Szinte mint a valódi!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szinte mint a valódi!"

Átírás

1

2 FOREVE'', Szinte mint a valódi! A csodálatos aloe vera levél több mint 200 aktív összetevőt tartalmaz, 20 ásványi anyagot, 18 aminosavat és 12 vitamint. Gélünk a szabadalmaztatott aloe vera stabilizációs eljárásunk eredménye, amelyet azok kedvelnek leginkább, akik egészséges emésztő rendszerüket, energiájukat szeretnék megőrizni. Naponta fogyasztva az egyik legjobb táplálék, amelyhez hozzájuthat. 015 I Forever Aloe Vera Gél \ (1 liter) Ne hagyja, hogy a fantasztikus íz megszédítse, hiszen ez a termék egy valóságos tápanyagbomba! Az aloe vera gél összes jó tulajdonsága egyesül az igazi alma és áfonyalé édes ízével - amelyek tele vannak antioxidáns C- és A-vitaminnal, káliummal és pektinnel, így elősegíthetik a normál bélmüködést, annak megfelelő ritmusát. 034 I Forever Aloe Berry Nectar a liter) Semmihez sem fogható csodálatos íz: az aloe vera tiszta, tápláló darabkái napérlelte őszibarack ízben fürdetve. A nap bármely órájában fogyasztható, akár jéggel vagy gyümölcslével is. Ideális az egész család számára. Ize és állaga egyaránt kellemes. 077 I Forever Aloe Bits N' Peaches (1 liter) forever f r e e d o m A glükozamin-szulfátot és a kondroitinszulfátot - a természetben előforduló két olyan vegyületet, amely segíthet a porc egészséges szerkezetének megőrzésében, összekapcsoltuk stabilizált aloe vera gélünk gazdag összetevőivel. Ehhez adtunk még M SM -et, a természetben fellelhető szerves kén vegyületet. A Forever Freedom* tápláló itallal aktívan indul a nap. Rákfélékböl és kagylóból származó összetevőt tartalmaz! 196 I Forever Freedom (1 liter) A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

3 FAB Forever Active B o o s t Energiaitalunk azt a plusz lendületet adja meg Önnek, amire szüksége van ahhoz, hogy aktív maradjon. Aloeból és adaptogén gyógynövények, vitaminok és egyéb összetevők szabadalmaztatott keverékéből áll. Ezzel a kellemes ízű itallal egész nap lendületben maradhat. 321 I FAB Energy Drink" (250 ml) K Élje át egyszerre az aloe vera gél jótékony hatásait és a Pomesteen Power*-t egy tápláló, varázslatos ízű elegyben. A Forever Living Products e két ital keverékét adagonkénti kiszerelésekbe fóliázva biztosítja minden napra. A Forever Aloe2Go* bárhol, bármikor fogyasztható, munkahelyen, kiránduláson, autóban, útközben. Csak szakítsa fel a fóliát és a két egészséges ital keveréke máris fogyasztható. Forever Aloe2Go 270egységcsomag - 30 tasakot tartalmaz Élvezze a gránátalma egzotikus ízével kombinált, praktikus csomagolású Forever Freedom* minden előnyét. A Forever Freedom2Go* ötvözi az általunk szabadalmaztatott aloe vera gél, a glükozamin, a kondroitin, az M SM és az antioxidánsokban gazdag, kellemesen édes gránátalmaié jótékony tulajdonságait. Fogja a tasakot, nyissa ki és élvezze a Forever Freedom2Go~ kellemes ízét és jótékony hatásait! Rákfélékből és kagylóból származó összetevőt tartalmaz! Forever Freedonn2Go 306 egységcsomag - 30 tasakot tartalmaz Frissüljön fel és élvezze a Forever Sirona szénsavmentes természetes ásványvíz megújító élményét! A folyadékpótlás folyamatos biztosítása minden helyzetben létfontosságú. Otthon, útközben, mindig legyen Önnél egy palack, szervezete meg fogja hálálni. 265 I Forever Sirona MineralWater (Kartononként 6 palack. Az egységcsom ag nem bontható meg, darabonként nem árusítható. 500 ml/palack) A nagyszerű ízű Pomesteen Power* egy kiváló antioxidáns hatású étrendkiegészítő ital. Olyan válogatott gyümölcsök keveréke, mint a gránátalma, körte, mangosztán, málna, szeder, áfonya és a szőlőmag. Tapasztalja meg a napérlelte gyümölcsökben fellelhető antioxidánsok kivételes hatékonyságát a Pomesteen Power*-rel! 262 I Forever Pomesteen Power (473 ml) Számunkra ez a legfinomabb tea. Aloe bimbóval fűszerezett ital, amely finom ízét a kínai fahéjnak és gyömbérnek, a madagaszkári illatos szegfűszegnek, a jamaikai nyugtató hatású szegfűborsnak, a pikáns narancshéjnak (amely tele van C-vitaminnal), a kardamomnak, az ánizskapornak, a kamillának, a földiszederlevélnek és a gymnema sylvestrének köszönheti. Alacsony kalóriatartalmú, koffeinmentes. 200 I Aloe Blossom Herbai Tea (25 filter/doboz) A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

4 :K: M inden nap adja meg gyermekeinek a szükséges tápanyagokat a Forever Kids Multivitamin rágótablettával. Ezek a mókás és finom multivitaminok a felnőttek és a két évnél idősebb gyermekek számára biztosítják a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, vasat és növényi hatóanyagokat. 354 I Forever Kids New (120 tabletta) Ü Szervezetünk zöldség és gyümölcs szükségletének biztosítására, egészségünk védelmére egy kitűnő módszer egy adag Forever Nature s 18* elfogyasztása! A zöldségek és gyümölcsök olyan antioxidánsokat, valamint egyéb fitokémiai elemeket tartalmaznak, amelyek szervezetünk napi tápanyagszükségletének jelentős részét fedezik. Naponta 4 szem Forever Nature s 18* rágótabletta öt adagnyi zöldség és gyümölcs mennyiségnek megfelelő antíoxidánst biztosít szervezetünk számára. 271 I Forever Nature's is'* (120 tabletta), FO REVER 'm m u b l e n p Cinket, C- és D3-vÍtamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A Forever ImmuBlend fruktooligoszacharidokat (FOS), laktoferrint, maitak és shiitake gombát és egyéb olyan tápanyagot tartalmaz, amelyek kifejezetten az immunrendszer erősítését szolgálják. Segíthet teste biológiai ellenálló képességének a lehető legoptimálisabb szinten tartásában, hogy Ön megszakítás nékül tudja végezni mindennapi teendőit Forever ImmuBlend^' (60 tabletta) Szervezete hasznát veheti a tenger mélyén található tápanyagoknak. A természetes tengeri üledék ásványi alapjából, valamint a kelátos kötésbe zárt tengeri növényekből és állatkákból álló Nature-Min* olyan ásványi anyagokat biztosít, amelyek az emberi szervezetben megtalálhatók - többek között a kalciumot, foszfort és magnéziumot kiegyensúlyozott arányban. 037 I Nature-Min (180 tabletta) I. FOREVER - ECHINACEA J SUPREME* s A Forever Echinacea Supreme* a két leginkább nagyrabecsült Echinacea alfajt (Purpurea és Angustifolia) tartalmaz, amelyek hozzájárulhatnak a szervezet védekezőrendszerének megfelelő működéséhez, valamint kanadai aranygyökér és szőlőmag kivonatot, a maximális hatékonyság érdekében. 214 I Forever Echinacea Supreme (60 tabletta) 1 F IE LD S OF I G R EENS í OUTAKY SUffLEntNT Pótolja a helytelen táplálkozás következtében hiányzó vitaminokat, ásványi anyagokat, proteineket, amino-savakat, enzimeket, antioxidánsokat és klorofillt. A Fields of Greens* friss zöldárpából (mely káliumot, kalciumot, magnéziumot, vasat, nátriumot, rezet, foszfort, cinket és mangánt tartalmaz), tarackbúzából (mely vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz), lucernából (mely gazdag ásványi anyagokban, A-, B6-, E- és K-vitaminokban) és cayenne borsból áll. Búzát tartalmaz. 068 I Fields of Greens (80 tabletta) A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

5 A Forever Active HA* hidratáló és nedvességpótló hatású, alacsony molekulasúlyú hialuronsav, gyömbérolaj és kurkuma egyedülálló ötvözete. Hatékony természetes folyadékpótló étrend-kiegészítő lehet ízületeink és bőrünk számára. Szóját tartalmaz. UfrUSMftítmm AnuúW 9ub HyUmmiM 6<«rrr(M<^7MHr Forever Active HA (60 lágyzselé kapszula) ARGI+ adagonként 5 gramm L-Argininet és további szinergikus vitaminokat biztosít szervezetünk számára, lendületet ad, amelyre szükségünk van egész nap. Az L-Arginine egy aminosav, amely több fontos élettani folyamatban vesz részt, így jótékony hatással van szervezetünkre. Forever Sirona vízzel vagy Aloe Vera Géllel elkeverve imádni fogja az ARGI+ ~ ízét! 320 I ARGI+ (300g) FOREVER GARLIC'THYME Fokhagyma és kakukkfű, ez a két hatékony antioxidáns kiváló eszközt alkot együtt a jó egészség megőrzéséhez. Amikor a fokhagymát feldarabolják vagy összezúzzák, az enzimek hatékony baktériumellenes anyagot termelnek. A fokhagyma egyéb összetevői előnyösen befolyásolhatják a vérlipid (vérzsír), összkoleszterin és a vér triglicerid szintjét. Kakukkfűvel kombinálva kényelmesen fogyasztható, szagmentes készítmény. A készítmény szóját tartalmaz Forever Garlic-Thyme (100 íágyzselé kapszula) A Forever A-Beta-CarE* ellátja a szervezetet A-vitaminnal, amelyek az egészséges bőr, haj és látás megőrzésében is elengedhetetlenül fontosak. Emellett ellátja a szervezetét szelénnel, amely elősegítheti a sejtek védelmét a szabad gyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben és az immunrendszer egészséges működését. A termék szóját tartalmaz! 054 I A-Beta-CarE (100 lágyzselé kapszula)!) REVER.INKGO PLUS* Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Hatását szakirodalmi adatok igazolják. Elégtelen agyi vérellátás főleg időskori tüneteinek megelőzésére és kezelésére, elsősorban emlékezetgyengülés és a szellemi képesség hanyatlásának javítására ajánlott Forever Ginkgo Plus (60 tabletta) FOREVER MULTI-MACA' OltTAHY SumiNiHT A Forever Multi-Maca* egyesíti a legendás perui maca-t más hatékony gyógynövényekkel és válogatott összetevőkkel. Használja rendszeresen a maximális teljesítmény érdekében. Szóját tartalmaz. Magyarországon nem forgalmazzuk! 215 i Forever Multi-Maca (60 tabletta) FOREVER VISION" 'tísss Látásunk drága kincs. A Forever Vision* egy antioxidáns étrend-kiegészítő készítmény, mely feketeáfonya, iutein és zeaxantiiin tartalma révén segítiiet a szem egészségének fenntartásában Forever Vision (60 tabletta) A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

6 Kombinálja a különleges, antioxidánsban gazdag gránátalma őrleményt, több tápanyagot és még erősebb hatású gyógynövényeket. Előremozdíthatja és segítheti a normális húgyúti működést. Elősegítheti a prosztata optimális egészségi állapotát. A termékben lévő cink szerepet játszik a termékenység és szaporodás fenntartásában, a sejtosztódásban. VitcJlize^-zal az - oldaladon igazán teljes életet élhetsz. 374 I VITá'LIZE Men ^ /(60 lágyzselé kapszula) VITOLIZE lutastets A Vit$lize nők számára egyesíti a tradicionális gyógynövén; botanikát a természetes antioxidánsban gazdag gyümölcsöket és vitaminokat, valamint ásványi anyagokat. Mindezt speciálisan alakítottuk ki azért, hogy segíthesse az egészséges hormon egyensúlyt és jó közérzetet. A termékben lévő vitaminok mind a szellemi, mind pedig a fizikai energia szintet növelik, antioxidánsban gazdag biológiai összetevői hozzájárulnak a húgyútak egészségéhez. A vitaminok támogatják a vörösvértest képzést, a sejtosztódást. Táplálkozási segítség az egészségesebb fizikai és mentális egyensúlyhoz, a hormonális aktivitáshoz. Koncentrálhat az igazán fontos dolgokra, mivel a Vit^lize gondoskodik teste szükségleteiről, hogy jobb és egészségesebb lehessen. 375 I VIT?LIZE W om en (120 tabletta) ABSORBENT-Cí Absorbent-C*-ben található C-vitamin antioxidáns hatása révén hozzájárulhat a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gádásához, így fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Emellett szerepet játszhat a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításásban, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében. Hogy biztosítsuk a tablettában található 60 mg C-vitamin hatékony felszívódást, 500 mg zabkorpával kombináltuk, amely jól felszívódó étkezési rost. 048 I Absorbent-C (100 tabletta) Az új és továbbfejlesztett Forever Arctic-Sea*-ben kiváló egyensúlyban találhatóak az omega-3 zsírsavak. Ez a természetes hal- és tintahal olaj szabadalmaztatott keveréke 33%-kaI több DHA-t tartalmaz. Az EPA és DHA hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, az agyműködés és a látás fenntartásához. Optimális egészséget és jó közérzetet biztosíthat. 376 I Forever ArrticSea (120 lágyzselé kapszula) A Forever CardioHealth* CoQlO-zel egy olyan speciális formula, melyet úgy alakítottunk ki, hogy könnyen oldódjon az Aloe Vera Gélünkben. Számos vitamin mellett QlO koenzimet és többféle értékes növényi kivonatot tartalmaz. Csak öntse ki, keverje el és máris fogyaszthatja. A termék szóját tartalmaz! 312 I Forever CardioHealth 312 Eu I Forever NutraQIO (50 db tasak dobozonként.) A Forever Active Probiotic* segítségével visszaállíthatjuk bélflóránk természetes baktériumháztartását, amely táplálkozási szokásaink és kedvezőtlen életvitelünk következtében gyakran sérül. Az apró, könnyen lenyelhető gyöngykapszula biztosítja az egészséges emésztőrendszer feltételeit, segíti a tápanyagok felszívódását. A Forever Active Probiotic* 6 nélkülözhetetlen baktériumtörzset tartalmaz, és nem kell hűtőben tárolni. A készítmény szóját és hal eredetű zselatint tartalmaz. 222 I Forever Active Probiotic (30 gyöngykapszula) A fenti megá/lapftásol< nem az Országos Gyógyszerészeti intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

7 FOREVER r Bi2 p lu s - A B12 vitamin részt vesz a vér normál homocisztein szintjének fenntartásában, és nélkülözhetetlen a vegetáriánusok számára is, mivei a B12 vitamint általában állati eredetű tápanyagokból juttathatjuk be a szervezetünkbe. Termékünk a B12 vitamin mellett folsavat is tartalmaz Forever B12 Plus (60 tabletta) y FO REVE R BEE P 0L L E >. ^ i FOREVER I LYCIUM g PLUS^ I CWTArr lupílfhíkt A lycium a kínai gyógyászatban évszázadok óta gyógynövényként használt gyümölcs, mely az ősi leírások szerint javítja a közérzetet, élénkítő hatású, keverékben a szem megerőltetése esetén használták. A lyciumot antioxidáns hatású édesgyökér fíavonoid kivonattal kombináltuk, így egy aminosavakban és vitaminokban gazdag, antioxidáns hatású étrendkiegészítőt kaptunk. 072 I Forever Lycium Plus (100 tabletta) A természet nyújtotta tápanyagok legjavának értékes tárháza, szénhidrátjai és ásványi anyagai, mint például a kalcium és foszfor, a Forever Bee Honey-t hatásos, gyors energiaforrássá teszik. Ezt a nagyszerű ízű természetes édesítőszert a gyerekek és a felnőttek egyaránt könnyen megemésztik. Adagonként hihetetlen vitamin-, ásványi anyag-, enzim-, fehérje- és aminosav- bombát biztosít. 207 I Forever Bee Honey GIN-CHIA* Két ősi gyógynövény - az arany chia Nyugatról és a ginseng Keletről - visszaadhatja testének mindazt, amit a rohanó életstílus elvesz tőle. Mindkét gyógynövény hatékony antioxidáns. Termékünk e növényi összetevők mellett többek között mézet és cayenne borsot is tartalmaz. A készítmény szóját tartalmaz. 047 I Gin-Chia (100 tabletta) FO REVE R BEE PRO PO LIS' A propiisz az a védő anyag, melyet a méhek gyűjtenek össze és használnak fel, hogy kaptáraikat tisztán tartsák. Nagyon hatékony, hiszen a méhkaptár biztonságosabb, mint sok kórházi műtő. 22 aminosavat, B-komplex vitaminokat tartalmaz. Hatását a méhpempő erősíti, így a Forever Bee Propolis* kitűnő eszköze annak, hogy szervezetünk természetes védekező rendszerét erősítsük. Szóját és mandulát tartalmaz. 027 I Forever Bee Propolis (60 tabletta) (OíEVtH (A kép csak illusztráció.) Egy doboz és egy nagyszerű választás Önnek! Az egészséges táplálkozás kerüljön az első helyre! (Az összetevők változhatnak.) f o r e v e r L ite J l J T f í A AM/Kjore/N" * FO REVER I ROYAL JE LLY '3 Az enzimek mellett a Forever Royal Jelly* tartalmaz fehérjét, ásványi anyagokat, A-, C-, D-, E- és B- komplex vitaminokat, mind a 8 nélkülözheteden aminosavat és 10 másodlagos aminosavat. A méhpempő tartalma elősegítheti a sejtek védelmét a szabad gyökökkel szemben. 036 I Forever Royal Jelly (60 tabletta) 015 Forever Aloe Vera Gél 196 Forever Freedom 034 Forever Aloe Berry Nectar 036 Forever Royal Jelly 324 Forever Lite Ultra Vanilla w/amlnotein 376 Forever Artlc Sea 048 Absorbent-C 054 A-Beta Care 065 Forever Garlic-Thyme 077 Forever Aloe Bits n' Peaches 075 I Mini Touch of Forever-Táplálkozás V I FOREVER I BEE POLLEN'S CXETMY SUWHSnr J too TABLETS, A Forever Bee Pollen* könnyen felszívódó C-, D-, E- és K-vitamint, béta-karotint (A-vitamin), B-komplexet, ásványi anyagokat, enzimeket, koenzimeket, növényi eredetű zsírsavakat, szénhidrátot, fehérjéket és 22 aminosavat (beleértve a 8 nélkülözhetetlen aminosavat) tartalmaz. 500 mg pollen tablettánként. 026 I Forever Bee Pollen (100 tabletta) A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

8 ÉTREND ÉS MOZGÁSPROGRAM A fo rev er Lite turmix italporral történő diéta előnye, hogy a súlycsökkenés a baszuál/iti utasítást betartva kíméletes, ugyanakkor hatékony és biztonságos, m ivel a szervezet sem a makro, sem a mikro tápanyagokban nem szenved hiányt. ' A szójafehérje izolátum tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, am ely szükséges a szervezet m egfelelő működéséhez. A minogén növényi enzimkeverék elősegíti a fehérjék Ítminósavakra való lebontását, aktivizálja az anyagcserét. l.aktózmentes f o r e v e r L it^ í a m i n o t e i n " ' FOREVER GARCINIA PLUS* Gdnrmú Qrmb»^ f>íu) Chnmbm OIÉTAHYSUP^UMÍNT 70SOFTG6LS A Garcinia Cambogia gyümölcs összetevőinél fogva csökkenti a szénhidrátok zsírrá történő átalakítását. A hidroxi-citromsav (HCA), mint természetes éhségérzet-csökkentő, elősegítheti a zsírok energiává alakulását és így hozzájárulhat a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez. Szóját tartalmaz. 071 I Forever Garcinia Plus (70 lágyzselé kapszula) Vanília és csokoládé ízű Forever Lite vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított turmix italpor. Az új összetétel kifejezetten a testtömeg-csökkentés céljára tudományosan kialakított, a napi étrend egy részét helyettesítő élelmiszer. A diéta előnye, hogy egy vagy két főétkezés kiváltásával a szervezetet minden szükséges tápanyaggal ellátja, így a súlycsökkenés éhezés nélkül valósulhat meg. A tei'mék szójafehérjét tartalmaz. Forever Lite Ultra with Aminotein (524g) 324 Vanília 1325 Csokoládé FOREVER LEAN A Forever Lean* étrend-kiegészítő kapszula két olyan alkotóelemet tartalmaz, amelyek segíthetnek csökkenteni a szervezetben a zsír és a szénhidrátok felszívódását. Ez a két összetevő, a rost és a króm, mozgással és egészséges étrenddel kombinálva segíthet abban, hogy bárki elérhesse az ideális súlyát. 289 I Forever Lean (120 kapszula) Nagyszerű ízű, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag energiaszelet, amely kiválóan alkalmas felgyorsult világunkban az egyes étkezések helyettesítésére. Egy szelet 230 kalória. A termék szója- és tejfehérjét, valamint mogyorót tartalmaz. Magyarországon nem forgalmazzuk. 267 i Forever Fast Brea!< energy bar (57g) A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

9 forever. f o r e A L 0 Szervezetünk megtisztítása felé az első lépés a veszélyes tartósítószerek és kemikáliák eltávolítása..lift»-' Clean Vanília 2 291Csokoládé 015 Aloe Vera Gél (3db) 071 Forever Garcinia Plus 027 Forever Bee Pollen 324 Forever Lite Ultra/w Aminotein/ Vanilla 325 Forever Lite Ultra/w Aminotein/ Chocolate shaker mérőszalag magyar nyelvű leírás Global Rally Box 015 Forever Aloe Vera Gel 199 Aloe Sunscreen 022 Forever Aloe Lips 280 Sonya Aloe Balancing Cream 287 Relaxation Shower Gel 028 Forever Bright Toothgel 318 Forever Hand Sanitizer 321 FAB Energy Drink (2 db) 322 Forever Aloe2Go (tasak) Eagle Manager Rally Box - A 015 Forever Aloe Vera Gel 022 Forever Aloe Lips 280 Sonya Aloe Balancing Cream 028 Forever Bright Toothgel 318 Forever Fland Sanitizer 320 Argi-t- 323 Forever Freedom2Go (tasak) 351 Sonya Volume Shampoo 352 Sonya Volume Conditioner 354 Forever Kids New 355 Forever Immublend 376 Forever Artie Sea 048 Absorbent-C 067 Aloe Ever-Shield Deodorant Stick 321 FAB Energy Drink 349 Sonya Flydrate Shampoo 350 Sonya Flydrate Conditioner 048 Absorbent-C 054 A-Beta Care 067 Aloe Ever-Shield Deodorant Stick 760 Mini Touch of Forever Családi összeállítás 015 Forever Aloe Vera Gel 199 Aloe Sunscreen 200 Aloe Bossom Herbal Tea 205 Aloe MSiVl Gel 022 Forever Aloe Lips 028 Forever Bright Toothgel 343 Aloe Activator 034 Forever Aloe Berry Nectar 036 Forever Royal Jelly 040 Aloe First 048 Absorbent-C 061 Aloe Vera Geliy 062 Aloe Lotion 067 Aloe Ever-Shield Deodorant Stick 070 Gentleman's Pride 077 Forever Aloe Bits n'peaches Eagle Manager Rally Box - B 015 Forever Aloe Vera Gel 022 Forever Aloe Lips (2db) 028 Forever Bright Toothgel 311 Sonya Deep Moisturizig Cream 318 Forever Hand Sanitizer 319 Aloe Sunscreen Spray 321 FAB Energy Drink 322 Forever Aloe2Go (tasak) (2 db) 323 Forever Freedom2Go (tasak) 349 Sonya Hydrate Shampoo 350 Sonya Hydrate Conditioner 354 Forever Kids New 040 Aloe First 048 Absorbent-C 061 Aloe Vera Geliy 062 Aloe Vera Lotion 067 Aloe Ever-Shield Deodorant Stick I A fenti megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására.

10

11 1 ^ / ; f l a w l e s s ^ : f l a w l e s s ^, Bcmucatjuk az aloe BB krémeket, az SPF 20-as napvédő hatású testszínű krémet és az SPF 10-es napvédő hatású, kakaóbarna színű krémet. Exkluzív multi-aktív formulával rendelkezik, ami hidratál, alapoz, elrejti a hibákat, és védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen, mialatt lágy fényűvé, természetessé és hibátlan benyomásúvá válik. Fedezze fel a bőr ragyogásának és tökéletességének titkát. Aloe BB crème (45g) 373 I C ocoa 371 I N u d e aloe BB crème Cocoa SPF 10 Sunscreen aloe BB crème Nude SPF 20 Sunscreen Net Wt. 1.5 oz. (45 g) jg.. Net W t. 1.5 oz. (45 ^ A Forever Calcium biztosítja a csontoknak a napi kálcium szükségletet. Az évek múlásával a kálcium felszívódás csökken. Hogy sikeresen harcolhassunk ez ellen, bemutatjuk az új, továbbfejlesztett Forever Calciumot, melynek kiváló formulája hatékonyabb ásványi anyag összetétellel rendelkezik a maximális felszívódás érdekében. A Forever Calcium segít abban, hogy biztosan támaszkodhatunk azokra a magas szintű összetevőkre, amelyek segítenek egészségünk megőrzésében. ëmënyëi A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyártására

12 A 100%-osan stabilizált aloe vera zselénk biztonságosan ápolja az érzékeny bőrt, és alapjában véve megegyezik az aloe vera növény belső anyagával. A könnyen felszívódó, sűrű, átlátszó zselé hidratáló anyagokat tartalmaz, amelyek csodálatosan táplálják és megnyugtatják a bőrt. 061 I Aloe Vera Gelly (118 ml) A Forever Aloe Sunscreen 30-as fényvédő faktorával megakadályozza az UVA és UVB sugarak káros hatásait, miközben a tiszta stabilizált aloe vera gélből készült selymesen sima krém, amely gazdag hidratáló anyagokban, megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát. A Sunscreen napvédő krém, amely elegyíti a modern tudományok vívmányait a természetes összetevőkkel. Megnyugtatja és hidratálja a bőrt. 199 I Aloe Sunscreen (118 ml) Kényeztesse magát egy otthoni testtekercseléssel, amely segíthet rendbe hozni, tonizálni és feszessé tenni a bőrét, valamint csökkenteni a cellulitiszes egyenetlenségeket. A stabilizált aloe vera géllel, a válogatott európai gyógynövényekkel és a melegítő anyagokkal stimulálja a vérkeringést és tisztítja a bőrt azáltal, hogy lebontja a felhalmozódott folyadékot és méreganyagokat, amelyek cellulitiszhez vezethetnek. Készletben és elemenként is beszerezhető. A készlet tartalma: Aloe Bath Gelée, Aloe Body Conditioning Creme, Aloe Body Toner, lufa szivacs és celofán a tekercseléshez. 055 I Aloe Body Toning Kit Soha nem volt ilyen egyszerű bőrét megvédenie a nap káros hatásaitól. Hagyja, hogy Ön helyett a 30 faktoros Aloe Sunscreen Spray dolgozzon, és élvezze a kényelmes spray kiszerelés és az extra vízálló képesség előnyeit. 319 I Aloe Sunscreen Spray (178 ml) Ezt a mélymelegítő krémet - amely a stabilizált aloe vera gél jól felszívódó tulajdonságaival rendelkezik - celofán tekerccsel használjuk, így formázzuk és tonizáljuk a bőrt. Az aloét és a válogatott európai gyógynövényeket két kitűnő melegítő hatású anyaggal, a fahéj olajjal és a paprikával ötvöztük. Ez az elegy megtisztítja a bőrt, felszabadítja a felhalmozódott folyadékot és csökkenti a cellulitisz megjelenésének esélyét. 056 I Aloe Body Toner (ii3g) Őrizze meg bőrének rugalmas és sima érzetét ezzel a sűrű krém emulzióval, mely európai gyógynövény kivonatokban és kondicionálókban gazdag. A tonizáló eljárás után, masszázskrémként önállóan alkalmazva meleg érzetet ad a bőrnek, így biztosítva a jó közérzetet. 057 I Aloe Body Conditioning Creme a i 3 g ) Ha egy frissítő zuhanyozásra vagy egy relaxáló fürdőre van szüksége, ez a tiszta aloe vera gélben gazdag, gyengéden ápoló hab- és tusfürdő megoldja a gondokat. Lufa kesztyűnkkel használva segít eltávolítani az elhalt hámsejteket sima, tiszta bőrt hagyva maga után. 014 I Aloe Bath Gelée (251 ml) a lo e PROPOI-'' c r e m ^ Az Aloe Propolis Creme kiváló bőrhidratáló és kondicionáló is egyben. A tiszta, stabilizált aloe vera gél és a propolisz gazdag keveréke mellett kamillát és feketenadálytőt, valamint A- és E-vitamint is tartalmaz. Az Aloe Propolis Creme megőrzi az egészséges bőrtónust és állagot. 051 I Aloe Propolis Creme (I13g) Az aloe mélyhidratáló krém kiválóan alkalmas az arc és test ápolására is. A sűrű krém vegyíti a tiszta, stabilizált aloe vera gél hatásait az allantoinnal, a sárgabarackmag olajjal, a jojoba olajjal, az elasztinnal és az oldódó kollagénnel, így nyugtatja és hidratálja a bőrt. 063 I Aloe Moisturizing Lotion (118 ml) ' T(On / Az Aloe Lotion egy kiváló, univerzális hidratálókrém, mely arcra és testre egyaránt használható. A legmagasabb minőségű, tiszta, stabilizált aloe koncentrátumot jojoba olajjal, kollagénnel, elasztinnal és E-vitaminnal egy finom állagií krémben egyesítettük. Illata könnyű, a száraz, irritált bőrt hosszan nyugtatja. Gyorsan visszaállítja a bőr ph-egyensillyát, rugalmassá és puhává varázsolja azt. 062 I Aloe Lotion (118 ml)

13 r Az Aloe First*, amelyet kiszerelésének köszönhetően könnyű felvinni a bőrre, a stabilizált aloe vera gél alap mellett tartalmaz propoliszt, allantoint, valamint tizenegy különleges növényi kivonatot is. ph-semleges, ideális még a legérzékenyebb bőrre is. 040 I Aloe First (473 ml) Az aloe folyékony szappan nem csípi a szemet, és hidratál, miközben tisztít. Biológiailag lebomló, semleges ph-értékű. Nem irritálja a bőrt, és annyira gyengéd, hogy ideális az egész család számára. 038 I Aloe Hand & Face Soap (473 ml) L> y Al O ' I p S I AU MSN GEl Az M SM metil-szulfonil-metánt jelent, mely olyan szerves kén, amely szinte minden élő szervezetben megtalálható. Az Aloe M SM Gél másik fő összetevője a tiszta, stabilizált aloe vera. Termékünk ezt a két hatékony összetevőt egyesíti gyógynövény kivonatokkal és más, válogatott összetevőkkel a mindenkori szabad mozgás érdekében. 205 I Aloe MSM Gél (II8g) Ez a tiszta és finom szappan az avokádó olaj tápláló, hidratáló hatását hordozza magában, így arca és teste is csodálatosan tiszta és puha lesz. A friss citrus illata minden fürdésnél elkíséri. 284 I Avocado Face & Body Soap (142 g) aloe heat sss Csak addig nyújtózkodjon, hogy elérjen egy Aloe Heat Lotion tubust. Kiváló bőrpuhító, olajos-vizes krém, amely melegítő anyagokat és aloét tartalmaz. Ideális az ellazuláshoz, és megerőltetések esetén. 064 I Aloe Heat Lotion a IS ml) Fogai ragyognak a Forever Bright* Toothgellel, amely ma a piacon megtalálható egyik legjobb fogkrém. Nem csiszoló, fluorid-mentes készítményünk a 100%-os stabilizált aloe vera gélt a propolisszal vegyíti. Az eredmény egy olyan formula, amely frissíti a leheletet és fakító anyagok nélkül fehérít. Családja szeretni fogja a természetes borsmenta és fodormenta ízt, valamint a száj tiszta érzetét. 028 I Forever Bright Toothgel (130g) A kézfertőtlenítőt úgy alakítottuk ki, hogy a baktériumok 99,99% -át elpusztítja. A hidratáló formula bőrpuhító hatású stabilizált aloe vera gélt és jótékony hidratáló hatású mézet tartalmaz. Kis mérete és formája lehetőve teszi, hogy mindig kéznél legyen. 318 I Forever Hand Sanitizer (59 ml) Az aloe, a jojoba és a méhviasz együtt az egyik legjobb egész évben használható - ajakbalzsamot alkotja, amely ma a piacon létezik. Megnyugtatja és hidratálja az ajkakat. Kis mérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen. Biológiailag lebomló, univerzális tisztítószer koncentrátum, amely nagyszerű különböző szennyeződések, zsír és foltok eltávolítására. Nem karcol és foszformentes. Biztonságos az egész család számára, környezetbarát. 022 I Forever Aloe Lips~ (4.25g) ALOE LIPS 307 I ForeverAloeMPD* 2x ultra (946 ml) Tartsa magánál a termékeket, amelyekben megbízik. Szerezze be gazdaságosan! (Az összetevők változhatnak) A kép illusztráció 014 Aloe Bath Gelée 022 Forever Aloe Lips 028 Forever Bright Toothgel 040 Aloe First 051 Aloe Propolis Creme 260 Aloe-Jojoba Shampoo 038 Aloe Hand & Face Soap 261 Aloe-Jojoba Conditioning Rinse 238 Forever Aloe Scrub 061 Aloe Vera Geliy 062 Aloe Lotion 069 R3 Factor 337 Aloe Fleur de Jouvence! Aloe 076 I MlniTouch of Forever-Személyi higiénia

14 Mossa le a gondokat a híres Holt-tengeri só, levendula és más illóolajok aromatikus keverékével. Csak két evőkanál a fürdővízbe és semmi másra nincs szükség a megnyugtató, relaxáló fürdéshez. 286 I Relaxation Bath Salts (350g) Élvezze minden tusolásnál a kellemes illatú relaxáló tusfürdő gélt, aloe verával, illóolajokkal és gyümölcskivonatokkal. A relaxáló tusfürdő gél gyengéden tisztítja bőrét, használatával frissnek és üdének fogja érezni magát a mindennapokban. 287 I Relaxation Shower Gél (192 ml) KUUIIOIl RElAMílOX m ir n Próbálja ki a nyugtató, bőrkondicionáló hatású aloe verát, különböző illóolajokat, fehér teát és a változatos gyümölcskivonatok áldásos erejét, ebben a bőrápoló, nem zsírosító masszírozó krémben. Ideális a relaxáló fürdősó vagy a relaxáló tusfürdő gél használata után. 288 I Relaxation Massage Lotion (192 ml) 285 I Forever Aroma Spa Collection Ez az egyedülálló illat egyesíti magában a tiszta szirmot a meleg, pézsmás faillattal és így lágy, mély, nőies karaktert alkot. A fehér virágos illat megragadja és kihangsúlyozza a női érzékiséget. Ez az aromás illat g) ümölcs, gyógynövény és fa jegyek keverékével érzéki, férfias hatású. A könnyű, gyümölcs aromás benyomás magában rejti a tölgymoha, a Mysore szantálfa, az érzéki pézsma, a virginiai cédrusfa és a tonkabab férfias jegyeit is TH Edition Perfume Spray forwíoman (50 ml) V ü 209 I 25TH Edition Cologne Spray for Men (50 ml) A család valamennyi tagja számára csillogó, lágy és kezelhető hajat biztosít semleges ph-értékü, tiszta aloe készítményünk. Segít megőrizni a haj és fejbőr egészségét, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Gyengéd, koncentrált. Hatása hosszan tart, alkalmas valamennyi hajtípusra. 260 I Aloe-Jojoba Shampoo (2 9 6 ml) A Forever Living Products megújította az Aloe- Jojoba Conditioning Rinse-t, hogy továbbfejlesztett formulájával még több komplex vitaminhoz és hidrolizált fehérjéhez juttassa Önt. így még intenzívebb hidratáló és kondicionáló hatással biztosít lágyabb, ragyogóbb és még könnyebben kezelhető hajat. 261 I Aloe-Jojoba Conditioning Rinse (296 ml) A tiszta illatú Aloe Ever-Shield* dezodorunk segítségével mindig frissnek és magabiztosnak érezheti magát. Elég gyengéd ahhoz is, hogy közvetlenül a hónalj borotválása vagy gyantázása után használjuk, nem színezi el a ruhát és nem tartalmaz alumínium sókat Aloe Ever-Shield Deodorant Stick (92,1 g) ^orever GEV Az aloe alapú styling gél erősíti a haj szerkezetét, és segítségével rendbe hozhatja frizuráját. Az alkoholmentes Forever Aloe Styling Gel* optimális tartást, tömeget, és maximális csillogást ad - a stílusos, erős és egészséges hajért. «1 194 I Forever Aloe Styling Gél (227s) Érezze a kondicionáló és hidratáló anyagok, valamint a tiszta, stabilizált aloe vera keverékének hűsítő pezsgését. A Gentleman s Pride* egy nyugtató aftershave tiszta, férfias illattal. Rozmaringot és kamillát tartalmaz, így különösen gyengéden nyugtatja a bőrt 070 I Gentleman's Pride (118 ml)

15 A Sonya bőrápoló készlet termékei egyedülálló élményt nyújtva hidratálják és táplálják bőrét. 282 I Sonya Skin Care Collection 277 Aloe Purilying Cleanser 281 Aloe Nourishing Serum 278 Aloe Deep-Cleansing Exfollator 279 Aloe Refreshing Toner 280 Aloe Balancing Cream Bőrtisztító krémünk használatával nap mint nap megtapasztalhatja, bőre milyen csodálatosan lágy, friss és tiszta lesz. A legeredményesebb hatás érdekében alkalmazza az Aloe Refreshing Tonerrel, valamint a Sonya bőrápoló készlet többi tagjával Sonya Aloe Purifying Cleanser ( 17 7 ml) A készletbe tartozó bőrmegújító tonik, a nélkülözhetetlen nedvességtartalmat biztosítja optimális mennyiségben és minőségben, hogy bőre tökéletesen hidratált lehessen. Alkoholmentes formulánkat alkalmazza az Aloe Purifying Cleanserrel együtt. 279 I Sonya Aloe Refreshing Toner (I77ml) Különleges bőrápoló szérumunk biztosítja bőre számára a legfontosabb nedvességpótló anyagokat, valamint tökéletes alapot biztosít a Sonya bőrápoló készlet Balancing krémének felszívódásához. 281 I Sonya Aloe Nourishing Serum (118 ml) A 1 ( ^ Í- H!! i;i SHIN' : \t u\ lator ALOE PURIFYLNC CLEANSER Az aloe vera utánozhatatlan hatóanyagai mellett további revitalizáló hatású kivonatokat, nedvességpódó anyagokat tartalmaz. A Bőrápoló szérum alkalmazása mellett bőre lágy, selymes és egészségesen hidratált lesz. 280 I Sonya Aloe Balancing Cream (7ig) Mélytisztító hatású hámlasztó bőrradírunk aloe verát és természetes jojoba gömböcskéket tartalmaz, alkalmazásával bőre tökéletesen tiszta, mégis selymesen lágy lesz. Kímélő összetétele által - akár hetente alkalmazva - képes beállítani bőre vízháztartásának egyensúlyát, miközben rendkívüli hatékonyságának köszönhetően átélheti a ragyogóan tiszta bőr élményét. 278 I Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliator (iism l) Ez az egyedülálló, aloe vera gélt tartalmazó formula gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a szemfestéket. Alkotóelemei olajmentes tisztító hatást biztosítanak. Fő összetevője, az Aloe Barbadensis Gél (stabilizált Aloe Vera Gélünk) olyan gyengéd, kondicionáló és tápláló hatást nyújt, amelyre bőrének szüksége van. 186 I Sonya Aloe Eye Makeup Remover (118 ml) L m j ALOE M OISTURIZINi; c;r f a m A selyemfenyőkéreg-kivonat semlegesíti a szabadgyököket, ily módon védi bőrünk egészségét és biztosítja a szervezet leggyakoribb proteinjének, a kollagénnek a szinten tartását. A szabadgyökök visszaszorítása az öregedés elleni leghatékonyabb fegyverünk. Hagyja, hogy a Sonya* Aloe Deep Moisturizing Cream mélyhidratáló krém hatóanyagai beszívódhassanak bőre mélyebb rétegeibe, ezzel megőrizheti és helyreállíthatja bőre fiatalos fényét és rugalmasságát! 311 I Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream (71 g) Ez a hidratálóval gazdagított sampon különleges, ultrahidratáló recept alapján készül, hogy haja még ellenállóbb és energizáltabb legyen, tökéletes tartást biztosítson, és még jobban ragyogjon. Az aloe vera és méhpempő segít száraz hajának természetes nedvességegyensúlyát szabályozni, ezáltal észrevehetően tisztább, fényesebb, egészségesebb és kezelhetőbb lesz. 349 I Sonya Hydrate Shampoo (355 ml) isolumesham^'- Válogatott receptünk dús és ragyogó hajat eredményez, és megteremti a tökéletes egyensúlyt a tartás és kezelhetőség között. Ezenkívül aloe verát és méhpempőt is tartalmaz, hogy haja még dúsabb és selymesebb legyen. 351 I Sonya Volume Shampoo (355 ml) Összetevőinek köszönhetően alkalmazható festett hajra. Hidratálja, kisimítja és puhává varázsolja haját, ezáltal növekszik a kezelhetősége és ragyogása. Az aloe vera és méhpempő segít a fejbőr ápolásában és a göndör haj kezelésében, hogy könnyű legyen formálni. 350 I Sonya Hydrate Conditioner (355 ml) isolume Conditio«' A kondicionáló tökéletes kiegészítő a Sonya Volume Shampoohoz, mivel ezt a kombinációt azért fejlesztették ki, hogy haja még dúsabb és erősebb szerkezetű legyen, valamint hogy tökéletes tartást biztosítson. Alkalmazható festett hajra is. Imádni fogja hajának nagyszerű puhaságát, kezelhetőségét és ragyogását. 352 I Sonya Volume Conditioner (355 ml)

16 Az egyik legiiatékonyabb szépségápoió kollekciót tiszta, stabilizált aloe vera gélből és hozzáadott tiszta, hidrolizált elasztinból és kollagénből állítottuk elő, kiemelkedő hatékonyságú hidratáló és nedvességpótló komponensekkel kiegészítve. 337 I AloeFieurdeJouvence A krém néhány cseppjével alaposan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Hypoallergén, semleges ph-értékü és hidratáló hatású. 339 i Aloe Cleanser (118 ml) Az aloe mellett mogyorót és tonizáló növényi kivonatokat, valamint bőrhidratálókat, kollagént és allantoint tartalmaz. Eltávolítja az arctisztító maradékát, az olajat és a szürke, élettelen hámsejteket. Összehúzza a pórusokat és kiegyensúlyozottá teszi a bőrtónust. 338 I Rehydrating Toner (]18 ml) Bőrlágyítókban, valamint A-, C- és E-vitaminokban gazdag, amelyek erősítik, újrastrukturálják, összehúzzák a pórusokat a smink alatt. Segíti a bőr alapvető hidratáltságának megtartását. 340 I Firming Day Lotion (59 ml) Csökkenti a ráncok megjelenését. A poliszacharidok és a bőrnedvesítő anyagok magukba zárják a nedvességet. A természetes lipidek, a búzacsíra gliceridek, a jojoba és a sárgabarackmag olaj szabályozzák az olaj-víz egyensúlyt, míg a kollagén és a hidrolizált elasztin meggátolják a kis ráncok megjelenését. 342 I RecoveringNightCreme (5 7 g) FORK''*'* m a r in b MASK' A jojoba olaj a tiszta aloe verával ötvözve elég gyengéd ahhoz, hogy naponta használja - akár testén is ezt a készítményt. A két hatóanyag együtt eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztítja a pórusokat és elhárítja az akadályokat a bőr egyedülálló megújulási folyamata elől, hogy bőre még sugárzóbb lehessen. 238 I Forever Aloe Scrub A mélytisztító hatású Forever Marine Mask* természetes tengeri ásványok, a kiváló hidratáló és bőrkondicionáló hatású aloe vera, méz, valamint uborka kivonat segítségével biztosítja a bőr textúrájának tökéletes egyensúlyát. Ez könnyen felvihető, a bőr mély rétegeibe hatoló maszk revitalizálja és frissé varázsolja az arcot. 234 I Forever Marine Mask ( i i 3 g ) Ez az összetevők gazdag bőségszaruja úgy táplálja a bőrt, mint semmi más! Az egyik legsokoldalúbb bőrápoló termék, m ely hosszantartó tudományos kutatómunka eredményeként került piacra, hogy a bőrkondicionálást és táplálást optimálisan biztosítsa. Megtartja a nedvességet, visszaállítja a bőr rugalmasságát, felfrissíti és egészségessé teszi az arcszínt. Az R3 Factor az öregedés jelei elleni küzdelemben az elsőszámú védelem, amely stabilizált aloe vera gél, az oldható kollagén, az alfa-hidroxi-savak (AHA) gazdag kombinációja, és a bőr A- és E-vitamin tápláléka. Ideális szarkalábak ellen, valamint segít megőrizni az egészséges bőrszínt, szerkezetet és érzést. 069 I R^ Factor ( 5 6 J g ) Különleges hidratáló, tisztító folyadék, amely stabilizált aloe vera gélből és allantoinból áll. Enzimeket, aminosavakat és poliszacharidokat tartalmaz. 343 I Aloe Activator (118 ml) y FOR VtR, AIíh a-e FACTOR Olyan összetevők különleges kombinációja, amelyek bőrkondicionáló és pórusösszehuzó tulajdonságokkal rendelkeznek. Összekeverve az Aloe Activatorral, amely tiszta aloe vera gélt és allantoint tartalmaz, kiváló hidratáló és tisztító elegyet kapunk. r 341 I í\/lask Powder (2/^ I Forever Alpha-EFaaor (30 ml) Bőrünk apró hibái és foltjai a környezeti ártalmak, genetikai adottságaink, valamint életkorunk árulkodó jelei lehetnek. A Forever Epiblanc* különleges összetétele révén a bőrtónust halványítja, valamint segít megakadályozni a sötét foltok kialakulását. 236 I Forever Epiblanc (28,3 mg) w f Csökkenti a ráncok és redők, a szem alatti duzzanat és a szem körüli karikák megjelenését, miközben növeli a bőr rugalmasságát és frissességét. A Forever Ajluring Eyes* gazdag aloéban, kókusz- és jojoba olajból származó természetes bőrpuhító anyagokban, természetes E-vitaminban - olyai tápláló anyagokban, amelyek kondicionálnak és megőrzik a bőr nedvességtartalmát. 233 I ForeverAlluringEyes í2s,3^

17 awiess ^ Lengthening Mascara, mellyel természetes tekintetet, fényűző, meghatározó, és különálló, emelt szerkezetű hosszú pillákat kreál a felejthetetlen szemekért Flawless Lengthening Mascara (Síd 6 egyedülállóan párosított színkombináció áll rendelkezésre, hogy nagyszerű árnyékolást érjünk el a szemeknél. A selymes aloe által ihletett készítmény célja, hogy tökéletesen keverje és érje el a nagyszerű színalkalmazást a ragyogó szemekért. ^ Varázsoljunk drámaian dús szempillákat a Volumizing Mascara segítségével Flawless Volumizing Mascara (8^ Örömmel mutatjuk be a természet és a modern technológia új vívmányát, az aloe vera jótékony hatásaival kombinálva, a Sonya Flawless termékcsaládot. Ennek a csodálatos termékcsaládnak köszönhetően, a nők a világon mindenhol felfedezhetik és megmutathatják a bennük rejlő szépséget. Kontúrozáshoz és kiemeléséhez tervezték A szemceruza tökéletes módja a szem kihangsúlyozásának. Defining Eye Pencil 4181 Black 17

18 Az aloe verát tartalmazó 9 legnépszerűbb színárnyalatot új formulává alakítottuk át, melynek segítségével bőrünket puhává, egészségessé, és természetesen csillogóvá varázsolhatjuk. Cream to Powder Foundation (7g) 3771 Porcelain 378 I Rose Beige Sunset Beige Golden Sun 381 I Mocha 382 I Raisin 383 I Natural Beige 3841Vanilla Bisque Featuting; Sandy 385 I Sandy 2 klasszikus árnyalat, mely segít abban, hogy ne legyen arcunk fényes, mialatt egy csodálatosan sima, természetes, hibátlan végeredményt kapunk. 3 tökéletes párosítású korrektorceruza árnyalat, mindkét végen található fejjel könnyű használni, hogy hibátlanná varázsolhassuk arcunkat. Delicate Finishing Powder (log) Concealer Duet (2,9g) 411 I Natural Amber 4131 Caramel A 3 legnépszerűbb árnyalat és plusz egy új, világosabb árnyalat, amely ásványi anyagokban gazdag, biztosítja a lágy fedést és ragyogó csillogást garantál arcunknak. Mineral Makeup (6g)

19 flaw iess b y Sonya"" Fenséges új rúzsok a Sonyától, melyek tökéletes fedést biztosítanak az ajkak számára. A vanília ízesítésű, 12 új árnyalatból álló színkollekció, az áttetszőtől a drámai hatásúig kapható. Használatának eredménye a ragyogó és tökéletes ajkak. Delicious Lipstick (3,5g) Fényesítsük ajkainkat a természetes és tápláló szájfényekkel. 5 érzéki íinom árnyalatban kapható. Az ecseten található lámpával és a kis tükörrel bármilyen fény\'iszony mellett tökéletes fedést biztosíthatunk. 393 I Sofia Luscious Lip Colour (6,5g) 3901 Bella 392 I Mia Tökéletesen strukturált szájceruza, a krémes aloe verával töltött készítményünk, melyet arra terveztek, hogy az ajkak természetes formáját hangsúlyozza. Elérhető 3 színben, melyek tökéletesen illenek a íinom ajakrúzs, és az édes szájszín kollekciónkhoz. Defining Lip Pencil ( i 2g) -fii 3 88I Aanya 3891 Layia I Az aloe által ihletett, selymes púder tökéletes és tiszta színt biztosít a hangsúlyozáshoz, körvonalazza és kiemeli az arcot, természetes, egészséges és gyönyörű ragyogást teremt. 6 különböző árnyalatban kapható. Brilliant Blush (3.2g)

20 Rex Maughan VEZÉRIGAZGATÓ Köszönjük, hogy áttekinti természetes alapanyagú készítményeink skáláját. A Forever Living Products több mint három évtizede az egészség és szépség egyre tökéletesebb természeti forrásai felkutatásának, és ezek népszerűsítésének szolgálatában áll. Katalógusunk oldalain bemutatott termékeink e kutatásnak az eredményei. Hogy a legjobb minőséget folyamatosan biztosíthassuk, a vertikális integráció elvét alkalmazzuk. Az ültetvényektől a gyártósorokig, a kutatástól és fejlesztéstől a csomagoláson és szállítmányozáson keresztül, egészen a disztribúcióig a folyamat valamennyi fázisát a cég maga végzi és ellenőrzi, így garantáljuk az FLP termékek kiválóságát fogyasztók és disztribútorok milliói számára, akik egészsége és jóléte szempontjából mindez nélkülözhetetlen. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy termékeink világszerte több mint 150 országban immár emberek m illióinak válnak hasznára mindennapjaikban. ígéretünkhöz híven továbbra is megingathatlan elkötelezettséggel maradunk a minőség és a tisztaság szolgálatában. Örök tisztelettel: i : Rex Maughan A Forever Living Products alapítója és vezérigazgatója LEGMAGASABB MINŐSÉGI SZABVÁNYOKHOZ TARTJUK MAGUNKAT Számos szabadalommal rendelkezünk az aloe vera stabilizálására vonatkozóan, ami a legjobb minőségű aloe alapú egészség- és szépségápolási termékeket garantálja az Ön számára. Aloe vera készítményeink voltak az elsők, amelyek konzisztenciájukért és tisztaságukért megkapták a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét. Több termékünk a kóser és az iszlám elismerő pecsétekkel is rendelkezik, ami jól mutatja a Forever Living Products globális jelenlétét. Állatkísérleteket nem végzünk. íme, a legkézenfekvőbb mód, hogy a Forever termékek közül valamennyi kedvencét egy csomagban beszerezhesse. Megismerheti a termékpalettát, sőt azonnal lehetősége nyílik arra, hogy barátainak, családjának is megmutassa, vagy akár ajánlja azokat. Komoly összeget takaríthat meg az egyenkénti árakhoz képest. Bemutatkozó dobozunk tartalma: 01 I Touch of Forever Combo Pák 014 Aloe Bath Gelée 015 Forever Aloe Vera Gél 324 Forever Lite Ultra W/Aminotein Vanilla 022 Forever Aloe Lips 026 Forever Bee Pollen 027 Forever Bee Propolis 028 Forever Bright Toothgel 034 Forever Aloe Berry Nectar 036 Forever Royal Jelly 038 Aloe Hand & Face Soap 376 Forever Arctic Sea 040 Aloe First 047 Gin-Chia 048 Absorbent'C 051 Aloe Propolis Creme 054 A-Beta-CarE 061 Aloe Vera Geliy 062 Aloe Lotion 063 Aloe Moisturizing Lotion 064 Aloe Heat Lotion 065 Forever Garlic-Thyme 067 Aloe Ever-Shield Deodorant Stick 068 Fields of Greens 071 Forever Garcinia Plus 354 Forever Kids New 200 Aloe Blossom Herbal Tea 234 Forever Marine Mask 235 Forever Vision 260 Aloe-Jojoba Shampoo lj 261 Aloe-Jojoba Conditioning Rinse 262 Forever Pomesteen Power Az összetevők változhatnak. FOREVER LIVING CORPORATE PLAZA KÖZPONTI IRODA Az On FLP F orever L ivin g P rod ucts M agyarország K ft B u d ap est, N efelejcs u T e l.: T e le c e n te r: , w w w.fo re v erliv in g.c o m Trademarks "Reg. U.S. Pat. & TM Office e Aloe Vera o f America, Inc. AH rights reserved.

E G É S Z S É G E S É L E T M Ó D

E G É S Z S É G E S É L E T M Ó D EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek

Részletesebben

Szépségápolás: A külső és belső szépséget egyaránt hangsúlyozó, egyedülálló aloe vera alapú szépségápolási termékek gyűjteménye.

Szépségápolás: A külső és belső szépséget egyaránt hangsúlyozó, egyedülálló aloe vera alapú szépségápolási termékek gyűjteménye. Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek iránti elkötelezettség.

Részletesebben

S Z É P S É G Á P O L Á S

S Z É P S É G Á P O L Á S SZÉPSÉGÁPOLÁS Mi a Forever Vitality? A Forever Living Products a világ legnagyobb aloe vera és méhészeti termékek termelője, gyártója és forgalmazója. Sikerünk kulcsa a minőségi és tiszta termékek iránti

Részletesebben

Termékkatalógus 2010 1

Termékkatalógus 2010 1 Termékkatalógus 2010 1 Előszó Köszönjük, hogy áttekinti természetes alapanyagú készítményeink skáláját. A Forever Living Products több mint három évtizede az egészség és szépség egyre tökéletesebb természeti

Részletesebben

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 -

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 - gyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akit úgy hívtak Rex Maughan. Rexnek volt egy álma, hogy egy olyan vállalatot hozzon létre, amelynek nincs párja. a. világon. ^ ff ; A vállalat azért jött

Részletesebben

FOREVER TERMÉKKATALÓGUS 2011

FOREVER TERMÉKKATALÓGUS 2011 FOREVER TERMÉKKATALÓGUS 2011 ÚJ TERMÉKEK 321 FAB Forever Active Boost Natural Energy Drink FAB Forever Active Boost energiaitalunk azt a plusz lendületet adja meg Önnek, amire szüksége van ahhoz, hogy

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

TERMÉK- KATALÓGUS. Aloe-inspiráció. Section / 1

TERMÉK- KATALÓGUS. Aloe-inspiráció. Section / 1 TERMÉK- KATALÓGUS Aloe-inspiráció Section / 1 Aloe-inspiráció A már közel 40 éve bizonyítja elkötelezettségét az iránt, hogy a világ minden tájáról a természet legtisztább öszetevôit felkutassa, megtalálja,

Részletesebben

A méhkaptár termékei. Forever Bee Pollen. megôrizni az egészséges vérkeringést, az emésztô-, immun- és idegrendszert. TARTALMA 100 tabletta (50 g)

A méhkaptár termékei. Forever Bee Pollen. megôrizni az egészséges vérkeringést, az emésztô-, immun- és idegrendszert. TARTALMA 100 tabletta (50 g) A Forever Living Products felvonultatja 100%-os tisztaságú méhészeti nek sorát. Méhészeti telepünk ideális környezetben helyezkedik el - Arizona magas fennsíkjain -, ahol az ôsi környezetben semmiféle

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

TERMÉKBEMUTATÓ Forrás: HTR (Hálózatépítést Támogató Rendszer DXN Europe, Az internetes irodám)..

TERMÉKBEMUTATÓ Forrás: HTR (Hálózatépítést Támogató Rendszer DXN Europe, Az internetes irodám).. Tartalomjegyzék FONTOS!...3 1. Élelmiszerek és italok...4 1.1. Gift Box...4 1.2. Gift Box Extra...4 1.3. Lingzhi Black Coffee...4 1.4. Lingzhi Coffee 3 in 1...5 1.5. Cream Coffee...5 1.6. Zhi Mocha...5

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Italok. Aloe Vera Gél

Italok. Aloe Vera Gél Élvezzük az Aloe Vera jótékony hatását a friss, stabilizált Aloe Vera gél négy különbözô formájában: Aloe Vera gél, Aloe Berry Nectar, Forever Bits n Peaches és Forever Freedom. Mind a négy variációnak

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Bevezető és üzleti csomagok

Bevezető és üzleti csomagok Bevezető és üzleti csomagok ageloc Me üzleti csomag ADR 3 ageloc Me Skin Care System (bőrápolási rendszer) 223,045 148,176 3 ageloc Me Travel Pack (utazószett) 1,270 1,270 Összesen: 672,945 448,338 A csomag

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 Jobb közérzet. Szebb kinézet. A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 2016 A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA EGYRE ELFOGLALTABBAK VAGYUNK A

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj.

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj. TROPIC SURGE DEFINITELY BLACK SHORE THING DEFINITELY DARK Szoláriumozás előtti és utáni krém tripla mélybarnítóval Illat: Illatmentes Illat: Ananász Illat: Gyümölcs bomba Illat: Ananász Agavé nektár, sáfrány

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

visiblecare Toning krémtusfürdő

visiblecare Toning krémtusfürdő visiblecare Toning krémtusfürdő Gyönyörűbb bőr egy tusfürdőnek köszönhetően? Természetesen. Az új Dove visiblecare Toning krémtusfürdő egyedi formulája Nutrium Moisture TM összetevővel a bőr természetes

Részletesebben

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják.

csak 1.120, Az LR-termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják. AJÁNLAT! I feel cool Hűsítő Lábápoló Zselé Hűsíti, frissíti a fáradt lábakat. 100 ml 632 6 p 1.650, csak 1.120, LR Health & Beauty Systems Kft. H-1087 Budapest Kerepesi út 27/A Levelezési cím: 1439 Bp.,

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Különleges ajánlat CENTRAL EUROPE s.r.o. Tisztelt Hölgyem/Uram! A L OCCITANE en Provence francia natúrkozmetikai termékek igazi szépséget és kényeztetést nyújtanak. Ajánlatunkban egyedülálló illatokat

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l Törődjön többet EGÉSZSÉGÉVEL 2016. február 29 - március 26. K I E M E LT A J Á N L ATA I N K Bioextra Grapefruit Mag Kivonat csepp INTERHERB Vital Zöld Kávé &Garcinia tabletta A Bioextra Grapefruit mag

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Figuactiv Szeletek Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Egyre kevesebb az idınk, és sokat utazunk. Utazások során vagy munka közben gyakran nincs lehetıség arra, hogy az ember készítsen magának

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG

FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG FÉNYVÉDŐ TERMÉKEK 2014 MARKETING ANYAG Elérhető: 2014 május AZ UV SUGARAK ÉS HATÁSAI A BŐRRE NAP = EGÉSZSÉG NAP = KOCKÁZATOK A nap sugarai stimulálják a D vitamin termelődést, amely megköti a kálciumot

Részletesebben

DISTRIBUTORI ÁRJEGYZÉK

DISTRIBUTORI ÁRJEGYZÉK A GNLD SZOLGÁLTATÁSAI A GNLD bármikor készséggel áll rendelkezésükre. Termék vagy szóróanyag megrendeléshez, illetve információkéréshez az alábbi módon léphetnek kapcsolatba a GNLD munkatársaival: Az irodában:

Részletesebben

TERMÉKINFÓ: ÉVA 0620/621-1293 ZOLTÁN 0620/239-6636 email: szolikremek2012@gmail.com

TERMÉKINFÓ: ÉVA 0620/621-1293 ZOLTÁN 0620/239-6636 email: szolikremek2012@gmail.com Spicy Black Chocolate 200x-os kozmetikum, tingle kivonattal, mely használat után bőrpírt okoz, így érzékeny bőrűeknek nem ajánlott. Antioxidánsban gazdag, étcsokoládé tartalma stabilizálja a bőr kollagén

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV FORMULA IV RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV A megfelelõ táplálkozáshoz a vitaminok és ásványi anyagok szükségesek, de nem elegendõek. A megfelelõ forma eléréséhez más tápanyagok is hasonlóan fontos szerepet

Részletesebben

Ú j d o n s á g o k kínálata!

Ú j d o n s á g o k kínálata! Ú j d o n s á g o k kínálata! Fedezd fel a többi újdonságot is az fm group parfüm 18 katalógusban! FM 358 FM 334 luxus kollekció NŐKNEK FM 357 6 890 FT FM 333 luxus kollekció férfiaknak FM 359 6 490 FT

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

Vinasse +P szakmai ismertető anyag

Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasz avagy Vinasse, szerves trágya A vinasz a szeszgyártás során keletkező tisztán növényi eredetű anyag, amely koncentrált és azonnal felvehető formában tartalmazza

Részletesebben

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék!

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék! Akcióink Akció időtartama: 2013. május 25. - 2013. június 30. ajándék 1990 Ft értékben Proenzi3 ajándékcsomag ExPur 90 db + krém 100 ml AJÁNDÉK (speciális gyógyászati célra szánt tápszer) A Proenzi3 ExPur

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok fm group Az FM GROUP 11. akciós katalógusa 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok Próbáld ki az új luxus parfümjeinket! Megtalálod őket az FM GROUP új parfümkatalógusában! Férfi parfüm 50 ml

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben