Balaton. Wellness. Wellness ajánlatok 2011.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Balaton. Wellness. Wellness ajánlatok 2011."

Átírás

1 Balaton Wellness Wellness ajánlatok 2011.

2 Kastély Vár Múzeum Műemlék templom Várrom Gyógyfürdő Vitorlás kikötő Kikötő Komp Repülőtér Vitorlázó repülőtér Kilátó Barlang Erdő Szőlő Balatonfüred-Csopaki borvidék Badacsonyi borvidék Balatonfelvidéki borvidék Balaton-melléki borvidék Balatonboglári borvidék Nemzetri park határa Természetvédelmi terület Régió határa Autópálya Vasút Tourinform iroda

3 Balaton a Wellness Régió 3 Ajánlás: a wellness nem gyógyszer, a wellness sokkal több ennél: a testi-lelki jólét elérésére irányuló életforma, egészségtudatos életmód az Ön választása Isten hozta a Balaton régióban! Hogy érzi magát? Jól? Ez nagyszerű! Akkor a legjobb helyen jár! Netán van valamilyen problémája? A Balatonnál biztosan megtalálja rá a gyógyírt! Tartson velünk egy pihentető utazáson, lazítson, tárja ki képzeletét, és válogasson bátran mindabból, amit a régió kínál Önnek! Balaton: (Sz)ép és egészséges! Már az ókori görögök is kutatták az életünkre nagy hatással bíró 4 őselem titkait. A Balaton régió gazdagsága lehetővé teszi mindannyiunk számára, hogy (test)közelből megtapasztaljuk a teljesség dimenzióit.

4 FÖLD amely felszabadítja az energiákat Bármerre járunk, a földtől nem tudunk elszakadni a földtől, és mindattól, amit a föld ad nekünk. A Balatonnál a föld ajándékai közül számos páratlan szépségű helyen nyerhetjük vissza elveszettnek hitt energiánkat. A régió természeti szépségeiben gyönyörködve feltöltődhetünk egy-egy túra során. A Káli-medencében csendben megbúvó kőtengerek és szikes tavacskák, a Balaton környéki hegyek ormán évszázados álmukat alvó várromok, a Töreki tavaknál és a Kis-Balaton mocsaras vidékén védett madárvilág várja a régió felfedezőit. Wellness tippek! A Balatonnál sokféle gyógynövény fellelhető. Ezek közül talán leghíresebb a tihanyi levendula. Mire is jó? Teája idegnyugtató, görcsoldó hatású, de ismert fertőtlenítő hatása is, sőt sokan használják rovarcsípések esetén is! Kiváló gyógyír reumás fájdalmak kezelésére fürdő és bedörzsölőszer formájában. A levendulaolaj nagyon kellemes illatú, és jótékony, bőrápoló hatású. Gyakran alkalmazzák aromaterápiás célokra. Tudta-e? Szárított virágja általános rovarűző, leginkább molyok ellen szokták használni. Citromfűvel mind szabadon, mind a kertekben, udvarokban sok helyen találkozhatunk. Mire is jó? A citromfű hatóanyagai nyugtató és vírusölő hatással rendelkeznek. A gyógynövény serkenti az emésztést, és hatásos fejfájás, álmatlanság esetén is. Az illóolaj reumás panaszok enyhítésére használható fürdőként és bedörzsölő szerként. Tudta-e? A citromfű illóolaja számos parfüm alkotórészei között megtalálható.

5 Több, mint séta a jó levegőn: nordic walking A nordic walking ezrével hódítja az újabb és újabb rajongókat szerte a világon. A profi sífutók már az 50-es évektől beiktatták a nyári edzéseikbe az ún. síjárást a gyorsaság fenntartását és az erőnlét biztosítását szolgálva ezzel az edzésmóddal. A nordic walking különös érdeme, hogy szabadban gyakorolható, és olyanok is végezhetik, akik más sportok gyakorlására nem lennének képesek. A normál sétához képest a botok használata révén 30%-kal tehermentesíti az ízületeket, a test 660 izmának 90%-kát megmozgatja, serkenti a vérkeringést, növeli az állóképességet. Balaton a Wellness Régió 24 5 Mezítláb a parkban avagy miért olyan jó a piknikezés? A tavasztól őszig tartó időszak kétségkívül legkellemesebb időtöltési lehetőségei közé tartozik a piknikezés, amelynek eredete egészen a századig nyúlik vissza, az angol és francia arisztokrácia fényűző világába. Jó levegő, madárcsicsergés és tücsökciripelés, egy kényelmes pléd kell ennél több a felüdüléshez? De persze ne feledkezzünk meg a sétáról, a finom és egészséges ételekről, valamint a hűsítő italokról sem! Jó tudni, hogy a jó levegő, a szabadban sétálás, a mozgás maga az izmok feszültségének enyhítése mellett serkenti a boldogsághormon termelődését is. Mi a gyógynövénytúra? A gyógynövénytúra a hagyományos gyógynövényes gyógyításhoz használható növényekkel, azok termőhelyének, kíméletes gyűjtésével ismerteti meg az érdeklődőket. A túra kényelmes, lassú séta sok-sok megállóval, bármilyen korosztálynak... Bármikor csatlakozhatunk a Balaton-felvidéken tartandó túrákhoz, Balatongyörökön gyógynövényeket gyűjthetünk a római vígasságokon, a Salföldi Major fűszer- és gyógynövénykertje pedig szintén illatos élményeket kínál a látogatóknak

6 VÍZ amely megtisztít és újjávarázsol Bővében vagyunk mindannak, ami víz, hiszen Kelet-Közép-Európa legnagyobb édesvízi tavának mentén sorra fakadnak a gyógyvizes és savanyúvizes források. Leghíresebb közülük a hévízi forrás, amelynek krátertava természetes fürdőként kínálja 38 C-os gyógyvízét. Zalakaros igényesen kialakított gyógycentruma elsősorban a kimerültséggel, mozgásszervi problémákkal, idült gyulladásos és izületi bántalmakkal küszködő betegek gyógyulását segíti elő. Ezen túl a víz kiválóan alkalmazható baleseti és ortopédiai műtétek utáni rehabilitációban is. A messze-földön ismert gyógyhelyek mellett igen népszerű a családok körében a balatonfüredi Aquapark, a siófoki Galérius Fürdő, és a Marcali Gyógyfürdő is. Ha megszomjazunk, nem kell messzire mennünk, a Káli-medence csendes szegletében fakad a híres Theodora-forrás, Balatonfüreden pedig több kútnál is megkóstolhatjuk a szénsavas vizet. Wellness tippek! A legegyszerűbb szépségtipp, amivel egyben a legtöbbet tehetünk bőrünk szépségéért: igyunk legalább napi 2 és fél liter vizet! Így a bőrünket belülről is hidratáljuk és egyebek mellett fokozzuk a méregtelenítést. Az ásványvizek fogyasztása nagyon egészséges, érdemes alacsony nátriumtartalmú, nitrát-, nitrit-, és szénsavmentes vizet választani! Ne csak igyuk, az ásványvíz segítségével számtalan féle frissítő bőrpakolást készíthetünk! Tudta-e? A fejfájás egyik gyakori indoka az, hogy nem iszunk eleget.

7 Hévízi iszappakolás A hévízi gyógyiszap (amely 80%-a szervetlen és 20%-a szerves anyagot tartalmaz) a maga nemében páratlan a világon. Az ásványi anyag összetétele, hosszantartó hőtartóképessége, igen alacsony, de kedvező biológiai tulajdonsággal járó radioaktivitása és más fizikai, kémiai és biológiai ismérvei miatt nagyszerűen alkalmas krónikus mozgásszervi (reumatikus), egyes nőgyógyászati, bőrgyógyászati betegségek gyógyítására és sérülések, mozgásszervi műtétek utókezelésére. A klasszikus hévízi gyógyiszapot C-os hőfokon általában csak részpakolásként viszik fel a testfelületre, a pakolás után feltétlenül pihenés szükséges. A kezelés időtartama általánosságban perc. A kezelések előtt orvosi szakvéleményt kell kérni, de az elmúlt évben bevezetésre került az iszapkezelésnek egy szakorvosi vizsgálathoz nem kötött speciális, regeneráló formája, ami Balaton a Wellness Régió 6 7 elsősorban a rekreáció területén különleges indikációkkal és formában szolgálható ki. Tudta-e? Hévíz 12 orvos-nagykövetet nevezett ki azzal a nem titkolt céllal, hogy a szakemberek messzi földre is elvigyék Hévíz jóhírét, és felhívják nemcsak a hazai, hanem a külhoni orvosok figyelmét a hévízi tradicionális terápiára, a kúraformáira, a hévízi orvoslásra! Miért selymes a Balaton vize? A Balaton vize kalcium-magnézium hidrokarbonátos kemény víz, különlegessége, hogy oldott ásványi anyagokban rendkívül gazdag, tulajdonképpen higított ásványvíz. Nem véletlen, hogy olyan selymes a tó érintése, a lágyságát az enyhén lúgos kémhatás okozza. Jó tudni! A tó vízmennyisége 2 milliárd m 3, amely 2,2 év alatt cserélődik ki. Fő táplálója a Zala folyó, de számos kisebb patak is folyik bele. Hogy volt? A XIX. század derekán a balatoni fürdőidény június elejétől egészen szeptember végéig tartott, hiszen adott volt a jó levegő, a kellemes napfény és a testet-lelket kényeztető víz. A gyermekeket elkülönített fürdőkosarak várták.

8 LEVEGŐ amely szabadságot ad Vegyen egy jó mély lélegzetet! halljuk gyakran a jótanácsot. Erre persze mindenhol lehetőségünk nyílik, de olyan különleges helyszíneken megtenni mindezt, ahol már az 1800-as évek óta erre buzdítanak az orvosok, vagy éppen egy kisváros utcácskái alatt megbúvó barlangjáratok mélyén, bizony nem sok vidéken van módunk! A Balatonfüredre látogatók nem tévednek, amikor úgy érzik, itt simogatóbb a napfény, hiszen a település és környéke a Balatoni Riviéra vonalán fekszik. A város a kellemes klímáját a Balaton-felvidék előhegyeinek köszönheti, amelyek megvédik a Bakony felől érkező hideg szelektől. A szárazföld és a tó közötti levegőcsere, az állandó légmozgás tiszta, pormentes levegővel ajándékozza meg az itt élőket, és gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. Már közel 100 éve felismerték, hogy Balatonfüred mikroklímája, tiszta levegője és a vérkeringést kedvezően serkentő szénsavas fürdője kiválóan alkalmas a szívbetegek kezelésére. Tudta-e? Jókai Mór is Balatonfüreden gyógyíttatta a krónikus hörghurutját. Szelek szárnyán A Balatonon viszonylag ritka a teljes szélcsend. Az uralkodó szélirány a tóra merőlegesen, É-ÉNy irányból fúj. A Balatonfelvidék domborzati képződményei lüktetést idéznek elő a szélben, ami a tavon hirtelen hullámzást, illetve hullámmentes időszakokat okoz. A szél keltette hullámokon igyekeznek úrrá lenni a gyönyörű látványt nyújtó vitorlások százai.

9 Balaton a Wellness Régió 8 9 Hogy volt? Már a XIX. században nagy ismertsége volt a füredi fürdő egészségügyi hatásainak és terápiás tényezőinek: legfontosabbként a balatoni levegőt, a hideg és meleg fürdőket, a bőrizgató hatású iszapot, a tejsavó és szőlőkúrát, valamint az ásványvízfogyasztást említik. Tapolcán egy hangulatos kisváros házai, utcái alatt csónakázhatunk a Tavas-barlangban. A város alatti barlangrendszert 1902-ben fedezték fel, majd 10 évvel később megnyitották a látogatók előtt. A karsztvíz által kialakított háromszintű barlangrendszer alsó termeit 19 C-os víz borítja. Ezt a mintegy 300 méteres szakaszt csónakkal lehet körbejárni. A barlangrendszer levegőjének légzőszervi megbetegedésekre kifejtett hatása jól ismert. Asztmatikus betegségek, hörghurut, légutakat érintő allergiás megbetegedések esetén a barlang pollenmentes, állandó hőmérsékletű levegője bizonyítottan gyógyító hatással bír. A balatoni légkúra, annak alkalmazása leginkább Balatonalmádi nevéhez fűződik, amely ennél fogva sajátos helyet töltött be a XIX. századi partmenti üdülőhelyek sorában. A légkúrát egy tetején nyitott, úgynevezett légsátorban vehette igénybe a páciens, és a gyógykezelés során fontos szerepet kapott a testmozgás, a torna és a labdázás is. Hogy volt? Almádiban emellett napkúrát is vehetett a napozni szerető vendég. Amíg ma 11 és 15 óra között nem javasolt a napon tartózkodni, addig 150 évvel ezelőtt kifejezetten a déli órákban, azaz 10 és 14 óra között süttették magukat orvosi rendelvényre a napimádók. A balatoni napfény az akkori vélekedés szerint csökkentette a zsírok lerakódását, és hatással volt az anyagcsere folyamatokra és a vérkeringésre is.

10 TŰZ mélyről jövő, megzabolázhatatlan lobogás Régen kialudt vulkánok vidéke a balatoni táj a hajdani dicsőséget és nagyságot hirdető tanúhegyek mesés látványa mellett ránk maradt a vulkánok aranya, a hegy zamatos leve, azaz a balatoni bor. Orvosi vizsgálatok is alátámasztják, hogy a Balaton régióban termő borok mértékletes fogyasztása feltéve, hogy változatos étkezéshez kapcsolódik igen egészséges; a borbarátok a badacsonyi Kéknyelű, a csopaki Olaszrizling vagy a Boglári Merlot dicséretét zengik, érdemes megkóstolni ezeket a finom nedűket, tányérunkra pedig könnyű balatoni halételt választani hozzá. A Balaton hazánk egyik legendás bor régiója, ahol a híres borházak mellett egyre népszerűbbek a kisebb gazdaságok, családi vállalkozások, bioborászatok. Számos helyen, így például a Szent György-hegy tövében is minőségi bioszőlőből készült üdítővel, biomusttal várják a legkisebbeket, a nagyobbak pedig megkóstolhatják a biominősítést elnyert Olaszrizlinget, vagy Cabernet Sauvignont. Wellness tippek! Együnk sok szőlőt a Balatonnál számtalan fajta közül válogathatunk. A szőlő rendkívül egészséges, jó káliumforrás, emellett sokféle ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Elősegíti az anyagcsere-folyamatokat, jó vízhajtó. A gyümölcs, de különösen a frissen préselt gyümölcslé nemcsak az emésztést segíti, hanem hatékony idegerősítő, feszültségoldó és regeneráló táplálék is egyben. A szőlőmag anyagai különösen hatásosak az idő előtti öregedést okozó szabadgyökök ellen: szabályozzák a sejtek vérrel való ellátását, feszesítik a kollagénrostokat, és lassítják a bőr puhaságáért felelős savak leépülését. Tudta-e? Mindezekért a szőlőt előszeretettel használják a kozmetikumokban vitalizáló, szépítő hatása tagadhatatlan!

11 Gasztronómiai tipp: Együnk egy kis szőlőt! Badacsonyi szőlősaláta Hozzávalók: 1/2 kg szőlő, 1 dl száraz vörösbor, 2 evőkanál dió, 1 evőkanál porcukor A szőlőt megmossuk és egy gusztusos, mély tálba tesszük. A diót megőröljük, vagy apróra vágjuk és összekeverjük a porcukorral. A cukrozott diót összekeverjük a borral úgy, hogy a cukor teljesen felolvadjon, majd ezzel megöntözzük a szőlőt és 3 órára a hűtőbe tesszük. Ajánlható minden szárnyas ételhez, de kiváló csemege magában is. Tudta-e? Számos szőlőből készült házi finomsághoz juthatunk hozzá, ha ellátogatunk a Káptalantóti Biopiacra! Hogy volt? A szőlő gyógyhatását már a múlt században felfedezték és hirdették. Siófokon már az 1800-as években lehetett szőlőkúrát választani az akkor oly divatos tejkúra vagy éppen homokfürdő mellett. Ne csak együk szépségápolási tippek Vinoterápia a szépségápolásban Ha a szőlő és a bor fogyasztása ilyen jótékony hatású, akkor a wellness kezelések során is ki kell aknázni a külsőleges alkalmazás előnyeit. Ma már mind több hazai SPA szalonban kínálnak vinoterápiás kezeléseket: borfürdő, szőlőmag pakolás, szőlőhéj masszázs. A szakirodalom szerint a borfürdő hatása fokozható azzal, ha közben elkortyolgatunk Balaton a Wellness Régió egy kicsi vörösbort. Vigyázat! Ne a kádból merjük ki a fogyasztásra szánt nedűt, hiszen a borfürdőbe nem igazi bort, hanem úgynevezett borseprűt öntenek és azt is hígítják, illetve gazdagítják mézzel, fűszerekkel, olajokkal! Keresse a vinoterápiás ajánlatokat többek között Balatonfüred, Hévíz és Zalakaros wellness központjaiban! Váljék egészségére!

12 Ramada Hotel & Resort Lake Balaton 8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Tel.: Fax: C+ Balatonalmádi H2 Az ár tartalmazza a büféreggelit, a Vital Club szolgáltatásai közül az úszómedence, a jacuzzi, a Kneipp taposó, a finn szauna, az infraszauna, a gőzkabin, a kondicionáló terem, a pihenőszoba, valamint nyáron a saját balatoni strand használatát, ezen kívül ingyenes wireless internet használatot, valamint az áfát. Ár: Ft-tól/fő/éj

13 Hotel Silver Resort Balaton a Wellness Régió Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 4. Tel.: Fax: sales.balaton@silverresort.hu EK + C+ Balatonfüred G2 Szállodánk egy, a régmúltat idéző, csodálatos, már a római korban is lakott településen, Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatást az aktív pihenésre és nyaralásra vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek. Szállás minimum 2 éjszakára Gazdag svédasztalos büféreggelivel és büfévacsorával vagy menüválasztással Wellness részleg korlátlan használatával Fitness terem használata Fürdőköpeny használata Ár: Ft-tól/fő/csomag (2 éj) + ifa

14 Annagora Aquapark Balatonfüred G Balatonfüred, Fürdő u. 35. Tel.: Fax: Felejthetetlen és megunhatatlan vizes élményekben és egyedülálló kilátásban lesz része, ha meglátogatja a Balaton legnagyobb vízi élményparkját. 12 attraktív felnőtt és 3 gyermek csúszda, fűtött medencék (hatalmas hullámmedence; gyermekmedencék pancsolóval, kalózhajóval, vizet spriccelő tűzoltó autóval, vízköpő sárkányokkal, ú.n. lassú folyóval; gyermek hullámmedence); valamint külső és fedett élménymedencék várják. Ha már mindet kipróbálta, lépjen a hideg vizes merülőkádba vagy a jégbarlangba, és lazítson a finn vagy a bio szaunában. A gőzkabinokban párolgó illóolajok segítik pihenését. A nyitva tartásról a honlapon tájékozódhat!

15 Hotel Marina-Port Balaton a Wellness Régió Balatonkenese, Kikötő u.4. Tel.: Fax: info@yacht.hu Balatonkenese H2 Ajánlat: Szállás 1 éjszakára félpanziós ellátással Fitness-wellness részleg használata Játszótér Parkosított strand napozóágyakkal Közvetlen vízparti szálloda Gyerekbarát szálloda Ár: Ft-tól/fő/éjszaka

16 Hotel Villa Natura Garabonc A Garabonc, Csobogó köz 066/7. Tel.: , Mobil: Fax: A Hotel Villa Natura és a hozzá tartozó Natura-tó egy 10 hektár lélekemelően szép zöld területen helyezkedik el Zalakarostól csupán 1 km-re. Pihenés, séta a friss levegőn, napozás vagy éppen fürdés természetes vízben, horgászás, csónakázás, tutajozás, vizi biciklizés, esetleg íjászat, lovaskocsikázás, kerékpártúra és sok más kikapcsolódási lehetőség teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat. Natura Napok Szállás, svédasztalos büféreggeli, 3 fogásos házias menü vacsora, fitnesz szoba, biliárd, internet csatlakozás, áfa. Ár: 7900 Ft-tól/fő/éj + ifa

17 Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa 8380 Hévíz, Dr. Babócsay u. 43. Tel.: Fax: Hévíz B4 Balaton a Wellness Régió EK + C+ Keleti álmok varázsszőnyegen A mór-arab stílusban épült szálloda tökéletes célpont azoknak, akik pihenésüket különleges, az ezeregyéjszaka meséit idéző környezetben szeretnék eltölteni. A vendég a színes szolgáltatások mellett itt megtalálja a keleti kényelmet és harmóniát. A bensőséges atmoszféra, vendégközpontúság, színes és személyre szabott szolgáltatások mind a nyugalom és a harmónia megteremtését szolgálják. Keleti Varázslat: (2 mesés éjszaka félpanzióval) Érkezéskor marokkói tea Kényeztető fürdő a szálloda egyiptomi stílusú Kleopátra fürdőjében, Hibiszkusz tea Relaxálás a tepidáriumon, Keleti csemegék Marokkói Wellness Oázis: Jakuzzi pezsgőfürdő Hamam gőzfürdő aromaterápiával, Infrakabin, Finn szauna, Tepidárium, Keleti teázó-pihenő Ár: Ft-tól/fő/2 éj

18 Lotus Therme Hotel & Spa 8380 Hévíz, Lótuszvirág u. 1. Tel.: Fax: Hévíz B4 EK + C+ Hévíz egyetlen ötcsillagos wellness szállodája egyaránt kényezteti a testet és a lelket. Mindössze néhány percnyi sétára Európa legnagyobb természetes termálvízű tavától, egyedülálló környezetben, egy 17 hektáros park közepén Ön is elfelejtheti a mindennapok gondjait! Kerüljön újra egyensúlyba önmagával és kényeztesse magát Spa részlegünkön egy masszázzsal, frissüljön fel medencéinkben és lazuljon el a kellemes atmoszférájú relax termeinkben. Egyedülálló szolgáltatások, magas színvonalú kiszolgálás! Lótusz hétvége: 2 éjszaka szállás büfé félpanzióval és a fürdő- és szaunarészleg használatával. Ár: Ft-tól/fő

19 NaturMed Hotel Carbona superior 8380 Hévíz, Attila u. 1. Tel.: Fax: Hévíz B4 Balaton a Wellness Régió EK + C+ Föld ereje Egészségünk megőrzésében a megelőzésnek van a legnagyobb szerepe, melyben a NaturMed Hotel Carbona élen jár. A természetes gyógymódokra épülő kezelések, a wellness kényeztető szolgáltatások mellett nem szabad kihagyni a hagyományos hévízi gyógykúra kezeléseit sem, mint a pakolásokat, súlyfürdőt, masszázst. Tegyen egészségéért kicsit másképp, mint eddig! Vegye igénybe Föld ereje ajánlatunkat, mert a földben rejlő kincsek életerőt adnak. A hévízi iszapfürdő jótékonyan hat szervezetére, míg a jádeköves gerincmasszázs kezelés relaxáló hatása segít az ellazulásban. A lávaköves masszázs meleg érzése a valódi felfrissülés záloga. 3 éjszakás félpanziós ajánlatunk korlátlan fürdőhasználattal és 3 kezeléssel, nemhiába sokak kedvence. Ár: Ft-tól/fő/csomag + ifa

20 Hotel Európa fit superior 8380 Hévíz, Jókai u. 3. Tel.: Fax: Hévíz B4 EK + C+ A hévízi HOTEL EURÓPA fit**** superior 400 m-re a gyógytótól várja a felüdülésre vágyókat. A Vitalium Medical Wellness Centrum és Szépségintézet mindenkinek igazi kikapcsolódást biztosít. A spa- és szaunavilág 700 m 2 vízfelülete, élményfürdők, whirlpool, termálvizes medence, Acapulco családi élménymedence nyáron, tepi-caldarium és frigidarium garantálja a felhőtlen szórakozást. A szálloda európai hírű Citrus Étterme nemzetközi ételekkel és a régió specialitásaival várja a vendégeket. 3 nap/2 éjszaka szállás félpanzióval, kényeztető aromafürdő/fő, üdvözlőital, uszoda- és szaunarészleg korlátlan használata, további ingyenes programajánlatok. Ár: Ft-tól/fő/2 éj kétágyas standard szobában

21 Palace Hotel Hévíz Balaton a Wellness Régió Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: info@palacehotelheviz.hu Hévíz B4 EK + Hévíz belvárosában, a tófürdőtől 200 m-re, a nyugat-balatoni régió legtágasabb szobáival várja Önt a Palace Hotel. Szállodánk minőségi wellness szolgáltatásaival segít Vendégeinek a regenerálódásban. Szépségklinikánkon akár 10 évet fiatalodhat, a biológiai bőrfiatalítást szakembereink orvosi beavatkozás nélkül végzik. Éttermünk a nemzetközi konyha remekei mellett hagyományos magyar specialitásokat kínál. Wellness csomag 3 éjszaka szállás félpanzióval (büfé), köszöntőital Wellness részleg és fürdőköpeny használat 1 masszázs (30 perc) / fő 1 wellness szolgáltatás / fő 1 tófürdő belépőjegy / fő Ingyenes WiFi és internet sarok Ár: Ft-tól/fő/csomag + ifa Érvényes: dec. 22-ig (kivéve ünnepnapok)

22 Hunguest Hotel Panoráma Gyógyszálloda 8380 Hévíz, Petőfi u. 9. Tel.: Fax: EK + C+ Hévíz B4 A Hunguest Hotel Panoráma*** egész évben a hévízi gyógytó közvetlen közelségében (150 m), a sétálóutcán várja a kikapcsolódni vágyó vendégeit. A szállodát a Szent András Állami Reumatológiai és Rehabilitációs Kórházzal és annak gyógy és élményfürdőivel egy fedett folyosó kapcsolja össze. A gyógycentrumban már akár háziorvosi beutalóval és TAJ-kártyával igénybe vehetőek a hévízre alapozott kezelések. Szépségszigetünkön, wellness kezeléseket, masszázsok, rituálék, alakformáló programok sorát, infraszaunát, kozmetikai kezeléseket, fodrászat, kínai gyógyászat, pedikűr, manikűr széles választékát kínálják. Esténként élőzene, színes programok gazdagítják a szálloda ajánlatát. Ár: 2=3 csomag: Ft-tól/fő + ifa

23 Hunguest Hotel Helios superior Gyógyszálló és Gyógyfürdő 8380 Hévíz, Vörösmarty u. 91. Tel.: Fax: Hévíz B4 Balaton a Wellness Régió EK + C+ A Hévízi gyógytótól 500 m-re, egy 4,5 ha wellness parkkal várjuk Önt a Hunguest Hotel Helios *** superior Gyógy és Wellness szálloda, országos Gyógyfürdőbe. Szállodánk gyógyvízét saját termálkút adja. OEP támogatással, reumatológiai szakrendelésünkön a tradicionális hévízi gyógykúra mellett modern terápiákat kínálunk, mint: kvantum gyógyászat, holisztikus böjt, selfness-programok, stb Modern wellnessrészleg: élményfürdő, jakuzzi szaunák, sportmedence áll rendelkezésre. Gondtalan üdülést kínálunk táplálékallergiás vendégeinknek, biztosítva a megfelelő ételeket. Esténként élőzene, színes programok (Sztárok Hévízen, Íz Lelj Hunguest Hotels Gasztrofesztivál, Gluténmentes főzőiskola) egészítik ki ajánlatainkat. Ár: 2=3 csomag ajándék masszázzsal vagy wellness kezeléssel Ft-tól/fő + ifa

24 Danubius Health Spa Resort Hévíz superior 8380 Hévíz, Kossuth L. u Tel.: Fax: heviz.reservation@danubiushotels.com danubiushotels.hu/heviz EK + Hévíz B4 Ünnepeljen velünk 2011-ben! Ideális hely a kikapcsolódásra, kényeztető wellnessés szépségprogramokhoz, 5 perc sétára a hévízi termáltótól. Próbálja ki Ön is 6 medencénk egyikét, a hatalmas élményfürdő víz alatti zenével és esténként fényjátékkal minden évszakban felejthetetlen élményt nyújt! Édes pihenés Hévízen: 2 éj szállás félpanzióval Édes kényeztetés kívülről: Hölgyeknek 1 Kleopátra fürdő mézzel,tejszínnel; Uraknak 1 Holt-tengeri sófürdő; Édes kényeztetés belülről: 1x somlói galuska és 1 csésze cappuccino Saját fürdőrészleg, szaunavilág, hetente 2x szaunashow; csoportos mozgásprogramok, Danubius Premier Fitness; fürdőköpeny használat, parkoló Ár: Ft/fő kétágyas szobában/ csomag + ifa

25 Danubius Health Spa Resort Aqua 8380 Hévíz, Kossuth L. u Tel.: Fax: danubiushotels.hu/aqua Hévíz B4 Balaton a Wellness Régió EK + Korlátlan pihenés Hévíz első All Inclusive wellness és gyógyszállodájában Kényeztető kezelések a világhírű termál tó ásványokban gazdag vizével és gyógyító iszapjával. Ínycsiklandó gasztronómiai kínálat, a hagyományos ízek mellett az egészséges életmód jegyében zsír- és kalóriaszegény ételkülönlegességekkel. Tágas zöld park, mely ideális pihenésre és aktív időtöltésre is. Számtalan izgalmas programot szervezünk kicsiknek és nagyoknak. Egy csepp Hévíz: 2 éj szállás Aqua all inclusive ellátással 1 aromaolajos masszázs (20 ) 1 belépő a Hévízi Tófürdőbe Saját fürdőrészleg, szaunavilág, fitness terem, fürdőköpeny használat, parkoló Ár: Ft/fő kétágyas szobában + ifa

26 Hotel Spa Hévíz 8380 Hévíz, Dr. Schulhof sétány 1. Tel.: Fax: Hévíz B4 EK + C+ Frissítő Napok a Hévízi Gyógytó partján! Hévíz gyógy- és wellness szállodái közül egyedül a négycsillagos Hotel Spa Hévíz**** a Hévízi Gyógytó szállodája található a festői tóparton. Az Egészség és Harmónia gondolatok jellemzik patinás hangulatú házunkat, Vendégeink igényeit szem előtt tartva. Szállodánkban a több száz éves gyógyászati hagyományokat alkalmazva, de a legkorszerűbb szakmai elvárásoknak megfelelő környezetben képzett szakorvosok és terapeuták állnak a gyógyulni vágyók rendelkezésére. A pihenni vágyó Vendégek részére ajándék éjszakával járulunk hozzá a regenerálódáshoz! Frissítő Napok 2=3 kiemelt ajánlatunk díjmentes arc- és testmasszázzsal, naponta tóbelépővel járul hozzá a teljes testi-lelki felfrissüléshez! Ár: Ft-tól/fő/csomag + ifa

27 Kristály Hotel Balaton a Wellness Régió Keszthely, Lovassy u. 20. Tel.: Fax: info@kristalyhotel.hu Keszthely B4 EK + A Balaton-parttól mindössze 200 méterre 40 otthonosan berendezett szobával, kényeztető wellness-részleggel és meleg vendégszeretettel várjuk! Kényeztetés Kedvesének 3 nap/2 éj A csomag tartalma/szoba: 2 éjszaka szállás franciaágyas szobában bőséges svédasztalos reggelivel, 1 félórás frissítő masszázs, 2x10 perc szoláriumhasználat, 1 manikűr, 1x30 kozmetikai arcmasszázs, 3. szinten található wellnessrészlegen a fedett medence, szauna, gőzfürdő és a napozóterasz használata 8 20 óra között. Wi-fi a szobában és a szálloda előtti parkoló használata. Ár: jan. 20. júl 1.*: Ft-tól/fő/csomag + ifa, júl. 2. aug. 27.: Ft-tól/fő/csomag +ifa *kivétel ünnepi időszakokban

28 Hotel OVIT 8360 Keszthely, Alsópáhoki út Tel.: Fax: Keszthely B4 EK + C+ Nyugodt környezet, légkondicionált szobák. Zárt parkoló, étterem, drinkbár, terápiás részleg. Biliárd, asztalitenisz, internet sarok, pétanque pálya, gyermekbarát szolgáltatások. Kellemes kikapcsolódást, teljes ellazulást kínálunk! Csomag tartalma: 3 éjszaka szállás félpanzióval, üdvözlő uzsonna, 1 alkalom masszázs, 1 alkalom infrakabin vagy szolárium, szauna-, fürdőköpeny-, biliárd-, asztalitenisz használat, ingyenes parkolás, időjárás függvényében pezsgőfürdő - és medencehasználat Ár: Ft/fő/csomag + ifa Ajánlatunk dec. 31-ig érvényes, kivéve főszezon és ünnepnapok. Gyermekek szállása reggelivel 2 (nagy-) szülővel egy szobában 3 éves korig ingyenes, 14 éves korig 50% kedvezménnyel 6000 Ft/fő/3 éj!

29 Hotel Helikon Balaton a Wellness Régió Keszthely, Balaton-part 5. Tel.: , Fax: reservation@hotelhelikon.hu EK + C+ Keszthely B4 A keszthelyi Hotel Helikon sport- és konferenciaszálloda szolgáltatási palettája aktív kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak. A sport szerelmeseinek számtalan lehetőséget nyújtunk: többek között salakos és fedett teniszpályák, teke, vízisport-eszközök (szörf, kajak, vízibicikli, mini aquapark), teszik lehetővé az aktív kikapcsolódást. Főszezonban gyermekei szórakoztatásáról animátoraink gondoskodnak. Frissüljön fel wellness részlegünkben! Ajánlatunk: 2 éjszakás tartózkodás svédasztalos reggelivel és svédasztalos vacsorával, uszoda-, finn szauna-, saját szigetstrand és fitneszterem használat, 1 aromaolajos masszázs, 1 talpreflex masszázs, 1 alkalommal infraszauna használat Ár: Ft-tól/fő/csomag + ifa

30 Hotel Yacht Club superior Tréning & Wellness 8600 Siófok, Vitorlás u. 14. Tel.: Fax: EK + C+ Siófok H3 Energetizáló tóparti feltöltődés Három nap arra, hogy feltöltődjünk energiával, vitalitással. A csomag tartalma: 2 éjszaka szállás reggelivel és vacsorával tóra néző éttermünkben a balatoni panorámás Fürdőház (25 méteres úszómedence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, gőzfürdő, szaunák, napozóterasz) használata állapotfelmérés, revitalizáló spa rituálé javaslat revitalizáló ausztrál testmasszázs (40 p) naponta 1x vitamin turmix kerékpár-, strand-, internet-, fürdőköpeny- és biliárd-használat +AJÁNDÉK: 1 órás szabadtéri privát pezsgőfürdőzés a Balaton partján Ár: Ft-tól/fő/csomag + ifa

31 Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda 8600 Siófok, Erkel F. u. 2/c. Tel.: Fax: Siófok H3 Balaton a Wellness Régió C+ Siófok központjában, közvetlen vízparti 6 hektáros területen található a négycsillagos Hotel Azúr. A régió egyik legkedveltebb wellness szállodájában számos lehetőség kínálkozik a megújulásra, feltöltődésre. A szálloda közvetlen vízparti wellness központja az 1000 m 2 vízfelületével, 5 elemes szauna parkjával teszi felejthetetlenné a pihenést. A beauty szalonban egzotikus kezelések várják a szépülni vágyókat. A szálloda évszaknak megfelelően kínál a mozgás szerelmeseinek különféle sportolási lehetőséget a jógától a kerékpározásig. Ajánlatunk: Azúr Relax csomag: 2 éjszaka szállás félpanziós ellátás személyenként 2 x 25 perces masszázs szolárium tea fogyasztás Ár: Ft-tól/fő/2 éj csomag + ifa

32 Echo Residence- All Suite Hotel 8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi u. 35. Tel.: Fax: Tihany G3 Az Echo Residence All Suite Hotel****, Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező helyén, egész évben várja vendégeit. A szálloda a Balatontól kőhajításnyira, közel 1 hektáros, ősfás területen, 2 épületben, 18 luxus apartmannal és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokkal a Balaton északi partjának egyik gyöngyszeme. Csomag tartalma: Svédasztalos reggeli és menü választásos vacsora, érkezéskor forró üdvözlőital, fürdőköpeny bekészítés, frissítő masszázs 30, internet, szobaszéf. A Vital részleg (C épületben: úszómedence, pezsgőfürdő, finn szauna) korlátlan használata Ár: Ft-tól/fő/éj + ifa minimum 2 éjszakás tartózkodás

33 GRÁNIT Gyógyfürdő Zrt. Balaton a Wellness Régió Zalakaros, Thermál út 4. Tel.: Fax: info@furdo-zalakaros.hu Zalakaros A6 Élményfürdőnk felejthetetlen szórakozást nyújt minden korosztály számára. Termálvízzel üzemelő fedett és szabadtéri élmény- és gyermekmedencék változatos attrakciókkal, hidromasszázs medence, úszómedence várja a feltöltődni vágyókat. Egész évben üzemel a sejtelmes hangulatot és izgalmat idéző Fekete lyuk csúszda. Változatos szaunáink között található Finn-, Aroma-, Fényterápiás és Infraszauna is. Gőzkabin, valamint sóterápia gazdagítja az igénybe vehető szolgáltatások körét. Vendégeink a fürdőzés mellett kedvükre válogathatnak kényeztető Wellness és Fitness kezeléseinkből. Wellness kezelések mellett az alakformáló kezelések számos változatát és az akupunktúra kezelést is választhatják vendégeink.

34 Hotel Karos Spa superior 8749 Zalakaros, Alma u. 1. Tel.: Fax: Zalakaros A6 EK + Zalakaros legnagyobb wellness szállodája egész évben varázslatos ajánlatokkal és kedvező árakkal várja vendégeit. A családbarát szálloda a gyermekeknek és szüleiknek is sokszínű kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Míg a gyerekeket várja a játszó kreatív programokkal és szakképzett óvónőkkel, addig szüleik élvezhetik a Harmónia Spa Wellness Világ által nyújtott több száz kényeztető kezelés valamelyikét. A szálloda 2011-es új szolgáltatásai: babaúszás minden héten, természetgyógyászat, thai-masszázs. A szálloda Karosi varázslat ajánlata bőséges büféreggelivel- és vacsorával, wellness használattal egész évben foglalható és kellemes pihenést kínál a családok minden tagjának. Ár: Ft-tól/fő/2 éj + ifa

35 MenDan Thermal Hotel & Aqualand superior 8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8. Tel.: Fax: Zalakaros A6 Balaton a Wellness Régió EK + C+ MenDan életérzés számokban: 308 szoba (2 épületben), átlagosan 30 m 2 szobamérettel, 7 medence közel 450 m 2 vízfelülettel, 2 étterem, 33 méteres büféasztal a reggelinél és a vacsoránál, több mint száz féle szépészeti kezelés, több mint félszáz különböző gyógy- és kényeztető masszázs, több mint félszáz sport- és programlehetőség, több mint félszáz szakmai díj és elismerés, 180 mosolygó munkatárs, 11 év tapasztalat piacvezető pozícióban, több mint elégedett vendég. Tartozzon Ön is közéjük és ismerje meg a MOSOLY NÉGY CSILLAGÁT a zalakarosi MenDan Thermal Hotel & Aqualand**** superior -ban! Csomagajánlatunk az egészségturizmus évében: 2 éj/3 nap relax napok, relax talp és hátmasszázzsal! Ár: Ft-tól/fő/csomag + ifa

36 AquaTherm Hotel plus 8749 Zalakaros Üdülő sor 6. Tel.: Fax: Zalakaros A6 EK + Engedjen a kényeztetésnek Zalakaros legkülönlegesebb megjelenésű szállodájában, az AquaTherm Hotel*** plus -ban. Nálunk családias környezetben töltődhet fel az új és régi kihívásokra. Válassza wellness csomagjainkat, melyek már 8500 Ft/fő/éjszaka ártól elérhető félpanzióval, üdvözlőitallal, masszázzsal, wellness használattal! Sok szeretettel várjuk Önt és kedves Családját Zalakarosra! Ár: Ft-tól/fő/3 éj/csomag + ifa

37 Hunguest Hotel Freya Balaton a Wellness Régió Zalakaros, Thermál u. 7. Tel.: Fax: hotelfreya@hunguesthotels.hu Zalakaros A6 A Hunguest Hotel Freya Zalakaros város központjában, egy szépen gondozott parkban helyezkedik el. Szállodánk közvetlen összeköttetésben áll a Gránit Gyógy- és Élményfürdővel, egy fedett-fűtött folyosón keresztül kényelmesen megközelíthetőek a medencék és a gyógyászat. A csomagár tartalma: 2 éjszakai szállás svédasztalos reggelivel és vacsorával, 2 teljes napra belépő a Gránit Gyógy- és Élményfürdőbe és Gyógycentrumba (napi többszöri belépéssel, gyógyvizes, termálvizes medencék, vízi attrakciók: gombazuhatag, pezsgőfürdő, nyakzuhatag, úszómedence, szauna, gőzkabin), ig strandra és hullámfürdőbe, csúszdapark használata, áfa. A szálloda felnőttek részére fürdőköpenyt biztosít. Ár: Ft-tól/fő/csomag + ifa

38 Telefonos Szolgálat: (0 24h) Tourinform irodák a Balaton régióban: Alsóörs 8226 Vasút u. 3. Tel./fax: alsoors@tourinform.hu Badacsony 8261 Park u. 14. Tel.: , Tel./fax: badacsonytomaj@tourinform.hu Balatonalmádi 8220 Városháza tér 4. Tel.: , Tel./fax: balatonalmadi@tourinform.hu Balatonboglár 8630 Erzsébet u Tel./fax: balatonboglar@tourinform.hu Balatonföldvár 8623 Széchenyi Imre u. 2. (szezonális iroda: ) Tel./fax: Petőfi S. u. 1. Tel./fax: balatonfoldvar@tourinform.hu Balatonfüred 8230 Blaha Lujza u. 5. Tel.: , Fax: balatonfured@tourinform.hu Balatongyörök (szezonális iroda: ) 8313 Kossuth L. u. 29. Tel./fax: balatongyorok@tourinform.hu. Balatonkenese 8174 Táncsincs M. u. 24. Tel./fax: balatonkenese@tourinform.hu Balatonvilágos (szezonális iroda: ) 8171 Aligai u. 1. Tel./fax: balatonvilagos@tourinform.hu Buzsák 8695 Fő tér 1/a. Tel./fax: buzsak@tourinform.hu Fonyód (szezonális iroda: ) 8640 Vigadó tér 1. (Hajóállomás) Tel./fax: fonyod@tourinform.hu Gyenesdiás 8315 Kossuth L. u. 97. Tel./fax: gyenesdias@tourinform.hu Hévíz 8380 Rákóczi u. 2. Tel.: , Fax: heviz@tourinform.hu Keszthely 8360 Kossuth L. u. 30. Tel.: , Tel./fax: keszthely@tourinform.hu Révfülöp 8253 Villa Filip tér 8/b. Tel.: , Tel./fax: revfulop@tourinform.hu Siófok 8600 Víztorony Pf.: 75. Tel./fax: , siofok@tourinform.hu Tapolca 8300 Fő tér 17. Tel.: , Fax: tapolca@tourinform.hu Tihany 8237 Kossuth L. u. 20. Tel.: , Tel/fax: 06-87/ tihany@tourinform.hu Vonyarcvashegy (szezonális iroda: ) 8314 Kossuth L. u. 42. Tel.: 06-83/ , Fax: vonyarcvashegy@tourinform.hu Zalakaros 8749 Gyógyfürdő tér 10. Tel./fax: zalakaros@tourinform.hu Zamárdi 8621 Kossuth L. u. 16. Tel.: , Tel./fax: zamardi@tourinform.hu

39 Jelmagyarázat Üdülési csekk EK + Egészségpénztár elfogadóhely Gyermekkedvezmény C+ Diabetikus ételek Orvosi felügyelet Akadálymentesített Impresszum: Kiadja: Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság 8230 Balatonfüred, Blaha L. u. 2. Tel.: , Fax: balaton@itthon.hu Nyomdai előkészítés: VIVA Média Holding Nyomda: Pauker Nyomdaipari Kft. Ingyenes kiadvány A kiadványban szereplő ajánlatok tartalmáért a Magyar Turizmus Zrt. nem vállal felelősséget. Az árak tájékoztató jellegűek. További információért kérjük keresse közvetlenül a szolgáltatókat.

40

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő

HOTEL SOPRON TORNÁCOS HÁZ - HEGYKŐ. Sopron. Hegykő Sopron HOTEL SOPRON A szálloda az osztrák-magyar határ közelében és csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, és annak jelképére, a Tűztoronyra. Wellness helyett

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon!

Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Vakáció, Vízpart, Wellness 2016 nyár itthon! Balatonon Badacsony Balatonalmádi Balatonfüred Balatonkenese Balatonlelle - Csopak Siófok Zamárdi Velencei tó partján Gárdony Velence Tisza tónál Tiszafüred

Részletesebben

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ

ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ ELŐSZEZONI AJÁNLATOK HH HELIOS ***+ HÉVIZ Érvényes: 2016.04.01-06.10. (kivéve kiemelt és ünnepi napokon) 3 + 1 Lendület Hévizen csomag /Vasárnaptól csütörtökig történő foglalás esetén! min. 4 éjszakától

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa

Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Balatonkenese Balatonfüred Bánk Bükfürdő Cegléd Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Erdőbénye Galyatető Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány Hajmás Herceghalom Hernádvécse Hévíz Kardosfa Lenti-Gosztola

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15.

Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Ünnepi, hosszú hétvégi belföldi ajánlatok 2016. március 11-15. Badacsony Balatonfüred Balatonkenese Cegléd Bükfürdő Debrecen Demjén Döbrönte Eger Egerszalók Garabonc Gárdony Gyula Hajdúszoboszló Harkány

Részletesebben

Egészségére! Wellness- és egészségturisztikai ajánlatok Magyarországon. wellness.itthon.hu

Egészségére! Wellness- és egészségturisztikai ajánlatok Magyarországon. wellness.itthon.hu Egészségére! Wellness- és egészségturisztikai ajánlatok Magyarországon wellness.itthon.hu Egészség & Harmónia Egészségére! Rohanó világunkban érdemes több figyelmet fordítani az egészséges életmódra, mozgásra,

Részletesebben

Bükfürdô több mint fürdô

Bükfürdô több mint fürdô Bükfürdô több mint fürdô Bükfürdô Vas megye északnyugati részén, az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál található. Szombathelytôl 30, Soprontól 46, Kôszegtôl pedig 20 km távolságra fekszik, félúton

Részletesebben

Laroba Wellness & Tréning Hotel****

Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Budapesttől 1 órányi autóútra, a Balaton északi partján, Balatonalmádi és Balatonfüred között félúton, Alsóörsön található, a parttól mindössze 250 méterre, a szálloda

Részletesebben

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró

csomagok vár fehér Székes szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra vendégváró Székes fehér vár 2016 vendégváró csomagok szálloda gasztronómia kikapcsolódás kultúra Belvárosi hétvége a Hotel Magyar Királyban Székesfehérvár szívében, a megszépült történelmi belvárosban, a színház

Részletesebben

A 125 ÉVES MAGYAR BALNEOLOGIAI EGYESÜLET JUBILEUMI NAGYGYŰLÉSE

A 125 ÉVES MAGYAR BALNEOLOGIAI EGYESÜLET JUBILEUMI NAGYGYŰLÉSE Tisztelt Kolléganők! Tisztelt Kollégák! Tisztelettel meghívom Önöket és Önökön keresztül valamennyi érdeklődőt egyesületünk 2016. évi Nagygyűlésére. Ahogy azt a meghívó megszokottól eltérő formáján és

Részletesebben

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Az élmények világa A resort of: www.aquaworldresort.hu B_tematikus_HU_2014_11.indd 1 2015.01.07. 15:08:40 A vízibirodalom Az Aquaworld Resort Budapest komplexum fürdője Közép-Európa legnagyobb fedett vízi

Részletesebben

Balaton Élmények ízben és vízben

Balaton Élmények ízben és vízben Balaton Élmények ízben és vízben Bor és wellness 2012 Ba l ato n é l m é n y e k í z b e n é s v í z b e n 1 Bevezető Ajánlás: A wellness nem gyógyszer, a wellness sokkal több ennél: a testi-lelki jólét

Részletesebben

Balaton. Balatonfüred Csopak Balatonalmádi FEJÉR. Vonyarcvashegy Keszthely

Balaton. Balatonfüred Csopak Balatonalmádi FEJÉR. Vonyarcvashegy Keszthely Balaton Egész évben Balaton Az ezerarcú Balaton régió minden évszakban más és más oldalát mutatja meg. Az aktív kikapcsolódás szerelmeseit tavasztól csábítják a környék túraútvonalai, forró nyári napokon

Részletesebben

Balaton Élmények ízben és vízben

Balaton Élmények ízben és vízben Balaton Élmények ízben és vízben Bor és wellness i t t h o n. h u / b a l a t o n Ba l ato n é l m é n y e k í z b e n é s v í z b e n 1 Bevezető Ajánlás: A wellness nem gyógyszer, a wellness sokkal több

Részletesebben

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/ http:///colosseumhotel/hu/ Bemutatkozás 2011 áprilisától várja vendégeit a Colosseum Hotel****, mely Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett található, Szegedtől 20 km távolságra.

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

DANUBIUS HOTELS GROUP

DANUBIUS HOTELS GROUP KREATÍV KONFERENCIÁK KIHAGYHATATLAN PROGRAMOK SOPRONBAN ÉS KÖRNYÉKÉN Vegyen egy mély levegőt és élvezze az Alpoknak és a meseszép erdős vidéknek köszönhető üdítően tiszta, friss levegőt. KONFERENCIA ÉS

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL

TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL TÁJÉKOZTATÓ A 2011. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRİL Nyugdíjasklubok és Idısek Életet az éveknek Országos Szövetsége (Budapest, 1053 Királyi Pál u. 20. I/3., tel/fax: 06/1/327-0118, email: nyugszov@hu.inter.net)

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

ProgramAJÁNLÓ 2012/I.

ProgramAJÁNLÓ 2012/I. ProgramAJÁNLÓ 2012/I. 1 ÚJDONSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK 2 A Hunguest Hotels hévízi szállodáiban folyamatosan törekszünk arra, hogy vendégeink üdülésük alkalmával mindig kapjanak valami újat, legyen kínálatunkban

Részletesebben

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu

fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu fürdőváros Európa közepén www.visitbuk.hu A Répce folyó virágzó síkján karnyújtásnyira az Alpoktól Magyarország nyugati csücskében helyezkedik el Bük városa. Kincse, a több mint ezer méter mélységből feltörő

Részletesebben

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS

MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS KONFERENCIA BEMUTATKOZÓ MENDAN MAGIC SPA & WELLNESS HOTEL HHHHsuperior, ZALAKAROS Amennyiben Ön is egy tökéletesen szervezett, gördülékeny és sikeres rendezvény megszervezésén fáradozik, megtalálta a megfelelô

Részletesebben

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/

Hotel Korona Eger **** Magyarország - Heves megye - Eger http://www.reise.info.hu/korona-hotel-eger/hu/ http:///korona-hotel-eger/hu/ Bemutatkozás Tegyen velünk egy túrát Eger egyik legkedveltebb szállodájában! Eger első magán és wellness szállodája - Hotel Korona****/*** Eger történelmi belvárosának legcsendesebb

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/

Hotel Erzsébet-Hévíz *** Magyarország - Zala megye - Hévíz http://www.reise.info.hu/hotel-erzsebet-heviz/hu/ http:///hotel-erzsebet-heviz/hu/ Bemutatkozás A világhírű természetes gyógyhatású hévízi tófürdő közvetlen közelében helyezkedik el az elegáns Hotel Erzsébet. A 47 db reprezentatívan berendezett, színes

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG

DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG DANUBIUS ÔSZTÔL TAVASZIG SZÁLLODÁINK oldal VIDÉK Hévíz, Danubius Health Spa Resort Hévíz**** superior 10 11 Hévíz, Danubius Health Spa Resort Aqua**** 12 13 Bükfürdô, Danubius Health Spa Resort Bük****

Részletesebben

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában,

MEDULIN. Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km. www.greenhorvat.hu KIEMELT AJÁNLAT! Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, MEDULIN KIEMELT 15 Apartman Ferry Pula 10 km, Rabac 53 km Elhelyezkedés: Medulinban, egy csendes mellékutcában, szépen gondozott kertben, a központtól kb. 200 m-re. Strand: homokos, kavicsos kb. 600 m-re;

Részletesebben

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/

Villa Weber Romantic Resort (bezárt) Magyarország - Tolna megye - Bonyhád http://www.reise.info.hu/weber/hu/ Bemutatkozás Hotel: Villa Weber Romantic Resort (bezárt) A Völgységi dombság szíében, páratlan nyugodt környezetben álló majorság és a kastély épülete a bonyhádi Perczel család tulajdonában állt, és az

Részletesebben

Vízben jók vagyunk! A vizek éve. Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Decemberben. www.vizekeve.hu

Vízben jók vagyunk! A vizek éve. Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Decemberben. www.vizekeve.hu Vízben jók vagyunk! A vizek éve 2008 Decemberben Ajándékozzon pihenést Budapesten és környékén! Ajándékozzon pihenést Kedves Vendégünk! Hamarosan elérkezik a karácsony, az utcákon kigyúlnak az adventi

Részletesebben

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Üdülési ajánlatok 2015. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Üdülési ajánlatok 2015 Check in, chill out A resort of: www.aquaworldresort.hu Rólunk Az Aquaworld Resort Budapest**** superior konferencia- és wellness szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri

Részletesebben

2013.02.02. Kategória - Hotelstars EU. Kategória - Hotelstars EU

2013.02.02. Kategória - Hotelstars EU. Kategória - Hotelstars EU 0.0.0. I.Épület, szobák (9 tétel pont) II. Bútorok/felszereltség ( tétel - pont) III. ( tétel pont) IV. Szabadidős tevékenységek (9 tétel 0 pont) V. Egyéb (0 tétel - 9 pont) VI. Házon belüli konferencia

Részletesebben

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel!

Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! Legolcsóbb pihenés Dobogókőn 60 % kedvezménnyel! 5 éjszaka, 2 főnek, franciaágyas szobában, félpanzióval + ajándékként 1 egész napos termálfürdőzéssel, + további 1 élményelemmel, melyet a lap alján ajánlott

Részletesebben

GYÓGYÁSZATI ÚTMUTATÓ

GYÓGYÁSZATI ÚTMUTATÓ Treatment Guide borito Magyar:Layout 1 9/14/10 3:40 PM Page 1 ORSZÁG / ВЕНГРИЯ Danubius Ügyfélszolgálat és Budapesti Központi Szobafoglalás Клиентский центр гостиниц «Danubius» и Будапештский центр бронирования

Részletesebben

28-11 28 gyógyszálló 11 helyen Versenyképes 72% 0 11 nincs gyógyszálló 11 gyógyhelyen Ebből hat 2013- 11 0 11 gyógyszálló nem gyógyhelyen 28%

28-11 28 gyógyszálló 11 helyen Versenyképes 72% 0 11 nincs gyógyszálló 11 gyógyhelyen Ebből hat 2013- 11 0 11 gyógyszálló nem gyógyhelyen 28% Gyógyhelyek (22) 2016 március (39 gyógyszálló) 1. Miskolc-Lillafüred (Borsod-A-Z) 1935. 2. Harkány (Baranya) 1958. 1984. 2008. 3. Sopron-Balf (Győr-M-S) 1961. 1970. 4. Gyöngyös-Kékestető (Heves) 1963.

Részletesebben

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS a Danubius szállodákban 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu Online foglalóknak 5 000 Ft-os kedvezménykupon a Danubius szállodákban! Indián nyár a Balatonnál

Részletesebben

Belföldi szállásajánlatok

Belföldi szállásajánlatok Belföldi szállásajánlatok Érvényes: 2016. január 1-től 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Kiegészítő információk... 4 Abádszalók - Postás üdülő... 5 Aggtelek - Posta vendégszoba... 5 Badacsonytomaj

Részletesebben

egyben. Tegyen minket próbára!

egyben. Tegyen minket próbára! Éld át Badacsonyt! Tisztelt Cégvezető, Ön a Hotel Bonvino Wine & Spa Badacsony cégek számára készített kiadványát tartja a kezében. Bízunk benne, hogy bemutatkozó anyagunkkal megkönnyítjük a választását,

Részletesebben

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM

EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM EÖTVÖS JÓZSEF FŐISKOLA BESZÉDES JÓZSEF KOLLÉGIUM Cím: 6500 Baja, Bajcsy-Zsilinszky út 16. Telefon: 36-30-349-5157 Honlap: http://www.ejf.hu/kollegiumok.php?http://www.ejf.hu/kollegium/kollegiumi_informaciok.php

Részletesebben

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/

Hotel Divinus Magyarország - Hajdú-Bihar megye - Debrecen http://www.reise.info.hu/hotel-divinus/hu/ http:///hotel-divinus/hu/ Bemutatkozás Az ötcsillagos Hotel Divinus megnyitásával korona került a debreceni szállodahálózatra. A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő,

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010

RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 RV ÜDÜLÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2010 Nyaralás a Görög Tengerparton Nyaralás a tengerparton az Olimposzi Riviéra kedvelt fürdőhelyén fürd helyén az Olimposz hegy lábánál lévő lév Paralián.

Részletesebben

Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség

Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség Csokonyavisonta / Korona Apartmanház és Panzió szálláslehetőség Ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre vágyik, élvezni szeretné a gyógyvíz nagyszerű hatásait vagy családi pihenéshez szállást keres,

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

Gyula, 2016. szeptember 22-24.

Gyula, 2016. szeptember 22-24. A Magyar Reumatológusok Egyesületének éves Vándorgyűlése Gyula, 2016. szeptember 22-24. ÉRTESÍTŐ Köszöntő Tisztelt Kolléganők és Kollégák! 2016. szeptember 22-24 között Gyula városa ad otthont az MRE éves

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/ http:///wolf-hotel/hu/ Bemutatkozás Üdvözöljük! Családias környezetben várja vendégeit a három csillagos Wolf Hotel, mely mindössze 300 m-re fekszik a Gyógy- és Wellnessfürdôtôl. Szobák, leírás A hotel

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

Magunkról. Alkalmazottak száma. Vendégek száma. 2002 9965 szoba. 1992 1699 szoba. Vendégek száma (ezer fô) Alkalmazottak száma.

Magunkról. Alkalmazottak száma. Vendégek száma. 2002 9965 szoba. 1992 1699 szoba. Vendégek száma (ezer fô) Alkalmazottak száma. 1. 2. 4 35 3 25 2 15 1 5 Bevétel (ezer Ft) 1992 1992 1699 szoba 22 9965 szoba Szobák 1996 1997 21 Bevétel Magunkról Ebitda (ezer Ft) 9 8 7 6 5 4 3 2 1 22 Ebitda N égy országban, 72 szállodában várjuk a

Részletesebben

MAGYAR REUMATOLÓGIAI SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETE

MAGYAR REUMATOLÓGIAI SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETE MAGYAR REUMATOLÓGIAI SZAKDOLGOZÓK EGYESÜLETE MRSZE elnöksége: Domján Andrea dr. (jur) elnök Terbéné Szekeres Klára alelnök IV. KONGRESSZUSA Monek Bernadett főtitkár Marcsik-Bedő Borbála pénztáros Gyula,

Részletesebben

Törzsvásárlói Kedvezményfüzet

Törzsvásárlói Kedvezményfüzet Törzsvásárlói Kedvezményfüzet 2016. I. negyedév CASADA TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYFÜZET Ügyfél neve: Megrendel száma: Kiadás dátuma: Érvényes: 2016. január 1-2016. március 31. Törzsvásárlói Kedvezményfüzet

Részletesebben

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR

GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR GERÉBY KÚRIA HOTEL ÉS LOVASUDVAR H6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Fax: +36 76 356 045 Mobil: +36 30 9559 056 Email: gereby@gereby.hu www.gereby.hu Miként is lehetne szavakkal leírni

Részletesebben

Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda

Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda Székelyudvarhely - Küküllő Szálloda A Küküllő Szálloda*** a város központjában az Emlékezés Parkja mellett fekszik, ahonnan 15-20 perces sétával bejárható és megtekinthető a régies hangulatú városközpont.

Részletesebben

Szentesi Üdülőközpont *** Magyarország - Csongrád megye - Szentes http://www.reise.info.hu/udulokozpont-szentes/hu/

Szentesi Üdülőközpont *** Magyarország - Csongrád megye - Szentes http://www.reise.info.hu/udulokozpont-szentes/hu/ http:///udulokozpont-szentes/hu/ Bemutatkozás Szentesi Üdülőközpont Üdülőházak Szeretnél egy árnyas liget közepén folyópart mellett pihenni? És még a strandért sem kell fizetned? Akkor jó helyre jössz!

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

Kiváló Európai Desztináció European Destinations of Excellence Könnyű elérni nehéz elhagyni! Fókuszban az akadálymentes turizmus 1 A pályázati anyag tartalma a 2012 évben, Kaposváron, a ténylegesen megvalósult

Részletesebben

észak-alföld Nyíregyháza-Sóstó Tiszafüred DEBRECEN Hajdúszoboszló Kisújszállás Martfű

észak-alföld Nyíregyháza-Sóstó Tiszafüred DEBRECEN Hajdúszoboszló Kisújszállás Martfű észak-alföld Dióhéjban Észak-Alföldről: gyógyító erejű vizek, szórakozásra csábító élményparkok, Hortobágy, mint Világörökség, romantikus Tisza vidék, érintetlen természet, egyedi kultúra, máig élő hagyományok,

Részletesebben

A Balaton régió turizmusa és turisztikai marketingtevékenység a Balaton népszerűsítésére

A Balaton régió turizmusa és turisztikai marketingtevékenység a Balaton népszerűsítésére A Balaton régió turizmusa és turisztikai marketingtevékenység a Balaton népszerűsítésére Dr. Niklai Ákos elnök, Magyar Turizmus Zrt. Balaton konferencia Siófok, 2009. április 22. A 2008. évről dióhéjban

Részletesebben

Rovinj Horvátország. 19 500 Ft. 3 éjszaka. hotel **, reggelivel, kétágyas szobában. Clubcard pont

Rovinj Horvátország. 19 500 Ft. 3 éjszaka. hotel **, reggelivel, kétágyas szobában. Clubcard pont Önnek is jár a kikap kapcsolódá ás 2012. május - június www.tescoutazas.hu 06 40 525 552 Rovinj Horvátország 19 500 Ft 3 éjszaka hotel **, reggelivel, kétágyas szobában 97 Clubcard pont Önnek is jár a

Részletesebben

A BALATON LEGNAGYOBB VITORLÁSKIKÖTŐ LÁNCA

A BALATON LEGNAGYOBB VITORLÁSKIKÖTŐ LÁNCA A BALATON LEGNAGYOBB VITORLÁSKIKÖTŐ LÁNCA VITORLÁSKIKÖTŐK A BALATON KÖRÜL 2016 BALATONI HAJÓZÁSI ZRT. Ha Balaton, akkor Hajózás! BAHART KIKÖTŐ LÁNCA, ILLETVE TÚRAHELYEI BAHART vitorláskikötők Balatonalmádi

Részletesebben

Üdülési lehetőség 2016

Üdülési lehetőség 2016 Üdülési lehetőség 2016 Kedves Kollégák! A PSZ Tolna Megyei Szervezete üdülői: 1. 2. 3. 4. 5. Balatonmáriafürdő, Dózsa György u. 95. Óbánya, Fő u. 67. Fadd-Dombori üdülőtelep, Ibolya u. 9. Harkány, Bartók

Részletesebben

Tavasz Jeles Kaposvár Festők Városa Hangulatfesztivál. A program siketek és hallássérültek számára ajánlott.

Tavasz Jeles Kaposvár Festők Városa Hangulatfesztivál. A program siketek és hallássérültek számára ajánlott. Kiváló Európai Desztináció European Destinations of Excellence Könnyű elérni nehéz elhagyni! Fókuszban az akadálymentes turizmus 1 A pályázati anyag tartalma a 2012 évben, Kaposváron, a ténylegesen megvalósult

Részletesebben

Lotus Therme. Lotus egészség. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Lotus egészség. www.lotustherme.net Lotus Therme Lotus egészség 1 www.lotustherme.net HU 2 Gyógyászati kezelések A kezelések előtt orvosi konzultáció szükséges Orvosi vizsgálat HUF 6.500, Receptírás / darab HUF 3.000, Pakolások és fürdők

Részletesebben

XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok

XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok XXIII. Magyarországi Egészségügyi Napok Debrecen, Kölcsey Központ 2016. október 5-7. Innováció a magyar egészségügyben fények és árnyak!? Kísérő rendezvény: Fókuszban a sürgősségi betegellátás www.egve.hu

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg.

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg. 52 Dominika a karib tenger gyöngyszeme A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába

Részletesebben

Szállodai specializációs érdekességek

Szállodai specializációs érdekességek Szállodai specializációs érdekességek 1.000 m2 vízfelület gyógyszálló Naturmed Hotel Carbona, Hévíz 261 1.9m2 1.280 m2 vízfelülettel wellness szálloda Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár 22 medence 273 2.3m2

Részletesebben

Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik

Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik 1. 2. 3. 4. 5. Csatlakozó cég, fürdőlétesítmény neve Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő - Szeged Eleven Kft. Budapest Gyopárosfürdői Gyógypark

Részletesebben

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges. TÖRÖK RIVIÉRA a misztikus kelet És az európai kultúra ÖtvÖzete, imádom a bazárok hangulatát, a keleti fűszerek illatát, És a törökök vendégszeretetét. www.ibusz.hu 250 FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés

Részletesebben

Nyári Családi Kuponfüzet

Nyári Családi Kuponfüzet Nyári Családi Kuponfüzet Ér vényes: 2013.06.14 2013.09.15. A kedvezményre jogosító kuponokat az érvényességi időn belül csak a kuponon feltüntetett beváltási helyszínen, a szolgáltatásra való bejelentkezéskor,

Részletesebben

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali 2016 nyár-ősz Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali Kedves Utasaink! Legújabb programfüzetünkben utazási irodánk 2016. nyári-ôszi

Részletesebben

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39.

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u. 37-39. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

TURISZTIKAI RÉGIÓK MEGJELENÉSEI Balaton Az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága az Utazás kiállításon idén 259 m 2 -en, 3

TURISZTIKAI RÉGIÓK MEGJELENÉSEI Balaton Az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága az Utazás kiállításon idén 259 m 2 -en, 3 TURISZTIKAI RÉGIÓK MEGJELENÉSEI Balaton Az MT Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága az Utazás kiállításon idén 259 m 2 -en, 3 szigetstandon, 21 társkiállítóval közösen várja a Balaton és a régió

Részletesebben

2 óra Nordic Walking túrabot használat és 2 óra kerékpárhasználat vagy Falusi gazdaság látogatása és gyermekeknek ingyenesség 6 éves korig

2 óra Nordic Walking túrabot használat és 2 óra kerékpárhasználat vagy Falusi gazdaság látogatása és gyermekeknek ingyenesség 6 éves korig ALAPCSOMAGOK PIHENÉS 2014. január 1. 2014. március 13. / 2014. március 16. 2014. április 16. / 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. 2 óra Nordic Walking túrabot használat és 2 óra kerékpárhasználat

Részletesebben

Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és programjaik

Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és programjaik Magyar Fürdőkultúra Napjához csatlakozott fürdők és jaik 1 2 3 4 Gyulai Várfürdő Gyula Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő Anna Gyógy-, Termál és Termálfürdő Szeged Gránit Gyógyfürdő Zrt Zalakaros wwwvarfurdohu

Részletesebben

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL

A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL A HUNGUEST HOTELEK NYÁRI KÍNÁLATÁBÓL HH RÉPCE***+ BÜKFÜRDŐ Érvényes: 2012.08.17-ig / 2 3 éjszaka foglalással Ár: 11.970 Ft / fő / éjszaka Ár: 10.440 Ft / fő / éjszaka 4 éj foglalással Szállás 2ágyas szobában

Részletesebben

MEET & RELAX R YA G A M

MEET & RELAX R YA G A M MAGYAR MEET & RELAX MEET & RELAX FÓKUSZBAN A MUNKA EGYÜTT MÁSHOL, MÁSKÉPP NÁLUNK A VILÁG ADNI JÓ FELEDHETETLEN PILLANATOK A GASZTRONÓMIA MŰVÉSZETE MEET & RELAX Kétszeres Magyar Termék Nagydíjas és Turizmus

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1.

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR. vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16. 1. MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR www.vacesvideke.hu www.izalapito.hu vacesvideke@gmail.com izalapito@gmail.com Kosztyán Attila 06 30 331 19 71 Kosztyán Enikő 06 30 337 03 16 1. oldal A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton

Részletesebben

Deél- Al-foél-d. élmény! minden vizében. www.delalfold.info

Deél- Al-foél-d. élmény! minden vizében. www.delalfold.info Deél- Al-foél-d minden vizében élmény! www.delalfold.info Dél-Alföld Minden vizében élmény 1 Dél-Alföld a csodavizek hazája Egészségére váljék Gyulán! Gyula élénk idegenforgalmával Magyarország egyik legkedveltebb

Részletesebben

A Vidék Minõsége. A Valódi Érték.

A Vidék Minõsége. A Valódi Érték. KÖSZÖNTÕ A BAKONYÉRT VIDÉKFEJLESZTÉSI AKCIÓCSOPORT TERÜLETE Kedves Érdeklõdõ! Nagy szeretettel köszöntöm az A BAKONYÉRT Vidékfejlesztési Akciócsoport kiadványában! Egyesületünk Fejér és Veszprém megyékben,

Részletesebben

MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL

MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL MINDEN ÉLMÉNNYEL TÖBB LESZEL családbarát fürdőajánlatok Makói Hagymatikum Gyógyfürdő Gyermekvilágunk a családoknak, közülük is a legkisebbeknek nyújt felhőtlen szórakozást. A gyerekeket csúszdával, tocsogó

Részletesebben

észak-magyarország Hernádvécse Mád Lillafüred Szilvásvárad MISKOLC Tokaj Eger-Szarvaskő Noszvaj Eger Mezőkövesd-Zsóry fürdő Erdőtelek Parádfürdő

észak-magyarország Hernádvécse Mád Lillafüred Szilvásvárad MISKOLC Tokaj Eger-Szarvaskő Noszvaj Eger Mezőkövesd-Zsóry fürdő Erdőtelek Parádfürdő Észak-Magyarország egy egészségtudatos öko-aktív régió, ahol látványos természeti értékek találhatók (például az Aggtelekicseppkőbarlang, vagy a Bükk változatos tája), de vannak itt híres kulturális emlékek,

Részletesebben

A mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő gyógyászati részlegének vizsgálata

A mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő gyógyászati részlegének vizsgálata Egészségügyi Kar Egészségügyi szervező Egészségturizmus szakirány A mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdő gyógyászati részlegének vizsgálata Koppányné Szendrák Mária Lehotai Szilvia 2014 1. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

MInden élménnyel több leszel. Balaton. itthon.hu

MInden élménnyel több leszel. Balaton. itthon.hu MInden élménnyel több leszel Balaton itthon.hu H-8380 Hévíz, Vörösmarty Mihály u. 91. GPS: 46.78071 17.18512 Tel.: 06 83/341-580 06 83/342-895 hotelhelios@hunguesthotels.hu www.hotelhelios.hunguesthotels.hu

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

Szeretettel meghívunk a Magyar Állatorvosi Onkológiai Társaság VII. Konferenciájára.

Szeretettel meghívunk a Magyar Állatorvosi Onkológiai Társaság VII. Konferenciájára. Kedves Kollégánk! Szeretettel meghívunk a Magyar Állatorvosi Onkológiai Társaság VII. Konferenciájára. Időpont: 2012.június 16. Helyszín: Silvanus Konferencia & Sport Hotel, 2025 Visegrád, Fekete-hegy,

Részletesebben

BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG

BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG BÁSTYA FOGADÓ, ZALAEGERSZEG Bemutatkozás: Csodálatos természeti környezetben, a zalai dombok között helyezkedik el Zalaegerszeg városa. Fogadónk könnyen megtalálható a város északdéli főútja mentén. Kellemesen

Részletesebben

Baranya Hotel *** Magyarország - Baranya megye - Harkány http://www.reise.info.hu/hotel-baranya/hu/

Baranya Hotel *** Magyarország - Baranya megye - Harkány http://www.reise.info.hu/hotel-baranya/hu/ http:///hotel-baranya/hu/ Bemutatkozás Harkány Magyarország déli szegletében, Pécstől 25 km távolságra, a Villányi borvidéken, a Siklósi Vár szomszédságában található, a kénes gyógyvízéről híres, mediterrán

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben