E-JobGuide CrossCarpathia Kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "E-JobGuide CrossCarpathia Kézikönyv"

Átírás

1 E-JobGuide CrossCarpathia Kézikönyv Tartalom: 1) A szolgáltatások áttekintése 2) Információk azok számára akik képesítést keresnek/mobil diplomások 3) Információk azok számára akik munkahelyet keresnek/mobil munkavállalok 4) Információk a munkaadók (Humánerőforrás menedzserek) és szakértők számára 5) Információk minden célcsoport számára 6) Szolgáltatások és tanácsok 7) Vegyen részt az E-JobGuide CrossCarpathia platformon Fő szervezet: A Máramaros Megyei Kereskedelmi és Iparkamra Honlap: cci_mm@ccimm.ro Telefon: +40 (0) Műszaki segítségnyújtás: Empirica Kft. Honlap: info@empirica.hu Telefon: +36 (0) Partnerek: A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamra Honap: bokik@bokik.hu Telefon: +36 (0) A Transzkárpáti Vállalkozások Támogatási Alap (TES) Honlap: tesfund@tes.org.ua Telefon: +38 (0)

2 A szolgáltatások áttekintése Az E-JobGuide CrossCarpathia platform egy oktatási és munkaerőpiac hozzáférési határokon átnyúló projekt amely kialakult egy szoros együttműködés által a Magyarországi, Romániai és Ukrajnai partnerekkel. A projekt átfogó célja az hogy növelje az együttműkődést az összes közös határmenti területi résztvevők közt, annak érdekében hogy támogassa a határon átnyúló munkaerőpiac fejlődését. E-JobGuide CrossCarpathia tájékoztatást nyújt az oktatás- és a foglalkoztatásról a célcsoportok számára a három részt vevő országból/régióból. Általános információk a a projekt célkitűzéseiről és a célzott régiókról és a partnerekről találhatók a főmenüben a bal oldalon. Ott, a felhasználók érintkezhetnek a projekt képviselőivel és benyújthatnak információkéréseket és kérdéseket. A legfrissebb hírek a projektről és a határmenti térségből elérhetők a Hírek rovatban a jobb oldalon (fejlesztés alatt áll) és a hír bejelentés szerint az alsó részen. A platform rendelkezésre áll öt nyelven és a magában foglalja a következő négy fő célcsoportot: Mobil diplmások Mobil munkavállalok Munkáltatók és szakértők Információk a taulmányok elismeréséről. A felhasználók találhatnak egy rövid áttekintést az egyes képek alatt a csoportokról. Ha rákattint a

3 csoportra, megnyílik egy új oldal, ahol részletes információkat találhatnak foglalkozásokról és képesítésekről a Transzkárpáti régióból. Információk azok számára akik képesítést keresnek/mobil diplomások Használja a kérdés szűrőt és a függőleges mezőket a bal oldalról amelyek által eljuthat egy eredménylistára (oktatás és szakmák) ahol megjelennek azok az eredmények amelyeket leggjobbnak tekintik az Ön érdeklődési területére (nemzetiség, oktatás, a kivánt szakmai tartomány, célország és célrégió). A bal oldali paramétereket lehet bármikor változtatni és egy új rendelkezésre álló eredménylistára jutni. Ha kattint egy profilt, megnyílik a jobb oldalon egy részletes információs katalógus. Lehetséges megnyítni és bezárni az információs kategóriákat egy egyszerű kattintással. Egyes kategóriákon belül megtalálhatók pontos információk az oktatás-/szakmákról, hivatkozások amelyek küldenek más érdeklődési forrásokhoz és kapcsolatokhoz (pl. oktatási és szakképzési egységek vagy lényeges

4 szakmai szervezetek). Információk azok számára akik munkahelyet keresnek/mobil munkavállalok Használja a kérdés szűrőt és a függőleges mezőket a bal oldalról amelyek által eljuthat egy eredménylistára (szakmák) ahol megjelennek azok az eredmények amelyeket leggjobbnak tekintik az Ön érdeklődési területére (nemzetiség, a szakképzés tipusa és az ország amelyben kivánt a szakképzés, a kivánt szakmai tartomány, célország és célrégió). A bal oldali paramétereket lehet bármikor változtatni és egy új rendelkezésre álló eredménylistára jutni. Ha kattint egy profilt, megnyílik a jobb oldalon egy részletes információs katalógus. Lehetséges megnyítni és bezárni az információs kategóriákat egy egyszerű kattintással. Ellentétben a dipolmások címsorához, ez az információs katégoriában tartóznak a munkakövetelmények és a munkával kapcsolatos problémák, beleértve a potenciális munkaadókat a régióban és a munkavállalok

5 képviselőit. Információk a munkaadók (Humánerőfórrás menedzserek) és szakértők számára Ebben a szakaszban, a felhasználók két lehetőség között választhatnak az információhoz való hozzáférésre: Először, a Gyors keresés által automatikus kiegészítéssel. Írja be csak az első betűket a kivánt szakmától és válassza ki a kedvelt szakmát az automatikusan létrehozott listáról egy kattintással. Ha nem találja a kivánt szakmát a gyors keresési funkcióval, válassza ki a Részletes keresést. Miután rákatintott, nézze át a szűrő kérdéseket arra hogy kapjon egy áttekintést a rendelkezésre álló eredményekről. A munkaadók (pl. a humánerőforrás menedzserek), illetve az oktatási szakértők (pl. azok akik képviselők a hatóságoknak vagy képesítési egységeknek) az összes paraméterekhez hozzáférhetnek amelyek kapcsolodnak egy adott szakmára. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználok számára hogy egy teljes körű áttekintést elérjenek a külföldi szakmák részleteiről. A humánerőforrás menedzserek vagy az állami/magán foglalkoztatási ügynökök használhatják ezt az eszközt arra hogy jobban fel tudják mérni a munkavállaloi pályázatokat külföldön. Lehetséges össze hasonlítani külföldi foglalkozásokat/szakmákat a nemzeti foglalkozásokkal/szakmákkal (lásd példát a következő oldalon).

