Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1."

Átírás

1 Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1. Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Előterjesztést véleményezi: Pénzügyi Bizottság Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság ELŐTERJ ESZTÉS a Képviselő-testület november 29.-i ülésére Az Abony, Vasút úti vágásérett túlméretes nyárfák kivágásáról Lakossági bejelentés alapján július 2.-án a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági eljárást kezdeményezett Abony Város Önkormányzatával szemben a Vasút úti nyárfákkal kapcsolatban június 21-én supervisor-i ellenőrzés keretében helyszíni szemlét folytatott le a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Abonyban. Az ellenőrzés eredményeként megállapították, hogy a Vasút út 90 től a Vasút út 104-ig mintegy 26 db vágásérett, túlméretes nyárfa a felsővezetéket a lakóépületeket illetve a közlekedést veszélyezteti. Levelükben kötelezték az Önkormányzatot a veszélyhelyzet elhárítására, a szükséges intézkedések megtételére (előterjesztés 1. sz melléklete). A veszélyhelyzet elhárítására csak a fák kivágásával van lehetőség. Azonban a fák mérete miatt a fakivágás igen komplikált folyamat, az érintett területen a munkálatok ideje alatt az összes felsővezetéket le kell kötni és a Vasút út félpályás lezárására van szükség. A Vasút úton 3 szolgáltató tulajdonában - E.ON Zrt., Magyar Telekom és PR-Telecom - van felsővezeték Az E.ON -nal történt előzetes egyeztetés alapján a feszültségmentesítést és a vezetékek leengedését térítésmentesen végzik el. (Előterjesztés 2. sz. melléklete.) A PR-Telecom tájékoztatása alapján a tulajdonukban lévő légkábelek le- illetve visszakötését díjmentesen végzik el. (Előterjesztés 3. sz. melléklete.) A Magyar Telekom az érintett területen a vezetékeinek lekötését szintén térítésmentesen végzi el. (Előterjesztés 4. sz. melléklete.) Abonyban a Vasút út (4283. hrsz.) a Magyar Közút Zrt. kezelésében van. Azonban a évi I. tv a kimondja, hogy a közútkezelés alá eső terület kizárólag a kiemelt szegélyek/árok külső élei közötti terület. Mindezek miatt a közterületen lévő fák kivágásáról az Önkormányzatnak kell gondoskodnia és a kivágással járó költségeket viselnie. A Magyar Közút Zrt. hozzájárul a kötelezésben szereplő fák kivágásához. A közútkezelői hozzájárulás az előterjesztés leadásáig nem érkezett meg, az a Pénzügyi Bizottsági ülésen kerül kiosztásra.

2 A fák kivágásával kapcsolatban 3 cég került megkeresésre, melyek az alábbi ajánlatot adták: Ajánlattevők Ajánlati ár Egyéb költség Előny/hátrány Megjegyzés A kivágott fák anyagát felvásárolja. Ez kb. 50 m 3 faanyag, Előny, hogy fa melyért kb. gallyak Ft-ot Batus Kft. További költség ledarálásról és fizet.(pontos Kecskemét Bruttó: Ft nem merül fel. elhelyezéséről kö összeget a Bánfi Károly ltségmentesen ténylegesen gondoskodik. megmért fatömeg után fizetnek.) Így a munka díja ténylegesen: kb Ft Lajosmizsei Tűzvédelmi és Műszaki Köztestület Promex Vill. Bruttó: Ft Nem vállalják. Nincs megfelelő felszerelésük a munka elvégzéséhez. További költség a fagallyak ledarálása és elhelyezése. (Az árajánlatok az előterjesztés 5. számú mellékletét képezik.) Hátrány, hogy a fagallyak darálásáról és elhelyezéséről nem gondoskodik. Az ajánlati ár magában foglalja, hogy a kitermelt faanyagot is elviszik, de azért pluszban nem fizetnek. A közterületen lévő fás szárú növények kivágását a fás szárú növény helye szerinti illetékes jegyző engedélyezi a 346/2008. (XII. 30.) a fás szárú növények védelméről szóló Korm. rendelet 6. (1) bekezdése értelmében. Azonban a Vasút úti nyárfák kivágásáról a felmerülő jelentős anyagi terhek miatt a Képviselő-testület dönt. A fakivágás tekintetében a beérkezett árajánlatokat összevetve a legkedvezőbb ajánlatot a Batus Kft. adta. A nyárfák kivágásának munkadíját Ft + Áfa azaz bruttó Ft összegben határozta meg. A cég azonban vállalta, hogy a kidöntött nyárfákat nettó Ft/ erdei m 3 áron felvásárolja. A fatömeg becsült mennyisége 50 erdei m 3, így a faanyagért Ft + Áfa azaz bruttó Ft összeget ajánlottak fel. (Ez becsült érték, a visszavásárlás értéke a tényleges fatömeg megmérése után határozható meg.) A faanyag felvásárlása a bruttó Ft-os munkadíjat bruttó Ft-ra csökkenti le.

