A szabályok megszegésére született



Hasonló dokumentumok
A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Kelj fel és motorra! MT-07

Urald a szélsőségeket!

Sokoldalú városi sportmotor

Csak könnyedén! FJR1300AS

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

A MAX-ból soha nem elég

Egy legenda kizárólag versenyzésre!

Hódítsa meg a luxust és a vízi utazás új horizontjait

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kawasaki 2006 Új Modell Információ ZZR 1400

Alakítsd te a történetedet

A sötétség szemei. MT-09

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A sötét oldal két lelke

A városi dzsungel királya

Hozd ki a maximumot minden útból

Uralkodásra született

Öleld át a sötét oldalt

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Vágyj arra, amire szükséged van

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Arra született, hogy új utakat találjon

Az eredeti MAX. TMAX

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Szeretem, ahogyan közlekedek

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Fedezd fel éned sötét oldalát

MB-sorozat: sokoldalúan felhasználható mágnestalpas fúrógépek - nagy átmérő, gazdaságos és gyors fúráshoz

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A kaland a sarok mögött vár

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az új BMW R 1200 GS Adventure

lehetőség D'elight

Öleld át a sötét oldalt

SUPER SPORTS Honda Hungary Kft Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Ne félj a sötéttől! MT-125

Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition)

Minden nap különlegesen érezheti magát

Jó motort a jó embernek!

A z új CB500F CBR500R. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe H-2040 Budaörs, Törökbálinti u. 25/B.

Fordítsuk komolyra a szót

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

THE BETTER CHOICE. SINCE

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A sötét oldal két lelke

Írd át a MAX szabályait

Engedd szabadjára az érzéseidet

Kicsi és praktikus. Barátságos és szórakoztató.

Speed of Darkness. MT-10 SP

A sötét oldal sugara. MT-10

A MAX-ból soha nem elég

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Végtelen út. FJR1300AE

18 LE, erő és megbízhatóság a nehézipar számára

Épületgépészeti csőhálózat- és Központifűtés- és csőhálózat-szerelő Épületgépészeti csőhálózat- és

Az élet egy verseny. Aerox 4

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám:

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A MAXimum nem opcionális választás

Szeretem, ahogyan közlekedek

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Kövesse a képzeletét!

Az élet egy verseny. Aerox 4

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

A MEGFELELŐ AJÁNDÉK...

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

Kawasaki Új Modell Információ ZX-636R

Győzd le a sötétséget

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

HONDA PCX Sajtóközlemény kiadásának dátuma: május 18.

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

A TÖKÉLETESEN NYÍRT GYEP IDEJE!

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

A MAX-ból soha nem elég

GÁZOLAJ ELLÁTÁS - KENÉSTECHNIKA ÁRLISTA

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát!

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Extrém körülményekhez tervezve.

Az élet egy verseny. Aerox R

Rosszaság. WR450F

Az R-sorozat itt kezdődik

Tel: , vagy E.mail:

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

Átírás:

A szabályok megszegésére született Ha Ön is azon motorosok közé tartozik, akik egyedi, a saját egyéniségüket kifejező motorkerékpár megépítését tervezik, a Yamaha Sport Heritage választék jó kiindulási pontot jelenthet. A vagány Yard Built épített modellek ihlették, amelyeket a Yamaha számára alkottak meg a világ legjobb motorépítői, így a XV950 Racer a szabad gondolkodású motorosok modern generációjának részére készült, akik nyers és autentikus motorkerékpárra vágynak, amely készen áll az egyéni átépítésre. Autentikus Sport Heritage racer Nyers és időtlen stílus Sportos, előre dőlő vezetési pozíció Egyszemélyes üléses kialakítás üléstakaróval Café racer motorburkolat és clip-on kormányrudak Alumínium oldallemezek Nagy nyomatékú, léghűtéses, 60 fokos V2-es motor Külső tartályos, gázos hátsó lengéscsillapítók Kettős bölcsőváz az időtlen megjelenésért 12 küllős könnyűfém kerekek Hullámos peremű, 298 mm-es féktárcsák ABS-szel V2-es low rider café racer stílusban Nagy nyomatékú, V2-es motorblokkjának, sportos vezetési pozíciójának és időtlen vonzó megjelenésének köszönhetően a merész XV950 Racer a low rider stílust és az időtlen café racer stílust ötvözi, így újfajta dinamikus és könnyen kezelhető motorkerékpárrá válik, amely szembemegy a hagyományokkal. Mert a szabályokat megszegésre alkották.

XV950 Racer. A szabályok megszegésére született Minden motorosnak megvan a maga elképzelése arról, hogy milyen megjelenésű és stílusú motorkerékpárra vágyik. Ebből az okból fejlesztettük ki a legújabb XV950 Racert a motorkerékpárok új stílusát, mely egyedi átépítésre termett.. Egyesíti magában a V2-es low rider kialakítást az időtlen café racer stílussal, így az XV950 Racer valóban különbözik minden mástól. Ezt a merész és eredeti típust erőteljes, léghűtéses V2-es motor hajtja, amely nagy nyomatékot biztosít a határozott gyorsulásokhoz, valamint a teljes felszereltség jegyében bilincses kormányrudakkal, hátsó lábtartókkal és orrburkolattal is rendelkezik. Az alumínium oldallemezek és az egyszemélyes ülés takarója a városi racer-ek stílusát hangsúlyozza a hullámos féktárcsáknak, a gázos lengéscsillapítóknak és az ABS-nek köszönhetően pedig az XV950 Racer valóban egyedülálló motorkerékpár.

XV950 Racer Autentikus, merész és valóban más Az, hogy bizonyos dolgokat egy adott módon végeztek éveken keresztül, még nem jelenti azt, hogy nem lehet megszegni a szabályokat. Így aztán a sikeres cruiser koncepciónkat új területre visszük át a merész XV950 Racerrel. A clipon kormányrudak és a hátsó lábtámaszok café racer motorok által inspirált vezetési pozíciót biztosítanak, így ez az agilis és dinamikus, V2-es motorral ellátott motorkerékpár szembemegy a hagyományokkal. Sportos kezelhetőségű teljesítmény Az XV950 Racer jól bevált acél csővázzal rendelkezik. A rövid tengelytáv és az alacsony testhelyzet nagyfokú agilitást és sportos kezelhetőséget biztosít ugyanakkor a café racer stílusú hátsó lábtámaszok és bilincses kormányrudak előre dőlő testhelyzetet biztosítanak, így a kerékpár jobb vezető/gép egységet és jobb kanyarodási teljesítményt nyújt. Nagy nyomatékú, V2-es motorblokk Ha egyszer megtapasztalta az XV950 Racer nagyméretű V2-es motorjának erejét, nem fog tudni szabadulni a rendkívül nagy teljesítménytől, amely határozott gyorsulást biztosít egészen az alacsony fordulatszámoktól kezdve. Maximális nyomatékot ad le már 3000 ford/perc értéken, így ez a 60 fokos, léghűtéses V2-es motor aggodalmak nélkül biztosítja a kívánt teljesítményt! Nyers és minimalista stílus Az XV950 Racer lényege a minimalista, fémes szépség. A motorkerékpár szerves részét képező, V2 elrendezésű, léghűtéses motor egyszerű, mechanikus megjelenése alkotja a motorkerékpár lelkét. Fekete, csővázas váza tökéletesen illeszkedik az időtlen megjelenéshez ugyanakkor az autentikus Sport Heritage megjelenést hangsúlyozza az acél üzemanyagtartály és sárvédők. A V2-es low rider a Café Racer-ek ergonómiájával Az exkluzív felszerelés clip-on kormányrudakat és hátsó lábtámaszokat is magában foglal, így közvetlenebb vezetési élményt nyújt. Az alumínium oldallemezeknek és az egyszemélyes ülés burkolatának, valamint a fényszóróra szerelt műszereknek köszönhetően az XV950 Racer a V2-es motorral ellátott, könnyen manőverezhető kialakítást és a café racer ergonómiát ötvözi, így újfajta motorkerékpárt teremt. A legújabb technológia Annak érdekében, hogy az XV950 Racer blokkja és váza kiemelkedő legyen, a legújabb technológiával van ellátva, többek között kifinomult, 3D nyomásmintázatot alkalmazó üzemanyag-befecskendezést, valamint nagy hatékonyságú szívó- és kipufogórendszereket tartalmaz. A fejlett fékrendszer 298 mm-es hullámos féktárcsákat tartalmaz elöl és hátul, és az ABS alapfelszereltségként van jelen.

Motor Motor típusa Lökettérfogat Furat x löket XV950CR 4 ütemű, Léghűtéses, 4 szelepes, SOHC, V-elrendezésű 2 hengeres 942cc Kompresszióviszony 9,0 : 1 Maximális teljesítmény Maximális nyomaték Kenési rendszer Kuplung típusa Karburátor Gyújtás Indítás Váltó Kihajtás Alváz Váz Első felfüggesztés Első rugóút 85,0 mm x 83,0 mm 38,3 kw (52,1LE) @ 5 500 rpm 79,5 Nm (8,1 kg-m) @ 3 000 rpm Nedves karter Olajban futó, Többtárcsás Üzemanyag-befecskendezés TCI Villaszög 29º Utánfutás Hátsó felfüggesztés Hátsó rugóút Első fék Hátsó fék Első gumi Hátsó gumi Elektromos Állandó áttételű, 5 sebességes Ékszíjas XV950CR kettős bölcső Teleszkópvillák, Ø 41 mm 135 mm 130 mm Lengőkaros 110 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 298 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 298 mm 100/90-19M/C 57H (Tubeless) 150/80B16M/C 71H (Tubeless) XV950 Racer Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása XV950CR 2 295 mm 775 mm 1 160 mm 765 mm 1 570 mm 135 mm 251 kg 12 liter 4,3 liter

Árak XV950 Racer XV950 Racer 60th Ft3388000.00 Ft3488000.00

Színek 60th Anniversary Glacier Blue Matt Grey Kiemelt tartozékok Slip-on kipufogódob, fekete, XV950 Tömör rézből készült XV950 légszűrőfedél Rozsdamentes acél XV950 légszűrőfedél XV950 ültető készlet Mart fékkar Mart, kormányrúdra szerelhető visszapillantó tükör Az összes XV950 Racer tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültségű szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha azt javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha XV950 Racer modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország