E G É S Z S É G E S É L E T M Ó D

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "E G É S Z S É G E S É L E T M Ó D"

Átírás

1 EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

2 Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek iránti elkötelezettség. Az általunk szabadalmaztatott stabilizációs eljárás biztosítja, hogy aloe vera alapú készítményeink a lehető legtöbbet őrizzék meg a növény levelében lévő értékes anyagokból. A Vitality hatalmas erő, amely biztosítja a szükséges energiát egy egészségesebb életmód élvezetéhez. A Forever Vitality a legmagasabb minőségű aloe vera alapú termékek kombinációja, amely számos területen sport, szépségápolás, nyaralás, wellness eredményesen használható. Minden területhez olyan alaptermékeinkből álló, speciális csomagot válogattunk össze, amely segíthet az egészség fenntartásában. Mindegyik doboz tartalmaz egy exkluzív, ingyenes ajándékot, illetve egy egyedülálló ismertető füzetet a Vitality programról. Amit kínálunk: Szépségápolás: A külső és belső szépséget egyaránt hangsúlyozó, egyedülálló aloe vera alapú szépségápolási termékek gyűjteménye. Sport A mozgáshoz szükséges energiaszintet, jó kondíciót és vitalitást biztosító termékcsalád. A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleménye. A termékek nem szolgálnak betegségek megelőzésére, kezelésére, gyógyítására.

3 Egészséges Életmód csomag Ragyogj, és érezd magad nagyszerűen az egész test számára jótékony hatású aloe vera termékcsoporttal! Tartalma: Aloe Vera Gel Forever Bee pollen Forever Garlic-Thyme Aloe Propolis Creme Aloe Lips Ajándék: Loofah + mobiltartó tok - sima (a készlet erejéig) Tartalom Italok Étrendkiegészítők Személyi higiénia Aroma Spa A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleménye. A termékek nem szolgálnak betegségek megelőzésére, kezelésére, gyógyítására.

4 3 Forever Vitality I Életmód: Italok Italok Az egészség és az általános jó közérzet rendkívül fontos. Mindkettő segíthet életminőségünk javításában, a magabiztosság és vitalitás fenntartásában. Ebben segítenek aloe vera tartalmú italaink, melyek tápanyagbombaként biztosítják a szervezet számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és antioxidánsokat mindazokat a mikroelemeket, amelyek elegendő energiával látják el testünket. Az aloe verát tartalmazó italaink - köztük az antioxidánsokban gazdag Forever Pomesteen Power - hozzájárulnak a tápanyagok megfelelő emésztéséhez és felszívódásához, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal segítik a diétát, az egészséges életmód és a jó közérzet kialakítását.

5 Forever Vitality I Életmód: Italok 4 Aloe Vera Gel: A csodálatos aloe vera levél több mint 200 aktív összetevőt tartalmaz, 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint. Gélünk a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs eljárásunk eredménye, amelyet azok kedvelnek leginkább, akik egészséges emésztő rendszerüket, energiájukat szeretnék megőrizni. Naponta fogyasztva az egyik legjobb táplálék, amelyhez hozzájuthat. (1 liter) Kód: 015 Forever Freedom: A glükózamin-szulfátot és a kondroitin-szulfátot a természetben előforduló két olyan vegyületet, amely segíthet a porc egészséges szerkezetének megőrzésében, összekapcsoltuk a stabilizált aloe vera gélünk gazdag összetevőivel. Ehhez adtunk még MSM-et, a természetben fellelhető szerves kén vegyületet. A Forever Freedom tápláló itallal aktívan indul a nap. Rákfélékből és kagylóból származó összetevőket tartalmaz. (1 liter) Kód: 196 Aloe Berry Nectar: Ne hagyja, hogy a fantasztikus íz megszédítse, hiszen ez a termék egy valóságos tápanyagbomba! Az aloe vera gél összes jó tulajdonsága egyesül az igazi alma és áfonyalé édes ízével amelyek tele vannak antioxidáns C- és A-vitaminnal, káliummal és pektinnel, így erősíthetik a normál bélműködést, annak megfelelő ritmusát. (1 liter) Kód: 034 Forever Pomesteen Power: A nagyszerű ízű Pomesteen Power egy kiváló antioxidáns hatású étrend-kiegészítő ital. Olyan válogatott gyümölcsök keveréke, mint a gránátalma, körte, mangosztán, málna, szeder, áfonya és a szőlőmag. Tapasztalja meg a napérlelte gyümölcsökben fellelhető antioxidánsok kivételes hatékonyságát a Pomesteen Power -rel! (473 ml) Kód: 262

6 5 Forever Vitality I Életmód: Étrend-kiegészítők Étrend-kiegészítők Az egészség alapja a megfelelő táplálkozás. A modern mezőgazdaság módszerei mára sajnos jelentősen kimerítették az egykor ásványokban gazdag talajt, így többé nem számíthatunk arra, hogy hogy táplálékunk tökéletesen biztosítani tudja a szervezetünk számára létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat. Egyre több és több ember fordul az étrend-kiegészítőkhöz, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyaghoz juttassák szervezetüket, így javítva életminőségükön. Étrend-kiegészítőink a legtisztább forrásokból nyert kiváló alapanyagokból, a legfejlettebb technológiával előállított termékek, amelyek mindegyike az előállítás során megőrzi eredeti tápanyag értékét, így elősegítve, hogy a szervezet megtarthassa egészségét és egyensúlyát.

7 Forever Vitality I Életmód: Étrend-kiegészítők 6 Forever Bee Pollen: A Forever Bee Pollen könnyen felszívódó C-, D-, E- és K-vitamint, béta-karotint (A-vitamin), B-komplexet, ásványi anyagokat, enzimeket, koenzimeket, növényi eredetű zsírsavakat, szénhidrátot, fehérjéket és 22 aminosavat (beleértve a 8 nélkülözhetetlen aminosavat) tartalmaz. 500 mg tablettánként. (100 tabletta) Kód: 026 Forever Garlic-Thyme: A fokhagyma és a kakukkfű, ez a két hatékony antioxidáns kiváló eszközt alkot együtt a jó egészség megőrzéséhez. Amikor a fokhagymát feldarabolják vagy összezúzzák, az enzimek hatékony baktériumellenes anyagokat termelnek. A fokhagyma egyéb összetevői előnyösen befolyásolhatják a vérlipid (vérzsír), az összkoleszterin és a vér triglicerid szintjét. Kakukkfűvel kombinálva kényelmesen fogyasztható, szagmentes készítmény. (100 lágyzselé kapszula) Kód: 065 Arctic-Sea: Az Arctic-Sea nélkülözhetetlen, többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavat (EPA) tartalmaz, amely a lazacban és más tengeri eredetű táplálékokban található meg. Emellett tartalmaz Omega-9 telítetlen zsírsavat (DHA) is, amely a zöldségekből készült termékekben található. Minden kapszula 225 mg EPA-t, 150 mg DHA-t és olajsavat tartalmaz, amelyek a legtöbb nyugati étrendből hiányoznak. (60 lágyzselé kapszula) Kód: 039 Fields of Greens: Pótolja a helytelen táplálkozás következtében hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, proteineket, aminosavakat, enzimeket, antioxidánsokat és klorofillt! A Fields of Greens friss zöldárpából (mely káliumot, kalciumot, magnéziumot, vasat, nátriumot, rezet, foszfort, cinket és mangánt tartalmaz), tarackbúzából (mely vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz), lucernából (mely gazdag ásványi anyagokban, A-, B6, E- és K-vitaminokban) és cayenne borsból áll. (80 tabletta) Kód: 068

8 7 Forever Vitality I Életmód: Személyi higiénia Személyi higiénia A jó közérzet és életerő közvetlenül összefügg azzal a magabiztossággal, amely a jó megjelenésből fakad. A Forever egyesíti az aloe vera minden egészséges hatását a legnagyszerűbb minőségű összetevőkkel, így kínálva a természetes személyi higiéniát szolgáló, felülmúlhatatlan termékeinek széles skáláját az egész család számára. Legyen magabiztos, miközben az aloe vera jótékony hatása éjjel-nappal dolgozik azért, hogy ön jól érezze magát..

9 Forever Vitality I Életmód: Személyi higiénia 8 Aloe Vera Gelly : A 100%-osan stabilizált aloe vera zselénk biztonságosan ápolja az érzékeny bőrt, és alapjában megegyezik az aloe vera növény belső anyagával. A könnyen felszívódó sűrű, átlátszó zselé hidratáló anyagokat tartalmaz, amelyek csodálatosan táplálják és nyugtatják a bőrt. (118 ml) Kód: 061 Aloe Propolis Creme: Az Aloe Propolis Creme kiváló bőrhidratáló és kondicionáló is egyben. A tiszta, stabilizált aloe vera gél és a propolisz gazdag keveréke mellett kamillát és fekete nadálytőt, valamint A- és E-vitamint is tartalmaz. Az Aloe Propolis Creme megőrzi az egészséges bőrtónust és -állagot. (113 g) Kód: 051 Aloe Ever-Shield: A tiszta illatú Aloe Ever-Shield dezodorunk segítségével mindig frissnek és magabiztosnak érezheti magát. Elég gyengéd ahhoz is, hogy közvetlenül a hónalj borotválása vagy gyantázása után használjuk, nem színezi el a ruhát és nem tartalmaz alumínium sókat. (92.1 g) Kód: 067 Aloe Lips with Jojoba : Az aloe, a jojoba és a méhviasz együtt a legjobb egész évben használható ajakbalzsamot alkotja, amely ma a piacon létezik. Megnyugtatja és hidratálja az ajkakat. Használja akkor is, amikor sportol, vagy éppen kertészkedik! Kis mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen. (4.25 g) Kód: 022

10 9 Forever Vitality I Életmód: Aroma Spa Aroma Spa A pihenés alapvető része a jó közérzetnek. A Forever Aroma Spa kollekció biztosítja az otthoni lazítást a mindennapi nehézségek után. Használja termékeinket külön-külön vagy együtt, és élvezze az aromaterápiás fürdő jótékony hatásait! Használati útmutató: 1.lépés: oldja fel a legendás Holt-tengeri sót, levendulát és egyéb esszenciális olajokat tartalmazó Relaxációs Fürdősót a fürdővízben. 2.lépés: tisztítsa meg bőrét a relaxációs tusfürdő géllel, a fürdéshez használjon luffát, hogy bőre simává váljon. 3.lépés: hidratálja bőrét a lágyító aromatikus Relaxáló Masszázs Lotionnal, hogy tökéletesen fejezze be otthoni relaxáló fürdőjét.

11 Forever Vitality I Életmód: Aroma Spa 10 Aroma Spa Collection: Kényeztesse érzékeit az új, 3 részes Aromaterápiás fürdő készletünkkel! Áztassa testét a relaxáló fürdősóval, tisztuljon meg a relaxáló tusfürdő géllel és lazuljon el a relaxáló masszázs krémmel, hogy megteremtse magának a házi relaxációs fürdőkúra élményét 1.lépés: Relaxation Bath Salts: 2.lépés: Relaxation Shower Gel 3.lépés: Relaxation Massage Lotion Kód: 285 Relaxation Bath Salts: Mossa le a gondokat a híres Holttengeri só, levendula, és más illóolajok aromatikus keverékével! Csak két evőkanál a fürdővízbe, és semmi másra nincs szükség a megnyugtató, relaxáló fürdéshez. (350 g) Kód: 286 Relaxation Shower Gel: Élvezze minden tusolásnál a kellemes illatú relaxáló tusfürdő gélt aloe verával, illóolajokkal és gyümölcskivonatokkal. A relaxáló tusfürdő gél gyengéden tisztítja bőrét, használatával frissnek és üdének fogja érezni magát a mindennapokban. (192 ml) Kód: 287 Relaxation Massage Lotion: Próbálja ki a nyugtató, bőrkondicionáló hatású aloe vera, különböző illóolajok, fehér tea és a változatos gyümölcskivonatok áldásos hatását, amelyek egyesülnek ebben a bőrtápláló, nem zsírosító masszázskrémben. Ideális a relaxáló fürdősó vagy a relaxáló tusfürdő gél használata után. (192 ml) Kód: 288

12 Forever segítünk, hogy elérje célját! Változásra van szüksége? Szeretné ön beosztani az idejét? Szeretne extra jövedelemhez jutni, fantasztikus elismerésekben részesülni, a saját főnöke lenni és emberekkel megismerkedni, miközben másokon segít? Ez a megfelelő pillanat, hogy annak a csapatnak a tagja legyen, amely a legjobban illik önhöz, a családjához, az életéhez. Bármi is legyen az, amire vágyik, a Forever színvonalas tréningjeivel és támogató rendszerével megadja Önnek azt a lehetőséget, hogy elérje céljait és megvalósíthassa az álmait. Miért várna tovább? Keresse fel azt az embert, aki megmutatta Önnek ezt a katalógust és éljen a lehetősséggel. Forever Living Products Magyarország Kft Budapest, Szondi u Budapest, Nefelejcs u Az Ön szponzora:

Szépségápolás: A külső és belső szépséget egyaránt hangsúlyozó, egyedülálló aloe vera alapú szépségápolási termékek gyűjteménye.

Szépségápolás: A külső és belső szépséget egyaránt hangsúlyozó, egyedülálló aloe vera alapú szépségápolási termékek gyűjteménye. Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek iránti elkötelezettség.

Részletesebben

S Z É P S É G Á P O L Á S

S Z É P S É G Á P O L Á S SZÉPSÉGÁPOLÁS Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek iránti

Részletesebben

A méhkaptár termékei. Forever Bee Pollen. megôrizni az egészséges vérkeringést, az emésztô-, immun- és idegrendszert. TARTALMA 100 tabletta (50 g)

A méhkaptár termékei. Forever Bee Pollen. megôrizni az egészséges vérkeringést, az emésztô-, immun- és idegrendszert. TARTALMA 100 tabletta (50 g) A Forever Living Products felvonultatja 100%-os tisztaságú méhészeti nek sorát. Méhészeti telepünk ideális környezetben helyezkedik el - Arizona magas fennsíkjain -, ahol az ôsi környezetben semmiféle

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Termékkatalógus 2010 1

Termékkatalógus 2010 1 Termékkatalógus 2010 1 Előszó Köszönjük, hogy áttekinti természetes alapanyagú készítményeink skáláját. A Forever Living Products több mint három évtizede az egészség és szépség egyre tökéletesebb természeti

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 -

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 - gyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akit úgy hívtak Rex Maughan. Rexnek volt egy álma, hogy egy olyan vállalatot hozzon létre, amelynek nincs párja. a. világon. ^ ff ; A vállalat azért jött

Részletesebben

FOREVER TERMÉKKATALÓGUS 2011

FOREVER TERMÉKKATALÓGUS 2011 FOREVER TERMÉKKATALÓGUS 2011 ÚJ TERMÉKEK 321 FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink FAB Forever Active Boost energiaitalunk azt a plusz lendületet adja meg Önnek, amire szüksége van ahhoz, hogy

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 Jobb közérzet. Szebb kinézet. A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 2016 A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA EGYRE ELFOGLALTABBAK VAGYUNK A

Részletesebben

Szinte mint a valódi!

Szinte mint a valódi! FOREVE'', Szinte mint a valódi! A csodálatos aloe vera levél több mint 200 aktív összetevőt tartalmaz, 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint. Gélünk a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Figuactiv Szeletek Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Egyre kevesebb az idınk, és sokat utazunk. Utazások során vagy munka közben gyakran nincs lehetıség arra, hogy az ember készítsen magának

Részletesebben

Vinasse +P szakmai ismertető anyag

Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasz avagy Vinasse, szerves trágya A vinasz a szeszgyártás során keletkező tisztán növényi eredetű anyag, amely koncentrált és azonnal felvehető formában tartalmazza

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET A Farmina bemutatja új irányvonalát, az Ecopetet. Hat speciális terméket kínálunk az ember legjobb barátjának, hiszen etetésükkel kapcsolatosan számos

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz

Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz Összetevők Összetevők Sovány tej Savótermék (demineralizált savó, savófehérje koncentrátum (tejből)) Galakto-oligoszacharidok (tejből) Szukróz Pálma olaj Napraforgó olaj Repce olaj Laktóz (tejből) Kalcium-foszfát

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Egy bölcs mondás szerint az leszel, amit eszel, vagyis elmondhatjuk, hogy létünk, így az egészségünk A szervezetünk nem működik megfelelően, ha nem kapja meg

Részletesebben

NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK

NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK NECTAR TERMÉKEK PRÉMIUM GYÜMÖLCSLEVEK, LEKVÁROK, PARADICSOMKÉSZÍTMÉNYEK Nectar Jeges Teák Nectar Life Antisters Gyümölcslevek ANTI-STRESSZ GYÜMÖLCSLEVEK A LEGJOBB SZÖVETSÉGESEK A STRESSZ ÉS A NYOMÁS ELLENI

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

TERMÉK- KATALÓGUS. Aloe-inspiráció. Section / 1

TERMÉK- KATALÓGUS. Aloe-inspiráció. Section / 1 TERMÉK- KATALÓGUS Aloe-inspiráció Section / 1 Aloe-inspiráció A már közel 40 éve bizonyítja elkötelezettségét az iránt, hogy a világ minden tájáról a természet legtisztább öszetevôit felkutassa, megtalálja,

Részletesebben

Italok. Aloe Vera Gél

Italok. Aloe Vera Gél Élvezzük az Aloe Vera jótékony hatását a friss, stabilizált Aloe Vera gél négy különbözô formájában: Aloe Vera gél, Aloe Berry Nectar, Forever Bits n Peaches és Forever Freedom. Mind a négy variációnak

Részletesebben

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV FORMULA IV RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV A megfelelõ táplálkozáshoz a vitaminok és ásványi anyagok szükségesek, de nem elegendõek. A megfelelõ forma eléréséhez más tápanyagok is hasonlóan fontos szerepet

Részletesebben

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só)

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só) Összetevők Összetevők Glükóz szirup Szárított édesített vörös áfonya 15% (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj) Zabpehely 14% Puffasztott búza 13% Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor,

Részletesebben

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára.

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára. www.farmina.hu A MATISSE termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok teljes választékát kínálja mindenfajta macska számára, melyek: Étvágygerjesztőek, így a legigényesebb és legkényesebb ízlés kielégítésére

Részletesebben

Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak

Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak Horányi Tamás Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesülte Étrend-kiegészítők, gyógyhatású

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

PHYSIOLick előnyei. CARO előnyei. Beltartalom

PHYSIOLick előnyei. CARO előnyei. Beltartalom Miért használjunk PHYSIOLick CARO-t? A PHYSIOLick CARO speciális ásványi nyalótömb szarvasmarhák és kecskék számára. vitaminokat tartalmaz, így alkalmas a tömegtakarmány alapú adagok kiegészítésére. CARO

Részletesebben

A táplálékok esszenciális összetevői és fontosságuk terhesség előtt, alatt és szoptatás idején

A táplálékok esszenciális összetevői és fontosságuk terhesség előtt, alatt és szoptatás idején A táplálékok esszenciális összetevői és fontosságuk terhesség előtt, alatt és szoptatás idején Dr. Lakatos Béla ϯ Dr. Szentmihályi Klára Dr. Balla György Dr. Vinkler Péter Előszó Az ember minden tevékenységében

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej Termékadat Összetevők Összetevők Sovány tej 17,4% kekszliszt (búzaliszt, szacharóz, vaj, édes savópor, térfogatnövelő szer: kálium-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vanília) Növényi

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják.

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják. AJÁNLAT! I feel cool Hűsítő Lábápoló Zselé Hűsíti, frissíti a fáradt lábakat. 100 ml 632 6 p 1.650, csak 1.120, LR Health & Beauty Systems Kft. H-1087 Budapest Kerepesi út 27/A Levelezési cím: 1439 Bp.,

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése

Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése Növényi alapú termékek Magyarországon Növényi gyógyszer Hagyományos növényi gyógyszer, gyógytermék Ph.Hg. VIII. Növényi eredetű drogok, FoNo: species növényi

Részletesebben

Colostrum ESSENS. Természetesen tiszta termék

Colostrum ESSENS. Természetesen tiszta termék Colostrum ESSENS Természetesen tiszta termék Mi az a kolosztrum? A kolosztrum, más néven el tej, a tej egy fajtája, amit az emlősök emlőmirigyei a szülést követő néhány órában állítanak elő. Egyedülálló

Részletesebben

ORSZÁGOS ÉLELMEZÉS- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI INTÉZET Alapítva: 1949

ORSZÁGOS ÉLELMEZÉS- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI INTÉZET Alapítva: 1949 ORSZÁGOS ÉLELMEZÉS- ÉS TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI INTÉZET Alapítva: 1949 Egészségre vonatkozó állítás Fogyasztó Kormányzat Hatóságok Gazdasági szereplők Tápanyagösszetételre és egészségre vonatkozó állításokról

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor IceCenter Budapest Dr Géczi Gábor A jégkorongozó céljai Minél jobb játékos legyen Válogatottság NHL? Edzésen való teljesítés Mérkőzésen való teljesítés Mindez nem olyan hatékony, ha nem fordít kellő figyelmet

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

Ez csak term szetes!

Ez csak term szetes! Ez csak term szetes! Víz. Természetesnek vesszük a jelenlétét, hiszen mindenhol körülvesz minket. Iszunk belôle, locsoljuk vele a kertet, fürdünk benne. És csak olykor-olykor fordul meg a fejünkben, mennyire

Részletesebben

TERMÉKBEMUTATÓ Forrás: HTR (Hálózatépítést Támogató Rendszer DXN Europe, Az internetes irodám)..

TERMÉKBEMUTATÓ Forrás: HTR (Hálózatépítést Támogató Rendszer DXN Europe, Az internetes irodám).. Tartalomjegyzék FONTOS!...3 1. Élelmiszerek és italok...4 1.1. Gift Box...4 1.2. Gift Box Extra...4 1.3. Lingzhi Black Coffee...4 1.4. Lingzhi Coffee 3 in 1...5 1.5. Cream Coffee...5 1.6. Zhi Mocha...5

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Macskatápok. Adult Cat

Macskatápok. Adult Cat A szokásos előfordulás mellett minden termékben fehérjéhez kapcsolt formában is megtalálhatók a főbb ásványi anyagok ezzel biztosítva a teljes beépülést. Több termék tartalmazza a nélkülözhetetlen kondroitin-szulfátot

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér

NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér Tudományos Tanácsadó Testület A tudományos kiválóság története Arthur Furst 1914-2005 Tiszteletbeli alapító tag, SAB Ph.D.,

Részletesebben

Baby Gold malactápszer 99-3010

Baby Gold malactápszer 99-3010 Baby Gold malactápszer 99-3010 Szopós malacok részére, a megszületést követı naptól 8-9 kg-os élıtömeg eléréséig Hıkezelt tejtermék, növényi fehérje, szerves savak, növényizsír, vitaminok, ásványi anyagok,

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Miért egészséges a sertéshús?

Miért egészséges a sertéshús? A sertéshúsból készült étel a családi és a társadalmi ünnepek, vendégváró asztalok egyik fő fogása, jó okkal. A sertéshús fogyasztása gasztronómiai élmény, tápanyag gazdagsága miatt táplálkozásunk szerves

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Laktóz. Maltodextrin. Növényi olajok. Galakto-oligoszacharid szirup.

Termékadat. Összetevők. Összetevők. Sovány tej. Laktóz. Maltodextrin. Növényi olajok. Galakto-oligoszacharid szirup. Termékadat Összetevők Összetevők Sovány tej Laktóz Maltodextrin Növényi olajok Galakto-oligoszacharid szirup Kalcium-karbonát Kalcium-ortofoszfát Kálium-citrát C-vitamin Nátrium-citrát Magnézium-karbonát

Részletesebben

Összetevők. Glükózszirup. Növényi olajok (pálma-, repce-, kókusz-, napraforgó-, egysejtű olaj) Kazein (tejből) Trinátrium-citrát.

Összetevők. Glükózszirup. Növényi olajok (pálma-, repce-, kókusz-, napraforgó-, egysejtű olaj) Kazein (tejből) Trinátrium-citrát. Összetevők Glükózszirup Növényi olajok (pálma-, repce-, kókusz-, napraforgó-, egysejtű olaj) Kazein (tejből) Trinátrium-citrát Trikálium-citrát Trikalcium-foszfát Magnézium-klorid Dikálium-hidrogénfoszfát

Részletesebben

Szabóné Schmidt Mária Konzultáns kód: 000-0058575 TEL: +36 20 386 6434. Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com

Szabóné Schmidt Mária Konzultáns kód: 000-0058575 TEL: +36 20 386 6434. Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com E-mail: maria.fittlady@gmail.com Skype: fittlesz Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com Mit jelent a Wellness? Ez az új fogalom túlságosan összetett ahhoz, hogy egy szóval megfogalmazható

Részletesebben

Érvényes: 2016.január 1.-től

Érvényes: 2016.január 1.-től Érvényes: 2016.január 1.-től http://www.spaworks.hu Ha szauna, akkor Spaworks Magyarországon elsőként gyártunk sorozatgyártású infra szaunákat, Szikszón. Magyar gyárunkban, prémium minőségű anyagokkal

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot vagy színezéket és hozzáadott cukrot, alacsony glikémiás indexű.

Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot vagy színezéket és hozzáadott cukrot, alacsony glikémiás indexű. JUST GOJI Egy organikus termék igazoltan organikus gazdálkodásból. 750ml Adagolás: 25 ml naponta Egy organikus termék igazoltan organikus gazdálkodásból. A Just Goji italt friss farkasbogyók (Goji berry

Részletesebben

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat.

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat. Nyomelemek, ásványi anyagok: Nevükhöz hűen csak nyomokban, egészen icipici mennyiségben szükségesek a szervezet számára, ugyanakkor ez a nagyon kicsike mennyiség egyben létfontosságú is! Néhány rövid mondat

Részletesebben

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus Hogyan táplt plálkozzunk lkozzunk egészs szségesen? Parnicsán Kinga dietetikus A táplálkozás jelentősége Táplálkozás: Az anyagcseréhez szükséges anyagok bevitele a szervezetbe. A táplálkozás célja: - energia

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Miért bizsereg a bőrön, amikor először alkalmazza?

Miért bizsereg a bőrön, amikor először alkalmazza? Miért bizsereg a bőrön, amikor először alkalmazza? Ez akkor fordulhat elő, ha a szervezet sejtjeinek a magnézium szintje alacsony. A bőr bizseregni kezd, amint a magnézium a bőrön keresztül gyorsan kezd

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!)

Minat Magnetic I. közérzetjavító készülék 1 db északi pólusú (rendelésre!) E 030 Selva ózon air- fresh CM-103 171,15 144,26 155 E032 Selva ózon air- fresh CM-316 729,02 608,95 730 E 038 Ózonizátor működését bemutató készülék 121,80 91,60 40 M 110 MAGNETIC+ Ixia női mágneses nyaklánc

Részletesebben

Összetevők. Tápanyagok. Sovány tej. Laktóz. Glükózszirup. Növényi olajok. Szacharóz. Kalcium-karbonát. Nátrium-citrát. Kálium-citrát.

Összetevők. Tápanyagok. Sovány tej. Laktóz. Glükózszirup. Növényi olajok. Szacharóz. Kalcium-karbonát. Nátrium-citrát. Kálium-citrát. Összetevők Sovány tej Laktóz Glükózszirup Növényi olajok Szacharóz Kalcium-karbonát Nátrium-citrát Kálium-citrát L-cisztin Kolin-hidrogén-tartarát C-vitamin Taurin L-triptofán Vas-laktát Magnézium-karbonát

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

A vitaminszint nyomon követője

A vitaminszint nyomon követője A vitaminszint nyomon követője A VITASTIQ EGY INNOVATÍV HARDVER- ÉS SZOFTVERKONCEPCIÓ, AMELY LEHETŐVÉ TESZI A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA, HOGY NYOMON KÖVESSÉK VITAMIN- ÉS ÁSVÁNYI ANYAG TRENDJÜKET. A Vitastiq

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség Készült a vas megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. megbízásából, a Healthy Food Egészséges Étel az Egészséges Élethez

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN. Magas koleszterinszint

TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN. Magas koleszterinszint TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB201220022 EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN Magas koleszterinszint Tudja e Ön, hogy mennyi az átlagos koleszterinbevitel a magyar lakosság körében? 500-600

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25 XMAS FM 33 feromonos parfüm és FM 33 parfümillatú kéz-és körömápoló krém vásárlása mellé egy Body Sign csokoládés meggyes ajakbalzsam jár ajándékba! Katalógus ár: 6 430 Ft 5 090 Ft cs18 Feromon parfüm

Részletesebben

Táplálkozás. SZTE ÁOK Biokémiai Intézet

Táplálkozás. SZTE ÁOK Biokémiai Intézet Táplálkozás Cél Optimális, kiegyensúlyozott táplálkozás - minden szükséges bevitele - káros anyagok bevitelének megakadályozása Cél: egészség, jó életminőség fenntartása vagy visszanyerése Szükséglet és

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA?

A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA? A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA? Ébredj rá az egészséges reggeli fontosságára! A rendszeres reggelizés lehetővé teszi az étvágy jobb szabályozását, ezáltal támogatja a súlykontrollt

Részletesebben