A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai"

Átírás

1 A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács február 21-i ülésének napirendje és határozatai 1. Ipari termék- és formatervez i szak indítási kérelméhez szükséges dokumentáció 2. Egyebek Félévkezdés aktuális feladatai A f iskola testületeinek átalakulása Tájékoztatás a kollégiumi felvételekr l RKK-KT-I/1/2006. határozata Határozat: A Kari Tanács 2 tartózkodó szavazat mellett jóváhagyta az Ipari termék- és formatervez i (BSc) alapszak indítására beterjesztett dokumentumokat. A Kari Tanács március 28-i rendkívüli ülésének napirendje és határozatai 1. Jelöl bizottsági tagok megválasztása 2. Egyebek RKK-KT- II/2/06 Határozat: A Kari Tanács egyhangú szavazatával a Jelöl delegálta: Bizottságba az alábbi tagokat Ágostonné Pávai Julianna docens, (BTRI) Nyúl Jánosné tanszéki mérnök (MTI) Várkövi József tanársegéd (ÁMKI)

2 2 A Kari Tanács április 10-i rendkívüli ülésének napirendje és határozatai: 1. Borbély Endréné dr. PhD kinevezésének véleményezése RKK-KT- III/3/06 Határozat A Kari Tanács 15 igen, 0 nem és 0 tartózkodó szavazat mellett egyhangúlag támogatta Borbély Endréné PhD f iskolai tanári kinevezését A Kari Tanács május 2-i ülésének napirendje és határozatai 1. A Szenátus és a Tudományos Tanács kari képvisel inek megválasztása 2. A kar gazdasági helyzete 3. Kari képzési programokkal kapcsolatos teend k 4. Nyári egyetem tantárgyai 5. Egyebek Docensi pályázati kiírás a Nyomda és Médiatechnológiai Intézeti tanszéken betöltend állásra Szakirány-választás alapelvei RKK-KT- IV/4/06 Határozatai A Kari Tanács 15 igen 1 tartózkodó 0 nem szavazatával támogatta Dr. Patkó István Szenátusba kerülését kari képvisel ként. RKK-KT- IV/5/06 A Kari Tanács 12 igen szavazatával támogatta Korondi Endre Szenátusba kerülését a vezet oktatók képvisel jeként. RKK-KT- IV/6/06 A Kari Tanács 12 igen szavazatával támogatta Dr. Koczor Zoltán Tudományos Tanácsba kerülését.

3 3 RKK-KT- IV/7/06 A Kari Tanács egyhangú szavazatával elfogadta a szakirány választás alapelveit. A Kari Tanácsa június 27-i ülésének napirendje és határozatai 3. A Kari Tanács új választott képvisel i. 4. Szervezeti átalakítás a karon 5. Elhelyezési Bizottság beszámolója 4. BSc tantervek módosítása /2007. tanév I. félévi eseménynaptár 6. Egyebek Államvizsganaptár elfogadása RKK-KT- V/8/06 Határozatai A Kari Tanács 15 igen 0 nem és 0 tartózkodó szavazatával elfogadta az intézetek január 1-jével történ szervezeti átalakítását RKK-KT- V/9/06 A Kari Tanács egyhangú szavazatával elfogadta a Kar július 3-14 közötti id szakra készült Államvizsga naptárát.

4 Januártól BTRI Igazgató Igazgatóhelyettes II. 2 ügyintéz MTI Igazgató Igazgatóhelyettes II. II. 1 ügyintéz 1 ügyintéz ÁMKI Igazgató II. Igazgatóhelyettes 1 ügyintéz II. 1 ügyintéz B r- technológiai Int. Tszk. Textiltechnológiai Int. Tszk. Ruhatechnológiai Int. Tszk. Min ségirányítási Int. Tszk. Csomagolás- és Papírtechnológi ai Intézeti Tanszék Nyomdaipari Intézeti Tanszék Informatika és Multimédia Intézeti Tanszék Gépészeti Szakcsoport szakcsoportvezet Környezetvédelmi Szakcsoport szakcsoportvezet Matematikai Szakcsoport szakcsoportvezet

5 A Kari Tanács szeptember 5-i ülésének napirendje és határozatai Napirendek: 1. Docensi pályázat a Médiatechnológiai Intézetben El adó: Dr. Patkó István 2. Adjunktusi kinevezések hosszabbítása El adó: Dr. Patkó István 3. Mestertanári címek adományozása El adó: Dr. Patkó István 4. Könny ipari mérnök szak BSc tanterv változásai El adó: Dr. Koczor Zoltán 5. Félévkezdés feladatai El adó: Korondi Endre 6. Kari Bizottságok újraválasztása El adó: Pásztor Ildikó 7. Egyebek, bejelentések Borbély Endréné Dr. F iskolai Tanári kinevezését a f iskola tanévnyitó ünnepségén Dr. Hiller István oktatási és kulturális minisztert l vette át El zetes szakirány választás Telefonok átkötése RKK-KT- VI/10/06 Határozatok: A Kari Tanács 14 igen, 0 nem, 0 tartózkodó szavazatával egyhangúlag támogatta Dr. Borbély Ákos Médiatechnológiai Intézetbe történ docensi kinevezését. RKK-KT- VI/11/06 A Kari Tanács Némethné Katona Judit adjunktusi kinevezésének meghosszabbítását 14 igen 0 nem és 1 tartózkodó szavazatával támogatta. A Kari Tanács Szentgyörgyvölgyi Rozália adjunktusi kinevezésének meghosszabbítását 13 igen 0 nem és 2 tartózkodó szavazatával támogatta. RKK-KT- VI/12/06 A Kari Tanács mestertanári címek adományozását nevezett kollégák részére támogatta, az alábbi szavazatarányokkal: Ménesi András 12 igen 1 nem 2 tartózkodó Soósné Berecz Márta 14 igen 0 nem 1 tartózkodó Szabó Péter 15 igen 0 nem 0 tartózkodó

6 6 Szederné Baranyai Beatrix 13 igen 0 nem 2 tartózkodó Kiss Ferencné 14 igen 0 nem 1 tartózkodó Koleszár András 13 igen 0 nem 2 tartózkodó Gallóné Héring Judit 14 igen 0 nem 1 tartózkodó Varga Gy z 14 igen 0 nem 1 tartózkodó Varga József 15 igen 0 nem 0 tartózkodó Turiné Rédl Mária 14 igen 0 nem 1 tartózkodó RKK-KT- VI/13/06 A Kari Tanács ülése egyhangú szavazatával támogatta a Könny ipari mérnök szak BSc tanterv változásait. RKK-KT- VI/14/06 A Kari Tanács egyhangú szavazatával elfogadta a bizottságokat. A Kari Tanács október 17-i Kari Tanács ülésének napirendje és határozatai Napirendek: 1. Köztársasági ösztöndíjasok részére adományozó levél átadása 2. Névváltoztatások a karon 3. Ipari termék- és formatervez szak dokumentumainak kiegészítése 4. Egyebek Kari PR Bizottság kiegészítése RKK-KT- VII/15/06 Határozatok: A Kari Tanács 15 igen, 0 nem, 0 tartózkodó szavazatával egyhangúlag támogatta a BMF Szervezeti és M ködési Rendje Rejt Sándor Könny ipari Mérnöki F iskolai Karra Vonatkozó Kiegészítésének Módosítását az alábbiak szerint: A kar neve november 1-vel Rejt Sándor Könny ipari és Környezetmérnöki F iskolai Karra változik. Rövidítése és emblémája változatlan marad. RKK-KT- VII/16/06 A Kari Tanács 15 igen, 0 nem, 0 tartózkodó szavazatával egyhangúlag támogatta az Általános Mérnöki és Környezetvédelmi Intézet helyett Környezetvédelmi Intézet (KVI) névváltoztatást.

7 7 RKK-KT- VII/17/06 A Kari Tanács 15 igen, 0 nem, 0 tartózkodó szavazatával egyhangúlag támogatta a B r-, Textil- és Ruhatechnológiai Intézet helyett Divat, Termék és Technológia Intézet (DTI) névváltoztatását. RKK-KT- VII/18/06 A Kari Tanács 12 igen, 0 nem és 3 tartózkodó szavazat mellett döntött arról, hogy A Médiatechnológiai Intézet neve Csomagolás- és Médiatechnológia Intézetre (CSMI) változik. RKK-KT- VII/19/06 A Kari Tanács az Ipari Termék és Formatervez módosítását egyhangú szavazatával támogatta. szak dokumentumainak RKK-KT- VII/20/06 A Kari Tanács egyhangú szavazatával elfogadta a PR Bizottság kiegészítésére tett javaslatot, mely szerint Farkas György helyett: Baksay Miklósné dr., vesz részt a bizottság munkájában, Sz cs Ágnest tartós távolléte alatt helyettesíti Hottó Éva. A Rejt Sándor Könny ipari Mérnöki F iskolai Kar Kari Tanácsa november 16-i Kari Tanács ülésének napirendje és határozatai Napirendi pontok: 6. Szervezeti és M ködési Rend kari kiegészítésének változtatásai 7. Tantervi változások 8. Egyebek Részmunkaid s docensi pályázat kiírása (MTI) Adjunktusi megbízás meghosszabbítása újabb 4 évre ESKO kompetenciaközpont avatás Határozatok: RKK-KT- VIII/21/06 A Kari Tanács 15 igen, 0 nem, 0 tartózkodó szavazatával egyhangúlag támogatta a Környezetmérnöki Intézet (KMI) elnevezést. RKK-KT- VIII/22/06 A Kari Tanács 15 igen, 0 nem, 0 tartózkodó szavazatával egyhangúlag támogatta a B r-, Textil- és Ruhatechnológiai Intézet helyett Divat, Termék és Technológia Intézet (DTI) névváltoztatását.

8 8 RKK-KT- VIII/23/06 A Kari Tanács 14 igen, 0 nem és 1 tartózkodó szavazat elfogadta a Médiatechnológiai Intézet (MTI) nevének megtartását. RKK-KT- VIII/24/06 A Kari Tanács 15 igen, 0 nem és 0 tartózkodó szavazattal elfogadta a kar organogramjának azon részét, hogy az oktatási egységek alsó szintje az intézet. RKK-KT- VIII/25/06 A Kari Tanács egyhangú szavazatával támogatta a Kari SZMR bizottságainak az Akkreditációs Bizottsággal és a Kreditátviteli Bizottsággal történ kiegészítését. RKK-KT- VIII/26/06 A Kari Tanács 14 igen, 0 nem és 1 tartózkodás mellett elfogadta a kar szervezeti változtatását a Nemzetközi Kapcsolatok Irodájának a Kari Hivatalhoz kapcsolásával. RKK-KT- VIII/27/06 A Kari Tanács egyhangú szavazatával elfogadta a Kari Tanács összetételének változtatását azzal, hogy a vezet oktatókat 3 f, a nem vezet oktatókat 2 f, a tanárokat 2 f, nem oktatókat 2 f képviseli. RKK-KT- VIII/28/06 A Kari Tanács egyhangú szavazattal elfogadta, hogy az SZMR 2 melléklet A f igazgató-helyettesek feladatjegyzékét a Kari Tanács módosítsa úgy, hogy az oktatási f igazgató-helyettes feladatjegyzékének d), és f) pontja kerüljön át a kutatási f igazgató-helyettes feladatai közé. A kutatási f igazgató-helyettes feladatjegyzékéb l a g), h) és i) pontok felügyelete kerüljön át az oktatási f igazgató-helyettes feladatjegyzékébe. RKK-KT- VIII/29/06 A Kari Tanács a Környezetmérnöki szak könny ipari szakirány nappali tagozat Matematika I. tantárgy tantervi változtatását egyhangú szavazatával elfogadta. RKK-KT- VIII/30/06 A Kari Tanács a Környezetmérnöki szak könny ipari szakirány levelez tagozat Informatika tárgy tantervi változtatását egyhangú szavazatával elfogadta. RKK-KT- VIII/31/06 A Kari Tanács egyhangú szavazatával támogatta a Médiatechnológiai Intézetbe részmunkaid s docensi pályázat kiírását.

9 9 RKK-KT- VIII/32/06 A Kari Tanács 14 igen, 0 nem, 0 tartózkodó szavazatával egyhangúlag támogatta Tiefbrunner Anna adjunktusi kinevezésének meghosszabbítását újabb 4 évre. RKK-KT- VIII/33/06 A Kari Tanács egyhangú szavazatával támogatta a f igazgató - a munkatársak jutalmazásának mértékével megegyez arányú jutalmazását.

A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai

A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai A BMF RKK 2007. évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai Kari Tanács 2007. január 25-i ülésének napirendje és határozatai 1. Szakirány választás szabályzatának módosítása 2. Tantervi

Részletesebben

A BMF RKK január 20-án megtartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai

A BMF RKK január 20-án megtartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai A BMF RKK 2004. január 20-án megtartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai 1. A kar aktuális helyzete Elıterjesztı: Dr. Erdélyi József 2. Félévindítás tudnivalói, választható tárgyak 3. Minıségirányítási

Részletesebben

A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai

A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Kari Tanács A BMF RKK 2009. évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai Kari Tanács 2009. január 20-i ülésének

Részletesebben

A Kari Tanács január 12-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 12-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2010. január 12-i ülésének napirendjei és 1. Záróvizsga bizottságok elnökei 2. Tantervi módosítások, oktatásszervezési javaslatok 3. SZMSZ Kari kiegészítés módosítása 4. Egyebek RKK-KT-XXVI/1/10 A 15

Részletesebben

A Kari Tanács február 26-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács február 26-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2013. február 26-i ülésének napirendjei és határozatai 1. A szakirányválasztás szabályzata 2. Oktatási kérdések 3. Egyebek RKK-KT-XXXIV/1/2013 A 13 igen 0 nem és 0 tartózkodó -elektronikus úton- leadott

Részletesebben

A Kari Tanács január 17-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 17-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A 2012. január 17-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázatok elbírálása 2. Tantervi változások 3. Záróvizsganaptár 4. Egyebek RKK-KT-XXVIII/1/2012 A dr. Takács Erzsébet határozatlan

Részletesebben

A BUDAPESTI M SZAKI F ISKOLA SZERVEZETI ÉS M KÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJT SÁNDOR KÖNNY IPARI ÉS KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR

A BUDAPESTI M SZAKI F ISKOLA SZERVEZETI ÉS M KÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJT SÁNDOR KÖNNY IPARI ÉS KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR A Budapesti M szaki F iskola Szervezeti és M ködési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és M ködési Rend 7. függelék 2. verzió A BUDAPESTI M SZAKI F ISKOLA SZERVEZETI ÉS M KÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJT

Részletesebben

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok

A Kari Tanács január 23-i ülésének napirendjei és határozatai. Határozatok A Kari Tanács 2018. január 23-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi tanári pályázat véleményezése 2. Szenátusi képviselőválasztás 3. Kari ügyrend változása 4. Új szabadon választható tárgy

Részletesebben

A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai

A BMF RKK évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai A BMF RKK 2005 évben tartott Kari Tanács ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2005 február 8-án megtartott ülésének napirendjei és határozatai Napirend: 1 Könny ipari Mérnök szakon belüli

Részletesebben

A Kari Tanács január 14-i ülésének napirendjei és határozatai

A Kari Tanács január 14-i ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2014. január 14-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Egyetemi docensi pályázatok véleményezése 2. A szakirányválasztás menete a könnyűipari mérnöki szakon 3. Kari képviselők választása

Részletesebben

A Kari Tanács január 26-i ülésének napirendjei és határozatai

A Kari Tanács január 26-i ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2016. január 26-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Tájékoztató az aktuális felsőoktatási és egyetemi folyamatokról 2. Februári záróvizsgák 3. Szabadon választható tantárgy a Környezetmérnöki

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI MÉRNÖKI FŐISKOLAI KAR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI MÉRNÖKI FŐISKOLAI KAR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 3. verzió BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI MÉRNÖKI FŐISKOLAI KAR SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A BMF Szervezeti és Működési Szabályzata Kari kiegészítése Budapest, 2004. december

Részletesebben

A Kari Tanács január 13-i ülésének napirendjei és határozatai

A Kari Tanács január 13-i ülésének napirendjei és határozatai A Kari Tanács 2015. január 13-i ülésének napirendjei és határozatai 1. Tanársegédi pályázatok véleményezése 2. Kari képviselő választása a Szenátusba 3. 2015. februári záróvizsganaptár 4. Változások a

Részletesebben

A Kari Tanács február 1-i elektronikus szavazása és a határozat

A Kari Tanács február 1-i elektronikus szavazása és a határozat A Kari Tanács 2017. február 1-i elektronikus szavazása és a határozat 1. Záróvizsga elnökök jóváhagyása Határozat RKK-KT-LV/1/2017 A Kari Tanács jóváhagyta a 2016/17. tanév februári záróvizsga elnökeinek

Részletesebben

BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. IV. Évfolyam 4. szám 2004/4

BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. IV. Évfolyam 4. szám 2004/4 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI IV. Évfolyam 4. szám 2004/4 1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre a BMF rektora Főszerkesztő: Dr. Gáti József főtitkár Összeállította: Lévayné Krajcsovics

Részletesebben

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről

A Budapesti Műszaki Főiskola Szenátusának április 24-ei üléséről Iktatószám: BMF-RH -904/2007 Kelt: 2007. május 9. H A T Á R O Z A T T Á R A Budapesti Műszaki Főiskola ának 2007. április 24-ei üléséről SZ-XIII/23/2007. határozata A Budapesti Műszaki Főiskola a egyhangúlag

Részletesebben

BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) 2010 2010. január 20. BGK-KT/ LIX/1/2010 A keresztféléves MSc Biztonságtechnikai mérnök tantervét a Kari Tanács elfogadta. BGK-KT/ LIX/2/2010 A keresztféléves MSc Mechatronikai mérnök tantervét a Kari

Részletesebben

Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar

Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar 1 Ünnepélyes megnyitó 2005. november 10. 14 00 Budapest, III. Bécsi út 94 96. 201 202. terem Megnyitja: Dr. Bognár Sándor főigazgató Szekció ülések: Budapest,

Részletesebben

A Kari Tanács írásbeli szavazat alapján Dr. Izsó Lajos részfoglalkozású egyetemi tanári megbízását támogatja. ( 13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

A Kari Tanács írásbeli szavazat alapján Dr. Izsó Lajos részfoglalkozású egyetemi tanári megbízását támogatja. ( 13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) 2006 BGK-KT/ XXVI/1/2006 A Kari Tanács írásbeli szavazat alapján (Tóth Béla megbízásának lejárta miatt) Stein Vera adjunktust választotta a kari Fegyelmi testület elnökének. Megbízása 2006. január 10 -től

Részletesebben

BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. VI. Évfolyam 3. szám 2006/3

BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. VI. Évfolyam 3. szám 2006/3 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI VI. Évfolyam 3. szám 2006/3 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre a BMF rektora Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Összeállította: Lévay Gáborné

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának január 28-ai üléséről EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2013. január 28-ai üléséről OE-RH-221/2013 Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XII. évfolyam 1. szám 2012/1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem nyomdájában

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI ÉS KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI ÉS KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR 4. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 7. függelék A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE

ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE ÓBUDAI EGYETEM. ELŐTERJESZTÉS AZ EGYETEMI TANÁCS 2016. OKTÓBER 17-I ÜLÉSÉRE III. napirend Tárgy: Személyi ügyek III.1. Javaslat vezetői pályázatok kiírására III.2. Javaslat oktatói pályázatok kiírására

Részletesebben

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai

A PTE Művészeti Kar Kari Tanács évi határozatai A PTE Művészeti Kar Kari Tanács 2019. évi határozatai 1/2019.sz. (2019.01.15.) KT határozat: A PTE MK Kari Tanácsa titkos szavazással az alábbiak szerint támogatja a Művészeti Kar által delegált oktatókat

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2010-es határozatai 1/2010sz. (2010.02.08.) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai

Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar. Kari Tanácsának évi határozatai Nyugat-magyarországi Egyetem Természettudományi Kar Kari Tanácsának 2010. évi határozatai Szombathely 2010 1/2010. (I. 20.) számú határozat igen szavazattal elfogadja Biológia BSc mintatantervével kapcsolatos

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XI. évfolyam 1. szám 2011/1 1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem nyomdájában

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REGIONÁLIS OKTATÁSI ÉS INNOVÁCIÓS KÖZPONT SZÉKESFEHÉRVÁR

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REGIONÁLIS OKTATÁSI ÉS INNOVÁCIÓS KÖZPONT SZÉKESFEHÉRVÁR 2. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 38. függelék A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REGIONÁLIS

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XIV. évfolyam 3. szám 2014. Felelős kiadó: Prof. Dr. Fodor János rektor Főszerkesztő: dr. Solti Péter főtitkár 2 TARTALOMJEGYZÉK A SZENÁTUS

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2018. (I.30.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2017/2018. tanév II. félévi

Részletesebben

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt

PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai. 1/2009 ( ) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt PTE Művészeti Kar Kari Tanácsának 2009-es határozatai 1/2009 (2009.01.06.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 11 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2009. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 30/2009. (IX.22.) KT. sz. határozat a 2009/2010. tanév I. félév ülés- és munkatervének

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI ÉS KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI ÉS KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR 2. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 7. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI ÉS

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2017-es határozatai 1/2017.(2017.01.17.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 13 IGEN, 0 NEM szavazattal, 1 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A Kari Tanács határozatai év

A Kari Tanács határozatai év A Kari Tanács határozatai 2015. év 2015. január 14. BGK-KT- CV /1/2015 A Kari Tanács Filip Ferdinánd adjunktusi kinevezését egyhangúlag támogatja BGK-KT- CV /2/2015 A Kari Tanács Mosavi Amirhosein adjunktusi

Részletesebben

Levelző tagozat Papírfeldolgozó szakirány (Sopron) Papírgyártó Differenciált szakmai ism. (min. 10 kredit) összesen: kredi t Típus

Levelző tagozat Papírfeldolgozó szakirány (Sopron) Papírgyártó Differenciált szakmai ism. (min. 10 kredit) összesen: kredi t Típus számokkal (ea. gy.). ; követelményekkel (k.); kreditekkel (kr.) kredi t Típus 2. 3. 4. Természettudományos alapismeretek 135 28 50 45 20 20 20 8 0 0 0 0 0 0 Alkalmazott matematika 25 6 A 15 10 v 6 Dr.

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2011-es határozatai 1/2011. sz.(2011.02.01.) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 9 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI és KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI és KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 7. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI és MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI és

Részletesebben

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI és KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR

Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI és KÖRNYEZETMÉRNÖKI KAR 1. verzió Az Óbudai Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 7. függelék Az ÓBUDAI EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REJTŐ SÁNDOR KÖNNYŰIPARI és

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. november 6-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 49/2018. (XI.06.) KT. sz. határozat a 2018. évi kari tanácsi választások

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 25-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács október 25-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. október 25-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 51/2011. (X.25.) KT. sz. határozat tiszteletbeli doktor és professzor cím odaítéléséről

Részletesebben

BMF Közlöny 7. évfolyam 2007/3-4 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. VII. Évfolyam 3-4. szám 2007/3-4

BMF Közlöny 7. évfolyam 2007/3-4 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. VII. Évfolyam 3-4. szám 2007/3-4 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI VII. Évfolyam 3-4. szám 2007/3-4 1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre a BMF rektora Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Összeállította: Király

Részletesebben

A Kari Tanács április 29-ei ülésének határozatai

A Kari Tanács április 29-ei ülésének határozatai A Kari Tanács 2010. április 29-ei ülésének határozatai 36/2009/2010. sz. KT határozat A Kari Tanács 21 érvényes szavazattal az alábbi arányban jóváhagyta a Tűzvédelmi és Biztonságtechnikai Intézet részére

Részletesebben

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai

A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai A Műszaki Földtudományi Kar Tanácsának 2017-ben hozott határozatai (1/2017. sz. határozat) 2017.01.24. A Kari Tanács 2017. január 24-i ülésén nyílt szavazás keretében egyhangúlag elfogadta a Kari Tanács

Részletesebben

1/2003 sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 14-i ülésén. A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár

1/2003 sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának március 14-i ülésén. A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár 1/2003 sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának 2003. március 14-i ülésén A Kari Tanács Dr. Tulassay Tivadar egyetemi tanár rektori megbízásra érkezett pályázatát egyhangúlag támogatja. Budapest,

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 42/2018. (IX.25.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2018/2019. tanév I.

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI X. évfolyam 1. szám 2010/1 1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem nyomdájában

Részletesebben

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év

A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai év A Közgazdaságtudományi Kar Kari Tanácsának határozatai 2007. év TARTALOMJEGYZÉK 2007. január 17... 2 2007. február 14.... 5 1 Kari Tanácsának határozatai 2007. év 2007. január 17. A szavazati joggal rendelkezők

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának november 28-ai üléséről OE-RH-2424/2011 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2011. november 28-ai üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2014. szeptember 16-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 35/2014. (IX.16.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2014/2015. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1

a Kari Tanács határozatai a december 5-i ülésről 1 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2017. december 5-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TANÁRKÉPZŐ ÉS MÉRNÖKPEDAGÓGIAI KÖZPONT

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TANÁRKÉPZŐ ÉS MÉRNÖKPEDAGÓGIAI KÖZPONT 6. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 37. függelék A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE TANÁRKÉPZŐ

Részletesebben

Kari Tanács határozatai év

Kari Tanács határozatai év Kari Tanács határozatai 2014. év 2014. január 15. BGK-KT- XCV /1/2014 A Kari Tanács támogatja Tunyogi Dóra tanársegédi kinevezését az Gépszerkezettani és Biztonságtechnikai Intézetbe. BGK-KT- XCV /2/2014

Részletesebben

MSc Mintatanterv Levelező tagozat Könnyűipari mérnök szak

MSc Mintatanterv Levelező tagozat Könnyűipari mérnök szak óraszámokkal (ea. gy.). ; követelményekkel (k.); kreditekkel (kr.) Természettudományos alapismeretek 135 28 50 45 20 20 20 8 0 0 0 0 0 0 1. Alkalmazott matematika 25 6 A 15 10 v 6 Dr. Horváth Jenő Számítógépes

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2017. szeptember 26-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 70/2017. (IX.26.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2017/2018. tanév I.

Részletesebben

Csomagolástechnológus szakirány Csomagolástechnológus *Műanyagfeldolgozás 3 4 B 2 1 é 4 Dr. Takács Áron *Szakmai kémiai ismeretek 3 4 B 2 1 v 4 Borbél

Csomagolástechnológus szakirány Csomagolástechnológus *Műanyagfeldolgozás 3 4 B 2 1 é 4 Dr. Takács Áron *Szakmai kémiai ismeretek 3 4 B 2 1 v 4 Borbél számokkal (ea. gy.). ; követelményekkel (k.); kreditekkel (kr.) 3. 4. Természettudományos alapismeretek összesen: 22 28 9 7 20 4 2 8 0 0 0 0 0 0 Alkalmazott matematika 8 10 A 4 4 v 10 Dr. Horváth Jenő

Részletesebben

A március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok

A március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok A 2018. március 28-i szenátusi ülésen hozott Határozatok SZE 1668/3.2/2018.(III.28.) határozat: A Szenátus egyhangúlag támogatta a Család- és gyermekvédelem szakirányú továbbképzési szak székesfehérvári

Részletesebben

A Kari Tanács határozatai 2014

A Kari Tanács határozatai 2014 január 27. A Kari Tanács határozatai 2014 1/2014. sz. határozat: A Kari Tanács tagjai nyílt szavazással, egyhangúlag elfogadták a Műszaki menedzser MSc. szak 2. sz. mellékletben szereplő tantervi változtatásait.

Részletesebben

A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor főiskolai tanári kinevezését támogatja. (8 igen, 0 nem és 1 tartózkodás)

A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor főiskolai tanári kinevezését támogatja. (8 igen, 0 nem és 1 tartózkodás) 2009 2009. JANUÁR 7. BGK-KT/ XLVIII / 1 /2009 A Dr. Horváth Sándor által beadott főiskolai tanári pályázatot a kari Bíráló Bizottság mindenben megfelelőnek találta és támogatja a pályázat elfogadását.

Részletesebben

A Kari Tanács határozatai 2013

A Kari Tanács határozatai 2013 KT elektronikus szavazás (2013. január 30.) A Kari Tanács határozatai 2013 1 /2013. sz. határozat: A Kari Tanács tagjai elektronikus szavazással, 13 igen szavazattal egyhangúlag elfogadták az Informatikai

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1/ 14-15 (10. 07.) KT. számú határozat: Határozatok 2014-2015 egyhangúlag elfogadta a Kar Jogtörténeti Tanszékének beszámolóját. 2/ 14-15 (10. 07.) KT. számú határozat: egyhangúlag, az ülésen elfogadott

Részletesebben

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REGIONÁLIS OKTATÁSI ÉS INNOVÁCIÓS KÖZPONT SZÉKESFEHÉRVÁR

A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REGIONÁLIS OKTATÁSI ÉS INNOVÁCIÓS KÖZPONT SZÉKESFEHÉRVÁR 5. verzió A Budapesti Műszaki Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzata 1. melléklet Szervezeti és Működési Rend 38. függelék A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI REND KIEGÉSZÍTÉSE REGIONÁLIS

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2015. szeptember 22-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 43/2015. (IX.22.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2015/2016. tanév I. félév ülés- és

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTŐMÉRNÖKI KAR KARI TANÁCS a Kari Tanács határozatai a 2016. május 18-i ülésről 1 A Kari Tanács határozatképes (26 fő jelen, 2 fő távol 92,9 %) Napirendi

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1./ 11-12 (10. 18.) KT. számú határozat: Határozatok 2011-2012 A Kari Tanács titkos szavazással 26 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett támogatta Dr. Polyák Gábor, míg 26 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. szeptember 27-i ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 40/2011. (IX.27.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2011/2012. tanév I. félévi ülés- és

Részletesebben

BMF Közlöny 8. évfolyam 2008/1 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. VIII. évfolyam 1. szám 2008/1

BMF Közlöny 8. évfolyam 2008/1 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. VIII. évfolyam 1. szám 2008/1 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI VIII. évfolyam 1. szám 2008/1 1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre a BMF rektora Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Összeállította: Király

Részletesebben

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 3/2011-es számú határozatával személyi kérdésben döntött.

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 3/2011-es számú határozatával személyi kérdésben döntött. 2011. március 2. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanácsa 1/2011-es számú határozatával elfogadta az Egészségügyi Kar Feladataira és Működési Rendjére vonatkozó Szabályzat A Miskolci Egyetem Egészségügyi

Részletesebben

A Testnevelési Egyetem (TE) Szenátusának. 60/2016. (VIII. 25.) számú HATÁROZATA

A Testnevelési Egyetem (TE) Szenátusának. 60/2016. (VIII. 25.) számú HATÁROZATA 60/2016. (VIII. 25.) számú a Szervezeti és Működési Szabályzat 1. rész Szervezeti és Működési Rend módosításáról 12. (3) bekezdés eb) pontja, valamint a Szervezeti és Működési Szabályzat 1. rész Szervezeti

Részletesebben

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY

ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY ÓBUDAI EGYETEM KÖZLÖNY AZ ÓBUDAI EGYETEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI XI. évfolyam 4. szám 2011/4 Felelős kiadó: Prof. Dr. Rudas Imre rektor Főszerkesztő: Dr. Gáti József kancellár Készült: az Óbudai Egyetem

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának szeptember 17-ei üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának szeptember 17-ei üléséről OE-RH-1739/2012 EMLÉKEZTETŐ Az Óbudai Egyetem Szenátusának 2012. szeptember 17-ei üléséről Az emlékeztető röviden és tömören összefoglalja a Szenátus ülésén elhangzottakat. Az ülésről videofelvétel készült,

Részletesebben

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017.

K. m. f. Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. Ikt. szám: RK/1336-4/2017. 208/2017. (IX.27.) sz. határozata az Szervezeti és Működési Rendjének a Sporttudományi Intézet felépítésére vonatkozó módosításának elfogadásáról 1. elfogadja az Szervezeti és

Részletesebben

A január 13-i szenátusi ülésen hozott Határozatok március 9-i szenátusi ülésen hozott Határozatok

A január 13-i szenátusi ülésen hozott Határozatok március 9-i szenátusi ülésen hozott Határozatok A 2016. január 13-i SZE 1481/3.1/2016.(I.13.) döntés: A Kodolányi János Főiskola intézményfejlesztési tervének aktualizálása a 2016-2020-as időszakra SZE: 18 igen 0 nem 0 tartózkodás 2016. március 9-i

Részletesebben

A Kari Tanács május 26-ai ülésének határozatai

A Kari Tanács május 26-ai ülésének határozatai A Kari Tanács 2014. május 26-ai ülésének határozatai 35/2013/2014. sz. KT határozat A Kari Tanács egyhangú támogató szavazattal véleményezte Komárominé dr. Kucsák Mónika adjunktusi pályázatát az Építőmérnöki

Részletesebben

BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. IV. Évfolyam 3. szám 2004/3

BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI. IV. Évfolyam 3. szám 2004/3 BMF KÖZLÖNY A BUDAPESTI MŰSZAKI FŐISKOLA HIVATALOS KÖZLEMÉNYEI IV. Évfolyam 3. szám 2004/3 1 Felelős kiadó: Dr. Rudas Imre a BMF rektora Főszerkesztő: Dr. Gáti József főtitkár Összeállította: Lévayné Krajcsovics

Részletesebben

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén.

R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának március 19-én megtartott ülésén. R/643-1/2015. JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT KÉSZÜLT: a Miskolci Egyetem Szenátusának 2015. március 19-én megtartott ülésén. JELEN VANNAK: a mellékelt jelenléti ív szerint. NAPIRENDEK: 1. Javaslat a vezető testületek

Részletesebben

A január 24-i szenátusi ülésen hozott Határozatok

A január 24-i szenátusi ülésen hozott Határozatok A 2007. január 24-i SZE 338/3.3/2007. (I.24.) határozat: Dr. h. c. Szabó Péter Ph.D magasabb vezetői (rektori) pályázatának elbírálásáról SZE: 27 igen 0 nem 0 tartózkodás SZE 339/3.4/2007. (I.24.) határozat:

Részletesebben

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Apáczai Csere János Kar. Kari Tanácsának évi határozatai

A Nyugat-magyarországi Egyetem. Apáczai Csere János Kar. Kari Tanácsának évi határozatai A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Kari Tanácsának 2012. évi határozatai Győr 2012 1/2012. (01.18.) SZ. HATÁROZAT szavazással - a Kar 2010-2011. évi tevékenységéről készült beszámolót

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2016-os határozatai 1/2016 (2016.01.19.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 14 IGEN, 0 NEM szavazattal, 2 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

A 2011. MÁRCIUS 9-I SZENÁTUSI ÜLÉSEN HOZOTT

A 2011. MÁRCIUS 9-I SZENÁTUSI ÜLÉSEN HOZOTT A 2011. MÁRCIUS 9-I SZENÁTUSI ÜLÉSEN HOZOTT HATÁROZATOK SZE 1014/3.2/2011.(III.09.) határozat: A Kodolányi János Fıiskola Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Mőködési Szabályzat módosításának elfogadása

Részletesebben

KARI TANÁCSÁNAK HATÁROZATA. A határozat száma: 4/2012. (V.29.)

KARI TANÁCSÁNAK HATÁROZATA. A határozat száma: 4/2012. (V.29.) Ikt.sz.: TKTK/91-5/2012 Határozat Főiskolai docensi pályázatok véleményezése című előterjesztésről A határozat száma: 4/2012. (V.29.) a TKTK Tanács elnöke Ikt.sz.: TKTK/91-6/2012 Határozat Tanársegédi

Részletesebben

Határozatok

Határozatok 1/ 13-14 (10. 28.) KT. számú határozat: Határozatok 2013-2014 27 igen, 4 nem, 1 tartózkodás mellett Dr. Nochta Tibor egyetemi docenst javasolta, a Pécsi Tudományegyetem Állam - és Jogtudományi Kara Polgári

Részletesebben

A Művészeti Kar Kari Tanácsának 2008.évi határozatai. 6/2008. sz. ( ) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos

A Művészeti Kar Kari Tanácsának 2008.évi határozatai. 6/2008. sz. ( ) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos A Művészeti Kar Kari Tanácsának 2008.évi határozatai 1/2008. sz. (2008.02.05.) KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa titkos szavazással 12 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS mellett támogatja

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv szeptember 13. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv szeptember 13. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. szeptember 13. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv február 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2017. február 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai június Iktatószám: SZIE-ETK / 1047-1 / 2017 Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar Kari Tanács ülésének határozatai 2017. június 6. 8 30 A Kari Tanács ülésén jelen volt a 27 állandó tanácstag közül 23

Részletesebben

A március között tartandó Tanúsító audit várható programja

A március között tartandó Tanúsító audit várható programja A 2004. március - között tartandó Tanúsító audit várható programja 2004.03.. 8 30 00 Bevezető megbeszélés 9 A vezetőség felelősségi köre, 9 00-10 00 vevőközpontúság, vezetőségi átvizsgálás, dokumentáció

Részletesebben

Ápolás és betegellátás alapszak Ápoló szakirány levelező tagozat IV. évfolyam

Ápolás és betegellátás alapszak Ápoló szakirány levelező tagozat IV. évfolyam Központ: 5600 Békéscsaba, Bajza u. 33. Tel.: +36-66-524-700 Fax: +36-66-447-220 E-mail: dekan@gk.szie.hu Telephely: Egészségtudományi Campus, 5700 Gyula, Szent István u. 17-19.,Tel., Fax:: +36-66-561-620

Részletesebben

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta.

A Kari Tanács a napirendi pontokat a módosító javaslatokkal együtt egyhangúlag elfogadta. Jegyzőkönyv a 2008. november 26-ai Kari Tanács üléséről (PTE ETK Pécs, Vörösmarty u. 4. Kari Tanácsterem) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Köszöntötte a Kari Tanács ülésen megjelenteket.

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2013. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2013 1/2013. (I.8.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa 36 igen egyhangú szavazattal

Részletesebben

VÁLASZTÁSI JELENTÉS. II.1. Az 1. számú választóközösségben leadott szavazatok összesítése. Az 1. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok

VÁLASZTÁSI JELENTÉS. II.1. Az 1. számú választóközösségben leadott szavazatok összesítése. Az 1. számú választóközösségre vonatkozó alapadatok VÁLASZTÁSI JELENTÉS A 2015. ÉVI SZENÁTUSVÁLASZTÁSRÓL amely készült: 2015. augusztus 28. napján I. ÁLTALÁNOS MEGÁLLAPÍTÁSOK Az Óbudai Egyetemen a 2015. évi szenátusi választásokat Prof. Dr. Fodor János

Részletesebben

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását.

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását. 2013. március 25. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 1/2013-as számú határozatával elfogadta a Kari Tanács munkarendjének aktualizálását. A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar Kari Tanács 2/2013-as

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2015-ös határozatai

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2015-ös határozatai A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Kari Tanácsának 2015-ös határozatai 1/2015. (2015.01.13.) sz. KT határozat: A PTE Művészeti Kar Kari Tanácsa nyílt szavazással 12 IGEN, 0 NEM szavazattal, 0 TARTÓZKODÁS

Részletesebben

KARI TANÁCSÁNAK HATÁROZATA. A határozat száma: 6/2014. (VI.02.)

KARI TANÁCSÁNAK HATÁROZATA. A határozat száma: 6/2014. (VI.02.) TKTK/185-3/2014. Határozat Tanszékvezetői pályázatok véleményezése című előterjesztésről A határozat száma: 6/2014. (VI.02.) TKTK/185-4/2014. Határozat Főiskolai docensi pályázatok véleményezése című előterjesztésről

Részletesebben

BGK-KT/ LXXXV/1/2013 A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor dékán beszámolóját a kar helyzetéről elfogadja. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás)

BGK-KT/ LXXXV/1/2013 A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor dékán beszámolóját a kar helyzetéről elfogadja. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) BGK-KT/ LXXXV/1/2013 A Kari Tanács Dr. Horváth Sándor dékán beszámolóját a kar helyzetéről elfogadja. (13 igen, 0 nem, 0 tartózkodás) BGK-KT/ LXXXV/2/2013 A Kari Tanács támogatja Bakucz Péter egyetemi

Részletesebben

1. Dékáni tájékoztató a megelőző időszakról Előadó: Dr. Csányi Sándor egyetemi tanár, dékán

1. Dékáni tájékoztató a megelőző időszakról Előadó: Dr. Csányi Sándor egyetemi tanár, dékán Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar A Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Kari Tanácsa a 2010. március 11-i ülésén az alábbi HATÁROZATOKAT hozta Napirend: 1. Dékáni tájékoztató

Részletesebben

A 2012. március 7-i szenátusi ülésen hozott Határozatok

A 2012. március 7-i szenátusi ülésen hozott Határozatok évi üléseken hozott határozatok A március 7-i SZE 1098/3.3/(III.7.) határozat: A Szenátus egyhangúlag támogatta a Nemzetközi tanulmányok MA szak indítását a 2012/2013. évi tanévtıl a KJF székhelyén és

Részletesebben