Ezen dokumentum Jászárokszállás Város Önkéntes tűzoltó Egyesületének évi jelentősebb eseményeit, beavatkozásait, híreit foglalja magába

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ezen dokumentum Jászárokszállás Város Önkéntes tűzoltó Egyesületének 2005. évi jelentősebb eseményeit, beavatkozásait, híreit foglalja magába"

Átírás

1 Ezen dokumentum Jászárokszállás Város Önkéntes tűzoltó Egyesületének évi jelentősebb eseményeit, beavatkozásait, híreit foglalja magába Készítette: Tekse Csaba parancsnok-helyettes

2 Rosszul végződött az év egy viszneki lakos számára, akinek konyhája égett ki egy valószínűleg szabálytalanul üzemeltetett elektromos szobamelegítő miatt.

3

4 2005. december 9-én egyesületünkből 15 fő, illetve a jászágói önkéntes tűzoltóktól 1 fő tett sikeres vizsgát a Jász- Nagykun-Szolnok Megyei Tűzoltó Szövetség helyben szervezett 40 órás alapfokú tűzoltó tanfolyamán.

5 2005. november 24-én egy az útról lesodródott mikrobuszhoz riasztottak bennünket. A következő fotók ott készültek. Ezúton is kérjük minden látogatónkat, hogy fokozott figyelemmel, körültekintéssel, és a sebesség megfelelő megválasztásával közlekedjenek a megváltozott útviszonyok között.

6

7 2005. október 9-én a helyi Viziközmű telephelyén égett nagy mennyiségű lomtalanítási hulladék.

8

9 2005. szeptember 28-án Egyesületünk ünnepélyes keretek között az országban egyedülálló együttműködési megállapodást írt alá Jászberény Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságával. A megállapodás értelmében Egyesületünk vállalja Jászdózsa és Jászágó településeken is, hogy beavatkozik a tűz- és káreseteknél, illetve elősegíti a két település önkéntes tűzoltó egyesületeinek felélesztését. A jászberényi hivatásos tűzoltóság pedig szakmailag és felszereléseink felülvizsgálatával segíti Egyesületünket. Megállapodásunk létrejöttét a jászberényi hivatásos tűzoltóságon túl mind Jászárokszállás, mind pedig az említett települések polgármesterei, illetve a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság, valamint a megyei tűzoltó szövetség támogatta.

10 Jászárokszállás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete szeptember 28-án ünnepélyes keretek között az országban elsőként köt kölcsönös együttműködési megállapodást Jászberény Város Önkormányzatának Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságával a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság és a megyei tűzoltó szövetség egyetértésével. A megállapodás értelmében Egyesületünk vállalja, hogy Jászárokszálláson kívül Jászdózsán és Jászágón is beavatkozik tűz- és káreseteknél. Segítve ezzel a bajbajutott állampolgárok minél előbbi mentését, anyagi káruk enyhítését az Európai Unió iránymutatásainak megfelelően.

11 2005. szeptember 15-én és 16-án nyújtottunk segítséget a rendőrségnek egy Jászberényben eltűnt 4 éves szívbeteg kisfiú felkutatásában. Sajnos nem sikerült a kisfiút élve megtalálni.

12 2005. szeptember 3-án délután többek között a friss parancsnoki bizonyítványokkal rendelkezők is már gyakorolhatták megszerzett tudásukat egy Jászárokszállás külterületén lévő tarlótűznél. Az alábbi fotók ott készültek.

13 2005. szeptember 3-án tartotta a Megyei Tűzoltó Szövetség közgyűlését, ahol egyesületünk is képviseltette magát. A napirendek között szerepelt többek között a Szövetség alapszabályának módosítása, illetve a parancsnoki tanfolyamot végzettek bizonyítványának a kiosztása is. Egyesületünkből 4 fő vehette át a bizonyítványát szeptember 1-én hajnali 3 órakor kellett vonulnunk egy elektromos vezeték tüzéhez.

14 2005. augusztus 20-án tűzoltási és műszaki mentési bemutatót tartottunk a jászárokszállási rendezvények keretében. A következő fotók ott készültek.

15 2005. augusztus 14-én az éjjeli órákban vonultunk egy közel 4 hektáros tarlótűzhöz Jászárokszállás és Vámosgyörk között.

16 2005. augusztus 13-án tűzoltónapot tartottak Törökszentmiklóson, ahová egyesületünket is meghívták. A törökszentmiklósi tűzoltó egyesületet a közelmúltban élesztette újjá néhány lelkes helybéli tűzoltó, ezért is fontos volt ez a nap számukra. A nap rendezvényei között birkafőző verseny, tűzoltóverseny és kutyás bemutató is szerepelt. A tűzoltóversenyen egyesületünk első helyezést ért el, és a birkafőző versenyen is díjazottak lettünk. Az alábbi képek a tűzoltónapon készültek.

17 2005. július 15-én egyesületünk 4 tagja tett sikeres önkéntes illetve létesítményi tűzoltó parancsnoki vizsgát Jászberényben július 9-én tartotta egyesületünk a nagy hagyományokra visszatekintő tűzoltóbálját. Szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk, így jó hangulatban telt el a bál július 6-án bemutatót tartottunk a lengyel testvérvárosunkból érkezett diákoknak. A bemutató során egy égő gépkocsit oltottunk el, illetve ezt követően feszítő-vágóval vágtunk szét.

18 Jászárokszállás Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete június 10-től kiemelkedően közhasznú szervezetté lett nyilvánítva. Egyesületünk új felszerelésekkel bővült. Megvásárlásra került egy darab Hilti márkájú kardfűrész, két darab Vetter emelőpárna, illetve 5 darab Res-Q-Rench típusú univerzális kapocspárkulcs. Emellett vásároltunk négy darab használt Spiromatic típusú légzőkészüléket is tartalék palackokkal a mezőkövesdi tűzoltóságtól.

19 Május hónap utolsó heteiben egyesületünk tagjai a Viziközmű által adott lista alapján bejárták a Város területén lévő - néhány nappal korábban átmosatott - közel 150 db tűzcsapot. Ellenőrzésre került a tűzcsapokat jelző táblák megléte, a tűzcsap szerelvényeinek épsége, illetve kitakarítottuk a környezetét, és le is festettük a tűzcsapokat a könnyebb fellelhetőség érdekében. A bejárás eredményeiről készült észrevételeket a Viziközmű részére továbbítjuk május 14-én került megrendezésre a Jászsági Tűzoltóverseny, ahol felnőtt férfi kategóriában, 15 csapatból egyesületünk első csapata első helyezést, míg második csapata hatodik helyezést ért el.

20 2005. május 8-ra meghívást kapott egyesületünk Jászberény Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságától. A jászberényi tűzoltóság ebben az évben ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. Ebből az alkalomból több színvonalas rendezvényen is részt vehettünk. Köztük szerepelt a hivatásos tűzoltók látványos bemutatója is, ahol magasból mentést, illetve műszaki mentést mutattak be április 27-én este 21 órától a rendőrség kérte segítségünket egy eltűnt 10 éves kislány felkutatásában. Az éjszakai órákban több területét is átvizsgáltuk a városnak: erdő, patak part, kivezető utak. A keresést másnap hajnali 2 óráig folytattuk, de nem járt eredménnyel. Reggel 6 órától folytattuk tovább a kutatást, akkor már a katasztrófavédelem speciális kutyás keresőivel. Az eltűnt kislányt végül egy helyi lakos találta meg - szerencsére épségben - Tarnaörs határában. Egyesületünk április hónapban folyamatosan készül a május 14-én tartandó jászsági tűzoltó versenyre, ami Jászberényben kerül megrendezésre. A gyakorlatról fotók is készültek április 16-án egységeink a Jászárokszállás külterületén lévő Nagyárki dűlőhöz vonultak. Az esetről fotók is készültek április 9-től a földművelésügyi minisztérium rendelete szerint TŰZGYÚJTÁSI TILALOM lép életbe. Tilos tüzet gyújtani az erdőkben (a kijelölt tűzrakó helyeken is tilos) és azok 200 méteres körzetében. Továbbá tilos a levágott gaz és avar égetése is.

21 2005. április 2-án Szolnokon tartotta közgyűlését a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tűzoltó Szövetség. A közgyűlésen egyesületünk is képviseltette magát. A megyei szövetség közgyűlésén tisztújításra is sor került, ahol egyesületünk elnökét, Banka Emánuel urat a megyei tűzoltó szövetség egyik alelnökévé választották március 23-án egyesületünk bemutató gyakorlatot tartott a helyi gimnázium diáknapján március 18-án egyesületünk tagjai az egyesület munkájáról, felszereléseiről, és tűzvédelmi ismeretekről tartottak előadást a helyi általános iskola 8.-os osztályai számára. Egyesületünk tagjai február és március hónapban továbbképzéseken vettek részt, amiket Nagy István alezredes úr és Nagy Attila őrnagy úr tartott a jászberényi hivatásos tűzoltóság részéről. A továbbképzések témái a műszaki mentések gépei, azok használatának biztonsági előírásai, illetve az utómunkálatok során elvégzendő feladatok voltak. A linkekre kattintva új műszaki mentő szerünkről, és a jászberényi hivatásos tűzoltók által tartott bemutatóról olvashat és láthat képeket. Az esős idő ellenére is két csapattal folyamatosan készülünk a jászsági tűzoltó versenyre:

22

23 A április 16-án történt tűzeset fotói:

24

25 Bemutató gyakorlat a gimnázium diáknapján:

26

27 Fotók az általános iskolásoknak tartott ismeret bővítésről: Egyesületünk február hónapban egy új vonuló szerrel gazdagodott, ami nem más mint egy Toyota márkájú 6 személyes műszaki mentő szer. A szer megvásárlását egyrészt a város környékén is növekvő számú közúti baleset indokolta, másrészt az a tény, hogy egy-egy riasztás alkalmával általában fő jelentkezik vonulásra. Az IFA fecskendőkkel viszont csak 6 személy vonulhat. A szer műszaki mentő szerré alakítását, málhaterének elrendezését az egyesület tagjai végezték el. Elhelyezésre került benne porral, és habbal oltó, láncfűrész, aggregátor, gyorsdaraboló, feszítő vágó berendezés, és különböző kézi szerszámok. A Toyota megvásárlása részben pályázati úton, részben pedig a helyi vállalkozók támogatásával valósult meg, akiknek ezúton is köszönettel tartozunk. Műszaki mentő szerünk:

28 A még nem végleges málhatér: március 10-én látogatást tett nálunk Jászberény Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságának új IVECO Magirus típusú létrás szere. A jászberényi tűzoltók bemutatták a szeren található felszereléseket, és ismertették a szer főbb paramétereit. Ezután a vállalkozó kedvűek ki is próbálhatták a létrát működés közben, és nem utolsó sorban 30 méter magasságból gyönyörködhettek Jászárokszállás és a közeli Mátra panorámájában.

29 A magasba emelkedés előtt: Magasban a létra:

30 Városrészlet a magasból: Településünk és távolban a Mátra vonulatai:

BEVEZETÉS. I. Vezetés, irányítás

BEVEZETÉS. I. Vezetés, irányítás 2 BEVEZETÉS A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyi szerveként 2012.01.01- én alakult meg a Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség (továbbiakban: Kirendeltség). A kirendeltség területe

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 14-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 14-i ülésére 9. E L Ő T E R J E S Z T É S Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 14-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Lajosmizsei Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság 2013. évi munkájáról Az

Részletesebben

Beszámoló A Marcali Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 2014. évi tevékenységéről

Beszámoló A Marcali Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 2014. évi tevékenységéről 1 Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltség Marcali Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Tűzoltóparancsnok H-8701 Marcali, Árpád u. 10. Tel: (36-85) 515-280 Fax: (36-85)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S 5. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S 5. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére 1 E L Ő T E R J E S Z T É S 5. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Kecskeméti Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság 2013. évi munkájáról Az

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó A Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltség 2014. évi tevékenységéről

T Á J É K O Z T A T Ó A Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltség 2014. évi tevékenységéről Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kirendeltségvezető H-8700 Marcali, Árpád u. 10. Tel: (36-85) 515-280 Fax: (36-85) 515-280 e-mail: marcali.kk@katved.gov.hu

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T 560 FÖLDES NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. május 28-án (csütörtökön) 15 00 órai kezdettel megtartott Képviselő-testület NYÍLT ülésének jegyzőkönyve (Az ülés egyben közmeghallgatás

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a Dombóvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 2012-2013. évi tevékenységéről és a térség tűzvédelmi helyzetéről

BESZÁMOLÓ a Dombóvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 2012-2013. évi tevékenységéről és a térség tűzvédelmi helyzetéről TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szám: 17.2/286-2/2013/D. Jóváhagyom: Szabó Jenő tű. alezredes kirendeltség-vezető BESZÁMOLÓ a Dombóvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó

T Á J É K O Z T A T Ó Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgató H-5600 Békéscsaba Kazinczy utca 9. Telefon: 06/66 549-470 Fax: 06/66 441-628 Email cím: bekes.titkarsag@katved.gov.hu Szám:1199-2/2011. 2. számú példány

Részletesebben

J á s z o k Világtalálkozója

J á s z o k Világtalálkozója XVII. évfolyam. 4. szám * 2007 * JÁSZSZENTANDRÁSI FALUÚJSÁG * 95,- Ft J á s z o k Világtalálkozója SZÉP HAZA Tűnődve állok partján a létnek, hol nincs más,csak messzi látóhatár, kinézek belőle, s érzem,

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. a Békéscsabai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tevékenységéről

BESZÁMOLÓ. a Békéscsabai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tevékenységéről Békés Megyei Katasztrófavédeirni Igazgatóság Békéscsahai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Bt.kecsahai ivatao Tuzoitoparanciiokag JNe H-5600 Békéscsaba. Kazinczy utca 9. Fel: 06/66 549-471 Fax: 06/66 322-188

Részletesebben

Augusztusban is bőven volt tennivaló

Augusztusban is bőven volt tennivaló 2013.augusztus Augusztusban is bőven volt tennivaló Az idei rendkívül forró és száraz nyár a szabadtéri tüzek hónapjává tette júliust és augusztust. Bár sok esetben nagy területen égett a cserje és aljnövényzet,

Részletesebben

Polgárőr Magazin. Polgárőr Akadémia2. Csongrádi tanyaprogram. Döntött az elnökség. 2015. Február XX. évf. 2. szám

Polgárőr Magazin. Polgárőr Akadémia2. Csongrádi tanyaprogram. Döntött az elnökség. 2015. Február XX. évf. 2. szám Polgárőr Magazin 2015. Február XX. évf. 2. szám Polgárőr Akadémia2 Döntött az elnökség Csongrádi tanyaprogram Összefogás a betörések megelőzése érdekében Az Aegon Országos Kármegelőzési Program középpontjában

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. szám: 02/211-14/2014 VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 10. NAPIREND Ügyiratszám: 1/ 272/2008. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. április 04-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Tájékoztató az Önkormányzati

Részletesebben

Beszámoló a Vas megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség 2014. évi tevékenységéről

Beszámoló a Vas megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség 2014. évi tevékenységéről VAS MEGYEI SZENT FLÓRIÁN TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG 9700 Szombathely Ady tér 1. Web: www.vastuoszov.hu Beszámoló a Vas megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség 2014. évi tevékenységéről 1 Tartalom: Bevezető 2014.

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. Készítette: Karacs Károly tűzoltó százados tűzoltóparancsnok. Püspökladány, 2014. január 28.

B E S Z Á M O L Ó. Készítette: Karacs Károly tűzoltó százados tűzoltóparancsnok. Püspökladány, 2014. január 28. B E S Z Á M O L Ó A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Püspökladányi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Püspökladányi Hivatásos Tűzoltó parancsnokságának 2013. évi tevékenységéről Készítette:

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2015. május 28-ai közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 1. napirendi pont: Előterjesztés Győr-Moson-Sopron Megyei

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség. és a. Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. 2013. évi tevékenységéről

B E S Z Á M O L Ó. a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség. és a. Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. 2013. évi tevékenységéről szám:08-01/740-1/2013/gy B E S Z Á M O L Ó a Győri Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 2013. évi tevékenységéről i K készítette és felterjesztette: Sári Ákos tűzoltó

Részletesebben

Polgárőr Magazin. 2013. Május XVIII. I. évf. 4. szám. Közgyűlések hónapja

Polgárőr Magazin. 2013. Május XVIII. I. évf. 4. szám. Közgyűlések hónapja Polgárőr Magazin 2013. Május XVIII. I. évf. 4. szám Közgyűlések hónapja 2 Biztonság Legyen minél több fiatal önkéntes segítő A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény értelmében az érettségi

Részletesebben

FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése

FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése Az egyesület 2014. évben is az alapító okiratban meghatározott célok és feladatok megvalósításának szem előtt tartásával végezte bűnmegelőzési

Részletesebben

Istennek dicsőség, Embernek segítség.

Istennek dicsőség, Embernek segítség. H NYÍREGYHÁZI HIVATÁSOS ÖNKORMÁNYZATI TŰZOLTÓSÁG 4400. Nyíregyháza, Erdő sor 5. : 0 6 4 2 / 4 0 4-4 4 4 F a x : 0 6 4 2 / 5 0 9-1 4 4 E-mail cím: nyirtuzolto@chello.hu A NYÍREGYHÁZI HIVATÁSOS ÖNKORMÁNYZATI

Részletesebben

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szentesi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szentesi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szentesi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szentesi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság H-6600 Szentes, Kossuth u. 47. Tel: +36-63/561-041 Fax: +36-63/561-049 E-mail:

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. március 26-án tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. március 26-án tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. március 26-án tartandó ülésére Tárgy: Beszámoló a civil és sportszervezetek 2014. évi tevékenységéről Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné

Részletesebben

Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Siófoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kirendeltségvezető

Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Siófoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kirendeltségvezető Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Siófoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség Kirendeltségvezető H-8600 Siófok, Somlay A. utca 3. : 8600, Siófok Pf. 94 Tel: +36 (84) 310-938 Fax: +36 (84) 310-509

Részletesebben

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskola

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskola Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskola Komjáthy László tűzoltó őrnagy Magyarország tűzvédelmi helyzete az EU tagság függvényében, tekintettel a közigazgatási reform és a tűzvédelmi

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Gyulai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 2012. évi tevékenységéről

B E S Z Á M O L Ó a Gyulai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 2012. évi tevékenységéről Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Békéscsabai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Gyulai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság H-5700 Gyula, Vértanúk útja 8. Tel: 06/66 549-479 Fax: 06/66 463-533 e-mail:

Részletesebben

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2013. április 25-i ülésére

Előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2013. április 25-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Békési Önkormányzati Tűzoltóság 2012. évi tevékenységéről Előkészítette: Zahorán Gyula Csaba tűzoltóparancsnok Békési Önkormányzati Tűzoltóság Véleményező bizottság: Ügyrendi, Lakásügyi,

Részletesebben

Csömöri Hírmondó. A főutak mellett a közterek és járdák is megújulnak. Interjú Csömör országgyűlési dr. Tuzson Bencével

Csömöri Hírmondó. A főutak mellett a közterek és járdák is megújulnak. Interjú Csömör országgyűlési dr. Tuzson Bencével Csömöri Hírmondó információs közéleti havilap A főutak mellett a közterek és járdák is megújulnak 5. és 10. oldal Interjú Csömör országgyűlési képviselőjével, dr. Tuzson Bencével 8-9. oldal Egy nap a közterületfelügyelővel

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó az Orosházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről Csorvás

B E S Z Á M O L Ó az Orosházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről Csorvás Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Orosházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság H-5900 Orosháza, Kossuth Lajos tér 3. Tel: 06/66 549-481 Fax: 06/68 414-244

Részletesebben