséhez, bevétele beszedéséhez, vagy elszámolásának elrendelésére a polgármester jogosult. Az utalványozás jogi ellenjegyzésére a körjegyző jogosult. Záró rendelkezések 15. (1) Ezen rendelet kihirdetését követő napon lép hatályba, de rendelkezéseit január 1-től kell alkalmazni. Kihirdetéséről a körjegyző gondoskodik. (2) E rendelettel a módosított 4/2012.(II.24.) rendeletet hatályon kívül helyezi. Csólyospálos, február 26. ( : dr. Szöginé dr. Lajkó Erika : ) ( : Á. Fúrús János : ) körjegyző polgármester Kihirdetve: március 6. ( : dr. Szöginé dr. Lajkó Erika : ) körjegyző

7

8 Bevételek Működési bevételek 1. melléklet 11/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelethez 1. melléklet 1/2013.(III.06.) önkormányzati rendelethez Csólyospálos Községi Önkormányzat évi költségvetés összevont költségvetési mérlege I. félévi beszámoló (ezer forintban) 2013.évi terv 2013.évi mód évi mód Tény Kiadások Működési jellegű kiadások 2013.évi terv 2013.évi mód évi mód Önkormányzat sajátos műk. bevételei Személyi juttatás Önkormányzat költségvetési támogatása Munkaadót terhelő járulék Önkormányzatok egyes költségvetési Dologi és egyéb folyó támogatása kiadások Intézményműködési bevétel és előző évi Támogatásértékű működési kiegészítés kiadás Támogatásértékű működési bevétel Társadalom-szocpol. és egyéb juttatások Felügyelet alá tartozó költségvetési szervek Intézményfinanszírozás támogatása (közös hivatal, óvoda) Bevételek összesen Kiadások összesen Le intézményfinanszírozás Le intézményfinanszírozás Működési költségvetési bevételek Működési költségvetési összesen: kiadások összesen: Felhalmozási bevételek Felhalmozási kiadások Támogatásértékű felhalmozási bevétel Első lakáshoz jutók Sajátos felhalmozási tőke jellegű bevétel Beruházási kiadások (áfával) Felhalmozás célú kölcsön visszatérülés Felújítás (áfával) Felhalmozási költségvetési bevétel összesen: Felhalmozási költségvetési kiadások összesen: Költségvetési bevételek összesen: Kiadások összesen: Előző évek pénzmaradványának Tartalék igénybevétele Függő bevétel Függő kiadás Bevételek összesen: Kiadások összesen: Tény

9

10 8/2013.(VI.28.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ 1/ 2013.( III.6. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ 1/a. MELLÉKLET BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK CÍMENKÉNTI ÉS TEVÉKENYSÉGENKÉNTI RÉSZLETEZÉSE Kötelező eredeti Kötelező módosított eredeti feladat módosított Állami Összesen eredeti Összesen módosított BEVÉTELEK Nem intézményi keretek között ellátott Önkormányzatok igazgatási tevékenysége Működési bevételek Intézményi működési bevételek Igazgatási szolg.díj Összesen: Önkormányzat sajátos működési bevételek Helyi Adók Telekadó Iparűzési adó Pótlék bírság Átengedett központi adó Gépjárműadó Összesen Működési támogatások Helyi Önkormányzatok működésének általános támogatás Önkormányzati hivatal működési támogatása Településüzemeltetési támogatás Egyéb kötelező támogatása Települési önkormányzatok egyes köznevelési tám Óvoda támogatása Óvodai, Iskolai étkeztetés támogatása Települési önkormányzatok szoc. És gyermekjóléti fel.tám. Hozzájárulás pénzbeli szoc. ellátásokhoz Szociális étkeztetés Falugondnoki pp tanyagondnoki y szolgálat Egyes jövedelmpótló támogatások kiegészítése Települési önkormányzatok kulturális feladatainak támogatás - Könyvtár és közművelődési támogatás Központosított Lakott külterülettel kapcs évi bérkompenzáció Összesen:

11 Egyéb működési bevételek Támogatásértékű működési bevételek Zsombótól átvett péneszköz OEP finanszírozás Kömpöc Község hozzájárulásai - Hivatali Társadalmi és szociálpolitikai juttatás Összesen

12 Vendég étkeztetés Működési bevételek Intézményi működési bevételek Intézményi térítésidíj ÁFA bevétel Összesen: Lakóingatlan bérbeadása, üzemeltetése Működési bevételek Bérleti díj Összesen: Nem lakóingatlan bérbeadása üzemeltetése Működési bevételek Bérleti díj Összesen: Város és községgazdálkodás ellenértéke Működési bevételek Szolgáltatás ellenértéke ÁFA bevétel Összesen: Köztemető fenntartása és működtetése Működési bevételek Szolgáltatás ellenértéke ÁFA bevétel Összesen: Könyvtári szolgáltatások Működési bevételek Szolgáltatás ellenértéke Összesen: Hosszú időtartamú közfoglalkoztatás Működési bevételek Támogatásértékű működési bevételek Közfoglalkoztatás támogatás Összesen: Óvoda étkeztetés Intézményi működési bevétel Intézményi térítési díjak ÁFA bevétel Összesen:

13 Iskolai étkeztetés Intézményi működési bevétel Intézményi térítési díjak ÁFA bevétel Összesen: Szociális étkeztetés Intézményi működési bevétel Intézményi térítési díj ÁFA bevétel Összesen: Nyitnikék Óvoda Összesen: Intézményfinanszírozás Körjegyzőség Működési bevétel Intézményfinanszírozás Összesen: Kötelező Kötelező módosított feladat módosított Állami Összesen eredeti Összesen módosított Felhalmozási bevételek Önkormányzat Igazgatási tevékenysége Felhalmozási bevételek Egyéb felhalmozási bevételek Koncessziós díj bevétel Lakáscélú kölcsön törlesztése MVH- MVH-tól pályázaton nyertt Összesen:

14 Kötelező Kötelező módosított feladat módosított Állami feladat ok Összesen eredeti Összesen módosított CSÓLYOSPÁLOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Működési bevételek Intézményi működési bevételek Önkormányzat sajátos működési bevétele Működési támogatások - Helyi önkormányzatok működésének általános támogatás Települési önkormányzat köznevelési és gyermekétekezte Egyes szociális és gyermekjóléti támogatása Települési önkormányzatok kulturális feladatainak támog Települési önkormányzatok egyes költségvetési kapcs.szá Támogatás összesen Központosított - Lakott külterülettel kapcsolatos támogatása Felügyelet alá tartozó költségvetési szervek támogatása Egyéb működési támogatás Támogatásértékű bevételek működésre Bevételek összesen Le: Intézményfinanaszírozás Működési bevételek mindösszesen: ######## Felhalmozási bevételek - Egyéb felhalmozási bevétel Felhalmozási bevételek összesen CSÓLYOSPÁLOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT BEVÉTELEK ########

15 Kötelező Kötelező módosított feladat módosított feladat ok Összesen eredeti Összesen módosított KIADÁSOK Nem intézményi keretek között ellátott Önkormányzatok igazgatási tevékenysége Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Támogatásértékű működési kiadások Működésre átadott pe.áht.kivülre Összesen: Zöldterület kezelés Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen: Város és községgazdálkodás Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen: Közutak hidak üzemeltetése fenntartása Dologi kiadások Összesen: Egyé közösségi társadalmi tevékenység Dologi kiadások Összesen:

16 Hosszú időtartamú közfoglalkoztatás Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz. Közterhek, szoc.hj Összesen: Közvilágítás Dologi kiadás Összesen: Védőnői Szolgálat Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen: Rászorultságtól függő pénzbeli szoc.gyvéd ellátások Pénzbeli ellátások Összesen Természetben nyújtott szociális ellátás Természetben nyújtott szociális ellátások Összesen: Sportlétesítmények működtetése Dologi kiadások Összesen: Könyvtári szolgáltatások Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen: Közművelődési tevékenység Személyi juttatások Munkaadói járulékok Összesen: Köztemető fenntartása és működtetése Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen:

17 Fogászati ellátás Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen: Közművelődési intézmények működtetése Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen: Falugondnoki szolgáltatás Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Összesen Dologi kiadások Szociális étkeztetés Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen: Konyha üze eltetés Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Összesen: Nyitnikék Óvoda Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Nyitnikék Óvoda összesen Körjegyzőség Személyi juttatások Munkaadók ált.fiz.közterhek.szoc.hj Dologi kiadások Társadalomi és szociál politikai juttatás összesen

18 Kötelező eredeti Kötelező módosított előr. eredeti módosított előir. Állami Összesen eredeti Összesen módosított Felhalmozási kiadások Nem intézményi keretek között ellátott Önkormányzat igazgatási tevékenysége Beruházás Belvíz III.ütem ÁFA Összesen: Egyéb felhalmozási kiadások Pénzeszközátadás - Lakásépítési kölcsön Összesen: ÁFA - Összesen: CSÓLYOSPÁLOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Kötelező Kötelező módosított előr. eredeti módosított előir. Összesen módosított Személyi juttatások Munkaadókat terhelő járulékok Dologi kiadások Egyéb működési kiadások - Támogatás értékű működési kiadások Működési célú pénzeszközátad Társadalmi és szociálpolitikai juttatás összesen: Felhalmozási kiadások Beruházás Felújítás /áfá-val/ Egyéb felhalmozási kiadások - Felhalmozási célú pe.átadás áht. kívülre Összesen: CSÓLYOSPÁLOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KIADÁSAI Bevételi többlet Finanszírozási kiadások Általános tartalék Általános tartalék működési kiadásokra Céltartalék Pályázati saját erő - Energetikai pályázat saját ereje - Állami Összesen eredeti

19 CSÓLYOSPÁLOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT ÖSSZESEN

20 2. MELLÉKLET 1/2013.(III.06.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ 2. MELLÉKLET 11/2013. (IX.24.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ A MAGYARORSZÁG 2013.ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉT MEGÁLLAPÍTÓ ÉVI CCIV. Tv sz. MELLÉKLETE SZERINTI TÁMOGATÁSOK Helyi Önkormányzatok működésének általános támogatása Eredeti Módosított I.1.a) Önkormányzati hivatal működésének támogatása év első négy hónapjának átmeneti támogatása év május december között önkormányzatot megillető támogatás I.1.b) Település-üzemeltetéshez kapcsolódó feladatellátás támogatása A zöldterület gazdálkodással kapcsolatos ellátásának támogatása Közvilágítás fenntartásának támogatása Köztemető fenntartással kapcsolatos támogatása Közutak fenntartásának támogatása I.1.c) Beszámítás összege (-) I.l.a)-c) április 3 -áig nyújtott az I.1.a-c) jogcímen nyújtot éves támogatás Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása I.1.d.) Egyéb kötelező önkormányzati támogatása Helyi Önkormányzatok működésének általános támogatása összesen A települési önkormányzatok egyes köznevelési és gyermekétkeztetési feladatainak támogatása Óvoda évben 8 hónapra Óvodapedagógusok és az óvodapedagógusok nevelő munkáját közvetlenül segítők bértámogatása Óvodapedagógusok nevelő munkáját közvetlenül segítők száma után járó támogatás évben 4 hónapra Óvodapedagógusok és az óvodapedagógusok nevelő munkáját közvetlenül segítők bértámogatása Óvodapedagógusok nevelő munkáját közvetlenül segítők száma után járó támogatás Óvodaműködtetési támogatás évben 8 hónapra évben 4 hónapra Óvodai, iskolai, kollégiumi étkeztetés támogatása A települési önkormányzatok egyes köznevelési és gyermekétkeztetési feladatainak támogatása összesen 0 Települési önkormányzatok szociális és gyermekjóléti feladatainak támogatása Hozzájárulás gya g pénzbeli j szociális p gellátásokhoz g g Szociális gétkezteéts gyj Falugondnoki y pp és p tanyagondnoki y szolgálatok összesen - Támogatás öszesen Települési önkomrányzatok kulturális feladatainak támogatása Könyvtári és közművelődési támogatása Szerkezetátalakítás évi bérkompenzáció Lakott külterülettel kapcsolatos támogatása Támogatás mindösszesen:

21 3. melléklet 1/2013.(III.06.) önkormányzati rendelethez Társadalom és szociálpolitikai juttatás évi költségvetés KIADÁSAI (ezer forintban) Feladat megnevezése Terv Ápolási díj alanyi jogon /2012.december havi/ 560 Ápolási díj méltányossági alapon Átmeneti szociális segély 200 Temetési segély 200 Természetben nyújtott egyéb ellátás(bursa, idősek csomag, mikulás csomag) Társadalom és szociálpolitikai juttatás összesen: 4.607

22 Támogatásértékű működési kiadás évi költsgévetés (ezer forintban) 3. melléklet 8/2013.(VI.28.) önkormányzati rendelethez 4. melléklet 1/2013.(III.06.) önkormányzati rendelethez Intézmény megnevezése Terv Módosított Háziorvosi ügyeleti ellátás Sportlétesítmények működtetése fejlesztése Közművelődési intézmények közösségi színterek Önkormányzat máshová nem sorolható nemzetközi kapcsolatok támogatása Civilszféra megerősítését segítő egyéb támogatás Falugondnoki támogatás Polgárőrség támogatása Csólyospálos Községért közalapítvány támogatása Tűzoltók támogatása Életkezdés Rendőrség támogatása 200 Összesen:

23 3. melléklet 11/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelethez 5.melléklet 1/2013.(III.06.) önkormányzati rendelethez KIMUTATÁS A községi önkormányzat és intézményei 2013.évi tervezett létszámáról TERV Intézmény megnevezése Tervezett létszám Módosított létszám Önkormányzat teljes munkaidős 8 8 Önkormányzat részmunkaidős 2,9 2,9 Körjegyzőség 10 0 Közös Hivatal 0 10 Csólyospálosi Nyitnikék Óvoda 6 6,25 Közfoglalkoztatás 2 9,8 Megbízási díjas foglalkoztatott 5 5 Összesen: 33,9 41,95

Csólyospálos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/ 2012.(II.24.) rendelete a községi önkormányzat 2012.évi költségvetéséről

Csólyospálos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/ 2012.(II.24.) rendelete a községi önkormányzat 2012.évi költségvetéséről Csólyospálos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/ 2012.(II.24.) rendelete a községi önkormányzat 2012.évi költségvetéséről Csólyospálos Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET 9 / 2013.( IV. 25) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK CÍMENKÉNTI ÉS TEVÉKENYSÉGENKÉNTI RÉSZLETEZÉSE

1. SZÁMÚ MELLÉKLET 9 / 2013.( IV. 25) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK CÍMENKÉNTI ÉS TEVÉKENYSÉGENKÉNTI RÉSZLETEZÉSE 1 1. SZÁMÚ MELLÉKLET 9 / 2013.( IV. 25) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK CÍMENKÉNTI ÉS TEVÉKENYSÉGENKÉNTI RÉSZLETEZÉSE Kötelező feladatok Önként vállalt feladatok Állami feladatok Összesen

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2016.(l.29.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről

Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2016.(l.29.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2016(l29) önkormányzati rendelete a 2016 évi költségvetésről Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok és szerveik,

Részletesebben

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki.

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (III. 29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ TÖBBSZÖR MÓDOSÍTOTT 1/2012. (II. 16.) ÖR RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL

Részletesebben

Csólyospálos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2012.(IV.24.) rendelete a községi önkormányzat 2011 évi költségvetésének végrehajtásáról

Csólyospálos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2012.(IV.24.) rendelete a községi önkormányzat 2011 évi költségvetésének végrehajtásáról Csólyospálos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2012.(IV.24.) rendelete a községi önkormányzat 2011 évi költségvetésének végrehajtásáról 1.. Az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.tv. alapján

Részletesebben

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2016. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2016. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének /206. (II.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 206. évi költségvetéséről Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

2. (1) Mátraterenye Község Önkormányzata az önkormányzat évi költségvetését

2. (1) Mátraterenye Község Önkormányzata az önkormányzat évi költségvetését Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6/2014. (IX. 15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetésének módosításáról Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

(egységes szerkezetben)

(egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2017. (XI.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 1/2017.(II.14) rendelet módosításáról (egységes szerkezetben)

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 1/2013.(II.20.) Rendelet típusa: Alap Rendelet címe: Izsák Város Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Módosított

Részletesebben

POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 1/2012.(I. 23.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE POLGÁRDI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 1/2012.(I. 23.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE POLGÁRDI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 1/2012.(I. 23.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE POLGÁRDI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 2 POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2012. (II. 23.) ÖNKORMÁNYZATI

Részletesebben

Táp Községi ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Táp Községi ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK Táp Községi ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II.18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 21/2013 (IX. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat 2013. évi költségvetéséről

Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 21/2013 (IX. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 21/2013 (IX. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

aa) működési költségvetési bevételét - ebből előző évi pénzmaradvány ,- E Ft

aa) működési költségvetési bevételét - ebből előző évi pénzmaradvány ,- E Ft Szálka Község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2016. (II. 18.) önkormányzati rendelete Szálka Község Önkormányzata képviselő-testületének 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II. 27.) önkormányzati

Részletesebben

Felsőszölnök Község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2016. (II.20.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Felsőszölnök Község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2016. (II.20.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Felsőszölnök Község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2016. (II.20.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Módosítva a 6/2016.(X.29.) önkormányzati rendelettel. (Egységes

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013.

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 10/2013.(IX.27.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(III.25.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013.

Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. Németbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(III.25.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Borsodnádasdi Önkormányzat 1.1. melléklet a... önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím 2013. 1 2 3 5 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

állapítja meg. (4) A 2. -ban megállapított kiadási előirányzatból

állapítja meg. (4) A 2. -ban megállapított kiadási előirányzatból Vadna község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2018.(V.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017.évi költségvetéséről szóló 2/2017.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Vadna község

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a 2013. évi költségvetése végrehajtásáról 2 Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Módosítva a 7/2015. (IX.30.) és az 1/2016. (II.21.) önkormányzati

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2 / 2016.(II. 26. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ

1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2 / 2016.(II. 26. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ 1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2 / 2016.(II. 26. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ A helyi önkormányzat költségvetési bevételei és kiadásai előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok és kötelező,

Részletesebben

(1) A Képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetésének. a.) tárgyévi költségvetési bevételét

(1) A Képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetésének. a.) tárgyévi költségvetési bevételét Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2015. (X. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II. 27.) rendelet módosításáról Szálka Község Önkormányzatának

Részletesebben

A B C D E F G H I J. Sorszám

A B C D E F G H I J. Sorszám 1. melléklet a 1/2014.(II. 20.) önkormányzati rendelethez SZÁPÁR KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT BEVÉTELEINEK ÉS KIADÁSAINAK 2014. ÉVI ÖSSZEVONT KÖLTSÉGVETÉSI MÉRLEGE A B C D E F G H I J Sorszám 2013. évi hatályos

Részletesebben

Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2016.(II.11.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2016.(II.11.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2016.(II.11.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Ganna Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról szóló

Részletesebben

Mártély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2017. (VI.30.) Önkormányzati Rendelete

Mártély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2017. (VI.30.) Önkormányzati Rendelete Mártély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2017. (VI.30.) Önkormányzati Rendelete Mártély Község Önkormányzatának költségvetéséről és annak végrehajtásáról, a költségvetési gazdálkodás szabályairól

Részletesebben

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 5/2014.(II.20.) sz. önkormányzati rendeletének módosítására

Részletesebben

Ez a rendelet a kihirdetés napján lép hatályba, és az azt követő napon hatályát veszti.

Ez a rendelet a kihirdetés napján lép hatályba, és az azt követő napon hatályát veszti. 2/2018. (III.15.) Önkormányzati Rendelet Mártély Község Önkormányzatának költségvetéséről és annak végrehajtásáról, a költségvetési gazdálkodás szabályairól szóló 1/2017. (II.08.) ÖR rendelet (továbbiakban:

Részletesebben

2016. évi KÖLTSÉGVETÉS

2016. évi KÖLTSÉGVETÉS MÁRTÉLY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÖLTSÉGVETÉS 1. számú melléklet Mártély Községi Önkormányzat - konszolidált - költségvetési mérlege eredeti eredeti államháztartáson belülről 77 661 84 605 27 249 111 854 K

Részletesebben

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének

A rendelet hatálya 1. Az Önkormányzat 2009. évi költségvetése 2. A Képviselő-testület az Önkormányzat 2009. évi költségvetésének Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2010.(IV.19.) számú Önkormányzati rendelete a 2009. évi költségvetés módosításáról az 1/2009. (I.30.) számú önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben

Részletesebben

Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2017.(III. 6.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2017.(III. 6.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2017.(III. 6.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Módosítva a 7/2015. (IX.30.) és az 1/2016. (II.18.) önkormányzati

Részletesebben

(egységes szerkezetben)

(egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/207. (V.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 206. évi költségvetéséről szóló többször módosított /206.(II.9.) rendelet módosításáról (egységes

Részletesebben

JÁSZIVÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK./2015.(II..) Önkormányzati Rendelete Az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Jászivány Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2)

Részletesebben

Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2016.(II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2016.(II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2016.(II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32.

Részletesebben

Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat évi költségvetéséről

Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat évi költségvetéséről Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Önkormányzati szintű bevételek évi

Önkormányzati szintű bevételek évi 2. melléklet a /2016.( ) önkormányzati rendelethez Önkormányzati szintű bevételek 2016. évi 2016. évi előirányzat Polgármesteri Sorszám Megnevezés Önkormányzat Hivatal, Összesen intézmények 1. Helyi önkormányzatok

Részletesebben

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése 2013. évi TERV Személyi juttatások EI 10 886 - rendszeres sz.j. 4 339 - nem rendszeres sz.j. 2 870 - külső

Részletesebben

Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 2/2016. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 2/2016. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 2/2016. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Bakonypölöske Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Szakonyfalu Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/2016. (II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Szakonyfalu Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/2016. (II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Szakonyfalu Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/016. (II.4.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 016. évi költségvetéséről Módosítva a 9/016.(XI.3.) önkormányzati rendelettel. (Egységes szerkezetbe

Részletesebben

Süttő Község Önkormányzat 2014. évi költségvetési összevont bevételei. ezer forint

Süttő Község Önkormányzat 2014. évi költségvetési összevont bevételei. ezer forint Süttő Község Önkormányzat 2014. évi költségvetési összevont bevételei 1.melléklet Bevételi jogcím ezer forint 2 3 I. Műkéödési célú támogatás államháztartáson belül 136 999 1. Önkormányzatok műköldési

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2017.(l.30.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről

Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2017.(l.30.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2017.(l.30.) önkormányzati rendelete a 2017. évi költségvetésről Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok és szerveik,

Részletesebben

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete Ibrány Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól szóló 6/2012. (IV.06.)

Részletesebben

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Bakonynána Községi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. melléklet a 8/2013. (VI.28.) rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Bevételi jogcím i mód.elői. 1 2 3 3 1. I. Önkormányzat működési

Részletesebben

Rábcakapi Község Önkormányzata év költségvetésének mérlege

Rábcakapi Község Önkormányzata év költségvetésének mérlege 1.1. melléklet az 5/2015.(V.22.) önkormányzati rendelethez Rábcakapi Község Önkormányzata 2014. év költségvetésének mérlege B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Bevételi jogcímek 1 2 3 4 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(l.30.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről

Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(l.30.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(l.30.) önkormányzati rendelete a 2014. évi költségvetésről Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok és szerveik,

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2013.(IX.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2015. (IX.25.) önkormányzati rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2015. (IX.25.) önkormányzati rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/201 (IX.2) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 3/201 (III.1) önkormányzati rendelet áról Sarkadkeresztúr Község

Részletesebben

Borsodnádasdi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE. B E V É T E L E K Ezer forintban

Borsodnádasdi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE. B E V É T E L E K Ezer forintban Borsodnádasdi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1.1. melléklet a 7/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sor - szám Bevételi jogcím

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosításáról Hangony

Részletesebben

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1..

3.. (1) Az önkormányzat 2013. december 31-i állapot szerinti vagyonát a következők szerint állapítja meg: 1.. Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014.(IV.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez

1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez 1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez Somlóvásárhely Község Önkormányzatának és intézményeinek pénzügyi mérlege Önkormányzat és intézményei összesen A B C D E F G H 1 BEVÉTELEK EredetiMódosítottTeljesítés

Részletesebben

CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS

CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS bevételi főösszeg: 471.487.000 Ft kiadási főösszeg: 471.487.000 Ft bevételi főösszeg: 156.230.000 Ft kiadási főösszeg: 156.230.000 Ft ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI

Részletesebben

adatok eft-ban Tárgy évi Tárgy évi Tárgy évi Tárgy évi BEVÉTELEK módositott

adatok eft-ban Tárgy évi Tárgy évi Tárgy évi Tárgy évi BEVÉTELEK módositott . melléklet a 3/204. (II. 20.) önkormányzati rendelethez. melléklet a 8/204. (XII. 22.) önkormányzati rendelethez GYÖNGYÖSOROSZI ÖNKORMÁNYZATÁNAK 204. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI MÉRLEGE adatok eft-ban Tárgy évi

Részletesebben

Önkormányzati szintű bevételek 2015. évi

Önkormányzati szintű bevételek 2015. évi 2. melléklet a /2015.( ) önkormányzati rendelethez Önkormányzati szintű bevételek 2015. évi 2015. évi előirányzat Polgármesteri Megnevezés Önkormányzat Hivatal, intézmények Összesen 1. Helyi önkormányzatok

Részletesebben

A évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról

A évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Városi Önkormányzat 11/2013.(VIII.07.) rendelete A 2013. évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Város Képviselő-testülete a Magyar Köztársaság

Részletesebben

Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei évi költségvetéséről szóló 3/2019. (I

Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei évi költségvetéséről szóló 3/2019. (I Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei 2019. évi költségvetéséről szóló 3/2019. (II.13.) önkormányzati rendeletéhez BEVÉTELEK 2019. évi

Részletesebben

ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2013. (XI.05.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Zebecke Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Módosított előirányzat. Sorszám Bevételi jogcím. 2014. évi előirányzat

B E V É T E L E K. Ezer forintban. 1. sz. táblázat. Módosított előirányzat. Sorszám Bevételi jogcím. 2014. évi előirányzat 1.1. melléklet a 18/2014 (XI.27.) számú önkormányzati rendelethez Szendrő Város Önkormányzata 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sorszám Bevételi

Részletesebben

Milota Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K

Milota Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K Milota Önkormányzat 1. melléklet a 3/2014. (III. 10.) önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSE BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi jogcím 2013.

Részletesebben

2. Az Önkormányzat évi összesített költségvetése

2. Az Önkormányzat évi összesített költségvetése Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014. (IV. 30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

1. Az Önkormányzat bevételeinek és kiadásainak főösszege, a hiány mértéke

1. Az Önkormányzat bevételeinek és kiadásainak főösszege, a hiány mértéke Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének /2016. (II.16.) önkormányzati rendelete Decs Nagyközség Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Maglóca Község Önkormányzatának

Részletesebben

Önkormányzati szintű bevételek évi

Önkormányzati szintű bevételek évi 2. melléklet a 6/2016.(II.24.) önkormányzati rendelethez Önkormányzati szintű bevételek 2016. évi 2016. évi előirányzat Polgármesteri Sorszám Megnevezés Önkormányzat Hivatal, intézmények Összesen 1. Helyi

Részletesebben

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Hatályos:2014-03-04 -tól Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének - az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 3/2013. (II.20.) önkormányzati

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET JÁSZSZENTLÁSZLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3 / 2015.(II. 27. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ

1. SZÁMÚ MELLÉKLET JÁSZSZENTLÁSZLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3 / 2015.(II. 27. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ 1. SZÁMÚ MELLÉKLET JÁSZSZENTLÁSZLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 3 / 2015.(II. 27. ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ A helyi önkormányzat költségvetési bevételei és kiadásai előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2/ 2017.(II. 24.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ

1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2/ 2017.(II. 24.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ 1. SZÁMÚ MELLÉKLET MÓRICGÁT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2/ 2017.(II. 24.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETHEZ A helyi önkormányzat költségvetési bevételei és kiadásai előirányzat-csoportok, kiemelt előirányzatok és kötelező,

Részletesebben

1. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire.

1. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire. Tiszasas Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3/2015. (III.13.) számú rendelete Tiszasas Község Önkormányzata 2015. évi költségvetése Tiszasas Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege Sorszám 1 2 3 4 Eredeti előirányzat 1. Működési bevételek összesen: 31 522 201 2. B1 Működési célú támogatások államháztartáson belülről 21 113 201 3. B3 Közhatalmi bevételek 9 850 000 4. B4 Működési bevételek

Részletesebben

2. A Rendelet 2. -ában megállapított bevételi és kiadási főösszeg forrásonkénti megbontását e rendelet 1. és 2. sz. melléklete tartalmazza.

2. A Rendelet 2. -ában megállapított bevételi és kiadási főösszeg forrásonkénti megbontását e rendelet 1. és 2. sz. melléklete tartalmazza. Nagyér Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 1/2014.(II.5.)sz. önkormányzati rendelet módosításáról Nagyér

Részletesebben

Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2015.(II.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2015.(II.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2015.(II.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről Bősárkány Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete - a Pénzügyi

Részletesebben

1. A rendelet hatálya 1. A rendelet hatálya az Önkormányzat és az irányítása alá tartozó költségvetési szervekre, intézményekre terjed ki.

1. A rendelet hatálya 1. A rendelet hatálya az Önkormányzat és az irányítása alá tartozó költségvetési szervekre, intézményekre terjed ki. Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzatának 16/2014.(IX.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 5/2014.(II.20.) számú önkormányzati rendelet módosításáról Tiszaalpár Nagyközségi

Részletesebben

Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Hatályos 2017.02.14-től Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Bögöt község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. 5 Dunaalmás Község Önkormányzat a) Bevételi főösszegét: b) Kiadási főösszegét:

1. 5 Dunaalmás Község Önkormányzat a) Bevételi főösszegét: b) Kiadási főösszegét: Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2018(111.6.) önkormányzati rendelete Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017.(I. 30.) önkormányzati

Részletesebben

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre 2011. 2012. % BEVÉTELEK: INTÉZMÉNYI MŰKÖDÉSI BEVÉTELEK 3050 3100 101,6 EGYÉB SAJÁTOS BEVÉTELEK 1650 1910 115,8 ÖNKORMÁNYZATOK SAJÁTOS MŰKÖDÉSI BEVÉTELE 67062 59958 89,4 ebből: - Helyi adók, bírságok, pótlékok,

Részletesebben

3. melléklet a 3/2014.(V.16.) önkormányzati rendelethez Lócs Község Önkormányzatának 2013. év kiadásai és bevételei (ezer Ft-ban) közhatalmi bevételek intézményi működési bevételek 1171 1171 működési célú

Részletesebben

Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Bakonypölöske Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

2017. évi KÖLTSÉGVETÉS

2017. évi KÖLTSÉGVETÉS MÁRTÉLY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT intézmény megnevezése KÖLTSÉGVETÉS 1. számú melléklet Mártély Községi Önkormányzat - konszolidált - költségvetési mérlege B 1 BEVÉTELEK eredeti KIADÁSOK eredeti Működési célú

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3. oszlop 12. sor 1. sz.

Részletesebben

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Sorszám

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Sorszám B E V É T E L E K 1. melléklet a 2/2015. (II. 19.) önkormányzati rendelethez 1.1. sz. táblázat Csatka község Önkormányzat Ezer forintban 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Bevételi jogcím 1 2

Részletesebben

B E V É T E L E K. Bevételi jogcím

B E V É T E L E K. Bevételi jogcím 1. sz. táblázat Sorszám 1.1. melléklet a 7/2014 (V.8.) önkormányzati rendelethez Szendrő Város Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Bevételi jogcím módosított 1 2 3 4 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10/2013. (XII.31.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Barlahida Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Csárdaszállás Községi Önkormányzat évi költségvetésének mérlege

Csárdaszállás Községi Önkormányzat évi költségvetésének mérlege 1. melléklet a.../2016. (...) önkormányzati rendelethez Csárdaszállás Községi Önkormányzat 2016. évi költségvetésének mérlege A B C megnevezés 2015. terv 2016. terv 1 Intézményi működési bevétel 5 300

Részletesebben

KOCSOLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI CÍMRENDJE

KOCSOLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI CÍMRENDJE KOCSOLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2018. ÉVI CÍMRENDJE BEVÉTELEK I. Működési célú támogatások államháztartáson belülről (B1) II. Felhalmozási célú támogatások államháztartáson belülről (B2) III. Közhatalmi bevételek

Részletesebben

Báta Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről

Báta Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről Báta Község Önkormányzata Képviselőtestületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről Báta Községi Önkormányzata Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.

Részletesebben

2015. évi Eredeti Ei. I.1.a Önkormányzati hivatal működésének támogatása

2015. évi Eredeti Ei. I.1.a Önkormányzati hivatal működésének támogatása KUNMADARAS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 215. ÉVI MÓDOSÍTOTT ELŐIRÁNYZAT ÁLLAMI TÁMOGATÁS 216.2.25. (adatok forintban) 1. sz. melléklet Jogcím 215. évi Eredeti Ei. 215. évi Módosított Ei. I.1.a Önkormányzati

Részletesebben

SZUHA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET TERVEZETE

SZUHA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET TERVEZETE SZUHA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET TERVEZETE az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről és a költségvetés vitelének szabályairól Szuha Község Önkormányzata

Részletesebben

Gátér Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2017. (III. 01.) önkormányzati rendelete. Gátér Község Önkormányzat évi költségvetéséről

Gátér Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2017. (III. 01.) önkormányzati rendelete. Gátér Község Önkormányzat évi költségvetéséről Gátér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017. (III. 01.) önkormányzati rendelete Gátér Község Önkormányzat 2017. évi költségvetéséről Gátér Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Mátranovák Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2018. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Mátranovák Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2018. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Mátranovák Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2018. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről Mátranovák Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti Község

Részletesebben

KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2013. (XII.31.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Kissziget Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Rendelete. a évi költségvetéséről szóló 4/2013.(III.7.) Rendelet módosításáról

Rendelete. a évi költségvetéséről szóló 4/2013.(III.7.) Rendelet módosításáról Tervezet Mátramindszent Község Önkormányzata Képviselő-testületének../2014. (IV...) önkormányzati Rendelete a 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013.(III.7.) Rendelet módosításáról Mátramindszent Község

Részletesebben

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról ÚJUDVAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2014. (06.) rendelet áról 1. (1) A 2015. július 1. és december 31.

Részletesebben

Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015.(II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015.(II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015.(II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Ganna Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról szóló

Részletesebben

3. (1) Az önkormányzat összesített évi költségvetési bevételei kiemelt előirányzatonként

3. (1) Az önkormányzat összesített évi költségvetési bevételei kiemelt előirányzatonként Mátramindszent Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2014. (X.02) önkormányzati rendelete a 2014. évi költségvetéséről szóló 1/2014.(II.27.) Rendelet módosításáról Mátramindszent Község Önkormányzata

Részletesebben

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént.

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék. A rendelet kihirdetése a mai napon megtörtént. Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2012.(X.8.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 2/2012.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Tárnokréti

Részletesebben

BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 4/2013. (IV.30.) önkormányzati RENDELETE

BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 4/2013. (IV.30.) önkormányzati RENDELETE BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.30.) önkormányzati RENDELETE az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról Barlahida Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének (l. 29.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről

Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének (l. 29.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 112015.(l. 29.) önkormányzati rendelete a 2015. évi költségvetésről Dunaalmás Község Önkormányzat Képviselő-testülete az laptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben