Hévíz.hu. W e l l n e s s. Egészség Mozgás Gasztronómia Kultúra. H é v í z

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hévíz.hu. W e l l n e s s. Egészség Mozgás Gasztronómia Kultúra. H é v í z"

Átírás

1 W e l l n e s s Hévíz.hu Egészség Mozgás Gasztronómia Kultúra H é v í z

2 Szaunák Fürdôk világa A wellness közkedvelt mozgalom, amely a 80-as években indult útjának. A szó jelentése: Érezd jól magad!, ami kiegészül a Légy egészséges! szlogennel. A wellness örömteli, testileg, lelkileg, mentálisan és szociálisan kiegyensúlyozott életformát takar. Ez egy holisztikus szemlélet, ahol a testi fittség mellett a szellemi és lelki harmónia megteremtése is elengedhetetlen. A wellness célja nem egyszerûen az évente egy-két alkalommal beiktatott regeneráló kúra bevezetése. Egy olyan önként választott életmódot szeretne meghonosítani, melynek jellemzôi az egyéni felelôsségtudat és a kiegyensúlyozottság. Hévízrôl sem hiányozhatnak a testi és lelki feltöltôdést segítô kezelések. A gyógytó mellett mindenki számára elérhetôk az uszodák, élmény - és termálfürdôk. A víznek kiemelt jelentôsége van Hévízen, hiszen önmagában is gyógyító erôvel bír. Ha fürdôzöl, nyugodt és derûs lélekkel tedd. Hippokratész A szaunázás jótékony hatásait már a maják és az aztékok is ismerték, kôbôl épült szaunáikban testüket edzették és betegségeket gyógyítottak. A mai kultúráktól sem idegen az egészségmegôrzésnek ez a módja. A szaunázás alapvetô hatása az egészség megszilárdítása (üdítô, edzô és kondíciójavító) és az ellenállóképesség fokozása. Szauna fajták, amelyek Hévízen igénybevehetôk: Finn szauna magas hômérsékletû Celsius fokos, Bio-szauna Celsius fok közötti, Infraszauna mélymeleg kezelés Celsius fos, Aromakabin különbözô hômérsékletû növényi illóolajokkal illatosított szauna, Hôlégkamra Celsius fokos, Gôzfürdô % páratartalmú, Celsius fokos szauna, Tepidarium Celsius fokos, Caldarium, Frigidarium, Laconium, Török fürdô (Kplidzsa és Hamam), Rasul-fürdô

3 Wellness terápiák Masszázsok A masszázs a legôsibb és legegyszerûbb gyógykezelés. Az orvostudomány atyja, Hippokratész szerint az orvosnak sok mindenben járatosnak kell lennie, de elsôsorban a dörzsölésben. Ma már a nyugati orvoslás is tudja, hogy a masszázs nem kizárólag fizikai folyamat, lelki hatása is van. A masszázs testi hatása serkentô és nyugtató is lehet. Oldja a feszültséget, ellazít, tonizálja az izmokat, elôsegíti a vénás vér és nyirok áramlását, és nyújtja az ízületek kötôszöveti elemeit. Lelki hatásként megszünteti a feszültséget, a szorongást, olyan energiákat szabadít fel, amelyeket eddig feszültség kötött le. A gyógymasszázson kívül számos fajtája igénybe vehetô Hévízen a masszázsoknak, pl.: nyirokmasszázs, akupresszúra, lávaköves masszázs, aromamasszázs, vitálmasszázs, cellulitmasszázs és torna, thalasso masszázsok, talpmasszázs, és különleges keleti faják, mint például az ajurvéda masszázs, a shiatsu masszázs, a thai masszázs vagy az orosz-tibeti mézes masszázs A masszázsokon kívül számos kezelés tartozik a wellness körébe. Ilyenek a kényeztetô kádfürdôk, tápláló pakolások, amelyek segítik a stressz kezelését, hozzájárulnak az ellazuláshoz és egyes funkcionális és reguláris panaszok enyhítéséhez is hozzájárulnak. Speciális fürdókúra a Kneipp-terápia, amit Sebastian Kneipp fejlesztett ki a XIX. Században. A kúra lényege a hidegvíz és különbözô termálvizek felhasználása a test frissítésére, vagy akár reumás panaszok kezelésére. Kneipp szerint: A víz, amit a Teremtô az emberiségnek adott és a gyógynövény, a legfontosabb gyógyszerek, melyek meggyógyítják a betegségeket, és megerôsítik a test egészét. A Kneipp által kifejlesztett módszer lényege a harmonikus együttmûködés az öt elem: a víz, a mozgás, a táplálkozás, a gyógynövények és az életfelfogás között.

4 Relaxáció Szépségápolás A szépségápolás egyidôs az emberiség történetével. Maga a kozmetika szó görög eredetû, a kozmein szóból származik, amelynek jelentése rendbe szedni, díszíteni. A kultúrák és korok változásával a szépítkezés igényei is változtak. Napjainkban a természethez való visszafordulás, a bio-kozmetikumok terjedése a jellemzô. A hagyományos kezelések mellett egzotikus, távol - keleti filozófiák is teret hódítanak, valamint kedveltek a tengeri anyagok felhasználásával szépítô arc és testpakolások, valamint fürdôk is. A modern korra jellemzô, hogy a elektromosság vívmányait a szépségápolásban is hasznosítják például ultrahangos vagy lézeres kezelések formájában. A stressz napjaink nagy problémája, amit mégsem betegségként kezelnek, hanem mint a modern élet velejáróját. A relaxáció célja a stressztôl való megszabadulás, a szervezet energiaáramlásának helyreállítása. A wellness-központokban és hotelekben alkalmazott relaxációs technikák kiválóan alkalmasak a stressz megszüntetésére. Ezeket a kezeléseket azonban csak szakember segítségével tudjuk alkalmazni. Energiarendszerünk akkor van megfelelô állapotban, ha kiegyensúlyozott, szabadon áramlik, továbbá megfelelô minôségû és mennyiségû. A szervezet energiarendszerének helyreállítására kiválóan alkalma a Csi Kung, és a Jóga, valamint a különbözô relaxáló masszázsok, vagy a fény és zeneterápiák.

5 Mozgásban Táplálékunk: egészség Wellness konyha A helyes táplálkozás is beletartozik az egészséges életmódba. A wellness konyha kínálatában a vegetáriánus ételek, a növényi rostokban dús friss zöldségek, gyümölcsök, alacsony koleszterin tartalmú húsokból, teljeskiôrlésû lisztbôl és alacsony zsírtartalmú tejtermékekbôl álló fogások találhatók meg. Az egészséges táplálkozás tízparancsolata: Fontos a zsírok fajtája és mennyisége ételeinkben Teljes értékû és rostban gazdag ételek Naponta legalább egyszer teljes értékû étkezés Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása Mesterséges, finomított termékek és konzervek teljes vagy részleges kiiktatása Hús és húsáruk, felvágottak teljes vagy részleges kiiktatása Alkohol teljes vagy részleges kiiktatása Háztartási só fogyasztásának csökkentése Megfelelô mennyiségû folyadékbevitel Alapos rágás Fontos része a wellnessnek az aktív és passzív mozgás. Aktív mozgás alatt minden olyan sporttevékenységet értünk, ami fizikai igénybevétellel jár. Végezhetjük ezt a természetben a friss levegôn, pl.: túrázás, kerékpározás, nordic walking, lovaglás, golf vagy tenisz, vagy a vízhez kötôdôen aquajogging, aquafitness formájában. Az edzséseket végezhetjük kondícionáló termemben is, speciális gépek használatával. Akárhol is mozgunk, fontos, hogy személyreszabott az egészségi állapotunknak megfelelô edzéstervet állítsunk össze, szakember segítségével. A passzív mozgások közé tartoznak a keleti, alternatív mozgások, mint a jóga, a tai chi vagy a qi gong, amelyek nem az erôkifejtésre koncentrálnak, hanem a szervezet egészének a harmonizálására. Itt is elengedhetetlen a képzett tréner irányítása.

6 Medical wellness Prevenció A prevenció megelôzést jelent. A betegségek megelôzése fontos mindennapjainkban is, mivel könnyebb az egészségünket megôrizni, mint betegségeinket gyógyítani. A cél egészséges életmód kialakítása, ami csökkenti a betegségek kialakulásának lehetôségét. A prevenció figyelembevételével orvosi konzultáció alapján alakítanak ki egy céltudatos kezelést és követendô életmódot. A hagyományos hévízi kúra is kiváló preventív hatásokkal bír. A hévízi üdülés alatt a megelôzés filozófiáját a mozgás, a kikapcsolódás és az étkezés területén is követni tudja a gazdag program lehetôségek között válogatva. A wellness-nyaralás megkezdésekor elsôdleges a test egészségi állapotának felmérése, amelyre számos vizsgálati módszert fejlesztettek ki. A medical wellness orvosilag ellenôrzött kúrákat jelent, ami a hagyományos gyógymódtól abban is eltér, hogy mindig az egyén áll a központban, valamint a prevenció meghatározó jellegû. Divatos kifejezés lett egész Európában, így követve a trendeket Hévízen is gyakori a használata. Központi eleme a stressz oldás, valamint egy harónikus egészségtudatos életvitel kialakítása, nem csak az üdülés, hanem a hétköznapok terén is. Gyakran egészségpénztárak által finanszírozott kúra.

7 Wellness Quality Kitüntetett és minôsített szállodáink Danubius Health Spa Resort Hévíz HHHHsuperior Hotel Európa fit HHHHsuperior German Medical Wellness Medical Wellness TÜV medical wellness quality system 2007 Magyar Turizmus Minôség díj 2007 HOTREC európai szállodaszövetségi tag A Szobakiadók Szövetségének vendégei térítés ellenében igénybe vehetik a hotel wellness- és gyógyszolgáltatásait, valamint az élményfürdôt, termálfürdôt és uszodát. Deutsche Medical Wellness Verband által minôsített szálloda 2007 TÜV medical wellness quality system 2007 Gesunde Reisen: gesundereisen.de minôsítése 2007 Glóbusz: az év családi wellness szállodája 2007 NaturMed Hotel Carbona HHHHsuperior Az év wellness központja 2004 a Business Traveller olvasóinak szavazata alapján Az év wellness szállodája 2005 Magyar Wellness Társaság Nívódíja Legjobb Wellness Központ 2006 a Business Traveller Corporate Club szavazata alapján Gesunde Reisen: Német minôsítési díj 2007 Medical Wellness kategória Gesunde Reisen: Német minôsítési díj 2007 Beauty kategória A Szobakiadók Szövetségének vendégei térítés ellenében igénybe vehetik a hotel wellness- és gyógyszolgáltatásait, valamint az élményfürdôt, termálfürdôt és uszodát. Rogner Hotel & Spa Lotus Therme Hévíz HHHHH Best Health Austria - Ezüst fokozat Deutscher Wellness Verband - Kiváló minôsítés Magyarország Legjobb Wellness Szállodája az Utazó Magazin szakmai és olvasói megkérdezése alapján Zala Megye Kereskedelmi és Iparkamarájának Védnöki Táblájával kitüntetett Szálloda A szállodák osztálybasorolási szabályai Magyarországon: Wellness szálloda: A szálloda minimum 1 beltéri fürdômedencével rendelkezik. A szálloda rendelkezik minimum 2-féle szauna vagy gôzfürdô létesítménnyel. A szálloda az arc-, test-, kéz-, láb- és hajápolási szolgáltatások közül legalább négy-féle szépségápolási lehetôséget nyújt. A szálloda legalább 6-féle masszázs, relaxációs és egyéb közérzetjavító vizes és száraz - szolgáltatást kínál. A szálloda gasztronómiai kínálatában szerepelnek a régióra jellemzô, hagyományôrzô magyar, továbbá reform- és vegetáriánus étel és italajánlatok. A szálloda rendelkezik kardiogépekkel is felszerelt fitness-teremmel és sportedzôvel, sport-oktatóval, vagy testnevelô tanárral. A szálloda minimum 4-féle szabadidôs sportolási vagy keleti mozgásprogramot kínál, és további minimum 1-féle aerobik jellegû tréninget. A szálloda minimum 3-féle közösségi, kulturális, zenei, mûvészeti programlehetôséget nyújt, illetve folyamatosan ajánlja a környék nyújtotta lehetôségeket. A szálloda a nappali és a délutáni mûszakban rendelkezik legalább 1 fô wellness végzettségû vagy azzal egyenértékû végzettséggel rendelkezô dolgozóval. A fenti elôírások alapján Hévízen az alábbi wellness szállodák közül választhat: Danubius Health Spa Resort Aqua HHHH HHHH superior Danubius Health Spa Resort Hévíz HHHH superior Hotel Európa fit HHH superior Hotel Palace Hotel Sante HHH HHH superior Hunguest Hotel Helios Hunguest Hotel Panoráma HHH HHHH superior NaturMed Hotel Carbona Rogner Hotel and Spa Lotus Therme HHHHH Wellness szállodáink

8 Wellness a léleknek A wellness legtágabb értelemben az egyén szociális életének javítását célozza meg. A szociális élet színtere a család, a párkapcsolatok, a baráti és munkahelyi kapcsolatok. Így a testi egészség megôrzésén kívül a kulturális és szociális igényeink kielégítését is magába foglalja. Az amerikai szerzô, Greg Anderson szerint Az igazi wellness az a képesség, amivel minden napnak újra örömtelien és életigenlôen vágunk neki. Három alapelvet különböztet meg: A belsô beállítottság szabálya : keressük mindig az apró örömöket A személyes felelôsség szabálya : csak saját magunk felelünk testi és lelki állapotunkért A test, a szellem és a lélek egységének szabálya : minden amit teszünk, gondolunk, érzünk és hiszünk hatással van a testi és lelki állapotunkra Az új szemléletre való áttéréssel sokan javíthatnának közérzetükön, és az egyes emberek közérzetjavulása elôsegíthetné a társadalmak közérzetének javulását is. Kérjük jelölje X-szel azt a négyzetet, mely katalógus kínálatából bôvebb információt szeretne kapni, és mi postai úton megküldjük Önnek... a z é l e t f o r r á s a Hévíz G a s z t r o n ó m i a Hévíz E g é s z s é g Egészség K u l t ú r a H é v í z M o z g á s b a n Mozgásban bélyeg helye Tourinform Hévíz Gasztronómia Kultúra Szálláskatalógus Hévíz, Rákóczi u. 2. Név: Város: 8380 Utca: hsz.: Tel./fax:

9 Tourinform Hévíz 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2. Tel: Fax: Impresszum Kiadó: Hévíz Város Önkormányzata Fotók: Tucsek Tünde NaturMed Hotel Carbona HHHH superior Bujtor Tibor Festetics György Mûvelôdési Központ Print: Ziegler Nyomda Bt. Grafika: TheCube Creative

Hévízi tó Gyógykúra Prevenció Relaxáció Mozgásban

Hévízi tó Gyógykúra Prevenció Relaxáció Mozgásban Egészség Wellness Hévízi tó Gyógykúra Prevenció Relaxáció Mozgásban www.heviz.hu Kedves Vendégünk! A balneoterápia a gyógyvízzel történő gyógykezelést jelenti, aminek orvosi szabályai is vannak. A Magyarországon

Részletesebben

Egészség Wellness Mozgás Gasztronómia Kultúra

Egészség Wellness Mozgás Gasztronómia Kultúra Egészség Wellness Egészség Wellness Mozgás Gasztronómia Kultúra Kedves Vendégünk! A balneoterápia a gyógyvízzel történő gyógykezelést jelenti, aminek orvosi szabályai is vannak. A Magyarországon fellelhető

Részletesebben

Az európai termálvízkincs mennyisége a termálkutak száma. alapján. Egészségturizmus szakirány. 2 dia

Az európai termálvízkincs mennyisége a termálkutak száma. alapján. Egészségturizmus szakirány. 2 dia 2. témakör: Gyógy- és wellness szállodák piaci helyzete és a gyógyszolgáltatások köre Magyarországon Marketing-Menedzsment feladatok Idegenforgalmi és szálloda szak, levelezı tagozat, IV. évfolyam Egészségturizmus

Részletesebben

WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 1.

WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 1. WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 1. 2008 Boronyák Mária Tantárgy célja c : bővítse az egészs szségturizmuson belül l a wellness ismereteket. segítse elő az egészs szségturizmus szakterület letén n az eredményes

Részletesebben

9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu. 2015.

9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu. 2015. 9740 Bükfürdő, Termál krt. 2. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ ZRT. SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK 2015. január 1-jétől BELÉPŐJEGYEK I.

Részletesebben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben

Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en. egyedi hangulattal, rendkívül széles. szolgáltatási kínálattal egész évben Az Aqua-Palace vízipalota 15.000 m 2 -en egyedi hangulattal, rendkívül széles szolgáltatási kínálattal egész évben várja a család apraját-nagyját Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. A vízipalota közvetlen

Részletesebben

Minde nap találkozik vele? Mindenhol ezt látja? Mi a wellness valójában?

Minde nap találkozik vele? Mindenhol ezt látja? Mi a wellness valójában? Minde nap találkozik vele? Mindenhol ezt látja? Mi a wellness valójában? Manapság már minden híres, magára valamit is adó szálloda indított wellness szolgáltatást, vagy szolgáltatásokat. A wellness szó

Részletesebben

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő Dr. Molnár Csaba szakorvos, természetgyógyász szakértő (Tigrisszív Bt, Thai Masszázs Iskola, Debrecen www.thaimasszazsiskola.hu; facebook: Gyógyító Ember Egészség Klub): A,,keleti'' és,,nyugati'' masszázsmódszerek

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

2013.02.02. Kategória - Hotelstars EU. Kategória - Hotelstars EU

2013.02.02. Kategória - Hotelstars EU. Kategória - Hotelstars EU 0.0.0. I.Épület, szobák (9 tétel pont) II. Bútorok/felszereltség ( tétel - pont) III. ( tétel pont) IV. Szabadidős tevékenységek (9 tétel 0 pont) V. Egyéb (0 tétel - 9 pont) VI. Házon belüli konferencia

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT

CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT CONTINENTAL HOTEL BUDAPEST SPA & WELLNESS KÖZPONT Egyszerre van itt jelen a nyugalom és a mozgás, a csend és a társasági élet, a fiatalosan vidám és a klasszikus, a modern és az angolosan konzervatív.

Részletesebben

9740 Bük, Termál krt. 2/A. Tel.: , Fax: Internet:

9740 Bük, Termál krt. 2/A. Tel.: , Fax: Internet: 9740 Bük, Termál krt. 2/A. Tel.: 06 94 558 080, Fax: 06 94 358 023 Internet: www.bukfurdo.hu E-mail: marketing@spabuk.hu BÜKI GYÓGYFÜRDŐ ZRT. SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK 2017. január 1. és június 15. között BELÉPŐJEGYEK

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL Az üdülést igénybe veheti: a Szövetség tagsága, a tagok hozzátartozói (férj, feleség, élettárs és maximum két nem nagykorú unoka), valamint

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Egészségturizmus: vízen innen és túl. Puczkó László, PhD CMC

Egészségturizmus: vízen innen és túl. Puczkó László, PhD CMC Egészségturizmus: vízen innen és túl Puczkó László, PhD CMC 1 2 3 Értelmezés Egészségturizmus Wellness Gyógy Holisztikus Szabadidős és rekreációs Medical Wellness Gyógy (terápiás) Gyógy (műtéti) 4 Strukturális

Részletesebben

2013.08.19. 3.10. Szállodák szabadidős turisztikai bevételeinek gazdálkodása Rekreációs specializáció bevételei

2013.08.19. 3.10. Szállodák szabadidős turisztikai bevételeinek gazdálkodása Rekreációs specializáció bevételei 1 3.10. Szállodák szabadidős turisztikai bevételeinek gazdálkodása Rekreációs specializáció bevételei 1.Szállodai specializáció bevételei Specializáció bevételei 2. Egészségturisztikai szolgáltatást nyújtó

Részletesebben

Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja!

Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja! KIKELET SOMOGY KERTJE**** BONNYA Tavasz váró akció Somogy Kertjében Érvényes: 2015.04.30-ig Ha élményekkel teli, aktív kikapcsolódásra vágyik a természet harmóniájában, akkor ezt nálunk megtalálja! 16.065

Részletesebben

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu A Répce folyó virágzó síkján karnyújtásnyira az Alpoktól Magyarország nyugati csücskében helyezkedik el Bük városa. Kincse, a több mint ezer méter mélységből feltörő

Részletesebben

2013.10.12. Specilaizáció tevékenységeinek bevételt képző szolgáltatásai

2013.10.12. Specilaizáció tevékenységeinek bevételt képző szolgáltatásai 13. Szállodák szabadidős turisztikai bevételeinek gazdálkodása Specializáció bevételei 1 1.Szállodai specializáció bevételei Specializáció bevételei 2. Egészségturisztikai szolgáltatást nyújtó szállodák

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP KREATÍV KONFERENCIÁK KIHAGYHATATLAN PROGRAMOK SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN Vegyen egy mély levegőt és élvezze az Alpoknak és a meseszép erdős vidéknek köszönhető üdítően tiszta, friss levegőt. KONFERENCIA ÉS

Részletesebben

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő Sopron HOTEL SOPRON A szálloda az osztrák-magyar határ közelében és csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, és annak jelképére, a Tűztoronyra. Wellness helyett

Részletesebben

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén *

Szobaárak 2014. 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Árlista 2014 Szobaárak 2014 Ft/szoba/éj Elô-/Utószezon 2014. 01. 05-06. 12. 2014. 08. 31-12. 24. Hétközben Hétvégén * Fôszezon, kiemelt idôszak** 2014. 06. 13-08. 30. Kétágyas szoba 28 900 31 900 34 900

Részletesebben

www.szinergiaszakiskola.hu

www.szinergiaszakiskola.hu www.szinergiaszakiskola.hu H 1073 Budapest,Erzsébet krt. 39. I/5., Tel: 479-00-37 H 6721 Szeged, Berlini Krt. 16-18., Tel: 06-62/421-260 e-mail: szinergia.szakiskola@szofisztika.hu H- 3527 Miskolc, Bajcsy

Részletesebben

4.10. Wellness szolgáltatások

4.10. Wellness szolgáltatások 4.10. Wellness szolgáltatások 1. Bevezetés (Wellnessről) 2. Passzív wellness 3. Aktív wellness a. Outdoor és indoor tevékenységek b. Élménykereső tevékenységek i. játékok ii. funsportok iii. extrém sportok

Részletesebben

ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y. Négycsillagos Wellness

ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y. Négycsillagos Wellness ÉL M ÉNYUTA L VÁN Y AQUA SPA HOTEL**** Cserkeszőlő 3 nap/2 éj szállás 2 fő részére standard szobában svédasztalos reggeli svédasztalos vacsora Az Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness szállodát méltán nevezhetjük

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

TAJ-kártyával, csekély önrész megfizetése mellett már komplett OEP támogatott hévízi gyógykúra igényelhető. Kezelésfajták:

TAJ-kártyával, csekély önrész megfizetése mellett már komplett OEP támogatott hévízi gyógykúra igényelhető. Kezelésfajták: A világhírű Hévízi gyógytótól 500 m-re, egy csodálatos 45.000 m2-es wellness parkban két épülettel várja Önt és családját a Hunguest Hotel Helios*** superior. A szálloda az Anna épületben 150 klimatizált,

Részletesebben

A 125 ÉVES MAGYAR BALNEOLOGIAI EGYESÜLET JUBILEUMI NAGYGYŰLÉSE

A 125 ÉVES MAGYAR BALNEOLOGIAI EGYESÜLET JUBILEUMI NAGYGYŰLÉSE Tisztelt Kolléganők! Tisztelt Kollégák! Tisztelettel meghívom Önöket és Önökön keresztül valamennyi érdeklődőt egyesületünk 2016. évi Nagygyűlésére. Ahogy azt a meghívó megszokottól eltérő formáján és

Részletesebben

DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG

DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG SZÁLLODÁINK oldal VIDÉK Hévíz, Danubius Health Spa Resort Hévíz**** superior 10 11 Hévíz, Danubius Health Spa Resort Aqua**** 12 13 Bükfürdô, Danubius Health Spa Resort Bük****

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

Hévíz Kincse. Naturmed Hotel Carbona**** Hévíz

Hévíz Kincse. Naturmed Hotel Carbona**** Hévíz Hévíz Kincse Naturmed Hotel Carbona**** Hévíz Hévízen, a fürdőváros központjában, egy 4,6 hektáros arborétumszerű parkban helyezkedik el, ahol mediterrán környezetben várja vendégeit egész évben. Csodálatos

Részletesebben

Bónusz katalógus. Corinthia Hotel Budapest

Bónusz katalógus. Corinthia Hotel Budapest Bónusz katalógus Corinthia Hotel Budapest Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy elindítjuk Bónusz Programunkat, hogy színvonalas ajándékokkal köszönhessük meg a Corinthia Hotel Budapest iránti bizalmukat. A

Részletesebben

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Egészségnap III. Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő

Részletesebben

A rekreációval kapcsolatos fogalomrendszer feltárása. A rekreáció elmélete és módszertana 1. ea.

A rekreációval kapcsolatos fogalomrendszer feltárása. A rekreáció elmélete és módszertana 1. ea. A rekreációval kapcsolatos fogalomrendszer feltárása re- kreáció Szűkebb értelmezésben: feltöltődés kalandsport, unikumsport más sportok rekreáció = sport A rekreáció eszmei és gyakorlati válasz, - tevékenységrendszer

Részletesebben

MEET & RELAX R YA G A M

MEET & RELAX R YA G A M MAGYAR MEET & RELAX MEET & RELAX FÓKUSZBAN A MUNKA EGYÜTT MÁSHOL, MÁSKÉPP NÁLUNK A VILÁG ADNI JÓ FELEDHETETLEN PILLANATOK A GASZTRONÓMIA MŰVÉSZETE MEET & RELAX Kétszeres Magyar Termék Nagydíjas és Turizmus

Részletesebben

Egészségére! Wellness- és egészségturisztikai ajánlatok Magyarországon. wellness.itthon.hu

Egészségére! Wellness- és egészségturisztikai ajánlatok Magyarországon. wellness.itthon.hu Egészségére! Wellness- és egészségturisztikai ajánlatok Magyarországon wellness.itthon.hu Egészség & Harmónia Egészségére! Rohanó világunkban érdemes több figyelmet fordítani az egészséges életmódra, mozgásra,

Részletesebben

WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 3.

WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 3. WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 3. 2008 Boronyák Mária Wellness életmód d jellemzői 1. Egés ségtudatosság 2. Rendszeres testmozgás 3. Egés séges táplt plálkozás 4. Rendszeres relaxáci ció és stresszkezelés

Részletesebben

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/ http:///hotel-erzsebet-heviz/hu/ Bemutatkozás A világhírű természetes gyógyhatású hévízi tófürdő közvetlen közelében helyezkedik el az elegáns Hotel Erzsébet. A 47 db reprezentatívan berendezett, színes

Részletesebben

Wellness létesítmények tervezése, a wellness koncepció kialakítása, kivitelezési tanulságok.

Wellness létesítmények tervezése, a wellness koncepció kialakítása, kivitelezési tanulságok. Wellness létesítmények tervezése, a wellness koncepció kialakítása, kivitelezési tanulságok. Wellness technológus Építész Épületgépész Villamos szakember Légtechnika, Párátlanítás Belsépítész, Lakberendez

Részletesebben

ÉLMÉNYUTALVÁNY. Gyógyulás és Pihenés

ÉLMÉNYUTALVÁNY. Gyógyulás és Pihenés ÉLMÉNYUTALVÁNY HOTEL FORRÁS*** Zalakaros 4 nap/3 éj szállás 2 fő részére kétágyas erkélyes összkomfortos szoba félpanziós ellátás (büféreggeli és 3-fogásos vacsora) fejenként 4 kezelés gyógyászati részlegünkön

Részletesebben

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS KONFERENCIA BEMUTATKOZÓ MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS Amennyiben Ön is egy tökéletesen szervezett, gördülékeny és sikeres rendezvény megszervezésén fáradozik, megtalálta a megfelelô

Részletesebben

Ajánlataink 2010!!!!!

Ajánlataink 2010!!!!! Ajánlataink 2010!!!!! 2300 Ráckeve, Dömsödi út 1/a Tel.: 06 (24) 523 230, Fax: 06 (24) 523 250 Értékesítés: Tel.: 06 24 523 230, Fax: 06 24 523 250 E-mail: info@wellnesshotel.hu, sales@wellnesshotel.hu

Részletesebben

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014

ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 ARANYHOMOK - HOTEL ATLAS**** ALL INCLUSIVE - 2014 Étel & Ital Ellátás napi háromszori étkezéssel Reggeli 07:30 10:30 Kései reggeli (legalább kontinentális) 11:00-ig Ebéd (büfé) 12:30 14:30 Vacsora (büfé)

Részletesebben

Orvosi Wellness Konferencia 2013. április 18. Tradicionális kezelések és megújulás a Danubius gyógy szállodáiban

Orvosi Wellness Konferencia 2013. április 18. Tradicionális kezelések és megújulás a Danubius gyógy szállodáiban Orvosi Wellness Konferencia 2013. április 18. Tradicionális kezelések és megújulás a Danubius gyógy szállodáiban Nagy Anikó központi értékesítési igazgató gyógy turizmus TRADÍCIÓ Alappillérek: nyugodt

Részletesebben

13. Szállodák szabadidős turisztikai bevételei Specializtaion Revenue

13. Szállodák szabadidős turisztikai bevételei Specializtaion Revenue 13. Szállodák szabadidős turisztikai bevételei Specializtaion Revenue 1 1.Szállodai specializáció bevételei Specialization turnover 2. Egészségturisztikai szállodák Health Hotels 3. Wellness szállodák

Részletesebben

Fitnesz szektor bemutató

Fitnesz szektor bemutató Fitnesz szektor bemutató Zopcsák László IWI igazgató A fitnesz - egészségfejlesztési ipar fejlődése Az európai fitnesz ipar mérete A fitnesz szektor szereplői Helyszínek Fitnesz központok Rekreációs központok

Részletesebben

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness és Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY ÁRAK érvényes: 2015. október 1-jétől visszavonásig

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness és Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY ÁRAK érvényes: 2015. október 1-jétől visszavonásig A Kavics Spa Wellness- és Szaunavilág Szolgáltatások: Fedett úszómedence élmény-és masszázszuhannyal, belső medence, Kneipp kavicságyas taposómedence, jacuzzi, finn szauna, infraszauna, szauna, gőzkabin,

Részletesebben

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014

ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN 2014 ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ELTE SZB SZERVEZÉSÉBEN HÉVÍZ HOTEL PANORÁMA*** (8380 Hévíz, Petőfi u. 9.) ELHELYEZÉS: 2 ágyas classic típusú erkélyes, fürdőszobás szállodai szobában, televízióval, telefonnal, minibárra,

Részletesebben

Higgy abban,hogy tehetsz a VITALITÁSODÉRT.

Higgy abban,hogy tehetsz a VITALITÁSODÉRT. Higgy abban,hogy tehetsz a VITALITÁSODÉRT. UNIQA VitalClub Kedvezményrendszerben résztvevô partnerek Higgy magadban. Kedves Ügyfelünk! VitalClub kártyájával Ön kedvezményesen veheti igénybe a jelen kiadványban

Részletesebben

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon!

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Balatonon Badacsony Balatonalmádi Balatonfüred Balatonkenese Balatonlelle - Csopak Siófok Zamárdi Velencei tó partján Gárdony Velence Tisza tónál Tiszafüred

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Szállodai specializációs érdekességek

Szállodai specializációs érdekességek Szállodai specializációs érdekességek 1.000 m2 vízfelület gyógyszálló Naturmed Hotel Carbona, Hévíz 261 1.9m2 1.280 m2 vízfelülettel wellness szálloda Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár 22 medence 273 2.3m2

Részletesebben

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15.

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Badacsony Balatonfüred Balatonkenese Cegléd Bükfürdő Debrecen Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány

Részletesebben

VALENTIN-NAPI AJÁNLATOK

VALENTIN-NAPI AJÁNLATOK VALENTIN-NAPI AJÁNLATOK HUNGUEST HOTEL FLÓRA *** EGER Töltsön egy meghitt, romantikus hétvégét szállodánkban 2018. 02.16-18 között Valentin nap alkalmából. Nincs ajándék ötlete? Lepje meg kedvesét egy

Részletesebben

GYÓGYÁSZATI ÚTMUTATÓ

GYÓGYÁSZATI ÚTMUTATÓ Treatment Guide borito Magyar:Layout 1 9/14/10 3:40 PM Page 1 ORSZÁG / ВЕНГРИЯ Danubius Ügyfélszolgálat és Budapesti Központi Szobafoglalás Клиентский центр гостиниц «Danubius» и Будапештский центр бронирования

Részletesebben

A rekreáció területei, felosztása, eszközrendszere. A rekreáció elmélete és módszertana 3. ea.

A rekreáció területei, felosztása, eszközrendszere. A rekreáció elmélete és módszertana 3. ea. A rekreáció területei, felosztása, eszközrendszere Rekreáció: célja alapján szellemi és fizikai szellemi ~: a kultúra, szórakozás (játék) és művelődés kérdéseivel, a műveltség típusaival és a kulturális

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY A ZÖLDEBB SZÁLLODAIPAR HOZZÁJÁRULHAT AZ EURÓPAI UNIÓ GAZDASÁGI NÖVEKEDÉSÉHEZ

SAJTÓKÖZLEMÉNY A ZÖLDEBB SZÁLLODAIPAR HOZZÁJÁRULHAT AZ EURÓPAI UNIÓ GAZDASÁGI NÖVEKEDÉSÉHEZ SAJTÓKÖZLEMÉNY A ZÖLDEBB SZÁLLODAIPAR HOZZÁJÁRULHAT AZ EURÓPAI UNIÓ GAZDASÁGI NÖVEKEDÉSÉHEZ Egy hat EU tagország szállodáinak bevonásával elkészült felmérés szerint évi 1,4 milliárd EURO megtakarítása

Részletesebben

Á r l i s t a B E A U T y M E d I C A L W E L L N E S S HU

Á r l i s t a B E A U T y M E d I C A L W E L L N E S S HU Árlista Beauty Medical Wellness HU Beauty Bőrdiagnosztika - segítünk a választásban 1.500 Ft Biola arckezelések Biola Bio Sárgabarack-Köles - tápláló mini spa arckezelés 50 10.900 Ft Biola Bio Citromfű

Részletesebben

Válogatás a kampányhoz kapcsolódó dokumentumokból, kreatív anyagokból és médiamegjelenések

Válogatás a kampányhoz kapcsolódó dokumentumokból, kreatív anyagokból és médiamegjelenések Válogatás a kampányhoz kapcsolódó dokumentumokból, kreatív anyagokból és médiamegjelenések összefoglalója Kampány időpontja: 2013. május 1 - augusztus 31. A projekttel kapcsolatos bemutató anyagok ezen

Részletesebben

Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és programjaik

Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és programjaik Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és jaik 1 2 3 4 Gyulai Várfürdő Gyula Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Anna Gyógy-, Termál és Termálfürdő Szeged Gránit Gyógyfürdő Zrt Zalakaros wwwvarfurdohu

Részletesebben

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT

GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT GRAND HOTEL ARANYBIKA RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 RENDEZVÉNY ÉS KONFERENCIAAJÁNLAT 2012 Debrecen szívében, a Nagytemplom szomszédságában található a patinás szálloda. Megközelítés: Debrecen-Budapest

Részletesebben

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján A kedvezmények mértéke kiterjed: - Hotel Lycium **** - Aquaticum Termál és Wellness Hotel **** - Aquaticum

Részletesebben

Belépôjegy...2,800 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától...1,700 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától (H-CS)...1,400 Ft

Belépôjegy...2,800 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától...1,700 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától (H-CS)...1,400 Ft Árlista 2012 FÜRDÔVILÁG Belépôjegy.....................................2,800 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától..........1,700 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától (H-CS).....1,400 Ft (kiemelt

Részletesebben

Tihanyi András WELLNESS ÉTREND

Tihanyi András WELLNESS ÉTREND Tihanyi András Tihanyi András WELLNESS ÉTREND Mindennapi útmutató a testi-lelki egészséghez * Diétás szakácskönyvek White Golden Book Budapest A könyv szerzője TIHANYI ANDRÁS dietetikus Lektorálta DR.

Részletesebben

Kehida Termál. Árlista Kehida Termál Hotel HHHH Kehida Termál Hertelendy Ház Kehida Termál Élményfalu

Kehida Termál. Árlista Kehida Termál Hotel HHHH Kehida Termál Hertelendy Ház Kehida Termál Élményfalu Kehida Termá Kehida Termá Hote HHHH Kehida Termá Herteendy Ház Kehida Termá Éményfau... akciós árak... kiemet ünnepi ajánatok... beauty & terápiás & csaádi csomagajánatok... Árista 2017 Kehida Termá Hote

Részletesebben

{ Budapest, 2015. április 16 16--17. A SZOLGÁLTATÓK (SEGÍTŐK) JÓ KÖZÉRZETE avagy: ki segít a segítőknek? Kineziológiával a jó közérzetért Mindenki azzal foglalkozik, hogy mit tud kínálni a kliensnek/ügyfélnek/vendégnek.

Részletesebben

08/27/11 - Budapesti gyógyfürd?k - Széchenyi, Gellért, Szent Lukács gyógyfürd?

08/27/11 - Budapesti gyógyfürd?k - Széchenyi, Gellért, Szent Lukács gyógyfürd? Page 1 of 5 08/27/11 - Budapesti gyógyfürd?k - Széchenyi, Gellért, Szent Lukács gyógyfürd? A gyógyturizmus részeként fontos szerepet töltenek be a budapesti gyógyfürd?k. Budapest, amely 1930 óta már a

Részletesebben

Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom. Napi árak

Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom. Napi árak Abacus Business & Wellness Hotel**** + Herceghalom Közép-Magyarország egyik legújabb business és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. A négycsillagos

Részletesebben

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és BÉRLET árak Érvényes: október 1-jétől visszavonásig

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és BÉRLET árak Érvényes: október 1-jétől visszavonásig Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és k - és Szaunavilág Szolgáltatások: Fedett úszómedence élmény- és masszázszuhannyal, belső gyermekmedence, Kneipp kavicságyas taposó, jacuzzi, finn szauna,

Részletesebben

Dr. Szebelédi Ferenc Pénztári konzultáció 2012. március 12.

Dr. Szebelédi Ferenc Pénztári konzultáció 2012. március 12. Aktuális jogi ügyek az egészség- és önsegélyező pénztári szektorban Dr. Szebelédi Ferenc Pénztári konzultáció 2012. március 12. Témák 1. Új Ptk. 2. Egészségpénztári szolgáltatások 3. Önsegélyező pénztárak

Részletesebben

III. Nemzetközi Tokeexport Konferencia Bulgária Magyarország Moldávia Románia Szerbia Szlovákia Ukrajna részvételével

III. Nemzetközi Tokeexport Konferencia Bulgária Magyarország Moldávia Románia Szerbia Szlovákia Ukrajna részvételével ,, III. Nemzetközi Tokeexport Konferencia Bulgária Magyarország Moldávia Románia Szerbia Szlovákia Ukrajna részvételével Vetélytársak és egymásra utalt partnerek,, A múlt és a jövo szorításában 2010 május

Részletesebben

KONFERENCIA - TRÉNING

KONFERENCIA - TRÉNING SZÁLLÁS www.abbazia-nemesnep.hu KONFERENCIA - TRÉNING ABBÁZIA COUNTRY CLUB KAPCSOLAT: Fraller Ágnes sales manager www.abbazia-nemesnep.hu konferencia@abbazia-nemesnep.hu Club Dobogómajor 8372 Cserszegtomaj,

Részletesebben

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja.

Köszöntõ. Felújított fürdõnkben megtalálhat minden olyan szolgáltatást, mely az Ön és családja kikapcsolódását, szórakozását szolgálja. Gyógyfürdõ 2013. Köszöntõ Köszöntjük Önt városunk kiemelkedõ turisztikai szerepet játszó fürdõjében abból az alkalomból, hogy egészségét fürdõkezeléseinkkel kívánja javítani. Köszöntjük Önt is, aki szabadsága

Részletesebben

EGÉSZSÉGTURIZMUS SZAKMAI HÁTTÉRANYAG

EGÉSZSÉGTURIZMUS SZAKMAI HÁTTÉRANYAG EGÉSZSÉGTURIZMUS SZAKMAI HÁTTÉRANYAG Egészségturizmus a termék Magyarország világviszonylatban is egyedülállóan gazdag termál- és gyógyvízkinccsel rendelkezik, hiszen az ország területének 80%-a alatt

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

ProgramAJÁNLÓ 2012/I.

ProgramAJÁNLÓ 2012/I. ProgramAJÁNLÓ 2012/I. 1 ÚJDONSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK 2 A Hunguest Hotels hévízi szállodáiban folyamatosan törekszünk arra, hogy vendégeink üdülésük alkalmával mindig kapjanak valami újat, legyen kínálatunkban

Részletesebben

A gazdasági és közlekedési miniszter 54/2003. (VIII.29.) GKM rendelete

A gazdasági és közlekedési miniszter 54/2003. (VIII.29.) GKM rendelete A gazdasági és közlekedési miniszter 54/2003. (VIII.29.) GKM rendelete a kereskedelmi és a fizetővendéglátó szálláshelyek osztályba sorolásáról, valamint a falusi szálláshelyek minősítéséről szóló 45/1998.

Részletesebben

Balaton. Wellness. Wellness ajánlatok 2011.

Balaton. Wellness. Wellness ajánlatok 2011. Balaton Wellness Wellness ajánlatok 2011. Kastély Vár Múzeum Műemlék templom Várrom Gyógyfürdő Vitorlás kikötő Kikötő Komp Repülőtér Vitorlázó repülőtér Kilátó Barlang Erdő Szőlő Balatonfüred-Csopaki borvidék

Részletesebben

FÜRDÔVILÁG. Belépôjegy...3,100 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától...1,850 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától (H-CS)...

FÜRDÔVILÁG. Belépôjegy...3,100 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától...1,850 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától (H-CS)... Árlista 2014 FÜRDÔVILÁG Belépôjegy.....................................3,100 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától..........1,850 Ft Kedvezményes belépôjegy 16:00 órától (H-CS).....1,450 Ft (kiemelt

Részletesebben

Ahol átölel a természet

Ahol átölel a természet Ahol átölel a természet ÁRLISTA 2009.11.14. 2010.03.31. SÁRVÁR WELLNESS- ÉS SZÉPSÉGPROGRAMOK MEDICAL WELLNESS Évszázados fák gyógyító termálvíz kényeztetô pillanatok a természet szívében Gyönyörû természeti

Részletesebben

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és BÉRLET árak Érvényes: szeptember 1-jétől visszavonásig

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY és BÉRLET árak Érvényes: szeptember 1-jétől visszavonásig Wellness & Szaunavilág és Sportcentrum Kavics Spa Wellness- és Szaunavilág Szolgáltatások:Fedett úszómedence élmény-és masszázszuhannyal, belső gyermekmedence, Kneipp kavicságyas taposó, jacuzzi, finn

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

Egészségturizmus. Gyógyturizmus 2014.01.29. Egészségturizmus orvosi szemmel

Egészségturizmus. Gyógyturizmus 2014.01.29. Egészségturizmus orvosi szemmel Egészségturizmus Egészségturizmus orvosi szemmel Dr.Mándó Zsuzsanna Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Az egészségi állapot fenntartása, illetve annak javítása érdekében történő utazás. Részei:

Részletesebben

15% SERVICE4YOU SZÁLLODÁK KEDVEZMÉNY. Kellemes pihenést kívánunk! Service4You Hotel Management Company

15% SERVICE4YOU SZÁLLODÁK KEDVEZMÉNY. Kellemes pihenést kívánunk! Service4You Hotel Management Company SERVICE4YOU SZÁLLODÁK A Service 4 You Hotel Management által üzemeltetett szállodák Magyarország közkedvelt régióiban találhatók. Családbarát szállodáinkban várjuk gyermekekkel érkező vendégeinket, ahol

Részletesebben

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén TÉLI VARÁZS ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ Érvényesség: 2017.12.01-2018.02.28 Nem foglalható: 2017.12.22-2018.01.05, 2018.01.19-2018.01.21, 2018.02.08-2018.02.10 Hófedte hegytetők, hosszú erdei séták,

Részletesebben

ROMA STRESSZKEZELŐ TRÉNINGEK ÖRKÉNYBEN

ROMA STRESSZKEZELŐ TRÉNINGEK ÖRKÉNYBEN Az ÖRKÉNYI CIGÁNY KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT meghívja Önt és ismerőseit a ROMA STRESSZKEZELŐ TRÉNINGEK ÖRKÉNYBEN című előadássorozatra Európai Mezôgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó

Részletesebben

Magyarország Budapest Balatonfüred Győr. Directory. danubius hotels group

Magyarország Budapest Balatonfüred Győr. Directory. danubius hotels group Magyarország Balatonfüred Győr BÜK Pécs Anglia London Directory danubius hotels group Tartalom Csatlakozzon törzsvendégprogramunkhoz, pontjai most forintot érnek! Gyűjtse a pontokat, és váltsa be változatos

Részletesebben

KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról

KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról 2011. április 6. KÖSZÖNTJÜK HALLGATÓINKAT! Önök Dr. Zakariás Géza: Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges életmódról előadását hallhatják! Wellness, fittness Hitek és tévhitek az egészséges

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK

KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK KEDVEZMÉNYES BELFÖLDI AJÁNLATAINK Bonnya: Somogy Kertje Üdülőfalu**** Nyári piknik csomag VIII.28-ig 21 800 Ft/fő 2 éjszaka szállás félpanzióval, üdvözlőital, pezsgős bekészítés a szobában, Somogy Kertje

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/ http:///hotel-divinus/hu/ Bemutatkozás Az ötcsillagos Hotel Divinus megnyitásával korona került a debreceni szállodahálózatra. A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő,

Részletesebben

Magyar Fürdőkultúra Napja 2015. 10. 10. Csatlakozott fürdők és programjaik

Magyar Fürdőkultúra Napja 2015. 10. 10. Csatlakozott fürdők és programjaik Magyar Fürdőkultúra Napja 2015. 10. 10. Csatlakozott fürdők és programjaik 1. 2. 3. 4. 5. 6. Csatlakozó fürdő neve Gyulai Várfürdő Gyula Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Anna Gyógy-, Termál és Termálfürdő

Részletesebben

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/ http:///colosseumhotel/hu/ Bemutatkozás 2011 áprilisától várja vendégeit a Colosseum Hotel****, mely Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett található, Szegedtől 20 km távolságra.

Részletesebben

Vásároljon Residence élményt ajándékba!

Vásároljon Residence élményt ajándékba! Vásároljon Residence élményt ajándékba! Ajándékozzon pihenést a wellness jegyében mindazon embereknek, akiket szeret, fontosnak, megbecsülendőnek tart! Nincs jobb, mint egy pár napos kényeztetés a stresszes

Részletesebben

ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ

ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD SPA WELLNESS 2009 ÚTMUTATÓ WELLNESS KEZELÉSEINKHEZ FRISSÍTŐ MASSZÁZS KÍNÁLATUNK (25 ) FRISSÍTŐ ARC-NYAK-VÁLL masszázs: A közel 30 perces masszázs alatt a vendég kényelmes testhelyzetben

Részletesebben