BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ"

Átírás

1 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA T Á R G Y A L Á S O S E L J Á R Á S B A N VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

2 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 2 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA T Á R G Y A L Á S O S E L J Á R Á S B A N TELEPÜLÉSTERVEZÉS: KOVÁCS PÉTER TT JÚNIUS.

3 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 3 T A R T A L O M J E G Y Z É K I. JÓVÁHAGYÁSRA NEM KERÜL MUNKARÉSZEK 1. EL ZMÉNYEK A MÓDOSÍTÁS HELYSZÍNEI A MÓDOSÍTÁSI SZÁNDÉK BEMUTATÁSA ALÁTÁMASZTÓ SZAKÁGI MUNKARÉSZEK A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA II. JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 1. TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV MÓDOSÍTÁSÁNAK HATÁROZAT-TERVEZETE HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁNAK RENDELET-TERVEZETE III. MELLÉKLETEK 1. SZÁMÚ MELLÉKLET: ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI DÖNTÉSE

4 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 4 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA T Á R G Y A L Á S O S E L J Á R Á S B A N 1. EL ZMÉNYEK I. JÓVÁHAGYÁSRA NEM KERÜL MUNKARÉSZEK Balatongyörök Község Önkormányzata az egységes szerkezeti tervét a 82/2005. (IV.29.) határozatával, a Helyi Építési Szabályzatát a 17/2008. (XII.19.) rendeletével fogadta el. Jelen módosítást a Balatoni Bringakör kerékpáros útvonal Balatongyörökre es szakaszának tervezett fejlesztéséhez kapcsolódó, szükséges változtatások, pontosítások indokolják. A szükséges módosítások alapvet en nem változtatják meg a település f infrastruktúra hálózatát, a község kialakult f szerkezetét, a település fejlesztési céljaival továbbra is összhangban van. A fejlesztések jellemz en a meglév kerékpáros nyomvonalak min ségi fejlesztését célozzák, mely több helyen együtt jár a kerékpárút szélesítésével, kisebb nyomvonalkorrekciókkal, melyek a szabályozási vonalak pontosítását, a kerékpárút területének rendezését, néhány esetben a nyomvonal ábrázolását igénylik. A módosítás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökr l, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekr l szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Elj.) 45. (2) a) pontja szerint az országos településrendezési és építési követelményekr l szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet (továbbiakban: OTÉK) 2012 augusztus 6.-án hatályos településrendezési tartalmi követelményeinek alkalmazásával történik, a hatályos tervekkel összhangban. Balatongyörök Község Önkormányzata Képvisel -testülete a szükségessé váló településrendezési eszközének módosítását megalapozó településfejlesztési döntését 22/2018 (II.15.) határozatában meghozta (Ld.: 1. számú melléklet). Az egyes közlekedésfejlesztési projektekkel összefügg közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelent ségű üggyé nyilvánításáról és az eljáró hatóságok kijelölésér l szóló 345/2012. (XII. 6.) Korm. rendelet 1. melléklet pontja értelmében a Balatoni Bringakör komplex fejlesztése nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelent ségű beruházásnak min sül, ami így megfelel az Elj. 32. (6) bekezdés a) pontjában foglaltaknak, mely alapján a településrendezési eszközök módosítása tárgyalásos eljárásban történik. Önkormányzat a tervezés el tt, a teljes körű nyilvánosság biztosításával döntött a partnerségi egyeztetés szabályairól. Ezt követ en Balatongyörök Község Önkormányzata megbízta az 5T Építészeti és Városfejlesztési Kft-t településfejlesztési döntésében meghatározott tervezési munka elvégzésével. A tervezési munka a generáltervezéssel megbízott tervez cégnél dr. Kovács Péter településrendez tervez (TT ) irányításával készül.

5 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 5 2. A MÓDOSÍTÁS HELYSZÍNEI A településrendezési terv rajzi részeit érint módosítása a település belterületén és külterületén helyezkedik el az alábbiak szerint.

6 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 6 3. A MÓDOSÍTÁSI SZÁNDÉK BEMUTATÁSA A módosítás célja a Balatoni Bringakör kerékpáros útvonal fejlesztéshez kapcsolódóan, a szakági úttervekben megfogalmazott fejlesztések, korrekciók megvalósításához szükséges terület biztosítása érdekében Balatongyörökre településrendezési eszközeinek módosítása. A kerékpárút fejlesztéshez kapcsolódó tervezés el zménye a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) által a KÖZOP azonosítószámú projekt keretében (2014. évben) elkészíttetett a Balatoni Bringakör Kerékpáros útvonal fejlesztését megalapozó megvalósíthatósági tanulmányban foglaltak, valamint a NIF Zrt. és az érintett önkormányzatok között április 3-án történt egyeztetések. NIF Zrt. megbízásából a Gyenesdiás-Balatongyörök szakasz tervezési munkáit a F mterv Zrt. - Unitef'83 Zrt. - Tura-Terv Kft. - Via Futura Kft. Tervez i Konzorcium végzi. A Balatoni Bringakör kerékpáros útvonal Balatongyörökre es szakaszának útépítési engedélyeztetése folyamatban van. A kerékpárút megvalósíthatóságának feltétele a településrendezési tervnek való megfeleltetés. A módosítás során a szerkezeti terven jelölt kerékpár úthálózat pontosítása történik, a helyi építési szabályzat mellékletét képez szabályozási tervlapokon pedig a meglév nyomvonal mentén a közterületszabályozás pontosodik. A szabályozási tervlapokon azok a szakaszok, ahol a tervezett kerékpárút nyomvonala/kisajátítással érintett része a hatályos tervekben már közlekedési területbe van sorolt, nem kerülnek külön bemutatásra, tekintettel, ott nem módosulnak a szabályozási tervlapok. A Vonyarcvasheggyel közös településhatártól mintegy 250 m-es szakaszon a szerkezeti tervben nem jelenik meg a kerékpárút nyomvonala, ezt követ en azonban mind a szerkezeti, mind a szabályozási terv tartalmazza a Balatoni Bringakör nyomvonalát. A rendezési tervi nyomvonaltól való eltérés tapasztalható a tervezett Böngyér utcai szakasz esetében. Itt a rendezési tervi nyomvonal a hétvégi házas üdül területet a Balaton fel l megkerülve a Horgász utcán vezet. A rendezési tervi nyomvonaltól való eltérés mutatkozik a 71 sz. f út mellett vezetett, már megépült kerékpárút esetében is. A rendezési tervi nyomvonal ezen a szakaszon (a településhatártól a Magyarágyi út meghosszabbításáig) a vasút mellett jelöli a kerékpárutat. A rendezési terv több helyen más nyomvonalakat is jelöl párhuzamosan az országos hálózat nyomvonalával, de ezek nincsenek ellentmondásban a tervezett megoldással, annak helyi hálózati elemként való kiegészítéseként tervezettek. A Balatoni Bringakör balatongyöröki szakaszának a teljes hossza 6543 m. A szabályozási terven, ebb l a továbbiakban részletezett szakaszokat érinti a szabályozási szélesség módosítása az alaptérképi változásokból adódó eltérés korrigálása, valamint a szabályozási elemek pontosítása.

7 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 7 A kerékpárút fejlesztés Balatongyörök területét érint elemeit a Tervez Konzorcium BGY_A_03.01_E jelű terve (Átnézeti helyszínrajz) mutatja be (kivonat):

8 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 8 A tervezett fejlesztéseket a Tervez konzorcium által készített engedélyezési és kiviteli útépítési tervek az alábbiak szerint tartalmazzák: Szakasz neve BGY-É-1 Engedély köteles rész megnevezése Kisajátítással járó szélesítés BGY-F-1 - BGY-É-2 Kisajátítással járó korrekció BGY-F-2 - BGY-É-3 BGY-É-4 Szakasz neve Kisajátítással járó szélesítés, korrekció Engedély köteles rész megnevezése Szakaszösszesítő táblázat Szakasz leírása Zala és Veszprém megyék határa és a nemrég épített kerékpárút szakasz kezdete között; Balatongyörök 1. szakasz (760 m): A 71 sz. főút szelvényezés szerinti bal oldalán jelenleg meglévő kerékpárutat az eredeti nyomvonalát követve szélesítettük a Balaton felé, csatlakozva a Balatoni Bringakör Veszprém megyei szakaszának tervezett kialakításához (Trenecon Kft. által KEL1140 számon készített Balatonederics - Ábrahámhegy közötti tervezési szakaszra vonatkozó terv). Meglévő, megmaradó kerékpárút szakasz (1210 m): Mintegy egy kilométer hosszon a 71 sz. főút mentén halad, majd délre fordul az ún. Szépkilátónál a főútba csatlakozó, a Balatongyöröki Castrum Camping és Üdülőfalut feltáró burkolt út mellé. Építési vagy forgalomtechnikai beavatkozás nem szükséges. Ugyanakkor a Mandulás úttal alkotott csomópontban a forgalmi rend kismértékű átalakítását terveztük (KRESZ-táblák, elsőbbségszabályozás). A vasúti keresztezés térsége; Balatongyöröki korrekció (48 m): A meglévő kerékpárutat egy rövid korrekcióval ráfordítottuk a kempinget kiszolgáló útra (18 m), még a vasúti átjáró előtt. A megmaradó, de a Bringakör részét nem képező kerékpárút, és a hozzá tartozó labirintkorlátos átvezetés használhatóságát továbbra is megtartjuk, további üzemelését terveztük. A kerékpáros útvonalat nyomkijelöléssel vezetjük át a vasúton, az útburkolat és az átjáró egyidejű felújítása mellett (38 m). A vasúti keresztezés biztosítási módján nem változtatunk, A meglévő labirintkorlátos átvezetés mellett a kerékpárosok a közúti átvezetést is használatba vehetik, megfelelően a valós kerékpáros igényeknek. Balatongyöröki Castrum Camping és Üdülőfalu kiszolgáló útja (168 m): A meglévő burkolatra kerékpáros nyom kerül kijelölésre. A kemping és a Simándy József sétány közötti szakasz; Balatongyörök 2. szakasz (1670 m): A vasútvonallal párhuzamosan haladó meglévő kerékpárút szélesítésre kerül a vasút terület határa, a természetvédelmi szempontok valamint a meglévő beépítés, mint kötöttségek figyelembe vételével. Megjegyzés: Hivatkozva Balatongyörök Község Önkormányzatának BGY/475-11/2018 ügyiratszámú (kelt: ) közútkezelői hozzájárulására, és a Zala Megyei Kormányhivatal ZA/ÚO/NS/A/39/27/2018 ügyiratszámú (kelt: ) hozzájárulására, a BGY-É-3 szakaszon a km szelvények között, az ingatlanok megközelítésének biztosítása okán, a forgalomtechnikai kialakítás nem kerékpárútként, hanem személygépjárművel igénybe vehető utcaként lett megtervezve. Balatongyörök 2/A. szakasz a Simándy József sétányon vezetett 187 m hosszú útszakasz burkolata, annak lokális burkolati hibái miatt felújításra kerül, továbbá a kétoldali süllyesztett szegély kialakítása miatt, minimális burkolatszélesítés szükséges. A vasúton átvezető gyalogos híd térségében új kerékpáros pihenőhelyet irányoztunk elő. Szakasz leírása BGY-F-3 A Simándy József sétányon vezetett 246 m hosszú szakasz a Balatongyöröki Strandot a Kossuth Lajos utca felől feltáró sétány meglévő burkolatán nyomkijelölés történik. BGY-É-5 Járdaépítés A Kossuth Lajos utcát követő, rendezvényterület mellett haladó szakasz, Balatongyörök 3/A. szakasz (131 m): A jelenleg üzemelő osztatlan közös gyalog- és kerékpárutat osztott gyalog- és kerékpárúttá alakítjuk, a szükséges burkolat felújítást előirányozva. BGY-F-4 A rendezvény terület és a Szilváskeri utca közötti szakaszon - Balatongyörök 3/B. szakasz (162 m): A jelenleg üzemelő osztatlan közös gyalog- és kerékpárutat önálló kerékpárúttá alakítjuk, a szükséges burkolat felújítást előirányozva. BGY-F-5 - A Böngyér utcán vezetett szakasz (272 m): A meglévő lakóutca burkolatán kerékpáros nyomot jelöltünk ki. BGY-É-6 A Böngyér utcát követő, a vasútvonallal párhuzamosan vezetett Balatongyörök 4/A. szakasz (614 m) : A Kisajátítással vasútvonal mentén haladó meglévő, osztatlan közös gyalog- és kerékpárutat szélesítettük és soroltuk át járó szélesítés kerékpárúttá. BGY-É-7 - BGY-É-8 Kisajátítással járó építés és szélesítés A vonyarcvashegyi Park Kempinghez, illetve a Szent Mihály kápolnához vezető út keresztezése előtti - a vasúttól déli irányban eltávolodó Balatongyörök 4/B. (554 m) szakasz: Az osztatlan közös gyalog- és kerékpárutat szélesítettük és soroltuk át kerékpárúttá, a vasúti terület határa, és a fokozott természetvédelmi szempontok figyelembe vételével. Balatongyörök Vonyarcvashegy közös szakasz (464 m): Osztatlan gyalog és kerékpárutat terveztünk a kempinget kiszolgáló út mentén, azzal lényegében párhuzamosan vezetve: az út bal oldalán a meglévő osztott gyalog- és kerékpárutat kiszélesítve Vonyarcvashegy Petőfi Sándor utcáig. A tervezett létesítmény folyópályán keresztezi a Balatongyörk-Vonyarcvashegy településhatárt. A teljes szakaszra vonatkozó részlettervek jelen tervdokumentációban kerülnek bemutatásra.

9 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 9 El z ek alapján, az úttervez k adatszolgáltatása szerint, a településrendezési eszközökben a következ módosítások szükségesek: Külterület: 1. Balatongyörök Vonyarcvashegy közös közigazgatási határától 250 méteres szakaszon a Sza-1 jelű, külterületi szabályozási tervlap tartalmazta a kerékpárút nyomvonalát azonban az nyomvonal korrekció miatt az eddig jelölt nyomvonaltól délre es, közút besorolású ingatlan is közlekedési övezetbe kerül át. Ezen kívül az alábbi kivágat jobb oldalán a szabályozási szélesség növekedet az új nyomvonal alapján. Hatályos állapot Tervezett állapot

10 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA A Szépkilátótól északra vezet Balatongyöröki Castrum Camping és Üdül falut feltáró burkolt út és az ahhoz kapcsolódó 71 sz. f út mellett a Mandulás utcáig a már meglév kerékpárút átvezetése történik a rendezési tervekre. Az Sza-1 jelű, külterületi szabályozási tervlapra ezért az érintett szakaszon szabályozási szélesség növelése és a kerékpárút jelölése történik a már meglév nyomvonal alapján. Hatályos állapot

11 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 11 Tervezett állapot

12 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 12 Belterület: 3. A belterület alábbi kivágat bal oldalán futó szakaszon a már a külterületi lapon is jelölt szabályozási szélesség változik. A Böngyér útra való ráfordulásnál a 310/2 hrsz. alatti telek közterület szabályozása a jelölt módon kis mértékben módosul a közlekedési terület javára. Az Sz-2 jelű belterületi szabályozási tervlapon a Böngyér út vasúttal párhuzamos szakaszán a kerékpárút nyomvonalának feltüntetése is megtörténik az új nyomvonalnak megfelel en. Hatályos állapot Tervezett állapot

13 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA Az alábbi kivágaton látható 1088/1 és 1087/1 hrsz. alatti telkeket az eddigi szabályozás nem érintette. Az új nyomvonallal a közterület szabályozás szélesítése vált szükségessé, így a jelölt módon kerül szabályozásra a két telek. Hatályos állapot Tervezett állapot

14 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA A kivágat által bemutatott területen az ábrázoltak alapján változik az érintett szakaszon a szabályozási szélesség. Ezen kívül a kivágaton látható mindkét vasúti átkel szabályozása módosul. Hatályos állapot

15 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 15 Tervezett állapot

16 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 16 El z ekkel összhangban a településszerkezeti tervlapon az alábbi módosítások történnek: 1. Balatongyörök Vonyarcvashegy közös közigazgatási határától 250 méteres szakaszon a hatályos szerkezeti terv nem tartalmazta a kerékpárút nyomvonalát, ezért az most kijelölésre került. Hatályos állapot Tervezett állapot

17 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA A Szépkilátótól északra vezet Balatongyöröki Castrum Camping és Üdül falut feltáró burkolt út és az ahhoz kapcsolódó 71 sz. f út mellett a Mandulás utcáig a már meglév kerékpárútat ugyancsak nem tartalmazta a szerkezeti tervlap, ezért az most kijelölésre került. Hatályos állapot Tervezett állapot

18 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA A belterületi szakaszon a Böngyér út vasúttal párhuzamos szakaszán sem jelöli a kerékpárút nyomvonalát a szerkezeti tervlap, annak feltüntetése megtörténik. Hatályos állapot Tervezett állapot A módosítás alapvet en nem változtatja meg a településszerkezetet meghatározó műszaki infrastruktúra főhálózatot, a község kialakult f szerkezetét, újonnan beépítésre szánt terület kijelölése, a módosítás várható környezeti hatása nem jelent s, és a település fejlesztési céljaival továbbra is összhangban van.

19 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA ALÁTÁMASZTÓ SZAKÁGI MUNKARÉSZEK 4.1. A területrendezési tervekkel való összhang A balatoni bringakörutat kiépült nyomvonalát a területrendezési tervek mindegyike ábrázolja. A településrendezési tervek módosítása ezekkel összhangban van. A módosítás nem befolyásolja sem a térségi területfelhasználási kategóriákat sem a térségi övezeteket és a vízparti rehabilitációs tanulmánytervnek sem mond ellent. Kivonat az Ország szerkezeti tervéb l: Kivonat a Balaton törvényb l:

20 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 20 Kivonat a Zala megye településszerkezeti tervéb l:

21 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 21 Kivonatok a vízpart rehabilitációs tanulmánytervb l:

22 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA Környezetalakítási, tájrendezési, természetvédelmi munkarész A beruházás keretében a meglév kerékpárút szélesítésére kerül sor, mely Balatongyörök és Vonyarcvashegy településeken érinti a Balaton (HUBF30002) Natura 2000 területet. A 314/2005. (XII.25.) Korm. r. 3. melléklet 87/c pontja szerint a kerékpárút Natura 2000 terület érintettsége miatt a beruházás el zetes vizsgálati dokumentáció (EVD) köteles tevékenységnek min sül. Az EVD készítésével párhuzamosan a hatályos jogszabályoknak megfelel en a Natura 2000 terület érintettségének hatásaira a 275/2004 Korm. r. szerinti Natura 2000 hatásbecslési dokumentáció készült az útépítési engedélyezési eljáráshoz. Az útépítési engedélyezésnél az el zetes vizsgálati eljárásban a Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivatala Agrárügyi és Környezetvédelmi F osztálya a benyújtott EVD-t elfogadta, és a ZA/KTF/ /2017. számon kiadott határozatában megállapította, hogy a Gyenesdiás-Balatongyörök közötti kerékpárforgalmi létesítmények megvalósítása nem jár jelent s környezeti hatással. A jelenlegi állapotban a kerékpárút meglév szélessége átlagosan 2-2,5m. a beavatkozással érintett szakaszokon a szélesítés mértéke nagyságrendileg 1-3 m, új nyomvonal kialakításakor 4-5 m. A szélesítés esetében a term föld művelési ágba tartozó ingatlanok terület-igénybevétele miatt az építési engedélyezési tervekhez a 90/2008 (VII. 18.) FVM rendelet szerinti talajvédelmi terv készült Örökségvédelmi munkarész Az Balatoni Bringakör kerékpárút Balatongyörök-Gyenesdiás közötti szakaszra a Budavári Ingatlanfejleszt és Üzemeltet Nonprofit Kft. készített El zetes Régészeti Dokumentációt. A régészeti értékvizsgálat során a jelen vizsgálat tárgyát képez kerékpárút térségében 5 lel helyet azonosítottak. A beruházás a lel helyek közvetlen környezetét érinti. A régészeti értékvizsgálat eredménye alapján az ismert régészeti lel helyek pufferzónájában tervezett munkálatok régészeti megfigyelést vonnak maguk után. A beruházás által érintett, az ismert régészeti lel helyeken kívül es területeken az örökségvédelmi javaslat régészeti megfigyelés. Elkerülend régészeti lel helyek nem találhatóak a tervezett nyomvonalon. 4.4 Közlekedési munkarész A módosítási igény kiváltója, a Balatoni Bringakör kerékpáros útvonal Gyenesdiás- Balatongyörök között kerékpárforgalmi létesítmények fejlesztése miatti útépítés engedélyezésére készített tervdokumentáció vizsgálta a közlekedési területekre vonatkozó jogszabályok el írásait.

23 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 23 Az elkészült engedélyezési és kiviteli tervek a településrendezési közlekedési munkarészek mélyégét meghaladó tartalmú dokumentációk, melyek a településrendezési eszközök módosítását megfelel en alátámasztják. Ezen tervdokumentációk alapján került kialakításra a közterület szabályozás az érintett területeken, mely során figyelembe lettek véve a településrendezéssel kapcsolatos közlekedési területek kialakítására vonatkozó el írások. A egyes alkalmazott, jellemz kerékpárút keresztmetszetek (Tervez konzorcium által készített dokumentációkban) az alábbiak szerint kerültek kialakításra.

24 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA Egyéb munkarészek A tervezett módosítások egyéb szakági kérdéseket érdemben nem érintenek. A módosítás során újonnan nem kerül kijelölésre beépítésre szánt terület, ezért az épített környezet alakításáról és védelmér l szóló évi LXXVIII. törvény 7. (3) bekezdés b) pontja értelmében nem kell biológiai aktivitásérték szinten tartását igazolni.

25 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA Jelen tárgyalásos eljárás keretében a hatályos településrendezési eszközök közül szerkezeti tervlap, az Sza-1 jelű, Külterületi és Sza-2 jelű, Belterületi Szabályozási Tervlapok módosulnak. A településszerkezeti terv és a helyi építési szabályzat szöveges rendelkezési, munkarészei nem módosulnak II. JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 1. TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV MÓDOSÍTÁSÁNAK HATÁROZAT-TERVEZETE Balatongyörök Község Önkormányzata Képvisel -testületének.../2018 (...) határozata a település szerkezeti tervér l szóló 82/2005. (IV.29.) önkormányzati határozat módosításáról Balatongyörök Önkormányzata Képvisel -testülete az 82/2005. (IV.29.) számú Önkormányzati határozattal jóváhagyott Szerkezeti Tervét jelen határozat 1-3. mellékletében megjelölt tömbökre vonatkozóan a mellékletben foglaltak szerint módosítja. Balatongyörök, Biró Róbert polgármester Varga Viktória jegyz Záradék: A rendelet kihirdetése Varga Viktória jegyz

26 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 26 Balatongyörök Önkormányzata Képvisel testülete. határozata 1-3. MELLÉKLETE

27 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 27 Balatongyörök Önkormányzata Képvisel testülete. határozata 1. melléklete: Balatongyörök Önkormányzata Képvisel testülete. határozata 2. melléklete:

28 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 28 Balatongyörök Önkormányzata Képvisel testülete. határozata 3. melléklete:

29 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSÁNAK RENDELET-TERVEZETE Balatongyörök Község Önkormányzata Képvisel -testületének.../2018 (...) önkormányzati rendelete a közigazgatási területének helyi építési szabályzatáról szóló 17/2008. (XII.19.) önkormányzati rendelet módosításáról Balatongyörök Község Önkormányzata Képvisel -testülete az épített környezet alakításáról és védelmér l szóló évi LXVIII. törvény (továbbiakban: Étv.) 7. (3) bekezdés c.) pontjában kapott felhatalmazás alapján, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény 13. (1) bekezdés 1. pontjában és az Étv. 6. (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következ ket rendeli el: I. FEJEZET MÓDOSÍTÓ RENDELKEZÉSEK ÚJRASZABÁLYOZÓ MÓDOSÍTÓ RENDELKEZÉSEK 1. Balatongyörök Község Önkormányzatának Képvisel -testülete Balatongyörök Község Önkormányzatának a község közigazgatási területének helyi építési szabályzatáról szóló 17/2008. (XII.19.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: R.) Sza-1 jelű, Külterületi Szabályozási Terv, valamint az Sza-2 és Sza-3 jelű, Belterület és Fels hegy Szabályozási Terv a jelen rendelet 1-3. mellékletében szerepl területeken, annak normatartalma szerint módosul. II. FEJEZET ZÁRÓ RENDELKEZÉS 2. (1) E rendelet az elfogadást követ napon lép hatályba. Rendelkezéseit a hatályba lépést követ en keletkezett ügyekben kell alkalmazni. (2) E rendelet az építtet kérésére a hatálybalépése napján folyamatban lév ügyekben is alkalmazható. Balatongyörök, Biró Róbert polgármester Varga Viktória jegyz Záradék: A rendelet kihirdetése Varga Viktória jegyz

30 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 30 Balatongyörök Önkormányzata Képvisel testülete. rendelete 1-5. MELLÉKLETE

31 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA melléklet a.önkormányzati rendelethez SZA 1/1 tervlap 2. melléklet a.önkormányzati rendelethez SZA 1/2 tervlap

32 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA melléklet a.önkormányzati rendelethez SZA 2/1 tervlap

33 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA melléklet a.önkormányzati rendelethez SZA 3/1 tervlap

34 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA melléklet a.önkormányzati rendelethez SZA 3/2 tervlap

35 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA számú melléklet

36 BALATONGYÖRÖK KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 1. MÓDOSÍTÁSA 36

KÖKÉNY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 2. MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN

KÖKÉNY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK ÉVI 2. MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN KÖKÉNY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK 2016. ÉVI 2. MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN V É L E M É N Y E Z É S I D O K U M E N T Á C I Ó KÖKÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA MEGBÍZÁSÁBÓL KÉSZÍTETTE: KÖKÉNY

Részletesebben

KÖKÉNY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA EGYSZERŰSÍTETT ELJÁRÁSBAN

KÖKÉNY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA EGYSZERŰSÍTETT ELJÁRÁSBAN KÖKÉNY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA EGYSZERŰSÍTETT ELJÁRÁSBAN V É L E M É N Y E Z É S I D O K U M E N T Á C I Ó KÖKÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA MEGBÍZÁSÁBÓL KÉSZÍTETTE: KÖKÉNY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI

Részletesebben

GÖNYŰ KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

GÖNYŰ KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu GÖNYŰ KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló város településrendezési terveinek 2017. évi 1. számú módosítása

Részletesebben

KISTÓTFALU KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉVI MÓDOSÍTÁSA ZÁRÓ VÉLEMÉNYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ

KISTÓTFALU KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉVI MÓDOSÍTÁSA ZÁRÓ VÉLEMÉNYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ PÉCSÉPTERV STÚDIÓ VÁROSRENDEZÉSs ÉPÍTÉSZETs BELSŐÉPÍTÉSZETs SZAKTANÁCSADÁSs TERVEZÉSs LEBONYOLÍTÁS KISTÓTFALU KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 2017. ÉVI MÓDOSÍTÁSA ZÁRÓ

Részletesebben

ALSÓREGMEC KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK M-1 JELŰ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSI, ÉS ADATKÉRÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ

ALSÓREGMEC KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK M-1 JELŰ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSI, ÉS ADATKÉRÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ 1. CÍMLAP ALSÓREGMEC KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK M-1 JELŰ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁSI, ÉS ADATKÉRÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ Megrendelő: ALSÓREGMEC ÖNKORMÁNYZATA Alsóregmec

Részletesebben

Tompa Helyi építési szabályzata állami főépítészi eljárásban történő módosításának partneri egyeztetési példánya

Tompa Helyi építési szabályzata állami főépítészi eljárásban történő módosításának partneri egyeztetési példánya É P Í T É S Z M Ű H E L Y K F T 6000. Kecskemét, Wesselényi u. 1. Telefon, fax: 76/ 482 916 Levélcím: 6001 Kecskemét Pf 486. E-mail: epitmuh@t-online.hu Tervező: Szilberhorn Erzsébet TT1/É-03-0105 E-mail:

Részletesebben

V ö l g y z u g o l y M ű h e l y K f t. Településrendezési eszközök módosítása. Jóváhagyott anyag december

V ö l g y z u g o l y M ű h e l y K f t. Településrendezési eszközök módosítása. Jóváhagyott anyag december V ö l g y z u g o l y M ű h e l y K f t. Településrendezési eszközök módosítása Jóváhagyott anyag 2018. december PÁZMÁND TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA Megrendelő: Pázmánd község Önkormányzata

Részletesebben

SOMOGYBABOD JÓVÁHAGYOTT DOKUMENTÁCIÓJA

SOMOGYBABOD JÓVÁHAGYOTT DOKUMENTÁCIÓJA SOMOGYBABOD Településrendezési tervének M4/2016-OTÉK jelű módosítása JÓVÁHAGYOTT DOKUMENTÁCIÓJA jóváhagyva: 11/2016.(X.26.) önkormányzati rendelettel 132/2016.(X.26.) képviselő-testületi határozattal TERVEZŐ:

Részletesebben

JOBAHÁZA. Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció január TH

JOBAHÁZA. Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció január TH JOBAHÁZA Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció 2014. január TH-14-02-02 2 Jobaháza településrendezési terv módosítás Véleményezési dokumentáció Aláírólap Felelős

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének decemberi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Siófok Város Képviselő-testületének decemberi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. december 5. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 41. szerinti egyszerűsített eljáráshoz DEBRECEN, 2018. JÚNIUS HÓ 1 2 BEREKFÜRDŐ

Részletesebben

CompArt Stúdió Tervező és Beruházó Kft. tel.: NEMESVÁMOS KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA

CompArt Stúdió Tervező és Beruházó Kft. tel.: NEMESVÁMOS KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA NEMESVÁMOS KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési

Részletesebben

Törzsszám: FI-9/ január

Törzsszám: FI-9/ január DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK a Debrecen, 4814.számú út 0807/1 hrsz-ú erdő beépítésre szánt terület határa 0805/7 hrsz-ú és a 0805/4 hrsz-ú beépítésre nem szánt terület által

Részletesebben

ŐRISZENTPÉTER VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS

ŐRISZENTPÉTER VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ŐRISZENTPÉTER VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS Településszerkezeti terv módosítása elfogadva:./2019. (...) képviselő-testületi határozat Helyi Építési Szabályzat módosítása

Részletesebben

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ BEREKFÜRDŐ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA KÖZBENSŐ VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 41. szerinti egyszerűsített eljáráshoz DEBRECEN, 2018. JÚNIUS HÓ 1 2 BEREKFÜRDŐ

Részletesebben

ZÁRÓ VÉLEMÉNYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ

ZÁRÓ VÉLEMÉNYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ P É C S É P T E R V S T Ú D I Ó VÁROSRENDEZÉS ÉPÍTÉSZET BELSŐÉPÍTÉSZET SZAKTANÁCSADÁS TERVEZÉS LEBONYOLÍTÁS P O G Á N Y K Ö Z S É G T E L E P Ü L É S S Z E R K E Z E T I T E R V É N E K É S H E L Y I É

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL FŐÉPÍTÉSZI IRODA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS DOKUMENTÁCIÓJA

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL FŐÉPÍTÉSZI IRODA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS DOKUMENTÁCIÓJA KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL FŐÉPÍTÉSZI IRODA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS DOKUMENTÁCIÓJA KAPOSVÁR TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK M12-5/2016-OTÉK JELZŐSZÁMÚ MÓDOSÍTÁSÁHOZ 2016. SZEPTEMBER HÓ ALÁÍRÓLAP

Részletesebben

FEKETEERDŐ. Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Jóváhagyott dokumentáció 2014. szeptember TH-13-02-21

FEKETEERDŐ. Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Jóváhagyott dokumentáció 2014. szeptember TH-13-02-21 FEKETEERDŐ Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Jóváhagyott dokumentáció 2014. szeptember TH-13-02-21 2 Feketeerdő településrendezési terv módosítás Jóváhagyott dokumentáció Aláírólap

Részletesebben

REGIOPLAN HEGYESHALOM HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA A 12/2015.(XII.18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETTEL JÓVÁHAGYOTT DOKUMENTÁCIÓ

REGIOPLAN HEGYESHALOM HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA A 12/2015.(XII.18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETTEL JÓVÁHAGYOTT DOKUMENTÁCIÓ REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu HEGYESHALOM HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA A 12/2015.(XII.18.) ÖNKORMÁNYZATI

Részletesebben

ZÁMOLY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV - HÉSZ JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ MEGRENDELŐ: TERVEZŐ:

ZÁMOLY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV - HÉSZ JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ MEGRENDELŐ: TERVEZŐ: ZÁMOLY TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK MÓDOSÍTÁSA 1 ZÁMOLY KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK MÓDOSÍTÁSA TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV - HÉSZ JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ MEGRENDELŐ: Zámoly Község Önkormányzata 8081 Zámoly,

Részletesebben

REGIOPLAN TÖLTÉSTAVA KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ

REGIOPLAN TÖLTÉSTAVA KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu TÖLTÉSTAVA KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK

Részletesebben

PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA

PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA A BUDAPEST-ESZTERGOM VASÚTVONAL REKONSTRUKCIÓJA NEMZETGAZDÁSÁGI SZEMPONTBÓL KIEMELT JELENTŐSÉGŰ BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓAN TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS

Részletesebben

DUNAHARASZTI HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ESETI MÓDOSÍTÁSA HIBAJAVÍTÁSRA

DUNAHARASZTI HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ESETI MÓDOSÍTÁSA HIBAJAVÍTÁSRA DUNAHARASZTI HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ESETI MÓDOSÍTÁSA HIBAJAVÍTÁSRA Záró szakmai véleményezési anyag 2019. március MEGBÍZÓ: Dunaharaszti Város Önkormányzata Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 152. Tel.:

Részletesebben

SOMOGYBABOD TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS DOKUMENTÁCIÓJA

SOMOGYBABOD TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS DOKUMENTÁCIÓJA SOMOGYBABOD Településrendezési tervének M4/2016-OTÉK jelű módosítása TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS DOKUMENTÁCIÓJA TERVEZŐ: dr Fazekas Sándorné KAMARAI REG: TT 14 0282 7400 KAPOSVÁR, NÉMETH ISTVÁN FASOR. 31 telefon/fax:

Részletesebben

REGIOPLAN FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ

REGIOPLAN FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA

Részletesebben

REGIOPLAN CSORNA VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

REGIOPLAN CSORNA VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu CSORNA VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

Részletesebben

HA TERVSTÚDIÓ Településtervezési Építészeti Tanácsadó Kft Budapest Zsurló köz /

HA TERVSTÚDIÓ Településtervezési Építészeti Tanácsadó Kft Budapest Zsurló köz / HA TERVSTÚDIÓ Településtervezési Építészeti Tanácsadó Kft. 1116 Budapest Zsurló köz 5. ha@haterv.hu +36 30/236 3295 PARTNERSÉGI ÉS LAKOSSÁGI EGYEZTETÉSI TERVDOK. 314/2012. KORM.R. 42. (2)TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS

Részletesebben

legkisebb területe (m 2 )

legkisebb területe (m 2 ) Városlőd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2016. (XI.22.) önkormányzati rendelete a Helyi Építési Szabályzatáról szóló 8/2008. (X.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Városlőd Község

Részletesebben

REGIOPLAN FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

REGIOPLAN FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

Részletesebben

BAKONYSZENTLÁSZLÓ. Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció 2015. július TH-15-02-12

BAKONYSZENTLÁSZLÓ. Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció 2015. július TH-15-02-12 BAKONYSZENTLÁSZLÓ Településrendezési tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció 2015. július TH-15-02-12 2 Bakonyszentlászló településrendezési terv módosítás Véleményezési dokumentáció

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2016. (IV.15.) önkormányzati RENDELETE a helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosításáról r Bánk Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

HEREND VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA

HEREND VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA HEREND VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA 100/2013.(IX.17.) SZ. ÖNK. HATÁROZATTAL ELFOGADOTT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI DÖNTÉS ALAPJÁN 314 / 2012. (XI.8.) KORM. RENDELET 41. SZERINTI EGYSZERŰSÍTETT

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS Repülőtéri út és Fonoda utca melletti területeket érintő Miskolci Építési Szabályzat módosítása. Tsz.

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS Repülőtéri út és Fonoda utca melletti területeket érintő Miskolci Építési Szabályzat módosítása. Tsz. Tsz.: 88-300048/2013 MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS Repülőtéri út és Fonoda utca melletti területeket érintő Miskolci Építési Szabályzat módosítása VÉLEMÉNYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS Repülőtéri

Részletesebben

ÁDÁND KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA

ÁDÁND KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA ÁDÁND KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA M2/2013-OTÉK VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ 2016. szeptember hó 1 Munkarész: Név, Aláírás: tervezési jogosultság száma:

Részletesebben

GÁRDONY VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT (GÉSZ) ÉS AZ AGÁRD ZAGYTÉR TERÜLETÉRE A SZABÁLYOZÁSI TERV JAVÍTÁSÁNAK (MÓDOSÍTÁSÁNAK) ELKÉSZÍTÉSE

GÁRDONY VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT (GÉSZ) ÉS AZ AGÁRD ZAGYTÉR TERÜLETÉRE A SZABÁLYOZÁSI TERV JAVÍTÁSÁNAK (MÓDOSÍTÁSÁNAK) ELKÉSZÍTÉSE GÁRDONY VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT (GÉSZ) ÉS AZ AGÁRD ZAGYTÉR TERÜLETÉRE A SZABÁLYOZÁSI TERV JAVÍTÁSÁNAK (MÓDOSÍTÁSÁNAK) ELKÉSZÍTÉSE A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 32. (1) b) szerinti EGYSZERŰSÍTETT

Részletesebben

LIPÓT. Szabályozási tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció augusztus TH

LIPÓT. Szabályozási tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció augusztus TH LIPÓT Szabályozási tervmódosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció 2016. augusztus TH-16-02-09 Aláírólap Felelős tervező: Munkatársak: Németh Géza TT-1 08/0065/2006 Leitner Attila Szabó

Részletesebben

SÁRBOGÁRD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK M-1 JELŰ MÓDOSÍTÁSA MÁJUS 1. CÍMLAP

SÁRBOGÁRD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK M-1 JELŰ MÓDOSÍTÁSA MÁJUS 1. CÍMLAP SÁRBOGÁRD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK M-1 JELŰ MÓDOSÍTÁSA 2017. MÁJUS 1. CÍMLAP SÁRBOGÁRD VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK M-1 JELŰ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN A 63 SZ. SZEKSZÁRD SZÉKESFEHÉRVÁR

Részletesebben

GYÁL. Megrendelő: Gyál Város Önkormányzata Pápai Mihály polgármester 2360 Gyál, Kőrösi út Tervező:

GYÁL. Megrendelő: Gyál Város Önkormányzata Pápai Mihály polgármester 2360 Gyál, Kőrösi út Tervező: GYÁL Gyál Város Önkormányzat képviselőtestületének 2/2017.(I.30.) önkormányzati rendelete Gyál Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 17/2014. (XII.01.) önkormányzati rendeletének módosításáról Megrendelő:

Részletesebben

Győrsövényház. HÉSZ módosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció 2014. november TH-14-02-13

Győrsövényház. HÉSZ módosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció 2014. november TH-14-02-13 Győrsövényház HÉSZ módosítás Egyszerűsített eljárás Véleményezési dokumentáció 2014. november TH-14-02-13 2 Győrsövényház HÉSZ módosítás Véleményezési dokumentáció Aláírólap Felelős tervező: Németh Géza...

Részletesebben

Előzetes tájékoztató. Nagymaros Város Településszerkezeti tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási tervének módosításához

Előzetes tájékoztató. Nagymaros Város Településszerkezeti tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási tervének módosításához Előzetes tájékoztató Nagymaros Város Településszerkezeti tervének, Helyi Építési Szabályzatának és Szabályozási tervének módosításához (készült: a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési

Részletesebben

KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK ÉVI 1. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA

KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK ÉVI 1. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA TERÜLETRENDEZÉSI, VÁROSÉPÍTÉSZETI BETÉTI TÁRSASÁG 7 6 2 4 Pécs, Attila u. 19. Tel./Fax/üz : (7 2 ) 532 755 E - mail : bhregio@t-on line.hu KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK 2019. ÉVI 1. SZÁMÚ

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ VÉLEMÉNYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ egyszerűsített egyeztetési eljáráshoz

KIEGÉSZÍTŐ VÉLEMÉNYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ egyszerűsített egyeztetési eljáráshoz TÁJOLÓ-TERV Területrendezési, Környezetvédelmi és Közigazgatásfejlesztési Kft. BALATONAKARATTYA TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA (Balatonakarattya 143/2016. (IX.14.) önk. határozat 1. mellékletét

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2018. (XI.29.)

MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2018. (XI.29.) MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2018. (XI.29.) önkormányzati rendelete Makó Város Önkormányzati Képviselő-testületének Makó Város Önkormányzata Helyi Építési Szabályzatáról szóló 17/2006.(VII.13.)

Részletesebben

LENTI VÁROS EGYEZTETÉSI ANYAG TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS - PARTNERSÉGI TÁJÉKOZOTATÓ TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA KÉZILABDA CSARNOK ÉPÍTÉSE KAPCSÁN

LENTI VÁROS EGYEZTETÉSI ANYAG TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS - PARTNERSÉGI TÁJÉKOZOTATÓ TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA KÉZILABDA CSARNOK ÉPÍTÉSE KAPCSÁN LENTI VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA KÉZILABDA CSARNOK ÉPÍTÉSE KAPCSÁN EGYEZTETÉSI ANYAG TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS - PARTNERSÉGI TÁJÉKOZOTATÓ a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. (1) bekezdése

Részletesebben

SOLTVADKERT S z a b á l y o z á s i t e r v é n e k m ó d o s í t á s a (Elírás javítása)

SOLTVADKERT S z a b á l y o z á s i t e r v é n e k m ó d o s í t á s a (Elírás javítása) ÉPÍTÉSZMŰHELY Kft. Kecskemét, 6000 Wesselényi utca 1. Tervező: Szilberhorn Erzsébet TT1/É 03 0105 Tel.,fax.:76/482-916 06/30-349-68-74 SOLTVADKERT S z a b á l y o z á s i t e r v é n e k m ó d o s í t

Részletesebben

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a - 2017 - A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 42. -a szerinti tárgyalásos

Részletesebben

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a - 2016 - A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 36. -a szerinti teljes eljárás

Részletesebben

H E L Y I ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT

H E L Y I ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT RÁCALMÁS H E L Y I ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT módosítása KIEMELT BERUHÁZÁSSAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. szerinti v é l e m é n y e z é s i d o k u m e n t á c i ó T T 1 T a n á c s

Részletesebben

A Balatoni út felső szakaszára vonatkozóan Véleményezési tervdokumentáció Állami főépítészi eljárásban

A Balatoni út felső szakaszára vonatkozóan Véleményezési tervdokumentáció Állami főépítészi eljárásban SZENTKIRÁLYSZABADJA KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA VÉLEMÉNYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ 1 S Z E N T K I R Á L Y S Z A B A D J A K Ö Z S É G H E L Y I É P Í T É S I S Z A B Á L Y Z A T Á N A K

Részletesebben

DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA

DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA Debrecen, Mikepércsi út (47.sz. főút) Repülőtéri déli bekötő út (481.sz.főút) Debrecen Nagykereki vasúti mellékvonal

Részletesebben

PILISVÖRÖSVÁR TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS SORÁN

PILISVÖRÖSVÁR TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS SORÁN PILISVÖRÖSVÁR TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK MÓDOSÍTÁSA HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS SORÁN Megbízó Pilisvörösvár város Önkormányzata Gromon István polgármester 2085 Pilisvörösvár,

Részletesebben

tárgy: településtervező munkatárs: aláírás: szakképzettség: tervlap megnevezése: okl. építészmérnök okl. urbanisztikai szakm. okl.

tárgy: településtervező munkatárs: aláírás: szakképzettség: tervlap megnevezése: okl. építészmérnök okl. urbanisztikai szakm. okl. Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2017. (III. 27.) számú önkormányzati rendelete a Jászladány Nagyközség Helyi Építési Szabályzatáról (HÉSZ) és Szabályozási tervéről szóló 21/2008.

Részletesebben

JÁSZAPÁTI VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉVI I. MÓDOSÍTÁSA

JÁSZAPÁTI VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉVI I. MÓDOSÍTÁSA JÁSZAPÁTI VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 2018. ÉVI I. MÓDOSÍTÁSA alátámasztó munkarészek az OTÉK 2012. augusztus 6-án hatályos követelményeinek megfelelő tartalommal (314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet

Részletesebben

KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK ÉVI 2. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA

KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK ÉVI 2. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA TERÜLETRENDEZÉSI, VÁROSÉPÍTÉSZETI BETÉTI TÁRSASÁG 7 6 2 4 Pécs, Attila u. 19. Tel./Fax/üz : (7 2 ) 532 755 E - mail : bhregio@t-on line.hu KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK 2018. ÉVI 2. SZÁMÚ

Részletesebben

H É V Í Z VÁROS É V I I I. M Ó D O S Í T Á S A TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN

H É V Í Z VÁROS É V I I I. M Ó D O S Í T Á S A TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN H É V Í Z VÁROS T E L E P Ü L É S R E N D E Z É S I E S Z K Ö Z E I N E K 2018. É V I I I. M Ó D O S Í T Á S A TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁSBAN V É L E M É N Y E Z É S I D O K U M E N T Á C I Ó 2018. N OVEMBER Megrendelő:

Részletesebben

DEBRECEN, Határ úti Ipari Park HÉSZ módosítás Állami Főépítészi eljárás

DEBRECEN, Határ úti Ipari Park HÉSZ módosítás Állami Főépítészi eljárás DEBECEN, Határ úti Ipari Park HÉSZ módosítás Állami Főépítészi eljárás - 2017 DEBECEN MEGYEI JOGÚ VÁOS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TEVÉNEK a 39.1 vrk. Kishegyesi út Kígyóhagyma utca Varjútövis

Részletesebben

CSABDI KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA, A 615 HRSZ-Ú INGATLAN TERÜLETÉRE

CSABDI KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA, A 615 HRSZ-Ú INGATLAN TERÜLETÉRE CSABDI KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA, A 615 HRSZ-Ú INGATLAN TERÜLETÉRE PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ - 314/2012. KORM.

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY településrendezési eszközeinek módosítása az R76 gyorsút M7 - Keszthely közötti szakasz megvalósítása érdekében

BALATONSZENTGYÖRGY településrendezési eszközeinek módosítása az R76 gyorsút M7 - Keszthely közötti szakasz megvalósítása érdekében BALATONSZENTGYÖRGY településrendezési eszközeinek módosítása az R76 gyorsút M7 - Keszthely közötti szakasz megvalósítása érdekében II. kötet Jóváhagyásra kerülő munkarész Településszerkezeti terv módosítása

Részletesebben

TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK TERVEZETE Településszerkezeti terv módosítása. /2016.(..) határozat-tervezet a településszerkezeti terv módosításáról

TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK TERVEZETE Településszerkezeti terv módosítása. /2016.(..) határozat-tervezet a településszerkezeti terv módosításáról TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZÖK TERVEZETE Településszerkezeti terv módosítása. /2016.(..) határozat-tervezet a településszerkezeti terv módosításáról mellékletekkel Helyi építési szabályzat (HÉSZ) módosítása.

Részletesebben

REGIOPLAN GÖNYŰ KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ

REGIOPLAN GÖNYŰ KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu GÖNYŰ KÖZSÉG SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA

Részletesebben

SEREGÉLYES HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV 1. MÓDOSÍTÁSA. Tárgyalásos eljárásra összeállított tervdokumentáció 2019.

SEREGÉLYES HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV 1. MÓDOSÍTÁSA. Tárgyalásos eljárásra összeállított tervdokumentáció 2019. SEREGÉLYES HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV 1. MÓDOSÍTÁSA Tárgyalásos eljárásra összeállított tervdokumentáció 2019. március Felelős tervező: Ertl Antal TT 07-0075 településtervező 1 JÓVÁHAGYANDÓ

Részletesebben

SOPRON MJV TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV DÉL-KELETI GAZDASÁGI TERÜLET SZABÁLYOZÁSI TERV DÉLKELETI VÁROSRÉSZ SZABÁLYOZÁSI TERV

SOPRON MJV TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV DÉL-KELETI GAZDASÁGI TERÜLET SZABÁLYOZÁSI TERV DÉLKELETI VÁROSRÉSZ SZABÁLYOZÁSI TERV REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu SOPRON MJV TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV DÉL-KELETI GAZDASÁGI TERÜLET SZABÁLYOZÁSI

Részletesebben

(Településrendezési eszközök tervezete)

(Településrendezési eszközök tervezete) É P Í T É S Z M Ű H E L Y K F T 6000. Kecskemét, Wesselényi u. 1. Telefon, fax: 76/ 482 916 Levélcím: 6001 Kecskemét Pf 486. E-mail: epitmuh@t-online.hu Tervező: Szilberhorn Erzsébet TT1/É-03-0105 E-mail:

Részletesebben

PILISJÁSZFALU TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA A SOMLYÓVÖLGYI LAKÓTERÜLERE,

PILISJÁSZFALU TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA A SOMLYÓVÖLGYI LAKÓTERÜLERE, PILISJÁSZFALU TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA A SOMLYÓVÖLGYI LAKÓTERÜLERE, az 594/1hrsz, 594/2hrsz, 594/3 hrsz és az 051/34 hrsz, a 08hrsz

Részletesebben

PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 1. MELLÉKLETÉT KÉPEZŐ SZT-1 SZABÁLYOZÁSI TERV HIBAJAVÍTÓ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ANYAGA

PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 1. MELLÉKLETÉT KÉPEZŐ SZT-1 SZABÁLYOZÁSI TERV HIBAJAVÍTÓ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ANYAGA PILISVÖRÖSVÁR VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 1. MELLÉKLETÉT KÉPEZŐ SZT-1 SZABÁLYOZÁSI TERV HIBAJAVÍTÓ MÓDOSÍTÁSA TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS ANYAGA 2016. június KÉSZÍTTETTE: PILISVÖRÖSVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

KAJÁRPÉC. Településrendezési terv módosítás Előzetes tájékoztatási dokumentáció május TH

KAJÁRPÉC. Településrendezési terv módosítás Előzetes tájékoztatási dokumentáció május TH KAJÁRPÉC Településrendezési terv módosítás Előzetes tájékoztatási dokumentáció 2017. május TH-17-02-07 2 Kajárpéc Településrendezési terv módosítás Előzetes tájékoztatási dokumentáció Aláírólap Felelős

Részletesebben

KARCAG VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEINEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉVI 2. MÓDOSÍTÁSA

KARCAG VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEINEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉVI 2. MÓDOSÍTÁSA E X! É p í t é s z i r o d a K f t. 5000 Szolnok, Hunyadi út 41. telefon: (30) 364 3996 KARCAG VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEINEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK 2015. ÉVI 2. MÓDOSÍTÁSA alátámasztó munkarészek

Részletesebben

Helyi Építési Szabályzat Módosítása Állami főépítészi eljárás - Jóváhagyásra előkészített dokumentáció

Helyi Építési Szabályzat Módosítása Állami főépítészi eljárás - Jóváhagyásra előkészített dokumentáció Völgyzugoly Műhely Kft. Helyi Építési Szabályzat Módosítása Állami főépítészi eljárás - Jóváhagyásra előkészített dokumentáció JÁNOSSOMORJA HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA ÉPÍTÉSI HELY MÓDOSÍTÁSA ÁLLAMI

Részletesebben

Z. É. Műhely Területfejlesztési és Urbanisztikai Tervező és Tanácsadó Kft Á P R I L I S H Ó

Z. É. Műhely Területfejlesztési és Urbanisztikai Tervező és Tanácsadó Kft Á P R I L I S H Ó PILISCSABA HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA, A FŐ UTCA - A SZENT LÁSZLÓ UTCA - AZ EGYETEM UTCA - A BÉLA KIRÁLY UTCA ÉS A RÉT UTCA ÁLTAL HATÁROLT TERÜLET, VALAMINT A 3345/1 HRSZ-Ú ÉS A 3345/2 HRSZ-Ú

Részletesebben

MONOSTORAPÁTI KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA VÉLEMÉNYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ 2 M O N O S T O R A P Á T I K Ö Z S É G H E L Y I É P Í T É S

MONOSTORAPÁTI KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA VÉLEMÉNYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ 2 M O N O S T O R A P Á T I K Ö Z S É G H E L Y I É P Í T É S MONOSTORAPÁTI KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA VÉLEMÉNYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓ 1 M O N O S T O R A P Á T I K Ö Z S É G H E L Y I É P Í T É S I S Z A B Á L Y Z A T Á N A K M Ó D O S Í T Á S A A

Részletesebben

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a - 2016 - A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 41. -a szerinti egyszerűsített

Részletesebben

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5.

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5. Kiszelovics és Társa Településtervező Kft. 5000 Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5. Sz.: 1/ 2017. BESENYSZÖG VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVE 1/2008. (II. 04.) számú

Részletesebben

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a

N Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a Y Í R E G Y H Á Z A M E G Y E I J O G Ú V Á R O S T e l e p ü l é s r e n d e z é s i e s z k ö z e i n e k m ó d o s í t á s a - 2016 - A 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet szerinti tárgyalásos eljárás

Részletesebben

SZENTPÉTERSZEG KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA

SZENTPÉTERSZEG KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA A 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 32.. 6a) pontja szerinti állami főépítészi eljárás dokumentációja: SZENTPÉTERSZEG KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA a Helyi építési szabályzat Ipari gazdasági

Részletesebben

VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ ALÁTÁMASZTÓ MUNKARÉSZ Jászladány Nagyközség TRE módosítása 2. VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ Eljárási rend A módosítás során a jelenleg hatályos TRE pontatlanságának javítása történik. A TRE módosítás tartalmilag

Részletesebben

B U D A K A L Á S Z J Ó V Á H A G Y A N D Ó M U N K A R É S Z E G Y S Z E R Ű S Í T E T T A L Á T Á M A S Z T Ó J A V A S L A T T E R V I R A T O K

B U D A K A L Á S Z J Ó V Á H A G Y A N D Ó M U N K A R É S Z E G Y S Z E R Ű S Í T E T T A L Á T Á M A S Z T Ó J A V A S L A T T E R V I R A T O K B U D A K A L Á S Z a 8/2016.(IV.29.) RENDELETTEL ELFOGADOTT H E L Y I É P Í T É S I S Z A B Á L Y Z A T M Ó D O S Í T Á S A a z E u r o v e l o 6 k e r é k p á r o s ú t v o n a l B u d a p e s t - S

Részletesebben

CSERKÚT HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉVI MÓDOSÍTÁSA

CSERKÚT HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉVI MÓDOSÍTÁSA K O K A S É S T Á R S A T E R V E Z Ő K F T. ÉPÍTÉSZ ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ IRODA Tel/Fax: (72) 324-326 Iroda: 7624 Pécs, Budai Nagy A. u. 1. Levélcím: 7627 Pécs, Havihegyi út 66. E-mail: kokasestarsa@gmail.com

Részletesebben

KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK ÉVI 1. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA

KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK ÉVI 1. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA TERÜLETRENDEZÉSI, VÁROSÉPÍTÉSZETI BETÉTI TÁRSASÁG 7 6 2 4 Pécs, Attila u. 19. Tel./Fax/üz : (7 2 ) 532 755 E - mail : bhregio@t-on line.hu KOZÁRMISLENY VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK 2018. ÉVI 1. SZÁMÚ

Részletesebben

Z S Á M B O K TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA ZSÁMBOK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 57/2009. (IX. 17.) KT. HATÁROZATA. 2009.

Z S Á M B O K TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA ZSÁMBOK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 57/2009. (IX. 17.) KT. HATÁROZATA. 2009. Z S Á M B O K TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA ZSÁMBOK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 57/2009. (IX. 17.) KT. HATÁROZATA A 64/2005.(XI. 29.) ÖNK. HATÁROZATTAL ELFOGADOTT TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERV

Részletesebben

VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECEN TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK - a 37. városrendezési körzet Házgyár utca, Kishatár utca, Király utca, 17216 hrsz-ú csatorna, Harsona utca által határolt területre vonatkozó - egyszerűsített eljárás

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s Bordány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének február 15-i ü l é s é r e

E l ő t e r j e s z t é s Bordány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének február 15-i ü l é s é r e E l ő t e r j e s z t é s Bordány Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének 2018. február 15-i ü l é s é r e Településrendezési eszközök módosítása Tisztelt Képviselő-testület A testület döntése értelmében

Részletesebben

REGIOPLAN FARÁD KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA. PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ (314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 42.

REGIOPLAN FARÁD KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA. PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ (314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 42. REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu FARÁD KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI

Részletesebben

REGIOPLAN FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

REGIOPLAN FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA REGIOPLAN KÖRNYEZET- ÉS TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT. 9022 GYŐR, ÚJKAPU U. 13. TEL/FAX.: 96/529-751, 311-304 e-mail: regioplan@regioplan.hu FERTŐD VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERV ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA

Részletesebben

18/2018. (IV.24.) 46/2009. (XII.21.)

18/2018. (IV.24.) 46/2009. (XII.21.) Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 18/2018. (IV.24.) önkormányzati rendelete Pécs Építési Szabályzatának és Szabályozási Tervének megállapításáról szóló 46/2009. (XII.21.) önkormányzati

Részletesebben

Helyi építési szabályzat módosítása (Rendelettel jóváhagyandó). /2015.(..) önkormányzati rendelet-tervezet a HÉSZ módosításáról mellékletekkel

Helyi építési szabályzat módosítása (Rendelettel jóváhagyandó). /2015.(..) önkormányzati rendelet-tervezet a HÉSZ módosításáról mellékletekkel 1. JÓVÁHAGYÁSRA KERÜLŐ MUNKARÉSZEK Településszerkezeti terv módosítása (Határozattal jóváhagyandó). /2015.(..) határozat-tervezet a településszerkezeti terv módosításáról melléklettel Helyi építési szabályzat

Részletesebben

DUNAALMÁS KÖZSÉG EUROVELO 6. KERÉKPÁR ÚT BELTERÜLET SZERKEZETI- ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV MÓDOSÍTÁS

DUNAALMÁS KÖZSÉG EUROVELO 6. KERÉKPÁR ÚT BELTERÜLET SZERKEZETI- ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV MÓDOSÍTÁS LT-PLAN BT. 2800 Tatabánya, Tátra u. 1/A DUNAALMÁS KÖZSÉG EUROVELO 6. KERÉKPÁR ÚT BELTERÜLET SZERKEZETI- ÉS SZABÁLYOZÁSI TERV MÓDOSÍTÁS - 2018 Tervező : LÁSZLÓ TIBOR okl. építészmérnök TT-1/11-0086 2 TERVI

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYRENDELET TERVEZETE MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2018. (V.31.)

MÓDOSÍTOTT HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYRENDELET TERVEZETE MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2018. (V.31.) MÓDOSÍTOTT HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYRENDELET TERVEZETE MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2018. (V.31.) önkormányzati rendelete Makó Város Önkormányzati Képviselő-testületének Makó Város Önkormányzata

Részletesebben

Törzsszám: FI-7/2016. A HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 38. szerinti VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ

Törzsszám: FI-7/2016. A HATÁROZATTAL JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZEK 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet 38. szerinti VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK Debrecen, Pallag településrészt érintően a 72.sz. vrk. Mezőgazdász utca - Manninger Gusztáv utca Hanga utca - tervezett belterület határ 4.sz. főút

Részletesebben

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5. KUNMADARAS NAGYKÖZSÉG

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5. KUNMADARAS NAGYKÖZSÉG Kiszelovics és Társa Településtervező Kft. 5000 Szolnok, Karczag L. u. 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó Krt. 52. II/5. Sz.: 11/ 2016. RENDELETTEL JÓVÁHAGYANDÓ MUNKARÉSZ KUNMADARAS NAGYKÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/137-4/2017 E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYRENDELET TERVEZETE

MÓDOSÍTOTT HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYRENDELET TERVEZETE MÓDOSÍTOTT HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYRENDELET TERVEZETE MAKÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2018. (...) önkormányzati rendelete Makó Város Önkormányzati Képviselő-testületének Makó Város Önkormányzata

Részletesebben

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. út 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó krt. 52. II/5 Tel/fax: 56/

Kiszelovics és Társa Településtervező Kft Szolnok, Karczag L. út 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó krt. 52. II/5 Tel/fax: 56/ Kiszelovics és Társa Településtervező Kft. 5000 Szolnok, Karczag L. út 11. I/11. Iroda: 5000 Szolnok, Szántó krt. 52. II/5 Tel/fax: 56/343-279 Sz.: 3/2015. JÁSZÁGÓ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVE HELYI

Részletesebben

KŐSZEG VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK 7. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA. 0117/3 hrsz. Napelemes erőműpark megvalósítása TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS TERVEZET

KŐSZEG VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK 7. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA. 0117/3 hrsz. Napelemes erőműpark megvalósítása TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS TERVEZET KŐSZEG VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK 7. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA 0117/3 hrsz. Napelemes erőműpark megvalósítása TÁRGYALÁSOS ELJÁRÁS TERVEZET 2017. NOVEMBER 1 ALÁÍRÓLAP Kőszeg Város Településrendezési eszközeinek

Részletesebben

2016/2 TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV MÓDOSÍTÁS ELJÁRÁSI DOKUMENTUMAI VÉLEMÉNYEZÉS

2016/2 TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV MÓDOSÍTÁS ELJÁRÁSI DOKUMENTUMAI VÉLEMÉNYEZÉS 2016/2 TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV MÓDOSÍTÁS ELJÁRÁSI DOKUMENTUMAI VÉLEMÉNYEZÉS ELJÁRÁSI DOKUMENTUMOK ÖSSZEFOGLALÓ A VÉLEMÉNYEZÉSI ELJÁRÁSRÓL A BEÉRKEZETT ÉSZREVÉTELKERE ADOTT VÁLASZOKRÓL ÁLLAMIGAZGATÁSI SZERVEK

Részletesebben

HELVÉCIA Településrendezési eszközeinek 36/2019.(III.29.) sz. KT. határozattal kezdeményezett módosítása

HELVÉCIA Településrendezési eszközeinek 36/2019.(III.29.) sz. KT. határozattal kezdeményezett módosítása É P Í T É S Z M Ű H E L Y K F T 6000 Kecskemét, Wesselényi u. 1. Levélcím: 6001 Kecskemét Pf 486. Telefon, fax: 76/ 482916 E-mail: epitmuh@t-online.hu Tervező: Szilberhorn Erzsébet TT1/É-03-0105 E-mail:

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8901 Zalaegerszeg, Kossuth L.u / , fax: 92/

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8901 Zalaegerszeg, Kossuth L.u / , fax: 92/ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 8901 Zalaegerszeg, Kossuth L.u.17-19. 92/502-106, fax: 92/311-4 74 Email: inayor@zalaegerszeg.hu napirendi pont ELŐTERJESZTÉS Zalaegerszeg Megyei Jogú Város

Részletesebben

ZAGYVARÉKAS KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV MÓDOSÍTÁS

ZAGYVARÉKAS KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV MÓDOSÍTÁS BABILON ÉPÍTÉSZ IRODA BT. 5300 Karcag, Kiss Antal u. 4. T.sz.:10/2016 ZAGYVARÉKAS KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV MÓDOSÍTÁS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁS Elfogadva: Zagyvarékas Község Önkormányzata.../2016

Részletesebben

K Ó K A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA

K Ó K A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA K Ó K A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA A FELSŐVÁSÁRTÉR ÚT KÖRNYEZETÉBEN ELHELYEZKEDŐ TERÜLETEKRE VONATKOZÓAN KÓKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 159/2018. (XII.13.) KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATA

Részletesebben

DEBRECEN FEBRUÁR

DEBRECEN FEBRUÁR HORT NAGYKÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA ZÁRÓ SZAKMAI VÉLEMÉNYEZÉSI DOKUMENTÁCIÓ DEBRECEN 2017. FEBRUÁR 2 HORT NAGYKÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA ZÁRÓ SZAKMAI VÉLEMÉNYEZÉSI

Részletesebben