Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Hasonló dokumentumok
Torony ventilator

TORONYVENTILÁTOR

Napelemes szivattyú

Klarstein Herakles

Turbo fritőz

LÉGHŰTŐ

Mozgó óraállvány. Watch Winder Watch winder para relojes automáticos Remontoir de montres Caricaorologio

Flex Stream ventilátor

Ultrahangos párásító

Konyhai robotgép

Mini-Hűtőszekrény

Zitruspresse orange. Kenyérpirító

Bella Konyhai robotgép

RQ-132 / RQ-132USB. Kazettás lejátszó.

Ultrahangos tisztító

Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

Stringmaster evezőgép

Trajector

Futópad

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Beltéri kandalló

Szoba edzőgép

Külső akváriumszűrő

Raclette grillsütő

Mini mosógép

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Popcorn készítő eszköz

Bebop. USB bluetooth AUX MIC

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

Aroma diffúzor

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio

Álló hősugárzó

Főzőlap

SMOKER (FÜSTÖLŐ)

Quickstick Free Sous-vide

Azura X1 / Azura X

Felhasználói kézikönyv SBA3011/00

Ultrahangos párásító

Elektromos grill termosztáttal

IPARI PORSZÍVÓ

Hűtőszekrény

Használati utasítás KLARSTEIN JUNIOR CHEF FINN

Indukciós főzőlap

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

KLARSTEIN MONACO, DIGITÁLIS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ. Használati utasítás

4-in-1 NAPELEMES TÖLTŐKÉSZÜLÉK SOLAR CHARGER

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

Kerámia hősugárzó

Futópad F

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK. Tisztelt vásárló,

Fagylaltkészítő gép. Ice Cream Machine and Yoghourt Maker Yogurtera y heladera Sorbetière et yaourtière Macchina per il gelato e per lo yogurt

Mennyezeti ventilátor

Dupla főzőlap

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Elektromos kandalló

HU Használati útmutató

Felhasználói kézikönyv SBT50/00

FAGYLALTKÉSZÍTŐ GÉP

Felhasználói kézikönyv. Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Beépíthető szagelszívó

Műszaki adatok. Biztonsági előírások

KLARSTEIN CREAMBERRY

Levegő párásító

Zitruspresse orange. Hűtőszekrény

Mobil PA hangrendszer

Elektromos kandalló

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Robot porszívó

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

PÁRAELSZÍVÓ

Biztonsági utasítások

FÉMDETEKTOR

Száraz porszívó vizes szűrővel

HU Használati útmutató

Registrer dit produkt, og få support på. SBA1710. Felhasználói kézikönyv

Mindig az Ön rendelkezésére áll!

Zitruspresse orange PÁRAELSZÍVÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art

Pacemaker FX5 futópad

Mennyezeti ventilátor

Kozmetikai tükör Használati útmutató

Elektromos fali kandalló

ES-D1A. Vezeték nélküli mozgásérzékelő.

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

English... 4 Čeština...9 Slovenčina...14 Magyarul...19 Polski...24 Русский...29

F40PT ventilátor használati útmutató


PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

TARTALOM. Műszaki adatok

KLIMATIZÁCIA

KONVEKTOR. Használati utasítás

CCT Használati útmutató. Autós kamera. Olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást a készülék

H Használati útmutató LED panelek üzembe helyezésére és kezelésére Cikk sz , , , , , ,

Műanyag cső hegesztő WD W

Zitruspresse orange. Kávéfőző

Pacemaker X

Analóg hősugárzó

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató

Klarstein VitAir Fryer

Átírás:

10031001 Szökőkút

Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. Műszaki adatok Cikkszám 10031001 Tápegység Li elemek 3.7 V 2000 mah Napelemes panel 1,2 W Szivattyú működési feszültsége 4 V DC Víz áramlási sebessége Maximum 100 l / óra Biztonsági utasítások Ne szúrja meg a napelemet, ne károsítsa. Ne hagyja, hogy a szivattyú hosszú ideig szárazon működjön. Ne emelje fel a szivattyút a tápkábelen keresztül. Csak édesvízben üzemeltesse. Áttekintés A szoláris szivattyút szökőkúthoz, tóhoz vagy kültéri használatra tervezték. Annak érdekében, hogy a szivattyú működjön, a napelemnek közvetlen napsugárzáson kell lennie. A szoláris szivattyú akkumulátorral van felszerelve, és a vezérlőházon található érintőkapcsolóval lehet be- és kikapcsolni. Este négy beépített fehér LED lámpa ad automatikusan fényt a szivattyúnak, hogy fokozza a vízsugárzás szépségét.

Összeszerelés Óvatosan csomagolja ki az összes alkatrészt. Helyezze a tartályt az alap tetejére, és csavarja be a tartályt az óramutató járásával megegyező irányban, hogy illeszkedjen egymáshoz. Csatlakoztassa a szivattyú kábelt a szolár panel hátsó oldalának foglalatához, csatlakoztassa a csövet a DC szivattyú szellőzőnyílása és a szolár panel hátsó középső oldala között. Tegyen elegendő vizet a szökőkút madárfürdőjébe, és győződjön meg arról, hogy a szivattyú teljesen vízbe merül, amikor a szivattyút a madárfürdőre helyezi. Csatlakoztassa a szórófejet szükség szerint a kútfejhez a napelem panel középső oldalán. Műveletek A szivattyú elsősorban azokban az órákban működik, amikor a napelemet közvetlen napsütés éri. A napelem mindig extra energiát tölt fel az akkumulátorba, hogy később "igény szerint" felhős napokon és éjjel is használható legyen. A szivattyú a nappali órákban automatikusan átkapcsolódik a napelem üzemmódba. A szivattyú soha nem fog működni akkumulátor üzemmódban, amíg meg nem nyomja a gombot. A szolár szivattyú használata kétfajta módon: Szivattyú használata 1. módon: Forgassa a kapcsolót "I" állásba, a szivattyú minden nap működik a napelemek segítségével. Szivattyú használata 2. módon: Forgassa a kapcsolót "O" pozícióba, és a napsütéses órák alatt töltse fel teljesen az akkumulátort napenergiával. Az akkumulátortöltés lehetővé teszi a későbbi felhasználást "igény szerint".

A szivattyú teljesítménye különböző időjárási körülmények alatt Időjárás Váltson "I" pozícióba A szivattyú bekapcsolva Akkumulátor töltése az extra napenergiával Váltson "O" pozícióra A szivattyú kikapcsolva Akkumulátor töltése a teljes napenergiával A szolár panel működteti a szivattyút és feltölti az akkumulátort. A teljesítmény megmarad, amikor felhők haladnak az égen. A szivattyú 1 órával hosszabb ideig működik este. A szolár panel működteti a szivattyút és extra energiát szolgál az akkumulátor számára. A teljesítmény megmarad, amikor felhők haladnak az égen. A szivattyú csak rövidebb ideig működik az esti órákban. A szivattyú csak akkor működik, ha elegendő tápellátás van az akkumulátorból. Kevés vagy semmilyen akkumulátortöltés áll be, így a szivattyú teljesítményét nem tartja fenn. Nem áll rendelkezésre napenergia, így a szivattyú nem működik, és az akkumulátor nem töltődik fel. Az akkumulátort teljesen feltöltődik 1 nap alatt. 2-3 napig tart, hogy az akkumulátor teljesen feltöltődjön. Több napig tart, hogy az akkumulátor teljesen feltöltődjön. Az akkumulátor nem töltődik fel. Ha a szivattyú nem működik, amikor a kapcsoló "I" helyzetben van, ha felhős az időjárás vagy éjszaka van, de a szivattyút néhány órára futtatni szeretné, akkor kapcsolja a kapcsolót az I pozícióból az O pozícióba, majd vissza az I állásba. A szivattyú így működni fog bizonyos órát, amíg az akkumulátor teljesen lemerült. Megjegyzés: A LED fények csak éjszaka működnek.

Tisztítás és ápolás Napelem A szoláris panelt rendszeresen tisztítsa meg lágy ronggyal. A panel rendszeres tisztítása ajánlott ahhoz, hogy fenntartsa a Nap energiájának egyenáramú átalakítását. Szivattyú Ha egy idő elteltével a szivattyúnak csökken vagy elvész a teljesítménye vagy leáll a működés, ellenőrizze az üledék, pikkely vagy a szennyeződés felépítését a szűrőben. Távolítsa el a szivattyú fedelét és a lapátkerék fedelét. Vegye ki a lapátkereket, és távolítsa el az összes felhalmozott üledéket, lerakódást vagy szennyeződést. Vegye ki a szivattyú két oldaláról a 2 darab szűrőt, és friss vízzel tisztítsa meg.

Ártalmatlanítási szempontok A terméken vagy a csomagoláson található áthúzott kerekes kuka szimbóluma azt jelzi, hogy a termék nem kezelhető háztartási hulladékként, eltávolítására a 2002/96/EG európai norma vonatkozik. A terméket el kell szállítani az elektromos és elektronikai készülékek újrahasznosítására szakosodott megfelelő begyűjtő helyre. Tájékozódjon a helyi szelektív gyűjtésre vonatkozó szabályokról. Azzal hogy gondoskodik ezen termék helyek hulladékba helyezéséről, segít megelőzni azokat a környezetre és az emberi egészségre gyakorolt potenciális kedvezőtlen következményeket, amelyeket ellenkező esetben a termék nem megfelelő hulladékkezelése okozhat. A tudatos újrahasznosítás támogatja a természeti erőforrásokkal való takaréskoskodást. A 2006/66/EG európai irányzat nem teszi lehetővé az elhasznált elemek komunális szemétbe való kidobását. Érdeklődje meg a lehetőségeket az elemek begyűjtéséről. Az elemek begyűjtése és helyes likvidálása segít megőrizni az emberi egészséget és a környezetet az esetleges negatív hatásoktól. Megfelelőségi nyilatkozat Gyártó: Chal-Tec GmbH, Wallstraße 16, 10179 Berlin. A termék megfelel az alábbi európai irányelvnek: 2014/30/EU (EMC) 2011/65/EU (RoHS)