Formázás, osztályozás ültetés az ágyásművelés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Formázás, osztályozás ültetés az ágyásművelés"

Átírás

1 Formázás, osztályozás ültetés az ágyásművelés során Innovatív művelési technika: BF/BFL-sorozat: ágyáskészítők, CS/CW sorozat: kő- és rögszeparátorok ROTA-Powerral és 2-, 4- ill. 6-soros ágyás ültetőgépek

2 Maximális minőség nagyon köves és rögös talajokon Már tavasszal gondolni kell a betakarítás minőségé re: a kiváló minőségű burgonya termelésének előfel tétele a kavicsos és a rögös talajokon az optimális talajmegmunkálás. Felhasználók élvezik európaszerte a rögök és a kövek 3 fázisú hatékony kiválasztá sának előnyét - a formázást, az osztályozást és az ültetést az ágyás művelés során. És mindennek 11 jó oka van: 1. A burgonyákat kb cm-es laza, átrostált ágyásba lehet lerakni. A formázás és szeparálás által megtakarítható az egyébként szokásos talajmegmunkálás egy része. 2. A talaj megemelése és az intenzív rostálás során a talaj megfelelő külső hőmérsékleteknél egy-két fokkal melegebbre felmelegszik, miközben oxigén halmozódik fel. 3. A burgonya gyorsabban kel ki, mivel ideális a fejlődési feltétele a laza, felesleges anyagokat nem tartalmazó talajban. 4. A vetőburgonya pontosan középre történő lerakása és a nagyméretű bakhátak jelentősen csökkentik a zöld burgonya kockázatát. 5. A bakhátkészítő lemez az ültetőgép mögött kész bakhátakat hagy maga után, így nincs szükség az ültetés utáni újbóli kapálásra, vagy a bakhátmaró használatára. 6. Az ágyástechnika biztosítja, hogy a gép a burgonya fejlődési területetén nem halad át és így a talaj sem tömörödik. Ezáltal javul a növények vízellátása, valamint a gyökerek lefelé való fejlődése, amely biztos terméshozamhoz vezet. 7. Jelentősen nagyobb mennyiségű piacképes termény a kevesebb zöld burgonyának köszönhetően. Kevesebb a deformált burgonya, kevesebb az egyenetlen növekedés miatti túl kis, vagy túl nagy méretű gumó, valamint a kövek és rögök is kevésbé károsítják a burgonyát. 8. A válogatási költségek nagymértékű csökkentése illetve elmaradása. 9. Jelentősen nagyobb a teljesítmény a felesleges anyagok leválasztása következtében. 10. Legtöbb esetben le lehet mondani a költséges kő- és rögleválasztó rendszerekkel rendelkező talajfor gatókról valamint a válogató személyzetről Kevesebb a karbantartási és javítási költség, mivel kevesebb a felesleges anyag okozta kopás; ezáltal a betakarítás közben kevesebb az állásidő.

3 1. fázis: A BF / BFL sorozat ágyáskészítői elkészítik az ágyásokat. A nyom valamint az ágyások szélessége ebben a fázisban rögzíthető. Több információ a 4-7 oldalakon. 2. fázis: Az ágyások szétválasztása a CS/CW sorozat kő és rögszeparátoraival. A szeparátor felveszi az egész ágyásszélességet és átrostálja a talajt. Több információ a 8-15 oldalakon. 3. fázis Burgonyaültetés ágyásültető eljárásban. A szeparálás után azonnal elültetjük a burgonyákat 1-, 2- vagy 3-ágyásos eljárásban. Több információ a oldalakon. Szokásos ágyás- és sortávolságok művelési irány, kavicstartalom és az üzemeltetési struktúra szerint CS/CW 170 CS/CW 150

4 Minden talajon formában! A sikeres burgonya termesztés első lépése a tisztán húzott ágyások. Az ágyások készítése döntő fontossá gú, mivel az utána következő gép már nem végezhet javításokat. Sikeres kezdést kínál Önnek a Grimme két könnyűvontatású bázis modellje: A BF sorozat nagy ágyáskészítői ideálisak közepestől a nehéz, sok követ és rögöt tartalmazó talajokra. A BFL sorozat minden talajra, valamint a keskenyebb ágyásokhoz is megfelelő. A hosszú egyengető lemezek miatt minimálisra csökken a talaj viszszahullása a barázdába. A BF/BFL 200 modellek menetenként 2 ágyást készítenek, a BF/BFL 600 modellek 3 vagy 4 ágyást készítenek egyszerre. Döntsön a pontosan, egyenle tes távolságokkal készített és azonos mélységű tisztán húzott barázdák mellett. Így teremtheti meg a legjobb előfeltételeket az ezt követő szeparáláshoz.

5 BF 200, BF 600 Allrounderek a nehéz talajokra is Egy igazi mindentudó: A nagy BF-testek a közepestől a nehéz talajokra - nagy kő és rögtartalmú talajokra is. 1,80 ágyásszélességtől alkalmas. A széles barázdában (szarutalp szélesség 410 mm) gond nélkül elhelyezhetők a kövek illetve rögök. 5 BFL 200, BFL 600 Tökéletes ágyások lazább talajokra is A ferde csoroszlyacsúcs által könnyen vontathatóvá válik az ágyáskészítő. A BFL-testek az 1,80 méter alatti ágyosokhoz is megfelelőek. Keskenyebb, meredekebb bakhát oldalú barázdákban (szarutalp szélesség 330 mm) tömören rakja le a köveket és rögöket, hogy azokat a betakarító-gép ne kaphassa fel. A ferdén előre állított csoroszlyacsúcsok megemelik a talajt, majd a domború mell lemezek az ágyásra forgatják, ezt követően pedig a hosszú egyengető lemezek egyenletesen rányomják és lehúzzák.

