AZ ÉLET KAMIONJA. Magyarország egyetlen mobil CT-vel felszerelt szűrőállomása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ ÉLET KAMIONJA. Magyarország egyetlen mobil CT-vel felszerelt szűrőállomása"

Átírás

1 AZ ÉLET KAMIONJA Magyarország egyetlen mobil CT-vel felszerelt szűrőállomása Tisztelt Partnerünk! A KRQ Kommunikációs Kft. a kizárólagos értékesítője és szervezője a Med-Scop Hungary szűrőkamionjának, amely hazánkban egyedülálló high-tech technológiával (többek között egy Siemens Somatom EMOTION 16 CT-vel) felszerelt mobil szűrőállomás. Együttműködési lehetőségeink: - prevenciós/menedzserszűrési szolgáltatás (részletesen a továbbiakban ismertetve) - céges egészségnapok szervezése - üzleti partnerek, társadalmi szervezetek részére egészségügyi szolgáltatások biztosítása - társadalmi szerepvállalás/ brand erősítés - a szűrőállomás bérbeadása a bérbevevő igényeinek megfelelő eszközparkkal - anyagvizsgálatok - szűrési tevékenységek névadó szponzorálása -szűrőállomáson/rendezvényeken (kapcsolódó marketing anyagokon, weben való) megjelenés - közös PR-kampányok a megbízó és a szűrőállomás, illetve prevenciós programok kapcsán.

2 PREVENCIÓS SZŰRÉSEINK Profilunk egy hazánkban egyedülálló, népegészségügyi célokat szolgáló, komplex szűrőprogramok kivitelezésére alkalmas mobil szűrőállomás üzemeltetése. Tevékenységünk középpontjában a megelőző szűrővizsgálatok végzése, a prevenció áll, mely az egészségtudatos életmódnak elengedhetetlenül fontos része. Célunk, hogy minél több - aktív életet élő- tünetmentes résztvevő vegye igénybe szolgáltatásainkat, ezzel elősegítve a daganatos és a szív- és érrendszeri betegségek, illetve egyéb elváltozások időben felismerését, biztosítva a megfelelő kezelések megkezdését a teljes gyógyulás érdekében. A szerződött egészségügyi szolgáltató partnerünkkel vállaljuk cégek, intézmények, önkormányzatok nonprofit, civil szerveztek, egyesületek és egyéb társaságok által igényelt általános és speciális egészségügyi preventív szűrések lebonyolítását Magyarország egész területén. A szakorvosaink által összeállított standard- illetve menedzserszűrés csomagjaink az egyszerű üzemorvosi/ háziorvosi vizsgálatokhoz képest a rendelkezésre álló high-tech műszerparknak és a magasan képzett egészségügyi teamnek köszönhetően jelentősen pontosabb, alaposabb információt nyújtanak a résztvevők számára. A mindenki számára kockázatmentesen elvégezhető vizsgálatok eredményeiből kapott információk teljes körű állapotfelmérést tesznek lehetővé.

3 Kiemelkedő előnyök a munkaadók részére Előre egyeztetett helyen és időben végezzük a vizsgálatokat, így várakozás, munkaidő kiesés nélkül történnek a szűrések. (kb perc/ fő STANDARD vizsgálat esetén) A munkahelyen elvégzett vizsgálatokat kitelepített kamionjainkban végezzük, ezáltal nem kell több napot eltöltenie a munkavállalóknak az egészségügyi intézmények rendelőiben. A szűrés további előnyei közé sorolható, hogy a betegség korai felismerése által kiküszöbölhető, hogy a késlekedés miatt súlyosabb szövődmények kialakulhassanak, ami a munkavállalónál munkaidő kiesést, és hosszabb ideig tartó fizetett betegszabadságot /táppénzt jelentene. A személyre szabott, alapos, több betegségcsoportra kiterjedő szűrővizsgálat után - ha szükséges - javaslatot teszünk további vizsgálatokra, gyógykezelésekre, valamint minden páciens névre szóló zárójelentést kap postai úton kézhez. Miért érdekelt ebben a munkáltató? Mert a munkáltatónak is érdeke, hogy egészséges munkavállalói legyenek Mert a megfelelő időben felismert és jól kezelt betegséggel a munkavégzési képesség eredményesebben és hosszabban fenntartható Mert a munkáltatót és a munkavállalót is érintő esetleges egészségügyi kockázatok következményével feladatkörre, munkakörre, illetve személyre szabottan lehet szembesülni Mert egy személyre szabott szűréssel hosszabb távon költséget takaríthat meg Mert csökken a táppénzes napok száma, kevesebb helyettesítési problémával szembesül a vezető, így a szakmai és pénzügyi kockázatok is kisebbek Mert egy jól elvégzett, hatékony orvosi vizsgálat a munkavállaló elkötelezettségét, bizalmát erősíti a munkáltató irányában, különösen, ha érzi munkáltatója folyamatos törődését, odafigyelését egészsége megóvására.

4 Az Élet Kamionja CT vizsgáló (III.)

5 CT kezelő (II.) Belgyógyászati vizsgáló (I.) A továbbiakban bemutatjuk példaszerűen a legnépszerűbb szűrési csomagjainkat. Természetesen igény szerint egyedi, személyre szabott ajánlatok kidolgozását is vállaljuk!

6 STANDARD CSOMAG Vizsgálat típusa Résztvevők max létszáma/nap 1. Az egészségi állapotot jellemző alapadatok felvétele Kórtörténet (anamnézis) felvétel, a korábbi betegségekre és a jelen egészségi állapot szempontjából fontos adatokra kérdezünk rá, általános 45 vizsgálat testmagasság-, testsúly-, vérnyomás-mérés, testtömeg index meghatározás. 2.Hasi áttekintő ultrahang vizsgálat, vagy nyaki lágyrészek ultrahang vizsgálata (1 régió választható) A rizikó csoporton elvégezhető szűrővizsgálat, melynek során áttekintő képet kapunk a teljes hasi és kismedencei állapotról (vizsgáljuk a hasi szerveket: máj, epehólyag, epeutak, hasnyálmirigy, vesék, lép, 45 húgyhólyag, nőgyógyászati régió, korlátozottan a bélrendszer, hasi nagyerek, hasi nyirokcsomók) Nyaki lágyrész (nyirokcsomók), pajzsmirigy, nyálmirigyek, nyaki erek vizsgálata. Pajzsmirigybetegségek (struma, gyulladások), daganatos elváltozások, érelmeszesedés kiszűrése. 3. Low-dose mellkas CT vizsgálat Alacsony sugárdózisú, kontrasztanyag beadása nélkül végzett CT vizsgálat, amely során a mellkasról készül felvétel, kifejezetten a tüdőre célozva. A vizsgálat rövid időt vesz igénybe, segítségével az egészen kicsi 45 tumoros elváltozások felismerése is lehetővé válik, ezzel segítve az időben történő sikeres kezelést. Ajánlott rizikó csoport a 40 év feletti dohányzók. 4. Spirometriai vizsgálat COPD szűrés keretében Légzésfunkciós vizsgálat. A tüdő csökkent kapacitásának kiszűrése EKG vizsgálat 12 elvezetéses EKG vizsgálat, a szív működésének elektromos vizsgálata. Szívritmuszavar, az ingerületvezetés zavarai kiszűrhetőek. 45

7 Hozzárendelhető opciók Vizsgálat típusa Légvezetéses mérés (audiometria) Légvezetéses mérés a halláscsökkenés, zajártalom kiszűréséhez. Szemészeti vizsgálat Komplex látás vizsgálat a monitor előtti munkát végzők részére, szemnyomás méréssel és szemüveg felírással. Vércukor- és koleszterinszint meghatározás tesztcsíkkal A tesztcsíkos vércukor szintmérés cukorbetegek számára bizonyos időközönként kötelező, az adott protokoll szerinti többszöri mérés lehetővé teszi a cukoranyagcsere ellenőrzését. Ezzel szemben szűrésben alkalmazott, egyszeri tesztcsíkos (vércukor és/vagy koleszterin) szintmérés csak tájékozódó jellegű, a mért értéket nagyban befolyásolja az elfogyasztott táplálék szénhidrát tartalma, stb. Ezzel ellentétben az éhgyomri vénás vérvétel után elvégzett laborvizsgálat nemcsak a vércukor szint pontos meghatározását, hanem számos egyéb, a szervezet működésére jellemző laborérték meghatározását teszi lehetővé. Résztvevők max létszáma/nap Laborvizsgálatok: Igény esetén a basic laborvizsgálat (22 faktor) és menedzser-laborvizsgálat (30 faktor) kérhető! Basic laborvizsgálat (22 faktor) A labor vizsgálat eredménye tájékoztat a létfontosságú belső szervek, úgymint a vérképző rendszer, máj és vese működéséről. Tartalmazza a fontosabb enzimek (GOT, GPT, γgt, alkalikus foszfatáz) és lebontási termékek (karbamid, húgysav, kreatinin) vizsgálatát. A szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcsere állapotáról is fontos információt ad, valamint a szervezetben zajló gyulladásos folyamatok jelzésében nyújt segítséget. A csomag tartalmazza a pajzsmirigy rendellenességeinek szűrésére alkalmazható TSH-t is. Résztvevők max létszáma / nap: 45 fő

8 Menedzser laborvizsgálat (30 faktor) A fentieken túl tartalmazza a fontosabb enzimek (GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, CK, alfa-amiláz), lebontási termékek (karbamid, húgysav, kreatinin), valamint ionok vizsgálatát. Információt nyújt a csont-, illetve vasháztartás állapotáról. Képet kapunk a szív-érrendszeri rizikófaktorokról (zsíranyagcsere, CRP, vércukor), valamint a hasnyálmirigy, pajzsmirigy működéséről, továbbá a szervezetben zajló gyulladásos folyamatokról. PSA szűrés A vérből történő PSA (prosztata specifikus antigén) meghatározás segítséget nyújthat a prosztatarák diagnózisának megállapításához. Emlő ultrahangos vizsgálata (+manuális vizsgálat) Az emlők és a hónalji lágyrészek vizsgálata. Az emlő jóindulatú és rosszindulatú elváltozásai, hónalji nyirokcsomó elváltozások (daganatok) kiszűrése. Résztvevők min - max létszáma / nap: fő A vérvételi csomagok a szervezet állapotának felmérését szolgálják. Ezen felül rendkívül széleskörű információt nyújtanak a létfontosságú belső szervek, úgymint a vérképző rendszer, máj és vese működéséről. A basic laborvizsgálati csomag tartalma: Vérkép automatával (kvalitatív vérképpel), Nátrium, Kálium, Karbamid, Kreatinin, Vas, Totál transzferin, Összfehéje, Albumin, C reaktív fehérje (CRP) ultraszenzitív, Vörösvérsejt süllyedés, Összkoleszterin, HDL koleszterin, Trigliceridek, Húgysav, Aszpartát-amino-transzferáz (ASAT, GOT), Alanin-amino-transzferáz (ALAT, SGPT), Gamma-glutamil-transzferáz(GGT) Alkalikus foszfatáz (ALT), Tejsav dehidrogenáz (LDH), TSH (Tireoidea-Stimuláló Hormon) A laborvizsgálat (vérvétel) elvégzésének feltétele, hogy a résztvevők éhgyomorra 8:00 és 10:00 között megjelenjenek. A fenti vizsgálatokkal lehetőség nyílik a teljes felsőtest komplex vizsgálatára. A szűrés során az esetleges nem kívánt elváltozások kiszűrésére kerül sor, segítve a korai felismerést és a szükséges további vizsgálatokra való felhívást. A résztvevők a vizsgálatok eredményeiről a kiértékelt leleteket 10 munkanapon belül vagy postai úton kapják kézhez.

9 Ezúton ajánljuk szíves figyelmükbe menedzserszűrési programjainkat! MENEDZSER SZŰRÉS HÖLGYEKNEK Kérdőíves előszűrés Kórelőzmény feltérképezése (anamnézis felvétel). Az anamnézis felvétele során akár a gyerekkorig visszanyúló betegségekre, az aktuális egészségügyi állapotra irányuló, célzott, kérdőíves kikérdezés történik. Belgyógyászati vizsgálat A beteg kórtörténet felvételének részét képezi az antropológiai adatok felvétele, úgymint testmagasság-, testsúly-, vérnyomás-mérés, testtömeg index meghatározás. Ezen vizsgálati körbe tartozik a komplex laborvizsgálat - vérvétel. Menedzser-labor vizsgálat (30 faktor) EKG vizsgálat 12 elvezetéses EKG vizsgálat, a szív működésének elektromos vizsgálata. Szívritmuszavar, az ingerületvezetés zavarai kiszűrhetőek. Légzésfunkciós vizsgálat (spirometria) A tüdő csökkent kapacitásának kiszűrése. Légvezetéses mérés (audiometria) Légvezetéses mérés a halláscsökkenés, zajártalom kiszűréséhez. Áttekintő hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat Hasi szervek (máj, epehólyag, epeutak, lép, hasnyálmirigy, vesék, bélrendszer, kismedencei szervek) vizsgálata. Kiszűrhetőek az epekő, vesekő, hasi daganatok, májés epeút betegségek, gyulladások. Nyaki lágyrészek ultrahang vizsgálata Nyaki lágyrész (nyirokcsomók), pajzsmirigy, nyálmirigyek, nyaki erek vizsgálata. Pajzsmirigybetegségek (struma, gyulladások), daganatos elváltozások, érelmeszesedés kiszűrése. Nyaki erek color-doppler vizsgálata A Color-Doppler ultrahang vizsgálat során jól megítélhető a nyaki artériák lefutása, falszerkezete, áramlása. A vizsgálattal pontosan meghatározható az érfali meszesedések elhelyezkedése, szerkezete, mérete, az általuk okozott érszűkületek. Alacsony dózisú (Low-dose) mellkas CT vizsgálat + egy választható régió indokolt esetben A mellkas alacsony sugárdózisú natív (kontrasztanyag nélküli) vizsgálata. Tüdőrák korai felismerése, egyéb tüdőbetegségek kiszűrése a cél. Komplex szemészeti vizsgálat Komputeres és hagyományos látásvizsgálat, szemfenék vizsgálat, szürkehályog szűrés, zöldhályog (Glaucoma) szűrés, színlátás vizsgálat, Lang teszt. Összefoglaló vélemény: az adott eredmények összegzése, a talált eltérések véleményezése, további teendőkre tett javaslatok

10 MENEDZSER SZŰRÉS URAKNAK Kérdőíves előszűrés Kórelőzmény feltérképezése (anamnézis felvétel). Az anamnézis felvétele során akár a gyerekkorig visszanyúló betegségekre, az aktuális egészségügyi állapotra irányuló, célzott, kérdőíves kikérdezés történik. Belgyógyászati vizsgálat A beteg kórtörténet felvételének részét képezi az antropológiai adatok felvétele, úgymint testmagasság-, testsúly-, vérnyomás-mérés, testtömeg index meghatározás. Ezen vizsgálati körbe tartozik a komplex laborvizsgálat - vérvétel menedzser-laborvizsgálat (30 faktor + PSA) EKG vizsgálat 12 elvezetéses EKG vizsgálat, a szív működésének elektromos vizsgálata. Szívritmuszavar, az ingerületvezetés zavarai kiszűrhetőek. Légvezetéses mérés (audiometria) Légvezetéses mérés a halláscsökkenés, zajártalom kiszűréséhez. Hallásvizsgálat (audiometria) Légvezetéses halláscsökkenés mérése. Áttekintő hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat Hasi szervek (máj, epehólyag, epeutak, lép, hasnyálmirigy, vesék, bélrendszer, kismedencei szervek) vizsgálata. Kiszűrhetőek az epekő, vesekő, hasi daganatok, májés epeút betegségek, gyulladások. Nyaki lágyrészek ultrahang vizsgálata Nyaki lágyrész (nyirokcsomók), pajzsmirigy, nyálmirigyek, nyaki erek vizsgálata. Pajzsmirigybetegségek (struma, gyulladások), daganatos elváltozások, érelmeszesedés kiszűrése. Nyaki erek color-doppler vizsgálata A Color-Doppler ultrahang vizsgálat során jól megítélhető a nyaki artériák lefutása, falszerkezete, áramlása. A vizsgálattal pontosan meghatározható az érfali meszesedések elhelyezkedése, szerkezete, mérete, az általuk okozott érszűkületek. Alacsony dózisú (Low -dose) mellkas CT vizsgálat + egy választható régió indokolt esetben A mellkas alacsony sugárdózisú natív (kontrasztanyag nélküli) vizsgálata. Tüdőrák korai felismerése, egyéb tüdőbetegségek kiszűrése a cél. Komplex szemészeti vizsgálat Komputeres és hagyományos látásvizsgálat, szemfenék vizsgálat, szürkehályog szűrés, zöldhályog (Glaucoma) szűrés, színlátás vizsgálat, Lang teszt Összefoglaló vélemény: az adott eredmények összegzése, a talált eltérések véleményezése, további teendőkre tett javaslatok

11 A menedzserszűrés feltétele, hogy a résztvevők (minimum 20 fő / maximum 25 fő) vizsgálatát egy napon, egy adott szűrési helyszínen el tudjuk végezni. A fenti csomagajánlatok ez előzőeken túlmenően kiegészíthetőek prevenciós előadásokkal, melyek tematikájukban szorosan kapcsolódnak a vizsgálati sorokhoz. Az egyes előadások időtartama kb perc, melyek után a fennmaradó időben az előadások tematikájának megfelelő személyes tanácsadásra van lehetőség, melynek maximális létszáma 35 fő / nap. Az előadások során általános tájékoztatásra kerül sor, melyet követően az érdeklődők a személyes konzultációk során egyedi ajánlásokat kaphatnak. Az előadások közül előre egyeztetve 2 választható/ szűrési nap. Mozgás és életmód tanácsadás INTERAKTÍV PREVENCIÓS ELŐADÁSOK A rendszeres testmozgási szokások feltérképezése, személyre szabott edzésforma és mozgás intenzitási javaslatok adása. A tanácsadás során olyan ismeretek elsajátítására van lehetőség, amely a továbbiakban segítik az érdeklődőt, hogy az életmódjában hogyan iktatassa be a prevenció különböző szintjeit, változtassa meg testmozgási szokásait. életmódbeli szokások feltérképezése, fókuszálva a testmozgási szokásokra általános információk nyújtása a megfelelő egészséges életmód kialakítására, a rendszeres testmozgás elkezdésére, folytatására hitek és tévhitek eloszlatása a megfelelő edzésformák kiválasztása között egyéni pulzusszámítás edzéshez Táplálkozási tanácsadás A táplálkozási szokások felmérése, egészséges táplálkozás alapelveinek megfelelő tanácsadás személyre szabottan. A tanácsadás során olyan ismeretek megszerzésére és készségek elsajátítására nyílik lehetőség, amely a továbbiakban segíthetik az érdeklődőt, hogy étrendjét minél egyszerűbben és egészségesebben tudja kialakítani. általános információk adása a helyes étkezési szokások kialakításával egyéni étrend összeállításával kapcsolatban segítségnyújtás útmutatás az eligazodáshoz az élelmiszerek színes választéka és az ételkészítési módok helyes megválasztása között Dohányzás prevenciós tanácsadás A dohányzással kapcsolatos szokások felmérése. nikotin-függőség mérése

12 COPD teszt elvégzése a páciens dohányzással kapcsolatos attitűdjének feltérképezése segítségnyújtás a leszokási motiváció megindításában, a leszokási lehetőségekben való iránymutatás Egyedi igényekkel kapcsolatban kérjük forduljanak hozzánk bizalommal! A kitelepüléshez szükséges helyszíni feltételek: Terület szükséglet: szilárd burkolatú vízszintes 15 x 5 méter alapterületű hely (16T teherbírású) Víz vételezési lehetőség Regisztrációs helyiség biztosítása A szűrőkamion elektromos csatlakoztatása: Villamos csatlakozási lehetőség max. 50 méteren belül: 3 x 63 Amper Az energiaellátás minimálisan 3*40 A/ C biztosítóval védett csatlakozóról lehetséges. Csatlakozó kábeleink: 2 db 25 m hosszú, összedugható 5*16mm 2 es gumikábel 5*63 A-es dugóval. Csatlakozó átalakítóink: 5*32 A dugóval, valamint 4*32A dugóval és 4*63 A-es dugóval. A fentieknek megfelelően 50 m-en belül 5*63A-es, vagy 5*32A-es, vagy 4*32A-es aljzatra van szükség. Kapcsolattartó: Gyurmán Patrícia projektmenedzser KRQ Communications / gyurman.patricia@krq.hu

Tegyen Ön is saját, és dolgozói egészsége megőrzéséért! Szűrővizsgálat 2013. június 10 hétfő

Tegyen Ön is saját, és dolgozói egészsége megőrzéséért! Szűrővizsgálat 2013. június 10 hétfő Tegyen Ön is saját, és dolgozói egészsége megőrzéséért! Szűrővizsgálat 2013. június 10 hétfő A menedzserbetegség elnevezésű tünetegyüttes alapja az életmód állandósult elemévé váló stressz. Jellemzően

Részletesebben

Összesítés az osztályos teljesítményről térítési kategóriánként

Összesítés az osztályos teljesítményről térítési kategóriánként 252512 Laboratórium Térítési kategória: E elszámoláson alapuló nemzetközi szerződés, ill. közösségi szabály alapján történő ellátás (ideértve 2112 Karbamid meghatározása szérumban 54 4 4 216 21141 Kreatinin

Részletesebben

Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG. innen indul. UNIQA Mobil Egészségközpont. Orvosi vizsgálatok. Higgy magadban.

Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG. innen indul. UNIQA Mobil Egészségközpont. Orvosi vizsgálatok. Higgy magadban. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG innen indul. UNIQA Mobil Egészségközpont Orvosi vizsgálatok Higgy magadban. Az egészség a megelőzéssel és a korszerű diagnosztikával kezdődik. Az UNIQA, mint az egyik vezető

Részletesebben

GENERALI EGÉSZSÉGBUSZ

GENERALI EGÉSZSÉGBUSZ GENERALI EGÉSZSÉGBUSZ A Generali modern, új-generációs diagnosztikai berendezésekkel felszerelt szűrőbuszai hétről hétre más és más városba látogatnak el, hogy az érintett páciensek gyorsan, szakszerűen

Részletesebben

innen indul. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG Higgy magadban. Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok és menedzserszûrések vállalatoknak

innen indul. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG Higgy magadban. Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok és menedzserszûrések vállalatoknak Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG innen indul. UNIQA Mobil Egészségközpont Foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok és menedzserszûrések vállalatoknak Higgy magadban. Az egészség a megelőzéssel és a korszerű diagnosztikával

Részletesebben

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ

Általános és komplex. egy kézben! Budapesti VE VIP Központ. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ Megelõzés és gyógyítás egy kézben! Általános és komplex szûrõok Budapesti VE VIP Központ Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Egészségügyi Központ 1062 Budapest, Podmaniczky út 109. +36

Részletesebben

Az Országos Sportegészségügyi Intézet térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásai

Az Országos Sportegészségügyi Intézet térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásai Az Országos Sportegészségügyi Intézet térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásai Bejelentkezés a sportorvosi engedélyhez szükséges szűrővizsgálatokra: 1. A honlapunkra való bejelentkezés után ON-LINE.

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES VIZSGÁLATI CSOMAGOK

KEDVEZMÉNYES VIZSGÁLATI CSOMAGOK C-1 es ár Élni jó csomag Páros csomag D-vitamin csomag Manager csomag Egészség 50+ csomag hölgyeknek Egészség 50+ csomag férfiaknak Vérkép automatával (kvalitatív vérképpel) (GGT), Alkalikus foszfatáz

Részletesebben

Férfiaknak szóló szűrőcsomagok

Férfiaknak szóló szűrőcsomagok AFFIDEA MAGYARORSZÁG KFT. PRIVÁT KÖZPONTJAINAK SZŰRŐCSOMAG Férfiaknak szóló szűrőcsomagok 18 és 39 év közöp férfiak számára Év embere Standard Etra Urológiai szakorvosi vizsgálat Húgyú^ és scrotalis ultrahang

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES VIZSGÁLATI CSOMAGOK

KEDVEZMÉNYES VIZSGÁLATI CSOMAGOK ár Élni jó csomag Páros csomag D-vitamin csomag Manager csomag Egészség 50+ csomag hölgyeknek Egészség 50+ csomag férfiaknak Vérkép automatával (kvalitatív vérképpel) (GGT), Alkalikus foszfatáz (ALP),

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként :(a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Dr. Üveges Szilvia Egészségügyi Kft. Mobil szűrőprogramok

Dr. Üveges Szilvia Egészségügyi Kft. Mobil szűrőprogramok Dr. Üveges Szilvia Egészségügyi Kft. Mobil szűrőprogramok Az egészséges életmód jóval drasztikusabban csökkenti egy krónikus betegség kialakulásának kockázatát, mint azt eddig feltételezték: az egészségtelen

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES VIZSGÁLATI CSOMAGOK

KEDVEZMÉNYES VIZSGÁLATI CSOMAGOK es ár Élni jó csomag Páros csomag D-vitamin csomag Manager csomag Egészség 50+ csomag hölgyeknek Egészség 50+ csomag férfiaknak Vérkép automatával (kvalitatív vérképpel) (GGT), Alkalikus foszfatáz (ALP),

Részletesebben

Doktor24 Egyedi Szolgáltatások Díjszabása

Doktor24 Egyedi Szolgáltatások Díjszabása Doktor24 Egyedi Szolgáltatások Díjszabása Tüdőszűrő röntgen (PA mellkas felvétel) Hasi és kismedencei ultrahang Carotis ultrahang Pajzsmirigy ultrahang Echokardiográfiai (szívultrahang) Kardiológiai konzultáció

Részletesebben

MOBIL SZŰRÉSEK AZ ELLÁTÓ HELYEKTŐL LEGTÁVOLABBRA ESŐ TELEPÜLÉSEKEN

MOBIL SZŰRÉSEK AZ ELLÁTÓ HELYEKTŐL LEGTÁVOLABBRA ESŐ TELEPÜLÉSEKEN MOBIL SZŰRÉSEK AZ ELLÁTÓ HELYEKTŐL LEGTÁVOLABBRA ESŐ TELEPÜLÉSEKEN DR. KOROM TÍMEA DR. BERECZ ZSUZSANNA POCSAI NIKOLETT VASÚTEGÉSZSÉGÜGYI NK KFT. SZEGEDI EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT BEVEZETÉS A Vasútegészségügyi

Részletesebben

AMBULANTER BELGYÓGYÁSZATI KIVIZSGÁLÁS. kórházi háttérrel. MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u D -épület, I.

AMBULANTER BELGYÓGYÁSZATI KIVIZSGÁLÁS. kórházi háttérrel. MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u D -épület, I. AMBULANTER BELGYÓGYÁSZATI KIVIZSGÁLÁS kórházi háttérrel MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u. 29-41. D -épület, I.emelet VIP Osztály AMBULANTER BELGYÓGYÁSZATI KIVIZSGÁLÁS Szakorvosi vizsgálat

Részletesebben

MÓDOSÍTOTT MŰSZAKI LEÍRÁS

MÓDOSÍTOTT MŰSZAKI LEÍRÁS MÓDOSÍTOTT MŰSZAKI LEÍRÁS 1) Vizsgálatok és ellátandó feladatok részletes bemutatása: 1) A BKK Zrt. és a BKÜ Zrt. 1220 fő + 5 % munkavállalójának munkaköri alkalmassági vizsgálatának elvégzése a magyar

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010 2020

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010 2020 Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010 2020 www.egeszsegprogram.eu EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA A Programban résztvevők egészségi állapotára irányuló statisztikai jelentés Projekt:

Részletesebben

Doktor24 Egyedi Szolgáltatások Díjszabása

Doktor24 Egyedi Szolgáltatások Díjszabása Doktor24 Egyedi Szolgáltatások Díjszabása Belgyógyászati áttekintő Tüdőszűrő röntgen (PA mellkas felvétel) Hasi és kismedencei ultrahang Nyaki (carotis és pajzsmirigy) ultrahang Ízületi ultrahang Echokardiográfiai

Részletesebben

2013.12.15. A projekt célcsoportjai. Diagnosztikai szűrési tevékenységek. A Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013

2013.12.15. A projekt célcsoportjai. Diagnosztikai szűrési tevékenységek. A Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 A Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 A projekt az orvos szemszögéből A projekt célcsoportjai A szűrési programot a lakosság azon rétegeiben kívánjuk elsősorban megvalósítani,

Részletesebben

Öngyógyító Lenti Kistérség. Egészségfejlesztés az összefogás erejével. Dr. Fekete Zoltán Öngyógyító Lenti Kistérség Nyitó konferencia 2014. 02. 28.

Öngyógyító Lenti Kistérség. Egészségfejlesztés az összefogás erejével. Dr. Fekete Zoltán Öngyógyító Lenti Kistérség Nyitó konferencia 2014. 02. 28. Öngyógyító Lenti Kistérség Egészségfejlesztés az összefogás erejével Dr. Fekete Zoltán Öngyógyító Lenti Kistérség Nyitó konferencia 2014. 02. 28. Összefogás - Együttműködés Egészségügyi kormányzat OEFI

Részletesebben

Diagnosztikai vizsgálatok Árak 2018 Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft.

Diagnosztikai vizsgálatok Árak 2018 Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft. Érvényes orvosi beutalóval, ellátási területünkről érkező vendégeink számára a diagnosztikai vizsgálatok ingyenesek! Ellátási területünk: Drávacsepely, Drávaszerdahely, Harkány, Ipacsfa, Kovácshida Labor

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

BÁZIS SZŰRŐCSOMAG. Bázis szűrőprogram. Mit tartalmaz a vizsgálat

BÁZIS SZŰRŐCSOMAG. Bázis szűrőprogram. Mit tartalmaz a vizsgálat BÁZIS SZŰRŐCSOMAG A családi, és a saját kórelőzmények valamint az egészségi kockázati tényezők feltérképezését követően, a Bázis szűrőprogramunk egy átfogó általános fizikális vizsgálattal indul. Szűrőprogramunk

Részletesebben

HOGY VAGY TESZTCSOMAGOK /általános állapot vizsgálat/

HOGY VAGY TESZTCSOMAGOK /általános állapot vizsgálat/ FONTOS! A CSOMAGAJÁNLATOK NEM TARTALMAZZÁK AZ EGYSZERI VÉRVÉTEL /2000.- Forintos/ DÍJÁT! HOGY VAGY TESZTCSOMAGOK /általános állapot vizsgálat/ Általános állapotfelmérés MINIMÁL csomag CENTRUM-LAB Teljes

Részletesebben

MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u D -épület, I.emelet VIP Osztály

MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u D -épület, I.emelet VIP Osztály AMBULANTER BELGYÓGYÁSZATI KIVIZSGÁLÁS KÓRHÁZI HÁTTÉRREL MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u. 29-41. D -épület, I.emelet VIP Osztály AMBULANTER BELGYÓGYÁSZATI KIVIZSGÁLÁS Szakorvosi vizsgálat

Részletesebben

Szolgáltatási Árjegyzék

Szolgáltatási Árjegyzék LABOR Rutin alappanel (kvalitatív vérkép, ionok, vesefunkció, lipid panel, vas, transzferrin, vércukor, vizelet általános) + ferritin 1.600 Ft + mioglobin 6.300 Ft + kardinális troponin 4.000 Ft + anti

Részletesebben

SZABÁLYZAT BALATONFÜREDI KARDIOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS INTÉZETNÉL ALKALMAZNDDÓ TÉRÍTÉSI DÍJAK

SZABÁLYZAT BALATONFÜREDI KARDIOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS INTÉZETNÉL ALKALMAZNDDÓ TÉRÍTÉSI DÍJAK Lap: 1/7 BALATONFÜREDI KARDIOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS INTÉZETNÉL ALKALMAZNDDÓ TÉRÍTÉSI DÍJAK A társadalombiztosítási jogviszonyukat igazolni nem tudóknak szóló térítési díjjak illetve jogviszonnyal rendelkezők

Részletesebben

AMBULANTER SZÍVCENTRUM KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT ÁRKATALÓGUSA. MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u D -épület, I.

AMBULANTER SZÍVCENTRUM KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT ÁRKATALÓGUSA. MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u D -épület, I. AMBULANTER SZÍVCENTRUM KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT ÁRKATALÓGUSA MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u. 29-41. D -épület, I.emelet VIP Osztály KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLATOK KÓRHÁZI HÁTTÉRREL Szakorvosi

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSI ÁRJEGYZÉK

SZOLGÁLTATÁSI ÁRJEGYZÉK Ambuláns sebészet Ambuláns sebészi konzultáció Ambuláns műtét I. (egy elváltozás eltávolítása szövettannal) Ambuláns műtét II. (két elváltozás eltávolítása szövettannal) Ambuláns műtét III.(három elváltozás

Részletesebben

4. - A szakorvosi és egyéb ellátások térítési díjai

4. - A szakorvosi és egyéb ellátások térítési díjai 4. - A szakorvosi és egyéb ellátások térítési díjai 4. számú melléklet Az üzleti alapon nyújtott egészségügyi szolgáltatások esetében külön szerződés alapján kedvezőbb díjazás is kiköthető. Kontroll vizsgálat

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem rendelkezők, szakrendelésenként (a diagnosztika vizsgálatok

Részletesebben

Új-Generációs Kardiológiai Szűrésprogram. Őrizze meg szíve egészségét a legmodernebb szív- és érrendszeri szűrésprogram segítségével.

Új-Generációs Kardiológiai Szűrésprogram. Őrizze meg szíve egészségét a legmodernebb szív- és érrendszeri szűrésprogram segítségével. Új-Generációs Kardiológiai Szűrésprogram Őrizze meg szíve egészségét a legmodernebb szív- és érrendszeri szűrésprogram segítségével. Őrizze meg szíve egészségét A CardioMobile szűrésprogram célja, hogy

Részletesebben

Az Allianz Hungária Zrt. dolgozói egészségmegırzı programja

Az Allianz Hungária Zrt. dolgozói egészségmegırzı programja Az Allianz Hungária Zrt. dolgozói egészségmegırzı programja ADEP 2003-2009 / Kántor Emília, Dr. Sonkodi Balázs 2009.02.27.Dátum 1 Összegzés 6 fıs munkacsoport koordinálja a projektet a menedzsment saját

Részletesebben

130 Ft. 100 Ft. 160 Ft. 200 Ft. 15 Ft 70 Ft. 20 Ft. 60 Ft. 430 Ft. 340 Ft 250 Ft. 200 Ft. 180 Ft. 140 Ft. 2 070 Ft. 1 660 Ft 580 Ft. 460 Ft.

130 Ft. 100 Ft. 160 Ft. 200 Ft. 15 Ft 70 Ft. 20 Ft. 60 Ft. 430 Ft. 340 Ft 250 Ft. 200 Ft. 180 Ft. 140 Ft. 2 070 Ft. 1 660 Ft 580 Ft. 460 Ft. Érvényes orvosi beutalóval, ellátási területünkről érkező vendégeink számára a diagnosztikai vizsgálatok ingyenesek! Ellátási területünk: Drávacsepely, Drávaszerdahely, Harkány, Ipacsfa, Kovácshida Labor

Részletesebben

Dr. Szamosi Tamás egyetemi magántanár 2015/16 tanév

Dr. Szamosi Tamás egyetemi magántanár 2015/16 tanév Dr. Szamosi Tamás egyetemi magántanár 2015/16 tanév A FERTŐZŐ BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE A KÜLÖNBÖZŐ SZERVRENDSZEREK BETEGSÉGEINEK MEGELŐZÉSE BALESET MEGELŐZÉS, MÉRGEZÉSEK MEGELŐZÉSE A GYERMEK ÉS SERDÜLŐKORBAN

Részletesebben

Fourmed Kft. Gyógyház 8200 Veszprém Ádám Iván u. 1. Telefon: 88/421-217, 421-251, 564-180, 564-181 e-mail: fourmed@vnet.hu

Fourmed Kft. Gyógyház 8200 Veszprém Ádám Iván u. 1. Telefon: 88/421-217, 421-251, 564-180, 564-181 e-mail: fourmed@vnet.hu Gyógyház, ahol valóban Ön a fontos! Fourmed Kft. Gyógyház 8200 Veszprém Ádám Iván u. 1. Telefon: 88/421-217, 421-251, 564-180, 564-181 e-mail: fourmed@vnet.hu www.fourmed.hu A legjobb befektetés az egészség!

Részletesebben

OEP által nem finanszírozott rendelések térítési díjai

OEP által nem finanszírozott rendelések térítési díjai OEP által nem finanszírozott rendelések térítési díjai Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem

Részletesebben

Háziorvosi tájékoztatás 2. Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház 2014. Április 15. Háziorvosi értekezlet

Háziorvosi tájékoztatás 2. Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház 2014. Április 15. Háziorvosi értekezlet A kaposvári kistérség egészségfejlesztése TÁMOP 6.1.2/11/3-2012-0012 Háziorvosi tájékoztatás 2. Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház 2014. Április 15. Háziorvosi értekezlet Mirıl lesz szó? A projekt

Részletesebben

Emelt szintű foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás az Országos Bírósági Hivatal alkalmazottai részére

Emelt szintű foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás az Országos Bírósági Hivatal alkalmazottai részére Emelt szintű foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás az Országos Bírósági Hivatal alkalmazottai részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/115 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Tovább folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja

Tovább folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja Sajtóközlemény 2011. Tovább folytatódik Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 144 helyszín, közel fél millió vizsgálat, elkeserítő szűrési adatok, ez a 2010 év statisztikája. Tovább folytatódik

Részletesebben

AMBULANTER SZÍVCENTRUM KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT KATALÓGUSA. MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u D -épület, I.

AMBULANTER SZÍVCENTRUM KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT KATALÓGUSA. MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u D -épület, I. AMBULANTER SZÍVCENTRUM KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLAT KATALÓGUSA MES II. sz. telephelyén: 1145 Budapest, Uzsoki u. 29-41. D -épület, I.emelet VIP Osztály KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLATOK KÓRHÁZI HÁTTÉRREL KIVIZSGÁLÁS

Részletesebben

Kardiológiai vizsgálat (sportolói kardiológiai anamnézis, fizikális vizsgálat, 12 elvezetéses EKG, szív UH, szakorvosi konzultáció)

Kardiológiai vizsgálat (sportolói kardiológiai anamnézis, fizikális vizsgálat, 12 elvezetéses EKG, szív UH, szakorvosi konzultáció) LABOR Ár Sportolói alappanel 6 000 + ferritin 1 600 + mioglobin 6 300 Sportolói hormonpanel 4 300 Pajzsmirigy diagnosztika (TSH, T3, T4, Tireoglobulin) 7 700 Tumormarkerek PSA férfiaknak 2 500 Tumormarkerek

Részletesebben

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 Beszámoló értékelés. 2012. július 2013. július

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 Beszámoló értékelés. 2012. július 2013. július Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 Beszámoló értékelés 2012. július 2013. július A Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja projekt keretében szakemberek 2010 és 2020

Részletesebben

A Népegészségügyi Programok és a háziorvoslás negyed százada. Prof. Dr. Balogh Sándor egyetemi tanár PTE ÁOK Alapellátási Intézet

A Népegészségügyi Programok és a háziorvoslás negyed százada. Prof. Dr. Balogh Sándor egyetemi tanár PTE ÁOK Alapellátási Intézet A Népegészségügyi Programok és a háziorvoslás negyed százada Prof. Dr. Balogh Sándor egyetemi tanár PTE ÁOK Alapellátási Intézet 6/1992. (III. 31.) NM rendelet A háziorvosi szolgálat elsődleges, személyes

Részletesebben

II. XIX. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és XIV. Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia,

II. XIX. Országos Járóbeteg Szakellátási Konferencia és XIV. Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia, Szűrőprogramok Budapest II. kerületében Dr. Polák László Főigazgató Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálata Egészségügyi Szolgálat ellátási területe Budapest II. kerület: Lakosság:

Részletesebben

CASTANEA Egyesület. Középkorúak egészségéért

CASTANEA Egyesület. Középkorúak egészségéért CASTANEA Egyesület Középkorúak egészségéért CASTANEA 2007-ben alapított civil szervezet, melyet Vas megyei értelmiségiek alapítottak - felismerve azt a társadalmi kihívást, mely a lakónépesség egészségi

Részletesebben

Prof. Dr. Kiss István. Dankovics Gergely MAGYARORSZÁG ÁTFOGÓ EGÉSZSÉGVÉDELMI SZŰRŐPROGRAMJA NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON

Prof. Dr. Kiss István. Dankovics Gergely MAGYARORSZÁG ÁTFOGÓ EGÉSZSÉGVÉDELMI SZŰRŐPROGRAMJA NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Prof. Dr. Kiss István Szakmai Bizottság elnöke Dankovics Gergely Programigazgató Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020 European National

Részletesebben

XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata Térítési díj táblázata Érvényes: október 01 től

XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata Térítési díj táblázata Érvényes: október 01 től OEP által nem finanszírozott rendelések térítési díjai Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában A biztosítással nem

Részletesebben

Dankovics Gergely. Dr. Barna István MÁESZ ÚJDONSÁGOK 2019 MAGYARORSZÁG ÁTFOGÓ EGÉSZSÉGVÉDELMI SZŰRŐPROGRAMJA

Dankovics Gergely. Dr. Barna István MÁESZ ÚJDONSÁGOK 2019 MAGYARORSZÁG ÁTFOGÓ EGÉSZSÉGVÉDELMI SZŰRŐPROGRAMJA NÉPEGÉSZSÉGÜGYI PREVENCIÓ MAGYARORSZÁGON Dankovics Gergely Programigazgató Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja 2010-2020-2030 Dr. Barna István Szakmai Bizottság elnöke Magyarország átfogó

Részletesebben

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában

Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony hiányában Térítésidíj táblázat 1.sz. függelék NEAK által nem finanszírozott rendelések térítési díjai Térítési díjak: szakorvosi vizsgálatok és diagnosztika OEP által finanszírozott rendeléseken, biztosítási jogviszony

Részletesebben

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra A cukorbetegség (diabetes mellitus) a szénhidrátanyagcsere zavara, amely a vérben, illetve a testnedvekben megemelkedett cukorszinttel és kóros anyagcseretermékekkel

Részletesebben

SZABÁLYZAT BALATONFÜREDI KARDIOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS INTÉZETNÉL ALKALMAZANDÓ TÉRÍTÉSI DÍJAK

SZABÁLYZAT BALATONFÜREDI KARDIOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS INTÉZETNÉL ALKALMAZANDÓ TÉRÍTÉSI DÍJAK Lap: 1/5 BALATONFÜREDI KARDIOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS INTÉZETNÉL ALKALMAZANDÓ TÉRÍTÉSI DÍJAK 1. Közfinanszírozott egészségügyi ellátást kiegészítő térítési díjak 1.1. Intézmény valamennyi programozott rehabilitációs

Részletesebben

IV. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2013. A 2012. év szűrővizsgálatainak eredményei. Homonnai Balázs ACNIELSEN

IV. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2013. A 2012. év szűrővizsgálatainak eredményei. Homonnai Balázs ACNIELSEN IV. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2013. A 2012. év szűrővizsgálatainak eredményei Homonnai Balázs ACNIELSEN Programstatisztika 2010-2011-2012 Összesen 528 helyszínen o 2010: 144 o 2011: 191 o 2012:

Részletesebben

Belgyógyászat. Foglalkozás egészségügy. HPV megelőzés

Belgyógyászat. Foglalkozás egészségügy. HPV megelőzés Szakorvosi alapvizsgálat és beavatkozás árak Szakorvosi alapvizsgálat felnőtt és gyermek: Szakorvosi kontrollvizsgálat/konzultáció: Injekció, oltás: Receptírás: Vérvétel: Belgyógyászat Szakorvosi alap

Részletesebben

Árlista. Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat. Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat

Árlista. Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat. Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat Árlista Szolgáltatás Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat Belgyógyászati kontrollvizsgálat Belgyógyászati vizsgálat arteriográfiával Szakorvosi leletmegbeszélés Injekció beadás Vérvétel (ha egyéb szolgáltatásnak

Részletesebben

Eredmény POSZTANALITIKA. értelmezése. Vizsgálatkérés Eredmény. Fekete doboz: a labor. Mintavétel

Eredmény POSZTANALITIKA. értelmezése. Vizsgálatkérés Eredmény. Fekete doboz: a labor. Mintavétel Posztanalitika Vizsgálatkérés Eredmény értelmezése POSZTANALITIKA Eredmény Mintavétel Fekete doboz: a labor Az ESET Zoli bácsi, 67 éves Erős hasi fájdalom Este 8, sebészeti ügyelet Akut has? Beavatkozások

Részletesebben

Bevezetés. Egészségfejlesztési Iroda Kiskőrös

Bevezetés. Egészségfejlesztési Iroda Kiskőrös Bevezetés Egészségfejlesztési Iroda Kiskőrös Az egészségfejlesztés egy olyan magatartásformáló tevékenység, amely képessé teszi az embereket arra, hogy megértsék az egészségüket befolyásoló tényezőket,

Részletesebben

Az üzleti alapon nyújtott egészségügyi szolgáltatások esetében külön szerződés alapján kedvezőbb díjazás is kiköthető.

Az üzleti alapon nyújtott egészségügyi szolgáltatások esetében külön szerződés alapján kedvezőbb díjazás is kiköthető. A szakorvosi és egyéb ellátások térítési díjai Az üzleti alapon nyújtott egészségügyi szolgáltatások esetében külön szerződés alapján kedvezőbb díjazás is kiköthető. Kontroll vizsgálat Valamennyi szakorvosi

Részletesebben

Összekapcsolt adatok alkalmazhatósága a kistérségi egészségfejlesztési tevékenység során

Összekapcsolt adatok alkalmazhatósága a kistérségi egészségfejlesztési tevékenység során Összekapcsolt adatok alkalmazhatósága a kistérségi egészségfejlesztési tevékenység során Gyurisné Pethő Zsuzsanna. programigazgató 2016. szeptember 14. A szervezet bemutatása 2008 - Hódmezővásárhely Megyei

Részletesebben

TÁMOP Program Munka közben is egészségesen. Vállalati hatékonyság növelés Munkahelyi egészségfejlesztéssel. Kolarovszki Tünde.

TÁMOP Program Munka közben is egészségesen. Vállalati hatékonyság növelés Munkahelyi egészségfejlesztéssel. Kolarovszki Tünde. TÁMOP 6.1.2 Program Munka közben is egészségesen Vállalati hatékonyság növelés Munkahelyi egészségfejlesztéssel Kolarovszki Tünde Szakmai vezető Personal Best Kft. 16 éve a sikeres, eredményes vállalatokért,

Részletesebben

Dr. Kóti Tamás, Domján Péter

Dr. Kóti Tamás, Domján Péter XX. Országos Járóbeteg Szakellátási és XV. Országos Járóbeteg Szakdolgozói Konferencia Balatonfüred, 2018. szeptember 19-21. Dr. Kóti Tamás, Domján Péter Bevezetés A magas laborteljesítmény csökkenti 1,98

Részletesebben

Szûrõcsomagok. Rendelõintézetünkben az alábbi szûrõ tevékenységeket végezzük: Gastroenterológiai alapszûrés

Szûrõcsomagok. Rendelõintézetünkben az alábbi szûrõ tevékenységeket végezzük: Gastroenterológiai alapszûrés Szûrõcsomagok Szûrõvizsgálatok: általános-, manager- (alap és superior), gasztroenterológiai, superior gasztroenterológiai 1-2, hasi szervek csomag, gyulladásos bélbetegségek csomag Autóját, gépeit a tervezõ,

Részletesebben

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban.

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG megőrzése a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás Med 4 Group Higgy magadban. Higgy abban, hogy GONDOSKODHATSZ munkavállalóid egészségéről. Csoportos egészségbiztosításunkkal

Részletesebben

Miskolci kistérség életmódprogram: Együtt az egészségesebb életért

Miskolci kistérség életmódprogram: Együtt az egészségesebb életért Kedvezményezett neve: Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi íoktatókórház A projekt címe: Miskolci kistérség életmódprogram: Együtt az egészségesebb életért A pályázat azonosító száma: TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0016

Részletesebben

Térítéses összegek. Dr. Bahrehmand Kiarash. Főorvosi vizsgálat Rákszűréssel Főorvosi vizsgálat első alkalom

Térítéses összegek. Dr. Bahrehmand Kiarash. Főorvosi vizsgálat Rákszűréssel Főorvosi vizsgálat első alkalom Térítéses összegek Dr. Bahrehmand Kiarash Főorvosi vizsgálat 20.000.- - Rákszűréssel 22.000.- Főorvosi vizsgálat első alkalom 25.000.- - Rákszűréssel 27.000.- Kontroll rákszűrés (fél éves) 18.500.- Kontroll

Részletesebben

LABORATÓRIUMBAN VÉGZETT VIZSGÁLATOK, ÉS A VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK TÜDŐGYÓGYINTÉZET TÖRÖKBÁLINT

LABORATÓRIUMBAN VÉGZETT VIZSGÁLATOK, ÉS A VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK TÜDŐGYÓGYINTÉZET TÖRÖKBÁLINT A LABORATÓRIUMBAN VÉGZETT VIZSGÁLATOK, ÉS A VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK TÜDŐGYÓGYINTÉZET TÖRÖKBÁLINT 1. A laboratórium címe: 2045. Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70. Mb.Laborvezető: Dr.Surányi

Részletesebben

LABOR SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE

LABOR SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE LABOR SZOLGÁLTATÁSOK JEGYZÉKE Vérvétel (Blood sampling) 1.650 Ft STD szűrés PCR I. csomag HPV kimutatás Trichomonas vagin. PCR Chlamydia trachomatis lgg, lgm AT Gardnerella vagin. PCR Mycoplasma genit.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság március 8-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság március 8-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-61/2017. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság 2017. március 8-i ülésére Tárgy: Javaslat a 3301. Egészségügyi

Részletesebben

Dr. Schiszler István igazgató XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Dr. Schiszler István igazgató XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata igazgató XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata Szakorvosi rendelési idő: 14 óra Dietetikai tanácsadás: 4 óra Szakasszisztensi tanácsadás 6 óra Gondozott betegek száma: 1793 Éves esetszám: 4391

Részletesebben

A foglalkozás-egészségügyi és a háziorvos együttműködése a foglalkozási eredetű daganatos megbetegedések felderítése és gondozása területén

A foglalkozás-egészségügyi és a háziorvos együttműködése a foglalkozási eredetű daganatos megbetegedések felderítése és gondozása területén A foglalkozás-egészségügyi és a háziorvos együttműködése a foglalkozási eredetű daganatos megbetegedések felderítése és gondozása területén Dr. Sárkány Csaba háziorvos, üzemorvos MIÉRT? TÉNYEK, SZÁMOK,

Részletesebben

1 / 8. BI533ep Pajzs Szolidáris Alap Járóbeteg-ellátásra szóló egészségbiztosítás Különös feltételek. 1. fejezet Fogalmak és meghatározások

1 / 8. BI533ep Pajzs Szolidáris Alap Járóbeteg-ellátásra szóló egészségbiztosítás Különös feltételek. 1. fejezet Fogalmak és meghatározások BI533ep / 20160402 BI533ep Pajzs Szolidáris Alap Járóbeteg-ellátásra szóló egészségbiztosítás Különös feltételek Jelen feltételek hatályba lépésének időpontja: 2016. április 2. A Vienna Life Vienna Insurance

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0001

TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0001 TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0001 EFI kialakítása a Rétsági Kistérségben a Előzmények A magyar lakosság egészségi állapota nem tükrözi az egészségügy fejlettségét A magyar gazdaság fejlettsége nem indokolja a

Részletesebben

SZABÁLYZAT A TÉRÍTÉSI DÍJ ELLENÉBEN IGÉNYBE VEHETŐ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉS A TÉRÍTÉS MÓDJÁRÓL

SZABÁLYZAT A TÉRÍTÉSI DÍJ ELLENÉBEN IGÉNYBE VEHETŐ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉS A TÉRÍTÉS MÓDJÁRÓL Kanizsai Dorottya Kórház 8800 Nagykanizsa, Szekeres J. u. 2-8. Tel.: 06-93/502-000, T.fax: 06-93/502-064 SZABÁLYZAT A TÉRÍTÉSI DÍJ ELLENÉBEN IGÉNYBE VEHETŐ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉS A TÉRÍTÉS MÓDJÁRÓL

Részletesebben

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B

SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B SZERVEZETI HATÉKONYSÁG FEJLESZTÉSE AZ EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÓRENDSZERBEN TERÜLETI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK KIALAKÍTÁSA TÁMOP 6.2.5 B KONFERENCIA AZ EGÉSZSÉGESEBB EGÉSZSÉGÜGYÉRT 2015 06 30 TÁMOP-6.2.5-B-13/1-2014-0001

Részletesebben

Affidea Diagnosztika Kft Január 1-jétől ÖSSZESÍTETT ÁRLISTA

Affidea Diagnosztika Kft Január 1-jétől ÖSSZESÍTETT ÁRLISTA Affidea Diagnosztika Kft. 2019. Január 1-jétől ÖSSZESÍTETT ÁRLISTA Az árlistában feltüntetett árak forintban és euróban értendő bruttó árak. RÖNTGEN KÓRHÁZI KÖZPONTOK EUR Röntgen felvétel testtájanként

Részletesebben

Diagnosztikai vizsgálatok Árak 2018 Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft.

Diagnosztikai vizsgálatok Árak 2018 Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Nonprofit Kft. Érvényes orvosi beutalóval, ellátási területünkről érkező vendégeink számára a diagnosztikai vizsgálatok ingyenesek! Ellátási területünk: Drávacsepely, Drávaszerdahely, Harkány, Ipacsfa, Kovácshida Labor

Részletesebben

A szűrővizsgálatok változó koncepciója

A szűrővizsgálatok változó koncepciója A szűrővizsgálatok változó koncepciója Magyar Tudomány Ünnepe 2010. Vályi Péter dr. 1997. évi CLIV. törvény az egészségügyről Szűrővizsgálat: olyan vizsgálat, amelynek célja a betegség tüneteit nem mutató

Részletesebben

Akut pankreatitisz. 1. Személyes adatok OPR BETEGSZÁM Név:.. Születési dátum:. TAJ szám:.. KÓRHÁZ. mennyiség (cigaretta/nap): mióta (év):

Akut pankreatitisz. 1. Személyes adatok OPR BETEGSZÁM Név:.. Születési dátum:. TAJ szám:.. KÓRHÁZ. mennyiség (cigaretta/nap): mióta (év): FORM-A A kérdőívet FELVÉTELKOR kell kitölteni! A beteg vizsgálatát és statuszának rögzítését FELVÉTELKOR kell elvégezni! A kötelező laborparamétereket a FELVÉTELKOR levett vérből kell elvégezni! A képalkotó

Részletesebben

Árlista. Szolgáltatás Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat. Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat

Árlista. Szolgáltatás Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat. Bőrgyógyászati kontrollvizsgálat Árlista Szolgáltatás Belgyógyászat Belgyógyászati vizsgálat Belgyógyászati kontrollvizsgálat Belgyógyászati vizsgálat arteriográfiával Szakorvosi leletmegbeszélés Injekció beadás Vérvétel (ha egyéb szolgáltatásnak

Részletesebben

KLINIKAI KÉMIAI, HEMATOLÓGIAI, IMMUNOLÓGIAI VIZSGÁLATOK ÁRJEGYZÉKE KLINIKAI KÉMIA. (munkanap) Vércukor Terheléses vércukor (időpontonként)

KLINIKAI KÉMIAI, HEMATOLÓGIAI, IMMUNOLÓGIAI VIZSGÁLATOK ÁRJEGYZÉKE KLINIKAI KÉMIA. (munkanap) Vércukor Terheléses vércukor (időpontonként) KLINIKAI KÉMIAI, HEMATOLÓGIAI, IMMUNOLÓGIAI VIZSGÁLATOK ÁRJEGYZÉKE KLINIKAI KÉMIA Vércukor 200 1 Terheléses vércukor (időpontonként) 3000 1 0' 30' 60' 90' 120' 150' 180' 200 1 30' 200 1 60' 200 1 90' 200

Részletesebben

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban.

Higgy abban, hogy az. EGÉSZSÉG megőrzése. a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás. Med 4 Group. Higgy magadban. Higgy abban, hogy az EGÉSZSÉG megőrzése a legjobb befektetés. Csoportos egészségbiztosítás Med 4 Group Higgy magadban. Higgy abban, hogy GONDOSKODHATSZ munkavállalóid egészségéről. Csoportos egészségbiztosításunkkal

Részletesebben

Kórház összes (24. HBCS) közvetlen költsége (100%)» 3 kritikus HB. » 2 kritikus. » 10 tovább. » Hátrányos he

Kórház összes (24. HBCS) közvetlen költsége (100%)» 3 kritikus HB. » 2 kritikus. » 10 tovább. » Hátrányos he Értékelemzett t arthritis protokoll beillesztése komplex terápiába Ábrahám Sándor CVS Life, PVM Dr. Áts Kt Katalin, Dr. Gál János Mobil: +3 36 30 971 9532 mikroorg.absa@chello.hu Homok kóra diagram Kórház

Részletesebben

Ügyfeltájékoztató a CIB Egészségőr biztosításhoz

Ügyfeltájékoztató a CIB Egészségőr biztosításhoz Ügyfeltájékoztató a CIB Egészségőr biztosításhoz Hatályos: 2017. március 13-tól Mindannyian tudjuk, hogy az egészség a legfontosabb, de sokunk csak akkor érzi ezt igazán, amikor valamilyen egészségügyi

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/29. Közzététel dátuma: 2016.03.09. Iktatószám: 2888/2016 CPV Kód: 85140000-2

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/29. Közzététel dátuma: 2016.03.09. Iktatószám: 2888/2016 CPV Kód: 85140000-2 A Gazdasági Versenyhivatal munkatársai (130 fő) részére egészségügyi szolgáltatás nyújtása a 2016. január 1-től 2017. december 31-ig terjedő időszakra. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/29 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Cardiovascularis (szív- és érrendszeri) kockázat

Cardiovascularis (szív- és érrendszeri) kockázat Cardiovascularis (szív- és érrendszeri) kockázat Varga Gábor dr. www.gvmd.hu 1/7 Cardiovascularis kockázatbecslő tábla Fatális szív- és érrendszeri események előfordulásának kockázata 10 éven belül Nő

Részletesebben

LABOR SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE

LABOR SZOLGÁLTATÁSOK ÁRJEGYZÉKE LABOR SZOLGÁLTATÁSOK JEGYZÉKE Vérvétel (Blood sampling) 1.500 Ft CSOMAG VIZSGÁLATOK MEGNEVEZÉSE STD szűrés PCR I. csomag HPV kimutatás Trichomonas vagin. PCR Chlamydia trachomatis lgg, lgm AT Gardnerella

Részletesebben

ÉRHÁLÓZAT VIZSGÁLAT ÉS GYOMOR ÉS BÉLDAGANATSZŰRÉS 06 30 658 0000,06 30 62 90 331 TELEFONSZÁMON

ÉRHÁLÓZAT VIZSGÁLAT ÉS GYOMOR ÉS BÉLDAGANATSZŰRÉS 06 30 658 0000,06 30 62 90 331 TELEFONSZÁMON ÉRHÁLÓZAT VIZSGÁLAT ÉS GYOMOR ÉS BÉLDAGANATSZŰRÉS ÁRA: 3500 FT A KETTŐ EGYÜTT CSONTSŰRŰSÉG VIZSGÁLATRA IS VAN LEHETŐSÉG: 3500 FT. HELYSZÍN: RÉTSÁG, MŰVELŐDÉSI HÁZ, RÁKÓCZI U. 26 2012. DECEMBER 18. /KEDD/

Részletesebben

Doktor24 Labor Vizsgálati Csomagok*

Doktor24 Labor Vizsgálati Csomagok* Doktor24 Labor Vizsgálati Csomagok* Szolgáltatás megnevezése Kis labor (Teljes vérkép, vörösvértest-süllyedés, vércukor, koleszterin) Nagy labor (Teljes vérkép, vércukor, vörösvértest-süllyedés, TSH, LDL-,

Részletesebben

A mozgásterápia lehetőségei mobil-rendelővel (szűrőbusszal) végzett szűrővizsgálatokon

A mozgásterápia lehetőségei mobil-rendelővel (szűrőbusszal) végzett szűrővizsgálatokon Vasútegészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság Szegedi Egészségügyi Központ A mozgásterápia lehetőségei mobil-rendelővel (szűrőbusszal) végzett szűrővizsgálatokon Szerzők:

Részletesebben

Kompenzációs stratégia kulcsa az egészségbiztosítás

Kompenzációs stratégia kulcsa az egészségbiztosítás Partnering Konferencia 2015 Kompenzációs stratégia kulcsa az egészségbiztosítás Jó stratégia = Kulcs a sikerhez Balázs Iván Egészségbiztosítási szakértő BKIK Általános pénzügyi szolgáltatási Osztály elnöke

Részletesebben

Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató

Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató Emberi erőforr forrás s egészs szségének megtartása, mint megújul julóenergiaforrás s a jövőbenj Zöldenergia V. Balázs Iván Vállalkozásfejlesztési Igazgató Adómentes juttatási elemek 2012-ben 1. Vissza

Részletesebben

SZERVEZETT LAKOSSÁGI SZŰRÉS JELENTŐSÉGE A VIII. KERÜLETI LAKOSOK ÉLETÉBEN SZABÓNÉ JUHÁSZ JULIÁNNA MSC INTÉZETVEZETŐ FŐNŐVÉR

SZERVEZETT LAKOSSÁGI SZŰRÉS JELENTŐSÉGE A VIII. KERÜLETI LAKOSOK ÉLETÉBEN SZABÓNÉ JUHÁSZ JULIÁNNA MSC INTÉZETVEZETŐ FŐNŐVÉR SZERVEZETT LAKOSSÁGI SZŰRÉS JELENTŐSÉGE A VIII. KERÜLETI LAKOSOK ÉLETÉBEN SZABÓNÉ JUHÁSZ JULIÁNNA MSC INTÉZETVEZETŐ FŐNŐVÉR TARTALOM Szervezett lakossági szűrés Alkalomszerű szűrések Szűrőszombatok a VIII.

Részletesebben

III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei. Pádár Katalin

III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei. Pádár Katalin III. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2012. A 2011. év szűrővizsgálatainak eredményei Pádár Katalin Programstatisztika 2010-2011 Összesen 332 helyszínen o 2010: 144 o 2011: 192 1 229 616 átfogó vizsgálat

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez 31 KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás I. szakasz: Ajánlatkérő A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság 2015. március 18 -i ülésére

ELŐTERJESZTÉS az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság 2015. március 18 -i ülésére Iktatószám: SZ-102 /2015. Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS az Egészségügyi Szociális és Sport Bizottság 2015. március 18 -i ülésére Tárgy: Javaslat a 3301. Egészségügyi

Részletesebben

(Nagy laborban szereplő TSH eltérés esetén automatikusan elvégzi a labor, ennek költsége ebben az esetben utólag fizetendő)

(Nagy laborban szereplő TSH eltérés esetén automatikusan elvégzi a labor, ennek költsége ebben az esetben utólag fizetendő) Doktor24 Labor Vizsgálati Csomagok* Szolgáltatás megnevezése Kis labor (Teljes vérkép, vörösvértest-süllyedés, vércukor, koleszterin) Nagy labor (Teljes vérkép, vércukor, vörösvértest-süllyedés, TSH, LDL-,

Részletesebben

KÖZPONTBAN A GYERMEK

KÖZPONTBAN A GYERMEK KÖZPONTBAN A GYERMEK Térségi ellátás és a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Észak- közép- magyarországi térség Korszerű terhesgondozás Dr. Bálint Koppány Korszerű terhesgondozás A terhesgondozás célja:

Részletesebben