HÁTTÉRANYAG a június 5-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése február 28. június 05.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HÁTTÉRANYAG a június 5-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése február 28. június 05."

Átírás

1 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: HÁTTÉRANYAG a június 5-i elnökségi üléshez Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése február 28. június február 28. Elnökségi ülésen tárgyaltuk meg a tavaszi időszak feladatait február 27. HTBK est a Nyitrai úti Közösségi Házban. A vendég Dr. Altorjai András volt március 01. A Baráti Körünk felkérést kapott, hogy az Ifjú Nemzetőr programban felkészített diákokkal vegyünk részt a Március 15-i városi ünnepség műsorában. Ennek érdekében megkezdtük a résztvevők felkészítését, melynek első eseményeként a Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola tanulóival kezdtük meg a közös gyakorlást.

2 2018. március éves korában elhunyt Ollé Ferenc tagtársunk, aki óta, kimagasló aktivitással vett részt a Baráti Körünk munkájában. Osztozunk a családja fájdalmában és emlékét kegyelettel őrizzük! március 06. Egy komplex hadtörténelmi program megrendezésére kért fel bennünket a Felelős Szülők Iskolája és a Kecskédi Általános Iskola, melynek keretében az iskola valamennyi tanulója részére különböző hadtörténelmi foglalkozásokat, előadásokat és bemutatókat szerveztünk, valamint megtartottuk a rajzpályázatunk beharangozó rendezvényét is, melynek eredményeként szép, huszáros rajzok születtek Kecskéden is március 08. A Március 15-i városi ünnepségre való felkészülés jegyében, a 150 Ifjú Nemzetőr részvételével, közös gyakorlást tartottunk március 09. Ezen a napon került megrendezésre a Katonai Emlékparkban a Hazafiság Iskolája pedagógiai program módszertani foglalkozása, melyen mintegy 40 pedagógus vett részt, akik a helyszínen ismerkedhettek meg a programmal. Ugyanezen a napon délelőtt a Határtalanul hazafiság Iskolája program is megrendezésre került, valamint délután pedig a Neszmélyi Általános Iskola 114 tanulója vett részt a programban március 10. A Katonai Emlékpark Pákozd Nemzeti Emlékhely ünnepélyes évadnyitója, melynek keretében ismét sor került a Történelmi Emlékfutás befutóinak fogadására, valamint az elmúlt öt év gyermekrajzpályázatait bemutató kiállítás megnyitására is. Az évadnyitót a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar térzenéje, valamint Tolcsvay Béla előadóművész műsora tette teljessé.

3 A rendezvény során átadásra kerültek a KEMPP-ért emlékérmek is. A nap folyamán még egy Pilisvörösvári középiskola 103 tanulója is részt vett Hazafiság Iskolája programban március13. Hazafiság Iskolája program megrendezése 86 fő, budapesti, alsó tagozatos kisdiák részére március14. Hadtörténelmi bemutatót és játszóházat szerveztünk a Belvárosban. Az ünnep előtti délutánon több mint félezer érdeklődő vett részt a programokon. A rendezvényt köszöntötte Vargha Tamás HM PÁT úr, költségvetését a HTBK Országos Közhasznú Szövetség és a Honvédelmi Minisztérium valamint a Katonai Emlékpark Nkft. támogatta.

4 2018. március fő az Ifjúsági Tagozat által felkészített Ifjú Nemzetőr közreműködése a városi ünnepség színpadi műsorában. A felkészítés és a bemutató során Geguss Ákos és Szegleti Tamás végezte a legfontosabb feladatokat, melyeket alkalmanként Csibrik Ildikó és Juhász Zoltán önkéntes is segítette március A két nap során a Székesfehérvári Szakképző Centrum Bugát szakgimnáziuma 255 diákja vett részt a Hazafiság Iskolája programban március 23. Emlékezés Dr. Gyuricza Béla örökös elnökünkre a Katonai Emlékparkban, majd a sírjánál március 23. A Határtalanul Hazafiság Iskolája programban ez alkalommal 110 fő határon túlról érkezett diák vett részt, akiket a program végén a Miskahuszár szoborhoz is elkísértünk.

5 2018. március 24. A MiEu elnevezésű, Európai Uniós vetélkedő első fordulója a Katonai Emlékparkban. A verseny szervezői között a Baráti Körünk is szerepelt. A Pákozdon megrendezett fordulót Oláh László, Brunner Andrea és Szegleti Tamás vezették. A vetélkedő támogatója a Baráti Körünk elnöke is, aki értékes jutalmat ajánlott fel az egyik helyezett csapatnak március 24. Oláh László hadtörténelmi előadása Székesfehérvár a szabadságharc időszakában címmel a Történelmi Vitézi Rend állománygyűlésén március30. Ezen a napon a Határtalanul Hazafiság Iskolája programunkban 107 fő Erdélyből érkezett diák vett részt április 03. Az elmúlt évek Kárpát-medencei gyermekrajzpályázatait összefoglaló kiállítás bemutatása a Székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban. A kiállítást Vargha Tamás és Dr. Cser-Palkovics András urak nyitották meg.

6 2018. április 04. Hazafiság Iskolája a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Hunyadi Szakgimnáziuma 92 tanulója részvételével április 06. Határtalanul Hazafiság Iskolája program 103 Kárpátaljáról érkezett fiatal részvételével április 07. Életképek a magyar hadtörténelemből elnevezésű katonai hagyományőrző program a Katonai Emlékparkban április 09. A Baráti Körünk éves Közgyűlése, melyen elfogadásra kerültek az előző évi jelentések, valamint a 2018-as esztendőre vonatkozó cselekvési és pénzügyi tervek.

7 2018. április 13. Határtalanul Hazafiság Iskolája 111 fő felvidéki tanuló részvételével április 18. Az elmúlt évek Kárpát-medencei gyermekrajzpályázatait összefoglaló kiállítás bemutatása a Honvédelmi Minisztériumban. A kiállítást Papp Ferenc ezredes úr nyitotta meg. A kiállítás április 26-ig volt látható április 20. A Határtalanul Hazafiság Iskolája programunk ezúttal 103 fő határon túlról érkezett diákot fogadott április 20. Kihelyezett Hazafiság Iskolája program a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Vörösmarty Mihály Szakképzőjében. 234 diák vett részt a programban április 23. Hazafiság Iskolája program az Árpád Szakképző diákjai részére április 24. HTBK est a Nyitrai úti Közösségi Házban. A vendég Kű Lajos volt.

8 2018. április 25. A Mozaik Múzeumtúra keretében egy budapesti általános iskolában népszerűsíthettük nemzetünk hadtörténelmét, a Katonai Emlékparkot és a Baráti Körünket április 27. A Határtalanul Hazafiság Iskolája programban 103 fő vett részt április 27. A Gesztenye Galopp elnevezésű, honvédelmi verseny Békéssámsonon, melyen a HTBK/Táncsics csapat Solymos Zsigmond vezetésével 5., míg a HTBK/Zentai csapat, Geguss Ákos vezetésével a 3. helyezést érte el. A versenyhez kapcsolódóan egy pedagógusoknak szóló, honvédelmi nevelés lehetőségeit összefoglaló módszertani megbeszélésre is sor került, melyet az Ifjúsági Tagozat vezetője, Oláh László vezetett április 28. Raptor lézerjáték biztosítása a Hal-Vad-Pálinka fesztiválon május 01. A Raptor lézerjáték biztosítása a Pázmándi Falunapon május 02. A gyermekrajzpályázat nagyváradi kiállítása berendezése érdekében útba indult az Ifjúsági tagozat négy tagja Geguss Ákos, Juhász Zoltán Oláh László és Szegleti Tamás, akik munkája eredményeként több mint 850 gyermekrajz vált láthatóvá a nagyváradi várban kialakított kiállításon. A kiállítás május 27-ig volt látható, s ez idő alatt nagyon sokan tekintették meg azt május 04. A Huszárgyerek, huszárgyerek eredményhirdetése és kiállításának megnyitása Nagyváradon, melyen részt vett Biró Rozália fővédnök asszony, Székesfehérvár képviseletében Deák Lajosné képviselőasszony, valamint a Baráti körünk képviseletében Dr. Görög István elnök-helyettes, Sajner Gyula FEB elnök. A rendezvényt a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar térzenéje nyitotta meg. Az ünnepélyes eredményhirdetésen mintegy 130 díj került átadásra. Ugyanezen a napon a nagyváradi Filharmónia épületében került megnyitásra és bemutatásra az elmúlt hat év gyermekrajzpályázatait bemutató kiállítás, mely hat napig volt látható ott, s ez idő alatt mintegy 800 érdeklődő tekintette meg.

9 Az este fénypontja a Székesfehérvári Helyőrségi Zenekar koncertje melyet a Filharmónia csodás épületében rendeztek meg volt május 05. A Baráti Körünk Nagyváradon dolgozott tagjai kiegészülve a hajnalban Székesfehérvárról elindult négy másik tagtársunkkal (Börcsök Rudolf, Kukucska András, Lévai Miklós és Pap György) Gyergyószentmiklósra utaztak tovább, ahol nagyon gazdag programot szerveztek május 06. A Krajczáros Alapítvány által összegyűjtött, a hadtörténelmi arcképcsarnokba tartozó alkotásokból kiállítást rendeztünk be Gyergyószentmiklóson, melyet a délután folyamán nyitott meg a helyi polgármester személyes képviselője és Dr. Görög István úr május 07. Gyergyószentmiklóson, a Batthyány Ignác szakközépiskolában, az iskola sportnapja keretében hadtörténelmi alapú, előadásokat és interaktív programokat rendeztünk meg, melyen összesen 234 fő tanuló vett részt május 08. A tíz évvel ezelőtt a gyergyószentmiklósi Gac-oldali emlékművünk mellett Székesfehérvár Önkormányzata támogatásával egy kopjafát emeltünk azon gyergyói asszonyok tiszteletére és emlékére, akik a legnehezebb időszakokban is kegyelettel őrizték a Gac-oldalban lemészárolt fehérvári katonák emlékét. A sors különös játéka, hogy éppen azon a napon temették el az utolsóként elhunyt gyergyói asszonyt, aki még életében értesülhetett a kopjafa állításáról, de sajnos már nem élhette meg. A Baráti Körünk képviseletében az Ifjúsági Tagozat nyolc tagja részt vett a temetésen is.

10 2018. május 10. A Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai kihelyezett értekezletet, és közösségi programot rendeztek a Katonai Emlékparkban május 11. A Határtalanul Hazafiság Iskolája programban ez alkalommal 111 határon túlról érkezett diák vett részt május 12. Az Emlékhelyek Napja programhoz ez alkalommal is csatlakozott a Katonai Emlékpark, s ezen keresztül a Baráti Körünk is. Az MTV1 élő bejelentkezéssel számolt be a sokszínű programról május 15. Dr. Görög István elnök-helyettes úr a Honvédelemért Kitüntető Cím Arany fokozatát, Oláh László pedig a bronz fokozatát vehette át a Honvédelmi Minisztérium ünnepségén május 16. Hazafiság Iskolája program az I. István Szakgimnázium 102 diákja részére május 17. Fehérvár köszönti katonáit ünnepi est a Vörösmarty Színházban. Az ünnepségen került átadásra a HTBK legmagasabb kitüntetése, a Gyuricza gyűrű, amit ez évben Bernáth Istvánnénak és Husonyicza Gábor elnököknek adott át Szelekovszky Ernő elnök úr.

11 2018. május 18. A tavasz utolsó Határtalanul Hazafiság Iskolájaf oglalkozása, melyen 93 fő határon túli diák vett részt. A január 12. és május 18. közötti időszakban, a cserkészekkel kötött szerződésnek megfelelően, mintegy határon túli magyar fiatalt fogadtunk a Katonai Emlékparkban, s biztosítottuk részükre a Hazafiság Iskolája programot május között Kárpát-alján, Kegyeleti emlékúton vett részt a HTBK 47 fős csoportja. A csoport felkereste Beregszász, Munkács Ungvár nevezetességeit és ellátogatott a Vereckei hágóba is ahol elhelyezte a Baráti Körünk koszorúját. A csoport vendéglátója Mezővári lakossága volt. A váriak nagy áldozatot szenvedtek a második világháborút követő bosszútól, emlékükre állított mementónál is koszorút helyezett el a csoportunk május 26. A XXXV. Tavaszi Túra, országos jelentőségű honvédelmi versenyen (Sárisáp) a városunkat, s a Baráti Körünket négy csapat is képviselte. A HTBK/Zentai csapat Gugolya Csilla vezetésével a 12., a HTBK/Kodolányi csapat Szegleti Tamás vezetésével a 7., a HTBK/Táncsics csapat Solymos Zsigmond vezetésével a4., míg a HTBK/KEMPP csapat Geguss Ákos vezetésével immár zsinórban harmadszor megnyerték a magas színvonalú, komoly erőfeszítést és nagyfokú felkészültséget igénylő versenyt május 27. A Hősök terén zajló felújítási munkálatok miatt új helyszínt kellett találni a Hősök Napja állami ünnepségnek, melyre a szervezők a Katonai Emlékparkot találták a legalkalmasabbnak. Ennek megfelelően ezen a napon a Katonai Emlékpark adott helyszínt a megemlékezésnek, melyen Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter úr tartott megemlékező beszédet, majd koszorúk töltötték meg a zászlóteret.

12 2018. május 27. Részvételünk és HTBK tájékoztató és foglalkoztató pont működtetése a Millenárison, a Gyermek Napon május 27. Püspöki mise a Doni Kápolnánál május 29. Békefenntartók Napja a Katonai Emlékparkban 2018.május 29. A Székesfehérvári Püspökség kertjében egy díszkörtefát ültettek, amivel az Ültessünk fát az I. világháború emlékére a Kárpátmedencében! címmel indított akcióhoz csatlakoztak. Nemrégiben közös felhívással fordult a Krajczáros Alapítvány, a Bársony István Alapítvány, a Honvédség és Társadalom Baráti Kör, hogy minél több helyen ültessenek egy fát az I. világháború centenáriuma alkalmából, a Nagy Háborúban elesettekért május 30. Hazafiság Iskolája az Ecseri Laky Ilonka Általános Iskola 148 diákja, valamint a Szekszárdi SzC 43 diákja részére május 31. A Budapesti XIII. Táncsics Mihály Általános Iskola 148 tanulója vett részt a Hazafiság Iskolája programban.

13 2018. június 5. Az Elnökség ülésén megtárgyalta az első félév tapasztalatait és elégedetten állapította meg, hogy a Baráti Kör teljesítette vállalt feladatait és felkészült a következő időszak feladatainak elvégzésére. Köszönetet mondott a tagság részére a feladatokban való részvételért, és kérte a további aktivitást!

HÁTTÉRANYAG a 2013. június 26-i Választmányi ülés napirendjéhez

HÁTTÉRANYAG a 2013. június 26-i Választmányi ülés napirendjéhez HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - közhasznú szervezet- 8000 Székesfehérvár, Malom u. 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255 E-mail: htbk.szfvár@regiment.hu HÁTTÉRANYAG a 2013. június

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a május 12-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése március május 12.

HÁTTÉRANYAG a május 12-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése március május 12. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG a 2016. május 12-i elnökségi

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a 2015. június 17-i elnökségi üléshez Az előző választmányi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2015. április 20. 2015. június 17.

HÁTTÉRANYAG a 2015. június 17-i elnökségi üléshez Az előző választmányi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2015. április 20. 2015. június 17. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG a 2015. június 17-i elnökségi

Részletesebben

CSELEKVÉSI TERV 2013. /tervezet/

CSELEKVÉSI TERV 2013. /tervezet/ HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - közhasznú szervezet- 8000 Székesfehérvár, Malom u. 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255 E-mail: htbk.szfvár@regiment.hu CSELEKVÉSI TERV 2013. /tervezet/

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG a 2017. október 18-i elnökségi

Részletesebben

CSELEKVÉSI TERV /2017. májustól májusig/

CSELEKVÉSI TERV /2017. májustól májusig/ HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255, www.htbkszfvar.hu, htbkszfvar@htbkszfvar.hu, Nyt szám:

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a december 9.-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése október 14. december 9.

HÁTTÉRANYAG a december 9.-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése október 14. december 9. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG a 2015. december 9.-i

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - közhasznú szervezet- 8000 Székesfehérvár, Malom u. 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255 E-mail: htbk.szfvár@regiment.hu CSELEKVÉSI TERV 2014. /tervezet/

Részletesebben

CSELEKVÉSI TERV 2015. /2015. május 21-től 2016. májusig/

CSELEKVÉSI TERV 2015. /2015. május 21-től 2016. májusig/ HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malm utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu Nyt szám: /2015 CSELEKVÉSI TERV 2015.