3 Továbbá a Batus Kft. vállalta a fák kidöntésén és a faanyag felvásárlásán túl a fagallyak ledarálását és elszállítását Bene Lajos abonyi vállalkozóval együttműködve díjmentesen. Továbbá a 346/2008. (XII. 30.) a fás szárú növények védelméről szóló Korm. rendelet 8. (1) bekezdése értelmében: A közterületen lévő fás szárú növény kivágását követő 1 éven belül a használó köteles gondoskodni a növény helyben történő szakszerű pótlásáról. A telepítendő cserje esetében 3 éven belül kell biztosítani a legalább azonos területi borítást. A pótlás céljából történő telepítést meg kell ismételni, ha a telepítést követő vegetációs időszak kezdetén a fás szárú növény nem ered meg. A szakszerű pótlás teljesítését a jegyző ellenőrzi. Feketéné Farkas Ildikó kertészmérnök által telepítésre az alábbi fafajtákat javasolta: Prunus serullata (japán díszcseresznye) : áprilistól májusig virágzik, dekoratív növény. Parkfának kiválóan alkalmas, Magyaroszágon az egyik legkedveltebb díszfa. Beszerzési ára jelenleg: Ft/facsemete. Prunus cerasifera Nigra (vérszilva): Egész évben sötét lilásbordó levelével, áprilisban rózsaszínbe boruló virágaival dekoráló színeslevelű fa. Jól tűri a városi körülményeket, sorfának, parkfának alkalmas. Beszerzési ára jelenleg: Ft A fák ültetését 2013 őszére célszerű ütemezni. Az ültetést előreláthatólag a közcélú foglalkoztatottak fogják elvégezni. A facsemeték ültetéséhez szükséges a gyökérhez vezető műanyag cső is, amellyel közvetlenül a gyökérzónát lehet öntözni. (Feketéné Farkas Ildikó nyilatkozata az előterjesztés 6. sz. mellékletét képezi.) A faültetéssel összesen felmerülő költségek: Facsemeték ára, 26 db : Ft (vérszilva) vagy Ft (díszcseresznye) Műanyag cső és a fák szállítási költsége: Ft A faültetés költsége összesen az olcsóbb díszfával számítva jelenlegi áron: Ft Mindent összevetve a fakivágás és a vérszilva facsemeték költsége: kb Ft (Azért becsült az érték, mert a tényleges megmért fatömeg felvásárlása után lehet pontosítani.) A határozat mellékletét képező szerződésről Ifj. Dr. Tóta Áron Ügyvéd Úr véleménye az előterjesztés leadásáig nem érkezett meg, az a Pénzügyi Bizottsági ülésen kerül kiosztásra.

4 Tisztelt Képviselő-testület! Kérem az előterjesztés elfogadását és az alábbi határozati javaslatok elfogadását. /2012. (XI. 29.) számú Képviselő-testületi határozat Az Abony, Vasút úti vágásérett túlméretes nyárfák kivágásáról Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény ában biztosított jogkörében eljárva, az alábbi határozatot hozza: 1. Abony Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Vasút út 90. számtól a Vasút út 104. számig található mintegy 26 db vágásérett, túlméretes nyárfa kivágásával a Batus Kft. bízza meg nettó ,- Ft+Áfa díjért, melynek fedezete a Kéttorony Kötvény kamat terhére biztosított. 2. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, a határozat mellékletének és az árajánlat műszaki tartalmának megfelelő vállalkozási szerződés aláírására. 3. a.) Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, gondoskodjon a kivágott fák helyett 26 db vérszilva fajtájú facsemete vásárlásáról és kiültetéséről november 30-ig. A facsemeték bekerülési és kiültetési költségei Ft - a Kéttorony Kötvény kamata terhére biztosítottak. b.) Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, gondoskodjon a kivágott fák helyett 26 db díszcseresznye fajtájú facsemete vásárlásáról és kiültetéséről november 30-ig. A facsemeték bekerülési költségei Ft a Kéttorony Kötvény kamata terhére biztosítottak. Határidő: azonnal Felelős: Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester A végrehajtásában közreműködik: Településfejlesztési Osztály Határozatról értesül: Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester Parti Mihály alpolgármester dr. Balogh Pál dr. Vörös Mária aljegyző Valamennyi Osztályvezető Ajánlattevők Abony, november 5. Romhányiné dr. Balogh Edit s. k. Polgármester

5 / (XI. 29.) Képviselő-testületi határozat melléklete VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS - Abony, Vasút út 90. sz.-tól 104. sz.-ig található túlméretes, vágásérett nyárfák kivágására - 1. Szerződő felek: - Abony Város Önkormányzat Abony, Kossuth tér 1. adószám: bankszámlaszám: képviseli: Romhányiné Dr. Balogh Edit, mint Megrendelő - Batus. Kft. telephely: Cg.: adószám: bankszámlaszáma:. képviseli : Bánfi Károly, mint Vállalkozó 2. A szerződés tárgya: Abonyban a Vasút úton a 90. számtól a 104. számig az úttest mellett található 26 db vágásérett nyárfa kivágása. A kivágott nyárfa anyagának felvásárlása, a gallyak ledarálása és elszállítása. 3. Vállalkozó feladatai: Az Batus Kft. köteles elvégezni a szerződés 2. pontjában meghatározott munkálatokat a megtett árajánlata szerint, mely szerződés elválaszthatatlan részét képezi. 4. Vállalkozói díj: A szerződés 2. pontjában meghatározott műszaki tartalom megvalósításáért Vállalkozót az alábbi vállalkozási díj illeti meg: Vállalkozási díj mindösszesen: ,- Ft + Áfa, azaz bruttó: ,- Ft A Vállalkozó kijelenti, hogy a vállalkozói díj tartalmazza a jelen szerződés tárgyát képező munkák teljes körű megvalósításának költségeit, díjait. Megrendelő kijelenti - hogy a tárgyi munka megvalósulásának pénzügyi fedezete rendelkezésre áll. 5. Számlák: 5.1. A számla benyújtása a következőképpen történik: A Vállalkozó számláját azt követően jogosult benyújtani, miután a Megrendelő által leigazoltan hiánytalanul és kifogás nélkül a szerződés 2. pontjában meghatározott munkálatokat elvégezte. A Vállalkozó által kiállított számla alapja a szerződés műszaki tartalmának megvalósulását igazoló, Felek által aláírt teljesítés igazolás. A vállalkozói díj elszámolása a Vállalkozó által kiállított és a Megrendelő felé benyújtott a Megrendelő részéről arra jogosult által leigazolt - számlával történik.

6 Számla benyújtási határideje: a kivitelező számlájának Megbízó általi leigazolását követően jogosult, de legkésőbb a teljesítés leigazolását követő 30. nap Összege: a 4. pontban rögzített összeg nettó: ,- Ft + Áfa, bruttó ,- Ft 5.2. Megrendelő képviseletében a számla igazolására jogosult: Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester 53/ Fizetési határidők: 6.1. Megrendelő vállalja, hogy a leigazolt számlák összegét annak elfogadása esetén a kézhezvételtől számított 30 napon belül átutalja a Vállalkozó.. - nél vezetett. számú számlájára Késedelmes számlakifizetés esetén a Vállalkozó a jelen szerződés megkötése időpontjában érvényes, jegybanki alapkamatnak megfelelő mértékű késedelmi kamatot számíthat fel és számlázhat ki a Megrendelő felé A Vállalkozó által elmulasztott vagy késedelmesen átadott számla benyújtása a Megrendelő részéről történő fizetési késedelmet kizárja. 7. A szerződés teljesítési határidői: a. A szerződés tárgyát képező munka megkezdésének időpontja: december 1. b. A munka befejezésének határideje: március Vállalkozói kötelezettségek: 8.1. Vállalkozó a szerződés teljesítése során bekövetkező esetleges problémákat és akadályoztatásokat különös tekintettel a teljesítési határidőkre és a szerződéses összegekre - köteles a Megrendelővel azonnal levélben közölni Vállalkozó köteles a szerződés tárgyát képező munkákat a vállalkozási szerződés feltételei szerint, az érvényes Nemzeti Szabványok előírásainak megfelelően I. (első) osztályú minőségben elvégezni és teljesítésként csak az fogadható el. Vállalkozó dolgozói a munkahelyen csak magyar állampolgárok, vagy érvényes munkavállalási engedéllyel rendelkező külföldiek lehetnek Vállalkozó kötelezettséget vállal az állag-, vagyon és életvédelem biztosításának garantálására, az okozott károk helyreállítására, illetve megtérítésére. Vállalkozó nem szakszerű munkavégzésből eredő károkért teljes körű felelősséggel tartozik Vállalkozó köteles a munkavégzés során a vonatkozó érvényben lévő tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi előírásokat betartani Vállalkozó a munkával kapcsolatos javaslatait csak megrendelői jóváhagyás esetén valósíthatja meg. 9. Megrendelői kötelezettségek: 9.3. Megrendelő a szerződésben foglalt vállalási árat a szerződés feltételei szerint megfizeti 9.4. Megrendelő a Vállalkozó által igénybevett felvonulási területet térítés nélkül biztosítja Megrendelő a munkálatokhoz szükséges, biztonságtechnikai követelményeknek megfelelő és munkavégzésre alkalmas állapotban lévő munkaterületet köteles átadni. 10. Egyéb megállapodások:

7 10.1. Szerződő felek megállapodnak abban, hogy a szerződés teljesítésével kapcsolatban nyilatkozatra, aláírásra jogosult: a) Megrendelő részéről: Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester b) Vállalkozó részéről: Bánfi Károly Vállalkozó a kivágott fát felvásárolja nettó Ft / m 3 (erdei) áron Amennyiben a kivitelezés során hulladék keletkezik, úgy annak elhelyezéséről Vállalkozó gondoskodik. 11. Kötbér Amennyiben a Vállalkozónak felróhatóan a jelen szerződés 7. pontjában rögzített véghatáridőt a Vállalkozó elmulasztja a Megrendelő vele szemben kötbérigényt jogosult érvényesíteni. A késedelmi kötbér mértéke 5.000,- Ft/nap. A felek meghiúsulási kötbért is kikötöttek, melynek mértéke a bruttó teljes ajánlati ár 15% - a ,- Ft. A kötbérek lejárt követelésnek minősülnek A jelen szerződés szerinti bármilyen kötbérigényét, vagy követelését a Megrendelő jogosult a Vállalkozó által nyújtott bármely Biztosíték terhére, vagy a Vállalkozó részére bármilyen jogcímen járó összeg visszatartásával, beszámítás jogcímen kiegyenlíteni. 12. Záró rendelkezések: A Megrendelőnek és a Vállalkozónak meg kell tennie mindent annak érdekében, hogy tárgyalások útján rendezzenek minden olyan nézeteltérést vagy vitát, amely közöttük a szerződés keretében vagy a szerződéssel kapcsolatban merült fel. Minden felmerülő, a szerződés teljesítését akadályozó körülményről a felek kölcsönösen kötelesek egymást tájékoztatni. Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezéseit kell alkalmazni. A szerződés elválaszthatatlan részét képezi: - az árajánlat. A jelen szerződés 5 szó szerint megegyező eredeti példányban készült, a szerződő felek elolvasták, megértették és mint akaratukkal mindenben megegyezőt helybenhagyólag írták alá. Kelt: Abony, december.. Abony Város Önkormányzat képviseletében Romhányiné Dr. Balogh Edit megrendelő. Bánfi Károly

8

9

10

11

12

13

14

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3/2015/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 29-i ülésére Értékbecslői feladatok ellátására cég megbízása

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 29-i ülésére Értékbecslői feladatok ellátására cég megbízása Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Pénzügyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére. az Abony, Vasút u. 1. sz. alatti ingatlan bontására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére. az Abony, Vasút u. 1. sz. alatti ingatlan bontására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/10290-6/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület január 29-i ülésére a évi földmérői feladatok ellátására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület január 29-i ülésére a évi földmérői feladatok ellátására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 75- /2009. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezi: Pénzügyi

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület január 29-i ülésére. a évi független értékbecslői feladatok ellátására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület január 29-i ülésére. a évi független értékbecslői feladatok ellátására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 74- /2009. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről Előterjesztés A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről 1. előterjesztés száma: 306 /2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fábián Róbert 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület 2008. december 18.-i ülésére

MÓDOSÍTOTT ELŐTERJESZTÉS. A Képviselő-testület 2008. december 18.-i ülésére Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt.sz.:13142-16/2008 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési osztály

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 24-i rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 24-i rendkívüli nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-7/2014/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 24-i rendkívüli nyílt üléséről

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezi: Ügyrendi

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést véleményezi: Ügyrendi

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztést készítette: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 27-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 27-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-6/2014/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 27-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

Az Innoven Kft. 2012.november 15-én érkezett kérelmében tulajdonosi hozzájárulást kér a KEOP- 2012.5.5.0 számú pályázati kiíráson való részvételhez:

Az Innoven Kft. 2012.november 15-én érkezett kérelmében tulajdonosi hozzájárulást kér a KEOP- 2012.5.5.0 számú pályázati kiíráson való részvételhez: Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezi: Valamennyi

Részletesebben

/2008. Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 24-i üléséről.

/2008. Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 24-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 1. SZERZŐDŐ FELEK: 1.1. Megrendelő: VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Cég neve: Abony Város Önkormányzata Címe: 2740 Abony, Kossuth tér 1. Levélcím: 2740 Abony, Kossuth tér 1. Telefon: 53/360-135 Fax: 53/360-010

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-26/2009. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-26/2009. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-26/2009. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 27-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-9/2013/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 28-i zárt üléséről. Napirend:

Részletesebben

Nettó bérleti díj ,- Ft ,- Ft Összesen ,- Ft ,- Ft

Nettó bérleti díj ,- Ft ,- Ft Összesen ,- Ft ,- Ft Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezte: Ügyrendi

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1.

Abony Város Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1. Abony Város Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. A tájékoztató készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály A tájékoztatót megtárgyalta: Pénzügyi

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Az előterjesztést megtárgyalja: Gazdasági Bizottság Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A támogatás formája: működési támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás.

ELŐTERJESZTÉS. A támogatás formája: működési támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Pénzügyi

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat a következő témakörben tud pályázni:

Abony Város Önkormányzat a következő témakörben tud pályázni: Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Valamennyi

Részletesebben

Előterjesztés. Bicskei Járási Hivatal építésével összefüggő kérdésekről

Előterjesztés. Bicskei Járási Hivatal építésével összefüggő kérdésekről Előterjesztés Bicskei Járási Hivatal építésével összefüggő kérdésekről 1. előterjesztés száma: 285 /2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fábián Róbert 3. előterjesztést készítésében közreműködő

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/11965-1/2009 ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/11965-1/2009 ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/11965-1/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. október 27-i ülésére. Tárgy: A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ajánlata közfoglalkoztatásra

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. október 27-i ülésére. Tárgy: A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ajánlata közfoglalkoztatásra 12.075/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2010. október 27-i ülésére Tárgy: A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ajánlata közfoglalkoztatásra Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 05-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 05-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-13/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 05-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: az Országgyűlés Hivatala 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3. Adószám: 15300014-2-41 Bankszámlaszám: MÁK 10032000-01400805-00000000. Képviseletében eljáró

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Iktsz.: Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezi:

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-7/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

Módosított előterjesztés

Módosított előterjesztés Módosított előterjesztés Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/11074-/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 11-i rendkívüli zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 11-i rendkívüli zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 15-12/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 11-i rendkívüli zárt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 12. napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Döntés Csabdi közútjainak téli síkosság-mentesítéséről

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést véleményezi: Valamennyi

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25.-i ülésére Tárgy: A városi honlap készítésével kapcsolatos megbízási szerződés módosítása Előadó: Horváth László

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

Megbízási Szerződés. szerződő felek között alulírott napon, helyen az alábbi feltételek között

Megbízási Szerződés. szerződő felek között alulírott napon, helyen az alábbi feltételek között Megbízási Szerződés mely, létrejött egyrészről HORVÁTH ZOLTÁN mint Max - Quality Kft. / Adószáma: 12787957 2 43 Cégjegyzék száma: 01 09-942829 Székhelye 1184 Budapest Aranyeső u. 8. / ügyvezetője, mint

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés elkészítésében közreműködött: Jegyzői Titkárság Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz

Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz Vállalkozási szerződés Márki Sándor Általános Iskola komplex akadálymentesítése elnevezésű közbeszerzési eljáráshoz VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény

Részletesebben

Előterjesztést készítette: Dr. Szájbely Ernő Előterjesztő: Dr. Szájbely Ernő PVB elnök A VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS KÖNYVTÁR DÍSZKIVILÁGÍTÁSA

Előterjesztést készítette: Dr. Szájbely Ernő Előterjesztő: Dr. Szájbely Ernő PVB elnök A VÁROSI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT ÉS KÖNYVTÁR DÍSZKIVILÁGÍTÁSA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dr. Szájbely Ernő Előterjesztő: Dr. Szájbely

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1. Ikt.sz.: 001/ /2009.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1. Ikt.sz.: 001/ /2009. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt.sz.: 001/ /2009. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

Kivitelezési szerződés

Kivitelezési szerződés Kivitelezési szerződés amely létrejött egyrészről: részben ERSTE BANK HUNGARY Zrt.által nyújtott kölcsönből, utófinanszírozással... (székhelye:...; cégjegyzékszáma:...,...; statisztikai azonosítója:...;

Részletesebben

2012. október 03. Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tájékoztatója:

2012. október 03. Nemzeti Fejlesztési Ügynökség tájékoztatója: Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezte: Oktatási,

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Jegyzőkönyvi kivonat Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 2013. január 24-ei II. rendkívüli közgyűlésének nyilvános üléséről készült jegyzőkönyvéből. 4. napirendi pont: Előterjesztés a Patak

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-28/2009. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-28/2009. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 001/1-28/2009. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. szeptember 10-i rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 10-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének február 10-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3-4/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 10-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

2/43/2007. Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 25-i üléséről.

2/43/2007. Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 25-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2/43/2007. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. október 25-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

Lakiteleki Takarékszövetkezet pénzintézetnél vezetett számú számlájára. A munkálatok 50 %-ának az elkészülte és leigazolását követőe

Lakiteleki Takarékszövetkezet pénzintézetnél vezetett számú számlájára. A munkálatok 50 %-ának az elkészülte és leigazolását követőe Vállalkozási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a Balog és Balog Kft. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Városi Önkormányzat Polgármesterétől Abony Kossuth tér 1. 2549/2010/HUM. : (53) 360-017 : (53) 360-010 Az előterjesztést készítette: Humán Közszolgáltatások és Munkaügyi Osztály Az előterjesztést megtárgyalta:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Debrecen Megyei Jogú város Önkormányzata (4024 Debrecen, Piac u. 20. sz.) képviseletében Kósa Lajos polgármester. mint Megrendelő, másrészről a Komplex-D

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről név: cím: adószám: bankszámlaszám: KSH szám: képviseli: Hidegkút Község Önkormányzata Pénzes Erzsébet polgármester továbbiakban mint Megrendelő másrészről

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:..., mint Megrendelő

Részletesebben

Szigetszentmiklós Város Polgármestere. a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére

Szigetszentmiklós Város Polgármestere. a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére Szigetszentmiklós Város Polgármestere 2310 Szigetszentmiklós, Kossuth Lajos u. 2. Az előterjesztés meghívó szerinti sorszáma:. Előterjesztés a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli,

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia előterjeszti: Fodor Rita,

Részletesebben

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről........., mint Megrendelők. Valamint....

VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS. amely létrejött egyrészről........., mint Megrendelők. Valamint.... VÁLLALKOZÓI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről......, mint Megrendelők Valamint.... Vállalkozó cégjegyzékszáma: Cégjegyzéket vezető bíróság: Adóazonosító szám: Bankszámla szám: mint Vállalkozó között

Részletesebben

Tárgy: Honvéd Rákóczi Sportegyesület ingatlan használata

Tárgy: Honvéd Rákóczi Sportegyesület ingatlan használata Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. szám: U-1644/2016 Témafelelős: Veres Irén Tárgy: Honvéd Rákóczi Sportegyesület ingatlan használata Mellékletek: 1./ Megállapodás tervezet

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-i rendkívüli ülésére 3. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-i rendkívüli ülésére Tárgy: A Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási NKft. szakmai

Részletesebben

Előterjesztést készítette és előterjesztő: Hegedűs Ferenc polgármester TULAJDONOSI HOZZÁJÁRULÁS FAKIVÁGÁSOKHOZ

Előterjesztést készítette és előterjesztő: Hegedűs Ferenc polgármester TULAJDONOSI HOZZÁJÁRULÁS FAKIVÁGÁSOKHOZ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjesztő: Hegedűs Ferenc polgármester

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. június 25. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés. A Juhász Ferenc szobor állításával kapcsolatos költségekről

Város Polgármestere. Előterjesztés. A Juhász Ferenc szobor állításával kapcsolatos költségekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/224, 226, 233 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: beruhazas@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Ügyintéző: Zsók Anikó Előterjesztés

Részletesebben

szükséges lenne még ebben az évben megcsináltatni, ami összesen 477.828.- Ft + áfa, azaz bruttó 597.285.-Ft-ba kerülne.

szükséges lenne még ebben az évben megcsináltatni, ami összesen 477.828.- Ft + áfa, azaz bruttó 597.285.-Ft-ba kerülne. Tisztelt Képviselő Testület! Az elmúlt ülést követően döntött úgy a testület, hogy a két éve tervezett közvilágítás bővítését a Vízműtöl visszajáró tagi hitel terhére megcsináltatja az Önkormányzat. Ezen

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS ikt.szám: VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Újfehértó Város Önkormányzata Székhelye: 4244 Újfehértó, Szent István út 10. KSH jelzőszáma: 15732475-8411-321-15 Adószám: 15732475-2-15 Pénzforgalmi

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) (építtető Cigándi Innovációs és Ifjúsági Sportegyesület Kiemelkedően Közhasznú Szervezet mint megrendelő és.. építőipari kivitelező gazdasági társaság mint vállalkozó

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1-9/ 2017. Sorszám: 18. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. október 5. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/ Fax: 47/

Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/ Fax: 47/ Sárospatak Város Polgármestere 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 3721/2015. Javaslat -a Képviselő-testületnek- a Sárospatak újság szerkesztési

Részletesebben

éven belüli kölcsön felvételéről

éven belüli kölcsön felvételéről E LŐTERJESZTÉS éven belüli kölcsön felvételéről Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 19-i rendkívüli ülésére. Előterjesztők: Stayer László polgármester Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/ , Fax: 06/ ,

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/ , Fax: 06/ , Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. február 22-i ülésére Tárgy: A MSZP Zirc és Térsége Szervezeteinek Szövetsége kérelme Előadó: dr. Árpásy Tamás jegyző Előterjesztés

Részletesebben

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S

S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S S Z Á L L Í T Á S I S Z E R Z Ő D É S amely létrejött egyrészről az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1033 Budapest, Fő tér 3., képviseli Bús Balázs polgármester, mint megrendelő (továbbiakban,

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Vargáné Fodor Rita Pénzügyi

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat gyermekétkeztetéshez kapcsolódó szerződés megszüntetésére E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Javaslat gyermekétkeztetéshez kapcsolódó szerződés megszüntetésére E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 194. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Javaslat gyermekétkeztetéshez kapcsolódó szerződés megszüntetésére E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió SC\QJ Ügyiratszám: 8232/2012 Ügyintéző: Vikker Aítiláué Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió A szerződés tárgya: Budapest, XIV. Kövér Lajos tér rekonstiaikciós

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött a KéT-Vill 2007. Bt. telephely: Dunakeszi Mikszáth u. 10. cégjegyzékszáma: Cg. 13-06-014491 adószám: 24505822-2 bankszámlaszáma CIB Bank 10700653 44766500 51100005

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a Képviselő-testület 2013. április 25-i ülésére Salgóbányai Ifjúsági tábor 2012. évi működéséről

TÁJÉKOZTATÓ a Képviselő-testület 2013. április 25-i ülésére Salgóbányai Ifjúsági tábor 2012. évi működéséről Székhely: H-2740 Abony, Kossuth tér 1. Telephely: H-2740 Abony, Vasút út 15. Tel./Fax: (53) 562-070 Adószám: 20244075-2-13 E-mail: abokom@pr.hu Pest Megyei Cégbíróság Cg.: 13-09-118514 Az előterjesztés

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. a Megyei Közgyűlés 2006.február 17-i ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. a Megyei Közgyűlés 2006.február 17-i ülésére Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Alelnöke 6211/2006. E l ő t e r j e s z t é s a Megyei Közgyűlés 2006.február 17-i ülésére Tárgy: Megállapodás a Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulással egyes kötelező megyei

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzata (8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., adószám: 15430207-2-19, törzsszám: 430201, statisztikai számjel: 15430207-8411-321-19)

Részletesebben

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására

BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására BESZERZÉSI FELHÍVÁS- pályázatfigyelési és pályázatírói feladatok ellátására A beszerzési felhívást Zsámbék Város Önkormányzata közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről az Országgyűlés Hivatala (1357 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.) mint megrendelő (a továbbiakban, mint Megrendelő), másrészről a : KIPSZER Klíma Controll

Részletesebben

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 22-i ülésére

Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 22-i ülésére Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 22-i ülésére 3. Tárgy: Vízi közmű vagyon 2015. évi vagyonkezelési díjának megállapítása, vagyonkezelési szerződés módosítása

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: Budapest V. Alkotmány u.2. Képviselő: Politikatörténeti Intézet Közhasznú Nonprofit Kft. Adószám: 18089934-2-41 Tel./Fax: 06-30-307-2935 / 301-49-22 a

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete Abony, Kossuth tér 1. 2/13/2007. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete Abony, Kossuth tér 1. 2/13/2007. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2/13/2007. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. április 11-i rendkívüli üléséről.

Részletesebben

A Decs Kulturális, Oktatási és Sport Életének Fejlesztéséért Közalapítvánnyal kötött kölcsönszerződés módosítása

A Decs Kulturális, Oktatási és Sport Életének Fejlesztéséért Közalapítvánnyal kötött kölcsönszerződés módosítása Az előterjesztés száma: 101/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. június 25-én, 18-órakor megtartandó ülésére A Decs Kulturális,

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés Amely létrejött Egyrészről Cégnév: Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám: Képviselő/név, tisztség: Kapcsolattartó/név, telefonszám, email Felelős műszaki vezető név, telefonszám, email:

Részletesebben

16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról. Mellékletek:

16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról. Mellékletek: 16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról Mellékletek: 20. napirendi pont A helyi építészeti értékek támogatására vonatkozó pályázatok

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 26-i nyílt üléséről

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 26-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-12/2014/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 26-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

ALPOLGÁRMESTER. J a v a s l a t. a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására

ALPOLGÁRMESTER. J a v a s l a t. a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA ALPOLGÁRMESTER J a v a s l a t a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvánnyal kötött ellátási szerződés módosítására Készítette: Lombos Antal ágazatvezető

Részletesebben