Online háztervezés. 3D típustervek összefoglalója 3 típus, 3 méret, 3 család házterve, ami Neked is megfelelhet! m2

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Online háztervezés. 3D típustervek összefoglalója 3 típus, 3 méret, 3 család házterve, ami Neked is megfelelhet! 150-100- 60 m2"

Átírás

1 Online háztervezés 3D típustervek összefoglalója 3 típus, 3 méret, 3 család házterve, ami Neked is megfelelhet! m2 Készítette: Nyiri Zsuzsa, Nyirépterv Kft.

2 Szia! Nyiri Zsuzsa vagyok, a Te építész terveződ. Tudom, hogy nehéz a tervezés kezdetén elképzelni, milyen házat is szeretnél, mert valami jót, praktikusat, mégis árban nem túl drágát szeretnél Ebben segítek most neked azzal, hogy összefűztem ide pár tervet egy mappába, amit átadok most. Ez a 3 db terv azért érdekes, mert alapvető dolgok bennük vannak, berendezettek, mások is megépítették már, és működnek. Érdekes még azért is pont ez a 3 db terv, mert 3 különböző méretbeli fokozatot mutat: m2 körüli tetőteres ház nagycsaládnak m2 körüli földszintes ház egy fiatal párnak m2 körüli földszintes ház, ebben két verziót is találsz, a család méretére szabhatóan +1 ajánlat személyesen Neked!

3 1. TETŐTERES HÁZ TÍPUS Összesen: bruttó 156 m 2 Földszint br. 103,8 m 2, tetőtér br. 52 m 2 4 háló (13-15 m 2 -esek) 2 fürdő, vendég wc nappali-konyha -étkező egy tér (25 m 2 ), + kis dolgozó sarok kandalló lehetőség (nincs az árban) telepítés: oldalhatáros beépítés alap fűtés: radiátor vagy padlófűtés, gázkazán. Az építész engedélyezési terv ára: Ft Építési költsége kulcsrakészen: 22,6 M Ft Az ár nem tartalmazza az Áfát, a hulladék elszállítást, környezet rendezést, közművek bekötését és tervezését, és a kazánt- ez opcionális.

4 Földszinten találod: bejárat, előtér nappali- konyha- étkező egyben, itt kandallóval folyosó-gardrób, lépcső fürdőszoba 2 háló 1 dolgozó sarok,(hall) ez lehetne gardrob is.

5 Tetőtérben találod: 2 db háló folyosó, gardrób, kazán fürdőszoba Ezt a házat kompletten lakberendezve terveztük. A nappalihoz kapcsolódó gyönyörű trópusi fa terasz extra hangulatot és plussz külső életteret nyújt. A tervezésnél a helyszínt is figyelembe vettük, a meglévő növényeket beillesztettük mind a fa teraszba, mind pedig a ház alakjába, tájolásába. A helyszínen lakberendezőnk tanácsot ad, tovább segítve otthonod ötletgazdagságát. Jelentkezz konzultációmra, egyeztess időpontot! A referenciaház megtekintésével kapcsolatosan olvasd el személyes ajánlatomat a mappa végén!

6 Megvalósult képek

7 2. FÖLDSZINTES HÁZ 100 M 2 TÍPUS 3 háló (10 m 2 -esek) 1 fürdőszoba vendég wc nappali 20 m 2 - étkező -konyha 9 m 2, egy térbe nyitva pulttal kandalló lehetőség (nincs az árban) telepítés: oldalhatáron álló veranda fedett terasz, terasz opcionális (terasz lefedés nincs az árban) alap fűtés: radiátor vagy padlófűtés, gázkazán. Az építész engedélyezési terv ára: Ft Építési költsége kulcsrakészen: 14,5 M Ft Az ár nem tartalmazza az Áfát, a hulladék elszállítást, környezet rendezést, közművek bekötését és tervezését, és a kazánt- ez opcionális.

8 2 hálószobás verzió dolgozó sarokkal:

9 Megvalósult képek: Nyirépterv Kft. Nyirépterv Kft.

10 3. FÖLDSZINTES KIS HÁZ TÍPUS Földszint nettó 62 m 2, br.76,8 m 2 2 háló (13-15 m 2 -esek) 1 fürdő, vendég wc, zuhany nappali-konyha -étkező egy tér (25 m 2 ), kandalló lehetőség (nincs az árban) telepítés: oldalhatáros beépítés alap fűtés: radiátor vagy padlófűtés, gázkazán. Az építész engedélyezési terv ára: Ft Építési költsége kulcsrakészen: 11,2 M Ft Az ár nem tartalmazza az Áfát, a hulladék elszállítást, környezet rendezést, közművek bekötését és tervezését, és a kazánt- ez opcionális. Nyirépterv Kft.

11 Megvalósult kép: Nyirépterv Kft.

12 Személyes ajánlatom Neked: Ha most már úgy érzed, láttál pár tervet, és kezdesz hinni abban, hogy meg tudjuk tervezni a Te házadat is, a Te igényeidre szabottan, akkor gyere, és jelentkezz Spype konzultációmra! Ha szeretnél élőben látni egy könnyűszerkezetes otthont, ami ráadásul egy valódi otthon, látogass el referenciaházunkba is! A referenciaházban lakberendezőnk személyesen is tanácsot ad, a tervezéshez igénybe veheted az ő munkáját is. Miért javaslom ezt neked? Mert mi pontosan tudjuk és értjük, mi mindent kell elhelyezni a házadban, mennyi teret igényel a család, és milyen praktikus apróságokkal lehet még jobbá tenni az otthonodat. Mi magunk magunknak is így tervezünk, meggyőződhetsz róla, milyen a végeredmény. Ha nem szeretnél egyelőre személyesen menni sehová, akkor a legegyszerűbb a skype vagy tanácskérés. Ajánlatom: a konzultáció és a referenciaház megtekintésének árát a tervezés megrendelése esetén jóváírjuk! Ez az alkotás a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi licenc alá tartozik. A licenc megtekintéséhez látogass el a oldalra.