Robusta kapuk. Robusta szárnyaskapuk. Előnyök

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Robusta kapuk. Robusta szárnyaskapuk. Előnyök"

Átírás

1 Robusta kapuk Robusta szárnyaskapuk Előnyök A Bekaert Robusta szárnyaskapui megjelenésükben tökéletesen illeszkednek a fonott, illetve a ponthegesztett tekercses kerítésrendszerekhez. Legkisebb részletükig átgondolt konstrukció jellemzi őket. Nagyon stabilak és könnyen szerelhetőek. A Robusta szárnyaskapu az attraktív formatervezésnek és a tiszta megmunkálásnak köszönhetően illeszkedik a kerítés összképébe. A felületkezelés a ma kapható legjobb: horganyzás és műanyag bevonat. A gyors szerelés érdekében az alkatrészek száma a minimálisra lett csökkentve. Műszaki leírás Kapuk A kapuk a táblázatban szereplő szélességben és magasságban kaphatóak. A keret, a töltet és a kapuoszlopok egymáshoz igazítva kerülnek kialakításra. Keretek A kapukeretek 60 x 40 mm-es, illetve 60 x 60 mm-es zártszelvényből készülnek és N/mm2 a szakítószilárdságuk.

2 Töltet 25 x 25 mm-es zártszelvény. A függőleges rudak távolsága 110 mm. Kapuoszlopok A kapuoszlopok négyszög keresztmetszetűek. Mindig a kapu magasságához és szélességéhez igazodva változik a szelvény keresztmetszet. Műanyag sapkával záródnak. Szín Alapkivitelben zöld RAL 6005 színben készülnek. Mind csak horganyzott, mind egyéb RAL színekben elérhetőek. Bevonat A kapuk először védő horganybevonatot kapnak. Ezután jól kötő, kemény és fényes felületű műanyag bevonat kerül rá. Ezek a védőrétegek biztosítják a hosszú élettartamot. Kiegészítők A kapuk kiegészítői, a kapuszárny és az oszlopok mellett, külön dobozban kerülnek leszállításra. A kapuk állítható zsanérral készülnek, ami lehetővé teszi a tökéletes beállítást.

3 Kapuszárnyrögzítő kiegészítőként kapható. A kétszárnyú kapuk középső talajrögzítővel és kapuszárny-rögzítő rúddal ellátottak. A zárcímer, a kapuszárnyrögzítő rúd megvezetése és a kilincs fémből készül. Robusta szárnyaskapu-választék Egyszárnyú kapuk szélesség nyílás szélessége magasság keret kapuoszlop x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 100 x 100 x x 60 x 1,5 120 x 120 x x 60 x 1,5 120 x 120 x x 60 x x 120 x x 60 x x 120 x 3 Kétszárnyú kapuk szélesség nyílás szélessége magasság keret kapuoszlop x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 80 x 80 x x 60 x 1,5 100 x 100 x x 60 x 1,5 120 x 120 x x 60 x 1,5 120 x 120 x x 60 x x 120 x x 60 x x 120 x H 80 x 60 x x 140 x 4

4 Robusta tolókapuk Előnyök A Robutsa tolókapuk a gyakorlati tapasztalat és a részletekbe menő átgondolás eredményeképpen jöttek létre. Magas biztonsági fokot képviselnek, megbízhatóak, jól terhelhetőek és könnyen szerelhetőek. Professzionális Robusta kapuk Készülhetnek futósínes, illetve szabadonfutó változatban. Készülhetnek külső motoros, illetve beépített motoros változatban. A szabadonfutó Robusta tolókapukat kitűnően lehet automatizálni a teljesen belülre beépíthető Bekamatic meghajtással. Teljesen integrált rendszer, amely igény esetén a maximális biztonsági berendezésekkel látható el. Biztonsági funkciók A formatervezésnek és az egészében hegesztett konstrukciónak köszönhetően a Robusta kapuk nagyon stabilak. A teljes görgőrendszer az alsó gerendában van. Magasfokú hőtágulás-védelem A tolókapuk keretébe igen korszerű hőtágulás-védelmet terveztek. Ennek köszönhetően a kapu egyenes állása minden időben garantálva van. Előre szerelt A szabadonfutó Robusta tolókapukat a lehető legteljesebb mértékben előre összeszerelik a gyárban, így a helyszíni beállítás és beüzemelés igen rövid idő alatt megtörténhet. Biztonság A függőleges rudak távolsága 110 mm. Ezek biztosítják az átbújás-védelmet. A görgőrendszer biztonsági elhelyezése az alsó gerendában megakadályozza a ráfutásos, alábújásos baleseteket.

5 Átgondolt korrozióvédelem A Robusta kapuk a jelenleg létező legjobb korrózió elleni védelemmel vannak ellátva: kívül-belül horganyzott alapanyag (legalább 275 g/m 2 ). Ezt követően a felületeket előkészítik, hogy a porfesték jól tapadjon rajta, végül porszórással szinterezik (legalább 120 micron vastagságban). Színek A Robusta kapuk négy alapszínben kaphatóak és igény esetén a RAL színskála egyéb színeiben is rendelhetőek. Az alapszínek: zöld RAL 6005, szürke RAL 7030, sötétszürke RAL 701, fehér RAL Teljes rendszer A Robusta kapuk tökéletesen harmonizálnak a Bekaert professzionális kerítésrendszereivel. Robusta szabadonfutó tolókapu A szabadonfutó Robusta tolókapuk belső görgőrendszerrel, hőtágulás-védelemmel és zárszerkezettel készülnek.

6 Robusta szabadonfutó tolókapu Nyílás Magasság Súly Kapu- magasság Szárnymagasság Szabad nyílás Oszlopmagasság Szárnyszélesség Görgőtávolság Hátsó ráfutó görgőtávolság Szükséges hely Alaptávolság (1) Alaptávolság (2) Görgők távolsága Alaptávolság (3) A B C D E F G H I J K L Kapuszárny A kapuszárny keretének részei: alsó gerenda 200 x 160 mm, illetve 200x200 mm, a keret többi oldala pedig 80 x 60 mm hegesztett zártszelvény. A kapu megvezetése A megvezető és a fogadóoszlopok 80 x 80 x 3 mm-es zártszelvényből készülnek, ráhegesztett talplemezzel.

7 Különleges felszerelések 5000 mm-en felüli nyílásnál hátsó ráfutó görgő. Igény esetén a kapu automatizálható. Külön megrendelésre egyedi kialakítás. Robusta futósínes tolókapu A Robusta futósínes tolókapuk futósínnel és kiegészítőivel, vezetőoszloppal, és fogadóoszloppal készülnek. Kapuszárny A kapukeret az alábbi részekből tevődik össze: alsó gerenda 180 x 180 mm (6,5-től 12 méterig), 140 x 60 mm (3-tól 6 méterig) és hegesztett négyszögletű zártszelvény 60 x 60 x 2 mm. A rudak 25 x 25 x 1,5 mm-es hegesztett zártszelvények egymástól 110 mm-es távolságban. A kapuk hengerzárral készülnek, 125 mm átmérőjű beépített görgőkkel. A futósín 65 x 25 mm-es, fogasléc 2 méter feletti magasság esetében. A kapu vezetése A vezető- és fogadóoszlop-készlet profilja 80 x 80 x 3 mm hegesztett talplemezzel. 8 m feletti kapuk esetében két vezetőoszlop van. Különleges kivitelezési lehetőségek Automata mozgatás lehetséges. Igény esetén különleges kivitelű kapuk rendelhetőek.

8 Futósínes Robusta tolókapu Nyílás Magasság Súly Kapumagasság Szárnymagasság Oszlopmagasság Szárnyszélesség Nyílásszélesség Szükséges hely Oszloptávolság Vezetőoszlopok távolsága Alap hossza Sín hossza A B C D E F G H I J Motorizálás és vezérlés A kapu rendelhető gyári Bekamatic vezérléssel, illetve a kapuhoz hozzáilleszthetők Came, Fadini, Marantec, Nice stb. vezérlések.

9 Bekamatic motorizálás Bekamatic tolókapuk előnyei A Bekamatic meghajtás és vezérlés teljes mértékben be van építve a Robusta szabadonfutó tolókapuba. A Bekaert fejlesztői itt egy egyedülálló koncepciót fejlesztettek ki, a meghajtás, a vezérlés, az elektronika és az összes többi elem a legkisebb részletekig kiforrott és harmonizál a kapu teljes struktúrájával. A legteljesebb működési és irányítási biztonság, és kívánságra egy megbízható beléptető rendszerrel kombinálható. Az összes kapu a lehető legteljesebb mértékben előre össze van szerelve. Beépített meghajtás és elektronika Már a gyárban beépítik a meghajtást az alsó gerendába és a vezérlést pedig a tartóoszlopba. Így harmonikus összkép alakul ki és a kapu meglehetősen hangtalanul működik. A meghajtókerekek olyan speciális kopásálló műanyaggal vannak bevonva, ami kopásmentes működést tesz lehetővé. Biztonságon működés és hosszú élettartam A meghajtás és a vezérlés összes eleme védve van az időjárás, az elszennyeződés és a vandalizmus okozta károk ellen azáltal, hogy beépítésre kerültek az alsó gerendába és a vezetőoszlopba. Ez nagymértékben megnöveli a Robusta tolókapu működésének biztonságát és élettartamát. Ráadásul a Robusta tolókapuk három bevonatréteget kapnak: horgany, epoxy-híd és polyester bevonat. Beléptető rendszer A vezérlés, a vevő igényeihez igazodva, számos beléptető rendszer telepítését teszi lehetővé: kulcsos nyitás vészkapcsolóval, nyomógombos vezérlés ki-be-stop, rádiótávirányításos vezérlés, kódszámos nyitás, mágneskártyás beléptetés, sárga villogó, videoberendezés, időben meghatározott működés, indukciós aszfaltcsíkok stb. Minőség a legkisebb részletekig A Robusta tolókapu a fejlett technika eredménye. A legkisebb részletekig kipróbált és gondosan kidolgozott. Ez garantálja a lehető legbiztonságosabb működést és a hosszú élettartamot.

10 Kézi működtetés A Robusta tolókapukat a lehető legkönnyebben át lehet állítani kézi működtetésre. Ez például áramszünet estén nagyon fontos. Előre szereltség gyors beépítés A gyártóműben történő előre összeszereltségnek köszönhetően a helyszíni szerelés könnyű és hibátlan tud lenni. A helyszínen már nem kell fúrni, fűrészelni, vagy sok kábelt lefektetni. A motor és a vezetőkerekek az alsó gerendába vannak beépítve, a teljes vezérlés és a beléptető rendszer a vezetőoszlopba. Mindez gyorsan üzemképessé és üzembiztossá teszi a kaput. A motor, a vezérlés és a biztonsági berendezések a kapuszerkezetbe vannak beépítve, ami könnyű és gyors helyszíni szerelést tesz lehetővé. Minden kapu, beható ellenőrzést követően, tökéletesen megmunkálva, biztonságosan hagyja el a gyárat. A teljes körű gyári ellenőrzést igazoló kontroll-lapot a kapuval együtt adják ki. Minden kapuval együtt kiadásra kerül egy technikai kézikönyv, ami tartalmazza az összes fontos adatot és műszaki specifikációt: az elektronikus összetevők funkciója és azok ismertetése illusztrációkkal, lehetséges hibaforrások és azok elhárítása, a kapu szerelése, kezelési útmutató, felügyelet stb. A lehető legnagyobb biztonság Személyek vagy tárgyak beszorulásának elkerülése érdekében a motorizált Robusta tolókapuk sokféle biztonsági berendezéssel vannak ellátva. Fotocella A kapun való áthaladást fotocella kontrollálja, ami minden zárási procedúra során aktív. A fénysugár megszakításakor a kapu azonnal kinyílik, lehetetlenné téve a beszorulást. Ezekből a fotocellákból két pár van a vezérlőoszlopba beépítve. Egy készlet 25 cm magasan a belső oldalon és egy készlet 60 cm magasan a küldő oldalon. A fotocellák szerelése és beállítása egyszerű. Érintésérzékelő gumilemez A kapuszárny fejrésze érintésérzékelő gumilemezzel van felszerelve, ami a legkisebb érintésre leállítja a kapu mozgását. A vezérlőoszlop is érintésérzékelő gumilemezzel van ellátva elöl és hátul is. Az érintésérzékelő gumilemezek a kapu minden mozgásakor automatikusan aktiválódnak.

11 Vészkapcsoló A kapukat vészkapcsolóval szerelik fel, ami az áramellátás azonnali megszűnését teszi lehetővé. Szabványok A motorizált Robusta tolókapuk megfelelnek az alábbi szabványoknak ENG gépnormák Gyengeáramú normák EN Európai biztonsági norma EN Beléptető rendszer A vezérlés úgy van kialakítva, hogy a számos lehetőség közül a különböző elvárásoknak megfelelően állítható be. Lehetőség van mágneskártyás beléptetésre, a belépésről egy bizonyos helyre jelentést küldő rendszerre, vagy arra is, hogy a kapu bizonyos időpontokban nyíljon ki. A motorizált Robusta kapukat a következő funkciókkal lehet kibővíteni: Sárga villogó lámpa Totmann-kapcsoló kulcsletapogatóval Rádió-távirányítás Nyomógombos vezérlés KI-STOP-BE Számkódos vezérlés Mágneskártya-leolvasó További fotocellák, aszfalt érzékelőcsíkok, kaputelefon és még sok további kiegészítő funkció kapható igény esetén.

KAPUK ÉS KISKAPUK. Strana 3434 z 52. Oszlopok Kapukeret Kitöltés Felületi kezelés. BJZ zár nélkül Bruttó ár (HUF/db) BJZ zárral.

KAPUK ÉS KISKAPUK. Strana 3434 z 52. Oszlopok Kapukeret Kitöltés Felületi kezelés. BJZ zár nélkül Bruttó ár (HUF/db) BJZ zárral. KAPUK ÉS KISKAPUK Egyszárnyú kerti kapu (BJZ) és GARDEN kapu ZN cső (2db), átmérő: 60mm az oszlopsapkát beleszámítva ZN cső, átmérője 38mm, ill. 40mm a Garden kapunál az oszlopsapkát beleszámítva Műanyaggal

Részletesebben

KAPUK ÉS KISKAPUK. Egyszárnyú kerti kapu (BJZ) és GARDEN kapu Oszlopok Kapukeret Kitöltés Felületi kezelés. Strana 3434 z 52

KAPUK ÉS KISKAPUK. Egyszárnyú kerti kapu (BJZ) és GARDEN kapu Oszlopok Kapukeret Kitöltés Felületi kezelés. Strana 3434 z 52 KAPUK ÉS KISKAPUK Egyszárnyú kerti kapu (BJZ) és GARDEN kapu Oszlopok Kapukeret Felületi kezelés ZN cső (2db), átmérő: 60mm az oszlopsapkát beleszámítva ZN cső, átmérője 38mm, ill. 40mm a Garden kapunál

Részletesebben

MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) MP-02 MP-02 MP-02(P) MP-02(P64) MP-02(P82) MP-03 KAPUK ÉS KISKAPUK MODERN PANEL KERÍTÉS

MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) MP-02 MP-02 MP-02(P) MP-02(P64) MP-02(P82) MP-03 KAPUK ÉS KISKAPUK MODERN PANEL KERÍTÉS MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) MP-02 MP-02 MP-02(P) MP-02(P64) MP-02(P82) MP-03 Oldal 39 / MP-01 TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY 2 m²-nél KISEBB PANELEK ESETÉN 2 m² KERÜL LESZÁMLÁZÁSRA. TÍPUSOK

Részletesebben

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ ELÕZETES MÛVELETEK Az automata berendezést úgy dolgozták ki, hogy maximum 5 méter magas kapuhoz alkalmazható 400 mm-es mûködtetõkkel, és maximum 4 m-hez 300 mm-es mûködtetõkkel. Használható könnyû, nehéz,

Részletesebben

KAPUK ÉS KISKAPUK. Kapukeret - Zn+PVC köroszlop ø 40mm x 1,3mm. Kitöltés - Műanyaggal bevont gépfonat, szemméret 50mm

KAPUK ÉS KISKAPUK. Kapukeret - Zn+PVC köroszlop ø 40mm x 1,3mm. Kitöltés - Műanyaggal bevont gépfonat, szemméret 50mm APU ÉS ISAPU GARDEN Egyszárnyú és étszárnyú kapu - (egyszárnyúnál) ZN+PVC köroszlop (2db) ø 60mm x 2,00mm - (kétszárnyúnál) ZN+PVC köroszlop (2db) ø 76mm x 2,00mm apukeret - Zn+PVC köroszlop ø 40mm x 1,3mm

Részletesebben

440 millió eurós áruforgalom A 2006. évben lebonyolított 440 millió eurós áruforgalmával a cég a kerítésgyártás terén az európai piac élére tört.

440 millió eurós áruforgalom A 2006. évben lebonyolított 440 millió eurós áruforgalmával a cég a kerítésgyártás terén az európai piac élére tört. 2 1. helyezett A Betafence társaság az első számú kerítésgyártó cég Európában, amely a kerítés- valamint a kapuk és beléptető rendszerek gyártása terén a legszélesebb termékkínálattal rendelkezik. 125

Részletesebben

KRONO. Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig. Megbízhatóság és megjelenés

KRONO. Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig. Megbízhatóság és megjelenés Szárnyaskapu-nyitó automatika max. 3 és 5 m-es kapuszárnyszélességig KRONO Megbízhatóság és megjelenés A CAME hagyományainak megfelelően erős és csendes kialakítású automata rendszer. Ideális megoldás,

Részletesebben

Kapu típus: Zártszelvény profil mérete: Falvastagság: ELŐD típusú személykapu

Kapu típus: Zártszelvény profil mérete: Falvastagság: ELŐD típusú személykapu A kaputermékek alapját, (keretét és oszlopait) hidegen hajlított zártszelvény profilok képezik, általában S235 szerkezeti acél minőségben (MSZ EN 10027-1 szerint). A keretek és oszlopok alapanyag-méretei

Részletesebben

Kerítés-Speciál Kft. E-mail: info@kerites-special.hu www.kerites-special.hu Fax: (+36) 28 473-003

Kerítés-Speciál Kft. E-mail: info@kerites-special.hu www.kerites-special.hu Fax: (+36) 28 473-003 Kerítés-Speciál Kft. E-mail: info@kerites-special.hu www.kerites-special.hu Fax: (+36) 28 473-003 Kerítésrendszereinkhez az alábbi oszlopokat kínáljuk Felületvédelem: kívül-belül horganyzott, további felületvédelemként

Részletesebben

KAPUK ÉS KISKAPUK. Kapukeret - Zn+PVC köroszlop ø 40mm x 1,3mm. Kitöltés - Műanyaggal bevont gépfonat, szemméret 50mm

KAPUK ÉS KISKAPUK. Kapukeret - Zn+PVC köroszlop ø 40mm x 1,3mm. Kitöltés - Műanyaggal bevont gépfonat, szemméret 50mm GARDEN Egyszárnyú és Kétszárnyú kapu - (egyszárnyúnál) ZN+PVC köroszlop (2db) ø 60mm x 2,00mm - (kétszárnyúnál) ZN+PVC köroszlop (2db) ø 76mm x 2,00mm - Zn+PVC köroszlop ø 40mm x 1,3mm - Műanyaggal bevont

Részletesebben

Előnyök. Nylofor 3D acél táblaelem

Előnyök. Nylofor 3D acél táblaelem Előnyök Különösen stabil rácskialakítású háló háromdimenziós bordákkal. Ipari, lakóövezeti és intézményi felhasználásra egyaránt alkalmas. Négyféle oszloprendszerrel négyféle megjelenést lehet adni a kerítésnek.

Részletesebben

Kerítésrendszerek. www.betafence.com

Kerítésrendszerek. www.betafence.com Kerítésrendszerek www.betafence.com 2 Főbb adatok 1. hely A Betafence társaság az első számú kerítésgyártó cég a világon, mely a kerítés valamint a belépésellenőrző rendszerek gyártása terén a leggazdagabb

Részletesebben

Előnyök: Műszaki leírás. Pantanet rácskerítés

Előnyök: Műszaki leírás. Pantanet rácskerítés Előnyök: A Bekaert Pantanet ponthegesztett, tekercses kerítésrendszere nagy stabilitást garantál, mivel az osztásonkénti hegesztés nem engedi eldeformálódni a hálót és a felső dupla drótszál nagy szakítószilárdságot

Részletesebben

Akciós úszókapu vasalat szett!

Akciós úszókapu vasalat szett! Bemutatóterem és raktár: 1183 Budapest, Akadály u. 15 Bejárat a Nefelejcs u. felől! Telefon: +36 1 297 33 96 info@polswat.hu Nyitva: H-Cs: 8-17:00 Magyarország Kft. Mobil:+36 30 633 21 60 www.polswatbolt.hu

Részletesebben

Szerelési útmutató. Táblás kerítésrendszer. NYLOFOR 3D NYLOFOR Medium

Szerelési útmutató. Táblás kerítésrendszer. NYLOFOR 3D NYLOFOR Medium Szerelési útmutató Táblás kerítésrendszer NYLOFOR 3D NYLOFOR Medium Szerelési útmutató NYLOFOR 3D táblák Táblák A táblák szélessége 2500 mm, magassága 1030-2430 mm. A táblák az egyik oldalon 30 mm-es

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

TÁBLÁS KERÍTÉS ÁRLISTA

TÁBLÁS KERÍTÉS ÁRLISTA TÁBLÁS KERÍTÉS ÁRLISTA +36-20-322-7363 www.arvai-kerites.hu TÁBLÁS KERÍTÉSEK Magas színvonalú termékek, melyek a maguk eleganciájával, egyszerű szerelésükkel a kerítésrendszerek csúcsát jelentik. Alkalmasak

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés az oldalsó zárást biztosító gumitömítés

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés az oldalsó zárást biztosító gumitömítés Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

poliészter alapú strukturált porfesték bevonatú RAL 7035, világosszürke

poliészter alapú strukturált porfesték bevonatú RAL 7035, világosszürke Szabványok és rendelkezések IEC/EN 60529, IEC 62262, IEC/EN 62208 RoHS az Európai Parlament és Tanács 2002/95/EK sz. irányelve szerint Klímaállóság nedves meleg, állandó, IEC 60068-2-78 szerint, nedves

Részletesebben

MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) MP-02 MP-02 MP-02(P) MP-02(P64) MP-02(P82) MP-03 MODERN PANEL KERÍTÉS

MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) MP-02 MP-02 MP-02(P) MP-02(P64) MP-02(P82) MP-03 MODERN PANEL KERÍTÉS MODERN PANEL ERÍTÉS MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) MP-02 MP-02 MP-02(P) MP-02(P64) MP-02(P82) MP-03 2019 ÁRVAI - ERÍTÉS - erítések országos szállítással Oldal 39 / 49 MODERN PANEL ERÍTÉS MP-01

Részletesebben

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel RoHS REACH COMPLIANT Made in HUNGARY KONTASET KS350 nagy teherbírású szerverszekrény

Részletesebben

OVERGATE Kft. H-1131 Budapest, Rokolya u. 1-13. (Bejárat a Béke út felől) Tel: +36-1-320-3826, Fax: +36-1-349-1107, E-mail: overgate@chello.

OVERGATE Kft. H-1131 Budapest, Rokolya u. 1-13. (Bejárat a Béke út felől) Tel: +36-1-320-3826, Fax: +36-1-349-1107, E-mail: overgate@chello. 1 Használati utasítás és alkatrészlista 2 Az eszköz elektromos ill műszaki tartalma az érvényes európai normáknak maradéktalanul megfelel. Technikai adatok: Tápellátás 230 V Teljesítmény 310 W Áramfelvétel

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt 7.07.03 a) Látható pánt A látható ajtó pánt 3 részes forgó pánt kivitelű. Alkalmazása az ajtó típusoknál: Alkalmazás AT200: AT300: AT400: AT410: IGEN IGEN IGEN / választható, rejtett kivitel is rendelhető

Részletesebben

MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) MP-02 MP-02 MP-02(P) MP-02(P64) MP-02(P82) MP-03 KAPUK ÉS KISKAPUK MODERN PANEL KERÍTÉS

MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) MP-02 MP-02 MP-02(P) MP-02(P64) MP-02(P82) MP-03 KAPUK ÉS KISKAPUK MODERN PANEL KERÍTÉS KAPUK ÉS KISKAPUK MP-01 MP-01(W) MP-01(C) MP-01(CC) MP-01(N) (P) (P64) (P82) MP-03 Oldal 39 / 45 MP-01 TÍPUSOK MP-01 (W) Vízszintes profil: 40x40x2 mm Felfogató: OB001 MP-01 (C) Vízszintes profil: 40x40x2

Részletesebben

Hercules tolókapu motor szerelési leírás

Hercules tolókapu motor szerelési leírás Hercules tolókapu motor szerelési leírás 1 2 Figyelem! Ezen kézikönyvben lévő telepítést csak szakképzett műszaki személy végezheti és nem a végfelhasználó. A telepítést végző szerepe, hogy tájékoztassa

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2015 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák Postaláda I.-II Udvari I.-II.

Részletesebben

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató

WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató WPC Ecotech kerítés telepítési és karbantartási útmutató Kedves Vásárlónk! Útmutatónk segítségével elvégzett helyes telepítés elősegíti, hogy WPC kerítését és annak előnyét (például a fáénál várható hosszabb

Részletesebben

a hazaérkezés kényelme

a hazaérkezés kényelme Polargos Kerítésrendszer a hazaérkezés kényelme 208 HU MONACO 2 Új szerelhető tartók (val együtt szállítva) Új szerelhető tartók (val együtt szállítva) NICE Zsanérok a kkal és kiskkal Zsanérok a kkal és

Részletesebben

Táblás kerítések MERKUR PVC TÁBLÁS KERÍTÉS

Táblás kerítések MERKUR PVC TÁBLÁS KERÍTÉS Táblás kerítések Magas színvonalú termékek, melyek a maguk eleganciájával, egyszerű szerelésükkel a kerítésrendszerek csúcsát képviselik. Alkalmasak családi házak, cégek, ipari parkok, gyári csarnok, parkok,

Részletesebben

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO Elosztó szekrények Mérő táblák Univerzális táblaburkolatok Tartozékok Műszaki adatok 118 122 122 123 240 Elosztó szekrények Az erő felügyeletet igényel 117 Elosztó szekrények Elosztó szekrények -S lakossági

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

CQE sorolható elosztó szekrények

CQE sorolható elosztó szekrények Magasság Szélesség Mélység Tető/aljzat Oszlopok ajtó/hátlap Hátlap Teli ajtó Lábazat H 00 mm 400 400 RKTB64 R5KMDR4 R5CRE460 R5CPE460 R5LE44 RZE64 RZPCE460 500 RKTB65 R5KMDR4 R5CRE460 R5CPE460 R5LE45 RZE65

Részletesebben

Eurogate 2000 EcoTor Garà zskapu

Eurogate 2000 EcoTor Garà zskapu Eurogate 2000 EcoTor Garà zskapu Eurogate 2000 kft Böngész Panoráma szekció szellõzõráccsal Viky11 Fotocella pár ABS házban, 12-24V (AC-DC). [Termék részletek...] Panoráma Viky 11 tower 50 vagy 100 cm

Részletesebben

Táblás kerítések MERKUR PVC TÁBLÁS KERÍTÉS

Táblás kerítések MERKUR PVC TÁBLÁS KERÍTÉS Táblás kerítések Magas színvonalú termékek, melyek a maguk eleganciájával, egyszerű szerelésükkel a kerítésrendszerek csúcsát képviselik. Alkalmasak családi házak, cégek, ipari parkok, gyári csarnok, parkok,

Részletesebben

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK

AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK AKCIÓ ÚJ FÉM SZEKRÉNYEK ÉRVÉNYES A KÉSZLET EREJÉIG TATABÁNYAI TELEPHELYI ÁTADÁSSAL 2015.06.05-től!! AZ ÁRAK NETTÓ/DB ÉRVÉNYESEK! EGYÉB KEDVEZMÉNNYEL NEM ÖSSZEVONHATÓ! ÖLTÖZŐ SZEKRÉNYEK Típus: 4908, 5 db

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Táblás kerítések MERKUR PVC TÁBLÁS KERÍTÉS

Táblás kerítések MERKUR PVC TÁBLÁS KERÍTÉS Táblás kerítések Magas színvonalú termékek, melyek a maguk eleganciájával, egyszerű szerelésükkel a kerítésrendszerek csúcsát képviselik. Alkalmasak családi házak, cégek, ipari parkok, gyári csarnok, parkok,

Részletesebben

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK

KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KITEK KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL KÉTSZÁRNYÚ ALUMÍNIUM HÁTSÓAJTÓ KIT ALUMÍNIUM ZSANÉRRAL Cikkszám Magasság mm Zsanérok száma Zárak száma 5103-2502-2

Részletesebben

www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap.

www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap. redőnyrendszerek www.jasz-pap.hu Jász-Pap Kft. 1173 Budapest, Napkelet u. 40-42. Mobil: +36 30 457 1374 Tel: +36 1 220 3712 e-mail: info@jasz-pap.hu - VakolHató tokos redőny és külső tokos redőny kivitelben

Részletesebben

Táblás kerítések MERKUR TÁBLÁS KERÍTÉS

Táblás kerítések MERKUR TÁBLÁS KERÍTÉS Táblás kerítések Magas színvonalú termékek, melyek a maguk eleganciájával, egyszerű szerelésükkel a kerítésrendszerek csúcsát képviselik. Alkalmasak családi házak, cégek, ipari parkok, gyári csarnok, parkok,

Részletesebben

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY AUTOMATA KAPUK AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY HU TOLÓKAPU MOTOROK TURBO ELEKTROMECHANIKUS IRREVERZIBILIS MOTOROK TOLÓ ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ 1600KG-TÓL 4000 KG-IG Lassító funkcióval a kapuszerkezet védelméért.

Részletesebben

HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ FIGYELEM! Ez a kézikönyv kizárólag a szakszerelő részére készült. A készülék telepítését szerelő szakemberrel végeztesse. A telepítő szerepe továbbá tájékoztatni a

Részletesebben

BOB21M/ME BOB30M/ME Használati és üzembe helyezési utasítás Telepítőknek

BOB21M/ME BOB30M/ME Használati és üzembe helyezési utasítás Telepítőknek 1 BOB21M/ME BOB30M/ME Használati és üzembe helyezési utasítás Telepítőknek 2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá BOB típusú szettet választotta. A Benincá cég kínálatában található összes

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Táblás kerítések MERKUR TÁBLÁS KERÍTÉS MERKUR DARK TÁBLÁS KERÍTÉS RAL6005 ZÖLD

Táblás kerítések MERKUR TÁBLÁS KERÍTÉS MERKUR DARK TÁBLÁS KERÍTÉS RAL6005 ZÖLD Táblás kerítések Magas színvonalú termékek, melyek a maguk eleganciájával, egyszerű szerelésükkel a kerítésrendszerek csúcsát képviselik. Alkalmasak családi házak, cégek, ipari parkok, gyári csarnok, parkok,

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

Hegesztett síkhálók Osztás (mm) Táblaméret (mm) Huzalvastagság Fekete felületek. 20 x x ,5 igen. 25 x x igen

Hegesztett síkhálók Osztás (mm) Táblaméret (mm) Huzalvastagság Fekete felületek. 20 x x ,5 igen. 25 x x igen Hegesztett síkhálók Osztás Táblaméret Huzalvastagság Fekete felületek 20 x 20 1000 x 2000 2,5 Síkháló 25 x 25 1000 x 2000 3 25 x 25 1250 x 2500 3 25 x 25 1500 x 3000 3 25 x 25 1250 x 2500 4 30 x 30 1000

Részletesebben

TELCOMA ROCK Modellek és jellemzők Technikai adatok Mértékegység ROCK ROCK V ROCK 230

TELCOMA ROCK Modellek és jellemzők Technikai adatok Mértékegység ROCK ROCK V ROCK 230 TELCOMA ROCK Modellek és jellemzők Önzáró elektromechanikus motor. Motor áramellátása 24 V DC. Működés garantálva 115 fokig. Nagyobb nyitási szögre használja a speciális kiegészítő alkatrészeket a felszerelésnél.

Részletesebben

Univerzális mosóteknők 226. Többcélú teknők 228. Fali kiöntők, ágytálkiöntők 231. Álló kiöntők, üzemi mosóteknők, szennyfogó teknők 234

Univerzális mosóteknők 226. Többcélú teknők 228. Fali kiöntők, ágytálkiöntők 231. Álló kiöntők, üzemi mosóteknők, szennyfogó teknők 234 224 Mosóteknők / Nemesacél kiöntők oldal k 226 Többcélú teknők 228 Fali kiöntők, ágytálkiöntők 231 Álló kiöntők, üzemi mosóteknők, szennyfogó teknők 234 Cipő és csizmamosók 235 Mosóteknők / Nemesacél kiöntők

Részletesebben

AMICO Külső szárnyaskapu hajtás 2db A18230 motorral (a leírásban a A1824 motor adatai is megtalálhatók!)

AMICO Külső szárnyaskapu hajtás 2db A18230 motorral (a leírásban a A1824 motor adatai is megtalálhatók!) AMICO Külső szárnyaskapu hajtás 2db A18230 motorral (a leírásban a A1824 motor adatai is megtalálhatók!) A vásárolt terméket csak megfelelő szakismerettel rendelkező, cégünk által felkészített szakember

Részletesebben

Fix keret. Közvetlenül az ablaktokra csavarozva

Fix keret. Közvetlenül az ablaktokra csavarozva Fix keret Típus: SIR - A Közvetlenül az ablaktokra csavarozva Felhasználási terület és alkalmazás Rögzített szúnyogháló keretek, rovarok elleni szezonális védekezéshez. Termékelőnyök Védelem a rovarok

Részletesebben

AMETYST. Modern panel kerítések. Kétszárnyú kapu. Kiskapu. Úszó kapu TOP

AMETYST. Modern panel kerítések. Kétszárnyú kapu. Kiskapu. Úszó kapu TOP Modern panel kerítések AMETYST Typ P Typ W Kiskapu Kétszárnyú kapu Úszó kapu TOP Panel tipúsok (P) Egyenes (W) Ívelt RETIC, s. r. o., Nové Sady 384, 951 24 Nové Sady, Slovenská republika, tel./fax: +421-37-78

Részletesebben

Magyarország legjobb ár-érték arányú terméke. Lakossági Szekcionált Garázskapu Árlista 2018

Magyarország legjobb ár-érték arányú terméke. Lakossági Szekcionált Garázskapu Árlista 2018 Magyarország legjobb ár-érték arányú terméke Lakossági Szekcionált Garázskapu Árlista 2018 Szekcionált garázskapu nettó árlistája ezer Ft-ban 2018. Trend szekcionált garázskapuk S-bordás famintás: RAL9016,

Részletesebben

KNAUF tolóajtó-rendszer

KNAUF tolóajtó-rendszer KNAUF tolóajtó-rendszer Tartalom Oldal 1. Változatos ajtószélesség és -magasság 3 2. Gyors és egyszerû szerelés 3 3. A szerelés lépései 4 4. A Knauf tolóajtó-rendszer elônyei 6 5. Tartozékok és kiegészítõk

Részletesebben

Kerítésoszlop árlista

Kerítésoszlop árlista Vasbeton kerítésoszlop Klau és Társa Kft. címünk: 2030 Érd, Gábor u. 11. telefon: +36-70/317-4671 Kerítésoszlop árlista Anyaga: vasalt, vibropréselt beton, 3 szál 6 mm átmérőjű betonvassal. Ajánlott: vadhálós-,

Részletesebben

Vezérlőközponttal, 600kg kapusúlyig, elektronikus kuplunggal. Vezérlőközponttal, 1000kg kapusúlyig, mechanikus kuplunggal

Vezérlőközponttal, 600kg kapusúlyig, elektronikus kuplunggal. Vezérlőközponttal, 1000kg kapusúlyig, mechanikus kuplunggal BEÁLLÍTÁSFÜZET ROBO MODELLEK ÉS LEÍRÁSOK: ROBO 1000 ROBO 1010 ROBO 1020 ROBO 1051 ROBO 1061 ROBO 1024 Vezérlőközponttal, 600 kg kapusúlyig, elektronikus kuplunggal Vezérlőközponttal, 600kg kapusúlyig,

Részletesebben

Varinova Plus redőnyök

Varinova Plus redőnyök Varinova Plus redőnyök Alkalmazási terület - Új nyílászáró beépítésekor - Felújítás esetén Termékelőnyök - Optikai védelem - Napsugárzás elleni védelem - Sötétítés - Hangszigetelés és hőszigetelés a páncél

Részletesebben

SM2000 SM2000M SM2000T

SM2000 SM2000M SM2000T SM 2000 Modellek és leírások SM 2000 Elektromechanikus fogaskerekes motor olajkádban 2000 Kg-os kapukig száraz mechanikus tengelykapcsolóval, elektromos fékkel és manuális vészkioldóval. Tartozékok: kondenzátor,

Részletesebben

PANTANET és FORTINET kerítés

PANTANET és FORTINET kerítés PANTANET és FORTINET kerítés Szerelési útmutató BETAFENCE Sp. z o.o. Kotlarnia 47-246, ul. D bowa 4, Poland tel. +48 77 40 62 200 faks. +48 77 48 25 000 or + 48 77 48 25 007 www.betafence.com Kerítésrendszerek

Részletesebben

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 1 BENINCÁ BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá BOB típusú szettet választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák 2 Postaláda I.-II.

Részletesebben

KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.

KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling. KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 433-16-66, Fax:262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu FERNI 24V Külsı szárnyaskapu hajtás F1024 Magyarországi Képviselet

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására ÚJ RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Duna Industry Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Rozsdamentes ajtók Ajtók: Nyíló: - egyszárnyú, - kétszárnyú Lengő: - lágy PVC, - poliészter Fagyasztó: - egyszárnyú Toló: - kézi mozgatású, - gépi

Részletesebben

Ablak elé szerelhető zsaluziák

Ablak elé szerelhető zsaluziák Ablak elé szerelhető zsaluziák A ROMA zsaluziarendszerek forma- és típusválasztéka részben azonos az ablak elé építhető ROMA redőnyrendszerekkel. A jól megtervezett helykihasználás miatt - a motor a lamellacsomag

Részletesebben

Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően

Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően Garázsnyitók Újra itthon! A megérdemelt kényelem. Csak egy gombnyomás, és a Sommer garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. takarékos energiafelhasználás hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának

Részletesebben

BEÉPÍTÉSI FELTÉTELEK és méretmegállapítás a Maxima kapuk rendeléséhez

BEÉPÍTÉSI FELTÉTELEK és méretmegállapítás a Maxima kapuk rendeléséhez BEÉPÍTÉSI FELTÉTELEK és méretmegállapítás a Maxima kapuk rendeléséhez A kapu megrendelése gondos mérést és pontos adatszolgáltatást kíván. Szűkös méreteknél a pontos mérés és az egymásnak ellentmondó szempontok

Részletesebben

CBX. Közvetlen tengelyhajtás

CBX. Közvetlen tengelyhajtás 1106 BUDAPEST Gránátos utca 6. Tel.: 262-69-33 Fax: 262-28-08 www.kling.hu E-mail: kling@kling.hu magyarországi képviselet CBX Közvetlen tengelyhajtás A vásárolt terméket csak megfelelő szakismerettel

Részletesebben

Automatikus ajtórendszer Besam Slim

Automatikus ajtórendszer Besam Slim Automatikus ajtórendszer Besam Slim Kiegészítők és opciók Profiltípus: - Slim - Slim Thermo Felületkezelés: - eloxált alumínium, szín igény szerint - RAL-színskála szerinti porszórás szerkezet: -, 0 vagy

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS CSÖRLŐ, GÖRGŐ CSÖRLŐ, GÖRGŐ.

TERMÉKKATALÓGUS CSÖRLŐ, GÖRGŐ CSÖRLŐ, GÖRGŐ. TERMÉKKATALÓGUS CSÖRLŐ, GÖRGŐ CSÖRLŐ, GÖRGŐ www.autoflex.hu 137 TERMÉKKATALÓGUS CSÖRLŐ, GÖRGŐ CSÖRLŐ, GÖRGŐ Műanyag alkatrészek és görgők A lágy PVC 93+/-3 Shore A anyag előnyei: - időjárásálló görgők

Részletesebben

Áttekintés: Szalagfüggöny

Áttekintés: Szalagfüggöny Áttekintés: Típus: VVJ Típus 10 Típus 11 Típus 12 Típus 13 Alapkivitelű szalagfüggöny Osztott lamellahosszú szalagfüggöny Kétrészre osztott csatolt szalagfüggöny Kétrészre osztott külön hajtású szalagfüggöny

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu

gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu TÉLIKERT árnyékolás A télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek

Részletesebben

Szekcionált ipari kapuk.

Szekcionált ipari kapuk. Szekcionált ipari kapuk www.ditec.hu A LISBON szekcionált ipari kapu ideális megoldás az összes ipari igény kielégítéséhez A szekcionált ipari kapuk helyet takarítanak meg a nyílás mindkét oldalán. Az

Részletesebben

T: (1) 367-2750 www.krullung.hu. jelkulcs: (D= 85 mm) fenntartjuk. 01F 2014.04.

T: (1) 367-2750 www.krullung.hu. jelkulcs: (D= 85 mm) fenntartjuk. 01F 2014.04. eloxált mm, 01F eloxált mm, 02F eloxált mm, VÍZSZINTES METSZET 01V 10 1 2 11 5 6 3 7 4 3 70 üvegborda hossz 70 szerkezeti hossz beépítési helyigény belső téri ellenhúzott textil árnyékolószekezet, üveggerendák

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Csuklókaros kapumotor 900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁG MUNKA ESZKÖZÖK 3 TECHNIKAI ADATOK MÉRETEK 4 A KAR RÖGZÍTÉSE A KAPUHOZ ÖSSZESZERELÉS 5 KIOLDÁS CSATLAKOZÁSOK A

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

Stabilitás és gyors telepíthetőség

Stabilitás és gyors telepíthetőség BiP dobozok Stabilitás és gyors telepíthetőség Süllyesztődobozok tégla és gipszkartonos telepítéshez 393 BiP Stabil kivitelezés A BiP fali süllyesztődobozok polipropilénből készülnek, így könnyedén ellenállnak

Részletesebben

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés)

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés) Formmaksan szegező sor A gép által elfogadott tűréshatár a raklap alkotóelemeinek méreteire vonatkozóan megegyezik az UNI/EURO által előírtakkal. Gyártási kapacitás: EUR/EPAL típusú raklapra vonatkozó

Részletesebben

LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE. Padláslépcsô. Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk

LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE. Padláslépcsô. Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE Padláslépcsô Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk 2006 NORM 8/3 ISO-RC HÁROMRÉSZES PADLÁSLÉPCSÔ NORM 8/3 ISO-RC HÁROMRÉSZES PADLÁSLÉPCSÔ MINÔSÉGI PADLÁSLÉPCSÔ HÔSZIGETELÉSSEL

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-1350 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-1350G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Moto Box CM 445. Moto Box CM

Moto Box CM 445. Moto Box CM Moto Box CM 445 CSOMAGOLJ MENJ! TEREPRE VAGY TÚRÁRA. Az előnyökről részletesen műszaki specifikáció: Könnyűsúlyú, szilárd és víz-, valamint időjárásálló hátsó- és oldaldobozok motorkerékpárokhoz, 1,2mmes

Részletesebben

Rendelési katalógus. Forgó és billenő vasalatok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05

Rendelési katalógus. Forgó és billenő vasalatok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 Rendelési katalógus Cikkcsoport A Forgó és billenő vasalatok 5 5.31 Tartalom Forgó és billenő vasalat Forgó és billenő Cikkcsoport "A" Abalakokhoz Kivitel, termékinformáció, tartozékok Termékinformáció

Részletesebben

Árjegyzék. Négyszögletes légcsatornák Csőkapcsoló VF-01, Idomkapcsoló VF

Árjegyzék. Négyszögletes légcsatornák Csőkapcsoló VF-01, Idomkapcsoló VF Árjegyzék Négyszögletes légcsatornák... 15 Csővezeték idomok Csőkapcsoló VF-01, Idomkapcsoló VF-02... 16 Cső és idom lezáró dugó VF-03, Ráültetés egyenesre VF-15, Nyeregidom VF-15/cs... 17 90 könyök VF-04,

Részletesebben

Klau és Társa Kft. címünk: 2030 Érd, Gábor u. 11. telefon: / web:

Klau és Társa Kft. címünk: 2030 Érd, Gábor u. 11. telefon: / web: Táblás kerítés árlista 3D táblás kerítéselem 4-4 mm huzalokból Merev táblás kerítés, amely a vízszintes és függőleges acél huzalok összehegesztésével készül. A tábla merevségét a képen illusztrált 100mm-es

Részletesebben

A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA. Leírás telepítő szakemberek részére!

A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA. Leírás telepítő szakemberek részére! A SUN POWER KIT TELEPÍTÉSÉNEK LEÍRÁSA Leírás telepítő szakemberek részére! ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A Sun Power berendezés a 24 V-os Telcoma automatizációk mozgatására lett tervezve, szükségtelenné téve a 230

Részletesebben

Vészkijáratok, pánikajtók =

Vészkijáratok, pánikajtók = ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ MENEKÜLÉSI AJTÓKRÓL Menekülési ajtóknak egy másodpercen belül, egy kéz, egyetlen mozdulatával nyíthatóknak kell lennie, íly módon biztonságos menekülést biztosítva. - Maximális ajtószárnysúly:

Részletesebben

K-90. TROGES Tûzvédelmi, Füstgáz mentesítõ és Füstgázvezérlõ csappantyú A S Z A K E M B E R E K S Z O L G Á L A T Á R A T R O G E S

K-90. TROGES Tûzvédelmi, Füstgáz mentesítõ és Füstgázvezérlõ csappantyú A S Z A K E M B E R E K S Z O L G Á L A T Á R A T R O G E S Tûzvédelmi, Füstgáz mentesítõ és Füstgázvezérlõ csappantyú K-90 Air-Technik Kft. T R O G E S A S Z A K E M B E R E K S Z O L G Á L A T Á R A A I R - T E C H N I K K F T. Tûzvédelmi, Füstgázmentesítõ és

Részletesebben

Válassza a nyugalmat!

Válassza a nyugalmat! Válassza a nyugalmat! Kert- és garázskapuk automatizálása Válassza a nyugalmat! A kényelem, ami jár Önnek... A garázs- és kertkaput működtetheti egy falra szerelt vezérlőegységgel, vagy akár egy kis távirányítóval

Részletesebben

XL fali elosztószekrények

XL fali elosztószekrények Termékek és rendszerek XL 3 160 fali elosztószekrények [ XL 3 ] Az új XL 3 160 fali elosztószekrények elôszerelten kerülnek kiszállításra. Minden fô alkotóelemet tartalmaznak, mint pl. szekrény, 3 sínek,

Részletesebben

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból

Redőnykapuk és redőnyrácsok. alumíniumból vagy acélból alumíniumból vagy acélból 1 alumínium vagy acél alapanyagból Egyedi és sokoldalú Redőnykapuink olyan egyedi és egyben sokoldalúan alkalmazható ipari megoldások, melyeket az érvényben lévő irányelvek és

Részletesebben

Kerítés. katalógus.

Kerítés. katalógus. Kerítés katalógus Drótfonat Normál fonatok Osztás Huzalvastagság Magasság Hossz 63 x 63 1,8-2,0-2, 0-300 cm - 2 m 6 x 6* 1,8-2,0-2, 0-300 cm - 2 m Aprólyukú fonatok horganyzott huzalból Osztás Huzalvastagság

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

BENINCÁ BILL. Használati és üzembe helyezési utasítás. Figyelmeztetés

BENINCÁ BILL. Használati és üzembe helyezési utasítás. Figyelmeztetés 1 BENINCÁ BILL Használati és üzembe helyezési utasítás Figyelmeztetés A szerelés elkezdése előtt, olvassa el, ezen tájékoztatót. Tilos az eszközt az előírtak ellenére, más célra használni. A felhasználót

Részletesebben

TÁBLÁS KERÍTÉS ÁRLISTA

TÁBLÁS KERÍTÉS ÁRLISTA TÁBLÁS KERÍTÉS ÁRLISTA +36-20-322-7363 www.arvai-kerites.hu TÁBLÁS KERÍTÉSEK Magas színvonalú termékek, melyek a maguk eleganciájával, egyszerű szerelésükkel a kerítésprogramok csúcsát jelentik. Alkalmasak

Részletesebben

Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással

Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással Belső lamellás árnyékoló - karos hajtással Típus: IF 80 K 20m² felületig. Termékelönyök - Fényvédelem - Fényszabályozás - Optikai védelem - Belső diszítőelem - Könnyed működtetés a karos hajtás által -

Részletesebben