Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés"

Átírás

1 Dräger Oxylog 3000 plus Sürgősségi és transzport lélegeztetés MT Az Oxylog 3000 plus kompakt és masszív transzport lélegeztetőgép, ami segít a páciensek biztonságos szállításában, és visszajelzést ad az intubálás helyességéről, valamint a lélegeztetés hatékonyságáról. A készülék AutoFlow t, integrált kapnográfiát és non-invazív lélegeztetési funkciókat kínálva biztosít magas szintű lélegeztetési teljesítményt. Az Oxylog 3000 plus segítségével a legszükségesebb helyzeteket is magabiztosan uralhatja.

2 02 Dräger Oxylog 3000 plus Előnyök A lehető legnagyobb megbízhatóság szállítás közben. Akár a kórházban, akár külső helyszínen szállít kritikus állapotú betegeket, az olyan új funkcióknak köszönhetően, mint az Autoflow, az integrált kapnográfia, a teljes gyermek üzemmód támogatás és továbbfejlesztett adat kommunikáció, nem kell kompromisszumokat kötnie a szállítás során biztosított terápiában. Széles lélegeztetési lehetőségek és az AutoFlow Az Oxylog 3000 plus a térfogat- és nyomásvezérelt lélegeztetési módok széles körét kínálja, beleértve a VC-AC, VC-SIMV, Spn-CPAP és PC-BIPAP módokat.* A non-invazív lélegeztetés kifinomult szivárgáskompenzálással szintén alapfunkció. Az AutoFlow révén térfogatvezérelt lélegeztetés nyújthat a lehető legkisebb belégzési csúcsnyomás mellett, így biztosítva a legkorszerűbb betegápolást. Integrált kapnográfia A betegek külső helyszíni monitorozása nagy kihívást jelenthet. Az integrált főáramú CO2-monitorozás révén a Oxylog 3000 plus mindenkor segíti a helyes intubálás és lélegeztetési teljesítmény ellenőrzését. Gyermek páciensek lélegezteésére is alkalmas. Az Oxylog 3000 plus-szal használhatja a különlegesen kialakított, kifejezetten gyermek pácienseknek készült, csökkentett holttérrel és alacsony compliance-szel rendelkező légzőkört. Segítségével minőségi lélegeztetést tud nyújtani a betegek még szélesebb köre számára, méghozzá egyetlen készülékkel. A tengerszint feletti magasság automatikus kompenzálása Repülőgépen és helikopteren való használatra hitelesített Oxylog 3000 plus automatikus kompenzálja a tengerszint feletti magasságot, és ennek megfelelően módosítja a beteghez beállított illetve mért térfogatait, kiküszöböli a kézi számítás szükségességét, és csökkenti a hibalehetőséget. Szabványos berendezés Az Oxylog 3000 plus ugyanazokat az újrahasználható és egyszer használatos tömlőket használja, mint az Oxylog 3000 és az Oxylog 2000 plus. Ez növeli a hatékonyságot, és értékes helyet, illetve tanulási időt takarít meg. Intuitív felhasználói felület Az Oxylog 3000 plus ugyanazt a felhasználói felületet használja, mint a legtöbb jelenlegi Dräger termék. A kiválasztás-beállítás-megerősítés típusú kezelési rendszer felgyorsítja az eljárások elsajátítását. A klinikai paraméterek, a görbék és a lélegeztetési beállítások egyértelműen jelennek meg a képernyőn, ami biztosítja

3 Dräger Oxylog 3000 plus 03 Előnyök a beteg állapotának gyors értékelését még a hektikus helyzetekben is. Az intuitív felhasználói felület révén a berendezés a bekapcsolása után egyszerűen és gyorsan üzemeltethető. Továbbfejlesztett adatexportálás A továbbfejlesztett adatexportálási funkciókkal az Oxylog 3000 plus nem csak a lélegeztetési paraméteradatokat tudja exportálni külső monitorokra és adathordozókra, hanem a Dräger táv-szerviz minden előnyét ki tudja használni. Ez az innovatív koncepció lehetővé teszi az állapot információk továbbítását az Oxylog 3000 plusról a DrägerService felé elemzés céljából. Ez növeli a berendezés működési idejét. * Engedéllyel használt védjegy Kapcsolódó Termékek Oxylog 1000 MT Az Oxylog több mint 25 éve az egyértelmű választás a sürgősségi lélegeztetésben. Az Oxylog 1000 a legkompaktabb lélegeztetőgép az Oxylog termékcsaládban.

4 04 Dräger Oxylog 3000 plus Kapcsolódó Termékek MT Oxylog 2000 plus Lépjen magasabb szintű teljesítményre az Oxylog 2000 plus készülékkel Az Oxylog 2000 plus támogatja önt az életmentés napi kihívásai során, függetlenül attól, hogy hol kell azt végrehajtania. Az invazív vagy nem invazív módon használható Oxylog 2000 plus azzal felel meg ezeknek a kihívásoknak, hogy a rendelkezésére bocsátja az alapvető lélegeztetési eszközöket. Az Oxylog 2000 plus nagy változást hozhat a munkájában.

5 Dräger Oxylog 3000 plus 05 Műszaki adatok Az Oxylog 3000 plus időciklusos, térfogat- és nyomásvezérelt módokkal rendelkező sürgősségi és transzport lélegeztetőgép a kötelező vagy asszisztált lélegeztetést igénylő, legalább 50 ml légzéstérfogatú betegekhez ajánlott. Méretek (szé. x ma. x mé.) 290 x 184 x 175 mm (fogantyú és védőkonzol nélkül) Tömeg Kb. 5,8 kg (belső akkumulátorral együtt) Gázellátás Biztosított gáz Orvosi oxigén Gázellátás Központi vezetékes hálózatról vagy O2-palackról O2-tápnyomás kpa 100 L/perc mellett Belső vezérlés gázfogyasztása Átlagosan 0,5 L/perc Működési adatok Lélegeztetési módok VC-CMV, VC-AC, VC-SIMV, SpnCPAP, PC-BIPAP További lélegeztetési beállítások Nyomástámogatás: a VCSIMV, PC-BIPAP* és SpnCPAP lélegeztetési módokban Apnoe-lélegeztetés: SpnCPAP lélegeztetési módban AutoFlow (opcionális): VC-CMV, VC-AC és VC-SIMV lélegeztetési módban. NIV: a következő lélegeztetési módokban: SpnCPAP (/PS), PC-BIPAP (/PS), VC-CMV / AF, VC-AC / AF és VC-SIMV / AF Különleges eljárások Belégzés tartása O2-belégzés (opcionális) inhaláló maszkkal 100% O2 Opciók Integrált főáramú CO2-mérés** Valós idejű adatexportálás RS-232 csatlakozón, MEDIBUS protokollal** AutoFlow : térfogat- és nyomásvezérelt lélegeztetés** CPR-viselkedés Nyomáskorlátozott, nem folyamatos térfogatvezérelt lélegeztetés a belégzés ideje alatt a Pmax elérésekor Lélegeztetés légzésszáma 2 60/perc (VC-SIMV, PC-BIPAP) 5 60/perc (VC-CMV, VC-AC) 12 60/perc apnoe-lélegeztetés esetén Légzéstérfogat, VT 0,05 2,0 L; BTPS**** Ti / I:E I:E vagy Ti konfigurálható minden lélegeztetési módhoz Lélegeztetési idő aránya, I:E 1:100 50:1 Belégzési idő, Ti 0,2 10 s Belégzési nyomás, Pinsp PEEP +3 és +55 mbar között O2-koncentráció térf.%**** PEEP/CPAP 0 20 mbar Triggerérzékenység (áramlástrigger) 1 15 L/perc Nyomástámogatás, ΔPsupp 0 35 mbar (a PEEP-hez viszonyítva) Meredekség (nyomásemelkedési idő) Lassú, normál, gyors Max. belégzési áramlás 100 L/perc > 350 kpa / 51 PSI tápnyomáson 80 L/perc < 350 kpa / 51 PSI tápnyomáson 39 L/perc < 270 kpa / 39 PSI tápnyomáson Mért értékek megjelenítése MVe, FiO2, RR, VTe, PEEP, Pmean, PIP, Pplat, MVesp, RRspon, etco2.

6 06 Dräger Oxylog 3000 plus Műszaki adatok Kijelző típusa Elektrolumineszcenciás (EL) technológia 240 x 128 képpont Látható terület: 108 x 56 mm Görbe megjelenítése Paw légúti nyomás görbéje, áramlási görbe, CO2-görbe (opcionális) Betegtömlő típusa Újrahasználható felnőtt tömlő (1,5 m / 3 m) Egyszer használatos felnőtt tömlő (1,5 m / 3 m) Egyszer használatos gyermek tömlő (1,9 m) Áramellátás Az Oxylog 3000 plus bemeneti feszültsége 24 V ±6 V DC AC/DC tápegység bemeneti feszültsége V~, Hz, 0,9 0,4 A~ DC/DC átalakító bemeneti feszültsége 12 / 24 / 28 V DC; 5 A / 2,5 A / 2,1 A Akkumulátor típusa Lítiumion-akkumulátor Üzemidő (teljesen feltöltve, jellemző lélegeztetés CO2-érzékelő Körülbelül 9,5 óra nélkül, csökkentett fényerejű képernyő mellett) Üzemidő (teljesen feltöltve, jellemző lélegeztetés) Körülbelül 7,5 óra Akkumulátor töltési ideje Körülbelül 4 óra Fő riasztások Légúti nyomás (Paw) magas Állítható 20 és 60 között Légúti nyomás (Paw) alacsony Ha <5 mbar nyomáskülönbség van a belégzés és kilégzés között, vagy ha nem éri el a beállított nyomásszintet Tartalék apnoe-lélegeztetés Ha nem észlelhető a továbbiakban légzési aktivitás, 15 és 60 s között módosítható Szivárgás A VTe körülbelül 60%-kal alacsonyabb, mint a VTi (nem alkalmazható NIV módban) Magas légzésszám A beteg spontán légzése túl gyors etco2 magas/alacsony A kilégzésvégi CO2-koncentráció riasztási határértékeinek túllépésekor MVe magas/alacsony A kilégzésvégi perctérfogat riasztási határértékeinek túllépésekor Rossz betegtömlő A lélegeztetőgép érzékeli, ha rossz típusú betegtömlőt csatlakoztattak Tápnyomás alacsony Tápnyomás <270 kpa Üzemi feltételek Hőmérsékleti tartomány 20 és +50 C között az alapeszköz esetén CO2 érzékelő hőmérsékleti tartománya +10 és +40 C között Légköri nyomás hpa az alap készülék esetén Relatív páratartalom 5 95% (páralecsapódás nélkül) Elektromágneses kompatibilitás (EMC) Megfelel az IEC/EN :2007, EN és az ISO szabványoknak Légi alkalmasság Az RTCA DO-160F szabvány 7, 8, 16.6, , 17, 19.31, 20, 21, 25. szakasza szerint Mechanikai erő Az MIL STD 810F, módszer szerint Besorolás az orvostechnikai eszközökre vonatkozó 93/42/EGK irányelv szerint IIb osztály UMDNS-kód * Engedéllyel használt védjegy ** Az opciók az első rendeléskor vagy későbbi bővítésként vásárolhatók meg.

7 Dräger Oxylog 3000 plus 07 Műszaki adatok *** BTPS: Body Temperature, Pressure, Saturated (testhőmérsékletre és az adott légköri nyomásra számított, vízgőzzel telített levegő) A mért értékek a páciens tüdejének következő állapota mellett érvényesek: 37 C-os (99 F) testhőmérséklet, légúti nyomás, telített páratartalom. **** Közvetett O2-koncentráció-mérés (két mért áramlásból számolva).

8 08 Dräger Oxylog 3000 plus Nem minden termék, és termékfunkció, illetve szolgáltatás kerül értékesítésre minden országban. A katalógusban említett termékelnevezések és védjegyek csak egyes országokban kerültek regisztrálásra és nem felt.tlenül abban az országban ahol ez a katalógus kiadásra került. Kérem a jelenlegi állapot megtekintéséhez látogasson el a weboldalra. KÖZPONT HUNGARY Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Németország Dräger Medical Magyarország Kft. Szent László út Budapest Tel: Fax: medical.hungary@draeger.com. Gyártó Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Németország Locate your Regional Sales Representative at: Dräger - South East Europe Regional Management South East Europe Perfektastrasse 67 A-1230 Wien, Austria Tel: Fax: contactsee@draeger.com SCP Změny vyhrazeny 2019 Drägerwerk AG & Co. KGaA Megjegyzések

Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés

Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés Oxylog VE300 Sürgősségi és transzport lélegeztetés D-128-2017 Az egyszerű és felhasználóbarát Dräger Oxylog VE300 használata során sürgősségi ellátás kihívásaival szembesül. Kifinomult lélegeztetési technológiájával,

Részletesebben

Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés

Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés Babylog 8000 plus Újszülött lélegeztetés D-19678-2015 A Dräger Medical Babylog 8000 plus lélegeztetőgépben az újszülött betegek lélegeztetésében gyűjtött több mint 40 éves tapasztalatunk, illetve a lélegeztetési

Részletesebben

Evita V300 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás

Evita V300 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás Evita V300 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás D-43497-2012 Ha szeretne lépést tartani a klinikai gyakorlat folyamatosan növekvő elvárásaival, szüksége van egy rugalmas, sokoldalú beállítási

Részletesebben

Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés

Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés D-46411-2012 A Savina 300 készülék a legmodernebb lélegeztetési módokkal egyesíti a turbinás lélegeztető készülék helytől független használatát és erejét. A nagyméretű,

Részletesebben

Dräger Primus Altató munkaállomás

Dräger Primus Altató munkaállomás Dräger Primus Altató munkaállomás Lépjen az anesztéziai munkaállomások magas színvonalára, és tapasztalja meg a teljesítmény, a hatékonyság és a biztonság új szintjeit! Általános felhasználói felület Betegmonitor

Részletesebben

OXYLOG 3000 Sürgősségi, hordozható lélegeztető készülék egyszerűsített használati útmutató

OXYLOG 3000 Sürgősségi, hordozható lélegeztető készülék egyszerűsített használati útmutató OXYLOG 3000 Sürgősségi, hordozható lélegeztető készülék egyszerűsített használati útmutató A készülék üzemeltetése Bekapcsolás: -Nyomja meg röviden a power jelzésű gombot. Az Oxylog 3000 lefuttatja az

Részletesebben

A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a

A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a Dräger PEX 1000 A Dräger PEX 1000 egy 4-20 ma távadó modul, amelyik a Dräger Polytron SE Ex DD szenzor fejek mv jeleit ma jelekké alakítja, és elküldi őket a vezérlőegységhez, mint amilyen a Dräger REGARD

Részletesebben

Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés

Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés Dräger Savina 300 Szubakut lélegeztetés A Savina 300 készülék a legmodernebb lélegeztetési módokkal egyesíti a turbinás lélegeztető készülék helytől független használatát és erejét. A nagyméretű, színes

Részletesebben

Dräger SAM Rendszer-összetevők

Dräger SAM Rendszer-összetevők Dräger SAM 3100 3200 Rendszer-összetevők A Dräger mintavevő készülékeit úgy terveztük meg, hogy nehezen megközelíthető helyeken mérjék a mérgező és potenciálisan gyúlékony anyagok koncentrációját. Az összes

Részletesebben

Polaris 50 Vizsgáló lámpák

Polaris 50 Vizsgáló lámpák Polaris 50 Vizsgáló lámpák A Polaris 50 ideális a kórházi mindennapokra, amelyek egyre nagyobb kihívással járnak. Akár a vizsgálóhelyiségben, akár az intenzív osztályon, akár a műtőelőkészítő helyiségben

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger LAR 5000 Katonai kivitelű Búvár berendezések A LAR 5000 egy rendkívül áramvonalas és kompakt búvárfelszerelés különleges búvárfeladatokhoz. A készülék opcionálisan szállítható nitrox szabályozóval

Részletesebben

Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák

Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák Dräger VarioLux Vizsgáló lámpák A Dräger VarioLux hideg, rendkívül hatékony és változtatható intenzitású vizsgálófényt biztosít, amely kifejezetten az intenzív újszülöttosztályos környezetben való alkalmazásra

Részletesebben

Dräger X-plore Bayonet Szűrő

Dräger X-plore Bayonet Szűrő Dräger X-plore Bayonet Szűrő A Dräger innovatív X-plore Bayonet szűrőcsaládja az alkalmazások széles köréhez készült. A modern kialakítást alacsony légzési ellenállással ötvözi. Mivel a bajonettszűrő a

Részletesebben

Dräger X-plore 6570 Teljes maszk

Dräger X-plore 6570 Teljes maszk Dräger X-plore 6570 Teljes maszk A Dräger X-plore 6570 magas komfort érzetet biztosító teljes álarc, amelyet a szakemberek különböző területeken alkalmaznak. A Panorama Nova RA álarcok utódja, amelyek

Részletesebben

Dräger X-plore 6530 Teljes maszk

Dräger X-plore 6530 Teljes maszk Dräger X-plore 6530 Teljes maszk A Dräger X-plore 6530 teljes álarc a Panorama Nova RA álarcok utódaként megfelel a minőség, megbízhatóság és a biztonságos illeszkedés iránti legszigorúbb követelményeknek.

Részletesebben

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver D-30744-2015 D-30745-2015 Mérési eredmények mentése, gázérzékelő műszerek professzionális konfigurálása és teljesítmény adatok megtekintése mindez a személyre

Részletesebben

Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel

Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel Dräger DCD 5000 Nyálmintavétel Pszichoaktív szerek és drogok egyszerű, gyors és biztonságos kimutatása: a Dräger DCD 5000 nem csupán a nyál egyszerű begyűjtését teszi lehetővé, hanem tárolhatja és laboratóriumi

Részletesebben

Dräger Perseus A500 Altató munkaállomás

Dräger Perseus A500 Altató munkaállomás Dräger Perseus A500 Altató munkaállomás Kiemelkedő lélegeztetési technológia, valamint az ergonómia és a rendszerintegráció legfrissebb megközelítése találkozik egy innovatív anesztézia berendezésben,

Részletesebben

Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő

Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő Dräger X-am 2500 Multigáz-érzékelő A Dräger X-am 2500 kifejezetten személyi védelemre készült. Az 1 4 gázt érzékelő eszköz megbízhatóan észleli az éghető gázokat és gőzöket, valamint az O 2, CO, H 2 S,

Részletesebben

Dräger Tactical Harness Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz.

Dräger Tactical Harness Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz. Dräger Tactical Harness 1000 Sokoldalú tartóheveder LAR újralégzőkhöz. D-57980-2012 02 Dräger Tactical Harness 1000 Előnyök Azonnal kész a bevetésre A gyorscsatlakozókkal a készülék az alap mellényre másodperceken

Részletesebben

Dräger Zeus Infinity Empowered Altató munkaállomás

Dräger Zeus Infinity Empowered Altató munkaállomás Dräger Zeus Infinity Empowered Altató munkaállomás A Dräger Zeus Infinity Empowered (IE) az egyszerű használhatóságot kombinálja az innovatív technológiával. A jelenlegi anesztézia határait jóval meghaladó

Részletesebben

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Finom kialakítás az optimális illeszkedéshez és komfortérzethez: Dräger X- pect 8310 szemüvegek. Választhat átlátszó vagy sárga lencsét. D-33518-2009 02 Dräger X-pect 8310

Részletesebben

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg A klasszikus modell sokféle felhasználásra és látogatók számára: Dräger X-pect 8110 fedőszemüveg. A szemüveget viselők számára is optimális megoldás, mert az orvos által

Részletesebben

Szűrős menekülő eszközök

Szűrős menekülő eszközök Dräger PARAT 5500 Szűrős menekülő eszközök A Dräger PARAT 5500 tűzi menekülő kámzsákat a használókkal együttműködve alakítottuk ki a középpontban mindig a leggyorsabb menekülés állt. Optimalizált működés

Részletesebben

Dräger UCF 9000 Hőkamerák

Dräger UCF 9000 Hőkamerák Dräger UCF 9000 Hőkamerák Mindig legyen képben: A Dräger UCF 9000 hőkamera és digitális kamera egyben. Biztosítja Önnek a megfelelő eszközt a legnehezebb feladatok esetére is ezdve a tűzoltástól és veszélyes

Részletesebben

Szűrős menekülő eszközök

Szűrős menekülő eszközök Dräger PARAT 7500 Szűrős menekülő eszközök A Dräger PARAT 7500 tűz elleni és ipari menekülő kámzsák főbb jellemzői a kényelem mellett, a robusztus burkolat és az egyszerű használat. Az ABEK CO P3 szűrők

Részletesebben

Tartalomjegyzék FÜGGELÉK

Tartalomjegyzék FÜGGELÉK FÜGGELÉK 1Volume Ventilation Plus mód Tartalomjegyzék Bevezetés............................................. 2 Volume Ventilation Plus beállítása.......................... 2 VC+ légzési típus (A/C vagy

Részletesebben

Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés

Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés Dräger Test-it 6100 Vizsgálóberendezés Könnyű és egyszerűen használható: A hordozható Dräger Test-it 6100 vizsgálóberendezés lehetővé teszi a CCBA BG4 külső levegőtől független zárt rendszerű légzőkészülékek

Részletesebben

Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc

Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc Dräger X-plore 3300/3500 Félálarc A tökéletes kombináció: modern forma és kis súly, ami fokozott védelmet és kényelmet biztosít. Válassza az alacsony karbantartási igényű, költséghatékony Dräger X-plore

Részletesebben

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés

Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés Dräger Testor 2100 és Testor 3100 Vizsgálóberendezés A Dräger Testor 2100 és 3100 általános készülék statikus vizsgálatokhoz. Kompakt méretének köszönhetően mindkét típus beépíthető bármelyik légzésvédelemmel

Részletesebben

Dräger Flame 3000 Lángérzékelés

Dräger Flame 3000 Lángérzékelés Dräger Flame 3000 Lángérzékelés A Dräger Flame 3000 egy képalkotáson alapuló robbanásbiztos lángérzékelő. Ez a sokcsatornás IR vizuális lángérzékelő rendszer digitális jelfeldolgozást és korszerű algoritmusokat

Részletesebben

Dräger UCF 9000 Hőkamerák

Dräger UCF 9000 Hőkamerák Dräger UCF 9000 Hőkamerák Mindig legyen képben: A Dräger UCF 9000 hőkamera és digitális kamera egyben. Biztosítja Önnek a megfelelő eszközt a legnehezebb feladatok esetére is ezdve a tűzoltástól és veszélyes

Részletesebben

Dräger UCF 6000 Hőkamerák

Dräger UCF 6000 Hőkamerák Dräger UCF 6000 Hőkamerák Az egyszerűen és egy kézzel használható kamera kiváló képminőséget biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is. A Dräger UCF 6000 hőkamera felhasználóbarát, a könnyű

Részletesebben

Dräger UCF 6000 Hőkamerák

Dräger UCF 6000 Hőkamerák Dräger UCF 6000 Hőkamerák Az egyszerűen és egy kézzel használható kamera kiváló képminőséget biztosít még a legszélsőségesebb körülmények között is. A Dräger UCF 6000 hőkamera felhasználóbarát, a könnyű

Részletesebben

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg 8520 Védőszemüveg Prémium szintű védelem: 8520 védőszemüveg. Zárt kialakítású, könnyű és tökéletesen illeszkedik az orvos által felírt szemüvegekhez. D-6605-2011 02 8520 Előnyök Nagyon robusztus, mégis

Részletesebben

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg 8510 Védőszemüveg Az erőteljes: 8510 védőszemüveg. Robusztus polikarbonát lencséivel és zárt kialakításával valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009 02 8510 Előnyök

Részletesebben

Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése

Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése Dräger PointGard 2200 Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése The Dräger PointGard 2200 sorozat egy önálló gázérzékelő rendszer, amely a gyúlékony gázok és gőzök folyamatos ellenőrzését végzi az adott területen.

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger LAR VII Combi FA Katonai kivitelű Búvár berendezések A Dräger LAR VII Combi FA egy rendkívül sokoldalú és kompakt búvárfelszerelés a sekély vízi búvárkodás összes feladatához, ideértve a VSW MCM

Részletesebben

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 5000 félautomatikus módon hajtja végre az összes statikus és dinamikus vizsgálatot a tesztsorozat során a személyes kezelés és az automatizált

Részletesebben

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő

Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő Dräger X-am 5000 Multigáz-érzékelő A Dräger X-am 5000 a gázdetektorok azon nemzedékének tagja, amelyet kifejezetten személyes monitorozásra fejlesztettünk ki. Az 1 5 gázt kimutató detektor megbízhatóan

Részletesebben

Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda

Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda A Dräger Alcotest 9510 csúcskategóriás alkoholszonda, amely a bizonyítási eljárásokban használható. Megfelel az országos és nemzetközi követelményeknek és törvényeknek

Részletesebben

Dräger X-pect 8515 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8515 Védőszemüveg 8515 Védőszemüveg A robusztus: 8515 védőszemüveg. Acetát lencséi vegyi anyagoknak igen ellenállók, és a zárt kialakítás valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR)

Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) Dräger X-plore 8000 Szűrt nyomólevegős készülék (PAPR) A komoly erőpróbát jelentő munkakörülmények megbízható megoldásokat igényelnek. A Dräger X-plore 8000 az intelligens elektronikával kombinált intuitív

Részletesebben

Nyomólevegős eszközök

Nyomólevegős eszközök Dräger ABIL-R Nyomólevegős eszközök Egyszerű, de hatékony védelem: a sűrített levegős ABIL-R rendszer kényelmes légzésvédelmet kínál hosszú távú helyhez rögzített felhasználáshoz. ST-808-2008 02 Dräger

Részletesebben

Dräger X-pect 8351 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8351 Védőszemüveg 8351 Védőszemüveg Az 8351 szemüveg az erős napfény elleni védelmet egyesíti a legjobb komfortérzettel, akár extrém körülmények között is, professzionális és magán felhasználásra. D-2134-2011 02 8351 Előnyök

Részletesebben

Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás

Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás Infinity CentralStation Wide Betegmonitorozó megoldás Az átfogó, valós idejű és retrospektív klinikai adatok megjelenítése segíti a beteg számára optimális ápolási döntések meghozatalát. Az Infinity CentralStation

Részletesebben

Dräger PAS szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök

Dräger PAS szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök szűrők termékcsaládja Nyomólevegős eszközök A PAS szűrők megbízhatóan tisztítják a levegőt, pl. meglévő nagynyomású hálózatban a folyékony és szilárd részecskéktől, ideértve az olajgőztől és szagtól. Ez

Részletesebben

Dräger Bodyguard 1500 Figyelmeztető eszköz

Dräger Bodyguard 1500 Figyelmeztető eszköz Dräger Bodyguard 1500 Figyelmeztető eszköz A Dräger Bodyguard 1500 egy automatikus, vezeték nélküli PASS rendszer, mely viselőjének nagyobb biztonságot kínál az esetleges veszélyhelyzetekben. A rendszer

Részletesebben

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 5000 valamennyi statikus és dinamikus tesztjére félautomata módon kerül sor a tesztsorozat során az egyéni kezelés és az automatikus vezérlés kifinomult

Részletesebben

Dräger X-pect 8330 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8330 Védőszemüveg 8330 Védőszemüveg Az individualista: 8330 szemüvegek. Zárt kialakítás egyedileg állítható szárakkal, fémmentes kivitel nagyfeszültségű környezethez. D-33521-2009 02 8330 Előnyök Kitűnő beállítási lehetőség

Részletesebben

Dräger UCF 8000 Hőkamerák

Dräger UCF 8000 Hőkamerák Dräger UCF 8000 Hőkamerák A robusztus Dräger UCF 8000 hőkamera elsőrangú képminőséget és pontos részleteket nyújt. A kamera eredendően biztonságos és használata potenciálisan robbanékony környezetben ideértve

Részletesebben

BiliLux LED-es fényterápiás lámpa

BiliLux LED-es fényterápiás lámpa BiliLux LED-es fényterápiás lámpa D-12195-2016 A BiliLux kompakt és kis súlyú LED-es fényterápiás lámparendszer az újszülöttkori nem konjugált hyperbilirubinaemia kezelésére. Kiváló fényterápiás teljesítményt,

Részletesebben

Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés

Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés Dräger X-dock 5300/6300/6600 Kalibrálás és tesztelés A Dräger X-dock sorozat teljes felügyeletet biztosít a hordozható Dräger gázérzékelő műszerekhez. A csökkentett gázfogyasztással járó automatikus gázosítási

Részletesebben

Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése

Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: a mikroprocesszor alapú Dräger Polytron 5310 jeladó a

Részletesebben

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000)

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: az új, innovatív IR szenzort, driftmentes és ellenálló

Részletesebben

Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 7000 teljesen automatikusan hajtja végre az összes statikus és dinamikus vizsgálatot. Az újonnan kifejlesztett szoftverrel vezérelve az egyes vizsgálatokat

Részletesebben

Dräger Polytron 8310 Telepített gázérzékelő (DSIR)

Dräger Polytron 8310 Telepített gázérzékelő (DSIR) Dräger Polytron 8310 Telepített gázérzékelő (DSIR) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: A tartós, méregálló IR szenzort tartalmazó Polytron

Részletesebben

Mobil tűzoltó gyakorló konténer Tűzoltás képzés

Mobil tűzoltó gyakorló konténer Tűzoltás képzés Mobil tűzoltó gyakorló konténer Tűzoltás képzés Legfeljebb két, több kellékkel rendelkező szimulátor, felhajtható második szint, billenő tető, generátor és LPG palackok a fedélzeten. A Dräger a gyakorlati

Részletesebben

The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40R Egyszeres infravörös lángérzékelő kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek a követelményeknek eleget tevő kiváló minőségű lángérzékelők széles

Részletesebben

The SharpEye 40/40UFL Ultragyors Ultraibolya infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40UFL Ultragyors Ultraibolya infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40UFL Ultragyors Ultraibolya infravörös lángérzékelő megoldásnak a világszínvonalú technológiát masszív tartóssággal kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger

Részletesebben

Dräger Polaris 600 Műtőlámpák

Dräger Polaris 600 Műtőlámpák Dräger Polaris 600 Műtőlámpák D-17428-2014 Műtőlámpáink a legkorszerűbbek: a Dräger Polaris 600 intuitív kezelőszerveivel és sokoldalú konfigurációs lehetőségeivel sokkal könnyebbé teszi munkanapjait. A

Részletesebben

Dräger Alcotest 6820 Légalkohol mérő eszköz

Dräger Alcotest 6820 Légalkohol mérő eszköz Dräger Alcotest 6820 Légalkohol mérő eszköz A Dräger Alcotest 6820 logikus utódja a sikeres Alcotest 6810 készüléknek. A kompakt, kézi Alcotest mérőműszer gyorsan kész a használatra, és megfelel a nemzetközi

Részletesebben

Dräger Polytron 5720 Tűzveszélyes gáz érzékelése

Dräger Polytron 5720 Tűzveszélyes gáz érzékelése Dräger Polytron 5720 Tűzveszélyes gáz érzékelése Szén-dioxid gyors, megbízható és költséghatékony érzékelése a környezeti levegőben: a mikroprocesszor alapú Dräger Polytron 5720 jeladó a méréstechnikában

Részletesebben

Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok

Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok Dräger X-plore 8000 Kámzsák, sisakok, rostélyok és légzőálarcok Az innovatív Dräger X-plore 8000 fejrészek szerves részét képezik új, szűrt nyomólevegős készülékünknek (PAPR). Mind a lazán, mind a szorosan

Részletesebben

Bevezetés. Javasolt felhasználás. Ismertetés FÜGGELÉK

Bevezetés. Javasolt felhasználás. Ismertetés FÜGGELÉK FÜGGELÉK 1NeoMode üzemmód Bevezetés Ez a függelék a NeoMode szoftveres opcióinak a használatát ismerteti a Puritan Bennett 840 lélegeztetőgépen. Az általános paraméterekkel és üzemeltetéssel kapcsolatos

Részletesebben

Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 7000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 7000 összes statikus és dinamikus tesztje teljesen automatikus. Az újonnan kifejlesztett szoftver ellenőrzése alatt minden teszt intuitív módon

Részletesebben

Dräger Polytron 5700 Tűzveszélyes gáz érzékelése

Dräger Polytron 5700 Tűzveszélyes gáz érzékelése Dräger Polytron 5700 Tűzveszélyes gáz érzékelése Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: a mikroprocesszor alapú jeladó a méréstechnikában szerzett

Részletesebben

The SharpEye 40/40L4-L4B Ultraibolya infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40L4-L4B Ultraibolya infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40L4-L4B Ultraibolya infravörös lángérzékelő megoldásnak a világszínvonalú technológiát masszív tartóssággal kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az

Részletesebben

Dräger PulmoVista 500 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás légzésmonitorozás

Dräger PulmoVista 500 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás légzésmonitorozás Dräger PulmoVista 500 Intenzív osztályos lélegeztetés és légzésmonitorozás légzésmonitorozás A PulmoVista 500 elektromos impedanciatomográf készüléket kifejezetten a mindennapi klinikai gyakorlatban történő

Részletesebben

Szűrős menekülő eszközök

Szűrős menekülő eszközök Dräger PARAT 4700 Szűrős menekülő eszközök A Dräger HPS 7000 tűzoltósisak önmagában egy külön kategória, ami innovatív, sportos, dinamikus és ergonomikus kialakításának, valamint azoknak az összetevőinek

Részletesebben

Dräger Polytron 5200 Tűzveszélyes gáz érzékelése

Dräger Polytron 5200 Tűzveszélyes gáz érzékelése Dräger Polytron 5200 Tűzveszélyes gáz érzékelése Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: a mikroprocesszor alapú jeladó a méréstechnikában szerzett

Részletesebben

OXYLOG 2000 SÜRGŐSSÉGI LÉLEGEZTETŐGÉP

OXYLOG 2000 SÜRGŐSSÉGI LÉLEGEZTETŐGÉP OXYLOG 2000 SÜRGŐSSÉGI LÉLEGEZTETŐGÉP A GÉPI LÉLEGEZTETÉS ELMÉLETI ALAPJAI ELMÉLETI ALAPOK A LÉGZÉS MESTERSÉGES PÓTLÁSA A vezérlés és a légzésmechanika zavarának progrediáló, ill. promt életveszélyt jelentő

Részletesebben

The SharpEye 40/40M Többszörös infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40M Többszörös infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40M Többszörös infravörös lángérzékelő megoldásnak a világszínvonalú technológiát masszív tartóssággal kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek

Részletesebben

Dräger UCF 7000 Hőkamerák

Dräger UCF 7000 Hőkamerák Dräger UCF 7000 Hőkamerák Könnyedén használható egy kézzel is. Lásson többet és hozzon jobb döntéseket a Dräger UCF 7000 hőkamera által nyújtott optimális kijelző opciók révén. A kamera kialakításánál

Részletesebben

Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése

Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése Dräger Pulsar 7000 sorozat Gyúlékony gázok és gőzök érzékelése A Dräger Pulsar 7000 sorozat tagjai telepített gázérzékelő rendszerek, amelyek nyitott mérési útvonallal monitorozzák a robbanásveszélyes

Részletesebben

Katonai kivitelű Búvár berendezések

Katonai kivitelű Búvár berendezések Dräger TSW Elephant Katonai kivitelű Búvár berendezések A világ első univerzális, a újralégzőt integráló búvárhevedere biztosítja a 24 méteres mélységig történő merülés mind a négy komponensét: alap mellény,

Részletesebben

The SharpEye 40/40U-UB Ultraibolya lángérzékelő

The SharpEye 40/40U-UB Ultraibolya lángérzékelő The SharpEye 40/40U-UB Ultraibolya lángérzékelő kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek a követelményeknek eleget tevő kiváló minőségű lángérzékelők széles skáláját

Részletesebben

Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval

Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval Dräger Interlock 5000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval A Dräger Interlock 5000 egy légalkoholszint-mérő műszer és járműindításgátló egyben. Egy egyszerű alkoholszondás mérés után garantálja, hogy biztonságosan

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

Dräger X-am 2500 Többféle gáz érzékelése

Dräger X-am 2500 Többféle gáz érzékelése Dräger X-am 2500 Többféle gáz érzékelése A Dräger X-am 2500 kifejezetten személyi védelemre készült. Az 1-4 gázt érzékelő eszköz megbízhatóan észleli az éghető gázokat és gőzöket, valamint a következőket:

Részletesebben

Dräger UCF 7000 Hőkamerák

Dräger UCF 7000 Hőkamerák Dräger UCF 7000 Hőkamerák Könnyedén használható egy kézzel is. Lásson többet és hozzon jobb döntéseket a Dräger UCF 7000 hőkamera által nyújtott optimális kijelző opciók révén. A kamera kialakításánál

Részletesebben

Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz

Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz Dräger X-am 5100 Egygáz érzékelésére alkalmas eszköz Petrolkémiai termékek, aszeptikus csomagolások vagy rakéta üzemanyag kezeléséhez: a Dräger X-am 5100 egycsatornás hordozható gázérzékelő garantálja,

Részletesebben

Dräger FPS -COM 5000 Kommunikációs egység

Dräger FPS -COM 5000 Kommunikációs egység Dräger FPS -COM 5000 Kommunikációs egység Vészhelyzetben nincs idő a értetlenkedni: A Dräger FPS -COM 5000 kommunikációs egységet kifejezetten a Dräger FPS 7000 teljesálarchoz fejlesztették ki, amely érthető

Részletesebben

Dräger Polytron 8720 Telepített gázérzékelő (PIR 7200)

Dräger Polytron 8720 Telepített gázérzékelő (PIR 7200) Dräger Polytron 8720 Telepített gázérzékelő (PIR 7200) Szén-dioxid gyors, megbízható kimutatása a környezeti levegőben: az új, innovatív IR szenzort, drift-mentes és ellenálló optikát tartalmazó, mikroprocesszor

Részletesebben

II. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS TÁRGYA II.1) MEGHATÁROZÁS

II. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS TÁRGYA II.1) MEGHATÁROZÁS Adásvételi szerződés keretében orvosi műszerek beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére a TIOP-2.2.6-12/1B- 2013-0031 projekt megvalósítása érdekében - módosítás Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

The SharpEye 40/40I Triple IR (IR3) Lángérzékelés

The SharpEye 40/40I Triple IR (IR3) Lángérzékelés The SharpEye 40/40I Triple IR (IR3) Lángérzékelés kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek, valamint további követelményeknek is eleget tevő kiváló minőségű 02

Részletesebben

Dräger Alcotest 5000 Légalkohol gyorsteszt készülék

Dräger Alcotest 5000 Légalkohol gyorsteszt készülék Dräger Alcotest 5000 Légalkohol gyorsteszt készülék A Dräger Alcotest 5000 egy professzionális alkoholszonda, amely a kilégzett levegőből mutatja ki az alkoholt. A gyors alkoholszonda segítségével több

Részletesebben

Dräger Interlock 7000 Interlock

Dräger Interlock 7000 Interlock Dräger Interlock 7000 Interlock A Dräger Interlock 7000 egy alkoholt mérő indításgátló készülék. A légalkohol mérésnél meggátolja, hogy egy ittas vezető beindítsa a járművet. Az Interlock 7000 nagyon gyorsan

Részletesebben

24 VAC (3 VA), 100 115 VAC (4 VA), 200 230 VAC (5 VA) Maximális névleges bemeneti érték 10 100%-a

24 VAC (3 VA), 100 115 VAC (4 VA), 200 230 VAC (5 VA) Maximális névleges bemeneti érték 10 100%-a K8AB-AS Egyfázisú áramrelé Ezek az egyfázisú áramrelék a túláramok és áramesések figyelésére szolgálnak. Egyetlen relé lehetővé teszi a kézi és az automatikus nyugtázást. Az indítászárolási és a kapcsolási

Részletesebben

The SharpEye 40/40L-LB Ultraibolya infravörös lángérzékelő

The SharpEye 40/40L-LB Ultraibolya infravörös lángérzékelő The SharpEye 40/40L-LB Ultraibolya infravörös lángérzékelő megoldásnak a világszínvonalú technológiát masszív tartóssággal kell ötvöznie, és minden helyzetben megbízhatóan kell működnie. A Dräger az ezeknek

Részletesebben

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Heating. RET2000 B/M/MS Elektronikus digitális termosztát LCD kijelzővel Telepítési útmutató

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Heating. RET2000 B/M/MS Elektronikus digitális termosztát LCD kijelzővel Telepítési útmutató MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Heating RET2000 B/M/MS Elektronikus digitális termosztát LCD kijelzővel Telepítési útmutató Az útmutató nagy méretű nyomtatott változatáért hívja marketingosztályunkat

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM Adásvételi szerződés keretében orvosi műszerek beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére a TIOP-2.2.6-12/1B- 2013-0031 projekt megvalósítása érdekében - módosítás Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Dräger Polytron 8200 Telepített gázérzékelő (CatEx)

Dräger Polytron 8200 Telepített gázérzékelő (CatEx) Dräger Polytron 8200 Telepített gázérzékelő (CatEx) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: a mikroprocesszor alapú jeladó a méréstechnikában

Részletesebben

Gáztömör védőruha kezeslábas

Gáztömör védőruha kezeslábas Dräger CPS 6900 Gáztömör védőruha kezeslábas Ha alacsony hőmérsékletű veszélyes anyagok és alacsony koncentrációjú savak és lúgok ellen keres védelmet, a legjobb választás a Dräger CPS 6900 vegyvédelmi

Részletesebben

Újdonságok. XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia. Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft.

Újdonságok. XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia. Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft. Újdonságok XII. Szigetelésdiagnosztikai Konferencia Gárdony, 2012. X. 10-12. Bessenyei Gábor Maxicont Kft. új MIT 5kV és 10kV-os szigetelésvizsgáló család MIT515 jellemzői (belépő modell): IR, IR(t),

Részletesebben

Dräger Interlock 7000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval

Dräger Interlock 7000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval Dräger Interlock 7000 Légalkohol érzékelő indításgátlóval A Dräger Interlock 7000 alkoholérzékelő indításgátló készülék, amely megakadályozza azt, hogy egy alkoholos befolyásoltság alatt álló személy elindítsa

Részletesebben

Az optimális megoldás a a légúti váladékok kezelésére. Könnyen kezelhető, biztonságos, neminvazív.

Az optimális megoldás a a légúti váladékok kezelésére. Könnyen kezelhető, biztonságos, neminvazív. Az optimális megoldás a a légúti váladékok kezelésére. Könnyen kezelhető, biztonságos, neminvazív. Úgy tervezték, hogy elősegítse annak betegek és egészségügyi szolgáltatók általi használatot. TRACHEOBRONCHIALIS

Részletesebben

M2037IAQ-CO - Adatlap

M2037IAQ-CO - Adatlap M2037IAQ-CO - Adatlap Szénmonoxid + Hőmérséklet + Páratartalom (opció) Két szénmonoxid riasztási szint Valós idejű környezeti szénmonoxid érzékelő és szabályzó Hőmérséklet- és relatív páratartalom-mérés

Részletesebben

Automatikus hálózati átkapcsoló készülék. www.eaton.hu ATS-C. Hálózati átkapcsoló készülék ATS-C 96 és C 144

Automatikus hálózati átkapcsoló készülék. www.eaton.hu ATS-C. Hálózati átkapcsoló készülék ATS-C 96 és C 144 Automatikus hálózati átkapcsoló készülék www.eaton.hu ATS-C Hálózati átkapcsoló készülék ATS-C 96 és C 144 Kisfeszültségű szünetmentes ellátás ATS-C típusú automatikus átkapcsoló készülékek az Eatontól

Részletesebben