GOLDESS KÉPVISELŐI KISOKOS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GOLDESS KÉPVISELŐI KISOKOS"

Átírás

1 GOLDESS KÉPVISELŐI KISOKOS Készítette: Györfiné Szabó Orsolya Területi Vezető

2 Tartalomjegyzék REGISZTRÁCIÓ UTÁNI TEENDŐK... 2 Változtasd meg a jelszavadat Töltsd ki és küldd vissza postán a szerződésedet Küldd be két személyi dokumentum másolatát postán / ben INFORMÁCIÓSZERZÉS... 3 Webkonferencia... 3 Facebook csoport... 3 Skype csoport... 3 ELJÁRÁSREND... 4 Ajánló... 4 Területi vezető... 4 Ügyfélszolgálat... 4 Cégvezetők... 4 ÉRTÉKESÍTÉSI TUDNIVALÓK... 5 Értékesítési forma... 5 Megrendelés... 5 Rendelés kiszállítása... 6 Számla kifizetése... 7 Termék továbbítása a vevő felé, vételár rendezése... 8 Vevői reklamáció kezelése... 9 TERVEZHETŐ JÖVEDELEM Mennyit akarsz keresni havonta? SEGÍTSÉG A MUNKÁDHOZ Webkonferenciák Ingyenes kipostázás Ingyenes színes szórólapok Weboldal, mint friss katalógus Facebook és Skype csoport Szép, mérettel ellátott termékfotók Céges névjegykártya Munkatársi kezdőcsomag Írott és videós segédanyagok LEGFONTOSABB LINKEK... 12

3 REGISZTRÁCIÓ UTÁNI TEENDŐK Változtasd meg a jelszavadat. A regisztrációd elkészülte után kaptál egy belépő jelszót (ez mindenkinél ugyanaz, goldess1), ezt változtasd meg a webirodádban, a Profil menüben. (Ennek elvégzési módját megtalálod a webiroda használati útmutató videóban, lásd később.) Töltsd ki és küldd vissza postán a szerződésedet. Meg fogod kapni postán a területi képviselői szerződésedet (az első rendelésed postázásával, vagy ha még nem rendelsz, akkor hamarabb). Azt a példányt, aminek a végén egy jelentkezési lap is csatolva van, kitöltve kell visszaküldened, postai úton. Küldd be két személyi dokumentum másolatát postán / ben. A szerződéshez mellékelned kell két személyi iratod másolatát is. Ezek lehetnek: személyi igazolvány + lakcímkártya VAGY útlevél + lakcímkártya VAGY vezetői engedély + lakcímkártya A személyi dokumentumok másolata a szerződéskötéshez szükséges: azonosítani kell a szerződőt, hogy valós személy, az utólagos számlafizetésből adódó csalások elkerülése miatt. Ezeket a másolatokat küldheted postai úton a szerződéssel együtt, vagy beszkennelve ben (a goldess2013@gmail.com címre). Amennyiben a regisztrációdat követő két héten belül sem kaptál még szerződést, jelezd ezt annak a személynek, akinek az ajánlásával munkatárs lettél.

4 INFORMÁCIÓSZERZÉS Webkonferencia Fontos, hogy részt vegyél a hétfő esti webkonferenciákon (este 8-9-ig). Itt a két cégvezetőt láthatod és hallhatod, ők mondanak használható ötleteket, tapasztalatokat, valamint aktuális friss információkat. Ezt a heti egy órát iktasd be a heti menetrendedbe, mert nagy jelentősége lesz számodra. (Időnként a részt vevők között ajándék-sorsolást is rendeznek vezetőink ) Nem a vásárlók becsábítására összeállított promóciós anyag vetítéséről van szó, hanem valóban fontos, hasznos, aktuális információkat, használható ötleteket kapsz itt minden hétfő este. Facebook csoport A másik fontos információszerző forrásod legyen a Facebook csoportunk. Itt csak a munkatársak vannak jelen, és itt folyik a napi szintű kommunikáció a cég és a munkatársak között. Amikor elkészült a regisztrációd, ajánlód behív téged ebbe a csoportba ha elfelejti, emlékeztesd rá. Amikor bekerülsz ebbe a csoportba, olvass kicsit vissza csoport üzenőfalán, ismerkedj a tagokkal a beírásaikból, nézd meg a Fájlok menüpont alatt feltöltött segítő anyagokat. Ha kérdésed van, keress rá a csoport keresőjében, hogy volt-e már téma az, amiről kérdeznél. Ez a Facebook csoport nem az apró-cseprő technikai vagy egyéb problémák megoldásának helyszíne. Ne írj be olyasmit, hogy pl. nem érkezett meg a posta, vagy hogy egy rendelt gyűrű mérete nem lett jó A problémák megoldására, kérdések megválaszolására kérlek tartsd be az eljárásrendet (lásd lentebb). (Ha nincs Facebook fiókod, nagyon egyszerűen regisztrálhatsz egyet magadnak.) Skype csoport Van egy segítő csoport a skypeon is, oda is kérheted felvételedet az ajánlódtól. Valamelyik csoportban bent kell lenned, hiszen ha dolgozol, a munkahelyedre is be kell járnod.

5 ELJÁRÁSREND Adódó problémáid, kérdéseid megoldására tartsd be az eljárási rendet. A munkatársi létszám növekedésével csak így lehet gördülékenyen intézni a dolgokat. Felesleges, hogy minden új munkatárs a cégvezetőknek írjon privát üzenetben olyasmiért, amire az ajánlója is egyszerűen tudna válaszolni. Kérdéseid megválaszolására az eljárásrend: Ajánló Bármilyen kérdésed van, amire nem találtál választ a csoportban, a segédanyagokban, azzal ajánlódat keresd először. (Ő az, akinek az ajánlása révén munkatárs lettél). Elsődlegesen vele tartod a kapcsolatot, tőle kérdezz először. Területi vezető Lehet, hogy kérdésedre ajánlód sem tudja a megoldást, ebben az esetben közösen keressétek a területi vezetőtöket, privát üzenetben vagy ben, telefonon. Semmiképpen sem a Facebook csoportbeli beírásban. Ügyfélszolgálat Ha ajánlód vagy területi vezetőd sem tud segíteni, akkor kérj segítséget az ügyfélszolgálattól. NAGYON FONTOS, hogy a két ügyfélszolgálatost csak abban az időpontban hívd, amikor be vannak osztva. Munkahely mellett végzik az ügyfélszolgálatos tevékenységüket, így ha épp nincsenek ügyeletben, nincsenek előttük a céges anyagok, nem tudnak segíteni. A webirodádban, a Kapcsolat menüpontban találod meg, mikor, kit, milyen telefonszámon lehet hívni. Cégvezetők Cégvezetőinket olyan ügyben keresd, amiben valóban csak ők tudnak segíteni. Rengeteg elfoglaltságuk van a céges ügyek intézésével (rendelések, készletre vételezés, ékszerpartyk tartása, stb.), így amennyire lehet, tehermentesítsük őket.

6 ÉRTÉKESÍTÉSI TUDNIVALÓK Az értékesítéssel kapcsolatos információkat olvashatod itt összeszedve, ezekkel mindenképpen tisztában kell lenned a munkavégzés elkezdése előtt. Értékesítési forma A Goldess Hungary csomagküldő szolgáltatást végző online értékesítő cég. Te, mint Területi képviselő, a saját webirodádból adhatsz le rendeléseket, amiket összegyűjtöttél, vagy amit magadnak rendelsz. A weboldalról a vásárlók nem tudnak rendelni. A megrendelt ékszereket neked postázza ki a cég (ingyenesen), a te nevedre szóló számla lesz a csomagban. És erre a számlára hivatkozva neked kell befizetned a számlán szereplő összeget a megadott határidőig a cég számlájára. Az értékesítésből származó jövedelem is adóköteles. Saját egyedi helyzeted, munkajog szerinti munkaviszonyod fogja meghatározni, mikor, milyen formában és mennyit kell belőle bevallanod és adóznod. Az értékesítésből származó jövedelem bevallása, az adó megfizetése minden Területi képviselő egyéni felelőssége és kötelessége! Kérdezz meg egy könyvelőt, vagy a munkaügyi központot, vagy a NAV kirendeltséget, hogy a te esetedben mi az irányadó. Megrendelés Minden héten csütörtök éjfélkor van a rendelések zárása. Ez azt jelenti, hogy mindig csütörtökig tudod gyűjteni a rendeléseidet a webirodádban (kosárba teszed), és legkésőbb csütörtök éjfélig kell azokat véglegesítened. Egy-egy rendelést a hét folyamán bármikor véglegesítheted, a csütörtöki zárást követően, egyben kerül csomagolásra és postázásra a heti rendelésed. A nem véglegesített rendelések pénteken reggel törlődnek a kosaradból! A webiroda használatáról, a rendelések leadásáról, véglegesítéséről is szóló segítő videót megtalálod a Facebook csoportunkban, vagy kérd el területi vezetődtől.

7 Rendelés kiszállítása A csütörtök éjfélig véglegesített heti rendeléseidet következő nap, pénteken csomagolják, és teszik postára. Normál postai kiszállítási időt feltételezve, a csomagod hétfőn vagy kedden érkezik meg hozzád. Sajnos, a postai kiszállítás időnként lassabb, tapasztalatok szerint hétfőtől csütörtökig terjedő intervallumban kapod meg a csomagodat. Ha csütörtökig nem érkezik meg, amit rendeltél, mindenképpen jelezd az ügyfélszolgálatnak! (De ne kérdezz rá hétfőn, meg kedden, meg szerdán is: ezt az időt meg kell várnod, és ha csütörtökön nincs nálad, AKKOR jelezz. Amint a cég postára adta neked az ajánlott küldeményt, csak az azonosító számot tudják neked megadni. De ha ezzel érdeklődsz a postán, általános tapasztalat szerint nem fogják tudni megmondani csütörtök előtt, hogy éppen hol tart a csomagod kézbesítése.) A csomagot ajánlott küldeményként kapod, tehát a postásnál alá kell írnod: HA SÉRÜLTNEK TALÁLOD A POSTAI CSOMAGOT NE VEDD ÁT, KÜLDESD VISSZA!!!! (ki van szakadva, látszik, hogy felbontották, majd újraragasztották, stb.) Ez nagyon fontos, mert az esetleges postázás közbeni eltűnések, sérülések miatt csak így tud a cég is reklamálni. Időnként előfordulhat, hogy késik az országba beérkező ékszerek vámolása, vagy egyéb ok miatt nem tudják pénteken postára tenni az előző nap leadott rendeléseket. Ilyen esetben a cégvezetők mindig jelzik a Facebook csoportban, hogy mikor kerülnek postára az ékszerek, így tudod kalkulálni az érkezési idejét. Amennyiben a vevő, aki nálad rendelt, más településen lakik, a megérkező ékszereket neked kell felé továbbítanod. Ennek mikéntje a köztetek történő megegyezés alapján történik (személyes átvétel, posta). Emiatt az az idő, míg a rendelés leadása után a vevőd megkapja a terméket, egyedileg változó, de ezekkel az átfutási időkkel tudsz kalkulálni. (Általában a rendelés leadásától számított két héten belül a vevőnél van a termék, ha tovább is kell postáznod.) Általában azon a héten péntekig van a számla befizetésének határideje, amikor megkapod a csomagot. Az átadás-átvétel-fizetés mikéntjét ezek ismeretében neked kell alaposan átgondolnod!

8 Számla kifizetése Amikor megkapod a csomagodat, benne van a rendelt termékekről a nevedre kiállított számla. A számlán már a te jutalékoddal csökkentett összeg szerepel a Fizetendő végösszeg sorában. Az itt szereplő összeget kell befizetned/elutalnod a számlában is szereplő számlaszámra: HE-VI CASH Bt. Számlaszám: (6500 Baja, Czirfusz Ferenc u. 26/a, ha a címet is kérik) Utalásnál/befizetésnél a Megjegyzés rovatba be kell írnod a számlán szereplő Sorszámot, és a nevedet, így tudják azonosítani, kinek a rendeléséhez és melyik számlához tartozik a befizetés. A Fizetési határidő sorában szerepel az a dátum, ameddig a befizetésednek meg kell történnie! Ez nagyon fontos, hogy határidőig be legyen fizetve a számlád, hiszen a cég is csak akkor tud újabb árukészletet rendelni, ha az értékesített termékek ára időben, tervezhetően befolyik. Valamint, ha késel a befizetéssel, a következő rendelésedet nem fogják addig kiküldeni, míg az előző számlád nincs rendezve. Olyan esetben, ha késve kapod meg valami miatt a csomagodat, és emiatt lecsúszol a fizetési határidőről (amit egyébként a csomagolás és a postára adás idejével kalkulálnak ki), akkor ezt haladéktalanul jelezd az ügyfélszolgálat vagy a cégvezetők felé. Ilyen esetben a péntek helyett a következő hétfő lesz a befizetésed határideje. NAGYON FONTOS: az nem lehet a számlád kifizetésének csúszására indok, hogy a megrendelőd nem tudja határidőig kifizetni. A vevő fizetőképességének, fizetési hajlandóságának előzetes felmérése a te feladatod. A vevő részéről a termék átvételének és kifizetésének helyét, idejét és módját is neked kell alaposan átgondolnod, a szállítással kapcsolatban leírtakat, és a számla befizetési határidejét figyelembe véve. Ha szükséges, neked kell megelőlegezned a befizetendő összeget, hogy tartsd a határidőt! (Megoldásra ötlet a következő oldalakon!) Amennyiben Ft-nál nagyobb értékben adsz le egyben rendelést, a csütörtöki véglegesítést követően pénteki napon előleget kell utalnod a cég felé ha erre szükség van, pénteken az ügyfélszolgálatosok megkeresnek telefonon, és jelzik, mekkora előleg befizetése szükséges a csomagod postára adásához.

9 Termék továbbítása a vevő felé, vételár rendezése Alapvetően nem az a feladatod értékesítőként, hogy tőled távol élő megrendelőknek értékesíts. Az elsődleges cél az, hogy a saját környezetedben találj vevőket, ne okozzon gondot a termék átadása, a vételár bekérése, és a számla határidőig történő befizetése részedről. De természetesen lehetnek megrendelőid lakhelyedtől eltérő településekről is. Cégünk alap felállás szerint úgy dolgozik, hogy a vevő a termék átvételekor fizet neked. Ez működik is abban az esetben, ha ismered régebbről azt, aki rendel, vagy ha helyben lakik. Ilyenkor kettőtök közötti megállapodás tárgya, hogy mikor fizet, mikor, hogyan és hol fogja átvenni a terméket. Ha viszont a vevőd máshol lakik, és postán kell továbbítanod a terméket, akkor kalkulálnod kell a továbbpostázás idejével is. Ilyen esetben célszerű úgy megbeszélni a megrendelőddel, hogy a megrendelése leadásával egyidejűleg utalja el a számládra a termék árát, valamint a postaköltséget. Így még ha késve is kapod meg a csomagot, azonnal be tudod fizetni a cég számlájára, és nem kerülsz csúszásba, valamint nem neked kell megelőlegezned a fizetendő összeget. Ha tovább postázol, minden esetben ajánlott küldeményként add fel az ékszereket, levélként, hogy nyoma legyen, tudd bizonyítani, hogy postára adtad, illetve hogy kereshető legyen, ha eltűnne. A gondos csomagolásra is ügyelj, ne sérülhessen az ékszer (célszerű kis darab buborékos fóliába tekerni, és pl. egy újságpapírlappal körbetekerni, így tenni borítékba). Egy nehezebb karkötő, vagy néhány kisebb darab ékszer egyszerre, ajánlottan feladva ilyen csomagolással általában belefér a 450 Ft-os postaköltségbe, de a postaköltség kiszámítása rád van bízva. Az ajánlott szelvényeket őrizd meg, a megrendelőnek add meg az azonosító számát, hogy ha bármi van, tudja kerestetni a postán. És vezess magadnak nyilvántartást a rendelésekről: ki mit rendelt, ki fizetett már, mi a postázási cím, elérhetőségei, esetleges reklamáció, stb.

10 Vevői reklamáció kezelése Cégünk megelégedettségi garanciával dolgozik. Ez azt jelenti, hogy a vevő a termék kézhezvételét követően élhet cseregaranciával, ha pl. sérült a termék, vagy nagyon eltér attól, amit várt (túl fehér, túl sárga, stb.). MINŐSÉGI HIBA, FIZIKAI SÉRÜLÉS: Cégünk kiváló minőségű termékeket forgalmaz. Amikor megkapod a csomagot, neked is ellenőrizni kell, hogy a csomagban levő termékek sérülésmentesek-e. A cégnél történő csomagolás során is ellenőrzik ezt, de ahol emberek dolgoznak, időnként előfordulhatnak tévesztések (sokszor késő éjszakába nyúlóan csomagolják a rendeléseket). Ha a termék átvétele után véletlenül mégis valami termékhibát, sérülést tapasztalsz, reklamációdat jelezned kell a cég felé, területi vezetődön keresztül. Ilyen esetben a cég cseréli a terméket. Az is előfordulhat, hogy tőled sérülésmentesen indul tovább a termék a vevő felé, de a postai út során sérülés éri. Ha a termék átvételekor a vevőd jelzi, hogy sérült terméket kapott, akkor is érvényes a cseregarancia. MINDENKÉPPEN HÍVD FEL A VEVŐ FIGYELMÉT, HOGY KÖZVETLENÜL ÁTVÉTEL UTÁN JELEZZE NEKED, HA VALAMI SÉRÜLÉST TAPASZTAL! (Ha pl. egy héttel az átvétel után felhív, hogy sérülten kapta a terméket, akkor már valószínűleg használat közben sérülhetett meg, mindenképpen próbáld kikérdezni, mi és mikor történt, ha ilyen adódik.) Indokolt reklamáció esetén a vevő írja meg ben a cég címére a panaszát, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és küldje vissza a terméket (a postaköltség ilyenkor a vevőt terheli). Az ügyfélszolgálattal megbeszélheti, milyen termékre kívánja cserélni, vagy ha nem talál neki tetszőt, akkor végső esetben visszakérheti a pénzét. MÉRETHIBA: Ha mérethiba adódik gyűrű, karlánc esetében akár azért, mert a vevő rosszul adta meg a méretét, vagy esetleg rossz méret került postázásra, reklamációdat jelezned kell a cég felé, területi vezetődön keresztül. Ilyen esetben a cég cseréli a terméket megfelelő méretűre. EGYÉNI BŐR PH ÉRTÉK PROBLÉMA: Rendkívül ritkán, egyedi esetekben előfordulhat, hogy a vevő bőrének Ph-ja nagyon extrém eltérést mutat az átlagemberekétől (nagyon maró az izzadsága, stb.) Ilyenkor előfordulhat, hogy a termék károsodik, elszíneződik a bőrrel érintkezve, vagy elszínezi a viselő bőrét. Ilyenkor is az ügyfélszolgálathoz kell irányítani panaszával a fentebb leírtak szerint. (Ilyen eset több száz közül 1-2-szer adódik).

11 TERVEZHETŐ JÖVEDELEM Nagyon sokan megkérdeztétek már, hogy mennyit lehet ezzel az értékesítői munkával keresni. A válasz nagyon egyszerű: amennyit értékesítesz, annak a függvénye a kereseted. Minden eladott termék árának 30%-a a jutalék. Mennyit akarsz keresni havonta? Ha az elérhető jövedelemre vagy kíváncsi, kezdd azzal, hogy kiszámolod, mennyit szeretnél egy hónapban keresni. Azután számolj. Megnézzük egy példán keresztül, behelyettesítheted a saját számaidra: PÉLDA: Én szeretnék havonta Ft-ot keresni az értékesítési jutalékaimból. Az átlagos 3500 Ft-os árakkal fogok számolni (a legtöbb ékszer ára 3590 és 3990 Ft). A Ft az egy Ft értékű összmegrendelés 30%-os jutalékának felel meg. Ha ezt az Ft összeget elosztom a 3500 Ft-os átlagárral, megkapom, hogy ez kb db ékszer árából adódik. Vagyis számolhatunk úgy, hogy minden eladott darab után átlag 1000 Ft a jutalékunk (a 3500 Ft-nál olcsóbbakból kicsit kevesebb, az efölötti árúakból több, de ezzel az átlaggal számolva hellyel-közzel reális a számításunk). Ha tehát egy hónapban Ft pluszra lenne szükségem, akkor havonta 15 db ékszer értékesítését tűzöm ki célul. Bontsuk ezt le egy hétre: a 15 db-ot egy hónap alatt kell értékesítenem egy hónapban van 4 hét, azaz hetente 3-4 db ékszer értékesítése a célom. Így egy hetes intervallumra lebontva, sokkal jobban tervezhetővé tudod tenni magadnak, mennyit kell dolgoznod vele heti szinten, hány embernek kell megmutatnod, mivel foglalkozol, hogy elérd keresetben azt, amit szeretnél. Arról ne felejtkezz meg, hogy a szerzett jutalékod, mint minden jövedelem, a mindenkor érvényes adójogszabályok szerint adóköteles. Saját egyéni helyzetednek megfelelően érdeklődj utána, milyen összeghatártól, mennyit, mikor, hogyan kell bevallanod, befizetned. Ez a te felelősséged!

12 SEGÍTSÉG A MUNKÁDHOZ GOLDESS Területi képviselőként nagyon sok segítséget megkapsz a cégtől, hogy sikeres legyen a munkavégzésed. De dolgozni neked kell mint bármilyen más munkahelyen is. Nézzük végig, mik lesznek segítségedre: Webkonferenciák Minden hétfőn este 8-9 óráig. Erről már olvashattál korábban. Ingyenes kipostázás A megrendelt termékeket címedre a cég ingyenesen postázza, így csökkentve a kiadásaidat. Ingyenes színes szórólapok Minden megrendeléseddel kapsz 8-10 db színes szórólapot, ami segít neked a reklámozásban, hirdetésben. Rendelésen kívül is igényelhetsz, ben jelezheted igényedet az ügyfélszolgálat felé. Weboldal, mint friss katalógus A weboldal folyamatosan frissül, minden vásárlást, készletváltozást másodpercre pontosan nyomon követve. Ezt az oldalt használhatod katalógusként. Facebook és Skype csoport Ezekről is olvashattál már korábban. Szép, mérettel ellátott termékfotók A termékek fotóit letöltheted a weboldalról, és használhatod bemutatásra, akár (okos)telefonodra/tabletre feltöltve is, vagy telefonon/tableten internetelérés mellett, közvetlenül a weboldalon. Céges névjegykártya Cégünktől nagyon kedvező áron igényelhetsz igényes, szép névjegykártyát is, ingyenes kipostázással. 100 db kártya 2000 Ft áron igényelhető az ügyfélszolgálaton keresztül.

13 Munkatársi kezdőcsomag A kezdőcsomag megvásárlása nem kötelező, de ha van rá lehetőséged, sokkal könnyebben fog menni az értékesítés. Legtöbben ugyanis szeretik élőben látni, ha nem is azt a terméket, amit megrendelni szeretnének, de legalább a cég termékei közül néhányat, hogy láthassák élőben a minőséget, kidolgozást. A kezdőcsomag ára 8425 Ft, tartalma mindig az aktuális készletből van összeállítva (2db karlánc 3990 Ft/ db, 2 db fülbevaló 2990 Ft/db, 1 db gyűrű 2990 Ft katalógusértéken). Ha ezeket eladod katalógus áron, kb Ft hasznod lesz rajta, de használhatod bemutató mintakollekcióként is. Kezdőcsomagot csak az első rendeléseddel kérhetsz, de akkor korlátlan darabszámban. Írott és videós segédanyagok A legtöbb elkészült segédanyag a Facebook csoportban elérhető, a fájlok menüpontban. Ha valamit nem találsz, keresd területi vezetődet, és tőle megkapod. LEGFONTOSABB LINKEK GOLDESS weboldal: Egyes termékkategóriák oldalainak közvetlen elérési linkjei: Nyakláncok: Gyűrűk: Karkötők: Fülbevalók: Kiegészítők: Egyéb: Facebook csoportunk linkje:

14 GOLDESS KÉPVISELŐI KISOKOS Készítette: Györfiné Szabó Orsolya Területi Vezető

A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi.

A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi. BELFÖLDI szállítási díjak: A szállítást a Magyar Posta és a Magyar Posta Logisztikai Üzletága (MPL) futárszolgálata végzi. A webáruház rendszere kiszámolja a kosárba tett termékek súlya alapján a szállítási

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybevehető)

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés kétféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybe

Részletesebben

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MEGRENDELÉS Webáruházunk az interneten keresztül érhető el, de készleten lévő termékeink, ill, temékmintáink a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen megtekinthetők. Megrendelését az áruház online felületén,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 2011. 11. 6. GEOBOLT.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Szerződési-, fizetési- és szállítási információk ILLAMON-NET Kft. Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató ILLAMON-NET Kft. Székhely: 2310 Szigetszentmiklós,

Részletesebben

UTALVÁNYRENDELÉS MENETE

UTALVÁNYRENDELÉS MENETE UTALVÁNYRENDELÉS MENETE Pénz beérkezése, könyvelése A beérkezett banki befizetések minden reggel könyvelésre kerülnek a bizonylat közlemény rovatában lévő ID szám alapján. Fontos, hogy csak előző napon/napokon

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 6 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános tudnivalók: A Brooklyn Divat Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.brooklyndivat.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

1. Fizetési feltételek

1. Fizetési feltételek Fizetés, szállítás, garancia 1. Fizetési feltételek 1.1. Általános tudnivalók A Fejlesztő Játékok Webáruházban a minimális rendelési érték: 5000 Ft. Amennyiben a kosárba tett termék(ek) ára eléri vagy

Részletesebben

Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata. Útmutató a rendeléshez

Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata. Útmutató a rendeléshez Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata Útmutató a rendeléshez RENDELÉSI FOLYAMAT 1. lépés: Az online Vodafone teszt kitöltése 2. lépés: Hogyan rendelhetnek az ügyfelek 3. lépés: Termék aktiválás 1. lépés:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a felveteliokosan.hu oldalnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket,

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

1. A szerződés tárgya. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

1. A szerződés tárgya. A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai Kérjük, olvassa el az alábbi vásárlói tájékoztatót! Amennyiben Ön él privát áruházunkban a vásárlás lehetőségével, akkor eladó és vevő közt szerződéses viszony keletkezik. Az alábbi dokumentum a http://www.tur-mix.hu/

Részletesebben

FinnAura üzletszabályzat

FinnAura üzletszabályzat 1. Adataink (Webáruház) A Webáruház üzemeltetője FinnAura üzletszabályzat Üzemeltető: FinnAura Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (2011 Budakalász, Bokros u. 29.) Adószám:

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató Vevőtájékoztató A webshop üzemeltetője a DXN Europe Kft. Székhelye: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. Ügyfélszolgálati irodája: 1081 Budapest, Rákóczi út 73. Telefonszáma: (+36-) 1/236-0164 Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Megrendelése leadásával Ön a KÉKZORKA Kft. partnere, vásárlója lesz. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi információkat, tudnivalókat. A KÉKZORKA KFT. WEBÁRUHÁZÁNAK

Részletesebben

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a több, mint 40 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben

Részletesebben

A megjelenített termékek online rendelhetõk meg, házhoz szállítással vagy a cég telephelyén történõ személyes átvétellel.

A megjelenített termékek online rendelhetõk meg, házhoz szállítással vagy a cég telephelyén történõ személyes átvétellel. Általános Szerzõdési és Felhasználási feltételek 1. Bevezetés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni a Kaldecolor Kft. által üzemeltetett DekorÁlom az Esküvõm webáruháznak,

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés többféle módon történhet:

VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés többféle módon történhet: Általános tájékoztató, segítség a weboldal használatához (vásárlás, szállítás). VÁSÁRLÁS (RENDELÉS) A Webshopból rendelés többféle módon történhet: - a webes felületen (akár regisztráció nélkül is igénybe

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz.

A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz. A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz. Jelen Ászf hatálya Szolgáltató weblapján http://allorabyzia.hu

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1. A CÉG FONTOSABB ADATAI, ELÉRHETŐSÉGEI Cégnév: Somogyi Elektronic Kft. Székhely és postacím: 9027 Győr, Gesztenyefa út 3. E-mail cím: somogyi@somogyi.hu Telefonszám:

Részletesebben

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Általános Szerződési Feltételek A cég adatai: Cég neve: Major Légfék Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-724623 Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Adószám:13227724-2-43 Székhely és telephely: 1214 Budapest, II.

Részletesebben

Tájékoztatás a 2017/18-as tanév tankönyvrendeléséről a KELLO levele alapján

Tájékoztatás a 2017/18-as tanév tankönyvrendeléséről a KELLO levele alapján Tájékoztatás a 2017/18-as tanév tankönyvrendeléséről a KELLO levele alapján Tisztelt Szülők! Az alábbiakban a 2017/2018. tanévi tankönyvrendelés menetéről tájékoztatjuk Önöket. 1. Változások Az általános

Részletesebben

Segítünk elkerülni a vitákat és a visszaterheléseket.

Segítünk elkerülni a vitákat és a visszaterheléseket. Segítünk elkerülni a vitákat és a visszaterheléseket. Néha megeshet, hogy probléma merül fel egy megrendeléssel kapcsolatban. Praktikus útmutatónkkal azonban elkerülheti a vitákat és a visszaterheléseket.

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Hungaropress hírlapkezelési útmutató

Hungaropress hírlapkezelési útmutató I. Az áru érkezése Hungaropress hírlapkezelési útmutató 1. Az áruérkezés bizonylatai 1.1 A szállítójegyzék A szállítójegyzéken található meg azon újságok listája, melyeket Ön a szállításkor kap. Először

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek 1/10 Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlónk kíván lenni, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések Gyakran Ismételt Kérdések Family Business Family Business International Kft. info@family-business.hu +36 1 372 04 18 2017. www.family-business.hu www.market7.hu Rendelés, szállítás, fizetés, számlázás...

Részletesebben

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (1077. Budapest, Dob. u 75-81)

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (1077. Budapest, Dob. u 75-81) Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Az alábbiakban az eladó, szállító vagy a mi szavak értelemszerűen Nagy Károly (Szaffina Fűszerkonyhája - 8200 Veszprém, Stromfeld A u. 3/B) jelentik, a

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Üdvözöllek a danaekszer.hu weboldal látogatói és vásárlói között! Kérlek, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházamnak, figyelmesen olvasd

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

A KCM Kft. webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)

A KCM Kft.   webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft-től a www.riekershop.hu webáruházon keresztül történő vásárlás esetére kizárólag az alábbi általános

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. servuslighter.hu. A termék kiválasztása. A rendelés elküldése. Árak

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. servuslighter.hu. A termék kiválasztása. A rendelés elküldése. Árak ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK servuslighter.hu A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek A noroaming.hu weboldal használatával és megrendelése elküldésével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az oldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó

Részletesebben

Webáruház nyitás és üzemeltetés törvényi előírások és szabályozások

Webáruház nyitás és üzemeltetés törvényi előírások és szabályozások törvényi előírások és szabályozások 2011 Ez a kiadvány szabadon másolható és terjeszthető a forrás () megjelölésével. Bevezető helyett... rögtön tisztázzunk egy tévhitet: Az e-kereskedelemben történő értékesítés

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni?

Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni? Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni? Az általános árfeltüntetési szabályoknak megfelelően a webshopban kínált termékek esetében is a fogyasztó által ténylegesen

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A szerződés tárgya a Beyond Beauty Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon

Részletesebben

Barangolás. Keresés. Regisztráció

Barangolás. Keresés. Regisztráció Barangolás Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. Termékeinket

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal)

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker Comfort januári katalógus (lezárt fadoboz audió/lcd ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek www.jamsport.hu Üzemeltetői adatok: Nesztin Kereskedelmi és Szolgáltató Bt 1164 Budapest, Szabadföld út 24. Adószám: 21921667-2-42 Cégj.szám: 01-06-763569 Bankszla: 10102244-58174500-01000001

Részletesebben

A rendelését kérjük E-mailen, keresztül küldje el a rendeles@gorogszena.hu címre, A rendelés során kérjük, adja meg a következő információkat:

A rendelését kérjük E-mailen, keresztül küldje el a rendeles@gorogszena.hu címre, A rendelés során kérjük, adja meg a következő információkat: Rendelés folyamata: 1. A rendelés E-mailben történik, melynek során: A rendelését kérjük E-mailen, keresztül küldje el a rendeles@gorogszena.hu címre, A rendelés során kérjük, adja meg a következő információkat:

Részletesebben

Minősített Rozsdamentes Kéményajtó

Minősített Rozsdamentes Kéményajtó Magyarországon Gyártott Rozsdamenetes Kéményajtó FORGALMAZÁS és BEÉPÍTÉS Keressük Viszonteladó partnereinket! HANS PÉTER Kéményajtó TEAM Tel: 06.70.200.5757 Web: www.kemenyajto.eu E-Mail: info@kemenyajto.eu

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK

A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK A VÁSÁRLÁS MENETE REGISZTRÁCIÓ, FELHASZNÁLÓI FIÓK Áruházunkban rendelni, csak regisztrált felhasználó tud, így az első rendelés feladásához regisztrálnia kell magát, melyet a címlapon, a felső sáv jobb

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Webáruházunk használatához kérjük, olvassa el Általános Szerződési és Felhasználási feltételeinket. Szolgáltatásaink használatával Ön az alábbi pontok mindegyikével

Részletesebben

A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei

A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei 1. Általános rendelkezés Kérjük amennyiben vásárlója, kíván lenni az általunk forgalmazott termékeknek, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Alkatrész Webáruház használati útmutató

Alkatrész Webáruház használati útmutató Alkatrész Webáruház használati útmutató (www.alkatreszlink.hu) 1 Autócentrum Szabó Kft. Tisztelt Ügyfelünk! Cégünk, az Autócentrum Szabó Kft., alkatrész webáruházában 8 márka (Ford, Fiat, Fiat Professional,

Részletesebben

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU

Á SZF. A szappany.hu webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU Á SZF A webáruházhoz DOBOM ALKOTÓ TÉR 8764 ZALASZENTMÁRTON KOSSUTH UTCA 47 WWW.DOBOM.HU INFO@DOBOM.HU 1. Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Dobom Kft. (8764 Zalaszentmárton, Kossuth

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) érvényesek a www.szokesben.hu online megrendelés, vásárlás esetén. Szolgáltató Cégnév: Candover Kft "fa" Székhely:

Részletesebben

AKCIÓ! Szentkirályi 1,5 L ásványvíz. Bruttó 109 Ft! Szentkirályi - Emese 1,5 L ásványvíz. Bruttó 75 Ft! Theodora 1,5 L ásványvíz. Bruttó 79 Ft!

AKCIÓ! Szentkirályi 1,5 L ásványvíz. Bruttó 109 Ft! Szentkirályi - Emese 1,5 L ásványvíz. Bruttó 75 Ft! Theodora 1,5 L ásványvíz. Bruttó 79 Ft! AKCIÓ! Szentkirályi 1,5 L ásványvíz Bruttó 109 Ft! Szentkirályi - Emese 1,5 L ásványvíz Bruttó 75 Ft! Theodora 1,5 L ásványvíz Bruttó 79 Ft! 1 / 7 Minimális rendelhető mennyiség 15 zsugor,azaz 90 palack,

Részletesebben

15000 Ft feletti vásárlásalás esetén elõreutalással a szállítás ingyenes, utánvét esetén a minimum rendelési összeg Ft!

15000 Ft feletti vásárlásalás esetén elõreutalással a szállítás ingyenes, utánvét esetén a minimum rendelési összeg Ft! Fizetés és áruátvétel 15000 Ft feletti vásárlásalás esetén elõreutalással a szállítás ingyenes, utánvét esetén a minimum rendelési összeg 20000 Ft! Adataim: Baranyai Katalin OTP 1102 Budapest,Kõrösi Csoma

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

KARBONFOLiAdiszkont.hu

KARBONFOLiAdiszkont.hu KARBONFOLiAdiszkont.hu Általános Szerződési Feltételek Az KARBONFOLiAdiszkont.hu webáruház használatával a látogató kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az KARBONFOLiAdiszkont.hu használatára és szolgáltatásaira

Részletesebben

Nemzetközi bankszámlaszám: HU45-10100716-16086500-01003008 Devizanem: HUF SWIFT/BIC: BUDAHUHB

Nemzetközi bankszámlaszám: HU45-10100716-16086500-01003008 Devizanem: HUF SWIFT/BIC: BUDAHUHB A www.konzoluzlet.hu webáruház üzemeltetője: Nemes Júlia egyéni vállalkozó Székhely: 8800 Nagykanizsa, Zemplén Győző utca 7/B Mobil: +36-70-408-3456 Adószám: 65922080-1-40 Nyilvántartásba vevő hatóság:

Részletesebben

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Telkotech Telekommunikációs, Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK Az ÁSZF tartalmazza a Bakelit Art Kft. (székhely: 1027 Budapest, Horvát u. 1-7., adószám: 23022812-2-41), mint szolgáltató ( Szolgáltató ) által üzemeltetett webáruház

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Üdvözöljük a www.ekszerek-dombianita.hu weboldal látogatói és vásárlói között! Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen

Részletesebben

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

Vásárlási szerződés. (A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére) Vásárlási szerződés Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Vásárlási Szerződésünket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe

Részletesebben

Megrendelés menete A kiválaszott terméket megrendelheti a weboldalon keresztül, telefonon vagy ben.

Megrendelés menete A kiválaszott terméket megrendelheti a weboldalon keresztül, telefonon vagy  ben. Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

1. Magamról. 2. Vásárlóimról

1. Magamról. 2. Vásárlóimról A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a LekvárMűhely képviseletében Cserey-Horváth Dóra. (2112 Veresegyház, Mandula utca 9., adószám: 53656416-1-33, továbbiakban: Szolgáltató)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen általános szerződési feltételek a P-Product Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 3525, Miskolc, Nagy Imre Utca 17. 2/9, képviseli: Huba Patrik ügyvezető, adószám:

Részletesebben

Székhely: 1016 Budapest, Gellérthegy utca Postacím: 1253 Budapest, Pf.70. Tel.: Titkársági fax:

Székhely: 1016 Budapest, Gellérthegy utca Postacím: 1253 Budapest, Pf.70. Tel.: Titkársági fax: Nemzeti Együttműködési Alap 2018. évi támogatások Elszámolási tudnivalók, gyakorlati tanácsok Támogatási időszak fogalma: A támogatási szerződésben rögzített, a támogatási igényben megjelölt támogatható

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

Genetips Kft. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Genetips Kft. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Genetips Kft. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Genetips Kft. Székhely: 1146. Budapest, Dózsa György út 11. fszt.2. Postázási cím: 2600 Vác Pf.188. Cégjegyzékszám: 01-09-190638 Adószám: 24940962-2-42

Részletesebben

Segédlet kártya feltöltéséhez

Segédlet kártya feltöltéséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

MakiMaki.hu. Általános Szerződési Feltételek

MakiMaki.hu. Általános Szerződési Feltételek MakiMaki.hu Általános Szerződési Feltételek A MakiMaki.hu webáruház használatával a látogató kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja a MakiMaki.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó Általános Szerződési

Részletesebben

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide!

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide! Webáruház használata, kezelési segédlet, - hasznos vásárlási, szállítási információk, módok, díjak - Általános szerződési feltételek (ASZF) - - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával

Részletesebben

PÉNZÜGYI TÁJÉKOZTATÓ

PÉNZÜGYI TÁJÉKOZTATÓ PÉNZÜGYI TÁJÉKOZTATÓ Kedves Távoktatás tagozatos Hallgatónk! A 2012/2013-as tanévtől a költségtérítéses hallgatók a NEPTUN rendszeren keresztül online befizetéssel, interneten keresztül, csekken, valamint

Részletesebben

Útmutató az epayments használatához. Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged?

Útmutató az epayments használatához. Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged? Útmutató az epayments használatához Legfontosabb funkciók Mi az az elektronikus pénztárca? Hogyan használd kártya egyenleged? Miután sikeresen regisztráltál az epayments oldalán, most abban szeretnénk

Részletesebben

Webiroda használati útmutató

Webiroda használati útmutató SCnetwork Mo. Kft. 1191 Budapest, Üllői út 206. B ép. I. lph. IV. em. 442. Cégjegyzékszám: 1309145580 Adószám: 23276107-2 - 43 OTP Bank Zrt. : 11742283-20040479-00000000 Weboldal: https://www.scnetworld.com/hu

Részletesebben

Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF):

Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF): Általános Rendelési, Szerződési és Felhasználási feltételek (ÁSZF): Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁSZF Webshopok Általános Szerződési Feltételeihez

ÁSZF Webshopok Általános Szerződési Feltételeihez Általános Szerződési Feltételek www.matteopizzapasta.hu ÁSZF Webshopok Általános Szerződési Feltételeihez 1 Általános Szerződési Feltételek www.matteopizzapasta.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a SárgaFogó Szerszám Webáruház (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: http://szerszamar.hu,

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. tavaszi nagykatalógus (kiegyenlítő csomag LCD ajándékkal) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben