BiliLux LED-es fényterápiás lámpa

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BiliLux LED-es fényterápiás lámpa"

Átírás

1 BiliLux LED-es fényterápiás lámpa D A BiliLux kompakt és kis súlyú LED-es fényterápiás lámparendszer az újszülöttkori nem konjugált hyperbilirubinaemia kezelésére. Kiváló fényterápiás teljesítményt, elektronikus dokumentálási lehetőségekkel kiegészített, egyénre szabott terápiát és azt a rugalmasságot biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag minden munkahelyen problémamentesen lehessen integrálni.

2 02 BiliLux Előnyök Fejlett fényterápia a sugárzás egyenletes és széles körű eloszlásával A fényterápia hatékonyan alkalmazható az újszülöttkori nem konjugált hyperbilirubinaemia kezelésére. A BiliLux fényterápiás lámpának a leghatékonyabb hullámhossz-tartományban nm van a besugárzási csúcsa, ami csökkenti a bilirubin mennyiségét. A rendkívül magas besugárzási szint elérésével a BiliLux megfelel az American Academy of Pediatrics (AAP) követelményeinek. Emellett a besugárzás 5 lépésben tompítható az adott beteg számára megfelelő terápia nyújtása érdekében. A fényterápiás lámpa felületének nagy területe az időre született és a koraszülött csecsemőket is lefedi. A hatékony fényterápia biztosítása érdekében a besugárzás egyenletesen oszlik el az egész matracon. Akadálymentes integráció a munkahelyre a nagyobb rugalmasság érdekében A BiliLux fényterápiás lámpát a rugalmas felhasználáshoz és az újszülött ellátás zökkenőmentes integrációhoz alakítottuk ki. A fényterápiás lámpa elhelyezhető az inkubátor burájára, a rugós karral felszerelhető a inkubátorra vagy mennyezeti tartókra, illetve használható gurulóállvánnyal is. A BiliLux gyakorlatilag minden munkahelyre a tökéletes kombinációt nyújtja. A folyamat egyszerűsítése érdekében a fényterápiás lámpa könnyen rögzíthető és nyitható az intuitív gyorscsatlakozó mechanizmussal. A BiliLux fehér megfigyelő fénnyel is rendelkezik a csecsemő fényterápiás kezelések közti megfigyeléséhez vagy a kék fény lágyítása érdekében a fehér fény bekapcsolásához fényterápia alatt. Egészséges és családbarát környezethez tervezve A családbarát és kompakt kialakítás helyet takarít meg az újszülött körül, miközben nagy teljesítményű sugárzást is biztosít az újszülöttkori sárgaság kezelésére. A BiliLux az egyszerű kezelhetőség és tárolás érdekében kis tömegű. És ami a legfontosabb: hangtalan, így csendes és gondoskodó légkört teremt a csecsemőnek, a szülőknek és a gondozóknak. Fertőzések megelőzése elsődleges fontosságú a fejlődésünkben Az újszülöttrészlegen a higiénia és a fertőzésmegelőzés fontos téma: a BiliLux lámpát úgy alakítottuk ki, hogy tisztítása könnyű és gyors legyen, amit sima felületei elősegítenek. Néhány más fényterápiás eszköztől eltérően a fertőzések megelőzésének javítása érdekében a BiliLuxon nem található szellőzőnyílás vagy ventilátor. Egyénre szabott ellátás és minőségbiztosítás A külön megvásárolható BiliLux sugárzásmérő kifejezetten a fényterápiás lámpához készült, és azonnal méri a besugárzást. A sugárzásmérő használata segít biztosítani, hogy a baba megfelelően helyezkedjen el a fényterápiás lámpa alatt, és megfelelő sugárzás érje. Emellett minden mért érték (beleértve a dátumot és az időpontot) és a fényterápia időtartama tárolható és letölthető fényterápiás jelentésben pl. betegdokumentációhoz vagy minőségbiztosítási célokból.

3 BiliLux 03 Előnyök Elektronikus adatátvitel a hatékony munkafolyamat érdekében A fényterápiás LED támogatja a kórházi és klinikai folyamatokat azzal, hogy képes elektronikus dokumentációra. Az elektronikus adattovábbítás gyorsabb és kevesebb hibával jár a kézi adattovábbításhoz képest. Ez elősegíti azt, hogy az újszülött intenzív osztályon a munka még hatékonyabbá váljon. Sugárzáseloszlás és a sugárzásmérő kalibrálása

4 04 BiliLux Rendszer-összetevők D BiliLux fényterápiás lámpa A BiliLux fényterápiás lámpa közvetlenül az inkubátor burájára helyezhető. Csúszásbiztos lábak találhatók az alján, amelyek segítenek a helyén tartani. A fényterápiás lámpában 20 kék lámpa van, amelyek a terápiát biztosítják, illetve két fehér lámpa, amelyek megfigyelésre vagy a kék fény lágyítására szolgálnak. Az elülső panelen kijelző, illetve a funkciók vezérlésére és a beállítások módosítására szolgáló gombok találhatók.a BiliLux rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy fényterápiás jelentést lehet menteni USB csatlakozóra. BiliLux opcionális rugós karral D A rugós karral ellátott BiliLux a fényterápiás lámpából, egy állítható rugós karból és egy szerelvényből áll, amellyel a BiliLux különféle Dräger hőterápiás eszközökkel és mennyezeti tartóegységekkel használható együtt. A karra szerelve a fényterápiás lámpa forgatható és pozicionálható az optimális hatás érdekében. A gyorscsatlakozó mechanizmussal könnyen csatlakoztatható és kioldható a rugós karról. D BiliLux opcionális gurulóállvánnyal A gurulóállványos BiliLux a fényterápiás lámpából és az állítható rugós karból, illetve egy gurulóállványból áll, amely lehetővé teszi, hogy a lámpát inkubátor, hősugárzó, kiságy vagy mózeskosár fölött használják. A gurulóállványon négy rögzítőfékes kerék és állítható magasságú tartóoszlop van. Ezek a jellemzők az állítható rugós karral együtt lehetővé teszik azt, hogy az optimális hatás érdekében a BiliLux lámpát mozgassák, forgassák és pozicionálják. A lámpa könnyen és gyorsan felilletve lecsatlakoztatható a rugós tartókarról. BiliLux sugárzásmérő D A BiliLux sugárzásmérő kifejezetten a BiliLux fényterápiás lámpához készült, és azonnal méri a besugárzást.

5 BiliLux 05 Tartozékok Fényvédő függöny védelem a gondozók, más betegek és a szülők számára a fényterápiás kezelések alatt D A fényvédő függöny segít a fényterápia fényének elzárásában a fényterápiás kezelés alatt, hogy védje a gondozókat, más betegeket és a szülőket a kék fénytől. Kialakítása révén a függöny könnyen összeállítható. Az elöl és hátul lévő fülek segítségével könnyen hozzá lehet férni a beteghez. D Eyemax 2 fényterápiás maszk A latexmentes Eyemax 2 optimális kényelmet és védelmet nyújt a betegnek a fényterápiás kezelés alatt. Az egy darabból álló, körbetekerhető kialakításon két rögzítőpont van, amelyek egymástól függetlenül állíthatók; ez megakadályozza a nemkívánatos mozgást, és tökéletes illeszkedést tesz lehetővé. A speciális ultraibolya fény elleni szemvédő párnák ergonomikus kialakításúak, hogy megakadályozzák a fény beszivárgását. Kábeltartó D Kábeltartó a gurulóállvány tartórúdjához. 4 darabos készlet 38 mm átmérőjű tartórúdhoz. Sínfogó lámpához D Sínfogó fényterápiás lámpához (38 mm átmérőjű tartórúdhoz való csatlakoztatáshoz, DIN, Fairfield és GCX sínekhez)

6 06 BiliLux Tartozékok Sínkapocs MT Sínkapocs különböző átmérőjű tartórudakhoz való csatlakoztatáshoz. 90 -ban balra és jobbra forgatható. A normál sín hossza (10 x 25 mm profil): 20 cm Forgósín, készlet MT A BiliLux hőterápiás eszköz normál sínjére való felszereléséhez. Kapcsolódó Termékek Dräger JM-105 sárgaságmérő D A Dräger JM-105 sárgaságmérő következetes, minőségi és költséghatékony szűrést biztosít a készülék egész élettartama alatt. Ennek eredményeként optimalizálhatja a sárgaságkezelő program hatékonyságát, időt és pénzt takaríthat meg, miközben kiváló színvonalú ellátást biztosíthat.

7 BiliLux 07 Kapcsolódó Termékek Dräger Babyleo TN500 D A Babyleo TN500 a Dräger első olyan inkubátor- és hősugárzó készüléke, amely optimális hőszabályozást biztosít az újszülötteknek nyitott és zárt ápolásnál, illetve az átmenet során. Három hőforrás kombinálásával ez a készülék védi kis pácienseit, hogy növekedni tudjanak, miközben a csecsemőhöz való gyors és kényelmes hozzáféréssel egyszerűsíti a munkafolyamatot. Isolette 8000 plus D A Dräger új mércét állít fel a hőszabályozásban a teljesítményjellemzők olyan sorával, amelyek stabil, burokszerű környezetet teremtenek a csecsemő részére. A hősemleges zóna fenntartásának biztosítása érdekében az Isolette 8000 plus lehetővé teszi, hogy folyamatosan monitorozza a központi és a perifériás testhőmérsékletet egyaránt. Babytherm 8004/8010 MT A Babytherm egy olyan intenzív osztályos csecsemőmelegítő rendszer, amely terápiás eszközként biztosítja a meleget a koraszülött és az újszülöttek számára. Nem csupán egyedi termikus környezetet nyújt a csecsemők számára, de kiemelkedően könnyű hozzáférést tesz lehetővé az Ön számára, hogy a lehető legjobb ellátást biztosíthassa a számukra.

8 08 BiliLux Műszaki adatok Az eszköz besorolása Áramütés elleni védelem típusa I osztály Folyadék és szemcsés anyag behatolása elleni védelem szintje (IEC ) IPX0 Működési mód Folyamatos Besorolás a 93/42/EGK európai uniós irányelv szerint IIa UMDNS-kód / GMDN-kód /35239 Fizikai tulajdonságok BiliLux fényterápiás lámpa Hossz 39 cm (15,4 in) Szélesség 19 cm (7,5 in) gyorscsatlakozóval Magasság 8 cm (3,1 in) Tömeg (opcionális eszközök/tartozékok nélkül) 1,2 kg (2,7 lb) BiliLux rugós kar Hossz összecsukott rugós kar mellett 61 cm (24 in) Hossz a rugós kar teljes kiengedése mellett 106 cm (41,7 in) Tömeg (opcionális eszközök/tartozékok nélkül) 1,5 kg (3,3 lb) BiliLux gurulóállvány (rugós karral) Magasság (a gurulóállvány a legalacsonyabb helyzetében, összecsukott rugós kar mellett) 132 cm (52 in) Magasság (a gurulóállvány a legmagasabb helyzetében, az alsó kar teljesen kinyújtva, a felső kar 45 -os szögben) 213 cm (83,9 in) Tömeg (opcionális eszközök/tartozékok nélkül) 14,9 kg (32,8 lb) Teljes tömeg, beleértve a biztonságos munkaterhelést 18,1 kg (39,9 lb) Környezeti feltételek Üzemi feltételek Hőmérséklet C (64,4 104 F) Környezeti nyomás hpa Relatív páratartalom 10 95% relatív páratartalom páralecsapódás nélkül Tárolási/szállítási feltételek Hőmérséklet 20 és +60 C között ( 4 és F között) Környezeti nyomás hpa Relatív páratartalom 10 95% relatív páratartalom páralecsapódás nélkül Elektromos követelmények Tápellátási követelmények V AC, 50/60 Hz, 0,42 0,22 A Földzárlati áram <500 μa Zajjal szembeni követelmények Zajszint normál működés közben 20 db(a) RS-232 kommunikációs port A fényterápiás LED-lámpák várható minimális használati ideje, L70/B óra Az eszköz várható élettartama 8 év RS-232 kommunikációs port Csak olyan eszközöket csatlakoztasson, amelyek megfelelnek a földeletlen, érintésvédelmi törpefeszültségű (SELV) áramkörökre vonatkozó IEC , illetve a maximum 60 V DC nominális feszültségű,

9 BiliLux 09 Műszaki adatok hozzáférhető másodlagos áramkörökre vonatkozó IEC szabvány előírásainak. Típus 9 tűs Sub-D (hüvelyes érintkező) Konfiguráció MEDIBUS.X protokoll Dräger MEDIBUS.X, 6.0 változat csak az RS-232 porttal Adatátviteli sebesség 9600 Paritás páros Adatbitek 8 Stop bitek 1 A csatoló protokolljára vonatkozó részleteket lásd a kézikönyvekben: MEDIBUS.X, Kivitelezési előírások és szabványok ( ) és MEDIBUS.X, Profilmeghatározás adatkommunikációhoz V1.n ( ) Csatlakozótű-kiosztás 2. csatlakozótű RXD 3. csatlakozótű TXD 5. csatlakozótű GND Besugárzás Eλmean [μw/cm2/nm] ( nm 100% besugárzási beállításnál) 30 cm távolság >85,5 40 cm távolság >50,1 50 cm távolság >33,4 Spektrális sugárzáseloszlás csúcs nm Hatékony felület nagysága 40 cm távolságnál 30 x 50 cm Sugárzásmérő opció követelményei Pontosság +3% / 15% Mérési eredmény Átlagos spektrális sugárzás, nm Rendelési információk Eszköz BiliLux fényterápiás rendszer MU20100 Külön megvásárolható alkatrészek BiliLux sugárzásmérő MU26079 BiliLux rugós kar MU26077 BiliLux gurulóállvány MU26076 USB-meghajtó Kábeltartó a gurulóállvány tartórúdjához G13171 Szerelési adapterek Sínkapocs fényterápiás lámpához MP00615 Kompakt sín 2M85337 Sínkapocs 2M85274 Készlet, forgósín Tartozékok Eyemax 2 fényterápiás maszk, egyszer használatos, mikro, 20 MP03770 Eyemax 2 fényterápiás maszk, egyszer használatos, koraszülött, 20 MP03771 Eyemax 2 fényterápiás maszk, egyszer használatos, normál, 20 MP03772

10 10 BiliLux Nem minden termék, és termékfunkció, illetve szolgáltatás kerül értékesítésre minden országban. A katalógusban említett termékelnevezések és védjegyek csak egyes országokban kerültek regisztrálásra és nem felt.tlenül abban az országban ahol ez a katalógus kiadásra került. Kérem a jelenlegi állapot megtekintéséhez látogasson el a weboldalra. KÖZPONT HUNGARY Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Németország Dräger Medical Magyarország Kft. Szent László út Budapest Tel: Fax: medical.hungary@draeger.com. Gyártó Draeger Medical Systems, Inc Quarry Road Telford, PA 18969, USA Locate your Regional Sales Representative at: Dräger - South East Europe Regional Management South East Europe Perfektastrasse 67 A-1230 Wien, Austria Tel: Fax: contactsee@draeger.com SCP Změny vyhrazeny 2019 Drägerwerk AG & Co. KGaA Megjegyzések

Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák

Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák A Dräger VarioLux hideg, rendkívül hatékony és változtatható intenzitású vizsgálófényt biztosít, amely kifejezetten az intenzív újszülöttosztályos környezetben való alkalmazásra

Részletesebben

Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés

Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés D-19678-2015 A Dräger Medical Babylog 8000 plus lélegeztetőgépben az újszülött betegek lélegeztetésében gyűjtött több mint 40 éves tapasztalatunk, illetve a lélegeztetési

Részletesebben

Polaris 50 Vizsgáló lámpák

Polaris 50 Vizsgáló lámpák Polaris 50 Vizsgáló lámpák A Polaris 50 ideális a kórházi mindennapokra, amelyek egyre nagyobb kihívással járnak. Akár a vizsgálóhelyiségben, akár az intenzív osztályon, akár a műtőelőkészítő helyiségben

Részletesebben

A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a

A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a Dräger PEX 1000 A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a vezérlőegységhez, mint amilyen a Dräger REGARD

Részletesebben

Dräger X-plore Bayonet Szűrő

Dräger X-plore Bayonet Szűrő Dräger X-plore Bayonet Szűrő A Dräger innovatív X-plore Bayonet szűrőcsaládja az alkalmazások széles köréhez készült. A modern kialakítást alacsony légzési ellenállással ötvözi. Mivel a bajonettszűrő a

Részletesebben

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg A klasszikus modell sokféle felhasználásra és látogatók számára: Dräger X-pect 8110 fedőszemüveg. A szemüveget viselők számára is optimális megoldás, mert az orvos által

Részletesebben

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Finom kialakítás az optimális illeszkedéshez és komfortérzethez: Dräger X- pect 8310 szemüvegek. Választhat átlátszó vagy sárga lencsét. D-33518-2009 02 Dräger X-pect 8310

Részletesebben

Dräger Tactical Harness Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz.

Dräger Tactical Harness Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz. Dräger Tactical Harness 1000 Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz. D-57980-2012 02 Dräger Tactical Harness 1000 Előnyök Azonnal kész a bevetésre A gyorscsatlakozókkal a készülék az alap mellényre másodperceken

Részletesebben

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

Dräger X-plore 6570 Teljes maszk

Dräger X-plore 6570 Teljes maszk Dräger X-plore 6570 Teljes maszk A Dräger X-plore 6570 magas komfort érzetet biztosító teljes álarc, amelyet a szakemberek különböző területeken alkalmaznak. A Panorama Nova RA álarcok utódja, amelyek

Részletesebben

Dräger X-plore 6530 Teljes maszk

Dräger X-plore 6530 Teljes maszk Dräger X-plore 6530 Teljes maszk A Dräger X-plore 6530 teljes álarc a Panorama Nova RA álarcok utódaként megfelel a minőség, megbízhatóság és a biztonságos illeszkedés iránti legszigorúbb követelményeknek.

Részletesebben

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg 8510 Védőszemüveg Az erőteljes: 8510 védőszemüveg. Robusztus polikarbonát lencséivel és zárt kialakításával valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009 02 8510 Előnyök

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger LAR 5000 Katonai kivitelű Búvár berendezések A LAR 5000 egy rendkívül áramvonalas és kompakt búvárfelszerelés különleges búvárfeladatokhoz. A készülék opcionálisan szállítható nitrox szabályozóval

Részletesebben

Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc

Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc A tökéletes kombináció: modern forma és kis súly, ami fokozott védelmet és kényelmet biztosít. Válassza az alacsony karbantartási igényű, költséghatékony Dräger X-plore

Részletesebben

Szűrős menekülő eszközök

Szűrős menekülő eszközök Dräger PARAT 5500 Szűrős menekülő eszközök A Dräger PARAT 5500 tűzi menekülő kámzsákat a használókkal együttműködve alakítottuk ki a középpontban mindig a leggyorsabb menekülés állt. Optimalizált működés

Részletesebben

Dräger SAM Rendszer-összetevők

Dräger SAM Rendszer-összetevők Dräger SAM 3100 3200 Rendszer-összetevők A Dräger mintavevő készülékeit úgy terveztük meg, hogy nehezen megközelíthető helyeken mérjék a mérgező és potenciálisan gyúlékony anyagok koncentrációját. Az összes

Részletesebben

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg 8520 Védőszemüveg Prémium szintű védelem: 8520 védőszemüveg. Zárt kialakítású, könnyű és tökéletesen illeszkedik az orvos által felírt szemüvegekhez. D-6605-2011 02 8520 Előnyök Nagyon robusztus, mégis

Részletesebben

Szűrős menekülő eszközök

Szűrős menekülő eszközök Dräger PARAT 7500 Szűrős menekülő eszközök A Dräger PARAT 7500 tűz elleni és ipari menekülő kámzsák főbb jellemzői a kényelem mellett, a robusztus burkolat és az egyszerű használat. Az ABEK CO P3 szűrők

Részletesebben

Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer

Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer Dräger Babyleo TN500 IncuWarmer D-43871-2015 A Babyleo TN500 a Dräger első olyan inkubátor- és hősugárzó készüléke, amely optimális hőszabályozást biztosít az újszülötteknek nyitott és zárt ápolásnál,

Részletesebben

Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel

Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel Pszichoaktív szerek és drogok egyszerű, gyors és biztonságos kimutatása: a Dräger DCD 5000 nem csupán a nyál egyszerű begyűjtését teszi lehetővé, hanem tárolhatja és laboratóriumi

Részletesebben

Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda

Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda A Dräger Alcotest 9510 csúcskategóriás alkoholszonda, amely a bizonyítási eljárásokban használható. Megfelel az országos és nemzetközi követelményeknek és törvényeknek

Részletesebben

Dräger UCF 8000 Hőkamerák

Dräger UCF 8000 Hőkamerák Dräger UCF 8000 Hőkamerák A robusztus Dräger UCF 8000 hőkamera elsőrangú képminőséget és pontos részleteket nyújt. A kamera eredendően biztonságos és használata potenciálisan robbanékony környezetben ideértve

Részletesebben

Dräger UCF 9000 Hőkamerák

Dräger UCF 9000 Hőkamerák Dräger UCF 9000 Hőkamerák Mindig legyen képben: A Dräger UCF 9000 hőkamera és digitális kamera egyben. Biztosítja Önnek a megfelelő eszközt a legnehezebb feladatok esetére is ezdve a tűzoltástól és veszélyes

Részletesebben

Dräger Primus Altató munkaállomás

Dräger Primus Altató munkaállomás Dräger Primus Altató munkaállomás Lépjen az anesztéziai munkaállomások magas színvonalára, és tapasztalja meg a teljesítmény, a hatékonyság és a biztonság új szintjeit! Általános felhasználói felület Betegmonitor

Részletesebben

Dräger Flame 3000 Lángérzékelés

Dräger Flame 3000 Lángérzékelés Dräger Flame 3000 Lángérzékelés A Dräger Flame 3000 egy képalkotáson alapuló robbanásbiztos lángérzékelő. Ez a sokcsatornás IR vizuális lángérzékelő rendszer digitális jelfeldolgozást és korszerű algoritmusokat

Részletesebben

The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek a követelményeknek eleget tevő kiváló minőségű lángérzékelők széles

Részletesebben

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver D-30744-2015 D-30745-2015 Mérési eredmények mentése, gázérzékelő műszerek professzionális konfigurálása és teljesítmény adatok megtekintése mindez a személyre

Részletesebben

Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés

Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés MT-5809-2008 Az Oxylog 3000 plus kompakt és masszív transzport lélegeztetőgép, ami segít a páciensek biztonságos szállításában, és visszajelzést

Részletesebben

Dräger X-pect 8515 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8515 Védőszemüveg 8515 Védőszemüveg A robusztus: 8515 védőszemüveg. Acetát lencséi vegyi anyagoknak igen ellenállók, és a zárt kialakítás valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009

Részletesebben

Dräger UCF 9000 Hőkamerák

Dräger UCF 9000 Hőkamerák Dräger UCF 9000 Hőkamerák Mindig legyen képben: A Dräger UCF 9000 hőkamera és digitális kamera egyben. Biztosítja Önnek a megfelelő eszközt a legnehezebb feladatok esetére is ezdve a tűzoltástól és veszélyes

Részletesebben

Dräger X-pect 8330 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8330 Védőszemüveg 8330 Védőszemüveg Az individualista: 8330 szemüvegek. Zárt kialakítás egyedileg állítható szárakkal, fémmentes kivitel nagyfeszültségű környezethez. D-33521-2009 02 8330 Előnyök Kitűnő beállítási lehetőség

Részletesebben

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés A Dräger Testor 2100 és 3100 általános készülék statikus vizsgálatokhoz. Kompakt méretének köszönhetően mindkét típus beépíthető bármelyik légzésvédelemmel

Részletesebben

Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés

Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés Könnyű és egyszerűen használható: A hordozható Dräger Test-it 6100 vizsgálóberendezés lehetővé teszi a CCBA BG4 külső levegőtől független zárt rendszerű légzőkészülékek

Részletesebben

Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz

Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz Petrolkémiai termékek, aszeptikus csomagolások vagy rakéta üzemanyag kezeléséhez: a Dräger X-am 5100 egycsatornás hordozható gázérzékelő garantálja,

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger TSW Elephant Katonai kivitelű Búvár berendezések A világ első univerzális, a újralégzőt integráló búvárhevedere biztosítja a 24 méteres mélységig történő merülés mind a négy komponensét: alap mellény,

Részletesebben

Dräger X-pect 8351 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8351 Védőszemüveg 8351 Védőszemüveg Az 8351 szemüveg az erős napfény elleni védelmet egyesíti a legjobb komfortérzettel, akár extrém körülmények között is, professzionális és magán felhasználásra. D-2134-2011 02 8351 Előnyök

Részletesebben

Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése

Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése The Dräger PointGard 2200 sorozat egy önálló gázérzékelő rendszer, amely a gyúlékony gázok és gőzök folyamatos ellenőrzését végzi az adott területen.

Részletesebben

Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő

Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő A Dräger X-am 2500 kifejezetten személyi védelemre készült. Az 1 4 gázt érzékelő eszköz megbízhatóan észleli az éghető gázokat és gőzöket, valamint az O 2, CO, H 2 S,

Részletesebben

Nyomólevegős eszközök

Nyomólevegős eszközök Dräger ABIL-R Nyomólevegős eszközök Egyszerű, de hatékony védelem: a sűrített levegős ABIL-R rendszer kényelmes légzésvédelmet kínál hosszú távú helyhez rögzített felhasználáshoz. ST-808-2008 02 Dräger

Részletesebben

Dräger Interlock 7000 Interlock

Dräger Interlock 7000 Interlock Dräger Interlock 7000 Interlock A Dräger Interlock 7000 egy alkoholt mérő indításgátló készülék. A légalkohol mérésnél meggátolja, hogy egy ittas vezető beindítsa a járművet. Az Interlock 7000 nagyon gyorsan

Részletesebben

Dräger UCF 6000 Hőkamerák

Dräger UCF 6000 Hőkamerák Dräger UCF 6000 Hőkamerák Az egyszerűen és egy kézzel használható kamera kiváló képminőséget biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is. A Dräger UCF 6000 hőkamera felhasználóbarát, a könnyű

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) A komoly erőpróbát jelentő munkakörülmények megbízható megoldásokat igényelnek. A Dräger X-plore 8000 az intelligens elektronikával kombinált intuitív

Részletesebben

Dräger UCF 6000 Hőkamerák

Dräger UCF 6000 Hőkamerák Dräger UCF 6000 Hőkamerák Az egyszerűen és egy kézzel használható kamera kiváló képminőséget biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is. A Dräger UCF 6000 hőkamera felhasználóbarát, a könnyű

Részletesebben

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 5000 félautomatikus módon hajtja végre az összes statikus és dinamikus vizsgálatot a tesztsorozat során a személyes kezelés és az automatizált

Részletesebben

Dräger Polaris 600 Műtőlámpák

Dräger Polaris 600 Műtőlámpák Dräger Polaris 600 Műtőlámpák D-17428-2014 Műtőlámpáink a legkorszerűbbek: a Dräger Polaris 600 intuitív kezelőszerveivel és sokoldalú konfigurációs lehetőségeivel sokkal könnyebbé teszi munkanapjait. A

Részletesebben

Mobil tűzoltó gyakorló konténer Tűzoltás képzés

Mobil tűzoltó gyakorló konténer Tűzoltás képzés Mobil tűzoltó gyakorló konténer Tűzoltás képzés Legfeljebb két, több kellékkel rendelkező szimulátor, felhajtható második szint, billenő tető, generátor és LPG palackok a fedélzeten. A Dräger a gyakorlati

Részletesebben

Dräger Bodyguard 1500 Figyelmeztető eszköz

Dräger Bodyguard 1500 Figyelmeztető eszköz Dräger Bodyguard 1500 Figyelmeztető eszköz A Dräger Bodyguard 1500 egy automatikus, vezeték nélküli PASS rendszer, mely viselőjének nagyobb biztonságot kínál az esetleges veszélyhelyzetekben. A rendszer

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger LAR VII Combi FA Katonai kivitelű Búvár berendezések A Dräger LAR VII Combi FA egy rendkívül sokoldalú és kompakt búvárfelszerelés a sekély vízi búvárkodás összes feladatához, ideértve a VSW MCM

Részletesebben

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000)

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: az új, innovatív IR szenzort, driftmentes és ellenálló

Részletesebben

Dräger Alcotest 6820 Légalkohol mérő eszköz

Dräger Alcotest 6820 Légalkohol mérő eszköz Dräger Alcotest 6820 Légalkohol mérő eszköz A Dräger Alcotest 6820 logikus utódja a sikeres Alcotest 6810 készüléknek. A kompakt, kézi Alcotest mérőműszer gyorsan kész a használatra, és megfelel a nemzetközi

Részletesebben

Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés

Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés D-128-2017 Az egyszerű és felhasználóbarát Dräger Oxylog VE300 használata során sürgősségi ellátás kihívásaival szembesül. Kifinomult lélegeztetési technológiájával,

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése

Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: a mikroprocesszor alapú Dräger Polytron 5310 jeladó a

Részletesebben

Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 7000 összes statikus és dinamikus tesztje teljesen automatikus. Az újonnan kifejlesztett szoftver ellenőrzése alatt minden teszt intuitív módon

Részletesebben

Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés

Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés A Dräger X-dock sorozat teljes felügyeletet biztosít a hordozható Dräger gázérzékelő műszerekhez. A csökkentett gázfogyasztással járó automatikus gázosítási

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Szűrős menekülő eszközök

Szűrős menekülő eszközök Dräger PARAT 4700 Szűrős menekülő eszközök A Dräger HPS 7000 tűzoltósisak önmagában egy külön kategória, ami innovatív, sportos, dinamikus és ergonomikus kialakításának, valamint azoknak az összetevőinek

Részletesebben

Dräger Polytron 8310 Telepített gázérzékelő (DSIR)

Dräger Polytron 8310 Telepített gázérzékelő (DSIR) Dräger Polytron 8310 Telepített gázérzékelő (DSIR) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: A tartós, méregálló IR szenzort tartalmazó Polytron

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

The SharpEye 40/40U-UB Ultraibolya lángérzékelő

The SharpEye 40/40U-UB Ultraibolya lángérzékelő The SharpEye 40/40U-UB Ultraibolya lángérzékelő kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek a követelményeknek eleget tevő kiváló minőségű lángérzékelők széles skáláját

Részletesebben

Dräger X-am 2500 Többféle gáz érzékelése

Dräger X-am 2500 Többféle gáz érzékelése Dräger X-am 2500 Többféle gáz érzékelése A Dräger X-am 2500 kifejezetten személyi védelemre készült. Az 1-4 gázt érzékelő eszköz megbízhatóan észleli az éghető gázokat és gőzöket, valamint a következőket:

Részletesebben

The SharpEye 40/40I Triple IR (IR3) Lángérzékelés

The SharpEye 40/40I Triple IR (IR3) Lángérzékelés The SharpEye 40/40I Triple IR (IR3) Lángérzékelés kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek, valamint további követelményeknek is eleget tevő kiváló minőségű 02

Részletesebben

Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 7000 teljesen automatikusan hajtja végre az összes statikus és dinamikus vizsgálatot. Az újonnan kifejlesztett szoftverrel vezérelve az egyes vizsgálatokat

Részletesebben

The SharpEye 40/40M Többszörös infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40M Többszörös infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40M Többszörös infravörös lángérzékelő megoldásnak a világszínvonalú technológiát masszív tartóssággal kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek

Részletesebben

ClimaSys. A szabályozott hőmérséklet. Ventilátorok, ellenállásfűtések és szabályozókészülékek

ClimaSys. A szabályozott hőmérséklet. Ventilátorok, ellenállásfűtések és szabályozókészülékek ClimaSys A szabályozott hőmérséklet Ventilátorok, ellenállásfűtések és szabályozókészülékek Új generációs ventilátorok és fú tó egységek! Optimálisabb installáció, jobb tervezés és nagyobb biztonság minden

Részletesebben

Dräger Alcotest 5000 Légalkohol gyorsteszt készülék

Dräger Alcotest 5000 Légalkohol gyorsteszt készülék Dräger Alcotest 5000 Légalkohol gyorsteszt készülék A Dräger Alcotest 5000 egy professzionális alkoholszonda, amely a kilégzett levegőből mutatja ki az alkoholt. A gyors alkoholszonda segítségével több

Részletesebben

Gáztömör védőruha kezeslábas

Gáztömör védőruha kezeslábas Dräger CPS 6900 Gáztömör védőruha kezeslábas Ha alacsony hőmérsékletű veszélyes anyagok és alacsony koncentrációjú savak és lúgok ellen keres védelmet, a legjobb választás a Dräger CPS 6900 vegyvédelmi

Részletesebben

The SharpEye 40/40L4-L4B Ultraibolya infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40L4-L4B Ultraibolya infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40L4-L4B Ultraibolya infravörös lángérzékelő megoldásnak a világszínvonalú technológiát masszív tartóssággal kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az

Részletesebben

Dräger HPS 7000 Fejvédelem

Dräger HPS 7000 Fejvédelem Dräger HPS 7000 Fejvédelem A Dräger HPS 7000 tűzoltósisak önmagában egy külön kategória, ami innovatív, sportos, dinamikus és ergonomikus kialakításának, valamint azoknak az összetevőinek köszönhető, melyek

Részletesebben

Dräger SPC 2400 PVC / Flexothane Fröccsenés álló kezeslábas

Dräger SPC 2400 PVC / Flexothane Fröccsenés álló kezeslábas Dräger SPC 2400 PVC / Flexothane Fröccsenés álló kezeslábas A Dräger SPC 2400 újrahasználható védőöltözet, amely biztonságosan véd a folyadékoktól és portól. A védőöltözet különlegesen robusztus, PVC-ből

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

The SharpEye 40/40UFL Ultragyors Ultraibolya infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40UFL Ultragyors Ultraibolya infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40UFL Ultragyors Ultraibolya infravörös lángérzékelő megoldásnak a világszínvonalú technológiát masszív tartóssággal kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger

Részletesebben

Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete. Videó kamerával (opció)

Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete. Videó kamerával (opció) Fényerő Fókuszálás Fénymező mérete LO-05 LO-03 Videó kamerával (opció) A vezérlő panel lehetővé teszi a lámpák be- és kikapcsolását, a fényerő és a fókusz állítását (az izzó elmozdulása a reflektor fókuszpontjához

Részletesebben

Adatlap. Padlófûtések vezetékes szabályozása

Adatlap. Padlófûtések vezetékes szabályozása Padlófûtések vezetékes szabályozása Csatlakozó doboz padlófûtés szabályozáshoz Alkalamzás Az FH-WC csatlakozó doboz fõleg víz közegû, vezetékes padlófûtési rendszerekhez alkalmazható, az osztó-gyûjtõ fölött

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet PHILIPS mygarden Falilámpa Puddle szürke LED Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet A Philips mygarden Puddle mennyezeti és fali lámpa erőteljes és gyönyörű LED-világítást bocsát ki szilárd alumínium

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok

Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok Az innovatív Dräger X-plore 8000 fejrészek szerves részét képezik új, szűrt nyomólevegős készülékünknek (PAPR). Mind a lazán, mind a szorosan

Részletesebben

Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval

Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval A Dräger Interlock 5000 egy légalkoholszint-mérő műszer és járműindításgátló egyben. Egy egyszerű alkoholszondás mérés után garantálja, hogy biztonságosan

Részletesebben

The SharpEye 40/40L-LB Ultraibolya infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40L-LB Ultraibolya infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40L-LB Ultraibolya infravörös lángérzékelő megoldásnak a világszínvonalú technológiát masszív tartóssággal kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek

Részletesebben

Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő

Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő A Dräger X-am 5000 a gázdetektorok azon nemzedékének tagja, amelyet kifejezetten személyes monitorozásra fejlesztettünk ki. Az 1 5 gázt kimutató detektor megbízhatóan

Részletesebben

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 5000 valamennyi statikus és dinamikus tesztjére félautomata módon kerül sor a tesztsorozat során az egyéni kezelés és az automatikus vezérlés kifinomult

Részletesebben

DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés

DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés I. Bevezető II. Termék pontos megnevezése, ár III.Technikai jellemzők IV.Konfiguráció I. Bevezető DF20 DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés DF20 Jet Fiber lézer

Részletesebben

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG KIJELZŐ CSATLAKOZTATÁS Átlós méret Képernyő típusa Képarány Képernyőterület Képernyő színei Felbontás Válaszidő Frissítési frekvencia LCD-képernyő betekintési szöge Fényerősség Kontrasztarány Háttérfény-érzékelő

Részletesebben

Dräger FPS -COM 5000 Kommunikációs egység

Dräger FPS -COM 5000 Kommunikációs egység Dräger FPS -COM 5000 Kommunikációs egység Vészhelyzetben nincs idő a értetlenkedni: A Dräger FPS -COM 5000 kommunikációs egységet kifejezetten a Dräger FPS 7000 teljesálarchoz fejlesztették ki, amely érthető

Részletesebben

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 A kocsit betegek fekvő helyzetben történő szállítására tervezték a kórházi és klinikai kórtermek között, miközben lehetőség van a betegek diagnosztizálására.

Részletesebben

FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók

FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók Tűzjelző rendszerek FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók FMC 210 DM kétműveletes jelzésadók A kézi jelzésadó visszaállítása a riasztás indítása után Automatikus vagy kézi címzés lehetséges forgókapcsolókkal

Részletesebben

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek

CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ. Felhasználási területek Beltéri medencék, magán vagy szállodai használatra Terápiás medencék Pezsgőfürdők Edzőtermek CDP 40 USZODAI LÉGSZÁRÍTÓ Funkció A CDP 40 egy energiatakarékos és csendes uszodai légszárító, mely a kondenzációs elvnek megfelelően működik. A beépített ventilátor egy szűrőn keresztül beszívja a párás

Részletesebben

ROG4K. EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő ( A) Előnyök. Leírás

ROG4K. EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő ( A) Előnyök. Leírás ROG4K EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő (20-4000 A) Leírás Az áramérzékelő működése Rogowski elven alapul, EM210 fogyasztásmérővel együtt kell használni ( EM210 72D MV5 és EM210 72D MV6 verzió) egy-két

Részletesebben

Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás

Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás Az átfogó, valós idejű és retrospektív klinikai adatok megjelenítése segíti a beteg számára optimális ápolási döntések meghozatalát. Az Infinity CentralStation

Részletesebben

Digitális hőmérő Modell DM-300

Digitális hőmérő Modell DM-300 Digitális hőmérő Modell DM-300 Használati útmutató Ennek a használati útmutatónak a másolásához, terjesztéséhez, a Transfer Multisort Elektronik cég írásbeli hozzájárulása szükséges. Bevezetés Ez a készülék

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

DistanceCheck. Laser nm

DistanceCheck. Laser nm 44 Laser 645-655 nm Laser 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline 02 x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Olvassa el végig a kezelési útmutatót és a mellékelt Garanciális és egyéb útmutatások c. füzetet. Kövesse

Részletesebben

Hőmérsékletmérő (1 csatornás)

Hőmérsékletmérő (1 csatornás) Hőmérsékletmérő (1 csatornás) testo 926 Hőmérséklet mérés minden alkalmazásra Ideális az élelmiszeripari alkalmazásokra C Vezeték nélküli rádiófrekvenciás mérés lehetősége Riasztási határértékek beállítása

Részletesebben

Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése

Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése A Dräger Pulsar 7000 sorozat tagjai telepített gázérzékelő rendszerek, amelyek nyitott mérési útvonallal monitorozzák a robbanásveszélyes

Részletesebben

Dräger PAS szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök

Dräger PAS szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök A PAS szűrők megbízhatóan tisztítják a levegőt, pl. meglévő nagynyomású hálózatban a folyékony és szilárd részecskéktől, ideértve az olajgőztől és szagtól. Ez

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés

Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés D-46411-2012 A Savina 300 készülék a legmodernebb lélegeztetési módokkal egyesíti a turbinás lélegeztető készülék helytől független használatát és erejét. A nagyméretű,

Részletesebben

GreenSpace nagy hatásfokú, fenntartható LED-es megoldás

GreenSpace nagy hatásfokú, fenntartható LED-es megoldás Lighting nagy hatásfokú, fenntartható LED-es megoldás A vásárlók szeretnék megtalálni az ideális egyensúlyt a beruházási költség és a megoldás teljes élettartama alatt jelentkező költségek között. A egy

Részletesebben

ML4195E/8195E. 16Nm-es rugóvisszatérítésű zsalumozgatók On / Off - szabályozásokhoz JELLEMZŐK MŰSZAKI ADATOK ÁLTALÁNOS

ML4195E/8195E. 16Nm-es rugóvisszatérítésű zsalumozgatók On / Off - szabályozásokhoz JELLEMZŐK MŰSZAKI ADATOK ÁLTALÁNOS 70 90 80 70 30 50 60 15 2 3 4 5 2 25 5 30 ML4195E/8195E 16Nm-es rugóvisszatérítésű zsalumozgatók On / Off - szabályozásokhoz 3325. KTLÓGUSLP PRODUCT TERMÉKLEÍRÁS DT 90 JELLEMZŐK Kétirányú, hibabiztos rugóvisszatérítés

Részletesebben

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez CSB rack Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez Sikerre programozva H ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ ONLINE ÜZEMI ADATRÖGZÍTÉSHEZ A CSB rack

Részletesebben