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a 2013. május 9.-i Választmányi üléshez Az előző választmányi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2013. február 14. 2013. május 9.

HÁTTÉRANYAG a 2013. május 9.-i Választmányi üléshez Az előző választmányi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2013. február 14. 2013. május 9. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - közhasznú szervezet- 8000 Székesfehérvár, Malom u. 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255 E-mail: htbk.szfvár@regiment.hu HÁTTÉRANYAG a 2013. május

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR. Székesfehérvári Szervezete

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR. Székesfehérvári Szervezete HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Kiemelkedően közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom u 2. Tel./ Fax: 00-36-22 311-255. e-mail:htbk.szfvár@regiment.hu

Részletesebben

2017. október 19. Kiállítás megnyitó a nagyváradi Várban, ahol bemutatásra került az Én 1956-om kiállítás.

2017. október 19. Kiállítás megnyitó a nagyváradi Várban, ahol bemutatásra került az Én 1956-om kiállítás. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu Az előző elnökségi ülés óta eltelt

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a október 14-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2015.augusztus 25. október 14.

HÁTTÉRANYAG a október 14-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2015.augusztus 25. október 14. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG a 2015. október 14-i elnökségi

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a január 25-i elnökségi ülésre Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2016.november január 25.

HÁTTÉRANYAG a január 25-i elnökségi ülésre Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2016.november január 25. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG a 2017. január 25-i elnökségi

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a november 4-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése augusztus 30. november 4.

HÁTTÉRANYAG a november 4-i elnökségi üléshez. Az előző elnökségi ülés óta eltelt időszak áttekintése augusztus 30. november 4. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG a 2016. november 4-i elnökségi

Részletesebben

SZENT LÁSZLÓ, A LOVAGKIRÁLY 2014.

SZENT LÁSZLÓ, A LOVAGKIRÁLY 2014. SZENT LÁSZLÓ, A LOVAGKIRÁLY a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete, a Katonai Emlékpark Pákozd - Nemzeti Emlékhely, a nagyváradi Pro Liberta Partium Egyesület valamint a nagyváradi

Részletesebben

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége:

Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: Zemplén Térségi katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2010. évben végzett tevékenysége: 2010. január 14. a Sátoraljaújhelyi Városvédő és Szépítő Egyesülettel, az Eötvös József Klubbal közösen megemlékezést

Részletesebben

A humán munkaközösség félévi beszámolója. 2014-15. tanév

A humán munkaközösség félévi beszámolója. 2014-15. tanév A humán munkaközösség félévi beszámolója 2014-15. tanév Készítette: Ipcsicsné Weinhoffer Csilla mkv. Zalaszentgrót, 2015. január 27. A munkaközösség tagjai magyar, történelem, valamint ének tantárgyakat

Részletesebben

Előterjesztés a HTBK Közgyűlésén évi költségvetési beszámolója, Közhasznúsági jelentés benyújtása. (szöveges változat) május 18.

Előterjesztés a HTBK Közgyűlésén évi költségvetési beszámolója, Közhasznúsági jelentés benyújtása. (szöveges változat) május 18. .számú melléklet / 2017 számhoz HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 email htbkszfvar@htbkszfvar.hu, www.htbkszfvar.hu

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Nyt.szám: HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email htbk.szfvar@regiment.hu,

Részletesebben

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént.

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete számú melléklet a /2014/ számhoz. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email

Részletesebben

MUNKATERV. a 2011-es évre

MUNKATERV. a 2011-es évre BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2011-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

Előterjesztés a HTBK Közgyűlésén évi költségvetési fő számaira május 18.-án

Előterjesztés a HTBK Közgyűlésén évi költségvetési fő számaira május 18.-án sz. melléklet / 2017. számhoz HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 email htbkszfvar@htbkszfvar.hu, www.htbkszfvar.hu

Részletesebben

Nándorfehérvári diadal emléknapja: július 22.

Nándorfehérvári diadal emléknapja: július 22. Nándorfehérvári diadal emléknapja: július 22. Hunyadi János és Kapisztrán János seregei 558 évvel ezelőtt, 1456. július 22-én állították meg a Nándorfehérvárt ostromló oszmán hadat. A győztes csata emlékére

Részletesebben

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, www.htbkszfvar.hu, email: htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

CSELEKVÉSI TERV /2016. májustól májusig/

CSELEKVÉSI TERV /2016. májustól májusig/ HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE Közhasznú szervezet 8000 Székesfehérvár, Malm utca 2. Tel./ Fax: 00 36 22 311 255, www.htbkszfvar.hu, htbkszfvar@htbkszfvar.hu, Nyt szám: /2016

Részletesebben

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR

HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Nyt.szám: HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email htbk.szfvar@regiment.hu,

Részletesebben

HÁTTÉRANYAG a június 28-i elnökségi ülésre Beszámoló az előző ülés óta elvégzett feladatok tapasztalatairól március június 28.

HÁTTÉRANYAG a június 28-i elnökségi ülésre Beszámoló az előző ülés óta elvégzett feladatok tapasztalatairól március június 28. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG a 2017. június 28-i elnökségi

Részletesebben

CSELEKVÉSI TERV 2009. évre

CSELEKVÉSI TERV 2009. évre HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187. email: htbk.szfvar@regiment.hu,

Részletesebben

A HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezetének 2014. évi PÉNZÜGYI TERVE BEVÉTELEK

A HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezetének 2014. évi PÉNZÜGYI TERVE BEVÉTELEK számú melléklet a /2014/ számhoz. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email

Részletesebben

XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat

XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat XVII. Közbiztonsági Rendezvénysorozat Az idei évben is megvalósul a figyelemfelhívó és ismerető programokkal színesített városi és megyei Közbiztonsági Rendezvénysorozat. Az alábbiakban összegezzük, milyen

Részletesebben

Az előkészítő óra: Tanulmányi kirándulás - Beszámoló képekkel

Az előkészítő óra: Tanulmányi kirándulás - Beszámoló képekkel Az Istvánffy Miklós Általános Iskola 44 diákja és 5 pedagógusa a Határtalanul! Árpád vezér nyomdokain című program keretében négynapos Kárpátaljai kiránduláson vett részt 2018. augusztus 28-31. között.