6 ALAPFELSZERELTSÉG, TARTOZÉKPROGRAM Párosítson egy erős alapcsomagot még erősebb kkal! Kövek elleni védelem: a mechanikus nyírócsavaros kővédelem (1) a kapáihoz. kapához. Még hosszabb élettartamot biztosít a csavar enyhén elvékonyított nyírórésze és a nyíró lyukak erősített hüvelyei a gerendelyben és a gerendely tartóban Dupla csúcs: cserélhető, Dupla csúcs: cserélhető, kétoldali használhatóságú kétoldali használhatóságú kopócsúcsok (2) és oldalkések 12 mm edzett acélból. kopócsúcsok (2) és oldalké sek 12 mm edzett acélból. Automata védelem: az s Automata hidraulikus védelem: kővédelem az s (3). hidraulikus A nitrogén kővédelem tárolón keresztüli automatikus (3). A nitrogén tárolón visszaállással keresztüli automatikus csökkenek visszaállással az állásidők. csökkenek az állásidők. A Nyomvonal: nyomvonal: Nyomjelző nyomjelző tárcsával (4) és hidraulikus működtetéssel. működtetéssel. A közúti Az szállításhoz szállításhoz a jelzők ferdén a jelzők hátrafelé ferdén utcai felcsukhatók hátrafelé felcsukhatók és így a gép és így a 4 méteres a gép magasság a 4 méteres alatt magasság marad. alatt marad. 3 4 Erő (kp) Hidraulikus kővédelem () könyökemelő rendszerrel: A kioldó kioldó erő meghaladásakor erő túllépésekor -- a csuklógeometria alapján - - a csökken megemelkedő az erő a művelőtesteknél megemelkedő testeknél, csökken az ezáltal erő, ezáltal jobban jobban és ki könnyebben tud emelkedni ki tud a és könnyebben nagyobb emelkedni köveknél. a nagyobb A hagyományos A hagyomá kővédelemmel nyos kővédelemmel ellentétben köveknél. szemben ezáltal ezzel minden a megoldással gépegység minden gépegység megkímélt. Kioldási erő 110 bárnál Hidraulikus kővédelem a Grimmétől Hagyományos kővédelem könyökemelő rendszer nélkül 0 5 7, , , ,5 25 Kiemelési mag. (cm)

7 1 2 Fellazítja az altalajt: Mélylazító fogak nyírócsavaros biztosítással biztosítással (1) (1) Bővítse vázat: külső fogak Bővítse a vázat: A külső () teleszkópszerű fogak () teleszkópszerű vázhosszabbításával (2) két vázhosszabbításával (2) két fél fél kapcsolódó ágyás lazítható kapcsolódó ágyás lazítható fel. fel. Az 1-es kép a szállítási Az 1-es kép a szállítási pozíciót pozíciót ábrázolja (betolva). ábrázolja (betolva). Kifizetődik: Az ágyáslazító Kifizetődik: fogak visszaállító Az ágyáslazító rugókkal fogak visszaállító () a kővédelemhez rugókkal () (3) a kővédelemhez (3) Különleges igény esetén szállítható: A BFL BFl-testtel, (4) merev vázon. Figyelembe kell azonban venni, hogy venni, a traktorkerekek hogy a traktorkerekek tömörítik az tömörítik ágyásokat. az ágyásokat. Praktikus: Az utcai szállításhoz összecsukva A közúti (5), szállítás a BFL hoz Praktikus: összecsukva 600 ebben a pozícióban (5), a BFL 600 még ebben egy külön a pozícióban ágyást is el még tud egy külön készíteni ágyást a fordulón. is el tud készíteni a forduló során. 6 7 Duo az egyenletes munkamélységhez: Tapogatókerék balra és jobbra kívül a BF/BFL 600-hoz (6). BF/BFL 600 paralelogramma (7): a két külső kapa munkamélységének munkamélységének állításá állításához. Az vonóerők oldalsó vonóerők elhagyása hoz. Az oldalsó érdekében mellőzéséhez 3 ágyás 3 ágyás készí- készítésekor a külső a külső kapák kapák az első az barázdán első barázdán való áthaladás való áthaladáskor -os kb. mélységben, 2/3 -os mélységben, második kor kb. 2/3 áthaladáskor második áthaladáskor teljes mélységben majd dolgoznak. teljes mélységben dolgoznak.

8 Burgonya tisztán: kövek és rögök nélkül! A köves és rögös talajokon a kiváló minőségű burgo nya elérésének második lépése az optimális talajlevá lasztás. Itt kerül bevetésre a kő és rög szeparátor új generációja. A Grimme A ROTA-Power fejlesztésével magas mércét állít a teljesítmény, leválasztási minőség és gazdaságosság tekintetében. A CW 150/170 az 1500 mm, valamint a CS 150/170 a 1660 mm leválasztási szélességgel meggyőző munkát végez a speciális csillaghenger és rostaláncok kombinációjával. Ezen kívül számos részletmegoldásból, illetve a teljesítőképesség új dimenziójából profitálhat.

9 CW 150, CS 150 Teljes az erő a ROTA-Power-ral - ezt szabadalmaztatjuk! Fokozza a rostálási teljesítményt akár Fokozza rostálási teljesítményt akár 25%-kal a hagyományos gépekhez képest -a ROTA-Powerral! A rotor feltöri a tömörödött 25%-kal a hagyományos gépekhez képest - ROTA-Powerral! altalajt Egy és rotor ezáltal feltöri előkészíti azt a altalajt jobb rostáláshoz. és ezáltal előkészíti A követő a a tömörödött jobb csillaghengerek rostáláshoz. A és követő rostaláncok csillaghengerek kopása és ezáltal rostaláncok szintén erősen kopása csökken. ezáltal szintén A rö- erősen csökken. A rövid csoroszlyának és vid csoroszlyának és az aktív az aktívrota-powernak köszönhetően a CS/CW sorozat gépei ROTA-Powernak köszön hetően a CS/CW sorozat gépei rendkívül könnyen vontathatók. Előnyük: A teljesítményigény és az az üzemanyag üzemanyag fo- rendkívül könnyen vontathatók. Előnyük: fogyasztás csökken, elég egy kisebb traktor traktor üzemeltetéshez. az az üzemeltetéshez. Kimagasló: Kiválónak jelentve: A ROTA-Power A tengely ROTA-Power hatékonyan tengely töri nagyon fel a tömörödött hatékony töri altalajt. fel a tömörödött A követő csillaghenge altalajt. A követő rek és csillaghengerek és rostaláncok nagyobb teljesítménnyel ezáltal rostaláncok ezáltal tudják nagyobb a laza teljesítménnyel talajból kiválasztani a laza a köveket talajból és kiválasztani rögöket. a tudják köveket és rögöket Teljes erő az alapfelszereltségben: A ROTA-Power tengely áthelyezhetően mindenkor áthelyezett szerelt 3-ujjasfogakkal felszerelt rendelkezik, 3-ujjas-fogakkal megfelelő rendelkezik a gépben és használandó így alkalmas a 35 mm-es, gépben 40 használandó mm-es, 4535 mm-es vagy mm-es, mm-es mm-es, (1) rostalánc 45 mm-es osztásokhoz. vagy 50 mm-es (1) rostalánc osztásokhoz. Kisebb és finomabb: A megfelelő, 28 mm, 32 mm vagy 35 mm rostalánc-osztásokhoza lapos köveknél ajánljuk az 5-ujjas Kisebb és finomabb: A megfelelő, 28 mm, 32 mm vagy 35 mm fogakat (), finom rostálási eredmény inkluzív rostalánc-osztásokhoz a lapos (2)! köveknél ajánljuk az 5-ujjas fogakat (), a finom rostálási eredmény garantált (2)!

10 ALAPFELSZERELTSÉG Legjobban felszerelt alapos munka Javított ágyásprofil (1): a CS/CSW 150 1,500 mm valamint a CS/CSW mm átmenő szélességének köszönhetően egyenletes a talajeloszlatás. Erősen csökken a földveszteség a barázdában. A tökéletes formájú ágyást ezen felül a tengely felett központosan futó masszív keresztcső is biztosítja Öné a választás: Felfüggesztés a traktor 3-as kategóriájú alsó vonókarjára (2)......vagy egy robusztus Hitch-függesztés (3) (helyi engedélyeknek megfelelően, Németországban pl. nem engedélyezett). 3 Jó megoldás: A munkamélység (4) automatikusan szabályozott a bakhátdobról. A beállítás a terminálról végezhető el. A mélységet egy jól látható skála jelzi ki. 4 5 Szériaszerűen praktikus: Állítsa be a kezelőterminálról hidraulikusan a rögszőnyeg (5) magasságát!

11 A meghajtásnak köszönhetően kismértékű a kopás: A rostaláncot (CW-nél cot (CW-nél az 1. rostaláncot az 1. rosta- is) rostalán láncot alapfelszereltségben is) alapfelszereltségben a széles a PU-ujjas széles PU-ujjas tárcsák (1) tárcsák hajtják (1) meg. hajtják Acél ujjas meg. tárcsák Acél nélkül ujjas tárcsák a rostalánc nélkül pálcáinak a rostalánc kopása jelentős pálcáinak kopása mértékben jelentős csökken. mértékben csökken. Nem csak abrazív homokos talajoknál ideális. Aki gyakrabban váltogatja a rostalánc osztásokat (pl. bérvállalkozók), értékeli az az osztástól független gumírozott dörzshajtást (2) a meghajtott támaszhengerekkel. 34 fok a még jobb fordulékony- fordulékonysághoz: A tengelykor A mányzás tengelykormányzás fokos párhuzamtűrési (3) 34 fokos párhuzamtű- szöggel (3) 34 növeli rési szöggel a kő és növeli rögszeparátor az egyébként is fordulékonyságát. kompakt kő és rögszeparátor fordulékonyságát. A futómű hidraulikus állítása (4): (4): hogy hogy lehessen lehessen igazodni igazodni lejtőkhöz, a lejtőkhöz, illetve a rostálási illetve a teljesítmény rostálási teljesítmény optimalizálásához optimalizálásához, a gép a gép lejtő emelkedési szöge akár szöge 350 akár mm 350 emelési mm magasságra emelési magasságra állítható. állítható. 11 Szolíd, karbantartásbarát meghajtó Kedvezően karbantartható meghajtó egységek: A jobb oldalról ékszíjak egységek: A jobb oldalról ékszíjak segítségével az első három csillagos hajtják az első három csillag henger valamint a rostalánc hajtott. hengert, és a rostaláncot. ROTA-Power valamint az A ROTA-Power, az utolsó 4 utolsó 4 csillagoshenger (illetve csillaghenger (illetve 1. rostalánc a CW modellek nél) a 1. rostalánc a CW modelleknél) bal oldalon vannak bal oldalról kapja a hajtást. meghajtva. Valamennyi A csillaghengerek cseréje egyszerű, csillagoshenger csere esetén egyszerűen és időtakarékosan lefelé időtakarékosan lefelé kivehetőek. kivehetőek.

12 Kevés karbantartás: a robusztus hajtóegység Betolva! 7 csillag az Ön sikeréhez Kitolva! 7 csillag az Ön sikeréhez: Állítsa át a CS 150/170 csillagos hengereinek () távolságát a rostalánc kapacitásának szabályozásához. Használja hosszabban a csillagokat: A kopás egy szűk csillagtávolsággal egyszerűen kiegyenlíthető. Minden modell alapfelszereltségként egy csak 22 méteres pálcatávolságú lerakószalaggal felszerelt. CS

13 Mindenki számára, akik a szeparáláshoz a rostaláncokat részesítik előnyben, a CW150/170 az első választás. Elsősorban a rotor és két csillag hengersor választja le a földet, mielőtt az eloszlana az első és második rostaláncon - az optimális eredmények érdekében. CW A CS 150/170 a rotor mögött 4 csillaghenger sorral és a gép végén egy rostalánccal van felszerelve. Ezáltal még nehezebb körülmények között is biztosítható a nagy teljesítményű rostálás.

14 TARTOZÉK PROGRAM Hogy még jobban menjen: a Grimme k! 14 Hidraulikus vonórúd-kővédelem (1): Ha a csoroszlya akadályba akadályba ütközik, a teleszkóposan mozgatható vonórúd hidraulikus munkahengerében emelkedik az olajnyomás. Ha eközben túllépi a beállítható túllépi a változóan kapcsolónyomást, beállítható akár kapcsolónyomást, 240 mm-rel meghosszabbodik a vonórúd a és akár elnyeli 240 a meghoszszabbodik mm-rel lökéses abszorbálja impulzusokat. a rázóimpulzusokat. 1 Optimálisan összehangolt: a terményáramlás és a felesleg lerakás a hidraulikusan hajtott rögszőnyeg (2) segítségével egyenletesen történik - még a fokozott nagyobb szerves mennyiségű feleslegmaradványoknál is. szerves maradvá nyok esetében A rögszőnyeg A hosszúsága, alapkivitel hosszúságban (3, A). Jó: (3, a meghoszszabbított rögszőnyeg rögszőnyeg (, A). Jó: a meghosszabbított B) a (, nagyobb B) kövek a nagyobb egyenletes kövek lejtőn továbbításához. való egyenletes továbbításához. 2 3 B A Három Három csillag csillag nagyobb nagyobb kövekhez: kövekhez: A 3-csillaghengeres A 3-csillaghengeres osztályozó (4) (4) kőbunkerral kőtartállyal osztályozó Senki nem jár erre: Az ujjfésűs Senki nem szortírozás jár erre: (5) Az nagyobb ujjfésűs válogatás (5) kövekhez nagyobb kőtartállyal kövekhez kőtartállyal 4 5 Minden világos: Kezelőegység, Kezelőterminál, ként monitorral monitorral (6) a videós (6) a ként videós ellenőrzéshez 6

15 1 Az emelővel felfelé: Ha a köveknek és rögöknek nem szabad a barázdába kerülnie, ezeket az elevátor (2 m átrakodási magasság) (1) a lerakószalag jobb oldalára rakja le Nagybunker barázda helyett: rakja le a köveket közvetlenül egy 2,5 tonna befogadó képességű nagybunkerba (2). Két csillaghenger a szalag és a bunker között lerostálja a maradék földet. Még jobb a nyomvonalban (3): Igény esetén a CS/CW sorozat alapfelszeretséghez járó gumizását ( AS, szélesség 320 mm, magasság mm - jobbra a képen) lecserélheti nagyobb gumizásra ( AS, szélesség 360 mm, magasság mm - balra a képen). 4 Biztosítja a kiegyenlítést: Az oldalsó hidraulikus dőléskiegyenlítés (4) gépét a lejtőkön vagy az eltérő mélységű barázdákban vízszintesen tartja - az állandó rostálási eredmény eléréséhez valamint az ágyás egyenletes magasságához. Kiegészítő : automatikus dőléskiegyenlítés.

16 Ültetés Hier steht später laza talajba ein Intro az zum ágyásültető Beetformer. gép! Schön, daß Sie neugierig reinschauen, obwohl hier ja eigentlich noch gar kein richtiger Text steht, sondern nur der sogenannte Blindtext. Der aber soll Ihnen diesmal mehr Spaß machen als das Eiriseididum oder das Kisuaheli omryx nomryx A harmadik lépéshez ültetés elkülönített ágyásokba - igénynek megfelelően a GL-30 sorozat elhátakat. Hagyatkozzon a teljesítőképességre és ültetésnél a laza talajt és egyúttal elkészíti a bak- oder dieses Iam quanto minoris constat haec felicitas accessio! oder In general, bodytypes are measured in the typographical point size. Dieser Blindtext will Ihnen nämlich dreierlei sagen: Erstens will er den Texter entschuldigen tut uns térő felszereltségű kanalas ültetőgépei, valamint a megbízhatóságra, ha ültetésről van szó a a GL-40 sorozat hevederes ültetőgépe is megrendelhetők. Grimmével! leid, aber es war Előny: einfach unmöglich, Mindkét sorozat das Ding kihasználja gestern nacht noch exakt auf Länge runterzuschreiben. Das Briefing, Sie wis- Doppelt gut: die 2-reihige Beetlegemaschine GL 32 B

17 GL 42 T Megbízható: a 2-soros GL 42-T Rövid, kompakt, erős -- a a GL GL 42-T: Az ideális jelölt a burgonya vetemény szoros ültetésére. szoros ültetésére. Az elkülönített A szeparált ágyasokba ágyásokba való ültetéskor való profitálhat a FLOW-BOARD profitálhat a () ültetéskor FLOW-BOARD előnyeiből, a bakhátkészítő () előnyeiből, lemezbe integrált mely egy barázdahúzó, a bakhátkészítő automatikus magasság lemezbe integrált vezérléssel amely automatikus DLG díjat kapott. barázdahúzó magasság Szállítható vezérléssel továbbá: a - kapa és egyébként a rácsos henger díjat kapott kombinációja a DLG-től. (lásd fotót). Szállítható továbbá: a kapa és a rácsos henger kombinációja (lásd fotót). 17 GL 34 T Kíváncsi lett? Igényelje prospektusunkat! Multitehetség: a 4-soros GL34T Minden talajhoz egyénileg alakít- konfigurálható - a GL 34 T: - a központosan, GL 34 T: vagy vagy centrikusan 2 ágyáshoz vagy oldalra 2 ágyáshoz helyezve is oldalra vontatható. helyezve Az alábbi is vontatható. tartozékok szüksége Az alábbi sek, tartozékok illetve igény szükségesek illetve igény szerint szerint szállíthatók: szállíthatók hozzá: hidraulikus vonórúd kormányzás oldalsó a csatlakoztatási állítása pont hidraulikus oldalsó állítása AS extra tengely 2 kerékkel AS hidraulikus tengelykormányzás talajterelő lemez előre osztott kapcsolt bakhátkészítő takarótárcsákkal lemez előre kapcsolt takarótárcsákkal GL 36 T Kíváncsi lett? Igényelje prospektusunkat! Nagyteljesítményű: a 6-soros GL 36 T 6-soros gép a maximális ültetési teljesítményhez - GL 36 T: Növelje a Növelje teljesítményt a csapásszű,pt BF 2000 egy ágyáskészítővel, 2000 ágyáskészítővel, mely 3 pontos mely méretű 3 BF ágyást pontos készít méretű elő. ágyást készít Szükséges előre. Ezáltal k: ezzel nem átnyúlva kell a követő sorokat megmunkálni. Szükséges k: 3-részes bakhátkészítő lemez talajterelő lemez

18 Műszaki adatok Hossz/ kőtartállyal CS mm / mm CW mm / mm CS mm / mm CW mm / mm Munkagép szélessége mm mm mm mm Magasság mm mm mm mm Felszedés átnyúló kés 1.350/1.450 mm átnyúló kés 1.350/1.450 mm átnyúló kés 1.450/1.600 mm átnyúló kés 1.450/1.600 mm Leválasztási szélesség mm mm mm mm Ágyás szélesség mm mm mm mm mm mm mm mm ROTA-Power Csillaghenger sorok Csillagok osztása 40, 45, 47, 50 mm 40, 45, 47, 50 mm 40, 45, 47, 50 mm 40, 45, 47, 50 mm Rostaláncok Osztások 28, 32, 35, 40, 44 vagy 50 mm 28, 32, 35, 40, 44 vagy 50 mm 28, 32, 35, 40, 44 vagy 50 mm 28, 32, 35, 40, 44 vagy 50 mm Pálcák átmérője 11 mm, minden 6. pálca átmérő = 16 mm 11 mm, minden 6. pálca átmérő = 16 mm 11 mm, minden 6. pálca átmérő = 16 mm 11 mm, minden 6. pálca átmérő = 16 mm Könnyű rögszőnyeg Nehéz rögszőnyeg Hidraulikusan hajtott rögszőnyeg Futómű hidraulikus magasságállítása Hidraulikus dőléskiegyenlítés Kőtartály (Fogfésűs- vagy csillaghengeres szortírozás Kormánytengely 34 fok 34 fok 34 fok 34 fok Fékek/közlekedési világítás helyi törvényeknek megfelelően helyi törvényeknek megfelelően helyi törvényeknek megfelelően helyi törvényeknek megfelelően Az Ön Magyarországi Grimme Euroimportőre: Vektor Holding Kft. Telephely: 9026 Győr, Tompa u. 1. Tel.: 36-96/ Fax: 30-96/ info@vektor-mezogep.hu Web: Grimme Landmaschinenfabrik GmbH & Co. KG Hunteburger Straße 32 D Damme Telefon Telefax grimme@ grimme.de A szerkezet és a felszereltség változtatásainak jogát, melyek a műszaki fejlődést szolgálják, fenntartjuk. 11/07/2500

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép Kezdjen bele! A GL 0 T sorozat kompakt ültetőgépei jó választást jelentenek, ha a vetőanyag szoros ültetéséről van szó. A nagy, vagy különféle méretű burgonyák ültetése kor is első osztályú munkát végeznek.

Részletesebben

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás!

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! GVR és RL 700 kiszedő - rendfektető gépek Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! Nagyobb teljesítmény: A Grimme kiszedő-rendfektető gépek Mindenhol, ahol világos héjú, vagy kopásállóságuk miatt tökéletesen

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Allrounder 900 / profiline-

Allrounder 900 / profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez.

Dupla szív alakú kapás grubber 4 késsoros. Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Szárnyas késes grubber Dupla szív alakú kapás grubber 2 késsoros 3 késsoros 4 késsoros Alkalmazkodás a legmagasabb szintű igényekhez. Rendkívüli technika a legmagasabb szintű igények kielégítésére. A Tukan

Részletesebben

Grimme SE 75 egysoros sorozat: Három teljesítmény kategóriában

Grimme SE 75 egysoros sorozat: Három teljesítmény kategóriában Grimme SE 75 egysoros sorozat: Három teljesítmény kategóriában Kíméletesség Hatékonyság Nagy teljesítmény Hosszú élettartam Ki a földből, ki a rendből: Kíméletes betakarítás, hatékony leválasztás, nagy

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók

SEA - SEA NG. Késes közép, és mélylazítók A talajművelési koncepciókban az ekét tartották a legjobb technikának sok éven át, mivel ez biztosítja a talaj legjobb termőképességét. Mára ez megdőlni látszik! A mezőgazdaságnak és ezzel együtt a mezőgazdasági

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

SEA NG IDR ALTALAJLAZÍTÓ MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT

SEA NG IDR ALTALAJLAZÍTÓ MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT ALTALAJLAZÍTÓ SEA NG IDR MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT Mélységi megmunkálás és talajelőkészítés, amit a hidraulikus késtartók és rögzúzó ujjas hengerek végeznek. Felületi nagyolás,

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: KULTIVÁTOROK Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. BIG-VARIO ABK 006 típusú sorközművelő kultivátor Big-Bag

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar Körbála szállító Széria felszedőkar Bálaterelő Választható felszedő karok Kétfajta felszedő kar közül választhat mindegyik bálaszállító típusnál. Az 1500S és 2500S típusokra jellemző az állítható villával

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

DEMETER CENTRA Mechanikus szemenkénti vetőgép. Kongskilde Demeter Centra

DEMETER CENTRA Mechanikus szemenkénti vetőgép. Kongskilde Demeter Centra DEMETER CENTRA Mechanikus szemenkénti vetőgép Kongskilde Demeter Centra Precizitás a vetési mélységben és a tőtávolságban A. vetőmag tartály B. cellás kerék C. kefe D. kidobó E. vetőcsoroszlya B A A Demeter

Részletesebben

Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók -

Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók - Gigant eszközhordozó Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók - Eszközhordozó minden művelőeszközhöz A két eszközhordozó, a Gigant 10 és Gigant 12 egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

*Hengerek nélkül is lehet dolgozni. Corona hibrid kultivátor

*Hengerek nélkül is lehet dolgozni. Corona hibrid kultivátor Corona hibrid kultivátor* *Hengerek nélkül is lehet dolgozni * Corona hibrid kultivátor CORONA HIBRID KULTIVÁTOR A Corona hibridkultivátor két technológiát egyesít egy gépben. A rendkívül sekély és teljes

Részletesebben

Quadro - A 4-gerendelyes univerzális

Quadro - A 4-gerendelyes univerzális Quadro Quadro - A 4-gerendelyes univerzális grubber a sekély tarlóhántáshoz és a mélyebb lazításhoz alaptalajművelésként. Optimális szalmaterítés: A Mulch- és direktvetés új megmunkálási eljárásaival megnövekedtek

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

LEMKEN Heliodor rövidtárcsák

LEMKEN Heliodor rövidtárcsák Rövidtárcsa Heliodor LEMKEN Heliodor rövidtárcsák A koncepció A Heliodor rövidtárcsa főként a repce gabonafélék betakarítása után a sekély tarlómegmunkálásra és a mulcsba vetés alkalmazásakor a magágy

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók 2 Eszközhordozó minden művelőeszközhöz A két eszközhordozó, a Gigant 10 és Gigant 12 egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

GT 170. Minden talajtípusra: 2-soros kiszedés sikeres betakarítás!

GT 170. Minden talajtípusra: 2-soros kiszedés sikeres betakarítás! GT 70 Minden talajtípusra: -soros kiszedés sikeres betakarítás! A multitehetség: A GT 70 Tartalomjegyzék A GT 70 két lényeges előnye: A teljesen új váz- és hajtáskonstrukcióból A teljesen új váz- és hajtáskonstrukció

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Forgóboronák H Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Technika a profi gazdaságoknak A munkagépeink a kimagasló értéküket a robosztus és hosszú élettartamú konstrukciónak köszönhetik, amelyek fejlesztése

Részletesebben

Gabonavetőgép Mulcs és direktvetéshez Linea SICURA SSM and SSP

Gabonavetőgép Mulcs és direktvetéshez Linea SICURA SSM and SSP Gabonavetőgép Mulcs és direktvetéshez Linea SICURA SSM and SSP DIREKTVETÉS NO-TILL, és MULCHVETÉS A no-till direktvetés olyan konzervatív mezőgazdasági technika, mely azon alapszik, hogy semmilyen más

Részletesebben

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges

Termékprogram. Cukorrépatechnika. A másolás kizárólagos joga a TEMPEL Kft. tulajdona. Másolás csak a TEMPEL Kft.engedélyével lehetséges Termékprogram Cukorrépatechnika Az innovatív beetliner compact egyesíti a legmodernebb technikai tudást a szakmai tapasztalattal. Ezt jeleníti meg a KLEINE az sf 10 és sf 10-2 cukorrépa kombájnjaiban.

Részletesebben

Allrounder - classic -

Allrounder - classic - Allrounder - classic - a sokoldalú tehetség számos alkalmazáshoz Az ALLROUNDER -classic- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 55/60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy univerzális

Részletesebben

DEMETER AEROMAT Pneumatikus szemenkénti vetőgép. Kongskilde Becker Aeromat

DEMETER AEROMAT Pneumatikus szemenkénti vetőgép. Kongskilde Becker Aeromat DEMETER AEROMAT Pneumatikus szemenkénti vetőgép Kongskilde Becker Aeromat A szemenkénti vetés precizitást igényel A vetőanyag precíz lerakási távolsága fontos az optimális növényfejlődés biztosításához.

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

A hengerezés új szintje HENGEREK

A hengerezés új szintje HENGEREK TipRoller A hengerezés új szintje HENGEREK mindez egy egységben! Válassza a HEVA szántóföldi hengert növeli termelékenységét időt és pénzt takarít meg. A HEVA Board simítólemezeket kínálunk. Így a henger

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear A / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ

GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ GIGANT ESZKÖZHORDOZÓ Gigant 10 és Gigant 12 eszközhordozók 2 Eszközhordozó minden művelőeszközhöz A két eszközhordozó, a Gigant 10 és Gigant 12 egyedülálló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző

Részletesebben

extra STEEL line C M Y K strana 1

extra STEEL line C M Y K strana 1 C M Y K strana 1 TURBULENT TARLÓMŰVELÉS ÉS ALAPMŰVELÉS TRIOLENT TX DUOLENT DX FANTOM FX G GX KRTEK DG extra STEEL line C M Y K strana 2 TURBULENT NEHÉZKULTIVÁTOROK max. munkamélység rögtörés/porhanyítás

Részletesebben

Titan UW. Átütőerő újabb dimenzióban

Titan UW. Átütőerő újabb dimenzióban Titan UW Átütőerő újabb dimenzióban MICHAEL HORSCH: 10 évvel ezelőtt a Titan 34 UW-t az EÁ-ból importtáljuk, ma már teljesen saját gyártmány, és ezt a lehetőséget a kiépített termelőkapacitásunknak köszönhetjük.

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

Kompakt grubber Kristall

Kompakt grubber Kristall Kompakt grubber Kristall Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sokhelyütt megváltozott. Korábban elsősorban gyomirtásra és talajlazításra szolgált. Manapság a legtöbb

Részletesebben

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info HU THINK AHEAD TerraDisc pro Rövidtárcsák A céltudatos gazdák értékelik... n kitűnő talajbahúzást még kötött talajokon is n a területteljesítménnyel elérhető megtakarításokat n egyszerű kezelést és hosszú

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben. Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép

Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben. Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép Cirrus Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép Az új, nagyteljesítményű technológia 3-9 méteres munkaszélességben A Cirrus nagyteljesítményű mulchvetőgép 3-9 m munkaszélességgel rendelhető. A vetőgép nagy

Részletesebben

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY

PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek. www.pezzolato.it. Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot PTH 300 PTH 400 PTH 400 XL PTH 250 ENERGY PTH 400 9, Envie (CN) 77 - Fax +39 0175 278421 - info@pezzolato.it www.pezzolato.it PTH SOROZAT Dobos apríték készítő gépek Bármilyen fából, a legjobb minőségű aprítékot GREENLINE PTH 300 PTH 400 PTH 400

Részletesebben

TURQUAGRO Kft. 6065 Lakitelek, Kisalpár 79.; 2636 Tésa, Petőfi utca 16. office@turquagro.com www.t-agro.hu +36 70 775 17 16

TURQUAGRO Kft. 6065 Lakitelek, Kisalpár 79.; 2636 Tésa, Petőfi utca 16. office@turquagro.com www.t-agro.hu +36 70 775 17 16 A Turquagro Kft-t 2014-ben alapította Metin Kaan Uyguntüzel azzal a céllal, hogy a Törökországban gyártott AZIM mezőgazdasági eszközök értékesítését segítsük elő Magyarországon és az Európai Unión belül.

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

CornStar 206 és 208. CornStar 206. CornStar 208. September 2007. 100 Jahre. Erfolg durch Kontinuität

CornStar 206 és 208. CornStar 206. CornStar 208. September 2007. 100 Jahre. Erfolg durch Kontinuität CornStar 206 és 208 CornStar 206 CornStar 208 CornStar 206 és 208 A vevői követelmények a kukorica csőtörővel szemben Egy új koncepció egyedüli jellemzőkkel Nincs lánc vagy lánckerék Kevesebb karbantartási

Részletesebben

Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek

Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek Árlista 2017 OPaLL-AGRI munkagépek Érvényes 2017.01.01-től 1 Tartalom: JUPITER II 120/100 függesztett eke 3 JUPITER II 140/100 függesztett eke 4 JUPITER eke tartozékok 5 ORION 180 félig függesztett eke

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1 Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 2 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Freedom. A kulcs a szűk sorközű vetéshez. Head of the class - no matter the crop. English Magyar

Freedom. A kulcs a szűk sorközű vetéshez. Head of the class - no matter the crop. English Magyar Freedom A kulcs a szűk sorközű vetéshez English Magyar Head of the class - no matter the crop A kulcs a szűk sortávolságokhoz 37,5 cm - senki sem tud keskenyebbet A kulcs a sikerhez: a törőegység A Freedom

Részletesebben

Függesztett rotációs fűkaszák

Függesztett rotációs fűkaszák Függesztett rotációs fűkaszák HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy

Részletesebben

LEMKEN Rubin rövidtárcsa

LEMKEN Rubin rövidtárcsa Rövidtárcsa Rubin 9 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja az volt, hogy kiirtsák a gyomokat és fellazítsák a talajt, mára a legtöbb szántóföld a gyomirtó

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

Pronto. Vetéstechnika minden adottságra

Pronto. Vetéstechnika minden adottságra Pronto Vetéstechnika minden adottságra PHILIPP HORSCH: Egy precíziós eszközre, mint amilyen a TurboDisc csoroszlya is, 1500-nál több mérnöki órát és 10.000-nél több tesztelési órát fordítottunk. Csak így

Részletesebben

PRESTO. TÁRCSA Maximális hatékonyság a gyors, egylépéses tarlóhántolóval

PRESTO. TÁRCSA Maximális hatékonyság a gyors, egylépéses tarlóhántolóval PRESTO TÁRCSA Maximális hatékonyság a gyors, egylépéses tarlóhántolóval PRESTO A LEGMODERNEBB TARLÓHÁNTÁS MANAPSÁG A TARLÓHÁNTÁSNAK HÁROM FŐ FUNKCIÓJA VAN: a szármaradványok bedolgozása A tarlómaradványok

Részletesebben

A GL 30-ECO sorozat ültetőgépei

A GL 30-ECO sorozat ültetőgépei GL 30-ECO sorozat ültetőgépei Vontatott ültetőgépek 2-2- és és 4-soros változatok változatban GL32E / GL34E / GL34TE Egyszerű kezelés. Gazdaságos használat. Ideális kisebb üzemek számára- és ültetőegységek

Részletesebben

SG-70 Központi Daráló

SG-70 Központi Daráló Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. WEG motor energiatakarékos, IE2 osztály Álló és forgó kések Keménység: 56HRC Acél: SKD11 Fázissorrend

Részletesebben

70év. Egy vállalat. Sok különböző pótkocsi. 70 éve minőség Ausztriából. tapasztalat N o. Nyugat-Európában. legyártott jármű

70év. Egy vállalat. Sok különböző pótkocsi. 70 éve minőség Ausztriából. tapasztalat N o. Nyugat-Európában. legyártott jármű 1 Halfpipe 70 éve minőség Ausztriából Családi vállalkozás. 100% ausztriai gyártás. Kovácsműhelyből ipari üzemmé fejlődött, folyamatosan a minőségre összpontosítva. A legmodernebb gyártóberendezésekkel,

Részletesebben

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D

MDS műtrágyaszóró MDS-10/07-D MDS műtrágyaszóró Maximális teljesítm tmény 24 m munkaszéless lességig 1 5 modell behatárolatlan lehetőségekkel MDS 735 / 935 szántóföldi gép MDS 55 A szóló és gyümölcsös specialista MDS 65 / 85 a kompakt

Részletesebben

Kombinált lazító-altalajlazító COMBILAM

Kombinált lazító-altalajlazító COMBILAM A talajművelés terén az ekét tartották a legjobb technikának sok éven át, mivel ez biztosítja a talaj legjobb termőképességét. Mára ez megdőlni látszik! A mezőgazdaságnak és ezzel együtt a mezőgazdasági

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

Félig-függesztett váltvaforgató ekék Diamant

Félig-függesztett váltvaforgató ekék Diamant Félig-függesztett váltvaforgató ekék Diamant 75 %-al hosszabb élettartam 3800 3600 3400 3200 Dural: 0 279 (Tömegcsökkenés [g]) DuraMaxx: 0 158 (Tömegcsökkenés [g]) Tömeg [g] 3000 2800 2600 2400 2200 2000

Részletesebben

Szőlő csonkázó gép ELITE

Szőlő csonkázó gép ELITE Szőlő csonkázó gép ELITE Tökéletesség a szőlészetben Az ERO csonkázó gép ELITE a sok oldalú felszerelésével nagyon meggyőző. Az L és U alakú keretek egy és két oldali kivitelben is rendelhető. A vágóeszközök

Részletesebben

A TELJES PROGRAM. 6-25xxF építési sorozat integrált (szeleptömbös-) oldalmozgatással. 6-26xxF építési sorozat szeparált (állandó) oldalmozgatással

A TELJES PROGRAM. 6-25xxF építési sorozat integrált (szeleptömbös-) oldalmozgatással. 6-26xxF építési sorozat szeparált (állandó) oldalmozgatással Villapozícionáló A TELJES PROGRAM 6-25xxF építési sorozat integrált (szeleptömbös-) oldalmozgatással 6-26xxF építési sorozat szeparált (állandó) oldalmozgatással A MEYER ajánl minden irányban mozgatható

Részletesebben

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul.

A visszatömörítés csíkokban történik a haladási irányra átlósan. A kis átmérőjű hengerek esetén a kiváló munka alacsony tömeggel párosul. HENGEREK Egyszerű és olcsó A pálcás ek 400 mm, 540 mm és 600 mm átmérővel kaphatóak. Egyszerű és olcsó megoldást kínálnak a munkagépek mélységtartására, és a talaj visszatömörítésére. A visszatömörítés

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

Ekék a sikeres talajműveléshez

Ekék a sikeres talajműveléshez Ekék a sikeres talajműveléshez A forgatásos talajművelés napjainkban Az eke a mezőgazdaság szimbóluma. A talajművelés, a tápanyag visszapótlás és a növényvédelem mellett, döntő jelentőségű a szántóföldi

Részletesebben

Zöldségszeletelők. Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők. Rendkívül erős nagy töltőnyílás = gyorsabb betöltés 1 3 sebesség

Zöldségszeletelők. Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők. Rendkívül erős nagy töltőnyílás = gyorsabb betöltés 1 3 sebesség Zöldségszeletelők KG-201 KG-203 KG-251 KG-253 KG-353 KG-453 Egyedülálló minőségű zöldségszeletelők kis és nagy mennyiségű gyártás teljeskörű kielégítése kiváló minőség, megbízható, időtálló teljes egészében

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

Az RH-sorozat fogadógaratai. Kíméletes tárolás Sikeres betakarítás!

Az RH-sorozat fogadógaratai. Kíméletes tárolás Sikeres betakarítás! Az RH-sorozat fogadógaratai Kíméletes tárolás Sikeres betakarítás! Többet nyújt Önnek: a Grimme betárolási technika! Sok innovatív ötlet és nagy számú műszaki újdonság - ezek Sok innovatív ötlet és számos

Részletesebben

Hidraulikus cölöpverő gép

Hidraulikus cölöpverő gép Hidraulikus cölöpverő gép A teljesen hidraulikus HRE cölöpverő gép egy stabil forgóegységgel és gumi lánctalppal rendelkező járműre épülnek. A hajtást egy, már sok építőipari gép esetében bevált két- illetve

Részletesebben

MOTY Tökmagbetakarító technológia

MOTY Tökmagbetakarító technológia MOTY Tökmagbetakarító technológia Tökmagbetakarító gépek Rollmax - töktoló Tökmagmosó Tökmagszárító KE 3000 M mechanikus tökmagbetakarító gép MŰSZAKI ADATOK Teljesítmény : Vonóerőigény: Méretek (HxSZxM):

Részletesebben

Élvezetes teljesítmény!

Élvezetes teljesítmény! Jobb, gyorsabb, hatékonyabb... Kompakt tárcsás borona Élvezetes teljesítmény! Nagyszerű manőverező képesség, kompakt és értéket ad a pénzért. Meggyőző technológia... ezeket a kritériumokat tartottuk szem

Részletesebben