Infinity Acute Care System Betegmonitorozó megoldás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Infinity Acute Care System Betegmonitorozó megoldás"

Átírás

1 Infinity Acute Care System Betegmonitorozó megoldás Alakítsa át klinikai munkafolyamatait az Infinity Acute Care System rendszerrel! Több paraméteres monitora együttműködik a hálózatba kapcsolt, orvosi minőségű munkaállomással, ezáltal valós idejű életjeleket, illetve a kórházi klinikai rendszerekhez és adatkezelő alkalmazásokhoz való hozzáférést biztosít, hogy az ellátás helyén rendelkezésre álljon a betegadatok átfogó köre és hatékony elemző eszközök. D Ininity Medical Cockpit Medikai kijelző amely két méretben áll rendelkezésre az Ininity M540 monitor által generált mért paramétereket a hálózati alkalmazásokból és a kórházi rendszerekből származó adatokkal együtt jeleníti meg. Ininity M500 A dokkolóállomás tárolja az M540 monitor ellátási terület szerinti proilbeállításait, és tölti a monitorok belső akkumulátorát a betegszállításhoz. Ininity M540 A multiparaméteres monitor valós idejű betegadatokat jelenít meg, és zökkenőmentesen vált betegágy melletti monitorról transzport monitorra. Automatikusan elforduló képernyője adaptálódik a megfelelő irányú nézethez.

2 02 Infinity Acute Care System Előnyök Folyamatos monitorozás megszakítások nélkül Csatlakoztassa a betegágynál az Infinity M540 monitort a monitor hálózathoz a vezetékes dokkolóállomáson keresztül. Transzport montírozáshoz vegye le a dokkolóállomásról ekkor az M540 vezeték nélkül továbbítja az adatokat a központi monitor hálózatnak, ahol az (opcionális) Infinity CentralStation állomással lehet hozzájuk férni. Amikor a monitort új helyen dokkolja, betölti a rögzített adatokat az előző Medical Cockpit munkaállomásról, beleértve akár 96 órányi folyamatos trendeket, és visszatölti az aktuális munkaállomásra a transzport során gyűjtött adatokat. Egyetlen monitorozási platform az egész kórház részére Egyetlen skálázható Infinity M540 monitor követi a beteget a teljes ellátási láncon a kórházi felvételtől az elbocsátásig. A paramétereket szükség esetén MPod és MCable mérési modulok csatlakoztatásával aktiválhatja. Ahogy a beteg állapota javul, a modulok leválasztásával leállíthatja a paramétereket, amelyek már nem szükségesek. A rendszer átjárhatósága Figyelje a tüdő felépülését, és tekintse át a terápiára adott légzési és fiziológiás válaszok trendjeit az Infinity Acute Care System Dräger lélegeztetőgéppel való integrációja révén. Jelenítse meg a légzési információkat a hemodinamikai adatok mellett a Medical Cockpit munkaállomáson. A műtőben az Infinity Acute Care System kiegészíti az anesztéziás munkaállomást, és a hálózati és webalapú alkalmazások mellett az életjelek valós idejű monitorozásával és a beteg elektronikus orvosi dokumentációjához való hozzáféréssel bővíti. Előre konfigurált és személyre szabható Medical Cockpit képernyők Munkafolyamatának harmonizálása érdekében válasszon akár nyolc előre konfigurálható nézetet, és szabjon testre nyolc további nézetet a Medical Cockpit munkaállomáson. Módosítsa a riasztási határértékeket és a paraméterbeállításokat az ellátási terület betegpopulációjának klinikai szükségletei szerint. Tartsa szem előtt a valós idejű mért adatokat, miközben a Medical Cockpit osztott képernyőjű funkciójával a képernyő felén a hálózatról vagy az integrált eszközökről származó trendeket és eseményadatokat tekint meg. A döntéshozatal támogatása Készítsen átfogó klinikai információkat az ellátás helyszínén, és használja a rendszer elemző eszközeit a terápiák és gyógyszerek hatásának értékelésére. A Medical Cockpit munkaállomás informatikai képességei lehetővé teszik, hogy hozzáférjen a Dräger informatikai rendszerekben tárolt adatokhoz.

3 Infinity Acute Care System 03 Előnyök Dinamikus eszközként alkalmazza az Infinity Acute Care rendszer impulzusnyomás-változási (PPV) mérőeszközeit, hogy értékelje a beteg térfogatra való reagálóképességét. Az analízisre szolgáló bemenetek konfigurálásához használja az Internet Explorer 11 webböngészőt annak HTML5 funkciójával, valamint a rendszer informatikai füleit. Az osztott képernyős funkció lehetővé teszi, hogy a valós idejű monitorozási adatokat a kórházi rendszerekből és az intranetes alkalmazásokból gyűjtött adatokkal együtt jelenítse meg. A Medical Cockpit Citrix opcióval webalapú alkalmazásokat is futtathat. A trendek, események és riasztások tárolása A Medical Cockpit munkaállomáson akár 96 órányi, illetve az Infinity M540 monitoron keresztül akár 72 órányi trendhez férhet hozzá. A transzport során gyűjtött trendek és események táblázatos és grafikus formában automatikusan elérhetők lesznek a munkaállomáson. A beteg ellátási előzményeiben láthatja a jelentős incidenseket. A rendszer akár 150 eseményt is tárol, beleértve az összes monitorozott paraméter riasztásait, és 20 másodperces sávokban megjeleníti azokat. Rendszer-összetevők D Infinity M540 Tegye zökkenőmentessé a munkafolyamatot egy olyan monitorral, amely gombnyomásra vált ágy melletti monitorozásról transzport módra. Hagyja a kábeleket és modulokat a beteghez csatlakoztatva, és folytassa a paraméterek és riasztások valós idejű monitorozását, amíg a rendszer szállítás közben rögzíti az adatokat. Használja az Infinity M540 készüléket önálló monitorként, vagy integrálja a kórházi informatikai rendszerbe a klinikai információs rendszerek és adatelemző alkalmazások elérése érdekében.

4 04 Infinity Acute Care System Rendszer-összetevők Infinity M500 dokkolóállomás D A kompakt dokkolóállomás tölti az M540 beépített akkumulátorát, és hozzáférhetővé teszi az M540 által gyűjtött adatokat az Infinity Medical Cockpit számára, ha az Infinity Acute Care System része. Infinity C700/C500 Medical Cockpit D A releváns klinikai adatokat az ellátás helyére juttató Infinity C700/ C500 Medical Cockpit az Infinity Acute Care System központi kijelző egysége. D Infinity Gateway Suite Használja ki maximálisan a klinikai információs rendszereket. Kombinálja a Dräger monitorozó és terápiás eszközökből származó adatokat a laboratóriumi vizsgálatok eredményeivel, valamint az elektronikus orvosi naplók és klinikai információs rendszerek adataival, a különböző kórházi osztályok között is. Az Infinity Gateway alkalmazások, felületek és fejlesztői eszközök lehetővé teszik az információcserét, ezzel egy átfogóbb képet kaphatunk a betegekről. Infinity P2500 D Az Infinity P2500 az Infinity M540 betegmonitor dedikált áramforrása és hálózati csatlakozója, illetve az Infinity Acute Care System Infinity Medical Cockpit munkaállomása. A P2500 a hálózatba kötött eszközöket a kórházi riasztórendszerhez (személyzeti riasztórendszer) is tudja kötni.

5 Infinity Acute Care System 05 Tartozékok D MonoLead EKG-elvezetéskábel-készlet A kábelek összegubancolódása frusztráló, időveszteséget okoz, és kényelmetlen a betegnek. A hagyományos EKG-elvezető kábelek által létrehozott spagetti kezelése unalmas és időigényes vesződség, ami elvonja a figyelmet a betegtől. A kábelek felhelyezésekor ki kellett bogozni és el kell igazítani a vezetékeket. De ennek már vége. A MonoLeads segítségével több időt tölthet a betegeivel, és kevesebbet a vezetékekkel. Infinity MPod Quad Hemo D Az invazív nyomásmérés most már egyszerűen, zavartalanul is kezelhető a betegágy mellett. Az Infinity MPod Quad Hemo akár négy invazív nyomásmérést, a szívperctérfogatot (C.O.), a pulmonális éknyomást (PWP) és a testhőmérsékletet integrálja egyetlen intelligens hemodinamikai eszközbe. Infinity MCable Dual Hemo D Két invazív nyomásmérés is kezelhető egyszerűen, zavartalanul a betegágy mellett. Jellegzetes kialakításával az Infinity MCable Dual Hemo két invazív nyomásmérő kábelt tud egyesíteni egyetlen kábelben, amelyet visszavezet az Infinity M540 betegmonitorhoz. D Infinity MCable Masimo SET Ültesse át a Masimo Signal Extraction Technology (SET ) előnyeit intézménye pulzoximetriás monitorozásába! A nem invazív, mozgást toleráló Infinity MCable Masimo SET együttműködik az Infinity M540 monitorral abban, hogy megbízható folyamatos leolvasásokat nyújtson a kórházban végzett szállítás során, illetve amikor a betegágy mellett áll.

6 06 Infinity Acute Care System Tartozékok Infinity MCable Masimo rainbow SET D Hasznosítsa a Masimo rainbow Signal Extraction Technology (SET ) előnyeit az Infinity M540 monitornál mind a betegágy mellett, mind a kórházban való szállítás során! Infinity MCable Nellcor OxiMax D Csatlakoztassa az Infinity MCable Nellcor OxiMax műszert az Infinity M540 monitorhoz, hogy még nehéz monitorozási körülmények között is pontos, folyamatos SpO2 és pulzusszám-értékeket kapjon! A beállított riasztási küszöbértékek és az érzékelő SatSeconds technológiája kiszűri a kisebb, átmeneti deszaturációs eseményeket, ami segít kiküszöbölni a fölösleges riasztásokat. Infinity MCable Mainstream CO2 A gyorsan és egyszerűen alkalmazható Infinity MCable Mainstream CO2 készülék infravörös abszorpciós technológia segítségével végzi a CO2-méréseket. Méri mind a kilégzésvégi, mind a belélegzett CO2- D t, és kiszámítja a légzésszámot a CO2-görbéből a betegágy mellett és szállítás közben is. A mért értékek az Infinity M540 vagy az Evita Infinity V500 készüléken jelennek meg. Infinity MCable Microstream CO2 Az Infinity MCable Microstream CO2 méri a szén-dioxid jelenlétét, és segít kimutatni a beteg légzési állapotának változásait, így megelőzheti az esetleges légzésdepressziót. A beteg Infinity M540 monitorán a kilégzésvégi CO2-koncentráció, a belégzési CO2- D koncentráció és a légzésszám folyamatos görbéit és értékeit fogja látni.

7 Infinity Acute Care System 07 Tartozékok Infinity MCable Analog/Sync D Külső eszközre exportálja az analóg kimenő adatok (EKG vagy ART) vagy a QRS szinkronizációs adatok (EKG) paraméterjeleit. Infinity MCable Nurse Call D Lehetővé teszi akár az M540, akár az IACS kórházi riasztási rendszerhez való csatlakoztatást. A betegágynál fellépő aktív, életveszélyre figyelmeztető riasztásokat vagy a komoly riasztásokat ezután a rendszer továbbítja a kórház riasztási rendszerére. Scio Four család O2, CO2, N2O és illékony érzéstelenítő szerek: D a Scio Four család bárhol használható Infinity monitorral, ahol szükség van rá.

8 08 Infinity Acute Care System Kapcsolódó Termékek Infinity CentralStation Wide D Az átfogó, valós idejű és retrospektív klinikai adatok megjelenítése segíti a beteg számára optimális ápolási döntések meghozatalát. Az Infinity CentralStation Wide a hemodinamikai élettani jeleket kombinálja az összekapcsolt lélegeztetőgépek, anesztéziás gépek és laboratóriumi rendszerek adataival. onenet_diagram_graphic Infinity OneNet Az Infinity OneNet egy innovatív hálózati megoldás, amely biztosítja a kritikus állapotban lévő betegek adatainak biztonságos küldését és fogadását az adott kórházi hálózaton. A OneNet segítségével összekapcsolhatók az ellátás helyén működő Dräger eszközökből származó adatok, és hozzáférhetővé tehetők a teljes kórházi rendszerben és azon kívül is. TOFscan D A TOFscan monitorral egyszerűen, megbízható módon mérhető az altatott beteg izomrelaxációs állapota. Különféle adatpontokat jelenít meg, amelyek támogatják Önt a kezelési döntésekben és a beteg neuromuszkuláris blokádjának módosításában.

9 Infinity Acute Care System 09 Műszaki adatok Másodlagos kijelző A Medical Cockpit munkaállomás (csak) másodlagos kijelzőre tudja kiküldeni a videojelet. A másodlagos kijelző maximális képernyőfelbontásának meg kell egyeznie azzal a C500 vagy C700 Medical Cockpit munkaállomáséval, amelyhez csatlakozik. A kimenet a következő, attól függően, hogy C500 vagy C700 munkaállomást használ: Felbontás C500-ról: 17,83 hüvelykes (453 mm) kijelző: 1920 x 1080 képpont C700-ról: 21,50 hüvelykes (546 mm) kijelző: 1920 x 1080 képpont A Cockpitről a másodlagos kijelzőre Kijelzés maximális késleltetése 250 ms a beteg jeléhez képest Csatlakozás a Cockpithez DisplayPort csatlakozó Képarány 16:9 INFORMATIKAI ALKALMAZÁSOK Az engedélyezett webes fülek és elrendezések opcionális, zárolt informatikai alkalmazásainak segítségével a Dräger lehetővé teszi informatikai alkalmazások integrálását az ellátás helyén. Ennek érvén webes alkalmazásokhoz, betegadat-kezelő rendszerekhez, webalapú képalkotáshoz, a kórházi intranethez vagy a Dräger informatikai alkalmazásaihoz férhet hozzá az alábbiak szerint. Az ilyen alkalmazások integrálásával vagy az elérhető legújabb változatuk támogatásával kapcsolatban forduljon a Dräger képviseletéhez. Infinity Gateway PatientWatch Ez az alkalmazás lehetővé teszi akár négy betegágy melletti monitorról származó valós idejű és retrospektív adatok áttekintését a Medical Cockpit munkaállomáson. Citrix Az Infinity Acute Care System a Citrix megoldásainak segítségével támogatni tud informatikai alkalmazásokat. Citrix fogadó verzió (4.7. verzió) Citrix Xenapp kiszolgálók (5, 6 és 6.5 verzió) Citrix Storefront 3.6 és afölötti verzió Citrix Web és afölötti fogadó verzióval Microsoft Internet Explorer webböngésző Az Internet Explorer 11 webböngészőt beállíthatja informatikai fülként, amely különféle előre konfigurált weboldalakat tartalmaz, vagy osztott képernyős funkcióként. Rendelkezésre áll egy webes alkalmazási fül is egy egyedi, előre konfigurált oldalhoz. Exportálási protokoll Lehetővé teszi az adatok megosztását más Dräger eszközökkel vagy harmadik fél eszközeivel (például klinikai adatokat és anesztéziás adatrögzítő rendszereket, adatnaplókat). A további részletekkel kapcsolatban forduljon a Dräger helyi képviseletéhez. A személyzet riasztása (Alarm Output vagy Nurse Call) Az Infinity Acute Care System monitorozásával a személyzetet értesítő riasztási rendszer is konfigurálható. A részletes termékjellemzőket lásd az Infinity MCable Nurse Call műszaki adataiban. Az eszköz csatlakoztatása Anesztéziás eszközök: Dräger Perseus A500, 1.13 Dräger Primus, 4.5 Dräger Primus IE, 4.5 Dräger Fabius, 3.35 Dräger Apollo, 4.5 Dräger Zeus IE, 1.04 Lélegeztető berendezések: Dräger Evita V500, 2.31 Dräger Evita V300, 2.31 Dräger Babylog VN500, 2.31 Dräger Evita 2D, 1.00 és újabb Dräger Evita 4, 1.00 és újabb

10 10 Infinity Acute Care System Műszaki adatok Dräger Evita XL, 5.00 és újabb Dräger Oxylog 3000+, 1.04 Dräger Savina 300, 4.10 Dräger Carina, 3.21 Maquet Servo-i, V7 CCO-berendezések: Edwards Vigilance II SvO2/CCO Edwards Vigileo SvO2/CCO Edwards EV1000 SvO2/CCO BIS eszköz: Medtronic BIS VISTA NMT eszköz: idmed TOFscan SpO2 eszközök: Nellcor PM1000N oximéter Masimo Radical 7 Nyomtató: Universal Printing PS (a legtöbb felhasználó számára ajánlott) Az Infinity Acute Care System bármely olyan nyomtatóra tud nyomtatni, amely kompatibilis a HP v univerzális nyomtatómeghajtójával. A rendszer üzemi teljesítménye Infinity Medical Cockpit (C500 vagy C700), M540, M500, P2500 a Cockpit kijelzővel működve átlagosan 150 W Infinity M540 monitor és Infinity M500 dokkolóállomás Az M540 és M500 részletes termékspecifikációit lásd az Infinity M540 monitor műszaki adatainál. Infinity Medical Cockpit A C500 és C700 részletes termékspecifikációit lásd az Infinity Medical Cockpit műszaki adatainál. Infinity P2500 hálózati központ és áramforrás Az Infinity P2500 hálózatot és tápellátást biztosít az Infinity Acute Care System részére monitorozáshoz, csatlakoztatja azt az Infinity hálózathoz, és opcionális kapcsolatot biztosít a kórház riasztási rendszeréhez (személyzeti riasztórendszer). Az Infinity P2500 fizikai jellemzői Méretek (ma. x sz. x mé.) 36 x 22 x 14,9 cm (14,2 x 8,75 x 5,9 in) Tömeg 10 kg (22 lbs) Hűtés Konvekciós (a P2500 egységet igényli) Csatlakozók Exportálási protokoll (RS232) Riasztási kimenet (Nurse Call) Két csereszabatos rendszerkábel-csatlakozás: egy az M540 monitorhoz egy a Medical Cockpit munkaállomáshoz Infinity hálózat (Ethernet) Hálózati kábel Potenciálkiegyenlítő csatlakozó (földelő) Elülső lámpák Hálózati tápellátás zöld, ha az eszköz váltóáramú tápellátáshoz csatlakozik Akkumulátorjelző induláskor vagy hiba esetén sárga (például meghibásodott akkumulátor)

11 Infinity Acute Care System 11 Műszaki adatok Az Infinity P2500 környezeti feltételei Páratartalom (nem lecsapódó) Üzemi 10 95% Tárolás 10 95% Hőmérséklet Üzemi 0 és 40 C között (32 és 104 F között) Tárolás -20 és +60 C között (-4 és +140 F között) Légköri nyomás Üzemi Hgmm ( hpa) Tárolás Hgmm ( hpa) Áramütés elleni védelem típusa 1. osztály (az IEC szabvány szerint) Elektromos adatok Bemeneti feszültség V AC, 50/60 Hz, 4 A Akkumulátor SLA Üzemidő Legalább 5 perc (250 W-on) Töltési idő 12 óra (maximum) Vízbehatolással szembeni védelem IPX1 az IEC szabvány szerint a víz ártalmas hatásai ellen védve Rendelési információk IACS-monitorozás C500 berendezéssel MS25510 IACS-monitorozás C700 berendezéssel MS25520 IACS-tartozékok MS22113 Rendszertartozékok MS23333 Támogatott nyelvek: angol, német, francia, spanyol, olasz, holland, svéd, portugál (Brazília), dán, norvég, japán (katakana), orosz, török, lengyel, görög, magyar, kínai (egyszerűsített), cseh, finn, horvát és román. Megjegyzés: A rendelkezésre álló nyelvek eltérhetnek. További információkért forduljon a Dräger képviseletéhez. Zárolt opciók 12 csatornás opció (megjegyzés: csak a C500-ra vonatkozik) MS csatornás opció (megjegyzés: a C500-ra és a C700-ra vonatkozik) MS20506 Teljes aritmia opció MS elvezetéses EKG opció MS20508 Több IBP (IBP >2) opció MS20504 Informatikai webes elrendezések MS20511 Informatikai webes fülek MS20512 Nézetszerkesztés (egyéni nézetszerkesztő) MS20515 Fiziológiás számítások opció MS20516 Vezeték nélküli (M540) MS16266 Független kijelző MS33832 További információkért forduljon a Dräger képviseletéhez. A Dräger név és embléma, az Apollo, a Babylog, a Carina, az Evita, az Infinity, a Medical Cockpit, az MCable, az MPod, az Oxylog, a PatientWatch, a Perseus, a Primus, a Savina és a Zeus a Dräger védjegyei. A Citrix a Citrix Systems, Inc. bejegyzett védjegye. A Microsoft és az Internet Explorer a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei. Más, itt használt védjegyezett nevek és kifejezések a megfelelő tulajdonosok szellemi tulajdonát képezik. A TOFscan gyártója az idmed (Marseille, Franciaország). Forgalmazza a Dräger.

12 12 Infinity Acute Care System Nem minden termék, és termékfunkció, illetve szolgáltatás kerül értékesítésre minden országban. A katalógusban említett termékelnevezések és védjegyek csak egyes országokban kerültek regisztrálásra és nem felt.tlenül abban az országban ahol ez a katalógus kiadásra került. Kérem a jelenlegi állapot megtekintéséhez látogasson el a weboldalra. KÖZPONT HUNGARY Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Németország Dräger Medical Magyarország Kft. Szent László út Budapest Tel: Fax: medical.hungary@draeger.com. Gyártó Draeger Medical Systems, Inc Quarry Road Telford, PA 18969, USA Locate your Regional Sales Representative at: Dräger - South East Europe Regional Management South East Europe Perfektastrasse 67 A-1230 Wien, Austria Tel: Fax: contactsee@draeger.com VG7 SCP Změny vyhrazeny 2019 Drägerwerk AG & Co. KGaA Megjegyzések

Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés

Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés D-19678-2015 A Dräger Medical Babylog 8000 plus lélegeztetőgépben az újszülött betegek lélegeztetésében gyűjtött több mint 40 éves tapasztalatunk, illetve a lélegeztetési

Részletesebben

Infinity M540 Páciens monitorozás

Infinity M540 Páciens monitorozás Infinity M540 Páciens monitorozás Tegye zökkenőmentessé a munkafolyamatot egy olyan monitorral, amely gombnyomásra vált ágy melletti monitorozásról transzport módra. Hagyja a kábeleket és modulokat a beteghez

Részletesebben

Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás

Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás Az átfogó, valós idejű és retrospektív klinikai adatok megjelenítése segíti a beteg számára optimális ápolási döntések meghozatalát. Az Infinity CentralStation

Részletesebben

Dräger Primus Altató munkaállomás

Dräger Primus Altató munkaállomás Dräger Primus Altató munkaállomás Lépjen az anesztéziai munkaállomások magas színvonalára, és tapasztalja meg a teljesítmény, a hatékonyság és a biztonság új szintjeit! Általános felhasználói felület Betegmonitor

Részletesebben

A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a

A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a Dräger PEX 1000 A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a vezérlőegységhez, mint amilyen a Dräger REGARD

Részletesebben

Dräger X-plore Bayonet Szűrő

Dräger X-plore Bayonet Szűrő Dräger X-plore Bayonet Szűrő A Dräger innovatív X-plore Bayonet szűrőcsaládja az alkalmazások széles köréhez készült. A modern kialakítást alacsony légzési ellenállással ötvözi. Mivel a bajonettszűrő a

Részletesebben

Dräger SAM Rendszer-összetevők

Dräger SAM Rendszer-összetevők Dräger SAM 3100 3200 Rendszer-összetevők A Dräger mintavevő készülékeit úgy terveztük meg, hogy nehezen megközelíthető helyeken mérjék a mérgező és potenciálisan gyúlékony anyagok koncentrációját. Az összes

Részletesebben

Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés

Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés MT-5809-2008 Az Oxylog 3000 plus kompakt és masszív transzport lélegeztetőgép, ami segít a páciensek biztonságos szállításában, és visszajelzést

Részletesebben

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver D-30744-2015 D-30745-2015 Mérési eredmények mentése, gázérzékelő műszerek professzionális konfigurálása és teljesítmény adatok megtekintése mindez a személyre

Részletesebben

Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel

Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel Pszichoaktív szerek és drogok egyszerű, gyors és biztonságos kimutatása: a Dräger DCD 5000 nem csupán a nyál egyszerű begyűjtését teszi lehetővé, hanem tárolhatja és laboratóriumi

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger LAR 5000 Katonai kivitelű Búvár berendezések A LAR 5000 egy rendkívül áramvonalas és kompakt búvárfelszerelés különleges búvárfeladatokhoz. A készülék opcionálisan szállítható nitrox szabályozóval

Részletesebben

Polaris 50 Vizsgáló lámpák

Polaris 50 Vizsgáló lámpák Polaris 50 Vizsgáló lámpák A Polaris 50 ideális a kórházi mindennapokra, amelyek egyre nagyobb kihívással járnak. Akár a vizsgálóhelyiségben, akár az intenzív osztályon, akár a műtőelőkészítő helyiségben

Részletesebben

Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák

Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák A Dräger VarioLux hideg, rendkívül hatékony és változtatható intenzitású vizsgálófényt biztosít, amely kifejezetten az intenzív újszülöttosztályos környezetben való alkalmazásra

Részletesebben

Dräger Tactical Harness Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz.

Dräger Tactical Harness Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz. Dräger Tactical Harness 1000 Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz. D-57980-2012 02 Dräger Tactical Harness 1000 Előnyök Azonnal kész a bevetésre A gyorscsatlakozókkal a készülék az alap mellényre másodperceken

Részletesebben

Dräger X-plore 6570 Teljes maszk

Dräger X-plore 6570 Teljes maszk Dräger X-plore 6570 Teljes maszk A Dräger X-plore 6570 magas komfort érzetet biztosító teljes álarc, amelyet a szakemberek különböző területeken alkalmaznak. A Panorama Nova RA álarcok utódja, amelyek

Részletesebben

Dräger Zeus Infinity Empowered Altató munkaállomás

Dräger Zeus Infinity Empowered Altató munkaállomás Dräger Zeus Infinity Empowered Altató munkaállomás A Dräger Zeus Infinity Empowered (IE) az egyszerű használhatóságot kombinálja az innovatív technológiával. A jelenlegi anesztézia határait jóval meghaladó

Részletesebben

Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc

Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc A tökéletes kombináció: modern forma és kis súly, ami fokozott védelmet és kényelmet biztosít. Válassza az alacsony karbantartási igényű, költséghatékony Dräger X-plore

Részletesebben

Dräger X-plore 6530 Teljes maszk

Dräger X-plore 6530 Teljes maszk Dräger X-plore 6530 Teljes maszk A Dräger X-plore 6530 teljes álarc a Panorama Nova RA álarcok utódaként megfelel a minőség, megbízhatóság és a biztonságos illeszkedés iránti legszigorúbb követelményeknek.

Részletesebben

Szűrős menekülő eszközök

Szűrős menekülő eszközök Dräger PARAT 5500 Szűrős menekülő eszközök A Dräger PARAT 5500 tűzi menekülő kámzsákat a használókkal együttműködve alakítottuk ki a középpontban mindig a leggyorsabb menekülés állt. Optimalizált működés

Részletesebben

Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés

Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés D-128-2017 Az egyszerű és felhasználóbarát Dräger Oxylog VE300 használata során sürgősségi ellátás kihívásaival szembesül. Kifinomult lélegeztetési technológiájával,

Részletesebben

Szűrős menekülő eszközök

Szűrős menekülő eszközök Dräger PARAT 7500 Szűrős menekülő eszközök A Dräger PARAT 7500 tűz elleni és ipari menekülő kámzsák főbb jellemzői a kényelem mellett, a robusztus burkolat és az egyszerű használat. Az ABEK CO P3 szűrők

Részletesebben

Dräger UCF 6000 Hőkamerák

Dräger UCF 6000 Hőkamerák Dräger UCF 6000 Hőkamerák Az egyszerűen és egy kézzel használható kamera kiváló képminőséget biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is. A Dräger UCF 6000 hőkamera felhasználóbarát, a könnyű

Részletesebben

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Finom kialakítás az optimális illeszkedéshez és komfortérzethez: Dräger X- pect 8310 szemüvegek. Választhat átlátszó vagy sárga lencsét. D-33518-2009 02 Dräger X-pect 8310

Részletesebben

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg A klasszikus modell sokféle felhasználásra és látogatók számára: Dräger X-pect 8110 fedőszemüveg. A szemüveget viselők számára is optimális megoldás, mert az orvos által

Részletesebben

Dräger UCF 9000 Hőkamerák

Dräger UCF 9000 Hőkamerák Dräger UCF 9000 Hőkamerák Mindig legyen képben: A Dräger UCF 9000 hőkamera és digitális kamera egyben. Biztosítja Önnek a megfelelő eszközt a legnehezebb feladatok esetére is ezdve a tűzoltástól és veszélyes

Részletesebben

Dräger UCF 6000 Hőkamerák

Dräger UCF 6000 Hőkamerák Dräger UCF 6000 Hőkamerák Az egyszerűen és egy kézzel használható kamera kiváló képminőséget biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is. A Dräger UCF 6000 hőkamera felhasználóbarát, a könnyű

Részletesebben

Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés

Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés D-46411-2012 A Savina 300 készülék a legmodernebb lélegeztetési módokkal egyesíti a turbinás lélegeztető készülék helytől független használatát és erejét. A nagyméretű,

Részletesebben

Központi monitor rendszer. A paciensek biztonságára tervezve

Központi monitor rendszer. A paciensek biztonságára tervezve CNS-6201K Központi monitor rendszer NIHON KOHDEN A paciensek biztonságára tervezve Két széles képernyő Egy központi egységhez két, külön működtethető, különböző tartalommal rendelkező képernyő kapcsolható.

Részletesebben

Evita V300 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás

Evita V300 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás Evita V300 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás D-43497-2012 Ha szeretne lépést tartani a klinikai gyakorlat folyamatosan növekvő elvárásaival, szüksége van egy rugalmas, sokoldalú beállítási

Részletesebben

Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése

Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése The Dräger PointGard 2200 sorozat egy önálló gázérzékelő rendszer, amely a gyúlékony gázok és gőzök folyamatos ellenőrzését végzi az adott területen.

Részletesebben

Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő

Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő A Dräger X-am 2500 kifejezetten személyi védelemre készült. Az 1 4 gázt érzékelő eszköz megbízhatóan észleli az éghető gázokat és gőzöket, valamint az O 2, CO, H 2 S,

Részletesebben

Dräger Flame 3000 Lángérzékelés

Dräger Flame 3000 Lángérzékelés Dräger Flame 3000 Lángérzékelés A Dräger Flame 3000 egy képalkotáson alapuló robbanásbiztos lángérzékelő. Ez a sokcsatornás IR vizuális lángérzékelő rendszer digitális jelfeldolgozást és korszerű algoritmusokat

Részletesebben

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés A Dräger Testor 2100 és 3100 általános készülék statikus vizsgálatokhoz. Kompakt méretének köszönhetően mindkét típus beépíthető bármelyik légzésvédelemmel

Részletesebben

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély

Részletesebben

Hőmérsékletmérő (1 csatornás)

Hőmérsékletmérő (1 csatornás) Hőmérsékletmérő (1 csatornás) testo 926 Hőmérséklet mérés minden alkalmazásra Ideális az élelmiszeripari alkalmazásokra C Vezeték nélküli rádiófrekvenciás mérés lehetősége Riasztási határértékek beállítása

Részletesebben

Dell Precision mobil munkaállomás M4700/M6700

Dell Precision mobil munkaállomás M4700/M6700 Dell Precision mobil munkaállomás M4700/M6700 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés,

Részletesebben

Dräger UCF 9000 Hőkamerák

Dräger UCF 9000 Hőkamerák Dräger UCF 9000 Hőkamerák Mindig legyen képben: A Dräger UCF 9000 hőkamera és digitális kamera egyben. Biztosítja Önnek a megfelelő eszközt a legnehezebb feladatok esetére is ezdve a tűzoltástól és veszélyes

Részletesebben

Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda

Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda A Dräger Alcotest 9510 csúcskategóriás alkoholszonda, amely a bizonyítási eljárásokban használható. Megfelel az országos és nemzetközi követelményeknek és törvényeknek

Részletesebben

Dell Vostro 2421/2521

Dell Vostro 2421/2521 Dell Vostro 2421/2521 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

SBC-301. Adatlap. IPThermo Ethernet hő- és páramérő. Verzió: Procontrol IPThermo

SBC-301. Adatlap. IPThermo Ethernet hő- és páramérő. Verzió: Procontrol IPThermo SBC-301 IPThermo Ethernet hő- és páramérő Adatlap Verzió: 1.1. 2018. 1. oldal, összesen: 6 Felhasználási terület Terméknév Hőmérés Páratartalom mérés Vezetékes ethernet LCD kijelző POE Szoftver képességek

Részletesebben

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő

MaxiCont. MOM690 Mikroohm mérő MOM690 Mikroohm mérő A nagyfeszültségű megszakítók és szakaszolók karbantartásának fontos része az ellenállás mérése. A nagy áramú kontaktusok és egyéb átviteli elemek ellenállásának mérésére szolgáló

Részletesebben

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ AXIOMA ENCO QALCO XILO SOLVO ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ QALCOSONIC HEAT 2 ALKALMAZÁS EGYEDI JELLEMZŐK A QALCOSONIC HEAT2 Ultrahangos hűtési- és fűtési hőmennyiségmérőt elfogyasztott

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

Dell Vostro 3460/3560

Dell Vostro 3460/3560 Dell Vostro 3460/3560 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Nyomólevegős eszközök

Nyomólevegős eszközök Dräger ABIL-R Nyomólevegős eszközök Egyszerű, de hatékony védelem: a sűrített levegős ABIL-R rendszer kényelmes légzésvédelmet kínál hosszú távú helyhez rögzített felhasználáshoz. ST-808-2008 02 Dräger

Részletesebben

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg 8520 Védőszemüveg Prémium szintű védelem: 8520 védőszemüveg. Zárt kialakítású, könnyű és tökéletesen illeszkedik az orvos által felírt szemüvegekhez. D-6605-2011 02 8520 Előnyök Nagyon robusztus, mégis

Részletesebben

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L850CDN/L8350CDW/L8350CDWT/L900CDW/L900CDWT DCP-L8400CDN/L8450CDW MFC-L8600CDW/L8650CDW/L8850CDW/L9550CDW A verzió HUN

Részletesebben

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg 8510 Védőszemüveg Az erőteljes: 8510 védőszemüveg. Robusztus polikarbonát lencséivel és zárt kialakításával valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009 02 8510 Előnyök

Részletesebben

Digitális hőmérő Modell DM-300

Digitális hőmérő Modell DM-300 Digitális hőmérő Modell DM-300 Használati útmutató Ennek a használati útmutatónak a másolásához, terjesztéséhez, a Transfer Multisort Elektronik cég írásbeli hozzájárulása szükséges. Bevezetés Ez a készülék

Részletesebben

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560s: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

Dell Latitude 3440/3540

Dell Latitude 3440/3540 Dell Latitude 3440/3540 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Dell Vostro 1014/1015 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki információs adatlap

Dell Vostro 1014/1015 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki információs adatlap A figyelmeztetésekről VIGYÁZAT! A VIGYÁZAT jelzések esetleges tárgyi és személyi sérülésekre, illetve életveszélyre hívják fel a figyelmet. Dell Vostro 1014/1015 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó

Részletesebben

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok

Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Dell Inspiron 580s: Részletes műszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A kínált

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Dell OptiPlex 780 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki információs adatlap

Dell OptiPlex 780 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki információs adatlap A figyelmeztetésekről VIGYÁZAT! A VIGYÁZAT jelzések esetleges tárgyi és személyi sérülésekre, illetve életveszélyre hívják fel a figyelmet. Dell OptiPlex 780 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger LAR VII Combi FA Katonai kivitelű Búvár berendezések A Dräger LAR VII Combi FA egy rendkívül sokoldalú és kompakt búvárfelszerelés a sekély vízi búvárkodás összes feladatához, ideértve a VSW MCM

Részletesebben

Dräger UCF 7000 Hőkamerák

Dräger UCF 7000 Hőkamerák Dräger UCF 7000 Hőkamerák Könnyedén használható egy kézzel is. Lásson többet és hozzon jobb döntéseket a Dräger UCF 7000 hőkamera által nyújtott optimális kijelző opciók révén. A kamera kialakításánál

Részletesebben

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk Dell Vostro 270 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6688F Digitális Szigetelési Ellenállás Mérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. Műszaki jellemzők... 2 4. Előlap és kezelőszervek... 3 5. Mérési

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J6520DW/J6720DW/J6920DW. 0 verzió HUN AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: MFC-J650DW/J670DW/J690DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket végig az alábbi stílusban

Részletesebben

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW.

AirPrint útmutató. A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J4120DW/MFC-J4420DW/J4620DW/ J5320DW/J5620DW/J5720DW. AirPrint útmutató A Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J40DW/MFC-J440DW/J460DW/ J530DW/J560DW/J570DW 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása A használati útmutatóban a megjegyzéseket

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Dräger PulmoVista 500 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás légzésmonitorozás

Dräger PulmoVista 500 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás légzésmonitorozás Dräger PulmoVista 500 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás légzésmonitorozás A PulmoVista 500 elektromos impedanciatomográf készüléket kifejezetten a mindennapi klinikai gyakorlatban történő

Részletesebben

Dell Vostro 1220 Üzembe helyezés és információk a funkciókról

Dell Vostro 1220 Üzembe helyezés és információk a funkciókról A figyelmeztetésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT jelzések esetleges tárgyi és személyi sérülésekre, illetve életveszélyre hívják fel a figyelmet. Dell Vostro 1220 Üzembe helyezés és információk a funkciókról

Részletesebben

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN

AirPrint útmutató. Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN AirPrint útmutató Ez a dokumentáció a tintasugaras modellekre vonatkozik. 0 verzió HUN Vonatkozó modellek Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik. MFC-J450DW Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Dell Vostro 2420/2520

Dell Vostro 2420/2520 Dell Vostro 2420/2520 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

A Vigyázat! jelzésekkel kapcsolatban. Dell Precision Workstation M6400 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki információs adatlap

A Vigyázat! jelzésekkel kapcsolatban. Dell Precision Workstation M6400 Üzembe helyezésre és funkciókra vonatkozó műszaki információs adatlap A Vigyázat! jelzésekkel kapcsolatban VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT jelzések esetleges tárgyi és személyi sérülésekre, illetve életveszélyre hívják fel a figyelmet. Dell Precision Workstation M6400 Üzembe helyezésre

Részletesebben

BiliLux LED-es fényterápiás lámpa

BiliLux LED-es fényterápiás lámpa BiliLux LED-es fényterápiás lámpa D-12195-2016 A BiliLux kompakt és kis súlyú LED-es fényterápiás lámparendszer az újszülöttkori nem konjugált hyperbilirubinaemia kezelésére. Kiváló fényterápiás teljesítményt,

Részletesebben

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély

Részletesebben

Dräger PAS szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök

Dräger PAS szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök A PAS szűrők megbízhatóan tisztítják a levegőt, pl. meglévő nagynyomású hálózatban a folyékony és szilárd részecskéktől, ideértve az olajgőztől és szagtól. Ez

Részletesebben

Dräger UCF 7000 Hőkamerák

Dräger UCF 7000 Hőkamerák Dräger UCF 7000 Hőkamerák Könnyedén használható egy kézzel is. Lásson többet és hozzon jobb döntéseket a Dräger UCF 7000 hőkamera által nyújtott optimális kijelző opciók révén. A kamera kialakításánál

Részletesebben

AirPrint útmutató. B verzió HUN

AirPrint útmutató. B verzió HUN AirPrint útmutató Ez a felhasználói útmutató a következő modellekre vonatkozik: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DN/L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW

Részletesebben

WiFi-s adatgyűjtő rendszer

WiFi-s adatgyűjtő rendszer WiFi-s adatgyűjtő rendszer Saveris 2 hőmérséklet és páratartalom felügyelet újragondolva Adatátvitel WiFi-n keresztül Minden mért adat elérhető bármikor, bárhol, bármilyen készülékről C %rh Riasztás határérték

Részletesebben

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó Bevezetés A TxBlock-USB érzékelőfejbe építhető, kétvezetékes hőmérséklet távadó, 4-20mA kimenettel. Konfigurálása egyszerűen végezhető el, speciális

Részletesebben

Dell Vostro V13. A Vigyázat! jelzésektől FIGYELEM! A FIGYELEM jelzés az. Üzembe helyezés és információk a funkciókról. Elölnézet

Dell Vostro V13. A Vigyázat! jelzésektől FIGYELEM! A FIGYELEM jelzés az. Üzembe helyezés és információk a funkciókról. Elölnézet Dell Vostro V13 Üzembe helyezés és információk a funkciókról A Vigyázat! jelzésektől FIGYELEM! A FIGYELEM jelzés az esetleges tárgyi és személyi sérülés, illetve az életveszély lehetőségére hívja fel a

Részletesebben

Dräger UCF 8000 Hőkamerák

Dräger UCF 8000 Hőkamerák Dräger UCF 8000 Hőkamerák A robusztus Dräger UCF 8000 hőkamera elsőrangú képminőséget és pontos részleteket nyújt. A kamera eredendően biztonságos és használata potenciálisan robbanékony környezetben ideértve

Részletesebben

ROG4K. EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő ( A) Előnyök. Leírás

ROG4K. EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő ( A) Előnyök. Leírás ROG4K EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő (20-4000 A) Leírás Az áramérzékelő működése Rogowski elven alapul, EM210 fogyasztásmérővel együtt kell használni ( EM210 72D MV5 és EM210 72D MV6 verzió) egy-két

Részletesebben

Dräger X-pect 8515 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8515 Védőszemüveg 8515 Védőszemüveg A robusztus: 8515 védőszemüveg. Acetát lencséi vegyi anyagoknak igen ellenállók, és a zárt kialakítás valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009

Részletesebben

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk Dell Vostro 5470 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Opciók Standard WiFi PM+ PM+/WiFi GPRS PM+/GPRS Meter

Opciók Standard WiFi PM+ PM+/WiFi GPRS PM+/GPRS Meter Maximális rendszer méret kwp Opcionális energia-menedzsment és cos phi vezérlés Grafikus ábrázolás és kezelés a színes TFT-képernyőn és a könnyen áttekinthető LCD állapot kijelzőn keresztül Felügyelet

Részletesebben

Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés

Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés Könnyű és egyszerűen használható: A hordozható Dräger Test-it 6100 vizsgálóberendezés lehetővé teszi a CCBA BG4 külső levegőtől független zárt rendszerű légzőkészülékek

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv AE6000 Vezeték nélküli, kétsávos mini USB AC580 adapter a Tartalom Termék-összefoglaló Funkciók 1 Telepítés Telepítés 2 Vezeték nélküli hálózati beállítások Wi-Fi védett telepítés

Részletesebben

IP Thermo for Windows

IP Thermo for Windows IP Thermo for Windows (2 db szenzorig ingyenes!) Klímafelügyelő és naplózó szoftver Az IP Thermo klímafelügyelő és naplózó szoftver szobák, épületek, irodák, szállodák teljes körű hőmérsékleti felügyeletére,

Részletesebben

Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés

Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés A Dräger X-dock sorozat teljes felügyeletet biztosít a hordozható Dräger gázérzékelő műszerekhez. A csökkentett gázfogyasztással járó automatikus gázosítási

Részletesebben

Dräger Polaris 600 Műtőlámpák

Dräger Polaris 600 Műtőlámpák Dräger Polaris 600 Műtőlámpák D-17428-2014 Műtőlámpáink a legkorszerűbbek: a Dräger Polaris 600 intuitív kezelőszerveivel és sokoldalú konfigurációs lehetőségeivel sokkal könnyebbé teszi munkanapjait. A

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató a következő modellekre vonatkozik: DCP-J05/J3W/J5W/J7W/J55DW/J75DW, MFC-J00/ J85DW/J450DW/J470DW/J475DW/J650DW/J870DW/J875DW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok

Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok Dell Inspiron 560/570: Részletes muszaki adatok Ez a dokumentum alapvető információkat tartalmaz a számítógép beállításáról és frissítéséről, valamint az illesztőprogramok frissítéséről. MEGJEGYZÉS: A

Részletesebben

Dräger REGARD 7000 Vezérlőrendszer

Dräger REGARD 7000 Vezérlőrendszer Dräger REGARD 7000 Vezérlőrendszer A Dräger REGARD 7000 moduláris eszköz, így egy nagymértékben bővíthető elemzőrendszer a különféle gázok és gőzök monitorozására. Alkalmas különböző komplexitású és számos

Részletesebben

Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő

Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő A Dräger X-am 5000 a gázdetektorok azon nemzedékének tagja, amelyet kifejezetten személyes monitorozásra fejlesztettünk ki. Az 1 5 gázt kimutató detektor megbízhatóan

Részletesebben

Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése

Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése A Dräger Pulsar 7000 sorozat tagjai telepített gázérzékelő rendszerek, amelyek nyitott mérési útvonallal monitorozzák a robbanásveszélyes

Részletesebben

Dräger Interlock 7000 Interlock

Dräger Interlock 7000 Interlock Dräger Interlock 7000 Interlock A Dräger Interlock 7000 egy alkoholt mérő indításgátló készülék. A légalkohol mérésnél meggátolja, hogy egy ittas vezető beindítsa a járművet. Az Interlock 7000 nagyon gyorsan

Részletesebben

The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek a követelményeknek eleget tevő kiváló minőségű lángérzékelők széles

Részletesebben

Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz

Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz Petrolkémiai termékek, aszeptikus csomagolások vagy rakéta üzemanyag kezeléséhez: a Dräger X-am 5100 egycsatornás hordozható gázérzékelő garantálja,

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok

Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok Az innovatív Dräger X-plore 8000 fejrészek szerves részét képezik új, szűrt nyomólevegős készülékünknek (PAPR). Mind a lazán, mind a szorosan

Részletesebben

Energia- & teljesítmény mérők

Energia- & teljesítmény mérők Energia- & teljesítmény mérők 1194 Budapest, Mészáros Lőrinc u. 130/b Tel.: 06 (1) 288 0500 Fax: 06 (1) 288 0501 www.lsa.hu ELNet GR/PQ Villamos fogyasztásmérő és hálózat analizátor - pontosság: 0,2% (speciális

Részletesebben

Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval

Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval A Dräger Interlock 5000 egy légalkoholszint-mérő műszer és járműindításgátló egyben. Egy egyszerű alkoholszondás mérés után garantálja, hogy biztonságosan

Részletesebben

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató

VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL. Használati útmutató VIDEÓ KAPUTELEFON EGY MONITORRAL SILVERCLOUD HOUSE 715 7 ÁTMÉRŐS KÉPERNYŐVEL Használati útmutató 1. Műszaki adatok: Beltéri egység Ÿ Anyag: műanyag +alumínium övezet Ÿ Telepítési mód: falra Ÿ TV rendszer:

Részletesebben

2 x M25, 1 x M20, 1 x M16 Közvetlen fűtőkábel-bemenet az egységbe M25 csatlakozó készlettel

2 x M25, 1 x M20, 1 x M16 Közvetlen fűtőkábel-bemenet az egységbe M25 csatlakozó készlettel DIGITRACE RAYSTAT-ECo-10 Környezetérzékelés Energiatakarékos fagyvédelem-szabályozó Általános adatok Felhasználási terület Normál kültéri területek Környezeti üzemi -20 C +40 C hőmérséklet-tartomány Tápfeszültség

Részletesebben