Részletesebben

A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2009. évi programjai

A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2009. évi programjai A Zemplén Térségi Katasztrófa és Polgári Védelmi Szövetség 2009. évi programjai 2009. január 12. Közreműködtünk a Don-kanyarban elesett katonák, hősök és áldozatok emlékére szervezett megemlékezés megszervezésében

Részletesebben

Éves beszámoló a TÁMOP A-12/ számú projekthez kapcsolódóan

Éves beszámoló a TÁMOP A-12/ számú projekthez kapcsolódóan Éves beszámoló a TÁMOP-3.3.14A-12/1-2013-102 számú projekthez kapcsolódóan A Jászsági Napsugár Waldorf Óvodáért és Iskoláért Egyesület és a Bíborka Alapfokú Művészeti Iskola a Testvériskolai kapcsolatok

Részletesebben

MUNKATERV. a 2012-es évre

MUNKATERV. a 2012-es évre 1 BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2012-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Részvétel a békefenntartással és a katonai ellenőrzés hagyományainak ápolásában. A területi kapcsolatok

Részletesebben

Előterjesztés a Közgyűlésre 2016.május 12 én. Beszámoló évi gazdálkodási év költségvetési teljesítéséről

Előterjesztés a Közgyűlésre 2016.május 12 én. Beszámoló évi gazdálkodási év költségvetési teljesítéséről sz. melléklet / 2016 számhoz HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE Közhasznú szervezet 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00 36 22 311 255 htbkszfvar@htbkszfvar.hu www.htbkszfvar.hu

Részletesebben

Az előző választmányi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2014. szeptember 23. november 29.

Az előző választmányi ülés óta eltelt időszak áttekintése 2014. szeptember 23. november 29. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR SZÉKESFEHÉRVÁRI SZERVEZETE - Közhasznú szervezet - 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 htbk.szfvar@regiment.hu www.htbkszfvar.hu HÁTTÉRANYAG

Részletesebben

Előterjesztés az Közgyűlési ülésre április 09.-én. Javaslat évi gazdálkodási év költségvetési bevételi és kiadási fő számaira

Előterjesztés az Közgyűlési ülésre április 09.-én. Javaslat évi gazdálkodási év költségvetési bevételi és kiadási fő számaira HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255 email htbkszfvar@htbkszfvar.hu, www.htbkszfvar.hu Előterjesztés az Közgyűlési

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 17. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 17. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 17. évfordulója alkalmából Visszapillantó 2015. november 14 Visszapillantó 2015. november 14 A Debreceni Főnix

Részletesebben

A 2018/2019. tanév rendje

A 2018/2019. tanév rendje A 2018/2019. tanév rendje A tanév, a szorgalmi idő (tanítási év) A 2018/2019. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő) és utolsó tanítási napja 2019. június 14. (péntek).

Részletesebben

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE

FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE E LİTERJESZTÉS FEJÉR MEGYE KÖZGYŐLÉSÉNEK 2012. ÁPRILIS 26-I ÜLÉSÉRE 17. IKTATÓSZÁM: 2-5/2012. MELLÉKLET: TÁRGY: Tájékoztató a közgyőlés két ülése között történt fontosabb eseményekrıl ELİTERJESZTİ: Vargha

Részletesebben

Ózdi SZC Bródy Imre Szakgimnáziuma. A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből)

Ózdi SZC Bródy Imre Szakgimnáziuma. A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből) A tanév menetrendje (részlet az éves munkatervből) 2018. szeptember 3. Ünnepélyes tanévnyitó (hétfő) Első tanítási nap - osztályfőnöki órák (3 óra) Törzslapok és bizonyítványok dokumentációja (a korábbi

Részletesebben

PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA. 2014/2015. évi munkaterve

PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA. 2014/2015. évi munkaterve A SZEGEDI ÉS TÉRSÉGE EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM, ÁLTALÁNOS ISKOLA PALLAVICINI SÁNDOR ISKOLA 2014/2015. évi munkaterve Feladat Határidő Alakuló éretekezlet 2014. augusztus 21. 08.30 Javítóvizsga 2014. augusztus

Részletesebben

MUNKATERV a 2010-es évre

MUNKATERV a 2010-es évre BÉKEFENNTARTÓK BAJTÁRSI KÖZHASZNÚ EGYESÜLETE MUNKATERV a 2010-es évre A tevékenység fő irányelvei: 1. Tájékoztató előadások megtartása az európai és a világ konfliktus gócairól és azok kezelésének helyzetéről;

Részletesebben

120 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR

120 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR 120 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Kiemelkedően közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255, www.htbkszfvar.hu, email:htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

A tanév helyi rendje 2013/2014. tanév

A tanév helyi rendje 2013/2014. tanév 2. számú melléklet Ütemterv, naptári terv Szent György Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola A tanév helyi rendje 2013/2014. tanév 47/2013. (VII. 4.) EMMI rendelet a tanév rendjéről alapján

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/162-1/2015/I. Ea: Varga Erika Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

A 2016/17-ES TANÉV MUNKARENDJE

A 2016/17-ES TANÉV MUNKARENDJE FELADATOK A 2016/17-ES TANÉV MUNKARENDJE ISKOLAI RENDEZVÉNYEK - KIEMELT FELADATOK ELSŐ FÉLÉV HATÁRIDŐ Javító vizsgák szaktanári konzultációs lehetőség 2016. augusztus 24-26. konzultáció biztosítása augusztus

Részletesebben

Bernáth Kálmán Református Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola. felvételi tájékoztató

Bernáth Kálmán Református Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola. felvételi tájékoztató Bernáth Kálmán Református Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola felvételi tájékoztató 2016/2017 BEMUTATKOZÁS Iskolánkban 60 év óta folyik kereskedelmi és vendéglátóipari szakemberek képzése.

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2014/2015-ös tanévben Augusztus Augusztus 18. Augusztus 21. Augusztus 21-22 Augusztus 21-25. Augusztus 26. Augusztus 27. Augusztus 28. Vezetőségi értekezlet

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ADATOK: TATAY SÁNDOR KÖZÖS FENNTARTÁSÚ ÁLTALÁNOS ISKOLA BADACSONYTOMAJ KERT UTCA 8. 8258.

ÁLTALÁNOS ADATOK: TATAY SÁNDOR KÖZÖS FENNTARTÁSÚ ÁLTALÁNOS ISKOLA BADACSONYTOMAJ KERT UTCA 8. 8258. Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés Innovatív intézményekben TÁMOP 3.1.4 TÉMAHÉT: 1848/49 ÁLTALÁNOS ADATOK: TATAY SÁNDOR KÖZÖS FENNTARTÁSÚ ÁLTALÁNOS ISKOLA BADACSONYTOMAJ KERT UTCA 8. 8258. A

Részletesebben

2014-2015-ÖS TANÉV EREDMÉNYEI

2014-2015-ÖS TANÉV EREDMÉNYEI 2014-2015-ÖS TANÉV EREDMÉNYEI Horvát nyelv, kulturális élet A tanévet megelőző nyári programok: 1) 2014.Június 22-29.- Pag (Horvátország)- Horvát nyelvi tábor 6 tanuló vett részt az egy hetes horvátországi

Részletesebben

XI. A 2017/2018-as tanév ütemterve

XI. A 2017/2018-as tanév ütemterve XI. A 2017/2018-as tanév ütemterve Dátum Szeptember 1. Esemény 8:00 Tanévnyitó Első tanítási nap - munka és balesetvédelmi oktatás a tanulóknak Napközis tanulók felmérése 1.osztályos szülői értekezlet

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2013/2014-as TANÉVRE

ESEMÉNYNAPTÁR a 2013/2014-as TANÉVRE Kecskeméti Széchenyivárosi Általános Iskola Móra Ferenc Általános Iskolája 6000. Kecskemét, Forradalom u. 1. Tel.: 76/488-762 Fax.:76/508-309 E-mail: moraisk@keszeiskola.hu ESEMÉNYNAPTÁR a 2013/2014-as

Részletesebben

A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER

A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER A 2014/15-ES TANÉV FELADATTERVE 2014. SZEPTEMBER 8. osztályok 1. (hétfő) 7.45 ELSŐ TANÍTÁSI NAP 8. (hétfő) 17.00 Szülői értekezlet alsó tagozat 11. (csütörtök) 16.30 Szülői Munkaközösségi értekezlet 15.

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN

SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN Pályázati azonosító: 3508/01174 SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN Árny az árnyban. Versszínház Radnóti Miklós utolsó pillanatáról Időpont: 2014.11.10.

Részletesebben

IV. Rákosmenti Hagyományőrző Rendvédelmi és Katonai Napok

IV. Rákosmenti Hagyományőrző Rendvédelmi és Katonai Napok IV. Rákosmenti Hagyományőrző Rendvédelmi és Katonai Napok Negyedik alkalommal rendezték meg a Rákosmenti Hagyományőrző Rendvédelmi és Katonai Napokat június 12-14. között. A program fővédnöke Hende Csaba

Részletesebben

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19.

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. időpont Szolnoki Művésztelep (kemence) Szolnoki Művésztelep (színpad) Kossuth-tér 7.00 Kemence felfűtése 9.00 Magyarok vásárának kezdete,

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR A ES TANÉVRE

ESEMÉNYNAPTÁR A ES TANÉVRE / Székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégium 8000 Székesfehérvár Gyümölcs u. 13. Tel: 22-500-231 Fax: 22-500-290 ESEMÉNYNAPTÁR A 2016-2017-ES TANÉVRE Készítette: Nyikusné Tatai Szilvia igazgatóhelyettes

Részletesebben

Részletek iskolánk 2017/2018. évi munkatervéből: 2. A 2017/2018. tanév feladatai. 3. A 2017/2018. tanév rendje

Részletek iskolánk 2017/2018. évi munkatervéből: 2. A 2017/2018. tanév feladatai. 3. A 2017/2018. tanév rendje Részletek iskolánk 2017/2018. évi munkatervéből: 2. A 2017/2018. tanév feladatai 2.1. Kiemelt feladatok Kiemelt feladataink a 2017/2018. tanévre: A lemorzsolódásban veszélyeztetett tanulók segítése, a

Részletesebben

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira Ideje: 2017. szeptember 29 - október 13. Programszervező

Részletesebben

120 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR

120 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR 120 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Kiemelkedően közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255, www.htbkszfvar.hu, email:htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából Tájékoztató az Alapítvány elmúlt éves munkájáról 2012. novemberében a 13. születésnap alkalmából

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium eseményterve a 2017/2018-as tanévben Augusztus Augusztus 21. Augusztus 22. Augusztus 22-23 Augusztus 23-29. Augusztus 29. Vezetőségi értekezlet Tantestületi alakuló

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából Visszapillantó 2014. november 14. Születésnapi rendezvény Fazekas Lajos fazekas népi iparművész,

Részletesebben

Jegyzőkönyv Választmányi ülésről. 1. Tagfelvétel. Előterjesztő: Sárközi Tamás ügyvezető.

Jegyzőkönyv Választmányi ülésről. 1. Tagfelvétel. Előterjesztő: Sárközi Tamás ügyvezető. 120 HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Kiemelkedően közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-311-255, www.htbkszfvar.hu, email:htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

FEB 93 Ifjúsági Oktatási Alapítvány. Közhasznúsági jelentés FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

FEB 93 Ifjúsági Oktatási Alapítvány. Közhasznúsági jelentés FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2016 1 1. Számviteli beszámoló 2. A költségvetési támogatás felhasználása 3. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás 4. Cél szerinti juttatások

Részletesebben

Aranyosok Arany-hete

Aranyosok Arany-hete Aranyosok Arany-hete Arany János születésének 197. évfordulója alkalmából március másodikától egy teljes tanítási héten keresztül változatos programokon idéztük meg iskolánk névadójának szellemét, tudtunk

Részletesebben

Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, lebonyolított program Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett,

Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, lebonyolított program Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, Oldal 1 / 10 Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Kft) Mezőtúr Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) 2019. év Január Rendezvény neve Időpont Rendezvény szervezője

Részletesebben

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2013/2014

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2013/2014 SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2013/2014 Összeállította: Dr. Sipos Ibolya igazgató -1- -6- A TANÉV RENDJE A 2013/2014. tanévben 180 tanítási nap van. Első tanítási nap: 2013. szeptember

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 23-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 23-i ülésére 1612-1/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 23-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2011. évi módosított rendezvénytervének

Részletesebben

A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Erdei iskola

A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Erdei iskola A Létavértesi Irinyi János Általános Iskola hírei: Erdei iskola Iskolánk harmadikos és hatodikos tanulói szeptember végén idén is erdei iskola projekt keretében természet közelben tanultak öt-öt napig.

Részletesebben

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Augusztus 8. péntek Futóverseny Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában futóverseny Gönc és Vizsoly

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

KECSKEMÉTI SZÉCHENYIVÁROSI ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANÉV RENDJE

KECSKEMÉTI SZÉCHENYIVÁROSI ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANÉV RENDJE KECSKEMÉTI SZÉCHENYIVÁROSI ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA TANÉV RENDJE 2014-2015-ös TANÉV KECSKEMÉTI SZÉCHENYIVÁROSI ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014-2015-ös TANÉV HÓNAP NAP ESEMÉNYEK (RENDEZVÉNYEK, ÜNNEPÉLYEK)

Részletesebben

Vizsgahely keresési eredmények :54 22 feladatellátási hely 16 intézményben

Vizsgahely keresési eredmények :54 22 feladatellátási hely 16 intézményben Vizsgahely keresési eredmények 2018.11.18. 16:54 22 feladatellátási hely 16 intézményben 030046 Székesfehérvári Kodály Zoltán Általános, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Intézmény címe: 8000 Székesfehérvár,

Részletesebben

Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója.

Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója. Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója. 2012. január: Iskolai csoportedzések, István Király ált iskola, minden hétfő 14 órától Gyolcsos Ferenc vezetésével 15 fő. Táncsics Mihály Általános iskola kedd

Részletesebben

MEGHÍVÓ A KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT, ÖNKÉNTESSÉG JELENE ÉS JÖV AZ OKTATÁSBAN CÍM KONFERENCIÁRA

MEGHÍVÓ A KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT, ÖNKÉNTESSÉG JELENE ÉS JÖV AZ OKTATÁSBAN CÍM KONFERENCIÁRA A Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum Oktatási és Üdültetési Nonprofit Közhasznú Kft. szervezésében a NEFMI 2011. január 22-én OK 3879-7/2010.sz. Támogatási Szerz dés alapján Konferenciát szervez. MEGHÍVÓ

Részletesebben

VÁC VÁROS UZONYI BÁLINT DIÁKPOLGÁRMESTER BESZÁMOLÓJA 2016/2017 TANÉV

VÁC VÁROS UZONYI BÁLINT DIÁKPOLGÁRMESTER BESZÁMOLÓJA 2016/2017 TANÉV VÁC VÁROS UZONYI BÁLINT DIÁKPOLGÁRMESTER BESZÁMOLÓJA 2016/2017 TANÉV VÁC 2017 Képviselőtestületi ülés 2016.05.21. A diák-polgármesteri beiktatás után meghívást nyertem a soron következő képviselő-testületi

Részletesebben

Előterjesztés Közgyűlésre május 12. én. Javaslat évi gazdálkodási év költségvetési terv kiadási és bevételi főszámairól

Előterjesztés Közgyűlésre május 12. én. Javaslat évi gazdálkodási év költségvetési terv kiadási és bevételi főszámairól sz. melléklet / 2015 számhoz HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete 8000 Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00 36 22 311 255 email htbkszfvar@htbkszfvar.h u, www.htbkszfvar.hu

Részletesebben

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben. Augusztus

A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben. Augusztus A Türr István Gimnázium és Kollégium Munkaterve a 2016/2017-es tanévben Augusztus Augusztus 15. Augusztus 22. Augusztus 15-24 Augusztus 23-26. Augusztus 29. Augusztus 30. Vezetőségi értekezlet Tantestületi

Részletesebben

ORSZÁGOS HARRY POTTER-VETÉLKEDŐ

ORSZÁGOS HARRY POTTER-VETÉLKEDŐ ORSZÁGOS HARRY POTTER-VETÉLKEDŐ 2012 őszén került sor Papp Éva tanárnő szervezésével, a Hódmezővásárhelyi Eötvös József Szakközépiskola könyvtárában az országos Harry Potter műveltségi vetélkedő döntőjére.

Részletesebben

A Haza és haladás vetélkedő döntője

A Haza és haladás vetélkedő döntője A Haza és haladás vetélkedő döntője 2013. május 27. Debrecen Részletek az előzetes feladatokból A megnyitó A csapatok munka közben Nézzük, kit rejt a léggömb? A zsűri a feladatok értékelése közben, nagy

Részletesebben

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010 SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010 Összeállította: Dr. Sipos Ibolya igazgató A TANÉV RENDJE A 2009/2010. tanévben 183 tanítási nap van. Első tanítási nap: 2009. szeptember

Részletesebben

JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására

JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására JAVASLAT a 2012. évi városi imázsra vonatkozó költségvetési keret felosztására Ózd, 2012. március 22. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke Pénzügyi és Gazdasági Bizottság elnöke

Részletesebben

2012/2013. tanév rendje (kivonat)

2012/2013. tanév rendje (kivonat) 2012/2013. tanév rendje (kivonat) Első tanítási nap: Őszi szünet: Téli szünet: Első félév: Tavaszi szünet: Utolsó tanítási nap: Tanítási napok száma: 2012. szeptember 3. /hétfő/ 2012. október 29-től november

Részletesebben

J A V A S L A T a évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására

J A V A S L A T a évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására J A V A S L A T a 2019. évi városi rendezvényekre, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására Ózd, 2019. március 28. Előterjesztő: Előkészítő: Farkas Péter Barnabás

Részletesebben

DEÁK TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA SOPRON, DEÁK TÉR / A TANÉV HELYI RENDJE:

DEÁK TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA SOPRON, DEÁK TÉR / A TANÉV HELYI RENDJE: DEÁK TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA SOPRON, DEÁK TÉR 78. 2017/2018. - A TANÉV HELYI RENDJE: Szorgalmi idő, tanítási szünetek: 2017. szeptember 1. Első tanítási nap péntek 2017. okt. 30. - nov. 3. Őszi szünet Utolsó

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi készülődés Dohóczki Mónika

Részletesebben

A TANÉV HELYI RENDJE

A TANÉV HELYI RENDJE A TANÉV HELYI RENDJE A tényleges tanítási napok száma: 181 nap. Az első tanítási nap: 2018. szeptember 3. (hétfő) Családi nap: 2018. szeptember 22. Az őszi szünet 2018. október 29-től 2018. november 2-ig

Részletesebben

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja

Rendezvények 2011-ben Mezőszilas községben. Rendezvény tervezett programja ek 2011-ben Mezőszilas községben időpontja címe/elnevezése tervezett programja helyszíne szervezője/felelőse 2011. február 25. 9 órától 12 óráig Óvoda nyitogató A leendő ovisok fogadása az óvodában, ismerkedés

Részletesebben

A Tisza-part természeti szépségével, élővilágával ismerkedtünk, majd megvizsgáltuk a víz tisztaságát. Következő úti célunk Visk volt.

A Tisza-part természeti szépségével, élővilágával ismerkedtünk, majd megvizsgáltuk a víz tisztaságát. Következő úti célunk Visk volt. Őseink útján járva A vecsési Halmi Telepi Általános Iskola húsz hetedik osztályos tanulója 2012. május 10.- 2012. május 13. között Ukrajnába utazott tanulmányi kirándulásra a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Részletesebben

A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS

A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS A 2015/16-ES TANÉV FELADATTERVE 2015. AUGUSZTUS 17. (hétfő) 9:00 alakuló értekezlet 18-31. munkaközösségi szakmai programok, tantermek dekorálása 24-26. DIFER mérés 26. tankönyvek átvétele 27. 7:00 szakmai

Részletesebben

NYÍLT NAP MAGYAR MŰHELY ÁMK GIMNÁZIUMA

NYÍLT NAP MAGYAR MŰHELY ÁMK GIMNÁZIUMA NYÍLT NAP 2018. 11. 14. MAGYAR MŰHELY ÁMK GIMNÁZIUMA Milyen célkitűzésekkel jött létre az iskola? Mezőörs és környéke fiataljainak tehetséggondozása Felelősséget vállalni a környezetért és a közösségért

Részletesebben

Bácskai Általános Iskola Tanítási

Bácskai Általános Iskola Tanítási Bácskai Általános Iskola Tanítási nap Dátum Program sorszáma 2018.09.01 Tanévkezdő családi nap 2018.09.02 1 2018.09.03 Tanévnyitó ünnepély 2 2018.09.04 PET palack gyűjtés a tanév során 3 2018.09.05 4 2018.09.06

Részletesebben

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek 1. sz. melléklet 2017. évi Városi rendezvényterv Készítette: Ferenczné Fajta Mária mb. intézményvezető I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek I. Nemzeti és állami ünnepek Március 15. Az 1848/49-es

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés az 1997. évi CLVI. Törvény 19. alapján

Közhasznúsági jelentés az 1997. évi CLVI. Törvény 19. alapján Nyt.szám: HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete - Kiemelkedően Közhasznú társadalmi szervezet - 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, 503-187.email htbk.szfvar@regiment.hu,

Részletesebben

A tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Első tanítási nap tanévnyitó az első órában.

A tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Első tanítási nap tanévnyitó az első órában. A 2016-2017. tanév fontosabb iskolai szintű eseményei: Időpont Esemény 2016. 08.31. Tanévnyitó értekezlet. (nevelőtestület) 2016. 09. 01. Első tanítási nap tanévnyitó az első órában. 2016. 09. 05-ig Jelentkezés

Részletesebben