Felhasználói kézikönyv



Hasonló dokumentumok
Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói Kézikönyv

Összeszerelési instrukciók:

YV 50 Combo One Felhasználói Kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv

Spin Bike Monitor Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv

FDC20 Generator (G864) Felhasználói kézikönyv

Az edzési szakasz legalább 12 percig tartson, bár a legtöbb felhasználó esetében a tanácsolt tréning ideje perc.

Konzol felhasználói kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv

Active Power kézikönyv

Atlantic konzol G2525

Duke kézikönyv. Biztonsági óvintézkedések

BH Fitness F2 /F2W használati utasítás

Combo Duo Felhasználói Kézikönyv

Konzol felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv

Fontos: ha az edzőgépet le szeretné selejtezni, annak elektronikus részeit speciális szemét tárolóba kell helyezni! (2. ábra)

Konzol felhasználói kézikönyv

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161

Khronos Generator (G260) Felhasználói kézikönyv

F3 futópad felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv

TORONYVENTILÁTOR

Szoba edzőgép

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

FDC19 (G860) Felhasználói kézikönyv

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

F4 i.concept (G6429) Felhasználói kézikönyv

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

Általános instrukciók

3 Funkciós gondolás kerti hinta

Felhasználói útmutató

Felhasználói Kézikönyv PÁRAELSZÍVÓ BELLA ISOLA EV8

IN 1336 Edzőpad HERO

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

C40 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató

Klarstein konyhai robotok

DM-SL (Hungarian) Kereskedői kézikönyv SL-BSR1

Azura X1 / Azura X

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Starset-Con. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120.

Felhasználói útmutató

C30 Láncos Ablakmozgató motor Telepítési útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-12.34DG

G65201 F9 futópad Felhasználói kézikönyv

Szünetmentes áramforrások. Felhasználói Kézikönyv PRO PRO VA 1200VA

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Felhasználói kézikönyv

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Használat. HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék

Műanyag cső hegesztő WD W

HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék. olyan leírások, amelyek az Ön által választott típusra nem vonatkoznak.

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996. HU Felhasználói kézikönyv

Fitnesz állomás

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Főzőlap

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DX-21.60DG

AC feszültség detektor / Zseblámpa. Model AX-T01. Használati útmutató

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

Száraz porszívó vizes szűrővel

LFM Használati útmutató

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6

Konzol felhasználói kézikönyv

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Kosárlabdapalánk készlet. Kosárlabdapalánk készlet Cikk szám: 1186

Mini mosógép

Neo Neon DJ Scan (SRL-114) Felhasználói Kézikönyv

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X

Használati és Összeszerelési Útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Motor lamellás árnyékolókhoz J4 WT

CITRUS JUICER CJ 7280

HU Tanácsok és javaslatok A használati útmutató a készülék

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el!

Khronos Generator konzol használati utasítás

Beltéri kandalló

Konzol felhasználói kézikönyv

Heizsitzauflage Classic

OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

Átírás:

VIB (YV25) VIB3 (YV25TM) Felhasználói kézikönyv

Köszönjük, hogy termékünket választotta! Bár mindent megteszünk azért, hogy minden termékünkre a maximális minőség legyen jellemző, időnként előfordulhatnak hibák vagy működési zavarok. Ha hibás vagy hiányzó alkatrészt talál, azonnal forduljon a termék forgalmazójához! Olvassa el körültekintően ezt a kézikönyvet mielőtt a terméket használatba venné! Általános instrukciók: Bizonyos biztonsági óvintézkedéseket mindig figyelembe kell venni, ha elektromos készüléket használ: Az edzőgép tisztítása előtt és/vagy annak használata után azonnal húzza ki a hálózati kábelt a fali aljzatból! Körültekintően olvassa el az egész kézikönyvet, hasznos információkat nyerhet belőle a biztonságos használatról és a készülék karbantartásáról. 1 Győződjön meg arról hogy a hálózati feszültség megegyezik az edzőgép működtetéséhez szükséges feszültség értékkel! Szintén fontos, hogy a hálózati kábel dugója teljesen kompatibilis legyen a fali aljzattal! Ha ez nem így lenne, forduljon a termék forgalmazójához! 2 A készüléket kizárólag otthoni használatra tervezték! 3 Működő edzőgépet soha ne hagyjon felügyelet nélkül! Használat után azonnal húzza ki a hálózati kábelt a fali aljzatból! 4 Ne helyezze a készüléket olyan felületre, mely légnyílást zárhat el! Ne helyezzen az edzőgép alá védőszőnyeget se, ez túl merev lehet ahhoz, hogy a vibrációs mozgást megakadályozza vagy jelentősen csillapítsa! Hogy a tartóváz remegését megakadályozza, állítsa be helyesen a szintezőlábakat! 5 A vibrációs edzőgép nem játékszer! A szülőnek vagy felügyelő személynek ezzel mindig tisztában kell lenni amikor gyermeket enged annak közelébe! 6 A készülék hálózati kábelét dugja be a dugóval teljesen kompatibilis földelt fali aljzatba! Ha a dugó nem kompatibilis a fali aljzattal, akkor keressen olyan alzatot amivel tökéletesen képes csatlakozni! A készüléket mindig le kell földelni! 7 A vibrációs edzőgép maximális terhelhetősége 150 kg, ennél nehezebb személy ne használja azt! 8 Kezeit tartsa távol a készülék mozgó részeitől! 9 Az edzőgép használatához tréningruhát és megfelelő edzőcipőt viseljen! Hogy a vibrációs platform élettartamát meghosszabbítsuk, ügyeljünk arra, hogy az edzőcipő tiszta legyen! 10 A vibrációs edzőgép tárolása ne történjen nedves környezetben, az képes a rozsdásodásra!

Felhasználói óvintézkedések A felhasználónak tanácsos kikérni szakorvos véleményét a vibrációs edzőgép használatával kapcsolatban, ha az alábbi feltételek bármelyike is vonatkozik a felhasználóra: - A szem ideghártyájával kapcsolatos látási zavarok esetén - Komoly érrendszeri betegségek (előrehaladott állapotú visszértágulás) és szívproblémák esetén - Terhesség esetén - Komoly sérvproblémák esetén - Csípő és térdprotézis beépítés esetén (magas vibrációs szinten) - Epilepszia esetén - Daganatos vagy rákos betegségek esetén - Nagyfokú fáradtság, rosszullét és idegesség eseteiben - Izmok vagy ízületek által kiváltott gyulladásos problémák esetében - Ne használja legalább 2 hónapig műtéti beavatkozás után vagy poszttraumatikus fájdalmak, állandó vagy átmeneti problémák (például fejfájás, hátfájás, stb) eseteiben, amíg a tünetek meg nem szűnnek! - Hangszálproblémák esetében - Fogamzásgátló tekercs használata esetén - Intolerancia a vibrációs edzésre Biztonsági instrukciók A készüléket le kell földelni! Hiba esetén a földelés eltereli az elektromos áramot, így csökkenti az elektromos áramütés veszélyét! A készülék földelt hálózati kábellel rendelkezik, melynek dugóját földelt fali aljzatba kell bedugni, mely teljesen kompatibilis azzal! Veszély! Ha a készülék nincs megfelelően leföldelve, az elektromos áramütés kockázata megnövekszik! Ha ezzel kapcsolatban kétsége van, forduljon szakképzett villanyszerelőhöz vagy technikushoz a földelés ellenőrzésére! Ne módosítsa a készülékhez adott hálózati kábel dugóját, ha az nem lenne teljesen kompatibilis a fali aljzattal! Ilyen esetben forduljon szakképzett villanyszerelőhöz! A vibrációs edzőgépet 220-240V hálózati feszültségről szabad csak üzemeltetni és a hálózati kábel dugójának és a fali aljzatnak az alábbi ábra szerint teljesen kompatibilisnek kell lenni! Ne használjon adaptert!

Elektromos berendezések használata során mindig figyelni kell az alábbiakra: 1. A hálózati feszültségnek meg kell egyezni a készülék működtetéséhez szükséges feszültség értékkel! Szintén fontos, hogy a hálózati kábel dugójának teljesen kompatibilisnek kell lenni a fali aljzattal! Ne használjon adaptert a vibrációs edzőgép működtetéséhez! 2. Az elektromos áramütés kockázatának csökkentése érdekében a vibrációs edzőgép használata után és a készülék tisztítása előtt azonnal húzza ki a hálózati kábelt a fali aljzatból! 3. A készülék hálózati kábelét csak a fenti ábra szerinti földelt fali aljzatba szabad csak bedugni! Ha a dugó nem kompatibilis a fali aljzattal, akkor keressen olyan aljzatot amellyel kompatibilis! Szükség esetén forduljon szakképzett villanyszerelőhöz! 4. A működő edzőgépet ne hagyja felügyeletlenül! Használat után húzza ki a hálózati kábelt a fali aljzatból! 5. Ne engedje, hogy gyermek vagy sérült személy a vibrációs edzőgépet használja szigorú felügyelet hiányában! 6. A készülékhez ne használjon olyan kiegészítőket, melyeket a termék gyártója nem javasol! 7. Ne használja a készüléket, ha annak hálózati kábele sérült vagy hibás! 8. A hálózati kábelt tartsa távol a hevülésre képes testektől, hőforrásoktól! 9. Ne használja a vibrációs edzőgépet a szabadban! 10. Az edzőgép kikapcsolásához először kapcsolja a főkapcsolót a 0 pozícióba, majd húzza ki a hálózati kábelt a fali aljzatból!

Áramköri megszakító A készülék el van látva elektronikus áramköri megszakítóval, hogy védje az elektronikát és az elektronikus áramköreit. Ez a biztonsági berendezés (biztosíték) automatikusan bekapcsol, ha a készüléket túl nagy erő vagy hőhatás éri. 1. Kapcsolja a főkapcsolót (L) a foglalaton az OFF 0 pozícióba! 2. Cserélje ki a biztosítékot (C) (7 Amperes)! 3. Ezután kapcsolja a főkapcsolót (L) az ON 1 pozícióba! A vibrációs edzőgép újra kész lesz a használatra! Dugja a hálózati kábel dugóját földelt fali aljzatba! Ezután kapcsolja a kapcsolót (G) az 1 pozícióba!

Összeszerelési instrukciók Vegye ki a készülék alkatrészeit a kartondobozból és vesse össze az alábbi alkatrész listával! A szereléshez egy másik személy segítsége is javasolt! 3 Vibrációs platform 56 Tartóváz 59R Jobb konzolkar 59L Bal konzolkar 62 M5 x 20 mm csavar 73 Hálózati kábel 74 Csavarhúzó 75 Csavarkulcs 76 5mm imbuszkulcs 77 M8 x 20 mm csavar 78 M8 lapos alátét 79 M8 x 55 mm csavar Kövesse az összeszerelést lépésről lépésre! Az összeszereléshez legalább két személy együttes munkája szükséges! A tartóváz rögzítésénél az egyik személy fogja a tartóvázat, míg a másik személy elvégzi a rögzítést csavarokkal, alátétekkel! Ez garantálja a biztonságos és kényelmes összeszerelést.

1. A tartóváz rögzítése Helyezze a tartóvázat (56) a vibrációs platform (3) közelébe az ábra szerint és kösse össze a platformból kilógó kábelt (N) a tartóvázból kilógó kábellel (72)! Helyezze bele a vibrációs platformba az összekötött kábeleket, hogy védje azokat, majd rögzítse a tartóvázat a vibrációs platformra csavarokkal (77 és 79) és alátétekkel (78) az ábra szerint! 2. A konzolkarok rögzítése Először helyezze fel az ábra szerint a bal konzolkart (59L) és rögzítse azt a tartóvázra (56) csavarok (62) segítségével! Ismételje meg ezt a lépést a jobb konzolkarral (59R)!

Beüzemelés Az ábra szerint dugja be a hálózati kábel (63) dugóját a fali aljzatba (220V) az ábra szerint! Ezután kapcsolja a kapcsolót (G) az 1 pozícióba! Szintezés Miután a vibrációs edzőgép a végső helyére került, ügyeljen arra, hogy az szilárdan és vízszintesen álljon! Ez a szintezőlábak (30) fel és lefelé történő mozgatásával érhető el.

Mozgatás és Tárolás Az edzőgép szállítókerekekkel (52) van ellátva a könnyebb mozgathatóság érdekében. A vibrációs edzőgép mozgatása előtt mindig húzza ki a hálózati kábelt a fali aljzatból! A balesetek elkerülése érdekében ne mozgassa a készüléket egyenletlen felületeken!

Megfigyelés és Karbantartás Kapcsolja ki a vibrációs edzőgépet és húzza ki a hálózati kábelt a fali aljzatból! Nedves rongy vagy törölköző segítségével tisztítsa le a port és a szennyeződést, különösen a konzolról és a konzolkarokról! Ne használjon tisztítószert! Figyelem! Rendszeresen ellenőrizze azt, hogy a rögzítőelemek jól és pontosan legyenek rögzítve! 3 havonta ellenőrizze le az edzőgépet és rögzítsen rajta minden meglazult elemet! Ha bármilyen alkatrész működésével vagy funkciójával kapcsolatban kérdése van, forduljon bátran Vevőszolgálatunkhoz! A Vevőszolgálat elérhetőségét a kézikönyv utolsó oldalán találja. Azt javasoljuk, hogy csak eredeti alkatrészeket használjon az esetleges alkatrész cserénél. Más alkatrészek sérülést okozhatnak és negatívan hathatnak a készülék élettartamára! A gyártó fenntartja azon jogát, hogy a termék specifikációját minden előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthassa! TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK Model Teljesítmény Bemenő feszültség Mérleghinta amplitúdó Mérleghinta frekvencia Amplitúdó Sebességfokozatok száma 60 Programok száma 4 Vibráció típusa Megjelenítés Méret Önsúly Maximális terhelhetőség Áramköri megszakító YV 25 Vib 500W Motor 100/120V, 220/240V. 50/60 Hz 10 mm 5-30 Hz 10 mm Gördülő Programok, Idő, Sebesség H: 58 cm, Sz: 68 cm, M: 134 cm 55 kg 150 kg 7 Amperes biztosíték

BH FITNESS SPAIN E XERCYCLE,S.L. (Manufacturer) P.O.BOX 195 01080 VITORIA (SPAIN) Tel.: +34 945 29 02 58 Fax: +34 945 29 00 49 e-mail: sac@bhfitness.es www.bhfitness.com POST-VENTA Tel: +34 945 292 012 / 902 170 258 Fax: +34 945 56 05 27 e-mail: sat@bhfitness.es BH FITNESS HUNGARY Fehérvári út 168-178 1116 Budapest Tel: + 36 1 877-4841 Fax: +36 1 877-4865 e-mail: info@sport8.hu http://www..sport8.hu http://www.bhfitness.hu/ http://www.iconceptbybhfitness.com/hu/ BH FITNESS NORTH AMERICA 20155 Ellipse Foothill Ranch CA 92610 Tel: + 1 949 206 0330 Toll free: +1 866 325 2339 Fax: +1 949 206 0013 e-mail: fitness@bhnorthamerica.com www.bhnorthamerica.com Fax:+86-021-5284 6814 e-mail: info@i-bh.cn BH FITNESS FRANCE 27 bis, Route de Pitoys 64600 ANGLET Tél.: +33 05 59 42 04 71 Fax: +33 05 59 50 10 83 e-mail: bhfrance@bhfitness.com SAV FRANCE Tél: +33 0810 000 301 Fax: +33 0810 00 290 e-mail: savfrance@bhfitness.com BH FITNESS UK Halliards, Terrington Drive Newcastle-under-Lyme Staffordshire ST5 4NB United Kingdom Tel.: +44 (0)844 335 3988 e-mail: sales@bh-uk.co.uk AFTER SALES - UK e-mail: service@bh-uk.co.uk EXERCYCLE GMBH Schumannstraße 27 60325 Frankfurt/Main Tel. 069-17554247-0 Fax. 069-17554247-9 email: info@bhfitness.com www.bhfitness.com BH FITNESS ASIA No.139, Jhongshan Rd. Daya Township Taichung 428, Taiwan. R.O.C. Tel.: +886 4 25609200 Fax: +886 4 25609280 e-mail: info@bhasia.com.tw BH FITNESS PORTUGAL MAQUINASPORT, S.A. Zona Industrial Giesteira Terreirinho 3750-325 Agueda (PORTUGAL) Tel.: +351 234 729 510 Fax: +351 234 729 519 e-mail: info@bhfitness.pt BH SERVICE PORTUGAL Tel.: +351 707 22 55 24 Fax: +351 234 729 519 e-mail: info@bhfitness.pt BH FITNESS MEXICO BH Exercycle de México S.A. de CV Eje 132 / 136 Zona Industrial, 2A Secc. 78395 San Luis Potosí S:L:P: MÉXICO Tel.: +52 (444) 824 00 29 Fax: +52 (444) 824 00 31 www.bh.com.mx BH FITNESS CHINA BH China Co., Ltd. Block A, NO.68, Branch Lane 455, Lane 822, Zhen Nan RD., Li Zi Yuan, Putuo, Shanghai 200331, P.R.C. Tel: +86-021-5284 6694