VÁLASZTÁSI JELENTÉS. II.1. Az 1. számú választóközösségben leadott szavazatok összesítése. Az 1. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VÁLASZTÁSI JELENTÉS. II.1. Az 1. számú választóközösségben leadott szavazatok összesítése. Az 1. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok"

Átírás

1 VÁLASZTÁSI JELENTÉS A ÉVI SZENÁTUSVÁLASZTÁSRÓL amely készült: augusztus 28. napján I. ÁLTALÁNOS MEGÁLLAPÍTÁSOK Az Óbudai Egyetemen a évi szenátusi választásokat Prof. Dr. Fodor János rektor június 15-én írta ki. Az Egyetem szervezeti és működési rendjében foglalt szabályoknak megfelelően kezdődött meg és fejeződött be valamennyi választóközösségben választási eljárás második szakasza, a szavazás, június 15. és július 15. között. A választás során panasz, kifogás egyéb észrevétel nem érkezett. II. A SZAVAZATOK ÖSSZESZÁMLÁLÁSA, A SZAVAZÁS EREDMÉNYÉNEK MEGÁLLAPÍTÁSA Az Egyetem szervezeti és működési rendje tartalmazza a vonatkozó alapvető szabályokat: 28. (5) Érvényes az első választási forduló, ha a választási értekezleten az adott választóközösséghez tartozó jogosultak 50% +1 fő megjelent. (6) Az első választási fordulóban az a jelölt lesz a képviselő, aki megkapta az nak több mint a felét (eredményes első választási forduló), feltéve, hogy a szavazás érvényes volt. (7) Ha az első forduló érvénytelen vagy eredménytelen, rövid szünetet követően második választási forduló összehívására kerülhet sor. (8) A második választási fordulóban azok a jelöltek indulhatnak, akik az első fordulóban az érvényes szavazatoknak legalább tizenöt százalékát megkapták. Képviselő az a jelölt lesz, aki a legtöbb szavazatot kapta (eredményes második forduló), feltéve, hogy a választás érvényes volt. II.1. Az 1. számú választóközösségben összesítése Az 1. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok jogosultak köre: jogosultak lét (fő) a szavazáson megjelentek Megválasztáshoz szükséges számú szavazat Oktatási Bizottság tagjai leadott szavazatok Az 1. számú választóközösség (OB) KÁRTYÁS GYULA Oktatási Bizottság % Az 1. számú választóközösségben a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (12 fő) és Kártyás Gyula képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (12 fő,100%) támogatta.

2 II.2. A 2. számú választóközösségben összesítése A 2. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok jogosultak köre: jogosultak lét (fő) a szavazáson megjelentek Megválasztáshoz szükséges számú szavazat Kari Tanács (AMK) ,92% 6 Kari Tanács (BGK) ,6% 6 Kari Tanács (KGK) ,42% 6 Kari Tanács (KVK) % 8 Kari Tanács (NIK) ,33% 6 Kari Tanács (RKK) ,77% 8 II.2.1. A 2. számú választóközösség (AMK) DR. TARSOLY PÉTER AMK % A 2. számú választóközösségben (AMK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (10 fő) és Dr. Tarsoly Péter képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (10 fő 100%) támogatta. II.2.2. A 2. számú választóközösség (BGK) BAKOSNÉ DIÓSZEGI MÓNIKA BGK ,72% DR. FARKAS GABRIELLA BGK ,27% A 2. számú választóközösségben (BGK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (12 fő) és Bakosné Diószegi Mónika képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (8 fő, 72,72%) támogatta.

3 II.2.3. A 2. számú választóközösség (KGK) DR. NAGY VIKTOR KGK % A 2. számú választóközösségben (KGK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (10 fő) és Dr. Nagy Viktor képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (6 fő 60%) támogatta. II.2.4. A 2. számú választóközösség (KVK) DR. BUGYJÁS JÓZSEF KVK ,53% LAMÁR KRISZTIÁN KVK ,66% A 2. számú választóközösségben (KVK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (14 fő) és Dr. Bugyjás József képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (8 fő, 61,53%) támogatta. II.2.5. A 2. számú választóközösség (NIK) SCHMUCK BALÁZS NIK % A 2. számú választóközösségben (NIK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (10 fő) és Schmuck Balázs képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (9 fő, 90%) támogatta.

4 II.2.6. leadott szavazatok A 2. számú választóközösség (RKK) DR. OROSZLÁNY GABRIELLA RKK % A 2. számú választóközösségben (RKK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (14 fő) és Dr. Oroszlány Gabriella képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (12 fő 100%) támogatta. II.3. Az 3. számú választóközösségben összesítése Az 3. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok jogosultak köre jogosultak lét (fő) a szavazáson megjelentek Megválasztáshoz szükséges számú szavazat Kari Tanács (AMK) ,92% 6 Kari Tanács (BGK) ,6% 6 Kari Tanács (KGK) ,42% 6 Kari Tanács (KVK) % 8 Kari Tanács (NIK) ,33% 6 Kari Tanács (RKK) ,77% 8 II.3.1. A 3. számú választóközösség (AMK) DR. GYÖRÖK GYÖRGY AMK % A 3. számú választóközösségben (AMK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (10 fő) és Dr. Györök György képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (10 fő, 100%) támogatta.

5 II.3.2. A 3. számú választóközösség (BGK) PROF. DR. RAJNAI ZOLTÁN BGK % A 3. számú választóközösségben (BGK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (11 fő) és Prof. Dr. Rajnai Zoltán képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (10 fő, 100%) támogatta. II.3.3. A 3. számú választóközösség (KGK) DR. MEDVE ANDRÁS KGK % A 3. számú választóközösségben (KGK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (10 fő) és Dr. Medve András képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (10 fő, 100%) támogatta. II.3.4. A 3. számú választóközösség (KVK) PROF. DR. VAJDA ISTVÁN KVK ,85% A 3. számú választóközösségben (KVK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (14 fő) és Prof. Dr. Vajda István képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (13 fő, 92,85%) támogatta. II.3.5. A 3. számú választóközösség (NIK) DR. HABIL. MOLNÁR ANDRÁS NIK %

6 A 3. számú választóközösségben (NIK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (10 fő) és Dr. habil. Molnár András képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (10 fő, 100%) támogatta. II.3.6. A 3. számú választóközösség (RKK) DR. KISFALUDY MÁRTA RKK % A 3. számú választóközösségben (RKK) a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (14 fő) és Dr. Kisfaludy Márta képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (14 fő, 100 %) támogatta. II.4. Az 4. számú választóközösségben összesítése A 4. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok jogosultak köre: jogosultak lét (fő) a szavazáson megjelentek Megválasztáshoz szükséges számú szavazat TMPK választói fóruma A 4. számú választóközösség (TMPL) DR. HABIL. TÓTH PÉTER TMPK % A 4. számú választóközösségben a szavazás érvényes és eredményes, mivel a szavazáson a jogosultak több mint 50%-a megjelent (9 fő) és Dr. habil. Tóth Péter képviselőjelöltet az érvényesen választók több mint fele (9 fő, 100%) támogatta. II.5. Az 5. számú választóközösségben összesítése Az 5. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok jogosultak köre: jogosultak lét (fő) a szavazáson megjelentek Megválasztáshoz szükséges számú szavazat Közalkalmazotti Tanács legalább 4

7 leadott szavazatok Az 5. számú választóközösség (KT) KULCSÁR ATTILA KT % leadott szavazatok SZEDER ANDRÁS KT % Az 5. számú választóközösségben a szavazás érvénytelen és eredménytelen, mivel a szavazáson a jogosultak kevesebb, mint 50%-a jelent (22%), így az 5. választóközösségben időközi választásokat kell tartani. II.6. A 6. számú választóközösségben összesítése A 6. számú választóközösségben a szavazás a Szakszervezet szabályzata szerint került lefolytatásra, amelynek eredményeképpen Dr. Szenes Ildikó képviselőjelöltet választották meg a Szakszervezet szenátusi képviselőjévé. II.7. A 7. számú választóközösségben összesítése A 7. számú választóközösségben a szavazás a Hallgatói Önkormányzat Alapszabálya szerint került lefolytatásra, amelynek eredményeképpen alábbi személyeket delegálják a Szenátusba i képviselőként: 1. Szögi Gábor 2. Kelemen András 3. Piros Gergő 4. Szűcs Dávid 5. Joó Benjámin II.8. A 8. számú választóközösségben összesítése A 8. számú választóközösségben a DÖK Alapszabálya szerint szeptember elején kerül sor a választások lebonyolítására.

8 III. A ÉVI SZENÁTUSI VÁLASZTÁSOK EREDMÉNYE A szeptember 14. napjától szeptember 13. napjáig az alábbi személyek képviselik az Egyetem dolgozóit az Egyetem döntéshozó testületében: HIVATALBÓL TAGJA A SZENÁTUSNAK Prof. Dr. Fodor János Monszpart Zsolt rektor kancellár AZ OKTATÁSI BIZOTTSÁG ÁLTAL VÁLASZTOTT KÉPVISELŐ Kártyás Gyula oktatási főigazgató VEZETŐI MEGBÍZÁSSAL NEM RENDELKEZŐ NEM VEZETŐ OKTATÓI KÉPVISELŐK Dr. Tarsoly Péter (AMK) Bakosné Diószegi Mónika (BGK) Dr. Nagy Viktor (KGK) Dr. Bugyjás József (KVK) Schmuck Balázs (NIK) Dr. Oroszlány Gabriella (RKK) tanársegéd VEZETŐ OKTATÓI KÉPVISELŐK Dr. Györök György (AMK) Prof. Dr. Rajnai Zoltán (BGK) Dr. Medve András (KGK) Prof. Dr. Vajda István (KVK) Dr. habil. Molnár András (NIK) Dr. Kisfaludy Márta (RKK) egyetemi docens, dékán egyetemi tanár, dékán egyetemi docens, dékán egyetemi tanár, dékán egyetemi docens, dékán egyetemi docens, dékán A TMPK ÁLTAL VÁLASZTOTT VEZETŐ OKTATÓI KÉPVISELŐ Dr. habil. Tóth Péter egyetemi docens, főigazgató AZ EGYÉB MUNKAKÖRBEN FOGLALKOZTATOTTAK (NEM OKTATÓI VÁLASZTOTT KÉPVISELŐ) - időközi választás lefolytatása szükséges Dr. Szenes Ildikó Az FDSZ ÓE INTÉZMÉNYI SZERVEZETÉNEK VÁLASZTOTT KÉPVISELŐJE elnök Szögi Gábor Kelemen András Piros Gergő Szűcs Dávid Joó Benjámin A HALLGATÓK KÉPVISELŐI - A DOKTORANDUSZOK KÉPVISELŐJE A DÖK Alapszabálya szerint a DÖK képviselője szeptemberben kerül meg- kmf. Budapest, augusztus 28. A választási jelentést összeállította: dr. Ács Szilvia jogi igazgató

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

Alapképzés (BA/BSc) Mesterképzés (MA/MsC) Felsıfokú szakképzés KOLLÉGIUM. Összesen. Összesen. Államilag támogatott. Államilag támogatott

Alapképzés (BA/BSc) Mesterképzés (MA/MsC) Felsıfokú szakképzés KOLLÉGIUM. Összesen. Összesen. Államilag támogatott. Államilag támogatott Magyar Magyar Magyar Magyar Magyar Magyar Bánki Donát 6 Budapest, Kiss Árpád Budapest, Lébényi Pál 8 Székesfehérvár, Gyümölcs utca. 7 Budapest, BGK 8 Budapest, Budapest, Bécsi út -8. Férfi 6 7 Nı 2 6 Férfi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE ÓBUDAI EGYETEM. ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS 2016. OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE III. napirend Tárgy: Személyi ügyek III.1. Javaslat vezetői pályázatok kiírására III.2. Javaslat oktatói pályázatok kiírására

Részletesebben

INTÉZKEDÉSI TERV A nemzeti felsőoktatásról szóló évi CCIV. törvény végrehajtásából adódó intézményi feladatokról

INTÉZKEDÉSI TERV A nemzeti felsőoktatásról szóló évi CCIV. törvény végrehajtásából adódó intézményi feladatokról INTÉZKEDÉSI TERV A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény végrehajtásából adódó intézményi feladatokról ÓE-RH-290/2012. Az Országgyűlés 2011. december 23-án elfogadta a nemzeti felsőoktatásról

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának szeptember 17-ei üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának szeptember 17-ei üléséről OE-RH-1739/2012 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2012. szeptember 17-ei üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről OE-RH-2424/2011 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2011. november 28-ai üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XIV. évfolyam 3. szám 2014. Felelős kiadó: Prof. Dr. Fodor János rektor Főszerkesztő: dr. Solti Péter főtitkár 2 TARTALOMJEGYZÉK A SZENÁTUS

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XII. évfolyam 1. szám 2012/1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem nyomdájában

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának február 18-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának február 18-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. február 18-ai üléséről OE-RH-362/2013. Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

A Szenátus 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról

A Szenátus 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról Ikt. szám: RK/443-1/2017. 37/2017. (IV. 12.) sz. határozata az Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosításáról 1. elfogadja az Hallgatói Követelményrendszerének átfogó módosítását. 2. határozatát

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA Szeged, 2013. február 25. A Szegedi Tudományegyetem Szenátus Választásának Szabályzata 1 A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa a Nemzeti Felsőoktatásról

Részletesebben

Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki i Kar Ezer Ft-ban

Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki i Kar Ezer Ft-ban 213. I. félévi gazdálkodási keretek alakulása 1.számú melléklet Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki i Kar Ezer Ft-ban Megnevezés 212. évi 213. évi 213. I. f.évi bev. Összesen 213.6.3.-ig 213.

Részletesebben

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Hatály: 2017. II. 1 - A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA (EGYSÉGES SZERKEZETBEN az 5/2015. (I. 15.) szenátusi határozat, a 2/2016. (I. 21.) szenátusi határozat, valamint

Részletesebben

A Kari Tanács határozatai év

A Kari Tanács határozatai év A Kari Tanács határozatai 2015. év 2015. január 14. BGK-KT- CV /1/2015 A Kari Tanács Filip Ferdinánd adjunktusi kinevezését egyhangúlag támogatja BGK-KT- CV /2/2015 A Kari Tanács Mosavi Amirhosein adjunktusi

Részletesebben

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata

A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A Tudományos és Innovációs Dolgozók Szakszervezete Választási Szabályzata A szabályozási dokumentum alkalmazási területe: kiterjed a TUDOSZ minden szervezeti egységére, tisztségviselőjére, tagjára és munkatársára.

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA Szeged, 2016. december 19. A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa a Nemzeti Felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. tv. előírásai (továbbiakban:

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XV. évfolyam 4. szám 2015. Felelős kiadó: Prof. Dr. Fodor János rektor Főszerkesztő: Monszpart Zsolt kancellár 2 TARTALOMJEGYZÉK A SZENÁTUS

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Tárgy: A szavazás eredményének megállapítása a Választási Bizottság által

Jegyzőkönyv. Tárgy: A szavazás eredményének megállapítása a Választási Bizottság által Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv Tárgy: A szavazás eredményének megállapítása a Választási Bizottság által Időpont: 2012. november 30. 9.00 Helyszín: Egyetemi Központ, Rektori tárgyalóterem (121.) Jelen vannak:

Részletesebben

A képzési folyamatok megítélése a végzős hallgatók elégedettsége alapján

A képzési folyamatok megítélése a végzős hallgatók elégedettsége alapján [1-6] Végzett hallgatók elégedettsége Az oktatási tevékenység megítéslése összességében BGK KGK KVK NIK RKK AREK TMPK ÓE Célérték 2007/2008 2008/2009 2009/2010 2010/2011 2011/2012 Felmérésben résztvevők

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TREFORT ÁGOSTON MÉRNÖKPEDAGÓGIAI KÖZPONT

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TREFORT ÁGOSTON MÉRNÖKPEDAGÓGIAI KÖZPONT 2. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 37. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TREFORT ÁGOSTON MÉRNÖKPEDAGÓGIAI

Részletesebben

2011. évi... törvény. egyes választási törvények módosításáró l

2011. évi... törvény. egyes választási törvények módosításáró l Srirmrn amafia n rrz.s.ri "....~. fliiniuiuü q müflmwnutüüüfötü! i.iiiii'l^y'ilril : Qg1" I " Ylol60riil ^'fi FIDESZ Magyar Polgári Szövetség 111:f j / J ys ± 2011 JÚN 5, Képviselői önálló indítvány 2011.

Részletesebben

A Kari Tanács január 13-i ülésének napirendjei és határozatai

A Kari Tanács január 13-i ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2015. január 13-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Tanársegédi pályázatok véleményezése 2. Kari képviselő választása a Szenátusba 3. 2015. februári záróvizsganaptár 4. Változások a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1. Köszöntő és a napirendi pontok ismertetése, valamint elfogadása Előterjesztő: Fekete Csanád, DÖK elnök JEGYZŐKÖNYV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzat (2017/2. számú) Küldöttgyűlésének 2017. március 20-án 17:30 kezdettel tartott üléséről Helye: 1101 Budapest, X. Hungária krt. 9-11. A

Részletesebben

Kari Tanács Választásának Szabályzata

Kari Tanács Választásának Szabályzata SZTE FOK kari ügyrend 1. számú melléklet Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar Kari Tanács Választásának Szabályzata Szeged, 2019. február 7. Tartalom: I. A Kari Tanács választásának általános

Részletesebben

Ü Z E M I T A N Á C S é s M U N K A V É D E L M I K É P V I S E L Ő K 1 V Á L A S Z T Á S A!

Ü Z E M I T A N Á C S é s M U N K A V É D E L M I K É P V I S E L Ő K 1 V Á L A S Z T Á S A! 1. sz. Melléklet A Választási Bizottság hirdetménye Ü Z E M I T A N Á C S é s M U N K A V É D E L M I K É P V I S E L Ő K 1 V Á L A S Z T Á S A! A... üzemi tanácsának és munkavédelmi képviselők megválasztására

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2016. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2016 1/2016. (I.15.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa egyhangúlag elfogadja a

Részletesebben

A Kari Tanács január 12-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 12-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2010. január 12-i ülésének napirendjei és 1. Záróvizsga bizottságok elnökei 2. Tantervi módosítások, oktatásszervezési javaslatok 3. SZMSZ Kari kiegészítés módosítása 4. Egyebek RKK-KT-XXVI/1/10 A 15

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén október 17. napján. Az ülés órakor veszi kezdetét. Ikt. szám: RK/1391-17/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának ülésén 2018. október 17. napján. Az ülés 10.00 órakor veszi kezdetét. Jelen vannak: a 31 fős testületből jelen

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XIV. évfolyam 1. szám 2014/1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Solti Péter főtitkár 2 TARTALOMJEGYZÉK A SZENÁTUS NAPIRENDJEI

Részletesebben

NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE

NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE Elfogadva: 2013. október 15., hatályba lép: 2013. október 17-én Utolsó módosítás: 2018. május 22., hatályba lép: 2018. május 24-én A Zenei Intézet ügyrendjét

Részletesebben

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről Iktatószám: BMF-RH -904/2007 Kelt: 2007. május 9. H A T Á R O Z A T T Á R A Budapesti Műszaki Főiskola ának 2007. április 24-ei üléséről SZ-XIII/23/2007. határozata A Budapesti Műszaki Főiskola a egyhangúlag

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 35/2014. (IX.16.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2014/2015. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENÁTUS VÁLASZTÁSÁNAK SZABÁLYZATA Szeged, 2018. szeptember 24. SZ-1/2018/2019. A Szegedi Tudományegyetem Szenátus Választásának Szabályzata 1 A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI RENDJE

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI RENDJE 3. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI RENDJE BUDAPEST, 2010. március TARTALOMJEGYZÉK I. rész Általános rész... 5 1.... 5 II.

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/951-1/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/951-1/2017. Ikt. szám: RK/951-1/2017. 189/2017. (VIII. 30.) sz. határozata az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusának 2017/2018. tanév I. félévére vonatkozó munkatervének elfogadásáról 1. elfogadja az Eszterházy Károly

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A SZENÁTUS ÖSSZETÉTELÉRE VONATKOZÓ, VALAMINT EGYES KAPCSOLÓDÓ SZABÁLYOK MÓDOSÍTÁSÁRA

ELŐTERJESZTÉS A SZENÁTUS ÖSSZETÉTELÉRE VONATKOZÓ, VALAMINT EGYES KAPCSOLÓDÓ SZABÁLYOK MÓDOSÍTÁSÁRA ELŐTERJESZTÉS A SZENÁTUS ÖSSZETÉTELÉRE VONATKOZÓ, VALAMINT EGYES KAPCSOLÓDÓ SZABÁLYOK MÓDOSÍTÁSÁRA A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban: Nftv.) 12. (7) bekezdés a)-e)

Részletesebben

NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE

NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE NYÍREGYHÁZI EGYETEM A ZENEI INTÉZET ÜGYRENDJE Elfogadva: 2013. október 15., hatályba lép: 2013. október 17-én Utolsó módosítás: 2016. február 16., hatályba lép: 2016. február 18-án A Zenei Intézet ügyrendjét

Részletesebben

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Hatály: 2019. február 1-jétől A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA I. KÖTET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND 8. számú melléklet A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. 208/2017. (IX.27.) sz. határozata az Szervezeti és Működési Rendjének a Sporttudományi Intézet felépítésére vonatkozó módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Szervezeti és

Részletesebben

Jegyzőkönyv alakuló Az ülés helye Jelen vannak: Tanácskozási joggal meghívottak: Tóth János korelnök Lőrincz János HVB. elnök Oláh Krisztián.

Jegyzőkönyv alakuló Az ülés helye Jelen vannak: Tanácskozási joggal meghívottak: Tóth János korelnök Lőrincz János HVB. elnök Oláh Krisztián. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. október 21-én 9 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Városi Könyvtár Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester,

Részletesebben

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM A REKTORI PÁLYÁZATOK VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK ÉS A REKTORJELÖLT MEGVÁLASZTÁSÁNAK SZENÁTUSI ELJÁRÁSI RENDJE

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM A REKTORI PÁLYÁZATOK VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK ÉS A REKTORJELÖLT MEGVÁLASZTÁSÁNAK SZENÁTUSI ELJÁRÁSI RENDJE SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM A REKTORI PÁLYÁZATOK VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK ÉS A REKTORJELÖLT MEGVÁLASZTÁSÁNAK SZENÁTUSI ELJÁRÁSI RENDJE 2017. október 30. SZ-II/2017/2018. 1 A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa a nemzeti

Részletesebben

Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar. A Kari Tanács Működési Rendje

Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar. A Kari Tanács Működési Rendje Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar A Kari Tanács Működési Rendje A Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar Szervezeti és Működési Rendje 19/B. 2017 TÖRTÉNETISÉG A Kaposvári Egyetem 2004. július

Részletesebben

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt.

Emlékeztető. Napirend előtt: A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Késett/előbb távozott. Kimentését kérte. Jelen volt. Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: BME Wigner Jenő Kollégium, B201 Bernáth Gábor Boros Gergő Jelen volt Késett/előbb távozott Kimentését kérte Hiányzott Az ülés ideje:

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 3/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TANÁRKÉPZŐ ÉS MÉRNÖKPEDAGÓGIAI KÖZPONT

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TANÁRKÉPZŐ ÉS MÉRNÖKPEDAGÓGIAI KÖZPONT 6. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 37. függelék A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TANÁRKÉPZŐ

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XI. évfolyam 1. szám 2011/1 1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem nyomdájában

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XVI. évfolyam 1. szám 2016. Felelős kiadó: Prof. Dr. Réger Mihály rektorhelyettes Főszerkesztő: Monszpart Zsolt kancellár 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának Alapszabálya

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának Alapszabálya A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának Alapszabálya A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (továbbiakban: Egyetem) Egyetemi Doktorandusz Képviselete (továbbiakban

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 17/2018. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI X. évfolyam 1. szám 2010/1 1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem nyomdájában

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XI. évfolyam 2. szám 2012/2 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem nyomdájában

Részletesebben

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata SzMSz 3. sz. melléklete Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata Érvényes: 2012. május 24-től visszavonásig 1 Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége tisztújító/választó közgyűlés

Részletesebben

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Késett/előbb Jelen volt Az ülés helye: távozott BME Wigner Jenő Angalét Marianna Kollégium, B201 Belső Benita Az ülés ideje: Farkas László Gácsig

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem. Rektorának

A Semmelweis Egyetem. Rektorának A Semmelweis Egyetem Rektorának R/3/2017. (IX. 07.) számú határozata a Pető András Kar szenátusba delegált képviselői megválasztásának eljárási rendjéről [Az R/4/2017. (IX.14.) számú rektori határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 399 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. október 21. napján megtartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Bodnár László polgármester Fotta Csaba Krausz Károly Csaba Sárközi

Részletesebben

8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/ MEGHtVO. Ertesitem, hogy a Kepviselo-testiilet

8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. Tel./Fax.: 89/ MEGHtVO. Ertesitem, hogy a Kepviselo-testiilet MifadCyfidza kozseg Onkormdnyzata 8513 Mihalyhaza, Jokai u. 2. E-mail: mihalvhaza@mail.globonet.hu Kepviselo-testiilet Tagjainak Hel vb en Tisztelt Kepviselo Asszony/Ur! Az illes helve: Miivelodesi Haz

Részletesebben

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA

A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR A TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TANÁCSA ÁLTAL LÉTREHOZOTT BIZOTTSÁGOK ÖSSZETÉTELÉNEK SZABÁLYZATA A bizottságok összetételét elfogadta a TTK

Részletesebben

A Szenátus 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról

A Szenátus 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról 20/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi tanári pályázatról 21/2013. (VI.19.) sz. határozata egyetemi docensi pályázatokról 22/2013. (VI.19.) sz. határozata főiskolai docensi pályázatokról 23/2013. (VI.19.)

Részletesebben

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Jelen volt x

Emlékeztető. A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről. Jelen volt x Emlékeztető A GTK Hallgatói Képviselet alakuló üléséről Az ülés helye: Jelen volt BME Wigner Jenő Belső Benita Kollégium, B201 Fejes Júlia Az ülés ideje: Fodor Csilla 2015. december 7. Gácsig Gergő Kiss

Részletesebben

Fizetendő önköltségi díjak

Fizetendő önköltségi díjak 5.számú melléklet 1 Fizetendő önköltségi díjak I. 47 felsőoktatási szakképzés (FOKSz) Munkarend i terület vagy féléve 48 kreditre 49 (Ft) díj (Ft) KGK 200000 100000 3333 50 2017/2018 KGK 200000 100000

Részletesebben

A HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS KONFERENCIÁJÁNAK ÉS TAGÖNKORMÁNYZATAINAK VÁLASZTÁSI KÓDEXE

A HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS KONFERENCIÁJÁNAK ÉS TAGÖNKORMÁNYZATAINAK VÁLASZTÁSI KÓDEXE A HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS KONFERENCIÁJÁNAK ÉS TAGÖNKORMÁNYZATAINAK VÁLASZTÁSI KÓDEXE Preambulum A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, tagönkormányzataival (továbbiakban: hallgatói

Részletesebben

BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID november 15. és december 12. között végzett tevékenységéről

BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID november 15. és december 12. között végzett tevékenységéről BESZÁMOLÓ KRISZTIÁN DÁVID 2017. november 15. és 2017. december 12. között végzett tevékenységéről EHK ÜLÉSEKEN VALÓ RÉSZVÉTEL 2017. november 16. - EHK ülés levezetése 2017. november 24. - EHK ülés levezetése

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM ÉRDEKEGYEZTETŐ TANÁCSÁNAK SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

Az ÓBUDAI EGYETEM ÉRDEKEGYEZTETŐ TANÁCSÁNAK SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 2. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 14. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM ÉRDEKEGYEZTETŐ TANÁCSÁNAK SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA BUDAPEST,

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

Munkavédelmi képviselő. választási szabályzat. a Kodolányi János Főiskolán

Munkavédelmi képviselő. választási szabályzat. a Kodolányi János Főiskolán Munkavédelmi képviselő választási szabályzat a Kodolányi János Főiskolán Székesfehérvár, 2016 Bevezető A munkavédelmi választással kapcsolatos tudnivalók, a munkavédelemről szóló 1993. évi XCII. törvényben

Részletesebben

A BUDAPESTI M SZAKI F ISKOLA SZERVEZETI ÉS M KÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJT SÁNDOR KÖNNY IPARI ÉS KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR

A BUDAPESTI M SZAKI F ISKOLA SZERVEZETI ÉS M KÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJT SÁNDOR KÖNNY IPARI ÉS KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR A Budapesti M szaki F iskola Szervezeti és M ködési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és M ködési Rend 7. függelék 2. verzió A BUDAPESTI M SZAKI F ISKOLA SZERVEZETI ÉS M KÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJT

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV, 131 fő. 10fő. 121 fő Szászné dr. Kocsis Katalin 79 db.

JEGYZŐKÖNYV, 131 fő. 10fő. 121 fő Szászné dr. Kocsis Katalin 79 db. SEMMELWEIS EGYETEM Választási Bizottság Elnök professor emeritus Dr. Sótonyi Péter JEGYZŐKÖNYV, amely készült a Semmelweis Egyetem (továbbiakban: SE) Választott Munkavédelmi Képviselő (továbbiakban VMK)

Részletesebben

PLC VERSENY PÉCS

PLC VERSENY PÉCS PLC VERSENY 2015 - PÉCS Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés Tárgyjutalom DE MK MK I. 16,5 0 0 16,5 12 DE MK MK II. 20,5 21 0 41,5 7 DE TTK DE Contact 4,5 6 0 10,5 19 DE TTK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2014/2015. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa a 319/2014. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

PLC VERSENY 2017 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa

PLC VERSENY 2017 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa PLC VERSENY 2017 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa PE MIK Pengine 30,5 0 0 30,5 1 Schneider Electric ÓE KVK AI Óbudai Mákvirágok 29,5 0 0 29,5 2 Wago SZTE TTIK

Részletesebben

PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEM

PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEM 1 PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEM GAZDÁLKODÁSI KAR DÉKÁNI UTASÍTÁS A PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEM GAZDÁLKODÁSI KAR Kari Tanácsának választási rendje A HATÁLYBALÉPÉS DÁTUMA: 2016. OKTÓBER 11. HATÁLYOS: VISSZAVONÁSIG DR.

Részletesebben

A SCHNEIDER ELECTRIC Szakszervezet választási szabályzata.

A SCHNEIDER ELECTRIC Szakszervezet választási szabályzata. A SCHNEIDER ELECTRIC Szakszervezet választási szabályzata. 1. Bizalmi választás a Szakszervezeti csoportban A szakszervezeti csoport a SCHNEIDER ELECTRIC Szakszervezet legkisebb szervezeti egysége. Az

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. június 22. (szerda) 15:30 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Delegálások, jelölések

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XIX. évfolyam 4. szám 2018. 18 Felelős kiadó: Prof. Dr. Réger Mihály rektor Felelős szerkesztő: Rektori Hivatal 2 TARTALOMJEGYZÉK A SZENÁTUS

Részletesebben

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Budapest A tisztségviselők megválasztásának rendje 1. A választás általános szabályai (1.) A Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének

Részletesebben

PLC VERSENY PÉCS

PLC VERSENY PÉCS PLC VERSENY 2015 - PÉCS Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés Tárgyjutalom DE MK MK I. 16,5 0 22 38,5 9 DE MK MK II. 20,5 21 26 67,5 5 DE TTK DE Contact 4,5 6 15 25,5 18 DE

Részletesebben

PLC VERSENY 2016 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa

PLC VERSENY 2016 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa PLC VERSENY 2016 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa DE MK MK1 31 3 0 34 12 Schneider Electric DE MK MK2 31 54 0 85 2 Bosch DE TTK Debreceni Ívoltók 27 4 0 31

Részletesebben

Választási Szabályzat

Választási Szabályzat ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM 5.sz. melléklet a 1164 / 115.ZMNE számhoz 1.sz. példány Választási Szabályzat - 2007 - Bevezető A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) szenátusa

Részletesebben

PLC VERSENY 2016 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa

PLC VERSENY 2016 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa PLC VERSENY 2016 Intézmény Csapatnév Elmélet 1. techn. 2. techn. Összpont. Helyezés PLC típusa 1 DE MK MK1 31 3 5 39 22 Schneider Electric 2 DE MK MK2 31 54 67 152 2 Bosch 3 DE TTK Debreceni Ívoltók 27

Részletesebben

A KODOLÁNYI JÁNOS FŐISKOLA SZENÁTUSI TAGJAINAK VÁLASZTÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA 2016.

A KODOLÁNYI JÁNOS FŐISKOLA SZENÁTUSI TAGJAINAK VÁLASZTÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA 2016. A SZENÁTUSI TAGJAINAK VÁLASZTÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA 2016. 1 BEVEZETÉS A Kodolányi János Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzatában rögzítettek szerint, a Szenátusnak hivatalból tagjai a rektor mellett

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Biológiai Intézet Szervezeti és Működési Szabályzata ( )

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Biológiai Intézet Szervezeti és Működési Szabályzata ( ) PTE TTK Biológiai Intézet Szervezeti és Működési Szabályzat - 1 A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Biológiai Intézet Szervezeti és Működési Szabályzata (2013.06.05.) 1. A Biológiai Intézet

Részletesebben

A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai

A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai A BMF RKK 2006. évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2006. február 21-i ülésének napirendje és határozatai 1. Ipari termék- és formatervez i szak indítási kérelméhez

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2012. december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39.)

Részletesebben

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/ Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/568-000 E-mail: iskola@petervasara.hu Ikt.sz: 37-4/2017. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pétervásárai Tamási Áron Általános

Részletesebben

Építészmérnöki Kari Tanács Építészmérnöki Kari Tanács ülése. Rektori tanácsterem 14:15:00. Jelenlét (34 /

Építészmérnöki Kari Tanács Építészmérnöki Kari Tanács ülése. Rektori tanácsterem 14:15:00. Jelenlét (34 / Építészmérnöki Kari Tanács Tanács neve 2013.11.27 Tanácsülés dátuma Építészmérnöki Kari Tanács ülése Tanácsülés neve Rektori tanácsterem Tanácsülés helyszíne 14:15:00 Tanácsülés kezdete Jelenlét (34 /

Részletesebben

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA I. KÖTET AZ ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI RENDJÉNEK 11. számú melléklete A KELETI KÁROLY GAZDASÁGI KAR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA BUDAPEST,

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2015/2016. TANÉV 2. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa az 5/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2016/2017. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 214/2016. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2015.xls Férfi névsor

Strandröplabda Magyar Bajnokság 2015.xls Férfi névsor Férfi névsor Rangsor vezetékneve keresztneve egyéni vezetékneve keresztneve egyéni Páros összesített vezetékneve / vezetékneve 1 Leiszt Máté 422 Takács Gergely 401 823 Leiszt / Takács 2 Meszlényi Tamás

Részletesebben

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN

VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN VEZETŐ TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJAI, NAPIRENDI PONTJAI A 2017/2018. TANÉV 1. FÉLÉVÉBEN Elfogadta: a Miskolci Egyetem Szenátusa 189/2017. sz. határozatával. TARTALOMJEGYZÉK I. A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK

Részletesebben

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén.

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén. R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2015. március 19-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. NAPIRENDEK: 1. Javaslat a vezető testületek

Részletesebben

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM A REKTORI PÁLYÁZATOK VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK SZENÁTUSI ELJÁRÁSI RENDJE

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM A REKTORI PÁLYÁZATOK VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK SZENÁTUSI ELJÁRÁSI RENDJE SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM A REKTORI PÁLYÁZATOK VÉLEMÉNYEZÉSÉNEK SZENÁTUSI ELJÁRÁSI RENDJE Szeged, 2013. december 16. A rektori pályázatok véleményezésének szenátusi eljárási rendje 1 A Szegedi Tudományegyetem

Részletesebben

2017. január 22. (hétfő) terem. Márialigeti Bence igazgató

2017. január 22. (hétfő) terem. Márialigeti Bence igazgató 2017. január 22. (hétfő) 9 00 318 terem Márialigeti Bence igazgató Dr. Dombay Gábor főiskolai tanár Dr. Kovács Zoltán ny. főiskolai tanár Meszlényi Zsolt c. egyetemi docens, Strabag MML Kft. Keszeyné Dr.

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XIII. évfolyam 3. szám 2013/3 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár 2 TARTALOMJEGYZÉK A SZENÁTUS NAPIRENDJEI

Részletesebben

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A Kari Tanács 2018. január 23-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázat véleményezése 2. Szenátusi képviselőválasztás 3. Kari ügyrend változása 4. Új szabadon választható tárgy

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE BÁNKI DONÁT GÉPÉSZ ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI MÉRNÖKI KAR

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE BÁNKI DONÁT GÉPÉSZ ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI MÉRNÖKI KAR 2. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 3. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE BÁNKI DONÁT GÉPÉSZ ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. június 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2017. december 5-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XVI. évfolyam 4. szám 2016. Felelős kiadó: Prof. Dr. Réger Mihály rektor Főszerkesztő: Szigeti Ádám kancellár 2 TARTALOMJEGYZÉK A SZENÁTUS

Részletesebben