6 Információk a munkaadók és szakértők számára Összehasonlító függvény Ha kiválasztott egy szakmát (pl. elektrotehnika mérnők HU) a gyors keresés által vagy a részletes keresés által, csak kattintson a Jelöljön meg egy szakmát összehasonlításra és ez hozzá adódik az összehasonlító listában. Ezután, menjen vissza a keresési mezőbe és adja meg egy más szakma címét amelyet akar összehasonlítani és kattintson ugyanaz a gombra ( Jelöljön meg egy szakmát összehasonlításra ). Beírhat és összehasonlíthat akár három szakmát. Amikor készen áll a választással, kattintson a Szakmák összehasonlítására és megnyílik egy új oldal (lásd alább):

7 Információk minden célcsoport számára Minden szűrőn van a lehetőség hogy létre hozzon egy PDF-fájlt a kiválasztott foglalkozásra (lásd alább a Fogorvos (RO) példát). Ehhez kattintson a PDF ikonra! A PDF fájl összefog mindenféle információt erre a szakmára/oktatásra és elérhetőségi információt a projekt partnerekről egy dokumentumban amely lehetővé teszi az információ könyü hozzáférését és átadását (szállítást). Ha megjegyzései vagy javításai vannak a tartalommal kapcsolatban, szívesen várjuk hogy ossza nézetét velünk. Ne hezitáljon kapcsolatba lépni velünk, kattintson a Kapcsolat -ra!

8 Szolgáltatások és tanácsok A polgárok használhatják a helpdesk funkciót (támogatási íroda) útmutatásra és tanácsadásra a mobilitási rendeletekről, adózási kérdésekről, a képességek felismeréséről (eljárások) vagy utasításokról arrol hogyan kell használni a platform által biztosított funkciókat és eszközöket. A polgárok hívhatnak minket telefonon vagy használhatják a kapcsolatfelvételi űralpot hogy vegyék fel a kapcsolatot a projekt csapattal. Kapcsolatba léphet velünk különeges kérésekkel, pl. egyedi esetekkel, külföldiekkel kapcsolatban lépésével vagy további részletekért. Az érdekeltek partnereknek válhatnak ezen a platformon, szolgáltatásokat és ötleteket oszthatnak meg a csapatunkkal és részesülhetnek egy erős partner hálozatban. Van egy külön helpdesk a azok a munkaadók részére akik érdeklődnek hogy előmozdítsák vállalkozásukat munkakeresőknek, diplomásoknak vagy külföldi intézményeknek. Ez a rész úgynevezett Szolgáltatás a munkaadók részére. Bármely platform felhasználót szívesen várjuk megnézni az online kérdőívet és hozzájárulni a platform folyamatos fejlesztésére és optimizálására az Ön véleménye által. Jöjjön felénk a kérdőív által és értékelje az E-JobGuide platformot a rendelkezésre álló adatok, bemutatás, navigálás, könnyű használat, eszközök és funkciók szempontjából. Ossza meg velünk véleményét és ötleteit ha szüksége van további szolgáltatásokra, több információra vagy ha szüksége van új (potenciális) együttműködési partnerekre.

9 Vegyen részt az E-JobGuide CrossCarpathia platformon Az érdekelt vállalatok-, szervezetek- és hatóságoknak rendelkezésükre állnak különböző lehetőségek együttműködő partnereknek/platform szorzóknak vállni és így növelni a láthatóságukat a mobil munkakereső személyek közt vagy a képesítés keresők közt és a kapcsolódó intézmények közt. Mi megkönnyítjük a hivatkozás cserét a JobGuide CrossCarpathia és más kapcsolódó weboldalak közt. Továbbá, minden érdeklődő szervezet ingyenesen felíratkozhat mint partner és elősegítse saját magát egy logóval és elérhetőségi adataival. Ezután, hozzáférhet adatbázisunkhoz és lehetősége lessz arra hogy kezelje a saját profilját (pl. mint oktatási iroda, iskola/egyetem, szakszervezet, gazdasági vagy munkáltató egyesület). Ez a profil megjelenik a kiválasztott szakmák és ágazatoknál és így láthatóvá válik a platformon!

10 Vegyen részt az E-JobGuide CrossCarpathia platformon Számos további lehetőségek léteznek a különböző felhasználói csoportok számára hogy részt vegyenek a platformon, amelyek már nyitva vannak vagy meg nyilnak a következő szakaszokban: A platform használható kapcsolatban lépni más szervezetekkel, munkáltatókkal vagy külföldi hatóságokkal, annak érdekében hogy terjeszteni a személyes hálózatot vagy találni partnereket együttműködésre. A helyi vállalatok, a foglalkoztatási ügynökségek vagy az oktatási intézmények álláshirdetéseket vagy képzési vagy oktatási tanfolyamokat kiadhatnak a rendszer interfészén keresztül (pl. XML, iframe). A szakszervezetek és a munkáltatói szövetségek elősegíthetik szolgáltatásaikat és hozzáférést szerezhetnek új tagok részére. Az állami hatóságok és az információs irodák eseményeket jelenthetnek be és elősegíthetnek vagy kezdeményezhetnek határon átnyúló kampányokat az EURES hálozati kapcsolatot különösen ösztönzük. Az oktatási intézmények vagy a helyi hatóságok szerkeszthetík a kiválasztott információs kategoriákat a szakmák/oktatáson belül (pl. az oktatási tartalmot), így hozzá járulva az információk frissítéséhez és átláthatóságához. Az összes helyi intézmények közölhetnek híreket kezdeményezéseket vagy jelenthetnek eseményeket Hírlevelünkben vagy a platformon (lásd alább). Az érdekelt felhasználók felíratkozhatnak Hírlevelünkre és így követhetik a legújabb fejlesztéseket a projektben és megtudhatják a trendeket és a kapcsolodó eseményeket. A platform folymatosan frissül új szakmákkal és régiónális kapcsolatokkal, a keresőmotor specifikusan optimálizált lessz (SEO) annak érdekében hogy a webes keresési eredmények javuljanak és így, a látogatók száma növekedjen. Kérdezze meg az országos/regionális projekt partnert hogyan szerezhet támogatást, illetve beszélje meg vele ha hajladó együttműködni!

11

TELEMATICS regisztrációs segédlet. Gépek első aktiválása. Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz

TELEMATICS regisztrációs segédlet. Gépek első aktiválása. Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz TELEMATICS regisztrációs segédlet Gépek első aktiválása Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz CLAAS TELEMATICS Kedves partnerünk! Ön egy TELEMATICS rendszerrel felszerelt gép tulajdonosa. Gratulálunk!

Részletesebben

TriDoc Easy document management

TriDoc Easy document management TriDoc Easy document management Magas szintű dokumentum menedzsment megoldás kis és közepes méretű vállalkozások számára. Hogy a hatékony és egyszerű dokumentumkezelés az Ön vállalatánál is valósággá váljon.

Részletesebben

Az MXonline.hu-ról. Miért az MXonline.hu? Miért vagyunk jobbak, mint a Facebook?

Az MXonline.hu-ról. Miért az MXonline.hu? Miért vagyunk jobbak, mint a Facebook? 1 Az MXonline.hu-ról 2010 óta vagyunk jelen a hazai médiában, úttörő szerepet töltöttünk be a magyar nyelvű motoros off-road újságírásban. A hazai szövetség által többször díjazott munkatársaink személyesen

Részletesebben

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában.

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában. A CIB Internet Bankból történı nyomtatás

Részletesebben

TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv

TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv TERC Kft. Budapest 2015. április 2 Tartalomjegyzék TERC-ETALON ONLINE Tartalomjegyzék... 3 1. Bevezetés...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

MY PROSPECTS OKTATÁSI SEGÉDANYAG. Potenciális ügyfelek bevonására kifejlesztett mobil alkalmazás

MY PROSPECTS OKTATÁSI SEGÉDANYAG. Potenciális ügyfelek bevonására kifejlesztett mobil alkalmazás MY PROSPECTS OKTATÁSI SEGÉDANYAG Potenciális ügyfelek bevonására kifejlesztett mobil alkalmazás FŐBB JELLEMZŐK Társalgásindító Nu Skin lehetőség fókusz Beépített testsúly alkalmazás Funkciók megosztása

Részletesebben

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Verzió 6.0 2014. július 31. 1. Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 5 3. Elfelejtette jelszavát?... 7 4. Online ügyfélszolgálat

Részletesebben

HU-GO Mobil bemutatása 2014. április 16.

HU-GO Mobil bemutatása 2014. április 16. HU-GO Mobil bemutatása 2014. április 16. A HU-GO Mobil alkalmazás ingyenesen letölthető Android operációs rendszert és ios operációs rendszert használó telefonra. Windows platformra a fejlesztés folyamatban

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót sző a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? A világ és a vevők megváltoztak. Ezt nyilván már Ön is észrevette. Önnek is

Részletesebben

A pályázati kategória kódja: NTP-NTV-16-A/B

A pályázati kategória kódja: NTP-NTV-16-A/B PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Tehetséges magyar fiatalok nemzetközi tanulmányi vagy művészeti versenyeken, nemzetközi tudományos diákolimpiákon való részvételének támogatása c. kiíráshoz A pályázati kategória kódja:

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A Domus szülőföldi ösztöndíj pályázat benyújtása senior pályázat esetén a https://palyazat.mta.hu/domus_szulofoldi_senior_2016,

Részletesebben

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. vezetők számára. Tartalom

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. vezetők számára. Tartalom Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához vezetők számára Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 2. Főoldal... 2 2.1. Jelszó szerkesztése... 3 2.2. Akadálymentesített nézet... 3 2.3. Kijelentkezés...

Részletesebben

FOKA elérés beállításának leírása

FOKA elérés beállításának leírása FOKA elérés beállításának leírása FOKA interfész Verzió (exe): 1.0.23 (5) Tartalomjegyzék FOKA kapcsolat... 2 1. lépés: Kapcsolattartó számítógép kiválasztása... 2 2. lépés: Tanúsítvány telepítése... 3

Részletesebben

A pályázati kiírás kódja: NTP-TV-14-A/B

A pályázati kiírás kódja: NTP-TV-14-A/B PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A hagyományokkal rendelkező és az új általános iskolai, gimnáziumi, szakközépiskolai és szakiskolai tanulók számára meghirdetett, országos, felmenő rendszerű tehetséggondozó tanulmányi

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

Az Ügyfélkapu és a magyarorszag.hu

Az Ügyfélkapu és a magyarorszag.hu Az Ügyfélkapu Tartalom Bevezető... 2 A regisztráció folyamata... 3 Regisztráció indítása az interneten keresztül... 3 Személyes regisztráció... 5 Regisztráció elektronikus aláírással... 7 Külföldiek regisztrációja...

Részletesebben

1. Fogalmak 1.1. Pályázó: 1.2. Kedvezményezett: 1.3. Kötelezettségvállaló: 1.4. Számlatulajdonos: 1.5. Támogató: 1.6.

1. Fogalmak 1.1. Pályázó: 1.2. Kedvezményezett: 1.3. Kötelezettségvállaló: 1.4. Számlatulajdonos: 1.5. Támogató: 1.6. Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok (KEF-ek) megalakulására, valamint működésük fejlesztésére, és a drogprobléma kezelését célzó helyi stratégiák megvalósulásának előmozdítása (A pályázat kódja: KAB-KEF-09-A/B/C/D)

Részletesebben

adatbázisát? világméretű Hogyan használjuk a találmányok Európai Szabadalmi Hivatal Ingyenes hozzáférés

adatbázisát? világméretű Hogyan használjuk a találmányok Európai Szabadalmi Hivatal Ingyenes hozzáférés Európai Szabadalmi Hivatal Ingyenes hozzáférés több mint 50 millió, a világ műszaki fejlődését 1836-tól bemutató szabadalmi dokumentumhoz Hogyan használjuk a találmányok világméretű adatbázisát? Amit előzetesen

Részletesebben

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5-os és 3,5-os SATA merevlemezekhez EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők...

Részletesebben

Helpdesk for ArchiCAD felhasználói kézikönyv

Helpdesk for ArchiCAD felhasználói kézikönyv Helpdesk for ArchiCAD felhasználói kézikönyv Rövid Kezelési Útmutató Tartalom Áttekintés...2 Regisztráció...2 Regisztrációs kérelem feladása...2 Regisztrációs kérelem megerősítése...3 Belépés...5 Üzemeltetői

Részletesebben

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Verzió 14 2016 január 25. 1 1. Tartalom 2. Bevezető... 4 3. Regisztráció... 6 4. Elfelejtette jelszavát?... 8 5. Online ügyfélszolgálat

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA ÚMVP I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó képzések

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA ÚMVP I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó képzések SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ EMVA ÚMVP I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó képzések Verziószám: 03 2010. február 12. Budapest Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...3 Meghatalmazás

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2015-04-01 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozó szerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály szerint

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2008. január 28. Kormányrendelet 1. -ának (1) bekezdése sorolja fel.

TÁJÉKOZTATÓ. Budapest, 2008. január 28. Kormányrendelet 1. -ának (1) bekezdése sorolja fel. TÁJÉKOZTATÓ a Közigállás elektronikus Közigazgatási Állásportál használatáról a közzétevő és kereső funkcióval rendelkező - köztisztviselőket foglalkoztató szervek 1 részére részére Budapest, 2008. január

Részletesebben

Elektronikus Ü gyinte ze si Felu gyelet (EÜ F) Nyilvá ntártá sok Regisztere be to rte no ádátbejelente si u rláp (EÜ F u rláp) kito lte si u tmutáto

Elektronikus Ü gyinte ze si Felu gyelet (EÜ F) Nyilvá ntártá sok Regisztere be to rte no ádátbejelente si u rláp (EÜ F u rláp) kito lte si u tmutáto Elektronikus Ü gyinte ze si Felu gyelet (EÜ F) Nyilvá ntártá sok Regisztere be to rte no ádátbejelente si u rláp (EÜ F u rláp) kito lte si u tmutáto Verzió: v2.0 Tartalomjegyzék Dokumentum történet...

Részletesebben

Gate Control okostelefon-alkalmazás

Gate Control okostelefon-alkalmazás Gate Control okostelefon-alkalmazás GSM Gate Control Pro 20/1000 modulokhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ v1.1.1.0 és újabb alkalmazásverzióhoz Dokumentumverzió: v1.5 2016.05.18 Termék rövid leírása A GSM Gate Control

Részletesebben

PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01.

PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01. PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01. I. ÁSZF CÉLJA, BEVEZETÉS A jelen ÁSZF célja, hogy a PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ-ban (www.panarom.hu) történő vásárlásra

Részletesebben

A jogszabályok által szabályozott - Általános szerződési feltételek (ASZF )

A jogszabályok által szabályozott - Általános szerződési feltételek (ASZF ) Általános szerződési feltételek (ASZF) - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők, és nem tartalmazzák a szállítási költséget! Termék keresési segédlet, alap

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. A nemzetiségi támogatások felhasználására. (A pályázat kódja: NEMZ-16)

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ. A nemzetiségi támogatások felhasználására. (A pályázat kódja: NEMZ-16) EMBERI ERŐFORRÁS TÁMOGATÁSKEZELŐ PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A nemzetiségi támogatások felhasználására (A pályázat kódja: NEMZ-16) TARTALOMJEGYZÉK 1. Támogatott tevékenységek és kiadástípusok... 3 2. A pályázaton

Részletesebben

CA Clarity PPM. Igénykezelés felhasználói útmutató. Release 14.2.00

CA Clarity PPM. Igénykezelés felhasználói útmutató. Release 14.2.00 CA Clarity PPM Igénykezelés felhasználói útmutató Release 14.2.00 A jelen dokumentáció, amely beágyazott súgórendszereket és elektronikusan terjesztett dokumentumokat (továbbiakban: Dokumentáció ) tartalmaz,

Részletesebben

KÖZIGAZGATÁSI ALAPVIZSGA E-TANANYAGOK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJA

KÖZIGAZGATÁSI ALAPVIZSGA E-TANANYAGOK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJA Nemzeti Közszolgálati Egyetem KÖZIGAZGATÁSI ALAPVIZSGA E-TANANYAGOK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJA Verzió: 1.0 (2015.03.02.) Budapest, 2015 Alapvizsga e-tananyag módszertani megközelítése A közigazgatási alapvizsga

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Agrár-környezetgazdálkodási támogatások

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Agrár-környezetgazdálkodási támogatások KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ EMVA Agrár-környezetgazdálkodási támogatások Verziószám: 01 Jogcímkód: 6.239.01.01 2009. június 01. Budapest FONTOS! Felhívjuk szíves figyelmüket,

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez

Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez Amerikai központ Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706

Részletesebben

DOCSTAMP FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ A DOCSTAMP DOKUMENTUM KEZELŐ RENDSZERHEZ. 2015. április 10. v1.5

DOCSTAMP FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ A DOCSTAMP DOKUMENTUM KEZELŐ RENDSZERHEZ. 2015. április 10. v1.5 DOCSTAMP FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ A DOCSTAMP DOKUMENTUM KEZELŐ RENDSZERHEZ 2015. április 10. v1.5 1. 1. Tartalom 2. BEVEZETŐ 3 3. DOCSTAMP ALKALMAZÁS TELEPÍTÉSE 4 4. DOKUMENTUM KEZELÉSI FUNKCIÓK 5 4.1

Részletesebben

Pályázati űrlap kitöltési útmutató az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2009-2014 pályázati kiírásaihoz

Pályázati űrlap kitöltési útmutató az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok 2009-2014 pályázati kiírásaihoz NFFKÜ - Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zártkörűen Működő Részvénytársaság NFFKÜ Zrt. www.norvegalap.hu www.egtalap.hu Pályázati űrlap kitöltési útmutató az EGT és Norvég Finanszírozási

Részletesebben

AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program

AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program Felhasználói útmutató 1. MEGVÁSÁRLÁS... 2 1.1. AUTOMATIKUS ÉLESÍTÉS... 2 1.2. MANUÁLIS ÉLESÍTÉS... 2 2. TELEPÍTÉS... 3 2.1. ELSŐ TELEPÍTÉS... 3 2.2. TÖBB PÉLDÁNY

Részletesebben

Használati útmutató a nyelvi szintfelmérőhöz a mobilitásban részt vevők számára

Használati útmutató a nyelvi szintfelmérőhöz a mobilitásban részt vevők számára Használati útmutató a nyelvi szintfelmérőhöz a mobilitásban részt vevők számára Tanuljon nyelveket az Erasmus+ OLS-szel! Német angol spanyol francia olasz holland Latest update: 16/12/2015 Tartalom 1.

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS az Európai Területi Társulások 2013. évi támogatására (A pályázat kódja: ETT-13)

PÁLYÁZATI KIÍRÁS az Európai Területi Társulások 2013. évi támogatására (A pályázat kódja: ETT-13) PÁLYÁZATI KIÍRÁS az Európai Területi Társulások 2013. évi támogatására (A pályázat kódja: ETT-13) A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium megbízásából a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (a továbbiakban:

Részletesebben

NeoSzámla Használati Útmutató. Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.15. neoszamla.hu info@neoszamla.hu 06 30 535 2181

NeoSzámla Használati Útmutató. Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.15. neoszamla.hu info@neoszamla.hu 06 30 535 2181 NeoSzámla Használati Útmutató Verziószám: 2014/Q2 Kelt: 2014.07.15 neoszamla.hu info@neoszamla.hu 06 30 535 2181 Tartalom Szolgáltatói adatok... 3 Kiállítható számlák... 3 Regisztráció... 3 A vállalkozás

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ő ű Á ű ű Á ű Á ű ű ű Ő ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á ű ű Ő ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű

Részletesebben

------------------- --------------------

------------------- -------------------- A Járók Társasága bemutatja a KiallitasAjanlo.hu szolgáltatását helyszíneknek Ügyfélkapu Portál Kortársak egymás közt Mit tud? Az ügyfélkapu szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy a kiállítók valamennyi

Részletesebben

Kitöltési útmutató 1.0 Verzió

Kitöltési útmutató 1.0 Verzió Kitöltési útmutató 1.0 Verzió Az ABEV J16 számú 1.0 verzió számú KITÖLTŐ PROGRAM használatához 2009.03.01-től alkalmazandó Sorszámtartományok elszámolása című J16 számú nyomtatvány számítógéppel történő

Részletesebben

Az általános szerződési feltételek az internetes vásárlási szabályokat, feltételeket tartalmazza. (45/2014. (II. 26) Korm.

Az általános szerződési feltételek az internetes vásárlási szabályokat, feltételeket tartalmazza. (45/2014. (II. 26) Korm. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Az általános szerződési feltételek az internetes vásárlási szabályokat, feltételeket tartalmazza. (45/2014. (II. 26) Korm. rendelet alapján) A weboldal üzemeltetője

Részletesebben

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Verzió 1.0 2013. március 18. 1. Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 5 3. Elfelejtette jelszavát?... 7 4. Online

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás 3. sz. melléklet: Segédlet az elektronikus felület használatához SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ EMVA Monitoring adatszolgáltatás Verziószám: 01 2016. január 21. Budapest I. Fontos tudnivalók

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ EMVA Monitoring adatszolgáltatás Verziószám: 01 2010. február 15. Budapest FONTOS! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az elektronikus felület a Mozilla Firefox

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ EMVA Monitoring adatszolgáltatás Verziószám: 02 2012. február 17. Budapest I. Fontos tudnivalók A rendszer használatához kétféle regisztráció szükséges: 1. Ügyfélkapus

Részletesebben

DEHNsupport Toolbox - Kockázatelemzés Régi projektek megnyitása + mentés. 2013 DEHN + SÖHNE / protected by ISO 16016

DEHNsupport Toolbox - Kockázatelemzés Régi projektek megnyitása + mentés. 2013 DEHN + SÖHNE / protected by ISO 16016 DEHNsupport Toolbox - Kockázatelemzés Régi projektek megnyitása + mentés DEHNsupport Toolbox - Kockázatelemzés Régi projektek megnyitása a 3. verzióval A jelen útmutató ahhoz kíván segítséget nyújtani,

Részletesebben

Oktatásszervezési ajánlat és együttműködési feltételek

Oktatásszervezési ajánlat és együttműködési feltételek Oktatásszervezési ajánlat és együttműködési feltételek Oktatási intézmények részére 2011. február 7. Mi az a melyiksuli.hu? az első online oktatásszervező és -közvetítő rendszer Iskolarendszeren kívüli

Részletesebben

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Felhasználói kézikönyv v3.0 2009. 03. 03. Tartalomjegyzék 1 BEVEZETÉS... 4 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 4 2.1 RENDSZER ÁTTEKINTÉSE, FELHASZNÁLÓK, ALAPFOGALMAK...

Részletesebben

HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK

HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is a HelpyNet felhasználók népes táborában köszönthetjük! 1 Néhány gondolat, mi is a HelpyNet: Közösségi bűnmegelőzési rendszer

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv az elektronikus ajánlat-kitöltési (elak) programhoz

Felhasználói kézikönyv az elektronikus ajánlat-kitöltési (elak) programhoz Felhasználói kézikönyv az elektronikus ajánlat-kitöltési (elak) programhoz Oktatási anyag Hatályos 2015. április 1-tôl Fundamenta Akadémia Szakmai felelôs: Molnár Emese fejlesztési menedzser Minden jog

Részletesebben

SeaHunter a fejvadász

SeaHunter a fejvadász SeaHunter a fejvadász HR-adminisztrációs és toborzási szoftver Seacon e-office keretrendszer alapokon Pokó István Fejlesztési Igazgató Seacon e-office keretrendszer Elektronikus iroda koncepciója e-business

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához

Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához Létrehozva: 2015.02.24. Utolsó módosítás: 2015.04.09. Tartalomjegyzék 1 A dokumentum célja... 4 2 A rendszer elérése... 5 2.1 Technikai

Részletesebben

Az autópályadíj internetes befizetési applikáció használati utasításai

Az autópályadíj internetes befizetési applikáció használati utasításai Az autópályadíj internetes befizetési applikáció használati utasításai Az autópályadíj internetes befizetési applikációt a Dars honlapján találhatja meg (www.dars.si), a felhasználói portálra való kattintással.

Részletesebben

Az INNO-FOOD SEE project bemutatása

Az INNO-FOOD SEE project bemutatása Az INNO-FOOD SEE project bemutatása Innovációt támogató mechanizmusok kiépítése és a figyelem felhívása az élelmiszer-ipari innováció és KTF potenciáljára a délkelet-európai területen SEE/B/0028/1.3/X

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal

Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal Emberi erőforrás menedzsment Exact megoldásokkal Lengyel Attila Tartalom Az Exact-ról Synergy Enterprise áttekintés Emberi erőforrás menedzsment Legfrissebb információk az Európai Uniós pályázatokról Közben

Részletesebben

NMS közösségi tér a hallgatói weben

NMS közösségi tér a hallgatói weben NEPTUN MEET STREET (NMS) HALLGATÓI WEB Felhasználói dokumentáció verzió 3.6. Budapest, 2013. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 2.0. 2011.03.03. 2.2 A virtuális terek megjelenítése 9.

Részletesebben

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv Nokia 2690 - Felhasználói kézikönyv 2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 5 A SIM-kártya eltávolítása 5 A microsd-kártya behelyezése 5 Vegyük

Részletesebben

CIB Bank mobilalkalmazás Felhasználói Kézikönyv Érvényes 2016.március 01-től 1/36

CIB Bank mobilalkalmazás Felhasználói Kézikönyv Érvényes 2016.március 01-től 1/36 1/36 TARTALOMJEGYZÉK A CIB BANK MOBILALKALMAZÁS-SZOLGÁLTATÁSA... 3 A szolgáltatás igénybevételének feltételei... 3 A szolgáltatás igénybevétele... 3 Bejelentkezés a CIB Bank mobilalkalmazásba... 3 Biztonság...

Részletesebben

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével Online Segédlet Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével 1 Ön hogyan tartja a kapcsolatot a látogatóival? Vágjunk rögtön bele a közepébe: Több weboldal is elköveti ugyanazt a szarvashibát:

Részletesebben

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek)

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek) Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek) A jelen Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Teaház Webáruházat üzemeltető Pagács György am.(a

Részletesebben

Felhasználói útmutató a Web áruház kezeléséhez

Felhasználói útmutató a Web áruház kezeléséhez Felhasználói útmutató a Web áruház kezeléséhez Belépés és Regisztráció Regisztrált ügyfeleink a már meglévő név és jelszó segítségével léphetnek be WEB áruházunkba, ahol gyorsan és kényelmesen leadhatják

Részletesebben

1. ekönyv Olvasó 2. USB-kábel 3. Fülhallgató 4. Rövid használati útmutató 5. Garanciakártya. A készülék ki-/bekapcsolása

1. ekönyv Olvasó 2. USB-kábel 3. Fülhallgató 4. Rövid használati útmutató 5. Garanciakártya. A készülék ki-/bekapcsolása Első lépések HU 1. Csomagolási lista 1. ekönyv Olvasó 2. USB-kábel 3. Fülhallgató 4. Rövid használati útmutató 5. Garanciakártya 2. A készülék bemutatása 1 2 3 6 7 4 Bekapcsoló (Power) gomb Enter gomb

Részletesebben

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés.

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés. Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4. adószám:23830420-2-17), mint

Részletesebben

felhasználói kézikönyv WWW.GIENGER.HU

felhasználói kézikönyv WWW.GIENGER.HU felhasználói kézikönyv WWW.GIENGER.HU Tisztelt PArtnerünk! Köszönjük, hogy regisztrált új, online rendelési szolgáltatásunkra! Az alkalmazással rendelései, ajánlatkérései, valamint raktárkészletünk elérése

Részletesebben

Gate Control okostelefon-alkalmazás

Gate Control okostelefon-alkalmazás Gate Control okostelefon-alkalmazás GSM Gate Control Pro 20/1000 modulokhoz HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ v1.0.0.0 és újabb alkalmazásverzióhoz Dokumentumverzió: v1.42 2015.09.23 Termék rövid leírása A GSM Gate

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EMUI 3.0.5 / 3.1 1 Tudnivalók a dokumentumról... 1 2 Első lépések... 2 A képernyő zárolása és feloldása... 2 Értesítés és állapotikonok... 2 Általános billentyűk... 3 Gyorsindító

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Felhasználói Adminisztrátori leírás

Felhasználói Adminisztrátori leírás Online Felügyeleti Központ Felhasználói Adminisztrátori leírás Egységes Megjelenítő Rendszer Online Felügyeleti Központ (Webes és mobil alkalmazói felület) Lakossági Ügyfelek részére 1. Használati útmutató

Részletesebben

Útmutató a TestvérTérhez

Útmutató a TestvérTérhez Üdvözöljük! Útmutató a TestvérTérhez Ezt az útmutatót azon tanár adminisztrátorok számára állítottuk össze, akiknek még újdonságot jelent a TestvérTér használata. Az alábbi tevékenységekhez nyújt segítséget:

Részletesebben

Kötegelt nyomtatványok kezelése a java-s nyomtatványkitöltő programban (pl.: 1044 kötegelt nyomtatvány - HIPA; 10ELEKAFA - Elekáfa)

Kötegelt nyomtatványok kezelése a java-s nyomtatványkitöltő programban (pl.: 1044 kötegelt nyomtatvány - HIPA; 10ELEKAFA - Elekáfa) Kötegelt nyomtatványok kezelése a java-s nyomtatványkitöltő programban (pl.: 1044 kötegelt nyomtatvány - HIPA; 10ELEKAFA - Elekáfa) Kötegelt nyomtatványok általános jellemzői Minden nyomtatványköteg áll

Részletesebben

ESET LICENSE ADMINISTRATOR

ESET LICENSE ADMINISTRATOR ESET LICENSE ADMINISTRATOR Felhasználói útmutató Ide kattintva a dokumentum legújabb verziójára navigálhat ESET LICENSE ADMINISTRATOR Copyright 2015 by ESET, spol. s r.o. Az ESET License Administrator

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A. Hazai Tehetségsegítő Tanácsok támogatása. c. kiíráshoz

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A. Hazai Tehetségsegítő Tanácsok támogatása. c. kiíráshoz PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A c. kiíráshoz A pályázati kategória kódja: 1. oldal Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Tartalomjegyzék www.jolvagy.hu - Jól vagy? - KidFit órák online értékesítése Szolgáltató adatai: Alapvetőrendelkezések: Adatkezelési szabályok: Megvásárolható termékek,

Részletesebben

A pályázati kategória kódja: NTP-SZTG-M-15

A pályázati kategória kódja: NTP-SZTG-M-15 PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Szakképzésben részt vevő tehetséges fiatalok tehetséggondozásának és az ezt segítő alkotópedagógiai műhelyek működésének támogatása c. kiíráshoz A pályázati kategória kódja: 1. oldal

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Sportágakat népszerűsítő rendezvények támogatása c. kiíráshoz

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Sportágakat népszerűsítő rendezvények támogatása c. kiíráshoz PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A c. kiíráshoz A pályázati kategória kódja: 1. oldal Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban:

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Matematikai tehetségazonosítás bevezetése legalább egy évfolyamon c. kiíráshoz

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Matematikai tehetségazonosítás bevezetése legalább egy évfolyamon c. kiíráshoz PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Matematikai tehetségazonosítás bevezetése legalább egy évfolyamon c. kiíráshoz A pályázati kategória kódja: NTP-MTB-M-15 1. oldal Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban:

Részletesebben

BusEye online személyre szabott utastájékoztató mobil alkalmazás fejlesztése

BusEye online személyre szabott utastájékoztató mobil alkalmazás fejlesztése BusEye online személyre szabott utastájékoztató mobil alkalmazás fejlesztése Közlekedéstudományi Konferencia Hazai és nemzetközi projektek a közlekedésben Győr, 2014. március 27-28. BME - Közlekedésüzemi

Részletesebben

ECP. Site Administration System. Felhasználói kézikönyv. v2.9.24+ (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez)

ECP. Site Administration System. Felhasználói kézikönyv. v2.9.24+ (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez) v2.9.24+ ECP Site Administration System Felhasználói kézikönyv (1. kiadás a 2.9.24 és újabb verziójú ECP SAS rendszerekhez) AW STUDIO Nyíregyháza, Luther utca 5. 1/5, info@awstudio.hu 1 2 Jelen dokumentáció

Részletesebben

Kézikönyv. Előleg számla pénzügyi könyvelése

Kézikönyv. Előleg számla pénzügyi könyvelése Kézikönyv Előleg számla pénzügyi könyvelése Tartalomjegyzék 1 ABAS-ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 SZÁMLA (ÉRTÉKESÍTÉS) - ÜRES... 5 3 SZÁMLA (ÉRTÉKESÍTÉS) - ÚJ... 6 4 SZÁMLA (ÉRTÉKESÍTÉS) - MEGJELENÍTÉS

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Matematikai tehetségazonosítás bevezetése legalább egy évfolyamon c. kiíráshoz

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Matematikai tehetségazonosítás bevezetése legalább egy évfolyamon c. kiíráshoz PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ A Matematikai tehetségazonosítás bevezetése legalább egy évfolyamon c. kiíráshoz A pályázati kategória kódja: 1. oldal Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató)

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Az alábbi dokumentum a GépDepo.hu Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett www.gepdepo.hu webáruházban (a továbbiakban: Gépdepo Webáruház) történő vásárlás

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV

E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV Tartalom E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV... 1 1. E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ ALAPISMERETEK... 3 1.1. Mi szükséges az e-építési napló alkalmazás használatához?... 3 1.2. Mi az a NÜJ?... 3 1.3. Mi

Részletesebben

Projekt elosztó. Projekt Terv. Verzió: 0.3. Dátum: 2008.03.31. Státusz: Draft. Készítette

Projekt elosztó. Projekt Terv. Verzió: 0.3. Dátum: 2008.03.31. Státusz: Draft. Készítette Dátum: 20080331 Státusz: Draft Készítette: Balázsi Attila Vakaria Arnold Hegedüs András Madarász István Nyitó Nándor Készítette Jóváhagyta Név: Madarász István Név: Barabás László Dátum: 20080331 Dátum:

Részletesebben

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház Általános szerződési feltételek Jelen "Általános szerződési feltételek tartalmazza dr. Nógrádi Zsófia, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.kreababy.hu

Részletesebben

Általános Szerzõdési és Felhasználási feltételek

Általános Szerzõdési és Felhasználási feltételek Általános Szerzõdési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerzõdési Feltételeinket és

Részletesebben

Pályamunka feltöltése és nevezés a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára

Pályamunka feltöltése és nevezés a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára Pályamunka feltöltése és nevezés a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára Az OTDK-ra beadandó pályamunka felöltése és a nevezés az OTDT online rendszerén (http://online.otdk.hu) keresztül történik.

Részletesebben

SECPORTAL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

SECPORTAL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV SECPORTAL FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2015.11.20 Tartalom 1. Regisztráció...3 1.1. Regisztrációt aktiváló email üzenet...4 2. Bejelentkezés...5 2.1. Elfelejtett jelszó változtatás kezdeményezése...5 2.2. Jelszóváltás...6

Részletesebben

EURÓPAI BIZOTTSÁG. Pályázati felhívás EAC/A05/2014 Erasmus+ szakképzési mobilitási tanúsítvány 2015 2020

EURÓPAI BIZOTTSÁG. Pályázati felhívás EAC/A05/2014 Erasmus+ szakképzési mobilitási tanúsítvány 2015 2020 EURÓPAI BIZOTTSÁG Pályázati felhívás EAC/A05/2014 Erasmus+ szakképzési mobilitási tanúsítvány 2015 2020 1. Bevezetés E pályázati felhívás jogalapját az Erasmus+ elnevezésű uniós oktatási, képzési, ifjúsági

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ ÉS E-KÉRELEM BENYÚJTÁSÁHOZ Kertészet korszerűsítése Gyógy- és fűszernövény termesztés (Kertészet - gyógynövény (VP)) felhíváshoz Felhívás kódszáma:

Részletesebben

Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás

Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás Egységes kommunikációs önkiszolgáló portál 2 Egységes kommunikációs önkiszolgáló portál beállításai 2 Telefonok

Részletesebben

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét

Minőségi tartalom. Amely beindítja üzletét Minőségi tartalom Amely beindítja üzletét Külö aján nleges latta l az IND ULÓ válla lkoz ások nak A tartalommarketing fontosságáról Rendeljen jó minőségű, kereső-optimalizált tartalmat blogjához, online

Részletesebben

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet.

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet. i n g a t l a n h i r d e t ő é s k e r e s ő p o r t á l K R E D I T T Á J É K O Z T A T Ó TARTALOMJEGYZÉK 1. MIK AZOK A KREDITEK? 3 1.1. első helyre kiemelés 3 1.2. címkézés 5 2. MENNYIBE KERÜLNEK? 6

Részletesebben

A www.webkiallitas.hu oldal leírása látogatóknak v1.0

A www.webkiallitas.hu oldal leírása látogatóknak v1.0 A www.webkiallitas.hu oldal leírása látogatóknak v1.0 2013.10.07. Netex-Magyarország Kft. Bevezető Ez a leírás a www.webkiallitas.hu oldal használatát írja le. A webkiallitas.hu egy interaktív web oldal,

Részletesebben